Vitafon i le maʻisuka ituaiga 2: iloiloga ma tulafono faatonutonu

IA LE FAIA I LE INSULIN!

Vitafon faʻaleleia le galuega o le pancreatic ma le ate ma puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli mai le maʻisuka: nephropathy, neuropathy ma angiopathy.

"Vitafon" o se masini faʻafomaʻi ua fuafua e taui mo le le lava o le vailaau eletise i gaʻo ma okeni. O se ituaiga o micromassage loloto i le tulaga o le cellular, lea e faʻaleleia lelei ai le totoina o le toto ma le lymph. "Vitafon" e faia ma le televavega o le tele o taimi (faamaloloina o le leo) ma faʻaleleia le gaioiga i le loloto o le 10 cm. Faatasi ai ma le fesoasoani a le "Vitafon" e mafai ai ona matua faatapulaaina le maualuga o le toto suka. O nisi taimi e mafai ona aloese mai le manaʻomia ona sui i le inisalini. "Vitafon" e matua faigofie lava ona faʻaaoga ma faʻaaogaina tutoatasi i le fale. O le aʻafiaga o le "Vitafon" i luga o le gafa o le tino e faʻaleleia ai a latou galuega ma taofia ai le atinaʻe o nephropathy. O le aʻafiaga o le "Vitafon" i luga o lima ma ogasami autu e matua aoga lava e mafai ai foi ona e taofi ma togafitia le gangrene amata ole vae o le maʻisuka. Peitai, o le autu o le faʻaaogaina o Vitafon o le faʻaitiitia o le kulūkose o le toto i le ituaiga 2 o le maʻisuka (T2DM) ma le faʻaleleia atili o le ola manuia.

O le maʻisuka e le o le insulin-mitusitus (T2DM) - o le ituaiga masani o le maʻisuka: e tusa ma le 85-90% o mataupu uma o le maʻisuka. Faatasi ai ma le T2DM, o le galuega pancreatic e masani lava, ma o le ate ma maso e le faaliliuina vave le kulukose i se mea e teu ai. O le faʻatonuina o le galue o le ate e mafai ona mafua mai i le faʻaititia o le numera o suauu galue ma le solia o le microcirculation i le ate. O le microcirculation o le gaioiga o vailaau ma siama e ala i nai tamai vaa (capillaries) ma e ala i le intercellular space i le vaega o le suiga o meaola.

Aafiaga o Vitafon i luga o le ate sili ona faʻaleleia lona gaioiga ma fesoasoani e faʻamaonia le suka toto. E le gata i lea, o Vitafon e faʻaleleia le toe faʻafouina o sosoʻo ate. O le aoga o lenei faʻaogaina o le Vitafon o loʻo molimauina e le mea moni o loʻo faʻaaogaina lelei le tausia o le ate ma se tikeri maualuga o le cirrhosis (RF RF Patent No. 2682874), pe a manaʻomia le totoina o le okeni.

O le le atoatoa o le galuega o le teuina o le kulukose i le ate e mafai ona afaina i le solia o le neuroregulation. O faailoilo mai le itu o le faiʻai e ui atu i ala namu e ala i le vavalaʻau ma le tuala, lea e mafai ai ona fula ma fusi ai neu, e soli ai le neuroregulation. O le aʻafiaga o le "Vitafon" i luga o le uaea e faʻamalie ai le fulafula ma faʻaleleia ai le microcirculation. Ona o lenei mea, ua toe faʻafoʻiina ai le faʻaliliuga o neurons ma ua faʻaumatia le mafuaʻaga o soliga tulafono.

"Vitafon" e mafai ona fautuaina i tagata uma e maua i le T2DM ia faʻaleleia le soifua maloloina o le pancreas, ate, fatugaʻo ma puipuia ai faʻafitauli.

Vitafon atonu e aoga mo le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka ile T1DM. I lenei ituaiga o maʻisuka, e le tali lelei le pancreas i le faateleina o le kulukose toto. O lenei mea e mafai ona mafua mai i mea le talafeagai i le pancreatic receptor apparatus, lea e iloiloina ai le kulūkose o le toto, faʻapea foʻi ma mea oona poʻo isi mea e faaleagaina i siama peta e maua ai le inisalini. O le aʻafiaga o Vitafon i le pancreas e faʻaleleia ai le gaosiga o le inisalini ma le C-peptide. I le maea ai o se faasologa o taualumaga ma le Vitafon, o le maualuga o le C-peptide ma le inisalini i totonu o le toto e matua faateleina i le 20%. Faʻafetai i le faʻaleleia o le microcirculation, o siaki soifua maloloina e toe faʻafouina. I tagata gasegase oe na le gaosia le C-peptide, o le 20 iunite na faʻaalia mai i se faasologa o taualumaga.

O taunuʻuga o suʻesuʻega faasaienisi i le faʻaaogaina o le "Vitafon" i le T1DM ma le T2DM

I se suʻesuʻega faafomaʻi sa faia i le MAPO i le 1999, na faʻaaogaina le masini Vitafon (o le faʻasologa o Vitafon-T) e faʻaosofia ai le viliina o laina eletise i luga o okeni ma tissu. Na faʻaaogaina e faʻaleleia ai le gaioiga o le pancreas, ate, fatugaʻo ma toe faʻafoʻiina le faʻamalosi o le neurons i le vaʻaiga ma le vavalaʻau (pe afai ei ai). O le taualumaga e valaʻau phoning.

Ina ia manuia i le togafitiga o le maʻisuka, e tatau ona faʻaumatia uma soliga ma soʻo se faaletonu i totoga uma e aafia i le faʻatonutonuga o le suka suka. O le mea lea, o vaega o le pancreas, ate, fatugaʻo, faʻapea foʻi ma le vavalo ma le tuala o loʻo i totonu o le polokalame telefoni. I tagata mamai na maua i le maʻisuka, o nei vaega na amata ona telefoni faʻatolu i le aso mo le tolu vaiaso. O le taunuuga na sili atu nai lo mea e manaʻomia. I le tele o tagata gasegase (98%), pe a uma ona fai le telefoni, o le maualuga o le glycemia ua faʻaitiitia, latalata i le masani.

O le sili ona maualuga le lelei na matauina i le vaega o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, mauaina o fualaau faʻamaʻi. I tagata gasegase o lenei vaega, na faʻataunuʻuina le faʻasaina o le toto toto ma le carbohydrate ma le lipid metabolism (i totonu o le masina). I maʻi na faia le inisalini, o le faʻaititia o le inisalini na maua.

I le maea ai o se faagasologa, o le maualuga o le puleaina o le inisalini o totoe e matua faateleina ai le maʻisuka ituaiga 1 e 10%, ma i le maʻisuka ituaiga 2 na maua e le 36%. E le gata i lea, i maʻi o le insulin ma le maʻisuka ituaiga 1, lea na le maua ai le C-peptide, i le maea ai o le telefoni i le Vitafon, o le C-peptide level 20 mM / L. A maeʻa le tasi auala, pe a uma le 2 itula, o le a faʻaitiitia le maualuga ole kulukose o le toto e tusa ma le 1.2 mmol / L. O le faaitiitia o le maualuga o le suka i le hyperglycemia o loo matauina i le 98% o mataupu.

E faʻapefea ona faia le telefoni e "Vitafon".

O masini "Vitafon" ei ai ni tagata faʻapitoa faʻapitoa - vibraphones (ata i le agavale). O loʻo i luga o le tino i luga o le vaega e tatau ona "faʻaalia." E faia faʻataʻitaʻiga ao taoto i tua. O vaega o loʻo mulimuli mai e faʻalogoina: pancreas, ate, fatugaʻo ma le cervicothoracic spine. E le gata i lea, ona o le le atoatoa o le gaosiga o le inisalini i le tali atu i le faʻaaogaina o le kulukose (DM1), o le faamamafa o le faʻalogoina o le pancreas mai le manava (M9) ma mai tua (itu agavale K) - numera numera 2 . Faʻatasi ai ma le gaosiga masani o inisalini (T2DM) - o le faamamafaina o le faʻalogoina o le ate (vaega M ma le M5 i le taimi e tasi) - metotia 1 . O se auiliiliga auiliili o le telefoni i le faaiuga o le tusiga. O metotia uma e lua e faʻaaoga ai le telefoni o le eria. O lenei mea e faʻaleleia ai a latou galuega ma faʻateleina ai a latou lava faʻalauiloaina o le micro-vibration (lagona o se siʻitia o le malosi ma le faʻatinoga). O le faateleina o le vailaau o le vailaau e mafua mai ona o le faateleina o le talaaga o sela maso, ma o le mea lea, e faateleina ai le faifai pea o le kulukose. Talu ai o masini ua fuafuaina mo le faʻaaogaina o le fale, e pei ona faʻaalia i le tele o tausaga o le poto masani, o nei faiga e faigofie ona faʻafesoʻotaʻi i le olaga i aso faisoo.

Ina ia faasaoina ai taunuuga le lagolagoina o taualumaga o leo e tatau ona faia. O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e naʻo le 1-2 taimi i le aso ma le 5-6 taimi i le vaiaso e faia ai. O le aʻafiaga o taunuuga e tutusa ma le aofaʻiga o le telefoni i le vaiaso. Ina ia faʻaitiitia le taimi o taualumaga i le taimi ole gaselasi, e faigofie le faʻaogaina o masini e lua: "Vitafon" ma "Vitafon-T". O le Vitafon o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le fatugaʻo mo le taimi atoa o le faʻatinoga, ma o le Vitafon-T, ma se timer, e faʻaaogaina e faʻaaogaina ai isi vaega. Mo le lelei o le faʻapipiʻiina o le tele o vibraphones, o loʻo i ai faʻamatalaga faapitoa.

Ole togafitiga ole insulin e le laveaiina ai oe mai le nephropathy ma le maʻi suka, ma faatasi ai ma le fesoasoani o le faʻatautaia o auala e te mafaia taofi gangrene ma ia aloese mai le faalēaogāina, o le mea lea o le talafeagai o le i ai o se "Vitafon" i totonu o se fale falemaʻi fale e le o masalomia.

Ae paga lea, o le metotia e le aumaia ai se tupe maua i le fomaʻi, talu ai e faia tutoatasi ia taualumaga i le fale. O tagata e maua i le maʻisuka o le a aʻoaʻoina e uiga i le telefoni feaveai pe mai le Initaneti pe mai uo ua uma ona togafitia togafitiga lelei. Afai e faʻamautu le maʻi ma e leai se faʻailogaina, e mafai e le tagata gasegase ona maua tutoatasi le Vitafon ma amata togafitiga. E saogalemu le auala ma e leai se lamatiaga e afaina ai le soifua maloloina. Lagolago faʻasalalauga (leai se totogi) e tuʻuina atu e le gaosiga o masini. Mo mataupu masani, na atiaʻe e le au atamamai ni fautuaga. I le tulaga o se tulaga e le masani ai, e tuʻuina atu le fesili i le au atiaeina o le metotia. E mafai ona e faia se fesili i le telefoni 8-800-100-1945 pe tusi se tusi i le imeli imeli: faʻamatalaga@vitafon.ru. O faʻamanuiaga o le "Vitafon" e mafai ona fuafuaina e iloiloga:

SUʻESUʻEGA O LE TALOSAGA O LE VITAPHONE

"Talofa, tagata pele. Mo le lua tausaga na ou sailia ai se fofo mo le maʻisuka. Sa ou faʻaaluina le tele o tupe i ituaiga uma o kaseti, teas ma isi faʻafitauli, ae o le suka toto i le tausaga talu ai na siitia mai le 7 iunite. e oo i le 13.4. Ma o lau "Vitafon" na mauaina i le 03/27/2015 ma seia oʻo i le 01/04. i le 5 aso na pa'ū le suka i le 9.8 - i le 3.6 iunite. - Sa ou maofa. E mama le masini. Faʻafefea ona faʻaaogaina - faʻamaonia. Pau le fesili mo oe. O oʻu vae ma ou vae e malulu lava i totonu o le fale mo le silia i le 30 tausaga. O fea e faʻaaoga ai vibrophones e faʻafoʻi ai le toto i vae? Faʻafetai i le taimi muamua, Vladimir. "


Talofa. Ua 55 oʻu tausaga ma ou te fia talanoa e uiga i loʻu aafiaga i le "Vitafon". Sa ou nofo i Siamani mo le 12 tausaga. E na o le mea lava lea na tupu i lenei tausaga, na galue ai loʻu fatu, ina ua uma le taotoga, na faateleina loʻu suka toto, ma na amata ona talanoa le fomai e uiga i le maʻisuka muamua ma na oo lava ina faatonuina au i fualaau. Ae na ou mafaufau i ai, o fualaau o se tootoo, o le a latou le faamaloloina, ae o le a latou aoao atu le pancreas ia aua le galue malosi. Ma na ou filifili e sui ia laupepa Vitafon. Sugar ua toe foi mai i le masani, ae ou te manatu ua vave tele ona fai atu o mea uma ua faatulagaina lelei. E umi se taimi, e ui lava e le o se taimi umi, e toe aumai ai mea uma i mea masani. E tele faafetai ma le aufana i tagata na faia le masini. Ou te fautuaina pea i au uo. Nadezhda Ch., 55 tausaga, Siamani ".
"Le aoauli lelei, pele Vitafonovtsi! Ma le loloto o le agaga faafetai ia te oe, o le na laveaiina aʻu mai se maʻi tigaina, S. Alexander, na fanau mai i le 1950. I le fesoʻotaʻi ma le le atoatoa o le kulukose (5.5 - 6.5 mmol / l), o se fasi mumu na faʻaalia i le vae pito i lalo O le tele o le pama, e le maua ai e au le malologa, aua e masani lava ona taʻalo, ma faateleina i le tele. O nei mafatiaga e 5 tausaga, ma o nei tausaga uma sa ou taumafai e le aunoa e aveese mafatiaga i ni mea manogi po o ni mea mamafa, ae, ala. O le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, Na ou mauaina se tala e uiga i le "Vitafon" i luga o le Initaneti, ou te le iloa pe aisea, ae na vave ona ou lagona ua ou maua le mea o loo ou sailia. I le mauaina o le masini, na ou muamua faaaogaina le emitter i le nofoaga mo le 10 minute. I totonu o le 3 itula, i le maea ai o le talosaga muamua, O le mea lea, seʻi ou faʻamatala atu laʻu faafetai tele mai ia te oe, Lau Afioga i le mamalu o saienitisi o le Aai o St. Peteru. E le gata i lea, ae o le a le toe i ai se mea na tupu. Ma le faamaoni, Alexander Y. "
"Ia Novema (2011) Na ou liliu atu ia te oe mo se fesoasoani i le togafitia o le maʻisuka. Sa ia tusia e uiga i lona atalii (24 tausaga) - na maua i le maʻisuka ituaiga 1. O le mea lea sa matou le fiafia ai mo lenei "talafou" (ua leiloa le 19 kilokalama i le mamafa) Ou te fia tufatufaina atu taunuuga. E lua vaiaso o le vitafon. aʻa o le chicory O le Stevia (i le paʻu) na suia ai le suka. , alualu i luma, lagona lagona lelei, faafetai i le Atua, lelei. O le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, e mafai ona tatou fesoasoani i tagata i ni faʻamatalaga mautinoa e toe faʻafoʻiina ma ia le faʻavaivai, e pei foi o le mataupu ia i tatou! "

Mo le tupe "faaolaina", na ou faatauina ai Vitafon-IK ma amata ona ou faaaogaina e tusa ai ma le auala o togafitiga o le maʻi o le maʻisuka, o le faailo o le k, sacrum, feet ma popetal veins. I le taimi lava e tasi, na ia toe fausiaina le meaai, amata ona mulimuli mulimuli i se meaai .......
E leai ni faitioga e uiga i fatugaʻo, o le lagona o le vae ua toetoe lava a toe malosi mai. Latou te tigaina i nisi taimi, ae latou te le toe fulafula ma e le o le alualu i luma, e pei ona i ai muamua. O le mea moni, e le na o Vitafon-IR na fesoasoani e ausia na taunuuga, ae o ona uiga e manino ia te au. Valery, 49 tausaga. "


"Talofa, le Alii e!

Ia Mati, na ou faatauina mai le masini Vitafon-T mai ia te oe. Na ou filifili i lenei mea pe a maeʻa ona toe manatua lau tagata faʻatau e uiga i le fesoasoani a le masini i le togafitiga o le maʻisuka. E ui o le lisi o togafitiga togafitiga mo lenei maʻi, e leai, sa ou faʻamoemoe. O le faʻaaogaina o lenei masini e tusa ai ma le togafitiga mo le faʻalogologo, ua ou maua se iʻuga lelei mo togafitiga o le maʻisuka ma mulimuli ane maua ai le maʻisuka. O le tuua mo le tafaoga, na ou aveina le masini ia te aʻu, ae na te lei foi mai, na ou tuua ai ma lou aiga. Mai le puupuu o le faʻaaogaina o lenei masini, na ou manatu ai o lenei masini e tatau ona i totonu o aiga uma, o se fesoasoani sili lea mo se soifua maloloina. Faamolemole lafo le masini "Vitafon-T".

Lisi talafeagai

O iinei e mafai ai ona e faʻatauina ni masini o ata uma o le "Vitafon" ma le faʻatagaina i Rusia ma isi atunuu. E i ai i le masini se tusi pasi a Europa mo masini faʻafomaʻi (CE mark). O ituaiga uma o tupe totogi e avanoa. GO


O fea e faʻatau Vitafon - faʻafanua ma tuatusi falemaʻi ma faleoloa i lau 'aʻai, lea e tuʻuina atu ai masini mai le gaosi oloa.

E uiga i le phoning: mataupu faavae autu o le pueina o nofoaga ma nofoaga, o se faʻamatalaga o le faʻatinoga na faia tutoatasi i le fale:
GO

1. "Taiala i le Endocrinology ma le Metabolism", tusitala Norman Lavin, faaliliuga mai le Igilisi, Moscow 1999, itulau 1128.

2. "Punaoa a le tino - o se auala fou i le faailoaina o mafuaʻaga o faʻamaʻi ma metotia o latou togafitiga", tusitala Fedorov V.A., Kovelenov A.Yu., Loginov G.N., Ryabchuk F.N../ SPb: SpetsLit, 2012, i. 64.

3. "Iloiloga o lomiga i luga o le kulupu kosi," tusitala Casey M., Donovan ma Alan G. Watts, Matagaluega o Biological Sciences, Centre mo Neurometabolic Interactions, University of Southern California. Faʻaliliuga mai le Igilisi, St. Petersburg, 2019

4. Togafitiga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka e faʻaaoga ai le Vitafon. Mea o le 1st Scientific-All-Russian Scientific and Conference Practice. Lipoti i suesuega faasaienisi na faia i le Matagaluega o MAPO. Tusitala: N.V. Vorokhobina, E.A. Volkova, Yu.G. Nad. 1999-2000 tausaga.

Faʻataʻitaʻiga faasaienisi i le Falemaʻi Faafomai a le Malo. S.M. Kirov

Na faaalia ai o le aafiaga o le Vitafon-IR i luga o le ate o tagata gasegase e maua i le fiva siama B ma le C e mafua ai le faateleina o le 8-faʻaopoopoga i faʻasolosolo vavalaʻau.
O suʻesuʻega ua faʻaalia ai le maualuga o le faʻaogaina o togafitiga vibro-acoustic e aunoa ma le faʻaaogaina o togafitiga faʻasolosolo taugata taugata. Ua maeʻa le faʻamagaloina i le tusa ma le afa o tagata gasegase e maua i le fiva kesi pipisi B ma le C ma se vaega itiiti o aʻafiaga. O le auala togafitiga e maua mo le tele o tagata gasegase.

Galuega faasaienisi ua faatinoina i le Falemai a le MaloAʻoga faaiʻu mulimuli ane S.M. Kirov

O sini autū o le suʻesuʻega o faʻataʻitaʻiga urinary and the state of homeostatic functions of the kidneys o le suʻesuʻeina lea o le faʻataʻitaʻiga oa latou suiga i le taimi o le faʻalauiloaina o vibroacoustic.O le suʻesuʻega na maua ai le leai o le faʻaleagaina o le aafiaga o le viliina o vailaʻau i elemene faʻavae o fatugaʻo. O se faʻaopoopoga taua o le excretion in acidity i le urine na faʻaalia mai e aunoa ma suiga e mafua mai ona o lona faasea i totonu o le renal tubules.

Sa faia le galuega faasaienisi i le St. Petersburg State Medical Academy. I.I. Mechnikov

Matou te faʻaaogaina le togafitiga faʻasolosolo o vailaau faʻasaina, lea e mafai ai ona faʻataʻitaʻi le auala e faʻaleleia ai le gaioiga, lea e pei ona e iloa, ia auai i taimi uma i le faatonutonuina o le toto. O le faʻaaogaina o aafiaga faʻaleagaina ua mafai ai ona maua le maualuga o le maualuga o le toto maualuga i se taimi puupuu, faʻaitiitia le taimi o le maualuga o le maualuga o le toto maualuga, ma faʻaitiitia le fualaau o fualaau faʻasaina e 30-50%. Faʻasagaga o le faʻaaogaina o le Vitafon, o loʻo i ai le faateleina o le gafatia galue, o le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le cholesterol, ma le faʻaitiitia o le fatu fatu.

Talosaga:

E masani lava, o masini faʻapipiʻi o Vitafon e faʻaaogaina mo le pueina, talu ai o loʻo aofia ai ni tagata se lua pe sili atu faʻalelei - o se vibrophone o le maualuga sili ona lelei. E lua auala e fai ai faʻamatalaga i togafitiga o le maʻisuka o le ituaiga muamua ma le lua.

Metotia Nu.1. Faʻailo i le maʻisuka maualuga o le ituaiga lona lua (2-4 taimi i le aso).

Faʻataʻitaʻiga, nofoaga ma taimi faʻaalu, minute

E faapefea ona galue le masini?

O le togafitiga e ala i se masini faʻamalolosi e aʻafia ai le aʻafiaga o le namu, vaʻa toto ma auala faʻamalositino e ala i le fatuina o microvabration ma musika.

E maitauina i soʻo se matua, o tagata i totonu o le tino e leai ni mea e fai. Ae ui i lea, i le matua ma tetee atu i le talaaga o faʻamaʻi eseese, o lo latou paʻu e tele taimi e tele.

O le mea lea, o le leai o microvibrations e tutupu mai i sela maso e mafua ai le faʻaitiitia o le galasticity of membranes, e mafua ai ona faʻaitiitia le toto i totonu o le tino.

Mo le faʻaleleia o lenei tulaga, e fautuaina le faʻaaogaina o le masini Vitafon, lea e faʻaleleia ai faiga faʻavae i le tino, faʻateleina le toto, tafega o le lymph.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • O le maʻi suka.
  • Faatasi ai ma faiga le lelei i le nerve sciatic.
  • Pesia Cerebral.
  • Manatua, vaevaega o vae.
  • Urinary ma feeseeseaiga.
  • Maualuga maualuga.
  • Lelava vaivai.
  • Faʻailoga o le faʻalavelave faʻapitoa.
  • Prostatitis (soo se ituaiga).

E maitauina e fesoasoani le masini e faʻaleleia ai le toto i toto laiti, faʻamalosia le aveesea o mea oona ma toxins mai le tino, faʻaleleia le tulaga puipuia, vevela vevela.

O Vitafon e masani ona faʻaaoga i le togafitia o le maʻi "suamalie," ae ui i lea, o ana iloiloga i luga o le Initaneti e matua feteenai, ma e le mafai ona taʻuina le mea moni ma le mea o loʻo i ai le pepelo.

Faʻapefea ona faʻaaoga le masini?

E faʻaaogaina se masini mulilua i auala eseese, ma e faʻalagolago uma lava i togafitiga e faʻalavelave ai le tagata. E tatau ona maitauina afai o le meafaigaluega e galue i luga o le tui, o le tagata maʻi e tatau ona taʻoto i lona manava.

I isi uma falemaʻi falemaʻi, o le faʻaogaina ma le masini e faia i se tulaga faʻavave, e tatau ona taoto le tagata i tua.

Faʻatumu i le masini e lua ni laumei e manaʻomia ona faʻaoga i nisi vaega o le tino o le tagata. Ina ia toe faaleleia, e mafai ona e faʻaaogaina se fusi poʻo se mea faapipii.

O le umi o le tasi taualumaga e faʻalagolago i togafitiga. Ina ia faʻaleleia le lelei o le faʻaogaina o le taʻavale, e fautuaina ia i ai i se nofoaga mafanafana mo se itula mulimuli ane.

Ina ia togafitia se maʻi "suamalie," e manaʻomia ona faʻaogaina le telefoni i nisi vaega o le tino o le maʻisuka. Sei o tatou mafaufau i auiliiliga auiliili o vaega e tatau ona logoina:

  1. Ole vaega o le ate, lea e mafai ai e oe ona faʻaleleia le faagasologa o metabolic o palatini, metabolism gaʻo.
  2. O le pancreas, o se taunuuga o lea mea o loʻo i ai se faʻaleleia atili o le gaioiga o le tino i totonu.
  3. O gaʻo, lea e fesoasoani e faʻaleleia le neuromuscular reserves.
  4. Thoracic spine.

Le togafitiga o le muamua, faapea foi ma le ituaiga lona lua o faamaʻi masani e tupu e tusa ai ma le algorithm tutusa. Ae ui i lea, e iai ni eseesega i le umi o le faʻaalia i vaega o le tino o le tagata.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina atu i le masini Vitafon, lea e faʻamatalaina ai le umi o le taualumaga e tusa ai ma vaega o le tino (points).

Contraindications ma aʻafiaga leaga

O le mea moni, afai e te suʻeina faʻamatalaga i luga o le Initaneti, e mafai ona e mauaina se numera tele o mea lelei, ma sili atu le maelega iloiloga e uiga i le "vavega" masini.

Ae ui i lea, e tatau ona e manatua pea e na o le lua itu, faatasi ai ma faʻamaoniga, o loʻo i ai i le masini le faʻasaʻo.

Faatonuga mo le faʻaaoga e taʻu mai ai mo le togafitiga o le maʻisuka, o Vitafon e faʻaaogaina lava pe'ā uma ona faʻatalanoaina se fomaʻi, o lona uiga, faʻatasi ai ma lana faʻatagaga. E tatau ona manatuaina e leai se isi metotia o togafitiga (faʻaititia meaai laiti-gase, taaloga) ua faalēaogāina.

E le mafai ona e faʻaaoga le masini i tulaga nei:

  • Maso masima.
  • Tusa tele o faʻafitauli pipisi.
  • Laʻau maualuga o le tino.
  • Le vaitaimi o le fanauina o se tamaititi.
  • Fafagaina susu
  • Atherosclerotic suiga i vaʻa toto.

Afai i le taimi o le faʻaaogaina o le masini e faʻaleagaina ai le soifua maloloina o se tagata, o le a le maua ni uiga le lelei, ona fautuaina lea e musu e faʻaaoga vave.

O le a le tala a fomaʻi e uiga i le faʻaogaina o le masini? E mafai ona tatou fai atu lenei mea: e tele fomaʻi faapitoa e aloese mai soʻo se faʻamatalaga, talu mai le faʻamalositino o le masini e leʻi faʻamaonia e suʻesuʻega a le falemaʻi.

I le 1999, na faia ai se suʻesuʻega, o le faʻamoemoega o le faʻavaeina o le aafiaga o le masini i luga o le tino o le tagata ma le maʻisuka ituaiga 1, faapea foi le lona lua. Na latou faaalia mai e leai se aafiaga o le masini i le paʻu.

O le mea lea, i nisi itu, o le Vitafon o se "placebo," pe a fai o le faatuatua o le tagata maʻi e taua tele. I lenei tulaga, e tatau ona manatua o le togafitiga fautuaina e le fomaʻi e tatau ona faaauau.

O le a le tala a tagata maʻi e uiga ia Vitafon?

E mafai ona e faʻatauina lenei masini i luga o le Initaneti i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa, o le tau e faʻalagolago i le ata o le masini ma eseese i se lautele lautele mai le 5000 i le 15000 rubles.

O lona uiga o le tautalaga, o le tau tau o se masini mo togafitiga o le maʻisuka e maualuga tele. Ma o lenei taimi e le o le mea mulimuli lea, talu ai e leai se faʻamaoniga mamafa o le aoga o le masini.

O nisi tagata gasegase na maitauina e faapea o le fesoasoani a le masini na latou manuia ai i le faʻaitiitia o faailoga o le suka, ma latou tumau i totonu o le tulafono faʻatagaina. Ae pe a suʻesuʻeina iloiloga, e foliga mai o le maʻisuka o loʻo 'ai saʻo, taʻalo i taʻaloga, ma o isi foʻi na tagofia fualaau o le maʻisuka.

O le mea lea, o mea uma lava e faalua, ma e finau o le Vitafon, ae le o le faasaʻoina o le olaga, lea na fesoasoani e faʻamautu ai suka, i le mea e le saʻo, ma na taufaasese i le tele o tagata.

E i ai le tele o iloiloga le lelei, ma fai mai o le masini e le lelei, ma o loʻo gaosia e le kamupanī le faʻamaina o punaoa tautupe, ma tele mea tetele.

Le faʻaaogaina o le masini Vitafon o se auala e togafitia ai le maʻisuka, pe leai foi, e filifili tagata taʻitasi. I le tasi itu, e mafai ona e faʻalagolago i iloiloga lelei. Ae i le isi itu, o le maualuga ma le le ogatasi o faamanuiaga folafolaina o se mea taua tele.

O le a sou manatu i lenei mea? Ua e faʻaaogaina poʻo oe na pele ia te oe le masini e togafitia ai le maʻisuka? Na fesoasoani le masini pe leai?

Vitafon i le maʻisuka ituaiga 1 ma le 2

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O togafitiga Vitafon o se isi auala e le faʻaaogaina fualaau faasaina e aʻafia ai le pancreas. O le gaioiga o le faasologa o masini e faʻavae i luga o le vibro-acoustic aafiaga latou te maua.

  • O le masini mo le maʻisuka: o le mataupu faavae o le faatinoga a Vitafon
  • Faʻapefea ona faʻaaoga Vitafon mo le maʻisuka?
  • Faamanuiaga po o le afaina?

O le leai o se masalosalo le lelei o le faigofie lea o le faʻaogaina ma le mafai ona faʻaaogaina. Ona o lenei mea, o ia ituaiga masini e sili ona lauiloa i tagata matutua ma le i ai o le tele o faʻamaʻi faʻamaʻi. E mafai e le masini ona togafitia gasegase eseese, e tusa ai ma tagata atiae. E moni ea lenei mea? E tatau ona tatou mafaufau i ai!

O le masini mo le maʻisuka: o le mataupu faavae o le faatinoga a Vitafon

O le mataupu faavae autu o le galuega a Vitafon o le faʻaogaina o vailaʻau ma faʻamalosi i aafiaga o toto, auala o le lymphatic ma faʻamavae.

O se mea moni mautinoa o le matua o nei fausaga ma le taimi o le a. O lenei mea e afua ona o le leai o se gaioiga o siama, faʻavaveina o le tafe toto ma togafitia o manaʻoga. O le masini, e ala i le faʻaleleia o fausaga uma, toe faʻagasolo faiga faʻavaomalo masani ma faʻateleina le gaoioi o vai o iai nei.

E fautuaina e tagata gaosiga mo maʻi nei:

  1. O le maʻi suka (ituaiga uma 1 ma le ituaiga 2).
  2. Sciatica.
  3. Toto maualuga.
  4. Paʻu gau.
  5. Tigā.
  6. Maʻi faʻamaʻi o le maʻisuka.
  7. Prostatitis ma le prostate adenoma.
  8. O le maʻi vaivai taimi ma le tele o isi.

O le togafitiga o le oloa e maua ona o:

  1. Faʻasaʻo le toto i totonu o capillaries.
  2. Faʻaleleia o le vevela ma le suavai.
  3. Aveese toxins mai le tino.
  4. Faamalosia le faiga o puipuiga ma le puipuiga o le lotoifale.
  5. Faʻaaofiofia faiga faʻafouina e pei o le ponaivi.
  6. Faʻatoagaina o le gaioiga o le sima i totonu o le moega lapisi.

O nei mea uma ua faia ona o galu o le vibro-acousse e aʻafia ai le faʻaleleia o totonu e ala i faʻaaliga faapitoa o le masini.

E faigata ona taʻu atu pe faapefea ona moni le talitonuina o ia faamatalaga e tagata atiae, e maise lava pe a oo mai i le "maʻi manaia". Ae ui i lea, e tele tagata faʻatau o loʻo faʻamalieina iʻuga o togafitiga.

Faʻapefea ona faʻaaoga Vitafon mo le maʻisuka?

O le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma Vitafon e faʻamoemoe e faaosofia ai le gaosiga o le inisalini o loʻo aʻafia i le galue i luga o nisi tino o le tino.

Aʻo leʻi faʻamaonia foliga taʻitasi o le faʻatinoina o le masini, e taua le mafaufau i faatonuga lautele:

  1. O le togafitiga o le tagata maʻi e faia i se tulaga maualuga, sei vagana ai mataupu pe a manaʻomia le faʻaaloalo i le tui.
  2. E masani ona faʻaaogaina ni vaega o le tino (pito) e ala i solo masani ma faʻamau i se fusi poʻo se mea faʻapipiʻi.
  3. Ua faʻaaoga le masini. O le faʻatulagaga e faʻalagolago i le togafitiga o le maʻi.
  4. A maeʻa le faʻatinoga, e fautuaina e tumau le mafanafana mo le itiiti ifo i le 1 le itula e faʻamalosia ai le aafiaga.

O vaega o togafitiga mo le maʻisuka i Vitafon e eseese pe a faatusatusa i mea faapena mo isi faamaʻi. Sei tatou mafaufau pe faʻapefea ona leo i le maʻisuka?

Faʻaliliuina vaega nei:

  1. Pancreas (M9). O le faateleina o le toto toto i lona parenchyma, e mafai ai ona faaosofia le gaosia o lona lava inisalini.
  2. Huna (M, M5). O le metabolism o gaʻo, proteins ma gaʻo gaʻo faʻalelei.
  3. Thoracic spine (E11, E12, E21, E40). O le aʻafiaina o ogaoga o le nerve, o le innervation o totoga i totonu o le tino e masani ona faʻamautuina ma faʻamalosia le faʻamaopoopoina o manaʻoga.
  4. Toto (K). Le faʻaleleia o le neuromuscular reserves.

O le polokalame o togafitiga saʻo mo le maʻisuka e pei o lenei:

Taimi o Taofia Eria (min.)

KM / M5M9E11E12E21
1-21022222
3-41333322
5-61644332
7-81955333
9-102266433
11-122577443
132888444
143299544
15341010554
sili atu351010555

Togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma Vitafon o loʻo tuʻuina atu ai se auala tutusa e faʻaaogaina e pei o le 1 le fesuiaiga o le maʻi.

Faʻasalaga faatonuga atoatoa i la tatou faatulagaga (download * .pdf)

Faamanuiaga po o le afaina?

E matua faigata lava ona talanoa saʻo e uiga i mea faʻamalolo o lenei iunite. E mafai ona e mauaina le tele o faʻamatalaga eseese i luga o le Upega Tafaʻilagi a le Lalolagi. E pei lava o taimi uma, e vaevaeina i latou ma lelei.

I le itu lelei, o se auala lelei e faʻaleleia ai le toto i le lotoifale, lea e mafai ona aʻafia ai le siʻitia o metabolic processes, fai mai. O le mea lautele, o le auai o tagata gasegase e maitauina se faʻaitiitia o le glycemia i taimi o togafitiga faʻapitoa o fualaau faʻamaʻi ma le faʻaopoopoga faʻaaogaina o Vitafon o se faʻamalosiauga.

Faatoa nofo Frank e tumau:

  1. Le mautonu, e tusa ai ma fualaau faʻamaonia. I le natura, e leai ni suʻesuʻega e mafai ona faʻalagolago e faapea o le vibroacoustic aafiaga e faʻaolaina ai le gaosiga o le inisalini.
  2. Tau O le tau o le masini e amata mai le 4,000 i le 12,000 rubles, e faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga.
  3. O le tele o tagata le fiafia.
  4. O taunuʻuga o faʻataʻitaʻiga na faia i le 1999 e faʻamalosi ai i le leai o se faʻaogaina o le masini i togafitiga o le maʻisuka.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le masini e solia i tulaga nei:

  • I le i ai o neoplasms mama.
  • Maʻi faʻamaʻi pipisi.
  • Atherosclerosis ma le thrombosis vascular.
  • Toto
  • I vaega o mea faʻapipiʻi.

O le fesili i le talafeagai o le faʻaaogaina o sea masini e tatau ona i ai muamua. O le togafitiga a Vitafon o le maʻisuka o le a le o se panacea, ae atonu o le a sili atu ona lelei le faaleleia o taunuuga o togafitiga faafomaʻi masani.

E fesoasoani le Vitafon i le maʻisuka?

I le faagasologa o le togafitia o le maʻisuka, e le masani ona faʻaaoga le masini Vitafon. O le mea mulimuli ua faamaonia lona lava i le maʻisuka o ituaiga muamua ma le lua. O le mea taua o le aʻoaʻoina pe faʻapefea ona faʻaaogaina saʻo, ae le galo le suʻesuʻeina o faʻamaʻi. Faʻafefea ona faʻaaoga Vetafon maʻisuka e faʻaleleia ai le tulaga? O le a matou talanoa e uiga i lenei ma le isi i totonu o le tusiga.

  • Faamanuiaga
  • Faʻamatalaga, taʻiala o le taotoga ma gaioiga i le tino
  • Tusi lesona
  • E mafai ona afaina?
  • Contraindications
  • Tau ma mea tutusa
  • Faʻamatalaga

O le masini ei ai sona aafiaga tele i le tino o le tagata. I tagata gasegase e maua ai le kulukose maualuga, Vitafon:

  • faaleleia galuega galue,
  • faateleina le gaosiga o le inisalini,
  • faʻaitiitia le toto kullukose
  • faaleleia le puipuiga
  • faʻavaveina le faiga o gasegase i siama,
  • faʻaosofia le toe faʻafouina o mea ua faaleagaina,
  • faʻaleleia le toto i veins ma capillaries, vaʻaia o le lymp,
  • aveese le tele o mafuaaga o le le atoatoa o le tino ma tulafono faatonutonu masani.

2 itula i le maeʻa ai o le Vitafon, o le kulukose i le toto o le maʻisuka e pau, i le averesi, i totonu o le 1.2 mmol / g.

Vitafon togafitiga e puipuia ai le atinaʻe ma le tuputupu aʻe o le le atoatoa o le tino i totonu o le tino, faʻagesegese ai le faasologa o le soifua matua ma le atiaʻeina o le maʻi maualalo.

O le masini e gaoioi i vaʻaiga muamua ma le lua, e tusa lava po o le a le nofoaga ma le nofoaga e faʻaaogaina ai le iunite.

Vitafon e sili ona aoga i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 oeo loʻo faʻaaogaina fualaau faʻasaina o vailaʻau. I lenei vaega o tagata e masani ona faia togafitiga masani, o loʻo i ai se taui atoa mo le maʻisuka, faʻapea foʻi ma le faʻamautuina o le suka o le toto.

Faʻamatalaga, taʻiala o le taotoga ma gaioiga i le tino

Vitafon - o se masini e gaosia ai galu-gatailolo. O le vaega mulimuli e auai i le toe faʻafoʻiina o le vaivaiga o le vailaau ole tino i totonu ole tino o le tagata. O masini laiti o le masini e ulu atu i totonu o le tino i le loloto o le 7 i le 10 cm, e aʻafia ai le vaega o togafitiga faʻapitoa.

I le 95% o mataupu, o le tino o le tagata ua i ai se faaletonu o ona lava fuataga, lea e maua mai i le taimi o galuega o maso maso.O lenei mea e faʻalavelaveina ai le faʻafouina o le tino, faʻagesegese le toe faʻaleleia, ma faʻalavelaveina le faʻagasologa o tulafono faatonutonu masani. O lenei tulaga ua faateteleina e ala i le faaumiumi o le atuatuvale, le atoatoa, ma le matua. Ua valaauina Vitafon e faatumu lenei faaletonu. O lona faaaogaina e saogalemu ma lelei.

O le taʻiala o le faʻaaogaina o Vitafon e matua ese lava mai isi masini o le tino e aafia ai fusi ma siama o le tino o le tagata.

Tusi lesona

O masini taitasi uma lava o faʻamatalaga auiliili mo le faʻaogaina. E maua ai faʻamatalaga e uiga i:

  • mea e faʻaaoga ai
  • telefoni feaveaʻi
  • nofoaga talafeagai o le faʻaalia ma taimi o togafitiga,
  • faiga faʻaogaina o le masini.

Aʻo leʻi faʻaaogaina Vitafon, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

O le masini e faigofie ona faʻaogaina ma ua fuafuaina faapitoa mo le faʻaaogaina e aunoa ma le fesoasoani a isi vaega ma aʻoaʻoga faʻapitoa. E ui lava, o Vitafon e faʻaaogaina e togafitia ai tagata mamaʻi i falemaʻi, falemaʻi, ma faʻasalalauga.

O le faʻaaogā lelei o le masini e tusa ai ma faatonuga e maua ai le faʻamalosia o le togafitiga ma le faapalepaleina o taualumaga, faʻateleina le ola o le masini ma aloese ai i le le lelei o taunuuga o le maʻisuka.

A o leʻi amata faʻaaogaina, e tatau ona e:

  • saunia le galuega mo le faʻapipiʻiina o le masini (nofoa poʻo le laulau),
  • fuafua le nofoaga o le faʻaalia o le masini,
  • faatulaga le umi o le taualumaga,
  • saili le umi ole togafitiga.

Afai ei ai ou faʻafitauli i le filifiliga o aiaiga mo le taitaia o le telefoni ma fuafua le umi o togafitiga, e aoga le feutagai ma se fomaʻi. O faʻatalanoaga a le fomaʻi o le a manaʻomia foi i le faʻaoga tutusa o fualaau.

E faia le faʻatinoga aʻo e taʻoto i tua. O loʻo taʻua i le vibraphones le paʻu e ala i se mea faʻapipiʻi poʻo le faʻamautinoa i fusi e fai ai ni fusi poʻo ni paʻu.

  1. Ia faʻamaonia le amio saʻo o le tino, o ona elemene autu.
  2. Kiliki le "Amata" button.
  3. Filifili le tulaga talafeagai o le faagaoioia o le masini e faʻaaoga ai pātū o loʻo faʻasinoina i faatonuga (muamua mai le gaosiga o loʻo tuʻuina le masini i le Nūmega Numera 1).
  4. Suʻe le faʻamatalaga saʻo o elemene autu autu i le faʻaaliga.
  5. Faʻafesoʻotaʻi numera manaʻomia o vibraphones ma tuʻu i le nofoaga o aʻafiaga i le tino.
  6. Faʻamasani le ala "Amata".

O le a amata ona galue le masini i le taimi faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, o le taimi o le a faʻaalia i luga o le mata, faʻaalia le taimi seia oʻo i le faaiuga o le taualumaga. I le faaiuga o le sauniga, o le a tagi se pepe. A maeʻa lena mea, e mafai ona e vavae ese le vaʻaia, tape le masini mai le pusa, ma tuʻu i totonu o se pusa.

E fautuaina e le aufaigaluega le nonofo i se potu mafanafana pe a uma se sauniga mo le isi itula.

Vaega o le faʻaaoga mo le maʻisuka:

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

  • I le maʻisuka, o Vitafon e masani ona faʻaaogaina i luga ole pusa. O le faʻataunuʻuina i le faʻataunuʻuina o togafiti e maua ai le faʻamalosia o le pancreas, lea e faʻasalalau ai le faagasologa o le inisalini gaosiga.
  • E masani lava, o le maʻisuka e atiaʻe se faʻalavelave e pei o le maʻisuka vae. O le faʻatonuina o le faʻaaogaina o fua ninii i luga o le vaega ua afaina e ono mafai ona taofia ai le atinaʻe o le gangrene (na o amataga lava).
  • O se isi filifiliga e mafai ona fai mo le faʻalogo i le maʻisuka o loʻo i luga o le fatugaʻo. O le faʻaaogaina i lenei itu e faʻaleleia ai le gaioiga o le okeni, e avea o se puipuiga sili ona lelei o faʻafitauli matuia.

O le taotoga talafeagai o le masini e maua ai tulafono nei mo le tausiga o le masini:

  • Teu le masini i se mea matutu, ia faʻapipiʻi pea le mataupu.
  • Aua le faʻaaogaina ni fulufulu susu poʻo ni susu susu e fufuluina le Vitafon.
  • Aua nei faia ni togafitiga togafitiga i totonu o le faletaele, soo se isi lava potu e maualuga lona maualuga.
  • Aʻo leʻi faʻafesoʻotaʻi le masini i le fesoʻotaʻiga, ia mautinoa o loʻo galue le atinaʻe.
  • Puipui le masini mai le teʻi ma pa'ū mai se maualuga.
  • Aʻo faʻagasolo, tuʻu le masini i luga o se sikuea, maualuga le galuega.
  • Teu Vitafon i lona uluai afifiina.

E mafai ona afaina?

Ole telefoni feaveaʻi e faia e le masini e talitutusa ma mea na gaosia e sulu o le tino o le tagata. O le mea lea, e le mafai e le masini ona afaina le tagata maʻi ma e le afaina ai aʻafiaga. I le faagasologa o le faʻatinoga, ua toe faʻaleleia le punaoa faanatura o microvibrations.

Mo le 20 tausaga o faʻaaoga Vitafon, e leai ni faʻafitauli o le afaina o le soifua maloloina o le maʻi.

Le malosi le tumau o le tiga, lea e tupu i nisi taimi i ni nai aso talu ona amata le togafitiga mo le maʻi o loʻo i lalo, e masani lava e leai se lamatiaga. O se tali faʻapitoa lenei o se tino, o se tasi lea o laasaga o le toe faʻaleleia.

Le mataupu faavae o le faagaoioiga o le masini

Togafitiga ma Vitafon e aofia ai le faʻaalia o aʻafiaga o le namu, o le toto toto ma auala faʻapitoa e faʻaaoga ai le microvabration ma musika.

E tatau ona maitauina pe a oʻo i le tino o le tagata, e le tele ni mea laiti e tupu mai ona o le galuega o sela maso. I le faaopoopo atu i ai, o le galasticity of membrane membranes o loʻo faʻaitiitia ma le tafe toto ua faʻaitiitia.

Mo le puipuia o lenei mea matautia, e mafai ona e faʻaogaina le masini Vitafon, faʻafetai i ana gaioiga, faʻasolosolo faiga faʻavae, toe faʻafefe o le toto ma faʻavave le lymp. O faʻamatalaga faʻaopoopo ua fai mai ua fautuaina le masini mo ia faʻamaʻi:

  • i le togafitiga o le maʻisuka e faalagolago i le inisalini ma le non-inisalini,
  • ma le sciatica - mumu o le nerve sciatic,
  • faatasi ma ulu o le ulu ma ponaivi ponaivi,
  • faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi o le cerebral palsy,
  • faatasi ai ma le feoai ma le mimilo o le mimiti,
  • ma le maualuga o le maualuga,
  • ma le vaivai faifai pea,
  • faatasi ai ma maʻi o le tino o le tino,
  • ma le prostate adenoma ma prostatitis.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le fusi o le masini e oʻo atu i le tele o maʻi. E maua lenei taunuʻuga ona o Vitafon:

  1. faaosofia ai le toto i totonu o tamai vaa,
  2. aveese le toxins ma toxins mai le tino o le tagata maʻi,
  3. faaleleia atili le puipuiga a le tino,
  4. faʻaleleia le vevela ma le gasegase o le tino,
  5. faʻaauau le tuʻuina atu o siama sima i totonu o le toto,
  6. lagolagosua i le toe faʻaleleia i le tele o masini, e oʻo lava i ponaivi.

O se aafiaga lelei faapena e tupu i le fesootaʻi atu i galu o le vibro-acousse e ulu i totonu o sifi ma siama o le tino. E faʻapefea ona aʻafia le masini i le lagona lelei o sela i insulin ma le pancreas i togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 e faigata ona fai.

Ae ui i lea, e tele faʻamatalaga lelei i luga o le Upega Tafaʻilagi a le Lalolagi e uiga i le faʻaleleia atili o le tulaga o le maʻisuka pe a uma ona faʻaaogaina sea masini.

O faʻamaʻi ma faʻamaʻi faʻaleagaina

E ui i le maualuga o le masini e uiga i lona aafiaga faavavega i totoga i totonu o le togafitiga o le maʻisuka, i nisi tulaga e faasaina lona faaaogaina.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e fautuaina e te talanoa ma lau fomaʻi.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o le masini vibro-acoustic Vitafon o ituaiga faʻamaʻi ma tuutuuga:

  • gasegase
  • ogaoga faʻamaʻi pipisi
  • maualuga le vevela o le tino
  • maʻitaga ma susu susu,
  • lapisi lapisi ma atherosclerosis,
  • vaega o mea faʻapipiʻi.

Afai o le tagata gasegase, aʻo faʻaaogaina le masini, na amata ona lagona le faʻaititia o lona tulaga lautele o le soifua mālōlōina, ona tatau ai loa lea ona ia faʻaaogaina. O le mea moni, o le togafiti o togafitiga o sea ituaiga masini e leʻi faʻamaonia mai i le mafaufau.

O suʻesuʻega sa faʻatinoina i le 1999 na matuā teena ai le lelei o le faʻaogaina o le masini. O taunuʻuga na maua na faʻaalia ai le leai o se faʻaaogaina o le Vitafon i le togafitiga o le maʻisuka. O le suʻesuʻega e leʻi faʻaalia ai se sootaga tuusaʻo i le va o le gaioiga a le masini ma le gaosia o le insulin.

O le mea lea, e tatau i le tagata gasegase ona faʻaauau pea le iniseti poo le ave o vailaau faʻasolosolo, tausia lelei mea taumafa, faamalositino ma siakiina e le aunoa le maualuga ole kulukose o le toto.

Tau, iloiloga ma analogues o le masini

O lea ituaiga masini e faʻatonuina i luga o luga o luga o le upega tafaʻilagi a le tagata faatau. O le tau o le Vitafon e maualuga tele, e faʻalagolago lava i le ata ma mai le 4000 i le 13000 rubles Rusia. O le mea lea, e le mafai e tagata uma ona gafatia e faʻatau se masini.

E tusa ai ma manatu o tagata gasegase e uiga i le masini, latou te matua le mautonu lava. Faatasi ai ma tulaga lelei e mafai ona iloa ai le malosi o le toto totoga, lea e aafia moni ai le faagasologa o metabolic.

O nisi o tagata gasegase e faapea o le faʻaaogaina o le masini na fesoasoani e faʻamautu ai le maualuga o le glycemia. E ui lava e moni? I le taimi lava e tasi, latou te finau faapea latou te tausisia meaʻai lelei, sa auai i le faamalositino o togafitiga mo le maʻisuka, na ave ai le suka ma le vai. O le mea lea, o le aoga o lenei masini e tumau pea le le mautonu.

O isi e fai mai na fesoasoani Vitafon e faʻasaʻo ese faʻafitauli eseese o le maʻisuka - angiopathy, nephropathy, angioretinopathy.

Faatasi ai ma manatu le lelei, e mafai e se tasi ona nofo toatasi mai le tau maualuga o le masini ma le leai o se faamaoniga mai le itu o vailaau. Tagata le mautonu na faʻaaogaina le masini tautala e uiga i lona leai o se aoga ma faʻaumatia tupe. O le mea lea, aʻo leʻi faʻatau atu sea ituaiga masini, e tatau ona e mafaufau ma le faaeteete i lona mafai.

E tatau ona maitauina o mea tutusa e tutusa ma Vitafon e le oi ai nei. Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga o masini mai le faasologa o le Vitafon, mo se faataitaiga:

O le maʻi suka o se maʻi faʻapitoa lea e fesootaʻi ma se faʻafitauli o le pancreas. O le faʻamaʻi e aafia ai toetoe o totoga uma a le tagata, o le mea lea, o loʻo i ai se ata faʻapitoa o falemaʻi. Ae paga lea, e le mafai ona e faʻaumatia atoa. O le mea lea, talu ai ua e faʻalogo i se ituaiga o siama, e le mafai ona e le toe maua le loto, e manaʻomia ona e faʻafeiloai i lenei maʻi.

Ua fautuaina e fomai uma o le saʻo togafitiga o le faamai e aofia ai vaega taua: o se soifua maloloina lelei ma se olaga malosi, togafitiga fualaau faasaina ma le pulea lelei o taimi uma. Faatasi ai ma ni mea agamalu, e mafai ona toe faʻaaogaina togafitiga faʻasalalau.

Ae mo le masini Vitafon, e tatau i le tagata gasegase ona iloilo lelei le talafeagai o lona faʻaaogaina. O faʻamatalaga e uiga i ai e matua ese lava e faigata ai ona fai se faʻamatalaga e uiga i le aoga o le masini. Masalo, o le togafitiga faʻapitoa, o le a ia faʻaleleia atili le tulaga masani o se tagata maʻi o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2. O le vitio i lenei tusiga o le a faʻaalia ai pe faapefea ona galulue ma le masini.

Tau ma mea tutusa

O lea ituaiga masini e faʻatonuina i luga o luga o luga o le upega tafaʻilagi a le tagata faatau. O le tau o le Vitafon e maualuga tele, e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga ma o loʻo i ai mai le 4,000 laʻau muamua-Russian. O le mea lea, e le mafai e tagata uma ona gafatia e faʻatau se masini.

E tusa ai ma manatu o tagata gasegase e uiga i le masini, latou te matua le mautonu lava. Faatasi ai ma tulaga lelei e mafai ona iloa ai le malosi o le toto totoga, lea e aafia moni ai le faagasologa o metabolic.

O nisi o tagata gasegase e faapea o le faʻaaogaina o le masini na fesoasoani e faʻamautu ai le maualuga o le glycemia. E ui lava e moni? I le taimi lava e tasi, latou te finau faapea latou te tausisia meaʻai lelei, sa auai i le faamalositino o togafitiga mo le maʻisuka, na ave ai le suka ma le vai. O le mea lea, o le aoga o lenei masini e tumau pea le le mautonu.

O isi e fai mai na fesoasoani Vitafon e faʻasaʻo ese faʻafitauli eseese o le maʻisuka - angiopathy, nephropathy, angioretinopathy.

Faatasi ai ma manatu le lelei, e mafai e se tasi ona nofo toatasi mai le tau maualuga o le masini ma le leai o se faamaoniga mai le itu o vailaau. Tagata le mautonu na faʻaaogaina le masini tautala e uiga i lona leai o se aoga ma faʻaumatia tupe. O le mea lea, aʻo leʻi faʻatau atu sea ituaiga masini, e tatau ona e mafaufau ma le faaeteete i lona mafai.

O le maʻi suka o se maʻi faʻapitoa lea e fesootaʻi ma se faʻafitauli o le pancreas. O le faʻamaʻi e aafia ai toetoe o totoga uma a le tagata, o le mea lea, o loʻo i ai se ata faʻapitoa o falemaʻi. Ae paga lea, e le mafai ona e faʻaumatia atoa. O le mea lea, talu ai ua e faʻalogo i se ituaiga o siama, e le mafai ona e le toe maua le loto, e manaʻomia ona e faʻafeiloai i lenei maʻi.

Ua fautuaina e fomai uma o le saʻo togafitiga o le faamai e aofia ai vaega taua: o se soifua maloloina lelei ma se olaga malosi, togafitiga fualaau faasaina ma le pulea lelei o taimi uma. Faatasi ai ma ni mea agamalu, e mafai ona toe faʻaaogaina togafitiga faʻasalalau.

Ae mo le masini Vitafon, e tatau i le tagata gasegase ona iloilo lelei le talafeagai o lona faʻaaogaina. O faʻamatalaga e uiga i ai e matua ese lava e faigata ai ona fai se faʻamatalaga e uiga i le aoga o le masini. Masalo, o le togafitiga faʻapitoa, o le a ia faʻaleleia atili le tulaga masani o se tagata maʻi o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2. O le vitio i lenei tusiga o le a faʻaalia ai pe faapefea ona galulue ma le masini.

E mafai ona e faʻatau Vitafon i luga o le Initaneti, faʻapea foi i nisi falemaʻi. O le tau o le masini e maualuga tele ma e faʻalagolago i lona faʻataʻitaʻiga:

  • masani Vitafon - mai le 4 afe 400 rubles,
  • Vitafon-IK - mai le 5,000 650 rubles,
  • Vitafon-K - mai le 5,000 200 rubles,
  • Vitafon - 2 - mai le 12,000 900 rubles,
  • Vitafon - 5 - mai le 11,000 800 rubles.

O le pusa e aofia ai le iunite lava ia ma ona vaega, faʻapea foʻi ma se tusi faʻaaoga.

O le maketi faʻaonaponei mo masini faʻafomaʻi e ofoina atu ana faʻalogoga o Vitafon. O loʻo matou talanoa e uiga i mea e pei o le "Almag", "Samozdrav", "Alpharia". E i ai a latou faʻavae faʻavae i luga o le tino nai lo le muamua, peitai, e ui lava i lea, ua manatu i latou e tutusa.

Tuua Lau Faamatalaga