O le faʻamatalaga sili ona atoatoa o le autu: "fualaau fualaau mai le pepe" faʻatasi ai ma auʻiliʻiliga auiliili ma fautuaga mai se tagata poto faapitoa i le soifua maloloina.

O se taʻiala i le filifilia o vailaʻau mo le gaʻo. Ola ola! Vaega o le tuʻuina atu o le 03/20/2017

O le a otometi le amataina (pe afai e mafai ona mafai), pe afai oi totonu o le visibility field i luga o le itulau

O le tele o le tagata taalo o le a otometi lava ona fetuunai i le tele o le poloka i luga o le itulau. Tausaga Faʻapitoa - 16 × 9

O le tagata taalo o le a ia faia le vitio i le lisi pe a maeʻa le vitio ua filifilia

O gaioiga faaletino ma meaʻai lelei e lua auala sili e faʻaitiitia ai le mamafa i le gaʻo. Ae i nisi tulaga, o fomaʻi e fautuaina le fesoʻotaʻi faʻasaina i le gaioiga. O le a le filifiliga, fualaau e aʻafia ai le totonugalemu ole saturation i totonu o le faiʻai, fualaau e puipuia ai le malepelepe o gaʻo, po o fualaau oona e faaosofia ai le gaosiga o le inisalini? E naʻo le fomai e mafai ona tuʻuina atu le tali sao ia te oe lava ia!

O le faʻasalalauga faʻainitaneti o le vaʻalele i luga o le Initaneti e aunoa ma le faʻamaopoopoina e matua faasaina.
O faʻasalalauga e mafai ona na o le faʻaaogaina o le 'auvaʻa ma le' upega tafaʻilagi i le initaneti o le Channel One.
Talosaga mo le faʻatulagaina o le faasalalauga.

Vitio (kiliki e taʻalo).

Faʻamatalaga Faʻamatalaga O se tasi tele +7 (495) 617-73-87

O le asō o le a tatou talanoa e uiga i le mea e mafai ona taʻitaʻia ai le tau faasaga i le mamafa tele. Talu ai nei, o le gaosiga o le susu ua sili atu ona lauiloa o se auala mo le aveesea o le mamafa. Ma o le aso nei o le a tatou talanoa e uiga i meatotino o lenei oloa. E tusa pe fesoasoani le soda masani i le tau mo se tino vaivai.

Ma o le a fesoasoani ia i matou ia malamalama i mea uma i aso nei e le fomaʻi o fomaʻi, fomaʻi o Dmitry Shubin. Ae o le mea moni, o mea uma lava e faʻamatalaina manino lava - o le polynuclide o loʻo i totonu o le suauʻu paluga aveese le toxins mai le tino ma faʻalauteleina le malepe o gaʻo.

E fesoasoani tele i le aveesea o le mamafa.

Muamua, o le susu e leai se mea e le mafai ona sili atu nai lo le 4-5 kilokalama i le masina, ma le lona lua, mo lenei mea e te manaʻomia le suia tele o au amioga masani, ma o lau lava ituaiga olaga. O lona uiga, o le susu gaosi, e feteenai ma talitonuga masani, e le o le auala sili lea e tetee atu ai i le manuʻa? Afai e te manatuaina, e le o se taimi ua leva, na sau ai se polofesa o mea tau paleni Evgeny Ivanovich Veliev i la matou polokalama lea sa matou talanoa ai e uiga i le mea e leiloa ai le mamafa o le Reduslim.

Ioe, ae ina ua maeʻa lenei polokalama na amata se mea e le mafaamatalaina. O le mea e leaga ai, o nisi tagata matamata na matua faʻasauāina nisi o fautuaga mai la tatou talanoaga, lea na mafua ai ona le lelei. E tusa ai ma loʻu malamalama, tatou te talanoa e uiga i le anorexia i le maeʻa ai o Reduslim.

O le masani lava o le mafuaaga o le anorexia o meaʻai ia e faʻailoa e teineiti i latou lava i le faʻamoemoe o le leiloa o le mamafa. Ae, e pei ona i ai, e le na o le pau lenei o le mafuaaga. E pei ona uma ona e iloa, i ni nai masina talu ona faʻasaʻolotoina i matou e uiga i le Red Burnlim fat burner, na amata ona matou maua ni faasea mai ni fafine le mautonu e le iloa pe o le a le mea e fai ma o latou tino vaivai i le taimi nei.

O se tasi o ata o teineiti oe na o mai i la matou polokalama ina ua maeʻa le faʻamalolo e uiga i Reduslim D. Ioe, o le mea atoa o le Reduslim o se mana malosi gaʻo masani e iai i le taimi nei i dietetics. Ma, o le susu, e le faatusatusa i ai. Afai e mafua ona o le leiloa o le mamafa ma le Reduslim e le manaʻomia ai se suiga i le olaga, ae i le taimi lava e tasi o le leiloa o le mamafa e le 4-5, ae 12-16 kg i le masina!

Ae o le toʻatele o fafine ua le amanaʻia lenei vaega o le vailaʻau. O le aveina o le Reduslim, na latou filifili ai afai e te 'ai foi, o le a malosi atili le aafiaga. Ae peitai, na tupu. O se taunuuga, o fafine e mamafa 100-120 kilokalama i le 60 aso na liua i le 30 kilokalama anaorexics!

E matua faanoanoa lava le faʻalogo i se mea aoga na latou faia mo a latou lava faʻalavelave. Ae ou te fia malamalama pe o le a le mea tonu e maua ai se aafiaga D. Ma ou te fia nofo i ai i auiliiliga. O lenei taunuʻuga e mafai ona ausia e ala i se tuufaatasiga o vaega masani masani lava ua leva ona faamaonia e aoga.

Faʻavaeina o le fualaau faʻasaina O le mea autu o Reduslim o lona uiga o loʻo i ai vaega o lona faʻamaonia e faʻamaonia e le tele o suʻesuʻega tutoʻatasi.

Faʻatonu le Code

O le a otometi le amataina (pe afai e mafai ona mafai), pe afai oi totonu o le visibility field i luga o le itulau

O le tele o le tagata taalo o le a otometi lava ona fetuunai i le tele o le poloka i luga o le itulau. Tausaga Faʻapitoa - 16 × 9

O le tagata taalo o le a ia faia le vitio i le lisi pe a maeʻa le vitio ua filifilia

Metformin o se fualaau faasaina lea ua faatonuina mo le maualuga o le toto. O vailaau nei e te manaʻomia e ave i aso uma. Ae e taua le faia saʻo ina ia mafai ai ona ausia le aafiaga.

Leʻa le mamafa mai le "pill miracle" - o se pepelo po o le mea moni? Ola ola! Tatala le snippet mai

Faʻafeiloaʻiina le faʻavaeina o le tino fou o le tino. Ma o le filifiliga ma le malosi o gaioiga o vaega masani o Reduslim e maua ai le mamafa o le mamafa o le mamafa i ia nofoaga o loʻo i ai le sili atu o gaʻo gaʻo. Ioe, o meatotino o lenei fualaau faasaina e matua ofoofogia lava.

Ae o le a, i lou manatu, ei ai se tulaga lamatia i a tatou tagata matamata pele? Faʻaaogaina o le Reduslim, e te le manaʻomia ona e alu i meaʻai, o le a mou ese atu tupe teu. E manaʻomia e le tino ni meaʻai mai meaai. Latou te foliga mai e itiiti lava pauna ua leiloloa, aua o le a le vave ona latou le maua le mamafa vave.

Ma latou iloa lenei mea, o le mea e leaga ai, ua tuai tele. E leʻi matauina e le teine ​​pe na faapefea ona leiloa 20 kilokalama.

Faʻaaogaina - o se fualaau mo le gaʻo o le gaʻo tino ma faʻaitiitia ai le manaʻo

E tusa ai ma ia, na paʻu le mamafa i le 17 aso! Dmitry, ua ou malilie uma ia te oe, ma ua faateleina pea tamaitai o loo feagai nei ma lenei faafitauli. Ae peitai, o le a se mea e te manaʻo e fautuaina a matou tagata matamata i le auala e tatau ai?

Masalo o le metotia aupito sili ona aoga, i lenei tulaga, o le a avea ma se faamatalaga faigofie o le faafitauli: Faapea ua e mamafa 80 kilokalama ma o le ae fiafia tele i le mamafa o le 55 kilokalama. Ina ia ausia lenei mea, o le a e manaʻomia se 3 vaiaso o le Reduslim course, e leai!

Vitio (kiliki e taʻalo).

O lea, inuina le fualaau faasaina mo le masina tonu lava, ia 'ai i soʻo se mea e te manaʻo ai, ma pe a faʻaalia le paleni 55, taofi le tagofia o fualaau. O lea o le a mautinoa ai lau ausia o lau sini ma e le alu tele.

Faʻamatalaga moni o tagata, faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa

E mafai ma e tatau ona 'ai, pei ona masani ai - fesuisuiai ma i se aofaiga tele ina ia le lagona ai le le mautonu e mafua mai i le fiaai. Mai le fualaau faasaina Reduslim o le ae leiloa le mamafa i soo se tulaga, o mea e le aoga e le tatau ai. Na matou mauaina foi faʻamatalaga faʻamatalaga ua uma ona faʻaalia i luga o le maketi, Dmitry Nikolaevich, o fea e mafai ai ona e mauaina le vailaau moni Reduslim ma le auala e puipuia ai oe lava mai le faʻatau faʻes?

O le fualaau faasaina Reduslim ua faamaonia i Rusia ma le ala sili ona faatuatuaina e faatau ai, ao lei oʻo mai i falemaʻi, o le faʻatonuina lea i luga o le upega tafailagi o le tagata faʻasoa aloaia mo na o le 149 rubles.

O se faʻamaoniga lea o le lelei ma inisiua faasaga i le taufaʻasese. E totoe naʻo le moomoo i tagata uma ia soifua maloloina lelei ma ia manatua e faʻafetai i vailaau faʻaonapo nei, o le tele o faafitauli ua sili ona faigofie ona foia ma sili atu le lelei.

Ma o le Reduslim o se faʻataʻitaʻiga manino o lenei mea. Mo i latou oe mananao e aveesea le mamafa, ia manatua ni mataupu faavae se lua. Muamua - ia leiloa le mamafa, e le tatau ona fia ai! Ma le lona lua - ina ia mafai ona leiloa le mamafa, e sili atu le ave Reduslim! O mataupu o le faʻatau atu o le faʻatau fualaau faasaina Reduslim, lea e leai ni vailaau faʻaleagaina, ua sili atu ona masani ai!

O le mea lea, matou te vaʻaia lava mo a matou tagata matamata ma le au faitau e tuʻuina le faʻasologa o le komiti o le komiti o le Reduslim mai se tasi na tuʻuina atu faʻauluuluga O le faia o se poloaiga iinei, ua faʻamautinoa oe e maua se oloa lelei i le tau sili ona lelei - e na o le 149 rubles! Na o le kiliki i le "Poloaiga" i lalo ma o le a aveina oe i le 'upega tafaʻilagi aloaia e mafai ona e tuʻu ai se poloaiga. Elena Malysheva, le polokalame "Ola ola maloloina!

Afai e te manatua, e le o se taimi ua leva, o se polofesa o mea paleni oona Yevgeny Ivanovich Veliyev na sau i la matou polokalama na matou talanoaina e uiga i le meaʻai taumafa Reduslim. Malysheva: Ioe, ae ina ua maeʻa lenei polokalame na amata Faitau atili Afai e te manatuaina, e lei leva ona matou o atu i la matou polokalama Polofesa o Dietetics Yevgeny Ivanovich Veliyev na matou o mai ma matou talanoa e uiga i le Reduslim slimming product .. Malysheva: Ioe, ae ina ua uma lenei polokalama na amata se mea e le mafaamatalaina. O le mea e leaga ai, o nisi tagata matamata na matua faʻasauāina nisi o fautuaga mai la tatou talanoaga, lea na mafua ai ona le lelei. D. Shubin: E pei ona ou malamalama i ai, tatou te talanoa e uiga i le anorexia pe a uma ona ave Reduslim .. Malysheva: E saʻo! E masani lava, o le mafuaʻaga o le anorexia o meaʻai ia e faʻailoaina e teineiti i latou lava i le faʻamoemoe o le leiloa o le mamafa. Ae peitaʻi, e le naʻo le Hide.

Meaai mai Elena Malysheva: pe faapefea ona leiloa le mamafa e 5 kilokalama i le 10 aso

Meaʻai mai Elena Malysheva: e itiiti ifo i le lima kilokalama i le sefulu aso.

I le faʻamuamua, Elena Malysheva e vavalalata i le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa. E masani lava, o ana fautuaga o meaʻai e fuafuaina mo se taimi uumi o le faʻaaoga, ona o le faʻagesegeseina o le faagasologa o le leiloa o le mamafa, o le faʻaauau pea o taunuuga.

I le avea ai o se tulafono, oi latou e leiloa le mamafa e tusa ai ma le polokalama Malysheva e mafai ona tausia le mamafa ausia mo 2-3 tausaga.

O le faʻaitiitia o le mamafa e tusa ai ma le polokalama Malysheva e tatau ona faʻagesegese, i luga o le gasologa o ni nai masina, faʻaauau i fautuaga nei:

E leai se mea e le afaina ai! E tatau ona e taumafa i ni vaega laiti 5 taimi i le aso (tolu meaai autu ma lua faaopoopo). Breakfast - pe tusa ma le 8 i le taeao, malologa - 10 itula, 'aiga o le aoauli - 12-13 itula, laulaauli aoauli - 16-17 itula,' aiga 18-18 itula.

E tatau ona faʻatusatusa le aofaʻi o calorie e manaʻomia e le tino, ma mafaufau i lou mamafa, tausaga, kenera, ituaiga o galuega ma gaoioiga faaletino, ma usitai i ai.

Faʻatulaga le tino i se talia lelei ma le faʻatumuina atoa o meaai.

O isi fautuaga uma e le tulaga ese foi: faatapulaaina le tele o gaʻo, masima, meaʻai gaʻo, ma le faʻaaogaina o suti, muffins, ava malosi.

E ui i lea, e pei ona i ai, o le au fai meaʻai e le o se aganuʻu i le malamalama manino o le tele o tagata e vave vave ona paʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le aso malolo, poʻo se mea taua i le olaga. I le avea ai o se tuusaunoaga, o le faʻaaogaina vave o le mamafa o le mamafa o le 5 kilokalama i le 10 aso. E faʻafefea la ona e vave faʻaalu le mamafa?

O a mea e te 'ai e leiloa ai le mamafa? O se meaai uigaese mai Elena Malysheva.

Faiga faʻapitoa "Ola ola maloloina!" Mai Elena Malysheva

Tomai faʻapitoa e maua i auala taʻutaʻua uma mo le mamafa DRUGS

E. Malysheva: Talofa i oʻu toʻalua. O le asō o le a tatou talanoa e uiga i le paʻu o le mamafa ma o le auala e sili ona lelei e mafua ai ona ausia lenei gau. E te iloa tatou te totogia le tele o gauai i le autu o le paʻu o le mamafa, ma atonu na e vaʻaia a matou mataupu i lenei autu.

Talu ai nei, o fualaau taumafa, pulu ma laulaʻau e sili ona lauiloa i le maketi. Ma o le a ou taʻua i latou - EcoPills, Chokolate Slim, ma nisi mea.. O le mea e leaga ai, o aʻu lava e masani ona ou talanoa e uiga i le leiloa faavavega o le mamafa ma le fesoasoani a nei tupe, ae ua faamalosia au e faafitia mea uma na ou fai atu muamua. Ina ua uma ona leiloloa le mafaufau ma le soifua maloloina o Dmitry Bilan i se tasi o nei fualaau faasaina, sa faia ai se suesuega, lea na faaalia ai: i nei fualaau oona ei ai iina PSEUDOEPHEDRINE poʻo le AMPHETAMINE lauiloafaʻapea le tuʻufaʻatasia lelei o le faʻaleagaina o le paʻu o le mamafa.

D. Shubin:Pseudoephedrine - O le folafolaga lenei o le palloid, pe afai e ave mo le sili atu ma le tolu aso, e sili atu ona fai ma vaisu. E faaitiitia ai le manaʻo, ma mafai ai e le tino ona i ai i se tulaga fiafia ma agaga maualuga. Masalo o le mafuaʻaga lea na matou faʻalogo ai i ni iloiloga lelei e uiga i nei vailaʻau mai maʻi, aua a mavae aso e tolu o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma le pseudoephedrine, o le a avea se tagata ma vaisu, faʻaleleia lagona, atuatuvale le atuatuvale ma fiafia i mea masani. O se tagata ua manatu e na o lona lagona lelei, ae o le mea moni, i le taimi nei ua nofo o ia i luga o se fualaau matautia.

E. Malysheva:

Na matou mauaina ata o tagata afa-gaʻo ma fualaau faasaina, lea e aofia ai fualaau faasaina. Na o le tilotilo:

D. Shubin: Ma o le mea e leaga ai, e le gata i tagata faigofie ma le gauai latou te paʻu atu i lenei maunu. Dmitry Bilan i le tuliloaina o faiga masani ma le sologa lelei alu ifo i lalo i le anorexia.

D. Shubin: Ae ui i lea, ina ua uma ona tataina e lona aiga ma uo le faailo, na tautino e le fai pese na ia taumafai e aveesea le mamafa, ona le malamalama ai lea pe faapefea faʻamau i luga o nei fualaau. Ma na amata ona ia inuina 4-5 taimi i le aso!

E. Malysheva: E foliga mai o se vailaau e le afaina, ae o na taunuuga. Ma le mea uma, o le toʻatele o le a faʻaaogaina fualaau leaga seia oʻo ina faʻasaina.

E. Malysheva: Ae ui i lea, i le taimi o le suʻega, o se tasi meafaigaluega iloga mo le leiloa o le mamafa na tofotofoina - o le fualaau faʻatau Amerika o TALIA, lea e galue ma le metabolism.

D. Shubin: O le mea e ofo ai, o lenei vailaʻau na faʻaalia ai taunuuga tutusa i le malosi o le paʻu o le mamafa, ae i le taimi lava e tasi, e leai se pseudoephedrine, ephepherine, ma isi nakoti o le amphetamine vaega na maua i lona fatuga. O se mea e ofo ai, ae moni. O le fiafia i lenei fualaau faasaina, matou te filifili ai e suesue le tuufaatasiga o le TALIA i nisi auiliiliga, ma o le mea lenei na matou mauaina.

* Ma o mea e sili ona lelei mo le faʻateleina o elemene uma i le faasologa tonu.
Ma o le mea sili ona taua i tapenaga o le TALIA o loʻo iai E LEʻI MAUAlea e mafua ai mea ua fai ma vaisu. Ma o vaega taʻitasi o loʻo galue lelei, faʻafetaui le metabolism i le tino ma tuʻuina atu le gau o le natura.

E. Malysheva: Na amata ona matou sailia na tagata ua uma ona inu TALIA ma aoina a latou iloiloga. O le mea moni, e toʻatele na latou inu i ai mo le tele o masina, ma a oʻo atu i latou i mea e manaʻomia o le ata, na latou le toe inu e aunoa ma le tosoina o le maʻi.

D. Shubin: O le mea e leaga ai, na matou maua nisi tagata faʻatau mai TALIA i Rusia. O le mea na fanau mai ai nei fualaau faʻasao o Amerika. Ae na o le tusi faamaonia na o le pau lea o le faleoloa faʻapitoa i le initaneti i Rusia. O le mea lea, afai e te fuafua e leiloa le mamafa, ma manaʻo e avea ma se auala masani ma le soifua maloloina, ona e le sese lea i le saite. ONA ONA LENEI LINI e mafai ona e mauaina le uluai fualaau. E le gata i lea, ina ua matou iloa o loʻo matou faia se suʻesuʻega, na tuʻuina mai e le kamupani kamupani TALIA ia i matou se tulafono faʻapolokalame e mafai ai e le au maimoa ona faʻatau le fomaʻi sili ona ola maloloina mo le mamafa o le mamafa.

Le fualaau mo le mamafa o le mamafa ma le matua - Dr Malysheva e uiga i Metformin

I le polokalama "Ola Soifua Maloloina", Elena Malysheva na alaga leotele e faapea o le metformin e faaumiumi ai le ola.

E moni ea lenei mea?

Muamua e tatau ona e iloa po o le a le ituaiga o vailaau oona, o ana meatotino ma pe aisea e faʻaaoga ai.

Metformin o se fualaau faasaina lea e faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2. E aʻafia i le vasega o biguanides. O se tasi o matua ma o se tasi o fualaau aupito sili ona aoga na faʻaaogaina e togafitia ai lenei maʻi. Mai le vasega o biguanides, ua na o le pau lenei o fualaau faasaina e le afaina ai tagata mamaʻi i le fatu o le fatu. WHO na tuʻuina i luga o le lisi o vailaau talafeagai.

Metformin o le generic generic name mo se fualaau faasaina. O igoa o fefaʻatauaʻiga nei o loʻo tuʻuina atu i luga o le falemaʻi faʻamalositisi: Glucofage, Glycomet, Bagomet, Diaformin, Inforforment, Langerin, Meglifort, Metamine, Metomalu, Metformin Sandoz, Metformin-Teva, Panfor Sr, Siofor, Zukronorm.

Mo se taimi umi, na faʻaaogaina faapitoa lava vailaʻau mo togafitiga o le maʻisuka. Ina ua mavae le tele o tausaga o suesuega, na maua ai e faaitiitia ai le tele o meaʻai. I le i ai o vailaau muamua, e mafai ona faʻaaoga e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiaʻe le faʻamaʻi. E faʻaaogaina foi mo le ovary polycystic ma le tele o isi faʻamaʻi o loʻo taua ai le faʻamalosia o insulin.

O faʻamanuiaga o le metformin e matauina:

  • ma le maʻisuka
  • ma faʻamaʻi pipisi
  • i le puipuiga o faʻamaʻi pipisi,
  • i le puipuia o le kanesa.

O le aʻafiaga o aʻafiaga o fualaau faasaina i le tau faasaga i le matua ua faamaonia. O se taua taua o le faaitiitia i le tulaga o le olaga faitino mai faafitauli i le cardiovascular. Ua faʻamaonia foi e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaeina o le oncology i tagata mamaʻi ma le maʻisuka ma le maʻi gasegase. Ole teteʻe ile tasi o mea lamatia ile atiaʻe o le tino. O le insulin e faʻaleleia ai le tuputupu ae o mea, e aofia ai le le lelei.

O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma le faʻasologa o le kulukose i le ate. I le faaopoopo atu i le aafiaga o le hypoglycemic, e aʻafia ai le aʻafia o le lipid. E maualalo le faʻasolosolo ma le cholesterol leaga (LDL). E na o le pau lava lea o vailaau, e tusa ai ma suʻesuʻega, lea e faʻaitiitia ai le numera o fatu ma oso.

O se tasi o tulaga lelei o le vailaau faasaina o le le mafai ona faateleina le mamafa o le tino pe a faatusatusa i isi fualaau faasaina o le hypoglycemic. Mo se maʻisuka, e fesoasoani i le faaumiumi ma faia le olaga atoa ma maualuga. O lona gaioiga e faʻamoemoe i le paʻu mamafa. O loʻo faʻamatalaina mo le tele o meaʻai, pe afai o le togafitiga o meaʻai e leʻi aumaia ai le taunuuga lelei.

Ole fualaau faasaina e taofia ai le manava ma le inu o le kulukose i totonu o le vaega o meaʻai. Faʻatoagaina o le inisalini e le tupu, o le faʻaaogaina o le hypoglycemics e maua i le faʻaleleia atili o le lagona i le hormone ma le sili atu o le inu o le suka. O se taunuuga o le tagofia o vailaʻau, faʻasologa o togafitiga e maua mai i le talaaga o le faʻamaʻi faʻagesegese. E mafai ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi e faʻaalia ai le faʻamalosia o le inisalini. O le aoga o le vailaʻau o loʻo faʻaalia i polycystic ovaries, prediabetes, nisi o faʻamaʻi ate, ma le gaʻo.

Metformin faʻaititia le kulūkose i totonu o le ate ma faʻaopoopo le faʻasologa o le glycogen. I lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina, totoina le toto i le ate, o le maualuga o triglycerides ma le cholesterol ua faaitiitia. O le gaioiga o le kulukose e maso, o le tagata autu o le malosi, e faʻafaigofieina. O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le suka gaosi ua faʻamalamalamaina e le mea moni e sili atu ona faigofie le faʻaogaina o le meaʻai.

O le taunuuga o le tagofia o fualaau:

  • togi faʻasa
  • faʻaitiitia le manaʻomia mo inisalini oona,
  • se faʻalavelave i le faʻamalosia o le inisalini,
  • faatelegese le alualu i luma poʻo le atinaʻe o le atherosclerosis,
  • faʻaitiitia le faʻamaʻi ma le LDL
  • faaitiitia o le mamafa, polotini toto,
  • poloka o enzymes e faʻamamatia ai sela,
  • puipuiga tele.

Faatasi ai ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina:

  • gasegase fatuga
  • hypersensitivity i fualaau faasaina,
  • faʻamaʻi pipisi i totonu o le gaioiga laititi,
  • ketoacidosis
  • afaina le ate
  • fatu fatu
  • ao leʻi amataina ma faʻasalaga faʻasalalauga faʻatasi ma le faʻaofiina o le faʻatusatusaga,
  • ao lei amataina ma pe a maea taotoga,
  • matua
  • Malabsorption B12.

I le taimi muamua, na faʻaaogaina Metformin mo le togafitiga o le maʻisuka. O suʻesuʻega na faʻaalia ai o le vailaʻau e faʻaalia ai isi meatotino. E faʻaaogaina mo polycystic ovaries, oona, ma le puipuia o le maʻisuka.

Ae, o le autu o le metformin o le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. E faʻaitiitia ai le suka ma le gluconeogenesis, faʻaitiitia faʻaitiitia ai le triglycerides ma le LDL, ma faʻafememeʻa ona taofia ai le manaʻo. O le faʻaitiitia o le kulukose e tupu uma i luga o se manava leʻo ma pe a uma se taumafataga. O le tino maso e maua le tele o le kulukose ona o le faateleina o lona taumafa. O le faʻaaogaina o le suka i totonu o le vaega o meaʻai e faʻaitiitia.

O le fualaau faasaina e le faaosofia ai le gaosia o le hormone. O le faʻaitiitia o le faʻamamaina o le taunuʻuga e maua i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le kulukose e fusi. I le togafitiga ma Metformin, ua faʻaitiitia le manaʻomia mo le inisalini. O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻalavelave ma le olaga nei e tusa ma le 35% pe a faatusatusa i isi fualaau oona ma le inisalini.

O se maualuga o le kulukosese maualuga e matautia mo le cardiovascular system. O se ituaiga o fua i luga o puipui o vaʻa, e faʻalavelave ai le microcirculation. Mai iinei o loʻo i ai leona o mata, vaʻa toto o le mafaufau ma le fatu, vaʻa o vae ma tutusa.

Pe a ave le vailaʻau, e le o matauina se aafiaga malosi o le hypoglycemic. E faʻatatau i le maualuga o le suka ma taofi le glycemia, e mafai e le tagata maʻi ona inu se isi mea. Ae o le faʻamaoniaina o vailaʻau, e mafai ona faʻaitiitia le aʻafiaga o faʻamaʻi fatu cardiovascular ile tasi vae tolu.

Metformin e le taitai atu ai i le atinaʻeina o le hypoglycemia pe a saʻo ona faia. Na maitauina i ni tulaga e le masani ai ma le faʻamalositino poʻo le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma isi vailaʻau oona. I tagata mamaʻi, e le maualalo le kulukose.

E pei ona taʻua i luga, na taʻua e Elena Malysheva i lana polokalama e faʻatagaina e Metformin le matua. Na ia saunoa foi e uiga i le avanoa e faalautele ai se olaga atoatoa ma maualuga. I le taimi nei i auiliiliga atili e uiga i le faʻamatalaga.

"Tupulagaina o se totoga" o se uiga faafaatusa. O lona uiga o le matua ua mafua ona o se faʻamaʻi. I se isi faaupuga, o le soifuaga masani lea o le tino, lea e le fetaui ma le faailoga i le tusifolau.

I luga o le poloketi "Ola Soifua Maloloina" o se faiga na faʻapipiʻiina i le tulaga o eletise eletise, lea e fuaina ai le matua o tausaga.

O le aano o sea matua matua o se maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le iʻuga, o loʻo faʻapalaina le protein (e aofia ai paletini paʻu), lea e oʻo atu ai i le fausiaina o uʻamea. Folau i totonu o vaa i lalo o le aafiaga o le maualuga o le suka.

Mai le 1 kullukose molecule, e maua ai le 2 triglyceride molecules, o lona uiga gaʻo. O le susu e faʻaputuina i vavae, o loʻo taʻua o le atherosclerotic plate. Ua mamanuina le fualaau faasaina e taofi nei faiga e tutupu i totonu o vaa.

I le seneturi 20, ua faia ai suʻesuʻega fualaau faasaina. I le faaiuga o le 2015, na maeʻa ai suʻesuʻega faasaienisi (25 tausaga) o Metformin i le Iunivesite o Egelani.

O tagata suʻesuʻe na auai i le maʻisuka ituaiga 2. E tusa ai ma faʻamatalaga, e na o le 8 tausaga na ola ai. Ae leai se tasi na maliu i le taimi o le suʻega. Na latou faaiuina e faapea, o le vailaau e tuusaʻo ai le amataga o le oti ma le matua.

Vitio faʻatasi ma manatu faaalia a Dr. Malysheva e uiga i Metformin:

Metformin e le afaina ai le mamafa pe a faʻatusatusa i le sulfonylureas. I se isi itu, e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa mo le gaʻo. Na maua ai o fualaau e faʻaitiitia ai le tele o meaʻai.

O tagata soifua maloloina ma le maualuga o le suka o loʻo mananao e aveesea le mamafa e mafai ona faʻaaoga vailaʻau. O le taimi masani e faʻaaogaina ai le tusa o le 2.5-3 kilokalama ma faʻaititia ai le tele o mea taumafa e 'aina. I se tagata soifua maloloina, o le fualaau faasaina e le faʻaitiitia ai le maualuga o le suka, o lea e mafai ona faʻaaogaina i ni fua talafeagai.

O le polokalame Malysheva na fai mai o Metformin mo le gau o le mamafa e aoga.

Metformin o se vailaʻau fesoasoani lea e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le le fanau mai. O nisi tagata atamamai e faʻaaogaina e avea o fualaau muamua, o isi o se laina lona lua.

E faʻaolaina ai le vavalalata ma fesoasoani i se fafine e maʻitaga. Ma e pei ona e iloa, o le polycystic ovary o se maʻi faʻamaʻaloga e mafua ai i le le mafaufau. E maua e le fafine le faʻamalosia o le inisalini.

O le mea lea, o Metformin e taua tele i togafitiga o lenei maʻi. O loʻo faʻamatalaina i se tulafono faʻatasi ma hormones ma isi vailaʻau.

Faatasi ai ma uiga lelei o fualaau faasaina, e le tatau ona e alu loa i le fale talavai. Ua faia mo mafuaaga faafomaʻi ma e pei ona faatonuina e se fomaʻi. Muamua lava, e taua le malamalama o Metformin o se vailaau. Ma o soo se vailaau, e pei ona e iloa, e mafua ai aʻafiaga.

O aʻafiaga sili ona taatele e faʻaalia i le gastrointestinal tract. Na amata le ulu, o se tofo gaosi e aliali mai i le gutu, o mea e le fiafia ai. O vailaʻau e mafai ona faʻalavelave i le faʻaaogaina o le B12, e mafua ai le faʻalauteleina o le faʻasoasoaina ma le mafaufau.

O se taunuuga e seasea ae mataga o le le faʻaaogaina o Metformin o le siako lactic, e tasi le mea e tupu i le 10 afe.

Ae ui i lea, e tatau ona faia ni lapataiga:

  • faʻafeiloaʻiga e mafai ona faʻatagaina i fatuga maloloina ma le saʻo o le faʻaogaina o le filturn,
  • e le tofia i tagata matutua
  • o le maualuga o le creatinine e tatau ona i totonu o tapulaa masani,
  • faʻatasi ai ma soʻo se falemaʻi, talia le faʻatagaina, aemaise lava i faʻataʻitaʻiga x-ray.

Metformin e tele mea lelei i lona togafitiga, ae e le o se mea e sili ona lelei. Ua faia e pei ona faatonuina e se fomaʻi ma mo mafuaaga faafomaʻi. Ae afai o se tagata ua maua i le maʻisuka, o le tagofia o fualaau faasaina e fautuaina ma aoga.

Talofa Uo o loʻu igoa o le Bandy. Sa ou ola i se olaga ola maloloina talu mai le fanau mai ma ou fiafia i meaʻai. Ou te talitonu o aʻu o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i le saite e foia faafitauli eseese. O faʻamaumauga uma mo le 'upega tafaʻilagi o loʻo aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia mafai ona faʻasalalau i se auala avanoa uma faʻamatalaga talafeagai. Ae peitai, o le faʻaaogaina o mea uma o loʻo faʻamatalaina i luga o le saite O faʻatalatalanoaga faʻatasi ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Le faia o fualaau faasaina. Faamatalaga faafomai

E toaitiiti tagata e iloa, ae o lenei tausaga na iloa ai ua faia e saienitisi se vaifofo mo le matua. O le atinaʻeina o fualaau faasaina e aʻafia i tagata tomai faapitoa o le Falemataʻaga o Altai. Ua faapea mai saienitisi o se vailaau faafomai e fesoasoani e toe fuatai ai ni masini e nafa ma le lagolagoina o le lautele o le tino. A faʻaaogaina se fualaau fou, o le faasologa o le soifua matua e faʻaitiitia le taua.

Ua faia e le au scientists Altai se togafitiga mo le matua e le o se faalavelave. I aso nei, o tagata uma e nofo lua i le paneta o loʻo taumafai e faatumauina lo latou ola maloloina ma le autalavou i soo se auala. Ua maua e le au tusitala o le Rusia o Rusia ia Fepuari i lenei tausaga, o se fualaau faasaina lea e faʻagesegese le faasologa o le soifua matua ua uma ona pasia le laasaga lona lua o le suʻega. Masalo vave o le a mafai ona matou vaʻai i se fofo mo le matua i luga o fata o falemaʻi uma. E taua le matauina o le fualaau faasaina fou e tele atu. E tusa ai ma le au suʻesuʻeina o Altai, o vailaʻau e le afaina ai le tino o le tino ma le tino. Mo lenei mafuaaga, o le fualaau faasaina e matua leai lava se aoga. E taua foi le iloa o le togafitiga mo le matua e mafua ai le fatuina o sela fou i le tino o le tagata.

Metformin mo le gau o le mamafa. Malysheva ua taua o metformin o se fofo mo le matua ma le maanuminumi! Ou te siaki le aoga i le paʻu mamafa ma tufatufa atu taunuuga.

Faʻafeiloaʻi ia i latou uma oe na tilotilo i laʻu iloiloga. O le asō ou te fia faʻamatala atu loʻu poto masani i le faʻaaogaina o le METFORMIN MO SLIMMING. Ioe, ou te iloa o nei metotia e le taliaina, ou te manaʻomia se faʻatalanoaga a le fomaʻi, ma isi. Ae o le vaai i le lelei o le poto masani o le leiloa o le mamafa i lau uo, e le mafai ona ou teena ma ou maua ai le METFORMIN) E le gata i lea, e le taugata ia pusa, o le tau o le afifiina e tau 175 ru.

Ou te matauina i le taimi lava lena metformin o se vailaʻau.

Ua faʻamoemoeina mo togafitiga o le maʻisuka ma faʻalavelave faʻafuaseʻi. E le fautuaina mo tagata soifua maloloina ma faʻatalanoaga a le fomaʻi. O le mea lea, muamua sina faʻamatalaga laitiiti ma uiga o fualaau faasaina.

Metformin faʻalavelaveina le gluconeogenesis i le ate, faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le kulukose mai le iniseti, faʻaleleia le faʻaaogaina o le kulūkose, ma faʻapupulaina ai foi le lagona o gaʻo i le inisalini. E le afaina ai le pule faanatura o le inisalini e ala i peta beta o le pancreas, e le mafua ai ni gaʻo hypoglycemic. Faʻaitiitia le maualuga o triglycerides ma le lipoproteins maualalo i le toto. Faʻaleleia pe faʻaititia le mamafa o le tino. E i ai sona aʻafiaga fibrinolytic ona o le taofiofia o se mea e fai ai le plasminogen activator inhibitor.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

- ituaiga 2 o le maʻisuka e aunoa ma se faʻaaogaina o le ketoacidosis (aemaise lava i tagata mamaʻi ma le gaʻo) ma le le atoatoa o le togafitiga o meaʻai.

Contraindications:

- ketoacidosis o le maʻisuka, maʻi o le diabetic, coma,

- Faʻalavelave faʻaletonu,

- faaletonu o le fatu ma le manava, gasegase pupuʻu o le faʻaleagaina o le myocardial, faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular, faʻamaʻavaina, gasegase pisapisao ma isi tulaga e mafai ona saofagā i le atinaʻe o le alotosicosis,

- maʻitaga ma le taimi o le susu,

- ogaoga o taotoga ma manua pe a faʻaalia le inisalini o togafitiga,

- galuega ole ate,

- o le ava malosi,

- lactate acidosis (e aofia ai le talafaasolopito),

- tausisia o meaai maualalo maualalo (lalo ifo o le 1000 kcal / aso),

- Faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Metotia faʻaaoga:

Laupapa 0.5 g: o le fua muamua ole 0.5-1 g / aso. A maeʻa le 10-15 aso, o le a faasolosolo malie le faateleina o le tui e mafai ona fuafua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ole fua ole tausiga o le fualaau faasaina e masani ona 1.5-2 g / aso. Ole maualuga ile dose ole 3 g / aso.

O fualaau Metformin-Richter e tatau ona atoatoa i le taimi pe a maeʻa foi se taumafataga, faʻamaʻa i lalo i sina vaega ole vai (se ipu vai). Mo le faʻaitiitia o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract, e tatau ona vaevaeina le dose i aso taitasi i 2-3 inumaga.

Le tagata lava ia FAAMAONI O LE FAAAOGAINA O METFORMIN MO LE SLIMMING.

Aʻo leʻi faʻaaoga metformin, ou te fautuaina oe e suʻesuʻe ma le totoa ia faatonuga! Talu ai e faigata ona mole le mamafa e aunoa ma le suia o lou olaga masani masani. E le mafai e tagata soifua maloloina ona faʻaaoga le metformin mo se taimi umi. O le mea lea, o laʻu vasega o le 30 aso, o le taimi lea na ou aveesea ai le 6 kilokalama. Ae aua e te manatu o le faaauau pea ona 'ai le lole o loʻo taoto i luga o le sofa, o le a faʻaitiitia ai le puʻu. Leai! Mo le gau o le mamafa e faʻaaoga ai le metformin, e tatau ai ona faʻaitiitia le kalori o meaʻai ma, ioe, gaioiga faaletino.

Na faapefea ona ou 'ai? Faʻatoʻa tuʻuina uma le suamalie, falaoamata, falai, soisi, gaʻo. Sa ou taumafai e tausisia meaʻai lelei, ae le o gaʻo gaʻo, iʻa ma fualaʻau. Sa ia puleaina fualaau aina saʻo ona o le suka.

Ou te lei masani aʻu i le aiga o le taeao, ae na ou faatapulaaina au lava i le kofe malosi i le taeao. I le aoauli, na ia aveina se maa metformin pe a uma ona 'ai. O se mea manaia tele e uiga i nei fualaau aina o le matua faʻavaivaia o le fiaʻai! Ave le pulu i le aoauli, ou te le manao e fai se taumafataga o le afiafi. Na ou faamalosia moni au e 'ai i le afiafi i le 17-30 ma o le mea lena. Ou te leʻi 'ai se mea i le taimi lenei. Sa le lagona e ia le le mautonu po o le fiaaai, sa leai se faaletonu i lona manava.

Ou te lei aafia lava i taaloga, ae ou te malamalama e aunoa ma ni taaloga o le a leai se ata matagofie. Ma o le taʻiala o le gaioiga a le metformin e faʻaleleia i le taimi o toleniga taʻaloga.

O le aʻafiaga o le metformin i luga o le tino e faʻaalia ai ia lava i lenei auala:

  1. O le aofaʻi o le carbohydrate e tuʻuina i totonu o le manava ua faʻaitiitia.
  2. O le gaosiga o le inisalini i le toto e paʻu ai, lea e mafua ai le leai o se meaʻai.
  3. O le gasegase o le kulukose o loʻo faʻatuputeleina.
  4. E faʻavave le faʻamaʻiina o le kulimi acid.

Na ou maua i luga o le Initaneti taimi e lua mo aʻoaʻoga mo le abs ma le papa. Faʻatino i le fale i luga o se faʻatulagaga, faʻateleina le numera o toe fai. Ma o se fesoasoani lelei mo tagata taaalo valea o se taʻavale lolomi; e faʻamalosia ma faʻamalosia ai vaega uma o musika.

O le mafuaaga autu!

O le mea moni, e manaʻomia uma le malosi ma le manaʻo) Na o loʻu finau ma laʻu tane e faapea i le taumafanafana o le a avea aʻu ma se telefoni) Ma na aveesea foi e lenei faʻailoga le finauga i le vitio! Ia, e mafai faapefea ona e le maua le mamafa?

O le mea moni, o vailaʻau e leʻo se auala e alu ese ai ma o se alavai mo le manumanu. Ae o le mea moni, i le tolu vaiaso na ou aveesea ai le lima kilokalama. I le mavae ai o le 30 tausaga, e matua faigata lava ia te au le faatumauina o le mamafa, o nisi taimi e foliga mai ia te au o lo o ou toesea le mamafa mai le ea. Ma o nisi taimi e na ona mafua ai ona e maʻi i meaʻai talafeagai, e te manao i le ulaula ula ma le cognac)

Pe a faʻaaogaina le vailaʻau, faʻaaliga faʻaalia o se mea leaga. Metformin atonu e le fetaui ma oe! Naua, ulu tiga, tofo o le uamea i le gutu, ma isi. O le mea e lelei ai, e leai ni oʻu aʻafiaga, ae o le metformin loʻu tina na mafua ai le maʻi tigaina. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o lapalai ma metformin, o le tiga i totonu o le manava e mafai. O lea ou te lei momoe ai ma le PP ma ou te lei momotu le lole. Sa ou faatauina se mea suamalie mo kofe, o le mea lena e muta ai le suamalie.

Afai o loʻo e mamafa, talanoa i se fomaʻi.

E taua tele lenei mea mo le suʻeina o suʻega ma le saʻo saʻoga o vailaʻau mo togafitiga o le mamafa. Metformin na faatonuina e se fomai o laʻu uo pe a uma le toilalo o le hormonal ma le mamafa. Na ou maua se avanoa, na tofia ai o ia lava ia. E muta le vasega, ma ou te faanoanoa i se mea se tasi. O le Metformin e le mafai ona faʻaaogaina mo se taimi umi, e faʻamalieina ai le manava ma fesoasoani i togafitiga faʻalaʻau.

Ou te fautuaina atu! Metformin na fesoasoani ia te aʻu e aveesea le mamafa.

Elena Malysheva ma fualaau faasaina

O le TV show "Soifua maloloina!", O loʻo taʻalo Elena Malysheva, e sili ona lauiloa i latou o loʻo vaʻaia ma le totoʻa lo latou ola maloloina. I lenei tausaga, o lenei televise na suʻesuʻeina fualaau oona mai le matua. E mafai ona e mauaina nisi faʻamatalaga e uiga ia i latou i la tatou tusiga.

O vailaʻau mo tausaga tuai mai Malysheva e faʻataga ai oe e toe faʻafoʻi mai sela o le tino. Muamua o fualaau faasaina o se inhibitor. O nei vailaʻau e le gata ina fesoasoani i le tumau i le talavou i le umi e mafai ai, ae faʻaleleia ai foi le tulaga o le fatu ma toto toto. O nei vailaʻau e aofia ai Captopril, Ramipril ma isi. E taua foi le iloa e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le fatu o le fatu.

O fualaau mai le matua mai Malysheva, e tusa ai ma le TV TV, e mafai ona feagai ma le tele o faʻamaʻi. O lea ituaiga vailaʻau o Aspirin. Faafetai i lenei vailaʻau, ua faʻaititia le aʻafia o le pipili o le toto, o le paʻu ma le fatu. I le avea ai o se tulafono, o le aspirin ua faʻamaonia i tagata e silia ma le 40 tausaga.

O fualaau faasaina na fautuaina e Elena Malysheva i lana televise fesoasoani e tausia ai se tulaga lelei o le tino ma faʻaitiitia le aʻafiaga o faʻamaʻi tuga. Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau, matou te fautua malosi e talanoa i se fomaʻi.

Na faʻapefea ona tofotofoina le aʻafiaga o Altai?

E pei ona matou taʻua muamua, ua atiae e le au scientists Altai se togafitiga tulaga ese mo le matua. I le taimi nei, ua lua pasi o suʻega. Ia Novema o lenei tausaga, ua fuafua tagata tomai faapitoa e amata suʻesuʻe i tagata ofo fua.

I le taimi muamua o le suʻega, o le fofo mo le matua ua tofotofoina i manu, e aofia ai maunu. Sa vaevaeina i ni vaega se lua. O le muamua na tuuina atu i ai le fualaau faasaina, ma le lona lua sa ola i se olaga masani. Ina ua mavae le tausaga ma le afa, na maua ai le vaega, lea e le faatatau i le togafitiga o fualaau faasaina, na amata ona faaali mai faailoga o le matua, e pei o le alu i le paʻu, alu tauaso ma aveesea le mamafa. O le vaega lona lua o isumu na faʻaaogaina le Altai mo le matua, sa sili atu le malosi ma maloloina. E taua foi le maitauina e faapea, ina ua maeʻa le sailiga manuia, na amata ona iloa e tagata na faia le fualaau faasaina ia i latou lava.

O afea o le a faʻatau ai le fualaau faasaina?

O le talafou o le faia o se togafitiga mo le matua ua salalau solo i le lalolagi atoa. E toʻatele foi e malilie e volenitia ma taumafai i lenei tausaga. Masalo o tagata uma na faʻalogo i le talafou e uiga i le fatuina o se vailaʻau faʻasaina e fiafia i le taimi o le a alu ai i le faʻatau atu i le lautele.

E pei ona matou taʻua muamua, ia Novema o lenei tausaga o le vaega lona tolu o le suʻeina o fualaau oona o le a amata, lea e faʻagesegese le matua. O le a aofia ai suʻesuʻega i tagata e filifili e volenitia. Altai saienitisi latou te le tuuina mai le aso tonu o le mauaina o le fualaau faasaina i le lautele. Peitai, latou te fautua mai o lenei mea o le a tupu i le lua tausaga.

"Metformin" - o se fofo mo le matua

I aso nei, e matua manaʻo tagata uma e ola i le umi e mafai ai ma foliga laʻititi i le taimi e tasi. Sa taumafai saienitisi mai le salafa o le lalolagi e atiina ae se fofo mo le matua. Metformin, lea e iloa e matou o se fualaau mo le maʻisuka, fesoasoani latou te faia lenei mea. Sa faʻamaonia e saienitisi mai le Iunaite Setete o Amerika o le matua o se faʻamaʻi lea e tatau ona togafitia. I le tausaga ua teʻa, na latou iloa ai o Metformin faʻagesegese le faʻaogaina o le tino. I luga o lona faavae, ua fuafuaina e saienitisi e faia se togafitiga mo le matua.

Na tofotofoina Metformin i anufe. E ui lava o latou tausaga, ae tumau pea le lamolemole oo latou paʻu ma sa matua faateleina lo latou olaga.

Altai cirrhosis togafitiga

O fualaau faasaina, lea na faia e Altai scientists, ei ai isi uiga lelei. E pei ona matou taʻua muamua, i le taimi muamua o le suʻega na tofotofoina i roi. Ua faamaonia e le au scientists Altai o latou fualaau faasaina e le gata ina faaitiitia ai le faagasologa o le soifua matua, ae o le fofo cirrhosis foi. I togi na tuʻuina atu i ai fualaau faasaina, o siama o se okeni taua e toe faʻafoisia atoatoa. O le malosi e fofo ai le ate o le matua taua lea mo le mauaina o se laisene o fualaau faasaina mai le Matagaluega o le Soifua Maloloina.

O se vailaʻau e faʻagesegese ai le faasologa o le soifua matua ua uma ona iai i le fale talavai: talafatu poʻo le moni?

E toaitiiti tagata e iloa, ae o vailaau mo le matua ua i ai i falemaʻi. Ua faamaonia e saienitisi e faapea, o se fualaau faasaina ua mamanuina e togafitia ai le osteoporosis e matua faaitiitia ai le faagasologa o le faatamaiaina. I le falemaʻi e faʻaalia ai mataupu, e faigofie ona e mauaina i lalo o le igoa Zoledronate. Ua talitonu tagata popoto e faʻaleleia le taamilosaga o le ola o laulaau laulau. Faafetai i ai, o le galue galue foi e faateleina, lea, e pei ona e iloa, e matua faʻaititia i le matua. I aso nei, ua fuafua e saienitisi e faia ni suʻesuʻega ma faamaonia ai o le fualaau mo le osteoporosis e fesoasoani e faaumiumi ai le ola.

E ui i le mea moni e faapea o vailaau mo le matua ua uma ona i ai i falemaʻi, matou te fautua maualuga e le faʻaaogaina mo isi faʻamoemoega. E mafai ona afaina ai lou tino.

Fofo faʻapitoa mo le matua

E pei ona matou taʻua muamua, o le Altai o loʻo faʻamalosi mo le matua o le a faʻatau atu pe a ma le lua tausaga mulimuli ane. Afai e te manaʻo e faatumauina lau autalavou i aso nei, e mafai ona e faʻaaoga se fofo faʻa-tagata, o le fua lea e mafai ona e mauaina i la matou tusiga.

Ina ia faia se elixir o le talavou, e tatau ona e faʻafefiloi 300 karamu o le meli, 200 kalama o le suamalie o le lemoni fou ma le 100 kalama o le suauu olive. Matou te fautuaina e faʻaaoga lenei paluga i aso uma, tasi le sipuniti i totonu. Teu se mea elixir i totonu o le pusaaisa. Faafetai i togafitiga faʻa-aganuu, o le a faʻaleleia atili le faʻalavelave, o le a mou atu le tele o maunu ma o le a tulai mai le puipuiga. O togafitiga faapena o le a manuia ai tagata uma. Afai ei ai sau tali atu i se vaega se tasi o le paluga o togafitiga, matou te fautuaina malosi e te musu e faʻaaoga sea ituaiga fofo.

Faʻasalaga mata i le matua

I le lua tausaga talu ai, na suʻesuʻe ai e saienitisi Amerika le mata o Rusia. Na latou iloa o Visomitin o se fofo mo le matua. O nei laʻau e le gata o le susu o le mata, ae toe faʻafoʻi ai foi ona sela. Mo lenei mafuaaga, ua fuafua ai saienitisi Amerika e fausia i luga o lona faavae se meafaigaluega e mafai ai ona toe faʻafouina le tino atoa.

I le taimi nei, ua faia e le au atamamai ni suʻega i luga o roi. I le lumanaʻi, ua fuafuaina e saienitisi e faʻafaigaluega 100 tagata volenitia mo le tele o vailaʻau faʻasaina. Latou te mautinoa o le a oʻo i le lumanaʻi lata mai, o le a mafai lava e se tasi ona faʻalauteleina o latou ola.

Faʻatagatagata Tuai

Ae paga lea, o se togafitiga mo le matua ua amata ona atiaʻe. Ae ui i lea, ua maua e saienitisi se mea taugofie e mafai ai e tagata matutua ona faaleleia lo latou ola maloloina ma le umi o le ola. E toaitiiti tagata e iloa, ae o le suauʻu iʻa, lea e masani ai tagata uma talu mai le laʻititi, o se oloa sili lea e faʻagesegeseina ai le faagasologa o le faʻafanoga i le tino. O le mea e ofo ai, i atunuu o loʻo i ai le sami po o le vasa, o se punavai o vitamini ma minerale e faia i le olaga atoa.

Ua faamaonia e saienitisi e faapea, i sea ituaiga o tagata, pe a faatusatusa i le Rusia, o le tulaga lamatia o le maʻi cardiovascular ua matua faaitiitia. E le gata i lea, o le a le mafai ona latou feagai ma le sclerosis ma le ogaoga o faafitauli o le tino. E toaitiiti tagata e iloa, ae i totonu o le Iunaite Setete, ua faamauina le suauu e fai ma fualaau faasaina. E le o se mea faʻafuaseʻi, aua o loʻo faʻaaoga e tagata i aso uma i soo se matua. O le suauʻu gaʻo e iai sona aoga tele mo o tatou tino. E faʻatagaina oe e faʻaititia le faʻaogaina o le inflammatory i sooga, ma o se faʻamatalaga lelei foi. O le suāuʻu iʻa lea e aofia ai le pasene maualuga o mea taua e taua mo le tino - Omega-3.

O le mea e ofo ai, o le mea faigaluega, masani i tagata uma talu mai lona laʻitiiti, e mafai foi ona fesoasoani e taulimaina se lagona leaga. E le o se mea faʻafuaseʻi, aua o le suauʻu iʻa o loʻo i ai i lona fatuga le "hormone o le fiafia" - serotonin. E fautuaina malosi e fomaʻi ia tagata matutua e aofia ai le suauu iʻa ia latou meaʻai. O le a fesoasoani e le gata i le feagai ma le tele o faafitauli, ae puipuia foi le atinaʻeina o le tele o faʻamaʻi tuga.

E taua le matauina e leai se tulafono faʻavae mo aso uma mo le tagofia o fualaau faasaina. E tofia o ia taitoatasi. E faigofie ona e mauaina lenei faʻamatalaga mai lau fomaʻi. O le suāuu gaʻo o se vaifofo mo le matua, e le gata i le lautele, ae e le taugata foi. Matou te fautuaina malosi e aofia ai i lau taumafataga.

Altai anti-aging medicine to help cope with infertility

Sa faia e le au saienitisi Altai le tele o suega. Na latou iloa o le fofo mo le matua e fesoasoani e le gata ina faʻaleagaina, ae faʻapea foʻi ma faʻamaʻi ate. E iai nisi faʻamatalaga faaopoopo lenei fualaau?

O le mea e ofo ai, na maua e tagata saienitisi o Altai le faaiuga o le latou fesoasoani i le lumanai o le a fesoasoani i le togafitiga o le le fanau mai. E pei ona matou taʻua muamua, o le galuega autu a le vailaʻau o le toe faaleleia o le cell. O le faia o suʻesuʻega i luga o le 'aiʻetiʻa, o tagata atamamai na totoina fuamoa mo nisi tagata. O le mea e faateia ai, e 99% o sosoʻo na faʻafeiloai na le gata na ola, ae na tupu aʻe foi i ni tagata matutua. I le lumanaʻi, o loʻo faia foi e tagata na faia le vailaau e suʻeina e avea o se vaifofo mo le le mafaufau.

O se mea ofoofogia e uiga i le Altai fualaau faasaina. Taumafa faafomaʻi

E pei ona matou taʻua muamua, na tofotofoina e le au suʻesuʻe faasaienisi Altai le fualaau faasaina e le gata i mice, ae faapena foi ia i latou lava. O se tasi o tagata tomai faapitoa ei ai se faʻamaʻi e le mafai ona faʻamalosia e fesoʻotai ma faʻafeiloaʻiga. Ina ua mavae sina taimi, ina ua uma ona faaaoga le fualaau faasaina, na ia matua aveesea atoatoa. Mo lenei mafuaaga, o tagata na faia le fualaau faasaina ua fautua mai e sili atu ona lelei uiga lelei nai lo latou manatu. I le lumanaʻi, ua fuafua e saienitisi e taitaia se faasologa o suʻega o le a fesoasoani e saili ai pe o le a le aʻafiaga, faʻaopopo i le toe faʻafoʻiina, ave a latou fualaau faasaina.

O le tau ole faʻasolosolo i le lumanai e le o iloa. Ua folafola mai e tagata e faia mea uma e mafai ai, ina ia mafai ona maualalo ifo. Ae ui i lea, latou te faamamafa atu o le tau o le a fesootai tuusaʻo ma le numera o paʻa na tuuina atu.

E tauaofai

I aso nei, o loʻo faʻasolosolo se togafitiga mo le soifua matua Altai scientists. Masalo, pe a mavae ni nai tausaga, e faigofie lava ona matou faatauina mai sea vailaau faasaina i totonu o se fale talavai. E pei ona matou taʻua muamua, e foliga mai o le a fesoasoani e taulimaina e le gata i le faʻaumatia, ae faʻapea foi ma isi faʻamaʻi matautia. Ma ao faia le fualaau faasaina, matou te fautuaina malosi oe ia e faatumauina le setete o lou tino ma isi auala avanoa. Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau, ia mautinoa e feutagai lau fomaʻi. Ia soifua maloloina!

Tuua Lau Faamatalaga