Mai mea o Cocarboxylase: faatonuga mo le faʻaoga

Coenzyme na faia i totonu o le tino mai siama. E i ai sona aʻafiaga, faʻafouina le metabolism tissues. I le tino, o le phosphorylated with the formation of mono-, di- and triphosphoric esters, o le cocarboxylase o se vaega o enzymes e faaosofia ai le carboxylation ma le decarboxylation o le keto acids, pyruvic acid, e faalauiloa ai le fausia o acetyl coenzyme A, lea e fuafua ai lona auai i le gaosiga o le gaʻo. O le auai i le faataamilosaga o le pentose e faalauiloa faalauaitele ai le tuufaatasiga o meaola o le nucleic, proteins ma lipids.

Faʻaleleia togafitiga o le kulukose, gaʻo o le gaʻo, fesoasoani e faʻasalalau galuega o le cardiovascular system.

O le faaletonu o Cocarboxylase ua mafua ai le faateleina o le maualuga o pyruvic ma lactic acid i le toto, lea e tau atu i acidosis ma acidotic coma.

Faiga faʻapolopolo

Paʻu: vai d / i - 2 ml.

50 mg - ampoules (5) faʻatumu i se solvent (amp. - 5 pcs.) - teuina o pepa pepa.

E tuuina atu i tagata matutua iv po o iv. Ole fua ole 50-200 mg / aso. I le maʻisuka malosi (acidosis, coma), o le aso malolo i aso taitasi e mafai ona 0.1-1 g. O le umi ma le umi o le faʻaoga e faʻalagolago i faʻamatalaga.

Mo tamaiti - i / m, in / in (pa'ū poʻo le vaitafe), i pepe faatoa fananau mai - faʻaogalua. Tamaiti e oo i le 3 masina - 25 mg / aso, mai le 4 masina i le 7 tausaga - 25-50 mg / aso, mai le 8 i le 18 tausaga - 50-100 mg / aso. O le umi o togafitiga e mai le 3-7 i le 15 aso.

Faʻaiʻuga

Masalo: tali mai (urticaria, sosogi).

Faʻatasi ai ma le faʻamatalaga / m: hypremia, faʻamalosi, faʻaleleia o le nofoaga e tui ai.

I le tuufaatasiga o le togafitiga: acidosis metabolic, acidosis i le hyperglycemic coma, acidosis i le respiratory and pulmonary heart failure, chronic heart failure, coronary heart disease, angina unstable, infarction myocardial, cardiosclerosis post-infarction, liver and / or renal failure, acute and chronic alcoholism , inisua ma giacosides cardiac ma gasegase, faʻamaʻi pipisi, (fiva, fiva fiva, fiva fiva fiva, parataphoid fiva), neuralgia, tele sclerosis, gasegase neuritis.

O nei fualaau e matua leai lava se aoga.

I le tele o syringes ma taʻitasi i lona lava nofoaga

e le gata i le afaina i totonu o le asini - i totonu o le asini, o le fofo lava ia e le manaʻomia ona faʻavaivaia

ma e manaʻomia e se tasi ona faʻaoga o latou mafaufau! KKB ua faʻavaivai i se fofo! o se paʻu. fualaau faasaina i aso eseese, pipiʻi i totonu o le maso! mo se faataitaiga: o le aso muamua o le kkb, o le lona lua o le atf

E tatau ona tuʻia le Thiotriazolinum ma Cocarboxylase i suiga eseese i le myocardium?

Le aoauli lelei, pele Victoria Yuryevna! Mo se taimi umi, na faʻalavelaveina au i le le mautonu i le fatu (pipiʻi, tingling, burning, palpitations e vave oʻo atu i le 100, o vae o lima na amata ona paʻu i le taimi o le moe poʻo i se tulaga paʻu, ma mulimuli ane vaevaega), i le maeʻa ai o le ECG, na fai mai le fomaʻi sa i ai se ituaiga o faʻaleleia i le fatu, e naʻo lou manaʻo e inu vai. 6 masina talu ai na ou i ai i se falemaʻi ma, i le maeʻa ai o le ECG, na tuʻuina mai ia te au le faaiuga "suia le suia o le myocardial" ma na fautuaina e tui 1 le ampoule o ATP ma Carboxylase i le aso mo le 10 aso, ia faaleleia le metabolism, ona togi lea i le auala lava e tasi Thiotriazolin e faʻamalosia ai le musika o le fatu, faʻatūina le okesene i le fatu, faʻafouina le fatu, ma puipuia le taʻavale. Ae, ina ua mavae le 1 ampoule, na atili ai ona faateleina loʻu afaina o le neura taua, ae na taʻu mai ia te au e foliga mai o se ata faataitai ma o lenei fualaau faasaina e le mafai ona mafua ai na ituaiga o gaioiga. Ma o lea e ui lava ina ua uma ona ou taʻi 5 aso (5 ampoules), ma o lenei ua ou faitau atili i faamatalaga, ua ou masalosalo pe ou te manaomia lenei fualaau faasaina? Faafetai tele mo lau tali!

Talofa. Faailoga o suiga eseese i le myocardium e tusa ai ma le ECG e le o se faʻamaoniga, e mafai ona tupu i faʻamaʻi eseese ma manaʻomia ai se faʻamatalaga sili atu ona saʻo. E tusa ai ma tofiga - e leai se mea sese ia i latou. O togafitiga faʻasolosolo e faʻaaogaina uma mo togafitiga faʻapitoa ma puipuia. Togafitiga e le mafai ona faaosofia ai le mumu o le mumu. O le isi mea o le i ai o faʻamaʻi fatu o lenei vasega e le lava, o lea ia faaauau pea le suʻega.

Metosolic acidosis

I le gasologa o le olaga atoa, o se fuainumera tele o ituaiga uma o meaola ua faia i le tino o le tagata. Na te faʻateʻaina a latou mea e tele e ala i le fausua, salu ma le manava. E tupu lenei mea pe afai e le faʻavaivaia le metabolism, aua a leai o le a latou faaputuputu i le toto ma afaina ai le gaogao ma le nasu o se tagata. O lenei gaioiga e taua o le acidosis faʻasolosolo ma e masani ona tupu pe a mafatia le tino ona o le le maua o le vitamini B1. O lenei togafitiga e aʻafia ai taunuuga matautia: faʻateleina le toto, coagulation o le myocardial, thrombosis lautele, hyperglycemic coma ma le oti. Mo lenei mafuaaga, o tagata tomai faapitoa oe na mauaina se tagata maʻi i faafitauli ma le paleni o le acid-base e faatonuina ai le sui o le falemaʻi "Cocarboxylase". Faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Malosiaga tau vailaʻau

O le Cocarboxylase o se enzyme e le o le protein lea e aafia tuusaʻo i le neuro-reflex processes o le tino, faʻaititia ai le aofai o lactic, pyruvic ma alpha-ketoglutaric acid.

O ana mea lelei e faʻatatau i le gaosiga o le gaʻo ma le gaosia o masini ma le malosi. O le le atoatoa o le Cocarboxylase e mafua ai le gasegase o le glucose, gaioiga o le musika, ma le nerve tissu metabolism. O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le tagata o le a aafia i faʻamaʻi e pei o le acidosis, maʻi o le maʻisuka, neurocircular dystonia, pathologies o le fatu, ma isi. O le vailaau faʻamaʻi "Cocarboxylase" e faʻamaopoopo ai le vai-base ma le malosi o le malosi. O lenei, i le itu, e fesoasoani i le antitoxic ma le anti-ischemic effect.

"Cocarboxylase": faatonuga mo le faʻaaogaina ma faʻamaoniga

O le fualaau faasaina ua faatonuina i se tagata gasegase e manaomia le faamautuina o le metabolism i taimi o le manava, faamaʻi, cardiovascular ma le le atoatoa. O maʻi faʻamaʻi o le fatu, faʻamuamua ma le faʻauʻuina, lea e mafai ona tupu ona o le maualuga o le maualuga o le malosi o le toto, o le tapenaga o le coenzyme "Cocarboxylase", o ana mea tutusa e mafai foi ona taulimaina ia faʻafitauli faapena, fesoasoani e faʻamaonia le tulaga o se tagata. E masani lava ona faʻamatalaina i tagata o loʻo mafatia i le faʻavaʻa o le ava malosi ma le inuina o soʻo se ituaiga, e aofia ai vailaʻau.

O le fualaau faasaina "Cocarboxylase", o faatonuga mo le faʻaogaina o nei mea o loʻo i lalo, ua faʻamaonia mo faʻamaʻi pipisi:

E le o se faʻasalaga le televise ma le tele o le sclerosis. E oo lava ile faiga o tamaiti, o le vailaau ua maua lona nofoaga. E faʻaaogaina i le taimi o le maitaga pe'ā iai se faʻamaʻi ogaoga poʻo le hypoxia fetal.

"Cocarboxylase" o se faʻamalama ma se paʻu o le a faʻaaogaina mo le tuiina o le tagata maʻi. Mo tamaiti, o le vailaau oona e faʻatonuina i totonu o le tino, i lalo o le vaʻaia, pe i nisi tulaga i lalo ifo o le laulaufaiva. O le fualaau oona "Cocarboxylase" e faʻaaogaina naʻo tagata matutua i aso taʻitasi.

Tamaiti i lalo ifo o le valu tausaga le matua ua afaina i le 25 mg o le fualaau faasaina "Cocarboxylase". O faatonuga mo le faʻaaogaina mo tagata matutua ma tamaiti pe a mavae le valu tausaga e eseese lava - mg. O le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma vailaau faʻasaʻo e setiina e le fomaʻi taʻitasi mo tagata maʻi taʻitasi. E faʻalagolago lava i le tulaga ma le faʻagalogaina o le maʻi.

"Cocarboxylase": faʻamaoniga i le taimi o le maitaga

O le tamaititi i totonu o le tino o se tamaitai maloloina atoatoa e maua uma vitamini ma minerale talafeagai mo le atinaʻe masani. Ae afai o se fafine maʻitaga o loʻo iai ni faʻalavelave matuia, e pei o le ogaoga o le vevela i masina mulimuli o le maitaga, eclampsia, felaʻuaʻiga feʻaveaʻi o viamine, faʻasalaga, o Cocarboxylase ua faʻasalaina i le tina o loʻo faatalitali i luma o le mafuaaga moni o lenei maʻi poʻo ua amataina foi le maʻi. E le gata i lea, ua faʻamaonia le fualaau mo le faʻaaogaina e fafine maʻitaga o loʻo mafatia i le maʻisuka.

Aafiaga ma faʻaleagaina

E leai lava ni aʻafiaga mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina, sei vagana ai le faapalepale i le mea galue malosi (cocarboxylase). O faatonuga mo le faʻaaoga e taulai atu i le mea moni e faapea, a maeʻa le faʻaofiina o lenei vailaʻau, e leai ni aʻafiaga matuia na matauina.

Cocarboxylase o se fualaau lelei tele, ae ao lei faʻaaogaina i togafitiga, e taua tele le feutagai ma lau fomaʻi.

Cocarboxylase-Forte - o le a le mea ma pe faapefea ona ese?

O le toʻatele o tagata ua mamaʻi ma se faʻamaʻi faʻapitoa pe a asiasi i falemaʻi ua talosagaina e tuʻuina atu ia i latou se mea aoga, ae aunoa ma le manaʻoga mo inisiua. E leai se mea ese i lenei mea, aua o le tui e masani lava o se tupe faaopoopo ma e le manaʻomia. E le gata i lea, e matua faigata lava, talu ai e le mafai e tagata uma ona tuʻuina atu se tui i le fale pe fesili atu i tagata o aiga. A uma mea uma, afai e faia le mea sese, ona mautinoa lea o le le faʻavauvau ma le le toʻa i totonu o le tui. O le mea lea, o le fualaau faasaina "Cocarboxylase-Forte" i fatuga na faia.

O le Cocarboxylase e le naʻo le vaega lea o se vaega o fualaau faasaina. E aofia ai foi glycerol amino acids ma ionite magnesium. Latou te faʻaleleia atili le gaioiga o le cocarboxylase. E fesoasoani le magnesium i le faaleleia o le absorption ma le metabolism, ma o le glycerin e maua ai se lagona agamalu, faʻaleleia ma faʻamautuina le moe.

O fualaau faasaina "Cocarboxylase", o iloiloga o nei mea e matua lelei lava, e leai ni eseesega faapitoa ma le "Cocarboxylase-Forte" i tulaga o mea tau vailaau faasaina. E faʻaaogaina foʻi ma le saogalemu mo le solia o le paleni o le acid-base ma mo le puipuia o faʻafitauli o le maʻisuka.

Cocarboxylase Forte: Tofotofoga Falemai

Fai mai tagata tomai faapitoa o Cocarboxylase-Forte e aoga tele mo le faʻaaogaina o togafitiga faʻapitoa i tagata gasegase e maua i le maʻisuka, maʻi o le fatu fatu, dystonia, faʻafitauli o le tino, faʻapea foʻi ma le puipuia o faʻalavelave i le cardiovascular system.

Cocarboxylase Forte: Faamanuiaga

O lenei fualaau faasaina ua sili atu ona faatauina nai lo Cocarboxylase mo tui, ona o le lelei o le faaaogaina e aunoa ma se faaletonu ma le leai o tau faaopoopo i le ituaiga suauu, vai mo tui, ma isi.

E taua tele lenei mea mo tamaiti o loʻo mafatia i faamaʻi luga. Ma le mea uma, o le mea moni na latou maua sea ituaiga o maʻi, ma o lea latou te maua ai le tele o faafitauli, ma e taua tele le tuʻuina atu ia i latou o se togafitiga lelei e aunoa ma le faʻaaogaina o nila.

Metotia o le faaaogaina o fualaau faasaina ma ona faʻailoga

"Cocarboxylase-Forte" e le o faʻasinoina atu i tagata na o lo latou faʻalauteleina o lagona i vaega. E le gata i lea, e le fautuaina mo tina maʻitaga. E le o faʻamaonia le fualaau mo tamaiti e leʻi oʻo i le taʻi 12 tausaga.

O tagata gasegase e ave Cocarboxylase Forte e tatau ona mataʻituina a latou suka i le aso.

O le suʻega e masani ona tuʻuina e le fomaʻi auai. Tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 12 tausaga le matutua, ave se tasi papapu i lalo o le laulaufaiva seivagana ua faʻamavae uma, 3-4 taimi i le aso. E tuʻuina atu foʻi mo le faʻafofoga tautala 15 minute aʻo leʻi fafaga 3-4 taimi i le aso, e tatau ona e inu i se laulau ma sina vai. O le togafitiga e masani lava e le silia le masina.

"Cocarboxylase": faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

O le faʻaaogaina o Cocarboxylase e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le pyruvic acid ma le lactic acid, faʻaleleia le gaosiga o le kulukose, ei ai se aafiaga lelei i luga o le nerve o le tino, ma faʻamaonia ai le gaioiga o le tino cardiovascular. Afai e le lava le tino i lenei mea, o le maualuga o le pyruvic acid i le toto e tulaʻi mai, lea e ono mafua ai le atinaʻe o le acidosis.

Faailoga mo le faʻaaogaina ma le tau

O le tau masani o le cocarboxylase i le ampoules ma le ulu. E mafai ona e faʻatau le cocarboxylase i falemaʻi.

Le faʻaogaina o le cocarboxylase ma faʻamaoniga:

  • O le maʻisuka, gasegase o le tino, gasegase o le manava (malfunctions o le malo-base state, e foliga mai o le maualalo o le pH toto ma le maualuga o le bicarbonate i lalo masani.
  • Hypoglycemia, hyperglycemia (maualuga ma maualalo le suka).
  • Faʻalavelave faʻapitoa o loʻo faia i totonu o le tino, faʻatasi ai ma le gasegase o le metabolism carbohydrate. O faʻamaʻi pipisi o lenei vaega e mafai ona faʻatoʻateleina ma mauaina. O le tele o taimi, o le galactosemia, glycogenosis lautele, ma le maʻisuka ua maua.
  • Hepatic, respiratory, afaina, faaletonu o le fatu. Faʻatinoga mo faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le tumau o faʻamaʻi.
  • Postinfarction cardiosclerosis - o se vaega o togafitiga faʻapitoa o maʻi cardiovascular, i nisi auiliiliga iinei.
  • Vailaʻau faʻamaʻi.
  • Maʻi faʻamaʻi. (E masani lava ona tupu i le maʻisuka ona o le solia o le masani o le suka i totonu o le toto)
  • Faʻasologa o le ava ma le ava malosi.
  • Faʻatau fualaau o fualaau oona, numera.
  • Paratyphoid, fiva fiva, diphtheria, fiva taifaila - e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa.
  • Faʻailoga tele, le neuropathy lautele.
  • Encephalopathy, o le hypoxic perinatal, pneumonia, sepsis, faʻailoga o le tino i pepe faatoa fananau mai.
  • Tuʻuga faʻatasi ma le acidosis ma le hypoxia.

Faatonuga mo le faʻaaogaina ma fualaau

Faatonuga mo le faʻaaogaina o injections o cocarboxylase ma pulu mo le sauniuniga o se fofo:

  • O le Cocarboxylase e faʻatonuina i se auala faʻafuaseʻi, i totonu o le intramuscularly poʻo le leai foi. O le fua o le vailaau faʻasaina ua faʻatinoina taʻitasi, e faʻavae i luga o le siama, tulaga o le maʻi ma le malosi o le maʻi.
  • Mo tagata matutua, o le vailaau faʻasaina e faʻatinoina - 50/100 mg. Afai e talafeagai, pei o le tulaga o le atinaʻeina o le maʻisuka, tasi i le lua i le tolu itula. I le lumanai, e lagolagoina le togafitiga faʻasolosolo - 50 mg i aso uma.
  • Faʻatasi ai ma le le atoatoa o le faʻamaʻi solitulafono - matua 50 mg lua i le tolu taimi i aso taʻitasi, aʻo leʻi faia ni sauniuniga numera. O le faagasologa o taualumaga e 24 itula.
  • I le maʻi suka, ia i ai i aso taʻitasi ma se umi e 5-10 aso, e aunoa ma le taofia o togafitiga faʻasolosolo.
  • I se faʻalavelave faʻapitoa o le faʻavaivai poʻo le gase o le ate, faʻamaʻa, inu oona i le tolu taimi i le aso.
  • I le tele o sclerosis ma le neuritis, 50/100 mg i aso uma.

Cocarboxylase hydrochloride intramuscularly lelei lagolago mo le fatu

O le asō, na afaina ai aʻu e tusi ai fualaau faasaina. Ua leva le po i le fanua, ae le mafai ona taofi mea uma))).

O le taimi lenei, o le a ou taʻuina atu ia te oe e uiga i se fualaau faasaina lea na fesoasoani ia te au e toe faʻafoʻi ai loʻu loto ma lagolagoina le malosi o le tino pe a uma ona fanau. A oʻo oʻu vae i le uati, faanoanoaga o le tina failele, ona lua ai lea o pepe i le taimi e tasi, e matua faigata lava mo laʻu uila. O le mea lea, ina ua amata le arrhythmia ma ua amata ona paʻu le tino ona o le leai o se moe, (aemaise lava i le po o le pamaina o susu), na ou fai atu i loʻu tina e tui tui o Cocarboxylase hydrochloride faatasi ma au.

O le mea e lelei ai, o loʻu tina ei ai se fomaʻi ma mo le tui, e te le manaʻomia le alu i le falemaʻi.

O laʻu togafitiga e faigofie lava: i se tasi aso na tui ai au i le ATP (faʻapena foi mo le lagolago o le fatu).

I le aso lua, na tui ai le Cocarboxylase hydrochloride.

O le suia o nei vailaʻau, na maua ai e loʻu loto se ituaiga o "vitamini" lea na ou maua ai le malosi e tausia ai fanau i le taimi atoa o le uati.

O le afifi o loʻo i ai ni fagu se 10 o cocarboxylase + 10 fagu o solvents mo le puleaina o le intramuscular.

O le mea e leaga ai, e le mafai ona ou faʻaali le ata ATF, talu ai ua uma na inisiua. Ma sa faatauina mai e loʻu tina se isi afifi o cocarboxylase. Vaega o faatonuga mo le faʻaaoga, o le a ou faʻaalia i le ata.Ae e manino lava e faʻapea, faatasi ai ma faʻafitauli faʻapitoa ma le le atoatoa o le gaʻo gaʻo, e mafai ona e tuiina lenei vailaʻau. Ua leva ona ou tachycardia i lena taimi, talu ai ou te leʻi moe masani mo le toeitiiti afa tausaga. Ioe, ma e leʻi fesoasoani loʻu toalua. O le auala e faʻaaoga ai lenei fualaau faasaina, na ou tuʻuina atu i le faasologa. O ai e popole, e mafai ona e faitau i le auala e totoina ai ni tui aʻo leʻi faʻaaogaina.

O laʻu togafitiga, e toe faʻaleleia ai le fatu ma faʻaleleia lana faatinoga, e 20 aso.

10 aso ATP saunia + 10 aso cocarboxylase sauniuniga.

O le iniseti e maʻi tele, aemaise lava le cocarboxylase. E pei e pei o se pusi na susunuina. I le faaiuga o togafitiga, ua leva ona ou tagi mai le inisiua.

Ae o le taimi lena na amata ai ona galue loʻu fatu. Maʻeu fou! Arrhythmia, tachycardia ua alu, na ou lagonaina le malosi o le malosi ma le malosi. Ou te le faanoanoa ona o nei mea uma na tupu. E oo lava i lio i lalo o mata ua leai)).

O le tau o le fualaau mo le 10 ampoules o le 70 hryvnias, poʻo le 300 rubles.

O le aotelega o togafitiga, na tau ai ia te au le 150 hrynias (faatasi ai ma le ATP).

Cocarboxylase Injection

O le tele o kamupani vailaʻau e faʻamalosi Cocarboxylase, o le kulupu B e faigofie ona maua i fualaau aina. E iai foi i totonu o le afifi o loʻo i ai se ampoule faaopoopo ma se vaifofo mo le faʻaitiitia o le paʻu. O le vailaau faʻasaina e maua i le paʻu o le tui, lea o le a faʻasalaina aʻo lei faia saʻo le pulega. O le pusa e aofia ai le 5 po o le 10 ampoules.

Fale faʻamaloilo

O lenei auupega o loʻo i ai le aafiaga mulimuli i le tino:

  • coenzyme
  • faatasi ai ma le sodium ma le protein, e faatelevave ai le carboxylation ma le decarboxylation,
  • faʻavaveina le faʻavaeina o le acetyl coenzyme A, lea e fesoasoani i le faʻamautuina o le gaʻo gaʻo.

Pharmacodynamics

Faʻatasi ai ma le tausiga o matua, o le vailaʻau faʻasolosolo e vave tele ma e matua aʻafia lava i le tootoo laiti ma duodenum. E na o le 11 itula pe a uma ona faʻaaogaina, o le cocarboxylase ua faʻaumatia mai le tino. I le taimi o suʻesuʻega o fualaau faasaina, e mafai ona iloa e maua i totonu o mea uma, aemaise lava i le ate, fatu ma le faiʻai.

E fesoasoani le Cocarboxylase i le glucose ina ia gauai ma galue lelei mo totoga CCC. E le gata i lea, o le vaega autū e fesoasoani i le faʻaleleia o meaʻai. O le leai o se mea e faʻateleina ai le faʻaopoopoga o meaola, aʻo tupu aʻe le acidosis ma o lona taunuuga o le coma acidotic. O le tele o taimi, e fautuaina ai Cocarboxylase i le i ai o faʻamaʻi i le gasologa o le maʻi e le atoatoa.

Pharmacokinetics

Pe a oʻo i totonu o le toto, o le vaega taua o le vailaʻau e puʻeina e totola mūmū mūmū ma salalau solo i le tino atoa i le tino o le thiamine diphosphate. O gasegase gasegase e tupu i totonu o le ate, ma o le fualaau faasaina ua faʻaaoga e faʻaaoga ai fatuga ma fatuga.

Ua fautuaina e fomaʻi Cocarboxylase i le i ai o faʻamaʻi nei:

  • acidosis o le maʻisuka, fomaʻi ma le manava o le tino,
  • loto vaivai
  • gaioiga o le fatu fatu,
  • manava manava
  • cardiosclerosis lea na tupu ina ua maeʻa se fatu fatu,
  • afaina o le gataifale ole gaʻo,
  • fatu fatu
  • e le faʻavaivai le faʻalelei,
  • afaina o fatu fatu, lea e tupu i se foliga masani,
  • siama maʻisuka ma le hepatic,
  • ava malosi malosi ma ona taunuuga,
  • o le i ai o se talafaasolopito o le ava malosi,
  • tele sikula
  • eseese faʻamaʻi pipisi
  • sepsis sosoo ai ma le hypoxia ma le acidosis.

Contraindications

  • Maualuga maualuga i le fualaau faasaina.
  • Hypovitaminosis Vitamin B1.
  • Vitamin B1 le fua o le vailaʻau.

A o maitaga ma tamaiti

Mo tamaiti, o le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i le intramuscularly poʻo se mea faʻapitoa, sei vagana ai pepe fou faatoa fananau mai. O le vailaau faasaina o loʻo faʻatinoina ma le faʻaogalua ia i latou.

Cocarboxylase hydrochloride intramuscularly lelei lagolago mo le fatu

O le asō, na afaina ai aʻu e tusi ai fualaau faasaina. Ua leva le po i le fanua, ae le mafai ona taofi mea uma))).

O le taimi lenei, o le a ou taʻuina atu ia te oe e uiga i se fualaau faasaina lea na fesoasoani ia te au e toe faʻafoʻi ai loʻu loto ma lagolagoina le malosi o le tino pe a uma ona fanau. A oʻo oʻu vae i le uati, faanoanoaga o le tina failele, ona lua ai lea o pepe i le taimi e tasi, e matua faigata lava mo laʻu uila. O le mea lea, ina ua amata le arrhythmia ma ua amata ona paʻu le tino ona o le leai o se moe, (aemaise lava i le po o le pamaina o susu), na ou fai atu i loʻu tina e tui tui o Cocarboxylase hydrochloride faatasi ma au.

O le mea e lelei ai, o loʻu tina ei ai se fomaʻi ma mo le tui, e te le manaʻomia le alu i le falemaʻi.

O laʻu togafitiga e faigofie lava: i se tasi aso na tui ai au i le ATP (faʻapena foi mo le lagolago o le fatu).

I le aso lua, na tui ai le Cocarboxylase hydrochloride.

O le suia o nei vailaʻau, na maua ai e loʻu loto se ituaiga o "vitamini" lea na ou maua ai le malosi e tausia ai fanau i le taimi atoa o le uati.

O le afifi o loʻo i ai ni fagu se 10 o cocarboxylase + 10 fagu o solvents mo le puleaina o le intramuscular.

O le mea e leaga ai, e le mafai ona ou faʻaali le ata ATF, talu ai ua uma na inisiua. Ma sa faatauina mai e loʻu tina se isi afifi o cocarboxylase. Vaega o faatonuga mo le faʻaaoga, o le a ou faʻaalia i le ata. Ae e manino lava e faʻapea, faatasi ai ma faʻafitauli faʻapitoa ma le le atoatoa o le gaʻo gaʻo, e mafai ona e tuiina lenei vailaʻau. Ua leva ona ou tachycardia i lena taimi, talu ai ou te leʻi moe masani mo le toeitiiti afa tausaga. Ioe, ma e leʻi fesoasoani loʻu toalua. O le auala e faʻaaoga ai lenei fualaau faasaina, na ou tuʻuina atu i le faasologa. O ai e popole, e mafai ona e faitau i le auala e totoina ai ni tui aʻo leʻi faʻaaogaina.

O laʻu togafitiga, e toe faʻaleleia ai le fatu ma faʻaleleia lana faatinoga, e 20 aso.

10 aso ATP saunia + 10 aso cocarboxylase sauniuniga.

O le iniseti e maʻi tele, aemaise lava le cocarboxylase. E pei e pei o se pusi na susunuina. I le faaiuga o togafitiga, ua leva ona ou tagi mai le inisiua.

Ae o le taimi lena na amata ai ona galue loʻu fatu. Maʻeu fou! Arrhythmia, tachycardia ua alu, na ou lagonaina le malosi o le malosi ma le malosi. Ou te le faanoanoa ona o nei mea uma na tupu. E oo lava i lio i lalo o mata ua leai)).

O le tau o le fualaau mo le 10 ampoules o le 70 hryvnias, poʻo le 300 rubles.

O le aotelega o togafitiga, na tau ai ia te au le 150 hrynias (faatasi ai ma le ATP).

Cocarboxylase Injection

O le tele o kamupani vailaʻau e faʻamalosi Cocarboxylase, o le kulupu B e faigofie ona maua i fualaau aina. E iai foi i totonu o le afifi o loʻo i ai se ampoule faaopoopo ma se vaifofo mo le faʻaitiitia o le paʻu. O le vailaau faʻasaina e maua i le paʻu o le tui, lea o le a faʻasalaina aʻo lei faia saʻo le pulega. O le pusa e aofia ai le 5 po o le 10 ampoules.

Fale faʻamaloilo

O lenei auupega o loʻo i ai le aafiaga mulimuli i le tino:

  • coenzyme
  • faatasi ai ma le sodium ma le protein, e faatelevave ai le carboxylation ma le decarboxylation,
  • faʻavaveina le faʻavaeina o le acetyl coenzyme A, lea e fesoasoani i le faʻamautuina o le gaʻo gaʻo.

Pharmacodynamics

Faʻatasi ai ma le tausiga o matua, o le vailaʻau faʻasolosolo e vave tele ma e matua aʻafia lava i le tootoo laiti ma duodenum. E na o le 11 itula pe a uma ona faʻaaogaina, o le cocarboxylase ua faʻaumatia mai le tino. I le taimi o suʻesuʻega o fualaau faasaina, e mafai ona iloa e maua i totonu o mea uma, aemaise lava i le ate, fatu ma le faiʻai.

E fesoasoani le Cocarboxylase i le glucose ina ia gauai ma galue lelei mo totoga CCC. E le gata i lea, o le vaega autū e fesoasoani i le faʻaleleia o meaʻai. O le leai o se mea e faʻateleina ai le faʻaopoopoga o meaola, aʻo tupu aʻe le acidosis ma o lona taunuuga o le coma acidotic. O le tele o taimi, e fautuaina ai Cocarboxylase i le i ai o faʻamaʻi i le gasologa o le maʻi e le atoatoa.

Pharmacokinetics

Pe a oʻo i totonu o le toto, o le vaega taua o le vailaʻau e puʻeina e totola mūmū mūmū ma salalau solo i le tino atoa i le tino o le thiamine diphosphate. O gasegase gasegase e tupu i totonu o le ate, ma o le fualaau faasaina ua faʻaaoga e faʻaaoga ai fatuga ma fatuga.

Ua fautuaina e fomaʻi Cocarboxylase i le i ai o faʻamaʻi nei:

  • acidosis o le maʻisuka, fomaʻi ma le manava o le tino,
  • loto vaivai
  • gaioiga o le fatu fatu,
  • manava manava
  • cardiosclerosis lea na tupu ina ua maeʻa se fatu fatu,
  • afaina o le gataifale ole gaʻo,
  • fatu fatu
  • e le faʻavaivai le faʻalelei,
  • afaina o fatu fatu, lea e tupu i se foliga masani,
  • siama maʻisuka ma le hepatic,
  • ava malosi malosi ma ona taunuuga,
  • o le i ai o se talafaasolopito o le ava malosi,
  • tele sikula
  • eseese faʻamaʻi pipisi
  • sepsis sosoo ai ma le hypoxia ma le acidosis.

Contraindications

Pau lava le faʻalavelave i le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le i ai o se tali atu i ona vaega autu poʻo ausilali.

Maʻi faʻafitauli

Ole fua o le cocarboxylase i lenei maʻi: 1 ampoule e oʻo atu i le 3 taimi i le aso. O le umi o le togafitiga e mafai mai le 14 aso i le 1 masina.

O tagata e maua i lenei maʻi e tatau ona faia se vailaʻau i se fualaau o le 100-1000 milligrams i le aso mo le oʻo atu i le 10 aso e aunoa ma se malologa. Faatasi ai ma lenei mea, e tatau ona ave isi vailaʻau mo le maʻisuka.

I le i ai o le le atoatoa o le tino ma le faʻasologa o le hepatic i nai aso muamua, o le cocarboxylase ua tui i le vein 1-3 ampoules 3 taimi i le aso. E mafai foi ona e faʻaaogaina le fualaau faasaina. Ina ia faia lenei mea, ia faʻamaepe le vailaau moomia i le 400 ml o se vaifofo 5% kulukose.

I lenei faʻamaʻi, o le vailaʻau e faʻatonuina i le intramuscularly mo le 1-2 ampoules i le aso. O le togafitiga e mai le 30 i le 45 aso.

O tamaiti e leʻi oʻo i le 3 masina le matutua e mafai ona tuʻuina atu i ai 25 mg o le cocarboxylase i se auala faʻapitoa poʻo le intramuscularly. O maʻi mai le 3 masina i le 7 tausaga le matua o loʻo faʻatulagaina i aso taitasi, ma mai le 8 i le 18 tausaga, e mafai ona e faʻaaogaina le mg.

Tina

Afai e ave e le fomaʻi le tiute ma filifili e faatonu Cocarboxylase i se fafine maʻitaga, ona tatala ai lea o ia mai le kulukose ma le vaitamini C ma faʻatautaia ma le le mautonu. O le umi o togafitiga e mai le 10 aso i le lua masina. O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina i lenei vaitau o:

Faʻasalaga

Afai e te sili atu i le fualaau na faatonuina e lau fomaʻi, e mafai ona aliali mai faailoga nei:

  • fatu fatu
  • maʻi
  • gagging
  • e tiga lou ulu
  • vaivaiga ma le gaioiga e lagona,
  • musele maso
  • o le galuega o le cardiovascular system ua faʻalavelaveina,
  • afaina malosi,
  • utiuti o manava ma faʻamaʻi maʻi.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o se tasi poʻo le sili atu o faʻamaoniga, e tatau ai ona faalēaogā le pulega o fualaau faasaina ma faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e mafai ai e fomaʻi ona tuʻuina atu le fesoasoani muamua ma le faʻataʻitaʻiina o le faʻamalosi togafitiga.

Faʻaaogaina o falemaʻi

Coenzyme na faia i totonu o le tino mai siama. E i ai sona aʻafiaga, faʻafouina le metabolism tissues.

I le tino, o le phosphorylated with the formation of mono-, di- and triphosphoric esters, o le cocarboxylase o se vaega o enzymes e faaosofia ai le carboxylation ma le decarboxylation o le keto acids, pyruvic acid, e faalauiloa ai le fausia o acetyl coenzyme A, lea e fuafua ai lona auai i le gaosiga o le gaʻo. O le auai i le faataamilosaga o le pentose e faalauiloa faalauaitele ai le tuufaatasiga o meaola o le nucleic, proteins ma lipids. Faʻaleleia togafitiga o le kulukose, gaʻo o le gaʻo, fesoasoani e faʻasalalau galuega o le cardiovascular system.

O le faaletonu o Cocarboxylase ua mafua ai le faateleina o le maualuga o pyruvic ma lactic acid i le toto, lea e tau atu i acidosis ma acidotic coma.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le a le mea e fesoasoani? O le Cocarboxylase e faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma isi vailaʻau i togafitiga o faʻamaʻi nei:

  1. Faʻasologa o le fatu fatu, post-infarction cardiosclerosis, faʻamaʻi fatu o le fatu, faʻaleagaina o le myocardial, faʻalaʻau le toʻa,
  2. O le faʻamaʻi faʻatasi ma le hyperglycemic coma, acidosis metabolic, acidosis ma le fatu pulmonary ma le faʻavaivaia o le tino,
  3. O le le atoatoa o le tino ma le mafaufau, o le gasegase masani ma le inu malosi, oona, inupia ma le gasegase ma glycosides cardiac, faamai pipisi (fiva fiva, diphtheria, fivaphoid fiva, fiva fiva fila), tele sclerosis, neuralgia, gataifale neuritis.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo tamaiti i le taimi o le vaitau o le pepe ma le hypoxia, o le manava o le manava, o le inishalopathy hypoxic perinatal, lepsis, pneumonia, acidosis.

Tina ma le lactation

Cocarboxylase i le taimi o le maitaga e mafai ona faʻamaonia pe afai o le faʻamoemoe talafeagai mo se fafine e sili atu ona sili atu nai lo le tulaga lamatia o le pepe. Afai e te manaʻomia le faʻaaogaina o fualaau oona i le taimi o le lactation, e tatau ona e feutagai ma se tagata poto faapitoa ma filifili i le faalavelaveina o le susu.

Cocarboxylase i le taimi o le maitaga, pe afai ei ai faʻamaʻi i le atinaʻeina o le tamaititi, e matua faʻasaina.

Tosiga ma le pulega

O le fofo o le tui na saunia mai le paʻu o loʻo faʻaaogaina ile iniseti poo le faʻaogaina. O le fualaau o le vailaau faʻasaina ua faʻavae taʻitoʻatasi, e fuafua i le ogaoga o le maʻi ma le maʻi o le maʻi.

O tagata matutua e faʻatonuina le 0.05-0.1 g i le aso, pe a tatau ai (maʻi faʻamaʻi), toe faia le tui pe a uma le 1-2 itula. O le isi, o le fua o le tausiga o le 0.05 mg i le aso ua faʻataʻitaʻiina. I mataupu o le le atoatoa o le toto, o le 0.05 g o loo taitaia 2 itula aʻo leʻi faia ni polokalame numera 2-3 taimi i le aso.

Ole fua o aso taitasi o Cocarboxylase mo tamaiti i lalo o le 3 masina e 0.025 g, mai le 4 masina i le 7 tausaga - 0.025-0.05 g, 8-18 tausaga - 0.05-0.1 g.

O le fofo o le tui na saunia mai le lyophilisate o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le va o le tino poʻo le le mafaufau. O le fualaau o le vailaʻau e 0.05-0.2 g i le aso. Ole fua ole aso mo tagata mamaʻi e maua ile maʻisuka e mafai ona faʻatuputeleina i le 0.1-1 g. O le taimi ma le umi o le togafitiga e fuafuaina e fuafua i faʻamaumauga.

Mo tamaiti, o le fofo e faʻaaogaina i totonu o le tino, i totonu o se vaitafe po o se paʻu), mo pepe faatoa fananau mai - faʻaogalua. Ole fua ole aso ole Cocarboxylase mo tamaiti ile 3 masina ole 0.025 g, mai le 4 masina i le 7 tausaga le matua - 0.025-0.05 g, 8-18 tausaga - 0.05-0.1 g. Ole umi o le togafitiga e eseese ile 3-15 aso.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Teu i se mea pogisa, mago ma le mamao e mafai ai e tamaiti. Malosiaga - i le vevela e le sili atu i le 25 ° C, lyophilisate mo le saunia o se fofo mo le inumaga ma le intramuscular administration - 20 ° C, lyophilisate mo le sauniaina o se fofo mo le pulega o le intramuscular - 10 ° C.

E tolu tausaga le ola o le taligalu.

Na maua se mea sese i le tusiga? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter.

Faʻataʻitaʻiga

O Cocarboxylase e i ai se aafiaga o le coenzyme, e pei ona i ai coenzyme thiamine. Faatasi ai ma le protein ma magnesium ions, e faʻamalosi ai carboxylation ma le decarboxylation o le alpha kids acidma faʻaosofia foi le aʻogaacetyl coenzyme A,ma faʻamautuina ai le gaosiga o le gaʻo.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le Cocarboxylase e matua faʻasoa lelei ma vailaʻau faʻasolosolo ma vailaau faʻasolosolo. Manatunatu i fesoʻotaiga autu:

  1. Faʻatasi ai ma faʻamalosia - o loʻo i ai se faʻaopoopoga o gaoioiga.
  2. B meaʻai e fesoasoani i le faʻafouina o aʻafiaga faʻapitoa.
  3. Digoxin - faʻaititia ai le faʻaitiitia o le malosi o le myocardiocyte e faʻaaogaina ai le mea galue ma ona metabolite.

E faʻasaina le tuʻufaʻatasia o Cocarboxylase ma fualaau oona e iai se faʻafesoʻotaʻi poʻo le le tutusa.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E tusa ai ma iloiloga, Cocarboxylase, pe a tuʻufaʻatasia, faʻaleleia le faʻaleagaina o aʻafiaga o glycosides.

E tusa ai ma faʻamatalaga, o le faʻafefiloi o fualaau faasaina i se tasi o tuilaʻau ma isi vailaau faʻasaina e matua faasaina. E mafai ona faʻaaogaina naʻo se solvent, lea o loʻo i totonu o le atigipusa ma le vailaau.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

O le ola ola o le fualaau faasaina e 3 tausaga. A uma ona saunia le fofo, e tatau ona faʻaaoga vave.E tusa ai ma iloiloga, o Cocarboxylase e tatau ona teuina mai tamaiti, i se nofoaga malulu ma pouliuli.

Teuina le fualaau faasaina i le vevela e le silia le 25 tikeri Celsius.

E tasi le fagu paʻu o loʻo aofia ai: cocarboxylase hydrochloride - 50 milligrams ma mea faʻapitoa.

O le tasi faʻamuʻi ma le solvent e aofia ai: vai mo tui - 2 milligrams.

Faatonuga mo le faaaogaina Cocarboxylase

I le Latina, o le igoa o le fualaau faasaina e pei o Cocarboxylase, o le fualaau faasaina ua gaosia e tagata fai fale ma tagata mai fafo, ua leva ona lauiloa. Cocarboxylase hydrochloride galue o se vaega malosi o le vailaau faʻasaina, lea ei ai mea e faʻamalosi ai le tino, faʻaitiitia le acidosis, ma toe faafoi atu le tino o le tagata i galuega masani.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le fualaau faasaina e na o le faiga o le lyophilisate e iloa ai - o se paʻu mo le sauniuniga o se fofo a le matua. Faʻavae ma faʻamatalaga:

Vaevaega o le lanu paʻepaʻe e sili ona lelei ma le pisipisia

E tasi le amipoule e aofia ai le 50 mg o le cocarboxylase hydrochloride ma le 2 ml o se solvent - acetate sodium

Amupou ma se paʻu o le 50 mg, i se afifi o le 5 ampoules

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Cocarboxylase fegalegaleaiga lelei ma le tele o vailaʻau ma vailaau faʻasolosolo:

  • fofo i le faʻatasi ai ma le vailaʻau - faʻateleina gaioiga,
  • B vitamini - aʻo ave lenei vailaʻau, o le aʻafiaga o vitamini ua faʻaleleia,
  • digoxin - o le gafatia o le myocardiocytes e faʻaaogaina ai le gaioiga malosi o le vailaau faʻasaina ma ona metabolites ua faʻaitiitia,
  • o le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina e tuʻufaʻatasia ma fofo ma se alkaline poʻo le le faʻaituau e le fautuaina.

Cocarboxylase Analogs

  • Cocarboxylase Implant - o se coenzyme lea e faia i totonu o le tino mai le siama,
  • Cocarboxylase Ferein - o se faʻatusatusaga atoatoa o le vailaau ua faʻamatalaina, lea ei ai le faʻafesoʻotaʻi tutusa i le tino,
  • Ellar Cocarboxylase,
  • Cocarboxylase Hydrochloride - coenzyme o enzymes e aofia i le metabolism o gaʻo.

Faʻamatalaga i Cocarboxylase

O faʻamatalaga e uiga i le cocarboxylase e mafai ona maua i le Initaneti. O fomaʻi latou te tuʻuina mai ni iloiloga mai le manatu o tagata tomai faapitoa ma tagata gasegase oe na oʻo i le aafiaga o lenei fualaau faasaina ia i latou lava.

Mo se faʻataʻitaʻiga, na tusia e se lōia Nikolai i luga o se tasi o punaoa:

«I / O cocarboxylase e mafai ona i ai se aafiaga aoga moni i tagata mamai ma le fatu fatu. I le usitaia atoatoa o aʻu fautuaga, e 99% o tagata gasegase ua fai mai ua leai ni faʻamaʻi maʻi pe a uma 2-3 inisiua, lea ua uma ona talanoa e uiga i aoga o fualaau faasaina.».

Ae o Natalia, o le sa faʻatauina i ai le fualaau faasaina o maitaga Na ia tusia na te leʻi lagonaina ni suiga vaaia, ae o le auʻiliʻiliga ina ua maeʻa le tagofia o le fualaau faasaina na faʻaalia ai suiga lelei i lona soifua maloloina. A maeʻa le fanau mai, o le faʻasologa o fualaau faasaina i le tulaga o suppositories sa faʻataunuʻuina mo le faʻaaoga e lana tama.

E matua le mafai lava ona maua ni iloiloga le mautonu pe le lelei mai tagata gasegase i luga o le Initaneti, lea e mafai foi ona mafua mai i tulaga lelei o lenei fualaau faasaina.

Cocarboxylase Tau

O le tau o le cocarboxylase e faʻalagolago i le ituaiga faʻasaʻolotoga ma le fale gaosi oloa gaosi vailaʻau faʻasaina i lalo o se laisene na maua mai i se gaosiga faʻapitoa. Lisi o tau mo Cocarboxylase:

  • i ampoules o le 50 mg N1 ma le MHFP solvent fausiaina e le Moskhimpharmpreparat OJSC - tau e 47.00 ru,
  • i ampoules o le 50 mg N1 ma se solvent fausiaina e Microgen NPO FSUE Tomsk, Virion - tau tau 26.30 ru,
  • i ampoules o le 50 mg N1 ma se solu na faia e le MHFP - tau e 50.30 ru,
  • i ampoules o le 50 mg N1 ma se soli na faia e Bryntsalov A - tau 15.60 rubles,
  • i ampoules o le 50 mg N1 ma se solvent fausiaina e Moskhimpharmpreparaty (Rusia) - tau e 7.30 ru,
  • i ampoules o le 50 mg N1 ma se solvent fausiaina e Microgen NPO FSUE Perm, Biomed - totogi le 180.00 rubles.

I le taimi o le maitaga

Mo mafuaʻaga tatau, o suʻesuʻega i luga o le aʻafiaga o le cocarboxylase i le maʻitaga, o fafine lactating ma a latou pepe e leʻi faia. Mo lenei mafuaʻaga, e le fautuaina e faʻaaoga lenei fualaau faasaina i le vaitaimi lenei.

E faʻafefea ona aʻafia le Cocarboxylase i le tali o le taʻavale pe a le o taʻavale pe galue faʻatasi ma isi auala, ona e leʻi suʻesuʻeina e le au gaosiga lenei mataupu.

Mauaina

E mafai ona e faʻatau Cocarboxylase i inisiua e ala i le tuʻuina atu o se faʻasalaga mai lau fomaʻi, lea o le a faʻaalia ai le fua ole manaʻomia ma le togafitiga.

Ina ia tausia le togafiti o togafitiga, e tatau ona usitaia ia tulafono:

  • o le vevela i totonu o le potu e tu ai le vailaʻau e le sili atu ma le 25 tikeri,
  • e tatau ona maualalo le susu
  • ampoules e tatau ona alu ese mai tamaiti ma faʻasaʻo le susulu o le la.

O le aso e muta ai ua faʻaalia i luga o le afifi ma e le tatau ona sili atu i le 36 masina. A maeʻa lenei vaitau, e tatau ona lafoaia ampoules.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o injections a Cocarboxylase e faʻaalia ai le i ai o ia analogues:

O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago lea i le kamupanī o le vailaau faʻatau ma le fale faʻatau atu. O le tau masani mo le 5 ampoules o Cocarboxylase o loʻo i le maualuga o le 50 ruulu, lea e mafai ai e le fualaau faasaina ona taugofie mo vaega eseese o le faitau aofaʻi.

Faatonuga faapitoa

I le avea ai o se vaega o Cocarboxylase, e maua ai le acise glycocholic, lea, faatasi ai ma le faʻateleina poʻo le faaumiumi o le pulega i tagata mamaʻi ma le jaundice poʻo le cholestasis, e mafai ona faʻaleagaina ai le galuega o le ate. Isi faatonuga faapitoa mo le fualaau faasaina:

  1. A maeʻa le faʻamalosi o le lyophilisate, e mafai ona teuina le fofo ile aso i le vevela ile 2-8 tikeri, ma sili atu ona faʻaaoga vave.
  2. E le o iloa pe faʻafefea ona aʻafia le saoasaoa ma le gauai o le fualaau faasaina, ona o tagata gasegase e togafitia togafitiga sa i ai i tulaga le lelei ma ogaoga ma e le mafai ona latou aveina taavale ma masini.

Cocarboxylase ao maʻitaga

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga o le hypoxia fetal ma le togafitiga o le toxicosis o se vaega o togafitiga faigata. O fafine ua maʻitaga ua faatonuina se auala o le tagofia o fualaau mo aso e 10 i le 50 mg / aso. Ua soloia le lyophili i le 20 ml o le kulukose, o le injections e tuʻuina atu i totonu o se faʻalavelave ma se vaifofo o le acid ascorbic (vitamin C).

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

E mafai ona e faʻatau se vailaau faʻapitoa e ala i le faʻaulu. O le fualaau faasaina e teuina i le vevela e oo i le 25 tikeri i se nofoaga pogisa e aunoa ma se avanoa i le susulu o le la mo le tolu tausaga mai le aso o le gaosiga.

O loʻo i ai le tele o vailaʻau faʻasaina o tagata gaosia eseese, ae tutusa le igoa. La latou faamatalaga:

  • Cocarboxylase Improv - o se coenzyme na maua mai i le tino mai siama,
  • O le Cocarboxylase Ferin o se faʻatusatusaga atoatoa o se vailaau faʻatasi ma le malosi o le togafitiga,
  • Ellar cocarboxylase o se sui gasegase i le foliga o se faʻamalosi,
  • Cocarboxylase Hydrochloride o se coenzyme e aafia i le gaʻo gaʻo.

Cocarboxylase - faatonuga mo le faʻaaogaina, mea tutusa, iloiloga ma faʻamalologa (injections in ampoules mo iniseti ma intramuscular injections o le hydrochloride) o fualaau faasaina mo le togafitiga o le acidosis ma le coma i tagata matutua, tamaiti ma maitaga. Faʻavae

I lenei tusiga, e mafai ona e faitau i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Cocarboxylase. Tuuina atu manatu mai tagata asiasi i le nofoaga - tagata o loʻo faʻaaogaina lenei vailaʻau, faʻapea foʻi manatu o fomaʻi faapitoa i le faʻaaogaina o Cocarboxylase i la latou faiga. O se talosaga tele o le faʻaopopoina atili lea o au iloiloga e uiga i le fualaau faasaina: o le vailaau na fesoasoani pe leʻi fesoasoani e aveesea le faʻamaʻi, o a faʻafitauli ma aʻafiaga na matauina, atonu e le o faʻamatalaina e le gaosi oloa i le faʻamatalaga. Analogues a Cocarboxylase i le i ai o mea faʻapitoa e mafai ona maua. Faʻaaoga mo le togafitiga o le acidosis, faʻamaʻi faʻamaʻi ma le ate ma le fatu fatu fatu i tagata matutua, tamaiti, faʻapea foʻi ma le taimi o le maʻitaga ma le lactation. Le tuufaatasiga o fualaau faasaina.

Cocarboxylase o se coenzyme lea e faia i totonu o le tino mai siama. E i ai sona aʻafiaga, faʻafouina le metabolism tissues. I le tino, o le phosphorylated with the formation of mono-, di- and triphosphoric esters, o le cocarboxylase o se vaega o enzymes e faaosofia ai le carboxylation ma le decarboxylation o le keto acids, pyruvic acid, e faalauiloa ai le fausia o acetyl coenzyme A, lea e fuafua ai lona auai i le gaosiga o le gaʻo. O le auai i le faataamilosaga o le pentose e faalauiloa faalauaitele ai le tuufaatasiga o meaola o le nucleic, proteins ma lipids.

Faʻaleleia togafitiga o le kulukose, gaʻo o le gaʻo, fesoasoani e faʻasalalau galuega o le cardiovascular system.

O le faaletonu o Cocarboxylase ua mafua ai le faateleina o le maualuga o pyruvic ma lactic acid i le toto, lea e tau atu i acidosis ma acidotic coma.

Cocarboxylase hydrochloride + tagata faʻamalolo.

  • gasegase metabolic
  • hyperglycemic coma ma acidosis i le maʻisuka,
  • foia le ate
  • toe le manuia
  • afaina o le manava i le gasegase masani, faaletonu o le cardiopulmonary,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • faʻalavelave faʻasolosolo,
  • faʻaleagaina o le myocardial ma le post-infarction cardiosclerosis (o se vaega o togafiti faʻalavelave),
  • ava malosi malosi,
  • o le ava malosi
  • numera numera, pala,
  • inupia i faʻamaʻi pipisi: faʻamaʻi pipisi, fiva vevela, afailafa ma paratyphoid (i le fomaʻi togafitiga),
  • gasegase o le neuritis.

I tamaiti ao faagasolo le vaitaimi o le fanau mai:

  • perinatal hypoxic incephalopathy,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • pneumonia
  • sepsis
  • hypoxia
  • acidosis.

Lyophilisate mo le sauniuniga o se fofo mo le vevesi ma le intramuscular administration (injections in ampoules for injection).

E leai se isi faʻasologa o vailaʻau, pe o ni mea e faʻaaogaina poʻo ni mea faʻapitoa.

Faatonuga mo le faʻaogaina ma le faʻaaogaina o le faʻaoga

O tagata matutua e faʻapitoa ona faʻapitoa pe leai foi. Ole fualaau ole mg i le aso. I le maʻisuka malosi (acidosis, coma), o le aso malolo i aso taitasi e mafai ona 0.1-1 g. O le umi ma le umi o le faʻaoga e faʻalagolago i faʻamatalaga.

Mo tamaiti - i / m, in / in (drip (dropper) poʻo le jet), mo pepe faatoa fananau mai - faʻalelei. Tamaiti e oo i le 3 masina - 25 mg i le aso, mai le 4 masina i le 7 tausaga, i le aso, mai le 8 i le 18 tausaga i le aso. O le umi o togafitiga e mai le 3-7 i le 15 aso.

  • afaina o le tino (urticaria, sasaina),
  • hypremia, sosolo ma le fulafula i le nofoaga o tui.
  • hypersensitivity i le cocarboxylase.

Tina ma le lactation

E tusa ai ma le aoga ma le saogalemu o le faʻaaogaina o le cocarboxylase ao maitaga, e le i faʻatautaia suʻesuʻega faafomaʻi. O le mea lea, o faʻamatalaga mautinoa i luga o le faʻasaina o le cocarboxylase i le taimi nei e le. E manaʻomia se faʻatalanoaga a le fomaʻi.

O le talosaga e mafai ona faia e tusa ai ma le faʻatulagaina o metotia.

Faʻaleleia le aʻafiaga cardiotonic o glycosides fatu ma faʻaleleia lo latou faapalepale.

Analogues o fualaau faasaina Cocarboxylase

Faʻatusatusaga o le gaosiga o le mea galue:

  • Cocarboxylase Implant,
  • Cocarboxylase Ferein,
  • Ellar Cocarboxylase,
  • Cocarboxylase hydrochloride.

Analogs i le vaega o vailaʻau (faʻamaʻi mo togafitiga o acidosis):

  • Alpha D3 Teva,
  • Dimephosphone,
  • Kalinor
  • Quintasol,
  • Sodium bicarbonate,
  • Soʻo sodium lactate,
  • Stylamine
  • Trometamol N.

Mea totino ma gaioiga

Endogenously cocarboxylase o loʻo faʻapipiʻiina mai le vitamini B 1, ma o se coenzyme. Coenzymes (coenzymes) o mea ia o loʻo i ai le enzymes - o palatini o loʻo avea ma mea e faʻaaogaina ai gaioioiga uma. O galuega o le faʻamalosi e masani ona faia e vitamini. O le Cocarboxylase o se coenzyme o enzymes e faʻatonutonuina ai le metabolism. Faʻatasi ma polotini ma magnesium, o se vaega taua o le enzyme carboxylase, lea e avea ma pule o le metabolism, e puipuia ai le faaputuputu o mea lactic ma pyruvic i totonu o le tino, ma faʻaosofia ai le faʻaaogaina o le kulukose. O nei mea uma e saofaga i se gaioiga sili atu ona lelei o le malosi, o lona uiga o le sili atu ona lelei le metabolism i le tino atoa.

O le miamine, ulufale i totonu o le tino, e faʻamaʻi muamua i le cocarboxylase, ma na o le fomu lenei e avea ma vaega i faiga faʻapitoa. O le mea lea, o le cocarboxylase o se foliga malosi o le coenzyme na maua mai i le siama i le faagasologa o lona vavae ese. Ae ui i lea, o meaola o meaola o le siama pyrophosphate e le tutusa ma meatotino o le siama, o le mea lea e le faaaogaina ai le cocarboxylase i le togafitiga o faamai e mafua mai i le le atoatoa o vitamini B 1. E faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa mo le tele o tulaga faʻaleagaina lea e manaʻomia ai le faʻamautuina o le metabolism gaʻo.

Thiamine pyrophosphate e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le kulukose, faʻamautuina le metabolism i le tino o le tino, toe faʻafoʻi galuega o le muso o le fatu. O le leai o le cocarboxylase e mafua ai le solia o le paleni-faavae o le toto (acidosis), lea e oʻo atu ai i maʻi tuga o tino ma tino uma, ma e ono oo atu ai i se paga ma le oti.

O le aoga o le cocarboxylase ua faʻamaonia e le tele o suʻesuʻega suʻesuʻega.

Tuua Lau Faamatalaga