Vixipin poʻo Emoxipin - o le a sili atu le filifili

O le Vixipine e faʻamalolo i foliga o mata mata: se manino pe toetoe lava manino, leai se lanu po o se mea lanu lanu.

E tolu ituaiga o faʻatagaina o faʻamaʻi faʻatagaina e mafai ai ona e filifilia le sili ona talafeagai le faʻaaogaina mo tagata maʻi taitasi:

  • faʻapitoa: mea fou faʻatoʻa faʻaaogaina (packaging polyethylene packaging ole tasi o se sauniuniga e leai ni faʻasao): i totonu o se pepa faʻatapulaʻa o le 2, 4 poʻo le 6 taga o se ata vali e aofia ai se faʻamalo o le pata o le 0.5 ml polypropylene poʻo le palatini eletise polyethylene droplets,
  • Delta: multidose i totonu o se fagu ua faia i le polyethylene terephthalate ma se kululu, i totonu o se afifi o ata fefiloi 1 ipu fagu 10 ml,
  • ultra: multidose i totonu o se pusa tioata ua faʻapipiʻiina ma se vaalele faapitoa mo tamatamailima, i se pusa pepa pepa 1 fagu tioata ma / leai se pusa-tao mo tamatamai lima o le 5ml.

O pusa taitasi foi o loʻo i ai faatonuga mo le faʻaaogaina o Vixipin.

Faʻavae 1 ml drops:

  • gaioiga galue: methylethylpyridinol hydrochloride - 10 mg,
  • Vaega o ausilali: sodium hyaluronate - 1.8 mg, hydroxypropyl beta-cyclodextrin (HPBCD) - 20 mg, potassium diohydrogen phosphate - 10.8 mg, sodium benzoate - 2 mg, disodium edetate dihydrate (trilone B) - 0.2 mg, sodium hydrogen phosphate dihydrate - 0.36 mg, 2M phosphoric acid solution - e oo i le pH 4-5, vai mo le tui - e oo atu i le 1 ml.

Pharmacodynamics

Methylethylpyridinol - o le gaioiga malosi a Vixipin, o se tagata e faʻafesoʻotaʻi, e maua ai mea nei o le fualaau faasaina:

  • faʻaitiitia le faʻaitiitia o le faʻamalosia,
  • faʻamalosiina o le puipui vascular,
  • siakiina o le membrane stabilization,
  • faʻamaina o le faaputuga o talisa,
  • faʻaitiitia o le faʻatinoga ma le viscosity o le toto,
  • afaina ma le antihypoxic aafiaga.

O le gaioiga a nisi vaega fesoasoani:

  • hyaluronic acid (sodium hyaluronate): faʻamamaina le kiliva, faʻaitiitia le le faʻavauvau, faʻaleleia le faapalepale i le fualaau faasaina,
  • cyclodextrin: faʻateleina le bioavailability, faʻaititia le ita i le lotoifale, faʻamalosia ai le gaioiga o vaega taua.

Pharmacokinetics

Methyl ethyl pyridinol e vave ona ulu atu i totonu o vavae o mata, o loʻo i ai lona teuina ma le metabolism. O le faʻaoʻoina i totonu o vavae o le mata e maualuga atu nai lo le plasma toto.

5 metabolites sa faailoaina, lea o loo avea ma sui o oloa tuufaʻatasia ma le faʻasao o lona biotransformation.

O le gasegase e tupu i le ate, o le excretion of metabolites e faia e fatugaʻo. O le averesi o le faʻamalosi i proteins plasma e 42%.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • mumu ma mumu o le kiona (togafitiga ma le puipuiga),
  • otaota i le potu pito i luma o le mata (togafitiga),
  • afaina o le tino i tagata matutua (togafitiga ma le puipuia),
  • faʻafitauli o le myopia (togafitiga),
  • maʻisuka retinopathy,
  • thrombosis o le vein center central and its branches.

Vixipin, faatonuga mo le faʻaogaina: metotia ma metotia

Veleipin mata matūa faʻamoemoe e faʻapipiʻi i totonu o le paʻu o le conjunctival.

Faʻasologa masani: 2-3 taimi i le aso, 1-2 drops.

O le umi o le faʻaaoga e masani ona i ai i le va o le 3 i le 30 aso ma ua fuafuaina taʻitoʻatasi e faalagolago i le ala o le maʻi. Faatasi ai ma le faapalepale lelei ma le maua o faʻamaoniga, o le umi o le vasega e mafai ona faʻaleleia i le 6 masina poʻo le togafitiga e mafai ona toe faia 2-3 taimi i le tausaga.

Ae faʻapefea faʻafefe tutusa

O le eletise autu o pata o Emoxipin ma Vixipin o le methylethylpyridinol. E le gata i lea, o fualaau oona e maua i foliga o se vai e le lanu, lea e i ai i se gafatia e 5 pe 10 ml.

Ona o le mea o loʻo i ai i totonu ole vailaau taʻitasi, e mafai ona ausia se faʻaititia o le gasegase lautele, faʻamalosia ma toe faʻafouina le tulaga masani o kela. E le gata i lea, pe a faʻaaogaina le pa'ū, e mafai ona puipuia le mafiafia o le toto ma taofia ai lona faʻasoasoaina.

O le a le eseesega i le va o auala

I sauniuniga uma e lua, o le mea taua e tasi o loʻo galue malosi, ae o mea faaopoopo e ese si ese. Vixipine e aofia ai le potassium dihydrogen phosphate, sodium hyaluronate, sodium benzoate, o le phosphoric acid ma le vai faamama mo le tuiina.

I se tau, ua manatu Emoxipin o se togafitiga taugofie, ma o lona tau e mai le 130 i le 250 rubles. I falemaʻi, Vixipin e mafai ona faʻatauina i le maualuga o le 250-300 rubles.

Emoxipin Vaega

Emoxipin o se synthesized fualaau faasaina, o lona uiga, na maua mai ona o le tele o suʻesuʻega faasaienitisi i falemaʻi falemaʻi ma falemaʻi. O le vaega autū o le Emoxipin o le methylethyllpyridinol, lea e maua ai mea nei:

  • ei ai lona aʻafiaga,
  • faʻaitiitia le aʻafiaga o pupuni o le toto,
  • faaleleia atili le faagasologa o le toto totoina,
  • faamalosia le puipui o toto toto.

Faatasi ai ma le fesoasoani a Emoxipin, e mafai ona vave ona fofo i le afaina ai, ae e mafai ona atiaʻe ai allergies, sosogi, susunuina ma le gasegase o le conjunctiva. E tatau ona totoina le fualaau faasaina i le pusa o le conjunctival o mata mo le 30 aso, 1 pasi 4 taimi i le aso. Afai o le togafitiga faʻatasi ma Emoxipin e faʻatautaia ma isi vailaʻau, ona tatau loa lea ona faʻaaoga e le mea mulimuli.

I taimi o togafitiga ma Emoxipin, faʻafesoʻotaʻi mata e tatau ona lafoai mo sina taimi. E le gata i lea, ua fautuaina e amata ona ave se taavale i totonu o le afa itula i le maea ai ona toto le vailaau i totonu o totoga o le faaaliga.

Vaega o Vixipin

I lona tuufaatasiga, o Vixipin e talitutusa ma Emoxipin, o lea faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ai ona ausia ni mea faʻafomaʻi tutusa. O le faʻaaogaina o mataʻu e mafai ai e oe ona faʻamalosia pa puipui o toto toto, puipuia ai pupuni toto ma faʻaitiitia ai le afaina o le toto.

E tatau ona lafoaʻi le faʻaaogaina o se vailaʻau pe a fai e iai se tagata e le faʻamaoni i vaega o loʻo fausiaina, i le taimi o le maitaga ma le susu. E tatau ona totoina le taloxipin mo le 30 aso, 1 faʻasea 4 taimi i le aso. Ae peitaʻi, afai ei ai se faʻamaoniga, e mafai ona faʻateleina le togafitiga i le ono masina.

O fea e sili atu - Vixipin ma Emoxipin

E tusa ai ma uiga o le aafiaga i luga o le vascular system ma tissues i totonu o le okeni o le faaaliga, o fualaau uma e lua e toetoe tutusa. O le eseesega tele i le va o Vixipin o le mea moni lea e maua uma i totonu o le 5 ml pusa ma i le foliga o ni tamai masini totola. I lenei ituaiga vailaʻau e aofia ai le 0.5 ml o le vailaʻau.

O le mea moni, o fagu suamalie suamalie e sili atu ona faigofie ona faʻaaoga, aua a uma le faʻamalosiina o le a lafoina i fafo. Talu ai ona o lenei ituaiga o afifi, e mafai ona ausia le atoatoa o le fualaau faasaina ma faaitiitia ai le ono mafai ona maua e pathogens.

O le mea sili ona lelei mo Emoxipin luga o Vixipin o lona tau sili atu ona taugofie. A le o lea, o le lua matūa faʻavae e leai se eseesega tele i le faʻaaogaina.

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

O le fualaau faasaina ua totoina i totonu o le potu malolo 1-2 e pa'ū 2-3 taimi i le aso.

O le umi ole vasega o togafitiga ma Vixipin e faʻalagolago i le gasegase o le faamai (masani lava 3-30 aso) ma ua fuafuaina e le fomaʻi. I le i ai o faʻamaoniga ma le mafai ona tuʻuina lelei le vailaʻau, o le togafitiga e mafai ona faʻaauau pea i le 6 masina pe toe faalua 2-3 taimi i le tausaga.

Fesili, tali, iloiloga o fualaau faasaina Vixipin


O le faʻamatalaga ua tuʻuina atu e faʻamoemoe mo fomaʻi ma fomai tipitipi. O faʻamatalaga sili ona saʻo e uiga i le vailaau oona o loʻo i totonu o faatonuga o loʻo tuʻuina i le afifiina e le gaosiga. E leai se faʻamatalaga tuʻuina i luga o lenei poʻo soʻo se isi lava itulau o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona avea ma sui o se suʻega a le tagata lava ia i se tagata tomai faapitoa.

E faapefea ona faʻaaoga le vailaʻau Vixipin?

Le faʻaaogaina o faʻafitauli mo le mata, togafitiga faʻapitoa, e aofia ai le faʻatupeina o tupe mo le tausiga o matua ma le tino. Laʻau faʻapitoa, e aofia ai le Vixipine, o le auala sili lea o togafitiga. A o lei faaaogaina, e tatau ona suesue i faatonuga, ona o le meafaigaluega na i ai le numera o faʻailoga ma aʻafiaga itu.

Samoa International Nonproprietary Name

INN faʻamaʻi - Methylethylpyridinol (Methylethylpiridinol).

Laʻau faʻapitoa, e aofia ai le Vixipin, e faʻaaogaina e faatea ese ai mata mata.

O le fualaau faasaina ei ai le ATX code mulimuli: S01XA.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O mata o mata e faʻatuʻu mai i se fofo, tuʻu le 0.5 ml i totonu o se pusa paʻu pusa penisini poʻo se fagu tioata ma se fomaʻi faʻapitoa ma faʻatasi ma le leai foi o se pupuni puipui. 1 le katuni o loʻo i ai le fagu vailaʻau. O se pusa pepa pepa oloa 2, 4 poʻo le 6 foil bags of 5 tubes-droppers i ia mea taitasi.

O le eletise malosi o le methylethylpyridinol hydrochloride. E le gata i lea, o le potassium dihydrogen phosphate, sodium benzoate, vai mo le iniseti, hyaluronate sodium (1.80 mg), hydroxypropyl betadex, o se vaifofo o le phosphoric acid, sodium hydrogen phosphate dihydrate ma le disodium edetate dihydrate o loo faaaogaina.

E mafai ona e faitau atili e uiga i Van Touch Glucometers i lenei tusiga.

Faʻataʻitaʻiga

O le mea o loʻo galue malosi o se tagata faʻasalalau, e mafua mai ai:

  • o loʻo faʻamalosia le puipui puipui,
  • le faʻaitiitia o le viscosity ma le toto
  • faaputuga fagu faapipii,
  • e faʻaitiitia ai le faʻasolosolo lelei o le ola
  • ua faamautuina le membrane.

O le vailaau faʻasaina e leai se faʻafitauli ma antihypoxic. O le eleʻele o le Hyaluronic fesoasoani e faʻamamaina ai le kiona, faʻaitiitia le faʻavauvau ma faaleleia le faapalepale i vaega. O le i ai o le cyclodextrin e mafai ona faʻaleleia ai le leai o se avanoa, faʻasaʻo le ita i le lotoifale ma faʻateleina le aoga o le mea galue.

O le vailaau faʻasaina e leai se faʻafitauli ma antihypoxic.

Faʻafefea ona ave Vixipin?

O le meafaigaluega e tatau ona totoina i le conjunctival sac 2-3 taimi i le aso mo le 1-2 lau. O le umi o togafitiga e faalagolago i le ogaoga o le maʻi ma laina mai le 3 aso i le 1 masina. I nisi tulaga, o le umi o le togafitiga ua faʻaleleia i le 6 masina poʻo le toe togafitiga e toe 2-3 taimi i le tausaga.

O le meafaigaluega e tatau ona totoina i le conjunctival sac 2-3 taimi i le aso mo le 1-2 lau.

Faʻaiʻuga o Vixipin

I nisi tulaga, o aʻafiaga i itu e mafai ona tupu i le tulaga o:

  • sasaa
  • mu
  • vavalalata taimi faʻapitoa,
  • tali atu i le lotoifale.

A tumau pea faʻamaoniga ma isi aʻafiaga, e leai se faʻamatalaga i faatonuga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E faasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi lava e tasi ma isi vailaau faafomai.

Afai e tatau ai, ua suia le vailaʻau i se vailaau tutusa:

  • Emoxipin
  • Cardiospin,
  • Emoxibel
  • Methylethylpyridinol.

E mafai e tagata maʻi ona faʻaaoga le telefoni pe afai e leai se lafoaʻi ile gaʻo. Suiga i le togafitiga e faia e le fomaʻi, o ia o le a filifilia se mea tutusa e amanaʻia ai uiga o le tagata maʻi ma le malosi o le maʻi.

Faatonuga faapitoa

Faʻapitoa o ituaiga taʻitasi o faʻamalologa:

  • unidoses (0.5 ml i mea taitasi): faigofie ona faʻaaoga i le galuega ma i luga o se malaga, o se fua saʻo i se isi atigi pusa, pe a uma ona tatala le fagu, ona tapunia lea o le unidose,
  • Delta, multi-dose (10 ml i le tasi): faigofie ma faigofie-faʻaaoga fagu, e le manaʻomia se taumafaiga pe a paʻu, puipuiga faaopoopo o le fagu faʻatasi ma sachets foil - super-foyle, tau taugofie,
  • (dropping droplets) (5 ml i le tasi): puipuia le faaleagaina o mea o loʻo i totonu o le voli, faʻamafanafanaga tatau ona o le nofoaga lelei o tamatamailima e faafaigofie ai le fua o le fualaau faasaina.

O maʻi o loʻo faʻaalia le faʻamalositino faʻatasi ma isi mataua mata e tatau ona faʻauʻu Vixipin mulimuli, ma se malologa o le itiiti ifo i le 15 minute.

Vixipin: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Vixipin 1% mata matala 0.5 ml 10 pcs.

VIKSIPIN 1% 10ml mata mata

VIKSIPIN 1% 0.5ml 10 pcs. mata mata

Veleipine mata e faʻafefe 1% 5 ml

Vixipine 1% mata matala 5 ml 1 pc.

O le mata o le Vixipine e faʻafefe 1% 0.5 ml 10 faʻamaʻi pipisi

Veleipine mata e faʻafefe 1% 10 ml

VIKSIPIN 1% 5ml mata matala

Veleipin faʻafefe hl. 1% fl. 5ml №1

Veleipin faʻafefe hl. 1% 0.5ml Nu. 10

Veleipin faʻafefe hl. 1% 10ml

Veleipin faʻafefe hl. 1% 5ml

Aoga: Rostov State Medical University, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

E sili atu ma le $ 500 miliona i le tausaga e faʻaalu i fualaau faʻamaʻi na o ia i le Iunaite Setete. E te talitonu pea o le a maua se auala e faʻatoʻilaloina ai allergies?

O le ate o le sili lea o le totoga i totonu oo tatou tino. O lona mamafa o le mamafa e 1.5 kilokalama.

E miliona miliona siama ua fananau mai, e ola ma feoti i totonu o o tatou gutu. E na o le maualuga lava e mafai ona iloa ai, ae afai latou te potopoto faatasi, e tatau ona latou masani i se kofe masani.

I le 5% o tagata gasegase, o le clomipramine antidepressant e mafua ai le iniseti.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai i le faatauina atu, e leai lava ona o ona togafitiga.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

E masani ona avea lena mafiafia e faatamaoaiga ai le tino ma le okesene. Peitai, o lenei manatu na faamaonia. Sa faʻamaonia e saienitisi e faʻafefete, e faʻamamaina e le tagata le faiʻai ma faʻaleleia lana gaioiga.

I le faaopoopo atu i tagata, e na o le tasi le mea ola i luga o le lalolagi Earth - taifau, e pagatia mai le prostatitis. O i latou moni nei oa tatou uo faamaoni.

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

I se taumafaiga e aveese le maʻi, e masani ona mamao tele fomaʻi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi Charles Jensen i le vaitau mai le 1954 i le 1994. na ola ai i le sili atu ma le 900 le aveesea o le neoplasm.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

Ina ia mafai ona fai atu upu sili ona pupuu ma faigofie, tatou te faaaogaina le 72 muso.

E mafai e a tatou fatuga ona fufulu tolu lita o le toto i le minute e tasi.

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

O le manava o le tagata e faia se galuega lelei i mea mai fafo ma e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. O le sua suamalie ua lauiloa e faʻaumatia ai tupe siliva.

E mafai e tagata uma ona feagai ma se mea na tupu ai se nifo. Atonu o se faiga masani lea e faia e fomaʻi, poʻo se taunuuga o se manuʻa. I totonu ma.

Tau o falemaʻi i Moscow

Igoa o fualaau faasainaFaʻasologaLelei moTau mo le 1 le iunite.Tau o pusa, lapisi.Falemaʻi
Vixipin ®
mata mata mata 1%, 1 pc.
246.00 I le fale talavai 201.00 I le fale talavai Vixipin ®
mata mata mata 1%, 10 pi.

Tuu lau faʻamatalaga

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga, ‰

Vitiipin ® Tusi Resitala

Le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani RLS ®. O le encyclopedia autu o fualaau faasaina ma oloa o le fale talavai o loo aofia ai le Initaneti Rusia. O le fualaau faasaina Rlsnet.ru e maua ai e tagata faaaoga avanoa i faatonuga, tau ma faamatalaga o fualaau faasaina, supplements dietary, masini faafomai, masini faafomai ma isi oloa.O le faʻamatalaga faʻamalositisi e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le tuufaatasiga ma le faiga o le faʻasaolotoga, gaioiga faʻamalositino, faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, faʻamaʻi, aafiaga i itu, faʻamalositino, auala faʻaaogaina fualaau oona, kamupani vailaʻau. O le tusi fualaau oona e aofia ai tau mo vailaʻau ma vailaau faʻatau i Moscow ma isi 'aʻai Rusia.

E faʻatagaina le tuʻuina, kopi, faʻasalalau faʻamatalaga e aunoa ma le faʻatagaga a le RLS-Patent LLC.
Pe a sii mai faʻamatalaga faʻamatalaga ua lomia i luga o itulau o le site www.rlsnet.ru, e manaʻomia se fesoʻotaʻiga i le punavai o faʻamatalaga.

E tele mea sili ona manaia

Ua taofia aia uma.

Faʻaaoga pisinisi o meafaitino e le faatagaina.

O le faʻamatalaga ua faʻamoemoeina mo fomai.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga

O le vailaʻau Vixipin o loʻo faia i le ituaiga o matūa faʻamoemoeina mo le faʻapipiʻiina i mata. O le meafaigaluega e tuʻuina atu i le foliga o se vai manino poʻo le timu. O le elemene autu autu o le methylethylpyridinol hydrochloride.

O le lisi o mea faʻapitoa e aofia ai:

  • hydroxypropyl betadex,
  • potassium dihydrogen phosphate,
  • sodium benzoate
  • sodium hyaluronate,
  • hydrogen phosphate sodium dihydrate,
  • edetate sodium dihydrate,
  • phosphoric acid.

O nei vaega e maua ai le tulaga e manaʻomia.

Pharmacological group

O le faʻamalosia o le tino, faʻaitiitia le mafai ona mafai ona faʻaogaina le puipui o le vascular wall, o se inhibitor o faʻamalositino saoloto, antihypoxants ma antioxidant, faʻaitiitia le viscosity toto ma le faaputuga platelet.

O loʻo i ai ni mea faʻapipiʻi, puipuia le retina mai aafiaga leaga o le maualuga o le malamalama, faʻaleleia le resorption o hemorrhages intraocular, faʻaleleia le vaʻaia o mata.

Mo tagata matutua

O le lisi o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina e tagata matutua e aofia ai:

  • otaota i le potu pito i luma o le mata,
  • puipuiga o le kiona mai le faʻamalositino, tioata faʻafesoʻotaʻi ma isi manua,
  • mumu ma mu o le kiona,
  • faʻamaʻi pipisi i tino matutua,
  • togafitiga o faʻafitauli o le myopia ma isi faʻamaʻi.

O le fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina e tagata ua matutua, faapea foi ma tagata gasegase o loʻo i ai le ate ma le gaioiga galuega. Pe a faʻaaogaina pito i luga, o le mea o loʻo galue malosi e le o aʻafia i totonu o le taamilosaga.

E tusa ai ma le tofiaina o se tagata tomai faapitoa, o le tuufaatasiga o loʻo faʻaaoga lelei i faiga faʻapitoa tamaiti. O le vailaau faʻasaina e faʻafefe lelei ma e le faʻaosofia le foliga mai o ni uiga le lelei. O le faʻaaogaina o le kulupu e aunoa ma le faʻatalanoa muamua ma lau fomaʻi e faʻasaina.

Tosiga ma le Pulega

O mata o Vixipin o loʻo totoina i totonu o le momoli o le conjunctival. Ina ia faia lenei mea, toe togi le ulu i tua, toso le eyeli pito i lalo i se tamatamailima, ona amata lea i le isi lima e faaaoga ai le fagu eletise. E tatau ona faʻamautinoa e le paʻi le pito i luga o le fagu eletise i luga o le mata, aua o lenei mea e mafai ona faʻaleagaina ai le masini pe afaina ai foi le masini.

Mo le maʻitaga ma le lactating

o le poto masani i le fualaau faasaina i le taimi o maitaga ma lactation ua tapulaʻa. O fomaʻi e fautuaina le faʻaaogaina o le tuufaatasiga pe a leai ni isi togafitiga togafitiga. O faʻamaoniaga saogalemu, faʻamaonia le saogalemu e leʻi fuafuaina.

Contraindications

O le faʻamaonia o le Vipixin i fafo o le tino e naʻo le tuiina o le vailaau. O le tuufaatasiga e le fautuaina mo le faʻaaogaina i le taimi o le maitaga ona o le leai o se faʻamatalaga e faʻatonutonu ai le faʻaaogaina.

Tosiga ma le Pulega

O mata o Vixipin o loʻo totoina i totonu o le momoli o le conjunctival. Ina ia faia lenei mea, toe togi le ulu i tua, toso le eyeli pito i lalo i se tamatamailima, ona amata lea i le isi lima e faaaoga ai le fagu eletise. E tatau ona faʻamautinoa e le paʻi le pito i luga o le fagu eletise i luga o le mata, aua o lenei mea e mafai ona faʻaleagaina ai le masini pe afaina ai foi le masini.

Mo tagata matutua

O le togafitiga togafitiga fautuaina e 1 le mata i le mata ua aafia i le togafiti o le togafiti 3-4 taimi i le aso. O le umi ole vasega o togafitiga e fuafuaina na o oe. Faʻaleleia e tupu i totonu o le 2-3 aso i le maea ai o togafitiga. Le faʻaaogaina o mata e tatau ona faaauau mo le isi 3-4 aso.

O le fualaau faasaina e faʻaaoga e tusa ai ma le polokalame ua faʻamaonia mo le faitau aofaʻi o tagata matutua.

Mo le maʻitaga ma le lactating

O le avanoa e faʻaaoga ai vailaʻau mo fafine maʻitaga ma tina tausi maʻi ua fuafuaina taitoatasi e le fomaʻi e tusa ai ma faʻamaoniga manino a le fomaʻi, pe a uma ona faʻamautuina le fualaau faʻapitoa. E fautuaina le mea faigaluega mo le faʻaaogaina i se vasega e tapulaa le umi.

Tulaga o le teuina

O le vailaau e tatau ona teuina i totonu o lona afifi muamua, i se nofoaga pogisa, mago e le mafai ona maua e tamaiti i le ea o le ea o +2 i le 25 ° C. O le ola o le ola e 2 tausaga. O le a tuʻuina atu i le faitau aofaʻi e ala i se faʻaogaina o vailaʻau faʻatau e leai se totogi.

O isi mataua o mata ua manatu e pei o analogues o fualaau faasaina.

Mataʻu Mata Emoxy optics e faʻaaogaina mo ni vaʻa mataʻaiga pe faʻaleagaina tausaga. O le tuufaatasiga e mafai ona faʻaaogaina naʻo tagata matutua. E taua le aloese mai le faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau.

E masani ona faʻaaogaina Katahrom i togafitiga o togafitiga mo le togafitiga ma le puipuia o faʻasalalauga. Faʻasologa o foliga - faʻafefe mata. O le tuufaatasiga o lenei vailaau faasaina e aofia ai ni mea gaosi. O vailaʻau e maua ai le antioxidant ma mea e tetee ai le inflammatory. O le fualaau faasaina ua faasaina ona faʻaaogaina ma le le faʻamaoni tasi i vaega.

O le vailaʻau o Hilo-Chest o loʻo iai i lona fatuga o le hyalouranic acid. O fualaau faasaina e maua mai ai le puipuia o le ita ma le fausiaina o le tino, e maua ai le puipuiga mo le kiona.

O le tau o Vixipin e tusa ma le 228 ru. O tau e amata mai le 157 i le 307 ru.

Faʻamatalaga e uiga i Vixipin

Le faʻaleleia o lālā ua faʻaalia e ala ile suʻega ole maʻi.

Angelina, 38 tausaga le matua, Barnaul: "Pe a faatonuina le mata e faapau i lalo, ou te fautuaina le asiasi soo atu i le ofisa o le fomaʻi e mataitu le togafitiga. O faitioga e uiga i le fualaau faasaina na maua mai tagata matutua ua popole e uiga i le susunuina o lagona pe a uma le afifi, ma tagata gasegase o loo maua i le maʻisuka. faatasi ai ma le mumū mai mea teuteu, o le togafitiga na faasolo malie. "

Veronika, 33 tausaga, Moscou: "Na ou faaaogaina Vixipin pe a ou maua se afi mai i se masini eletise. E mu le vai pe a totoina ina ia tafe ai loimata i se vaitafe. Muamua sa mafatia, ae na manatu e le o se itu, ma ina ua mavae le 3 aso "O le mea na masani ai, o le togafitiga e tusa ma le masina. Na ou fiafia i le tau o vailaau, ae o le a ou le toe faaaogaina ona o le le fiafia o lagona."

Alina, 27 tausaga, Kemerovo: "O le fualaau faasaina na faatonuina e avea o se faamai pe a maea le taotoga pe a uma ona sui le tioata. e leai se gaioiga, vagana ai le susunuina o lagona. Ou te fautuaina. "

Valentine, 29 tausaga, Kirov: "Ina ua maeʻa le aromatherapy na faatulaga e le teineitiiti, ona matala lea o le mata tauagavale ma ua toe faapaleniina, ma o le falemai na faatonuina ai nei mataua ma nisi mea faaopoopo. O le taunuuga, na ou liliu atu i se falemaʻi tumaoti, lea na faʻamaligiina ai oʻu mata i se vaifofo ma ua faatonuina Vizin. Na ou totoina le 1 le 3 taimi i le aso mo le vaiaso. Na lelei le faagasologa o le pulega ma e leai ni aʻafiaga. "

Galina, 21 tausaga le matua, Murmansk: "Na faaaoga e le uso Vixipin ina ua ia tau ma sa i ai le afaina i le mata. E leai ni itu, ae na ia totoina le fualaau mo le tusa o le masina, ma faaaoga nisi o suauu, ma faaaoga i lalo o le mata. Ua taugofie foi le tau. Lelei lelei. "

Tuua Lau Faamatalaga