Aisea e taua ai le maʻisuka Faʻamatalaga Vramedutin

I le lalolagi faʻaonaponei, o le toatele o tagata o loʻo galulue i tausaga o loʻo taʻitaʻia se olaga le mautonu, lea e mafua mai i galuega i ofisa ma masini o meafaigaluega i totonu o pisinisi. E afaina ai lou soifua maloloina. O le mea muamua, o mafatiaga o le pito i lalo o loʻo mafatia: faʻatasi ai ma le totoʻa o le toto vevela, o le a le toe i ai le malosi o le tino, ma faʻalavelave ai le microcirculation, ma faʻateleina ai faʻamaʻi pipisi.

I le lumanaʻi, o loʻo afaina ai vaa ua afaina, o le phlebitis e tupu. O se taunuuga, o le lelei o le ola o le tagata o le a faasolosolo ina leaga: o le tiga faifaipea i vae, fulafula, gaogao, lagona tingling, numera e mafua ai le tele o faafitauli. O loʻo faʻaaogaina e le Kapisa ma le faʻaaogaina o mea faʻapitoa e puipuia ai ma togafitiga. O se tasi o fualaau maualuga i lenei vaega o Troxerutin Zentiva.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O vailaʻau faʻapitoa e maua i le 2 lomiga: gel, capsules. I le avea ai o se mea galue malosi, o le tuufaatasiga o le igoa lava lea e tasi (tauagavale) e faʻaaogaina. O lona faʻatonuga e faʻalagolago i le ituaiga o vailaʻau. Mo se faataitaiga, o le 100 mg o se mea e pei o le gel e aofia ai le 2 g o le mea galue. Ina ia maua le tulaga e tatau ai, o vaega fesoasoani o loʻo faʻaaogaina:

  • carbomer
  • disodium edetate,
  • benzalkonium chloride,
  • sodium hydroxide solution 30%,
  • vai mama.

O le vailaʻau ua ofoina atu i totonu o masini e 40 g.

I le avea ai o se mea galue malosi, o le tuufaatasiga o le igoa lava lea e tasi (tauagavale) e faʻaaogaina.

O le faʻaogaina o le eletise galue i le 1 capsule e 300 mg. Isi vaega i le tuufaatasiga:

  • lactose monohydrate,
  • silica colloidal
  • macrogol 6000,
  • magnesium stearate.

Latou te le faʻaalia le gaioiga o le venotonic. Laulaina o le Shell: gelatin, oona, dioxide. E mafai ona e faatauina le vailaʻau i totonu o pusa o le 30 ma le 50 capsules.

Eseesega e le tupu ai le oloa: suauu, laulau, tui, lyophilisate, faʻamalolo.

Faʻataʻitaʻiga

O meatotino taua o Troxerutin:

  • tulaga masani o leo ita,
  • aveeseina o faailoga o le mumu,
  • faʻaitiitia le malosi o le edema, faʻasalaga,
  • fesuiaiga o microcirculation,
  • faʻaitiitia le faʻagasologa o le faʻamaʻiina o vailaau aoga i le tino.

O le faʻasolosolo masani e faʻasalalau le leo o veins.

O le gaioiga galue malosi o se vailaau. O se mafuaʻaga lenei o masaniga (faʻasolosolo gaosia). O le vaega autu o le faʻaaogaina o le puipuiga o vaʻa toto. Ona o lenei mea, ua faatonuina ai le fualaau mo le togafitiga o maʻi pipisi o totoga eseese, pe afai o le mafuaaga na solia ai le microcirculation i totonu o le tino.

O le vailaʻau e faʻaalia ai le p-vitamin activity. O lona uiga o le flavonoid i lona tuufaatasiga e fai ma sui o se vaega o vitamini P, lea e mafai ai ona faʻaalia le mafai e faʻaitiitia ai le gafatia ma le palasi o capillaries. O lenei mea e mafua mai i le faʻamautuina o le faʻasalalauga o le hyaluronic acid i totonu o puipui, o latou faʻatusatusaga. O se taunuuga, e le mafai ona tupu i luga o vaʻa, vaʻavaʻa, ona o le malosi o le faʻaaogaina (le vaega o le vai o le plasma) e faʻaitiitia.

O nei mafuaʻaga e faʻaosofia ai uiga le lelei e pei o le tiga, o le mamafa i vae, ma le tuʻimomomoina. I lalo o le faatosinaga a le puleaina, o le malosi o la latou faaaliga ua faaitiitia. Ona o le gafatia o le fualaau faasaina e faateleina ai le toto o le toto, o le toto e masani ona faatulagaina, o le natura masani o le lumen o veins ua toe faʻaleleia. O se taunuuga, o le galuega o se numera o okeni e faʻamalosia, talu ai o le toto e maua ai le tulaga masani.

Faʻatasi ai ma se faʻamaoniga o le le atoatoa o le tino, e mafai ona faʻaaogaina le gasologa i vaega eseese: faʻatasi ai ma se faʻavavega poʻo se faʻaaliga o faʻalavelave faʻaleaga faʻapitoa i se tulaga masani. O le vailaau oona e fesiligia e mafai ona faʻaaoga e togafitia ai toto toto e avea ma fuataga tutoatasi.

Ona o le malosi o le fualaau faasaina e faateleina ai le toto o le toto, o le tafe toto e masani ona faatulagaina.

E le gata i lea, o le Troxerutin e iai sona puipuiga: e fesoasoani e aloese ai mai le faaleagaina o le membrane o sela o endothelial. O loʻo i ai foi se faasee lemu o le vevela i le taimi o le afaina, o se faaitiitia o le fua o le faaputuga faaputuga, ona o le faasoesa o le thrombosis ua faaleagaina.

O le gaioiga malosi i le gel ma capsules o Troxerutin o loʻo faʻaleleia lelei e le fesoʻotaʻiga ma puipui o fafo o le vaega o le digestive. E oʻo i le 2 itula le aotelega o le galuega. O le taunuuga o loʻo faʻaauau pea mo le isi 8 itula. O le vailaau faasaina ua aveesea atoatoa mai le tino 24 itula i le maea ai o le tui mulimuli.

I le taimi o togafitiga ma le sauniuni o le capsule, o le maualuga o le vaega galue i le plasma e sili atu le maualuga nai lo le faʻaaogaina o se mea e pei o le gel. Ona o lenei mea, o loʻo i ai i le capsules se avanoa - maualuga le bioavailability. Ae ui i lea, o le maualalo o le faʻaogaina o le gel e faatatau foi i uiga lelei, talu ai ona o lenei meatotino, o le lautele o le talosaga a le sooupu e faalauteleina. I le faʻaopoopoga, o le mea galue malosi e faʻapipiʻiina i totonu o masini. O lenei mea e mautinoa ai le umi o le togafiti.

O le faʻasolosolo faʻasalalau e faʻateleina ma le auai o fatugaʻo.

A faʻaaogaina, o le vaega autu o le a suia. O lenei faagasologa e atiina ae i le ate. O le iʻuga o le metabolization, e 2 tuʻufaʻatasiga o loʻo tuʻuina atu. Faʻasalaga faʻasolosolo e aofia ai le auai o fatugaʻo: i le taimi o le urination, faatasi ai ma le talo. E le gata i lea, na o le 11% o le vailaau e aveesea mai le tino e le suia.

O le a le mea e faʻaaogaina?

Tulaga faʻaleagaina lea e faatagaina ai le faʻaaogaina o le telefoni:

  • gasegase masani ole gaʻo,
  • solia o le faamaoni o le feeseeseaiga i fafo (suiga o solo i le fausaga o le paʻu, tagi), o se taunuuga o le faaleagaina o toto toto,
  • veins varicose i so o se laasaga, e aofia ai le uluai laasaga o le atinaʻe, faʻatasi ai ma le faʻaalia o se vateatea vascular,
  • thrombophlebitis, peripheralitis,
  • manuʻa, hematomas,
  • postthrombotic syndrome,
  • otaota
  • maʻisuka retinopathy, angiopathy,
  • fesuiaiga o eseese etiologies,
  • afaina ai (o se mea e tutupu faatasi ma le faʻasaʻoina o le toto i tala atu o puipui o toto toto),
  • taimi e toe faʻaleleia ai ina ua maeʻa galuega e aveese ai vaega na aafia o veins o pito i lalo.

Contraindications

O le vailaau faʻasaina o loʻo fesiligia e le o faʻamaonia mo tulaga faʻaleagaina:

  • tali le lelei a le tagata lava ia i vaega o le tuufaatasiga o le taua,
  • faʻalavelaveina o le mea oona (manava, duodenum), ma o lenei fualaau faasaina e matautia i gastritis tumau (pe a fai e tupu aʻe se vevela), ma le maʻi o le peptic.

Tuuina atu o le fualaau faasaina ua fesiligia e aofia ai le auai o fatugaʻo, e tatau ona sili atu ona mataʻituina le tino pe afai e afaina le galuega a lenei tino. Afai e mamafa le tulaga o le maʻi, e tatau ona faʻavevesi togafitiga.

Auala e ave ai le Troxerutin Vramed

O le fualaau faasaina i le foliga o se gel ma capsules e fautuaina ina ia faʻaaoga i auala eseese. O le mea lea, o se mea e pei o le gel e faʻaaogaina na o fafo. E faʻaalua ona faʻaaoga i le aso: i taeao ma afiafi. O le aofaʻi o le gel e faʻamaonia, e le tatau ona sili atu i le 2 g, e tutusa ma se vailaau 3-4 cm le umi. E mafai ona faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma se laei faʻapitoa.

Faʻasologa o loʻo faʻaaogaina i le foliga o se gel e faʻaaogaina na o fafo.

O le fualaau faʻasaina ua fautuaina e ave i meaai, e aunoa ma le solia o le saʻo o le atigi. Mo togafitiga togafitiga, o faʻatalanoaga e faʻatatau faʻatolu i le aso. O le tasi fualaau o le vailaʻau e tutusa ma le 1 papa. Mo le puipuia poʻo le avea ma se fesoasoani lagolago, ave ni capsules 2 taimi i le aso. O le umi o le vasega e mafai ona 3-4 vaiaso, ae o se togafitiga sili ona saʻo e tatau ona faʻatonuina e se fomaʻi. O le umi o le togafitiga ua fuafuaina e amanaia le tulaga o manuʻa ua afaina, o le tulaga o le atinaʻeina o togafitiga.

O le tele o le vailaʻau e faateleina i le 2 capsules (toʻatasi) i le aso. E mafai ona faʻaaogaina lenei mea faigaluega e avea o se vaega o togafitiga faʻataʻitaʻi.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga leaga ma togafitiga faʻasolosolo e atiaʻe le tele o taimi. O aʻafiaga nei e mafai ona tupu:

  • o le faʻalavelave o le vaega o meaʻai: o le atinaʻeina o gasegase faagasologa, uluaʻi faʻavae i totonu o le manava, iniseti, leu, vomiting, suiga i le tulaga o le sulu, tiga i le manava, faʻalauteleina o le kesi,
  • erythema, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi faʻafitauli, e faʻaalia e ala i le vevela, vevela,
  • tiga o le ulu.

Faatonuga faapitoa

I le togafitiga o le thrombophlebitis, o le thrombosis loloto, ua fautuaina ina ia faʻaaogaina fualaau oona lea o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai faʻamaoniga o le mumū. E le gata i lea, o vailaʻau antithrombotic e mafai ona faʻatulagaina.

O le mea e pei o le gel pe a faʻaaogaina i le fefaʻatauaiga i fafo e le afaina ai, ona o le tulaga o le maualuga o le pH e talitutusa ma vaega o paʻu (o loʻo i ai vai).

A faʻaaogaina le gel, e tatau ona tausisia tulafono nei:

  • le fualaau faasaina e le tatau ona ulu i totonu o le mucous membranes,
  • e le tatau ona faʻaaogaina le vailaau i mea leaga o fafo,
  • A maeʻa le gaosiga, e tatau ona puipuia le paʻu ina ia le pau i le susulu o le la.

O le meafaigaluega e le aʻafia ai i le fatu cardiovascular ma le faʻaogaina o tino, gaʻo faʻalogo, mafaufauga o le psychomotor, o le mea lea, e faʻatagaina e tietie se taavale i taimi o togafitiga.

E le faʻaaogaina le vailaʻau i togafitiga o gasegase e leʻi oʻo i le 15 tausaga.

Faʻasalaga matuia e aofia ai le 1 le tolu masina. Afai ei ai se manaoga faanatinati e faʻaaogaina le fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga, atonu e mafai ona iloiloina le avanoa ile tofiga i le 2 ma le 3rd trimesters. Ae peitai, o lenei meafaigaluega e naʻo mafuaaga faʻalesoifua maloloina e faʻaaogaina ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. I le taimi o le lactation, e le o faʻamaonia foi le vailaʻau.

I le taimi o le lactation, e le o faʻamaonia le fualaau.

Ole lapataiga e fautuaina mo le vaivai o le vaivai o lenei okeni. Ae ui i lea, i faʻamaʻi tuga, E le tatau ona faʻaaogaina le Talosaga.

Faʻasalaga

I le faagasologa o togafitiga ma le fualaau faasaina i foliga o capsules, o loo i ai se tulaga lamatia o le atiaeina o le tele o faaaliga le lelei: o le gaioiga, o se lagona o le "vevela" o le toto i le paʻu, tiga o le ulu, ma le faateleina o le le fiafia. Ina ia faʻaumatia ia mea, ua fautuaina e faʻaitiitia le faʻamalosi o le vailaʻau. I lea itu, ua faia ai le gaugala.

O sea fuataga e aoga tele i le faʻatinoga vave. I se taimi pe a uma ona faia se togafitiga o Troxerutin, o le vaega malosi o le a matua faʻaaogaina ma e le maua ai le gaogao e manaʻomia. E le gata i lea, o le gaioiga faʻamalosia e fesoasoani e faʻaititia ai le malosi o le faʻamaoniga. Soʻo se faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le gasegase ma le acid ascorbic, o le aoga o le mea mulimuli ua tupu.

I le togafitiga ma le fualaau faasaina i foliga o capsules, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faateleina o le faʻaleagaina.

E i ai le faʻatagaina o le faʻaaogaina o ava malosi e aofia ai le ava ma le vailaʻau o loʻo fesiligia. O le ava malosi e le afaina ai le vaega taua o le Troxerutin, peitaʻi, i lenei tulaga, o le aʻafiaga o aʻafiaga le lelei i luga o siama ma siama e faateleina. O le iʻuga, o aʻafiaga i itu e mafai ona atinaʻe e le o faʻamatalaina e le kamupanī i faatonuga.

E tele mea e suitulaga i le televiseutin. O nisi oi latou e matua aoga tele, mo se faataitaiga:

O le muamua o fualaau oona e ofoina atu i foliga tutusa e pei o le fualaau oona e fesiligia: gel, capsules. O le tuufaatasiga e aofia ai le telefoni. O fualaau faasaina e foliga tutusa i le mamafa o le mea galue malosi. O le mea lea, latou te galulue i se mataupu faavae se tasi.

O le faʻamalositino o se isi fofo taugofie. O loʻo i ai le tumutumu ma le ascorbic acid. O fualaau faasaina ei ai sona aoga aoga i luga o toto toto. Ona o le malosi e faʻaitiitia ai le gafatia ma le palasi o latou puipui, e mafai ona faʻaogaina lenei meafaigaluega mo ituaiga faʻamaʻi o veins.

Venoruton e aofia ai le hydroxyethyl rutoside. O le fualaau faasaina e galue i se mataupu tutusa e pei o le Troxerutin. Faatasi ai ma lona fesoasoani, o le setete o toto toto e masani ona faʻasolosolo, o le tulaga lamatia o le atinaʻeina o le edema e faʻaitiitia, o le a faʻaitiitia ai faailoga o le mumū. I le faaopoopo atu i fualaau faasaina, ae le o le vailaau oona ua fesiligia, e mafai ona faaaoga tutusa igoa o le igoa e tasi, mo se faataitaiga o le Ozone Troxerutin. E foliga tutusa i le tuufaatasiga ma le fua o le vaega galue, ae e mafai ona fesuisuiai i le tau, ona e maua mai e gaosiga eseese.

Faʻamatalaga i le Troxerutin Vramed

Veronika, 33 tausaga, Tula

O se sauniuniga lelei, fesoasoani i le tuʻimomomoina, pe a uma ona faʻaaogaina, hematomese uliuli-uliuli e leʻi faʻaalia. O le tiga e faʻamalieina foi sina mea itiiti. E le taugata, faigofie ona faʻaaogaina.

Galina, 39 tausaga, Vladimir

E tele ni oʻu veins veins mo ni nai tausaga. Sa ou masani ona suia vailaau faafomai, sa ou sailia se fofo talafeagai e tumau ai le tulaga o oʻu vae ma vein masani. Ina ua faatonuina e le fomai le Troxerutin, e leai se faamoemoe faapitoa, ae ou te le fiafia: i se tulaga faigata, o le vailaau e aveesea le fulafula, tiga, fesoasoani e tumau ai i ou vae mo sina taimi, ma e leai se lagona o le vaivai i le afiafi. O le gasegase o le vailaʻau i le maea ai o lona faʻaaoga masani e le o toe faʻaalia.

Faʻatulagaga ma le teuina o tulaga

O le mea o loʻo galue malosi o le a faʻaauau pea ona tupu - o se mafuaʻaga o le toto, o se bioflavonoid semi-synthetic. O le aʻafiaga-faʻamautuina o le aʻafiaga o le taofiofia e mafua mai i le auai i le toe faʻafoʻiina o gaioiga ma puipuia ai le malepe o le hyaluronic acid, lea o loʻo i ai i totonu o silatini. O le faʻaitiitia o le fesuiaiga o le plasma mai toto toto i masini, o le fulafula ma le pala e vave ona mou ese atu, o mea taumafa ma mea faʻaleleia faʻaleleia faʻaleleia lelei.

O aʻafiaga masani e aʻafia ai elemene toto: e faʻaitiitia ai le gafatia o platelets e pipii ai, puipuia ai le fausiaina o toto ma fusi o vaʻa toto, ma faʻateleina le tetee o le toto mumu i le faʻaumatiaga ma le faʻaleagaina. O le aʻafiaga o le inflammatory e mafua mai i le mafai gafatia e faʻaitiitia ai le gaosiga o le aufaasālalau mumusu. O le mea lea, e fesoasoani i le aveesea o le tiga ma le fula.

Troxerutin Zentiva e maua i foliga o capsules lanu samasama-paepae ua tumu i pusa samasama, e aofia ai le 300 mg o mea gaʻo. I le avea ai o ni mea fesoasoani, macrogol (faʻaleleia le leai o ni mea e maua ai le ola ma puipuia ai le tino o le tino) ma le magnesium stearate (faʻapitoa).

O le tuufaatasiga o le atigi e aofia ai gelatin, dioxide alumini ma meainu. O vaega uma e saogalemu ma faamaonia mo le gaosia o vailaʻau. Ole fualaau faasaina e le manaʻomia ai tulaga faapitoa mo le teuina. E teuina i le vevela o le potu i se nofoaga e puipuia mai le la susulu. E tatau ona tuʻu le avanoa o tamaiti i vailaau. Soifua maloloina - 3 tausaga mai le aso o le gaosiga.

Faiga faʻavae ma tau

O loʻo maua i le capsules le faʻasolosolo, i luga o le tasi o le blister - 10 pi. Palama pepa e aofia ai le 30, 60, 90 capsules. O lenei meafaigaluega e mo le vaega ole OTC.

Vaega o tau - paketi, o loʻo avanoa le mea faigaluega mo le toʻatele o tagata. E sili ona lelei le faʻatau o se pusa e 9 paʻu (660 rubles) - o le tau mo 10 capsules e tusa ma le 60-70 ru. Mo se afifi o le 30 capsule e tatau ona e totogia a itiiti mai 360, 60 - 440 rupu.

Faʻatinoga o gaioiga

O le vailaʻau o se tagata e sili ona lelei le faʻalelei. E le gata i lea, e iai sona aafiaga faʻapitoa i le tino. O le fualaau faasaina e faʻapupulaina i le pito i luga o le pito i lalo o tamai vaa - venules. E vave ona ulu atu i totonu o puipui o vaʻa vevela, lea e masani ona sili atu le maualuga o le vailaʻau i totonu o fausaga.


O le gel o loʻo maua i vaʻa faapitoa o le 30 ma le 50 g, o loʻo i ai se lanu samasama ma le tutusa o le toniga.
1 g o le gel e aofia ai le 20 mg o le telefoni ma isi vaega: vai faamama, carbomer, vaifofo ammonia ma methyl parahydroxybenzoate.O paʻu o tagata taʻitasi e aofia ai le 200 poʻo le 300 mg o siama mama ma nisi mea faaopoopo, o loʻo i ai le lactose monohydrate.

O le aafiaga o le falemaʻi e mafua mai i le mea moni o le fualaau faasaina e fausia ai se pa puipui lea e fesoasoani e puipuia ai le faaleagaina o puipui lapisi ona o le faʻamaʻiina. O le faʻamalosia o le faʻamaʻi o le okesene ua faʻaititia, e mafua ai le le faʻamaina o le perovidation lipid. O nei mea uma e mafua ai le faaitiitia o le gafatia o puipui o capillaries. Faʻalautele le faʻafefe.

O le aʻafiaga o le cytoprotective e toetoe lava a uma ona faʻamaonia le taliaina o sel neutrophilic. I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le faʻaopoopopoina o lela toto mumu e faʻaititia, ma o lo latou tetee atu i faʻafitauli o fafo e faʻapupula. O le fua faatatau o le faʻasaʻolotoina o tagata faufautua e le lelei.

O le vailaau fesoasoani e fesoasoani i le faateleina o le faʻaleleia o masini.

O le taimi mo le faʻatumu o vaʻa vevela e iai le umi o le toto. E mafua ai le faʻaleleia atili o le tino ma le faʻaitiitia o le maualuga o le toto i le paʻu. O le fualaau faasaina e faʻamalieina ai le vevela tele, o loʻo i ai nei, e faʻaleleia atili ai gafatia o gaʻo o meaʻoʻo ma faʻamaloʻese uma faʻafitauli o le microcirculatory e mafai ona fesootaʻi ma le le atoatoa o le toto toto.

Pharmacokinetics

E leai se teratogenic ma le gasegase o aafiaga o fualaau faasaina.

A maeʻa le faʻafoega saʻo o capsules, o le vailaʻau e matua faʻaaogaina uma i totonu o le meaʻai. O le tele o le gaioiga o le gaioiolosi i le plasma ua matauina i le 8 itula talu ona ulu atu i le tino.

O le tele o le gaioiga o le gaioiolosi i le plasma ua matauina i le 8 itula talu ona ulu atu i le tino.

O le isi pito maualuga e mafai ona tutupu pe a mavae le 30 itula. A maeʻa le aso, o le vailaau e faʻatoa uma ona ave. E tusa ma le 20% o le faʻataʻitaʻiga e faʻasaʻolotoina e ala i le toe gaosia, o le isi i le ate.

A faʻaaogā saʻo le gel i le tino paʻu o le paʻu, o le a gaoioi vave le mea galue ma e oʻo lava i totonu o le televise o le epidermal. I ni nai minute talu ona maeʻa le talosaga, e mafai ona faʻamoemoe i le tala. Ma i le mavae ai o ni nai itula - i totonu o le soʻo.

O le a le mea e fesoasoani?

O faatonuga e taʻu mai ai faʻamaoniga tonu mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau:

  • leaga le taʻavale
  • veins vein varicose loloto,
  • thrombophlebitis ma isi ituaiga o phlebitis,
  • togafitiga o gasegase masani,
  • fulafula ma tiga i veins varicose,
  • musele maso, o maso o le povi e sili ona aafia.


E masani ona faʻaaogaina le faʻasolosolo mo maso maso i maso pepe.
Vaʻa vevela o le loloto o veins - o se faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le Troxerutin.
Ua fautuaina le tele o taimi mo le togafitia o le gasegase masani.

O vailaau i totonu o capsules ua faʻataʻitaʻiina i le tulaga o foliga mataʻutia o le varmatose dermatitis ma le tele o maʻi o le paʻu. E masani ona faʻaaoga i le togafitiga o le retinopathy o le maʻisuka.

Faʻatasi ma le maʻisuka

O le suʻeina o le malosi i le maʻisuka e tauamiotonuina, aemaise lava pe a oo mai i le maʻisuka o le retinopathy. O vailaau e fesoasoani i le faʻaauau pea ona faʻaleleia le totoina o le toto i totonu o vaa tetele ma laiti. I le taimi lava e tasi, o faʻaaliga o veins varicose, lea e manatu e masani ona maua i le maʻisuka, ua amata faʻaitiitia. O le vascular network e le o vaaia, o le mamafa i vae e pasia.

Fale gasegase

I luga o le vaega o le meaʻai, o le afaina ma le mai luga i luga o le mucous membrane o le manava ma le tootoo laiti e masani ona matauina. E masani lava o loʻo i ai le gasea ma e oo lava i le vomiting, o le manava faʻapitoa, tiga o le manava, afaina. O nei faailoga e le manaʻomia ai togafitiga faapitoa. Ina ia faʻaitiitia lagona le lelei, e mafai ona e inu i le kulimi ua gaoioi poʻo nisi mea faʻapitoa.


A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, afu ma vomiting e masani ona tupu.
O nisi taimi e mafai ai ona vevela ma vevela tele.
Ina ia faʻaitiitia lagona le lelei, e mafai ona e inu i le kulimi ua gaoioi poʻo nisi mea faʻapitoa.

Hematopoietic organs

I le vaega o totoga o le hemopoietic, e tele taimi e matauina ai ni mea leaga. O le fualaau faasaina e puipuia ai toto mai le faʻaumatiaga, ae e le o taimi uma e taʻitaʻia ai i se taunuuga lelei. Talu ai ona o le faʻaitiitia o le totoga o le toto mumu toto, ua le maua ai ni masini i le okesene. Ua tele atu le tuufaatasiga o le ozone. O lenei mea e mafua ai le faatumuina o toto toto i le toto ma alu latalata i luga o le paʻu. O le mea lea, o le vascular network i luga o vae e masani ona matauina.

Ogatotonu o le tino

O le fatugalemu o le tino e sili atu ona afaina i le ave o fualaau. O nisi taimi e mafai ai ona vevela ma vevela tele. Ae o nei faailo e le manaʻomia ai se faʻasalaga faafomai ma pasi na oi latou lava.

Afai e te faʻaaogaina se vailaʻau i foliga o se gel, e mafai ona tupu i nisi taimi ni tali o le maʻi. E faʻaalia i le vevelaina o le paʻu, o le tupuga o fulufulu, o le sosolo ma le dermatitis. O nisi taimi o foliga mai o urticaria.

Afai e te faʻaaogaina se vailaʻau i foliga o se gel, faʻafefete, fufulu ma dermatitis e mafai ona tupu.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

Ole vailaau e le afaina ai le malosi e ave ai taavale ma masini mamafa e manaʻomia ai le maualuga o le mafaufau.


I le ituaiga o capsules, o vailaʻau e mafai ona faia naʻo le 2nd ma le 3 o le tolu o le maʻitaga.
Ole vailaʻau e le afaina ai le mafai ona ave taavale ma masini mamafa.
E mafai ona faʻaaogaina fualaau faasaina faatasi ai ma mea e le masani ai o le taumafa ava malosi.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

I le ituaiga o capsules, o vailaʻau e mafai ona faia naʻo le 2nd ma le 3 o le tolu o le maʻitaga. I le taimi muamua o le fanauina o se pepe, o le faʻaaogaina e matua faasaina. O le gel e mafai ona faʻataʻitaʻiina pe afai o le a mafai ona maua le aoga i le tina, o le a sili atu le leaga i le pepe.

Afai e te tago i le vailaau i pusa i le vaitau o le susu susu, e fautuaina e faʻavevesi le susu mo le umi ole togafitiga fualaau.

A maeʻa le togafitiga, e mafai ona toe faʻaaoga le lactation. O le faʻaaogaina o le gel e le manaʻomia ai le faʻalavelaveina o le susu.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le tele lava o taimi, e faʻaaogaina le vailaʻau i togafitiga faʻapitoa o le le atoatoa o le vevela e faʻaitiitia ai le faʻasaʻoina o le toto vevela ma puipuia ai faʻafitauli (gaʻo pipisi, dermatitis). I veins varicose, phlebitis ma le thrombophlebitis, o le a vave ona vave faʻaalia. O lenei vaega o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina foi i le togafitiga faʻapitoa o le afaina o le toto.

O lenei vailaʻau e faʻaaoga mo le microangiopathy ma le retinopathy i le maʻisuka. O loʻo faʻamatalaina foʻi mo faʻamaʻi faʻatasi ma faʻamaʻi pipisi: faʻamaʻi, misela, fiva fiva. E masani ona faʻamatalaina i tagata gasegase i tiga matuitui: pe a uma le vaʻaia, solo, fusi, ma le faʻaogaina.

Metotia o le talosaga

O capsules e mo le faʻafofoga tautala. Le faʻaaoga sili ona aoga i le taimi o taumafataga, talu ai o le mea o loʻo galue malosi o se bioflavonoid ma o mea faaopoopo e manaʻomia mo lona faʻaaogaina. E faʻasaina le faʻafefete, sasaa mea o loʻo i totonu poʻo le faʻasalalau mea o loʻo i totonu o le kaputa, e tatau ona e foloina atoa ile aofaiga ole vai.

O le fualaau, faʻasologa ma le umi o togafitiga e tatau ona filifilia taitoatasi e le fomaʻi. I le gaioiga malosi o le faʻamaʻi, 1 kapalai 3 taimi i le aso mo tagata matutua mo le masina e tasi e masani lava ona faʻaaoga e vave laveaʻi ai faʻamaoniga. O le faʻaleleia o le vasega e mafai ona oʻo i le 2-3 masina ma toe fai 2-3 taimi i le tausaga. I lenei tulaga, ua lava lea e ave ai le tasi capsule i le aso.

Faatonuga mo le faʻaaogaina le faatagaga o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e fafine maʻitaga, sei vagana ai le uluaʻi masina muamua. I le taimi o le susu, e le tatau ona e faʻaaogaina le fualaau faasaina, talu ai e leai ni suʻesuʻega talafeagai ma e leai se faʻamatalaga e uiga i le auala i le susu o susu ma le aʻafiaga i le atinaʻe o le pepe.

Tofiga mo tagata gasegase i lalo o le 18 tausaga le matutua e tatau foi ona faatapulaaina. Aua le faatonuina le fualaau faasaina i tagata o loo mafatia i le maʻi papala, gastritis, toilalo ma le mea e afaina i le itiiti ifo ma le tasi o vaega.

Faʻaiʻuga

Pe a faʻaaoga soʻo se vailaʻau, e mafai ona atiaʻe aʻafiaga. I le tele o tulaga, latou te fesoʻotaʻi ma le le faapalepale i se tasi o vaega ma le atinaʻeina o tali atu i le tino. E faʻaalia mai i le paʻu o le paʻu, lanu mumu, faʻaleagaina, sosolo.

Mai le mea o loʻo i ai meaʻai - o se lagona o le vaivai i totonu o le manava, i se tulaga e seasea tupu - taoto ma vili. E ono mafai ona solia le nofoa (manava manava, mausali). I le i ai o le gastritis ma / poʻo le maʻi o le gaʻo, o le maʻi ulutala duodenal, o mataupu o le faʻavavevaveina o le maʻi ua lauiloa.

Ma le faʻaeteete, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau i tagata gasegase ma le faʻaaogaina o le malosi o le tino ma le tuusaʻo o le tusoma. Mai le faʻalavelave, o foliga vaaia o le tiga i le ulu, pulupation i totonu o malumalu.

Ae ui i lea, o le tele lava o taimi nei e tupu ai nei faʻaʻailoga ma se faʻalavelave tele. E masani lava, o le itu pito i luga o le a mou atu pe a uma le faʻamalolo o le vailaʻau. Ina ia faatelevave lona manava, o le carbon gaoioi e mafai ona faia i le tautala i se fua e fetaui ma le matua ma le mamafa.

E tatau ona maitauina e le afaina ai le gasegase o le neuropsychiatric, e le mafua ai le moe, o le mea lea, avetaavale ma isi auala i togafitiga e faatagaina.

E tutusa foi lona uiga

I le fesoʻotaʻiga ma le atinaʻega o le falemaʻi falemaʻi, o le tele o vailaau faʻasaina o loʻo iai le tele o analogues. Capsules tutusa i le tuufaatasiga i Troxerutin Zentiva o:

E tatau ona maitauina e faʻaaogaina foʻi isi gels ma ointents i le pito i luga o le vailaʻau. I totonu o falemaʻi, o loʻo faʻatusalia mai i latou e fualaau nei:

O le aoga o lenei fomaʻi o le le tagofiaina o le vailaʻau e le o aʻafia i le toto lautele ma e le pasi atu i le ate, fatugaʻo. E faʻatagaina gel e faʻaaogāina e fafine maʻitaga, ao pepe susu, tamaiti ma tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi masani o le gastrointestinal tract.

Faʻaaogaina faʻamatalaga

O le faʻasolosolo o se togafitiga lelei ma taugofie mo veʻa vevela ma veins varicose. E maitauina e tagata maʻi le vave faʻafuaseʻi o faʻamaʻi ma mea e le faʻaleagaina. E le gata i lea, o le meafaigaluega e faʻamaloʻesea ai le maʻi pipili.

O se numera tele o iloiloga lelei e uiga i le fualaau faasaina e fesootaʻi ma lona faʻaaoga e fesoasoani ai i le vaivai, tiga ma le tingling i pito pito i lalo, togafitiga o gaogao o maso o le tamai povi.

Le faʻavaeina o maʻi pipili

O tali lelei mai fomaʻi o loʻo faʻamaonia ai le gafatia o le vailaʻau e vave togafitia ai le capillarotoxicosis i faʻamaʻi pipisi, (paʻu, fiva vevela, maʻi), e faʻamalo ai faʻaaliga o diathesis lemorrhagic. E taua foi le aoga i le puipuia o le phlebothrombosis, thrombophlebitis, veinsose veins ma le gasegase masani o le gasegase.

O nisi nei o iloiloga:

Troxerutin Zentiva o le filifiliga lea mo le tele o tagata gasegase ma fomaʻi ona o le tele o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, o se mea maualalo o mea le lelei ma faʻalavelave.

Aso faʻauma

O le taimi e teu ai le 2 tausaga mai le aso o le gaosiga o le vailaau faʻasaina ua faʻasinoina i le uluai afifiina.


Aʻo leʻi filifilia se mea e tasi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e uiga i le sui o se falemaʻi.
E mafai ona faʻatau avanoa e faʻatau ai, e mafai ona faʻatau i soo se falemaʻi e aunoa ma se faʻamaumauga.
Faasao le vailaʻau i totonu o le afifi muamua, i le vevela vevela, e le mafai e tamaiti laiti ona maua.

Faʻaaliga i fomai ma tagata gasegase e uiga i Troxerutin

Ruban D.V., Phlebologist, Moscou: "E tele mea e fesoasoani mai i veins veinsose, Moscow:" E tele mea e fesoasoani mai i veins veinsose, Moscow: "E tele mea e fesoasoani mai i veins veinose. "

Anna, 34 tausaga, St. Petersburg: "Ina ua uma le maitaga, na ou muai feagai ma le faafitauli o veins varicose. Na fautuaina e le fomai le faaaogaina o Troxerutin Vramed, ma na ou ofo ona e taugofie tele, ma na ia manatu ai o le a leai se aoga. e tatau ona lelei le vailaʻau. Na vave ona faʻaitiitia le faʻavave o le rosacea. Na toetoe a mou atu le vascular networking i le mavae ai o le lua vaiaso o le faʻaaoga pea o le gel.

O le kiliata solofanua e fesoasoani lelei lava. E mafai ona faʻaaoga nai lo le gasegase. E tutusa lava o latou aafiaga, ou te leʻi lagonaina ni aʻafiaga. Ou te iloa o Vetprom e mafai ona e faʻatauina ni tupe e faʻavae i le chondroitin, e maua mai i ponaivi o povi. E tutusa lona aafiaga. Ma sa fautuaina e se uo le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻamalolo ai manua i lalo o mata. Naʻo le ave o le gel ma fusi i le pito i luga o foliga. O le aafiaga e vave lava. "

Sergey, 49 tausaga, Moscou: "I le leaga o le tau, na amata ona mimilo ou vae." Na fautuaina e le fomai e faapea o se tulaga faapena e mafai ona avea ma se faʻalavelave pe a mavae le fomaʻi. O le mea lea, ou te fiafia i vailaau faafomai. "

Vera, 58 tausaga, Saratov: "Ua ou mafatia i veins varicose mai le tauleʻaleʻa." O lenei faafitauli e le i malolo mo le tele o tausaga. tama a lana tama pe a uma ona gasegase i le gase.

Sa tonu ia te au e faaaoga sea gel. O paʻu eseese e vaeluaina, o le mamafa i vae ua faʻaitiitia. O le taimi nei ou te faʻaaogaina le fesuisuiai solo ma le gel i taimi uma i ni faʻalavelave laiti. Faʻamalieina i le aʻafiaga. Ma o le atalii o le tama na faatonuina le fualaau faasaina i kapaila. Mo togafitiga faʻapitoa e talafeagai lelei. E leʻi i ai ni itu taua mai le gel po o le capsules. "

O a vailaʻau?

O le vailaʻau "Troxevasin" e aʻafia i le vaega o angioprotectors - vaega, o le faiga o le faʻatinoga e faavae i luga o le faʻaitiitia o le mafai ona gafatia o vaʻa toto ma toe faʻaleleia faiga faʻasolosolo i puipui o toto toto. Faatasi ai ma le fesoasoani a le fualaau faasaina, e mafai ona aveesea le afaina ma le fulafula, faaitiitia le lamatiaga o paʻu o le toto, faateleina le leo capillary, ma faʻamalosi puipui puipui. Faatasi ai ma faʻafitauli e mafua mai i le maʻisuka, o Troxevasin e faʻasaʻo le lagona o le vaivai, faʻaitiitia le tiga, ma faʻaitiitia le vaivai.

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻai, tulaga paʻu ma le lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le vailaʻau "Troxevasin" e gaosia i le 2 fomu: gel mo le faʻaaogaina fafo ma capsules mo le faʻaaogā faʻafofoga. I le tuufaatasiga o le 2 fomu o le autu autū lava e tasi-o le itu taua. O le capsule e aofia ai le 300 milligrams o mea e gaosia, ma o le gel e aofia ai le 20 miligrams. O mea faaopoopo e mama, benzalkonium chloride, sua mama. O isi vaega o le capsule o le carbon dioxide, gelatin, lactose monohydrate ma le vailaʻau.O capsules o loʻo i luga o le paʻu o le 10 fasipepa ma o loʻo afifiina i pepa pepa. O le gel o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le 40 gram alumini.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le tele lava o le fualaau faasaina "Troxevasin" mo le maʻisuka e faʻaaogaina uma i foliga o capsules ma i le foliga o se gel i tutusa. O le vailaʻau e faʻaalia i le tautala, aʻo le capsule e le tatau ona ulaina, e manaʻomia ona fufulu i lalo ile vai tele. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona faia i le taimi o le taumafataga. "Troxevasin" i le foliga o se gel e faʻaaogaina i luga, e faʻaaoga i le vaega o loʻo pagatia o le paʻu, faʻamaʻapeʻa i motuga faʻailoga. Faʻaaogā togafitiga 2 taimi i le aso i le taeao ma le afiafi.

Afai e maua e le tagata maʻi le retinopathy o le maʻisuka, e tatau ona ave ia capsules Troxevasin i se fua ole 900 i le 1800 milligrams i le aso. Ae ui i lea, o le fua saʻo ma le umi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona faatonuina naʻo le fomaʻi o loʻo auai, o ia o le a muamua faia amio uma e tatau ai ma ia faamasani i le talafaʻasolopito a le tagata.

Faʻaiʻuga

E pei ona taua i faatonuga mo le faaaogaina o "Troxevasin", o nisi taimi o fualaau faasaina e mafua ai le itu o faailoga:

  1. GIT:
    • ogaoga ogaoga
    • tele o taotoga
    • vili
    • gasegase erosive o le inumaga.
  2. Lautele:
    • ulu matua
    • paʻu o le paʻu.
  3. Allergies:
    • pemphigus
    • dermatitis.
Toe foʻi i le laulau o mea

Analogues o fualaau faasaina

O vailaau faafomai e ofoina atu se vailaau tele o vailaau e tutusa le masini o le gaioiga poo le faia, e pei o Troxevasin. O le tele lava o tagata soifua maloloina e faatonuina ia vailaau nei:

E taua le fai atu o togafitiga taʻitasi o loʻo i luga o loʻo i ai faʻamaumauga, faʻamaʻi ma aʻafiaga itu. E matua faasaina le suia o Troxevasin e pei ona faatonuina mai e se tausi soifua maloloina ma ana mea tutusa. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o se vailaʻau e filifilia e le tagata lava ia e mafai ona afaina ai le tulaga lautele o le soifua maloloina ma faʻateleina ai le ala o le maʻisuka. O le mafuaaga lea e tatau ai ona filifilia vailaʻau e faʻafefe ai faʻafitauli o le maʻisuka e naʻo le fomaʻi o loʻo masani i talafaʻasolopito o le soifua maloloina ma uiga o tagata maʻi.

E foliga mai e le mafai ona togafitia le maʻisuka?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

Tuua Lau Faamatalaga