Panangin poʻo Cardiomagnyl

O fualaau uma e lua o le magnesium i la latou tuufaatasiga. E auai i le gaioiga o le gaioiga e tupu i le ponaivi ma le musika, e faʻamaonia ai le gaioiga o le gastrointestinal tract, ma faʻasolosolo le fesiitaiga ma le faʻasologa o enzymes talafeagai mo le gaosiga o le gaʻo. O le faʻaititia o mea o lenei elemene e mafua ai faʻalavelave laiti i le pao o vavaega o le muso o le fatu. O le taua o le magnesium e mafai ona mafua ai le atinaʻe o le maualuga o le toto maualuga, suiga o le atherosclerotic i vaʻa e mate ai maliu, ogaoga o le aisa.

O vailaau e tutusa o latou aafiaga i itu:

  1. Vomiting, naua, manava.
  2. Paga ma le le toʻa i totonu o le manava.
  3. Loto o le fatu.
  4. Faʻalavelave faʻafefe.
  5. Le manava galue.

E le faʻaaogaina i le togafitiga o fafine maʻitaga, tina tausi maʻi ma tamaiti. E matautia le faʻapotopotoina o latou faʻaoga ma le faʻaaogaina o le ava malosi.

Panangin ma Cardiomagnyl e masani ona faʻaaoga e togafitia ai faʻafitauli i le cardiovascular system.

Eseesega o Panangin mai Cardiomagnyl

O le eseesega i le va o fualaau faasaina, o le mea muamua, i la latou tuufaatasiga. Panangin e sili atu magnesium. O lona i ai i le ituaiga o vaʻavaʻai e faʻamautinoaina le felauaiga o ionite magnesium e ala i siama kulupu, lea e mautinoa ai le sili atu o le bioavailability mo le tino.

O le tuufaatasiga o Panangin ua faaopoopoina e se isi gaioiga gaosi - potassium. O ia o se vaega malosi i le faiga o le aveeseina o le tele o le vai mai le vaeluagalemu, faamautinoa le gaioiga masani o le muso o le fatu, faia se vaega i le fefaʻatauaʻiga o malosiaga, fafagaina ai lela o faiʻai. O le potassium ma le magnesium i Panangin e faʻalagolago i gaoioiga a le tasi.

I le faaopoopo atu i le magnesium, o Cardiomagnyl o loʻo i ai le acetylsalicylic acid, lea o loʻo faʻaalia e se fomaʻi faʻalauiloaina. O lona auai e maua ai:

  1. Gaoioiga tuai.
  2. Antipyretic ma le faʻasoesa.
  3. Faʻailogaina o le faagasologa o le faapipiiina o platelet, ma puipuia ai le tupu mai o fatu ma osofaiga.

O le mafuaʻaga autu o le oloa o le toto toto, faʻaitiitia o le mumu, ma le tiga o le tiga. O le magnesium o se mata puipuia lea e puipuia ai le mucosa o le mea oona e afaina ai mai le malosi o le acetylsalicylic acid.

Aspirin i le tuufaatasiga o Cardiomagnyl o se punavai o faʻamaʻiga faaopoopo.

O le faʻasaina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina: o le gasegase ogaoga ogaoga, gasegase o le cerebral, o le gasegase o le tafe toto, o le afaina ma le ulualii o le gastrointestinal tract, bronchial asthma, disorders.

Faʻamatalaga i le aveina o Panangin:

  1. Faʻasalaga o Renal.
  2. Hypermagnesemia.
  3. Toa tele o myasthenia gravis.
  4. Faʻafitauli o le amino acid metabolism.
  5. Faʻamalalaina.
  6. Ava gasegase gase.
  7. Hemolysis.

Panangin e faʻaaogaina e fai ma fesuiaiga o togafitiga mo le vaivai o le potassium ma le magnesium.

Panangin o se kulupu o vailaʻau faʻamaʻi, ua mamanuina e toe faʻaleleia le aofaʻi o eletise i le tino.

E faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi fatu ma faʻamaʻi, ma le fesuiaiga o togafitiga mo le vaivai o le potassium ma le magnesium.

O le lelei o Panangin o le iai lea o pepa faʻaaogaina. E taua tele lenei mea i le togafitia o tagata gasegase i le faʻaaogaina o le galuega, o loʻo le iloa pe ua i ai mafaufau faʻaletonu.

Cardiomagnyl e aʻafia i le vaega o sui faʻamalolo. O loʻo taʻuina atu mo tagata mamaʻi e iai se vailaʻau faʻasolosolo. E faʻaaogaina e puipuia ai le faʻaleagaina o le myocardial ma le thrombosis o vaʻa toto. E le gata i lea, ua faaalia ai:

  1. Mo le puipuia o le tino o le tino pe a uma le taotoga.
  2. Faʻateleina le cholesterol i le toto.
  3. Faʻatasi ai ma suiga i le gaioiga o le cerebral.

  1. Mo le puipuia o le thrombosis, thromboembolism.
  2. Mo le puipuia o le faia o le fatu e mafua mai i le maʻisuka, toto maualuga, tagata matutua.
  3. Le faʻaitiitia o le viscosity toto ma veins varicose, vystiana-vascular dystonia.

O togafitiga e lua e talafeagai i le fatuga. Ae o Cardiomagnyl e sili atu ona taua. I le togafitia o maʻi fatu, o le Panangin e le o se togafitiga muamua, e faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga i le glycosides o le fatu, antiarrhythmic ma isi fualaau oona, poo le avea o se punavai o le magnesium ma le potassium.

Cardiomagnyl e masani ona galue o se auala sili ona taua, ma o se mea e puipuia ai i le tele o tulaga, e naʻo le tasi.

Cardiomagnyl ma Panangin, o le a le eseesega?

Cardiomagnyl - o se vailaau faʻamalositino e faʻataunuʻuina (faʻafeiloaʻi le faʻaaogaina o le platelet adhesion).

Panangin o se vailaʻau e mafua ona o le leai o le potassium ma le magnesium i totonu o le tino, ma e iai foʻi le antiarrhythmic (e puipuia ai le fatu).

  • Cardiomagnyl - o mea autu autu o lenei vailaʻau o acetylsalicylic acid ma magnesium hydroxide. E le gata i lea, o le tuufaatasiga e aofia ai vailaʻau talafeagai e tuʻuina atu ai le fomai sili ona lelei.
  • Panangin - o vaega autū o lenei vailaau o le magnesium ma le pasefika. E le gata i lea i le tuufaatasiga ei ai isi mea e manaʻomia e tuʻuina atu ai le pepa e sili ona lelei e toe tatala ai.

Faʻatinoga o gaioiga

  • Cardiomagnyl - o lenei sui e puipuia le fausia o le thromboxane (o se mea e aofia i le toto coagulation), ma puipuia ai le fusi o le toto (pelelets ma lela mūmū mūmū) ma le faia o se thrombus (kesi paietal). E le gata i lea, o le vailaau faasaina e faaitiitia ai le maualuga o le vevela o le erythrocyte, ina ia vave ona pasi atu i le capillary, ma faateleina ai le maualuga o le eleele o le rheolo (fluidity) o le toto.
  • Panangin - o lenei vailaʻau e faʻapipiʻi ai ions o le magnesium ma le potassium, lea e talafeagai mo le gaioiga masani o le tino (faʻaogaina o meaʻai, vavao o le muso o le fatu). Talu ai ona o le i ai o se ituaiga o vailaʻau vavave e pei o le vavalaʻau o loʻo galue e avea ma taʻitaʻia o se vailaau i totonu o le masini, magnesium ma le potassium e saoasaoa tele atu i luga o le membrane, ma faʻalauteleina ai le faagasologa o le toe faʻaleleia o le paleni eletise.

  • Puipuiga o faamaʻi cardiovascular (fatu fatu, thrombosis),
  • Puipuiga o le faʻavaeina o le thromboembolism (faʻalavelaveina o se vaa tele i se thrombus), pe a maeʻa le taotoga tele (taotoga i luga o le fatafata, o le manava o le manava),
  • I le maea ai o gaioiga i luga o veins varicose (aveeseina ma faʻasalaga o vaega o se vein),
  • E le masani ai le agavaʻa (o le vaitau i le va o le fatu o le fatu fatu ma le atinaʻeina o le faʻataina o le myocardial).

  • Faʻasologa o le fatu o le fatu
  • Taʻiala Post-infarction
  • O faʻalavelave faʻafuaseʻi o le fatu (faʻasolosolo ma le faʻataunuʻuina)
  • Faʻatasi ma togafitiga o le glycoside cardiac (fualaau faʻatauina ma faʻasolosolo),
  • Le lava le magnesium ma le potassium i meaai.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

E le manaomia faʻamatalaga e faʻatau ai fualaau.

Cardiomagnyl galue o se auala sili ona taua, ma o se mea puipuia e naʻo le tasi.

Cardiognyl e maualuga. O le tau masani e 200-400 rubles., Faʻalagolago i le metotia ma le atunuu o gaosiga. O le tau masani o Panangin o le 120-170 ru.

Faʻaaliga i fomai e uiga i Panangin ma Cardiomagnyl

Dmitry, 40 tausaga, fomai tipitipi, Penza

Ou te faatonuina Cardiomagnyl i aʻu tagata maʻi uma e sili atu i le 50 ma maʻi maʻi vascular. O se fualaau lelei, e aoga mo tagata gasegase e lamatia ai le fatu, taʻavale, thrombosis. I le noatia ma le fai fuafua i le fua ma le tele o taimi e ave ai aʻafiaga, leai.

Sergey, 54 tausaga, phlebologist, Moscow

Cardiomagnyl o se aoga acetylsalicylic acid. Saʻo saogalemu i le faʻafeiloaiga. O le tele o taimi, ou te fautuaina e ave le 75 mg i le aso. Ou te fautuaina tagata maʻi o loʻo mafatia mai le atherosclerosis. Ou te fautuaina tagata i le mavae ai o le 45 tausaga mo le puipuia o afaina ma fatuga o fatu.

Patient Reviews

Ekaterina, 33 tausaga, Krasnodar

Tama e faitio i taimi uma e uiga i le tiga o le loto, na mafatia i le le manava. Na fautuaina e le fomai le aveina o Panangin tablets i aso uma mo le 7 aso. I le aso lona tolu, na sili atu le lagona o tama, o le numera o osofaiga na faaitiitia, ma na avea ma manava le faigofie. Ma i le faaiuga o le vaiaso na alu ese ai le malosi, na suia le lagona, na amata loa ona alu e savali.

Tiana, 42 tausaga, Saratov

I le tau mafanafana, na amata ai faafitauli ma le fatu, na amata ona ou lagona le afaina o totonu, e le lava le ea. Sa ou taumafai i le taimi muamua e ave ni mea eseese eseese, e leai se mea na fesoasoani. Sa ou alu e vaai se fomai. Na fautuaina Panangin e ave 1 le laupepa faatolu i le aso mo le 3 vaiaso. E oʻo atu i le faaiuga o le vaiaso muamua, faʻaalia le alualu i luma. Ou te faʻamoemoe o le a oʻo atu i le faaiuga o le vasega o le a mou atu faafitauli uma.

O le a le Cardiomagnyl

O le fomaʻi Danimaka e faʻavae i le magnesium ma le acetylsalicylic acid e faʻaaogaina e toe faʻafoʻi ai le viscosity masani o le toto, puipuia ai le fausiaina o fusi toto, ma faʻaleleia le tafe toto.

E fautuaina le vailaʻau mo le faʻaaoga e tagata gasegase:

  • ma vevela vevela tele,
  • faatasi ai ma le suʻesuʻeina o le muso o le fatu,
  • maualuga le cholesterol
  • ma le faʻaleagaina o le myocardial,
  • ma faʻamaʻi totoʻa o le faiʻai,
  • ma se faʻafitauli tele o le le atoatoa o le matelaina.

Mo faamoemoega puipuia, o le vailaʻau e faʻaaogaina i le taimi o le faʻasologa ma le faʻamaonia o se maʻi e maua i le maʻi suka, gaʻo, ma le faʻateleina o le mamafa.

O le aofia ai o le magnesium hydroxide i totonu o le fualaau faasaina e mafai ai e oe ona faaitiitia le leaga o le aspirin i puipui o le manava. E tatau i tagata maʻi ona aloese mai le tagofia o fualaau faasaina:

  • ma le bronchial asthma,
  • ma faʻamaʻi toto e aʻafia ai lona maualuga,
  • ma le maualuga o le mataalia i le gaioiga galue,
  • ma faʻamaʻi o le vaega o meaʻai.

E le fautuaina le fualaau e inu i le vaitau o le ave o le pepe, susu ma gasegase ua sili atu i le 18 tausaga. O le vailaʻau e ave mo le 30-60 aso i aso uma. A maeʻa se malologa, e faatagaina se vasega.

O le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le ita tele o le mucosa o le intestinal po o le manava, lea e faaosofia ai le foliga mai o le manava. O le puleaina soo o le fualaau faasaina i le tele o doses e faateleina ai le lamatiaga o le toto toto. O le tele o le gau o le toto ua sili atu ona mamafa i le uamea le taua.

O se vailaau saʻo e filifilia e le aofia ai le faʻaalia o se tagata maʻi i se umi umi o togafitiga:

  • faʻalogo poʻo faʻafitauli faʻafitauli
  • taʻavale
  • vavao.

O nei suiga o le a mou atu ia i latou lava pe a uma le faʻamaʻiina poʻo le faʻaitiitia o lona fualaau. Ole vailaʻau i mea vavalalata e faʻaosofia ai le atinaʻeina o se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le ituaiga o urticaria, faaletonu o le manava.

Faʻaaliga Panangin

O se vailaau e maua i Hungary e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le vaivai o le paseka ma le magnesium, faʻamalosia ai le galuega o le myocardial. O se faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o vailaʻau e:

  • loto vaivai
  • arrhythmia,
  • le lava o le magnesium ma le potassium,
  • faʻaleagaina o le myocardial
  • fatu fatu
  • o foliga vaaia o le faoa faamalosi.

O le vailaʻau e faʻasaina i le le tumau o le vaivai, hyperkalemia, sili atu o magnesium i le tino. Pe a ave le vailaʻau, e tatau ona tausia e fafine maʻitaga. O aʻafiaga o fualaau o se lagona mu i totonu o le manava ma le gaioiga.

O a eseesega ma mea tutusa i le va o Panangin ma Cardiomagnyl

O vailaau mo togafitiga o maʻi o le toto poʻo le fatu, o le magnesium o loʻo i ai i la latou tuufaatasiga. O le sili atu i le togafitiga fautuaina poʻo le ave foi ma le le lava o le magnesium i le tino e mafai ona faʻaosooso ai:

  • puupuu le manava
  • gaogao
  • faʻaitiitia le faʻaitiitia o le toto toto.

O le eseesega i le va o vaega galue i totonu o le tuufaatasiga e maua ai se eseesega i faailoga, le faiga o le gaioiga i le tino. Cardiomagnyl e fesoasoani e faʻamaʻi faʻafitauli uiga ese, e puipuia ai le faʻavaeina o toto. Ua fautuaina le Panangin mo le maʻi tumau o fatu faamai ina ia mafai ai ona faatumauina lana galuega masani. O le vailaau faʻasaina e aofia ai le magnesium i se maualuga maualuga atu nai lo Cardiomagnyl, lea e iai foi le numera tele o le faʻasaʻoina, aʻafiaga itu.

O fualaau faʻatau Hungary o loʻo maua i foliga o laupepa ma tui, ole vailaʻau mai Tenimaka e naʻo le faʻaogaina o fualaau.

Le fea e sili atu - Panangin poo Cardiomagnyl

O vailaʻau faʻatau e mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai ma puipuia faʻamaʻi pipisi, ae tatau ona faia se suʻega faafomaʻi aʻo le i faatonuina. O le faʻamalosi o le tagata lava ia i le faʻaaogaina o vailaau e lamatia ai le atinaʻe o aʻafiaga aʻafiaga faʻalauiloa ma le le mafai ona faʻafitia i le tino.

Cardiomagnyl e manaʻomia le faʻaeteete i le faʻatulagaina o se vailaʻau ina ia le faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o le toto, o le isi soliga o le tino.

Panangin e leai se malosi faʻaleagaina i luga o le mea oona, ae mafai ona mafua ai le sili atu o le magnesium poo le potassium i le toto.

O vailaau faʻasoifua maloloina e eseese fautuaga mo le faʻaaogaina, o lea e sese ai le faʻatusatusaina e tusa ai ma le faiga o gaioiga i luga o le tino, o le togafitiga faʻapitoa.

Cardiomagnyl Action

O mea taua o Cardiomagnyl o le 75 mg o le acetylsalicylic acid ma le 15.2 mg o le magnesium hydroxide. I lenei laasaga, o le aspirin e le maua ai se anti-inflammatory, analgesic poo le antipyretic. Acetylsalicylic acid e talafeagai mo le totoina o le toto ma le faʻateleina o le coagulation ma mo le puipuia o le thrombosis.

O le magnesium hydroxide e le gata ina faamautinoa ai le gaioiga masani o le muso o le fatu, ae puipuia foi le mucosa gastric mai le malosi o le acetylsalicylate.

Ona o le faʻaaogaina o luga o platelets, o Cardiomagnyl e faʻaleleia ai le itu o le toto, o le faʻaleleia o le toto i totonu o gaioiga ma mea autu. O le iʻuga, o le maualuga o meaʻai e maua mai i le myocardial, o le gaioioiga o cardioyocytes e faʻatupulaia.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • lapataiga o le faʻasaina o le myocardial,
  • angina pectoris
  • thrombosis prophylaxis,
  • le taimi mulimuli ane ina ua maea le taotoga i luga o vaa,
  • faʻasalaga cerebrovascular tumau,
  • puipuiga o maʻi gasegase ma le tumau,
  • maualuga toto coagulability,
  • maualuga maualuga o le cholesterol leaga i le toto.

O vailaʻau ua faʻamatalaina e avea o se faʻamaʻi mo tagata e maua i le maʻisuka, o le maualuga o le maualuga o le maʻisuka ma le gaʻo. Ua fautuaina tagata matutua e ave Cardiomagnyl i taimi uma e faaitiitia ai le lamatiaga o faafitauli o le fatu.

O le vailaau faʻasaina ua faʻasalaina i vevela erosive o le digestive tract, faʻateleina le eletise o le vai gastric, ma le le gauai faʻaletino i vaega. Faatasi ai ma le malosi o fualaau faasaina, o le tele o itu e mafai ona tupu:

  • Hematopoiesis,
  • toso
  • vili
  • bronchospasm
  • vevela le paʻu ma le vevela,
  • o le lamatiaga o le toto
  • solia le nofoa.

O le vailaau faʻasaina ua faʻasalaina i vevela erosive o le digestive tract, faʻateleina le elemene o le vai gastric.

O le vailaʻau e naʻo le faʻapipiʻi o fualaau e maua ai le faʻafofoga tautala. O le cardiologist e faʻapipiʻituina tulaga o aso taitasi, e fuafua i le ituaiga o faʻamaʻi, o uiga patino o le tagata gasegase ma le i ai o mea lamatia.

O le a le eseesega ma le tutusa i le va o Panangin ma Cardiomagnyl

O vailaau faafomai e eseese i le tuufaatasiga ma aafiaga faafomaʻi. O le mea lea, o loʻo faʻatulagaina mo le tele o tulaga faʻaleaga.Panangin o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai faʻasolosolo, ae o Cardiomagnyl e manaʻomia mo tagata e faʻateleina le toto toto. O le magnesium ma le potassium e masani ona faʻamautuina le fatu, o le acetylsalicylic acid e fesoasoani e faʻaleleia ai meaʻai o cardiomyocytes ma toe faʻafoʻi ai le viscosity masani o le toto. I le faʻaopoopoga, o le Panangin o loʻo maua i le tulaga o se fofo ma i le tulaga o laupepa. Cardiomagnyl e mo naʻo le tautala tautala.

Ae e ui i le tele o eseesega, o fualaau uma e lua e faʻaaogaina e togafitia ai pathoces cardiovascular. Cardiomagnyl ma Panangin fesoasoani e faatumauina le gaioiga o le myocardium, faʻamautuina galuega a le loto. O vailaʻau uma e lua e faʻaaogaina mo se faʻasalaga mulimuli ane.

O le tuufaatasiga o Cardiomagnyl ma Panangin e aofia ai le magnesium, lea e fesoasoani i le faatumauina o le galue o le fatu, faʻaleleia ai le fua faatatau o le gataifale ma le gaioioiga o le maskloskeletal system.

O fea e sili ona lelei e ave - Panagin poʻo Cardiomagnyl?

E toatele tagata e mafaufau po o le a le mea e sili atu - Cardiomagnyl poʻo Panangin. E le mafai ona fai mai e le katisika le tali sao, aua o le togafiti o togafitiga e lua e ese. I le taimi lava e tasi, o le taua o Cardiomagnyl e sili atu pe a faatusatusa i Panangin. O le vaega mulimuli e faʻaaoga atili e avea o se faʻasologa.

Mo togafitiga, o Panangin e faʻaaogaina mo na o finauga. Ina ia taofia isi pathoces cardiovascular, o le vailaʻau e faʻaaogaina e avea o se vailaʻau faʻalauiloa siliva ma le magnesium faatasi ai ma glycosides ma faʻamalosi malosi fualaʻau.

Cardiomagnyl e faʻaaogaina faatasi ai ma Aspirin ma Thrombo ACCom e faʻamamafa ma toe faʻafoʻisia mea o le toto o le eleele. A faʻaaogaina e avea o se mea faʻapipiʻi, e faʻaaogaina le fualaau mo le monotherapy.

O le mea lea, e le mafai ona e taʻu tonu poo le fea o fualaau e sili ona lelei i mataupu taʻitasi. O le filifiliga o vailaʻau e tumau pea i le fomaʻi, lea e faʻavae i luga o le malosi ma le natura o le togafitiga faʻaleaga. Afai e tatau ona faaaoga Panangin mo le hypokalemia, ona oʻo lea i le maualuga o le lamatiaga, o le Cardiomagnyl prescription e tatau ona faʻatulaga.

I le taimi lava e tasi, i le tulaga o felaʻuaiga o le loto ma le faʻamaʻaloga o le tino i le mea e maua ai le mate, o le Panangin e tasi lona aoga - o le vailaʻau e faia i le faiga o se fofo. Faatasi ai ma le pule malosi, o le tagata maʻi e vave ona maua se faʻasologa. E le gata i lea, o le puleaina o le tino e mafai ona faia i le le atoatoa o mafaufau, leiloa o le mafaufau, le afaina o le tino, le mama.

Panangin o se togafitiga saogalemu. E mafua lenei mea i le ulufale mai o le acetylsalicylic acid i le tuufaatasiga o Cardiomagnyl. Afai e sili atu le tele o vailaʻau o aso taʻitasi o le antiplatelet, o le aʻafiaga o le faatupuina o toto ile toto e faateleina. O le ono tulai mai o ni aʻafiaga leaga e faʻapupulaina i le faʻaaoga umi o fualaau.

O aʻafiaga o Panangin e le mafai ona matua faʻateteleina le tulaga o le maʻi. E masani lava, o gasegase e sili atu i le fualaau o le vailaau faʻasaina e tupu ai le gasea po o le vevela. O aʻafiaga ogaoga faʻaleagaina i le tino o le musele, o tiga i totonu o le vasa o loʻo i lalo poʻo le faʻailogaina o le tino e lei oʻo i le faiga o togafitiga.

I nisi tulaga, e mafai ona faʻaoga faatasi Panangin ma Cardiomagnyl, ona o le eseese o falemaʻi o vailaʻau. O ia tulaga e aofia ai le faʻasologa o le faʻasalaga, angina pectoris ma le faateleina o le aʻafiaga o le paʻu.

E mafai ona ou sui Panangin ma Cardiomagnyl?

O fualaau oona e ese mai aafiaga faʻaleagaina, o lona uiga o le sui o Panangin ma Cardiomagnyl ma vice versa e le o faʻatinoina i togafitiga faafomaʻi. E naʻo le mea lava e tupu pe afai e le saʻo le faʻamautinoaga, ae a le o le faʻamautuina o le fatu fatu, e manaʻomia e le maʻi ona faʻaitiitia le lamatiaga o le thrombosis. O le faaiuga i luga o sea suiga e faia e le cardiologist, o ia lea e fetuunai le tulaga o aso taitasi ma le umi o le faʻaaogaina o vailaʻau.

Le manatu o fomaʻi

Alexandra Borisova, cardiologist, St. Petersburg

O fualaau oona e eseese faailoga mo le faʻaaogaina, ese i le tuufaatasiga ma mea tau falemaʻi. O le mea lea, ina ia tali po o fea oi latou e sili atu, e leai se tasi e mafai. E manaʻomia lou tilotilo i le siama ma le maʻi ole maʻi. Panangin ua faʻasalaina i tamaitai e sili atu nai lo le 55 tausaga, pe a faʻalauteleina se vaega o minerale. E masani ona ou faatonuina se vailaau e avea o se faamai o le arrhythmia. Naʻo le leaga - faʻatasi ai ma le faaumiumi o le faʻaogaina, o tagata gasegase e faitio i le nausea ma le vevela. Cardiomagnyl e faʻaaoga e faʻafefe ai le toto. Faatasi ai ma le fua saʻo, o le tagata maʻi e le o lamatia.

Mikhail Kolpakovsky, cardiologist, Vladivostok

E tali lelei tagata maʻi i fualaau. O le togafiti togafitiga e ausia ile 95-98% o mataupu. I le taimi lava e tasi, o Panangin ma Cardiomagnyl e le o faʻamatalaina e pei o le monotherapy mo togafitiga o gasegase tuga. Faailoga ma aafiaga o fualaau faasaina e ese. Panangin e sili atu le saogalemu, aua o le maualuga e le lamatia ai le ola o le tagata maʻi. Acetylsalicylic acid i le tuufaatasiga o Cardiomagnyl e mafai ona faaosofia ai le atinaʻeina o le toto i totonu.

Contraindications

  • Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau,
  • Faʻamaʻi (tui o le cerebral),
  • Tigāina o le toto i le toto (hemophilia) ma le malosi o le tafe toto,
  • Papatitis ulcer o le manava ma duodenum
  • GI totoga (gastrointestinal tract),
  • O le faʻamala,
  • Tina ma le lactation,
  • Tausaga (e le o faʻamaonia mo tamaiti ei lalo o le 18 tausaga)
  • Faʻailoga o le Renal ma le ate.

  • Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau,
  • Faʻailoga o le Renal ma le ate
  • Televave masima ma magnesium i le tino (hypercalemia ma hypermagnesemia),
  • Atioventricular block (faʻaleagaina le faʻasologa o manaʻoga i totonu o le loto),
  • Faʻasalaga faʻapitoa (faʻaitiitia le maualuga o le toto),
  • Myasthenia gravis (o se faʻamaʻi e mafua ai le vave faʻaleagaina o maso oona),
  • O le hemolysis o le toto toto mumu (faʻamaogaina o toto mumu ma le tuʻuina atu o le hemoglobin),
  • Metabolic acidosis (maualuga maualuga o le toto),
  • Tina ma le vaitau o le susu.

Faʻaiʻuga

  • Faʻatonuga a le Allergic (mumu, vevela, ma le vevela i luga o le paʻu),
  • Faailoga faʻamaʻi (faʻataʻavale, vomiting, afaina, afaina ma le tiga o le tino),
  • O le gasegase gasegase
  • O le afaina o le tui,
  • Anemia (faaitiitia o le aofaʻi o toto),
  • Faʻafefete
  • Tigilima, vavao,
  • Faanatinati

  • Tali atu i le Allergic
  • Faailoga faʻapitoa,
  • Extrasystole (faʻalavelave faʻapitoa loto)
  • Paresthesia (malosi o gaioiga),
  • Faʻaitiitia o le toto
  • Mafatiasi o le manava
  • Manava
  • Faiva.

Folasaga faʻasalalau ma tau

  • Pusa o le 75 + 15.2 mg, 30 pcs, - "mai 123 r",
  • 75 + 15.2 mg tablets, 100 pcs, - "mai le 210 r",
  • Pusa o 150 + 30.39 mg, 30 pcs, - "mai le 198 r",
  • Pusa o 150 + 30.39 mg, 100 pi, - "mai le 350 r."

  • Amoules o le 10 ml, 5 pcs., - "mai le 160 r",
  • Pusa 50 pcs, - "mai le 145 r",
  • Panangin forte tablets, 60 pcs, - "mai le 347 r."

Panangin poo Cardiomagnyl - o le fea e sili?

O lenei fesili e le mafai ona taliina ma le le mautonu, ona o nei vailaʻau e aofia i vaega eseese o vailaʻau. E le gata i lea, o Cardiomagnyl ma Panangin e iloga i faʻamaoniga, faʻamaʻi ma aʻafiaga itu. E taatele i nei fualaau oona o le i ai o le magnesium i le tuufaatasiga.

Cardiomagnyl ua faʻaaogaina e puipuia ai le thrombosis ma puipuia ai ituaiga o pathologies (faʻamaʻi): infarction myocardial, thromboembolism of large vessels.

Panangin o loʻo faʻamatalaina i mataupu o le leai o le magnesium ma le potassium i totonu o le tino, faʻapea foʻi faʻamaʻi fatu e aʻafia ma le leai o nei ions (arrhythmias, myocardial ischemia). O loʻo i ai se ituaiga faʻamalolo o le Panangin, lea e ese mai le Panangin masani i le tele o mea galue (Panagnin - magnesium 140 mg, potassium 160 mg, malosi - magnesium 280 mg, potassium - 316 mg).

Panangin ma Cardiomagnyl - e mafai ona tuʻu faʻatasi?

E toatele tagata e fiafia i le fesili, e mafai ona ave Cardiomagnyl ma Panangin i le taimi lava e tasi? I nai popo, faʻatagaina le puleaina o fualaau faʻasaina, Cardiomagnyl o le a puipuia le thrombosis, ma Panangin o le a faʻafuina le paleni o ions. Faatasi ai ma vailaʻau tuʻufaʻatasia saʻo, o le a faʻaitiitia le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le myocardial infarction, o le thrombosis vascular, faapea foi ma isi patho fatu fatu. O le inu o le Kadiomagnyl ma le Panangin e talafeagai e tusa ai ma faatonuga a le fomaʻi, ina ia aloese mai le atinaʻeina o aʻafiaga.

Tuʻuina atu vaega

O sauniuniga Cardiomagnyl ma Panangin e tutusa lelei, ae ui i lea, latou te i ai i vaega eseese o vailaau faafomai ma ua i ai se tulaga tulagaese.

Cardiomagnyl o se vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory o le vaega antiplatelet, o loʻo aofia ai le acetylsalicylic acid i le faʻalavelave ma le magnesium. Panangin o se sauniuniga faʻatasi ma vaega taua i le ituaiga o K ma Mg.

O vailaau e eseese i isi uiga:

  • Panangin o loʻo gaosia e se kamupani vailaau faʻataʻitaʻi i Hanikeri i pepa laupepa ma i totonu o le suavai mo le tuiina,
  • O le pepa Danimaka o Cardiomagnyl e maua i na o papatusi.

O vailaau uma e lua e aofia ai vailaʻau e le taugofie na faʻatuina i totonu o se fale talavai e aunoa ma se fomaʻi. O le tau o vailaau e mai le 100 rubles, ae o le Panangin o loʻo faʻalauiloa ma se isi faʻaopoopoga o le faʻamalolo o le "Forte" e maualuga atu le tau (mai le 300 rubles).

Faatusatusaga o mea tau falemaʻi

O le eseʻesega i le va o Cardiomagnyl ma Panangin o loʻo faʻatauaina muamua e le latou falemaʻi. Talu ai ona o sauniuniga e eseese le tuufaatasiga, o le mea lea, e tusa ai, o le faiga oa latou gaioiga i le tino e ese.

Panangin e faʻaaogaina mo faafitauli ma fatu maso e mafua mai i le le lelei o le magnesium ma le micronutrients. O le leai o nei minerale e aafia ai le galuega o le myocardium, lea e nafa ma le saoasaoa o le toto.

Cardiomagnyl e afaina ai le toto i se isi auala. O le fualaau faasaina e afaina ai le tuufaatasiga o le toto, talu ai o le acetylsalicylic acid e fesoasoani e vevela le toto, lea, i le mataupu faavae, e fesoasoani foi e faateleina le saoasaoa o le tafe toto. O le magnesium i le tuufaatasiga o Cardiomagnyl e faʻaleleia ai le tulaga o muso o le myocardial o le fatu ma puipuia puipui puipui mai le faʻafeiloaʻi i aspirin acid.

Faʻalogo lelei! O le faʻaaogaina o vailaau e faʻatau i le faʻaleleia o le toto, e ui i lea, o le mafuaʻaga o faʻafitauli i le cardiovascular system e mafai ona ese, o lea e iai se eseesega i faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o vailaʻau.

O le a le eseesega i le va o fualaau faasaina?

O eseesega autu i le va o nei vailaau o le tuufaatasiga ma le tau. E ui lava o le mea moni o latou faʻamaoniga e talitutusa lava, o le faʻamalositino o aafiaga o vailaʻau e matua ese lava.

Cardomagnyl o se vailaʻau tuʻufaʻatasiga lea e aofia ai le acetylsalicylic acid ma le magnesium hydroxide e avea o mea taua. Ua faʻamoemoeina mo le puipuia o faʻalavelave faʻasoesa.

Acetylsalicylic acid (aspirin) o se vailaau mai le vasega o vailaʻau e le o faʻamaʻi-fomaʻi. O loʻo i ai foʻi faʻafitauli analgesic ma antipyretic, ae o le aafiaga autu o lenei mataupu o lona aʻafiaga lea. Aspirin e puipuia ai le tuiina o platelet ma le faʻalauiloaina o le faʻaaogaina o le toto, ma puipuia ai le atinaʻeina o fatu ma osofaʻiga.

O le magnesium hydroxide i lenei vailaʻau e fai ai se lagolagosua lagolago. E faʻaaogaina e avea o se talatala, o lona uiga, e puipuia le mucosa gastric mai aʻafiaga le lelei o le acetylsalicylic acid (talu ai o se tasi o ona aʻafiaga sili ona taatele o le faʻaosoosoina o maʻi mama). E taua tele lenei mea, talu ai o Cardiomagnyl e masani ona ave i luga o se faʻaauau pea, ma o le mea lea o le aʻafiaga o faʻafitauli e maualuga tele.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o Cardiomagnyl o maʻi eseese cardiovascular:

  • afaina o le fatu fatu (e aofia ai le angina pectoris le toʻa),
  • gasegase e mafua ona o le maʻi coronary (faʻaʻauʻau o le myocardial),
  • toto maualuga
  • o le i ai o intracardiac ma iniseti toto e totoina i le tagata maʻi,
  • puipuiga faʻamuamua o faʻalavelave faʻasaʻo i tagata gasegase ei ai aʻafiaga lamatia (maʻisuka, gaʻo, hyperlipidemia, atherosclerosis, taotoga i luga o fatu ma toto toto).

Panangin o se vailaʻau tuʻufaʻatasia, ae o lona fatuga e ese lava. E aofia ai le macrocals Magnesium ma le Pasefika i le tulaga o masini vavalalata. O i latou ia o autu autu o le intracellular ma auai i le tele o gasegase, aemaise lava i le gaioiga a le fatu. O lo latou le atoatoa e soli ai le galuega o le myocardium, faʻaitiitia ai le gaioiga o le fatu, e oʻo atu ai i arrhythmias, e aʻafia ai le mamanuina o le porotini, ma faʻalautele ai le manava o le okesene. Mulimuli ane, o lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻe o le myocardiopathy.

O le mea lea, afai o le tagata gasegase ua le lava nei mea, e faatonuina e le fomaʻi togafitiga i foliga o Panangin, Asparkam, Cardium. O le tele lava o taimi e faʻaaogaina ai mo patotia nei:

  • togafitiga faʻapitoa o le maʻi fatu fatu ma ona faʻafitauli,
  • faʻailoga post-infarction
  • loto vaivai tumau
  • ina ia faʻaitiitia ai le gasegase glycoside,
  • fatu faʻalavelave faʻafuaseʻi (fomaʻi tachyarrhythmias ventricular, extrasystoles),
  • leai se aoga o Potassium ma Magnesium (pe a ave togafitiga (togafitiga), le paleni, maitaga).

Faʻaaogaina e puipuia ai le stroke i le i ai o mea faʻapitoa.

O le mea lea, e mafai ona tatou faʻamaonia o fualaau nei o loʻo i ai vailaʻau faʻamalosi eseese, ae faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi lava ia o le cardiovascular system.

Le tau o fualaau faasaina e le o se mea e matua ese lava. 50 Pepa Panangin e mafai ona faʻatau mo se tau e 50 r, ao Cardiomagnyl e tau a itiiti ifo i le 100 r.

O nei vailaʻau o loʻo i ai le tele o faʻasalaga ma faʻasagaga leaga. Aʻo leʻi faʻaaogaina tupe, e tatau ona faitau faʻasinoala, faʻapea foʻi ma le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

O le a le tulaga o le a le vailaʻau e inu ai?

Talu ai o aʻafiaga faʻafomaʻi a Anangin ma Cardiomagnyl e eseese, ua faʻaalia foi ina ia ausia sini eseese o togafitiga.

Cardiomagnyl e fetaui lelei i mataupu pe a iai le maualuga o le afaina o toto e afaina ai vaa ma afaina ai faʻalavelave o mea e fai i le mafaufau - faʻasalaga, fatu fatu, po o le pulmonary embolism. E faʻamaligiina le toto, faʻaleleia lona faʻaogaina i totonu o capillaries, faʻamalosia o latou puipui. Faʻaalia mo le faʻaaoga e faʻaititia ai le lamatiaga o le thrombosis.

E ui lava i le mea moni e faapea o le sauniuniga e aofia ai le magnesium, o lona aofaiga e le tutusa ma Panangin, ma o le tuufaatasiga o loʻo i ai le suavai e sili atu le leaga nai lo le faʻasaga. E le gata i lea, e le lava le na o le malie, ona o le a aoga tele i le paluka.

O le faʻaaogaina sili o Panangin e mafai ona mafaufauina o lona gafatia e faʻaleleia le mafai gafatia o le fatu. I se tagata gasegase e maua i le maʻi o le fatu poʻo le cardiomyopathy, o le myocardium maualuga e manaʻomia ai le tele o le okesene e pamu ai le toto. O le fualaau faasaina e faaitiitia ai lenei manaoga, ma o le a ono faaitiitia se fatu fatu. E le gata i lea, e toe faʻafoʻi ai le fatu o le fatu, faʻamautuina le taimi o faʻasagaga, lea e puipuia ai le atinaʻeina o faʻataunuʻu matautia.

I le tulaga lautele, o nei vailaau e mafai ona taua o fualaau oona. Latou te faʻaleleia le gaioiga a le loto ma puipuia mai aafiaga le lelei, o lona uiga, latou te galulue i luga o le sini e tasi, e ui i auala eseese. I le taimi lava e tasi, e tasi le fofo e le mafai ona suia e le isi, talu ai e ese le faiga oa latou taga, latou te aafia ai sootaga eseese i le pathogenesis o cardiopathologies.

E le fautuaina le faʻaaogaina o nei vailaʻau i tagata soifua maloloina ina ia puipuia ai le maʻi o le cardiovascular. O lenei mea e leai se uiga, ae mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻe o aʻafiaga o itu.

E mafai ona ou ave uma fualaau faasaina i le taimi lava e tasi?

Ave Panangin ma Cardiomagnyl i le taimi lava e tasi ua uma ona faʻatagaina. Ae ui i lea, o le tausiga e tatau ona faia i lenei tulaga. O le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina i luga o nifo e mafai ona amataina ai le atinaʻe o hyperkalemia. O se tulaga ogaoga lea e taʻitaʻia ai le gaioiga o le fatu ma e faʻaalia i le vaivai faʻafuaseʻi ma faʻaititia le loto fatu. Aemaise lava i tulaga leaga, e mafai ona atiaʻe le faʻamalosia o le vaalele, lea e mafua ai ona afaina.

Ina ia aloese mai ni mea le lelei, e tatau ona matua matau lelei le fua na faatonuina e le fomaʻi. E fautuaina foi e te siakiina i lea taimi le maualuga o le eletise ile toto.

O le lamatiaga o le hypermagnesemia e faʻapupula foi, lea e faʻaalia i faʻamaoniga nei: o le gasea, vomiting, le faʻaletonu o le tautala, pa'ū i le toto, taʻaloga fatu.

I le faagasologa o togafitiga ma nei vailaʻau, o le faʻaaogaina o le ava malosi e faasaina, aua o lenei mea e faʻapupulaina ai le aʻafiaga o aʻafiaga, aemaise lava mai le gastrointestinal tract.

O faʻafitauli leaga nei e mafai ona tutupu i le taimi o vailaʻau:

  • afaina o le tino i vaega o loʻo galue ma ausilali o laulau,
  • fomaʻi faʻamalosi (vailaina, vomiting, manava manava),
  • ulualii o le manava ma le duodenum,
  • bronchospasm
  • faalogo le faʻaletonu.
  • afaina o le hemorrhagic

O se lisi sili atu auʻiliʻili o faʻamaʻiloga ma aʻafiaga i itu e mafai ona maua i faatonuga aloaia.

I soʻo se tulaga, ao leʻi faʻaogaina nei tupe, e tatau ona e faʻatalanoa se cardiologist ma pasia uma suega talafeagai.

O nei vailaʻau o vailaʻau eseese ia i mea eseese ma maua ai le lelei o le vailaʻau. Ae ui i lea, latou te galulue i le tasi faamoemoega - o le puipuia ma le togafitia o maʻi fatu, e masani lava o angina pectoris.

Le filifiliga o le "Panangin poʻo le Cardiomagnyl?" Faʻalagolago pe o le a le faʻamaʻi o se faʻamaʻi faapitoa o le togafitiga e faʻatatau i. O le vailaʻau muamua e faʻaleleia ai le paʻu o le toto, toe faʻaleleia le paʻu masani, le lona lua - e puipuia ai le tupu mai o faafitauli fou o le thrombotic.

O punaoa o faʻamatalaga nei na faʻaaogaina e saunia ai mea.

Pe a faatonuina fualaau faasaina

Panangin, e pei Cardiomagnyl, ua fautuaina mo le faʻaaogaina pe a maeʻa se suʻesuʻega faʻataʻitaʻi muamua ma le faʻamaonia o le manaʻomia mo le faʻalauiloaina o fualaau faasaina.

Faʻaaoga Panangin e tatau ona faʻaalia:

  • ventricular arrhythmia,
  • tolopoina o taimi
  • afaina fatu fatu,
  • masela po o le magnesia,
  • umi o togafitiga glycoside mo le fatu.

Ua taʻu mai i faatonuga ua tusia Cardiomagnyl:

  • faatasi ai ma le angina pectoris o se uiga le mautonu,
  • ma le thrombosis vascular,
  • i le lamatiaga o le oso faʻafuaseʻi o le fatu,
  • i le taimi o le toe faʻaleleia pe a maeʻa taotoga vascular,
  • faatasi ai ma aʻafiaga o suʻesuʻega o le fatu cardiac,
  • ma le gaʻo.

O le eseesega i le va o Cardiomagnyl ma Panangin o le muamua o fualaau faasaina e fautuaina soo atu mo faamoemoega puipuia, ma le lona lua mo faamoemoega tau togafitiga.

Faatonuga faapitoa

O Panangin uma ma sui ia - Cardiomagnyl, e tusa ai ma iloiloga, ua matua talia lelei e le tino. I se tulaga e le masani ai, e tupu se faʻafitauli leaga: o le maʻi, o le gastrointestinal function. Cardiomagnyl e mafai ona mafua ai le totoga poʻo le bronchospasm, ma Panangin e mafua ai le hyperkalemia poo le magnesia.

Taua! O le aʻafiaga o le aʻafiaga e mafai ona maua mai i le tagofia o vailaʻau mo le faʻasaina.

Panangin ua solia i maʻi na maua i:

  • sili atu i le toto o le pasela po o le magnesium,
  • ua le atoatoa le aoga,
  • gasegase metabolic,
  • faʻamaʻi
  • poloka o le atrioventricular,
  • toilalo o le amino acid metabolism,
  • ogaoga le toilalo o le agavale tauagavale o le loto,
  • se tikeri faigata o le myasthenia gravis.

Contraindications i Cardiomagnyl:

  • predisposition e tafe toto,
  • gasegase o le cerebral,
  • faia NSAID, poʻo le salicylates i le bronchial asthma,
  • gasegase po o le soloia o puipui o le gastrointestinal tract,
  • aveina o fualaau faasaina o le vaega o le aufaigaluega,
  • togafiti fatugao
  • totoga i le gastrointestinal tract.

O le inu o Panangin ma Cardiomagnyl e le fautuaina mo tamaiti oe mamaʻi ma le mataalia i soʻo se vaega, o fafine o loʻo tauaveina pe tausia tamaiti.

E mafai ona faʻaoga faʻatasi

Talu ai o mea tau vailaau faʻamalosi o vailaʻau e eseese, o le fesili e tulaʻi mai pe o le faʻaaogaina o Cardiomagnyl ma Panangin e mafai ona faatagaina. I le taimi lava e tasi, ua fautuaina e inu vailaʻau i tulaga tulaga ese.

Ua fautuaina e le au poto le aveina o Cardiomagnyl ma Panangin faatasi ai ma maʻi faʻapitoa:

  • thrombosis e mafua mai i maʻi o le ischemic,
  • i le taimi muamua pe a maeʻa se fatu fatu.

E mafai foi ona mafai ona faia le fesoasoani pe a fai o le tagata maʻi ua maua i le faaletonu o le gaioiga o le musika ma faafitauli faʻafefe faatasi ai ma le faʻamalositino ona o le tulaga faʻaleagaina o platelets.

Afai e faatonuina e le fomaʻi Panangin ma Cardiomagnyl i le taimi lava lea e tasi, e tatau ona e inuina le vailaʻau i le togi maualalo. O le tele o le fualaau e mafai ona mafua ai le suʻesuʻeina poʻo le faʻaʻaupu foi o le fatu, pe afai ei ai mea e manaʻomia muamua mo lenei mea.

Faʻalogo lelei! E ui lava i le mea moni ua faatagaina e ave Cardiomagnyl ma Panangin, e le tatau ona faʻatonuina le fuainumera i lona lava. O le togafitiga e faʻavaeina e na o se fomaʻi.

O le fomaʻi e sili atu

Faʻamalieina le tuʻuina atu o se tali e uiga i mea e sili mo le loto: Panangin poʻo Cardiomagnyl, e le o se fomaʻi e tasi. E mafua lenei mea i le mea moni o le aʻafiaga autu o vailaau e ese. O le toʻatele o tagata atamamai e malilie uma o vailaau faʻamalosi e fesoasoani le tasi i le isi

E tatau ona matauina! E i ai le manatu o vailaau e suia ai isi ma e tutusa. Ae peitai, e le o se mea moni lenei mea. Panangin ua mamanuina e toe faʻafoisia ai le le lelei o le potassium ma le magnesium, ma Cardiomagnyl fesoasoani e vevela le toto.

O nei fualaau e mafai ona suia ai Cardiomagnyl ma Panangin

Analogues i fualaau faasaina ua filifilia e fuafua i luga o faʻamatalaga avanoa. O vailaʻau faʻapena e faʻapipiʻi mea totino o Panangin ma Cardiomagnyl e le gaosia. Afai e tatau ona sui se tasi o vailaau, e filifilia e tagata tomai faapitoa se mea tutusa e tusa ai ma falemaʻi.

Panangin e mafai ona suia e Asparkam, Rhythmokor poʻo Asmakad. O analogues Cardiomagnyl o Acekardol, Cardio ma Aspirin.

O le fomaʻi e sili atu le lelei o Panangin, cardiomagnyl poo a latou analogues mo le togafitiga o faʻamaʻi fatu cardiovascular e mafai ona faʻamoemoeina i se auala taʻitasi, ia mafaufau i uiga o le tino ma le ata o le tagata maʻi.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/panangin__642
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

E mafai ona sui Panangin ma Cariomagnyl

O fualaau oona e eseese faailoga mo le faʻaaogaina, o le mea lea, o le sui o le tasi vailaʻau faʻatasi ma le isi e faʻatagaina pe a faʻamaʻo le siama. O le faaiuga i le sui e faia e le fomaʻi, o ia lea na te filifilia le vailaau talafeagai.

I le tele o tulaga, o suʻega faʻapitoa e lelei, o lipoti o le atinaʻega o aʻafiaga e tasi e tasi.

Valentina Ivanovna, cardiologist

O vailaʻau e mafai ona faʻatulagaina i le taimi e tasi. O a latou gaioiga e fesoʻotaʻi, ae e tatau ona filifili le sao saʻo. O fualaau o fualaau faasaina e tatau ona itiiti ina ia mafai ai ona aveese le avanoa e atiaʻe ai le toto toto, foliga vaaia o le moe.

Igor Evgenievich, cardiologist

O le Panangin e gasegase lelei e gasegase, ae tatau ona faʻaaogaina na o le le lava o le maʻi o le potassium poʻo le magnesium. O le inuina o vailaʻau i tagata soifua maloloina e le fautuaina ona o le maualuga o le atiaʻe o le hypermalemia poʻo le hypermagnesemia.

O le Aspartame na faʻamaonia e faʻaleleia ai le galuega o le fatu, ae o le galala masani ma le moe i luga o le 3 aso o le togafitiga. Na fautua mai e le fomai e suitulaga i vailaau ma Panangin, o mea le lelei uma ua mou atu, ou te leʻi matauina soo se aafiaga.

Alesana, 57 tausaga

Ona o le maualuga o coagulability o le toto, veins varicose, hemorrhoids, Cardiomagnyl na faatonuina. O le vailaau faʻasaʻo lelei e faʻafefe, e le afaina ai aʻafiaga, ma fesoasoani e faʻaititia le cholesterol. A maeʻa le aʻoga, faʻaleleia atili le faʻamasinoga.

Tuua Lau Faamatalaga