O aʻafiaga o le faaumiumi o le faʻaaogaina o le sibutramine

Toetoe lava o tagata uma lava e sili atu le mamafa i le taimi e tasi i lona olaga na moemiti i se moli vavega lea e mafai ona faʻavaveina ai ma maloloina. Faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei ua tele naua fualaau oona lea e mafai ona faʻasesēina ai le manava e taumafa ai. O fualaau faasaina e aofia ai le sibutramine. E faʻatonutonuina ai le manaʻo i meaʻai, faʻaititia ai manaʻoga mo meaʻai, ae e le faigofie e ono ono foliga mai muamua. I le tele o atunuu, o le sibutramine le faʻaitiitiga ona faʻatapulaʻa ona o ona aʻafiaga ogaoga.

Sibutramine o se vailaʻau malosi. I le taimi muamua, na atiaʻe ma tofotofoina e avea o se antidepressant, ae na iloa e saienitisi e iai sona malosiaga malosi, e mafai ona faʻaitiitia ai le manaʻo.

Talu mai le 1997, na faʻaaogaina i le Iunaite Setete ma isi atunuu e avea o se auala lelei e aveesea ai le mamafa, e faʻasino atu ai i tagata e iai faʻamaʻi pipisi. E leʻi leva ona oʻo mai aʻafiaga.

Na foliga mai o le sibutramine e fai ma vaisu ma faʻavaivai, lea e mafai ona faʻatusatusa i fualaau faasaina. E le gata i lea, na ia faateleina le lamatiaga o le maʻi cardiovascular, o le toatele o tagata sa mafatia i le afaina ma le fatu ao oso i ai. E iai faʻamaoniga le aloaia e faapea o le faʻaaogaina o le sibutramine na mafua ai le maliu o tagata gasegase.

I le taimi nei, ua faʻasaina mo le faʻaaogaina i le tele o atunuu, i le Rusia Federation o lana tupe maua e matua pulea lava e ala i le faʻaaogaina o pepa o togafitiga faapitoa lea ua tusia ai.

Faʻaaogaina o vailaau faasaina

Sibutramine lava ia o se mea e taʻua o le vailaʻau, o lona uiga, ina ia galue, e tatau i le fualaau faasaina ona "faʻapala" i vaega taua, e pasi i le ate. O le maualuga o le maualuga o le metabolites i le toto e ausia pe a uma le 3-4 itula.

Afai o le taumafa na faia i le taimi lava lea e tasi ma meaai, ona faʻaititia lea o lona faʻamaʻi i le 30% ma oʻo atu i lona maualuga pe a uma le 6-7 itula. A maeʻa aso e 4 o le faʻaaoga masani, o lona aofaiga i le toto e tumau. O le taimi pito sili ona umi pe a oʻo i le afa o fualaau faasaina o le tino e tusa ma le 16 itula.

O le taʻiala o le gaioiga o le vailaau e faʻavae i luga o le mea moni e mafai ona faʻaleleia le vevela o le tino, faʻaitiitia le manaʻo e 'ai meaʻai ma faʻaleleia le lagona o le atoatoa. Faatasi ai ma le tausia mausali o le vevela manaomia, e le manaʻomia e le tino ona faʻaputu le gaʻo mo le faʻaaogaina i le lumanai, e le gata i lea, o nei mea o loʻo "susunuina" vave.

E i ai le faʻaitiitia o le cholesterol ma gaʻo i totonu o le toto, aʻo faʻateleina le mea o iai le "lelei" cholesterol. O nei mea uma e faʻatagaina ai oe e vave faʻaitiitia le mamafa ma mo se taimi umi e tausia ai se mamafa fou pe a uma le faalēaogāina o le sibutramine, ae o le autu i le tausisia o se taumafa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Ole fualaau faasaina ua naʻo se fomaʻi ua faatonuina, ae naʻo mataupu e le mafai ona maua ai ni faʻamatalaga mautinoa:

  • Meaʻai taumafa. O lona uiga o le faafitauli i le mamafa tele na mafua ona o mea le lelei ma le leai o se gaioiga faaletino. I se isi faaupuga, pe a sili atu le tele o calories e ulu atu i le tino nai lo le mea e faʻaalu e ia. Sibutramine e fesoasoani pe a oʻo i le sili atu i le 30 kilokalama / m 2 le tino.
  • Ava o mea taumafa e faʻatasi ma le maʻisuka ituaiga 2. BMI e sili atu i le 27 kilokalama / m 2.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Tuutuuga pe a faasaina le sibutramine mo le taliaina:

O aʻafiaga e faʻamatalaina le lanu pe aisea e faʻataunuʻu tonu ai le faʻatulagaina o le sibutramine.

  1. CNS E masani lava, e lipotia mai e tagata maʻi le tiga, o le ulu, o le popole mai le vevela ma suiga i le tofo, e faaopoopo atu i lenei, e masani lava ona popole le gutu malogo.
  2. Osino. E le taua tele, ae o loo i ai le faateleina o le fatu, faateleina le toto toto, faalauteleina o toto toto, ma o le taunuuga o lea e mumu ai le paʻu ma se lagona o le mafanafana i le lotoifale.
  3. Fale gasegase. O le le lava o le fia ai, o le gasegase o le manava, o le lagona o le nausea ma le vomiting, ma e oo lava i le tigaina o le afaina - o nei faailoga e masani lava e pei o le le mautonu.
  4. Paʻu. O le maualuga o le salu o loʻo matauina i soo se taimi o le tausaga, o le mea e lelei ai, o lenei itu e seasea tupu.
  5. Alu E mafai ona tupu i le tulaga o se tamaʻi vevela i luga o se vaega laiti o le tino, ma i le foliga o le faʻalavelave anaphylactic, lea e tatau ona e sailia vave ai fesoasoani fesoasoani faafomaʻi.

E masani lava, o aʻafiaga uma lava e mataituina i totonu o le 1 masina talu ona ave le fualaau faasaina, e leai se faʻalauiloaina o le auala ma pasi na oi latou lava.

I tulaga vavalalata, o faʻamatalaga le lelei o le sibutramine na faʻamaumauga aloaia:

  • afaina totoga tiga,
  • fulafula
  • tua ma tiga tiga
  • vevela paʻu
  • se tulaga tutusa ma lagona o le pipisi,
  • faʻafuaseʻi ma faafuasei ona faateleina le fiaai ma le fia inu,
  • tulaga faʻavaivai
  • ogaoga momoe,
  • faʻafuaseʻi ona faʻafefe o lagona
  • gaogao
  • faaitiitia i le countlet count ona o le toto na tupu,
  • ogaoga o le mafaufau (pe a fai ua i ai se maʻi ogaoga o mafaufau).

Metotia o le talosaga

Ole vailaau e filifilia e na o le fomaʻi ma e naʻo le maeʻaeʻa ma le faʻaeteete o mea uma e ono lamatia ma aoga. E leai se tulaga e tatau ona e tago ai i le fualaau faasaina! E le gata i lea, o le sibutramine e maua mai i falemaʻi i se tulaga manino e tusa ai ma le faʻamaumauga!

E faʻataʻitaʻiina i le aso, e sili i le taeao. Ole fua muamua o le vailaʻau e 10 mg ae, afai e le talia lelei e se tagata, e faʻaititia i le 5 mg. E tatau ona fufulu le paʻu i lalo i se ipu vai mama, ae e le fautuaina e faʻatau ma sasaa mea mai le atigi. E mafai ona e ave uma i luga o se manava gaogao ma i le taimi o le 'aiga o le taeao.

Afai o le masina muamua e le o iai ni suiga i le mamafa o le tino, o le sibutramine e faʻapitoa i le 15 mg. O le togafitiga e masani ona tuʻufaʻatasia ma le sao faaletino ma se taumafataga faapitoa, lea e filifilia taitoatasi mo tagata taitoatasi e se fomai poto.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

A o le i faia le miti, e tatau ona e talanoa ma lau fomaʻi uma vailaʻau o loʻo ave i se faʻaauau faifai pea poʻo taimi taʻitasi. E le o vailaʻau uma e tuʻufaʻatasia ma le sibutramine:

  1. O vailaʻau tuʻufaʻatasia o loʻo i ai le ephedrine, pseudoephedrine, ma isi mea, faʻapupulaina le numera o le toto ma le fatu fatu.
  2. O vailaau e aofia ai le faateleina o le serotonin i totonu o le toto, e pei o fualaau mo le togafitia o le atuatuvale, anti-migraine, painkillers, nakoti i mea e le masani ai e ono mafua ai le "serotonin syndrome." E oti o ia.
  3. O nisi o vailaau faʻamaʻi (macrolide group), phenobarbital, carbamazepine faʻavavevave le malepelepe ma le faʻaogaina o le sibutramine.
  4. Faʻaaogaina o antifungals (ketoconazole), immunosuppressants (cyclosporin), erythromycin e mafai ona faateleina ai le maualuga o le sibutramine faʻatasi ma le faʻaopoopoga i le taimi o faʻasagaga o loto.

Ole tuufaatasiga o le ava malosi ma le fualaau faasaina e le afaina ai le tino i tulaga o lo latou tagofia, ae o mea inu malolosi e faasaina mo i latou e tausisia se meaai faapitoa ma saili e aveesea le mamafa.

Aisea e faasaina ai le sibutramine ma mea e matautia

Talu mai le 2010, ua faʻasaina le vailaau i le tufatufaina atu i nisi o atunuu: Amerika, Ausetalia, tele o Europa, Kanata. I Rusia, o lona telefoni e matua pulea lava e faalapotopotoga a le setete. Ole fualaau faasaina e mafai ona faatonuina ile na o le pepa ole fomaʻi ma faamaufaʻailoga talafeagai. E le mafai ona faʻatau faʻapulafonoina e aunoa ma se faʻamaumauga.

Sa faasaina Sibutramine i Initia, Saina, Niu Sila.I le faasaina, na taitaia o ia e aʻafiaga e tutusa ma le "malepelepe" mai fualaau faasaina: le mautonu, popole faafuasei, faateleina o le atuatuvale ma mafaufauga o le ola. O le toʻatele o tagata na latou faʻamautuina o latou olaga i le tulaga o lona talosaga. O le tele o tagata gasegase o loʻo iai faafitauli faʻapitoa i le cardiovascular ua maliliu mai osofaʻiga o fatu ma stroke.

Mo tagata e faaletonu mafaufau, ua matua faasaina ona ia maua! E toʻatele na maua le anorexia ma le masima, sa i ai mafaufauga loloto ma suiga i le malamalama. O lenei vailaʻau e le gata e faʻavaivaia ai le fia ai, ae aʻafia ai foʻi le ulu.

Sibutramine ao maitaga

O le fafine na faatonuina lenei vailaʻau e tatau ona logoina e le lava se faamatalaga e uiga i le saogalemu o le sibutramine mo le tamaititi e leʻi fanau mai. O faʻamalologa uma o fualaau faasaina ua faalēaogāina e oʻo lava i le tulaga o le fuafuaina o maitaga.

I le taimi o togafitiga, e tatau i se fafine ona faʻaaoga fomaʻi faʻamaonia ma faamaonia. Faʻatasi ma se suʻega lelei o le maʻitaga, e tatau loa ona e logoina lau fomaʻi ma taofi le faʻaaogaina o le sibutramine.

Suesuega aloaia o fualaau faasaina

O le uluai drug sibutramine (Meridia) na faʻatagaina e se kamupani Siamani. I le 1997, na faʻatagaina e faʻaaoga i le Iunaite Setete, ma i le 1999 i le Europa Europa. Ina ia faʻamaonia lona aoga, e tele suʻesuʻega na taʻua, lea e sili atu ma le 20,000 tagata na auai, o le taunuuga na lelei.

Ina ua mavae sina taimi, na amata ona oti, ae o le fualaau faasaina e le o faanatinati e faasaina.

I le 2002, na filifili ai e faia se suʻega a le SCUT e faʻamaonia ai po o le fea o le faitau aofaʻi o aʻafiaga o aʻafiaga e sili ona maualuga. O lenei faʻataʻitaʻiga o se suʻesuʻega e lua-tauaso, suʻesuʻega i le placebo. 17 atunuu na auai i ai. Sa matou suʻesuʻeina le sootaga i le va o le mamafa o le mamafa i taimi o togafitiga ma le sibutramine ma faʻafitauli i le cardiovascular system.

E oo atu i le faaiuga o le 2009, na faasilasilaina atu ai uluaʻi amataga:

  • O togafitiga uumi ma Meridia i tagata matutua ua mamafa tele ma ua i ai ni faafitauli i le loto ma toto toto faateleina le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le fatu ma faʻamaʻi e 16% . Ae o maliu e lei faamaumauina.
  • E leai se eseesega i le va o le vaega na maua le "placebo" ma le vaega autu i le maliu.

Na manino mai o tagata e maua i le maʻi cardiovascular e sili atu le lamatia nai lo isi. Ae e le mafai ona iloa po o fea vaega o tagata gasegase e mafai ona ave le vailaʻau ma le leai o se soifua maloloina.

Naʻo le 2010, o faʻamatalaga aloaia e aofia ai le matua (silia ma le 65 tausaga) o se faʻalavelave faʻaleagaina, e pei o: tachycardia, fatu fatu, maʻi faʻamaʻi, ma isi mea. I le aso 8 o Oketopa 2010, na tuʻuina atu ai e le tagata gaosi oloa lana vailaʻau mai le falemaʻi faʻataʻitaʻiina seia faʻamalamalamaina tulaga uma .

O loʻo faʻatali le kamupani mo suʻesuʻega faʻaopoopo, lea o le a faʻaalia ai vaega o tagata gasegase o le a aumai ai le tele o faamanuiaga ma le faʻaleagaina.

I le 2011-2012, na faia ai e Rusia lana lava suʻesuʻega, code-named "VESNA". O aʻafiaga le lelei na faamauina i le 2.8% o tagata volenitia, e leai ni aʻafiaga matuia e ono manaʻomia ai le tolopoina o le sibutramine. E silia i le 34,000 tagata e 18 i le 60 tausaga. Na latou ave le fualaau faasaina i le fua faatonuina mo le ono masina.

Talu mai le 2012, o le suʻesuʻega lona lua na faia - "PrimaVera", o le eseesega o le vaitaimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina - sili atu ma le ono masina o le faʻaauau pea togafitiga.

Faʻailogaina o Analogs

Sibutramine o loʻo maua i lalo o igoa nei:

  • Goldline
  • Goldline Plus,
  • Redulu
  • Faʻafeiloaʻi Mumu,
  • Slimia,
  • Lindax,
  • Meridia (o le resitalaina ua soloia nei).

O nisi o nei fualaau oona ua i ai se tuufaatasiga tuufaatasi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o Goldline Plus e aofia ai le microcrystalline cellulose, ma le Reduxin Met o loʻo iai le 2 faʻamaʻi i le taimi lava e tasi - sibutramine ma le MCC, i ni paʻu eseese - metformin (o lona uiga o le maualuga o le suka).

I le taimi lava e tasi, o Reduxine Light e leai se sibutramine, ma e le o se vailaau.

E tele vailaʻau mo le leiloa o le mamafa - Goldline, Meridia, Slimia, Lida, Lindax, Redulu ma isi. O ia mea uma e aofia ai se tasi o mea autu galue malosi - sibutramine. O le Sibutramine o se mea e fai i le va o mea e fai i le ogatotonu o le fatu, e taofia ai le manaʻo, faʻavaveina le metabolism (e aofia ai le faʻalauteleina o le tino o le tino) ma poloka ai le fatuga o gaʻo tino i totonu o le tino. Sibutramine i lo matou atunuu ua mafua ona o vailaau malolosi ma ua alu ese mai le taamilosaga saoloto, o lea e mafai ai ona e faʻatau vailaau faʻasoa i le falemaʻi ma naʻo le faʻamalosaga. I le tele o atunuu, o le sibutramine ua faasaina o se lamatiaga tau soifua maloloina.

O le Sibutramine ua faʻamaonia mo tagata o loʻo i ai le tele o meaʻai ina ia aveesea ai le mamafa o le mamafa, ma e naʻo se fomaʻi e tatau ona faʻatonuina ma naʻo le taimi lava ua uma ona faʻamaonia isi auala uma e feagai ai ma le mamafa mamafa. Sibutramine mo le mamafa o le mamafa e tatau ona i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi ina ia alofia ai le afaina i le soifua maloloina, aua o le sibutramine e matua aʻafia lava i le tino mautu o se tagata. O lona aafiaga i le tele o auala e tutusa ma le cocaine po o le amphetamine - e faʻaleleia ai le gaioiga, gauai, gafatia galuega, faʻaitiitia le manava, faʻalavelaveina le moe, vaivai le tino, ma le tagofia o vaisu. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le sibutramine umi mo le paʻu o le mamafa, mafaufau loloto, faʻalavelave faifaipea o le mafaufau ma le moe, neurasthenia, faʻamaʻi o le tino o le tino, ate, gaʻo, fatu, le atoatoa le fia ai, ma le vaivai. A e taofi le tagofia o le fualaau faasaina, e masani ona tupu le tuumuli.

Faatonuga mo Sibutramine

E tusa ai ma faatonuga mo le sibutramine, e le mafai e tagata uma ona ave lenei fualaau faasaina. O faʻamaoniga i le faia o le sibutramine e:

  • aveina faʻamaʻi MAO (e aofia ai le iuga o le latou mea itiiti ifo i le 14 aso aʻo leʻi faia le sibutramine),
  • ave soʻo se vailaʻau e aʻafia ai le faʻaogaina o le tino (e aofia ai vailaau faʻasaina, antipsychotics, paluga moe, tryptophan, ma isi),
  • ave soʻo se vailaʻau e mole le mamafa,
  • maʻitaga poʻo susu susu,
  • o le i ai o mafuaaga masani o le oona,
  • faʻasologa maualuga o le prostatic hyperplasia,
  • glaucoma
  • hyperteriosis
  • pheochromocytoma,
  • ogaoga ogaoga po o le ate le afaina,
  • maualuga toto maualuga, toto maualuga,
  • faʻamaʻi ma faaletonu o le fatu ma le faʻamalositino,
  • hypersensitivity
  • falemaʻi, vailaau faʻamalosi poo le tagofia o le ava malosi,
  • afaina o le 'ai (masima, anorexia),
  • Tourette's syndrome ma isi maʻi mafaufau.

O le faʻatonuga mo le sibutramine faʻatapulaʻaina lona faʻamoemoe i mataupu nei:

  • epilepsy
  • ituaiga o soo se ituaiga
  • tausaga i le 18 tausaga ma ina ua mavae le 65 tausaga.

O aʻafiaga, e tusa ai ma faatonuga mo le sibutramine, lea e ono tupu pe a ave, o:

  • moe i le moe
  • faateleina le atuatuvale popole, popolevale,
  • depressive states, atuatuvale, popole po o le le fiafia,
  • lagona le mautonu
  • matagogo
  • malosi
  • o le le lava o le fiaai,
  • anorexia
  • fatu palpitations,
  • asthenia
  • taʻavale
  • gastritis
  • migraines, ulu o le ulu,
  • vavao
  • tiga i le ua, pusa, tua, tiga o le muso,
  • allergies
  • tale, manava o le isu, sinusitis, laryngitis, rhinitis,
  • soona inu tele
  • vevela paʻu, paʻu paʻu,
  • vevela, ma isi.

O le faʻatonuga mo le sibutramine o loʻo tuʻuina atu ai fua o aso nei i le 10 mg, i le maliega ma le fomaʻi, o le siitia le tumau i le dosage i le 15 mg e mafai. O le umi o le aveina o le sibutramine mo le gau o le mamafa e mafai ona oʻo ile 1 tausaga.

Silogimi analogues

Sibutramine e iai ana analogues. O se tasi o analogues sili ona lauiloa o le sibutramine o le Fluoxetine (Prozac), o se vailaau faʻasaina. O le aʻafiaga o le Prozac o le taofiofia o le manava. E pei o le sibutramine, e mamao ese mai se faʻamaʻi saogalemu, ma e mafai foi ona afaina ai le soifua maloloina. Faatasi ai ma analogues o le sibutramine e mafai ona taua o Denfluramine, Dexfenfluramine, Xenical, fualaau eseese - o le inisinia o le rerotake o le serotonin (sibutramine foi e aofia ai i lenei vaega o vailaʻau). O faʻatusatusaga uma o le sibutramine i le ogatotonu o le tino ma e naʻo lalo lava o le vaavaaiga a se fomaʻi, e mafai ona faʻaleagaina ai le ola maloloina.

O le Sibutramine Slimming Justification

O le faaiuga pe faapefea ona faʻamaonia le faʻaaogaina o le sibutramine mo le gau o le mamafa na faia e le fomaʻi. E naʻo ia e mafai ona iloilo po o le a le lamatiaga o le soifua maloloina e sili atu - o le lamatiaga o le faʻaaogaina o se vailaau matautia poʻo le lamatiaga o le mamafa. O le lisi o faʻailoga i lona taliaina e lautele, ma o mea e lisiina ile lisi e matataʻu ai. O le le pulea lelei o le sibutramine e mafai ona afaina ai le ola maloloina - o le talafaasolopito o le sibutramine e tumu i mataupu faanoanoa o suicides, psychoses, heart attacks and strokes that occur while taking this drug. O le mafuaʻaga lea e le aofia ai le sibutramine mai le faatauina atu e aunoa ma se totogi ma e naʻo le faʻauluga e maua.

O le mumu o se fualaau faasaina mai le vaega o anorexigens, o le faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o le meaʻai tele. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le sibutramine ma le microcrystalline cellulose.

Muamua agaʻi i le ogatotonu o le tino, ma mafua ai se lagona o le atoatoa. O le lona lua e tumu ai le manava, taofia le lagona o le fiaaai. O se tagata na te faʻaitiitia meaʻai e aunoa ma le feagai ma le atuatuvale, e pei ona tupu i se taumafa malosi. O le mea lea, o le faaitiitia e tele lava ina ave mo le mamafa o le mamafa.

O le vailaʻau faʻamaʻi o se vailaau faʻasaina ma se lisi matagofie o faʻamaʻi. E le mafai ona ave pe afai ei ai faafitauli i fatugaʻo, fatu, ate, i le taimi o le maitaga, i le taimi o le susu, ao laʻititi. O le fualaau faasaina i Lusia e faasaina i nisi o atunuu i Europa ma le Iunaite Setete, ae o le faamasinoina e ala i iloiloga o le leiloa o le mamafa, i lo tatou atunuu, o le meafaigaluega e lauiloa.

O le maualuga o tau o fualaau o loʻo i ai se isi tusi toe faʻaitiitia. O se pusa e 30 kapula e tau i le 1900 ru, ma le 90 capsule e tau 6300. O se sui talafeagai mo se fualaau taugofie mo le mamafa o le mamafa e masani lava ona sailia i isi oloa faaulufale mai po o synonyms Rusia.

Analogs o le gaosiga Rusia

O le laulau o loʻo i ai se tali i le fesili "faʻaitiitia mea ole analogues e sili atu le taugofie" mai le tele o vailaʻau mai se fale gaosi oloa.

Le igoa o le fualaau faasaina Le tau masani i rupu Feʻau
Faʻafeiloaʻi 1900–6500O le vailaʻau o se faʻaleleia atili o le fesuiaiga o le reduxin ma e tutusa lava le tuufaatasiga o le fualaau faasaina.

O le eseesega o le i ai o le metformin i totonu o laulau, o loʻo i ai le suka ma le faʻamalosia o mea e faʻaaoga.

O le mea lea, o vailaau faʻasaʻo ua faʻamatalaina i le togafitiga o le gaʻo, mamafa i le maʻisuka.

Lulu Malamalama 1050–3200O le meafaigaluega e le o se vailaau faʻaleagaina, e aofia ai le ituaiga o meaʻai faʻasolosolo.

O se taugofie le sui taugofie mo le faʻaititia.

O le gaioiga malosi o le linoleic acid, lea e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le gaʻo.

Reduxin Light (faʻalauteleina le faʻatusa) 1500–4000Se synonym mo le faʻaitiitia mai le vaega o supplements dietary.

E faʻavae i luga o iloiloga o le leiloa o le mamafa, o nei fualaau oona e faʻaitiitia ai le manava, ma o le mamafa o le mamafa e vave tele.

Goldline Plus 1270–3920Faʻasoifua Rusia mo le togafitiga o le isesa e faʻavae i le sibutramine ma le microcrystalline cellulose.

O le sili sili ona lelei o le faʻaititia mai se fale gaosi fale.

Turboslim 250–590O se laina o oloa o se taumafa fesoasoani mo ausilali mo le aveesea o le mamafa.

Faʻasalaga - pepa, capsules, kulimi, cocktails, faʻamau, puʻu, teas, granules, faʻamalo suamalie.

Faʻataʻititi vavalalata sui mo le faʻaitiitia o le malamalama.

E tusa ai ma le talosaga a tagata gaosiga, faʻaleleia turboslim le faʻaogaina o le tino, faʻamautuina le faʻaogaina o le faʻaogaina, ma faʻaleleia le puipuiga.

Ukrainian sui

Faatasi ai ma vailaau o le gaosiga o Iukureini, e mafai foi ona e maua se fualaau faasaina lea o le a fesoasoani e tali ai le fesili pe o le a le mea e suia ai le faaitiitia i.

  • Styfimol . Faiga faʻavae - capsules. O le vaega autu o piliki o le Garcinia Cambogia Extract, lea ua leva ona lauiloa mo lona tulaga taumafa. O le tagofia o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le cholesterol, faʻaitiitia ai le manaʻo, ma faʻamaopoopo le kulūkose. O le tau masani e 560-750 rubles.

Belarusian generics

O le laulau o loʻo i ai se lisi o le Belarusian generic reduxin, lea e faʻaaogaina lelei i le togafitiga o le gaʻo, pe i totonu o se afifi fua mo le faʻaitiitia o le mamafa.

Le igoa o le fualaau faasaina Le tau masani i rupu Feʻau
Carnitine 320–730O le vailaau faʻamaonia e faʻamaonia ai faiga faʻavae i le tino, faʻafouina le gaʻo gaʻo.
Totoina o le diuretic 30–150O le taulaʻau aupito sili ona taugofie, o le saofaga sao i le paʻu o le mamafa.

O le aoina e fesoasoani i le tino e vave faʻaitiitia le tele o le vai, aveese le edema, ma e iai sona aoga aoga i metabolic processes.

E aofia ai laulaʻau laʻau, masini o le sana, birch buds, centaury, hellebore, bearberry, offetail, dill, roots burdock.

Green Coffee Supplements with Ginger 350–500Faʻaopoopoga o taumafa faʻaaogaina mo le gau o le mamafa.

Isi analogues mai fafo

O nei analog o loʻo maua mai i le aso nei, e mafai ona maua i le taugofie o fualaau oona, faʻapea foʻi ma fualaau taugata. Mafaufau i le sili ona aoga o na mea.

  • Lindax . Ole vailaʻau o le Anorexigenic e faʻamalosia ai lagona o le atoatoa. Atunuu na afua mai - Czech Republic. O le tau masani e 1700-6800 rubles.
  • Slimia . Ua faia le vailaʻau i Initia. O le analog mai le taugofie o le reduxin. E faia i le faavae o le sibutramine ma o loʻo maua i capsules. E faʻaaogaina mo naʻo togafitiga faafomaʻi ile togafitiga o le gaʻo. O le tau masani o le 140-350 rubles.
  • Meridia . O le fualaau e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino, e fai ma pule o le manaʻo. Atunuu na afua mai - Siamani. O le tau masani e 2500-3500 rubles.
  • Zelika . Le vaifofo mo le gaʻo. Atunuu na afua mai - Polani. O le tau masani e 1800-2500 rubles.
  • Paʻu . O loʻo maua le oloa i foliga o capsules. E aʻafia i le vaega ole anorexigens. Atunuu na afua mai - Initia. O le tau masani e 780-950 rubles.

Sibutramine ma ona analogues o vailaʻau o le mafaufau e mafai ona faʻalavelave ai le faʻaogaina o le tino. O le faʻaaogaina o se tala faʻamalosi, o nei laʻau e mafua ai le faʻalagolago i maʻi.

E iai faʻataʻitaʻiga o maliu pe a mavae le tutoatasi o nei vailaʻau ina ia faʻaumatia ai le "mamafa" mamafa.

Faamolemole ia maitauina o le ave o fualaau o anonexigen ma le sini matagofie o le paʻu o le mamafa e matua faasaina. E mafai ona faʻaaogaina fualaau oona e togafitia ai meaʻai, e tusa ai ma faatonuga a le fomaʻi.

Sibutramine na muaʻi taumafai e faʻaaoga e avea o se fofo mo le atuatuvale, ae o le mea e leaga ai, e leʻi maua se lelei. Ae i le taimi o le suʻega, na maitauina lona gafatia e faʻafefe ai lona manaʻo. Talu mai lena taimi, sa faaaoga le sibutramine. E tele atunuu e faʻasaina ai le vailaʻau. O le mea lea, o le faʻasalalau atu i le CIS o atunuu ua taofia le tumau.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e ono i ai i le mataupu pe afai o isi metotia mo le leiloa o le mamafa e leai se aoga. O le Sibutramine e faʻaaogaina i se mea e faʻaaogaina ma se taumafataga poʻo se gaioiga faaletino. O lea o le a aumaia ai nisi faʻamatalaga:

  • Manua leaga
  • Gaoioiga faʻavaivaia o le gaʻo o le tino,
  • Faatoagaina mai o le gaosiga o le serotonin, lea e fesoasoani e tali lelei ai,
  • Faʻaititia le salivation ma le gafatia e atiina ae caries,
  • I le tulaga o se aafiaga lelei, paʻu mamafa mai le 7 i le 15 kilokalama i le masina.

O a vailaau oi ai?

E tele fualaau oona ei ai sibutramine, o nai vaega nei:

  • Meridia (Falemeneina gaosiga),
  • Lindaksa (Faʻataʻitaʻiga Czech),
  • Redulu (gaosia o Rusia),
  • , Sliema (gaosiga o Initia).

O nei fualaau uma e aofia ai le sibutramine ma isi vailaʻau faʻasaina. Sibutramine foi e iai ana analogues, latou te taumafai foi e faʻaitiitia le mamafa, ae o latou aafiaga i le tino e sili atu ona malu ma leai se matautia. Pusa tutusa: denfluramine, dexfenfluramine, lorcaserin. O nisi o analogues o fualaau ia e taofia ai le toe faʻaleleia o le serotonin.

Faʻasalaga

Faailoga: faʻalauteleina le matuia o aʻafiaga. O le taatele e maua i le toto maualuga, o le fatu, migraine ma le vevela. E mafai ona tupu lenei mea mai se faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma mai se mea faapitoa.

Faʻatoʻa togafitiga: valaʻau i se fomaʻi, o le a faʻamaonia se togafitiga faʻafuaseʻi seʻiloga ua faia se faʻamaonia saʻo.

Talosaga

Sibutramine papa o faatonuga mo le faʻaaogaina. Ole fua muamua o le fualaau faasaina e le sili atu ma le 10 mg i le aso. Afai o le vailaʻau o loʻo i totonu o capsules, ona tatau lea ona ave pulou capsules i le taeao ma se tele vai. Afai na misia se tasi fuainumera, ona aua nei faaluaina le fualaau mulimuli ane. Afai e leai se aʻafiaga i se ituaiga metotia mo le masina, ona mafai lea ona e faʻaleleia le inumaga i le 15 mg i le aso, ae leai. Ae naʻo le lelei o le faʻapalepaleina o fualaau faasaina.

E tusa ai ma le umi o le faia o le sibutramine, o eseesega e eseese ai iinei. Ae e le tatau ona e faʻaaogaina mo le sili atu i le tausaga, talu ai e leai se talitonuga i le saogalemu ma le aoga o le vailaʻau mo se taimi umi atu. Afai e leai ni uiga lelei i le faʻaitiitia o le mamafa o le tino o le itiiti ifo ma le 5% o le mamafa o le mamafa i le tolu masina muamua o le faʻaaogaina, ona tatau ai lea ona e taofia le tagofia o fualaau.

Sauniuniga saogalemu

E tatau ona malamalama o le vailaʻau o le a maua ai se aafiaga aoga e naʻo le faʻatasi ma se taumafataga. A e talia lenei oloa, e tatau ona e mulimulitai i ni nai tulafono, e ala i le matauina po o fea e mafai ona e aloese mai le le lelei o taunuuga.

O mea taua nei:

  • Avetaavaleina o se taavale
  • O le faʻaaogaina tutusa o le sibutramine ma isi fualaau oona,
  • Aua le inu ava malosi ma le sibutramine,
  • Tausaga i le 65 tausaga.

E le fautuaina e ave le sibutramine i le maitaga ma le lactation, talu mai le leʻi faia o suʻesuʻega. E le o iloa foi pe o le vailaau faʻasaina ma mea e gaosi ai le tino e pasi atu i susu o susu.

Sibutramine o se vailaʻau faʻamalosi lea ei ai lona manuia ma le pala. Pe a filifili i le paʻu o le paʻu ma fualaau faʻavae e faʻavae i le sibutramine, ia mautinoa e faʻatalanoa faʻatasi ma se fomaʻi muamua, faitau faʻamatalaga mo le faʻaaogaina ma amanaʻia iloiloga oi latou o loʻo aveina nei tupe. Amata lelei i meaai, taʻaloga. I tulaga ogaoga, o loʻo i ai meaʻai e faʻafefe ai meaʻai, ae sili atu ona leaga.

Lau finagalo faaalia ile tusiga:


Fualaau Sibutramine faʻaaogaina e fai ma fesoasoani i le tau faasaga i le meaʻai. O le fualaau faasaina e faʻaaogaina faʻatasi ai ma se meaʻai pulea lelei ma faʻateleina le gaioiga faaletino. Sibutramine faʻaalia i na o tagata gasegase ei ai le uluai numera o le numera (BMI) o le itiiti ifo i le 30 ma tagata gasegase e iai le BMI e sili atu i le 27 ma aʻafiaga e aʻafia ai e pei o le maʻisuka poʻo le toto maualuga.

Sibutramine: faʻamatalaga matautia

I le salalau atu o le sibutramine i Amerika ma Europa, o loʻo i ai le faʻamaoniga tele o le avea o fualaau oona e faavae i luga o lea mea e mafua ai le faateleina o mataupu o le ola, fatu fatuga ma le sasa, o le toatele o tagata faʻatau "nonofo i lalo" i le sibutramine.

O nei tagata gaosiga e faamalosia le sailiga o le sibutramine ma faʻasaina lona faʻatau atu, faʻapipiʻi le sibutramine i se vaega o le malosi o le mafaufau e pei o vailaʻau masani.

I tulafono a Rusia, sibutramine ma analogues ua tuʻuina atu i le vaega o vailaʻau faʻamalosi ma e faʻasa ona faʻatau atu e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga faapitoa a le fomaʻi.O le tuusaunoaga o mataupu ia o se maualuga maualuga o le oona ma le le mafai ona faʻaoga isi, ma le faʻaleagaina auala e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino.

Le o ai le sibutramine e faʻailogaina

I le tele o faʻamatalaga o vailaʻau o loʻo iai le sibutramine, e leai ni faʻamatalaga (pe ua matua le lava ma e le atoatoa) o aʻafiaga o le aʻafiaga ma faʻailoga. E ufiufi e le au gaosiga, aua o le a aafia tele ai le faʻatau atu o vailaʻau o loʻo iai le sibutramine.

Ae ui i lea, o le lisi o faʻasolega e matua lautele lava. E aofia ai:

  • fatu ma vascular vascle (maualuga maualuga, maʻi fatu fatu, fatu le atoatoa),
  • cerebrovascular accident,
  • afaina o le mafaufau ma le neurology ma le masima po o le anorexia,
  • ate po o le fatu fatu
  • taʻavale faʻamaʻi
  • maʻi mata (glaucoma, myopia),
  • epilepsy, maʻi faʻasalaga.

E le gata i lea, o le sibutramine e faʻasaina ona faʻaaogaina faʻatasi ma le tele o fualaau oona - fualaau mo le togafitiga o le tino o le tino, vailaau faʻamaʻi, fualaau e aʻafia ai le toto toto.

Ole fualaau faasaina e le ogatasi ma le ava malosi, ua matua faasaina ona ave i le taimi o le maitaga ma le lactation, i lalo o le 18 tausaga ma le 60 tausaga. Ma o tapulaʻa ma faʻasaina e le muta iina.

Sibutramine: aʻafiaga leaga

I le maeʻa ai o le sipini, e tele aʻafiaga leaga. Muamua lava, o le faaaogaina o fualaau faasaina e faavae i lenei mea e maua ai se lagona e talitutusa ma le faalagolago. A e vaʻaia e mafai ona tupu:

  • le mautonu le alualu i luma e pei ona faia,
  • afaina, tuinanau masani,
  • vaomalo, maʻi tiga,
  • osofaʻiga o aʻafiaga, vaivaiga.

I mataupu sili atu ona ogaoga, o le gasea ma le vomiting, fulafula, tiga o le fatafata, vaaiga vavalalata, toe tiga, faigata o le manava, le mautonu, maʻi fesuisuiai, anorexia, feusuaʻiga, feusuaʻiga, faafitauli paʻu.

Ma e le o aʻafiaga leaga uma ia o le faia o le sibutramine. E leai se taua o le mea moni e faapea i taimi o suʻesuʻega i meaola, na maua ai se aʻapogenic aʻafiaga o le sibutramine, mafua ai le faaletonu o le fetal.

O le faagasologa o le leiloa o le mamafa e matua faigata lava pe o soo se mea fesoasoani i totonu e avea ma mea lelei. E faatatau foi lenei i fualaau faasaina. Sibutramine ma ona analogues e tatau ona i ai le faʻaaloalo faʻapitoa ia i latou e leiloa le mamafa. O lenei oloa sa tufatufaina muamua i le Russian Federation ma sa faatauina atu e ala i le faatonuina, e pei ona faamanino mai e faatonuga mo le faaaogaina o Sibutramine. Ae i le taimi nei, i falemaʻi, e le mafai ona maua se fualaau faasaina i lenei igoa. E naʻo ana analogues e aofia ai le sibutramine o se mea gaʻo.

Na avea o se faʻamaʻi pipisi e faʻasolo ai le masini o le sibutramine hydrochloride monohydrate salt. O lona fausiaina sa faia e tagata suʻesuʻe Amerika. I taimi o suʻega o le fualaau faasaina, na maua ai o le aveina mo lona faamoemoega faamoemoeina e le aoga - e tele naua aʻafiaga ma faigata i le tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau. I le gasologa o suʻesuʻega, na maitauina ai le taua o le sibutramine - o le gafatia e taofiofia ai le manava i le maualuga o le tino, ma mulimuli ane ua avea le fualaau faasaina o se auala e aveesea ai le mamafa.

Faʻavae i Dietetics

I le taimi nei, o le sibutramine i vailaau faʻasaina o le a faia i le 10 ma le 15 mg. I le taimi o suʻega fualaau, sa faʻaaogaina ia dosini e sili atu le maualuga nai lo laasaga o loʻo i ai nei. O le taunuuga - o le leiloa o le mamafa na faigofie ma vave. O le manava o le tagata maʻi na toetoe lava a leiloloa, ma na faʻaalu faalua ona o le malosi o le tino e manaʻomia ai le faʻaauau ona faamalieina.

O le Sibutramine na foliga mai e aoga tele i le mamafa o le mamafa o le tino, pe a oʻo ina sili atu i le 30 le aofai o le numera o le tino. E mafai ona taʻua suʻesuʻega o se suiga moni i meaʻai, pe a le o aʻafiaga o le fualaau faasaina.O le faʻaogaina o le tele o aumaga na tuʻuina mai ma le tele o aʻafiaga, e aofia ai:

  • fatu ma tuʻituʻi,
  • fatu faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • gastrointestinal mucosal lions,
  • migraine tiga
  • faaletonu mafaufau.

O le mea lea, i lena laasaga latou te le mafai ona amataina le vailaʻau i le faaaogaina lautele. I le maua ai o mea aupito sili ona maualalo o togafitiga, sa maua e saienitisi ni tulaga lelei i le faʻaitiitia o le aʻafiaga o aʻafiaga, lea na mafai ai ona lesitala le vailaʻau e fai ma vailaau mo togafitiga o le oona.

O le tele o kamupani vailaʻau faʻapitoa ua amata ona faia le fua faʻatatau ma ana analogues. Ae ui i lea, o lenei mea e le o se taumafaiga e sili ona faamanuiaina, ao faaauau pea feau e uiga i ni mea fou e le manaomia. O se taunuuga, talu mai le 2010, ua aofia i Amerika ma le Europa le sibutramine i le lisi o mea faʻasaina faasaina. O nisi atunuu, mo se faʻataʻitaʻiga, Rusia, e aofia ai i totonu o le lisi o vailaʻau faʻamalosi malosi, faʻamapulaʻaina ai le avanoa e maua ai fualaau.

Polokalame faʻaitiitia le mamafa

"Sibutramine" poʻo ana faʻatusatusaga e faʻataʻitaʻiina e tagata tausi meaʻai po o psychiatrists i tagata o loʻo i ai meaʻai paleni ma meaʻai e le lelei. E tele taimi e tupu ai le tofiga pe afai o isi auala e faʻaitiitia ai le mamafa ua vaivai. Sibutramine galue i le tino e pei ona taua i lalo:

  • poloka le pueina o le neurotransmitter serotonin,
  • poloka le pueina o le neurotransmitter norepinephrine,
  • i se tulaga maualalo tele e faʻalavelaveina ai le ola o le dopamine.

O le solia o le taumafaina ma le suiga o tagata faufautua i le ogatotonu o le tino e mafua ai le atinaʻeina o masini tutusa i totoga ma gaʻo uma. O taunuuga o le faia o le sibutramine e faapenei:

  • tuinanau - o le maʻi o le maʻi o le lagona e le manaia, e ono le mafai ona ia mauaina, tusa lava pe leai se taumafataga se tasi i le aso,
  • Metabolism - ona o le aafiaga i luga o le tino vascular, siitia le vevela, ua faamalosia le tino e faʻaaoga le tele o le malosi, e faʻaaoga ai lona faʻaagaga mai le mea e teu ai,
  • gaʻo gaʻo - faʻavae i luga o le aafiaga talu ai, talu ai faʻaititia le faʻaitiitia o le malosi o le malosi i fafo,
  • faʻasauā - ona o le faʻaʻamuʻona o le fiaʻai, o lagona o le maʻi o se tagata maʻi e toetoe lava ina ua maeʻa le amataga o se taumafataga,
  • gasegase - faʻaleleia lelei ona o le faateleina o le serotonin concentration i totonu o le mucous membranes o le gastrointestinal tract (GIT), o le peristalsis ma le gaosia o le sua e faaleleia,
  • lagona - faaleleia ona o le faateleina o le maualuga o "hormones of happiness", e lagona e le tagata maʻi le fiafia e tusa lava pe i ai i le tulaga o le faalagolago i meaai,
  • gaioiga - faʻapupulaina ona o le faateleina o le gasegase o le tino, o le maʻi ua lagona le malosi o le malosi, malosi, sauni mo le gaioiga i le gasologa o le aso.

O le tele o suiga i le galuega a le faiai e faaosofia e le faʻaaogaina o le sibutramine e mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa o le mamafa i laʻasaga uma: faaletino, lagona, hormonal. O se vaega o le fualaau faasaina o lona gafatia e faʻatele le susunuina o le "gaʻo paʻu". E ui o nei faaputuga o loo i ai i ni vaega laiti i le tino o le tagata, ae latou te taua tele i le faagasologa o le vevela. Ma o latou gaioiga vavaeeseina o le taumafaina o le "paʻu paʻepaʻe", ma o lona tele e aofia ai le oona.

E taatele foʻi le sibutramine e faʻatonutonu ai le paleni gaʻo i le tino. Aemaise lava, o le fualaau faasaina ua faʻaagagaina le gaosiga ma le faʻamalosi o le talo. Mo lenei mafuaʻaga, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e aofia ai le meaʻai i le maʻisuka ituaiga 2 ma le lipid metabolism disorders. O le tulaga mo le tofiaina o le sibutramine i nei mataupu o le sili atu lea o le numera o le numera o le tino o le 27.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le sibutramine

Sibutramine e aʻafia i le vaega o togafitiga e sili atu le mamafa na fuafuaina "e avea o se mea mulimuli." O le mauaina o tupe e tatau lava ona malilie faatasi ma le fomaʻi ina ia mautinoa o auala uma e faʻamaonia ai le mamafa o le tino ua vaivai. O lenei auala e tatau ona tatau ona o le tele o le soifua maloloina o loʻo aʻafia i le faʻalavelave i le gaioiga o le tino.

E masani lava, o le meaʻai e amata ile fua ole 10 mg. O se laulau o le metotia talafeagai e faʻaaogaina muamua mo le tuʻituʻi i lalo ma se aofaiga o le vai. O le tagofia o fualaau faasaina e le faalagolago i le taimi o le taumafataga, ae o fomaʻi e fautuaina le inu i le taeao i luga o le manava gaogao pe a uma ona fafagu i luga ina ia mautinoa ai le maualuga o fua o le vailaʻau i le toto i le taeao.

O le gaioiga e atiina ae e pei ona taua i lalo:

  • 80% o mea o loʻo i totonu o le laulau o loʻo faʻaaogaina i totonu o le inumaga,
  • gaioiolosi gasegase o le sibutramine - ua tuʻuina atu i totonu o le toto ma fusifusia i ona puipuiga,
  • maualalo le maualuga o le toto - tolu i le fa itula pe a uma le taumafaina,
  • metabolites o fualaau faasaina - e tufatufa atu i le tino atoa, faʻaputuina i le synaptic joints,
  • pe a maeʻa le fa faʻamalama, o le faʻamautuina o le faʻamalosi o fualaau faasaina e maua i totonu o masini.

E le manaomia le faʻasagaina e faʻafefiloi ma meaai. O le mea moni o le faʻaaogaina o le fualaau mai le meaʻai e sili atu le leaga - e faʻaititia e le tolu. O le vailaau e mafua mai le tino e fatugaʻo. O vaega o metabolites o loʻo i totonu o masini mo le tusa ma se masina, ae o lo latou faʻasalalau ina ua maeʻa le pulega e le o faʻamalosia le taua.

O fualaau taumafa o le Sibutramin e mafai ona oʻo i le tausaga. O lenei la latou te inu foi i mea e masani ai. Afai o le aotelega o le 10 mg o le a faamalieina, e tumau pea seia oo i le faaiuga o le togafitiga. O le manaʻomia mo se faʻaopoopoga o le a oʻo mai pe afai, i totonu o le lua i le tolu masina i le maea ai o le amataga o le meaʻai, o le "plumb" o le maʻi na maua i le 3% o le mamafa o le tino. Ona faʻatulagaina lea o le seraramine i se fua o le 15 mg. I le tulaga e tumau pea le laina ole laulau, e faʻamalo le vailaʻau ona o le le atoatoa. O faaiuga uma e faatatau i le tui, faʻapea foʻi le taimi o togafitiga, e faia e le fomaʻi.

Faʻatau Mea Moni

Ona o le fesoasoani lautele o le fualaau faasaina i le faagasologa o le leiloa o le mamafa, ua tulai mai ai le fesili: "O le a le mea o le a ou totogiina mo sea fesoasoani moni i luga o le auala i le lotogatasi?" O le tali o loʻo i ai iʻuga o suʻesuʻega o le vailaʻau, lea o loʻo manino le lisiina o ona aʻafiaga. Ae o le taulai atu i iloiloga o le leiloa o le mamafa, e mafai ona tatou fai atu o le fualaau faasaina e masani ona faapalepale. O nisi o faʻafitauli e le manaʻomia e tupu i le amataga o togafitiga e matua vaivai pe ua mou atu foi pe afai e saʻo le subutramine. O aʻafiaga pito sili ona masani ai:

  • matagogo
  • solia le nofoa
  • faʻavavevave o faʻamalolo,
  • ulu matua
  • fatu fatu
  • tigā
  • leai se manaʻoga,
  • itiiti le faateleina o le toto.

O aʻafiaga o le sibutramine, e pei o isi vailaʻau, e aofia ai le ono mafai ona tupu se faʻafefe, faʻaalia e urticaria ma pruritus. I lenei tulaga, ua faʻamalo le vailaʻau.

O aʻafiaga matuia matuia o le vailaau faʻasaina e aofia ai le tagofia o mea ua fai ma vaisu ma le tosoina. O le faʻalagolago i fualaau oona e le tupu, ae o le taimi muamua lava peʻa uma le faʻamalolo, o le maʻi mafaufau o le mafaufau e mafai ona faʻateteleina, lea e ono mafua ai le toe foi atu i masaniga masani. Ina ia faʻaitiitia le malosi o nei aʻafiaga, e fautuaina e fomaʻi le taofia o togafitiga, faʻaititia malie le fua o le fualaau faasaina.

O aʻafiaga e le manaʻomia e aʻafia ai:

  • faʻafitauli o le mafaufau (e oʻo i le tuinanau o lagona),
  • 'ai meaʻai (masima, anorexia),
  • faateleina le lamatiaga o osofaiga o fatu,
  • tigā
  • maualuga le faateleina o le toto toto,
  • Tachycardia
  • faʻanoanoa
  • ua le lelei le taamilosaga lautele.

Ona o le mea moni e mafai ona faʻatau le sibutramine muamua e aunoa ma se faʻasologa, o nisi o aʻafiaga e ono le mafai ona resitala e le gaosimea ma e le o faʻaalia i totonu o faatonuga. E taulaʻi e fomaʻi le tosina atu oi latou o loʻo toilalo le mamafa i le manaʻoga mo se faʻasalalauga faʻapitoa. E naʻo le auala lenei e faʻaititia ai le tele o aʻafiaga i itu.

Orlistat (Orlistat, Orlistatum)

  • E i ai lona aafiaga lautele
  • O le faiga ole gaioiga e talitutusa lava ma le amio a triglycerides pe a nonoa ni molikino o le gastric ma pancreatic lipase, e le faatagaina ai i latou e fegalegaleai ma lipids. I se isi faaupuga, o enzymes gastric i lalo o le faatosinaga a le lisi o igoa e le mafai ona gaʻo atoa "gaʻo," lea e faʻaaogaina mai le tino (e pei o le feces) i le faagasologa o le digestive i totonu o le vaega o meaʻai (gastrointestinal tract).
  • O le vailaʻau e le o aʻafia mai i le gastrointestinal tract, ie. e masani ona le ulu i totonu o le tino (o le tele lava e alu pe a maeʻa le 3 - 5 aso, ma e tusa ma le 2% e alu i totonu o fatugaʻo)
  • Faʻaseʻe le LDL (Faʻaitiitia le eletise Lipoproteins)
  • Faateleina HDL (Maualuga Maualuga)
  • Faʻaitiitia le mamafa o le toto (toto maualuga)
  • Faaitiitia le anapogi
  • E faʻaaogaina i le togafitiga o, ma talu ai ona o lenei vailaau e maua ai le taui o le metabolism gaʻo
  • Fautuaina Faia: 1 capsule (120 mg) 3 taimi i aso uma ma taumafataga

  • Paʻu, suauʻu papa
  • Faʻasaina o le suauʻu
  • Felafolafoaiga le mautonu
  • Faʻaititia le faʻaaogaina o vitamini e mafai ona gaʻo (gaʻo-soluble) (faʻaaoga le televitamin complex)

Sibutramine (Sibutramine, sibutramine hydrochloride monohydrate)

  • E i ai sona aʻafiaga tutotonu
  • O se mea e le masani ai e faʻaitiitia ai le manaʻo (pe a maeʻa ona amata e se tagata mea taumafa itiiti)
  • Faʻaleleia le lagona o le atoatoa
  • Faateleina le thermogenesis (faʻalautele le vevela o le tino)
  • Faateleina HDL
  • Faaitiitia LDL, triglycerides, aofaiga o cholesterol, uric acid
  • Faateleina le maualuga o le toto ma faʻateleina le fatu fatu, o nisi taimi i se lautele ("sese" o loʻo aliali mai)
  • Tuʻu i le tino e 77%
  • O le maualuga o lona aafiaga e tupu i le 1.2 itula i le maeʻa ai o le vailaʻau
  • Faʻaaogaina i le togafitiga o le isesa ma se BMI e 30 kilokalama / m 2 pe sili atu poʻo le BMI o le 27 kg / m 2
  • E mafai ona faʻamanuiaina le galuega o le platelet

  • Faanatinati
  • Tigā
  • Tesea
  • Faʻaleagaina
  • Popolega
  • Paresthesia (le mautonu le lagona o vaega eseese o le tino)
  • Tatau le suiga
  • O le gasegase o le psychosis ma le faoa faamalosi i mataupu tuufua
  • Tachycardia
  • Loto o le fatu
  • Faateleina le toto maualuga
  • Taʻalo (taʻaloga o le paʻu ma se lagona o le mafanafana)
  • Sini Shenlein-Genoch ma le thrombocytopenia i mataupu vavalalata
  • Gutu gutu
  • Leai o le fiaai
  • Faʻailogaina
  • Tatala
  • Nausea
  • Faʻavavevaveina o le afaina

I se isi faaupuga, o lenei vailaʻau e aʻafia ai le faʻaogaina o le tino ma le fatu cardiovascular. O le mea lea, e le mafai ona faʻaaogaina faatasi ma isi vailaʻau o loʻo galue i luga o le tino (antidepressants, antipsychotics, tryptophanes). E faʻaleleia ai le avega i luga o le ate ma fatugaʻo, ona e faʻafefiloi ma ulu atu i le tino e ala i le mea oona.

E ui lava i lea, e mafai ona faʻaaogaina lona faʻaaogaina mo se taimi umi mo le 1 tausaga!

Pharmacology

Faʻamaloiloga - anorexigenic.

E aʻafia ai le toe faʻaleleia o neurotransmitters - serotonin ma norepinephrine mai i le synaptic cleft, e ono aʻafia ai fegalegaleaiga faʻamalosi o le ogatotonu o le norepinephrine ma le serotonergic system. Faʻaitiitia le manava ma le tele o mea taumafa e faʻaaogaina (faʻaleleia le lagona o le atoatoa), faʻateleina le thermogenesis (ona o le faʻaauau le faʻamalosia o le beta3-adrenergic receptors), ei ai sona aafiaga i le suauu lanu enaena. O loʻo faʻaaogaina ai gasegase agavaʻa i le tino (primaries ma secondary amines), sili atu i le sibutramine i lona gafatia e taofiofia ai le toe faʻaleleia o le serotonin ma le norepinephrine. I suʻesuʻega in vitro, o gasegase gasegase e puipuia ai le toe totoina o le dopamine, ae e 3 taimi e vaivai nai lo le 5-HT ma le norepinephrine. E leai se sibutramine po o ana gasegase gasegase e aafia ai le faasaolotoina o monoamines ma le MAO, aua le fegalegaleai ma tagata e maua mai i le neurotransmitters, e aofia ai le serotoneric, adrenergic, dopaminergic, benzodiazepine ma le glutamate (NMDA), ma e leai ni aʻafiaga faʻamalosi ma antihistamine. E le faʻaaogaina le 5-HT platelet ma mafai ona suia le galuega platelet.

O le faaitiitia o le mamafa o le tino e faatasi ma le faateleina i le maualuga o le HDL i le ogaoga ma se faaitiitia o le aofaiga o triglycerides, le cholesterol atoa, LDL ma le uric acid.

I le taimi o togafitiga, o loʻo i ai sina laʻititi laʻititi i le toto maualuga i le malolo (pe tusa o le 1-3 mmHg) ma le faʻaititia lelei o le fatu (e 3-7 lu / min), ae i vaʻavaʻaleʻa e mafai ona tele suiga suiga. Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻatasi ma inhibitors o le oxidation microsomal, faʻapupula le fatu (i le 2.5 bpm) ma faʻalautele le QT (e 9.5 ms).

I le lua tausaga o suʻesuʻega i kusi ma moa aʻo faʻaaogaina pusa, o le mea na mafua ai le 0.5-21 taimi maualuga nai lo le MRI, faʻateleina le aʻafia o le tino o le tino. o le tisifale interstitial testicular sili ona taua i tama tama. Leai se aʻafiaga o le tino maliu na matauina i mumumu ma tamaʻi fafine. E leai sona aʻafiaga, e le afaina ai le fafagaina. A faia togafitiga i rata, AUCs o gasegase gaioiolosi uma lea e 43 taimi e maualuga atu nai lo mea na matauina i le MRI, e leai se tauatofiaga. Ae ui i lea, i suʻesuʻega na faia i lapeti Belted belted i lalo o aiaiga pe a 5 taimi sili atu nai lo le taimi na faʻaaogaina ai le MRI, o faʻafitauli o le faʻaleleia o le tino na maua i le fanau (suiga i le foliga poʻo le lapoa o le paʻu, vaʻa, siʻusiʻu, ma le ponaivi o le ponaivi )

A maeʻa le faʻafofoga tautala, e vave lava ona galo mai le vaega o meaʻai e le itiiti ifo ma le 77%. I le "uluaʻi fua" e ala i le ate, e maua ai le biotransformation i lalo o le aafiaga o le iso isozyzyme o le cytochrome P450 faatasi ai ma le fausiaina o ni metabolite malolosi (mono- ma le rosemethylsibutramine). A maeʻa ona ave se tasi o le 15 mg o Cmax, o le monodesmethylsibutramine e 4 ng / ml (3.2-4.8 ng / ml), ma le didesethethylsibutramine e 6.4 ng / ml (5.6-7.2 ng / ml). E ausia le Cmax i le maea ai o le 1.2 itula (sibutramine), 3-4 itula (gasegase malosi). O se taumafataga tutusa e maua ai le Cmax o metabolites e 30% ma faʻalautele ai le taimi e oʻo ai i le 3 itula e aunoa ma le suia o le AUC. E vave tufatufaina i luga o ie. O le faʻamauina o le protéine e 97% (sibutramine) ma le 94% (mono- ma le didemethylsibutramine). O le faʻatusatusaga o le faʻatusatusaga o gasegase galue i totonu o le toto e oʻo i totonu o le 4 aso i le maea ai o togafitiga ma e tusa ma le 2 taimi sili atu nai lo le maualuga o le plasma i le maeʻa ai o se fualaau e tasi. T1 / 2 o le sibutramine - 1.1 itula, monodesmethylsibutramine - 14 itula, heesmethylsibutramine - 16 itula. O gasegase gasegase e maua ai le hydroxylation ma faʻatasi ai ma le fausiaina o gasegase e le gaioiolosi, lea e mafua mai i fatugaʻo.

O le a le sibutramine?

Sibutramine o se vailaʻau malosi. I le taimi muamua, na atiaʻe ma tofotofoina e avea o se antidepressant, ae na iloa e saienitisi e iai sona malosiaga malosi, e mafai ona faʻaitiitia ai le manaʻo.

Talu mai le 1997, na faʻaaogaina i le Iunaite Setete ma isi atunuu e avea o se auala lelei e aveesea ai le mamafa, e faʻasino atu ai i tagata e iai faʻamaʻi pipisi. E leʻi leva ona oʻo mai aʻafiaga.

Na foliga mai o le sibutramine e fai ma vaisu ma faʻavaivai, lea e mafai ona faʻatusatusa i fualaau faasaina. E le gata i lea, na ia faateleina le lamatiaga o le maʻi cardiovascular, o le toatele o tagata sa mafatia i le afaina ma le fatu ao oso i ai. E iai faʻamaoniga le aloaia e faapea o le faʻaaogaina o le sibutramine na mafua ai le maliu o tagata gasegase.

Le faʻatagaina o tupe

O fualaau o le Sibutramine e maua ai se lisi mataʻutia o le faʻasaʻoina. O mea autu e manatu i ai o soliga i le gaioiga o le loto, ate ma fatuga, talu ai ona o le mea na mafua ai le avega mamafa i nei totoga.

O le faaleagaina o le fualaau faasaina e sili atu ona taua pe afai o le gasegase e le o se mea e afaina ai meaai, ae o lona lua. O le tele o taimi, o le faʻafitauli o le tino ma le gaioiga o totoga i totonu e mafua ai.O togafitiga faafomai e faamaonia ai le le atoatoa o le sibutramine i ia tulaga. Isi faʻasalaga mo le tagofia o fualaau faasaina:

  • lalo o le 18 tausaga
  • ina ua mavae le 65 tausaga
  • faatasi ai ma le masima,
  • faatasi ai ma le anorexia,
  • faaletonu mafaufau
  • hyperthyroidism
  • ogaoga maualuga
  • prostate adenoma
  • glaucoma
  • vailaau faasaina
  • fualaau faasaina
  • ava malosi.

O le tausiga faapitoa e manaʻomia ai le tofia o le sibutramine i fomaʻi ma tagata e ono aʻafia i le faoa faamalosi, faapea foi i latou o loʻo maua i le hematopoiesis poʻo le faʻamaʻi toto.

Talu ai ona o le tele o aʻafiaga o faʻalavelave faʻalavelave ma faʻafitauli, o le ava malosi e tatau ona lafoai atoa i taimi o togafitiga. Ina ia aveesea mai le tino se vailaau e togafitia ma le loto i ai ma le faʻafuaseʻi, e tatau ona faia le taele gaogao, e tatau ona ave se tagata e faʻafeiloaʻi ma e tatau ona valaʻau se falemaʻi.

O fea o togafitiga pito sili ona mamafa o le fua o meaʻai?

Ua oʻo mai le taimi e fai ai ni mea laiti ma filifili ni mea leaga se lua (pe afai e mafai ona faia lenei mea uma).

Matou te le vaivai e faʻamanatu i le au faitau uma e sili ona lelei le tuʻuina atu o mea e sili ona lelei e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau ma ia fesoasoani i se taimi taua pe a le mafai ona togafitia togafitiga e aunoa ma latou. E sili atu le tausisi i mea na atiae i taimi o Soviet ma aso nei, e leʻi faia e suiga o meaʻai i le taimi nei ni suiga tetele i le faiga o meaʻai faafomaʻi.

Ae talu ai ona ua faatonuina e le fomaʻi, sei o tatou mafaufau po o le fea o mea e lua e gaosia e sili ona leaga?

Manatua e leai se faʻataʻitaʻiga talafeagai mo le faʻamaoniga o fualaau faasaina i lenei aso. O faʻamaumauga uma i luga o latou saogalemu saogalemu e faʻavae i luga o suʻesuʻega na faia i luga o manu, ma o lenei ua maeʻa ona faʻavaivaia le matou iuga. Ae seʻi o matou taʻuina atu ia te oe se mealilo, o le tele o fualaau faʻatau i le falemaʻi o le Rusia e leʻi faʻataoniaina lelei (o le toʻatele o tagata e le mafai ona taʻua o "vailaau", talu ai e le o taulai atu i togafitiga, ae o le faʻaitiitia o faʻamaoniga autu o le maʻi). O le mea autu i fualaau o aso nei e faapea latou te "galue", ma pe faapefea ona tutusa le lua ma e le taua tele.

O a ni eseesega autu i le va o nei mea e lua?

Sei o tatou mafaufau i ai mai le manatu o le faagasologa o le avega ma le auala e faʻaalia ai, talu ai pe afai e mafai ona aveese se mea mai le tino, ona mafai lea, e ui lava i se faʻalautelega, e mafai ona taʻua e leai se afaina.

Sibutramine
Aafiaga
FaʻasalalauCentral
Faʻataʻitaʻiina le pasene
E masani lava e le aʻafia i le gastrointestinal tract ma ua faʻamavae atoa mai le tino pe a uma le 3 i le 5 aso.
I le maeʻa ai o le taumafaina, o le 77% o loʻo gaosia. Muamua, i lalo o le gaioiga o enzymes, ua liua (metabolised) i le ate i ituaiga eseese o metabolites, ona aveesea lea mai le tino i le toatele e ala i fatugaʻo masani.
E faapefea ona aoga
O le inhibitor intestinal lipase lea e le faʻamalosia ai elemene oona, lea o le a mafua ai ona galo lo latou gafatia e talepe ai gaʻo mai meaʻai, ma faʻaititia ai le aofaʻi o le gaosi o meaai.
E vave ona tufatufaina i totonu o masini. Faʻaleleia le satisite i le taofia o le toe faʻaleleia o monoamines (e pei o le serotonin ma le norepinephrine). Faʻateleina le gaioiga o serotonite ma faʻafeiloaʻi o meaʻai, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le manava, ae faʻaleleia le vevela o le tino, ma aʻafia ai foi le tino o meaʻai lanu enaena.
E suia le suiga o le toto
E leʻo faʻalauteleina i le toto ma e le o faʻamoemoeina i le plasma (o lona maualuga e sili atu i le 5 ng / ml).
E aʻafia ai meatotino a platelets, faʻapipiʻi siama.
Faailoga
Faʻaipoʻa (pe a fai e le fesoasoani le taumafataga ma gaoioiga faaletino).
Faʻatasi ai ma le tele o meaʻai i meaʻai faʻatasi ma togafitiga faʻapitoa.
O se meaai faapitoa e manaomia
I le faagasologa o togafitiga, e tatau ona mataituina se paleni paleni paleni, maualalo-kalori, "taumafa maualalo" (faatasi ai ma le gaʻo o le gaʻo i aso uma e le sili atu ma le 30%) faʻatasi ai ma lona faʻatamaoaigaina o meaai ma multivitamins.
E tatau ona mulimuli i le taumafataga ua fautuaina e se tagata fai meaʻai i aso taʻitasi masani faʻaletino masani. A aunoa ma le tausisia o lenei tulafono, pe a maea le faagasologa o togafitiga, toe mafai ona toe maua le tupe maua. Aua le faʻaaoga le ethanol.
Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina
  • vailaʻau gaʻo gaʻo-faʻafefeteina - faʻaitiitia ai o latou aʻafiaga
  • digoxin, phenytoin, fomaʻi faʻamataʻu, nifedipine, glibenclamide, furosemide, captopril, atenolol poʻo le ethanol - e leai ni fegalegaleaiga faʻapitoa vavalalata ua taua
  • pravastatin - faʻapupulaina le lipid-lowering effect
  • MAO inhibitors (monoamine oxidase) e pei o le: agomelatine, paroxetine, pipofesin, dulexetin, sertlanin, trazodone, fluoxetine, ma le procarbazine, selegiline - ao le i faia le sibutramine, faatalitali mo le 2 vaiaso ina ua mavae le aoga mulimuli o le inhibitor (incompatible)
  • inhibitors o le oxidation microsomal - faʻaitiitia le gasegase ma faʻalautele ai le vevela o le sibutramine
  • faʻalavelave faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi - faʻaitiitia le lelei
  • fualaau faasaina lea e faateleina ai le mamafa o le serotonin i le toto - faateleina ai le lamatiaga o le atiaeina o "serotonin syndrome"
  • fualaau oona e faateleina ai le toto, mama mama (HR) poʻo fualaau oona faʻaaogaina i le togafitiga o malulu lea e aafia ai nei matāʻupu e faateleina ai le lamatiaga o le faateleina o le toto ma le fatu fatu.

Talu ai ona o le tele o le sibutramine pe a uma le faʻafofoga tautala e vave lava ona gauaiina e o tatou tino, ma o ona aʻafiaga e matua lautele lava, e sili atu le lafoaia o lona faʻaoga mo i latou o loʻo iai ni faafitauli ogaoga i le ate ma fatugaʻo. E le gata i lea, e gaoioi i le fatugalemu o le tino, faʻaitiitia ai le faʻasalalau, faʻaititia tagata, faʻalavelave, ma momoe. E le fautuaina mo tagata o loʻo tietieina se taavale i aso uma pe taʻavale se ituaiga o taavale.

O le tele o gaioiga o lenei mea e lautele, o le mea lea, e sili ona lelei le taulaʻi i le lisi, lea e toetoe lava a vavae ese mai le tino. O ia, e pei o, na te tuuina atu se auaunaga taua i le tino, aua "faamama" meaai uma e ulu atu i le manava mai le gaʻo, ae e tatau foi ona tatou totogia lenei auaunaga, aua o le tele o tagata gasegase e sauniuni e sauniuni ma le manava ma isi faafitauli ma le manava. E itiiti le aoga nai lo le silenamine, o lea o lona faʻasoa i le tasi capsule e silia ma le 100 mg (mai le 120 mg).

Po o le a lava lau vailaau e te filifilia, manatua pea e le fautuaina e faʻaaogaina e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi!

O le filifiliga e masani lava oe, ae e sili le lelei le tuʻufaʻatasia o taʻaloga ma meaʻai talafeagai!

Ia soifua maloloina ma fiafia!

Faatasi ai ma le faamoemoe o le leiloa o le mamafa, e tele teineiti ma fafine latou te togafitia ni vailaau faapitoa e aveesea ai le mamafa o le mamafa. O nei mea e aofia ai ni pepa e aofia ai le sibutramine. Ae e te leʻi amataina ni togafitiga faʻapitoa, e tatau ona e faitau i faatonuga mo le faʻaaogaina o le sibutramine, o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Faʻasalalauga aʻo maʻitaga ma lactation

O faʻatau faapitoa e faʻasaina le tagofia o fualaau faasaina i fafine o loʻo i le tulaga o le maʻitaga poʻo le lactation. I nei tulaga, o aʻafiaga o papa maʻa atonu e le lelei mo le tina, ae mo lana tama foi. O lenei fautuaga e le tatau ona galo, talu ai o le tele o tagata gasegase e le lelei le soifua maloloina ma e oʻo lava i le maliu ua maitauina i se taimi umi.

Faʻaiʻuga

A o ave le vailaau e faʻaitiitia ai le mamafa, o nisi o aʻafiaga e ono tutupu. E mafai ona faʻataunuʻu ma umi taimi. Afai e maua, e mautinoa lava e tatau ona e logoina le fomaʻi, aua o loʻo i ai se tulaga lamatia e faʻalavelaveina ai lou tulaga pe afai e faaauau pea ona e ave fualaau.

O le lisi o aʻafiaga i itu e tatau ona aofia ai:

  • malosi
  • leai se manaʻo
  • paresthesia
  • taʻavale
  • maualuga le toto maualuga
  • ulu matua
  • faʻamalosi faʻamalosi
  • thrombocytopenia
  • faʻavavevave o faʻamalolo,
  • tofo tofo
  • popolega
  • vavao
  • mūmū i vaega eseese o le paʻu,
  • nasal interstitial.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E masani lava o loʻo i ai iloiloga oi latou o loʻo galo le mamafa e uiga i le Sibutramine e uiga i ana fegalegaleaiga ma isi fualaau. I le taimi o le togafitiga ma lenei sui soʻo, e taua le manatua o le faʻaaogaina o ia laʻau ma le erythromycin, ketoconazole, cyclosporine ma isi vailaʻau faʻasaina le gaioiga o le CYP3A4, o le faʻatupulaia o metabolites i le plasma e mafai ona faigofie ona faateleina, ma o le a mafua ai ona faateleina le vaitaimi ole QT.

O le aʻafiaga o le alualu i luma o le maʻi serotonin o le a faateleina ao aveina Sibutramine ma vailaʻau nei:

  • opioid analgesics,
  • Paroxetine
  • Fluoxetine
  • fatuga tutotonu o le tale,
  • "Citalopram".

Faaaoga i fafo

Sibutramine ma fualaau tutusa e faʻaaogaina e le gata i Rusia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le Iunaite Setete o nei oloa e maua mai i lalo o le igoa "Meridia" ma ua faʻatau e pei lava ona faatonuina e le fomaʻi. Tagata atamamai i totonu o le atunuʻu, oe na faia le tele o suʻega i tagata volenitia ma tikeri eseese, ma o le taunuuga na maua ai le numera tele o oti. Mo lenei mafuaʻaga, latou te faatagaina papamaa e naʻo tagata mamaʻi e leai ni faʻafitauli o le soifua maloloina, aemaise lava i le cardiovascular system.

I le Europa Europa, na taofia le tatalaina o Sibutramine. O le mafuaaga mo lenei mea o le maua lea e tagata tomai faapitoa i se aafiaga leaga i galuega a le loto ma toto toto. Ina ia faamanino lenei mea, o suʻesuʻega eseese na faia i luga o tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi o nei totoga, lea e le o faʻamafanafanaina ai taunuuga.

O nisi tagata e le mafai ona gafatia e faatau le "Sibutramine", o lea o loo latou saili fualaau e tutusa ma ia i faailoga ma le aoga. O le mea e lelei ai, e tele na oloa. Ae i le taimi lava e tasi, e taua le manatuaina o faaputugatupe o loʻo i ai le sibutramine e faʻatau atu naʻo le faʻamaʻi. O le sili ona taʻutaʻua o latou:

  1. Meridia O se vailaau tuʻufaʻatasi a Siamani ua faʻamoemoe e faʻaitiitia le mamafa ma faʻamaonia le tulaga o le mafaufau o lagona o le tagata maʻi. E faʻaaogaina i se faʻamatalaga manino manino, e ui lava e manaʻomia ai se umi umi. O le auupega o loʻo i ai se lisi tele o aʻafiaga o le aʻafiaga ma faʻasagaga e fesoʻotaʻi ma se lamatiaga i le ola o le tagata.
  2. Slimia. O se fualaau lelei e fuafua i le faʻaitiitia o le mamafa o le tino. E mafai ona faʻavavevave le metabolism lipid ma faʻasaʻo le maʻi mai le faʻalagolago meaai. O le fofo e aoga, ae o le togafitiga e sili atu i le ono masina.
  3. "Faʻalavelave." O se meafaigaluega ua fuafuaina e faʻamautu ai le mamafa, e le gata o lona faʻaaogaina autu, ae faʻapea foi ma le numera o isi mea faaopoopo. Na te faasaʻoina amioga masani ma e faʻaaogaina faapitoa mo le togafitia o meaʻai oona.
  4. Lindax. E faʻatau e tagata faʻataʻitaʻiga ina ia faʻaitiitia ai le faʻalagolago i meaʻai. Ua fautuaina e fomaʻi lenei fualaau ina ia faia ni suiga i le 'ai o masaniga pe a le mafai ona taofia le fiaai i isi auala. O lenei vailaʻau e le o se mea e fai ma vaisu ma e le faatagaina le faʻavaeina o le faalagolago i ona vaega.
  5. Faʻaititia. O lenei meafaigaluega e faʻaaogaina tele i nisi o atunuu, ae pei lava ona faatonuina e se fomaʻi. E fesoasoani i le faʻataunuʻuina atili o pauna vave, e aunoa ma le faia o mea ua fai ma vaisu.

Analogs o le "Sibutramine" iloilo foi e iai. E le lava, i totonu ia i latou e leai ni faʻamatalaga le lelei a tagata faatau, talu ai ua faamalieina tagata i a latou gaioiga. E ui lava i aʻafiaga o le itu, o le lelei o fualaau faasaina e matua ofoofogia lava. Faʻafetai i lenei mea, o analogues Sibutramine e le o lauiloa. E maua ma faʻaaogaina e tagata i atunuu eseese, maua ai ni mea ofoofogia.

Tali lelei

I aso nei, e tele iloiloga o le faʻaitiitia o le mamafa e uiga i Sibutramin. O loʻo tuʻuina i latou e tagata o vaitausaga eseese oe na iai pe o feagai ma lenei fofo.O ē faʻatau i a latou faʻamatalaga e faʻaalia ai ni uiga e iloagofie ai nei fualaau mai fualaau faʻatauvaʻa, faapea foi le lelei.

O le tele o taimi, o faʻatalanoaga e tuʻuina atu e na tagata faʻatau oe ua uma ona latou maua le tele o tupe ma e le mafai ona latou maua le mea e manaʻomia mai ia i latou. Latou te finau na vave faʻaitiitia e le Sibutramin lo latou fia 'ai ma fesoasoani e toesea muamua pauna muamua i le vaiaso muamua o le ulufale. E fai mai foi tagata e leai ni o latou aʻafiaga pe faʻaali mo se taimi puupuu, o lea e leai se mafuaaga e popole ai.

Aemaise lava, e faailoa mai e tagata pe a maeʻa se togafitiga, o le mamafa ma le malosi malosi e le toe foi mai. Faʻafetai i lenei mea, e aunoa ma le tele o taumafaiga e mafai ona e faʻamaonia ma oʻo ai i le ausia o ni taunuuga fou, ae aunoa ma le faʻaaluina o tupe i fualaau.

Faʻaiʻuga o le vailaʻau Sibutramine

I suʻesuʻega a le placebo, e 9% o tagata gasegase na maua le sibutramine (n = 2068) ma le 7% o tagata na maua le placebo (n = 884) na faʻaaogaina togafitiga ona o aʻafiaga.

I suʻesuʻega faʻatulagaina e le placebo, o aʻafiaga e sili ona taatele o le matagogo, o le anorexia, o le siʻomaga, o le tui, ma le maʻi tiga.

O loʻo taʻua i lalo o aʻafiaga o le gasegase na matauina i tagata gasegase e maua le sipamine, ma le tele o le ≥1% ma sili atu nai lo le vaega placebo. O le tele o taimi e tupu ai lenei itu i le vaega o loʻo faia le sibutramine o loʻo faʻaalia i tafatafa o le igoa, faʻamatalaga talitutusa i le nofoaga placebo i puipui.

  • O le tino atoa: tiga - 30.3% (18.6%), o le tiga - 8.2% (5.5%), maʻi pipisi-8.2% (5.8%), manuʻa faʻafuaseʻi - 5.9% (4.1%), asthenia - 5.9% (5.3%), tiga o le tino - 4.5% (3.6%), tiga o le pusa - 1.8% (1.2%), tiga i le ua - 1.6% (1.1%), tali atu i le tino - 1.5% (0.8%).
  • Mai le cardiovascular system ma le toto (hematopoiesis, hemostasis): tachycardia - 2.6% (0.6%), vasodilation (o le hyperemia o le paʻu ma le lagona mafanafana) - 2.4% (0.9%), migraine - 2.4% (2.0%), maualuga / faateleina le toto - 2.1% (0.9%), fua o le fatu - 2.0% (0.8%).
  • Mai le vaega o meaʻai: Ole aotelega - 13.0% (3.5%), faʻavae - 11.5% (6.0%), faʻalauteleina o le manaʻo - 8.7% (2.7%), taʻavale - 5.9% (2.8 %), dyspepsia - 5.0% (2.6%), gastritis - 1.7% (1.2%), fiainu - 1.7% (0.9%), vomiting - 1.5% (1 , 4%), faʻavavevaveina o le faʻamalosi - 1.2% (0.5%).
  • Mai le maskotakeletal system: faʻalautele - 5.9% (5.0%), myalgia - 1.9% (1.1%), tendosynovitis - 1.2% (0.5%), faʻatasi faʻamaʻi - 1.1% (0.6 %).
  • Mai le faʻalavelave o le tino ma aʻafiaga aʻafia: o le susu - 17.2% (4.2%), o le siʻomaga - 10.7% (4.5%), vavao - 7.0% (3.4%), popolega - 5.2% (2, 9%), popolega - 4.5% (3.4%), faanoanoaga - 4.3% (2.5%), pagatia - 2.0% (0.5%), moe malolo - 1.7% 0.9%), osofaʻiga - 1.5% (0.5%), agavaʻa faʻalagona - 1.3% (0.6%), suiga i le tofo - 2.2% (0.8%), faʻalogo faʻamaʻi - 1.7% (0.9%), earache - 1.1% (0.7%).
  • Mai le manava o le tino: rhinitis - 10.2% (7.1%), pharyngitis - 10.0% (8.4%), sinusitis - 5.0% (2.6%), leʻo le mamafa - 3.8% (3.3 %), laryngitis - 1.3% (0.9%).
  • I le vaega o le paʻu: faʻavaʻa - 3.8% (2.5%), suauʻu - 2.5% (0.9%), Herpes simplex - 1.3% (1.0%), eleʻele - 1.0% (0.8 %).
  • Mai le faiga o meaʻai: dysmenorrhea - 3.5% (1.4%), faʻamaʻi pipisi o le gaʻo - 2.3% (2.0%), tagata faiva vavalo - 1.2% (0.5%), faʻasalaga - 1.0% (0 , 8%).
  • Isi: faʻamatalaga lautele - 1.2% (0.8%).

Togafitiga muamua, i le taimi ma le maeʻa o le maitaga

O nisi taimi o le gasegase o se mafuaʻaga o le leai o se tulaga i fafine, e puipuia ai le maitaga, maʻitaga ma le fanau mai o se pepe soifua maloloina. O le tulaga e manaʻomia ai meaʻai ma togafitiga faafomaʻi. Afai o isi metotia o le faasaʻo o le mamafa o le a le aoga, o le sibutramine e mafai ona faʻataʻitaʻiina aʻo leʻi maʻitaga. E taua le mafaufau o le fualaau faasaina ei ai lona tauatogenega, o lona uiga, e mafai ona faatupuina ai faʻalavelave i le atinaʻe o le tamaititi.

Mo le taimi atoa o togafitiga, e tatau i se fafine ona tuʻuina atu togafitiga faʻatuatuaina. Mai le faaiuga o le vasega o togafitiga i le taimi o le mafaufau, e le itiiti ifo ma le lua masina e tatau ona pasia. A o faagasolo lea vaitaimi, o le a faʻaumatia e le tino mea totoe o le vailaau faʻasaina. Togafitiga ma le fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma le susu e matua faasaina.

O faʻatonuga atoa o Sibutramin o fualaau ia:

O le tele o ituaiga Sibutramine o Goldline Plus ma Reduxine Met.I le faaopoopo atu i le mea galue, o le microcrystalline cellulose o loʻo aofia i la latou tuufaatasiga, lea e faʻamalosia ai le aafiaga anorexigenic o le sibutramine. E aofia ai foi le metformin i le Reduxin Met, e faʻaleleia ai le lagona o le tino i le insulin.

O fualaau uma analog e lamatia i le auala lava lea e tasi e lamatia ai le sibutramine, ei ai foi le mea e tasi e faʻasaina ma aʻafia ai itu. Goldline Light supplementary diet does not contain sibutramine, ma o lea e le mafai ona faʻatusatusaina i le uluai fualaau.

Faatasi ai ma mea saogalemu mo le sibutramine, Xenical o le sili ona lauiloa. O lona gaosiga galue, poʻo le listat, o le vailaʻau pito sili lea ona suʻesuʻeina mo le gau o le mamafa ma le faʻamaonia mautinoa ma le lelei. O le vailaʻau e naʻo totonu lava o le lumina o le intestinal, e taofia ai le faʻafefe o gaʻo, ma e le afaina ai le fatugalemu o le tino.

O loʻo i ai le toʻatele o tagata o loʻo aʻafia i le mamafa o le mamafa ona o se mafuaaga poʻo se tasi. O le sola ese mai ia te ia e le faigofie i taimi uma. O le faamalositino, e le o taimi uma e aoga ai le filifiliga. E le gata i lea, i le faaopoopo atu i le mea moni e talafeagai le oo mai i tulaga ma nisi tapulaa, faapea foi le vaevaeina o se aofaiga o le taimi i lenei faagasologa, e tatau ona i ai le malosi lelei. O le mafuaaga lena e toatele tagata e gauai atu ai i fualaau faasaina, aemaise lava vailaau faafomai Sibutramine Slimming .

O le numera o tagata o loʻo faʻapupulaina o loʻo ola i tausaga taʻitasi. O le mea lea, o le faanatinatiina o le faafitauli ua faateleina. O le mamafa o le mamafa e le gata o se faafitauli o foliga vaaia. O lenei mea e mafua ai le le mautonu le mafaufau: o se tagata e faʻataunuʻuina lona uiga. E mamao lava mai taimi uma e mafai ai ona aveesea le mamafa o le mamafa, e tusa lava pe e te alu i ai mo taʻaloga i aso uma ma 'ai saʻo. O le mafuaaga lena e faatonuina ai e fomaʻi fualaau, aemaise lava Sibutramine.

Sibutramine ua faʻamaonia i tagata o loʻo mafatia ma le mamafa. I lenei tulaga, o se tasi o tulaga e sili ona taua o le leai o ni iuga pe a faʻaaoga isi metotia o le leiloa o le mamafa, mo se faʻataʻitaʻiga, mulimuli i meaʻai talafeagai, meaai, faʻamalositino masani ma gaoioiga faaletino. E ui lava i le mea moni o le Sibutramine oona e galue lelei ma pe a maeʻa ona faia se taunuuga lelei, e tatau ona malamalama o nei papaa o fualaau faasaina.

Faamolemole ia matau: E pei o le tele o isi fualaau oona, Sibutramine ei ai ona aafiaga o le itu ma nisi o mea e fai ai le faʻailoga.

Sibutramine, e pei lava o soʻo se vailaau, e tatau ona faʻaaoga pe a uma ona faʻatalanoa ma se fomaʻi taʻitaʻi, talu ai ona faʻaaogaina ma le le talafeagai e mafai ona taʻitaʻia ai aʻafiaga ma faʻalavelave. I le lautele, o iloiloga o le leiloa o le mamafa e uiga i le Sibutramine e tele. I le uma, pei o le tele o isi vailaau, atonu e le talafeagai mo se tagata.

Faamatalaga lautele

O lenei vailaʻau na sili atu i le luasefulu tausaga ua mavae. Sibutramine e iai sona aʻafiaga mo togafitiga o le oona ma le mamafa. E aoga le malamalama o le leiloa o le mamafa e ala i le faaaogaina o nei fualaau o le a le aoga. Sibutramine ua fautuaina ina ia faʻaaogaina naʻo le faʻapipiʻiina o taumafa faʻapitoa, faʻapitoa foi ma le faifaipea ma faʻagasolo malie le faʻaosoina o le tino.

O le mea muamua lava e lagona i le maeʻa ai o pepa Sibutramine o se lagona o le atoatoa. E tusa lava pe e te 'aina se vaega itiiti o meaai, ua lava mo le tino ma o le a tumu. - O se tasi lenei o mea sili ona taua o Sibutramine. E tupu lenei mea ona o lona aafiaga i luga o le vaega o le faiʻai e nafa ma le maofa. E tusa ai ma lenei mea, o lenei mea e taʻitaʻia ai le faʻamaonia o le maʻi e faʻaaogaina le tele o meaʻai, o le faʻaputuina o faʻasoa ma le gaʻo o le tino e mu.

Vaega o vailaʻau
IUPAC(±) -1- (4-chlorophenyl) -N, N-dimethyl-alpha- (2-methylpropyl) cyclobutanemethanamine (e pei o le chlorloride)
Fua faʻatatauC17H26ClN
Mol.massa279.85 g / mol
Faʻasologa106650-56-0
PubChem5210
DrugbankAPRD00456
Faʻavasegaga
Vaega o FaatoagaFaiga faʻapitoa
ATXA08AA10
ICD-10E66
Pharmacokinetics
Laititi le avanoaFaʻamolemole 77%, atonu o le a muamua ona faʻaaogaina
MetabolismHulu (CYP3A4-faʻafefiloi)
Half-soifuasibutramine mo le tusa o le 1 itula
metabolite 1: 14 itula
metabolite 2: 16 itula
FaʻatonuPulu (sibutramine ma gaioiolosi gasegase), gaʻo (gasegase le gaoioi)

Latou te faʻaaogaina lenei vailaʻau i le mea e le o iai se mea e manaʻomia ai le faʻaitiitia o le mamafa. O tulaga faʻapitoa ia e manaʻomia e fomaʻi le tagofia o pepa Sibutramine. Aʻo faagasolo le togafitiga atoa, e tatau i le tagata maʻi ona i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi o loʻo faʻapitoa i faafitauli o le paʻu.

E le gata i lea, o gaoioiga nei e tatau ona faʻamaonia:

  • taumafa paleni taʻitasi,
  • fetuunaiga o ituaiga olaga ma nisi o masaniga,
  • faateleina i gaoioiga faaletino, taʻaloga.

Sibutramine Faʻasalalauga

Muamua, o lenei fualaau faasaina na gaosia i le Iunaite Setete, ae o nei aso ua faasaina mo le faaaogaina i atunuu e pei o Canada, Europa, Ausetalia, Amerika. O lenei mea na mafua mai i le mea moni o le aʻafiaga leaga o le sibutramine i luga o le cardiovascular system na faamaonia. I Rusia, o vailaau, e pei o ana mea e tutusa ai, e mafai ona faatauina i se fale talavai e na o le talavai. O le a ia faia se lisi o vailaau malolosi. Ae peitai, ua na o le leai lava o le aafiaga o meaai ma gaoioiga faaletino.

O tamaʻitaʻi o aso Nei e masani ona le maua le mamafa ma maua ai se puʻu lima. O le alu i lenei sini e le faigofie tele, ae o fualaau oona o ni fesoasoani sili ona lelei i se mea faapena. O faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa i le "Sibutramine" e finau ai o nei fualaau oona e aoga tele. O lenei meafaigaluega e fesoasoani e vave faʻaitiitia le mamafa, ae na o le tulafono i le faʻaaoga ma le teuina.

I le aʻoga e uiga i le aoga o fualaau faasaina, e fiafia tagata i faatonuga ma iloiloga i le "Sibutramine." O le mea moni, e ese mai ona tagata tauva i nisi o vaega o loʻo faʻaalia i totonu o le talosaga. Afai e te le mulimulitaʻi i tulafono faʻapitoa i faatonuga, e le tatau ona e faʻamoemoe i se tulaga lelei, ae e mafai ona e faʻaleagaina lau lava soifua maloloina i lenei auala vave.

I totonu o le tusiga e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le a le vailaʻau. Analogues o Sibutramina, faatonuga mo le faʻaogaina ma iloiloga - o nei mea uma o le a aoga tele mo tamaʻitaʻi ma tamaʻitaʻi e le o faamalieina i latou.

Faatonuga faapitoa

Faʻaaogāina e mafai ona naʻo mataupu e faʻaogaina ai isi mea uma e faʻatatau i le faʻaitiitia o le mamafa o le tino e le aoga. O togafitiga e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi e iai le poto masani i le faasaʻoina o le oona e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa (taumafa, suia o mea e 'ai ma ituaiga olaga, faʻatupulaia le gaioiga faaletino). Ole fua ole 15 mg e tatau ona faatapulaa ile taimi.

O le aafiaga o le sibutramine i luga o le tino

O le Sibutramine e foliga tutusa lava ma amphetamines, e ui lava e le o maua ni o latou meatotino. O se mea e galue i le va o le tino, o le inhibitor o le toe faʻaleleia o le serotonin, norepinephrine ma le dopamine.

O le mea lea, o le aafiaga o le sibutramine i le tino ua faaitiitia i le taofia o le fiaai e ala i le faateleina o le mamafa o le serotonin i le tino. O le tagofiaina o fualaau faasaina ma le sibutramine e taofia ai le fiaai, e mafua ai le lagona vave o le soona tu, e faaitiitia ai le manaomia o le gaʻo, faʻateleina le faagasologa o gasegase - o le tino e amata ona faʻaaogaina ona lava gaʻo, ma gaʻo lelei le kulukose.

I le maeʻa ai o le sipamine, e lelei le gauai i totonu o le vaega o meaʻai ma gaʻo i le ate ma le faʻavaeina o mea gaosi. O le maualuga o le maualuga o le mea galue i le plasma e mataituina i le tasi ma le afa itula i le maeʻa ai o le sui o le falemaʻi, gasegase malosi - pe a mavae le tolu itula.

Fale faʻamaloilo

O le Sibutramine e taofia ai le toe faʻaleleia o neurotransmitters (norepinephrine ma le serotonin) mai i le synaptic cleft, faʻaleleia ai le faʻaogaina o gaioiga o serotonergic ma norepinephrine. Faʻaititia le aofaʻi o mea taumafa ma meaʻai (faʻaleleia le lagona o le atoatoa), faʻafeiloaʻi ai meaʻai lanu enaena, faʻaleleia le thermogenesis (ona o le faʻagasologa le faʻamalosia o le peta3-adrenergic receptors). Sibutramine o loʻo galue malosi i le tino, lea e sili atu ona sili atu i lona malosi e taofiofi ai le toe faʻaleleia o norepinephrine ma le serotonin. E le gata i lea, o nei metabolites e taofia ai foi le toe totoina o le dopamine, ae na o le 3 taimi e sili atu le vaivai nai lo le norepinephrine ma le serotonin. Sibutramine ma ona metabolite galue e le afaina ai le gaioiga a le MAO ma le faʻasaʻoina o monoamines, e le maua ai le antihistamine ma aʻafiaga faʻapitoa, ma e le fesoʻotaʻi ma faʻamaumauga o le neurotransmitters (e aofia ai le adrenergic, serotonergic, benzodiazepine, dopaminergic ma le glutamate). Sibutramine e faʻalavelaveina ai le platelet o le serotonin ma e mafai ona suia le galuega platelet. Faatasi ai ma se faaitiitia o le mamafa o le tino i le toto, ua faateleina le maualuga o le HDL ma o le aofaiga o le cholesterol atoa, triglycerides, uric acid ma le LDL ua faaitiitia.

I le taimi o le sibutramine togafitiga, o le toto maualuga o le toto maualuga e faateleina (pe a 1-3 mm Hg) ma o le pulusala e matua faateleina (e 3-7 lu / min), ae i nisi tulaga atonu e sili atu ona faalauiloaina nei suiga. Pe a faʻaaoga le sibutramine ma inhibitors o le oxidation microsomal, o le QT vaitaimi e faaumiumi (i le 9.5 ms) ma faʻalautele le fua o le pulutili (e 2.5 pia / min).

O se suʻesuʻega i tamaʻi ma fulufulu o gasegase, mutagenic, teratogenic aafiaga ma aʻafiaga i luga o le sixtamine fertility e leʻi faʻaalia, o le aʻafiaga o le mama o le tino o le suega o le suʻega na faʻatupulaia i tamaʻitaʻi. Ae i suʻesuʻega i lapiti na tupuga mai, o faʻalavelave i le faʻaleleia o le tino na faʻaalia (suiga i le tele poʻo le foliga o le siʻusiʻu, uʻu, paʻu, ma le ponaivi o le ponaivi).

Pe a faʻaalia i le tautala, o le sibutramine e vave ona gauai i le gastrointestinal tract e le itiiti ifo i le 77%. I le "uluaʻi fuaitau" e ala i le ate, o le fualaau faasaina ua faʻateleina faʻatasi ma le auai o le iso isozyzyme o le cytochrome P450 faatasi ai ma le fausiaina o gasegase malolosi e lua (di - ma monodesmethylsibutramine). Pe a ave le 15 mg o le fualaau faasaina, o le maualuga o le concentration o le monodesmethylsibutramine e tusa ma le 4 ng / ml, isesethylsibutramine e tusa ma le 6.4 ng / ml. O le maualuga o le maualuga o le sibutramine e maua pe a mavae le 1.2 itula, o ona gaioiolosi malosi pe a mavae le 3-4 itula. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma meaai e faʻaitiitia ai le maualuga o le maualuga o metabolites e 30% ma faʻalautele ai le taimi e oʻo ai i le 3 itula, aʻo le AUC e le suia. O le faʻatusatusaga o le faʻatusatusaga i le toto o gasegase malosi o le sibutramine e maua i totonu o le 4 aso i le maea ai o le togafitiga ma e tusa ma le 2 taimi maualuga atu nai lo le mea o le plasma pe a uma ona faia se fualaau e tasi. O le Sibutramine e vave ona tufatufa atu i le gaʻo. Sibutramine e fusifusia i palatini plasma e 97%, o ana gasegase malosi - e 94%. O le afa o le ola o le sibutramine e 1.1 itula, isesimethylsibutramine - 16 itula, monodesmethylsibutramine - 14 itula. O gasegase gasegase gasegase e maua ai le gaosiga ma le hydroxylation ma le fausiaina o gasegase e le o gaoioi, lea e mafua mai i fatugaʻo.

Faʻalogo! Talu mai le 2010, o le sibutramine ma sauniuniga o loʻo i ai na faʻasaina mo le faʻatau atu i Europa, Amerika, Kanata ma Ausetalia ona o le faʻaalia o le pathogenic i le cardiovascular system. E fautuaina e EMEA e le o faʻamalosia e fomaʻi le sili atu nai lo le sibutramine, e le faʻatagaina e le au fomaʻi, ma e manaʻomia e tagata gasegase le vave manaʻomia e vaʻai se fomaʻi mo se suiga i togafitiga.

O togafitiga atoatoa mo tagata mamaʻi o loʻo mamafa tele i le meaʻai taumafa ma se numera o le tino o le 30 kilokalama / m2 poʻo le sili atu pe faʻatasi ai ma le numera o le tino o le 27 kilokalama / m2 pe sili atu, ae i le i ai o isi faʻafitauli lamatia e fesootaʻi ma le mamafa o le tino ( dyslipoproteinemia, ituaiga 2 maʻisuka malosi).

Contraindications

O le gasegase o le gasegase o le gasegase o le gasegase o le gasegase o le gasegase o le gasegase o le gasegase, o le gasegase o le toto, o le tachycardia, o le gasegase o le tino, o le toto maualuga e sili atu i le 145 / 90 mmHg), maʻi o le cerebrovascular (faʻasologa o le cerebrovascular transient, stroke), faʻaleagaina tele o le tulaga o le gaʻo poʻo le ate, mata e maua mai i le lua vaiaso pe a maeʻa le toesea o le initaneti MAO poʻo isi fualaau oona e gaoioi i le fatugalemu o le tino (e aʻafia ai ma le faʻamaʻiina o le mimita). ma antidepressants, antipsychotics, tryptophan), faʻapea foʻi ma isi fualaau e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino.

Talosaga fefaʻatauaʻiga mo fualaau faʻasaina ma le vailaʻau galue malosi

Sibutramine, atoa ai ma ana faʻatulagaga faʻapitoa ma aʻafiaga faʻapitoa, e aofia i le "Lisi o vailaau malolosi mo faamoemoega o le Mataupu 234 ma isi mataupu o le Faʻamasinoga o Solitulafono a le Rusia", na faamaonia e le Decree of the Government of the Russian Federation of Tesema 29, 2007 N 964. O le Faaaliga i Lisi o ituaiga uma o fuataga, e tusa lava pe o le a le igoa (maketi) igoa latou te filifilia, lea e aofia ai vailaʻau o loʻo lisiina i lenei lisi i le faʻatasi ai ma vailaʻau faʻamalosi, e aofia ai foi i totonu lisi th. I Rusia, o nei vailaau e mafai ona faatauina i le tulafono na o le fomaʻi ma le na o le falemaʻi pe afai ei ai a latou laisene mo gaioiga faʻataʻitaʻi ma le aiā tatau e galulue ai ma mea matautia ma vailaʻau, e tusa ai ma lisi o PKKN.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faavae i luga o le vailaʻau malosi

Sibutramine mo le mamafa o le mamafa e tatau ona matua faʻamautinoa e tusa ai ma faatonuga. E fai mai le au gaosi vailaʻau e tatau ona faʻafefe ai le manaʻo, e lava le ave o le 10 mg o le sirosramine i le aso. I le taimi lava e tasi, latou te fautuaina le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le kalori i le 20% ma le faia o gaoioiga faaletino i le tele o taimi i le vaiaso.

O le faiga o le faʻaaogaina o tupe e faʻatatau i lenei mea aoga e umi - mai le tolu i le ono masina, i nisi tulaga e mafai ona tasi le tausaga. O le faʻaaogaina o le sibutramine e mafai ona maua i na o mataupu e le mafai ai e le tagata maʻi ona le maua le mamafa ma le fesoasoani o le malosi ma mea taumafa. E masani lava, ao le i faia ni vailaʻau e faʻaleleia ai le gaosiga o le serotonin, o le tagata maʻi e tuʻuina i luga o se meaai, mataʻituina o ia mo sina taimi. Afai o le suiga i mea taumafa e le aoga mo le aveesea o le mamafa, o se vailaau ma le sibutramine ua faatonuina.

O le a le matautia o le sibutramine: aʻafiaga ma aʻafiaga

O le Sibutramine mo le leiloa o le mamafa o se fualaau e masani ona taatele, ae ui i lea, i le tele o iloiloga, o le leiloa o fuainumera o teineiti ma fomaʻi faapitoa ua latou taʻua lenei vailaau oona ma se fualaau malosi. O tagata gaosiga o lenei oloa faʻamalosi i soo se auala e faʻafitia ai lenei faʻamatalaga ma tufatufaina le sibutramine e tusa ai ma tulafono i lalo o igoa tau fefaʻatauaiga.

O le a le lamatiaga o le sibutramine ma ei ai se aafiaga leaga i le tino o le tagata? Ona o le mea moni o le mea galue malosi e aʻafia ai le faiai, o taunuuga matautia o lenei auala o le le toe maua o le mamafa e mafai.Faʻatasi ai ma aʻafiaga sili ona matautia o le sibutramine, o tagata tomai faapitoa e faʻaaoga galuega le lelei o le loto ma le mafaufau. O le tulaga lamatia ma le masalosalo o se oloa tau vailaau faasaina ma se tuufaatasiga ua faamaonia e le mea moni e faapea ua faasaina i le tele o atunuu Europa.

Sibutramine na muaʻi taumafai e faʻaaoga e avea o se fofo mo le atuatuvale, ae o le mea e leaga ai, e leʻi maua se lelei. Ae i le taimi o le suʻega, na maitauina lona gafatia e faʻafefe ai lona manaʻo. Talu mai lena taimi, sa faaaoga le sibutramine. E tele atunuu e faʻasaina ai le vailaʻau. O le mea lea, o le faʻasalalau atu i le CIS o atunuu ua taofia le tumau.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e ono i ai i le mataupu pe afai o isi metotia mo le leiloa o le mamafa e leai se aoga. O le Sibutramine e faʻaaogaina i se mea e faʻaaogaina ma se taumafataga poʻo se gaioiga faaletino. O lea o le a aumaia ai nisi faʻamatalaga:

  • Manua leaga
  • Gaoioiga faʻavaivaia o le gaʻo o le tino,
  • Faatoagaina mai o le gaosiga o le serotonin, lea e fesoasoani e tali lelei ai,
  • Faʻaititia le salivation ma le gafatia e atiina ae caries,
  • I le tulaga o se aafiaga lelei, paʻu mamafa mai le 7 i le 15 kilokalama i le masina.

E faʻafefea ona suia le subutramine

Fualaau mo le leiloa o le mamafa:

FluoxetineFluoxetineAntidepressanti
OrsotenOrlistatAuala mo togafitiga o le oona
VictozaLiraglutideVailaʻau oona
XenicalOrlistatFofo mo le gaʻo
GlucopeliMetforminAntidiabetic drugs

O le tau o le sibutramine e tuusaʻo lava i le tui, o le aofaʻi o papa ma le gaosiga o vailaʻau.

Faʻailoa igoaTau / rub.
ReduluMai le 1860
FaʻafeiloaʻiMai le 2000
Goldline PlusMai le 1440
GoldlineMai le 2300

Faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa

Le manatu o tagata e uiga i le sibutramine:

Maria Ou te fia faʻamatala atu loʻu poto masani i le faʻaaoga. Ina ua uma le fanau mai, sa matua malosi lava lona malosi, sa ou manao ia vave ona aveesea le mamafa. I luga o le Initaneti, na ou maua ai se fualaau faasaina Lida, o loo i ai le sibutramine i le tuufaatasiga. Sa ou aveina le 30 mg i le aso, ma le mamafa vave le mamafa. I le vaiaso talu ona faamuta le vailaʻau, na amata ai faafitauli o le soifua maloloina, na alu ai o ia i le falemai. O iina na maua ai au i le gasegase masani o le le atoatoa.

Tuua Lau Faamatalaga