Hypolipidemic drug Tricor 145 mg: analogues, tau ma togafitiga o maʻi

Tricor 145 o se sui ole vaʻaia o le hypolipital lea e faʻaaogaina i faiga faʻavae e faʻaitiitia ai le maualuga o le cholesterol ma triglycerides. O le faʻamaʻaloina o le hypercholesterolemia e tatau ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atherosclerosis ma le puipuia o le fausia o ni atherosclerotic plate i luga o puipui o le vaa. O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le lamatiaga o paʻu o le toto ona o le taofiofia o le faʻaputuina o platelets.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O vailaʻau faʻapitoa e maua i papa papaʻe mo le faʻafofoga tautala. O iunite taʻitasi o le vailaau faʻasaina e aofia ai le 145 mg o le tino gaosia - fenofibrate nanoparticles. O vaega nei e faʻaaogaina e faʻateleina ai le saoasaoa ma le atoatoa o le faʻaaogāina faʻatasi ma le mea galue malosi:

  • crospovidone
  • hypelloli,
  • microcrystalline cellulose,
  • lauryl sulfate ma faia le sodium,
  • susu suka, suauu,
  • colloidal dehydrogenated carbon dioxide,
  • magnesium stearate.

O le Tricor 145 o loʻo avanoa i papa papaʻe mo le faʻafofoga tautala ma e aofia ai le 145 mg o le kulupu faʻamalosi - fenofibrate nanoparticles.

O pusa e ufiufiina i se ata vali, lea e faʻamavaeina i lalo o le gaioiga o simaini. O le ata tifaga e aofia ai le polyvinyl alcohol, titanium dioxide, talc, lekithin soya, xanthan gum.

Faʻataʻitaʻiga

O le vailaau o le hypoglycemic e mafua mai i le vaega o fibrates. O le faiga o le gaioiga a le vaega galue o loʻo faʻavae i luga o le faʻagaoioia o faʻamaumauga o alpha. O le iʻuga o le faʻateleina o la latou gaioiga galue, lipolysis ma le excretion o le lipoproteins ma maualuga sikiglycerides ua faʻaleleia.

O le faʻamausaliina o loʻo faʻapipiʻiina mai le fiber acid, lea e mafai ona aʻafia ai le maualuga o lipids i le tino o le tagata ona o le faʻaagagaina o faʻamaumauga o le alpha. Ona o le ausia o le togafiti o le togafitiga, o le maualuga o le lipoproteins o le maualalo (LDL) ua faaitiitia ma ua maualuga le vaega tele (HDL). O faʻataʻitaʻiga muamua na faʻaalia ai le faʻaitiitia o le cholesterol atoa i le 25%, faʻamaʻi i le 45-55% ma le faateleina o le maualuga o le HDL e 10-30%.

Aʻo faagasolo le vaitaimi o le togafitiga, o le faʻafitauli o le atiaʻe o le atherosclerotic suiga i le vasothelium vascular ua faʻaitiitia ma o le a mafai ona faʻaitiitia le faʻavaeina o pusa cholesterol i puipui o le toto. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le fuainumera o faailoga o le mumū ua faʻaitiitia. I le i ai o le hyperuricemia, e maua e tagata gasegase avanoa faaopoopo i le tulaga o le 25% le faʻaitiitia o le maualuga o le uric acid.

Tricor 145 - o le vailaau oona e mafua mai i le vaega o fibrates.

Pharmacokinetics

A latou ulu atu i totonu o le inumaga, o loʻo faʻaaogaina le papaʻu e ala i fasi fasimoli e fai ai le fenofibroic acid. O le vailaau e salalau i totonu o le toto, pe a ausia le maualuga o le taua i totonu o le 2-4 itula. O le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga o le tino o loʻo faʻaaogaina i totonu o le puipui o le intestinal i foliga o nanoparticles, o lea o le faʻaoga tutusa o meaʻai e le afaina ai le fua faatatau o le absorption ma le atoaga o le bioavailability. I totonu o vaʻa toto, 99% o le malosi o le fenofibroic acid e faʻalavelave ai ma le albumin plasma.

O vailaʻau faʻasaina e le aʻafia i le suiga i totonu o le ate. O le afa o le ola o le metabolite galue e 20 itula. O le fualaau faasaina e tuua ai le tino ma le urine i totonu o le vaiaso.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaʻau e faʻaaogaina mo le maualuga o le cholesterol ma triglycerides poʻo le dyslipidemia o loʻo fefiloi ma le maualalo o le aoga o togafitiga, faʻateleina o le tino ma isi metotia e leai ni fualaau i le tau faasaga i le mamafa. Aemaise lava i le i ai o le maualuga o le maualuga o le toto ma amioga leaga.

I togafitiga faafomaʻi, e mafai ona faʻaaogaina se vailaʻau e faʻaumatia ai le faʻamaʻi pipisi ma le lylipoproteinemia pe afai o le maualuga o le lipoproteins e faʻaauau pea pe afai o le togafitiga muamua o le faʻaleagaina o le togafitiga e le aoga.

O le Tricor 145 e faʻaaogaina mo le maualuga o le cholesterol ma triglycerides poʻo le dyslipidemia e fefiloi ma le le lelei o togafitiga.

Contraindications

O le fualaau faasaina ua matua solia i mataupu nei:

  • ma le galactosemia tele, lactase ma le fructose, le galactose-glucose syndrome, siaki-isomaltase malabsorption,
  • o le i ai o le faateleina o le lagona i le malamalama, i vaega faavae o Tricor,
  • ate ma le fatu fatu,
  • phototoxicity ao togafitiga faʻatasi ma Ketoprofen, fibrates,
  • faiga faʻaleagaina i le gallbladder,
  • anafaʻilaʻi faʻasolosolo i paʻu, soya ma le pata pipi.

Ma le faʻaeteete

E tatau ona mataʻituina le tulaga o le maʻi pe a faʻamaonia e uiga i le talaaga o faʻamaʻi nei:

  • agavaʻa ma le faʻamalosi o le tino,
  • o le ava malosi,
  • matua
  • o se ituaiga o gasegase o gasegase musele,
  • faʻatasi ai ma togafitiga faʻapitoa faʻatasi ma mea e le faʻaogaina faʻamalosi ma le poloka o le HMG-CoA reductase.

E tatau ona mataʻituina le tulaga o le maʻi pe a faʻasaga mai i se talaaga o le ava malosi.

E faʻaaogaina Tricor 145 mg

E tatau ona faia faʻatalanoa papamaa e aunoa ma le mumu. O le faʻaleagaina o le ata vali e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le fesuiaiga o le vavalalata i le malosi o le acid paofibroic. O vailaʻau e mafai ona faia i le aso atoa, e tusa lava po o le a le taumafataga. O tagata matutua matutua e tatau ona inu 1 pusa o le 145 mg i le aso.

O le lipid-lowering effect e aoga pe a faaauau pea le oti ma i tulaga o le faateleina o le gaioiga faaletino. O tagata maʻi na togafitia ma le 160 mg o le vailaʻau e le manaʻomia se faʻaitiitia lemu i le metotia i le 145 mg.

Fale gasegase

O faʻalavelave faʻaonaponei i luga o le meaʻai e faʻaalia i foliga o le faʻamaʻi, vomiting, faʻavaeina o le kesi ma le manava manaia. Pancreatitis e mafai ona tupu.

O tagata e maua i le maʻisuka e le manaʻomia ni suiga i inisalini ma fualaau oona.

I luga o le vaega o le paʻu ma le gaʻo gaʻo

O le tupuga o siaki o le paʻu o le tino, e faʻaalia i le foliga mai o se faʻavevesi, urticaria, faʻamaʻi tigaina. I nisi tulaga, o le lagona lelei i le malamalama ua faateleina i le paʻu, ua amata ona gau le lauulu o se tagata. E mafai ona faʻatasi ma le erythema ia ata e mafai ona tuʻuina atu, o le faʻafuaseʻi o paʻu.

I le vaega o le ate ma le biliary tract

I le tele o tulaga, o le gaoioiga e faateleina ma le faateleina o le hepatic aminotransferases i le toto toto ua faateleina. I nisi o tulaga, e mafai e le cholelithiasis ona atiina ae, atonu e ono afaina ai le ate. Afai o foliga o le hepatitis o foliga mai o le jaundice ma le sasaina, e fautuaina e faia suʻega suesue e faʻamaonia ai le siama. I luga o le mauaina o ni taunuuga lelei, o le faʻaaogaina o faʻamaonia e faʻamalo.

Faatonuga faapitoa

Aʻo leʻi amataina le togafitiga faʻamalositino, e tatau ona faʻaitiitia le mafuaʻaga o le hypercholesterolemia, lea e mafai ona tupu i le talaaga o le maʻisuka ituaiga 2, ava malosi. O le aoga o togafitiga e fautuaina ina ia iloiloina e ala i suesuega a le laboratory o le maualuga o le vevela. I le leai o se lipid-lowering action i totonu o le 3 masina, e tatau ona feutagai ma lau fomaʻi e uiga i le sui o le fualaau faasaina.

I nisi tulaga, e le o le talaaga o togafitiga fualaau, o le atinaʻeina o le gaioiga o le inflammatory i le pancreas e mafai.

I nisi tulaga, e le o le talaaga o togafitiga fualaau, o le atinaʻeina o le gaioiga o le inflammatory i le pancreas e mafai. O mafuaʻaga o pancreatitis e mafai ona avea ma maʻa ma le pele congestion i le gallbladder, e le lava le togafitiga faʻaleagaina i se talaaga o hypertriglyceridemia ogaoga.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

O le vailaau e le o le faʻamalologa poʻo le mafaufau, e le afaina ai le gaioiga o le tino ma le vaʻaia o le tino. O le mea lea, i le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma Triicor, ua faʻatagaina e faʻatautaia masini faʻalavelave ma se taavale, lea e manaʻomia ai le faʻatupulaia o le maualuga ma le vave faʻafoʻi.

Faʻamatalaina TRICOR 145 mg i tamaiti

O le sui ole vaʻaia o le tino e faʻasaina e oʻo atu i le 18 tausaga le matua ona o le leai o se faʻamatalaga e uiga i le aafiaga o le acid fenofibroic i le atinaʻega o le tino o le tagata i le aʻoga ma le talavou.

Faʻasalaga

E le i atiaeina se sui sooupu faapitoa. E mafua lenei ona o le leai o ni mea e sili atu ona lofituina. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o se maualuga o fualaau, e mafai lava ona faʻapupulaina aʻafiaga o le itu ma faateleina ai le tele o mea tutupu. Afai e te masalomia faailoga o se faʻalavelave, e tatau ona e sailia se fesoasoani faafomaʻi. O le vailaau faʻasaina e le o faʻamalosiina e le siama.

E matua faasaina le inuina o le ava i le taimi o togafitiga ma Tricor.

Faʻasalaga faʻamaonia

Fenofibroic acid e faʻaleleia ai le togafitiga o faʻamalosi tino mo le faʻaogaina e ala i le tautala. Ona o lenei tuufaatasiga, e mafai ona tupu le toto i totonu. O le aʻafiaga e mafua ona o le faʻasaʻolotoina o le tui puipuia mai le pusa plasma protein binding site.

I le amataga o togafitiga fualaau faasaina ma le feteenai, ua fautuaina e fefesoʻotai se fomaʻi e uiga i le manaʻoga e faʻaititia le aofaʻi o vailaʻau faʻataʻitaʻi ile ⅓. O le filifiliga mulimuli ane o le togi o loʻo faia e tusa ai ma tulafono a le INR.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o se maualuga o fualaau, e mafai lava ona faʻapupulaina aʻafiaga o le itu ma faateleina ai le tele o mea tutupu.

Faʻatasiga e manaʻomia ai le lapataiga

E fautuaina ina ia mataʻituina pea le gaioioiga o gaioiga aʻo faʻasolo Tricor ma Cyclosporine poʻo vailaʻau. Pe a tuʻufaʻatasia, e iai se faʻafitauli o le toilalo ogaoga. Faatasi ai ma suiga malolosi i totonu ole potu suesue, e tatau ona e taofia le aveina o Tricor.

E mafai ona suia le vailaʻau i se tasi o analogues e pei ona taʻua i lalo:

Tricor tablets: mai le a ma le tau o le fualaau faasaina

O le fualaau faasaina Tricor ua faatonuina faapitoa mo:

  • hypercholesterolemia ma se meaʻai le lelei,
  • hypertriglyceridemia ma se taumafataga e leai sona aoga,
  • secondary hyperopopteinemia.

Ole tau o le siakiina o le Tricor 145 mg pepa e tusa ma le 800-900 rubles.

Metotia o le talosaga

O le fualaau faʻatau Tricor e faʻaaogaina i totonu e aunoa ma le mumu, ao inu tele vai.

O le faaaogaina o le fualaau faasaina e le faalagolago i le taimi ma o lea e mafai ona faʻaaoga i soo se taimi o le aso, e tusa lava pe o le a le taumafataga. Ave 160 milligrams.

O tagata matutua e faʻamaonia le tasi papa maa i le 24 itula, o lenei vailaau e faʻataʻitaʻiina mo tagata ma tagata matutua. O le tagofia o fualaau mo tagata mamaʻi o loʻo mafatia i le fatuga o fatugaʻo e faatagaina i se faʻaititia o le gasegase, ae peitai, e faatoa mafai lava ona faʻamatalaina pe a uma ona faʻatalanoa se fomaʻi.

Faʻaiʻuga

E pei foi o isi fualaau faasaina, o le fualaau faasaina Tricor foi ei ai ona uiga leaga e faaalia ai i latou i tulaga eseese:

  • tiga i totonu o le manava e masani ona o mai faatasi ma le taoto ma le vomiting, ae o nei faailoga e mafai ona matauina eseese,
  • manava manava
  • mataupu o pancreatitis e seasea lava,
  • hepatitis episodes,
  • myositis
  • tufatufaina atu o mea taufaasese,
  • musele maso ma vaivaiga,
  • e seasea ona maua - o le gallstones i le ate,
  • skeletal muscle necrosis (matua seasea lava)
  • vevelaembolism vevela,
  • maualuga le hemoglobin,
  • faateleina i sela paepae paʻepaʻe,
  • feusuaiga
  • tiga o le ulu
  • paʻu o le paʻu,
  • sasaa
  • urticaria
  • alopecia
  • le faʻavaeina o paʻu i luga o le paʻu.

Ae ui i lea, o le tele o tagata e faitio i aafiaga o lenei fualaau faasaina i foliga o le nausea ma le tiga o le manava, lea ua matauina i le aso muamua o le ave o fualaau faasaina.

O le toʻatele oi latou na feagai ma lenei faʻafitauli o loʻo matauina o aʻafiaga o loʻo aʻafia ai, ma faʻatasi ai ma le aʻafiaga e maua ai le vailaʻau, e mafai ona e faʻaogaina.

O fualaau faasaina Tricor 145 e aofia ai mea nei:

O le vailaʻau Innogem e faʻaitiitia ai le maualuga o le triglycerides, cholesterol, lipoproteins i le toto. O le faiga sili ona taua o le gaioiga o lenei fualaau faasaina o le faʻafouina lea o lipoprotein lipase.

O lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo le hyperlipidemia muamua. E faʻaaogaina i se fua masani masani mo tagata matutua, e fa capsules i le aso, e tusa ma le 1200 milligrams. E tatau ona ave nei capsules i ni atopa se lua - i le taeao ma le afiafi 30 minute aʻo leʻi 'ai.

A faʻaaogaina le fualaau faasaina o Innogem, o loʻo aʻafia le tele o aʻafiaga masani:

  • taʻavale, o nisi taimi eo mai ma le vomiting,
  • afaina
  • matagogo
  • masani ai
  • tiga o le manava
  • tiga o le ulu
  • faʻanoanoa vaaia
  • paʻu o le paʻu o se mea faʻafefe,
  • tiga o musika
  • anaemia
  • faʻataʻitaʻiga
  • paresthesia
  • hypokalemia
  • alopecia
  • se suiga i le ata toto.

O lenei vailaʻau e maua ai le fibrinolytic gaoioiga, lea e aʻafia ai le mea moni e faapea o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina e faʻaleleia ai le lysis o le fibrin ma faʻapogai ai le faʻafouina o le xo o le tendon xanthomas.

O lenei faagasologa e aofia ai le taofiofia o le hypercholesterolemia. O lenei fualaau faasaina e mafai ona faʻaleleia ai le lelei o se taumafataga e faʻamoemoe e faʻaitiitia le cholesterol.

O le fualaau faasaina e naʻo le gutu e fai i le 100 miligrams i le aso, lea e tutusa ma le tasi capsule, peitaʻi, e taua le iloa o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le tamaititi e tatau ona faʻaititia i le 100 milligrams i le aso.

I le taimi o le pulega o Lipanor, o itu nei e mafai ona matauina:

  • masani ona tiga
  • vavao
  • faateleina le moe
  • taʻavale
  • afaina vomiting
  • manava manava
  • vaivaiga lautele ma vaivaiga vaivai,
  • tulaga faʻavaivai
  • cholestasis
  • faʻataʻitaʻiga
  • vaivai
  • alopecia
  • paʻu o le paʻu,
  • sasaa
  • urticaria.

O lenei vailaʻau o se lipid-lowering agent. O loʻo faʻamatalaina mo le hypercholesterolemia ma le hypertriglyceridemia mo tagata mamaʻi e le tali atu i isi togafitiga e le togafitiga.

E faʻaaogaina lava i totonu, e tusa lava po o le a le meaʻai. Mo tagata matutua ma tamaiti, o le vailaʻau e faʻasalaina i le aso e le silia ma le 10 mg. E mafai ona faʻaleleia le atinaʻe tasi i le fa vaiaso, ae le silia le 18 mg i le aso.

  • taʻavale
  • afaina
  • malosi
  • manava manava
  • dyspepsia
  • tiga o le ulu
  • asthenia
  • tigā
  • faʻataʻitaʻiga.

O lenei fualaau faasaina ua faʻaalia mo le faʻaaogaina o se faʻaopoopoga i le taumafataga, faʻapea foʻi ma isi metotia e le o fualaau faʻatau, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamalositino, faʻapea foʻi le paʻu o le mamafa.

Ave le fualaau faasaina tasi capsule, lea e aofia ai le 250 mg, tasi i le aso ao 'ai. O le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo se taimi umi lava.

Le fualaau faasaina Lipofen 200 mg ma le 67 mg

O aʻafiaga e ono tutupu i le taimi o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau:

  • maualuga le maualuga o le hemoglobin,
  • hypersensitivity
  • tiga o le ulu
  • afu eo faatasi ma le vomiting,
  • manava manava
  • afaina
  • lanu
  • paʻu o le paʻu ma le sasaina,
  • feusuaiga.

Vitio faʻatalanoa

Ina ia aua nei faʻatau le fualaau faʻatau Tricor ma analogues, ia faia le puipuiga o le atherosclerosis:

Tricor o se vailaʻau ua faʻamoemoe mo togafitiga o hyperlipoproteinemia, hypercholesterolemia. E tele mea e sui ai, o lea e le faigata ai ona filifili se tutusa o le Tricor Rusia poʻo le faaulufale mai.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Tuua Lau Faamatalaga