Cholesterol Measuring Instruments

Aisea ou te manaʻomia ai se suʻega o le cholesterol? O le fausiaina o sela e manaʻomia ai se faʻalavelavega faʻapipiʻi o meaola ma gaʻolatini, ae o le maualuga o le mamafa e faʻaalia ai le "leaga" cholesterol, aua o le taimi e faʻavae ai puipui i totonu o vaʻa toto ma faʻamalosolo vaʻai. O le toto e amata ona sili atu ona leaga, e atiaʻe le atherosclerosis. Afai o le aluga e fafaga ai le faiʻai o le toto ua matua tapunia uma, o le tagata e taia e se paʻu. Afai e maʻi le fatu, e tupu mai le afaina o le myocardial.

O fafine e maualuga le maualuga o le cholesterol ma triglycerides (o loʻo tumu i le matua maualalo) e maua i siama fatu fatu. "Leaga" cholesterol e faʻalavelave i le tagata maʻi e le lagona se mea e sili atu ona mamafa mo se taimi umi. O le tele o masani e masani lava ona iloa i se avanoa, i taimi o asiasiga e le masani ai i le fale suesue o se polyclinic poo se falemai.

Afai ei ai se masini mo le fuaina o le cholesterol, e mafai ona siakiina pea ia faailoga. O lea ituaiga meafaigaluega e mafai ona puipuia malu le tagata maʻi mai tulaga e lamatia ai le ola. O le tele o aogā o le fuafuaina o le cholesterol i le fale e manino. Muamua lava, o le faigofie lea o le faʻaaogaina o le masini: faʻapitoa ona faia se suʻesuʻega, i le 2-3 minute, ma o le masini e fuafua ai le cholesterol e manatua le iuga o le suʻega mulimuli.

Ituaiga o suʻe toto

O le suʻega mo le suʻeina o le toto e mafai ai e oe ona iloa mea lilo o le tele o faagasologa e faia i totonu o le tino. O lea la, o le hemoglobin maualalo o se faʻasologa masani o le anemia, faʻamaʻi pipisi, gastritis, dysbiosis, ma le tumutumu o le ola. Afai o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, lea e fuafuaina e se glucometer, e maualuga, ona o se faailoga lenei o se faʻafitauli matuia matautia - o le maʻisuka ua maeʻa.

O le tino taua o le tino e faʻamautinoaina e le sili ona maualuga - o se faʻalavelave faʻapitoa, faʻafetai i le toto o loʻo i ai i se tulaga tumau o le vai ma e na o vaʻaia lava e alu atu, e tuʻuina atu ai le okesene ma siama i siama o totoga uma. O le taimi lava e faia ai se va i totonu o le vaa, o lenei tino e faʻamafu ai le toto ma tapunia ai le avanoa ma se vaʻa. A faʻamalolo le vaa, e faʻamavaeina i le poloaiga a le faiga.

Ole suega ole Hemostasis e fesoasoani e iloa ai le faaletonu i lenei faiga. O le totoina tele o le toto e mafua mai i le thrombosis, o le fatu, osofaʻi, le faanatinati, ma le faateleina o le gaioiga o le anticoagulant mechanism e matautia ma le totoing, hematomas. E mafai ona faʻatuina ma le a le saoasaoa o le tui toto e ala i le siakiina o le toto mo le INR (faʻavaomalo masani faʻavaomalo). E taua lenei mea ia iloa ina ia le faia se mea sese i fua o fualaau oona e faʻafefe ai le toto mafiafia.

O fea faataitaiga o masini e sili ona lelei? O se mea e sili ona lelei le siakiina o toto toto e sili ona lelei, aua e mafai ona latou fuafuaina nisi o ona vaega:

  1. Faigofie Touch toto analyzer (Easy Touch) e siakiina le gata cholesterol, ae o le suka, hemoglobin foi.
  2. E mafai ona e mataʻituina le faʻatinoina ma le faʻamalosi ile multiCare-in masini. O le Accutrend Plus (Accutrend Plus) e fuafua foi le lactate.
  3. O faʻatelega o faʻamaʻi ogaoga fatu ma fatugaʻo e vave ona iloa e le Trier MeterPro analy analy analyst (Trade MeterPro).

O a vaega o suʻega

O nei vailaʻau faʻapitoa e faʻapipiʻiina i le masini. O a latou faufauga o loʻo aʻafia i vailaʻau. E le mafai ona e tago i ou lima. O se mataua o le toto o loʻo tuʻuina i luga o lenei galuega, ma o se taunuuga o ni vailaʻau faʻasolosi, o loʻo tuʻuina atu ai le aofaiga, o lona aofaiga o loʻo faʻaalia e le masini. O le olaga ola o fasipepa e 6-12 masina. E tatau ona teuina i totonu o siaki mea faʻamaʻi faʻamaonia i totonu o se nofoaga malulu.

E faʻafefea ona fua le cholesterol i le fale

O le faʻaaogaina o se masini mo le fuafuaina o le cholesterol ma isi totofa toto e matua faigofie lava

  • Na te tuʻuina atu faʻamaoniga sili ona saʻo pe'ā faia le auʻiliʻiliga i le taeao i luga o se manava gaogao pe 12 itula pe a uma se taumafataga.
  • O le aso ao leʻi faia le suʻega, e le tatau ona e inu kofe, ava malosi.
  • E fufulu lima i fasimoli, e faʻapipiʻi le masini, faʻapipiʻiina se fasi siaki ma faʻasolo i luga o le paʻu lima.
  • O se mataua o le toto o loʻo tuʻuina i luga o le pito i luga o le suʻega, e le pine ae faʻaalia le taunuʻuga i luga o le faʻaaliga o le masini.

Faʻaalia le tau o le auiliili

E mafai ona e faʻatau se masini mo le fuaina o le cholesterol i le faleoloa "Medtekhnika" poʻo se fale talavai, ma sili ona tamaoaiga - i luga o le faleoloa i le initaneti. O le taugofiegofiegofie o le fale o le Easy Touch i le fale mai le 3,990 i le 5,200 rubles, i luga o le Initaneti - e tusa ma le 3,500 ru. O le MultiCare-in masini e mafai ona faʻatauina i le tau o le 4800-5000 rubles. Ole tau suʻesuʻe a Accutrend Plus e sili atu: mai le 5800 i le 7000 rubles. Multifunctional (7 laina) CardioChek PA devices - mai 21,000 rubles. Ole tau ole suʻega ole 650-1500 rubles.

Faʻamatalaga i masini mo le fuaina o le cholesterol toto

Maxim, 34 tausaga le matua. Easy Easy mo le tausaga lona lua. E lelei e faigofie ona faʻaaoga. O le mea moni, e manaʻomia pea e se tagata matua le tele o le taimi e faʻatautaia ai o ia.

Margarita, 27 tausaga. Sa matou faatauina mai se tina o se tagata e auiliilia, o ia e fiafia i le faagaoioiga o le masini. O le mea e sili ona taua, e le pepelo o ia, matou te siakiina faʻamatalaga suʻesuʻe a le matou falemaʻi.

Anton Sergeevich, 54 tausaga CardioCheck - o le masini o mea ia e te manaʻomia, ae sili atu le taugata. E manaʻomia e fomaʻi se masini faʻapitoa, ma o Accutrend e fetaui mo tagata mamaʻi - o le sao o faitauga e lelei.

O ai e manaʻomia se masini e pulea ai le cholesterol

Cholesterol o se vailaau oona e na o le 20% e ulu atu ai i le tino o le tagata, ma o le tele lava o mea e maua mai i se tulaga tutoʻatasi. O lenei tuufaatasiga o se ava malosi e maua ai le lipoproteins maualalo ma maualuga.

O le tele o vaega laiti e maualuga tele, o le itiiti ifo lea o se tagata e maua i le atherosclerosis. E pei o le tino o tausaga, faatasi ai ma le oʻo mai o faʻamaʻi faʻamaʻi o le endocrine, faʻasolosolo, totoʻa ma le ate, mea oona, toto maualuga o le cholesterol maualuga, o le atherosclerotic plate o loʻo tuʻuina i totonu o capillaries.

O sea atinaʻe o mea na tutupu e lamatia ai le faʻaalia o maʻi o le faiʻai, faʻaleagaina o vaʻa fatu ma isi faʻalavelave, e aofia ai le gasegase o le cerebral, faʻalavelave fatu, ma e oo lava i le oti. O le mea lea, ia faʻamatalaina auʻiliʻili mo le siakiina o le toto cholesterol e tatau lava ona i ai i taimi uma i tagata gasegase e lamatia:

  • tagata matutua (silia ma le 60 tausaga le matutua) - ma le matutua, o vaʻa toto e leai se mea e mafai ona fai, e faʻavaivai ma e faigofie ona oʻo i le palapala maualalo i totonu o puipui. O i latou foi, o le a fesoasoani i le faaleagaina o puipui o capillaries ma le faaputuputuina o pusa cholesterol i luga oo latou luga,
  • mamafa tele - tagata gasegase i le gaʻo ma maua 10-20 isi pauna e masani ona suʻesuʻeina fomaʻi. I le avea ai ma tulafono, latou te mafatia i le maualuga o le toto maualuga, maʻi suka, fatu fatu ma toto toto. I totonu o le toto o tagata gasegase, e le gata o le cholesterol e mafai ona faʻatutu, ae o le suka foi,
  • i ai faʻamaʻi o le tino cardiovascular o se natura faʻapitoa pe mauaina,
  • faʻatasi ai ma faʻafitauli faʻaleagamoni - tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le endocrin system, fafine i le taimi o le misa,
  • ma le agavaʻa leaga - afai o se tasi o aiga vavalalata o se tagata na maua i maʻi pipisi, atonu o le atinaʻeina o se ituaiga o le atherosclerosis.

O sui o nei vaega o tagata i tulaga lamatia e tatau lava, ia le itiiti ifo ma le tasi i le ono masina, foai atu le toto mo le suʻesuʻeina o meaola. O ia suʻesuʻega e mafai ona faia i soʻo se falemaʻi, ae toʻatele tagata e le manaʻo e faʻaalu se taimi i malaga i fomaʻi. O le mea lea, o se meafaigaluega mo le fuaina o le cholesterol i latou lava i le fale e avea ma se filifiliga lelei mo i latou.

Auala e faʻaaoga ai mea faʻapitoa

O le faʻaaoga tatau o se masini feaveaʻi e faʻaitiitia ai le avanoa e faʻasese ai le taunuuga ma faʻatagaina oe e amata togafitiga i le taimi pe a faateleina le tele o le cholesterol toto. O tulafono faavae e aofia ai:

  • vave suiga i se taumafa paleni, e le aofia ai meaʻai gaʻo, meaʻai vave, sauniuniga saunia, meaʻai kuka, sausage, ma isi,
  • aloese mai meainu vevela, meaʻai malosi ile kofe,
  • aua le fuaina le toto cholesterol muamua atu nai lo le 90 aso talu ona faia se taotoga ogaoga,
  • aoina mai se faʻataʻitaʻiga o le biomaterial i totonu o se tulaga tuʻufaʻatasi poʻo le nofo ai (e le o taʻoto),
  • Aua nei sili atu le galue aʻo lei faia se fuataga o le pulea,
  • pe a siaki le cholesterol i luga o se masini e mafai ai e oe ona puleaina le maualuga o le suka i totonu o le toto, aua e te 'ai muamua ao lei faia le 12 itula.

O ia faiga o le a fesoasoani e maua ai le mea saʻo. Faʻaauau le mataʻituina o lou cholesterol, e mafai ona e masalomia se suiga faʻaleagaina o faʻamatalaga i le taimi ma saili le fesoasoani mai se fomaʻi. O le a ia faatonuina se meaʻai, vailaʻau ma fautuaina isi auala e maualalo ai lipids maualuga i le toto.

O le taʻiala o le faʻaogaina o le masini mo le fuaina

Soʻo se mita o le cholesterol o se masini faʻatusa mo le faʻaaogaina o fale. Faʻatumu i ai o loʻo faʻatau atu ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o loʻo galue i luga o le mataupu faavae o le pepa ua magoto i le tusi. A e leʻi faʻaaogaina le mita mo le taimi muamua oe lava, e tatau ona e suʻeina mo le faʻamaoni o iuga e ala i le faʻaaogaina o vai mama.

Ole faiga mo le fuaina o le cholesterol i le fale e matua faigata lava:

  • e ala i le pa'ū ifo o se mataʻu o le toto e maua mai se tamatamailima,
  • o le biomaterial e faʻaaogaina i le fasi pepa, lea e tuʻuina i totonu o meafaigaluega,
  • o le fua o fua e faitau mai le faʻaaliina o le masini.

O ai e manaʻomia se suʻega cholesterol?

E taua tele lenei mea mo i latou o loʻo lamatia: gasegase o maʻi fatu, maʻi suka, tagata faʻamaʻi o le ate, fatugaʻo ma le lauroid gland. E masani lava ona i ai le tele o le aʻafiaga o le maua o le stroke, fatu fatu, atherosclerosis, ma isi.

  • tagata le fiafia
  • talafaasolopito o le paʻu poʻo le osofaʻi fatu
  • tagata ulaula
  • gasegase e silia i le 50 tausaga le matua poʻo le hypercholesterolemia faʻatoʻateleina.

E taua le fuaina o le cholesterol ma ia pulea togafitiga na maua. E faʻasese lava o ia i le tele o taimi aʻo leʻi amataina se faʻalavelave na te le o lagonaina, ma e toatele e iloa e uiga i lona i ai i se avanoa.

O se masini mo le fuaina o le cholesterol (cholesterol) i ia tulaga o le tali sili ona lelei. O le taufaʻamataʻu o le faʻalavelave e mafai ona faʻaaogaina. Cholesterolemia ma le maʻisuka e masani ona masani. O le mea lea, e masani ona manaʻomia le vave fuafuaina o le maualuga o le glycemia ma le cholestemia.

O le tele o gaosiga o gaioiga o le toetoe lava o faʻataʻitaʻiga faʻatau uma ua fuafua e fuaina ni fuainumera i le taimi e tasi. Afai e tali le potu suʻesuʻe i suʻega e mafai ona maua pe a uma le 24 itula, pe a faʻaaogaina ia masini mo le fuaina o le cholesterol i le fale, o le a saunia iʻuga i le 4-6 minute. E moni lava lenei mea mo maʻi o le ate.

Le lelei o masini

O le lauiloa autu o se cholesterometer ma le glucometer o lo oi ai i lo latou saoasaoa. E taua foi mo le fuaina i le fale le tasi mataua o le toto ua lava. Ma, i le faaiuga, o le a sili atu le taugofie nai lo fale suesue faasaienisi faapitoa. O le a le mea e sili ona lelei ile fale mo le fuaina o le cholesterol ina ia aoga mo se taimi umi? O lenei mea o le a talanoaina i lalo.

Cholesterol Meters

I le maketi o meafaigaluega faafomai, o le filifiliga a le aufaasesega o le toto e faaulufale mai lima e matua tele lava. O le tagata suʻesuʻe sili ile lelei (o se meafaigaluega mo le fuaina o le cholesterol) e tatau ona ausia uiga nei:

  • faigofie ona faʻaaoga
  • tatalaina e se lauiloa lauiloa,
  • ia i ai se nofoaga tutotonu fesoasoani ma se tusi saisai.

Ae o le parakalafa sili ona taua o le saʻo lea o le fua.

Iloiloga o filifiliga filifiliga

Le filifiliga o se cholesterometer, o se meafaigaluega mo le fuaina o le maualuga o le cholesterol i le toto, e tatau ona e amata i le faamasaniina o oe lava i ona tomai ma mea faigaluega. A faʻatau, siaki le masini mo le malosi, vaʻa. O le tele o kuluma e tatau ona lautele, lea e sili ona taua mo tagata matutua. O le mamanu o le masini mo le fuaina o le suka ma le cholesterol e masani lava ona pei o se telefoni feaveaʻi, na o le tele o le televise.

E tatau i le masini ona i ai se mafaufauga i totonu. E taua mo le tausia o se tusi faʻasinomoni. E faigofie lenei mea mo faʻamatalaga o suʻesuʻega i le taimi o se taumafataga po o vailaʻau.

O le tele o le masini e taua foi: o le konekarate e sili atu ona faigofie ma sili atu ona faigofie ona ave. E taua le mafaufau i le taimi e manaʻomia e maua ai le iuga. Ia, pe afai e le sili atu i le tolu minute. Afai e manaʻomia le taimi sili atu - faʻatau se isi suʻega. E ui lava i le lauiloa o masini faʻapitoa faʻataʻitaʻiga, ae sili atu nei le lelei o le faʻatau faʻataʻitaʻiga i tupe mama. O pepa faʻafesoʻotaʻi nei e le manaʻomia ai le suia faifaipea. Ae ua sili atu ona taugofie.

O le mafai ona laveaʻi le taunuʻuga i le mafaufauga o le masini e taua mo le fomaʻi aoga e pulea ai le malosi o suʻega.

O se faailo taua o le lelei o le masini o ona masini. E lelei pe afai ei ai ni manoa faapitoa mo le taina. E manaʻomia le iai o le nila i le maualuga. O tau o le malosi e avea ma isi uiga taua. E sili le lelei o le taotoga o le masini e tumau mo se taimi umi atu.

O se mita ole cholesterol ole fale e tatau ona i ai se faigofie faigofie. E moni lenei mea mo tagata matutua. E sili atu le faigata mo i latou ona faʻatautaia le faʻaleleia o tomai faʻapitoa.

A e faʻatau se masini mo le fuaina o le cholesterol i le fale, e tatau foi ona e gauai atu i le faamaoni o le kamupanī - e sili atu le faʻaaogaina o faʻailoga sili atu lauiloa, maualuga ma lelei i le potopotoga ma taunuʻuga. Faamolemole ia maitauina le maua o se taimi o le tusi poloaiga ma se nofoaga o loʻo tautua ai i lata ane.

O le tau o le masini ma mea taumafa, o lo latou avanoa i le faʻatau atu o se vaega taua foi o le filifiliga. O le manatuaina o nei taʻiala e sili atu nai lo le le vaai e faʻatau se tau aogā taugata poʻo le taugofie.

O mataupu faavae o le faagaoioia o le lipidometer ma le glucometer e talitutusa lava. O le mea lea, o masini mo le fuaina o le kulukose ma le cholesterol 2 i le 1 e gaosia.

Faʻafitauli

O le tele o le tele o moa e masani ona i ai i taimi uma: iuga le saʻo e faʻatusatusa i faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega ma le manaʻomia mo le faʻaauauina pea o le sueina o suʻega, o taugata.

I tulaga o le saʻo - o faʻamatalaga e mafai ona eseese e 10%. Ae o le tele o kamupani e faʻamaonia se mea sese e na o le 5%. E tusa lava po o le a le faʻaonapo nei o le meafaigaluega mo le fuaina o le toto cholesterol, o lona saʻo aʻiaʻi e maualalo ifo. O le mea moni lenei ina ia faalelei ma.

O le a lenei mea

O le suʻega o suʻega e talafeagai e faʻaaoga ai le toto talafeagai o le toto ia i latou. O a latou gaioiga e talitutusa lava ma se suʻega faʻavae. O ona pito i luga e tumu i se faʻafofo faapitoa e tali atu i le plasma toto e iai lipoproteins.

A o amata le tali, e sui le lanu o le fasipepa. O le taunuʻuga e siakiina e tusa ai ma le laulau faʻapipiʻi i le masini. E le mafai ona paʻi pito o le fasipepa. Sebum o le a faʻasese ai taunuuga. O nei fasi pepa ua faʻaofiina i totonu o le masini, e sili atu le lelei ao le i faia le taualumaga. E tatau ona teuina i totonu o pusa penitala faʻamau i fale malulu, mago. O fasipepa e tatau ona aveese na o lima malogo, o le tamatamailima mo le afaina e tatau foi ona mama ma mama. Manatua aso e muta ai - mai le 6 masina i le tausaga.

O faatonuga e tele lava ina i ai faʻamatalaga e uiga i le fesuiaiga o faʻamaufaʻailoga. O le a le uiga o lenei mea? O vaega taʻitasi e faʻapipiʻi ai fasipepa o loʻo i ai lana lava tulafono patino. E faʻalagolago i microdoses o le reagent faʻatatauina ia i latou. O le mea lea, e tatau ona faʻasoa faapitoa le masini mo lenei code of strips strips, a leai o le a le saʻo. O lenei mea e sili ona taua i numera kesi mo taavale eseese.

Faʻapuupuu e uiga i gaini sili ona lauiloa

I aso nei, o le maketi o loʻo faʻatusalia e le 4 o faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa o suʻe toto. O EasyTouch GcHb, Accutrend Plus, Cardio Chekpa, Multi-Care-in. O lo latou gafatia e fuaina ai le suka ma le cholesterol e faʻaopoopoina, ae faalagolago i le faʻataʻitaʻiga, o fusi uʻamea uma lava o le lipid, o le HDL, LDL, ketones, faʻapea foi le hemoglobin, lactate, urea.

Easy Touch GcHb

EasyTouch GcHb o se tagata auiliilia lauiloa mo le siakiina o faailoga e tolu-cholesterol, glucose ma le hemoglobin. E faʻaaogaina i falemaʻi. Faʻatau - Taiwan. Faia i se palanikisi eleelea, o loʻo i ai se lauulu lapoa. O le tele o le masini e 88 x 64 x 22 mm, mamafa 60 g, manatua mo 300 fua, o le taimi o le taimi e 2.5 minute (cholesterol) ma le 6 sekone tasi (glukose ma le uric acid).

Tau - 4.7 afe rubles. I le pito i lalo o loo i ai le lua ki-ki mo le puleaina.

E ofoina atu e le au gaosi ni faʻataʻitaʻiga EasyTouch - GC, GCU.

GCU o se suʻe toto maʻaleʻale toto mo le kulukose, cholesterol ma le uric acid. Faʻatau - Taiwan. E aofia ai fasi suʻega mo taʻavale taʻitasi ma le 25 futu mo vaʻa.

EasyTouch GC - Saili le cholesterol ma le kulukose. E mafai ona faasaoina 200 fua. O faʻamatalaga lelei e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu e fomaʻi.

Accutrend faaopoopo

Accutrend faaopoopo o le tagata sili ona lauiloa i Rusia ona o le tele o galuega ma e faigofie ona faʻaaoga. O loʻo faia e Siamani, le kamupani RocheDiagnostics. E mafai ona faʻaaogaina le masini e fuafua ai fusi o lipid atoa, o le maualuga o le hemoglobin ma le kulukose, le lactate o le toto.

Analogues o lactate e le o fuafuaina. E mafai ona tusia tali i le faiga faʻaeletoroni.

O ana meafaigaluega e tauagafau - e leai ni lalaga, ae o lona manatua e tele - e oo atu i le 400 fua. O le lau o le auala, o le maualuga e 15 cm. E tau i itulagi mai le 8 i le 10,000 rubles.

Cardio chek

"CardioChek" - ua manatu o se masini eletise aua e mafai ona iloa le suka, le cholesterol atoa, HDL, ketones, triglycerides. E i ai se mamanu lelei, o lona faʻaalia o le tioata tioata.

Faʻasoa fefaasoaaʻi - 150 faʻaunuʻuga. O faʻataʻitaʻiga o faʻamaumauga e faʻapipiʻiina. O le tau e tusa ma le 6.5 afe rubles. Taimi o suʻesuʻega - 1 minute mo soʻo se suʻega. O le galuega e faʻavae i luga o le mataupu o le photometry.

Faʻasoa-i totonu

Faʻaleleia tele-i - lauiloa mo lona tele faʻatusatusa. Fua faʻataʻitaʻi, cholesterol, kullukose. E ese mai isi masini e ala i le i ai o le 4 faʻalogo. O lona uiga o le faʻatusatusaina o fuainumera i le vaiaso (28, 21, 14, 7 aso). E le manaʻomia le faʻasologa o le lipine. O le ata e lautele ma manino. O le taimi suʻesuʻe e 5-30 sekone.

Manatua mo 500 fua. O le tau o Multi Care-in e oʻo atu i le 5.5 afe rubles. Atunuu na afua mai: Italia. O le aofia e tupu lava pe a e faʻapipiʻi se fasi siaki. O faʻamatalaga e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei, o le masini e faʻatuatuaina, e umi se taimi ma e le motusia. Ua maeʻa atoa le seti.

E mafai ona fesoʻotaʻi i se komepiuta po o se PC - e iai se fesoʻotaʻiga faapitoa. Tulaga saʻo o faʻaaliga: 95%.

Element multi

Vaʻaia faʻamatalaga, toto toto, cholesterol ma lipoproteins o eseesega eseese. O le taʻiala o le taotoga o le siʻosiʻomaga. Taimi e sili atu i le 120 sekone. O le lipidometa ei ai lona mafaufau loloto mo le 500 fuataga, lea e tele naua. O le gaosiga e tuʻuina atu se tusi faʻamaumauga umi mo le 3 tausaga. O le saʻo e latalata i faʻamatalaga suʻesuʻe. Faʻaaogaina e fomaʻi.

Filifilia o le masini saʻo

Ina ia mafai ai e le tagata suʻesuʻe suʻesuʻe eletise ona fua saʻo, e tatau ona faʻataunuʻuina ma le talafeagai ana filifiliga, ma tuʻuina atu ai ni vaega taua. O le masini e tatau ona mama, laiti, ae i le taimi e faigofie ona faʻaaoga. O le maketi tau falemaʻi i aso nei ua ofoina atu se tele o ituaiga o mita cholesterol, lea o nisi taimi e faʻapipiʻiina ai galuega e le manaʻomia.

Afai, mo se faʻataʻitaʻiga, e na o le maualuga o le lipids i totonu o le toto e fua ai e le tagata, ma e le fiafia o ia i le hemoglobin ma le suka, e sili atu ona filifili se faataitaiga e aunoa ma nisi filifiliga. O le tele e le o taimi uma e manaʻomia ai galuega faʻaaogaina na o le faʻaaogaina o le pauna i taimi uma e te liliuina ai, e mafua ai le faʻalavelaveina o fua o fua.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e tatau ona faʻapipiʻiina i le masini, e aofia ai faʻapitoa faʻamatalaga faʻapitoa ma tulafono faʻaaoga, ae faʻapea foi ma tulaga o faʻamaoniga i totonu o le toto. E masani lava, o tagata gaosiga e faailoa mai le maualuga ma le sili atu o le aofaiga o cholesterol e mafai ona mafai, ae mo se tagata maʻi faapitoa, o nei tulaga e tatau ona faatulagaina e le fomaʻi. Talu ai o le tagata maʻi e mafai ona i ai faʻamaʻi pipisi, i totonu ia i latou lava e suia ai le tali lipid i le tasi itu poʻo le isi.

I totonu o le pusa, faatasi ai ma le mita, e tatau ona i ai ni vaega o suʻega poʻo se pusa palasitika, ma faʻafaigofie le faiga o fua. A aunoa ma nei mea faigaluega, e le mafai ona e fuafuaina le maualuga o le cholesterol i le toto. E le gata i lea, o se peni (se masini mo le sasaina o tamatamailima i lalo o tulaga faʻamaonia) e tatau ona faʻapipiʻi atu i le suʻega.

O le saʻo o fuataga o le vaega autu lea e te manaʻomia e faʻalogo iai pe a faʻatau. E mafai ona e suʻesuʻe i iloiloga o tagata ua uma ona faʻaaogaina se tasi poʻo se isi faʻataʻitaʻi, ma faʻalagolago ia i latou i le taimi o le filifiliga. E tatau i le masini ona i ai le galuega o le teuina o taunuuga o fua ua mavae. O lea o le a mafai ai e tagata taʻitoʻatasi ona faʻafoʻosaʻoina le malosi o togafitiga pe afai, mo se faʻataʻitaʻiga, na te ave fualaau o loʻo faatonuina e se fomaʻi ma e manaʻo e siaki pe i ai se taunuuga.

O le isi itu taua - o le faʻamaoniga e tatau ona tuʻuina atu i le fuataga, ina ia mafai ona toe faafoi pe suia le masini. Ina ia aloese mai se tulaga le lelei pe a toesea e le tagata suʻesuʻe le fale e le toe faigaluega, e tatau ona e faʻatauina mai ia mea mai tagata faʻatau oloa, mo se faʻataʻitaʻiga, i se falemaʻi lelei.

Optium Free Style

O lenei masini Amerika e na o le toto kullukose ma tino o le ketone e mafai ai. E ui e le o le cholesterol lava ia, ae latou te auai i lona faʻasinomaga. O le tamaoaiga, e na o le 42 kalama, e tasi le pati e lava mo le taotoga. O le faʻaaliga e lapoa tele, tele tele numera telefoni.

O le masini e liliu ma alu ese. Taimi o fuataga - 10 sekone, glucose - i le mavae ai 5 sekone. Mo le 450 fuataga, o le mea sese e na o le 5%. Ua maeʻa atoa le seti. E le pei o isi masini - o loʻo i ai se failauga e mafai ona tuʻuina atu ma mafai ona tuʻuina faailo leo, lea e taua mo le le lelei o le vaai. I le faʻamasinoina e iloiloga, e faʻatuatuaina le masini.

E lauiloa le meli meli. masini mo le fuaina o le cholesterol e faʻaleleia i taimi uma. O le lipidometeri o loʻo atinaʻeina, lea o le a faʻatauina i se mataʻata mataʻutia. O faʻamatalaga na mauaina o le a faʻaalia e le gata i le tagata maʻi, ae tuʻuina atu foi i le fomaʻi. O le lumanaʻi lenei o le lumanaʻi lata mai.

O le tau o se suʻega o le toto faʻamaʻi e eseese mai le 250 i le 1,000 rubles. i itu eseese. O le mea lea, e oʻo lava i le masini sili ona taugata o le a totogi mo ia lava pe a uma le 7-10 fua.

O le sili ona faʻafetai tele o le Accutver Plus, CardioChek, Easy Touch, ma MultiCare-in. O le tau sili ona taugata o ia mea o faʻataʻitaʻiga muamua e lua.

Aisea e tatau ai se suega talafeagai?

O le faʻamoemoeina o le maualuga o le cholesterol e taua mo tagata gasegase o loo lamatia. O nei mea e aofia ai pathologies cardiovascular, maʻi o le maʻisuka, faʻamaʻi o le ate / fatugao, lauroid gland. E taua foi i fuafaatatau e pulea ai togafitiga faasaina ua faatonuina.

Faatasi ai ma le faateleina o le cholesterol, o pepa o loo i luga o puipui o toto toto. E mafua ai ona vavalalata la latou kilia. O aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi o fatu, fatu / strokes, atherosclerosis ua faʻalauteleina. E masani lava, o se faʻalautelega faʻaalia e iloa pe a iloa se togafitiga faʻapitoa.

E toʻatele e le pasi atu i togafitiga puipuia ona o le le lava o le taimi, le naunau e asiasi i falemaʻi e le talafeagai. O se masini mo le fuaina o le cholesterol i ia tulaga o le a avea ma fofo sili ona lelei. O le a mafai ai e oe ona mataitu le faatinoga i se taimi talafeagai ma puipuia ai se taufaamatau.

O ai e tatau ona faʻatau se suʻega toto toto:

  • tagata matutua matutua
  • tagata e maua i le maʻi fatu
  • mamafa tele
  • tagata e maua i faʻamaʻi fatu
  • gasegase e maua i le maʻisuka
  • i le i ai o le hypercholesterolemia,
  • ma faʻamaʻi ate.

Ata vitio e uiga i le cholesterol ma auala e faaitiitia ai:

E faʻapefea ona filifili se mita?

O le filifiliga o se cholesterometer e amata i se iloiloga o ona tomai ma mea faigaluega.

A e faʻatau le masini, e tatau ona e gauai i manatu nei:

  1. Faʻafaigofie ma faigofie ona faʻaoga - o le lavelave o le pulega e faʻalavelaveina ai suʻesuʻega mo tagata matutua.
  2. Faʻalagolago i le kamupanī - o loʻo sili atu ona lauiloa faʻamaonia ma le saʻo.
  3. Faʻamatalaga - faʻalogo lelei i le saoasaoa o suʻesuʻega, o le i ai o le mafaufau, o se pusa palasitika.
  4. Fausia le lelei - e amanaʻia le faʻaalia, faʻapotopotoina, lelei o le palasitika.
  5. Faiga o mea - iinei o le autu autu e faia e le tagata e fiafia iai.
  6. Talosaga - e aofia ai le maua o se tusi faʻamaonia, o lona tulaga ma le nofoaga o le nofoaga lata ane auaunaga.
  7. Le tau o le masini ma mea taumafa.
  8. O se faʻamatalaga manino - o lenei mea e sili ona moni mo tagata matutua e faigata ona faʻatautaia ni faʻafouga faʻainisinia.

Pe a filifilia se tagata faʻatau e tatau ona faʻaititia le tau ma le lelei faʻatino. O le faʻatuatuaina o le faʻataʻitaʻiga ua faʻamoemoeina e le gata i le faʻaogaina o totonu (software ma auʻiliʻiliga), ae faʻapea foi i le lelei o le faʻapotopotoga, faʻatauga.

E le tatau ona e faʻatau le masini sili ona taugofie, e le tatau foi ona e solomuli i soona fai ma faatau mai le tau sili ona taugata. Muamua, e sili atu le mafaufau i tulaga o loʻo taʻua i luga. E taua le amanaʻiaina e le gata o le tau o le masini ma mea e faʻaaogaina, ae faʻapea foi le i ai o le pito i tua i vaega o le faʻatau.

O le peni tui i le masini mo nisi tagata faʻaoga o le a avea ma mea e ave i ai le faamuamua. E mafai ai e oe ona fetuutuunai le loloto o le pipisi, e mafai ai ona e faaitiitia le tiga. A o le mauaina, e aoga le iloilo pe o le a faʻaaoga uma galuega a lenei mamanu. Afai e leai se mea e tatau ona suʻesuʻeina soʻo se suʻesuʻega faʻaopopo, ole aiseā e sili atu ai?

Le lelei ma le le lelei

I aso nei, o suʻega suʻega a le fale e tuʻuina atu i le tagata faʻapitoa le tele o tulaga lelei nai lo suʻesuʻega masani.

O vaega lelei e aofia ai:

  • taunuuga vave - e maua e le tagata maʻi se tali i ni nai minute,
  • faigofie o le faʻaogaina - e le manaʻomia ni tomai faapitoa ma malamalama,
  • talafeagai - suʻesuʻega e mafai ona faʻatinoina i soʻo se taimi i le siosiomaga o le fale.

O mea taua le lelei e lua ia. Muamua, o le masini e le o taimi uma e maua ai sao saʻo. E ono eseese faʻamatalaga e tusa ma le 10%. O le mea lona lua - e manaʻomia pea ona e faʻatau faʻataʻitaʻiga.

Faʻafefea ona faʻatulaga le masini?

O se cholesterometer e galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi o se glucometer. I fafo atu, o le masini e pei o se masini feaveaʻi o le kopi tuai, naʻo le tele o le televise. O le fuataga tutusa e 10 cm-7 cm-2 cm. E i ai le tele o kulini, e fuafua i le faʻataʻitaʻiga, i le pito i lalo o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga mo se faʻamaufaʻailoga.

O vaega autu o le masini o se pusa palasiteni, o le pusa o le pule i le ituaiga o faamau, o se mata. I totonu o le masini o loʻo i ai se puʻupuʻu mo maʻa, se suʻega o le suiga o le bioelectrochimium, i nisi o faʻataʻitaʻiga - o se failauga, o se faʻamalama.

O le masini e faʻaaogaina faʻatasi ma mea taumafa. O faʻataʻitaʻiga taʻitasi, e pei o se tulafono, e aofia ai se seti o faʻataʻitaʻiga, se seti o faʻailoga, se puʻupuʻu, se 'eleʻele faʻasologa (e le o faʻataʻitaʻiga uma), faʻaopoopoga - o se faʻavaa ma se tusi faʻaaoga.

Manatua! O le mea autu, o tagata uma gaosi oloa e maua ai ni tulaga tulaga ese e fetaui mo masini o se ituaiga ituaiga.

O mea sili ona lauiloa - o se aotelega puupuu

I le taimi nei, ua maua ai e le maketi ni faʻataʻitaʻiga se fa o le suʻeina o toto. E aofia ai le EasyTouch GcHb, Accutrend Plus, CardioChek pa, MultiCare-in.

Faatasi ai ma mea masani - o masini uma e fuaina ai le suka ma le cholesterol, e fuafua i le ata faataitai, faaopoopo triglycerides, HDL, hemoglobin, lactate, ketones o loo suesueina. E filifilia e le tagata le masini manaʻoina, ia amanaʻia le manaʻomia mo se suʻesuʻega maʻoti.

EasyTouch GcHb

EasyTouch GcHb o se tagata suʻesuʻe faʻapitoa e siakiina le siakiina o le 3 faʻamau. E le gata naʻo le cholesterol, ae o le kulukose ma le hemoglobin.

O le filifiliga aupito sili lea mo suʻesuʻega i fale, e faʻaaoga foi i falemaʻi. Faamoemoega: naunautaiga o le hypercholesterolemia, anemia, pulea o suka.

O le tagata suʻesuʻe e faia i le paʻu paʻepaʻe pa'ō, o loʻo i ai ni mea lelei ma se laupepa lapoa. I lalo o taumatau e lua ni ki laiti e pulea.

E talafeagai mo tausaga uma - faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ona e pulea le faatinoga o tagata taitoatasi o le aiga. E tatau i le tagata o loʻo faʻaaogaina ona faia ni fuataga ia amanaʻia tulafono o le tumama ma le saogalemu.

EasyTouch GcHb faʻamaumauga:

  • lapisi (cm) - 8.8 / 6.4 / 2.2,
  • masini (g) - 60,
  • fuataga o fua - 50, 59, 200 (cholesterol, hemoglobin, glucose),
  • le voluma o le mea suʻesuʻe - 15, 6, 0.8 (cholesterol, hemoglobin, glucose),
  • taimi o taualumaga - 3 min, 6 s, 6 s (cholesterol, hemoglobin, glucose).

Ole tau ole EasyTouch GcHb e 4700 rubles.

Mo faailoilo taʻitasi, o suʻega suʻega faapitoa e faʻamoemoe. Aʻo leʻi suʻeina le kulūkose, faʻaaoga na o EasyTouch glucose, mo cholesterol - naʻo EasyTouch cholesterol tapes, hemoglobin - EasyTouch hemoglobin tapes. Afai e le mautonu pe faʻapipiʻiina le vaega o le suʻega e se isi kamupani, o le a le faʻatuatuaina taunuuga.

Na faatauina e loʻu tinamatua se masini mo se suesuega auiliili, ina ia le alu i taimi uma i le falemai. I le taimi nei e mafai ona e filifili e le gata o le suka, ae o le cholesterol ma le hemoglobin. Mo tagata matutua, i se tulaga lautele, o se mea e sili ona taua. E tautala lelei Tinamatua e uiga i lenei masini, o lana tala lea, e matua faigofie ma sao.

Romanova Alexandra, 31 tausaga, St. Petersburg

Cardiocheck

CardioCheck o se isi suʻega toto toto. E mafai ona faʻamautuina ia faailoilo e pei o le suka, le cholesterol atoa, HDL, ketones, triglycerides. O le masini e faia se suʻesuʻega auiliili o le cholesterol.

E mafai e le tagata faʻaaoga ona fuafua i le lima le LDL auala e faʻaaoga ai se faʻavae faapitoa. Faamoemoega: mataituina o le lipid metabolism.

CardioCheck ei ai se faʻailoga lelei, o se faʻaaliga LCD laiti.

O le mataupu o le masini e faia i palasitina paʻepaʻe, i lalo o le laupepa e lua pai i se mamao mamao mai le tasi.

O le manatuaina o le masini e 150 iuga. O le faʻaogaina o lipine faʻataʻitaʻiga e tupu fua. O le masini e sau ma se taʻaloga faapitoa e iloa ai le aoga o CardioCheck.

  • lapisi (cm) - 13.8-7.5-2.5,
  • mamafa (g) - 120,
  • manatua - 30 taunuʻuga mo suʻega taʻitasi,
  • taimi suʻesuʻe (s) - e oo i le 60,
  • metotia fua - photometric,
  • toto toto - e oo atu i le 20 μl.

O le tau o le CardioChek device e tusa ma le 6500 rubles. O suʻesuʻega a tagata maʻi e uiga i le masini e tele lava le lelei - faigofie le faʻaaogaina ma le sao atoatoa o iuga.

E ave e le tane ia statins e tusa ai ma le molimau. E masani ona ia siakiina le cholesterol. Sa ou uuina le masini mo se taimi umi, ma filifili ai e nofo ai i lenei mea. Ma fafo masani, ma uiga, foi. O le lisi o suʻesuʻega i Kardyochek e lautele. E faʻaaogaina e le tane mo le afa tausaga ao galue le masini e aunoa ma le faalavelaveina. O taunuʻuga e latalata i suʻega suʻega - o se mea tele foi lenei.

Antonina Alekseeva, 45 tausaga, Moscow

E matua popole lava Tina i lona soifua maloloina, e fiafia e asiasi i fomaʻi ma faia suʻega. Sa ou faatauina mai ia te ia le fale e taua o le fale-fale suesue. O le fiafia i le suʻega, fai mai o faʻamatalaga e saʻo. Tau mo faʻataʻitaʻiga (ma e tatau ona e faʻatau 5 paʻu) e le taugofie. Maoaʻe, ioe, pisinisi.

Konstantin Lagno, 43 tausaga, Saratov

Faʻasalaga

MultiCar-in o se faʻaonaponei faʻaonaponei o fuainumera mataʻitu. Fua faʻataʻitaʻi, cholesterol, kullukose. O le auiliili ua i ai lona alualu i luma ma lona mafaufau. I le faʻaopoopoga i filifiliga faavae, o le masini e 4 alaga. E mafai ona faʻafeiloaʻi atu i luga o le PC ia faʻamaumauga laveai. E mafai e le tagata faʻaoga ona fuafua le aofaʻi o le tau i le vaiaso (28, 21, 14, 7 aso).

E leai se fesuiaiga faʻamaonia o loʻo manaʻomia iinei. Amperometric ma reflectometric tekinolosi ua faʻaaogaina e fuaina ai faailo. Muamua o le fuafuaina o le suka, o le lona lua e mo triglycerides ma cholesterol.

O le masini e faia i le palama siliva siliva. O lona mamanu e matua mamafa lava, e ui lava i le taamilosaga o laina ma paʻu. O paʻu o loʻo i lalo o le mata LCD. O le ata e lautele ma manino, e mafai ai e tagata e maualalo le vaʻaia e vaʻaia iuga.

Taʻu o le MultiCare-in:

  • lapisi (cm) - 9.7-5-2,
  • mamafa (g) - 65,
  • mana manatua - 500 results,
  • taimi suʻesuʻe (sekone) - mai le 5 i le 30,
  • toto toto - e oo atu i le 20 μl.

O le tau o MultiKar-in e 5500 rubles.

Na ou mauaina se auiliiliga Multicar-in mo le puleaina o suka. O le filifiliga na taofi i luga o lenei masini ona o ona uiga, aemaise lava talu mai le maua o se tau le lelei. Ou te faʻaaogaina le cholesterol ma le triglycerides i le tele o taimi. Ou te matua fiafia lava i foliga sili atu ma isi suesuega faaopoopo 2. O lenei e mafai ona ou siaki mea uma i le fale. O le masini lava ia e galue lelei, o faʻamatalaga vave lava. E na o le tau o suega faʻataʻitaʻiga e matua fenumiai lava.

Miroslava, 34 tausaga, Moscow

O faʻamatalaga auʻiliʻili a le fale, o ni mea faigofie mo le faʻatinoina o se suʻesuʻega maeʻaeʻa. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e pulea se mea taua e pei o le cholesterol. O se iloiloga o faʻataʻitaʻiga taʻutaʻua o le a mafai ai e oe ona filifili le filifiliga talafeagai lea o le a fetaui ma faʻamoemoega ma gafatia o le tagata faʻaaoga.

Tuua Lau Faamatalaga