Puleaina: faʻaoga, faʻamanuiaga ma faʻaleagaina

Mulipisi o se laau umi o le aiga mulberry. O se vaega o so o se vaega o le laau e aofia ai le tele o vitamini B, aemaise lava le tele o vitamini B1 ma le B2 i le mulberry. O vaega taua o meaola e talafeagai mo le gaosiga o le carbohydrate masani, sili atu le inu o le kulukose e gaʻo o le tino.

Vitamin B1 (e taua foi o le thiamine) e taua tele mo le avea ma vaega o enzymes e nafa ma le faatonutonuina o le gaosiga o le gaʻo. A aunoa ma lenei mea, e le mafai ona aoga le gaioiga o le potu ma le ogaoga tutotonu.

Vitamin B2 (o le isi igoa riboflavin) e fesoasoani i le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto, o le vitamini B3 e avea o se mea autu e faʻatautaia ai le tulaga o le toto o toto toto, faʻaleleia le toto toto.

Talu ai ona o le faʻaaogaina pea o vine, e mafai ona ausia le faʻamautuina o metotia o meaola. E ui lava i le suamalie suamalie, o le kalori content of mulberry e na o le 49 kilokaloka mo le selau kalama. Mo togafitiga faafomaʻi, e mafai ona e faʻaaoga:

E mafai ona avea ma mea e mafai ona maua i le pancreatitis? O mea laiti e avea ma se visepisi lelei, galue malosi e pei o se tagata e faatalitali, astringent, anti-inflammatory, diaphoretic ma diuretic. E masani ona faʻaaogaina i vailaau faʻapitoa, ma tuʻuina atu iʻuga sili ona lelei le togafitiga o faʻafitauli i le pancreas, e taʻua o le maʻisuka ma le pancreatitis.

O le a le lelei o le pancreatitis

O vailaau faʻapitoa e le faʻaaogaina le laau o le laau mo pancreatitis, peitaʻi, o agaʻaga a tagata faʻaalia o loʻo maua ai e le mulberry se aoga aoga i le setete o le soifua maloloina i le gaioiga o le mumusu i le pancreas.


O Berries o loʻo i ai le tele o kulukose, fructose and sucrose, faʻatasi ai ma le masani ona faʻaaogaina, o le tino ua tumu i nei mea, faʻafiafiaina ai se tagata, faʻavae lona lagona, o le fiafia e aliali mai mo le aso atoa.

O meaola faʻamalosi e mafai ai ona faʻaleleia le faʻatinoga o le faʻaogaina o meaʻai, faʻaitiitia le tulaga o le ogaumu. Afai o se maʻi mai le pancreatitis e mafatia i le manava faʻavave, e tatau ona lafoaʻi le faʻaaogaina o mulberries ma le vai malulu, o lea faʻafefiloi o le a faʻateleina ai le maʻi.

Faatasi ai ma le pancreatitis, e taua tele lava le faaopoopoina o le calorie berry i soo se aofaiga e kuka ai ipu ma meaʻai eseese. Laʻau suamalie:

  • fesoasoani e aveese faʻamaʻi mai le tino,
  • galue e pei o se antipyretic,
  • e faʻamalosia ai le tino ma gaʻo minerale.

E le gata i lea, o mulberry e taʻitaʻia ai le maualuga o le suka o le toto, faaleleia atili ai le tino o le toto.

O le mea lea, e mafai ona tatou fai atu ma le mautinoa o fua e lelei mo mea taumafa paleni, lea e faatagaina ai e kuka ai compotes, jelini, tilo ma isi mea lelei. Ae ia faʻagaloina e mafai e tagata uma ona maʻi ona le maua se faʻalepalega, ona e manaʻomia lea ona faʻatapulaʻa le pule.

Afai e le mafai e le tagata gase ona faafitia o ia lava ia, ma e iai sona allergy, e pei o se tuusaunoaga, e fautuaina e ai ni nai vine i le aso, mai lenei aofaiga o le a le leaga, o le a leai ni osofaiga.

Vaega o vine

E faʻatatau i le eseesega ma le tikeri o le matua, o mea totino o mulberries e mafai ona ese, agai i le isi itu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o fualaʻau mama ma le maualuga o le viscosity o le a fesoasoani i le aveeseina o se manua e pei o le manava i le pancreatitis, ma o fua o fualaau aina e matua vaivai lelei ma ua faʻaalia mo le faʻaaogaina o tagata mamai i le mausali.


E le gata i lea, o le mulumato mulumulu e mafai ona avea ma fofo e faasaga i le valea e mafua mai i gaioiga o fatuga ma le fatu, e pei o se oloa gasegase. O ituaiga lanumumu o mulberry o le ai ai se aoga aoga i luga o le toto, papaʻe i luga o le tino.

O le fatu fou o le a taofia ona mea aoga mo aso e tolu, ona tuʻuina lea i totonu o se pusaaisa. Ona o lenei mea, o mulberry e le fetaui lelei mo femalagaiga. Afai e te faʻagogo pe faʻamalo se fale, o faʻamalolo uma, vitamini ma minerale o le a faʻapipiʻi atoatoa i totonu.

E le tatau ona tatou faʻagaloina e le tatau ona faʻaleagaina le meaʻai pe a fai o le maʻi, faaopoopo i le pancreatitis, ei ai foi le cholecystitis, o le maʻisuka, o se soa e masani ona faia i le flammatory process in the gland, ma le lapoa o le eseesega o le matuia.

Recipes mo pancreatitis

O le mulipone i pancreatitis e mafai ona faʻaaogaina e avea o se mea faʻapitoa mo le sauniuniga o vailaʻau faʻasaina ma avea o se meaʻai i ipu. E aoga tele le inu o le lauti mai le sipuni o le laʻau tipi ma se ipu vai inu. O le vaiinu e faʻaaogaina i le tele o aofaiga ao faagasolo le aso, faatasi ai ma le mea e mafai ai ona e 'ai i fualaau fou.

Mo le kukaina, ave vine tetele o lanu paʻepaʻe pe uliuli, latou te sili atu le suka. O fua o fua, lala, laulaʻau ma isi mea le lelei e tatau ona aveeseina, e seleseleina ai ni seleulu. Ona fufulu lea ma le susu i le vai malulu e aveese ai palapala, faʻafefe vai e faʻafefe.

I totonu o fagu vela, o vine o loʻo tumu lelei, sasaa i le siva, mo le paʻepaʻe paʻepaʻe, e tatau ona avea ma fofo 30%, mo le mulberry uliuli - 45% vaifofo. A maeʻa ona tuʻuina ato e faʻamaʻi ai mo le 20 minute. A mamafa, o le aofaʻi o le suka e tatau ona faʻaititia i le mea pito i maualalo pe o le mea lautele o lenei oloa e suia i le suamalie masani.


O lapisi tele o vailaʻau e lapisi, fufulu otaota ma mea leaga, fufulu i lalo o le vai tafe poʻo le faatofuina o se meaʻai i totonu o se pesini vai mafanafana. O le a manaʻomia foi ona e faʻasalaga ese vaega. Pe a uma ona saunia le sipuni suka, mo kilokone taitasi o vine e tatau ona e ave 500 g suka ma lua ipu vai. I le pancreatitis e masani ai, o le maʻi lava ia e mafai ona fuafua le aofaʻi o suka mo ia lava, talu ai e faʻalagolago i le tofo o le tagata. Iti e le tatau ona suamalie, ae le oona, aua o le a afaina ai le tulaga o le pancreas.

O le suamalie e sasaa mai i le vevela vevela, aumai i se suauʻu kuka i luga o se kesi lemu, ona aveese lea mai le ogaumu ma tuʻu ai e faʻaulu mo le tele o itula. E tusa ai ma lenei polokalame, e tatau ona e faʻapalaina le faʻafefe i nisi taimi, i le pito tonu lava e mafai ona e faʻaopopo se tamaʻi citric acid. O le oloa maeʻa ua paʻu, ua ufiufi i le palanikeke ma ua mafai ona malulu masani.

White Mulberry Extract

O fua o le cultivars o loʻo viliina, fufulu i lalo o le vai taʻavale, tuʻu i totonu o se taga tapoleni ma patipati. E i ai se isi auala - mo le 10 kilokalama o le muluti o le lita o le vai ua faʻaopopoina, aumai i se suauʻu kuka, oomi i lalo o le mamafa.

O le suamalie o le suavai e faʻamamaina, faʻavela i luga o le kesi seʻia oʻo ina faʻaitiitia le faʻavaʻaina o le raw material i le 3 taimi. I le taimi o le kukaina, e tatau ai ona faʻavaveina le masini, aveese le pulu mai luga, ina ia aua le mu. E mafai ona e fuafuaina le sauniuniga e ala i le puao, o le vave lava e agi mai ai le taulaʻi i le ogatotonu o ipu, o lona uiga ua saunia le oloa.

E tatau ona susulu le lanu enaena i le lanu, o lona tofo e pei o le suamalie suamalie. E tatau ona faʻapipiʻi le oloa ile foliga malulu, e le o faʻamauina. Taumafa i se ipu falaoa pe faaopoopo i isi ipu.

Mo le sauniuniga o mea taumafa taumafa e fai ai le lanu o soo se lanu, e mafai foi ona faʻaaogaina se paluga o vine eseese. O le laau matua ua fufulu i lalo o le vai malulu (e le tatau ona malosi le fuʻa, a le o lea o le a faaleagaina gaʻo ma galo le suavai), faʻafefe le vai, ona tuʻuina lea i totonu o se mea manifinifi i luga o le ufiufi. Pe a faʻamamago vine e te manaʻomia e faʻafefiloi mai lea taimi i lea taimi, o le a fesoasoani lea e faʻamago ai le atoaga o le mulberry.

O fua e pasi atu i se mea e teu ai meaʻai, kuka i le sipuni seʻia maeʻa uma le vai, faʻavevelaina ma faʻafefiloi vevela i totonu o fagu mama, vaʻa mama, faʻatumu i le pito i luga. Ona ufiufi ai lea o pusa i laumei palapala paʻu ua pipiʻi i le ava malosi, ua tuʻuina i luga luga o pulou uʻamea, ma ua paʻu pu. Pe a malulu ipu, tuʻu i totonu o se nofoaga malulu mo le teuina.

Faatasi ai ma soʻo se ituaiga o pancreatitis, e tatau ona faʻaaoga ia fua faʻatatau uma i fua talafeagai, a le o lea, o se faʻaopoopoga o le mamafa i luga o le pancreas e faia. E le gata i lea, o le atinaʻeina o se faʻavavevavega o le faʻamaʻi e le o aofia ai.

O mea aoga o mulberry o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Soifua Maloloina manuia

  • O vaega o le tuufaatasiga ei ai sona aoga aoga i le tino o le tagata.
  • O le faʻaaogaina o fualaau suamalie o le puipuia lea o faʻamaʻi vailaʻau eseese.
  • O elemene elemene e masani ona faʻasolosolo faiga masani i le tino, faʻaleleia le gaioiga o le gastrointestinal tract. O fualaau uliuli e fesoasoani i mea taumafa.
  • O le sua suamalie e maua ai le toto maualuga.
  • Berries e puipuia le tuputupu ae o le tino.
  • O le togalaau e aveese faʻamalolo matautia mai le tino.
  • E le faʻamaonia fua o vine e faʻamalolo ai le fatu.
  • O fua o le laau e togafitia ai le stomatitis ma isi faʻamaʻi o le vavagana o waha.
  • Faʻamālōlō le faʻalavelave faʻalavelave.
  • O le meaʻai i le afiafi e faʻamalosia ai se miti.

Berry manuia mo alii

Mo le taimi muamua na latou aʻoaʻoina ai mea aoga o Mulberry i Asia Itiiti. O loʻo i ai i le pusa le zinc, lea e faia i luga o le prostate ma faʻaleleia ai le gaosia o tamaʻi hormones.

O le faʻaaogaina o le mulberry o le puipuia lea o le faaletonu tane i le gaosia o le tino. O le toe faʻafoisia o le malosi o le a fesoasoani i fua o le mulberry, olopalaina i le meli. Faoa: mo le 1 kilokalama o vine o le a e manaʻomia 250 g o le meli. Taumafa se vailaʻau manogi i se sipuni 3 taimi i le aso, pe a uma le aoauli.

O le kulupu e aoga mo le fuainumera.

O fua o le laau o le perosi e maualalo tele i le kalori ma o lea e aoga pe a 'ai i luga o se meaai. O meatotino o le faatelevaveina o le metabolism, o lona uiga o isi pauna faaopoopo e vave ona faigofie. E i ai se taumafa i luga o le vao - mo ni nai aso e tatau ona e 'ai tele i lenei pusa, faʻapipiʻiina i ni aano oona, fuamoa ua kuka ma kefir. I le naʻo le 3 aso, mulberry, i lalo o le tapenaina o meaʻai, e fesoasoani e faʻaumatia ai le 2-3 isi pauna.

O le kulupu e aoga mo le maualuga o le toto ma le maʻi fatu.

O le mulipulu o loʻo i ai mea aoga uma e manaʻomia mo le soifua maloloina ma le gasegase. O aoga o le lauti mai lau laʻau e aoga mo le faʻamalosia o toto toto, faamamaina o le toto, faʻasaʻoina le toto ma faʻaleleia atili le fatu.

Fai le lauti pei o lenei - 2 sipuni tele lapopoa o laʻau tipi ua sasaa i le vai inu, ufiufi i le tapuni ma faʻamalosi mo le 20 minute. Latou te inu i se ulugalu ipu i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga, ma o le a sili atu le lelei o le keke tea pe afai e le faaopoopo i ai le suka.

O le kulupu e aoga mo le anemia.

O mea totino o mulberry mago o le laau o le a fesoasoani e faʻaleleia le toto ma faʻafouina le malosi ma le malosi faaletino. Ina ia saunia se meaola maloloina, 1 le sipuniti o paʻu mamago mamago po o se lima o vine ua sasaa i se ipu vai inu, ona tapuni lea ma se tapuni ma tuu mo le itula. E tatau ona e inuina le fua o sina mea itiiti - naʻo le 1 le sipuni tele i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.

Mulipi mo le tale ma le malulu

I le SARS ma le influenza, e aoga ai le tineto o le laau - 2 ipu ipu suamalie fou ua sasaa i totonu o le 500 ml o vodka, 200 g suka ua faaopoopo ma ua teuina i se mea pogisa mo aso e 20, o le luluina i lea taimi ma lea taimi le vaa ua tapunia. A faʻaaogaina, o le tincture e le gata ina faʻaitiitia ai le vevela, ae o loʻo iai foi se aafiaga mucolytic ma le maʻi vevela.
E mafai ona faʻaaogaina mulipulu mo le faʻaogaina o le va. O le suamalie suamalie e maua mai i fualaʻau ua totoina i totonu o le isu 2-4 e alu ifo i le 6 taimi i le aso.

Mulipiʻi Maʻisuka

O le faʻamanuiaga o le maʻisuka i le maʻisuka, o le fale o loʻo i ai le tele o riboflavine ma faʻasaʻo ai le suka toto. O le togalaau ua fautuaina faapitoa mo le faʻaaogaina o le maʻisuka ituaiga 2.
Faatasi ai ma lenei faʻamaʻi, e mafai ona e 'aina fua o vine, ma e mafai ona e faʻaaogaina se fualaʻau aoga.

Mulberry e faʻaitiitia ai le vevela

I le maualuga o le vevela, o le vaivai o le faʻafefeteina i luga o laʻau e fesoasoani. O nai fualaau e fefiloi ma le suka, sasaa i le vai mafanafana, toe faʻafefiloi ma inu seia oʻo ina paʻu le vevela. I le auala, o aoga o moa mago e le itiiti ifo nai lo le fou.

Muliki mai le edema

O le a faʻaleleia ai le gaosiga o le fatu ma fesoasoani e aveesea le faʻanoanoa.

  1. tele sipuni o vine faʻamautu lelei.
  2. Sasaa se ipu vai inu ma le ufiufi.
  3. Faʻamalosi mo le 4 itula, ona faʻasolo ai lea.

Ina ia aua nei mafua ai le faaleagaina o fatugaʻo, e tatau ona e inuina le vailaau fafa i le aso i le afa afa.

Laveaʻi mai i anufe

O le mulipulu o se vailaau aoga aoga mo helminths. O le tapenaga o se vailaʻau faʻasoifua maloloina e matua faigofie lava, e tatau ona e sasaaina vai inu i luga o lau laʻau fou o le laau poʻo ona lala tipi. O le vaifofo e tauanau mo le tele o itula, ona latou inu ai lea o le afa afa i le taeao ma le afiafi ao lei aai.

E mafai ona 'ai fualaau mama - mulberry ma pancreatitis?

O le mea moni, o fua o mulberry sa masani ona faʻaaoga e fai ma fofo mo se tele o faʻamaʻi. O le tele o fua o togafitiga faʻaleaganuʻu o faʻamaoniga lea o, ma, i le auala, o le pancreatitis e le o se faʻasalaga.

Ua i ai i aso anamua, o fua o le laau o le vine, o ona lau ma le paʻu na faʻaaoga lelei mo lenei ituaiga o faʻamaʻi, e le gata ina faafaigofie ai le gasegase o le faamai, ae faapea foi mo lona puipuiga. Ma o laau mulberry na latou faʻaaogaina e le gata i foliga fou, ae faapena foi i le foliga malogo.

Aisea e le manaomia ai le 'ai o cherries i le pancreatitis ma le cholecystitis?

O fualaʻau fou ma le pancreatitis ma le cholecystitis i le taimi o le faigata e matua faasaina (e tusa lava pe itiiti ifo). O Berry e le mafai ona taʻua o le acetic (aemaise lava le televave), ae o le paʻu paʻu o cherries e mafai ona afaina ai le mucous membranes.

Taua! O cherries fou e maua ai fualaau aina suamalie, e oo lava i ni vaega laiti e mafua ai le faateleina o le faagasologa o le inflammatory ma, o se taunuuga, faatoa amataina le tiga o le tiga. O le mea lea, faatasi ai ma le cholecystitis ma le pancreatitis, o loo faagasolo i se foliga lapopoa, ua solia ai!

Faʻamanuiaga mo tamaiti

O le mulipulu e aoga mo tagata matutua ma tamaiti. O togalaau e le mafua ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e ui lava e le mafai e se tasi ona le faʻamaonia i le oloa. E ui i uiga lelei o le laau, aua nei fafagaina fua o tamaiti i lalo o le 2 tausaga.

O ponaivi laiti e aofia ai i totonu o le vine e afaina ai le manava o le tino o se tino matua.

Faʻafesoʻotai se fomaʻi o le a taʻu atu ia te oe pe mafai ona tuʻuina atu lenei oloa i se tamaititi ma pe o le a le tele.

O faʻamanuiaga ma faʻamaʻaloga a mulise i le maitaga

O le laau o le vine e aoga tele mo fafine maʻitaga, talu ai o le tuufaatasiga o fualaau aina e aofia ai vitamini e fai mo le le lava o elemene taua i le tino. E le gata i lea, o mulberry e faʻamalosia ai le puipuiga, lea e taua mo se fafine o loʻo aveina se tamaititi.

E lelei mo tamaitai i le tulaga e 'ai fua i fualaʻau matua. E le o le mulberry e mafua ai le ita, i nisi tulaga o mea oona.

O fafine maʻitaga e le tatau ona sili atu i le fua faatagaina o vine i le aso (300 g). Talu ai ona o le oloa o loʻo i ai se aʻafiaga, e le faʻaleagaina. O lenei mea e faʻapupulaina ai le avega i fatugaʻo, lea e mafua ai le fufū tele.

O fafine e fafagaina susu e mafai ona aofia ai laʻau i la latou meaʻai. O fua e faateleina ai le maualuga o le hemoglobin i le toto, maua ai se aoga aoga i luga o le tino, faateleina le tafe o le susu, ma aafia ai lona tofo.

Ulufale malie le oloa fou i le lisi, mataʻituina le tali a le tamaitiiti i meaʻai e te 'ai. Taofi le faʻaaogaina o le oloa pe afai ua fuga lau pepe, o se faʻalavelave faʻafefe, colic, ma sili atu.

O aoga o le leiloloa o le mamafa

O le oloa e faʻaaogaina mo le gau o le mamafa ona o le maualalo o le kalori. 100 g o oloa e aofia ai 43 kcal.O fualaau suamalie e faʻasaʻo ai faiga faʻavaomalo i totonu o le tino, puipuia ai le atinaʻe o le hypovitaminosis.

Mo aso e tolu, o le mulberry diet e faʻaumatia le 2-3 kilokalama o le mamafa mamafa. I aso anapogi, ia 'ai mea taumafa e maualalo le gaʻo ma inu i le 2 lita o le vai i le aso.

Mulini Diet

O le taumafataga o le taeao e aofia ai: se fasi meaʻai kuka vela, afa afa ipu.

Taumafa: 3 fuamoa ua kuka (le mafai ona maua) ma le afa afa o fualaau aina suamalie.

Snack: 120 g o fualaau aina.

Taumafa: 500 ml o kefir (mea maualalo maualalo).

Soifua maloloina, maʻi mama - o se taimi e teena ai le tausisia o meaʻai ua fuafuaina.

Faʻatatau mo togafitiga o le maʻisuka

Meaʻai

  • Fualaau aina mama - 2 sipuni tele,
  • Suavai - 1 ipu.

Auala e kuka ai: Toto fua. Palu vai. Liligi le fua o fualaau aina ma le vai inu ma tuu mo le 4 itula. Gagau le ie sipisi i le tele o taimi ma faʻaigoa le faʻafefeteina e ala i totonu.

Faʻafefea ona faʻaaoga: Inu se ipu fagu i sina vaega itiiti o le aso. Aua le inu tii o iai tannin i taimi o togafitiga. O le vailaʻau e faʻaleagaina ai meatotino aoga, faʻaitiitia ai o latou aafiaga.

Taunuʻuga: O lenei mea faigaluega e aoga pe a fai e faʻapipiʻi faʻatasi ma aga masani ma aganuʻu.

Ma le pancreatitis

O faʻamalositino faʻamalositino faʻamamaina le faʻaleleia o le faʻafefeteina ma faʻamalo ai faafitauli ogaoga Faʻaaoga ma le faʻaeteete le oloa ma le faʻamaʻi pipisi. O le mea moni e faapea o se mea vaivai tele, o lea aua le inu i le vai, ina ia aua nei faʻafeteina le tulaga.

O le pancreatitis e aofia ai le mate. O fua o le laau o le vine e itiiti ifo le aofai o kalori, o lona uiga e mafai ona aofia ai i totonu o le lisi o taumafa taumafa. E aoga le kukaina o tusitusi ma fua o le mulberry, saunia jam.

Mulini mo le fatu

  • Laʻau vine e togafitia ai faamaʻi o le fatu ma toto toto. O mea faʻamalolo o loʻo iai i le tuufaatasiga o le fetus.
  • O le uʻamea ma le lipine gaʻo ei ai sona aafiaga lelei i le toto.
  • Vitamin C ma flavonoids e faamalosia ai puipui o toto toto.
  • O le potassium e faʻamaonia ai le fatu.
  • Vailaʻau faʻamalosi e aveesea le cholesterol mai le tino.
  • O togafitiga e faʻaaogaina aʻa o laau mamago.
  • Fomaʻi fautuaina e taumafaina le 2 ipu o le suka i le aso, pe afai e leai se faʻailoga.

Mulipisi i mea teuteu

O le laau o le laau na maua ai le faaaogaina i le cosmetology. O le faʻaaogaina o le laau e faʻaaogaina i sui o le au matutua. O fualaau oona, lea e aofia ai meaʻai mulumulu, faʻamalo le faʻamaʻiina o le paʻu, lamolemole fafo le epidermis, e iai ni mea faʻasao.

O le faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina foi i le faia o mea faʻalelei mo lauulu. O le silk polypeptides e faʻamalosi ai le lauulu, faaopoopo le susulu ma le voluma. O mea totino o le mulberry ua tuʻufaʻatasia ma isi mea matagofie.

Faʻaaogaina o mea totino o mulini ma pancreatitis

E ui lava i le mea moni e faapea, o vailaau faʻaonaponei e leʻi popole aloaia e uiga i le aʻafiaga o le tino o se tagata e maua i le pancreatitis, e faavae i luga o le "poto" o vailaau masani, e mafai ona tatou fai atu mea nei:

  • O fualaau aina e aofia ai le tele o le fructose, suauu ma glucose. O lo latou faʻaaoga faifai pea e faʻamalosia ai le tino ma nei mea, lea e sili atu ai ona lelei le tulaga o le maʻi, oʻo ai le lagona, o le mamafa o le faʻavavevave ma le malosi.
  • O le i ai o meaola faʻasaina e mafai ona faʻaleleia ai otaota, faʻamafiesea faafitauli i le ogaumu. E le gata i lea, afai e mafatia se tagata mai le manava faʻapitoa, ona le mafai lea ona e inuina le vai ao leʻi faʻaaogaina fasi laau, o le a avea lea mea ma se malosi malosi.
  • O Mulberry o se oloa maualalo-kalori, o lona uiga o ipu ua saunia i luga o lona faavae faatasi ai ma le faaopoopoina o fualaau aina e taua o ipu meaai, lea e taua faapitoa mo le pancreatitis.
  • O le kulimi suamalie e fesoasoani e aveese mea leaga mai le tino, e avea o se antipyretic. E faʻamalosia ai le tino faʻatasi ma le tele o minerale tuufaatasia.
  • O le laau o le laau e faʻamaonia le maualuga o le suka i totonu o le toto, aʻo faʻaleleia le faʻatinoga o totoga toto.

Aʻo tuʻuina atu uma vaega o le aʻafiaga o fualaau aina i pancreatitis, e mafai ona fai mai ma le mautinoa o tagata e maua i lenei maʻi e mafai ona inu i fua o le suamalie na faia i lenei pusa. E mafai ona e 'aina le siama.

Aua nei galo o tagata uma e maʻi i le pancreatitis o loʻo i ai se tulaga patino ma le soifua lelei, ma e mafai e le mafai ona e 'aina fualaau i soʻo se ituaiga mai faʻamaoniga taʻitasi pe afai ei ai nisi maʻi.

O le mea lea, afai e le mafai ona e taofi le aina o fua muamua, ona e 'aina sina mea lua - tolu poʻo le tolu, pe a leai ni faʻamalositino ma osofaʻiga i le ao, ona mafai ai lea ona e' ai ma le saogalemu, ae, ioe, i totonu o tapulaa o mea e mafai ona fai! Ma e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi atamai o loʻo mataituina lenei mataupu.

Tuua Lau Faamatalaga