E mafai ona ou ave le omeprazole ma le pancreatitis

O le pancreatitis, o se maʻi mumusu o le pancreas, ua avea ma tasi o faamai sili ona taatele o le tino, o le anoanoai o tagata ua "osofaia" i tausaga uma. O le togafitiga o le faamaʻi, faʻaopoopoga i tagata taʻitoʻatasi filifilia, e faʻatatau i le ituaiga ma le malosi o le afaina o le okeni, o meaai e aofia ai le filifilia o fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le tulaga ogaoga, fesoasoani i le "aveʻesea" ma le toe faʻaleleia o le paʻu ua faaleagaina. O se pusa fesoasoani muamua o le omeprazole.

Omeprazole mo le mumu o le pancreas

O le vailaʻau e aʻafia i le pamu poma faʻamalositino, faʻamaonia lelei le gaioiga i se siosiomaga faʻaseʻe (faʻaitiitia le "matuitui"), faʻaitiitia le tele o le sua na natia e le manava. Le malosi o le fualaau faasaina e fesoasoani i tagata gasegase ma faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma mafatiaga mai faʻamaʻi pipisi faʻataʻi. O le fomaʻi o aʻafiaga o fualaau faasaina e ese, maualuga maualuga e mafai ai e oe ona ausia le manaʻoga manaomia ile taimi puupuu.

O le a lona fiafia?

O le vailaau faʻasaina o loʻo faʻapipiʻi i totonu o capsules ua tumu i tamai granul (paʻu o le tioata). O fualaʻau o loʻo aofia ai mea gaosi ma e ufiufiina i se atigi faʻasolo vave. O le vailaʻau e amata ona galue i le onosefulu minute i le maeʻa ai o le taumafaina, o le maualuga o le gaioiga galue e ausia pe a uma le lua itula, faʻaititia le faʻamalosi o le tino o le manava e ono pasene.

O le ponesi faʻaopoopo o le faʻamavae atoa o mea gaʻo e ala i le ate, o le excretion faigofie mai le tino. O le maualuga o le togafitiga e mafai ona mafai ona fa aso talu ona amata le fualaau faasaina. Omeprazole:

  • Aveese faʻamaʻi le lelei e faʻatasi ma faʻamaʻi pancreatic.
  • Faʻamālōlōina le mamafa o le faʻaogaina o mea e fai.
  • O le taua e faʻaitiitia ai le pulelaʻau o le sua (acid) e le manava.
  • E mafua ai ona lulu le metabolism i le tino o le tagata maʻi i se tulaga malulu.

Faʻamatalaina le Omeprazole mo pancreatiti

O le gaioiga o le inflammatory i le pancreas e matautia ona o le le mafaia o le okeni ua afaina e aveese ai le gaosia o le enzymes "i fafo" i totonu o le inumaga, ona o le mea e pipii i le gland, o loo totoina i totonu o le okeni, ma ua i ai se aafiaga faataumaoi.

I le faaopoopo atu i le leiloa o le gaioiga o le gland ma le lamatiaga o le televave o le tino, o loʻo i ai le faateleina o le ono mafai ona maua i siama o totoga taua ma toxins e natia e le mafatiaga. E matua fautuaina lava e te le tuʻuina togafitiga ile pusa umi.

Omeprazole mo le tino pancreatite

O le mumusu tele o le pancreas o se faʻalavelave matautia ma le matuia o togafitiga e taitaia ai se tagata i se taʻavale tipitipi, i le leai o se togafitiga talafeagai, e ono mafai ona tupu se faʻamaʻi. O le tino pancreatitis e mafua ona o tiga ogaoga, fiva, vulu (o nisi taimi e le taofi), e seasea lava - o le paʻu o le paʻu e faʻatasi ma le maʻi.

Faatasi ai ma lenei ituaiga o maʻi, o le fua o le Omeprazole e luasefulu miligrams i le taimi e tasi, e sili atu le inu i le kapeta i le vai mafanafana i se voluma tetele. O le taimi masani mo le faʻatagaina e lua vaiaso, pe a manaʻomia, e faʻalautele le togafitiga.

I le faʻaauau pea o le mumu o le pancreas, o le fua o le kapula e faalua (pe tusa ma le fasefulu miligrams), e mafai ona maua i soo se taimi o le aso, aʻo le i ai taumafa ma le tele o vai mafanafana. O le aʻoaʻoga lautele o se masina, ma faʻatasi ai ma le faʻailoga lua o faʻamaoniga, o se fuataga faaopoopo o le sefulu miligrams i le aso ua faʻataʻitaʻiina (mo tagata e faʻaititia le malosi o le pancreatic recovery - luasefulu).

I foliga masani

Faʻailoga pancreatitis o loʻo faʻamaonia ai o le fomaʻi o le faʻamaʻi na oʻo i le faʻamagaloga, ae o le gland e leʻi toe maua atoatoa. E tatau ona puipuia le okeni maʻi, tausia ma fesoasoani i tapulaa i le lisi o aso taitasi, filifilia saʻo fualaau faasaina.

O le Omeprazole mo tagata mamaʻi i le taimi masani o loʻo faʻamatalaina i se fua o le onosefulu piligera i le luasefulutasi itula, e sili atu i le taeao, inu i se kapoti ma le tele o vai mafanafana. Afai e tatau lava, e mafai e le fomai, e faavae i luga o iuga o suega a le tagata maʻi ma le faapalepale o vaega o le fualaau faasaina, faaluaina le numera o capsules.

I se ituaiga e le masani ai o le mumū o le gland - ua sili atu le vevela pancreatitis - O le omeprazole e sili atu i le sefuluvalu mita i aso taitasi mo le itiiti ifo o le sefulufa aso i tua atu o se taumafa malosi ma isi vailaʻau. O le fuainumera e maualuga e tusa ai ma le matuia o le maʻi faifai pea. I lenei tulaga, e le afaina le taimi o le taliaina.

Faʻaiʻuga

Pe a ave le Omeprazole e faʻaleleia le tulaga o tagata gasegase i le palacreas ua faaleagaina, o le taua e faʻapipiʻi atu i aʻafiaga e ono aʻafia ai le fualaau faasaina. O se vaega o tagata ua fautuaina e le o fautuaina i le taimi muamua e faʻatau se oloa togafitiga. I nisi o tagata gasegase, o le faʻaaogaina o kapaila vailaʻau e mafua ai le le lelei o taunuuga:

  • Tulaga fiafia, fiva, fiva.
  • Faʻanoanoa poʻo, i se isi itu, faateleina le moe.
  • O le faʻamalosi poʻo le faʻafeagai o le manava.
  • Manatu le lelei.
  • O le ulu o le ulu, le setete o se ulu ulu, na faateleina le sulu.
  • Mumu o le paʻu e faʻatasi ma fiva (erythema). Rashes, toso.
  • Numera o pito, afaina o lauulu, e le masani ona faia - faʻafeiloaʻiga.
  • Gusu gutu, faaitiitia le tofo, afaina o le mucosa oral.
  • Paʻa i musele ma sooga.
  • Lafoaʻi o platelets ma sela paepae paʻepaʻe.
  • Afai o se tagata e iai le mumcreas ua maua i le tele o gasegase o le hepatic, e mafai ona tupu le atepatitis ma le faaaogaina o le Omeprazole.

O pusa o vailaau faʻasaina e faʻasaina mo fafine maʻitaga, tina o loʻo fafagaina tamaiti, tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, ma tagata gasegase na atiae le maualuga o le gauai i mea oona.

Omeprazole po o Omez?

E masani lava, o tagata o le pancreatitis e iai ni masalosaloga pe mafai ona suitulaga le Omeprazole e pei ona faatonuina e le fomaʻi ma Omez. O le mea mulimuli e masani ona maua i lisi faatau mo le mumū o le pancreas, e mafai ona faʻaitiitia faʻaitiitia le eletise lē tatau. O fualaau oona e talitutusa lava ma foliga vaaia (capsules with granules).

I sauniuniga uma e lua, o le mea autu autu o le omeprazole, o le eseesega o loʻo i totonu o vaega o ausilali, o le atunuu gaosi oloa (Omez o le "tagatanuu" mai Initia mamao, Omeprazole o tatou tagata faʻaaloalo) ma tau. I le gagana Rusia, o le mea autu o loʻo aofia ai i le maualuga aupito maualuga, ua tuʻuina atu se faamamafa i luga o vailaʻau. I le fualaau o le Initia, o le tele o omeprazole ua faʻaitiitia ona o le tele o vaega o ausilali e faʻamoemoe e faʻaitiitia ai aʻafiaga e ono aʻafia ai ma faʻaleleia le manatu o le tino i le fualaau faasaina. O taunuuga talafeagai o le tagofia o fualaau faasaina e toetoe lava tutusa, ae o le Omez e le malosi le faaitiitia o le ono tulai mai o ni taunuuga e maualalo le taua, e ese mai le fualaau Rusia.

O le Omez ma le pancreatitis e masani lava ona faatonuina, e pei o Omeprazole, e le mafai ona e tautala faʻapitoa e sili atu le sili atu. O le fualaau sili ona lelei e tatau ona faatonuina e se fomaʻi e faʻavae i uiga o se tagata maʻi i se faʻalavelave faʻaleagaina. Totogi, le umi o le faʻatagaina e faʻamoemoeina e se fomaʻi atamai!

Faasaoina le tusiga e faitau mulimuli ane, pe fefaʻasoaaʻi ma uo:

Faamatalaga o le fualaau faasaina

Omeprazole o se vailaau oona e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le pancreas ma le tele o isi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract e fesootaʻi ma le i ai o faʻavae uluaʻi. O le mea autu o le omeprazole. O vaega faaopoopo o le oloa o glycerin, gelatin, vai, sodium lauryl sulfate. O vailaʻau faʻapitoa e maua mai i laupepa o le 10, 20, 30 ma le 40 mg, e faʻatatau i le faʻamalosi o le mea galue.

Le lanu o laumei e paʻepaʻe pe mumu.

O le fua o le fualaau faasaina ua fuafuaina taʻitasi ma faalagolago i le suʻesuʻega o le maʻi. O le aʻafiaga autu o le fualaau faasaina e faʻamoemoe i le taofiofia o le faagasologa o le gaosiga o le suka gaosia. O gaoioiga a ausilali o fualaau faasaina o le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le tino i le paʻu, o le faʻamafanafanaga o le tiga e mafua ona o le maʻi suka poʻo le vai inu o loʻo ulu atu i totoga o le gastrointestinal tract.

O Omeprazole e amata ona galue 1.5-2 itula ina ua uma le pulega. O le umi o le aafiaga o le vailaau faasaina e oʻo ile 24 itula. Ole vasega o togafitiga e faʻatatau taʻitoʻatasi e faʻalagolago ile maʻi ole maʻi. A maeʻa ona taofi e le tagata maʻi lenei fualaau mo le pancreatitis, o le faagasologa o le faʻamalolo o le kulimi chlorhydric e sene o le ituaiga meaola e toe faʻaleleia pe a uma le 4-6 aso, faʻalagolago i uiga patino o le tino.

O le fualaau faasaina e le o toe mamao ae leʻi faia le taumafataga autu po o meaai. I le tulaga o faʻamaʻi ogaoga o le faʻamaʻi, o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e mafai.

Faailoga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina

O se vailaʻau masani lea e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi eseese ma pathoces o le gaioiga o le pancreas. Faaaoga le omeprazole pe a fai o iai au nei:

  • ulutala duodenal,
  • o le i ai o le kanesa i le pancreas,
  • foliga lapopoa ma le masani o pancreatitis,
  • afaina fua o le tino,
  • Papatitis ulupo e mafua mai i le taumafaina o microflora pathogenic.

Ave Omez ma pancreatitis ma isi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract naʻo le faʻatagaga a le fomaʻi, talu ai o le vailaau faʻasaina e tele faʻamaʻi. E matua faasaina le faʻaaogaina o vailaau i le taimi o maitaga ma i le taimi o le susu. O le maitauina autu i le ave o fualaau faasaina:

  • faafitauli o moe
  • masani o le ulu o le ulu, valevalenoa,
  • ogaoga ogaoga
  • faaletonu mafaufau
  • afaina o le tino tutotonu,
  • afaina o le tino paʻu
  • fulafula o masini mumu.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e faitauina ma le totoa ia faatonuga mo le faʻaaogaina, aua o le tagata maʻi e mafai ona i ai le le faʻamaoni i vaega taitasi o le vailaʻau. E tatau ona e inuina le fualaau faasaina i le tuusaʻo saʻo na taʻu mai e le fomaʻi.

E faasaina le tutoatasi le umi o le tagofia o fualaau faasaina, talu ai e mafai ona maua le televave, lea e aliali mai i se ata ogaoga ma e masani ona mafua ai le oti. Faatasi ai ma aʻafiaga sili ona taatele o loʻo tupu i le taimi umi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le gutu malogo.

Afai o le faʻaalia o lenei faailoga e faʻalelei, e leai se mafuaaga e popole ai. Afai e maua e le tagata maʻi se lagona malosi o le le mautonu, e tatau ona faafesootai se fomaʻi ina ia fetuunai le fua o le fualaau faasaina.

I le iai o faʻamaʻi ma pathoces o le ate, o le faʻaaoga umi o le omeprazole e mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻe o jaundice. I se tulaga e le masani ai, ona o uiga patino o le tino, e tupu ai le mumū i fatugaʻo.

Talosaga

Aʻo le i aveina Omez, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi. O togafitiga ma togafitiga e filifilia taitoatasi. Faʻateleina faʻamaʻi pipisi o le peptic, o le fualaau oona e faʻaalu i le aso i le taeao. O le paʻu o le vailaau faʻamalo ua faʻamalo uma, fufulu i le vai.

O le umi ole togafitiga e 2 vaiaso. Afai e le o toesea pe vaivai le malosi o le faʻaaogaina o vailaʻau, o le a faʻalauteleina le vasega mo le isi 2 vaiaso, ae naʻo le fomai tipitipi e mafai ona filifili i le faʻalauteleina o le vailaʻau.

I tagata gasegase e iai se faʻamaoniga o le atigi o le reflux esophagitis ma le i ai o le faʻaogaina o le tino i gaʻo o le gastrointestinal tract, o le togafitiga e 5 vaiaso. I taimi ogaoga o le faʻamaoniga o le maʻi ma se ata ogaoga faʻamaʻi, o le umi ole togafitiga e lua masina.

I le tulaga o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina, e tatau ona fetuʻunaʻi faʻataʻaiga a le tagata lava ia.

Afai o le maʻi o le duodenal ma le faʻagesegese o le faʻamalolo ua faʻaleagaina e ala i le maʻi o le maʻi, e mafai ona e ave le Omeprazole 1 taimi i le aso. O le togafitiga e 1 le masina. Afai o le a amata ona toe faʻaleleia faʻamaʻi maʻi pe a uma ona togafitiga, o le lona lua o fuataga e faʻataʻitaʻiina ma se vaega itiiti ifo. E mafai ona faʻaaogaina le fualaau mo le faʻamaʻi pipisi i tulaga ogaoga o ulia ma se fuataga itiiti o le fualaau faasaina, ave i lea aso ma lea aso.

I le tulaga o le maʻi o le peptic, o le togafitiga e 30 aso, i le tulaga o le toso lemu i luga o le tino, o se faʻaopoopoga o le suʻega o le vailaʻau e manaʻomia mo le isi 1 masina. Faʻamataʻu i le maʻi o le tino, o le Omeprazole ua faʻatulagaina mo le sili atu i le 2 vaiaso e taofiofia ai le taua o gaioiga faʻaleagaina o meaola ninii. Afai e telegese le faʻaogaina o le taula, o le umi o le pulega e faʻalautele mo le isi 2 vaiaso.

O faatonuga eo faatasi ma vailaau e maua ai le fua faatatau ma le taliaina masani o le vasega mo le faaaogaina o le omeprazole. Taʻitaʻia e nei faʻamaumauga ma le faʻafoeina oe lava ia e le fautuaina. E mafai ona manaʻomia se fetuʻunaʻiga o fomaʻi i luga o le faʻalagolago i uiga taʻitasi o le tino ma le malosi o le togafitiga.

E mafai ona faʻaaoga togafitiga mo le puipuia i le leai o se faʻataʻitaʻiga o se ata faʻapitoa? E mafai, ae naʻo le maeʻa o le maliliega ma le fomaʻi, o le na te fuafuaina le umi o le kosi, fua ma taimi.

Aveina o vailaau mo pancreatiti

O Omeprazole e tele lona faatinoga, ae o le autu autu o le fualaau faasaina o le togafitia o faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻasaʻo ai a latou ata faʻamaonia. O le vasega i le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e faalagolago i le fomu lea e tupu ai le pancreatitis - faʻasolosolo poʻo le mamafa.

I le gasegase o le maʻi o le pancreatic, o le fualaau oona e inu 1 le taimi i le aso, pe a mafai i le taeao ao leʻi oʻo i le taeao po o le taimi o le taeao. Ua foloina atoa le kapoti ma ua tafe i lalo i le tele o vai. O le umi o le faʻaaogaina e 14 aso, pe a manaʻomia, na faatonuina ai e le fomai se isi vasega o togafitiga.

I le toe faʻafoʻi o pancreatitis, o le Omeprazole e ave i se vevela maualuga e aunoa ma se faʻamatalaga i le taimi o le aso, ae pe a mafai muamua aʻo leʻi 'ai poo taimi o taumafataga. O le umi ole togafitiga e 30 aso.

Afai e leʻo lemu le faʻaogaina o le tino, o lona lua o togafitiga ua faʻamaonia, ae o le faʻaitiitia i le uluai masini.

I le pancreatitis masani, o le pito maualuga o fualaau o fualaau faasaina ua faatonuina. Inu 1 capsule i le aso, i le taeao, ma le tele o vai. Afai o le ata faʻamaonia e matua lemu, o le a faʻaititia le fua o le vailaʻau, o le aofaʻi o le ulufale i le aso e oʻo atu i le 2 capsules. O fuainumera e faʻatatau. Aʻo le i faatonuina le aofaʻi o vailaau ma le umi o lona pulega, e tatau i le tagata gasegase ona suʻeina se suʻega faafomaʻi.

Afai o le pancreatite e le masani ai, e masani ona aofia ai ni faʻalogona matuia ma se umi faaumiumi o le maʻi. I ia tulaga, ua faatonuina e le fomai se fua faatatau faateleina o fualaau faasaina. O le umi o togafitiga o le tagata lava ia, o le mea lea, e manaomia ai e le tagata gasegase se suʻega faafomaʻi ina ia mafai ai ona ia iloa le lelei o le faʻaaogaina o vailaʻau.

I le taimi o togafitiga, e tatau i le tagata maʻi ona tausisi i se meaai paleni. I faʻamaʻiga ogaoga o faʻamaoniga o le faʻavavevaveina o foliga o le pancreatitis, o le fualaau faasaina o le Omeprazole e fautuaina ina ia tuʻufaʻatasia ma isi fualaau.

O faʻamatalaga e uiga i tagata gasegase ua uma ona togafitia i le Omeprazole e faʻamaonia le lelei o le faʻamalosi o fualaau faasaina i luga o le tino. I le i ai o le pancreatitis e masani ai, ua fautuaina e ave le fualaau faasaina mo faamoemoega faʻasolosolo.

Faʻatasi ma se taumafataga o le soifua maloloina, e mafai ona faʻalautele le faagasologa o le toe faʻafoʻi i le umi e mafai ai. O le fualaau faasaina e mafai ona faia pe a maeʻa le tofiaina o se fomaʻi. Afai o le soifua mālōlōina e faʻaleagaina ona o le faaumiumi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona faʻaitiitia le fua o le vailaau faʻasaina pe suia le fualaau faasaina.

Faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina

Tagata e togafitia i le pancreatitis ma le omeprazole, fai mai:

  1. Elena, 37 tausaga le matua: "Ua ou mafatia i le pancreatitis mo se taimi umi. Faatasi ai ma se tulaga faigata tele, ou te inuina se fuainumera tele o fualaau faasaina, ae i se taimi mulimuli ane, o le tiga matuia, fulafula, ma isi mea le lelei uma e tutupu. E pei ona faatonuina e le fomai, na amata ona ia aveina Omeprazole. Ua leva ona ou inu ava malosi, ae o le tiga ua uma ona paʻu, ua sili atu loʻu lelei. "
  2. Maxim 44 tausaga le matua: "Faʻailoga pancreatitis, o vailaau faifaipea ma le teena o le tele o ipu e fiafia i ai. Na amata ona ou ave Omeprazole, na sili atu ona lelei. O le taimi nei ou te inu i lea taimi ma lea taimi mo le puipuiga, e masani ona ou faia se suʻesuʻega faafomai, o lea ua mafai ai ona ou aveina le faamaʻi i se faamagaloga mausali. "
  3. Angela 39 tausaga: "Na faatauina mai le Omeprazole e lana tane, o le sa mafatia i le pancreatitis mo le tele o tausaga. I le taimi muamua sa ou tago i ai, ma faitio i se gutu malulu, e tatau ona ou faafesootai se fomai mo le fetuunaiga o le fuainumera manaomia. Na mou atu aʻafiaga, e pei o le le lelei o faailoga o le pancreatitis, faafetai uma lava i le fualaau faasaina. "

O le Omeprazole o se fualaʻau felafolafoaʻi lautele lea e tauivi ma le manuia e faasaga i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, faʻatasi ai ma ni faʻasologa o le ulugarative poʻo le faʻaogaina o le faʻaoga. O le fofo e pito sili ona aoga i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi - pancreatitis, faʻavave ona taofi le faʻaogaina o le inflammatory, faʻaitiitia le tiga ma isi faʻafitauli le lelei.

Tuua Lau Faamatalaga