Venus, Detralex poʻo Pepodia - o le a le mea e filifili ma veins varicose?

Detralex, Venarus ma phlebodia 600 o vailaau sili ona taatele mo togafitiga faafomaʻi o le CVI (gasegase gasegase masani) ma le afaina. E faigata ona filifili po o le fea o nei mea faigaluega e sili atu. Latou te masani ona tauina le faʻamaʻi i se auala talitutusa. Detralex ma Venarus - e toetoe tutusa foliga tutusa. O Venarus e fai ma vaega o le Rusia lautele (o se vailaau faʻasaina o loʻo i ai le mea taua e tasi na fausia ma pateni) isi Detralex. Ae o le phlebodia e eseese i le tuufaatasiga. Ae peitai, pe a faʻatusatusa, e manino lava o lenei vailaʻau e mafai ona fesuiaʻi ai fualaau ua faʻasolo atu.

O le mea autu autu

I sauniuniga uma e tolu, o le diosmin o loʻo iai, i le phlebodia i se maualuga maualuga. Detralex e aofia ai le diosmin micronized - 450 mg ma le hesperidin - 50 mg. O Venarus foi e aofia ai le 450 mita o le diosmin ma le 50 mg o le tigā. O lona uiga o nei vailaʻau e lua e foliga tutusa i le fausaga. E eseese na o le atunuu o gaosia.

O Phlebodia e naʻo le pau le mea e galue ai - diosmin. O lona maualuga ile 1 papalama e 600 mg. O le vailaau na faʻaalia lata mai nei. Faatasi ai ma isi fualaau oona, e tu i fafo e le meatotino o le filifilia ma le filifiliga i le tino atoa. O lona uiga, galue na o na eria e matua manaʻomia.

O vailaau faʻaaogaina e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o loʻo faʻaalia i le le mafai ona tafe toto i totonu o vae. O le faʻamatalaga mo le tofiga o le:

  • veinsose veinsose,
  • faailoga o le le atoatoa o le malosi o le tino i vae.

E le gata i lea, o vailaʻau e mafai ona faʻataʻitaʻiina e puipuia ai faamaʻi luga. E masani lava ona faatonuina e fomai ni fualaau faasaina mo tina maitaga, tagata ulaula, tagata afeleti, tagata o loo i ai ni mea e nonofo ai po o ni galuega tumau, oi latou e masani ona asiasi i fale taʻele ma faia ni mulivae maualuga.

Contraindications

Detralex, venarus ma phlebodia e mafai ona ave i le taimi o maitaga, na o le mea lava e taofia ai le faʻaaogaina o soo se fualaau o le lactation period in women. E leai se faʻamatalaga faʻamaonia e uiga i le gafatia o vailaʻau e gaʻo ai susu susu. O lapataiga autu mo le faʻaaogaina o:

  • tasi le le faapalepale i vailaʻau faʻasaina,
  • hypersensitivity
  • tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

Faʻaiʻuga

O le taliaina o venarus ma detralex e ono mafai ona o faatasi ma itu nei:

  • faataapeapeina, faʻaalia i le tiga i totonu o le manava,
  • se tali atu i le diosmin ma le hesperidin,
  • Neuropathic disorders: asthenia, dizziness, maʻi tiga.

O le faʻaaogaina o le phlebodia e ono mafua ai:

  • toilalo i le vaega o meaʻai,
  • tali i le paʻu i le ituaiga o fulufulu, gasegase, urticaria.

Soo se faʻaaliga o aʻafiaga o aʻafiaga sei vagana ai mea faʻafefelasea e le mafai ona mafua ai le teenaina o le fualaau faasaina. E masani lava ona alu na o latou lava ia poʻo le taofi i le suiina o le vailaau o fualaau.

O eseesega autu

  • O le i ai o le faʻalotolotolua i Venarus ma Detralex, o lenei vaega e tuʻuina atu ai le mautu i vaa.
  • O Phlebodia e le oi ai se faʻalavelave, ae aofia ai le 150 mg sili atu diosmin.
  • E eseese i latou i le tau - o le sili atu ona taugata o fualaau e tolu o Phlebodia. O le taugofie o Venus.
  • O Venarus ma Detralex e maua i le ituaiga 500 mg ma le 1000 mg tablets, ae o lo latou sili atu taugata e na o le 600 mg o fualaau e gaosia.
  • O atunuu eseese o gaosiga - Flebodia, Detralex ua faia i Falani, o le tau aupito maualalo o le tolu i Rusia.

  • Pusa 500 mg 30 pcs. - 800 r
  • Pusa 500 mg 60 pcs. - 1380 r,
  • Pusa 1000 mg 18 pcs. - 920 p,

  • 15 papa 600 mg - 690 r,
  • Pusa 18 pcs. 600 mg - 732 r,

  • Pepa e 500 mg o 30 vaega, tau mai 490 r i le 670 r,
  • Pepa o le 500 mg o 60 fasipepa, tau mai le 1030 i le 1250 r,
  • Pusa 1000 mg i 30 vaega, tau mai le 930 i le 1200 r,
  • Pusa 1000 mg i 60 vaega, tau mai le 1950r i le 2200 r.

O le fea e sili atu: Detralex, o ana Venarus poʻo Phipodia?

O se faʻatusatusaga o fualaau faʻataʻitaʻi e tolu o loʻo faʻaalia ai e vave tele le sao o le detralex ona o le sili atu o digestibility ona o se metotia sili atu faʻaonapo nei. E faʻaalia le faʻaleleia i le faaiuga o le vaiaso muamua. Mo le venarus, o le taimi mo le faʻaalia o le aafiaga lua, ae o lona tau maualalo ma le mea moni o le ave faʻatasi o Detralex e tele lava ina mafua ai faʻafitauli o le intestinal e fiafia i fualaau oona.

O le afa o le ola o mea galue i fualaau uma e lua o le 11 itula, o lea o le fua o le tupe e maua ai le lua-taimi le tupe i le aso.

O le a le mafai e Phlebodia ona tutusa le aafiaga e pei o le detralex ma le venarus, talu ai e faavae i luga o le tasi mea. O Phlebodia foi e na o le tasi le metena - 600 mg, ma o analogues e maua i foliga o le 500 ma le 1000 mg, lea e atili fesuisuiaʻi ai mo faamaʻi eseese, ma i le tulaga o le 1000 mg, sili atu ona lelei i taimi ogaoga o le maʻi. I soʻo se tulaga, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, o le a ia tuuina mai se tali auiliili, o le a le mea e filifili faapitoa mo oe nei vailaʻau.

Faʻamatalaga o fomaʻi i fualaau faasaina: Detralex, Venarus ma Plebodia

Fomai tipitipi fomaʻi Demidov D.I.: O le tele o tagata mamaʻi e taʻu mai se mea e maua. E sili atu ona tuʻufaʻatasia le tau ma le lelei. E faʻamamaʻa ai faʻamaoniga o le gasegase oona, ei ai lona malosi i puipui o toto toto.

Tomai tipitipi fomaʻi Yatskov S.K.: Detralex faʻamalosi lelei ma le faʻamaloloina o faʻamaoniga o le le atoatoa o le vevela (faʻasaʻo le paʻu ma faʻaitiitia le faʻaleleia). Ae ui i lea, o le toe faaleleia atoa e le mafai ona maua i fualaau. I soo se tulaga, e manaʻomia le togafitiga faʻapitoa.

Faʻataʻitaʻiga

O le Detralex o loʻo i ai le veveton ma le faʻamalosia o le malosi. O mea aoga aoga e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻamaʻiina i veins varicose. E toe faʻafoʻiina ai le toto ma le leo o tamai vaa. O puipui o capillaries e sili atu ona malosi ma toe faʻaleleia, o lo latou faʻavaivai ua faʻaitiitia ma ua faateleina lo latou tetee. Detralex faʻatuina le faʻavaivai faʻavaivai.

E faʻaaogaina le vailaʻau i le togafitiga o le le atoatoa o le gasegase. E matua afaina ai mea nei o le faʻamaʻi:

  • mamafa i vae
  • tiga
  • musele maso
  • vaivai vaivai
  • faʻalavelave i le faʻaogaina o meaʻai fualaʻau.

O Detralex e aʻafia i le vaega o angioprotectors e faʻaleleia ai le faʻatinoga o toto toto. E mafua ai ona faʻaaogaina mo le togafitiga o faʻamaʻi e maua mai i le vevela vevela ma le le lelei o le taamilosaga i nai pulou laiti.

Detralex o loʻo i ai meatotino faʻaleagaina. E taofia ai le faʻavaeina o aʻafiaga saoloto e faʻaleagaina ai puipui o toto toto. O le fualaau faasaina e faateleina ai le leo o veins i luga o vae, e taofia ai i latou mai le faalauteleina ma le faaleleia o le vevesi o le tino. E taofia ai le gaosia o prostaglandins i le tino. O lenei mea e mafua ona o se faʻasalaga faʻasalaga faʻaleagaina. E faʻasolosolo ai le tafe toto i totonu o tamai vaʻa ma puipuia ai le toto.

O le Analog Detralex Venarus e lua ituaiga o flavonoids o loʻo i ai se aafiaga angioprotective, ona o le mea lea ua faʻavaeina ai le microcirculation i totonu o veins o pito pito i lalo. O le vailaau faʻasaina ua faʻataʻitaʻiina mo le faʻamalositino poʻo le faʻasolosolo o le vevela o le vevela. O loʻo iai mea nei:

  • leo leo o veins varicose,
  • aveese le le mautonu o capillaries,
  • faʻaitiitia ai lo latou mafai ona mafai ona faʻaogaina ma le faʻaogaina o toto toto,
  • faʻaitiitia le faʻaleagaina i totonu o toto toto.

E pei o Detralex, o le Venarus e iai sona aafiaga e tetee ai, aua e taofia ai le gaosiga o prostaglandins, ma, faafetai i ona vailaau oona, e avea o se antioxidant, puipuia o puipui vevela o toto toto mai aafiaga leaga o radical free.

E pei o Detralex, o Phipodia e i ai se aafiaga veveton, e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o veins ma i le taimi e tasi e faʻalauteleina ai le leo. O le vailaau e faʻamalo ai le vevela vevela ma faʻaleleia ai le faʻavaivai. Faafetai i mea gaioiolosi i le tuufaatasiga, o le maualuga o le malosi o le toto toto ua faateleina ma o le faaitiitia o le mamafa o le mamafa. I le taimi lava e tasi, e faʻaleleia ai le microcirculation ma faʻaitiitia ai lo latou gafatia i veins veinose. O le aʻafiaga o le inflammatory e maua i le faʻaitiitia o le faʻalogoina o leukocytes i puipui o veins. O le mea lea, o la latou malaga i vaʻavavevave o loʻo faʻaitiitia. O Phlebodia e i ai sona aafiaga vasoconstrictor ma faʻaitiitia ai le gaosiga o faʻamalolo saoloto.

O fea e sili atu ona faʻaoga - Venarus poʻo Detralex? E toʻalua uma lava latou foliga tutusa ma e toetoe lava tutusa ia meatotino. Pau lava le eseesega o le mea lona lua e sili atu ona vave fai. O lenei faʻamatalaga i le auala o le gaosia. O faʻataʻitaʻiga i le falemaʻi ua faʻaalia ai o Detralex e iai sona aafiaga lelei i vevela ua aʻafia i vae.

Afai tatou te mafaufau i itu lelei ma le lelei, ona sili lea ona lelei Venus ona o le tau maualalo. Talu ai ina ia mafai ona i ai se aafiaga taua, e tatau ona ave le vailaau mo se taimi umi lava. I lenei tulaga, o le tau e taua. E leai se eseesega i le auala o le pulega - e tatau ona 'ai ma meaai. O le togafitiga tumau e le itiiti ifo i le tolu masina. O fualaau faasaina uma ua maeʻa pe a mavae le 11 itula.

O fualaau Venarus ma Detralex mo veins varicose e mafai ona ave i le taimi o le maʻitaga, aua latou te le afaina ai le fotus, aua le afaina ai le mafaufau ma le faʻamaopoopoina, o le mea lea e faʻaaoga ai e tusa lava pe manaʻomia e ave ai se taavale.

Pe a filifili le mea e sili ona lelei e faʻatau, e tatau ona e mafaufau i iloiloga o fomaʻi e sili atu ia Detralex. I lo latou manatu, o le televave o tekonolosi gaosiga, o le sili atu ona lelei o le meafaigaluega. O le microioszed diosmin, o se vaega o Detralex, e iloa ai le vave o le gaioiga o le vaega galue. O le vailaʻau e sili atu le paleni pe a faʻatusatusa i analogues - Venarus ma Flebodia.

O eseesega o loʻo iai io latou aʻafiaga. Afai tatou te faʻatusatusa ana analogues Detralex - Venarus ma Flebodia, ona talitonu lea o tagata atamamai o le aʻafiaga o latou i veins vevela i luga o vae o le a tutusa lava. Ae ona o eseesega i le tuufaatasiga, o le eseesega o le aafiaga i le tagata lava ia o le a taua. O le mea lea, pe a filifilia pe o le a le vailaau e sili ona lelei, e tatau ona e gauai atu i le le lava o le tagata ile le atoatoa, vaega ole faʻailoga ma togafitiga faafomaʻi.

I le faʻatusatusaina o le Phlebodia ma le Detralex, e le mafai ona e fai atu le mea e sili atu. O ia mea uma, ma isi vailaau e aoga. Ae o le mea moni lava, i veins varicose ma le thrombosis gasegase, na lelei lelei lava Detralex, ma faʻaalia ai le lelei sili. Ae ui i lea, e le o faʻamatalaina mo le puipuiga.

Afai tatou te faʻatusatusaina Phipodia ma isi vailaʻau tutusa, o le eseesega o loʻo i totonu o se faʻaaliga e sili atu ona aʻafia le inflammatory. O lenei vailaʻau e mafai ona umi se taimi e aunoa ma ni aʻafiaga leaga. E faʻamamaʻaina ai le faʻaleagaina ma e le mafai ai ona toe tupu. Detralex ma Phlebodia e leai se eseesega i le faʻailoga. E mafai ona faʻaaogaina i le taimi o maitaga.

Manatu o tagata

O le fea fomaʻi e sili atu, o iloiloga fesoasoani:

"I ni nai tausaga talu ai, na maua ai aʻu i le thrombophlebitis ma na faʻataʻitaʻiina ai le togafitiga o Detralex. Ina ua maea le faitauina o iloiloga ma iloiloga i le Initoneti, na amata ona ou taliaina. O le taunuuga na lelei, na ia faʻaalia lelei lona atoatoa. Leai aʻafiaga itu. Pe a ma le masina talu ona amata ona ou ave fualaau, o le tiga e matua taofia lava. "

Valentina Petrova, Rostov-on-Don.

"E i ai loʻu faʻasologa o togafitiga i veins varicose. Na fautuaina au e le fomai ia Detralex. I le tusa o le masina o le aveina o vailaau, na alu ese ou tiga o vae ma ua le toe i ai le fulafula. Ae talu ai ona o le maʻi ua leva ona fai, o le fomai na fautuaina e inu le fualaau faasaina faalua i le tausaga i vasega. "

Maria Ilyina, Moscow.

"I le lua tausaga talu ai sa maua ai o ia i veins varicose. Na faatonuina e le fomai ni filifiliga se lua e filifili mai - Detralex ma Venarus. Na ou aveina uma, o lea e mafai ai ona ou faatusatusaina o latou aafiaga. E toetoe lava a ou le lagonaina le eseesega - na vaʻaia lelei uma e le toʻalua le tiga, na faʻaitiitia le faʻapitoa. Na tonu ia te au e leai se aoga e sili atu le totogi, o lea ua ou faaaogaina na o Venarus. "

"O laʻu iloiloga e faatatau i vailaʻau faʻasaina e faʻaaoga mo veins varicose. Sa fautuaina au e le fomai tipitipi Detralex i le fesoʻotaʻiga ma le le atoatoa o le tino o le pito i lalo. Na foliga mai e aoga, ae sili atu le taugata, o le tele o taimi na suia ai au i se isi itu tau tamaoaiga - Venarus. E le o se mea itiiti ifo i fomai Farani. E faʻamalie e Venus le lagona o le vaivai i vae ma tiga. "

Lyubov Mikhailovna, Kazan.

"I le tausaga talu ai, ina ua maeʻa le faitauina o iloiloga, sa amata ona ou aveina Pepodia. Na ou inuina mo le masina. O le vailaau na fesoasoani ia ou galo ai i veins varicose i ou vae mo sina taimi. Ae o lenei ua toe amata le faafitauli. O le a ou toe faʻaaogaina lenei fualaau, aua o le taimi mulimuli na faʻaalia ai lava - o le mamafa o vae na faʻaitiitia, o le vevela na amata ona foliga lelei. "

"Ua ou tele veinsin varicose. Na fautuaina e le fomai tipitipi. Ina ua maeʻa ona ou iloiloina le vaaiga lautele i luga o le Initoneti, sa ou tu i Fepodia. O le vaivai i totonu o vae na mou ese atu, vevesi foliga foliga lelei. Ou te leʻi matauina soʻo se itu. E matua faigofie lava le taulimaina o Phlebodia e ave - naʻo le 1 le taimi i luga o se manava gaogao. O le a ou inuina 3-4 masina. "

Natalya Panina, Samara.

E tusa ai ma iloiloga, e mafai ona finauina e faʻapea o Detralex e sili atu le lelei.

Detralex ua i ai tapulaa nei i le taliaina:

1. Vaʻaia o le tino i vaega o le oloa.

2. Lactation. E le fautuaina le faʻaaogaina o vailaau i le taimi o le susu, talu ai e maualuga le lamatiaga o le faʻaaogaina o mea gaosi i susu.

Uiga o Venarus

O le vailaʻau o Venarus o loʻo i ai se mea faʻaleagaina, o lona uiga, ua faamoemoe e faʻamautu le tafe toto. O le vailaau faasaina e taofia ai le gaosia o prostaglandins, o lea e taofia ai le mumu i luga o puipui o toto toto, ma o le mamafa i veins e faaitiitia foi. Talu ai ona o lenei meatotino, o le vailaʻau e fesoasoani i veins varicose, e lua i togafitiga ma i lona puipuiga.

E lelei le aʻafiaga a Venus i le faʻaaogaina o capillaries, faʻamalosia o latou puipui, faʻaitiitia le le mautonu tele. O le fualaau faasaina e aveese ai le tiga, o se lagona o le vaivai i vae. E i ai foi lona aafiaga antioxidant, o lona uiga, ona o le i ai o flavonoids, e puipuia ai capillaries mai le gaioiga o mea le lelei.

E mafai ona faatauina le vailaʻau i le pepa laulau. E i ai se lanu piniki ma se moli lanumeamata, o se foliga laititi eleni. O le gaioiga malosi o le diosmin ma le hesperidin.

O fualaau o loʻo faʻamatalaina i tulaga nei:

  • veinsose veins
  • maʻi pipili i luga o le paʻu o vae,
  • fulafula
  • gaogao
  • faʻalavelave i le tafe toto,
  • otaota.

Mo faafitauli i veins ma gasegase tumau, e lua laulau e manaʻomia. E sili le lelei ona 'ai i le aoauli ma ao le i momoe. O le umi o le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi mo maʻi taʻitasi, ae o se faʻataʻitaʻiga - e tusa ma le 90 aso.

Faʻasalaga tele o le afaina, o aso muamua e 4 e te manaʻomia e inu ai 6 capsules, ma le 3 aso e sosoo ai - 4. E tatau ona vaevaeina lenei lapisi i le 2 tautua.

Taʻiala o le Tesea

Detralex o se vailaau mai le vaega o angioprotectors ma vailaʻau vailaʻau. O le vailaau faʻamalosi e faʻamalosi ai toto toto, ei ai le aoga aoga i luga o latou leo, faʻaitiitia le faʻaogaina o puipui o veins ma puipuia ai le faʻaleagaina. E le gata i lea, o le vailaau e afaina ai le gasegase o le lymphatic, e faaitiitia ai le mafai ona gafatia o capillaries. Detralex faʻaleleia le tafe toto i le laʻitiiti.

O le sauniuniga e aofia ai vaega ole fuvonoids faamama i le micronized form, ona o le mea e vave ona faʻaaogaina ai le vailaʻau. O le eseesega tele lea mai isi vailaʻau o loʻo i ai le diosmin. I le faʻaopoopoga, ma sili atu ona vave galue.

O vailaʻau faʻapitoa e mafai ona faʻatauina i le laulau o le paolo lanu piniki ma i se faasologa lautele e faʻagasolo.O vaega autu autu o le diosmin ma le hesderidin. O isi faʻaopoopoga o loʻo i ai.

E manaʻomia lou faʻaaogaina o le vailaʻau faʻatasi ma faʻamaumauga nei:

  • veinsose veins
  • lymphostasis
  • vae tiga pe a mavae ni auala vavalalata,
  • otaota e tusa lava po oa foliga.

E tatau ona ave le 1 capsule faalua i le aso - i le taeao ma ao lei alu i le moega. E tatau ona faʻaumatia le oloa, e le faʻafefe pe nutimomoia. E tatau ona e inu tele vai. E fuafua e le fomaʻi le umi o le vasega mo tagata maʻi taitoatasi. Faʻapipiʻi - 3 otaota i le taeao ma le afiafi. O le togafitiga e tumau i le vaiaso, ae e mafai ona faalautele togafitiga.

Uiga Faʻapitoa

Flebodia 600 - o vailaʻau e fesoʻotaʻi ma vailaʻau faʻamalosi, ua faʻamoemoe e puipui ai toto toto, faiga faʻasolosolo ma le malosi o puipui. O loʻo i ai se ituaiga o le diosmin i se aofaiga o le 600 mg i le 1 capsule. E tofu ma le lanu piniki ma se foliga lapotopoto.

O Phlebodia o loʻo i ai le faʻasologa o togafitiga nei:

  • faaitiitia le faalauteleina o puipui o toto toto, faaleleia o latou leo,
  • faamalosia le toto toto, aveese le faasee,
  • aveese faʻamafanafanaga vevela.

O le fualaau faasaina ua faʻaaoga i mataupu nei:

  • vevela vein
  • vailaau vevela i luga o vae,
  • lymphostasis
  • otaota.

Faʻatasi ma veins varicose, e tasi le capsule i aso taitasi e faʻamaonia. O le umi o le togafitiga e faalagolago i le ituaiga o le maʻi: i se amataga vave - 2 masina, ma i se isi tulaga mulimuli - 3-4. Afai o loʻo i ai ni maʻi papala, ona faʻaopopo lea o le vasega mo le ono masina. O le togafitiga e tatau ona toe faia pe a mavae ni nai masina.

Faʻasalaga tele i le afaina, e tatau ona ave 2-3 laulau i le aso. O le vasega e tumau i le vaiaso. Ua lava lea e taofi ai le mumū tele. I le lumanaʻi, e mafai ona faʻalautele le vasega mo le 2-3 masina, ae o le tui e le sili atu ma le tasi le papa.

Le tutusa o le tuufaatasiga

Venarus ma Detralex ua toetoe lava a tutusa foliga tutusa. E aofia uma ai le diosmin ma le hesteridin, ma i le aofaiga tutusa - 450 mg o le muamua ma le 50 mg o le lona lua. O nei fualaau oona ua manatu e fesuiaʻi.

Ole fualaau o le Phlebodia e na o le 1 le elemene galue - diosmin. 600 mg o lenei vaega o loʻo i totonu o le laupapa. E ui lava i lenei eseesega, o le aʻafiaga o le fualaau faasaina e foliga tutusa ma le gaioiga a le 2 isi.

Detralex ma Venarus ua toetoe lava tutusa foliga tutusa, e aofia uma ai le diosmin ma le hesteridin.

Faʻaalia le faia o le mea lava e tasi. Pe a oʻo atu i totonu o le fualaau oona, e vave lava ona taʻe i totonu o le manava, ma mulimuli ane o loʻo aʻafia le toto i le toto.

O vailaau faʻasoifua maloloina ei ai le malosi faʻamalosi i luga o vaʻa toto, ma o le toto i totonu o veins e oʻo ina le mafiafia, lea e faʻaleleia ai le tulaga ma le afaina. O vailaʻau uma e 3 e faʻaleleia ai le toto, aveese faʻalavelave faʻapitoa i vae, ma faʻaitiitia le palasi o toto toto (veins ma capillaries).

Afai e te faʻaauau ona e aveina le 1 o nei vailaau, ona e vaivai pea i vae, fulafula, faʻalelei le faʻalelei.

Eseesega i le va o Venarus, Detralex ma Phipodia

O fualaau uma 3 e maua ai feeseeseaiga. Ae ui i lea, e le afaina ai le togafitiga.

O le eseesega autu o loʻo iai i le tulaga o le tuʻuina atu. I Detralex, o le diosmin ei ai le micronized form, o lea o le mea o loʻo galue malosi e le na o le atoatoa, ae e sili atu le lelei ma sili atu ona gauai. O gaioiga malosi a Venarus ma Phipodia e vave oʻo atu i le toto.

Mo le mauaina o le manaʻoga mai le Venarus, e manaʻomia le faʻaauau pea ona faʻaaogaina ia papa maʻa mo le 3 vaiaso. Seiloga o le taimi lenei o le vaega malosi o le vailaʻau e faʻamavae atoa ma faʻafefe i se fua saʻo.

E le gata i lea, o le eseesega o eseesega i sauniuniga o loʻo i ai i nisi o faitioga. E le mafai ona faia Detralex i mataupu nei:

  • tagata taʻitoʻatasi ua faʻateleina le gafatia i vaega o le vailaʻau,
  • le vaitaimi o le susu (ona o le lamatiaga o le faʻaaogaina o mea gaʻo i susu susu),
  • maʻitaga o le maitaga (atonu, ae na o le maeʻa le faatagaga a le fomaʻi),
  • tausaga e 18 tausaga.

Detralex Āiga

Vailaau oona: diosmin, flavonoids i le uiga o le le mautonu. O loʻo i ai se faʻaaogaina ma le faʻaleagaina o le toto.

  • faamama avega
  • faaleleia atili le toto toto,
  • toe faʻaleleia le fausaga ma le gaioiga o vaʻa toto,
  • faamalolosia capillaries,
  • faʻaitiitia le faʻamaʻi i totonu o veins

Faailoga mo le tuʻuina atu o fualaau faasaina:

  • otaota (aveeseina o faʻamaʻi i se ituaiga o faʻamaʻi),
  • gasegase tumau o le vevela ma ona faʻamaoniga (tiga, vevesi, vaivai),
  • lymphatic edema,
  • solia o le microcirculation.

Faʻasalalauga: pepa, faʻamalologa (10 sachets mo le faʻafofoga tautala ma se vailaʻau 1000 mg / 10 ml). O le afa o le ola e faʻaleagaina e 11 itula, e faʻamanuiaina e le manava ma gaʻo.

Contraindications: fafagaina, le faapalepale i vaega o le tuufaatasiga. E mafai ona faʻatagaina le faʻaaogaina o vailaau i le taimi o le gaioiga.

  • cephalgia
  • vavao
  • vaivaiga lautele
  • tui
  • tiga o le tino
  • dyspepsia
  • afaina o le tino (vevela, fulafula).

Afai ei ai aʻafiaga itu, e aofia ai i latou e le oi luga o le lisi, e fautuaina e te alu i le falemaʻi. Afai e tuʻuina le vailaʻau faʻatasi ma isi vailaʻau, e tatau ona e taʻu i lau fomaʻi.

Atunuu na afua mai - Farani. E mafai ona faatauina le fualaau faasaina e aunoa ma se taotoga. O le olaga faʻaleoleo e 4 tausaga. E fautuaina e teuina ia vailaau mai le malamalama ma tamaiti i le vevela e le sili atu i le 30 ° C.

Faʻafefea le phlebodia

O le mea malosi o le diosmin. O loʻo i ai se aafiaga faʻavevesi ma le faʻaleagaina:

  • toto toto toto
  • faʻaitiitia le faʻaogaina o veins,
  • aveese le faʻamavae,
  • toe faʻafouina galuega tauave o capillaries,
  • vaivai le malosi o le malosi
  • faaleleia atili le toto, oxygen ma le lymph.

O a mataupu e faʻataʻitaʻiina ai vailaʻau:

  • vailaau vevela o vae,
  • otaota
  • leai se atoatoa
  • isi faʻafitauli o le vevela ma le faʻaogaina o le microcirculation.

Faʻasalaga pepa - laulau. O le afa-ola e faʻaumatia ai le 11 itula. E 79% na maua e fatugaʻo, e 11% faʻatasi ma feces ma le 2.4% i le talo. A maeʻa le puleaina, o le a vave ona faʻaaogaina mea inu. O vailaau faʻapitoa e maua ai le faʻamalosia o le falemaʻi i le 9 itula talu ona maeʻa le faʻamalosiga ma taofia mo le 96 itula, o le toe faʻaleleia muamua e mafai ona iloa pe a uma le lua itula.

  • tolu masina muamua o le maitaga
  • vaitau GW,
  • tausaga e 18 tausaga
  • tasi le le faapalepale i vaega.

O le aveina o vailaau i le lona lua ma le tolu o le tolu masina o le maʻitaga e tauamiotonuina pe afai o le faʻamoemoe e faʻamanuiaina i le tina e sili atu i le lamatiaga i le pepe.

  • faʻamaʻi pipisi
  • cephalgia
  • afaina o le tino.

Afai e mataʻituina ni gaioiga mataʻutia po o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatasi ma le tagofia o isi vailaʻau, ona e manaʻomia lea e vaʻai se fomaʻi.

Atunuu na afua mai - Farani. O le vailaʻau e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga. E tolu tausaga le ola o le taligalu. E fautuaina e teuina le vailaʻau mai le malamalama ma tamaiti i le vevela e le sili atu i le 30 ° C.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

O fualaau uma e tolu ua fautuaina mo le le atoatoa o le tino o vae (faʻalauteleina, afaina, afaina o le toto, paga o le tino, maʻi o le tino) ma le afaina. Ma o vailaau foi ei ai isi mea tutusa ma eseesega.

O a sauniuniga tutusa a Phipodia, Venarus ma Detralex:

  • ituaiga o le faʻamalolo,
  • faailoga mo le faʻaaogaina,
  • faʻailoga
  • leai se mea e sili atu
  • tuutuuga o le tufatufaina atu mai falemaʻi,
  • uiga leaga
  • afa-ola.

O le a le eseesega

O vailaau faafomai e tolu ni eseesega:

Ole eseese ole vailaʻau e le gata i le vaega autū (i Venarus ma Detralex lua vaega taua, i Phlebodia tasi), ae faʻapea foi i elemene lagolago. E manino lelei lenei mea pe a faʻatusatusa le tuufaatasiga.

  • diosmin (500 mg),
  • le mautonu (50 mg)
  • E441,
  • E572,
  • microcrystalline cellulose,
  • KMK sodium
  • talisa paʻu
  • vai.

  • diosmin (600 mg),
  • talisa paʻu
  • silica colloidal
  • octawnic acid
  • microcrystalline cellulose.

  • diosmin (900 mg),
  • heseridin (100 mg),
  • microcrystalline cellulose,
  • KMK sodium
  • E441,
  • talisa paʻu
  • E572.

Lenei e taugofie

O oloa uma e tolu e faʻatatau i le tutusa; Venarus e sili atu le taugofie:

  • o le tau masani mo Detralex o le 1100 rubles (papa, 30 vaega ma le taofiga, 30 sachet),
  • o le tau masani o Venarus e 900 rubles (30 pusa),
  • o le tau masani o le phlebodia o le 1000 rubles (30 papa).

O le tau o vailaau e faalagolago i le itulagi ma le falemaʻi faapitoa. O le togafitiga e mafai ona oʻo atu i le tolu masina, i lalo o lenei tulaga, o le tau mulimuli e mafai ona matua fesuisuiai.

Le fea e sili atu: Venarus, Detralex poʻo Pepodia

Detralex ma Venarus e tutusa lelei le tasi ma le isi. O vailaau faafomai e toetoe lava a le eseese i le tuufaatasiga ma e tutusa le aafiaga. E eseese Phlebodia mai isi vailaʻau faʻasolosolo e tasi (o se tasi o mea e galue malosi, o lona fua e sili atu ona maualuga), ae e tutusa lona aafiaga.

O Phlebodia e iai sona aʻafiaga faʻaleaga, e talafeagai mo le puipuia o faʻamaʻi. O isi vailaʻau e lua e na o le togafitiga. E tusa ai ma fomai, o Phipodia ma Detralex ua sili atu le vave nai lo Venarus.

O le filifiliga o fualaau e faʻalagolago i uiga patino o le tagata maʻi, le tulaga ma le ituaiga o le faʻamaʻi, le soifua manuia lautele o le maʻi. E na o se fomaʻi e mafai ona faʻamaonia se vailaau ma fuafua lona faʻatulagaga o fuataga.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

Igor Ivanovich, phlebologist: "E masani ona ou tusia Detralex i oʻu tagata faatau. O le tau, e moni, e maualuga atu nai lo lona tulaga o Venarus, ae o le lelei atoatoa e faʻamaonia ai le tau. Faataitaiga: na sau se fafine ma maʻi pipili i luga o ona vae, o le tulaga na faigata i le mea moni o le maʻi na maua i le maʻisuka. Ona o lenei mea, na tupu vave ai le gaʻo, ma i totonu ia i latou lava e lamatia ai le gangrene ma le oti. Na ia faatonuina Detralex, i totonu o le vaiaso na amata ai ona maualalo le gaselase, na amata ai ona le mautonu le uiga o le le fiafia. I le ono masina mulimuli ane, na toe uma ai le faamaʻi. "

Victor Evgenievich, fomai tipitipi vascular: "Ou te faatonuina uma fualaau faasaina e tolu ao lei taoto. O le filifiliga e faʻalagolago i le talafaasolopito o tagata maʻi. O togafitiga uma e tolu e talafeagai mo togafitiga muamua o faʻamaʻi; Ou te fautuaina e faʻaaoga Venus poʻo Phipodia (o se fua tele o le gaioiga) ina ia toe manuia mai taotoga poʻo togafitiga faʻamaʻi faʻapitoa. "

Maria, onosaʻi: "Na faatonuina e le fomai Phipodia i le taimi o le maitaga. O le oloa e tauivi lelei i vae o le tino, o se lagona o le vaivai ma tiga. I loʻu manatu, o vailaʻau e taugata, ae faʻamaonia ai lona tau. A e ave i le taimi o le maitaga, e tatau lava ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, ia maitau. E tolu vaiaso ao le i fanau mai, na faalēaogāina vailaʻau. "

Ilya, onosaʻi: "Na faatonuina e le urologist ia Phipodia ia te au mo le togafitiga o le varicocella (veinsic varicose veins) ma mo le puipuia o le vae vae veinsose veins. Na inu o ia mo le tolu masina, e leʻi maitauina soʻo se aʻafiaga, o faʻamaoniga uma o le faʻamaʻi ua leai. Faatasi ai ma Phlebodia, sa ia faaaogaina le ofu talatala faamalosi tino, vaega o le ola mama ma vaega o le vitamini. "

E faapefea ona galue vailaau?

Vailaʻau Venarus, Flebodia 600 poʻo Detralex e iai aʻafiaga tutusa.

I totonu o le tino o le tagata, fualaau:

  • faateleina le leo o veins,
  • i ai se aafiaga faʻaleagaina,
  • faʻaleleia le lolovaia o le lymph,
  • aveese le tele o le vai mai le tino,
  • faamalosia le puipui o toto toto
  • faia veins e sili atu ona aoga, lea e puipuia ai lo latou vaivai,
  • siitia le toto microcirculation,
  • puipuia mai le toto.

O fualaau faʻamaʻi e faʻafefe ai le faʻaogaina o le lemu i totonu o vavae o veins ma le le atoatoa o le tino. O le mafuaaga lena O faʻamatalaga autu mo le faʻaogaina o Venarus, Phlebodia ma Detralex e masani ona maua ai le faʻavave ma veins varicose. . Ae tatau i le fomaʻi ona filifilia le vailaʻau.

O vailaau faʻasaina e faʻaitiitia ai le le mautonu o le fesoʻotaʻiga capillary ma faʻaitiitia ai le gafatia o vaʻa laiti ma tetele. Analogues Venarus, Phlebodia ma Detralex tutusa lelei le aʻafiaga o le setete o soo se vaʻa i le tino o le tagata. O le eseesega i le va o Detralex ma Phlebodia e masani lava i le tuufaatasiga.

O le aʻafiaga o le inflammatory o fualaau faasaina Venarus, Phlebodia ma Detralex e mafua ona o le aʻafiaga o le faia o prostaglandins. O vailaʻau vailaʻau vailaʻau faʻamalosi ma le faʻalavelave e puipuia lelei vein mai i mea le lelei. Vailaʻau Venarus, Phlebodia ma Detralex ua matua faʻaitiitia uma le gasegase vevela ma e mafai ona togafitia maʻi faʻamaʻi pipisi.

Talosaga

O le fualaau faasaina Venarus e ave 2 pusa i le aso. Ina ia faʻaitiitia le le atoatoa o le vevela, latou te inu Venarus i luga o se papa i le taeao ma le afiafi. Ua foloina atoa le vailaau, fufulu i le vai. I le avea ai o se togafitiga faʻaleleia, o le fualaau faasaina o Venarus ua ave 1 le laulau i le aso. O le umi o le togafitiga e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi. I nisi tulaga, togafitiga atonu e tusa ma le 3 masina. O le fausaga o Venarus e aofia ai le mumusu, lea e saogalemu atoatoa mo le faʻaaogaina umi.

I totonu o le toto, o Venarus e tusa ai ma lenei polokalame:

  • 3 maʻa faalua i le aso mo 4 aso,
  • E le gata i lea, o le fuainumera e faʻaititia i le 4 papa. i le aso.

O le faʻaaogaina o le fualaʻau o Phlebodia e ese lava mai togafitiga ma Venarus. O le umi o le umi o le vasega e tusa ma le 2 masina. Faʻaaoga vailaʻau Pepodia 2-3 pusa i le aso mo le tusa ma le vaiaso, ona 1 le laulau i le aso. Ole maualuga ole faʻatagaina o le vailaʻau e 1800 mg poo 3 papa.

O le taliaina o Detralex e faalagolago i uiga o le maʻi. O lenei vailaau faʻasaina ua faʻaaogaina i totonu o le 12 itula ma e umi se gaioiga. I le le atoatoa o le vevela, Detralex ave 2 papa (500 mg) i le aso. O le fualaau faasaina ua faatonuina i taeao ma afiafi. O le umi o le umi o le togafitiga e mafai ona tusa ma le 1 le tausaga. O le umi o le togafitiga e faʻatau taʻitasi ma faalagolago i uiga o le faʻamaʻi.

Mo otaota, Detralex ave 3 papa i le taeao ma 3 papa i le afiafi mo aso e fa. E le gata i lea, o le a faasolosolo malie lava ona faʻaititia. O le Detralex e mafai foi ona avea o se faʻasolosolo o le afaina o le toto e faʻaleleia ai le toto i luga o le alalaʻau ma vae.

Faʻaiʻuga

Ae o aʻafiaga o le vailaʻau, e mafai ona latou fesuisuiai e fuafua lava i uiga taʻitasi o le tino.

I nisi tulaga, atonu e te ono oo i ai:

  • ulu matua
  • vavao
  • taʻavale
  • dyspepsia.

O fualaau faasaina Venarus, Phipodia, Detralex e le afaina ai le saoasaoa o lagona o le psychomotor ae le mafua ai le moe.. E mafai ona ave faʻamalosi e avetaavale ma ulu o masini.

O aʻafiaga leaga, o nisi taimi e tupu ai se allergy. O le tele o taimi e tuʻuina atu i ai:

  • paʻu o le paʻu
  • sasaa
  • o foliga vaaia o le le fiafia,
  • vevela.

E le tatau ona e aveina Venarus, Phlebodia ma Detralex vailaau ma le le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina. E taua tele le tausisi i faatonuga na tuʻuina mai e le kamupanī i le afifiina ae le o le mafaufau ia te ia lava. O le tele o nei vailaʻau e mafai ona oʻo atu ai i ni aʻafiaga le lelei e manaʻomia ai le faʻasalaga faafomai.

Faʻatau

O le gaosiga o le vailaau faasaina Detralex o le Farani Pharmaceutical company Servier. O le feaveaiina o le vailaau faʻamaʻi i le fale talavai e mafai ona aʻafia ai le tau o le fualaau faasaina, o le mea lea e sili atu ona taugata ai le Detralex i mea uma e tolu.

O le gaosiga o le fualaau faasaina o Venarus o le kamupani fomaʻi Rusia o Obolenskoye, o loʻo i le itumalo Moscow. O le mea moni, o le fale i Detralex e sili atu le taugofie.

O le gaosiga o le fualaau faasaina o Phlebodia o le kamupani Faletupe Farani o Innoter Shusi. Sui Rusia o le JSC "Laboratory Innotech International" i Moscow.

Eseesega o vailaʻau

E pei ona i ai, ua le tutusa mea uma o Detralex, Venarus ma Phlebodia. O nei vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi tutusa. Ae ui i lea, e na o le fomaʻi e mafai ona filifili pe o le a le fualaau faapitoa o le a sili atu ona lelei i se mataupu faapitoa.

Detralex, togafitiga a Venarus ma Flebodia eseese i le tau, gaosi oloa ma le gaosiga. E itiiti a latou feeseeseaiga i faitioga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tausaga o tamaiti o se faʻasagaga e le o faʻamatalaina i faatonuga mo le fualaau faasaina Venarus.

O le eseesega tele i le va o fualaau faasaina o loo i totonu o le fualaau o le vailaʻau o vailaau oona malosi. O le tele o lona mafaufauga o loʻo i le laupepa Venarus 900 mg, o le laʻititi i Detralex e 500 mg. O le filifiliga o fualaau mo togafitiga e masani lava ona faalagolago i le fua o le fualaau faasaina, o lea e tatau ai ona e mafaufau i ai i tulaga taitasi.

O vailaau faʻasaina e tuʻuina atu i falemaʻi e aunoa ma se faʻasologa. Ae ui i lea, aua le faʻaleagaina oe lava. Aʻo leʻi faʻatau Detralex, Venarus poʻo Phipodia, e taua tele le faʻatalanoa o se fomaʻi. O le mea e filifili e faalagolago i le tofiaina o fomaʻi.

I le faʻatusatusaina o vailaʻau o loʻo faʻaalia, o le eseesega i le va o Detralex ma Phipodia e tutusa ma tau.

Faatasi ai ma iloiloga a fomai, e eseese manatu e uiga i le gaioiga ma le lelei o Detralex, Venarus ma Phipodia. E faʻalagolago i uiga taʻitasi o le tino ma le natura o le faʻamaʻi. E le mafai ona e ave Detralex ma Venarus - o fualaau nei nei e lua. A le o lena, o le pulega e mafai ona oo atu ai i le manava o fualaau faasaina.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/detralex__38634
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Faatusatusaga o Venarus, Detralex ma le Foebodia

O nei vailaau e tutusa lelei ma eseesega.

I le faatusatusaina o fatuga ma galuega faavae o fualaau faasaina, o mea nei e talitutusa e iloagofie ai:

  1. O loʻo faʻamautuina tele lava mo veins veinose, o loʻo afaina ai, o le tele o gaʻo pipisi.
  2. E iai a latou malosi malosi e tetee atu ai i aʻafiaga ona o le faʻafefeina o le gaosiga o prostaglandins - tagata faufautua o le inflammatory.
  3. O le vailaʻau faʻamaoni e maua ai le aʻafiaga o aʻafiaga ona o le puipuia o puipui puipui lapopoa mai radical free ma isi vaega oona.
  4. O nei vailaʻau e faʻaumatia ai le vevela vevela ma faʻalauteleina le faʻavaivai. Latou te faʻateleina foi le maualuga o le puipui lapisi ma faʻaitiitia le mamafa o le lymph. O le iʻuga, o le microcirculation e faʻapitoa, o le leo o le vascular wall increases, ma le faʻaitiitia o veins ma veins varicose ua faʻaitiitia.
  5. I faʻamatalaga faʻafomaʻi, Detralex ma ona ituaiga - Phlebodia ma Venarus - o mea e masani ai. O lona uiga o loʻo i ai le aofaʻi tutusa o le gaioiga galue malosi - diosmin flavonoid ma maua tutusa le togafiti. O latou laupepa tuʻuina atu, faʻamaoniga ma le faʻailogaina tutusa.
  6. O Detralex atoa ma analogues e mafai ona faʻataʻitaʻiina i fafine maitaga. E tutusa lelei le saogalemu pe a taʻavale ma e le afaina ai le gauai atu o le mafaufau.

Le fea e sili atu - Venarus, Detralex poʻo Pepodia?

O le lelei o Detralex o lona tele o tausaga o le poto masani i le falemaʻi ma o le a sili atu le vave ona mataʻutia o le togafitiga. Ae ui i lea, o lona tulaga le lelei tele o le tau maualuga. Talu ai o le togafitiga ma sauniuniga o le diosmin e umi, a itiiti ifo ma le 3 masina, atonu o se mea taua tele pe a filifilia i latou mo le maʻi.

  1. O Detralex ma ona ituaiga - Phlebodia ma Venarus e tutusa le tutusa ma le faʻaaogaina umi.

I ni gaioiga mataʻutia, pe a manaʻomia ina ia maua vave se togafitiga faʻafuaseʻi, e aoga le faʻaaoga o le Detralex. A maeʻa faʻaleleia, e mafai ona e alu i le taliaina o Venarus poʻo Phipodia.

E sili atu le faʻaaogaina o Detralex i tagata gasegase ma le naunau i vaisu o fualaau faasaina ma gaioiga eleelea.

Mo i latou gasegase e le lava a latou tupe tautupe, e tatau ona fautuaina Phlebodia poo Venarus.

Le manatu o fomaʻi

Stepan, 45 tausaga, fomaʻi, Vladivostok

O Detralex ua manatu o le sili ona maualuga ma aoga lelei mai le vaega o le venotonic, o le mea lea, ou te faatonuina ai e sili atu nai lo isi. Ua faʻaleleia le tekinolosi gaosiga o lenei vailaʻau. O loʻo aofia ai le microioszed diosmin, lea e maua ai le malosi o le faʻaaogaina o le vaega galue vave ma lelei. E talitonu e le pei o analogues a Venarus ma Phipodia, o Detralex e sili ona mafai ona gauai i totonu o le tino.

Konstantin, 36 tausaga, fomai tipitipi, Nizhny Novgorod

Ou te mafaufau i fualaau uma i le togafitiga o veins varicose. Ou te tofia i latou taʻitasi mo tagata taʻitoʻatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai ei ai se faʻafitauli o se tagata maʻi i le gastrointestinal tract, e sili atu le faʻaaoga o Detralex, aua e sili atu lona malosi i le inumaga. Mo se vave vave togafitiga, e sili atu le lelei o Phipodia, talu ai o mea o loʻo i totonu o le autu autu o loʻo maualuga atu.

Suʻega a tagata maʻi e uiga i Venarus, Detralex ma Phipodia

Valentina, 48 tausaga, Rostov-on-Don

I ni nai tausaga ua mavae, na maua ai au i le thrombophlebitis ma faatonuina Detralex. Na ou faitauina ia iloiloga ma amata ona ave lenei vailaʻau. O le taunuuga mai ia te ia sa lelei. E leai ni oʻu aafiaga. I totonu o 3-4 vaiaso mai le amataga o le faʻaaogaina o le tiga na pasia.

Alofa, 33 tausaga, Kazan

Faatasi ai ma veins varicose o pito i lalo, sa ia tago i le 2 vailaʻau i taimi eseese. Na faatonuina aʻu e le fomai tipitipi Detralex. O le vailaau na maua ai se taunuuga lelei, ae ona o le tau maualuga, na ou suia ai i se tau sili atu le taugofie - Venarus. I loʻu aafiaga, o lenei vailaʻau e aoga tele pei o Detralex. Venarus e faʻasaʻo tiga ma lagona o le vaivai i vae.

Nikolay, 55 tausaga, Ufa

Na amata ona inu Pepodia i le tausaga talu ai. Faʻafetai i lenei vailaʻau, o veins varicose e leʻi faʻaalia mo sina taimi. O lenei ua toe faʻaali le faafitauli, ma o le a toe faʻafeiloai ia Pepodia. I le tulaga o le tagofia o fualaau faasaina, o loʻu tiga ma le tiga i oʻu vae na mou atu, o veins na oo mai i se tulaga masani.

Tuua Lau Faamatalaga