Kiwi smoothie

O lenei mea e sili ona manaia le gutu, inu maloloina ma le faʻamalosi e mafai ona faia i ni nai minute. Ae o le a le tele o le a ia faatupuina lagona lelei! Ae maise lava pe afai o loʻo tupu aʻe i totonu o lou aiga ia tamaiti laiti. Ia, pe faʻapefea ona faia se pepe e inu sina nai sipuni o yogurt masani, lea e le mafua ai ona faʻafefe?

Ma 'aʻai i se lamolemole faʻatasi ma ni manogi manaia ma kiwi, e mafai ona e togafitia i latou i se mea suamalie suamalie lea o le a faʻafefeteina ai foi le tino i mea aoga.

O lenei lamolemole e foliga mai e matua mafiafia, faafetai i faʻi - suamalie, ma le faʻaaogaina o le kiwi, e te faʻapipiʻi sina sinamu i le ipu.

Afai e le mafai ona faʻatau sauketi masani, e faigofie ona e suia i le kefir. E le gata i lea, afai e te manaʻomia le faʻaititia o le kalori mea o se ipu, e mafai ona e faʻaaogaina se susu susu.

E faʻavae i luga o lenei fua mo se seluʻu ma faʻi ma kiwi i totonu o se mea faʻaleleia, e mafai ona e suia i lau faitalia: faʻaopopo ni fualaau aina, suia le aofaʻi o le susu susu.

Faʻafefea ona faia se laasaga:

1. Mo le gaosia o lenei vaiinu, filifili naʻo le paʻu, faʻatasi ai ma se faʻamaloga faʻalauiloa, fua. Uʻu se faʻi mai se pulu mafiafia ma tipi i ni vaega laiti.

2. Faʻaaogaina se naifi mumu, ia tilotilo le kiwi mai le paʻu manifinifi, tipi i totonu o ni nai fasi mea.

3. Tuu le avanoa i totonu o se mea e gaosi ai le suamalie, faʻafeiloaʻi seia oʻo ina faʻatulagaina se masini tutusa.

4. Sii le yogurt i totonu o le paluga o fualaʻau, aumai le lamolemole e tutusa.

5. Liligi le fua o le inu maloloina i totonu o pesini poo tioata.

6. Auauna vave pe fagu mo le 2-3 itula. Fiafia i le tofo o se suauu masani ma ola maloloina ma yogurt, kiwi ma faʻi. Vaʻaia lou aiga na o ipu lelei e faia ile fale.

Meaʻai i le kuka

O sisiva o Kiwi o se tasi lea o pupuvaga sili ona faigofie e faia. O galuega sauniuni uma e oʻo mai i le fufuluina ma le suaina o fua. Ona tumau ai lea na o le tipiina i ni nai fasipepa ma fusi. E masani lava e faʻaaogaina se mea faʻaaoga mo lenei faʻamoemoe. E foliga mai e le mafai ona faia se mea sese iinei. Ae ui i lea, e le o paiga uma o kiwi e sili atu ona lelei ma maloloina. E i ai le tele o togafiti i tekinolosi o le sauniaina o lenei togafitiga, lea e leai se tasi e tiga e iloa.

  • Kiwi o se fualaau suamalie. E matua afaina lava pe a faʻasalaina mo tagata e maua i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. O loʻo faʻamatalaina lenei mea e le maualuga o le vitamini C, ma o le mea moni, e le leaga. Ae afai e te faia se lamolemole mai le kiwi naʻo ia, e aunoa ma le faaopoopo atu i isi fua, fualaau faisua po o oloa gaosi susu, ma e le suamalie foi, o le toatele o tagata o le a latou tofo i le tofo. Mo le mafuaʻaga lenei, o le kiwi e sili ona faʻaaogaina e avea o se elemene i totonu o pusi faʻatoʻaga.
  • E na o le suauu e mafai ona faʻaopopo i lamolemole pe afai e te leʻo faia se meaai. A leai, o le a le aoga tele ma sili atu ona maualuga le kalori. Mo lenei mafuaʻaga, e fautuaina e suitulaga le suka i totonu o le paluga faʻatasi ma le meli.
  • O Kiwi e faʻapipiʻiina e le gata i fua ma fualaau - i luga o lona faavae e matua lelei lava le lanu lanumeamata e maua: faatasi ai ma greens, kukumba ma isi mea e le faʻasalalauina.
  • Afai e te manao i lamolemole e faia le vaega o se vai inu, e mafai ona faaopoopo i ai le aisa ice. I lenei tulaga, a uma ona faaopoopo le aisa, ona toe sasaina lea o le paluga ma na o le taimi lava e ave ai i le laulau.

I le filifili ai e suia le masani i le kiwi smoothie snack, ia 'ai ma ni sipuni laiti. Ona oʻo mai loa lea o le lagona o le atoaga.

Aua nei galo o mea matagofie o le ipu e taua foi. Aua e te valea e teu se ipu malamalama ma le "hoarfrost" mai le suka suka, se fasi fualaau suamalie, se faamalu teuteu, po o se vaomago.

Kiwi smoothie ma strawberries ma meaʻai

  • Kiwi - 0.2 kilokalama
  • meaʻai - 100 g
  • strawberries - 100 g
  • vai - 100 ml.

  • Taʻu le kiwi, tipi i ni fasipepa lapoa.
  • Toto strawberries ma fufuluina. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina se pipi tioisa. I lenei tulaga, o le a muamua ona manaʻomia le faʻamalo.
  • Tuu le strawberries ma le kiwi i totonu o se pesini faʻalanu.
  • Fufuluina, faʻagogo ma tapuni le meaʻai ma le naifi, faʻatumu i le vai e faʻaitiitia ai le voluma.
  • Tuu le meaʻai e aunoa ma le faʻafefeina o le vai i le mea o loʻo totoe.
  • Afai e te faʻaaoga fualaau faʻasasili, tuʻu se tamai sipuni o suka poʻo le meli i totonu o se pesini faʻalanu, ona o le mea e pei o se pupuʻu e fou.
  • Liliu le mea faʻafefeteina ma faʻafefiloi mea aoga ao taina i latou.

O suauu Strawberry ma kiwi e manaia tele, ma e le afaina ai le suamalie, ma sili atu le aoga o le faʻamalolo.

O le a se mea lamolemole?

O se taumafataga e faia i se mea e faʻaleleia ai le suavai, mea faʻafefiloi poʻo meaʻai mai meaʻai e maualalo ifo-kalori ua taʻua o se sulu. O le paluga e sui ai mea autu e faʻaaogaina mo le 'aiga o le aoauli poʻo le' aiga o le afiafi, poʻo se meaʻai. Faʻafetai i le faʻatulagaina lelei ma le faʻaaogaina o se vaiinu fou, e faigofie lava ona e lafoaʻi meaʻai, e aunoa ma le faʻaalia o lagona fiaaai ma aunoa ma le afaina ai o le soifua maloloina. O mea e faʻaaogaina e masani lava o fualaau, vine, fualaau faisua, greens.

Mea aoga mo le gau o le mamafa

O nei meainu e aofia ai le tele o filo o meaʻai, lea ei ai sona aoga aoga ile inumaga. O le vai e fesoasoani e faʻamamaina ai le faʻaumatia o oloa, faʻateleina le metabolism. O mea manogi e lelei ona uʻuina e le tino, faʻapipiʻi i elemene aoga, vitamini. O le faʻaaogaina o se meaʻai faʻafefiloi masani e manatu o le filifiliga sili lea mo le taofia o le fiaai ao mulimuli i se meaʻai mo le paʻu o le mamafa. Faatasi ai ma isi mea lelei o se suauʻu, o loʻo iai:

  • faʻamalosia le faiga o puipuiga
  • faʻaleleia atili o galuega,
  • vave tele le mu o le tele o tupe teu,
  • faateleina i le tino atoa o le tino,
  • faaleleia atili o paʻu, lauulu, fao.

O le sili ona lauiloa e lamolemole ma kiwi mo le mamafa o le mamafa. O fualaau lanu meamata e masani ona taʻua o le kulisi Siamani, ona e iai lona uiga oona o lenei meaʻai ma se manogi manaia. O meatotino faʻaaogaina o kiwi mo le gau o le mamafa ma le soifua maloloina o le tino e pei ona taʻua i lalo:

  1. O le pele o le fomaʻi o loʻo i ai ni antioxidants e faʻalauteleina ai le kalori.
  2. O le fua e faʻamalo lelei ai toxins, faʻamaonia le faʻaogaina o le faʻaogaina o le kulimi, ma faʻaitiitia ai le toto cholesterol.
  3. O se maualuga maualuga o le vaitamini C e faʻaosofia ai le gaioiga o le susunuina o gaʻo, o loʻo i ai se toe faʻafouina.
  4. O le i ai o le konatela i le kiwi e fesoasoani e aveese le tele o le vai mai sela ma masini, e mafua ai le gau o le mamafa.
  5. O le masani ai o le faaaogaina o fualaau lanu meamata e faaitiitia ai le lamatia o le toto, pisia o le kanesa, e faamalosia ai le loto ma toto toto.

Tulafono mo le sauniuniga ma le faʻaaogaina o meaʻai lamolemole

O le filifilia o lenei metotia o le leiloa o le mamafa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi e faʻamalieina ni tulaga faapitoa, ona avea lea o le lelei o le faʻatau o se faʻamafaʻailoga o le a sili ona taua. I le faagasologa o le sauniuni ma le mauaina o laasaga lelei, e tatau ona mulimulitaia nisi tulafono:

  1. O le faifai pea o le ava e le tatau ona matuai suavai, ae le o le mafiafia.
  2. Mo se taumafataga, e fautuaina e filifili tulaga maualuga, mea fou ma faʻaleleia le siosiomaga.
  3. Aʻo leʻi faʻafefiloi, e tatau ona fufuluina lelei ia oloa, aveese fatu, pele, pupu.
  4. Mo le suamalie, faʻafefiloi mea suamalie ma suamalie.
  5. Mo le faʻavaeina o le paipa ma le kiwi, pe a leiloa le mamafa, o meaʻai susu e pei o lefirfi poʻo le yogurt natura e talafeagai.
  6. E faʻatagaina e faʻaopopo soʻo se sua, ma e lelei tele le teenaina o meaʻai maualuga-kalori.
  7. E faasa ona faʻaaoga le suka, suamalie, masima. I le avea ai ma mea e faʻaleleia atili ai le afaina, e talafeagai le paipa.
  8. O le faʻasalaga e aofia ai le ava malosi, mea inu suamalie.
  9. 2 aso ao lei amataina le taumafataga, e tatau ona faʻaitiitia le aofaʻi o meaai maualuga-kalori, faʻalauiloa atili fualaau faisua, fualaau faisua, vai e leai ni gaʻo i totonu o le taumafataga.
  10. Ina ia maua vave se lamolemole, e tatau ona e inuina i sina sipuni, e ala i se pu poʻo se sipuni.
  11. I le faʻaitiitia o le mamafa, e ave ai se paluga o le vaitamini mo le malologa po o le 'aiga o le afiafi, e mafai ona e aofia ai ni gaʻo susu, pata i luga o le vai i le lisi.
  12. I le noatia ma le fai fuafua i se taumafa paleni, e tatau ona faʻaaogaina lamolemole i le 2 itula. I le va o taumafataga e mafai ai ona inu vai, lanu lanumeamata.
  13. O le umi o le taumafataga lamolemole e le tatau ona sili atu i le 1 le vaiaso, aua e manaʻomia e le tino ni gaʻo, meaola o manu ma meaʻai eseese.

Kiwi smoothie ma faʻi ma le avoka

  • Kiwi - 0.3 kilokalama
  • faʻi - 0.3 kilokalama
  • meaʻai - 0.2 kilokalama
  • avocate - 0.5 pcs.,
  • vai - 100 ml.

  • Fufuluina le fua. Ave ese le peel mai faʻi, faʻaiʻu le kiwi ma se naifi.
  • Vaʻai faʻamalosi le fuʻa ma sasaa i le vai inu pe faʻamamaina.
  • Oti le avoka i le afa, aveese le maʻa. Ina ia faia se moa mai le aofaʻi o mea o loʻo taʻua i le fua, e naʻo le afa o le avoka e manaʻomia.
  • Otioti avoka, faʻi ma kiwi i ni fasi vaega ma tuʻu i totonu o se pesini mo le sasaina.
  • Auina atu le meaʻai i totonu o le vai iina.
  • Faʻamau mea uma faatasi ai ma se mea e faʻaaoga ai lima.

O le lamolemole na faia e tusa ai ma lenei fua, o loʻo i ai se maliega maʻaleʻale malie, e ui lava e saunia mai fualaau aina ma mata. O faʻi suamalie ua lelei atoatoa ma le kiwi inu, o lea o lenei cocktail ua i ai se tofo paleni.

Kiwi suauu ma le broccoli ma kukumba

  • Kiwi - 0.2 kilokalama
  • faʻi - 150 g
  • kesi fou poo le tiola - 150 g,
  • kukama - 150 g
  • vai - 100 ml.

  • Fufulu le kiwi, faʻamago ma se solo, mama. Otioti fualaau taitasi ile 6-8 vaega.
  • Fufuluina le kapisi, vaevaeina i ni mea laiti. Tuu i totonu o le pusaaisa mo sina taimi ina ia mafai ai ona sao le broccoli. Afai e te faʻaaogaina se kāpeti tioka, e le manaʻomia le sauniuni muamua.
  • Fufulu le kukama, tipi ese lana moto. Faaaoga se failautusi e tilotilo le kukama. Oti le fualaau faisua i totonu o ni ogalaau tele.
  • Uʻu se faʻi, tipi lona tino i le afa uumi ma tipi i totonu o vaʻa tetele.
  • Sasaa vai i totonu o le pesini faʻaofuofu, tuʻu ni fasi fasi kiwi ma faʻi. Tipi le fua.
  • Faʻaopoopo kukama ma le broccoli tioisa i le fruite puree. Faʻamuʻi mea faʻapitoa seia oʻo ina mauaina se tutusa tutusa.

O le tuufaatasiga o fualaau faisua ma fualaau aina i totonu o se tasi o pusi mai le itu e foliga mai e matua tele. Ae ui i lea, e manaia lelei, o lea e vave ona galo ai oe popolega. E oo lava i le mea moni e le o kuka mai le broccoli aʻo lei faia le faʻasalaga, aua le popole oe - o le ae le maua ni lagona le lelei pe a faʻaaoga le sasalani e tusa ai ma lenei fua. Ae o lenei cocktail e aoga tele, aua e tuufaatasia ai le mana o nisi eseese eseese i fua o mea e gaosia lelei e felagolagomai ma fefaʻasoaaʻi le tasi ma le isi.

O faʻamanuiaga ma mea leaga o fualaau suamalie

Smoothie - O se faleteuoloa o vitamini, minerale ma meaʻai. E mafua lenei mea i mea e faʻaaoga ma le auala e saunia ai. O se vaiinu lelei e faʻavae i luga o fualaau aina fou po o fualaau faisua, lea e nutimomoia i se tulaga mama. O fualaau suamalie ma pulupulu e le o iai ni faʻasao poʻo ni meaʻai, lea e aoga ai i soo se matua.

E mafai e tagata uma ona faʻaaoga se vai inu. O le a avea ma sui agavaa mo se taumafataga afiafi. O tagata faʻapitoa e manaʻomia le lapataiga naʻo le i ai o le faʻateleina o le eletise i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. O lenei tapulaʻa e na o meainu e saunia e faʻaaoga ai vine.

Banana Berry Tale

O le Faʻi e mafai ai e oe ona toe faʻamalosia le malosi, ma mo le tele o tausaga, ou te ofoina atu se manogi tulaga ese ma le tofo. Mo le kuka o le a e manaʻomia:

  • 1-2 faʻi
  • nisi o vine (strawberries poʻo currants),
  • 100 ml o susu.

O pulufana e faʻamaʻapeʻa, faʻamaʻaʻaina lelei ma tuʻuina atu i se mea faʻapitoa. Ona latou faaopoopoina lea o vine ma susu. O mea uma lava e faʻaleagaina seia oʻo ina lamolemole.

Lanu lanu lanu meamata ma seleni

Fua ma seleni o le a fesoasoani e toe faʻafoʻisia le malosi ina ua maeʻa le galuega faigata:

  • 1 faʻi
  • 2 lanu meamata
  • 2 ala o seleni,
  • meaʻai

O mea uma lava e faʻamamaina, nutimomoia ma sasaina. Ona, faaopoopoina lea o le 100ml o le suavai ia i latou ma toe taia foi i se vaega tutusa.

Smoothie "Lily's Kiss"

Afai e te manaʻo i se mea e le masani ai, e fautuaina e taumafai Kiss of the Lily:

  • lemoni
  • 2 fasi pepa tilo,
  • pi
  • nisi o strawberries.

A maeʻa ona faʻafefiloi mea taua e te maua ai se mea manaia suamalie.

Lotoina Mint Smoothie

Faʻafilemu ma maua lagona lelei o le a fesoasoani:

  • Kiwi
  • 5 fua o le mint
  • se fasi keke semoni
  • 100 ml o vai
  • meli e tofo ai.

A uma ona sasaina mea uma, ona e maua lea o se sua suamalie ma vela. Se isi filifiliga sili atu ia Mojito.

Smoothie "Lelei lelei"

Afai o le lalolagi i fafo e ese le lanu, taumafai i lenei filifiliga, e pei o fualaau 'eseʻese e mafai:

  • faʻi
  • strawberries
  • se pea o kiwi
  • nisi fugalaau ma blueberries
  • 100 ml sua sua.

O le mea inu ua maeʻa ona fesoasoani e toe maua ai le malosi ma taulimaina lagona lelei.

Pineapple Slimming Smoothie

E mafai ona e sisiva i totonu o le vai, o le a mafai ai ona e maua sina sua suamalie. O lenei lamolemole e lelei atoatoa mo i latou o loʻo i luga o se meaai, e pei o le pineapple fesoasoani e susunuina le gaʻo, ona o lona fatuga. O mea autu autu:

  • 200g pineapple
  • 2 pcs moli
  • 100 ml o vai
  • 2 ala o seleni.

O le tuufaatasiga e le masani ai, ae o le tofo e manaia.

Fuga o le Peach Smoothie

laʻau suauu laʻau

O le vaega o loʻo i lalo o le a fesoasoani ia te oe e faafouina oe lava:

  • 2-3 kiwi
  • 150g o le tilotilo po o le peleni
  • 200 ml o le sua sua ma le pi.

E maua ai se tofo lelei ma le manogi, mo lenei mea e na o le pau lava le mea e te manaʻomia e faʻafefiloi ai mea o loʻo i totonu o se mea faʻafefeteina poʻo le faʻapipiʻiina o le faʻafefiloi i luga ole laulau - o se mea manaia lelei ma lelei!

Citrus smoothie

Vitamin C o se faʻaleleia sili. O fualaau o le Citrus o se filifiliga sili lea i se vevela vevela aso.

Meaʻai ile tutusa tutusa:

Faʻafefiloi fua uma i totonu o se paluga, faaopoopo le aisa kulimi i le paluga ma fiafia ai!

Coconut Ginger Smoothie

O lenei pati faʻamalolo e mo gaosi moni. O se tuufaatasiga e le masani ai o mea taua e fausia ai se tofo ma le fiafia e le mafaagaloina mo le aso atoa.

  • faʻi
  • 200 ml sua susu,
  • popo niu
  • 1 tsp totoa aʻa mo le tofo,
  • afamoni.

O le popo e lelei mo le mafaufau ma le gafatia galue, ma o se faʻi e faʻaleleia ai lagona ma le mautinoa, faʻaleleia galuega ma faʻafitauli o le mafaufau, ma faigofie ona faamalieina le fiaaai. Faʻamalosia tele mo le aso atoa!

Apple Morning Smoothie

Apple Morning Drink - aoga tele mo le 'aiga o le taeao. O le auala kuka e faigofie lava. Ua lava le ave:

O mea lelei e faʻafefiloi faʻatasi (o apples are finely chopped muamua). Ona sasa seia oo ina lamolemole. O mea inu e maua ai le saofaga i le siʻitia o le malosi.

Fualaau Berry Smoothie Smoothie

O le "Coolness Coal" o le a fesoasoani e faafou le tino ma tuʻuina atu ai le malosi:

  • 100 g cranberries, lingonberries ma fugalaau,
  • faʻi
  • 100 ml o le sua keke.

E faʻafefiloi ma faʻafefiloi mea e faʻaaogaina ma 'ai. O pusi e mafai ona iai.

Vaʻaia faʻatasi

E mafai ona e saturate le tino i le fesoasoani a le avocados. O lenei fua e fesoasoani e toe faʻatumu ai malosiaga. Mo le kuka, e tatau ona e ave:

O fua e fufulu, tipi ma sasaina i se mea faʻaleleia poʻo se mea faʻapipiʻi. Ua faaopoopo le suavai i le mama mama ma ua toe faia foi le gaoioiga.

Slimming Fruit Smoothie

Falaʻau laʻau faʻasalalau ma pipi ma nati

Mo le gau o le mamafa, ua fautuaina e filifili se ituaiga o mea inu o le cereal. Sauniuniga e manaʻomia mea nei:

  • 100 ml o susu
  • 30 g fatu o le cereal
  • 2 faʻi
  • 100 ml o le yogurt.

Muamua e tatau ona e salu le muesli i le susu. I le taimi nei, o le faʻi ua vele, tipi i ni fasi vaega ma sasaa i le yogurt. O mea e gaosia e sasaina seia lelei, ona faaopoopoina lea o le susu i le susu. E toe faʻaumatia ma tautua i totonu o se ipu malamalama. O se taumafataga o le taeao taeao atoatoa.

Fualaau Susunuina Fua

fualaau suamalie mamago

O nisi fualaau mamago e tausia ai le tino i foliga lelei. Mo le kuka o le a e manaʻomia:

  • 50 g o fualaau aina mama,
  • 250 ml o kefir.

O fualaau 'aina ua maeʻa le gaʻo, sasaa i le kefir ma sasaina. O le taunuuga o se meaʻai suamalie ma lelei. E matua talafeagai lava i le taumalulu mo le puipuiga ma le faʻateleina o le malosi.

Fualaau aina ma lalaga faʻatasi ma le resini

Milie smoothie o se ituaiga faapitoa o le vai maloloina ma le pipi:

  • 100 g tioata tioata,
  • 100 g fugalaau vao,
  • 100 g cherries
  • 2 faʻi
  • 100 ml o susu.

O mea e faʻaaogaina e sasaina i totonu o se mea faʻaleleia seia oʻo lava ina lamolemole. Ona faaopoopo lea o le susu. Ae sasaina ma tautua i le laulau. O se mea lelei lea i milkshakes.

Fua o le tuputupu ae o le saito

O fua faʻatasi ma le seleselega o le auala sili lea e mafai ai e lou tino ona galue. Mo le kuka o le a e manaʻomia:

  • 2 l fatu saito
  • Kiwi
  • faʻi
  • 200 ml o le pineapple juice.

E faʻafefiloi meaʻai seia oʻo ina lamolemole. O le taunuuga o le 200 ml o le suamalie lelei ma le maloloina lelei.

Faʻamalieina se lamolemole i le vevela

O le mafanafana o le mafanafana e lelei mo le faʻanoanoa o le fiainu. O mea nei e aofia ai:

  • 100 g fualaau aina,
  • Kiwi
  • nisi aisa
  • afa o le apu
  • 100 ml o vai.

O mea uma e gaosi (e mafai ona faʻapipiʻi vave le aisa pe tuu i luga o le vai pe a uma sauniuniga).

Lulu "Tangerine Parataiso"

tangerine smoothie

Lefir sua o le uō lelei lea o le pu. Ma i le faʻatasi ai ma tangerines - o se tofo ma le pamu vine. Mo le kuka o le a e manaʻomia:

E faʻafefiloi mea uma i se vaega tutusa ma e faʻaaogaina i le taeao po o le afiafi o le aso. Afai o le vai inu malosi tele, e mafai ona e faʻaopopo se sipuni o le meli.

Burgundy sua

Burgundy suamalie - matagofie, e le masani ai ma lelei. O le a e manaʻomia:

  • 200 ml o susu almond,
  • faʻi
  • se sipuni o koko
  • nisi o cherries.

O vaega e sasaina seia lanu, e faaopoopo le koko i le pito.

Musumusuga Smoothie

O se vaiinu ma se igoa manaia "Musumusuga" o le a faʻaleleia ai lou loto ma faʻamalosi oe e faʻamaeʻa le galuega. Mo le kuka e te manaʻomia:

  • rimoni
  • Mandarin
  • vine
  • 100 ml o le sua keke.

A maeʻa maeʻaeʻa, ua sauni le oloa e 'ai.

Ice Cream Banana Milk Smoothie

Faʻi ma le susu o le faʻasoa sili lea mo se moliaga mama o le malosi. E tatau ona e saunia:

  • 2 faʻi
  • 200 ml o susu
  • 100 g o asikulimi "Isu kulimi".

A maeʻa ona faʻafefiloi mea uma o loʻo e maua ai se vai inu lelei, lea e talafeagai ona faʻaaoga i le vevela o le vaitau.

Fualaau suamalie Fualaau suamalie

suauʻu kiwi ma faʻi ma aisa kulimi

O meaʻai suamalie o le ice cream o le a valaʻau i tamaiti uma ma tagata matutua. O se tuufaatasiga lelei e:

  • 150 ml o susu
  • Kiwi
  • faʻi
  • 100-150 g o asikulimi.

O le taunuuga e le gata o se mea lelei, ae o le sua suamalie foi ma se mea manaia.

Malosiaga Meaʻai Breakfast Smoothie

taumafataga o le taeao

Afai e manaʻomia lou mauaina o se taeao o le malosi, e talafeagai:

  • faʻi
  • Kiwi
  • avoka
  • vine tipi
  • 10 fasi nati cashew
  • seleli
  • 100-150 ml o le yogurt poʻo le susu almond.

O se taumafataga taeao atoa lea e mafai ona e 'ai i le fale pe ave faʻatasi ma oe, ia naʻo le faʻafefiloi uma o mea aoga mo lenei mea.

Delicate Melon Smoothie

O lenei lamolemole e fetaui lelei i le vevela o le taumafanafana ma e fiafia i faʻamatalaga tofo. Se tuufaatasiga tele o meloni, faʻi ma kiwi ma susu.

Faʻasalaina uma mea uma ma faʻafefiloi i totonu o se mea faʻaleleia, o se filifiliga sili mo se aso lelei!

Fualaau aina suamalie ma mamago mo le puipuiga

Mo le fiafia, e fautuaina e le au fai meaʻai le gauai atu i oloa gaosi i totonu o se faʻamaonia faʻatasi ma fualaau mamago:

  • 130 ml o yogurt (soo se)
  • fualaau mamago - apricots mago, palu, vine,
  • Art. l meli
  • nati.

O le yogurt ua faʻafefiloi ma fualaau mamago, ua faaopoopoina sina meli i le pito. O lenei filifiliga e talafeagai uma i le taumalulu ma le taumafanafana mo le faʻaleleia o le puipuiga ma le malulu.

Kiwi Chocolate Smoothie

  • vai - 0.35 l
  • Mint - 20 g
  • koko koko - 50 g,
  • Kiwi - 0.2 kilokalama
  • faʻi - 0.3 kilokalama
  • Laina - 0.2 kilokalama.

  • Salu vai ma sasaa mint. Tuu mo le 20 minute, ona fufulu lea.
  • Liligi i luga le afa o le mint tea, fufulu le gaʻo i totonu.
  • Peel kiwi ma faʻi, tipi i ni fasipepa tetele.
  • Liligi le lauti o totoe i totonu o le pesini vai, faaopoopo fualaau ma koko, ufiufi.
  • Faʻaopopo le meaʻai ma taia le sasalali.

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻauluina le aisa i le faʻamalolo, i le fea itu o le a sili atu ona lelei le toe faafouina ma tineia lou fiainu.

Apple smoothie

Apple smoothie o se punaoa malosi ma o le auala sili e faaleleia ai le leai o se mea. Mo le kuka, e tatau ona e ave:

O apu apu (e mafai ona e tuʻuina), ona faʻamaʻaʻaina lelei lea ma lafo i le pusa faʻaofuofu. O le isi mea e faaopoopo i ai sina meli ma le kefir. O mea inu e mafai ona faʻaleleia atili ai le tino.

Kiwi smoothie ma yogurt

  • Kiwi - 0.3 kilokalama
  • faʻi - 150 g
  • meli - 20 ml
  • susu kulimi - 80 ml,
  • apu o le apu - 60 ml.

  • Grate le apu ma togi le sua mai lona pipi.
  • Taʻu se faʻi, tipi i liʻo.
  • Aveese le peel mai kiwi, tipi ia fualaau aina i ni fasipepa tetele.
  • I le pito i lalo o le ipu faʻaofuofu, sasaa le sua na maua mai le apu.
  • Tuu ni fasi fasi kiwi ma faʻi luga.
  • Tuu se sipuni o le meli.
  • Sasaa uma kulimi.
  • Faʻamau uma mea uma seʻi oʻo ina maua mai se matāua mafiafia.

O sea ituaiga o pati e mafai ona onā i se meaʻai ae le o se meaʻai poo le afiafi, pe afai e te manaʻo moni e ai, ma ua uma le taimi mo le 'aiga o le afiafi. E le gata i lea, o lenei cocktail o le a avea ma se faʻaopoopoga lelei i le taeao.

Kiwi suamalie i le moli, apu ma faʻi

  • oranoa - 0.3 kilokalama
  • Kiwi - 0.2 kilokalama
  • apu - 0.2 kilokalama
  • faʻi - 150 g
  • susu yogurt - 150 ml.

  • Fufuluina fualaau suamalie, tatuʻi fua uma.
  • Vaevae le moli i fasi pepa, e saoloto mai ata tifaga.
  • Tipi le faʻi ma le kiwi i ni fasi vaega laiti.
  • ◊Oti le apu i totonu o poloka.
  • Fuga fualaau aina, tuu i totonu o se mea e fufulu ai.
  • Liligi le yogurt ma le sulu.

O lenei multifruit treat o le a apili i tagata matutua ma tamaiti. O le a faʻamalosia ai le puipuia o le puipuiga o le tino e le sili atu lona leaga nai lo le fualaau.

Kiwi smoothie - o se meaʻai suamalie ma maloloina. E mafai ona saunia e le gata mai fua, ae mai fualaau faisua foi. O le kulimi papaʻe e masani lava ona aofia ai o se mea faʻapitoa. O le faia o le paiwi o le kiwi o le a le tele se taimi ma malosi, i le taimi nei, o lenei cocktail e lelei i le faafouina, faʻaleleia ma faamalieina ai le fiaaai.

Kiwi smoothies: ola vave

Kiwi smoothie o se mea inu o le a maua ai e oe le saʻo tatau mo le aso atoa. E mafai ona e faʻatau nei fualaau mo se pati moli i le tausaga atoa ma o le ae mauaina le tele o aogā mo lenei tino mai lenei fualaau lanu meamata. O le cocktail e masani ona leai se susu, e ui lava i nisi o mea e gaosia ai susu e mafai ona faaopoopo.

Ina ia maua se maliega kulimi suamalie matagofie, e mafai ona e faʻaopopo faʻi, strawberries ma isi fualaau aina. E faigofie ona e aʻoaʻoina lau fanau e ola maloloina e ala i le tuʻuina o le pasesa poʻo le falesa i le pesini paʻu ma le kiwi.

O auala nei e faia ai se paiwi o le kiwi e tusa ai ma se fua masani masani, faapea foʻi ma ni faʻaopoʻopoga faʻaopopo.

Emerald Cocktail Kiwi Smoothie Recipe

O le amataga o le aso e le o se mea sili ona manaia ma tauia. O le kiwi o ia lava, pe pei ona taʻua i le taimi muamua, kosi Saina po o le manuki nut, e toetoe lava o vitamin uma B1, B2, B6, C, E, PP, A.

E le gata i lea, o loʻo i ai le manava, filo o meaʻai, mea faʻasaina, elemene (copper, manganese, iodine, uʻamea) ma le itiiti ifo i le macrocells (sodium, potassium, calcium, phosphorus, chlorine). O nei mea uma e fetaui ma se fualaau suamalie itiiti.

E mafai ona lava lau vailaau oona i le saunia lea o se aganuu masani lelei. E tatau ona e:

  • 2 fualaau lauulu 'lauulu'
  • ni nai sipuni o le meli masani,
  • le atoatoa le ipu o le gaʻo maualalo lefir.

Mo le tele o tagata, o le faagasologa o le faia o le taeao e liua i seoli. O le cocktail tutusa lava lea e vave saunia ma vave ona inu pe a iai le malosi o le malosi ma le malosi. Laasaga i lea laasaga faatonuga o kuka:

  1. Ave ese le peel mai le fualaau aina ma 'otiʻoti i ni vaega laiti.
  2. Liligi le fasi i totonu o se pesini pusa, sasaa luga o lefirfir ma faaopoopo le meli.
  3. Faʻasaʻi seʻia oʻo lava i se lanu malie malie.

Ua saunia se meainu lanumeamata matagofie. E mafai ona e teuteuina se lamolemole ma le kiwi ma se lala o le mint ma se fasi fualaau fou.

Strawberry ma Kiwi Smoothies

O lea lulu e aofia ai se vaega taua o le vitamini C, ma le maualalo o le kalori mea malie ma o se mea manaia lelei o le a mafai ai ona e fiafia i luga o ni ipu tioata ma suauu kiwi. Ave:

  • 1 fualaau lauulu 'lauulu'
  • 5 strawberries
  • se lima lima lima
  • 50 ml vai mamā.

O le faiga o le suʻeina o le tagata lava ia e taualuga:

  1. 'Ave le fua mai le paʻu, ma le seleselega mai le' au, 'otiʻoti i lalo.
  2. Tuu le fualaau aina i totonu o se paluga, faaopoopo le meaʻai, sasaa mea uma i le vai.
  3. Luʻu seʻia oʻo ina lamolemole.

O lea ituaiga o pusafana fiafia e fetaui lelei mo tamaiti, aua o le meaʻai i lona foliga mamā e itiiti lava i lo latou tofo, ma i se mea manaia manaia, o le a alu i se pusa.

Kiwi ma le laʻau moli

Vitamin poma mo le tino. Kiwi ma suauu manogi e sili ona saunia e le o meaʻai susu, ae i le vai poʻo le aisa. O le tofo suamalie ma le manogi manogi o le inuinu e musuia ai, ma o fua o loo i ai o le a tumu i minerale ma elemene mo le aso atoa. Tutoʻatasi i le fale, e mafai ona e kuka se lulu pei o lenei:

  • 3 fualaau o le "Kuki tipisi",
  • faʻatau
  • afa afa ipu
  • fua o mint filifiliga.

Aoina se taumafataga i se mataupu o minute:

  1. Taʻu le fua. Oti i fasi pepa ma auina atu i totonu o le pesini.
  2. Liligi le aisa i luga o fualaau aina ma lafoaʻi lau laumei.
  3. Faʻalavelave mea uma i totonu o se mea faʻaleleia seʻia oʻo ina sulu.

Liligi le vai malulu maeʻa ma mea uma faʻaopopo i totonu o se uumi umi. Faʻasusu i lau mint ma tuʻu se liʻo o fua o le emerald i luga o le au.

Kiwi smoothie ma susu

I nisi o tulaga, o le "monkey nut" ua lelei ona tuufaatasia ma le susu. O le faia o lenei mea, faaopoopo atu i ai, strawberries, faʻi ma susu o loʻo faaopoopo i le popo. O le manogi suamalie ma le suamalie o le inu o le a mafua ai le aʻafiaga o se mea faigofie ma e le mamafa ai le manava. Vaega mo se taumafataga:

  • o ni fualaau aina o "Kosi tipisi saina",
  • faʻi
  • 3 strawberries
  • afa afa ipu susu.

I totonu o le fale, o se laasaga lelei ma le kiwi ma le susu ua saunia e pei ona taua i lalo:

  1. Taʻu fua. 'Otiʻoti i totonu o pusa, pe a uma ona tuʻuina se lio faʻamara mo le teuteu.
  2. Liligi "laau" i totonu o se mea e gaosia ai, sasaa le suasusu ma faʻalavelave i le tulaga manaomia.

Ua saunia le inu. Faʻasusu ma se kiwi e pei o le ata. Afai e le mafai ona e faatauanauina lau tama e inu se ipu susu, ia e ofoina atu ia te ia se lamolemole. Ia mautinoa o le a fesili le tamaitiiti mo ni mea faaopoopo.

Kiwi smoothies: fesuiaiga o faʻaleiga maloloina

Afai oe popole e uiga i lau ata ma le tino atoa, matou te ofoina atu le tele o fesuiaiga ole soifua maloloina ma faigofie ile paipa o le kiwi. E mautinoa e te filifilia mea o le a oʻo i lou tofo.

  • Kiwi ma kukama. O lenei ulugalii + le moa + o se tamai sipuni o le paluga o le vao. O mea e faʻafefiloi e faʻafefiloi lelei ma o le kalori mea e sili ona maualalo.
  • Pear ma kiwi + orange. O le suamalie o le suauu o le moli e faʻapipiiina i fafo e le pulupulu o le pi, ma o vitamini uma mai le "manuki nut" i se pusafana e mafai ona faigofie ona oʻo i totonu o lou tino.
  • Seleni ma le kiwi. O se kiwi + se fatu o seleni + o se ipu malamalama o le apu. O le faʻamafanafanaga o le a oʻo mai i se lanu lanu ma i se manogi matagofie o le tautotogo. E talafeagai mo le 'aiga o le taeao ma meaʻai.

Motugaafa: Afai e te faʻaaogaina se pusa moli e tausia ai se ata matagofie pe faʻafefe ai le mamafa o le mamafa, ona sili atu lea ona lelei le 'ai o suauu nai lo le inu. Ave se sipuniti ma 'ai se fua suamalie suamalie ma ia. O lea e te fuaina ai le oloa. Ma i ni vaega laiti, e sili atu ona faigofie ona uuina e le tino.

O mea inu lanu e le mafai ona faʻatagaina oe e faʻavaivai i taimi o le atuatuvale. Taumafai i faʻafouga fou, faʻaopopo paʻi mamanu, ma ola maloloina cocktails o le a le aʻafia ai oe.

Kiwi suamalie: fuamalie maloloina ma lelei fualaau mo aso uma

O mea manogi o se vaimalie mafiafia o se paluga faʻasusu o fualaau eseese, vine po o fualaau faisua. O nisi taimi, o se vaega faaopoopo mo lana sauniuniga, o suavai masani, mea manogi ma isi mea taumafa o loʻo faʻaaogaina.

Mai le Igilisi, o le igoa o lenei vaiinu ua faaliliuina o le "matagofie, vaivai pe foliga tutusa". E moni, i fafo e pei o ia. O le faavae lelei mo le faia o lamolemole o le kiwi.

O lenei fualaau aina e aofia ai le tele o vaega aoga (vitamini, minerale, meaola ma fiva) lea e mafai ona faatumauina se tulaga masani o le tino o le tagata.

E le gata i lea, e faʻafefiloi lelei ma toetoe lava o soʻo se oloa, e aunoa ma le aveesea o ona uiga taua. E tele naua filifiliga mo le faia o ni paiies iwi. O i latou taitoatasi e lelei i lona lava ala ma aumai ai nisi aoga.

Afai e te filifilia mea talafeagai mo se suauʻu ma kiwi, ona mafai loa lea ona avea se vaiinu masani ma se puluvaga moni. E le gata i lea, aua o ana sauniuniga e le manaʻomia ai se taimi faʻapitoa poʻo se galuega.

E mafai ona faia le oloa i totonu o se umukuka masani ile fale i ni nai minute. Ina ia faia se mea malie ma sili ona aoga i le kiwi, e na o le pau lava le mea e te manaʻomia ai se mea e faʻafefiloi (poʻo se mea e faʻafefiloi) ma mea e mafai ai ona e sasaa atu le supalu kuka.

Mo le galuega, o vaega nei o le a manaʻomia: mo le 1 kiwi kili 200 mililiters o kefir ma se pine o le kinamona.

  1. Muamua, e tatau ona fufulu ma le faaeteete le kiwi i le maʻila.
  2. A maeʻa lenei mea, e tatau ona tipi ese le fua i ni vaega laiti ma faʻafeiloaʻi i totonu o se pusa mo le olo.
  3. Fua faʻatauvaʻa faʻatasi ma se mea faʻaleleia poʻo se mea faʻafefiloi.
  4. Faaopopo le kefir ma sina palanona laitiiti e tofo ai.
  5. Paʻu lelei le paluga, ona sasaa lea i totonu o ipu ua saunia.

O le ae mauaina se vaiinu taua e tuufaatasia ai mea aoga o mea uma o loʻo faʻaaogaina.

Mo tagata o loʻo taʻitaʻia i taimi uma se olaga ola malosi, e taua tele le mauaina e le tino i taimi uma le tau talafeagai o le malosi. I lenei tulaga, o se lamolemole ma kiwi o le a avea ma punavai o le a fesoasoani e faatumauina le taua i le aso atoa. Mo ia faamoemoega, e sili ona lelei le faʻaaogaina o le vaega lenei: 2 kiwi, 1 avoka ma 300 milliliters o le inu yogurt.

E faigofie le faia o se mea inu:

  1. Muamua e tatau ona e saunia se avoka. Ina ia faia lenei mea, o le fualaau aina e tatau ona tosoina, ona tipi lea i le afa, aveese le ponaivi ile ogatotonu. A maeʻa lena mea, e mafai ona tipiina le pulupulu i ni vaega faʻasalalau.
  2. Kiwi ma se naifi maamaʻai e saoloto mai le maaleale, ona vaeluaina lea i ni vaega tele. Ae maise lava e le tatau ona ula, aua o lenei fua e matua vaivai lava ma o le a le faigata ona ulaina.
  3. Sa saunia e le totogi le meaʻai i totonu o se mea e faʻaleleia ma faʻafefe i totonu o le pulupulu.
  4. Liligi uma le yogurt ma taia le paluga seia oʻo ina lamolemole. Smoothie ua saunia.

A maeʻa lena mea, e na o le sasaa atu i totonu o se isi ipu (tioata poʻo tioata) ma inu ma le fiafia.

Kiwi ma faʻi

O le oloa o loʻo taua i lalo e talafeagai mo i latou o loo taumafai e siaki le latou ata. O nei tulaga e masani lava o tamaitai oe, i le avea ai ma tulafono, e le faamalieina i taimi uma i lo latou mamafa. O se sailiga moni mo i latou o le a lamolemole ma kiwi ma faʻi.

E masani lava e le oi ai le suka, ae i le taimi lava lea e mauʻoa i vitamini ma minerale o loʻo maua i vaega amata.

Ina ia saunia, o mea nei e manaʻomia: 1 kiwi, teaspoon o le meli masani, 1 faʻi, 75 milliliters o le vai ma le sipuni sipuni o le sua o le tipolo.

O le tekinolosi mo le faia o le ava e faigofie:

  1. Muamua lava, e tatau ona e faasaoloto le faʻi mai le pele, ona vaevaeina lea i ni vaega ma ou lima.
  2. O le kiwi ua tilotilo foi ua vaevaeina i ni vaega se tele.
  3. Tuu meaai i totonu o se pesini pusa.
  4. Faʻaopopo mea e totoe, tapuni le tapuni ma taia mea i luga o le saoasaoa mo le 3 minute. I le taimi lea, o le faʻafefiloi o le a tutusa lelei ma le mafai.

O le fufuluina o se lamolemole ma le kiwi ma le faʻi i totonu o se ipu malamalama, e mafai ona e saogalemu ma le fiafia i lona tofo faapelepele ma le manogi manaia.

Lelei taeao

O le manaʻo e faʻaumatia ni paʻu faaopoopo, e masani lava ona faʻasauāina tagata i latou i meaai mama, ma faʻatapulaaina i latou lava i mea uma lava.O nisi taimi o lenei, ioe, e fua mai.

Ae o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e manaʻomia ai le malosi tele ma le ofoofogia o le onosai, e le o tagata uma. O se fofo lelei i lenei faafitauli o se mea lelei mo le 'aiga o le taeao.

Ina ia maua ai se mea manogi e mu ai le gaʻo, e mafai ona e faʻaaogaina se fatuga faigofie: mo 100 mililiters o lauti lanumeamata, 3 kiwi ma le oatmeal masani.

Tulafono mo le faia o se meainu:

  1. Muamua e tatau ona ese lau tea.
  2. I le taimi lava e tasi, e tatau ona fufulu le oatmeal, sasaa i le vai inu.
  3. Sa tafiesea Kiwi. I lenei tulaga, e mafai ona e galue e le o ni tulaga masani. Ua lava le tipiina o le fua i le afa, ona aveese lea o le pulupulu mai i le teaspoon.
  4. Faʻafesoʻotaʻi mea uma i totonu o se pesini paluga ma taia lelei.

O lea ituaiga vaiinu o le a le gata ina avea ai se ata matagofie, ae fesoasoani foi e faaumiumi le autalavou. I se tulaga sili atu, o le taua lenei o le oatmeal, lea e faʻamaonia ai le lomiina ma le metabolism, o le ki lea e le gata o se tagata matagofie, ae lelei foi le paʻu.

Kiwi ma le araisa

O le taumafataga o le taeao e masani lava ona maua ai e le tagata se malosi i le afa muamua o le aso. Ina ia sili atu le aoga o lenei "tau," e mafai ona e saunia laasaga mo le taumafataga o le taeao e faʻaaoga ai se seti o oloa.

O le inu e tatau ona avea ma vaitamini-mauoa ma faamalieina pe a mafai ai.

Mo ia faamoemoega, o se paluga e saunia mai vaega nei e lelei atoatoa: 80 kalama o araisa kuka, 2 kiwi, 2 sipuni tele o le sua o le lemoni, 1 faʻi, 25 kalama o le pasili fou, o le ipu vai, le meli ma le sipuniti o fatu laulamu.

E tatau ona saunia se mea inu faapena i le tasi:

  1. O meaʻai uma na saunia muamua na tuʻuina atu i totonu o le pesini toto. Afai e faʻaogaina se mea faʻapipiʻi mo le galuega, ona tatau lea ona aoina mea e tatau ona faʻaaogaina i totonu o soʻo se koneteina loloto.
  2. Mamae le paluga. Faʻalagolago i le taimi o le sasaina, e mafai ona e ausia le ogatasi e manaʻomia.

E fesuisuiaʻi le mea inu lelei atoatoa, lea e fai ai vaega taʻitasi. O lea, o le pasesa o se punavai o peta-carotene, ma faatasi ai ma isi fua o se faleteuoloa moni o vitamini ma minerale.

O Rice, i le isi itu, o se tagata gaosi oloa oona, lea, o le mea moni, e avea o se "suauu" mo le tino o le tagata. Faʻatasi, latou te faʻatagaina oe e faia se taumafataga moni atoatoa mo tagata uma e popole i lo latou soifua maloloina.

Ina ia mafai ai e le tagata lava ia ona saunia se sasala lelei ma maloloina, e tatau i se tasi ona manatua e le gata o fua ma fua e maua ai uiga lelei. O fualaau faisua o loʻo aofia ai le tele o nei vaega, ia e matua talafeagai mo le tuputupu ae masani ma le atinaʻe.

O le mea lea, o le fausiaina o lou suauʻu ola maloloina, e mafai ona faʻaopoopoina nei oloa faʻatasi, ia amanaʻia uiga o tagata taʻitasi.

O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻaleleia atili le lanu ma le susu o le paʻu, o se mea e le masani ai e lelei: kukama, kiwi ma apu.

O le faia o se vaiinu mai ia mea o le a le faigata lava:

  1. Muamua e tatau ona e togi le apu ma tipi i le afa e aumai ai fatu.
  2. Pepeled kiwi e tipi i ni fasipepa.
  3. Mai le kukama, e tatau foi ona e aveese le paʻu, aveese fatu mai totonu, ma tipi le aano i se naifi.
  4. Faʻapotopoto faʻatasi ma faʻatau, ona sasa lea mo se isi lua minute.

O le ae mauaina se vaiinu matagofie, lea, faatasi ai ma isi mea, e mafai foi ona faʻaaogaina e tineia ai lou fiainu, aua o le kukama e 90 pasene vai.

Strawberry ma Kiwi

I le taumalulu, pe a manaʻomia e le tino le lagolago, poʻo le taimi o le tautotogo o le totogo, e mafai ona e faia se lamolemole ma kiwi ma strawberries. O le vai e maua ai e le na o le gutu ma e matua lelei lava.

E mafai foi e ia ona faʻamamafa le tino ma mea o loʻo misi.

Mo le kukaina, e tatau ona e faʻaaogaina le mea lea: 1 kiwi, lima lima o strawberries, 1 faʻi, o le ipu o le apu ma le afa teaseti o le meli.

O le tapenaga o le oloa e faigofie lava:

  1. O le faʻi e tatau ona vaʻaia ma tipi i fasi pepa.
  2. I totonu o le strawberries, ia aveese ma le faaeteete ia tulaga.
  3. Kiwi, fufulu, malepe i totonu o kupita.
  4. Faʻafesoʻotaʻi oloa i totonu o se mea faʻapipiʻi ma taia i latou seia oʻo ina foliga tutusa le masini.

Pe a maeʻa, e mafai ona liligiina le paluga i totonu o se ipu (poʻo se ipuinu) talafeagai mo lenei mea ma inu, faʻafiafia i le tofo masani ma le manogi. Afai e te fafagaina oe lava i se vaiinu nei ia le itiiti ifo ma le tasi i le aso, ona e galo ai pea lea o le a le vaivaiga o le vine, e le gata i se uiga le lelei poʻo le lelei.

Kiwi ma le apu

Smoothie, e pei ona e iloa, e talisapaiaina ona o le tele o lona tofo, mea aoga, faʻapea foi ma le faigofie ma le faʻavaveina o le kuka. Faʻalagolago i mea e faʻaaoga, e mafai ona foia ai faʻafitauli o le soifua maloloina o tagata.

O le tele o tagata atamamai e fautuaina e faʻaaoga soo, mo se faʻataʻitaʻiga, lalelei ma kiwi ma apu. O le faʻafefiloi o nei oloa o se vailaau moni o le fuamini, lea e mafai ona aveesea uma toxins ma otaota mai le tino, ma i se faaopoopoga, e matua faamalosia ai le puipuiga o le tino.

Mo le faia o se laasaga lamolemole e te manaʻomia: 2 kiwi, 3 sipuni tele o le vai moli, 2 apples and 5 leaves of mint.

O le vai inu ua faia faigofie:

  1. O le paluga o apu (e aunoa ma le matua ma le peel) e tatau ona tipi i ni vaega.
  2. Kiwi e tatau muamua ona faamamaina, ona faʻapalapalaina ai lea.
  3. E mafai ona e lomiina lau mint ma ou lima.
  4. O oloa e lafoina i totonu o se mea faʻaleleia ma paʻu i le televave.

E liua le paluga atoatoa ma se mea manaia lelei ma se manogi lelei atoatoa.

Kiwi smoothies - mea sili ona lelei

O Kiwi e lelei tele mo le faia o lanu lanumeamata ma e maua ai se tofo faaopoopo i se suauu suamalie. E mafai ona saunia ni suauʻu Kiwi i le tausaga atoa e faʻaaoga ai fualaau malulu.

O Kiwi o se punavai lelei o vitamini C, vitamini A, E, B6 ma K. Kiwi e aofia ai le folic acid, magnesium, phosphorus, copper and fiber diet, aemaise lava pe afai e te 'aina le kiwi ma se peel. Kiwi e mafai ona 'ai saʻo faʻatasi ma se pela o le a galue e pei o se pulumu mo le iniseti, ae tatau ona mulumulu muamua le kiwi muamua.

O suʻesuʻega e faʻaalia ai o le taumafaina o le 2-3 kiwi i aso uma mo se masina e fesoasoani e maualalo ai le cholesterol leaga, ma faʻaitiitia ai le ono aʻafia ai o le toto ma le pipiiina o toto toto. E mafai ona faʻavasegaina paile o Kiwi e pei o lanu meamata lanu meamata.

O lanu lanumeamata e aofia ai fualaau fou e pei o kiwi, fualaau lanu lanumeamata lanumeamata e pei o sisiina, alalaupapa, pasili, uʻamea ma isi laʻau, fualaau aina e maua ai le suamalie ma le suavai (vai, sua). O nei cocktails e leai ni susu. O le avatu ia i latou o se kulimi suamalie, o fualaau aina ei ai se fua ofiafia e faʻaaogaina: faʻi, mangoes, papaya, avocados, fualaau aina e mafai ona malulu.

O lanu lanumeamata e mauʻoa i vitamini, minerale, antioxidants, fiber dietary and protein. O se fua masani masani e aofia ai ma le 3-5 mea o fualaau aina fou ma fualaau faisua. Mo le faia o se kiwi smoothie, e te manaʻomia le vai. E manaomia le suavai e faʻafefe ai le inu, ma o le a le mafiafia. O le suavai faavae e mafai ona avea ma suavai mamā, sua o fualaau suamalie.

Kiwi smoothie recipes

E lelei le Kiwi i faʻi, strawberries, pears, mango ma laau e pei o le sisiina.

Kiwi smoothie ma strawberries.

  • 2 kiwi
  • 1 cup strawberries
  • 2 ipu toto fou (ia tofo)
  • ½ ipu vai
  • 1 fua fua e tusa ma le 180 ml. (tamai ipu lauti)

O fualaʻau e masani lava o se vaega o se sulu. Strawberry smoothie recipes iinei >>

Faʻafouina Sunny Day Cocktail

Afai e te malolo i atunuu mafanafana, o fea e faigofie ai ona e maua ni ituaiga meaola ese, pe a mafai, e mafai ona e faia se aso manaia aso:

O mea e faʻaaogaina e sasaina i luga o se mea faʻapala, ona faaopoopo atu lea o le aisa ia i latou.

Lulu kulimi suamalie

Ina ia malolo i se afiafi manaia mafanafana, ia gauai atu i mea nei:

  • faʻi
  • 200 g o soo se fua
  • siaki
  • Kiwi
  • siaki aisa kulimi
  • 50 ml o susu
  • mint.

Faʻafefiloi vaega uma o le tasi ma le isi ma inu loa. O le inu e faʻaolaina, faʻafefe ai le fiainu ma faʻaleleia lagona.

O fualaau suamalie e le naʻo se vai inu maloloina, e moni lava le mama mo le agaga ma le tino. E mafai ona e kukaina mai soʻo se mea. O nisi o fualaau suamalie e faia mo le le lava o vitamini ma maua ai le malosi.

O le faia o se sisiva mai kiwi ma yogurt o le a e manaʻomia:

  • Sweet Yogurt - 200 ml
  • 2 fualaau lapopoa iwi

Ina ia saunia se mea suamalie ma lelei mai le kiwi ma le yogurt, e tatau ona e tago i le kiwi, fufulu lelei ma paʻu le paʻu mai ia i latou. Otioti ni nai fasi milo o le kiwi, ma tipi le tino o totoe i ni fasi pepa lapoa ma tuu i totonu o se pusa tioata e fuafua e faʻafefiloi ai oloa. Faʻaopopo le yogurt i fasi kiwi.

Ina ia mafai ona inu se vai inu tele, e mafai ona e ave le yogurt maualuga ma se mea e tumu ai mai lenei pusa tele.

Faʻafefiloi yogurt ma kiwi i totonu o se mea e gaosia ai le suavai ina ia maua ai le tutusa lelei. Mo le faʻaogaina atili o le kiwi ma le yogurt, e mafai ona e faʻaopopoina le tino o se maiʻa laititi e tasi i le inu.

Afai e te manao e faia se mea inu mai meaʻai susu, e le tatau ona ave le yogurt - e mafai ona avea ma yogurt fale pe kefir. Ae faʻatasi ma yogurt - tastier!

E masani lava, o le kiwi ma le yogurt smoothie e tuʻuina atu i le laulau i tioata muamua e teuteuina i fasi kiwi.

Smoothie Kiwi ma le Kukama ma le Broccoli

  • 1 faʻi
  • 1 ipu kolisi tiola
  • 3 kiwi
  • 2 kukama laiti po o le afa afa
  • ½ ipu vai

Amata le faia o lamolemole e ala i le faaopoopoina o vai ma suamalie suamalie i le suamalie. Faʻailo ona faaopoopo atu lea o ni fua poʻo ni fualaau mata. E tatau lava ona lava le malosi o le toto.

Cocoa Kiwi Smoothie

  • 3 kiwi
  • 1 tbsp koko koko
  • 1 faʻi
  • Pepa miti tiiti 200 ml (tioata)

Uluai moa tea ma mimiti. E mafai ona e suia le lauti ma le pamu pemoni poʻo le chamomile. Tuu le laʻau o le lauti i totonu o se paluga, faʻapipiʻi lautini ma fua malulu, faʻafefiloi seia lelei (pe tusa ma le 30 sekone), ona faʻaopopo lea o mea uma na totoe ma toe faʻafefiloi seia oʻo ina maua se sene mumu. Afai e te le 'aiina faʻi, ona mafai lea ona e suia i avocados poʻo mango.

Kiwi ma le mango ma le mint

  • 3 kiwi
  • 1 mango
  • 5-6 mint leaves
  • 1 le fatu o seleni
  • Fagu vai

Sauniuniga: silasila i fua muamua. E tusa ma le 900 ml o le faʻamalolo e maua mai lenei aofaiga o fua. Mo le faʻaitiitia, faʻaititia le aofai o mea e tusa ai ma le fua.

E faʻapefea ona faia se lanu lanu meamata

O se lamolemole lanumeamata e faigofie ona fai. O le a e manaʻomia se faʻaleleia, fualaau talafeagai, otaota, laupapa tipitipi ma se naifi malosi. O le fatuina o se meaʻai fiafia ma se mea manaia suamalie e toetoe lava o se faatufugaga, ae e mafai ona e vave aoaoina. I le aʻoaʻoina o mea faʻavae, o le ae faia ai au lava foafoaga.

O le siʻosiʻomaga e aofia ai se vailaʻau suamalie o le inu. O fua e fatu ai le manaʻoga e manaʻomia: faʻi, mango, avocados, pears, peaches, papaya. O fualaau suamalie e sili ona lelei, o lea e mafai ai ona e sologa lelei i soo se taimi o le tausaga. O le a se mea lamolemole >>

O fua e aofia ai le tele o vai, e pei o le siloni, meloni, vine, e mafai ona faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga, ae le o le mea autu, ae o le ae maua le sua susu, e le o se sulu suamalie.

Ina ia lelei le lamolemole, e tatau ona e tuufaatasia fualaau eseese.

O le lanu lamolemole lanu meamata o le faʻi ma le lanumeamata lanumeamata, ae afai e te faaopoopo i ai peach poʻo strawberries, e te maua se meaʻai fou.

Le sili sili ona lelei ma faʻamaonia faʻatasi o fualaau aina mo le faia o lamolemole

  • Faʻi (fualaau aina) + strawberries
  • Mango (fua o fua) + pineapple
  • Pear (fua o fua) + paʻu
  • Apple (fualaau aina) + blueberries

Matamata i le vitio ma toe fai! O le ae manaomia kiwi, faʻi, yogurt, meli.

Ina ia faʻaleleia le tofo, e mafai ona e faaopoopo le vanilla, cloves, cinnamon, pepa cayenne i le lamolemole, e lelei lelei ma koko pe a faia se suauu sukalati, supplements protein, eleele oatmeal. O le faʻapipiʻi lanu lanu meamata i le seluʻu o se manatu sili, aemaise lava mo i latou e le fiafia i le letus.

E te le matauina le tofo o lau lauusiusi, tusa lava pe le oona tele. E sili ona lelei le amataina o lanu lanumeamata lanumeamata ma le tamaʻi afifi, ona sosoo ai lea ma le aʻoga, faaopoopo i ai le laʻau, launiu, kale, pasili, arugula, letus Roma i lau taumafataga.

  • Aua neʻi galo le faiga o le "auro": 60% fua ma le 40% greens.
  • Aʻo leʻi tuʻuina lau laʻau i totonu o se mea e gaosia ai le sua, faʻapipiʻi soʻu lauulu i se naifi.

Afai e te fiafia i le tusiga, pei o lea. Faʻasoa faʻatasi ma au uo i luga o fesoʻotaʻiga lautele. O lenei mea o le a fesoa- soani ia i matou ia lelei atili le tulaga o le saite Faafetai lava!

Kiwi slimming smoothie: recipes and reviews

O le manao e aveesea le mamafa e ala i le suia oa latou meaʻai, o le toʻatele o tagata e filifili se filifiliga e tuʻufaʻatasia ai itu e pei o le lelei, aoga, faigofie, ma le gafatia. O se tasi oi latou o se mea lamolemole-meaai mo le mamafa o le mamafa, e faʻavae i luga o se faʻamalositino maloloina ma maloloina o le tino, o lona saturation i vitamini. O le a le uiga ese o le taumafataga?

O se taumafataga e faia i se mea e faʻaleleia ai le suavai, mea faʻafefiloi poʻo meaʻai mai meaʻai e maualalo ifo-kalori ua taʻua o se sulu. O le paluga e sui ai mea autu e faʻaaogaina mo le 'aiga o le aoauli poʻo le' aiga o le afiafi, poʻo se meaʻai.

Faʻafetai i le faʻatulagaina lelei ma le faʻaaogaina o se vaiinu fou, e faigofie lava ona e lafoaʻi meaʻai, e aunoa ma le faʻaalia o lagona fiaaai ma aunoa ma le afaina ai o le soifua maloloina.

O mea e faʻaaogaina e masani lava o fualaau, vine, fualaau faisua, greens.

O nei meainu e aofia ai le tele o filo o meaʻai, lea ei ai sona aoga aoga ile inumaga. O le vai e fesoasoani e faʻamamaina ai le faʻaumatia o oloa, faʻateleina le metabolism.

O mea manogi e lelei ona uʻuina e le tino, faʻapipiʻi i elemene aoga, vitamini. O le faʻaaogaina o se meaʻai faʻafefiloi masani e manatu o le filifiliga sili lea mo le taofia o le fiaai ao mulimuli i se meaʻai mo le paʻu o le mamafa.

Faatasi ai ma isi mea lelei o se suauʻu, o loʻo iai:

  • faʻamalosia le faiga o puipuiga
  • faʻaleleia atili o galuega,
  • vave tele le mu o le tele o tupe teu,
  • faateleina i le tino atoa o le tino,
  • faaleleia atili o paʻu, lauulu, fao.

O le sili ona lauiloa e lamolemole ma kiwi mo le mamafa o le mamafa. O fualaau lanu meamata e masani ona taʻua o le kulisi Siamani, ona e iai lona uiga oona o lenei meaʻai ma se manogi manaia. O meatotino faʻaaogaina o kiwi mo le gau o le mamafa ma le soifua maloloina o le tino e pei ona taʻua i lalo:

  1. O le pele o le fomaʻi o loʻo i ai ni antioxidants e faʻalauteleina ai le kalori.
  2. O le fua e faʻamalo lelei ai toxins, faʻamaonia le faʻaogaina o le faʻaogaina o le kulimi, ma faʻaitiitia ai le toto cholesterol.
  3. O se maualuga maualuga o le vaitamini C e faʻaosofia ai le gaioiga o le susunuina o gaʻo, o loʻo i ai se toe faʻafouina.
  4. O le i ai o le konatela i le kiwi e fesoasoani e aveese le tele o le vai mai sela ma masini, e mafua ai le gau o le mamafa.
  5. O le masani ai o le faaaogaina o fualaau lanu meamata e faaitiitia ai le lamatia o le toto, pisia o le kanesa, e faamalosia ai le loto ma toto toto.

Kefir ma kiwi

  • Taimi: 10 minute.
  • Auaunaga Per konete: 1.
  • Kalori ipu: 144.
  • Faamoemoega: mo le 'aiga o le taeao, laauli o le aoauli,' aiga o le afiafi
  • Cuisine: Europa.
  • Faigata: faigofie.

E lelei le Kiwi i meaʻai susu.

O le mafanafana faʻatoʻa faʻafefeteina e aofia ai puipuiga e talafeagai mo gaioiga masani o okeni ma masini, faʻapea foi siama e lagolagoina le microflora intestinal. Fualaau aina ma susu susu e fesoasoani e faʻamamā ai puipui o toto toto, faʻamalosia le puipuiga.

O mea malie mo se taumafataga o le paʻu o le mamafa o le a faigofie ai ona faʻaumatia ni paʻu faaopoopo e aunoa ma le tuʻuina o se tagata i lalo o le faʻalavelave ma e aunoa ma le aveesea o le fiafia gastronomic.

Meaʻai

  • Kiwi - 1 fua tele,
  • moli - 1 pc.,
  • kefir 2.5% - 150 ml.

Metotia Faiaoga:

  1. Taʻu le fualaau, 'otiʻoti i ni fasi vaega laiti.
  2. O vaega uma o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa, faaopoopo i ai lefir.
  3. Faʻataʻituina lelei ia oloa ma se mea faʻaleleia i se mea e tutusa lelei.
  4. Liligi i totonu o se ipu malamalama, teuteu ma se fasi keke kiwi.
  5. Afai o le paluga maeʻa ua uma ona faʻafefeteina, e mafai ona e faʻaopopo i ai ni nai mataʻu o le meli poʻo le sipuni.

Faʻatasi ma yogurt

  • Taimi: 10 minute.
  • Auaunaga Per Container: 2.
  • Kalori ipu (1 tautua): 167.5 i le 100 g.
  • Faamoemoega: taumafataga o le taeao, meaai.
  • Cuisine: Europa.
  • Faigata: faigofie.

O le lanumeamata lanumalie ma le kiwi, avoka ma le yogurt e lauiloa i tagata taʻaalo e faʻaumatia 1-1.5 itula aʻo leʻi aʻoga. O le faʻafefiloi e maua ai le malosi, fesoasoani e puipuia le maso maso ma faʻaitiitia le gaʻo o le tino e ala i le faʻateleina o le gasegase.

O le avocado e aofia i totonu o le vai e maua ai le tino ma palatini, enzymes, lipids, taofiofia le manaʻo i le va o taumafataga.

Meaʻai

  • avoka - 1 pc.,
  • Kiwi - 2 pcs.,
  • susu yogurt gaʻo - 300 g.

Metotia Faiaoga:

  1. Aveese le avoka malulu mai le pele, matua, tipi i fasi pepa poʻo le faʻafefe.
  2. Tui fua o le kiwi matua, tipi i ni vaega.
  3. Tuu meaai i totonu o se meaʻai lelei, faʻafeiloaʻi ma se mea e faʻafefeteina poʻo se mea e faʻafefiloi.
  4. Liligi i totonu o le yogurt masani, sasaina seia maeʻa.
  5. Liligi le lamolemole i totonu o se ipu malamalama e malulu ai le vai, e mafai ona e faaopoopo 2 aisa.
  6. Inu i sina sipuni.

Faʻi ma le Apple Mucipe Fua

  • Taimi: 10 minute.
  • Auaunaga Per konete: 3.
  • Malamalama ile kalori (ile 100 g): 53.15 i le 100 g.
  • Faamoemoega: taumafataga o le taeao, meaai, ao le i momoe.
  • Cuisine: Europa.
  • Faigata: faigofie.

Malamalama lelei le suauu ma kiwi mo le leiloa o le mamafa, faaopoopoina i fua, mea manogi ma moa, e lelei atoatoa e pei o le autu o se aso anapogi. O se tuufaatasiga o tuufaatasiga o vaega e mautinoa ai le lelei tele o le taumafataga i le taua e faasaga i le mamafa, vaivai, ma le le lava o le macro-ma micronutrients.

O se vai ua saunia e tusa ai ma se fua faigofie o le fua o fua, faaleleia le faimamaina, toe faʻaleleia faiga faʻavae, ma faaumiumi le talavou o le paʻu.

  • Kiwi - 220 g (2 pi.),
  • apu - 120 g (1 p.),
  • faʻi - 150 g (1 fualaau lapopoa),
  • suamati lama - 100 ml,
  • moa fou - 2-3 lau,
  • ulanamona - o se pine.

  1. Fufuluina fualaau aina fou, pi, tipi i ni vaega laiti.
  2. Faʻaliliuina le suauʻu paʻu i totonu o se pesini vai, faaopoopo le sua o le lemoni fou.
  3. Malu le manogi moa, faʻafefiloi ma isi oloa.
  4. Paʻu le paluga mo le 2-3 minute seia oʻo ina mauaina se fausaga lanu.
  5. Tufatufa le masini i tioata, fufuluina le onamona i luga.

Apple ma le Spinach Cocktail

  • Taimi: 10 minute.
  • Auaunaga Per Container: 2.
  • Faʻaoga ile kalori (i le tautua): 181 i le 100 g.
  • Taulaga: 'aiga o le taeao.
  • Cuisine: Amerika.
  • Faigata: faigofie.

Fualaau aina ma fualaau faisua - o le taeao sili ona faigofie, vave ma lelei.

O se pati e aofia ai nai calories, aʻo iai se faʻamalologa i le tino. O lanu lanumeamata e avea ma se manava malosi, ao latou aveesea toxins, toxins, salts ma isi elemene leaga. O le iʻuga o le faʻamaʻaloga, o le saoasaoa o le metabolism, o loʻo i ai se faʻaleleia atili o le soifua lelei, o se siʻitia o le malosi.

Faʻaauau pea le faʻafefiloi, e mafai ona faʻaititia le mamafa, faaleleia le soifua maloloina, faʻaʻumiʻumi le matagofie ma le talavou o le paʻu.

  • kiwi - 5 pcs.,
  • apu - 2 pcs.,
  • lime - 0.5 pcs.,
  • kukama fou - 3 pcs.,
  • pasili - 3 lala,
  • pulu fou poo le tioata - 40 g,
  • vai inu - 1 ipu.

  • Kiwi e tipi le afa, aveese le tino, aveese le vaega faigata o le aʻa.
  • Umu apu ma kukama.
  • Somi le sua mai le afa o le lime (e mafai ona sui i lemoni).
  • ◊Oti tipi mai le suamalie ma le pasesa, ia tipi le lau ma le naifi.
  • Faʻafesoʻotaʻi mea uma, faʻasolosolo i le masini eletise i le saoasaoa maualuga, seia oʻo i le mauaina e le masini tutusa le tutusa.
  • Liligi i totonu o tioata, teuteu ma se fasi laulamu.

Sa ou fiafia i meainu mai fualaau faisua, fualaau aina ma laau aina mo le tusa o le tausaga. Latou te suitulaga lelei i meaʻai mo le paʻu o le mamafa, aʻo faigofie ona tuʻuina e le tino. Ou te le faʻaaogaina fualaau faʻamalosi, e na o le tasi i le vaiaso pe lua aso anapogi. O le mea sili lava, ou te fiafia i smoothies iwi, faatasi ai ma le fesoasoani na mafai ai ona ou leiloa le 6 kilokalama i le masina.

Ona o le faigata o le galuega, e le mafai ona ou faʻatutuina se meaʻai, o le mea lea o faafitauli ma le mamafa. I le maualuga o le 168 cm, o loʻu mamafa na faia i le tusa o le 71 kilokalama. I luga o le fautuaga a se uo, na amata ona ou faia ni laasaga mafiafia e faavae i luga o fualaau aina fou, lea na ou inu i le taeao ma ave faatasi ma aʻu e galue i se vevela. O le vai e faʻamama lelei lelei le inumaga. Mo le 2 vaiaso, togi 4 kilokalama.

Sa ou aoao e uiga i meatotino aoga o le suluvao mai le TV ma sa tonu ia te au e faataitai na o aʻu. O se tasi o mea e sili ona fiafia i ai o se vai inu mai iwi, pulu, ma le moli. Ou te le fautuaina e faʻaaoga meaaiʻai, e sili atu ona lelei le faʻataʻitaʻiina o fualaau aina ma fualaau faisua. Ou te inu le paluga 2-3 taimi i le vaiaso ae le o se tasi o meaai. Mo le ono masina, na paʻu le mamafa i le 8 kilokalama.

Tuua Lau Faamatalaga