Recipes a tatou tagata faitau

Afai e te faitauina nei laina, e mafai ona e faʻamaonia o oe poʻo oe pele ia oe maʻi i le maʻisuka.

Sa matou faia se suʻesuʻega, suʻesuʻeina le tele o mea ma sili ona taua siaki le tele o metotia ma vailaʻau mo le maʻisuka. O le faaiuga e faapea:

Afai na maua uma vailaʻau, e naʻo se taunuuga le tumau, o le taimi lava e taofi ai le meaʻai, o le faʻateleina o le faʻamaʻi.

Pau lava le fualaau na tuʻuina mai ai se taunuuga taua o le faʻaleagaina.

I le taimi nei, ua na o le pau lenei o fualaau faasaina e mafai ona fofoina atoatoa le maʻisuka. O le malosi tele o le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le amataga o le maʻisuka.

Na matou talosagaina le Matagaluega o le Soifua Maloloina:

Ma mo le au faitau o la tatou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai nei se avanoa
maua ni mea faigata TUSI!

Faʻalogo! O mataupu o le faʻatau atu o faʻatau fualaau faasaina ua sili atu ona masani.
E ala i le tuʻuina o se poloaiga e faʻaaoga ai sootaga o loʻo i luga, ua faʻamautinoa oe e maua se oloa lelei mai se gaosiga faʻapitoa. E le gata i lea, pe a faʻatonuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, e te maua se faʻamaoniga o se tupe faʻaalu (e aofia ai tau tau femalagaiga) i le mea e leai se togafiti o togafitiga.

Tomato soup ma vermicelli, basil, paprika, otaota ma soya saumalie i Dutch "Amsterdam Lantern"

Soupati Tomato ma vermicelli, basil, paprika, otaota ma soya soga i Dutch "Amsterdam Lantern"? 7-8 tamato? 2 tbsp. sipuni o vermicelli? 3 totoa o le basil? 2 teaseti o le suka? 1 le pusa o meaʻai fualaʻau? 2 teaspoons paprika eleele? 3 tbsp. punetuni o le suauu manogi? 1 / 4h

Bruschetta ma le basil O le a se mea o le a ou manaomia: 1 le falaoa, 3-4 tamato, 2 cloves o le kālati ,? ipu teuteuina laulaʻau lanumeamata, 3 tbsp. l olive suauʻu, 1 tbsp. l vinisini vine, pepa lanu uliuli, masima Ma amata ona kuka: Oti le falaoa i fasi pepa, mago i totonu

Susu pi i le paluga O le a e manaʻomia: 1.2-1.5 l o le vai poʻo le fualaʻau fualaau aina, 200 g o pi paʻe paʻepaʻe, 3 tamato maʻoti tetele, 1 lapisi tele, 1-2 cloves o le kālati, 1 tsp. suauu matala matala, 2 tbsp. l olive suauu, se pinua o mea suamalie mago ,? tsp mago

Meaʻai
Pasta - 1/2 ipu
Paina tuʻulaʻau poʻo pipi tao - 1 ipu
6-8 siamupini
Laʻau laiti o le basil
3-4 cloves o le kāleni
1 tbsp olive suauu
Titi, pepa - ia tofo

O le fua mo le pi pi pi ma pulou ma le basil:
Sookese le pi muamua i le po, ona faaopoopo lea o le vai ma kuka seia mama. Ona sasaa lea 3 ipu vai i totonu o le apa. Pe a faʻafefete le vai, faaopoopo le pasta, e tatau ona kuka le pasta seia oʻo i le afa kuka, ona faʻaopopo lea o pi (tuu le kuata o pi mo le faʻaaoga mulimuli), masima e tofo ai. Simmer. A faʻafeu faʻapipiʻi masimasi, se faʻafefiloi o le basil ma le kalama eleka. Lili ia pi o totoe i totonu o le falaoa ma faʻaopopo i le sua ma le pata. Fuʻe ma kuka mo le 2-3 minute.

Susu pi - faʻamuamua, lelei muamua. E mafai ona maua le fua o le pipi i luga o le lisi autu o le toetoe o soo se tagata i le lalolagi. O sou 'ai ma pi o le a matuā ofo ai oe i le tele o filifiliga! E sili atu pi pi .

O se ipu vevela maoaʻai ma pi o le a lagolagoina atoatoa ma toe faʻafouina le malosi. O se fua faigofie mo le pipi puni i le fala o manu o le a fesoasoani ia te oe e vave ona taulimaina ana sauniuniga.

Afai ei ai sou moa ua fai i le fale, ona faʻamoemoeina lea o le manuia o lau aʻau e tusa lava pe e te leʻi kuka. Matou te fautua atu ia te oe e kuka mo le malologa o le pati i le moa susu.

Tau lava o le faia o se suamalie ma le suamalie mo le malologa. Fai pi pi pi ma pateta.

O le fale nofofale, fatu fatu ma le suka araisa e matua suamalie lava. Ou te fautuaina se suamalie maloloina mo le 'aiga o le aoauli, aua o meaʻai e lelei mo le fatu.

Laʻau suamalie ma le suamalie ma moa, fualaau faisua, pi ma mea manogi! Laasaga vave i lea laasaga. O lenei manava mafanafana taumalulu o le a faʻavaivai lou loto!

O le asō o le a tatou kukaina se kuka faigofie, ae sili ona lelei ma lelei. O pini i Rusia na aliali mai i le seneturi sefuluiva, ma na taʻua e le au Aztecs. O pini o loʻo i ai faʻamaʻi e tutusa i mea totino i aʻafiaga o manu, ma ua tumu foi i amino acids ma minerale. I se upu, o se faleteuoloa :)

O lenei pipi vave pi e kuka mo le sili atu ma le 15 minute, ua lava lava i totonu o le gaosia o fualaau faisua, faapea foi le sisi, fualaau faisua ma mea manogi.

O le lelei atoatoa o pini ma le paluga pipi o le a vave faʻafouina le malosi.

O le loto fiafia, manogi lelei ma le manogi Eleni "Fasolada" o le a le tuua ai se tasi e le mautonu. E fiafia tagata uma o aiga ma uo, aemaise lava i le kirimigi fou po o le yogurt mafiafia.

E fesoasoani le kuka o le pi o le kulimi i le taimi o anapogi. Aisea ua lelei ai o ia? E manaia ma faamalieina. O le a se isi mea e te manaʻomia?

O se puaa lelei ma le pipi talo e lelei mo le 'aiga o le aoauli. Ma o le kukaina e faigofie.

O le pipi ma le faigofie o pi pi e faia mai pi pipi, taoina o aano ma aisa.

Vailaʻau tuni Czech ma ulaisi ulaula - suamalie, fiafia ma le vevela.

Tasi suamalie, fatu ma le manogi mushroom sou i pi. O musika e lelei lelei ma pi, o le suamalie e lelei ma lelei.

O le pi pi o se fua mo se mea muamua ma le fiafia. O se pipi pīni lelei e saunia e aunoa ma ni aano o manufasi. I le auala lava lea e tasi e pei o pi, e mafai foi ona faia sou mai pi.

O le susu e faia mai vae o moa ma pi, ma tao le chili pepa o loʻo faaopoopo i le supa, lea e tuʻuina atu i le ipu se piquancy faapitoa.

Ou te taulaʻi atu ia te oe se pati pīni Hungani. E mafai ona kuka i aso anapogi.

O pi, pasta ma greens o mea taua ia o lenei moli mama, lea ua saunia i se mataupu o minute.

Vailaau faʻaigoa faigofie i ulaula ulaula pe a leai se taimi e fatu ai se mea. E tusa ai ma lenei fua, o le mea muamua e vave ona vave faʻaalia ma o se faʻaopoopoga e faamalieina - siakiina!

O le sou ma le kulupu mai fatu pi o le a tosina atu ai le mafaufau o tagata e fiafia i le lemu.

O le fua mo se meaʻai suamalie manaia ma le kulimi mumu. O le igoa moni o lenei sou Transcarpathian o Pidbyvana Pasul. Afai i le Transcarpathia latou te fai mai "pidbyvani soup" - o lona uiga o le paluga kuka i totonu o le kirimulu kulimi faatasi ma le faaopoopoina o le falaoamata.

O le pata o le Beetroot o se taumafataga muamua maloloina mo le malologa. Soup e tusa ai ma lenei fuataga e matua faamalieloto ona o pipi ma mūmū mūmū, o vaega ia o le tuufaatasiga. O lenei meaʻai e le gata ina aʻafia ai tagata matutua, ae faʻapea foi i tamaiti! E maualalo foi le kalori, e le o le masani ai o le seleselega.

E le o le kuka - o le mea sili lea ona inu malosi! E oʻo lava i se tagata poto tele ina ua maeʻa lana galuega, i lona 'aiina o le "keke Chili conne" mo le' aiga o le afiafi, maua le malosi i le tele o mea :))

O le supaniani Ariania "Lobahashu" e matua lelei lava ma faamalieina. I le masani ai, e faia mai i vailaʻau mūmū mūmū, ae ou te manatu e mafai ona e kuka mai le toetoe o soʻo se avanoa, pe mai i mea e fai.

O le supestrone soup e faia mai fualaʻau, pasta ma pi. O oloa uma e faigofie ma taugata i soo se taimi o le tausaga. Ma i le 'aiga o le afiafi e mafai ona e mitamita i se ipu o meaʻai Italian.

Chicken ma Bean Soup o se mea muamua, suamalie ma le faigata.

O lenei fua e vave ai ona saunia le supa i ni pini ma fualaʻau kuka e le manaʻomia ai se vevela vevela umi - kāloti, aniani, ma seleni.

I aso o le Fagafulu, matou te faʻalauteleina la matou taumafataga faatasi ai ma uluai vasega. O le aso, ou te taulaʻi atu ia te oe se mea e fiafia i ai loʻu aiga - o se sua suamalie tamato ma pi ma pulou.

Lanu suamalie, suamalie, fafaga suamalie tomati ma pi, pasita ma faga aano o manu.

Mo meaai a Italia minestrone o fualaau faisua uma e talafeagai. Mo lenei minestrone, o lona fua o loʻo faʻamatalaina i lalo, o se seti o oloa ua filifilia lelei. Minestrone e liliu ma susulu.

O le suamalie ma le faamalieina o le mushroom sou o le a susulu ai le aso anapogi.

O se meaʻai suamalie o le puaa (fatugaʻo ma fatu), ma pi ma sina faʻaopoopoga o tamato, faʻapena foi ona fai ni laʻei mai masima gaʻo ma le kalaka.

Ia fesoasoani i taimi uma i le soupisi fualaʻau. Faigofie, lelei ma maloloina. Ma faʻapea foi ma fualaʻau. Tuufaatasia. Leai fualaau faisua fou? E fetaui lelei ma faamaa.

O le tuufaatasiga o oloa i le sua, i loʻu manatu, ua matua manuia lava. O le suamalie ma le faamalieina.

Faʻaaogāina na o se microwave, e mafai ona e kukaina se mea manogi ma le loto fatu ma pi.

O meaai suamalie, maloloina ma malamalama fualaʻau ma musika e mafai ona saunia mai toetoe lava o fualaau faisua uma e te maua. O fualaau faisua e mafai ona fou ma faʻamaʻi. Musika puʻu ma le soya saumalie - o le autu "faʻalauiloa" o lenei ipu.

O le pi o le pi na kuka i se masini fai kuka e tasi le mea - o pi i le suasusu e mama, ae leai se mea e kukaina!

Mo lenei mea vave vave o le a e manaʻomia ai le moa saunia, kulimi mama ma pi, sana maisa ma mea manogi. E fautuaina foi le i ai o ni moa moa saunia.

Mo meaai a Italia minestrone o fualaau faisua uma e talafeagai. Mo lenei minestrone, o lona fua o loʻo faʻamatalaina i lalo, o se seti o oloa ua filifilia lelei. Minestrone e liliu ma susulu.

O lena fatu pi e foliga mai e tamaoaiga ma faamalieina, aua o le afa o pi ua fafagu ma tuu i totonu o le supa, ma kuka ai le pi pi i totonu o le ogaumu.

Soup faatasi ma moa, o pi ma lentils o se tasi lea o ituaiga o otaota Initia. Talia, faʻamalieina, soifua maloloina, ma afai e sui le pata i fualaau faisua, e mafai ona e mauaina se ipu sili ona lelei.

O le fua o le Eintopf o se fua mo se susu vavalalata lea e faʻapipiʻi i le "ipu" (i le gagana Siamani - Eintopf) muamua ma le lua ipu, e masani lava ona faigofie ma lelei.

Ina ia faia lenei sua, e naʻo lou manaomia o tamato, pi ma le kapisi Savoy.

O lenei fua mo le kuka suamalie ma le meatballs ei ai ona foliga e lua i le tuufaatasiga o mea aoga, lea e ese mai i isi mea suamalie.

Soup peasants of Eastern Falani. E matua manaia lava, e matua mauoa, aua na vaivai o ia i le umu mo le 2 itula.

Seʻi faʻapotopotoina pi ma lentils i le mea e tasi, o mea sili ona maloloina ma lelei mo oe.

O se ipu o le vevela vevela ma le manogi - o se uiga o le mafanafana o le fale, filemu ma le mafanafana - o le a mafanafana, faamalie lou fiaai, ma faʻaleleia lou uiga. I lenei fua mo le suauu pipi, fualaʻau faigofie ma ola maloloina: pateta, kāloti, aniani, seleni, pi, tamato. Meaʻai a le suka i le eleele e vave ona faia ai le paluga ma le fualaʻau suamalie lelei ma faamalieina.

"Pidbyvani" o, e pei ona ou fai atu, o soups uma i kirimi kirimoli, ma le "tauau" o se manoa manoa. Ou te fautua atu e te kuka mea manogi Transcarpathian manogi mai pini lanumeamata, ma le kulimi suamalie. O lenei sua e mafai ona 'ai uma i le vevela ma le malulu i aso vevela.

O le suamalie ma le faamalieina. Vitamini malolosi! Faʻataʻitaʻi!

O le suamalie ma le faamalieina o le mushroom sou o le a susulu ai le aso anapogi.

O le pata o le Beetroot o se taumafataga muamua maloloina mo le malologa. Soup e tusa ai ma lenei fuataga e matua faamalieloto ona o pipi ma mūmū mūmū, o vaega ia o le tuufaatasiga. O lenei meaʻai e le gata ina aʻafia ai tagata matutua, ae faʻapea foi i tamaiti! E maualalo foi le kalori, e le o le masani ai o le seleselega.

E ui lava i le mea moni o lenei masimotal soup e taula, e foliga mai e matua mafiafia, mauoa, fatu ma manogi.

Sa iloa e tagata ma faʻaaoga fualaau mo pi ma soupipo mo se taimi umi lava. E vave ona sosolo se paluga poo se pi pi mo se taimi umi, o le fua mo le pipi piko e faigofie ma, i le aganuu, e aofia ai na o oloa maua. O le sua o le pī, o le fua lea e te maua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, e mafai ona avea ma aano o manu poʻo le toto. Aano pi ma aano o manu - mo se faʻataʻitaʻiga, meaʻai ma ulaula ula ma pi, shurpa poʻo chobra i pi, palu moa ma pi - soʻo se fua i la matou 'upega tafaʻilagi. Ma o le fua mo le fala o le pi, le pi pi ma puʻupuʻu, fatu pi ma kapisi soupeti, tamato ma pi pi e paʻu.

Mo se fua o le kuka o le a e manaʻomia:

  • tamato (otaota) - 1 le
  • paʻu paepae (tao) - 1 le mafai
  • aniani - 1 pc.
  • garlic - 2 cloves
  • olive suauu - 1 sipuni
  • fuamoa fualaʻau - 500 ml
  • pasta (siaki) - 200g
  • Basil - 1 paipu o le basil - o se ituaiga o laau talatala poʻo vao o le aiga Labiaceae. O le vao vaovao, e mafai ona faʻaaoga e pei o. "href =" / dictionary / 193 / bazilik.shtml ">
  • pepa, masima e tofo.

Suauu Apu:

E kuka le kuka Tomato ma le basil ma pasta e tatau ai.

Fufulu ma fufulu maeʻaeʻa aniani ma le kalama. Tipi ia tamato, sasaa le vai mai fatu pi, ma lafo i totonu o se pusa.

Tuu le sipisi ma le kalakeke i totonu o se pusa vevela i le suauʻu olive, falai seia oʻo ina manino. Faaopopo tomato gaʻo, vai mai tamato, pi ma le fua o fualaau faisua. Aumai i se vevela, faʻaitiitia le vevela ma faʻafefete mo le 15 minute i luga o le vevela vevela, faʻaosoosoina pea.

Tafuga pasta i le kuka susu. Lafoaʻi i totonu o se meaʻai, faʻafefe vai, tuu i totonu o le suamati.

Fufuluina, faʻagogo ma vaʻaia laulaʻau basil. Vili le vaega autu, tuu ni nai fasi mea mo le teuteuga. Faaopopo i le sou, masima ma le pepa e tofo ai, kuka mo le isi 1 minute.

fuainumera faailoga: 0.00
palota: 0

Pipi piko - mataupu faavae lautele ma metotia o sauniuniga

O le pi pi e le gata o le tamaoaiga ma le ola maloloina, ae e tele foi mea aoga e maua ai. O pini o loʻo i ai faʻamaumauga atoa o le porotini, lea e sili atu ona faʻaleleia nai lo manu, tele vitamini, elemene elemene, aemaise le sulfur, amino acids.

O le sua e kuka mai i lanu lanumeamata, ae tele lava mai fatu mamago o ituaiga eseese ma le lanu. E le gata i lea, i le taimi o le vevelaina o pi, o mea uma aoga o loʻo teuina i totonu. O meaai mai nei fatu ua alofagia e le tele o tagata mai le lalolagi atoa - o pusi soupini o loʻo maua i totonu o tamaʻitaʻi uma o le atunuu - mai Rusia ma Italia i Farani ma Mekisiko.

Ae maise lava o sea suamalie e aoga tele e 'ai i le taumalulu - o le a le gata ina mafanafana mai totonu, ae o le a faafiafiaina foi oe, aua o fatu pi e aofia ai le tele o vitamini B lea o loo malosi le tauivi ma le atuatuvale.

O pini e tele mea lelei, ae o loʻo i ai se tasi toe foʻi - ua kuka mo se taimi umi. O le mea lea, ina ia faʻaitiitia le taimi e kuka ai le supa, e tatau ona faʻamalulu mo le tele o itula, ma sili atu i le po atoa. I le taimi lea, o le ai ai le taimi e faʻafefete ai i le susu, fuga ma i le taimi o kuka o le sua o le a vave ona vaivai. Afai e mafanafana le potu, e sili atu le tuʻuina o pi pi i totonu o le pusaaisa ina ia le faʻamalolo. Fai mai tagata popoto o le a sili atu ona suamalie ia pi pe afai e le sola i le tamoe, ae o le vai malulu mafiafia. I le taimi o le galo, o le pi e le gata ina faamalūlūina, latou te tuua ai foi oligosaccharides - mea e masani ona le eliina, faafaigataina le faagasologa o le otaota ma saofaga i le faateleina o le gaosiga o le kesi. O le mea lea, o le vai lea na faʻafefeteina ai pi e tatau ona faʻamaʻa, ma e tatau ona fufulu lelei pi.

Peu soup - o mea sili ona lelei

O le a se mea e sili atu ona suamalie nai lo le pesini o le kuka vevela vevela? Na o le pi pi ma aano o manu. O iinei o le a matou kuka ai, aemaise lava talu ona vave kuka. Soo se aano o manufasi e talafeagai mo soupia, palu, vela, ma moa o le a manaia. O pi e muamua le sola.

O mea aoga: 0.5kg o aano o manu (mafai ona i luga o le ponaivi), 2 kāloti, 250g o pi pi, 1 aniani, 4 pateta alalaʻau, fuālaʻau manogi, seleni seleni, ia tofo i mea manogi.

Liligi le aano o manu ma pi ma kuka. I le taimi lea, tipi ma tipi le fualaau faisua o totoe - pateta i totonu o poloka ma le 1 kalama ma mama. Saunia le fuga mai le kāpeti lona lua ma le sipisi - salu le fuālaʻau 'aina i le suauu.

I le gauga ua saunia ma aano o manu ma pi, tuu pateta ma keke. Pe a kuka le aano o le aano, e mafai ona tuu i totonu o le apa e pei ona i ai, pe mafai foi ona aveese, vavaeese mai le ponaivi, tipi i fasi pepa ma toe tuu i totonu o le supa. O le sefulu minute talu ona tuʻuina pateta, faʻaopopo le kuka ma le seleni. A maeʻa le 20 minute, faʻafeu le masima, faʻaopoopo mea manogi e manaʻomia - palapala laʻau po o peas, masima, laʻau bay. A maeʻa le lima minute, tape le afi ma tuʻu le sua e selesele. E mafai ona e faʻaopopo greens ma se fasi keke o lemoni i le ipu.

O se mea faigofie ae sili ona manaia. O ulavavale meaʻai e mafai ona avea ma aano o meaʻai - ulava, pisa, mamao, e oʻo lava i fagu moa ulaula. Afai e te le maua le logo, taloni e aunoa ma le talo.O le suamalie o le a sili atu le suamalie pe a fai, a maeʻa, faʻapipiʻi se toʻalua pe lua faʻatoʻatoʻatoʻa faʻatoʻaga pe tuʻuina faʻatasi ma le pati tamato. O pini masani e mafai ona sui i se meaʻai, ona faaopoopo lea i le faaiuga o le kuka.

O mea aoga: 0.5 kilokalama o gaʻo ulaula, 300 g o pi (muaʻi fufulu), 1 fasi keke, logo pepa ma le sipisi, 100 g fasi pateta, ia tofo: masima, mea manogi, otaota.

Salu le pi mo le 20 minute, ona faaopoopo lea o mea ulaula. A faʻamalūlūina, faʻapipiʻi pateta, tipi i totonu o ni pulu poʻo ni fusi ma kuka mo le 15 minute. I le taimi lea, fusi ata tilotilo pepa, gaʻo ma kāloti gaʻo le kuka i le suauu. Aʻo sauni le fuga, faʻapipiʻi i ai le kulimi tomati, falai mo le minute pe lua ma faʻafeiloaʻi uma le tele o fualaau faisua i soupuni. Faaopopo le masima, mea manogi, ma le greens i le pito.

E faʻafeiloaʻi musika ma toetoe o oloa uma lava, ae maise lava o le pi na maua mai ia i latou. Latou te tuʻuina atu i le ipu se mea faʻapitoa ma le tulaga ese. Nai lo o le moa, e mafai ona e ave apaau moa, laʻititi mea e fa i le lima, e faʻatatau i le lapoa. Pipi muamua.

O mea aoga: 1.5 l o le suavai po o le susu, moa - 400 g, 200 g o pi mumu ma musika fou, tasi le laulau / sipuni o le pata ma le suauu manogi, gaʻo moa, le anisi ma le koko, 2 pateta alalaʻau, ia tofo masima, pepa ma geta .

Salu le pi seia oʻo i le afa kuka, faaopoopo le moa. Aʻo kuka uma mea uma, tipi ma fulu le pulou i le pata i le afa ma le fualaʻau. Afai o le ai ai le tele o vai mai ia i latou, e mafai ona faʻafefe (e le sasaa), ma e faʻafelanisi foi pulo. I se isi mea ese, falai i gaʻo moa mai kāloti kuka ma gaʻo tipi.

Faʻamasusu pateta i totonu o le sua, ma a maeʻa le 15 minute, fufuluina fualaʻau ma pulou. Faaopopo le masima ma le pepa. E lima minute ao lei oʻo i le faaiuga o le kuka, sasaa le suavai mai pulou ma faaopoopo le pasili.

E mafai ona tatou fai atu, o le meaʻai suamalie o loʻo kukaina. O sauniuni vave vave, aua ia saunia-e-ai pīni kuka ua faʻaaogaina. Saua (po o sausages) e sili atu le ulaula, e fesuisuiai.

O mea aoga: 0.5 kilokalama o sausa (sausages), 2 aniani ma kāloti, 2 fagu o pi pi mumu, 2 pateta pateta, tofo, masima, pepa ma laau afu, mo le falai - palu poʻo le gaʻo mea manogi.

Togi ni pateta pateta i totonu o vai inu (broth). A o fufuluina, vevela vevela pe faʻafefete le lanu ma fuga kukalati ma gaʻo tipi. Faaopopo le apa falai i le pusa, tuu ia pi mai le fagu, faisua, faaopoopo le masima, faaopoopo le pepa ma tuu atu e vevela sina mea laitiiti. O le sefulu minute ao leʻi oʻo i le faaiuga o le kuka, faʻaopoopo ni sausaiti saito (saisi). Aveese le sua e tuu ai sina mea itiiti ma sasaa i luga o papatusi, ma faaopoopo ai le greens.

afa e fa o le susu o le susu,

45 g fasi pasili,

750 ml moa moa,

400 g pi pi mama

4 taliga o sana

1. Fufulu le fasi moa i totonu o se lapisi lapoa, sasaa le susu o le moa mulumulu i totonu ma kuka i luga o le vevela masani mo le 15 minute. Aveese le aano mai le apa i luga o se ipu ma malulu.

2. Salu le pata i totonu o se pusa mafiafia. Tuu le riseti i le tipi i totonu o se apa ma falai seia manino.

3. Faʻaopopo le pipi gaʻo i le sipisi ma falai, faʻaosoina mo le lima minute. Uʻu le fuga i le falaoamata, ma fulu mo se isi minute, e aunoa ma le faamutaina.

4. Faʻailoa atu le susu i totonu o le apa, faʻafefiloi ma kuka mo le tusa ma se minute.

5. Aveese le sana mai taliga o sana, fufulu, ma tuu i le sua. Ona sasaa lea o le afa o le susu ma kuka le sua seia maeʻa le sana.

6. Oti le susu o le moa i fasi pepa ma tuu i totonu o le supa. Ona tuu lea o pi pi, faaopoopo i ai le susu, kuka ma vevela mo le lima minute. Faamasima, pepa, vaitau ma le pasili ma tape le vevela.

150 g paʻepaʻe, lanumeamata ma le lanumumu,

lua lita o le susu,

tomato fou - 200 g,

afa afa o pi ma pasili,

moa laau Italia, masima ma pepa uliuli,

4 kelu tafatafa

50 ml olive suauu,

ulaula ulaula - 300 g,

se faaputuga o sela fou,

100 g o le vermicelli.

1. Fai ni tipi i tamato, faʻafefe mo sina minute i le vai inu, ona inu ai lea i le malulu ma tafe. Oti ese tamato i le afa ma aveese fatu. Oti le pipi i ni fasipepa.

2. I pi, tataʻese fagu ma tipi i ni vaega laiti.

3. Faʻaili le pusa. Taʻu ma tipi.

4. I le pito i lalo o se paʻu mafiafia, tuu fasi pepa o fusi, fusi i itu uma e lua, tuu le sipuni tipi ma fufulu.

5. Lanu paʻepaʻe ma mumu seia oʻo i le kuka. Faʻaofi i totonu o le apa ma aniani, faʻaopoopo le kulimi, faʻaopopo sina tamai susu ma faʻafefete i luga o le vevela vevela pe a ma le 20 minute. Ona sasaa atu lea o le susu. Manatua o le minestrone o se susu susu, ia fetuutuunai le aofaiga o le susu.

6. Liligi le vermicelli i le sua, masima, vaitau ma le pepa ma kuka le sua mo le sefulu minute.

7. Mash le palapala maʻa ma le kalaka i totonu o se paluga. I le faaiuga o le kuka, faaopoopo i ai le paluga paluga i le supa.

o le afa-lita o pi pipi

100 ml o suauʻu suauu,

afa ulu o kapisi,

15 g paprika

30 g o pati tamato.

1. Tusi ia aniani matala. Matou te tufatufaina i totonu o se fagu i le suāuʻu vevela ma faʻafefiloi tapisi gaosi ma aniani. Fuga mo sina taimi.

2. Sasaa i totonu o le lita o le suka, faʻapipiʻi le pateta ma kuka seʻia oʻo sauni le kapeti.

3. Tatou te lafoina pi i le ulo, masima ma aumai i se vevela.

4. Uu le suauu i totonu o se apa ma falai le falaoamata mo le tusa o le minute. Vaʻavaʻai ma paprika ma faʻafefiloi. Tuu le sauté i le sou, toe vela ma tape le ogaumu.

35 g o suauu gaosi,

masima, otaota ma le pepa,

se kuata kuata araisa

1. I le afiafi, fufuluina ia pi ma solo. O le aso na sosoo ai, faʻapipiʻiina mo le tusa o le itula. Matou te mama ma fufuluina fualaau faisua. Oti pateta ma aniani i totonu o poloka. Faʻalēaogaina le kāloti. Matou te fufulu le araisa.

2. Fufulu vai i totonu o se fagu, salalau pi, aumai i se vevela, faaopoopo araisa, pateta ma le afa o aniani ma kāloti. Cook mo le tusa ma le 20 minute.

3. Suauu le suauu i totonu o se pusa muamua, salalau fualaʻau o loʻo totoe, ma fusi, faʻamalosi, seia oʻo i le enaena auro. Liligi le falaoamata, faʻafefiloi ma faʻapipiʻi mo se isi minute.

4. Tuu le fuga i le sou. Faamasima, pepa, ma faaauau le kuka mo le isi sefulu minute. Fufulu laʻau, fufulu ma tapena lelei. Faʻaopopo i le sou, faʻafefete i luga o le vevela vevela mo nai minute.

150 g paʻu paepae ma samasama

230 g o pi uliuli

230 g pateta

1200 ml o le sua o fualaau faisua,

230 g Cavoy kapisi,

laulau masima ma pepa aina,

4 kelu tafatafa

nai lala o le basilisi fou,

90 ml o suauu olive.

1. Soso samasama samasama ma paʻepaʻe i le po. Ona tafe lea o le vai, fufulu ma tuu i totonu o se uʻamea uamea. Faatumu i vai, ufiufi ma se tapuni ma lafo i le ogaumu. Matou te seti le vevela i le 200 C ma kuka le pi mo le itula ma le afa.

2. Fofo ia fatu i totonu o se mea e gaosi ai meaʻai, faʻatali sei maeʻa uma le vai, ma tuʻu le afa i totonu o le uʻamea. Mamae le afa lona lua ma se mea faʻaleleia ma faʻafefe atu i se pi pi atoa. Faatumu i le sua o le vaomatua, fefiloi.

3. Tatou te fufuluina ia kāloti ua vela ma fufulu. Otioti pateta i fasi fasi pepa, pe a uma ona taina ma fufuluina. Tafui le kapisi i fasi ie manifinifi. Matou te fesuiaʻi uma fualaau faisua i le uʻamea, o lea matou te tuʻu ai fatu pi. Faamama, ufiufi ma lafo i le ogaumu. Faaitiitia le vevela i le 180 C ma kuka le suka mo le isi itula.

4. Uʻu le basil ma le kalaka i totonu o se paluga, faasolosolo malie le liligiina o le suāuu olive. Faʻaopopo le parmesan grated ma faʻafefiloi. Matou te tuʻuina le afa o le sauʻai i le sua, faʻafefiloi ma tape le vevela. Auauna le supa i papatusi e ala i le faaopoopoina o le sipuni tele o le sau sau vave ao le i auauna atu.

Afai e te manaʻo e kuka le kuka pi, ma e leai se taimi e faʻafefete ai pi, e mafai ona e faʻaaogaina pi pi i apa. Tuu i totonu o le sua mo le sefulu minute ao lei oʻo i le faaiuga o le kuka.

Ina ia faʻavave vave le pi, ia masima le supa mo le 35-40 minute talu ona tuʻuina pi.


  1. Borisova, O.A. Mycosis o vae i tagata gasegase e iai le maʻisuka ituaiga 2 / O.A. Borisov. - M .: Tome, 2016 .-- 832 p.

  2. Dolores, Schobeck Faʻatomuaga ma suʻesuʻega faʻasolosolo. Tusi 2 / Schobeck Dolores. - M.: Binom. Laboratory of Knowledge, 2017 .-- 256 i.

  3. Krashenitsa G.M. Togafitiga faʻavaomalo o le maʻisuka. Stavropol, Stavropol Book Publishing House, 1986, 109 itulau, felafolafoaiga 100,000 kopi.
  4. Maʻisaga menu. - M.: Eksmo, 2008 .-- 256 itu.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Tuua Lau Faamatalaga