Metformin 850: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga o le leiloa o le mamafa ma le maʻisuka, faʻasologa o fualaau faasaina

O le maʻi suka o se faʻamaʻi sili ona ogaoga, mo le togafitiga o fualaau eseese ua faʻaaoga, e aofia ai Novoformin. O lenei vailaau e mai i le vaega o biguanides ma ua faamoemoe e faʻavasega le maualuga o le suka.

E fautuaina le fualaau mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e sili atu le mamafa pe afai e le lava le togafitiga.

E le gata i lea, o Novoformin e masani ona faʻamatalaina faʻatasi ma inisalini injections pe afai o le maʻi e mafatia e le gata mai le gaʻo, ae mai le faʻamalosia ile inisalini lona lua.

Le tuufaatasiga ma le ituaiga o fualaau faasaina

Novoformin e aʻafia i le vaega ole vailaʻau oona mo le faʻafofoga tautala.

O le autu o le faʻatagaina o fualaau faʻasaina o lapisi paepae lapotopoto. O le fomu o le biconvex, i le tasi itu o le laulau ei ai se tulaga lamatia.

O le mea autu autu o le vailaʻau o le metformin hydrochloride. Faʻalagolago i le faʻamasinoga, e lua ituaiga o meaʻai e gaosia: 500 mg o le mea galue ma le 850 mg. O tagata e mauaina le fualaau faasaina e aofia ai:

  • polyethylene glycol,
  • povidone
  • sorbitol
  • magnesium stearate.

O eseesega o le fualaau faasaina e ese foi i le ituaiga o atigi: latou te faasaolotoina fualaau masani ma laulau o le faaumiumi o gaoioiga, faapea foi ma se ata tifaga po o se mea faapipii.

O le vailaʻau e aʻafia i le vaega o biguanides. O le aʻafiaga autu o Novoformin o le hypoglycemic, o lona uiga, e fesoasoani e faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i le plasma toto. Metformin e mafai ona faʻagesegese le faʻavaeina o le kulukose i le hepatocytes, faʻaititia ai le gafatia e gauai ai le kulukose. I le taimi lava e tasi, o le vailaʻau e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le maualuga o le suka ma le lagona o le tino i le inisalini. E ui lava i lenei aafiaga, e le afaina tele ai le Novaformin i le gaosiga o le inisalini ma e le mafua ai se tali atu i le hypoglycemic.

O le togafitiga faafomaʻi o le vailaau faʻasaina ua faʻaalia le vaivai i le leai o le inisalini. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi e fai sina eseesega e faʻalagolago i ona foliga. O le mea lea, o maʻa masani e mafua ai le faʻaitiitia o le cholesterol, IG ma le LDL. O se vailaau umi, o le a le afaina ai le maualuga o le cholesterol ma LDL, ae i nisi tulaga e mafai ona faateleina le maualuga o TG.

E le gata i lea, o le vailaʻau e fesoasoani e faʻamautinoa ai le mamafa o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, ma i nisi tulaga e oʻo lava i sina faʻaitiitia itiiti o le gaʻo o le tino. E masani ona faʻaaogaina mo le paʻu o le mamafa e tusa lava pe leai se faʻamaʻi o le maʻisuka.

O le faʻaaogaina o le vailaʻau e sau mai le vaega o meaʻai. O le bioavailability of dose of Novoformin e oʻo atu i le 60%. O fualaau faasaina e mafai ona faaputuputu i totonu o le tino - aemaise lava i totonu o masini, fatugaʻo, ate ma vailaau. O le maualuga maualuga o le faʻatonuga e ausia pe a ma le 2 itula. Aveesea o le fualaau faasaina e le suia e ala i fatugaʻo. O le taimi o le excretion o le afa o mea aoga o le vailaʻau e 6.5 itula

O le malosi o Novoformin e mafai, ae e masani lava ona tupu i le faʻaaogaina o le tino. Mai le tino, o le fualaau faasaina ua faʻateleina i le faʻavave.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

A o leʻi ave le vailaau, e tatau ona e faamasani ia oe lava i faatonuga mo le faʻaaogaina o Novoformin ina ia leai ni uiga le lelei i le lumanaʻi.

O le tulafono o fualaau faasaina ma fuataga ua fuafuaina taitoatasi mo tagata maʻi taitoatasi. Faʻaaogā pepa e 500 mg o le mea galue e fautuaina e amata i 1-2 laulau i le aso, o lona uiga, e le silia le 500-1000 mg. Pe a ma le 1.5-2 vaiaso o togafitiga, e mafai ona maua le faateleina o le fualaau o le vailaʻau, e ui lava e tele lava ina faalagolago i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ina ia tausia le tulaga, e fautuaina se fua o 3-4 pusa o Novoformin, o le maualuga e le tatau ona sili atu i le 6 papa.

Novoformin 850 mg tablets amata ona ave faatasi ma le 1 papalama i aso uma. A maeʻa le 1.5-2 vaiaso, e faʻavae i luga o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le a faia se filifiliga i luga o se faʻagasolo malie o le fua. Ole fua pito i maualuga o le fualaau faasaina e le tatau ona sili atu i le 2.5 g.

O ia tulaga faatonuina e fautuaina mo tagata matutua. Mo tagata matutua, e fautuaina e faʻaititia le inumaga i le 2 papa (e le silia ma le 1000 mg). E le gata i lea, o le atumaga ua faʻaititia i le ogaoga o le faʻafitauli o le tino i le tino.

E sili atu le ave o le fualaau faʻatau ma meaai poʻo le taimi lava e uma ai ona 'ai. E mafai ona fufulu palapala, ae o le tele o le vai e tatau ona laʻititi. Talu ai ona o foliga o aʻafiaga i luga o le vailaʻau e mafai, e fautuaina e vaevaeina aso uma i aso uma ile vaega e tasi i le 2-3 inumaga.

Afai o le tagata maʻi ua faatonuina le vai Novoformin ma le inisalini (o le aso i lalo ifo o le 40 iunite), ona tutusa lea o le tulafono. I lenei tulaga, e mafai ona faʻaitiitia le faʻaititia o le inisalini, e le sili atu ma le 8 iunite, tasi i aso uma e 2. Afai e faʻamalosi le tagata maʻi e ave le silia ma le 40 IU o le inisalini i aso uma, ona mafai lea ona talia se faʻaitiitiga o togafitiga, ae e le fautuaina e taitaia na o ia. E masani lava, o le faʻaititia o le inisalini e faia i totonu o se falemaʻi, faʻatasi ai ma togafitiga uma.

O le vailaau e iai le tele o faʻailoga mo le faʻaaogaina:

  1. Maʻi o le ate, fatuga.
  2. Faʻaleagaina o le maʻisuka i le maʻisuka.
  3. Faʻasalaga taʻitoʻatasi i metformin poʻo isi vaega ole vailaʻau.
  4. Faʻasologa faʻamaʻi.
  5. Meaʻai laiti-kalori (faʻaaogaina caloric itiiti ifo ile 1000 kcal / aso).

E le gata i lea, e le o faʻamaonia le vailaʻau i le 2 aso aʻo lumanaʻi soʻo se taotoga faʻapitoa ma suʻesuʻega lea e faʻatusatusa ai le iodine content content.

O le solia o le fualaau faasaina o le maitaga.

I le taimi o le fuafuaina o le maʻitaga, faʻapea foʻi i le taimi o le maitaga ina ua maeʻa le amataga o le vailaʻau, o togafitiga ma Novoformin e tatau ona faʻaumatia.

Faamatalaga ma tau o fualaau faasaina

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau oona Novoformin e sili atu le lelei, e le gata i fomaʻi ma i latou o gasegase. Endocrinologists oe na tuua a latou iloiloga ua lipotia mai ua latou faatonuina le vailaau mo le silia ma le tasi le tausaga. O fualaau faʻatauleleia e sili ona lelei e faʻamoemoeina mo tagata mamaʻi ei ai le mamafa tele (ma le BMI e silia ma le 35). E maua ai le tele o le gaʻo o le gaʻo, e ui ina ausia le aʻafiaga e tatau ai ona tausisia se taumafataga ma faʻaitiitia le taumafaina o meaʻai e maua ai le suka.

E tusa ai ma iloiloga, o le fualaau faasaina Novoformin o le gaioiga aupito sili ona agamalu i le va o faʻatele. O le fualaau faasaina foi e aoga mo le faaitiitia o le kulukose plasma. I tagata gasegase ma le ogaoga o le oona, o lenei faailoga na faʻaititia e le 1.5% e aunoa ma le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma insulin.

O le lelei o le vailaau faasaina e aofia ai lona tau: e faalagolago i le aai ma falemaʻi, e mafai ona tau le fualaau faasaina i le va o 100-130 rubles.

I le faaopoopo atu i iloiloga lelei, o le fualaau faasaina na maua le tele o mea le lelei. O nisi tagata gasegase na latou le maitauina se faʻaleleia atili, tusa lava pe faʻaaogaina le umi. O nisi fomaʻi malilie faatasi ma i latou: latou te talitonu o Novoformin e sili atu le "vaivai" nai lo analogues, e pei o le Glucofage poʻo le Siofor.

Mo togafitiga lelei, ua fautuaina ai endocrinologists e filifili fua faatatau o fualaau faasaina:

  • Metformin (o le mea aoga autu),
  • Glucopeli,
  • Siofor
  • Formin Pliva,
  • Sofamet
  • Malu.

O nisi o tagata gasegase e tagofia fualaau e faitioina ai foliga vaaia o aʻafiaga o fualaau faasaina:

  • ogaoga tiga tiga
  • taʻavale
  • leai se manaʻo
  • faʻalavelaveina o le mea e gaosia ai meaʻai,
  • allergy

E mafai ona faʻatau mai le vailaʻau i soʻo se fale talavai, ae na o le faʻamaʻi mai lau fomaʻi.

Faʻaaogaina le fualaau faasaina e tusa ai ma faatonuga, aloese mai le faʻasolosolo.

O le tele o le tau o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai ni aʻafiaga ogaoga o le soifua maloloina. O le mea lea, o le tagofia o fualaau o le group biguanide (e aofia ai Novoformin) e mafai ona mafua ai le faamaʻi lactic - o se tulaga faʻaleagaina lea e mafai ona oʻo atu ai i le oti. Faailoga o le acidosis lactic o tiga tiga, le fiafia, moe, faaitiitia le vevela o le tino, ma le nausea.

Afai e aliali mai ni uiga o le lactic acidosis, e tatau ona taofi le ave o Novoformin ma faʻamaʻi vave le tagata na afaina.

O a fualaau e mafai ona faʻaaoga nai lo Noformin mo le maʻisuka? O lenei mea o le a talanoaina i le vitio i lenei tusiga.

Faʻaoga ma faʻasologa

  • E maua le glucopifa i se fua o le 500, 850 ma le 100 mg.
  • Glucophage E i ai foi ni pusa umi ma faʻagasolo taimi umi.
  • E telegese lemu i totonu o le toto nai lo le keli (500, 750 ma le 1000 mg) ma o loʻo maua i ni tui o le 500 ma le 750 mg.

O le glucopifa o loʻo i ai ni analogues i fualaau. E tele naua, ae o Siofor, na gaosia i se fua o le 500, 850 ma le 1000 mg, faʻapea foi le Metformin (500 mg) e sili ona lauiloa.

O le fualaau oona (Glucofage) (poo analogues o Metformin, Siofor), o faatonuga mo le faaaogaina e fautuaina i mataupu nei:

  1. - i le ogaoga matautia,
  2. - afai e le mafai ona iloa e le tino le inisalini,
  3. - mo togafitiga o tamaiti mamisuka,
  4. - mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2.

O faʻamanuiaga

Glucophage (poʻo se faʻataʻitaʻiga o Matformin, Siofor) o se vailaau faʻasaina ua i ai ona lelei le le mafai ona faʻafitia mo le paʻu mamafa:

  1. - tauivi ma le maʻisuka,
  2. - mafaia ona faʻatonutonu le kulūkose ma le inisalini,
  3. - o le puipuia o faʻamaʻi pipisi ona o le maualalo o le cholesterol,
  4. - faʻasalalau le faʻasaina o le lipid ma faʻagesegese ai le faʻafefe o gaʻo.

Contraindications

Faatonuga mo le lisiina o lisi o ni nai mataupu pe afai e le mafai ona e faʻaaogaina le Glucofage (poʻo analogues o Metformin, Siofor):

  1. - i le i ai o faʻamaʻi fatugaʻo ma le ate,
  2. - afai oe maʻi i se tasi o vaega,
  3. - faʻatasi ai ma se maʻi suka,
  4. - ma taumafa maualalo-calories,
  5. - faʻamaʻi fatu,
  6. - i le tulaga o le gasegase oona, e aofia ai le ava malosi,
  7. - tagata e sili atu ma le 60 tausaga le matua ma le mamafa o galuega faaletino,
  8. - maʻitaga.

Tusi lesona

Afai e te filifili e ave Glucofage Long (500, 750 mg) mo le gau o le mamafa, ona tatau lea ona e mulimuli i nei tulafono:

  1. - vavaeese mai le taumafataga o meaʻai gaʻo faigofie ma meaʻai e faʻatele ai le kulūkose,
  2. - e tatau ona mataʻituina le faasologa o mea taumafa, aua afai e te 'aina le itiiti ifo ma le tasi le oloa e le sili atu, ole Glucofage (500, 850, 1000 mg) mo le gau o le mamafa o le a leai se aoga.
  3. I le tutusa ai ma le faʻaaogaina o le Glucofage Long (500, 750 mg), e tatau ai ona tausisi i faiga masani i aso taʻitasi ma paleni taumafa, faʻateleina le gaioiga faʻaletino ma faatapulaaina le faʻaaogaina o le ava ma le nicotine. O mea taumafa tatau e tatau ona maualuga ma ia aofia ai le tele o fiva. Ona o le faateleina o le lagona o le insulin, o le ate ua taofia le kulūkose, ma o lenei mea e le o aʻafia e maso. Glucophage O le umi e taofia ai le fiaai o le inisalini.
  4. E masani ona faʻaaogaina le kullucofage i le 500 mg 1 le itula ae leʻi fafagaina faatolu i le aso. Glucophage Long (750 mg) ua faʻaitiitia lemu, o lea e faʻaaogaina ai i le 1 papa ma se fua o le 750 mg i le taimi pe a uma le 'aiga o le afiafi. O le auala masani o le 18-20 aso, ona faʻaaogaina lea o fautuaga mo le faʻaaogaina oe e te malolo mo ni nai masina. E le fautuaina e faʻaaoga Glucofage mo paʻu mamafa i le taimi muamua nai lo le taimi atofaina, talu ai ona o le a leai se aoga o lana gaioiga.

E tatau ona e faʻaeteete i le maualuga o le Glucofage Long, faʻapea foʻi aʻafiaga o aʻafiaga.

Faʻaiʻuga

  1. - tofo lelei i le gutu ma le tofoina o faʻalavelave,
  2. - vomiting, manava, gasela (e mafai ona maua le manava pe a fai, faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Glucofage Long, o le faʻatagaga faatagaina o mea inu gaʻo na maualuga atu),
  3. - allergy
  4. - faʻafitauli o le tino ma le ate.

Ma o lenei mafaufau i iloiloga a fomaʻi ma le toesea o le mamafa na faʻaaoga Glucofage Long (poʻo Siofor) mo le gau o le mamafa. O le mea lea e amata ai le malie. E tatau ona toe faitau ma le totoa mea tatou te fai mai ai Glucofage: faatonuga mo le faʻaaogaina:

e fautuaina e faʻaaoga le fualaau faʻasaina i na o tulaga ogaoga o le gaʻo, ae o le mea muamua lava, o le maʻisuka!

O lona uiga o le Glucophage Long (poʻo le Siofor) na faia e le mo le gau, ae mo togafitiga o le maʻisuka.

O meatotino o le Glucophage Long (poʻo Siofor), ioe, e mafai ona faʻaitiitia le mamafa, ae le mo tagata uma. Faʻamatalaga tagata faʻalauiloa e faʻaalia le mea lilo.

E pei ona taʻua muamua, Glucophage Long (poʻo le Siofor) e faʻalavelaveina ai le faʻaaogaina o le kulukose ma le faʻaaogaina o gaʻo i le manava. O le mea lea, pe a ave le Glucofage Long ma faʻatasi ai ma gaioiga malosi faʻapitoa e tuʻufaʻatasia ma se taumafataga, o loʻo i ai se faʻamalosia malosi o meaʻai gaʻo.

Ae e le tatau ona galo ia i tatou o le absorption o le kulukose i le ate e mafai ona oʻo mai e le gata i le sau mai gaʻo, ae mai le amino acids, glycerol, ma isi.

I se isi faaupuga, mo i latou e fiafia e 'ai i aano o aano o manu ae le o se pepa taʻavale, Glucofage (poʻo Siofor) o le a le fesoasoani.

Aveina o le Glucophage O le umi e tatau ona i lalo o le vaavaaiga atoa a fomaʻi, talu ai i le faagasologa o le leiloa o le mamafa, o aʻafiaga o aʻafiaga matuia ma taunuuga e le manaomia e mafai ona tupu.

E tusa ai ma iloiloga o tagata na faʻaaogaina le Glucofage Long mo le paʻu o le mamafa, e mafai ona mafua ai le vomiting, naʻo le tasi le manogi o meaai.

Ae peitaʻi, o nei mea na o iuga sili ona itiiti e mafai ona tupu pe a maeʻa le aveina o le Glucofage Long (poʻo le Siofor). I tagata gasegase, o nisi taimi na faʻalavelave ai fatugaʻo, o le hypoglycemia na tulaʻi mai o se itu itu.

O se taunuuga, na faamataʻuina i latou i le falemai ina ua uma ona faʻaaoga Glucophage Long (poʻo Siofor).

O le tau mo se sikuea sikuea e maualuga tele?

O faʻamatalaga a fomaʻi o loʻo lapatai mai o le faʻaaogaina o le Glucofage Long mo le paʻu o le mamafa o tagata soifua maloloina e mafai ona oʻo atu ai i le tino pancreatitis.

I Amerika, o suʻesuʻega sa faia lea na faʻaaoga ai le Glucopesa faʻapitoa mo le faʻamoemoe o le leiloa o le mamafa. O se taunuuga, o le tele o tagata gasegase ina ua maeʻa le faʻaaogaina o le Glucofage Long na maua ai le maʻi pipisi.

O lea la, e sili atu ona lelei le faʻaaogaina o le fualaau oona Glucofage ma le faaeteete ma tuʻuina atu lenei gaioiga i le fomaʻi. Aua nei galo pe a faʻaaoga fualaau Glucophage mo le mamafa o le mamafa, e tatau ona e suʻeina e le aunoa ni suʻega. O le inuina o le Glucofage mo le gau o le mamafa, faʻapipiʻiina le faʻatinoga ma le galuega i le ofisa, e le mafai ona galue. Afai e te filifili e leiloa le mamafa i vailaau, e sili atu le tuʻuina atu o lenei aso malolo.

Faʻasolosolo mo le gau o le mamafa e le o le filifiliga aupito sili lea, aemaise lava talu ai o le a tatau ona tuʻufaʻatasia ma taumafa ma faamalositino. Masalo e tatau ona e faʻaaogaina fautuaga lava e tasi e tuʻuina atu mo le faʻaaogaina o le kalafafaʻi, ae aunoa ma le vailaau lava ia? I le faaiuga, o le a le sili atu le leaga.

O le ae fiafia foi i:

Garcinia cambogia otaota ma faʻamatalaga: tau ma iloiloga

Guarana slimming extract (iloiloga ma tau)

Laxative bisacodyl (suppositories and tablets): tau, faatonuga ma iloiloga

Metformin hydrochloride o le gaioiga malosi o le vailaʻau o loʻo fesiligia, lea e matua talafeagai mo i latou o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga 2. Mo tagata maʻi ei ai se faʻafitauli, e fesoasoani le vailaʻau:

  • faaitiitia le kulukose maualuga,
  • puipuia mai le afaina o vaa toto faatasi ai ma le cholesterol matautia,
  • puipuia le atinaʻeina o le gaʻo o le gaʻo o totoga o totonu,
  • tausisia se tulaga masani o le le atoatoa o le gaosiga o le gaʻo.

I le auala, o le tele o nei faafitauli o loʻo i ai i le mamafa o tagata, ma o le taunuuga o le faʻaaogaina o Metformin mo le leiloa o le mamafa ua lata mai nei ona taatele. Ina ia faatumauina le maualuga o le maualuga o le toto, o le vailaʻau o loʻo i totonu o le vailaʻau e poloka ai le faʻamamaina o gaʻo mai meaʻai, faʻasaina le fausia o glycogen i le ate.

O se taunuuga, o le malosi o le malosi e aliali mai i totonu o le tino (e pei o le tulaga i le matelaina), lea e tatau ona tagofia e ala i le faʻaaluina o le aoina o le gaʻo.I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le suka i totonu o le toto e tumau pea i se tulaga masani, o lona uiga, e le pa'ū tele, lea e mafai ai e se tagata ona le oʻo i se lagona malosi o le fiaai pe o taimi anapogi. Ae peitai, o se mea sese le talitonu o Metformin o le a avea ma se gaʻo gaʻo pe a toesea le mamafa, ma o mea uma e le maualuluga o le a faʻavaivai tonu i luma o tatou mata.

Naʻo le faagasologa o le tagofia o fualaau faasaina, o le lagona lelei o sela i le inisalini e maualuga, o le pule sili lea o le metabolism o le gaʻo ma le stimulator fiaʻai. O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o Metformin o oe o le a itiiti le fia 'ai, ma o le gaʻo tino i vaega faʻalavelave o le tino o le a faʻaitiitia.

Faatonuga mo le faaaogaina

Faʻamatalaga tuʻufaʻatatau mo le faʻaaogaina o Metformin (maʻisuka) fautuaina le faʻatulagaga o metotia talafeagai ua tuʻuina atu i faatonuga mo le faʻaaogaina. Ae ui i lea, o tagata soifua maloloina oe na filifili e faasaʻo le fuainumera ma nei fualaau oona e tatau ona mulimuli i le tele o tulafono o le a puipuia ai i latou mai faafitauli o le tagofia o fualaau faasaina:

  1. O le umi o le faʻatagaina e le silia le 3 masina.
  2. Inu 1 le papa ma pe a uma loa se taumafataga.
  3. Ole fua ole aso e 2-3 papa.
  4. Ole voluma ole aso e tatau ona iai le suavai ole 30% ole 1 kg o le mamafa.
  5. I le leai o se tulaga e le faʻafefiloi le ave o Metformin i le anapogi ma inu ava malosi.
  6. E tāua tele le tausisia o se meaʻai e aofia ai se faʻagata faʻagata i le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo ma le suamalie. E le manaʻomia lenei mea e faʻaleleia ai le aoga o fualaau faasaina, ae ia mafai ona aloese mai taunuuga le lelei mai le manava ma le fatu.

I le avea ai o se tulafono, o aʻafiaga i le foliga o le gaioiga, leai o le manaʻo, o le foliga mai o se tofo masini i le gutu e faʻatasi ma aso muamua o Metformin muamua mo le paʻu mamafa. I le 2-3 vaiaso, afai e te le tausisia tulafono o loʻo i luga, o faafitauli ogaoga ma le faʻaogaina o le tino (manava manaia, faʻanoanoa ma le tiga o le manava, faʻalauteleina o le kesi) e mafai ona amata, lea o le a taofia ai oe mai le avanoa e tuua le faletaele mo se taimi umi. Afai e te feagai ma faʻafitauli le talafeagai mai le tagofia o vailaʻau, e tatau ona faʻaititia lau metotia.

E le tatau ona galo ia i tatou i le tino o se tagata soifua maloloina, o auala uma o meaola o meaola e ese le eseesega, ina ia faaitiitia le mamafa, o lenei fualaau e mafai ona faaaogaina mo na o se taimi puupuu ma faatoa maea ona feutagai ma se tagata e ola maloloina. I aso nei, o le fale talavai e faatauina atu ai le tele o analogues o fualaau Metformin - Glucofage, Siofor, Glycon, Formetin, Bagomet, ma isi mea uma. E faigofie tele i se tagata valea ona fenumiai pe o le a le vailaau e faatau ma pe faapefea ona ave. Metformin mo le gau o le mamafa: o le maitaga ma le taimi o le susu, o faʻamaʻi o gaʻo, fatu, ate, levela. Aua le tuufaatasia le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina ma vailaʻau ma meaʻai faʻalaʻauina, lea e aofia ai laxatives poʻo togafitiga. A leai, e mafai ona e mafua ai se ogaoga ogaoga i fatugaʻo.

Katya, 29 tausaga. E uiga i le auala e ave ai Metformin mo le gau o le mamafa, na ou aoao mai se uo. Sa ia i ai ni faafitauli matuia ma lona mamafa tele, lea na fetaui lelei ma le mea moni e le mafai ona ia pulea lona manava i tulaga o le carbohydrate ma meaai suamalie. I le ala, e leʻi mafatia o ia i le maʻisuka. O laʻu ata e le sili ona leaga, ae na tonu ia te au e taumafai. Sa ou aveina se fua o le 500 mg ma inu 2 pusa i le aso. O aʻafiaga (o le moe, vaivaiga, vaivai, laitiiti o le oona). Masalo o lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea, i le taimi muamua, ou te tipiina le tele o kalori i laʻu meaai. Ona ou suia lea i se paleni taumafa. Ina ua mavae le 3 masina, sa mafai ona ou leiloa le 7 kg. A o ave e le uo teine ​​le pulu mo le 6 masina, lea na mafai ai ona leiloa le 16 kilokalama.

Marina, 34 tausaga. Pe a ave Metformin, o le manaʻoga e faʻaititia ma le iloagofie. E moni lava lenei mea mo na ituaiga nifo fiafia pei o au. O le mea moni, ou te le vave suia i le mea saʻo, o lea na ou oʻo ai i se itu o foliga mai o le manava (ma e oʻo lava i vavalavave solo). I le masina muamua o le aveina o vailaau, na ave ai aʻu 3.1 kg. O lenei ua ou faʻaaogaina le mea moni ou te le fia taumafa tele, o lea e aunoa ma se mafatiaga na ou suia i se meaʻai. O le a ou faʻatali mo nisi faʻamatalaga mautinoa.

Svetlana, 32 tausaga. Sa i ai foi oʻu aafiaga i itu, ae le o le taimi lava lena, ae o se mea pe a ma le tolu vaiaso. E le o le fai mai na matua afaina ai aʻu, o lea ou te lei faaitiitia ai le fua o vailaau. Sa ou matua manao lava e vave alu le mamafa. Ma e moni lava, o le "itu effect" na vave ona pasia, na toe foi mai mea uma i le masani. Ua ou inu i le Metformin mo le 2.5 masina talu ai, ua oʻo i le 4 kilokalama le laina plum.

Tuuina atu o Pills Taumafa Tuu Atu Ia Latou Talanoa 02/08/2016

E faʻapefea ona leiloa le mamafa

E uiga i Pills Pills

Iloiloga Vitio: Tamaitai pele ... e matua manino ma manaia! Ou te leʻi manaʻo e ave soʻo se vailaʻau ma teas, ma a maeʻa lenei vitio ou te le manaʻo!

O le taumafa sili ona taatele mo paʻu mamafa:

  • Kremlin
  • Faʻi
  • Meaʻai vevela
  • Fualaʻau
  • Buckwheat
  • Green
  • Ginger
  • Kapisi
  • Potato
  • Kefir
  • Saina
  • Lemon
  • Meat
  • Fualaau faisua
  • Oatmeal
  • Rice
  • Seleti
  • Soup
  • Pipi tipisi
  • Paʻu
  • Carbohydrate
  • Farani
  • Peni
  • Sukalati
  • Apple
  • Toa
  • Iapani

Faʻaopoopoga, faʻalavelave, ma isi.

Tele fualaau faasaina mo le mamafa o le mamafa, e aunoa ma se taotoga, e te le faatauina atu soʻo se fale talavai. Ioe, ma o oe lava e aunoa ma fautuaga a se fomaʻi e le tatau ona faʻaaogaina. O le isi mea o faʻalavelave faʻaonapo nei e faʻavae i mea masani. Lalo o vailaʻau sili ona taatele ma maketiina i le maketi CIS.

O i latou uma lava o le nofoaga maualalo, o le maualuga o loʻo aofia ai le mea na fai mai ai le kamupanī ma maua ai le faʻaaliga manino. Ae, e aunoa ma se faʻataʻatasi, o le a latou le fesoasoani.

  1. Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻatau
  2. Vaʻaia o le Aanoxigenic Obesity
  3. Faʻataʻitaʻiga o sauniuniga microcellulose
  4. Laxatives ma togafitiga mo le paʻu mamafa
  5. Hormonal suamalie fualaau
  6. Fiva mo paʻu mamafa
  7. O fea fomaʻi e faʻafesoʻotaʻi mo le gau o le mamafa

I aso nei, o le tele o fualaau oona e maua, faʻasalalauga mo folafolaga taʻitasi o le sili ona lelei mo le tagata faʻatau ma le itiiti ifo o aʻafiaga o itu. Ae o le mea e leaga ai, e le lelei mea uma, e pei ona fai mai le fale o Dr. House, "o loʻo taʻoto uma tagata" (c).

Afai na e suʻeina ni fualaau oona ma ei ai sau mea e te taʻuina, tuu lau faʻamatalaga i lalo. O le a latou fiafia ma aoga i tagata uma, e oʻo lava i fomaʻi.

Afai e te iloa se sauniuniga lelei, tusitusi ia i matou pe lalo ifo i le faʻamatalaga, matou te taʻuina mai i le matou fuainumera.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Metformin Richter o loʻo maua i le oval poʻo le lapotopoto. O le gaioiga malosi i totonu oi latou o le metformin hydrochloride. I le avea ai o ni vaega faaopoopo, o le tuufaatasiga e aofia ai fusi copovidone ma povidone, faʻapipiʻi cellulose microcrystalline ma le magnesium stearate, faʻamatalaga lanu paʻepaʻe Opadry.

I le masani ai, e gaosia e le gaosi oloa fualaau faasaina i ni mea se lua - 500 ma le 850 mg. I nai masina talu ai, na faʻapitoa ai ona faamauina le Metformin-Richter 1000, lea e faʻamoemoe mo le maʻisuka e maualuga le malosi o le inisalini, ma, e tusa ai ma lea, o le tele o aso o fualaau faasaina. I se taimi lata mai, ua faamoemoeina o ia e alu i totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga.

O gasegase ma le tafe o le a avea o se mea o le taimi ua tuanai

O le maʻisuka o le mafuaʻaga lea o le toeitiiti 80% o tafaoga uma ma toesega. 7 mai le 10 tagata e maliliu ona o le pisa o fatu o le fatu po o le faiʻai. E toetoe lava o mataupu uma, o le mafuaʻaga mo lenei faʻamoemoe matautia e tutusa lava - maualuga le toto suka.

E mafai ma e tatau ona tuʻituʻi le suka, pe leai se mea. Ae e le fofoina ai le faʻamaʻi, ae naʻo le fesoasoani e tau ai le suʻesuʻega, ae le o le mafuaaga o le maʻi.

Na pau lava le vailaʻau e fautuaina aloaia mo le maʻisuka ma faʻaaoga e endocrinologists i la latou galuega o le Ji Dao Diabetes Adhesive.

Le aoga o fualaau faasaina, fuafua e tusa ai ma le auala masani (o le numera o tagata gasegase na toe malosi i le numera o tagata gasegase i le vaega o le 100 tagata na togafitia togafitiga) o:

  • Tulaga masani o le suka - 95%
  • Faʻaitiitia o vein thrombosis - 70%
  • Faʻamamaina o se fatu malosi - 90%
  • Faʻasaʻo maualuga le toto maualuga - 92%
  • Vigor i le ao, faaleleia le moe i le po - 97%

O Ji Dao e gaosia oloa e le o se pisinisi faapisinisi ma e faatupeina e le setete. O le mea lea, o nei tagata nofomau uma e maua le avanoa e maua ai le vailaau i le 50% le tau.

Le tau o le fualaau faasaina e maualalo: 200-265 rubles. mo le 60 pusa. I le tele o falemaʻi, e mafai ona faʻatauina e aunoa ma se faʻasologa. Ina ia maua le vailaau mo le leai o se totogi, e tatau ona resitalaina se maʻi maʻi ile maʻisuka i se endocrinologist.

Faʻalogo lelei! I le faʻasologa o loʻo faatonuina e le fomaʻi, naʻo le mea gaioi - metformin o le a faʻaalia. I totonu o le fale talavai, e mafai ona tuʻuina atu ia te oe e le gata o Metformin-Richter, ae faapena foi i soo se mea tutusa e maua.

Shelf life Metformin-Richter 500 ma le 850 - 3 tausaga, 1000 mg laulau e mafai ona teuina mo le 2 tausaga.

E faapefea ona galue le fualaau faasaina?

Metformin o le fualaau faasaina autu lea ua faatonuina i le maʻisuka vave ma mo le ola. O le mafuaaga mo le tautinoga a fomaʻi i lenei vailaau o loʻo aʻafia ai:

  1. Metformin ei ai le malosi maualuga o le hypoglycemic e tutusa ma le sulfonylureas. O lona mafuaʻaga e mafai ai ona faʻaitiitia le hemoglobin glycated i le 1.5%. E sili ona lelei mea e maua i siama maʻisuka.
  2. O le fualaau faasaina ua tuʻufaʻatasia ma isi fualaau oona ua faatonuina mo le maʻisuka. Lua ma le tolu-vaega togafitiga ma metformin e mafai ona ausia ai le puleaina o le maʻisuka i le tele o tagata gasegase.
  3. O vailaʻau faʻapitoa e maua i le cardiovascular. Ua faʻamaonia o le ave e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le fatu, faʻaleleia le vaʻaia o le cerebral.
  4. Metformin o se tasi lea o fualaau faasaina e sili ona saogalemu. E masani lava e le afaina ai le hypoglycemia, o isi itu matautia matautia e faamaumauina e seasea lava.

O le faʻaitiitia o le suka o Metformin-Richter o le taunuuga o le galuega o le tele o auala, e leai se mea e afaina ai le iniseti o le inisalini. A maeʻa ona tago i le pulu, ona faʻapipiʻiina lea o le kulukose i le ate i le taimi lava e tasi, ona faʻaleleia lea o le felaʻuaiga i le tino ona o le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le inisalini. O faatonuga mo le faʻaaogaina o faʻamatalaga e faapea o le faʻaopoopoga o aʻafiaga o le metformin e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le pulea o le maʻisuka - o le faʻaitiitia o le faʻafefe o gaʻo mai le mea o loʻo i ai le maʻisuka, ma le faʻaitiitia o le manava. E tusa ai ma iloiloga, o lenei gaioiga e mafai ona faafaigofie ai le faagasologa o le leiloa o le mamafa o le maʻisuka.

Faailoga mo le faʻaaogaina

I le iloiloga o fomai, o le metformin e masani ona taʻua o le faavae mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O maliega faʻavaomalo ma faʻasinomaga Rusia e malilie atoatoa i lenei faʻamatalaga. O agai atu i togafitiga o suiga, o fualaau faasaina ma auala o le gasegase o loo aliali mai, ae o le nofoaga o le metformin e tumau pea le le maluelue.

  1. O tagata uma e maua i le maʻisuka e le o iai ni faʻataʻitaʻiga o meaʻai e le maua ai le glycemia.
  2. I le taimi lava na maua ai le maʻisuka, pe a fai o suʻega na maualuga ai le maualuga o le insulin. E mafai ona faia i masini e maualuga le mamafa.
  3. O se vaega o togafitiga mo le maʻisuka ma se gasegase umi.
  4. Faʻatasi ai ma le maʻisuka faʻalagolago i le insulin, e faʻaitiitia le tui ole inisalini.
  5. Tagata faʻamaʻi pipisi i le gasegase o le tino, prediabetes o se faʻaopoopoga i suiga o olaga.
  6. Tagata e iai le tele o meaʻai ma maualuga le lamatia o le maʻisuka. O le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le insulin, o Metformin Richter e faʻateleina ai le lelei o le taumafataga.

I le taimi nei, o loʻo i ai le faʻamaoniga o le mafai ona faʻaaogaina le vailaau faʻasaina mo ovary polycystic ma le ate steatosis, ae o nei faʻamatalaga e le o aofia ai i totonu o faatonuga.

Aafiaga le talafeagai o le metformin

O le aʻafiaga pito sili o le metformin e fesootaʻi ma lona aafiaga i le fua faatatau o le auala e maua ai meaai e ala i le manava ma i luga o le motility o le inumaga laiti, lea e tupu mai ai le faagasologa o le faʻaleleiaina o tino. O nei faaletonu e le lamatia i le soifua maloloina, ae sili atu ona faateteleina le faapalepale o le fualaau faasaina ma faateleina le numera o le teena o togafitiga ona o le le lelei o le soifua maloloina o tagata mamaʻi.

Tului: O le fea tulaga e maua ai le maʻisuka e maua ai le le atoatoa

O aʻafiaga i le gastrointestinal tract i le amataga o togafitiga ma Metformin-Richter e matauina i le 25% o le maʻisuka. E mafai ona faʻaalia i le nausea ma se tofo i le gutu i luga o se manava gaogao, vomia, manava manava. O lenei aafiaga e le manaomia e avea ma fualaau-faalagolago, o lona uiga, e tuputupu ae faatasi i le taimi e tasi ma le faateleina o le metotia. A mavae ni nai vaiaso, o le gastrointestinal tract e fetaui ma le metformin, o le tele o faailoga e vaivai pe leʻa.

O faʻamatalaga e uiga i le maʻisuka e taʻu mai ai o le aveina o fualaau i le taimi e tasi o se meaʻai malosi e fesoasoani e faʻaitiitia ai faʻamaoniga, vaevaeina ole dose i aso taitasi i ni 3 inumaga, ma faasolosolo malie le faateleina o le metotia e amata mai le itiiti ifo (500, maualuga 850 mg).

E le gata i lea, pe a ave Metformin-Richter i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, o gasegase o le paʻu o le paʻu, e mafai ona mataʻituina se faʻafitauli le tumau ma le itiiti o le ate. O latou tulaga lamatia e seasea maua (e oo i le 0.01%).

O le aʻafiaga o le aʻafiaga e naʻo le metformin o le siama lactic. O lona tulaga e 3 mataupu mo le 100,000 tagata gasegase. Ina ia aloese mai le lactic acidosis, e tatau ona e mulimulitaʻi i faatonuga mo le faʻaaogaina, aua le tagofia le vailaʻau pe'ā iai ni faʻamaʻi, aua nei sili atu i le metotia faatonuina.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala lelei - o le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Sciences Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalolo e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, e mafai ona maua e le maʻisuka aʻo leʻi oʻo i le aso 17 Fepuari - Mo na o le 147 rubles!

>> AOAO ATILI E UIGA I LE MAUA O LE MALO

Faʻafefea ona ave Metformin Richter

Metformin fuataga e tatau ona filifilia patino mo maʻisuka taitasi. I le taimi o le filifiliga, e fautuaina e le aʻoga ia sili atu ona faʻaaogaina fua o le kulukose.

E faʻapefea ona fuafua le metotia manaʻomia:

  1. Ole fua ole amata ole mafaufau 1 tablet Metformin-Richter 500 poo le 850. O le 2 vaiaso muamua e le faasaʻoina. O pusa e ave pe a uma le 'aiga o le afiafi.
  2. Afai e leai ni aʻafiaga, o le a faʻatupulaʻia le atunuʻu i le 500 pe 850 mg i le 2 vaiaso. E vaevaeina laulau i le 2, ona oʻo lea i le 3 inumaga. Aʻo faʻatupulaʻia le fualaau, muamua faʻataʻitaʻi le kullukose anapogi, sosoo ai ma le kulukose i aso taʻitasi.
  3. O le mea sili ona lelei o le 2000 mg. O se isi faʻaopoopoga o le numera o laulau e faʻatasi ma se faʻaitiitia maualalo maualalo i le glycemia faʻatusatusa i le muamua.
  4. Ole maualuga ole aso ole aso ole metformin ile 3000 mg, mo maʻi faʻamaʻi - 1000 mg, i le tamaitiiti - 2000 mg.

O le a le vailaau malosi o Metformin?

O le metformin malosi (o le lalolagi e le o ni mea totino - pln) o le elemene autu autu lea i nisi o fualaau, lea e masani ona faatonuina i tagata gasegase ua maua i le maʻisuka. O se vailaʻau faʻasaina mai le vaega o biguanides o le tolu augatupulaga.

E leai se vitio faʻasalalau mo lenei tusiga.
Vitio (kiliki e taʻalo).

O vailaʻau faʻamalolo e faʻasaina ai le faiga o le gluconeogenesis, o le felauaiga o tagata eletise saoloto i gaioiga o le manava i le mitochondria.

Metformin e faʻaolaina ai le tali o gaioiga o le glycolysis, e amata ona vave faʻavaveina le kulūkose ma i se lapisi tele. O le fualaau faasaina e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻafefeina o suga mai le lumenga o le vaega o meaʻai i le toto plasma. O le vailaʻau e le mafua ai se paʻu mataʻutia i le maualuga o gaʻo i totonu o le plasma toto, talu ai e le o iai se faʻamalosiaga i luga o faiga o le inisalini gaosiga.

O le faiga o le gaioiga o le vaega galue i luga o le tino o tagata o le faʻaalia lea o mea nei:

  1. Faʻaititia le maualuga o le glycogen reduction mai se okeni e pei o le ate. O se taunuuga o lenei mea, o le maualuga o le maualuga o le kulukose toto e matauina.
  2. Faʻasaʻu le faʻagasologa o le faʻapipiʻi o le kulukose mai faʻamaʻi ma lipids.
  3. Faʻateleina le faaosofia o le teuina o le kulukose i le ate.
  4. E fesoasoani i le faʻaitiitia o le faʻamaoniga o le inisalini ma faʻateleina le lagona o sela ma masini i lenei hormone, lea e maua mai e le pancreas.
  5. Faʻateleina le faʻaitiitia o le intestinal absorption of glucose.
  6. Faʻaauau le liua o le kulukose e faʻamalosi ai i totonu o le vaega o meaʻai.
  7. Faateleina le lipids toto. E le gata i lea, i le taimi lava e tasi o loʻo i ai le faʻaititia o le aofai o le cholesterol leaga i le tino.
  8. Malosiaga maso e faʻaleleia atili glucose.

O sauniuniga ma le metformin e maua ai se avanoa e le mafaamatalaina pe a faʻatusatusa i isi vailaau - latou te le o aʻafia ai i le atinaʻeina o le hypoglycemia, o lona uiga, o le maualuga o mea inu i totonu o le toto e le pa'ū ifo i lalo ifo o faailoga masani.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau o metformin e faʻaalia ai e le gata o le atiina ae o le maʻisuka e mafai ona avea ma faʻamatalaga mo le taliaina. E mafai foi ona faia ni laupepa i ia mataupu:

  • afai ei ai se soliga o le faapaleni o le kulukose po o faafitauli i le glycemia e tupu pe a maeʻa,
  • ma le atinaʻeina o le faʻamalosia o le inisalini ma le maualuga o le mamafa (aemaise i le manava) ꓼ
  • Gynecology faʻaaoga togafitiga metformin e togafitia ai le ovopolycystosiswd ovarian ovarian
  • ao faʻaalia le metabolic syndromeä
  • e avea o se faʻasologa e puipuia ai le matua.

O le elemene malosi e i ai sona aafiaga lelei i le faiai ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻi o le Alzheimer.

O a igoa o fefaʻatauaʻiga mo le vailaʻau?

O vailaʻau ma metformin i falemaʻi ua saunia i le tele o mea. Faʻataʻitaʻiga o falemaʻi ma fale gaosi oloa i le taimi nei e maua ai le tele o analogues i ituaiga fua eseese. E mafai ona avea ma maʻa poʻo pusa.

O le vaega o ia vailaʻau e aofia ai ituaiga vailaʻau eseese.

O le fualaau muamua o Metformin Teva. I ia laulau, atonu e mai le 0.5 i le 1.0 kalama o mea ola. Faʻalagolago i le alualu i luma o le faʻamaʻi, o le fomaʻi o loʻo faatonuina se vailaʻau ma le tele o le manaʻomia ole metformin hydrochloride. O le gaosiga ma le lelei o papa maʻa o le matafaioi a le gaosiga Isaraelu. Metformin Teva o se vailaau faʻasaina ma le faʻaaogaina o le hypoglycemic. Ua fautuaina mo le atinaʻeina o le maʻisuka ituaiga 2. I le faaopoopo atu, i le faʻaopoopoga i masani masani, o pepa e mafai ona tuʻuina atu i se pepa e pei o le metformin faʻasaoina. O le tau o le fualaau faasaina o le a faalagolago i luga o le aofaiga o mea aoga gaosi o se vaega o laulau. O le tau, e fuafua i le fua o le vaega galue i le tuufaatasiga o se masini faafomai, e eseese mai le 77 i le 280 ru.

Metformin Canon o se sui o se fomaʻi mai fafo i Rusia. O le gaosiga o le atunuʻu Rusia o le fale gaosi oloa Canonfarm Production. I pusa paʻu o se vailaʻau, 500, 850 poʻo le 1000 mg o le eletise gaosi atonu e aofia ai. O le fualaau faasaina e aoga o se hypoglycemic, ma e fesoasoani foʻi e faʻasalalau le mamafa o le mamafa, aemaise lava i le togafitiga o meaʻai. Metformin Canon ua maeʻa faʻavae i le maketi tau faʻamalositisi. O lona tau e maualalo ma e ese mai i le 89 i le 130 rubles, e faalagolago ile atunuʻu manaomia.

Metformin Zentiva o se sui sili atu ona taugata o se vaega o fua o le suka e maualalo ai le suka. O le tau o le fualaau faasaina e mafai ona maua mai le 118 i le 200 rubles. O le kamupanī o se kamupani Slovak, lea e ofoina atu ai i le au faʻatau se fualaau faasaina i atunuʻu nei - 0.5, 0.85 poʻo le 1 gram o mea galue. I le avea ai o se tulafono, ua faatonuina Metformin Zentiva e faʻamaonia le maualuga o carbohydrates i totonu o le toto, faʻapea foʻi ma le malosi o le insulin i maʻi e sili atu ma le sefulu tausaga.

Metformin Richter o se tasi o analogues o le metformin na gaosia e se tasi o kamupani gaosi oloa e lua. O le tulaga o le faʻasologa o le kamupani vailaʻau faʻapitoa o le Russian Federation ma Hungary. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le 500 i le 1000 mg o le eletise galue. O le faiga o le gaioiga o le metformin o loʻo fuafua i le faʻaitiitia o le hyperglycemia ma faʻasaʻo le mamafa o le mamafa.

E masani lava o se vailaau faasaina ua faatonuina e fai ma sui o le fualaau faasaina muamua. O le tau o le fualaau faasaina e mai le 180 i le 235 rubles.

Metformin hydrochloride-based tablets e masani lava ona masani pe a oʻo mai faailoga muamua o le maʻisuka.

Ole fua muamua o le fualaau faasaina e le tatau ona sili atu i lo le 0.5 kalama o le eletise galue. E mafai e le fomai tipitipi ona fautuaina le aveina o fualaau oona i le taimi pe a maeʻa foi taumafataga, fuafua i manaoga o le tagata maʻi. Ole numera o tui o le fualaau faasaina e le sili atu i le lua pe faatolu i le aso. Naʻo le tasi i le lua vaiaso talu mai le amataga o le togafitiga, o se toe iloiloga o tui ua faatonuina e faatagaina i luga. O le maualuga o le gaosiga o aso taitasi e le tatau ona sili atu i le lua kalama o le vaega galue. E tatau ona manatua i lou mafaufau afai e te faʻaaogaina le fualaau faasaina ao le i amataina se taumafataga, ona mafai lea ona faʻaitiitia le faʻatinoina o le gaioiga o le vaega galue. I nisi tulaga, ua tuufaatasia le metformin ma inisalini injections. O le mea lea, o le faateleina o le aʻafiaga o inisiua ua ausia.

I Metformin, o vailaau mo togafitiga e taʻu mai ai o le vailaʻau, pe a uma le puleaina o le tautala, e oʻo atu i le maualuga o le plasma concentration pe a ma le lua ma le afa itula.

O le toesea o le vaega galue e taofi pe a mavae le ono itula pe a uma ona faʻaaoga pepa.

O tala e sili ona lauiloa a Metformin o Siofor ma Glucofage.

O le a se mea e mafai ona sui ai masini Metformin? O le a le fale talavai vailaʻau e sili ona lauiloa i tagata faʻatau?

O se tasi o vailaʻau sili ona lauiloa o le group biguanide o Siofor, lea e gaosia i le laulau. O le vaega autu o le vailaʻau o le metformin hydrochloride, ma le kilokoni dioxide, povidone, magnesium stearate, ma le macrogol o loʻo avea ma vaega fesoasoani.

Siofor 1000 mo le maʻisuka ua faʻaaogaina e faʻaititia ai le suka o le toto. I le taimi lava e tasi, o le faʻaitiitia o faʻamaoniga e tupu e le gata i le maeʻa o le taumafataga autu, ae faʻatagaina foi oe e faʻaititia le tulaga maualuga. O le elemene autu autu i Siofor e faʻatagaina ai oe e faʻatonutonu le gaosiga o le inisalini e le pancreas, lea e afaina ai le tino ma e le faʻaosofia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia.

O faʻamaoniga autu e faʻamatalaina ai Siofor o le maʻisuka o le ituaiga lona lua, e le o faʻatasi ma le inisalini togafitiga. O le aʻafiaga o Siofor ua faʻaalia foi i le le atoatoa o le togafitiga o meaʻai.

O le vaega malosi, lea o lona vaega, e iloa ai lava i le faʻaitiitia o le faʻafefe o le kulukose i totonu o le iniseti laitiiti, ma faʻaitiitia ai lona gaosiga e ala ile ate.

O le glucopifa e foliga tutusa ma o se oloa e faʻavae i metformin hydrochloride. I le taimi nei, e mafai ona e faatauina ni pusa o mea masani poʻo le faaumiumi o gaioiga. Ua maua i suʻesuʻega faafomaʻi e faʻapea, o le ave faʻamaonia o le glucophage e faalua ona itiiti le taʻitaʻitaga e oʻo atu ai i aʻafiaga mai gaʻo o le gastrointestinal tract.

I le taimi lava e tasi, o le tau o Glucofage Long o se faasologa o le maualuga maualuga atu nai lo isi tapena laupapa.

Faʻafefea ona suia le metformin? O lenei fesili e ono tulaʻi mai i maʻisuka uma. I aso nei, e sili atu i le selau vailaʻau e tutusa ma tutusa.

E mafai ona aofia ai le metformin hydrochloride, e avea o se mea autu, poʻo le avea ma se tasi oi latou (i vailaʻau tuʻufaʻatasiga). Faʻamatalaga muamua mai i le taugofieina poʻo le sili atu le taugata o laupepa. O le eseesega i le tau atonu e faalagolago i le kamupanī poʻo le tuʻuina atu o fualaau faasaina.

O igoa sili ona lauiloa mo togafitiga tutusa:

O le mea e sili ona fetaui mo le tagata maʻi e mafai ona filifili e le fomaʻi o loʻo togafitia ona maʻi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o Gliformin o se sui o le vasega biguanide, lea e aofia ai le metformin hydrochloride. O mea tutusa o lona aafiaga i luga o le tino ua faamatalaina i le mea moni e faapea o lona tuufaatasiga o loo i ai le mea taua e tasi. Glyformin e faʻaleleia atili le faʻamalosia o le faʻamalositino faasao o le inisalini e pulou peta, ma e lelei foi le afaina ai le faaaogaina lautele o le faateleina o le kulukose e maso.

Afai e te aveina Gliformin ma isi fualaau oona i le taimi lava e tasi, o lona aafiaga i le faaitiitia o le maualuga o le toto suka.

E i ai se eseesega i auala ma se mea e tasi e galue malosi?

O nisi taimi e mafai ona e maua ai ni suʻega faʻapitoa e faʻapea o le faʻaaogaina o sui Metformin e le aumaia ai le aafiaga tutusa. O nisi e amata ona faaalia ni eseesega leaga. E tatau ona maitauina o le faaiuga i luga o le manaoga e suia le fualaau faasaina e tatau ona sau mai le fomaʻi, e faalagolago i le tikeri o le atinaʻeina o togafitiga, faapea foi ma uiga patino o le tagata maʻi. O le mafuaʻaga lena, e le aoga le sailia e le aunoa o fualaau oona o vaega o analogues o se vailaʻau ua faatonuina e se fomaʻi.

E le gata i lea, o masini vailaʻau faʻapitoa e ono iai se vaega e tasi o loʻo galue malosi, ae e ese mai i le tuufaatasiga o gaioiga faʻapipiʻi. O nei vaega faaopoopo ia e mafai ona afaina ai le tino ma mafua ai aʻafiaga.

O le mafuaʻaga lea, o le manatu o tagata tomai faapitoa e faʻavaivai i le mea moni e faapea, o vailaʻau faʻamalomilo e mafai ona suia le fualaau faasaina pe afai o le filifiliga e faia e le fomaʻi. I le avea ai o se tulafono, pe a suia i le tagofia o isi fualaau oona, o le leai o se mea lelei e tupu pe afai e le o matauina le fua saʻo o le manaʻoga poo le fualaau ole tino ma afai ei ai se soliga i le taumafataga.

O a fualaau e mafai ona faʻaaogaina mo le maʻisuka o le a faamatalaina e se tagata tomai faapitoa i le vitio i lenei tusiga.

Metformin o se fualaau oona e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka, prediabetes, gaʻo susu ma isi faʻamaʻi o loʻo mafai ona maua ai le tui insulin. O le fualaau faasaina ei ai se tau maualalo, ae o nisi taimi e manaʻomia le faʻaaogaina o analogues o Metformin. Latou te manaʻomia pe afai e le fetaui le vailaʻau i le maʻi pe leai foi se malosi i le taimi o togafitiga.

Metformin e faatatau i vailaʻau o le hypoglycemic. E mafai ona faʻatauina le meafaigaluega i le pepa lapopoa (500 mg, 850 mg, 1000 mg). O le tau o le fualaau faasaina e 93 - 465 rubles. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le metformin hydrochloride.

O le vailaʻau lelei e faʻaitiitia ai le gluconeogenesis, faʻaitiitia le faʻapitoa o gaʻo gaʻo, ma faʻalavelave ai le faʻamaʻiina o meaola mama. O le vailaʻau e mafai ona faʻalauteleina ai le lagona o le inisalini o loʻo maua i luga ole itu. O le meafaigaluega e vave faʻaleleia ai le faʻaaogaina o kulūkose molekone. Ole fualaau faasaina e le afaina ai le maualuga ole inisalini toto, ae mafai ona sui le hemodynamics ole mole mole mole insulin.

O le fualaau faasaina e faateleina ai le fausia o glycogen. E le gata i le gaioiga o le gaioiga o fualaau faasaina, o le gafatia o tagata e aveina pulu kulukose, e maua ai le maualuga o le kulukose e ala atu i puipui o le inumaga. Ole numera ole lipid molecula ua faaitiitia. O le mamafa o le maʻi e faʻaititia pe tumau pea.

E tusa ai ma faatonuga, e faʻaaogaina vailaʻau e togafitia ai tagata mamisuka. E faʻaaogaina le vailaʻau pe afai e le fesoasoani le taumafataga ma le physiotherapy. Mo tagata matutua, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma isi vailaʻau e faʻaitiitia ai le suka i totonu o le toto, faapea foi ma le inisalini. I tamaiti, ua faatonuina Metformin mai le 10 tausaga le matua na o le hypoglycemic drug or combine it with introduction of insulin.

Tapulaa i luga o le faamoemoe o le fualaau faasaina:

  • gasegase metabolic
  • coma, precomatosis, ketoacidosis i le maʻisuka,
  • gasegase fatuga
  • ogaoga gasegase,
  • tulaga o le hypoxic (fatuga o le fatu, suiga i le manava o le tino),
  • le faʻaaogaina o le faʻaogaina o iodine mo le suʻega o le x-ray ma le faʻatinoina o faʻasalalauga,
  • ava malosi,
  • afaina i metformin.

O le fualaau faasaina ua faʻaaogaina ma le faʻaeteete i tagata matutua ua sili atu i le 60 tausaga o loʻo galulue i galuega mamafa mamafa (maualuga maualuga o le lactic acidosis). Metformin ua faʻamatalaina ma le faʻaeteete i tina tausi maʻi ma tagata gasegase e 10-12 tausaga. Faʻaaoga ma le faʻaaogā vailaʻau i tagata gasegase ma faʻamaʻi fatu fatu.

O le aʻafiaga o Metformin e le o faʻamalamalamaina pe a faʻaaogaina i maʻitaga maʻitaga. E i ai le faʻamaoniga o le fualaau faasaina e le faateleina ai le lamatiaga o le atiaʻe o faaletonu i le tamaititi. A oʻo i le maitaga po o le fuafuaga, o ona vailaau e sili ona lelei le faalēaogāina, ina ia le aʻafia ai le tino o le tina ma le pepe.

Ole vailaʻau e le tatau ona faʻamatalaina faʻatasi ai ma fualaau oona. Leai se mea e tatau ona tuʻufaʻatasia ai Metformin i le ava malosi. O le faʻaaoga faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i hormones glucocorticosteroid, drug diuretic, Danazole, Chlorpromazine, fualaau mo le mamafa, β2-adrenergic agonists ma isi auala e le fautuaina.

Ole fualaau faasaina e le mafai ona faʻaaogaina na o ia lava, ona e tele naua ona aʻafiaga e le manaʻomia. Pe a faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, o le acidosis lactic, o le anemia megaloblastia e mafai (faʻaititia le absorption o vit. B12). O tagata gasegase na maitauina se suiga i le uiga o le tofo, dyspepsia, allergies (fesuiaiga o le paʻu), o le faateleina i le maualuga o enzymes o le ate, le atinae o le hepatitis.

Pe a faʻaaoga fua maualuga o le vailaau faʻasaina, e mafai ona faʻamalosi le lactic acidosis. O le tagata gasegase o loʻo i ai ni faʻafitauli o le manava, moe, dyspepsia, faʻaitiitia le mamafa ma le vevela o le tino, faʻaititia le faʻavave taimi. Masalo maso ma le mafaufau le lelei atonu e tupu.

Pe a aliali mai faailoga o le lactic acidosis, e manaomia e le tagata maʻi se falemai vave. O lenei mea o le a vave ona taofia ai faailoga o le lactic acidosis. Ina ia aveese faʻamaoniga o se faʻalavelave, o loʻo faia le vevela.

E masani ona faʻaaogaina Metformin faʻatasi pe afai e taugata tele Metformin mo se maʻi faapitoa pe le fetaui ma le tagata maʻi. Afai o le mafuaaga mo le sui o fualaau faasaina o le tau lea, ona sili atu lea ona lelei le vaai mo ana mea e tutusa ai. Afai e le fetaui le vailaʻau, ona faʻaaogaina lea o se faʻavae e le o ni faʻavae.

O le numera o fualaau tutusa e tele lava. O le toʻatele oi latou e tutusa foliga tutusa. O le tau o fualaau faasaina e mafai ona eseese, ae laitiiti.

Metformin ei ai analogues (fausaga):

Metformin ma analogues e faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga, faʻalavelave faʻapitoa o le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka, o le gaʻo.

E faʻaaogaina i le gaione.

O se vaega o fualaau faasaina o le gafatia lea e faʻaitiitia ai le suka e aunoa ma le faʻamalosia o le gaosiga o le inisalini, lea e puipuia ai le tupu mai o le hypoglycemia.

O le vaega malosi o se vailaʻau o le hypoglycemic ma analogues e metformin. O vailaau fesoasoani mo le laupepa o le fualaau faasaina, magnesium stearate, starch, talc ua faʻaaogaina. O vailaʻau faʻaleagaga e mo le vasega o biguanides.

O le aafiaga o le falemaʻi o le faʻalavelaveina lea o le kulluoneone - o le faʻavaeina o le kulukose e mafua mai i gaioiga gasegase o le ate. O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻaleleia o le gaʻo i totonu o le manava, faʻaleleia le faʻaogaina o le kulūkose.E faaitiitia ai le tulaga o le hypoglycemia ma le hyperinsulinemia, e fesoasoani ai e faatonutonu le mamafa, ma taofia ai le atinaʻeina o pathoces vascular (diarric angiopathy).

O le gaioiga o le metformin e le afaina ai le gaosiga o le inisalini ma e le faʻaleleia ai lana faasee. O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai mea o lipoproteins leaga i le toto. O lenei meatotino o loʻo faʻaaogaina i togafitiga o le gaʻo.

  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • maʻitaga, lactation,
  • tausaga o tamaiti
  • afaina ma le fofo ole ate,
  • fiva
  • fatu fatu
  • ava malosi.

Metformin ma analogues fualaau faasaina ua faʻamaopoopo faʻatasi ma le insulin. O le fuataga ua fuafuaina e se tasi e togafitia le endocrinologist. Ole fua muamua ole fua fautuaina ole 500 mg / aso (1 le papa).

Tusi mai a matou au faitau

O loʻo maʻi loʻu tinamatua i le maʻisuka mo se taimi umi (ituaiga 2), ae talu ai nei o faʻafitauli na oʻo i luga o ona vae ma totoga o totonu.

Na ou maua se mea na tupu i luga o le Initaneti na faasaoina moni ai loʻu olaga. Sa faigata ia te au ona ou vaai atu i le mafatia, ma o le manogi manogi i totonu o le potu na mafua ai ona ou le fiafia.

I le faagasologa o togafitiga, o le tina matua na suia ai lona lagona. Fai mai o ia, e le toe afaina ona vae ma e leʻi alualu i luma le maʻi o le tino maliu; o le vaiaso a sau o le a matou oi le ofisa o le fomaʻi. Lasa le sootaga i le tusiga

I togafitiga faafomaʻi, o fualaau muamua o Metformin, o analogues, ma generic generics i tau taugofie e faʻaaogaina:

  • Metformin-Teva (faia i Isaraelu). Muamua fualaau faasaina i le laulau. Tau - mai le 80 rubles.
  • Metaformin Long (faʻagasolo le gaioiga).
  • Metformin-Richter (fomaʻi Rusia). Tau mai le 180 pa.
  • Metformin-Zentiva (vailaʻau o se kamupanī faʻapitoa Slovak). Tau mai le 120 rub.
  • Metformin-Kanon (na gaosia e le kamupani faʻapitoa a le pharmacological Kanonfarma Production). O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i capsules. Tau maualalo - mai le 90 rubles.

O analogues Metformin o loʻo i ai le vailaau oona i se fua o le 500 i le 1000 mg. O fualaau oona e tutusa lelei lona aafiaga.

E faʻapefea ona tumau le suka i le 2019

Metamorphine Long e sili atu i le malosi o le faʻaaogaina o le umi e faʻatusatusa atu i fualaau masani i lenei vaega.

O togafitiga faafomaʻi o loʻo i ai se eseesega, ae o loʻo i ai se aafiaga tutusa o le pharmacological, ua taʻua o analogues. O le fea o kamupani, ma le fea e sili atu mai analogues a Metformin, o le a fuafuaina e le fomaʻi aoga. O le tele o ituaiga o vailaʻau faʻasaina i luga o le maketi.

O analogues sili ona taatele o le Metformin o vailaʻau nei e maualalo ai le suka-toto:

Ina ia foia le faafitauli o le suia o le metamorphine, e ono tatau ona amanaia le tulaga o aʻafiaga o itu e mafua mai i vaega o ausilali. O analogs ma synonyms e eseese i le eseesega o le tuufaatasiga o vaega faaopoopo ma mea e maua mai i laupepa ma capsules.

O loʻo i ai se faʻafitauli o mea e ono afaina ai pe a ave Metformin sui. I lenei tulaga, e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi-endocrinologist.

Pe a filifilia fualaau oona, e le tatau i se tasi ona taulai atoa i le tau;

O se vailaʻau faʻamalolo, o se tasi o analogues sili ona lauiloa a Metformin. E maua ai se faʻaititia o le maualuga o le kulukose. Faʻaauau le faʻaleleia o le kulukose e ala i musika. Faaitiitia le absorption o le carbohydrate e sela maso.

O Siofor 1000 e faʻaolaina le faʻapipiʻi ma le faʻapipiʻiina o le glycogen i totonu o le ate. Faʻaleleia le lipid metabolism. E faʻaaoga e faʻaitiitia ai le mamafa o le mamafa. Faʻaleleia le tulaga o tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2.

O Siofor 1000 o loʻo avanoa i le pepa o le 1000 mg o mea galue, i se aofaiga o le 60 pcs. i le tau o le 369 rubles. O Siofor 500 ma Siofor 850 ua gaosia ma ni metotia talafeagai o le metformin 500 mg ma le 850 mg.

Sugar-faaitiitia Farani fualaau mai le fualaau faasaina o metformin tutusa.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

E faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka. E le afaina ai le kulūkose i tagata e maua i le gaosiga o le tino gaʻo. E maua i le 1000 mg i totonu o fualaau e 60 fasipepa. Tau - 322 tusi. Glucophage Long ei ai 500 mg, 750 mg, 1000 mg o le metformin. O loʻo i ai se taimi umi o gaioiga faʻamalositino.

Lapataiga a le Rusia na faia i fualaau faʻasaina ma le faʻaaogaina o le hypoglycemic.

E leai se aafiaga tuusao i le gaosiga o le inisalini. Faʻaitiitia le faʻasalaga o faʻamaʻi ma lipoproteins leaga. Faʻaititia le gaʻo o le tino. Faʻafoe le fua faatatau o le inisalini faʻasaina ma le saoloto. Tuuina atu e Akrikhin OJSC. 500 mg, 850 mg, 1000 mg tablets. O le tau e mai le 120 rubles.

Tuʻuina o vailaʻau faʻasaina (gaosia i Atenitina). I le faaopoopo atu i le metformin, e aofia ai glibenclamide malosi.

O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i le toto toto. E gaoioi ai le gaosiga o le carbohydrate, e faʻalavelave ai le gaosia o le kulukose i le ate ma le tuʻuina atu o le carbohydrate i totonu o le toto. E aʻafia ai le aʻafia o le lipid metabolism.

Glibenclamide, e le pei o le metformin, e aafia ai le gaioiga o suauu pancreatic e gaosia ai le insulin, e faaosofia ai a latou galuega faalilolilo.

O loʻo maua le tagaʻai i laumei o le 850 mg (60 fasi vaega i le pusa) i le tau o le 136 rubles.

Ofo faʻamaʻi faʻasolosolo. O loʻo maua i le ituaiga o mea e faʻaogaina ai meaʻai.

Endocrinologists ua matauina le faateleina o le numera o talosaga mo le maʻisuka.

O le tulaga ua sili atu ona mamafa i le le lelei o meaai paleni, lea e faalavelaveina ai le gaosiga o le gaʻo. O vailaau faʻasaina o le suka i le toto e fesoasoani i tagata maʻi e faʻamautu. Mai vailaau oona, e vavae ese e fomaʻi le Metaformin ma ana mea e tutusa ai, ia e tutusa lelei lona aafiaga.

Olga Dmitrievna (endocrinologist)

Metformin na faʻamaonia lelei tele i le togafitiga o le gasegase o gasegase o gasegase i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. E sili ona aoga i le amataga o le atinaʻeina o togafitiga. Faʻatasia ma togafitiga ma isi tagata maʻi suka. O le gaioiga, o le faʻaleagaina o le oona e pei o aʻafiaga e mafai ona matauina. O loʻo i ai se tagata le faʻaaloalo i vaega o le vailaʻau.

Konstantin Leonidovich (tagata paleni)

Metotia na faʻaaogaina e faasaʻo ma faʻaitiitia ai le mamafa i togafitiga o le oona. E mafai ona maua ni tulaga lelei i togafitiga. Ae na i ai aʻafiaga i itu, faʻamaʻi o le tino. O tagata gasegase na faitio i le nausea, manava manava, afaina. Na mou ese atu le fiaai, ua faateteleina le lagona.

O le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ai e oe ona tumau le gafatia galue, ae faʻaititia ai le lelei o le olaga. E faʻamalosi tagata maʻi e suʻe fualaau mo le ola. O faʻamalologa atoatoa mo le faʻamaʻi e seasea. E mafai e le fomaʻi togafitiga ona tausia le tulaga o tagata gasegase i se tulaga talafeagai.

Veronika Sergeevna (maʻi i le maʻisuka mo le silia i le 20 tausaga)

Ua ou le fiafia. E sili atu i le 100 kg le mamafa. E leʻi mafaufau o ia i se vavega mai le aveina o Metformin. O le mamafa o le mamafa e 113 kilokalama, ona amata lea ona faasolosolo lemu. O taimi uma, e tupu ai le manava. Ae o le taunuuga e laiti. E le gata i lea o le vailaau e le taugata. E mafai ona faaitiitia le suka. O le tulaga e sili atu le lelei nai lo o nei pili.

I luga o le fautuaga a se tagata tausi meaʻai, na amata ona ia inu Metformin mo le paʻu mamafa. E mafai ona ou fai atu afai ei ai se taunuuga mai le aveina o nei fualaau, o lona uiga e le taua tele. Ou te lei matauina le aafiaga. Ou te iloa e faaopoopo atu i fualaau, e tatau ona e alu i luga o se meaai ma faia le malosi. Ona mafai ai lea ona taulimaina le faafitauli o isi pauna.

Metformin, faatasi ai ma le tele o analogues, o loʻo faʻaaoga i le faiga o endocrinological e faʻaleleia ai le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka. E faʻaaoga foi i le gynnecology mo le togafitiga o masini elemene ma le mamafa o le mamafa i le inosia. O fualaau faasaina e faaalia ai le lelei o togafiti. O le tau maualalo o nisi o analogues e totogi ai le tupuga o aʻafiaga itu.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Alexander Myasnikov ia Tesema 2018 na tuuina mai ai se faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

O le a le mea o le a sui ai Metformin i le lumanaʻi: faʻasolosolo poo fualaau faʻasaina Vailaʻau o le PPAR-gamma

Na tusia e Alla i le aso 14 o Iulai, 2017. Faʻasalalau i le Taʻiala News

O se vailaʻau fou mo le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona suitulaga le metformin ma ana analogues i le lumanaʻi.

I le taimi nei, o fualaau faasaina sili ona lelei i togafitiga faafomaʻi o le maʻisuka e metformin.

Metformmax, Siofor, Glucophage, ma isi. O lana gaioiga e pei o se sui faufautua e faalagolago tele i le faateleina o le faapaleni o le kulukose, faaleleia atili le lagona o le insulin ma le taofia o le gaosia o le suka.

O fualaau fou ua atiaeina e saienitisi mai le Iunivesite o Adelaide ei ai sona aafiaga i le vaega laititi, lea e afaina i le tasi le toto i le tino o le tagata. O le fesili e tulaʻi mai: faʻafefea ona mafai e se tupulaga fou o vailaau ona fesoasoani i le faitau miliona o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka i le salafa o le lalolagi, oe e le lava le togafitiga faʻafomaʻi o loʻo i ai nei pe ua lelei le aoga?

Tagata suʻesuʻe mai le Iunivesite o Adelaide e le taofia le taumafai e saili se togafitiga fou ma aoga mo le maʻisuka ituaiga 2. Latou te fuafua e faʻalauiloa se faʻavae fou o fualaau oona, lea e le gata e leai ni aʻafiaga o aʻafiaga o fualaau oona na faʻaaoga muamua, ae faʻaitiitia foi le faʻaitiitia ole taimi ole inisalini. O le suʻesuʻega a Dr. John Bruening, o le tele o suʻesuʻega na faia na taliina ai le fesili i le auala e suia ai le fouga o fualaau oona ina ia sili atu le saogalemu ma saogalemu nai lo fualaau faʻamaina o loʻo faaaogaina nei.

Talu ai nei, na lomia ai e le Journal of the Medical Encyclopedia and the General BBA ni suʻesuʻega se lua e faamatalaina ai auala o le gaioiga fou o fualaau faasaina lea e mafai ona maua i le lumanai mo togafitiga o le maʻisuka.

PPAR-gamma receptor ma lana matafaioi i le pulea lelei

O tagata suʻesuʻe a Ausetalia, i le galulue faʻatasi ma saienitisi mai le Scripps Institute i Florida, ua ausia le faʻatinoga o fuafuaga i faatinoga moni. I le laasaga o le suʻega, na faʻalauiloaina ai se ituaiga o fualaau faasaina lea e aafia ai le taliaina o le gamma PPAR o loʻo i ai i le tino o le tino, faatasi ai ma le faʻamalosia atoa poʻo le faʻamalosia.

O lenei, i le itu, e mafua ai le faateleina o le lagona o le insulin, ma, o se taunuuga, o se faaitiitia o le maualuga o le kulukose o le toto. E faavae i luga o lenei faiga, e fa sefulu ma le fa "eseese" o le mea galue INT-131 na atiaeina, o le galuega lea o le amataina lea o lenei leitio. O lenei taumafaiga le atoatoa o le PPAR-gamma na sili atu ona aoga ma leai se tele o aʻafiaga e sili atu nai lo le faʻatoaina atoatoa.

O suʻega foi ua faʻaalia ai o vaega o gaioiga o nei vailaau e sili ona taua i le faʻapitoaina o le PPSA gamma receptors ma faʻapipiiina ma le filifilia. INT-131 o loʻo feagai nei ma faʻamasinoga faʻapitoa i le Iunaite Setete, e faʻamaonia ai e ono faʻaaogaina tele i le lumanaʻi.

O le faʻaaogaina o le PPAR gamma receiver activation mechanism e le na o le pau lea o meatotino e manaʻomia e tagata suʻesuʻe e faʻaaogaina i le faia o se faʻavae fou o fualaau faʻasaina. E tusa ai ma le au suʻesuʻe i le Aoga o le Medical University of Oblomki, rivoglitazone, o se vailaʻau o loʻo iai le malosi e fusifusia ai i le PPAR receptor, e mafai foi ona faia se sao taua i lenei vaega, ma aʻafia ai le tulafono faatonutonu o le kulukose toto.

E ui lava o le rivoglitazone e faʻagaoioia lona faʻatulagaina i lona atoaga, e i ai ni taunuuga le lelei, e pei o isi mea e iai se masini tutusa o gaioiga. I le faʻaaogaina o le tioata tioata X-ray, na mafai ai e le au suʻesuʻe ona faia se suʻesuʻega faʻavae o puipuiga ma faʻamaonia lelei le ala e fesoʻotaʻi ai le rivoglitazone ma le PPSA gamma. O Dr. Rajapaksha, taitaifono o tagata suesue i le University of Flinders, na ia malamalama i le fegalegaleaiga i le va o se vaega ma o se talipupuni e taua tele mo le tulai mai o fualaau fou, sili atu ona aoga, ma saogalemu e sili atu ona lelei nai lo le metformin.

Afai o vailaʻau faʻaonaponei faʻaonapo nei e pasi uma vaega o faʻataʻitaʻiga i le falemaʻi lelei ma amata ona aliali mai i luga o le maketi, atonu o le a avea ma se mea lelei i le metformin ua faʻaaogaina. Aua latou te gaoioi i luga o se vaega mole mole poʻo sela ma e le faʻalavelave i le glucose metabolism i le tino. E itiiti foi aʻafiaga o latou aʻafia nai lo le metformin, lea o le a le pine ae le maua le igoa o le mea pito sili ona lelei ma sili ona faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka.

Ae ao leʻi tupu lenei mea, e tatau i se augatupulaga fou o fualaau faasaina ona manuia uma vaega o suʻesuʻega ma faʻamaonia lelei lona aoga ma le saogalemu.

Saienisi e le tumau, ma faʻatasi ai ma togafitiga fou ma tekinolosi.

Aoao atili e uiga i le polokalama fou o le leiloa o mea mamafa:

E mafai ona vave suia le maʻisuka, ma manatua o le paleni taumafa ma le gaioiga faaletino o le autu ma sili ona taua i le faatumauina o le maualuga o le kulukose toto.


  1. John F. F. Leycock Fundamentals of Endocrinology / John F. Leycock, Peter G. Weiss. - M.: Medicine, 2016 .-- 516 p.

  2. Faʻafofoina o faʻamaʻi pipisi. I lua volumes. Volume 2, Meridians - M., 2015 .-- 752 p.

  3. Zefirova G.S. O le faʻamaʻi a Addison / G.S. Zefirova. - M.: Malo lolomiina fale o tusi faafomaʻi, 2017. - 240 c.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Tuua Lau Faamatalaga