Gliclazide MV 30 ma le 60 mg: faatonuga mo le faʻaaogaina

Gliclazide MV: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Gliclazide MV

ATX Code: A10BB09

Mea gaosi gaosi: gliclazide (gliclazide)

Faʻatau: LLC Ozon, LLC Atoll (Rusia)

Faʻamatalaga faʻamatalaga ma le ata: 01/14/2018

Tau o falemaʻi: mai 81 rubles.

Gliclazide MV o se vailaʻau o le hypoglycemic oral.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Gliclazide MV ua gaosia i le ituaiga o meaʻai ma le faʻaleleiina o le tino: palaniki, biconvex, paʻepaʻe ma se paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe, e mafai ona mafai ona faʻaogaina (10, 20 po o le 30 fasi pepa i totonu o le aluminiumini poʻo le polyvinyl chloride cell packages, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10 atofaʻi i se pepa pepa, 10, 20, 30, 40, 50, 60, poʻo le 100 pi. I palasitika, 1 le mafai i se pepa pepa).

O le tuufaatasiga o le 1 laupapa e aofia ai:

  • Mea aoga: gliclazide - 30 mg,
  • Auxiliary vaega: hypromelilose - 70 mg, colloidal diocide - 1 mg, cellulose microcrystalline - 98 mg, magnesium stearate - 1 mg.

Pharmacodynamics

Glyclazide o le sulfonylurea o mea e maua mai i le hypoglycemic ma ua fuafuaina mo le faʻafofoga tautala. O lona eseesega mai fualaau faasaina i lenei vaega o le i ai lea o se uitelacyclic N-aofia ai faatasi ma se sootaga mulimuli.

Gliclazide e faʻaitiitia ai le kulūkose o le toto, o le faʻamalosia o le inisalini e gaosia e peta beta o motu o Langerhans. O le faateleina o le faʻatupulaia o le C-peptide ma le inisalini mulimuli ane o le inisalini e tupu pea ina ua mavae le 2 tausaga o togafitiga. E pei ona i ai i isi mea e maua mai i le sulfonylurea, o lenei aafiaga e mafua ona o se uiga sili atu ona malosi o sifi β o tamaʻi motu o Langerhans i le malosi o le kulukose, na faia e tusa ai ma le ituaiga o le physiological. Gliclazide e le gata ina aʻafia ai le gaosiga o le gaʻo, ae faʻamalosia foi lagona hemovascular.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, fesoasoani le gliclazide e toe faʻafoʻi le amataga o le gaosiga o le inisalini, lea o se taunuuga o le kulukose ma faʻalauteleina le vaega lona lua o le suʻeina o le inisalini. O se faʻateleina o le faʻaopoopoga o le inisalini e fesootaʻi ma se tali i le faʻaosofia e mafua mai i le kulūkose poʻo le taumafa.

O le faʻaaogaina o le gliclazide e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o le vaʻaia o le toto toto e ala i le faia i luga o auala e mafai ona faʻaosoina ai le faʻalavelave o faʻalavelave i tagata mamaʻi, ma le faʻaitiitia o le mea e maua ai le faʻamalosia o le platelet (thromboxane B2, beta-thromboglobulin), faʻasalaga vaega o le faʻaaloalo ma le faʻaputuina o le platelets, faʻapea foʻi ma aʻafiaga o le toe faʻaleleia o le fibrinolytic gaoioiga o le vasothelum vascular, ma le faʻateleina o le gaioiga o le plasminogen, o se mea e faʻamalosia ai mea.

O le faʻaogaina o le fesuiaiga-faʻamalolo o le glycazide, o le sini o le hemoglobin glycosylated (HbAlc) e itiiti ifo nai lo le 6.5%, faʻatasi ai ma le pulea lelei o le glycemic e tusa ai ma faʻamasinoga faʻapitoa tau falemaʻi, e mafai ona faʻaitiitia le lamatiaga o le maʻisuka ma le microvascular complications faʻatasi ma le maʻisuka ituaiga 2 e faʻatusatusa i le glycemic tradition pulea.

O le faʻatinoina o le malosi o le glycemic control e aofia ai le faatonuina o le gliclazide (o le fua masani o aso taitasi e 103 mg) ma le faateleina o lona fua (e oʻo i le 120 mg i le aso) pe a fai se faʻataʻitaʻiga o togafitiga i tua (pe leai) aʻo leʻi faʻaopopoina i se isi vailaau faʻamalolo (mo se faataitaiga, insulin, metformin thiazolidinedione derivative, faʻamaʻi glucosidase inhibitor). O le faʻaaogaina o le gliclazide i le vaega o tagata gasegase o loʻo feagai ma le malosi o le glycemic (i le averesi, o le aofaʻi HbAlc o le 6.5% ma le umi o le siakiina o le 4.8 tausaga), faʻatusatusa atu i le kulupu o tagata gasegase o loʻo i lalo o le faʻataʻitaʻiga (o le fua faatatau HbAlc o le 7.3% ), faʻamaonia o le aʻafiaga o le faʻalavelave tuʻufaʻatasia o faʻalavelave micro-ma macrovascular e faʻaitiitia faʻaititia (i le 10%) ona o se faʻaitiitia o le aʻafiaga o le aʻafiaga o le atinaʻeina o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le microvascular (e 14%), taimi Itijah ma le alualu i luma o microalbuminuria (9%), faafitauli Fatugao (11%), onset ma le alualu i luma o nephropathy (21%), ma le atinaega o macroalbuminuria (30%).

Pe a faatonuina le gliclazide, o le pulea malosi o le glycemic e i ai tulaga taua e le o fuafuaina e taunuuga o togafitiga ma fualaau faasaina.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le glycoside e faʻafefe i le vaega o meaʻai e 100%. O lona mea o loʻo i totonu o le plasma toto e faʻateleina lemu i luga o le 6 itula muamua, ma tumau pea le mausali mo le 6-12 itula. O le tele poʻo le fua faatatau o le faʻaaogaina o le gliclazide e tutoatasi mai le taumafaina o mea taumafa.

E tusa ma le 95% o le mea galue malosi e fusifusia ai i masini plasma. O le tele o le tufatufaga e tusa ma le 30 lita. O le taliaina o le Gliclazide MV i se fuataga o le 60 mg i le aso e mafai ai ona e faatumauina se gasegase togafitiga o le gliclazide i le plasma toto mo le 24 itula pe sili atu foi.

Gliclazide metabolism e tupu muamua i le ate. O vailaʻau faʻasolosolo faʻasagalaʻau o lenei vailaʻau i le plasma e le o faʻamautuina. Gliclazide e mafua mai i fatugaʻo i le ituaiga o metabolites, e tusa ma le 1% e leʻo suia i le urine. O le afa o le soifuaga e 16 itula (o le faailoga e mafai ona ese mai le 12 i le 20 itula).

O se mafutaga vavalalata na tusia i le va o le fua o le fualaau faasaina (e le silia le 120 mg) ma le vaega i lalo o le fualaau o le pharmacokinetic "concentration - time". I tagata matutua, e leai ni suiga ogaoga i le vailaʻau o le pharmacokinetic.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma faatonuga, ua faatonuina Gliclazide MV mo le togafitiga o le malosi o le maʻisuka ituaiga 2-e le o le inisalini-e faalagolago i le maʻisuka microangiopathy.

E faʻaaogaina foi le fualaau faʻasaina e puipuia ai faʻamaʻi faʻamaʻi (simultaneously with other sulfonylurea derivatives).

Contraindications

  • Ituaiga o maʻisuka ituaiga (maʻisuka-faalagolago),
  • Tuʻu faʻalavelave le aoga o le ate ma fatugaʻo,
  • Ketoacidosis
  • O le maʻi suka ma le muaʻi maʻi
  • Faʻaaoga faʻatasi ma imidazole mea e maua ai (e aofia ai miconazole),
  • Vaʻaia o le sulfonamides ma le sulfonylureas.

O le faʻaaogaina o le Glyclazide MV e le fautuaina mo le lacting ma fafine maʻitaga.

Faatonuga mo le faaaogaina Gliclazide MV: metotia ma metotia

O Gliclazide MV e faʻatalanoa tautala ao le i taumafa.

O le tele o le tagofia o fualaau faasaina e faalua i le aso.

O le fomaʻi e fuafuaina le faʻasolosolo i aso taʻitasi, e faʻavae i luga o faʻamaʻiga o le maʻi ma le glycemia, i luga o se manava gaogao ma le 2 itula pe a uma le taumafataga.

I le avea ai o se tulafono, o le muamua o le tui e 80 mg i le aso, o le fua faatatau o le dose e 160-320 mg i le aso.

Faʻaiʻuga

I le faʻaaogaina o Gliclazide MV, e mafai ona atiaʻe faʻafitauli mai nisi o tino:

  • Faiga faʻaogaina: e seasea lava - gasegase, anorexia, manava, vomiting, tiga tiga,
  • Faʻamau Endocrine: faʻatasi ai ma le maualuga - hypoglycemia,
  • Hematopoietic system: i nisi tulaga - thrombocytopenia, leukopenia poʻo agranulocytosis, anemia (e masani lava ona toe faʻafouina),
  • Tali a le Allergic: tigā, paʻu paʻu.

Faʻasalaga

O le maualuga o le MV Glyclazide e mafai ona faaosofia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia, ma i tulaga ogaoga, hypoglycemic coma.

O faʻamaoniga o le ogaoga o le hypoglycemia e faʻamaʻoina e ala i suiga o meaʻai, fuataga o fualaau ma / poʻo le carbohydrate. O le mataituina ma le faaeteete o le tulaga o le maʻi e tatau ona faʻaauau seia oʻo ina lamatia le ola ma le ola maloloina. E mafai foi ona atiaʻe faʻamaʻi le malosi o le tino, faatasi ai ma le faoa faamalosi, siama, poʻo isi faʻafitauli o le fatugalemu o le tino. Afai o nei faʻaʻailoga e tupu, e fautuaina e ave togafitiga faafomaʻi faʻafuaseʻi ma manaʻomia le falemaʻi.

Afai o le tagata maʻi ua maua i le hypoglycemic coma poo ua masalomia le mauaina, e tatau ona tuuina atu ia te ia (i luga o le va o le jet) 50 ml o le 40% glucose solution (dextrose). A maeʻa lena mea, o le 5% lextrose solution e faʻaaogaina ma le totoʻa, lea e mafai ai ona e faatumauina le taua o le kulukose i totonu o le toto (pe a ma le 1 g / l). O le toto o le glucose e tatau ona mataʻituina lelei ma e tatau ona mataʻituina pea le tagata maʻi mo le itiiti ifo i le 2 aso talu ona maua se togafitiga. O le manaʻomia mo le toe mataʻituina o le taua o galuega a le tagata gasegase ua toe faʻatonuina i lona tulaga.

Talu ai o le gliclazide e pipii tele atu i masini plasma, e le aoga le dialysis.

Faatonuga faapitoa

I le togafitiga o le maʻisuka e le o le insulin, o le Gliclazide MV e tatau ona faʻaaogaina i le taimi e tasi ma se taumafataga maualalo-kalori ma le maualalo o le gaʻo.

I le taimi o le togafitiga, e tatau ona e siaki pea le fesuiaiga i aso taitasi i le kulūkose, faapea foi ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i luga o se manava gaogao ma pe a uma ona 'ai.

Faʻatasi ai ma taotoga faʻapitoa poʻo le faʻasalaga o le maʻisuka, e tatau ona mafaufauina le mafai ona faʻaaogaina sauniuniga inisalini.

I le tulaga o le hypoglycemia, pe afai o le tagata maʻi, o le kulukose (po o le suka suka) e tatau ona faʻaogaina i le tautala. I le tulaga o le leiloa o le mafaufau, o le kullukose (faʻasauā) poʻo le glucagon (i luga o se mea faʻapitoa, i totonu o le tino poʻo le leai foi) e tatau ona faʻatautaia. Ina ia aloese mai le toe faʻaleleia o le hypoglycemia pe'ā uma ona toe faʻaleleia, e tatau i le tagata gasegase ona tuʻuina atu i ai meaʻai gaʻo.

O le faʻaaogaina tutusa o le gliclazide ma le simetidine e le fautuaina.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le gliclazide ma le verapamil, e manaʻomia le siakiina pea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ma le siaki ma le faʻaeteete le faʻataʻitaʻiina o le suʻega o vailaau oona.

Aafiaga i luga o le malosi e ave ai taavale ma faʻalavelave faʻalavelave

O tagata maʻi e aveina Glyclazide MV e tatau ona nofouta i uiga talafeagai o le hypoglycemia ma lapatai mai e uiga i le manaʻomia ona faʻaeteete a o taʻavale pe faia ni galuega patino e manaʻomia vave vave ai lagona o le psychomotor, aemaise i le amataga o togafitiga.

Tulaga lautele o le fualaau faasaina

Gliclazide MV o se sui o le tautala lea e mafua mai i le lona lua o le generation sulfonylurea. O sauniuniga a lenei vaega ua leva ona faʻaaoga i togafitiga faafomaʻi, e amata mai i le 1950. I le taimi o le Taua Lona Lua o le Lalolagi, o nei vailaʻau na faʻaaogaina e faʻafefe ai faʻamaʻi pipisi, ma e na o le avanoa lava na maua ai o latou aafiaga o le hypoglycemic.

O le atunuu o gaosia o fualaau faasaina o Rusia. Glyclazide MV 30 mg i totonu o fualaau e na o le pau lea o le metotia e faia e le kamupani faʻamaʻi. O le numera MB e tu mo le Faʻaliliuga Faʻasaoina. O lona uiga o fualaau MV o loʻo gauaʻi i totonu o le manava mo le tolu itula, ona ulufale lea i le toto ma faʻaititia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O nei fualaau oona ei ai se aafiaga loloto i le faaitiitia o le suka, o le mea lea, e itiiti lava se mea e ono oo atu ai i se tulaga o le hypoglycemia (na o le 1% o mataupu).

O le vailaʻau o le Gliclazide MV i le taimi o le faʻaaogaina o loʻo i ai ni aafiaga lelei i le tino o le tagata maʻi:

  1. E mafua ai le gaosiga o le inisalini e le pancreas.
  2. Faaitiitia le suka o le toto.
  3. E i ai sona aʻafiaga o le insulin i le kulukose.
  4. Faateleina le gasegase o le tino i le homone.
  5. Faʻaleleia le maualuga o le glycemia i luga o se manava gaogao.
  6. Faʻaititia le galu glucose gaosiga.
  7. E aʻafia ai le microcirculation ma le metabolism gaʻo.

I le faaopoopo atu i ai, o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le ono mafai ona iai toto i totonu o vaʻa.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

I lenei tulaga, e le mafai ona faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi le fualaau o le tagata lava ia, naʻo le fomaʻi, pe a uma ona fuaina le aoga o le vailaʻau ma afaina ai le tino o le tagata maʻi, e mafai ona faʻatonuina pepa Glyclazide MV.

A maeʻa ona faʻatalanoaina se fomaʻi, e manaʻomia lou faʻatau togafitiga faafomaʻi, o le afifi e 60 pauna. O le fualaau faasaina ua faʻaaoga i ia tulaga:

  1. I le togafitiga o le maʻisuka e le o le inisalini, ole a le mafai e le taumafa lelei ma le faamalositino ona taulimaina se faʻaitiitia o le toto o kulukose.
  2. Mo le puipuia o aʻafiaga o togafitiga - nephropathy (faʻaaogaina o le fatu fatu) ma le retinopathy (mumunia o le retina o mata).

O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo i ai faʻamatalaga talafeagai uma e uiga i papa maʻa, lea e te manaʻomia e faitau ma le totoa. O le fua muamua mo tagata mamaʻi na o le amata togafitiga, ma mo tagata ei luga atu o le 65 tausaga le matua e 30 mg i le aso. E faʻatagaina i latou i le taimi o le taeao. A mavae le lua vaiaso o togafitiga, e filifili le fomaʻi pe tatau ona faʻaopopo le fua. E lua aʻafiaga e aʻafia ai nei - faʻamaʻi kulukose ma le mamafa o le maʻisuka. I le tulaga aoao, o le fualaau e eseese mai le 60 i le 120 mg.

Afai e misia e le tagata maʻi le tagofia o le fualaau faasaina, ona le tatau lea ona faia se faʻalua faʻaluaina i soo se tulaga. Afai ei ai se manaʻoga e suia le faʻaaogaina o le Gliclazide MV ma isi fualaau o le suka, o le togafitiga e suia mai le aso e sosoo ai. O lenei tuufaatasiga e mafai ma metformin, inisalini, faʻapea foʻi ma le initaneti o le alpha glucosidase. O tagata maʻi e maualalo le faʻaaogaina o le tino, e tutusa uma lava a latou suʻe. O i latou e lamatia le hypoglycemia e faʻaaogaina fualaau faasaina ma pito maualalo.

O pusa e tatau ona puipuia i se nofoaga e le mafai ona maua mo tamaiti laiti, i se malulu o le ea e le silia ma le 25C. O le fualaau faasaina e talafeagai mo le tolu tausaga.

A maeʻa le aso e muta ai, e faʻasaina ona faʻaaogaina.

Tau ma faʻamatalaga tutusa o fualaau faasaina

Talu ai ona o lenei fualaau faasaina ua gaosia e se fale gaosimea, o lona tau e le maualuga tele. O vailaau faʻatau e mafai ona faʻatau i se fale talavai pe faʻatonuina i le initaneti i se faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, aʻo tuʻuina atu se fomaʻi. O le tau o le fualaau oona Gliclazide MV (30 mg, 60 fasi vaega) e mai le 117 i le 150 rubles. O le mea lea, soo se tasi ei ai se tupe maua e mafai ona gafatia.

O fualaau faʻamaonia o lenei vailaʻau o vailaau faʻasaina lea e aofia ai foi le mea galue malosi o le gliclazide. E aofia ai Glidiab MV, Diabeton MV, Diabefarm MV. E tatau ona maitauina o fualaau o le Diabeton MV (30 mg, 60 fasi vaega) e matua taugata: o le tau o le 300 o rubles. Ma o le aʻafiaga o nei vailaʻau e toetoe lava tutusa.

I le tulaga o le faʻamaʻi o le tagata maʻi i le vailaʻau o le gliclazide poʻo le vailaʻau e afaina, e tatau i le fomaʻi ona suia le togafitiga togafitiga. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona ia faatonuina se vailaau faapena, lea o le a maua ai foi se aafiaga o le hypoglycem, mo se faataitaiga:

  • Amaryl M poʻo Glemaz faʻatasi ma le elemene galue malosi glimepiride,
  • Glurenorm ma le vailaʻau galue malosi, glycidone,
  • Maninil faʻatasi ma le gaosiga gaosi glibenclamide.

O se lisi le atoatoa o analogues uma, e sili atu auiliiliga faʻamatalaga e mafai ona maua i le Initaneti pe fesili i lau fomaʻi.

Soʻo se tagata maʻi e filifilia le fofo sili ona lelei e faʻavae i mea taua e lua - tau ma togafiti.

Manatu o tagata maʻi e uiga i fualaau faasaina

I aso nei, o fualaau oona o le vaega o le lua-generation sulfonylurea, e aofia ai le vailaʻau o Gliclazide MV, ua faʻaaogaina le faʻaaogaina. E mafua lenei mea i le mea moni e ui lava e tele aʻafiaga o fualaau oona, ae e tele taimi e tupu ai.

Ua faamaonia e suesuega faasaienisi le aoga lelei o le fualaau faasaina i luga o le microcirculation. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e puipuia ai le atinaʻeina o le tele o faafitauli:

  • faʻasolosolo o le microvascular - retinopathy ma le nephropathy,
  • maʻisuka microangiopathy,
  • faʻalautele meaʻai paleni,
  • o le leiloloa o mea taua.

I le faatusatusaina o iloiloga o le tele o tagata gasegase, e mafai ona tatou faailogaina nisi o fautuaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • papa e sili atu le lelei e 'ai pe a uma le' aiga o le taeao,
  • o le taeao e tatau ona maualuga i le gaʻo,
  • e le mafai ona e matelaina i le aso atoa,
  • aʻafiaga faʻafitauli faaletino, e manaʻomia ona sui le metotia.

E le gata i lea, o le toe iloiloina o nisi o maʻisuka e taʻu mai ai o le tausisia o le maualalo o le kalori meaai ma le faia o le malosi faaletino e mafai ona mafua ai le hypoglycemia. E faʻaaoga foi lenei mea ia i latou na inupia le ava malosi ao ave fualaau. O le aʻafiaga o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le maualuga o le suka i le toto, e aofia ai foi i tagata matutua.

O le maʻisuka latou te tuua a latou faamatalaga e faapea, o le fualaau faasaina e faigofie lava ona faʻaaoga pe a faʻatusatusa i le gliclazide masani, o lona lua e faalua tele. E tasi le aso i aso taʻitasi e maua ai le faʻagesegese ma le aoga, faʻaititia le glucose laʻititi. Ae ui i lea, na i ai mataupu na faʻaaogaina le fualaau (pe a ma le 5 tausaga), pe a uma le faʻaaogaina o fualaau faasaina (tusa ma le 5 tausaga), ma na faatonuina e le fomaʻi isi vailaau e sui atoatoa ai le Gliclazide MV poʻo le faʻalavelave faʻapitoa.

Gliclazide MV o se sui sili ona lelei o le hypoglycemic lea e faʻaitiitia ai le suka o le toto. E ui lava o loʻo i ai ni faʻasagaga ma aʻafiaga i itu, o le aʻafiaga o aʻafiaga leaga e 1%. O le tagata maʻi e le tatau ona mafaufau ia te ia lava, naʻo se fomaʻi, i le amanaʻiaina o uiga o le tagata maʻi, e mafai ona faʻamaonia se fualaau lelei. I togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma le fesoasoani a Gliclazide MV, e tatau foi ona tausisia le lelei o meaʻai ma se olaga ola malosi. O le mea lea, o le mataʻituina o tulafono uma, o le a mafai e le tagata gasegase ona taofiofi lenei faʻamaʻi i "totigilima puipui" ma taofia ai o ia mai le puleaina o lona ola!

O faamatalaga i Gliclazide MV o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Glyclazide, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

Glyclazide papa o loʻo faʻamautuina i se muamua aso muamua o le 80 mg, faʻaaogaina 2 taimi i le aso 30 minute aʻo leʻi 'aʻai. I le lumanaʻi, e fetuunai le fuainumera, ma o le avega o aso taitasi e 160 mg, ma le maualuga e 320 mg. Glyclazide MB e mafai ona maitauina lafoaʻi masani. O le avanoa e sui ai ma o le fualaau i lenei tulaga e fuafuaina e le fomaʻi.

Glyclazide MB 30 mg ave le 1 taimi i le aso i le taimi o le aoauli. O le suiga o le tino e faia pe a uma le 2 vaiaso o togafitiga. E mafai ona 90 -120 mg.

Afai e te misia le piliki e le mafai ona e faaluaina. Pe a suia se isi fualaau o le suka e maua ai le suka ma lenei, e le manaʻomia se vaitaimi tau soloaiga - latou te amata ona ave i le aso e sosoo ai. Masalo o se tuufaatasiga ma biguanides, inisalinialpha glucosidase inhibitors. Mo sina agamalu toe le manuia tofia i totonu o le tino lava e tasi. I tagata gasegase e aʻafia i le hypoglycemia, e faʻaaogaina se togi itiiti.

O le maualuga o le faʻaalia e ala i faʻamaoniga o le hypoglycemia: maʻi tiga, vaivai, vaivai tele, vevela, palpitations, faʻateleina le toto, arrhythmiamoe osofaʻigafaʻasauā, faʻaleagaina, tolopoina tali, faʻaletonu le faʻaaliga ma le tautala, gatetevavao gaogao, bradycardialeai se mafaufau.

Faatasi ai ma le faʻalelei hypoglycemiae aunoa ma se faʻaletonu le mafaufau, faʻaititia le fualaau o le vailaau faʻasaina pe faateleina le aofaʻi o meaʻai gaosi ua gaosia i meaai.

I tulaga ogaoga o le hypoglycemic, vave ile falemaʻi ma fesoasoani e manaʻomia: iv 50 ml o le 20-30% glucose solution, ona oʻo ai lea i le 10% dextrose poʻo le kulukose o le vai. I totonu o le lua aso, o le kulukose o le siaki. Tusa leai se aoga.

Faʻaaoga faʻatasi ma Cimetidinelea e faʻapupula ai le maualuga gliclazidelea e mafai ona oʻo atu ai i le tino o le hypoglycemia.

Pe a faʻaaogaina Verapamil e manaʻomia ona e pulea le maualuga o le kulukose.

O le faʻaaogaina o le hypoglycemous e mafai ona faʻamalosi pe a faʻaaogaina salicylatefaʻavae Pyrazolone, sulfonamides, caffeine, Phenylbutazone, Theophylline.

O le faʻaaogaina o beta-blockers filifilia e faʻaititia ai le faʻalavelave hypoglycemia.

Pe a faʻaaoga Acarbosefaailogaina o mea faaopoopo o le hypoglycemic effect.

Aʻo faʻaaogaina le GCS (e aofia ai pepa faʻaaogaina fafo), faʻaipoipo, togafitiga, estrogenma faʻataʻitaʻiga, Tiphenin, Rifampicinle faʻaitiitia o le suka o le fualaau faasaina.

I le vevela e le silia ma le 25 C.

Glidiab MV, Glyclazide-Akos, Diabinax, Diabeton MV, Diabetalong, Glucostabil.

I le taimi nei, o faʻamatalaga e sili atu ona faʻaaogaina. tupulaga II sulfonylureas, lea o Gliclazide, ona e sili atu nai lo fualaau faasaina o le augatupulaga na muamua atu i le mamafa o le aafiaga o le hypoglycemic, talu ai o le mafutaga vavalalata o le sβ-cell e 2-5 taimi le maualuga, lea e mafai ai ona ausia le aafiaga pe a faatonuina le toesea o fua. O lenei tupulaga o fualaau faasaina e itiiti lava le afaina ai o itu.

O se vaega o le vailaau faasaina o le tele o metabolites e faia i taimi o suiga i le gataifale, ma o le tasi oi latou ei ai sona aafiaga taua i le microcirculation. E tele suʻesuʻega ua faʻaalia ai le faʻaitiitia o le aʻafiaga o faʻalavelave faʻaanatura (retinopathyma nephropathy) i togafitiga gliclazide. O le malosi e faaitiitia angiopathy, faʻafeiloaʻi mea taumafa lelei, faʻalelei lapisi lapoa. O le mafuaʻaga lea ua faʻamatalaina ai mo faʻafitauli maʻisuka malosi (angiopathy, nephropathyfaatasi ai ma le uluaʻi faʻailoga le tumau, retinopathies) ma ua lipotia mai e tagata gasegase o ē, mo lenei lava mafuaaga, na siitia atu i le aveina o lenei vailaʻau.

E toʻatele e faamamafa e tatau ona ave ia laumei pe a uma le 'aiga o le taeao, lea e aofia ai le tele o meaʻai gaʻo, fia ai i le aso e le faatagaina. A leai, e le o le talaaga o se taumafa maualalo-kalori ma pe a maeʻa le malosi faaletino, e mafai ona atinaʻe hypoglycemia. Faʻasagaga faaletino, e tatau ona sui le fualaau o le vailaʻau. Ina ua uma ona inupia le ava malosi, o nisi tagata foi na i ai tulaga o le hypoglycemic.

O tagata matutua e faapitoa le nofouta i fualaau oona, talu ai o lo latou lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia ua faateleina. I lenei fesoʻotaʻiga, e sili atu ona lelei i latou i le faʻaaogaina o fualaau oona (masani gliclazide).
E maitauina e tagata maʻi a latou iloiloga o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina faʻalelei: faʻagaoioi lemu ma le lelei, o lea e faʻaaogaina i le aso. E le gata i lea, o lona aoga aoga e 2 taimi e itiiti ifo nai lo le fua masani masani gliclazide.

E i ai lipoti pe a mavae ni nai tausaga (mai le 3 i le 5 mai le amataga o le faʻaaogaina), o le tetee na atiaʻe - o se faʻaitiitia po o le leai o se gaioiga o fualaau faasaina. I ia tulaga, ua filifilia e le fomaʻi le tuufaatasiga o isi vailaʻau o le hypoglycemic.

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau i le falemaʻi o fesoʻotaʻiga o aai uma o Rusia: Ryazan, Tula, Saratov, Ulyanovsk.

E faapefea ona galue le vailaʻau?

O le faʻaaogaina o le falemaʻi o le hypoglycemic. Faateleina le faʻamalosia o le insulin e ala i peta paneta ma faʻaleleia le faʻaogaina o le kulukose. Faʻasolosolo le gaioiga o le maso glycogen synthetase. E aoga tele i le maʻisuka o le maʻisuka, i tagata gasegase ei ai le malosi tele o le tulafono. Gliclazide e faʻamaonia le talaaga faʻapitoa i le maeʻa o aso o togafitiga.

Glyclazide faʻapuupuu le vaitau mai le taimi o le 'aiina i le amataga o le inisalini, toe faʻafouina le amataga o le faʻamalosia o le inisalini, ma faʻaitiitia ai le hyperglycemia e mafua mai i mea taumafa.

Taua! Faʻaleleia alafua o le hematological, mea faʻaleagaina o le toto, hemostasis ma le microcirculation system.

Gliclazide e taofia ai foi le atinae o microvasculitis, e aofia ai liʻo o le retina o mata. E faʻasaina le faʻalauteleina o le platelet, e faʻapupulaina ai le faasinomaga o faʻasalalauga, faateleina le heparin ma le fibrinolytic, ma faʻapupulaina ai le heparin. O loʻo faʻaalia ai meatotino faʻasao, faʻaleleia le vascularisation, tuʻuina pea le tafe o le toto i totonu o microves, faʻaitiitia faʻamaoniga o microstasis.

I le nephropathy o le maʻisuka, o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le proteinuria. Atoatoa ma faʻavave vave ona maua mai le mea o loʻo i ai meaʻai. I totonu o le ate, e maua ai le oxidation ma le faʻavaeina o metabolites, o le tasi o ia mea o loʻo i ai sona faʻamatalaga aloaia ile microcirculation. O loʻo faʻaaogaina i le ituaiga o metabolites ma le urine ma e ala atu i le vaega o meaʻai.

Faatonuga auiliili mo le faaaogaina

O le fua muamua mo tagata mamaʻi e oo atu i le 65 tausaga o le 80 mg / aso, i le lua vaeluaina, mo tagata mamaʻi e 65 tausaga le matutua, e tatau ona amata togafitiga ile 40 mg 1 r / aso. Faiga Faʻavae, Mataupu 60).

E fautuaina le faateleina o le dose ma le umi o le itiiti ifo ma le 14 aso, o le fua faatatau o aso taitasi e 80-240 mg i lua inumaga, o le fua faatatau masani e 160 mg / aso o le BNF i ni inumaga se lua, o le maualuga o aso uma o le 320 mg o le BNF Glyclazide i ni atopa se lua.

Mo vailaʻau faʻasaʻo faʻaleleia, o le laʻau amata fautuaina e 30 mg. Ole fua ole aso ole 30-120 mg, o le aso ole aso e ave ile tasi taeao.

E tatau ona faʻaumatia uma le laʻau, pe afai e tatau ona faʻamalosia le pulea o le glycemia, e mafai ona faʻaopopo le dose i aso taitasi i le 60 mg, 90 mg poʻo le 120 mg i le taimi o le taeao o le taeao, e fautuaina le faʻaleleia o le fualaau, i se vaeluaga o le 1 masina, sei vagana ai le faʻaitiitia o le kulukose toto i totonu o le 2 vaiaso o togafitiga.

I tulaga faapena, e mafai ona faʻaleleia le fualaau ile lua vaiaso o togafitiga, o le averesi o aso taitasi o le 60 mg / aso i le taimi.

Taua! Aʻo leʻi faʻatupulaʻia le fualaau o aso uma o fualaau, faʻafesoʻotai lau fomaʻi.

I le taimi o le taumafataga o le taeao, mo le tele o gasegase mai le amataga o togafitiga, o le maualuga o le aso fautuaina o aso taitasi o le 120 mg 1 papa. (Pusa) faʻatasi ai ma le faʻaleleia o le fualaau faasaina 60 mg e tutusa ma le 2 papa maʻalaʻau ma se faʻamagaina o le fualaau faasaina 30 mg o le laulau.

Pusa ma se faʻamaga faʻaleleia o le fualaau faasaina 60 mg e afaina i le vaega, lea e mafai ai ona faʻaaoga le vailaʻau i se fualaau o le 30 mg (1/2 laulau.) Ma i se fualaau e 90 mg (1.5 laulau.)

Faʻaliliuina o se tagata maʻi mai sauniuniga o loʻo aofia ai Glyclazide 80 mg i se sauniuniga e aofia ai Gliclazide 60 mg faʻamalo faʻamalo faʻalelei: 1 papalama e aofia ai Glyclazide 80 mg e tutusa ma le 1/2 le laulau. o le fualaau faasaina e 60 mg.

Auala e fai i le maitaga

I le taimi o le maitaga, ua solia ai Glyclazide, o le mea lea o lona faʻaaogaina i le vaitaimi lenei ma le lactation e matua le manaomia.

E faʻapea foʻi i le taimi o le maitaga, e iai se tulaga o le faapalepale kulukose e mafai ona tupu, lea e mafai ona taʻitaʻia ai i le tele o faʻamanuiaga lelei pe a faʻaaoga Glyclazide aʻo maʻitaga. O le mea lea, a o maitaga, ua fautuaina e fai se suʻega o le toleniga o le kulukose.

I le maʻisuka, e taua tele le mataʻituina o le maualuga o le suka i totonu o le toto, lea e mafai ona fesoasoani i le glucometer, lea o loʻo faʻamatalaina auʻiliʻili i le tusitusiga "Faʻamatalaga atoa o le Accu-Chek Active glucometer".

Tina ma le lactation

E leai se poto masani i le tofiaina o Gliclazide MV i fafine maʻitaga. O suʻesuʻega i meaola e leʻi faʻamaonia ai le i ai o aʻafiagenic aafiaga o lenei mea. I le le lava o taui mo le maʻi suka i le taimi o togafitiga, o loʻo i ai se faʻalavelave tele e faʻapupulaina ai faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi i le fetus, lea e mafai ona faʻaititia e ala i le pulea lelei o le maʻisuka. Nai lo le faʻataʻitaʻiina o fafine maʻitaga, ua fautuaina e faʻaaoga le inisalini, o le vailaau faʻasaina foi mo tagata mamai e fuafuaina se maʻitaga, poʻo i latou ua maʻitaga aʻo latou togafitiga ma Gliclazide MV.

Talu ai e leai se faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le vaega malosi o le fualaau faasaina i le susu o susu, ma i pepe faatoa fananau mai o loʻo i ai se faʻalavelave faateleina o le atiaeina o le hypoglycemia, o le aveina o Gliclazide MB i le lactation ua solia.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

  1. Mai le faʻaogaina o meaʻai, Glyclazide e mafai ona mafua ai: seasea - faʻalavelave, gase, vomiting, manava manava, tiga tiga.
  2. Mai le siamisi o le tino: i nisi tulaga - thrombocytopenia, agranulocytosis poo leukopenia, anemia (e masani lava ona toe fetuunai).
  3. Mai le endocrine polokalama: faʻatasi ai ma le maualuga - hypoglycemia.
  4. Tali a le Allergic: o le paʻu o le paʻu, o le vevela.

O le maualuga o le tino e faʻaalia i foliga o le hypoglycemia: tiga o le ulu, vaivai, vaivai tele, afu, palpitations, faʻateleina le toto, vevelala, moe, faʻanoanoa, ita, le fiafia, tuai le tali, le mautonu le vaʻai ma le tautala, vevesi, faʻavevesi, faʻalavelave, bradycardia, leai se malamalama.

O se tasi o faʻamaʻi sili ona matautia o se coma.

Taua! A faʻaaogaina fualaau, e tatau ona e mataʻituina lou tulaga.

Faʻasolosolo lelei le hypoglycemia e aunoa ma le le malamalama, faʻaititia le fualaau o le vailaau faʻasaina poʻo le faateleina o le aofaʻi o meaʻai gaʻo e maua mai ai meaai.

I tulaga ogaoga o le hypoglycemic, vave ile falemaʻi ma fesoasoani e manaʻomia: iv 50 ml o le 20-30% glucose solution, ona oʻo ai lea i le 10% dextrose poʻo le kulukose o le vai. I totonu o le lua aso, o le kulukose o le siaki. E le aoga le dialysis.

Analogs ma le tau

O analogues Gliclazide o:

  • Vero-Glyclazide,
  • Glidiab
  • Glidiab MV,
  • Glisid
  • Gliclazide MV,
  • Glyclazide-Akos,
  • Glioral
  • Glucostabil,
  • Faʻaipoipo
  • Diabetalong
  • Maʻisuka
  • Diabeton MV,
  • Diabefarm
  • Diabefarm MV,
  • Diabinax
  • Faʻaipoipo
  • Diatics
  • Medoclacid
  • Predian
  • Faʻailoga.

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau i le falemaʻi fesoʻotaʻiga o aai uma o Rusia.

Glyclazide MV 30 mg e mafai ona faʻatauina mo 115-147 rubles.

Faafetai i lenei tusiga, e mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i vailaau fou o le maʻisuka ituaiga o le maʻisuka.

Tala o le Maʻisuka

I le taimi nei, o aʻafiaga o sulfonylureas o le lona lua o augatupulaga, lea o Glyclazide, e sili atu ona faʻaaogaina ona e sili atu nai lo le augatupulaga talu ai i le tikeri o aafiaga o le hypoglycemic, talu ai ona o le vavalalata mo le receptors β-cell e 2-5 taimi le maualuga, lea e mafai ai ona maua le aafiaga pe a faatonuina le toesea . O lenei tupulaga o fualaau faasaina e itiiti lava le afaina ai o itu.

O se vaega o le vailaau faasaina o le tele o metabolites e faia i taimi o suiga i le gataifale, ma o le tasi oi latou ei ai sona aafiaga taua i le microcirculation. O le tele o suʻesuʻega ua faʻaalia ai le faʻaititia o le aʻafiaga o faʻafitauli o le microvascular (retinopathy ma nephropathy) i togafitiga o gliclazide.

E taua le iloa! E le gata i lea, faafetai tele ia Glyclazide, o le mamafa o le angiopathies ua faaitiitia, o le taumafa o le conjunctiva ua faaleleia, ma o le a le toe i ai le tulaga o le tino.

O le mafuaʻaga lea ua faʻamatalaina ai mo faʻafitauli o le maʻisuka (angiopathy, nephropathy ma le uluaʻi faʻailoga o le maʻisuka, retinopathy) ma o lenei mea na lipotia e tagata gasegase, o le mafuaaga lea, na siitia atu e maua lenei fualaau faasaina.

E toʻatele e faamamafa e tatau ona ave ia laumei pe a uma le 'aiga o le taeao, lea e aofia ai le tele o meaʻai gaʻo, fia ai i le aso e le faatagaina. A le o lea, e le o le talaaga o se taumafa maualalo-calorie ma pe a maeʻa le malosi o le tino, o le atinae o le hypoglycemia e mafai.

Faʻasagaga faaletino, e tatau ona sui le fualaau o le vailaʻau. Ina ua uma ona inupia le ava malosi, o nisi tagata foi na i ai tulaga o le hypoglycemic.

O tagata matutua e faapitoa le nofouta i fualaau oona, talu ai o lo latou lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia ua faateleina. I lenei fesoʻotaʻiga, e sili atu ona lelei le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi (masani le gliclazide).

E maitauina e tagata maʻi a latou iloiloga o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina faʻalelei: faʻagaoioi lemu ma le lelei, o lea e faʻaaogaina i le aso.E le gata i lea, o lona fualaau lelei e 2 taimi e itiiti ifo nai lo le fua o le gliclazide masani.

E i ai lipoti pe a mavae ni nai tausaga (mai le 3 i le 5 mai le amataga o le faʻaaogaina), o le tetee na atiaʻe - o se faʻaitiitia po o le leai o se gaioiga o fualaau faasaina. I ia tulaga, ua filifilia e le fomaʻi le tuufaatasiga o isi vailaʻau o le hypoglycemic.

Taua! A faʻaaoga Glyclazide, e pei o isi vailaʻau, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi.

I le avea ai ma sui faaopoopo mo le maʻisuka o le ituaiga lona lua, faʻatasi ai ma meaai lelei, e aoga atoatoa. Ou te lagona le lelei ma foliga lelei, ou te fiafia i le tau ma le leai o aʻafiaga, o le mea moni lava.

Ia, e le faʻaitiitia le suka. Sa ou inu i le 30 iunite, e leʻi pa'ū le suka, ae ua faateleina. Na amata ona ou inu i le 60 iunite. na amata se fatu malosi, oso aʻe le malosi. E leai lava se fomaʻi faʻatapulaʻaina. Ma isi e le o maua. O lea e te faʻatau ai isi vailaʻau.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Gliclazide MV ma nisi faʻamaʻi, o aʻafiaga e le manaʻomia:

  • Pyrazolone derivatives, salicylates, phenylbutazone, antibacterial sulfonamides, theophylline, caffeine, inhibitors monoamine oxidase (MAOs): malosi o le aafiaga hypoglycemic of glyclazide,
  • Tagata e le filifilia-beta-blockers: faʻateleina le ono mafai ona maua i le hypoglycemia, faʻapupulaina le vevela ma le masking of tachycardia ma le malosi o le lima o le hypoglycemia,
  • Gliclazide ma acarbose: faʻateleina le malosi o le hypoglycemic,
  • Cimetidine: faʻateleina le maualuga o le plasma gliclazide (o le hypoglycemia ogaoga e mafai ona atiaʻe, faʻaalia i foliga o le atuatuvale o le fatugalemu o le tino ma le le malamalama),
  • Glucocorticosteroids (e aofia ai foliga o vailaʻau i fafo), togafitiga, faʻataʻitaʻiga, estrogens, progusin, faʻasologa o gaserogen estrogen-progestogen, diphenin, rifampicin: o se faʻaitiitia o le aafiaga hypoglycemic o glycazide.

O analogues a Gliclazide MV o: Gliclazide-Akos, Glidiab, Glidiab MV, Glucostabil, Diabeton MV, Diabefarm MV, Diabinax, Diabetalong.

Faʻamatalaga i luga o Gliclazide MV

O le Gliclazide MV e aʻafia ai i le sulfonylurea o mea na tutupu i le lona lua ma o loʻo faʻaalia i le ogaoga o le gaioiga o le hypoglycemic, lea e faʻamatalaina e se maualuga maualuga mo tagata talileleia β-cell (2-5 taimi maualuga nai lo le gaosiga muamua o vailaʻau). O nei meatotino e faʻatagaina ai oe e ausia se faʻamalositino faʻamalosi ma sina toesea ma faʻaitiitia le numera o mea le lelei.

E tusa ai ma iloiloga, e faʻaaogaina le MV Gliclazide mo faʻafitauli o le maʻisuka (retinopathy, nephropathy ma le uluaʻi faʻailoga o le maʻisuka, angiopathy). E lipotia mai lenei mea e tagata gasegase oe na siitia atu e talia lenei fualaau faasaina. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o le tasi o le glycazide metabolites e aʻafia ai le microcirculation, faʻaitiitia ai le ogaoga o le angiopathy ma le lamatiaga o le atinaʻeina o faʻafitauli o le microvascular (nephropathy ma le retinopathy). I le taimi lava lea e tasi, o loʻo tafe toto i totonu o le konetavavava ma o le a le toe i ai foi le tino.

O le tele o tagata atamamai e faamamafaina e faapea i le taimi o togafitiga ma Gliclazide MV, e tatau ona aloese mai le matelaina ma tuu atu le fiafia i meaʻai e mauʻoa i gaʻo. A le o lena, e le o le talaaga o meaai maualalo-calorie ma pe a maeʻa le malosi o le tino, e mafai e le tagata maʻi ona atiaʻe le hypoglycemia. Faʻasagaga faaletino, e manaʻomia le fetuunaʻi o fualaau. I nisi o tagata gasegase, ina ua uma ona inu pia i le togafitiga ma Gliclazide MV, sa matauina foi faailoga o le hypoglycemia.

Gliclazide MV e le fautuaina mo le faʻaaogaina o tagata matutua ua sili atu ona vavalalata i le atinaʻe o le hypoglycemia, o le mea lea, i lenei tulaga, e aoga le faʻaaogaina o fualaau oona.

O tagata maʻi latou te matauina le aoga o le faʻaaogaina o le gliclazide i le tulaga o le faʻaaogaina o laupepa tuʻufaʻatasia: latou te gaoioi lemu atu, ma o le vaega galue e tufatufa atu i le tino atoa. Ona o lenei mea, e mafai ona ave le fualaau faasaina i le 1 aso i le aso, ma o lona togafitiga togafitiga e 2 taimi e itiiti ifo nai lo le tulaga o se gliclazide. E i ai foi lipoti e faapea, faatasi ai ma le faaumiumi o togafitiga (3-5 tausaga mai le amataga o le pulega), o nisi o gasegase ua tulai mai le tetee, lea e manaomia ai le puleaina o isi fualaau o le suka.

Faʻasologa o foliga

30 mg ma le 60 mg pepa faʻalelei faʻalelei

E tasi le api e aofia ai:

gaioiga galue - gliclazide 30.0 mg po o le 60.0 mg,

tagata faʻapitoa: kiciki dioxide o le colloidal anhydrous, hydroxypropyl methylcellulose, fumarate sodium steam, talc, lactose monohydrate.

O papa maa e paepae pe toetoe lava a paepae i le lanu, lapotopoto faʻatasi ma se lauulu faʻalanulaula ma se paʻu (mo se fua o le 30 mg).

O lapisi e papaʻe pe toetoe lava a sinasina i le lanu, lapotopoto faʻatasi ma se lauulu faʻalanula, facet ma notch (mo se vailaʻau e 60 mg).

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le gliclazide e matua gaogao mai le gastrointestinal tract. O le 'ai e le afaina ai le tikeri o le absorption. O le faʻatupulaia o le gliclazide i le plasma e faʻateleina le alualu i luma i le ono 6 itula i le maeʻa ai o le pulega ma oʻo atu ai i se lauʻeleʻele e faaauau pea mai le 6 i le 12 itula. O le eseesega o tagata taitoatasi e maualalo. O le mafutaga i le va o le fualaau e oo atu i le 120 mg ma le maualuga o le fua o le fuasma o le fualaau faasaina o se taimi faatulagaina ole taimi. E tusa ma le 95% o le vailaau faʻamalosi e fusifusia i masini plasma.

O le gliclazide e maua i le ate i le ate ma e faʻaaogaina i le urine. O le faʻaaogaina e masani ona faia e fatugaʻo i le ituaiga o metabolites, e itiiti ifo ma le 1% e le suia i le urine. E leai ni gasegase malolosi i plasma.

O le afa-ola (T1 / 2) o le gliclazide e ave ai le 16 itula (12 i le 20 itula).

I le au matutua, e leai ni suiga taua i vaega o le pharmacokinetic.

Ole fua ole aso e tasi o le 60 mg e maua ai le faʻaoga lelei ole gliclazide ile plasma mo le sili atu ma le 24 itula.

Pharmacodynamics

O le Gliclazide MV o se vailaʻau o le hypoglycemous oralia mai le kulupu o le II generation sulfonylurea, lea e ese mai fualaau faʻasaina e ala i le i ai o se uitelacyclic N-aofia ai ma se faʻamaufaʻailoga endocyclic.

Gliclazide MB e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i le toto, faʻamalosia ai le faʻamalositino o le inisalini e β-sel o teineiti o Langerhans. A maeʻa le 2 tausaga o togafitiga, o le toʻatele o tagata gasegase o loʻo i ai pea le maualuga i le maualuga o le inisalini o le meli ma le faʻamalosi o le C-peptides.

I le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka, o le fualaau faasaina e toe maua ai le amataga o le manava o le inisalini i le tali atu i le taumafa o le kulukose ma faʻaleleia ai le vaega lona lua o le manava insulin. O se faʻateleina o le faateleina o le gaioiga o le inisalini e matauina i le tali atu i le faʻaosofia ona o le taumafa o meaai ma le puleaina o le kulukose.

Gliclazide MV ei ai sona aafiaga ile microcirculation. E faaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis o le toto laitiiti, e aafia ai ni auala se lua e ono aafia i le atinaeina o faafitauli i le maʻisuka: o le faapaina o le platelet aggregation and adhesion and decrease in concentration of plalet activation factors (beta-thromboglobulin, thromboxane B2), as well as the restoration of fibrinolytic activity vasothelum vascular ma le faʻateleina o gaoioiga o le plasminogen activator.

Tosiga ma le pulega

Mo le faʻafofoga tautala. O fualaau faasaina ua na o le togafitiga o tagata matutua.

Ole fua ole aso ole MV Glyclazide e mafai ona ese mai le 30 mg i le 120 mg. E fautuaina e faʻaalu i le tasi aso i le aoauli o le taeao, 'ia foloina le laulau atoa e aunoa ma le mumu.

Afai e te lafoaʻia le fualaau, e le mafai ona e faʻaleleia le fualaau ile aso e sosoo ai.

E pei o isi fualaau oona, o le fualaau o lenei fualaau faasaina i tulaga taitasi e tatau ona filifilia taitoatasi, e fuafua i le gasegase o le gasegase.

Ole fua amata fautuaina ole 30 mg i le aso.

I le tulaga o le pulea lelei o le kulūkose o le toto, e mafai ona faʻaaoga lenei fualaau e fai ma togafitiga faʻaleleia.

Afai e le lava le pulea lelei o kulūkose, e mafai ona faasolosolo malie le faʻaititia o le fua i le 60 mg, 90 mg poʻo le 120 mg i le aso. O le vaeluaga o le alualu i luma i le fualaau o le vailaʻau e tatau ona le itiiti ifo i le tasi le masina, seivagana ua le faaitiitia le maualuga o le kulukose o le toto pe a mavae le lua vaiaso o togafitiga. I ia tulaga, e mafai ona faʻaleleia le fualaau ile lua vaiaso talu ona amata togafitiga.

Ole maualuga ole fua ole aso e fautuaina ile 120 mg.

Suʻega mai se isi vailaau faʻamalolo i le MV Gliclazide

I luga o le fesuiaiga, e tatau ona mafaufauina le tui ma le afa-ola o le vailaau muamua. E le manaʻomia se taimi tau fesuiaiga. O le Glyclazide MV e tatau ona amata i le 30 mg, sosoo ai ma fetuunaiga e fuafua i le tali o le metabolic.

Pe a liliu mai isi vailaʻau o le sulfonylurea vaega ma se afa-ola umi, ina ia aloese mai le faʻateleina o aʻafiaga o nei vailaau faʻasoifua, o le a le manaʻomia se vaitaimi o vailaʻau faʻasaina i ni nai aso. I ia tulaga, o le fesuiaiga i pepa Glyclazide MV e tatau ona amata i se fualaau fautuaina muamua o le 30 mg, ona sosoo ai lea ma le faateleina o le fualaau e fuafua i le gaioiga metabolic.

Faaaoga i le tuufaatasiga ma isi fualaau faasaina

Gliclazide MB e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma biguanides, faʻamaʻi alpha-glucosidase poʻo insulin. Mo tagata mamaʻie le lava le kulukose o le toto e puleaina e ala i le aveina o Gliclazide MV, o le togafitiga o le inisalini tutusa e mafai ona faʻataʻitaʻiina i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Matua (silia ma le 65 tausaga)

Fautuaina le tuʻuina atu o fualaau faasaina i tagata matutua e foliga tutusa ma i latou mo tagata matutua i lalo ifo o le 65 o latou tausaga.

Fautuaina o togafitiga o fualaau faasaina mo le toilalo o le tamaititi i le agamalu ma le agavaʻa e foliga tutusa ma i latou mo tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai galuega masani.

Tagata maʻi i le Faʻateleina o le Mataʻutia o le Hypoglycemia

I le tulaga o le le lava po o le le lelei o mea taumafa, i le ogaoga poʻo le le lelei o le tiga o le endocrin (hypopituitarism, hypothyroidism, le atoatoa o le horrenone adrenocorticotropic), pe a uma ona faʻamalo le togafitiga muamua ma / poʻo le maualuga o le corticootroid, i maʻi ogaoga faʻafomaʻi (ogaoga o le fatu fatu, fatu matuia o le gaʻo faʻasalaga maʻi le atoatoa), e fautuaina e faʻatonuina le vailaau faʻasaina i se aso itiiti ole 30 mg.

Tafaoga faʻamalosi

Fualaau faasaina e faʻaleleia ai le aʻafiaga o Gliclazide MV (faʻateleina le aʻafiaga o le hypoglycemia)

Miconazole (pe a faʻapipiʻiina pe faʻaaogaina i le mucosa o le ooto tautala i foliga o se gel): faʻaleleia le aafiaga o le hypoglycemise o le MV Gliclazide (o le hypoglycemia e mafai ona atiina ae i le hypoglycemic coma).

Le fautuaina mo le faʻaaogaina:

O le Phenylbutazone e faʻaleleia le aafiaga o le hypoglycemic derivatives (sulfonylurea (derivatives) (faʻaaogaina mai le fesoʻotaʻiga ma masini o plasma ma / poʻo le faʻagesegeseina o latou manava mai le tino).

E sili atu le faʻaaogaina o se isi vailaau faʻasaina.

O le ava malosi e faʻaleleia ai le hypoglycemia, faʻasaina ai le taui o taui, e mafai ona fesoasoani i le atinaʻeina o le hypoglycemic coma.

E tatau ona lafoai le faʻaaogaina o le ava malosi ma ave vailaʻau, lea e aofia ai le ava malosi.

Faʻatasiga e manaʻomia ai le lapataiga:

O le faʻaoga tutusa o vailaʻau nei e mafai ona faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le fualaau o le Gliclazide MV ma i nisi tulaga e oʻo atu ai i le amataga o le hypoglycemia:

o isi vailaʻau faufau (insulin, acarbose, biguanides), beta-blockers, fluconazole, angiotensin-liliu mai inhibitors o le enzyme (captopril, enalapril), faʻatautau o le receptor H2, maso o le monoamine oxidase inhibitors (MAO I), sulfonamides ma vailaʻau e le faʻamaʻi faʻamaʻi.

Glyclazide MV-faʻavaivaia fualaau faasaina

Le fautuaina mo le faʻaaogaina:

E le fautuaina le faʻasoa faʻatasi ma le danazol ona o le lamatiaga o le faateleina o le kulukose toto. Afai e le mafai ona teena le faʻaaogaina o le danazol, ona faʻamatala atu lea i le tagata maʻi le taua o le pulea o le maualuga o le kulukose i le toto ma le urine. O nisi taimi e manaʻomia le fetuʻunaʻi o le fua o le Gliclazide MV i le taimi ma le maeʻa o togafitiga danazol.

Faʻatasiga e manaʻomia ai le lapataiga:

O le chlorpromazine i luga o gase (sili atu ma le 100 mg i le aso) e faʻaleleia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻaitiitia le faʻamalositino o le inisalini.

Glucocorticosteroids (faʻaogaina faʻapitoa ma le faʻaoga i le lotoifale: faʻaogaina o le tino, paʻu ma le faʻasaʻo) ma le tetracosactrin faʻalauteleina le kulukose o le toto ma le gaosiga talafeagai o le ketoacidosis, ona o le faʻaitiitia o le gaʻo gaʻo i le glucocorticosteroids.

β2-adrenostimulants - ritodrin, salbutamol, terbutaline (faʻaoga faʻaaoga) mafua ai le faateleina o le kulūkose.

Taulaʻi faapitoa i le taua o le siakiina e le tagata lava ia o le kulukose toto. Afai e manaʻomia, faʻafesoʻotaʻi le tagata maʻi i togafitiga insulin.

Afai e manaʻomia lou faʻaogaina o faʻasalalauga o loʻo i luga, e tatau ona e gauai faapitoa i le puleaina ole maualuga ole kulukose o le toto. Atonu e talafeagai le toe fetuutuunai o le MV Glyclazide i le taimi o le faʻasologa faʻasolosolo ma pe a uma le faʻamalolo o le fualaau faaopoopo.

O le faʻafelagolagomai faʻatasi o Gliclazide MV ma fualaau faʻamalosi (warfarin, ma isi) e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaopoopoga o le faʻaogaina o fualaau oona. E mafai ona manaʻomia le fetuutuunaiga o vailaʻau faʻamaʻi.

Tagata e Faamauina le Tusi Faamaonia

JLLC "Lekpharm", Malo o Belarus, 223141, Logoysk, ul. Minskaya, 2a, tel / fax: +375 1774 53 801, imeli: [email protected]

Lauga o le faʻapotopotoga talia faʻatagaga mai tagata faʻatau i le tulaga lelei o le oloa i le teritori o le Malo o Kazakhstan

Sui Ofisa o le Lekpharm COOO i le Malo o Kazakhstan,

050065, Republic of Kazakhstan, Almaty, Itumalo Almaly, ul. Kazybek bi, i. 68/70, tulimanu o le st. Nauryzbay batyr, tel. 8 (727) -2676670, fax 8 (727) -2721178

Igoa, tuatusi ma auiliiliga faafesootai (telefoni, fax, i-meli) o le faalapotopotoga i le teritori o le Malo o Kazakhstan e nafa ma le siakiina o le sapalai o fualaau faasaina

Sui Ofisa o le Lekpharm COOO i le Malo o Kazakhstan,

050065, Republic of Kazakhstan, Almaty, Itumalo Almaly, ul. Kazybek bi, i. 68/70, tulimanu o le st. Nauryzbay batyr, tel. 8 (727) -2676670, fax 8 (727) -2721178,

Tuua Lau Faamatalaga