Lafitaga sili a Rusia mo le maʻisuka

O le maʻi suka o se maʻi matautia e manaʻomia e le gata i togafitiga faafomaʻi, ae faʻapea foʻi togafitiga togafitiga. Pe a filifilia se nofoaga autu o le maʻisuka, e tatau ona e gauai atu i foliga o togafitiga o le faamaʻi, o le mafai o le physiotherapy ma isi auala faaopoopo o togafitiga.

O le maʻisuka e mafai ona mafua ai le gaʻo, toto maualuga ma maʻi faʻamaʻi faʻamaʻi. Le togafitiga o le maʻisuka i totonu o falemaʻi e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi ma ia mafaufau i faʻamaʻi faʻatasi.

O le Ofisa Tutotonu o le Diabetology o loʻo i ai le galuega autu e puipuia ai le atinaʻe o faʻafitauli, mo se faʻataʻitaʻiga, macro- ma microangiopathies. O le faʻaaliga sili ona mataʻutia o le macroangiopathy o le faʻaleagaina o le myocardial.

O a mea tau tupe mo?

O le maʻisuka o se faʻamaʻi o le tino o le endocrine, e fesootaʻi ma faʻafitauli o le tino i le tino. I totonu o tagata, o metotia suʻesuʻe e faaalia ai se maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma le urine.

O lenei mea o se togafitiga ogaoga, ma afai e te le taulimaina, o le a vaʻaia le vaʻai a le tagata ma e mafai ona faʻavaivaia le masini vascular system. O le maʻisuka e matautia mo ona faʻalavelave, ma e masani ona oʻo atu i le le atoatoa.

I Rusia, o le togafitiga o le maʻisuka i falemaʻi o loʻo i luga o le maualuga o tagata tomai faapitoa. I totonu o falemaʻi o Rusia, o tagata tomai faapitoa e galulue e ofoina auala eseese mo togafitiga lelei o le maʻisuka.

O le nofoaga o le maʻisuka e galue e faasaʻo ai le metabolism o le maʻisuka ma puipuia ai faʻafitauli. Afai e togafitia le maʻisuka, e faʻaaogaina se taumafa gaʻo-faʻatapulaʻaina, faapea foi:

  • vailaau faafomai ma aʻoga faaletino,
  • siakila.

O le togafitiga mo togafitiga o le maʻisuka o le sini lea e puipuia ai le faʻaleagaina. E masani ona faʻaaoga le magnetotherapy ma isi togafitiga faafomaʻi.

Sanatoria mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e faʻamoemoe e faʻaitiitia le mamafa o le maʻi ma taofi le tele o faʻafitauli. Endocrinologists faigaluega i falemaʻi, oe filifilia togafitiga taʻitoʻatasi. I le taimi muamua, e tatau i le maʻisuka ona faia se paleni taumafa ma le aofia ai le suka mai a latou meaai.

O fomai e saili e fofo le maʻisuka e ala i le faatonuina o vai inu, o vailaau ma togafitiga o le okesene i le tagata gasegase. Mo maʻi e maua i le maʻisuka, ua saunia le magnetotherapy ma le cryotherapy.

Faʻatautaia o le maʻisuka ituaiga 2, o le maʻisuka ituaiga 2 e togafitia i le maualalo o le vevela. Faatasi ai, e vavalalata vaa, ona faalautele lea. O se taunuuga o le malosi o le lulu i luga o le tino, o le metabolism e faaleleia, o le aofai o kulukose i totonu o le toto e faaitiitia.

Pe a taofia e se faalapotopotoga endocrinological saniporium diabetes lona atinaʻe, aua o se endocrinologist e galue ma se tagata, o loʻo tauivi ma faʻafitauli o le tino. O le tagata gasegase e tatau ona pipii i le molimau. O le a taʻu atu e le fomaʻi ia te oe le mea e togafitia ai le maʻisuka poʻo le tagata maʻi o le a maua faʻamatalaga ia te ia lava.

O le maʻisuka togafitiga e galue e puipuia ai faʻalavelave, faʻamalosia le puipuiga o le maʻi, faʻaleleia le faʻaoga o le tino ma faʻaleleia le tulaga lautele o le tino.

O le nofoaga autu ole maʻisuka e maua ai:

  1. faia o le siakiina masani o le toto: cholesteria, hemoglobin glycosylated, tui toto ma suega mo laisene,
  2. suesuega toto toto toto,
  3. mataʻituina pea o le soifua maloloina lautele ma le mataituina o taualumaga,
  4. faʻatulagaga o le aʻoga o le maʻisuka,
  5. suʻesuʻe toto toto.

O loʻo sili atu ona lelei le faʻaaogaina o falemaʻi e ofo atu ai i le taimi nei a latou tagata tafafao maimoa ma togafitiga mo le togafitia o le maʻisuka. O le maʻisuka vae, o ituaiga eseese o le neuropathy ma isi faafitauli ua puipuia.

O potu taʻitasi e maua ai lana lava aʻoga o le maʻisuka. E masani ona faia e le tagata maʻi ia togafitiga o le physiotherapy ma nisi o mea faaletino.

Faʻamasino i latou. M.I. Kalinina i Essentuki

I totonu o falemaʻi o Rusia latou te togafitia ai le maʻisuka, faʻafetaia faafitauli ogaoga ma saili mea e mafua ai le le atoatoa o le tino. O le togafitiga e aofia ai le ono taumafataga i le aso, e fetaui ma le faʻamaʻi maʻi o le maʻi. O loʻo faʻatulagaina i potu 'aiga e tolu i lalo o le vaavaaiga a le au.

Le aoga o se fale e nonofo ai tagata mamai e maua i le maʻisuka:

  • aʻoaʻo e faia a oe lava meaai i aso taitasi,
  • le mafai ona togafitia tamaiti mai le 3 tausaga,
  • faʻamalositino i le falemaʻi i lalo o le vaavaaiga a se faiaoga tomai,
  • potu mafanafana ma tulaga uma
  • mea na faia mo gaoioiga i fafo,
  • tagata tafafao maimoa e ofoina mai le fofo,
  • mea e faʻaaogaina ai masini mo le pancreas.

Naʻo le toesea o le fale mo togafitiga o le maʻisuka o le tau taugata. O togafitiga faʻatasi ai ma fale faʻaputu e tau mai i le 2000 i le 9000 rubles i le aso.

Ogatotonu o le Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Rusia Rusia "Ray" i le aai o Kislovodsk

I le taimi nei, o se tasi o nofoaga aupito sili ona lelei e teu ai fomaʻi e fesoasoani ma aʻoaʻo tagata gasegase e pulea le faʻamaʻi ma faʻaleleia le tulaga o tagata gasegase.

O le nofoaga o le maʻisuka ua ofoina atu auaunaga nei:

  • 4 taumafataga i le aso ma le ono mafai ona muaʻi faʻatulagaina meaai mo meaai 1-15 e fuafua i le faʻamaʻi,
  • suʻesuʻega faʻapitoa ole togafitiga ma faʻataʻitaʻiga uma,
  • faʻataʻitaʻiga atoa e faʻaaoga ai metotia faʻaonaponei ma fualaau faʻasaina,
  • togafitiga o le physiotherapy ma togafitiga,
  • Nasaran vai togafitiga
  • ozone togafitiga ma mini-saunas o le pino-steam,
  • le avanoa e faia ai vailaʻau vai.

Faatasi ai ma le faaopoopoina o se pasefika aso nei, o se solarium, o se potu komepiuta e maua ai le initaneti, o se malae taalo mo tamaiti, o le totogi saogalemu ma isi mea faafiafia mo tagata matutua.

O se aso i totonu o le potu e tasi e sili atu i le 5,000 rubles. O le tau e aofia ai meaʻai, falemaʻi ma togafitiga.

Togafitiga o le maʻisuka ma le le atoatoa o le tino i totonu o falemaʻi o Rusia

Togafitiga maʻisuka malosi ma le faʻafitauli o le tino ua faʻatuina i le taimi nei i le tele o falemaʻi faʻapitoa e faʻapitoa i le togafitiga o tagata mamaʻi ma faʻamaʻi o le tino. Ae ui i lea, o lenei vaega o tagata gasegase e manaʻomia togafitiga e le gata i le maʻisuka, ae faʻapea foʻi ma le tele o faʻamaʻi pipisi.

Vaʻai i le ata atoa o nofoaga faʻapitoa i vaega o togafitiga

E tusa ai ma fuainumera, e 17% o feeseeseaiga uma e faatatau i le le lelei o le faʻatulagaga o togafitiga faʻasao e fesootai tonu ma le togafitiga o le maʻisuka ma le le atoatoa o le maʻisuka, ma, i le tele o taimi, ma le leai atoatoa o se meaʻai lelei ile falemaʻi mo lenei vaega o tagata gasegase. I le tele o falemai faʻapitoa i togafitiga faafomaʻi tagata gasegase ma le maʻisuka ma le le atoatoa o le tino O se polokalame ua taua o le Aoga mo le Puleaina o Maʻisuka ua uma ona faalauiloaina. E tusa ai ma lenei polokalame, ua aʻoaʻoina le tagata maʻi e pulea le faʻamaʻi, e pulea le ala o le maʻisuka, ma auai malosi ai i togafitiga. I le aʻoga o le puleaina o le maʻisuka, o loʻo aʻoaʻoina ai tagata mamaʻi mataupu faavae o le lelei o le paleni o meaʻai, pulea lelei o le tagata lava ia, auala eseese o le faia o gaioiga faʻaletino, faʻapea foi ma le faasaʻoina o inisalini e tusa ai ma le maualuga o le glycemia.
I le togafitiga o le maʻisuka, o le puipuiga vave o ona faafitauli faigata e tele sona taua, o le mea lea, o togafitiga ma le puipuia o faʻafitauli o le maʻisuka i le sanatoria o le auala sili lea ona aoga O Rusia, CIS, atunuu o le lalolagi. Togafitiga o le maʻisuka i falemaʻi Moscow vaega, Itumalo Tutotonu o Rusiai luga Altai i Belokurikhai Novgorod vaega i luga falemai Staraya Russa ma i totonu isi itulagi na o le tulaga o taui e faia.O le togafitiga o le maʻisuka ma le faʻafitauli ole gasegase o loʻo faʻamuamua i le faasaʻoina o le gaʻo gaʻo ma le puipuia o faʻafitauli. I le togafitiga o Rusia, i le togafitiga o le maʻisuka (maʻisuka situs), o mea taumafa faapitoa e faʻaaogaina ma le faʻasaina o gaʻo kulū faigofie e mafai ona faʻaaogaina, togafitiga togafitiga, togafitiga togafitiga faʻasolosolo, faʻasologa o le balneotherapy (faʻataʻitaʻiga, radon bath). Mo le puipuia ma le togafitiga o faʻafitauli o le maʻi suka i lona toga togafitiga, e le gata o le faʻaaogaina o le suka, ae o le physiotherapy (faʻataʻitaʻiga, magnetotherapy) ma isi metotia.

Vaʻai i le ata atoa o nofoaga faʻapitoa i vaega o togafitiga

Togafitiga o le maʻisuka ma le faʻafitauli o le tino i vailaʻau faʻasaina Moscow vaega , Leningrad eria isi eria O Rusia faʻapea foi i totonu o atunuu CIS e le tu tumau. Faʻaauau le atinaʻeina ma le faʻaaogaina o auala fou o togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka.
Lalo o falemaʻi e faʻamanuiaina ai tagata mamaʻi ma le maʻisuka ma le faʻafitauli o le tino, o faʻamatalaga e uiga i lea mea e mafai ona mafaufauina e matua faʻatuatuaina. Auiliiliga e tatau ona siakiina ma pule pe a resitalaina se taamilosaga i se falemaʻi ma togafitiga o le maʻisuka ma le le atoatoa o le maʻisuka.

Togafitiga o le maʻisuka i falemaʻi Moscow vaega

Falemai Tutotonu o Falemai Arkhangelskoye Matagaluega o le Puipuiga a le Rusia
O loʻo i ai i tuafanua, i luga o auvai o le Vaitafe o Moscow, 18 kilomita mai Moscou i luga o le alatele o Volokolamsk (20 kilomita i luga o le auala tele o Ilyinsky). I totonu o le potu pamu pamu o le Arkhangelskoye sanatorium o le Matagaluega o le Puipuiga a le Rusia, o le averesi o le sulphate calcium-magnesium-sodium o Arkhangelsk na aoteleina. O le sodium chloride brine vai e faʻaaogaina mo le balneotherapy ma i totonu o le vai e faʻavaivai ai i le faʻamalieina o vai. O le matagaluega "tina ma tamaiti" o le falemai "Arkhangelsk" o le Matagaluega o le Puipuiga o le Russian Federation na faatulagaina le togafitiga o le maʻisuka ma isi faamaʻi mo matua ma fanau mai le 4 tausaga.

Sanatorium "Dorokhovo»
O loʻo i totonu o vaeluagavaga vaeluaga o le vaitafe Moscow ma Ruza, 85 km mai Moscow (MKAD - West) ma 37 km mai Ruza. O mafuaʻaga autu o le Dorokhovo Sanatorium o le calcium sulfate-magnesium (mineralization 2.8 g / l) vai, lea e faʻaaogaina mo le togafitiga o togafitiga, fufuluina ma le faʻaleleia o vai, masini soda chloride mo baths, vaieli, ma le faʻavaivai. I le fale o Dorokhovo, o le togafiti o le maʻisuka e le o aofia i totonu o faʻamatalaga autu faafomaʻi a le falemaʻi, ae o le filifiliga.

Sanatorium "Yerino"
O loʻo i le itumalo o Podolsky o le Moscow Moscow, 20 kilomita mai Moscou, i luga o auvai o le Vaitafe o Pakhra. I luga o le teritori o le Sanatorium "Erino" o loʻo i ai se paka tele ma se isi itu o vaomatua fefiloi. O le Sanatorium "Erino" ua avea o se tasi o mea pito sili ona lelei i le togafitiga o totoga o meaʻai, masukalokeletal, o le faʻafitauli o le tino. O le mafuaaga masani o le Yerino Sanatorium o le vai o le Yerinskaya mineral. O le vaieli o loʻo i luga o le teritori o le falemaʻi "Erino".

Sanatorium "Zvenigorod", Zvenigorod
O loʻo i luga o auvai o le Vaitafe o Moskva, i luga o le teritori o le fanua muamua o Sheremetyevs 'Vvedenskoye i le ogatotonu o le paka faasolopito o le 56 heta. O mafuaʻaga autu o le Zvenigorod Sanatorium o le magnesium sulfate-calcium water (mineralization 2.5 g / l), e faʻaaogaina mo le togafitiga o togafitiga, o potu pamu vai vai i totonu o fale falemaʻi. O le sodium chloride brine (mineralization 101 g / l) e faʻaaogaina mo pusa paʻu. I le falemaʻi "Zvenigorod" talia tagata matutua ma tamaiti e maua i le maʻisuka /

Sanatorium "Mareta"
O loʻo i ai i totonu o se paka tuai tele o le fanua muamua a Marfino. O le falemaʻi o loʻo taʻua o se tasi o taʻaloga aupito sili i le militeli i Moscow. I le teritori o le falemai "Marfinsky" na togafitia lelei togafitiga o gasegase o le cardiovascular system, system broncho-pulmonary, o gastrointestinal tract, system musculoskeletal, ogatotonu tutotonu ma tuafesootai,afaina o le gynecology ma le urology, maʻi fomaʻi ma le endocrine.

Sanatorium "Mozhaysky"

E tu 115 kilomita mai le Moscow Ring Road, i totonu o se vaomatua e lata ane i le vaitafe o Mozhaisk.
cardiovascular system. O le falemaʻi o Mozhaisky o loʻo togafitia ai faʻafitauli o le gastrointestinal tract, o le tino o le tino, masculoskeletal system, respiratory system, disabilities.

Fale toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia nofoaga tutotonu "Orbit-2"(Lala o le Federal State Institution" Federal Medical Centre "o le Ofisa o le Pulega o Meaaloa a Federal Property)
O loʻo i totonu o le itumalo Solnechnogorsk, 50 kilomita mai le Moscow Ring Road, i se tasi o vaega aupito sili ona matagofie ma le faʻaleleia o mea faʻalenologia o le Moscow Region, e le mamao mai le fanua a Alexander Blok "Shakhmatovo". O le mineral water Solnechnogorskaya mai lona lava lelei o le fale o le Orbita-2 (o se lala o le Federal Medical Center Federal Medical Center o le Federal Property Management Agency) ma le loloto o le 530 mita e faaaoga mo le togafitiga. O le eleʻele-mineralized sulfate magnesium-calcium vai ma se mea e sili ona taua o mea o elemene (iodine, uila, iron, fluorine, kasikoni, arsenic ma boron). O le maualuga o le sodium chloride e faʻafefe ai le vai (M-115-120 g / l, bromine 320-30 mg / l) e faʻaaogaina mo vai taele ma vaieli i le faʻafefe ma vai masani masani i vailaʻau eseese. Sanatorium "Orbita-2" o loʻo ofoina togafitiga, toe faʻaleleia o gasegase e maua i le maʻisuka II i le Art. taui poʻo le faʻaleagaina o le gaosiga o le carbohydrate. Lauga: 141541, Moscow vaega, solnechnogorsk district, der. Tolstyakovo, RVC "Orbit-2".

Sanatorium "Peredelkino"
O loʻo i le itu i saute sisifo o Moscou, i totonu o se paka vaʻaia lelei vaomatua ma vaʻai faʻasoa ma laau o loʻo i luga o le eria o le 70 heta.
cardiology. Peredelkino sanatorium o loʻo tuʻuina atu togafitiga nei togafitiga: toe faʻaleleia pe a maeʻa le gasegase o le myocardia ma le taotoga o le fatu, faʻamaʻi o le masculoskeletal system, maʻi o le maʻisuka, toe faʻaleleia pe a uma le tafe.

Sosooga faʻapitoa "Moscow vaega»Pulega Faa-Peretania o le Malo Rusia
O le falemaʻi o le taʻiala sili lea o le taulaga aupito sili ona lelei, multidisciplinary sanatoriums. O le falemaʻi o loʻo i le itumalo o Domodedovo o le itumalo Moscow, i luga o auvai o le Vaitafe o Rozhayka, i le teritori o le 118 hectares o le vaomatua matagofie. I le paka o le falemaʻi "Moscow" UD Peresitene o le Rusia
: vaipuna, auala ma ala savali ua faʻamaʻaina e susulu. E lua fale e nonofo ai i le teritori: o se faʻalavelave faʻafou nei e fitu-tala, ma o le fale o le "tamaoaiga" o se fale e lua-fausaga masani o se fale o le maota o le 19 seneturi. I totonu o fale o le falemai o le "Moscow Region" UD Peresitene o le Rusia: Malo tetele, faleoloa, fale ata, fale matagofie. Polokalame o togafitiga "Maʻi maʻi suka". Mo togafitiga i le falemaʻi "Moscow" UD Peresitene o le Russian Federation
talia tagata matutua faʻapea foʻi matua ma tamaiti mai le 16 tausaga. Matua ma tamaiti o soo se vaitausaga latou te faia se tafaoga (2 fale).

Fale o le Sanatorium-Center complex (Center for Rehabilitation therapy named after Likhodey) "Rusia "
O loʻo tu i luga o auvai o le Vaitafe o Ruzsky i se nofoaga mama ma matagofie o le faʻalapotopotoga o le Moscow Region, o loʻo siomia e vaomatua puipuia. Fale faʻapitoa mo togafitiga (Center for Rehabilitation Therapy named after Likhodey) "Rus" e taliaina tagata mamaʻi mo togafitiga i faafitauli o le cardiovascular system, organs digestive, musculoskeletal system, disorders disorders.

Sanatorium "Solnechnogorsk "Naval

O loʻo i ai 59 kilomita i matu-sisifo o Moscow i luga o le alatele o Leningrad ma le 6 kilomita mai le nofoaga. Solos, i se paka tele tuai ma se vaituloto i le ogatotonu, 5 kilomita mai le Vaituloto Sese.
Ua talia e le Solnechnogorsk Sanatorium o le Neivi ia tagata gasegase mo le togafitia o faafitauli o le cardiovascular system, o le gastrointestinal tract, system musculoskeletal, ogatotonu ma le gasegase o le tino, gaʻo, fafine ma le tane, ma le maʻi o le endocrine.

Sanatorium "Pines"
O loʻo i le itumalo Ramensky o le Moscow Region, i luga o le eria o le 7 hectares, e lua fale mo le faʻataʻitaʻiina o tagata tafafao maimoa, o fale faʻaletulafono ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i le soifua maloloina ma le tino. O le Sanatorium "Sosny" i le itumalo o Ramensky e le o fuafuaina mo le mauaina o le 223 tagata tafafao maimoa. O le falemaʻi e taliaina ai tagata mamaʻi mo togafitiga i faafitauli o le cardiovascular system (faapitoa faapitoa), faʻamaʻi o le tino o le tino, system endocrine, ma le masculoskeletal system.

Faletalimalo "Tishkovo"
O loʻo i luga o auvai o le Vaitafe o Pestovsky i se vasa faasao 48 kilomita i matu sasaʻe o Moscow ma 12 km mai Trinity-Sergius Lavra. I luga o le teritori o le Tishkovo nofoaga e maua ai punavai o le suavai: suavai vaivai (mineralization 3.6 g / l) sulfate magnesium-calcium-sodium (e pei o Zheleznovodsk "Slavyanskaya"), mo le togafitiga ma le malosi o le promide chloride sodium brines (mineralization 130 g / l) mo le taele taele. O Tishkovo faʻapitoa e tuʻuina togafitiga, faʻaleleia ma toe faʻaleleia mo tagata matutua ma tamaiti e maua i le maʻisuka. O Tishkovo faʻapitoa e togafitia togafitiga i le Moscow Region i vaega nei: o le cardiovascular system, musculoskeletal system, respiratory tract, diabetes, organs digestive, vavalaʻau.

Sanatorium "Tele"

E 25 kilomita mai Moscow i luga o le autafa o Ryazan. O le falemaʻi e aofia ai le 16.5 hectares i le vao coniferous-deciduous. Sanatorium "Udelnaya" e tatala i le tausaga atoa ma talia tagata matutua ma tamaiti mai le 3 tausaga e malolo ma togafitiga. I le teritori o le falemai "Udelnaya" ei ai se paka ma gazebos, o se vaituloto ma se matafaga, auala faafomai, o se paka o leoleo. Udelnaya sanatorium na te ofoina atu togafitiga i le Moscow Region i vaega nei: o le cardiovascular system, musculoskeletal system, organs digestive, diabetes

Falemaʻi faʻamaʻi latou. V.P. Chkalova (tapunia mo le fausiaina)
Faʻafesoʻotaʻi faʻasalalau ua faaigoaina mulimuli ane V.P. O Chkalova e lata ane i le aai anamua o Rusia o Zvenigorod, i se togavao matagofie, i luga o auvai o le Vaitafe o Moskva, e le mamao mai le monastery, na faavaeina e St. Savva Storozhevsky, o se tama aoga a Sergius o Radonezh. Na faʻavae le falemaʻi i le 1957. O loʻo faʻaaogaina vai inu "Chkalovskaya" sulphate magnesium-calcium mo le togafitiga o le togafitiga, faʻafefe o le gums i le taimi o le maʻi faʻasolosolo.
O le falemaʻi e faʻapitoa i le galulue ma tagata maʻi na maua i le maʻisuka mo le silia ma le 20 tausaga. "Aoga o le maʻisuka." Faʻafesoʻotaʻi faʻasalalau ua faaigoaina mulimuli ane V.P. Chkalova talia tamaiti ma matua ma tagata matutua o loʻo maua i le maʻisuka.

Sanatoriums i isi itulagi o Rusia

Vaʻai i le ata atoa o nofoaga faʻapitoa i vaega o togafitiga

Altai Territory

Sanatorium "Belokurikha", falemaʻi" Belokurikha "
O faʻafitauli autu o le faʻamalolo o le vaega o le Belokurikha: vai o minerale, faʻamalolo o le palapala ma se faʻafitauli o le faʻamalolo. O le tamaoaiga o le vaega o le Belokurikha o le eletise o le carbonate hydrocarbonate-sulfate sodium low-mineralized, o loʻo maua ai le maualuga o le 'eletini silicic. Mo togafitiga inu: Belokurikhinskaya Vostochnaya - faʻapipiʻi vai-vai-calcium-satela-chloride magnesium-calcium-sodium o le pusa o le Berezovsky. Vaega faʻapitoa mo tagata matutua, tamaiti ma tagata talavou e maua i le maʻisuka.

Sanatorium "White Sea"
O le faleoloa "Belomorye" o loʻo i totonu o se vaomatua faʻatoʻaga, i le auvai o le Vaituloto Smerdye Lake, 36 kilomita mai Arkhangelsk. O faʻafitauli autu o le faʻamalolo. Mineral (chloride-sulfate sodium) suavai, palapala elepeti. E talia e tamaiti o loʻo maua i le maʻisuka (naʻo le taimi o le faʻavaeina o kulupu, ma le faʻatagaina o le faʻapipiʻiina o se komiuniti mo le soifua maloloina e le endocrinologist a tamaiti). Faailoilo: maʻi o le maʻisuka, tulaga o taui. Mo le togafitiga atoa i le falemaʻi, e tatau i tamaiti ona faia se tui insulin, se peni tui, ma se pusa suʻega mo le fuafuaina o le suka.
Lauga: 164434 Aʻoga o Arkhangelsk, Itumalo o Primorsky, nuʻu o Belomorye sanatorium "Belomorye"

Astrakhan eria

Sanatorium "Tinaki"
O le mafuaʻaga autu o le falemaʻi o le tau, vai eli ma le faʻamalolo o le palapala. O le taua tele o le natura moni o le fale o Tinaki o se vevela vevela, ma le vevela, e mafai ona faʻaititia le 30% poʻo le maualalo ifo o le maualuga o le taumafa i le taumafanafana. Omea moli "Tinak" sodium chloride brinine (M 100-110 g / l, bromine - e oo atu i le 0.120 g / l). O vai faʻafefiloi (faʻasalaga i le vai fou 1: 9) o se vailaʻau faʻasaina e maualalo le televave-pei o vai lauiloa o ituaiga Mirgorod ma Minsk. I le faʻaopoopoga, o le falemaʻi e iai le pele o le sulphite-omea suamalie palapala. Talia togafitiga mo tagata matutua ma tamaiti e maua i le maʻisuka

Bashkortostan Republic

Sanatorium "Krasnousolsky", Krasnousolsk
O faʻafitauli autu o le faʻamalolo. Climate, suauu palapala, 4 ituaiga o vai o minerale. Calcium sulfate low-mineralized (1.7-2.5 g / l) vai pH 7.54, T 6.5 ° C. O vaega sili ona taua o le vailaʻau kemini o le calcium ma le sulfate ions, faʻamaoaigaina i vailaʻau faʻasaina. Faʻaaogaina mo togafitiga. Vaivai radon (Rn 20 nki / l), vai masini vai-saline sodium. Faʻaaogaina mo vailaʻau faʻamaʻi, iniseti. Satema chloride vai siliva oona e aofia ai iodine, vaimini, pulu, hydrogen sulfide. Faʻaaogaina mo le balneotherapy, faʻamaʻaloga o le toto, goto irrigation. Suauu chloride brines (70-80g / l) faʻatonuina o le sulugatiti (50-60 mg / l). Faʻaaoga mo le balneotherapy, gynecological irrigation. Vaega faapitoa mo togafitiga o le maʻisuka

Vladimir eria

Sanatorium "Pine vao "
O le autu autu o le falemaʻi o le vai o le 2 ituaiga: o le kashinsky (calcium-sodium-magnesium) o le kasela (kashinsky) (faʻaaogaina e togafitia ai le gastritis, ulutala peptic ma le ulutala duodenal 12, chronic colitis, maʻi o le ate, le biliary, pancreatitis) , o le sodium chloride sili ona mumu, e talitutusa lava ma mea e tutusa ma vai o minerale a le Staraya Russa i le Novgorod Region (faʻaaogaina o bathubs mo le togafitia o faʻamaʻi o le masukalokelet system ata, cardiovascular, faʻalavelave popole, nisi o faʻamaʻi vailaʻau). Vaega faʻapitoa mo tamaiti ma tamaiti matutua o loʻo maua i le maʻisuka

Volgograd laufanua

Sanatorium "Kachalinsky"
Faʻafeiloaʻi taumalulu i totonu o se nofoaga puipui puipuia latalata i le Don, 60 km mai Volgograd. Mo le tele o tausaga, o le falemaʻi faʻapitoa i le togafitiga o faʻamaʻi fatu fatu ma le maʻisuka.

Ivanovo eria

Sanatorium "Obolsunovo"
Sanatorium "Obolsunovo" e 28 maila. mai le aai o Ivanovo i le pine pine-pine. O faʻafitauli autu o le faʻamalolo. O le vai minerale "Obolsunovskaya" e faatatau i le suka o le chloride-sodium, o lo oi ai se maualuga o mea e maua mai i le suka, iodine. Talia tagata matutua o loʻo maua i le maʻisuka (tala faʻatasi)

Kaliningrad region, Svetlogorsk

Sanatorium "Svetlogorsk "
O vai o minerale o Svetlogorsk punavai o le sodium bicarbonate-chloride composition faatasi ai ma le maualuga o meaola o iodine ma fuluinu e faaaoga mo le togafitiga o togafitiga, sodium chloride bromides mo le balneotherapy. O loʻo faʻaaogaina e le nofoaga le paʻu peʻa mai le Gorelooye faaputu 4 km mai le aai o Svetlogorsk. Talia tamaiti e maua i le maʻisuka

Kaluga eria

Taunuuga "Faailoga"
O le falemaʻi "Faailoga" ua tatalaina ai se matagaluega o le tausiga ma le faʻaleleia o le soifua maloloina pe a uma togafitiga faʻamaʻi o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Tuatusi vaega o nofoaga

Soifua Maloloina "Zorka"
Tagata maʻi maua i le maʻisuka o tausaga uma, togafitiga o faʻafitauli o le maʻi suka, "Aoga a le maʻisuka."Falemaʻi ile falemaʻi e faʻaaogā ai meaʻai soʻo fou ua saunia ma le filifilia e le tagata lava ia o calorie i aso taʻitasi.

Faletalimalo Anapa

Sanatorium "Faamoemoe "
Faʻataʻitaʻiga faʻamaʻi ma 50 moega. "Aoga o le maʻisuka." O le falemaʻi e tu latalata ane i le falemaʻi vai inu vai inu vai ma vai faʻamalolo o Semigorsk ma Anap.

Gelendzhik Health Resort

"Faamoemoe SPA & Sea Paradise"
O le fale o le "Hope, SPA & Sea Paradise", na i ai i le nuu o Kabardinka, na fausia i le 1996. O le polokalame "maʻi o le maʻisuka". Faailoga. Preditebetes, faʻaleagaina le glucose toleni. O le maʻisuka ituaiga I ma le II o le agamalu ma le agavaʻa i se tulaga o le faʻamausaliina O le maʻisuka anneuropathies.

Foothills o le Caucasus.

Hot Key Resort
Psekupsky mineral water, na o le 17 punavai. Goryachiy Klyuch e na o le pau lava lea o le nofoaga i Rusia o loʻo faʻamaopoopoina ai faʻamalologa o vailaʻau o Essentuki ma vaiinu o le hydrogen sulphide o le Matsesta. O le hydrogen sulfide chloride-bicarbonate calcium-sodium thermal (e oo atu i le 60 ° C) o vaiinu vevela punavai ma vai eli alkaline e faʻaaogaina mo masini paʻu. Sulfide bicarbonate sodium ma chloride sodium ma se vai vevela maualalo ma le maualalo o mea e maua ai le hydrogen sulfide ole faʻaaogaina ole togafitiga, fufuluina o le manava ma duodenum. O le Goryachiy Klyuch iodine-bromine vai e vaivai vaivai ma e tele atu iodine nai lo le eleʻele. O le vaega "Foothills of the Caucasus" talia tagata matutua ei ai le maʻisuka

Kostroma region

Sanatorium "latou. Ivan Susanin"
I le falemaʻi latou. Ivan Susanin o loʻo galue ile matagaluega mo le faʻaleleia o tagata mamaʻi ma le maʻisuka. I luga o le teritori o le falemaʻi, e maua mai ai le vai o vailaʻau faʻasaina o ituaiga e lua - inu, sulphate-chloride-sodium, ma le suka. I le togafitiga o tagata gasegase ma faamai pipisi, o le susu o le susu o loo faaaogaina (aoga mo le maʻi o le manava ma le duodenum). I le falemaʻi. Ivan Susanin talia tagata matutua ma tamaiti ma matua.

Lotu Lipetsk

Nofoaga Tutotonu "Prometheus"
O le toto o le minerale lipetsk - o le chloride-sulfate-sodium-iti-mineralized e faaaoga mo le togafitiga. Paʻu o le peaty ferruginous - mo le fofo o le palapala. Talia e tamaiti ma tagata talavou e maua i le maʻisuka

Novgorod vaega

Faletalimalo "Staraya Russa"
E fitu punavai o le minerale o le "Starorussky" ituaiga: - faʻaaogaina ai le eleʻele o le calcium-sodium sili ona manava e faʻaaogaina mo le paina. E lua punavai o vai inu vai maualalo: calcium chloride-magnesium-sodium chloride faatasi ai ma le salinity o le 6 g / l, ma le sodium chloride-calcium-magnesium chloride ma le salinity o le 3 g / l. O le togafitiga o le vaomalo "Starorusskie" o le autu o le vaituloto e ese mai i tulaga masani i le maualuga o mea o le sulfide uʻamea. I le nofoaga a Staraya Russa, o tagata matutua e maua ai le maʻisuka ua maeʻaina mo togafitiga.

Primorsky Territory

Sanatorium Pearl, Shmakovka
O le Shmakovskoye faʻapipiʻi le carbonium hydrocarbonate magnesium-calcium ma le calcium magnesium. O vaega faapitoa, o loʻo i ai le sene siliciki e oo atu i le 100 mg / dm3 ma se aofaiga itiiti o le uʻamea. I le falemaʻi "Shmakovka" o loʻo i ai se matagaluega faʻapitoa mo tamaiti ma tamaiti matutua e maua i le maʻisuka. I le tausaga aʻoga, o tamaiti i le falemaʻi e iai vasega i le aʻoga.

Ryazan eria

Sanatorium "Pine vao"
O le falemaʻi o le multidisciplinary Sosnovy Bor o loʻo i le 20 kilomita i matu o Ryazan i le nuu matagofie o Solotcha. O faʻafitauli autu o le faʻamaloloina. O vai maualalo o punaoa a Solotchinsk.Laititi-mineralized (M 2.7 g / l) o le sulfate-chloride-bicarbonate o le calcium-magnesium-sodium e faʻaaogaina mo le togafitiga o togafitiga, o le sodium bromide chloride brines (M - 136 g / l) e faʻaaogaina mo taualumaga o le balneotherapy ma le vaitaele. Pepa suamalie o le Sapozhkovsky faaputu. O le falemaʻi Sosnovy Bor ua atiaʻe se polokalame: Maʻisuka. Faailoga. Preditebetes, faʻaleagaina le glucose toleni. O le maʻisuka ma le maʻamaʻi o le maʻisuka ituaiga I ma le II i se tulaga o le paleni o taui.
Lauga: Rusia, 390021, Ryazan, Solotcha settlement, Sosnovy Bor sanatorium

Saint Petersburg

Sanatorium "Petrodvorets "
O loʻo i luga o le talafatai o le Gulf of Finland i se nofoaga matagofie, i le aai o lalolagi lauiloa punavai. O faʻafitauli autu o le faʻamalolo. O le chloride sodium low-mineralized vai e faʻaaogaina mo le inu o togafitiga, baths, showers and irrigation. I le falemaʻi "Petrodvorets" togafitiga o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka (ituaiga I ma le II).
Lauga: 198903, St. Petersburg, Petrodvorets district, Petrodvorets, Avrova St., 2, falemai "Petrodvorets"

Sverdlovsk eria

Fono faʻapitoa "Sergi Lalo"
O loʻo i luga o le itu i sasae o le Urals i Sasaʻe i se nofoaga matagofie, i totonu o vaomatua ma fir telefoni 120 km i saute-sisifo o Yekaterinburg. Omea suamalie "Nizhneserginskaya" sodium chloride faatasi ai ma sina vaega o le hydrogen sulfide, na o le pau lea o punavai i le itu o Ural-Siberia. Suavai e faʻaaogaina mo le togafitiga o vai, baths, vai faʻalaʻau, vai suʻaquati, masini faʻavevela, masini vai. I totonu o le falemaʻi "Sergi Lalo" togafitiga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka (ituaiga I ma le II).
Lauga: 623090, Sverdlovsk eria, Lower Lower

Tervropol Territory. Vailaʻau Mineral Caucasian

O le Zheleznovodsk resort e lauiloa mo vai "Slavyanovskaya" ma le "Smirnovskaya", lea e le o iai ni analogues i le lalolagi i o latou fale faamalolo. E lua ona faʻamatalaga autu: faʻamaʻi: totoga o meaʻai, faʻapea ma faʻamaʻi ma urinary tract faamaʻi ma faʻamaʻi faʻasolosolo. I Zheleznovodsk, o togafitiga e faʻamaonia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e maua ai faʻamaʻi faʻamaʻi: gaʻo oona, ma faʻamaʻi o gaʻo ma le urinary tract, musculoskeletal system, ENT organs, gynecological and andrological diseases.

Faʻamasino i latou. S.M. Kirov
I le falemaʻi latou. S.M. E iai le matagaluega faʻapitoa a Kirov mo tamaiti ma tamaiti matutua e maua i le maʻisuka.
Lauga: 357406, Tervropol Territory, Zheleznovodsk, Lermontov St., 12, falemaʻi latou. S.M. Kirov

Tervropol Territory. Vailaʻau Mineral Caucasian

O le faavae o punaoa tau fanua o le minerale carbonic hydrocarbonate-chloride sodium suavai, poo, e pei ona masani ona taʻua i totonu o le nofoaga, vai masima-o le Essentuki No. 17 ma le Essentuki Nu 4, e masani ona avea ma Essentuki o le tele o le balneotherapy resort i Russia (aemaise lava i le togafitiga) .

I le avea ai o se vaega o le polokalama feterale e faʻafefe ai le maʻisuka i le falemaʻi ua faaigoa mulimuli ane M.I. Kalinina, i le mea na aafia ai le maʻisuka i le togafitiga o le maʻisuka mo le 10 tausaga, o le Nofoaga Tutotonu mo le toe faʻaleleia o tagata mamaʻi ma le maʻisuka ma mea moni na fatuina. I totonu o matagaluega faʻapitoa o Essentuki sanatoriums, o tagata maʻi e maua i le maʻisuka ua talia e le au faʻataʻitaʻiga sili ona agavaa ma le au suʻesuʻe saienitisi (sui ma fomaʻi o fomaʻi) i le lautele o le lautele ma le endocrinology resort

Tolauapiga o le Sanatorium ma le fanau "Victoria"
Sanatorium "Vitoria" talia fanau ma matua ma vaega o tamaiti e maua i le maʻisuka
Lauga: 357600, Tervropol Territory, Essentuki, Pushkin St., 22, falemai "Victoria"

Sanatorium "O le penina o le Caucasus"
Vaega faʻapitoa mo tamaiti ma tamaiti matutua o loʻo maua i le maʻisuka
Lauga: 357600, Tervropol Territory, Essentuki, Pushkin St., 21, faleoloa "Penina o le Caucasus"

Sanatorium "Moscow"
I le falemaʻi "Moscow" o loʻo i ai se matagaluega faʻapitoa mo tamaiti ma tamaiti matutua o loʻo maua i le maʻisuka
Lauga: 357600, Tervropol Territory, Essentuki, Anzhievsky Str., 8, falemai "Moscow"

Fale faʻapitoa latou. M.I. Kalinina (FMBA Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Rusia)
Faletupe Tutotonu mo le toe faaleleia o tagata mamaʻi ma le maʻisuka e ala ile natura masani. I le falemaʻi latou. M.I. Kalinina o se matagaluega faʻapitoa mo tamaiti ma tamaiti matutua o loʻo maua i le maʻisuka
Lauga: 357600, Tervropol Territory, Essentuki, Razumovsky St., 16

Sanatorium "Iukureini"
I totonu o le falemaʻi "Iukureini" tagata gasegase e maua i le maʻisuka
Lauga: 357600, Tervropol Territory, Essentuki, Pyatigorskaya St., 46, falemai "Ukraine"

Essentuksky Central Military Milatorium
I le falemaʻi talia tagata maʻi ma le maʻisuka
Lauga: 357630, Tervropol Territory, Essentuki, Andzhievsky St., 13

Tervropol Territory. Vailaʻau Mineral Caucasian

O Kislovodsk narzans e fesoʻotaʻi ma isi. O le taleni autu e faʻaaogaina mo le puipuiina o le paʻu. O vai o le Dolomite Narzan e faʻaalia i le sili atu o le salinity ma le maualuga o le carbon dioxide. O vai o Sulphate Narzan e faʻamatalaina i luga o le maualuga o le carbon dioxide, sulphates, le i ai o le uʻamea malosi, faʻapea foʻi ma elemene (boron, zinc, manganese ma strontium). Dolomite narzan faʻaleleia le gataifale, faʻaleleia le urination ma le excretion o otaota gaosi mai le tino. Sulphate narzan faʻalauteleina le pulelaʻau o le manava, faʻaleleia le faʻafefeteina, faʻaleleia le gaioiga o le ate, faʻaitiitia ai le afaina, ma faʻasalaina le galuega o le bowel. I Kislovodsk, o togafitiga e faʻamaonia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka faʻatasi ma maʻi faʻamaʻi o le tino o le toto, system digestive, masculoskeletal system.

Falemai faafomai o le Ofisa o le Peresitene o le Malo Rusia "Red Stones "
E talia e le falemaʻi Red Stones tagata matutua e maua i le maʻisuka
Lauga: 357740, Tervropol Territory, Kislovodsk, ul. Herzen, 18

I Pyatigorsk e sili atu ma le 40 punaoa - toetoe o ituaiga uma o vai oona. O le tuufaatasiga o carbon dioxide, hydrogen sulfide, sources radon ma le palapala o le Vaituloto o Tambukan, o se tulaga lelei ma le natura faalenatura na fuafuaina ai le taunuuga o le tele o nofoaga eseese i Rusia. Pyatigorsk o loʻo faʻaalia le togafitiga o tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka faʻatasi ma maʻi faʻamaʻi: manava ma gaʻau, ate ma le biliary tract, faʻamaʻi o le faʻalavelave o le gataifale, vaʻa faʻapitoa o pito i lalo, musikaloskeletal system, skin, gynecological diseases of endocrine and inflammatory genesis, vibration maʻi, polyneuritis galue), faʻafitauli o le tino ma nisi.

Sanatorium "Tautotogo"
O le eseesega o le sanatorium "Rodnik" o loo i totonu o se pito matagofie ma le manaia o le nuu o Pyatigorsk, e le mamao mai le vaituloto o "Proval", o loo siomia e nofoaga o balneotherapy ma inu vai punavai. O mafuaʻaga masani: o le faʻamaloloina o le tau, o le faʻamalolo o le Vaituloto o Tambukan ma vai o minerale o le nofoaga o Pyatigorsk. O radon nei (eseese faʻaopoopoga), carbon-hydrogen sulfide ma vai carbon dioxide mo le faʻaaogaina fafo, o le eseese ma le tele o vai eli mo le faʻaaogaina i totonu. O loʻo faʻaaoga e le matagaluega suʻesuʻe ituaiga uma o suʻesuʻega ma meafaigaluega, e aofia ai ma le faʻafesoʻotaʻi ma le faʻamalositino o metotia suʻesuʻe ma sili atu. I le falemaʻi "togafiti" Rodnik "o tagata matutua e maua i le maʻisuka
Lauga: 357540, Tervropol Territory, Pyatigorsk, paʻu. Gagarin 2

Ulyanovsk eria

Sanatorium Itil
O le multidisciplinary balneoclimatic sanatorium Itil o loo i luga o auvai o le Vaitafe o Volga i le vao vao i le aai o Ulyanovsk. O loʻo i ai ni faʻafitauli o ituaiga vai e lua.Faʻatau i le pata-sulfate calcium-sodium magnesium ma le sodium chloride sodium bromine ma le maualuga maualuga o le boron (130 mg / l) ma le iodine (11 mg / l) mo le faʻaaogaina fafo. I le falemaʻi o le "Itil" togafitiga o tamaiti ma tamaiti talavou e maua i le maʻisuka
Lauga: 432010, Ulyanovsk, Orenburg St., 1, falemai "Itil"

Undora Resort

Sanatorium na faaigoa ia Lenin
O le falemaʻi e latalata i le talafatai o Volga, e 40 kilomita mai Ulyanovsk i luga o le ala tele ma 25 kilomita i le Volga. O le autu o mea tau togafitia: tolu ituaiga o vai. Undorovskaya low-mineralized (M-0.9 - 1.2) vai hydrocarbonate-sulfate calcium-magnesium ma se maualuga o mea o meaola (e pei o le "Naftusya"). Faʻaaogaina mo togafitiga. Ole vai-6-lita (6.2-6.4 g / l) o le sulfate-magnesium-calcium e faʻaaogaina mo le togafitiga o togafitiga, microclysters, faʻafefe o le intestinal, tubage, faʻafefe o le vai, fufulu o le gaosiga, ma le faʻamaina. Sodium chloride bromine bathrines bath. Undody Resort e togafitia ai tagata matutua ma tagata matutua i le maʻisuka
Lauga: 433312, Rusia, Ulyanovsk eria, Ulyanovsk eria, le nuu o Undory, falemaʻi e igoa ia Lenin.

Chelyabinsk eria

Sanatorium "Karagaysky Bor"
O le autu autu o le faʻaaogaina o le suamalie "Karagaysky Bor" - o le vai-mineralized (1.5 - 2.0 g / l) hydrocarbonate-sulfate magnesium-calcium mo le togafitiga. Lapalapa pala o le Vaitafe o Podborny (e lata i le nuu o Khomutinino, Itumalo o Uvelsky). I le falemaʻi o le "Karagaysky Bor" togafitiga o tagata matutua ei ai le maʻisuka
Lauga: 457638, itumalo o Chelyabinsk, itu a Verkhneuralskiy, fale ulufale "Karagaysky Bor"

Sanatorium "Ural"
Matagaluega o le tausiga mo tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka (70 nofoaga). O le Sanatorium "Ural" o loʻo i luga o le matafaga o le Vaituloto. Filifili luga. Mineral water - sodium bicarbonate chloride, faatasi ai ma se maualuga maualuga o le uʻamea, o sina mea itiiti. O le vaʻaia o le Vaituloto o Podbornoe e iai le sodium chloride-hydrocarbonate, o se tali alkaline o se ala e maualalo le salinity, ma faʻaaoga mo le taele ma le taʻele. O le togafitiga o le Vaituloto o Podbornoye e faatatau i le lapisi o le vai. I le falemaʻi "Ural" talia tagata matutua ei ai le maʻisuka
Lauga: 457001, Itumalo o Chelyabinsk, Itumalo Uvelsky, s. Khomutino, falemaʻi "Ural"

Vaʻai i le ata atoa o nofoaga faʻapitoa i vaega o togafitiga

Resort Belokurikha

O faʻafitauli autu o le faʻamalolo o le vaega o le Belokurikha: vai o minerale, faʻamalolo o le palapala ma se faʻafitauli o le faʻamalolo. O le tamaoaiga o le vaega o le Belokurikha o le eletise o le carbonate hydrocarbonate-sulfate sodium low-mineralized, o loʻo maua ai le maualuga o le 'eletini silicic. Mo togafitiga inu: Belokurikhinskaya Vostochnaya - faʻapipiʻi vai-vai-calcium-satela-chloride magnesium-calcium-sodium o le pusa o le Berezovsky.

Sanatorium "Belokurikha"

O le faleoloa "Belokurikha" ma le 800 moega e aofia ai mea uma e te manaʻomia mo togafitiga talafeagai, toe faʻaleleia ma malolo. O le nofoaga sili ona tele, sili ona matutua o le soifua maloloina, o le nofoaga autu "Belokurikha" o loʻo i totonu o se vanu matagofie o se mauga mauga, i le pito i lalo o le Altai Mountains, ua ufitia i vaomatua fefiloi ma le tele o conifers.

Vaega faʻapitoa mo tagata matutua, tamaiti ma tagata talavou e maua i le maʻi suka /

Lauga: 659900, Altai Territory, Belokurikha, Ak. Myasnikova, 2

Sanatorium "Rusia"

Sanatorium "Rusia" - o le tele o fale talimalo i totonu o le nofoaga. Faʻatulagaina mo le 730 nofoa ma faʻafetaui mea manaʻomia faʻaonapo nei. I le falemaʻi, naʻo le pau le matagaluega faapitoa o le togafitiga i togafitiga i le endocrinology o loʻo galue i tua atu o le Urals.

Faʻaaliga: o le maʻisuka e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka o le agamalu ma le agavaʻa i se tulaga o le tau o manu. Talia e tagata matutua ma matua ma tamaiti o soo se vaitausaga. Togafitiga o tamaiti mai le 4 tausaga.

Lauga: 659900, Rusia, Altai Territory, Belokurikha, ul.Slavsky, 34

Sanatorium "Faʻapogai o Altai"

O le Sanatorium "Rodnik Altai" (LLC Sanatorium "Zdravnitsa") ei ai se tulaga faafomai tulaga ese, potu mafanafana, o atinae faaleaganuu, faafiafiaga ma taaloga. O le falemaʻi e aofia ai fale e lua e fesoʻotaʻi ma se mafana mafanafana. O le fale lona lua ua lauiloa i tagata tafafao i lalo o le igoa "Soifua Maloloina o Kuzbass." I le teritori o le falemai "Rodnik Altai" o le vaitaele tele i fafo i Belokurikha o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga a tamaiti, fofusi massage ma faiga faʻapitoa. I totonu o le falemai "Spring of Altai" o loʻo i ai le vai taele moni ma se lala o le phytoparosauna. O nei togafitiga faʻapitoa faʻapitoa ua atiaʻe e saienitisi mai Siberia. Togafitiga o tagata matutua ma tamaiti e maua i le maʻisuka ituaiga I ma le II.

Lauga: 659900, Rusia, Altai Territory, Belokurikha, ul. Uso Zhdanov, 2.

Arkhangelsk eria

Sanatorium "White Sea"

Sanatorium "Belomorye" o loʻo i totonu o se vaomatua coniferous, i luga o auvai o le Vaituloto Smerdye, 36 kilomita mai Arkhangelsk. O faʻafitauli autu o le faʻamalolo. Mineral (chloride-sulfate sodium) suavai, palapala elepeti. E talia e tamaiti o loʻo maua i le maʻisuka (naʻo le taimi o le faʻavaeina o kulupu, ma le faʻatagaina o le faʻapipiʻiina o se komiuniti mo le soifua maloloina e le endocrinologist a tamaiti). Mo le togafitiga atoa i le falemaʻi, e tatau i tamaiti ona faia se tui insulin, se peni tui, ma se pusa suʻega mo le fuafuaina o le suka.


Lauga: 164434 Aʻoga o Arkhangelsk, Itumalo o Primorsky, nuʻu o Belomorye sanatorium "Belomorye"
I-meli: [email protected]

Astrakhan eria

O le mafuaʻaga autu o le falemaʻi o le tau, vai eli ma le faʻamalolo o le palapala. O le taua tele o le natura moni o le fale o Tinaki o se vevela vevela, ma le vevela, e mafai ona faʻaititia le 30% poʻo le maualalo ifo o le maualuga o le taumafa i le taumafanafana. Omea moli "Tinak" sodium chloride brinine (M 100-110 g / l, bromine - e oo atu i le 0.120 g / l). O vai faʻafefiloi (faʻasalaga i le vai fou 1: 9) o se vailaʻau faʻasaina e maualalo le televave-pei o vai lauiloa o ituaiga Mirgorod ma Minsk. I le faʻaopoopoga, o le falemaʻi e iai le pele o le sulphite-omea suamalie palapala.

Talia togafitiga mo tagata matutua ma tamaiti e maua i le maʻisuka

Lauga: Astrakhan o le itumalo Narimanov, falemaʻi "Tinaki"

Bashkortostan Republic

Sanatorium "Krasnousolsky» i totonu o le vanu matagofie o le vaitafe o Usolka. O le autu o le togafitiga: tau, suauu palapala, 4 ituaiga o vai o minerale. Mo le togafitiga o togafitiga, o le calcium sulphate low-mineralized water with a high content of organic substances is used. O le vevela radon (Rn 20 nCi / l), sodium chloride, vai-saline vai e faʻaaogaina mo vailaʻau faʻamaʻi, faʻamaʻi. O le sodium chloride o le vai sili ona suamalie e aofia ai iodine, vaimini, boron, hydrogen sulfide o loʻo faʻaaogaina mo le vevelaina o le tino, gaugau o le bowel, ma le faʻavaivaia o gom. O le sodium chloride brines (70-80g / l) o le faʻaogaina o le sulfide medium (50-60 mg / l) e faʻaaogaina mo le balneotherapy, faʻamaʻi vai. Vaega o le Europa hydropathic (meafaigaluega a le kamupani Siamani "Unbeschaden Baden-Baden"),

Vaega faapitoa mo togafitiga o le maʻisuka

Lauga: 453051, Ufa, Bashkortostan, itu Gafuri, falemaʻi "Krasnousolsky"

Vladimir eria

Sanatorium "Sosnovy Bor"

O le autu autu o le falemaʻi o le 2 ituaiga o vai o le mineral: o le katekatela (calcium-sodium magnesium) Kashinsky (faʻaaogaina e togafitia ai gastritis, ulutala peptic ma ulutala duodenal, colitis tumau, maʻi o le ate, piliati tract, pancreatitis) , o le tino o le sodium chloride, o le tuufaatasiga e latalata i vai o le nofoaga "Staraya Russa" i le vaipanoa Novgorod (faʻaaogaina i le ituaiga baths mo le togafitia o faʻamaʻi o le maskloskeletal system arata, cardiovascular, faʻaoga o le tino, nisi o faʻamaʻi vailaʻau).

Vaega faʻapitoa mo tamaiti ma tamaiti matutua o loʻo maua i le maʻisuka

Lauga: 601131, Vladimir Region, Itumalo Petushinsky, Sosnovy Bor Sanatorium

Volgograd laufanua

Faʻafeiloaʻi taumalulu i totonu o se nofoaga puipui puipuia latalata i le Don, 60 km mai Volgograd.

Mo le tele o tausaga, o le falemaʻi "Kachalinsky" e faʻapitoa i togafitiga o faʻamaʻi pipisi ma le maʻisuka.

Tuatusi: 403088 Volgograd region, Ilovlinsky district, sanatorium "Kachalinsky".
Telefoni: (84467) 51346

Ivanovo eria

Sanatorium "Green Town"

Sanatorium "Zeleny Gorodok" o loʻo i totonu o le vao vao i luga o auvai o le Vaitafe o Vostra i le 10 kilomita. mai le aai o Ivanovo ma ofoina atu togafitiga ma vai oona mai ni punaoa se lua. O le vai o le tasi e maua ai le maualuga o le eletise ma e faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le masculoskeletal system, o le vai o le lua (sulfate sodium-magnesium-calcium weak mineralization) o loʻo i ai le choleretic, anti-inflammatory, diuretic ma le faʻamalolo o meatotino.

Togafitiga o tagata matutua ei ai le maʻisuka

Lauga: 153535, vaega ole Ivanovo, le itumalo Ivanovo, Loma post office

Sanatorium Obolsunovo

Sanatorium "Obolsunovo" o loʻo i le fatu o le Golden Ring o Rusia 28 kilomita mai le aai o Ivanovo, i luga o auvai o le vaitafe mamā Ukhtokhma, e siomia e seneturi o vaʻa vaʻaia i le pine vao. O le autu autu o le suavai: vai o le mineral "Obolsunovskaya" e faatatau i le brine chloride-sodium, ei ai le maualuga o le palatini, iodine.

Talia tagata matutua o loʻo maua i le maʻisuka (tala faʻatasi)

Lauga: 155053, vaega ole Ivanovo Teykovsky district, p / o Obolsunovo, sanatorium "Obolsunovo"

Sanatorium "Svetlogorsk", Svetlogorsk

O le Svetlogorsk sanatorium o loʻo i le ogatotonu o le vanu o le vaomatua o le taulaga a Svetlogorsk, e lata ane i le falesa, 300 mita mai le sami. O loʻo faʻaaoga vai inu o Svetlogorsk punavai o le hydrocarbon-chloride sodium composition ma le maualuga o meaola ma le fluorine mo le inu o togafitiga, sodium chloride bromides siakila. O loʻo faʻaaogaina e le nofoaga le paʻu peʻa mai le Gorelooye faaputu 4 km mai le aai o Svetlogorsk. Ole fale e faʻapitoa i le togafitiga o faʻamaʻi o le cardiovascular system, masculoskeletal system, faʻaoga o le tino ma le maʻisuka i tagata matutua ma tamaiti. O loʻo i ai se potu pamu e faʻamalolo vai inu.

Talia tagata matutua, tamaiti e maua i le maʻisuka.

Lauga: 238550, Kaliningrad eria, Svetlogorsk, Gagarina St., 17, falemaʻi "Svetlogorsk"

Kaluga eria

O le Sanatorium "Signal" o loʻo i totonu o le Vaitafe o le Vaitafe o Protva, i totonu o le togavao i tua o Obninsk, i le Kaluga Region, 100 kilomita mai Moscow i le itu i saute. E le mamao mai le falemaʻi o se vaieli ma le vai o le minerale "Kaluga faamaloloina" ma se taʻaloga faaseʻe faʻaonapo nei ma se siʻi aʻe. O le falemaʻi ua tatalaina se matagaluega o le tausiga ma le toe faʻaleleia o le soifua maloloina ina ua maeʻa ona togafitia togafitiga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka.

O le falemaʻi "Faailoga" ua tatalaina ai se matagaluega o le tausiga ma le toe faʻaleleia o le soifua maloloina pe a uma togafitiga faʻapitoa o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Tuatusi: 249020, vaega o Kaluga, Obninsk, passage Samsonovsky, 10, falemaʻi "Sini"

Faletua o Krasnodar

Anapa e le gata o le la pito i luga o le talafatai o Rusia Black Sea, ae o se tasi foi o nofoaga sili ona lelei o ballenological i Rusia. E ui lava i le vaega laitiiti o le eria o Anapa, o le tele o vai o loʻo i totonu ma fafo na maua i lona teritori. Anapa o le taʻitaʻi i nuʻu uma o Kuban i le aofaʻi o le faʻaaogaina o vai vai mo le faʻaaogaina fafo. E taua faapitoa le inu vai o Anapa. Nofoaga avanoa o loʻo tu tonu i totonu o le taulaga, i luga o le matafaga o Malaya Bay (iinei o loʻo fausia ai le fale pamu i luga o le vaieli), o se isi fanua i le sikuea o le Glory Glory. O le suavai moli o le Anap tupe teuina ma le maualalo o le mea e maua mai i le nitrogen, ma le mineralization o le 3.2-4.9 g / l, sodium bicarbonate-chloride-sulfate ma le sodium sulfate-hydrocarbonate-chloride, neutral or slightly alkaline. Faʻaaoga mo togafitiga inu ma fagu.O vaiinu o le uluaʻi Semigorsk punaoa e maua ai le maualuga o le gas i le nitrogen-carbon dioxide-methane, chloride-bicarbonate sodium iodine. Vaʻaia alkaline - pH 7.6 faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le 10-11 g / l i tafatafa o le nuʻu o Semigorye. Faʻasalalau i aso taʻitasi i potu e pamu ai vai inu Anapa.

Maota o le Sanatorium-complex complex "DiLuch"

O le falemaʻi faʻapitoa "DiLuch" e le o mamao mai le matafaga ma mai le fale inu pamu lautele e iai vai faʻamalolo o Semigorsk ma Anap i le paka o le pitonuu o le ogatotonu o le nofoaga o Anapa. O le falemaʻi tumutumu o DiLuch e aofia ai le fale polyclinic mo le 1,000 afe asiasiga i le aso, o se nofoaga mo togafitiga ma togafitiga mo le 5.2,000 asiasiga i le aso, fitu aulotu tolu-tolu ma le 850 o moega, ma le fale fou faafomai o Maria ma le cosmetology. O le faʻaaogaina o le Sanatorium-complex is a center consultative mo nofoaga faʻapitoa faʻa-soifua maloloina a Anapa.

Togafitiga o tagata matutua ma tamaiti: o le maʻisuka e faalagolago ile maʻisuka, ole inisalini e faalagolago i le maʻisuka.

Lauga: 353440, Rusia, Anapa, Territory Krasnodar, Pushkin St., 22

O le Sanatorium Nadezhda o loʻo i le taulaga o Anapa, e 10-minute le savaliga i tafatafa o se paolo malulu mai lona lava gataifale talafeagai, ma le 12-15 minute mai le paka o le matafaga o le beach beach o Zolotoy. O le falemaʻi e le mamao ese mai le falemaʻi potafana falemaʻi lautele ma vai faʻamalolo o le Semigorsk ma le Anap.

Faʻataʻitaʻiga faʻamaʻi ma 50 moega. "Aoga o le maʻisuka."

Lauga: 353410, Territory Krasnodar, Anapa, Kalinina St., 30, falemai "Faamoemoe"

Faamoemoe SPA & Sea Paradise, Gelendzhik

O le fale o le "Nadezhda SRA & Sea Paradise", na nofo i le nuu o Kabardinka, na fausia i le 1996. O loʻo i luga o Cape Doob, o le teritori o le falemaʻi o le "Faamoemoe. SPA & Sea Paradaiso "17 heta, o le umi o lona lava matafaga e 275 mita. I le 2000, na maua ai e Nadezhda le tulaga o se faletalimalo faletalimalo, ma i le masina o Me 2002, na amataina ai e le Center for Restorative Medicine and Rehabilitation lana galuega.

Le polokalame o le maʻisuka. Faailoga. Preditebetes, faʻaleagaina le glucose toleni. O le maʻisuka ma le maʻamaʻi o le maʻisuka ituaiga I ma le II i se tulaga o le paleni o taui. Maʻisuka i le maʻi suka.

Lauga: 353480 Territory Krasnodar, le aai o Gelendzhik, P. Kabardinka, st. Mira, 3

Hot Key Resort

Goryachiy Klyuch e na o le pau lava lea o le nofoaga i Rusia, o loʻo faʻamaopoopoina ai le faʻamalolo o le suavai o Essentuki ma le bath bath sulphode baths o le Matsesta. O le hydrogen sulfide chloride-bicarbonate calcium-sodium thermal (e oo atu i le 60 ° C) o vaiinu vevela punavai ma vai eli alkaline e faʻaaogaina mo masini paʻu. Sulfide bicarbonate sodium ma chloride sodium ma se vai vevela maualalo ma le maualalo o mea e maua ai le hydrogen sulfide ole faʻaaogaina ole togafitiga, fufuluina o le manava ma duodenum. O le Goryachiy Klyuch iodine-bromine vai e vaivai vaivai ma e tele atu iodine nai lo le eleʻele.

Sanatorium "Foothills o le Caucasus"

O le falemaʻi "Foothills o le Caucasus" o loʻo tu i le ogatotonu o le malae vaʻalele a le Goryachy Klyuch resort. O le paka tele, pisa, faʻatasi ma le vaomatua, e alu i auala matagofie o sopo. O le falemaʻi ola maloloina e mafai ona talia i le taimi e tasi le 300 tagata tafafao mo togafitiga. E talia e le falemaʻi tagata matutua ma matua ma tamaiti mo togafitiga.

Togafitiga o tagata gasegase o le maʻisuka ituaiga I ma II o le agamalu agamalu.

O le vaega "Foothills of the Caucasus" talia tagata matutua ei ai le maʻisuka

Lauga: 353272, Territory Krasnodar, Goryachy Klyuch, Lenin St., 2, falemai "Foothills o le Caucasus"

Kostroma region

Faʻamasino i latou. Ivan Susanin

O le faleoloa na faaigoaina i le Ivan Susanin o loʻo i totonu o Rusia Tutotonu, 350 kilomita mai Moscou, 18 km mai Kostroma, i le vao vao mama i luga o le vaomatua i luga o auvai o le Vaitafe o Poksha. I le teritori o le falemaʻi, e maua mai ai le vai o vailaʻau o le 2 ituaiga - inu, sodium sulfate-chloride, ma le suka.I le togafitiga o tagata gasegase ma faamai pipisi, o le susu o le susu o loo faaaogaina (aoga mo le maʻi o le manava ma le duodenum).

I le falemaʻi ua faaigoaina i le mavae ai o Ivan Susanin o loʻo i ai se matagaluega faʻaleleia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. Tagata matutua ma tamaiti ma matua e ave mo togafitiga.

Moscow vaega

Falemaʻi o Falemaʻi Tutotonu Sanatorium "Arkhangelsk" o le Matagaluega o le Puipuiga a le Rusia

O le Central Health Clinical Sanatorium "Arkhangelskoye" o le Matagaluega o le Puipuiga o le Russian Federation o loo i luga o le teritori o Arkhangelskoye anamua o le eria i Moscow i le auvai o le Vaitafe Moscow, 18 kilomita mai le MKAD i luga o le alatele o Volokolamsk (20 kilomita i le alatele Ilyinsky). O le aveva o le sulfate calcium-magnesium-sodium "Arkhangelsk" na aoteleina i totonu o le potu pamu pamu. O le sodium chloride brine vai e faʻaaogaina mo le balneotherapy ma i totonu o le vai e faʻavaivai ai i le faʻamalieina o vai.

O le matagaluega "tina ma tamaiti" na faatulagaina le togafitiga o le maʻisuka ma isi faamai mo matua ma fanau mai le 4 tausaga.

Lauga: 143420, Moscow Region, itu a Krasnogorsky, Seti a Arkhangelskoye

Sanatorium "Dorokhovo"

Sanatorium "Dorokhovo" o loo i totonu o vaomatua gaogao i le va o vaitafe Moscow ma Ruza, 85 km mai Moscow (MKAD - West) ma le 37 km mai Ruza. O mafuaʻaga masani - calcium sulfate-magnesium (mineralization o le 2.8 g / l) vai, e faʻaaogaina mo le togafitiga, fufuluina ma le faʻaleleia o vai, masini soda chloride - mo baths, vaieli, faʻavaivai.

O loʻo i ai i le Dorokhovo se fale faʻapitoa mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka

Tuatusi: 143128, Moscow vaega, district Ruzinsky, pos. Old Ruza, sanatorium "Dorokhovo"

Sanatorium "Zvenigorod", Zvenigorod

Fale faʻapitoa «Zvenigorod» Moscow City Hall o loʻo i luga o auvai o le Vaitafe o Moscou, i luga o le teritori o le esetete muamua a Vvedenskoye Sheremetyevs i le ogatotonu o le paka faasolopito o le 56 heta. O mea taua masani - magnesium sulfate-calcium vai (mineralization 2.5 g / l), e faʻaaogaina mo le togafitiga o vai, pama pusa vai vai - i fale o le falemaʻi. O le sodium chloride brine (mineralization 101 g / l) e faʻaaogaina mo pusa paʻu.

I le falemaʻi "Zvenigorod" talia tagata matutua ma tamaiti e maua i le maʻisuka /

Tuatusi: 140000, Moscow vaega, Zvenigorod, Vvedenskoye settlement, Sanatorium "Zvenigorod"

O le Falemaʻi Falemaʻi a Tamaiti Tutotonu "Malakhovka" o le Matagaluega o le Soifua Maloloina o le RSFSR o loʻo i luga o se eria o le 14 hectares, i totonu o le vaomatua o coniferous and trees. Ua talia le falemaʻi mo le togafitiga o tamaiti 4-17 tausaga le matua ma faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, urinary, cardiovascular and endocrin systems, including ma le maʻisuka ituaiga 1, faʻapea foʻi ma a latou faʻatasi, e aofia i le vaega o mea e fesoʻotai atu i le FMBA. O galuega faʻaleleia i totonu o le falemaʻi ua faia faʻatasi ma le Research Institute of Pediatrics and Pediatric Surgery, le Iunivesite a le Setete o Rusia, le Endocrinological Research Center ma le Research Institute of Food nutrition a le Ministry of Health and Social Development o le Rusia.

Lauga: Moscow vaega, Lyubertsy district, pos. Malakhovka-3, Kalinina St., 29, o le falemai "Malakhovka".

Faʻafesoʻotaʻi faʻasalalau ua faaigoaina mulimuli ane V.P. Chkalova (tapunia mo le fausiaina)

Faʻafesoʻotaʻi faʻasalalau ua faaigoaina mulimuli ane V.P. O Chkalova e lata ane i le aai anamua o Rusia o Zvenigorod, i se togavao matagofie, i luga o auvai o le Vaitafe o Moskva, e le mamao mai le monastery, na faavaeina e St. Savva Storozhevsky, o se tama aoga a Sergius o Radonezh. Na faʻavae le falemaʻi i le 1957. O loʻo faʻaaogaina vai inu "Chkalovskaya" sulphate magnesium-calcium mo le togafitiga o le togafitiga, faʻafefe o le gums i le taimi o le maʻi faʻasolosolo.

O le falemaʻi e faʻapitoa i le galulue ma tagata maʻi na maua i le maʻisuka mo le silia ma le 20 tausaga. "Aoga o le maʻisuka." Faʻafesoʻotaʻi faʻasalalau ua faaigoaina mulimuli ane V.P. Chkalova talia tamaiti ma matua ma tagata matutua o loʻo maua i le maʻisuka.

Tuatusi: 143099, Itumalo o Moscow, Itumalo o Odintsovo, p / o Fafie, togafitiga. V.P. Chkalova
Tel: 495) 5929845, 5926085

Falemaʻi faʻapitoa "Moscow region" UD o le Peresetene o le Rusia

O le falemaʻi "Moscow Region UDP RF" o se tasi o nofoaga aupito sili ona lelei i le taulaga, multidisciplinary sanatoriums. O le falemaʻi o loʻo i le itumalo o Domodedovo o le itumalo Moscow, i luga o auvai o le Vaitafe o Rozhayka, i le teritori o le 118 hectares o le vaomatua matagofie. I totonu o le paka: punavai, auala ma ala savali, faapaiaina i le susulu. E lua fale e nonofo ai i le teritori: o se faʻalavelave faʻafou nei e fitu-tala, ma o le fale o le "tamaoaiga" o se fale e lua-fausaga masani o se fale o le maota o le 19 seneturi. I totonu o fale: fale tetele, faleoloa, fale ata, fale matagofie.

Polokalame o togafitiga "Maʻi maʻi suka". Tagata matutua ma matua faʻatasi ma tamaiti mai le 16 tausaga le matutua ua ave mo togafitiga. Matua ma tamaiti o soo se vaitausaga latou te faia se tafaoga (2 fale).

Lauga: 142072, eria o Moscou, Itumalo Domodedovo, teritori o le Federal State Institution o le Unite Sanatorium "Moscow Region", itulau 25.

Faletalimalo Tishkovo

O le nofoaga o Tishkovo o loo i luga o auvai o le vaituloto o Pestovsky i le faasao faasao 48 km i matu sasaʻe o Moscow ma 12 km mai le Trinity-Sergius Lavra. I le nofoaga o loʻo i ai punavai o vai: O le suavai vaivai (mineralization 3.6 g / l) sulfate magnesium-calcium-sodium (e pei o Zheleznovodsk "Slavyanskaya"), mo le inu togafitiga ma le bromine chloride sodium malosi malosi (mineralization 130 g / l) mo vai taele.

Togafitiga, faʻaleleia ma le faʻaleleia o tagata matutua ma tamaiti e maua i le maʻisuka.

Lauga: 141292, Moscow, Itumalo Pushkin, Tishkovo.

Fale toe faaleleia ma toe faaleleia nofoaga "Orbit-2"

O le Nobita-2 Resitala ma Toefuataiga Center (o le lala o le Federal Medical Center Federal Property Management Agency o le Federal Property Management Agency) o loʻo i le itu a Solnechnogorsk, 50 kilomita mai le Moscow Ring Road, i se tasi o nofoaga aupito sili ona manaia ma le mama o le Moscow Region e latalata ane i le fale o Shakhmatovo. O le vai minerale "Solnechnogorsk" mai lona lava lelei ma le loloto o le 530 mita e faʻaaogaina mo le togafitiga. O le vai-vai-mineralized sulphate magnesium-calcium e maua ai le suamalie o le eletise (iodine, bromine, iron, fluorine, kasikoni, arsenic ma boron) e ulu atu i totonu o le potu pamu o le fale togafitiga ma ua faʻapipiʻiina i lana lava aʻoga vai vai. O le maualuga o le sodium chloride e faʻafefe ai le vai (M-115-120 g / l, bromine 320-30 mg / l) e faʻaaogaina mo vai taele ma vaieli i le faʻafefe ma vai masani masani i vailaʻau eseese.

Togafitiga, faʻaleleia ma le faʻaleleia o tagata matutua o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga II i le tusiata. taui poʻo le faʻaleagaina o le gaosiga o le carbohydrate.

Lauga: 141541, Moscow vaega, solnechnogorsk district, der. Tolstyakovo, RVC "Orbit-2".

Novgorod vaega

Resort Staraya Russa

Staraya Russa o se nofoaga tulagaese i Rusia, 100 kilomita mai Novgorod, 300 km mai St. Petersburg, 500 km mai Moscow. E fitu punavai o le minerale o le "Starorussky" ituaiga: - faʻaaogaina ai le eleʻele o le calcium-sodium sili ona manava e faʻaaogaina mo le paina. E lua punavai o vai inu vai maualalo: calcium chloride-magnesium-sodium chloride faatasi ai ma le salinity o le 6 g / l, ma le sodium chloride-calcium-magnesium chloride ma le salinity o le 3 g / l. O le folasia o otaota "Starorusskie" o le autu o le vaituloto e ese mai i mea e masani ai i le maualuga o le vevela uʻamea.

I le nofoaga a Staraya Russa, o tagata matutua e maua ai le maʻisuka ua maeʻaina mo togafitiga.

Lauga: 175200. Novgorod vaega, Staraya Russa, st. Mineral, 62. Sanatorium "Staraya Russa"
I-meli: [email protected]

Perm eria

Faletalimalo Ust-Kachka

O le Ust-Kachka resort e 54 kilomita mai Perm, e mamao mai fale gaosi oloa, i se eria lelei ile laufanua i le itu tauagavale o le Vaitafe o Kama, i totonu o se pine paina matagofie.Vailaʻau oona mo le balneotherapy: bromine-iodide chloride sodium brines mineralization o le 263 g / l ma le paʻu o le 714.5 mg / l, o le sulfide maualuga e pei o le Matsesta ma le hydrogen sulfide o le 363 mg / l. Mo le togafitiga o togafitiga, sulphate-chloride sodium-calcium vai ma le mineralization o le 8.27 g / l Ust-Kachkinskaya e faʻaaogaina. Fainuina o le pamu pusa.

Togafitiga o tagata matutua ma tamaiti e maua i le maʻisuka ituaiga I ma le II.

Lauga: 614524, Rusia, Perm Territory, Perm District, s. Ust-Kachka

Primorsky Territory

Sanatorium Pearl, Shmakovka

O le Shmakovskoye faʻapipiʻi le carbonium hydrocarbonate magnesium-calcium ma le calcium magnesium. O vaega faapitoa, o loʻo i ai le sene siliciki e oo atu i le 100 mg / dm3 ma se aofaiga itiiti o le uʻamea.

O le falemaʻi "Shmakovka" ei ai se matagaluega faʻapitoa mo tamaiti ma tamaiti matutua o loʻo maua i le maʻisuka. I le tausaga aʻoga, o tamaiti i le falemaʻi e iai vasega i le aʻoga.

692086, Primorsky Territory, Itumalo o Kirovsky,
Gorny Klyuchi village (Shmakovka resort), st. Fefaatauaiga Tau Fefaatauaiga, 1
Tel: 42354) 24-3-17, 24-3-06, fax (42354) 24-7-85
I-meli: [email protected]

Ryazan eria

Sanatorium "Sosnovy Bor"

O le falemaʻi o le multidisciplinary Sosnovy Bor o loʻo i le 20 kilomita i matu o Ryazan i le nuu matagofie o Solotcha. O faʻafitauli autu o le faʻamaloloina. O vai maualalo o punaoa a Solotchinsk. Laititi-mineralized (M 2.7 g / l) o le sulfate-chloride-bicarbonate o le calcium-magnesium-sodium e faʻaaogaina mo le togafitiga o togafitiga, o le sodium bromide chloride brines (M - 136 g / l) e faʻaaogaina mo taualumaga o le balneotherapy ma le vaitaele. Pepa suamalie o le Sapozhkovsky faaputu.

O le falemaʻi Sosnovy Bor ua atiaʻe se polokalame: Maʻisuka. Faailoga. Preditebetes, faʻaleagaina le glucose toleni. O le maʻisuka ma le maʻamaʻi o le maʻisuka ituaiga I ma le II i se tulaga o le paleni o taui.

Tuatusi: Rusia, 390021, Ryazan, Solotcha settlement, Sosnovy Bor sanatorium

Saint Petersburg

O loʻo i luga o le talafatai o le Gulf of Finland i se nofoaga matagofie, i le aai o lalolagi lauiloa punavai. O faʻafitauli autu o le faʻamalolo. O le chloride sodium low-mineralized vai e faʻaaogaina mo le inu o togafitiga, baths, showers and irrigation.

I le falemaʻi "Petrodvorets" togafitiga o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka (ituaiga I ma le II).

Lauga: 198903, St. Petersburg, Petrodvorets district, Petrodvorets, Avrova St., 2, falemai "Petrodvorets"

Sverdlovsk eria

Fono faʻapitoa "Sergi Lalo"

O loʻo i luga o le itu i sasae o le Urals i Sasaʻe i se nofoaga matagofie, i totonu o vaomatua ma fir telefoni 120 km i saute-sisifo o Yekaterinburg. Omea suamalie "Nizhneserginskaya" sodium chloride faatasi ai ma sina vaega o le hydrogen sulfide, na o le pau lea o punavai i le itu o Ural-Siberia. Suavai e faʻaaogaina mo le togafitiga o vai, baths, vai faʻalaʻau, vai suʻaquati, masini faʻavevela, masini vai.

I totonu o le falemaʻi "Sergi Lalo" togafitiga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka (ituaiga I ma le II).

Lauga: 623090, Sverdlovsk Region, Lower Lower

Zheleznovodsk

O le Zheleznovodsk resort e lauiloa mo vai "Slavyanovskaya" ma le "Smirnovskaya", lea e le o iai ni analogues i le lalolagi i o latou fale faamalolo. E lua ona faʻamatalaga autu: faʻamaʻi: totoga o meaʻai, faʻapea ma faʻamaʻi ma urinary tract faamaʻi ma faʻamaʻi faʻasolosolo. I Zheleznovodsk, o togafitiga e faʻamaonia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e maua ai faʻamaʻi faʻamaʻi: gaʻo oona, ma faʻamaʻi o gaʻo ma le urinary tract, musculoskeletal system, ENT organs, gynecological and andrological diseases. faʻamaʻi

Faʻamasino i latou. S.M. Kirov

Sanatorium "latou. Kirova "o loʻo i le ogatotonu o le nofoaga o loʻo i ai le Zheleznovodsk, o le maʻa mai le ala o terrenkur ma le faʻamalolo Lermontov punavai. O le falemaʻi e aofia ai fale e lua: o le" Main "(i le 2002tatala ina ua maeʻa le faʻaaogaina tele) ma o Moldova o loʻo faʻapipiʻi lelei togafitiga ma potu suʻesuʻe. I le falemaʻi latou. S.M. E iai le matagaluega faʻapitoa a Kirov mo tamaiti ma tamaiti matutua e maua i le maʻisuka.

Tuatusi: 357406, Stavropol Territory, Zheleznovodsk, Lermontov St., 12, falemaʻi latou. S.M. Kirov

O le faavae o punaoa tau fanua o le minerale carbonic hydrocarbonate-chloride sodium suavai, poo, e pei ona masani ona taʻua i totonu o le nofoaga, vai masima-o le Essentuki No. 17 ma le Essentuki Nu 4, e masani ona avea ma Essentuki o le tele o le balneotherapy resort i Russia (aemaise lava i le togafitiga) .

I le avea ai o se vaega o le polokalama feterale e faʻafefe ai le maʻisuka i le falemaʻi ua faaigoa mulimuli ane M.I. Kalinina, i le mea na aafia ai le maʻisuka i le togafitiga o le maʻisuka mo le 10 tausaga, o le Nofoaga Tutotonu mo le toe faʻaleleia o tagata mamaʻi ma le maʻisuka ma mea moni na fatuina. I totonu o matagaluega faapitoa a le Essentuki togafitiga, o tagata maʻi e maua i le maʻisuka ua taliaina e tagata e sili ona agavaa i le endocrinologists ma taitai suʻesuʻe (sui ma fomaʻi o fomaʻi) i le tulaga o le lautele ma le endocrinology resort. I Essentuki, o le maʻisuka e mafai ona togafitia i le toetoe lava o sanatori, mo se faataitaiga: Birch, Victoria, Pearl of the Caucasus, latou. Anzhievsky, oi latou. Kalinina, Niva, Rusia, Iukureini, Ofisa Tutotonu o le Militania Sanatorium (CVS) Essentuki, Miner.

Faʻamasino i latou. M.I. Kalinina (FMBA o le Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Malo Rusia)

Faʻamasino i latou. M. Kalinina - Faletupe Tutotonu mo le Toe Faaleleia o Tagata Mamaʻi i le Maʻisuka i Faʻamaumauga Faʻatura. O le falemaʻi o loʻo i totonu o le vaega matagofie o le falemaʻi o le soifua maloloina o le aai o Essentuki, i tafatafa o vaipuna, o se fale e tasi o fale moe ma falemaʻi, o se potuʻai, o se kalapu e fesoʻotaʻi ma vailaau matala.

I le falemaʻi latou. M.I. Kalinina o se matagaluega faʻapitoa mo tamaiti ma tamaiti matutua o loʻo maua i le maʻisuka

Lauga: 357600, Tervropol Territory, Essentuki, Razumovsky St., 16

Kislovodsk

O Kislovodsk narzans e fesoʻotaʻi ma isi. O le taleni autu e faʻaaogaina mo le puipuiina o le paʻu. O vai o le Dolomite Narzan e faʻaalia i le sili atu o le salinity ma le maualuga o le carbon dioxide. O vai o Sulphate Narzan e faʻamatalaina i luga o le maualuga o le carbon dioxide, sulphates, le i ai o le uʻamea malosi, faʻapea foʻi ma elemene (boron, zinc, manganese ma strontium). Dolomite narzan faʻaleleia le gataifale, faʻaleleia le urination ma le excretion o otaota gaosi mai le tino. Sulphate narzan faʻalauteleina le pulelaʻau o le manava, faʻaleleia le faʻafefeteina, faʻaleleia le gaioiga o le ate, faʻaitiitia ai le afaina, ma faʻasalaina le galuega o le bowel.

I Kislovodsk, o togafitiga e faʻamaonia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka faʻatasi ma maʻi faʻamaʻi o le tino o le toto, system digestive, masculoskeletal system.

Faʻamasino i latou. Gorky

Sanatorium "latou. AM Gorky "RAS o loʻo i luga o le laufanua o Krestovaya Gorka, i le paka o le Kislovodsk, i le maualuga o le 830 mita i luga aʻe o le sami. O loʻo faʻaauau pea le falemaʻi talu mai le taumafanafana o le 1923 e avea ma falemaʻi a le komiti Tutotonu mo le faʻaleleia o le ola o saienitisi (TSEKUBU). I le 1936, na faaigoaina ai le sanatori e le tusitala o A.M. Gorky. O le faʻalauteleina o le faʻaleleia o le soifua maloloina, na fausia i le 1994, e fesoʻotaʻi atu i se faʻailoga ma fale nofo. O le fausaga e aofia ai: se faletaalo ma Ketler meafaigaluega mo vasega ma vasega taitasi, o se sauna ma se vai vai, o se fale taʻaloga tennis i fafo ma le fola o vavae, tenisi, o taʻaloga taʻaloga, ma table tennis Tenler.

Togafitiga o tagata matutua ei ai le maʻisuka.

Red Stones. Nofoaga Tau Falemaʻi o le Faʻamasinoga Faʻa-Peresetene o le Malo Rusia

Sanatorium "Red Stones" o loʻo i le ogatotonu o le nofoaga o loʻo i ai Kislovodsk. O fale e fausia i le maualuga e tusa ma le 1000 m luga aʻe o le sami, i luga o le mauga mauga papaʻe, o le tuʻuina atu o laufanua lata ane o se foliga uiga ese.O loʻo faʻaaoga le falemaʻi talu mai le 1938. O le Sanatorium "Red Stones" o loʻo i ai se potu pamu mo vai oona o le kavmivod eria - sulfate ma le dolomite narzan, Essentuki 17, Slavyanovskaya, Smirnovskaya, lea e faʻaaogaina mo le togafitiga.

I le vaega "Red Stones" talia tagata matutua ei ai le maʻisuka

Lauga: 357740, Stavropol Territory, Kislovodsk, ul. Herzen, 18

I Pyatigorsk e sili atu ma le 40 punaoa - toetoe o ituaiga uma o vai oona. O le tuufaatasiga o carbon dioxide, hydrogen sulfide, sources radon ma le palapala o le Vaituloto o Tambukan, o se tulaga lelei ma le natura faalenatura na fuafuaina ai le taunuuga o le tele o nofoaga eseese i Rusia. Pyatigorsk o loʻo faʻaalia le togafitiga o tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka faʻatasi ma maʻi faʻamaʻi: manava ma gaʻau, ate ma le biliary tract, faʻamaʻi o le faʻalavelave o le gataifale, vaʻa faʻapitoa o pito i lalo, musikaloskeletal system, skin, gynecological diseases of endocrine and inflammatory genesis, vibration maʻi, polyneuritis galue), faʻafitauli o le tino ma nisi.

Sanatorium "Rodnik"

O le multidisciplinary sanatorium "Rodnik" e tu i se tulimanu matagofie ma le manaia o le nofoaga o loʻo i ai Pyatigorsk, e le mamao mai le vaituloto o "Proval", o loʻo siomia e nofoaga o balneotherapy ma inu vaipuna punaoa. O mafuaʻaga masani: o le faʻamaloloina o le tau, o le faʻamalolo o le Vaituloto o Tambukan ma vai o minerale o le nofoaga o Pyatigorsk. O radon nei (eseese faʻaopoopoga), carbon-hydrogen sulfide ma vai carbon dioxide mo le faʻaaogaina fafo, o le eseese ma le tele o vai eli mo le faʻaaogaina i totonu.

O loʻo faʻaaoga e le matagaluega suʻesuʻe ituaiga uma o suʻesuʻega ma meafaigaluega, e aofia ai ma le faʻafesoʻotaʻi ma le faʻamalositino o metotia suʻesuʻe ma sili atu.

I le falemaʻi "togafiti" Rodnik "o tagata matutua e maua i le maʻisuka

Lauga: 357540, Stavropol Territory, Pyatigorsk, Blvd. Gagarin 2

Ulyanovsk eria

Sanatorium Itil

Sanatorium "Itil" o loʻo i luga o auvai o le Vaitafe o Volga i le vao vao i le aai o Ulyanovsk. O loʻo i ai ni faʻafitauli o ituaiga vai e lua. Fainuina le pata-sulfate calcium-sodium magnesium ma le sodium chloride sodium bromine ma le maualuga maualuga o le boron (130 mg / l) ma le iodine (11 mg / l) mo le faaaogaina i fafo

I le falemaʻi o le "Itil" togafitiga o tamaiti ma tamaiti talavou e maua i le maʻisuka

Lauga: 432010, Ulyanovsk, Orenburgskaya Str., 1, Itil Health Resort

Undora Resort

O le falemaʻi e latalata i le talafatai o Volga, e 40 kilomita mai Ulyanovsk i luga o le ala tele ma 25 kilomita i le Volga. O le autu o mea tau togafitia: tolu ituaiga o vai. Undorovskaya low-mineralized (M-0.9 - 1.2) vai hydrocarbonate-sulfate calcium-magnesium ma se maualuga o mea o meaola (e pei o le "Naftusya"). Faʻaaogaina mo togafitiga. Ole vai-6-lita (6.2-6.4 g / l) o le sulfate-magnesium-calcium e faʻaaogaina mo le togafitiga o togafitiga, microclysters, faʻafefe o le intestinal, tubage, faʻafefe o le vai, fufulu o le gaosiga, ma le faʻamaina. Sodium chloride bromine bathrines bath.

Undody Resort e togafitia ai tagata matutua ma tagata matutua i le maʻisuka

Lauga: 433312, Rusia, Ulyanovsk eria, Ulyanovsk eria, o le nuu o Undory, sanatorium "im. Lene. "

Chelyabinsk eria

Karagaysky Bor

O le autu autu o le faʻaaogaina o le suamalie "Mineral water" Karagaysky Bor "- vai-lita (1, 5 - 2, 0 g / l) hydrocarbonate-sulfate magnesium-calcium mo le togafitiga. Lapalapa pala o le Vaitafe o Podborny (e lata i le nuu o Khomutinino, Itumalo o Uvelsky).

O le Sanatorium Karagaysky Bor e togafitia ai tagata matutua ma le maʻisuka

Lauga: 457638, Itumalo o Chelyabinsk, itu a Verkhneuralsky, fale ulufale "Karagaysky Bor"

Sanatorium "Ural"

O le Sanatorium "Ural" o loʻo i luga o le matafaga o le Vaituloto. Filifili luga.Mineral water - sodium bicarbonate chloride, faatasi ai ma se maualuga maualuga o le uʻamea, o sina mea itiiti. O le vaʻaia o le Vaituloto o Podbornoe e iai le sodium chloride-hydrocarbonate, o se tali alkaline o se ala e maualalo le salinity, ma faʻaaoga mo le taele ma le taʻele. O le togafitiga o le Vaituloto o Podbornoye e faatatau i le lapisi o le vai.

Matagaluega o le tausiga mo tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka (70 nofoaga). O le falemaʻi "Ural" e talia ai tagata matutua e maua i le maʻisuka

Lauga: 457001, Itumalo o Chelyabinsk, Itumalo Uvelsky, s. Khomutino, falemaʻi "Ural"

Matou te valaʻauina le felagolagomaʻi faʻamaʻi mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka.

Au uo pele! Afai o lau falemaʻi e iai polokalama mo togafitiga ma le faʻaleleia o maʻi maua i le maʻisuka, tusi mai ia i matou: [email protected]

Faʻamatalaga talafeagai e faʻatagaina i le faʻamaoniga tatau o le igoa o le tusitala ma le puna o nonogatupe *.

* 4 vaega o le Tulafono Lautele a le Malo Rusia. Mataupu 1274. Imperitia pro culpa habetur. O le le malamalama i le tulafono e leai se alofaga

Lisi nonogatupe:

Vaega o togafitiga mo togafitiga o le maʻisuka:

  • o loʻo faʻatautaia totoga faʻataʻitaʻi o le fale suesue (toto kullukose, hemoglobin glycosylated, toto coagulability, faʻamautuina o le cholesterol maualuga, suʻesuʻe lipid), faʻapea foʻi ma lona suʻesuʻeina o le lipodynamic,
  • o faʻafitauli o loʻo maua i le maʻisuka ua togafitia ma togafitia (maʻi o le maʻisuka, ituaiga eseese o angiopathy ma neuropathy, ma isi), o lo latou puipuiga o loʻo faia,
  • o taualumaga uma o loʻo faia i lalo o le taʻitaʻiga a endocrinologists,
  • o se lisi maʻoti mo le maʻisuka ua faatulagaina (e pei o se tulafono, o le meaai ua faʻaalia Nu.9 o loʻo faʻaaogaina),
  • se faiga e siakiina le tagata lava ia mo tagata maʻi suka o loʻo faia, o aʻoga o le maʻisuka o loʻo faʻatulagaina,
  • togafitiga o le physiotherapy ma isi togafitiga faafomaʻi mo le maʻisuka ua faatulagaina.

Sanatorium na faaigoa ia M.I. Kalinina

Nofoaga: Essentuki

Sanatorium na faaigoa ia M.I. Kalinina o se fomaʻi faʻapitoa faʻapitoa mo le togafitia o faʻamaʻi o le faʻaogaina o le tino ma le gataifale. I le falemaʻi mo le sili atu i le 20 tausaga, o le Nofoaga mo le toe faʻaleleia o tagata mamaʻi ma le maʻisuka faʻatasi ai ma mea moni na faʻaaogaina.

I le avea ai o se vaega o le polokalame o le maʻisuka, ua ofoina mai ai gasegase:

  • vai minerale o Essentuki Numera 4, Essentuki No. 17, Essentuki New,
  • minerale, hydrocarbon ma swall bath baths,
  • fomaʻi taumafa Nu.9 ma le Nu.9a,
  • siama gasegase ma togafitiga lautele i le i ai o faafitauli o le maʻisuka,
  • massage ma le physiotherapy exercises,
  • aau i le vaitaele
  • mulumuluga o le taele ile vai inu,
  • faʻasologa o meafaigaluega faʻapitoa: gaioiga faʻatusatusa i mea leaga, pancreatic magnetotherapy, vailaʻau faʻataʻitaʻi o le pancreas, ma isi.

Na faatulaga e le aufono se faʻamatalaga auiliili o faʻafitauli o le maʻisuka.

O loʻo galue le aʻoga a le maʻisuka e aʻoaʻo oe pe faʻapefea ona e pulea lau faʻamaʻi.

E tusa ai ma fuainumera, e sili atu ma le 90% o tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka pe a maeʻa togafitiga i totonu o falemaʻi e faʻaitiitia le fualaau o insulin ma papa.

Le tau o se malaga ma togafitiga: mai le 1900 i le 9000 rubles i le aso.

Toe iloilo le tina o se tamaititi e maua i le maʻisuka:

Lelei lelei O matou o matua o se tamaititi e le atoatoa le malosi ma le maʻisuka ituaiga 1. Matou te faʻafetai ma le loto faafetai mo togafitiga togafitiga ua matou maua ile fale sili ona lelei i le aai o Essentuki.
Na maua le maʻisuka i le 3 tausaga talu ai ma o loʻo togafitiga i se falemaʻi ua faaigoaina mulimuli ane Kalinina mo le taimi lona tolu. Ina ua maeʻa le togafitiga ile togafitiga ia Iulai 2012, na faʻaitiitia le hemoglobin glycolo mai le 8.9 i le 6.6 mmol, na amata ona lagona le sili atu ona lelei, ma na alu ese le tiga o ona tulivae. Aoaoga a le tino, aau i totonu o le vaitaʻele, vaalele ma le tau CMS (Caucasian Mineral Waters - approx. Ed.) Faʻatagaina e faʻaititia le aofaʻi o le inisalini i le pito maualalo. Matou te faʻaaogaina se pamu, o nisi taimi matou te leʻi faia se fuataga ona o le maualalo o sugars.
Valentina Alekseevna, faafetai mo le nofoaga aupito sili ona lelei ma sili ona pele, lea e le o le fefefe e togafitia, e manaia le ola, 'ai ma le manaia, ae le o le fefe i le oona i meaai le lelei. Aua e te fefe e ola, aua o le saogalemu i totonu o le falemalama e pei lava o le peresitene, ma ua lagona e le ma fanau le atoatoa, feiloai i uo fou i le potu o tamaiti, faafetai i faiaoga maaleale ma tulimatai atu i se fiafiaga fiafia na tuuina mai e la matou matagaluega soifua maloloina!

Nofoaga Tutotonu mo le Toe Faʻaleleia o le Soifua Maloloina "Luch" o le Matagaluega o le Soifua Malōlōina o le Rusia (faʻamuamua muamua "Luch")

Nofoaga: Kislovodsk, e le mamao mai i le Magazan Gallery ma le Colonnade.

O le siaki sili lea ona matua ma falemaʻi na faavaeina i le 1923 (o le falemaʻi na taʻua mulimuli ane i le I.V. Stalin).

Kislovodsk o le ogatotonu ole mauga maualuga o le siomia o loʻo siomia e tumutumu o mauga. O le faʻaleleia o le ea o le mauga ua faʻaalia mo togafitiga o gasegase e maua i le maʻisuka.

O le falemaʻi o le falemaʻi ua tuʻuina atu:

  • malosi o le balnoological (narzan, iodine-bromine, turpentine, vortex, faisa potu e fa),
  • vaifofo (o le Doucot's douche, Vichy's douche, vaʻa, oso aʻe, timu shower),
  • palapala o togafitiga (palapala o le Vaituloto o Tambukan),
  • Matagaluega o le hydrokinesal thalassotherapy faatasi ai ma le manava-ma le pusavao mini-saunas, le aau ma le vavalalata o vaituloto, o mea faʻaonaponei faʻaonaponei (magnetoturbotrons, polymages, faʻavevevevega ma mea e taʻi ai le cryotherapy, masini laser, polariskine, aquatizer, physiopress, tractor).

O le togafitiga i le falemaʻi mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o togafitiga o fualaau oona, vai o vailaau faʻasaina "Narzan", togafitiga o le ozone, hirudotherapy, vaʻa vai, ma togafitiga o laʻau.

Le tau o se malaga ma togafitiga: mai le 3500 i le 5000 rubles i le aso.

Matamata i le vitio e uiga i le falemaʻi:

Sanatorium na faaigoa ia M.Yu. Lermontov

Nofoaga: le aai o Pyatigorsk, i lalo o le Mauga o Mashuk.

I luga o le teritori o le falemai e tolu punavai inu vai vai eseese: "Essentuki", "Slavyanovskaya" ma "Kislovodsk Narzan".

I totonu o le falemaʻi, ua uma ona faatulaga se polokalame o togafitiga o maʻisuka, i totonu o le faʻavae lea e tuʻuina atu ai togafitiga nei mo tagata tafafao maimoa:

  • foam baths ma cocktails,
  • otaota togafitiga ma togafitiga faʻatasi ai ma suavai radon masani,
  • iodine-bromide, carbon dioxide-hydrogen sulfide, masima, penisini ma isi vailaau togafitiga,
  • gaʻo-carbonic ma carbonic-hydrogen sulfide-silicaous mineral water,
  • ultrasound ma le laser-magnetic thérapie o faʻafitauli o le maʻisuka.

Tour tau: mai le 1660 i le 5430 rubles i le aso (fale e nonofo ai, meaai, togafitiga).

Falemai autu autu "Victoria"

Nofoaga: o le aai o Essentuki.

Mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, o loʻo tuʻuina mai e le sanatori le polokalame "Diabetes - Lifestyle", lea e faia i lalo o le vaavaaiga a le endocrinologist o le vaega pito i maualuga L.A. Gryazyukova.

O le polokalama e aofia ai faʻataʻitaʻiga: faʻatalatalanoaga ma se fomaʻi, optometrist, neurologist (pe a faʻasino), endocrinologist, suʻega toto mo glucose, faʻamatalaga glycemic, cholesterol, faʻasalaga toto, suʻesuʻega urine mo tino o le ketone.

O le togafitiga e aofia ai le: taumafa o le Essentuki mineral water, diet No 9, bathing mineral, iodine-bromine poo le bath bath-bath, vai faʻafefe, togafitiga faʻamalositino, airotherapy (mauga mauga), magnetotherapy, SMT, oxygenation hyperbaric, moe eletise.

E maua e tagata maʻi aʻoaʻoga i le falemaʻi i le Aoga o le Maʻisuka ma faʻatasi ai ma se tagata poto faapitoa i le maʻisuka.

O le falemaʻi ei ai le 'ava inu ava ma se arboretum.

Tour tau: mai le 2090 i le 8900 rubles i tagata taitoatasi i aso taitasi (fale e nonofo ai, meaʻai, togafitiga).

Health Resort Lago-Naki

Luga: Republic of Adygea, Itumalo o Mekop.

O le falemaʻi e tuʻuina atu auaunaga maʻoti mo togafitiga o le maʻisuka. Ua ofoina atu e tagata maʻi 3 togafitiga togafitiga: mama, masani ma sili atu.

O le polokalama mama e aofia ai: faʻatalatalanoaga a le endocrinologist, suʻesuʻega vave mo le suka, yoga ma vasega qigong, o le vai vai, togafitiga o togafitiga, togafitiga o le ozone, 5 massage sessions mo palasi ma vae, 5 uaina uaina, 8 vasega o le D, Arsonval.

O le polokalama autu, faʻaopoopoga i filifiliga e aofia ai i le polokalama mama, e aofia ai le telefoni ma le faʻataʻitaʻiga.

O le polokalame faʻalauteleina o le falemaʻi mo le maʻisuka o loʻo i ai le 10 vasega faaopoopo o le acupuncture ma 6 vasega o massage visceral (chiropractic).

O loʻo iai foʻii le falemaʻi se polokalame mo togafitiga o le maʻisuka vae.

Le tau o se malaga ma togafitiga: mai le 11850 i le 38600 rubles.

Falemaʻi tuʻufaʻatasia o le Ofisa o le Peresetene o le Russian Federation "Moscow Region"

Nofoaga: Moscow, itumalo o Domodedovo

O le falemaʻi faʻapitoa lenei mo togafitiga faʻapitoa i totonu o lo matou atunuu, lea o loʻo tuʻufaʻatasia ai tu ma aga sili ona lelei a Kremlin. O le tele o tagata tautaua na malolo i totonu o falemaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻaalu e Ana Akhmatova ona tausaga mulimuli.

Sanatorium "Moscow Region" faʻapitoa i le togafitiga lelei o le maʻisuka malosi, faʻafitauli o le maʻisuka.

O le togafitiga o togafitiga mo le maʻisuka e aofia ai le vaavaaiga o le togafitiga o le taimi atoa ma le faʻamaonia o le fualaau o vailaʻau o le hypoglycemic. O se meaai faʻapitoa e faʻataʻitaʻiina mo maʻi, o metotia sili ona lata mai o togafitiga ma le puipuiga o le faʻamaʻi o loʻo faʻaaogaina.

Mo gaoioiga faʻale-tino i luga o le teritori o le falemaʻi, o auala faapitoa vaomatua ua saunia.

Le tau o se malaga ma togafitiga: mai le 3700 i le 9700 ru ma le aso.

Taunuuga "30 tausaga o le Manumalo"

Luga: Zheleznovodsk aai

O le togafitiga faʻafesoʻotaʻi lea ua ofoina atu i le falemaʻi mo le togafitiga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka:

  • faiga o le balnootherapeutic (mineral, softwood, sage, carbon dioxide, iodine-bromine ma le vai taele),
  • elemene: le douche o le Charcot, hydrolaser ma le faʻasalalauina o le douche, o le intestinal hydrocolonotherapy,
  • palapala le fofo
  • faʻasaʻo togafitiga o le inisalini e tagata poto faʻapitoa,
  • togafitiga o le physiotherapeutic
  • taumafa tatau lelei.

Tau o le malologa i totonu o falemaʻi: mai le 2260 i le 6014 ru ma le aso (fale e nonofo ai, meaai, togafitiga).

Sanatorium "Belokurikha"

Nofoaga: Itumalo o Altai, Belokurikha.

O le falemaʻi e togafitiga ai faʻamaʻi o le tino o le endocrine, e aofia ai le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka o le agamalu ma le agavaʻa e aunoa ma se uiga o le ketoacidosis.

O nei togafitiga faʻapitoa e tuʻuina atu i tagata tafafao maimoa:

  • minerale nitrogen-silicium low radon bath,
  • carbon dioxide bath bath bath,
  • iodine-bromide, penina, chloride sodium baths,
  • taumafa
  • Totoina o togafitiga ma vai e fai ai laʻau-vai vai "Belokurikhinskaya - Vostochnaya",
  • faʻamālōlō agaga (Sharko, Vichy, liʻo, timu),
  • faʻaaoga togafitiga o le palapala
  • vailaau suavai mama o pito i lalo,
  • physiotherapy (magnetotherapy),
  • reflexology
  • soifua maloloina, auala e savali ai savali.

Le tau o malaga ma togafitiga: mai le 3150 i le 7999 ru ma le aso.

Sanatorium na faaigoaina i le V.I. Lenin (Undory Resort)

Nofoaga: lata i Ulyanovsk, le nuu o Undory, i luga o auvai o le Volga.

Sanatorium Undory o loʻo ofoina atu se polokalame faʻaleleia mo le maʻisuka. O le togafitiga o togafitiga e aofia ai: faʻatalanoaga o se fomaʻi ma le endocrinologist, faʻaaogaina o vai oona, physiotherapy ma le physiotherapy, taina o le vao (poo le mumiss), aromatherapy, vai taʻalo, vai vai, massage tusi, masini fofo, togafiti o le intestinal, ma massage vae (Marutaka poʻo symbiocyte lane) mo le puipuia o faʻafitauli o le maʻisuka.

Le tau o se malaga ma togafitiga: mai le 7500 (mo le 10 aso) i le 15750 (mo le 21 aso).

Sanatorium "Pines"

Nofoaga: Itumalo o Moscow, Ramensky District, Bykovo village

O le falemaʻi e ofoina atu le polokalame o le maʻisuka, e faʻamoemoe i le faʻamautuina o tulaga o tagata gasegase ma faʻaitiitia le suka o le toto.I le faagasologa o togafitiga, ua faʻamautuina le toto maualuga, faʻaleleia le toto, ma o le tulaga faʻatinoina o le tino o le tino e faʻapitoa.

Le tau o togafitiga: mai le 1600 i le 2500 rubles i le tagata i aso taitasi (fale e nonofo ai, meaai, togafitiga).

O le a matou fiafia pe afai e faʻasoa i faʻamatalaga lau maʻi togafitiga mo le maʻisuka.

Faʻamasino i latou. M.Yu. Lermontov i le aai o Pyatigorsk

O le fale tuai o le toast ua ofoina atu i ona tagata gasegase tausaga taʻitasi o togafitiga o faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le gasegase o le gataifale. E mafai ona togafitia togafitiga ma le radon ma le palapala pala.

E tolu punavai o vai oona i le teritori o le Lermontov Toast.

O nei faʻatulagaga ua ofoina atu e avea o se vaega o togafitiga o togafitiga endocrin:

  • foam baths ma cocktails,
  • togafitiga ultrasound
  • laser-magnetic healing for complications o togafitiga endocrin.

Ua uma ona folasia tamaiti mo le 4 tausaga. O se tagata taʻitoʻatasi e taunuu atu i tagata taʻitasi e taunuu i taumafa.

E tele faafiafiaga mo tagata asiasi, potu e faʻapipiʻiina ma mea uma e tatau ai ma le bath bath.

Toast e leai ni toso. 90% o tagata mamai e maua i le maʻisuka latou te malolo maloloina, o le a faʻaitiitia le fua o le insulin hormone.

Sanatorium "Dorokhovo" i le nuʻu. Old Ruza

Togafitiga o le maʻisuka i le faʻatoʻaga i nofoaga faʻafiafiaga e talafeagai mo tamaiti, tagata matutua ma tagata matutua. Toast o loʻo ofoina atu ni ituaiga o laʻau taumafa ma fesoasoani i le sauniuni o le lisi, o le faʻaleleia o le vai.

Mo tagata na taunuu mai ua maua i le maʻisuka, ua amataina se polokalame o le toe faaleleia pe afai o le tagata maʻi na muamua aafia i le paʻu. O le togafitiga fautuaina o togafitiga mo maʻi uma e 21 aso.

O faʻamanuiaga o le maʻisuka togafitiga i totonu o se falemaʻi i le faʻatoʻaga:

  • terrenkur
  • phyto, ozoke-, masini-ma le physiotherapy,
  • Faamalositino faamalositino.

Dorokhovo e talimalo 13 tagata tomai faapitoa. E mafai e tagata maʻi ona faia se suʻega auiliili i soo se taimi. I o latou taimi avanoa, e ofoina mai ni malaga.

O le faʻaleleia atili o le "Arkhangelsk" a le Matagaluega o le Puipuiga a le Rusia i le faʻatautaia o Arkhangelsk

Toast o loʻo i totonu o le TOP o togafitiga sili mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 i fafine, tane ma tamaiti. O iinei o le a latou aʻoaʻoina ai oe pe faapefea ona 'ai ma fai se mea taumafa mo le aso atoa, o le a latou faʻaleleia le metabolism ma le system endocrine.

O loʻo i ai le malosi gasegase: suʻesuʻega, ECG, ultrasound o totoga o le loto ma le fatu.

  • na faʻatonuina meaai, i luga o le teritori o loʻo i ai fafusi i tau talafeagai,
  • malaga
  • lisiina o mea tau taʻaloga ma vasega i le falemaʻi ma se faiaoga faʻapitoa e iloa le maʻi o le maʻi,
  • faletusi
  • mai mea taua: inu vai inu, va o le vaomatua, vailaʻau togafitiga ma vai vai,
  • metotia o le togafitiga: togafitiga, togafitiga ma le vevela togafitiga, massage, faamalositino, togafitiga o togafitiga ma le mafaufau.

O mea e le lelei, o tagata asiasi e faʻamalamalamaina uiga le lelei o le aufaigaluega, le lelei o mea taumafa (mea laiti, o meaai e leai se aoga). E leai se mea e tuʻuina atu mo tamaiti, talu ai ua na o tagata matutua e fuafuaina.

E sili atu ma le 90% o tagata tafafao malologa o tagata matutua, o le tele o malaga e mo i latou.

Maota o le Sanatorium-complex complex "DiLuch" i Anapa

I le falemaʻi mo le maʻisuka i le Itumalo o Krasnodar o Rusia o loʻo i ai se nofoaga tutotonu mo le aʻoaʻoina o tagata fomaʻi. O fomaʻi aʻoaʻoina uma e galue i le toast lava ia.

Faatasi ai ma tulaga lelei o le sili atu i le 400 ituaiga o suʻega faafomaʻi, faʻamalositino maualuga ma lelei togafitiga o tagata gasegase o tausaga uma. O le nofoaga o le vaʻaiga lelei e maua ai e tagata asiasi le matagofie o faletaalo, fale taʻalo ma fale vai inu.

O maʻi e maua i le inisalini ma e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka. Faʻataʻitaʻiina mea taumafa, maʻisuka.

O le polokalame lelei e fuafua mo fafine maʻitaga, alii ma tamaitai matutua, o latou matutua ma tamaiti.E mafai ona maua le toe faʻaleleia pe a mavae se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular ona o se faʻafitauli o le maʻisuka.

E mafai ona togafitia le maʻisuka i le sami, o le matafaga ma ni togi ma togafitiga faafomai.

O le faʻagasologa o faʻamaʻi faʻaonapo nei ua maua ai le 850 tagata. E galue i le tausaga atoa. Ole umi o togafitiga ole maʻisuka e 10 aso.

Sanatorium "OKA" i le nuu o Tarbushevo

O le falemaʻi o le Moscow Region ma le togafitiga o le maʻisuka i Oka o loʻo i ai se faʻamatalaga faʻapitoa lautele. E mafai e tagata asiasi ona faʻaaogaina fuafuaga o taumafataga, vailaʻau, faʻamalositino, ma massage.

Mo tamaiti ei ai le potu a tamaiti ma se malae taʻalo, o loʻo i ai faiaoga.

O togafitiga ma fale faʻaleleia e tuʻuina atu ai le togafitiga togafitiga ma polokalame lelei. E valaʻaulia tagata asiasi e asiasi i le hydropathic. 10-togafitiga ma vailaʻau vai fesoasoani e faʻamaonia ai le metabolism.

O le falemaʻi e sili atu ona talafeagai mo tagata matutua e alolofa i le filemu ma le filemu.

Mea le lelei: leaga meaʻai. Latou te fafagaina fa taimi i le aso, o le filifiliga e manaia tele, ae o tagata asiasi e faitio e le o ni mea manogi lelei.

"Moscow Region" Fale faʻafesoʻotaʻi UDP RF i le itumalo o Domodedovo

O loʻo manatu i ai o se tasi o nofoaga sili ona lelei mo nofoaga ma fale. O le talaaga o togafitiga e taulaʻi atu i faʻafitauli faʻaleagaga, fatu faʻamaʻi fatu ma isi faafitauli tau le soifua maloloina e fesootaʻi ma togafitiga o le endocrine.

O togafitiga faafomaʻi e faʻamatalaina pe a uma ona pasia le siama, suʻesuʻeina le pepa a le tagata maʻi ma e tusa ai ma fautuaga a fomai na tuʻuina atu le faʻataʻitaʻiga i le falemaʻi soifua maloloina.

  • toe faʻaleleia pe a maeʻa le solia o le toto i le faiʻai ma le osofaia o le fatu,
  • mataʻituina o tagata gasegase e manaʻomia le mataʻituina o le aufaigaluega faafomaʻi,
  • ono taumafataga i le aso.

O loʻo ofoina atu ai tagata asiasi i nofoaga e faʻataunuʻu ai vaiʻeleʻele, vaitaele vai, potu faletusi ma potu massage, tautua i totonu o aiga, faʻasalaga malaga, Initaneti ma lisiina o fale poʻo taaloga. O loʻo i ai se potu faʻamalositino, se fale tenisi, se fale taʻaloga taʻaloga. O vasega uma e faia ma faiaoga agavaa.

Tele le fiafia mo tamaiti. Manulele ma malae taʻavale, kalapu komipiuta ma le lisi o tamaiti

Leai se mea na maua. Ona o le nofoaga o le nofoaga e nonofo ai nofoaga ese mai nofoaga tau alamanuia ma taavale mamafa. E le fetogi le ea, mama.

O le togafitiga o le maʻisuka e faʻamoemoe e faʻaitiitia ai le tui o le inisalini, faʻaleleia le tulaga lautele ma faʻaitiitia ai faailoga o faʻafitauli. 98% o le soifua maloloina ole lipoti o le maʻisuka pe a maeʻa ona asiasi ile falemai.

Tuua Lau Faamatalaga