O le a le sili atu o le Heptral poʻo le Essential Forte: o le a le vailaʻau e sili ona lelei?

O maʻi o le ate o se tasi o vaega o faʻamaʻi e faigata ona togafitia. O le tele o ia mea e le mafai ona faʻamaʻeseina atoa e ala lava i togafitiga faʻaonapo nei. Heptral ma Essentiale e mafai ona faʻagesegese le alualu i luma o nei maʻi ma faʻaleleia le lelei o le ola o le tagata.

Heptral and Essential Forte N: Faʻatusatusaga Siata

Faʻapitoa phospholipids o elemene ia e faʻapipiʻi i puipui o hepatocytes. E tusa ai ma le gaosiga o Essentiale Forte N, e fesoasoani le fofesa i le faʻavavevaveina o faiga faʻafofo faʻalotoifale ma taofia ai le mumū.

Ademethionine (gaioiga galue o Heptral) o se amino acids lea e avea ma vaega i le tuufaatasiga o vaega o le ola maloloina ma phospholipids.

O le vailaau o loʻo i ai le faʻamaʻi, faʻasalaga, faʻafefe-inflammatory ma le faʻamamaina o aʻafiaga. Ina ia iloa po o fea o le hepatoprotectors e sili atu, faʻaaoga le laulau.

Parakalafa.Heptral.Essentiale Forte N.
Maua o tusi faamaonia lelei.++
Faiga faʻapolopolo.Lyophilisate mo le sauniuniga o se vaifofo lea o loʻo faʻatonuina i se auala e le faʻaogaina poʻo se mea faʻapitoa.

Enteric pepa e afifiina.

Pusa o gafa mo pulega tuufofoga.
TauO le tau o le 5 fagu e tusa ma le 1700-1800 rubles. O le tau o papa (20 fasi fualaau 400 mg) e mai le 1600 i le 1800 ruuga.Paʻu faaputuga (90 fasi vaega 300 mg) o le a tau 1200-1400 ru.
FaʻatauLe kamupani Italia Famar Leil.French pharmaceutical corporation Sanofi-Aventis.
Tu ma aga i falemaʻi.Faʻamatalaga.A aunoa ma se talavai.
Gaioiga galue.Ademethionine.O se faʻafefiloi o phospholipids e manaʻomia e maua mai le soya.
Lelei togafitiga.Ademethionine o se vailaʻau faʻamaʻi faʻamaʻi, anti-inflammatory, antifibrotic, antioxidant, faʻatoʻaga, neuroprotective ma aʻafiaga aʻafiaga. O le Ademethionine e faʻamautuina ai le gaioiga o meaola o le tino, faʻafefe faʻamalama i totonu o le ate ma le gall vladder, aveese le toxins mai le tino, faʻalautele le mea o loʻo i totonu o le siama, toto ma le glutamine i le tino. E le gata i lea, o le vaega galue o Heptral e faaosofia ai le gaosiga o phosphatidylcholine, lea e faʻapupulaina ai le suavai ma le faʻalauiloaina o membrane hepatocytes. I lalo o le malosi o amino acids, o le tuufaatasiga ma le auala o le talo e masani ona faatulagaina. Ademethionine faʻamaonia le maualuga o AST, ALT ma isi ate enzymes. I lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina, o le malosi o faailoga o falemai o maʻi o le hepatobiliary ua faaitiitia.O fualaau soybean phospholipids e faʻapipiʻi i le hepatocytes. I lalo o la latou faatosinaga, e mafai ona taofi le mumu i le ate parenchyma, e faatelevave ai le toe faʻaleleia o auala. Phospholipids e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le lipid ma le protein metabolism. E manaʻomia le faʻamalosia o le ate. O le hepatoprotector e iai sona aafiaga faʻasalalau ma faʻaitiitia le lithogenicity index o bile, ma aloese ai mai le faʻavaeina o le calcula i le gallbladder.
Faailoga.O le faʻafitauli o le maʻi, gasegase o le intrahepatic i le taimi o le maitaga, cholangitis, lesefesa mataʻitusi, cirrhosis, tulaga faʻamaonia, cholecystitis, e le o se galuega faʻafuaseʻi, faʻasologa o le hepatic, faateleina le vaivai ona o maʻi ate. E faʻatagaina e faʻatino mo faʻamalositino ma saunia mo taotoga taotoga.O le hepatitis tumau o soo se mea, ole faʻamaʻi o le ate, o le cirrhosis, le faʻamalosi o le gasegase, ava malosi o le hepatitis, toxicosis i le taimi o le maitaga, puipuia o le toe foʻi mai o maʻi gallstone, psoriasis, syndrome radiation, cholecystitis. Essential Forte e faʻaaogaina foi o se vaega o togafitiga faʻapitoa o psoriasis ma pathologies autoimmune. E faʻatagaina e ave mo faʻamatalaga puipuia.
ContraindicationsFaʻafitauli pipisi o le pipolar, hypersensitivity i vaega o le hepatoprotector, laiti tausaga. Ademethionine e afaina ai foi tagata ei ai fatuga o fatuga e aafia ai le taamilosaga methionine ma mafua ai le homocystinuria poo le hyperhomocysteinemia. Ma le faʻaeteete, ua faʻamaonia mo le le mafai ona faʻaaoga.O le gasegase i le phospholipids, tausaga o tamaiti (e oʻo i le 12 tausaga).
Faʻaiʻuga.Umiina o siama, siama ma anaphylactic reactions, migraines, dizziness, phlebitis, tuʻuaiga o le tino, lafoaia o le edema, faʻafefeteina o le tino, fulafula, gaʻo maso.Tali a le tino, manava manava, tiga o le manava.
Faʻasalaga.E le mafai. I le tulaga o se faʻalavelave, o loʻo faʻaalia le togafitiga faʻamaʻi.E le o faamauina ni mataupu o le faʻasalaga.

O le a se mea sili atu mo tamaiti, maʻitaga ma fafine lactating?

O a fualaau e filifili ai pe a togafitia tamaiti? O le tali o le tali e le masani ai - Essentiale Forte N. E mafai ona ave lenei faʻasolosolo amata mai le 12 tausaga. O le inu o le heptral poʻo le faʻaaogaina faʻamalosi / intramuscularly i tamaiti laiti e faʻasaina.

O fafine maʻitaga e mafai ona faʻaaoga soʻo se tasi o le hepatoprotectors, ae o fomaʻi e filifili e filifili Heptral. Muamua, o lenei fualaau faasaina e sili atu ona aoga. Lona lua, o le faʻaaogaina poʻo le pulea o le ademetionine e mafai ona faʻaititia ai le matuia o le toxicosis.

E manaʻomia le malosi o le malosi malosi o le N. A faʻaaogaina capsules, e mafai ona taofi le faʻaogaina o meaʻai, ae o isi faʻamaoniga o le toxicosis e faʻaauau pea ona faʻalavelave.

I le taimi o le lactation, e lelei foi le filifili o le Heptral, talu ai e leai sona tauatogene ma o lona vaega e le mafai ona ulu i le susu o susu. E mafai foi ona ave Essentiale Forte N e faʻamalosi ai fafine, ae o lenei fofesa e le lelei tele.

Faʻataʻitaʻiga o Vailaʻau Faʻamaʻi o Hepatoprotectors ma Faatonuga Faapitoa

E mafai ona ou ave le Essential Forte N ma le Heptral i le taimi lava e tasi? E tusa ai ma tagata atamamai, e le faasaina lenei mea. E mafai ona ave i le taimi lava e tasi ma ni soliga mamafa i le ate ma le inupia. Pe a faʻapipiʻiina nei vailaʻau, e mafai ona e faʻatupulaia atili le aoga o togafitiga togafitiga.

Ia tatou talanoa nei e uiga i fegalegaleaiga faʻasaina. O le malosi malosi o H e leai ni fegalegaleaiga faʻamalosi ma isi sui. Heptral ei ai sina tulaga tulaga ese.

E tatau ona tuufaatasia se amino acids faatasi ai ma le faʻaeteetega tele ma ni vailaʻau e pei:

  1. Faʻailoga faʻamaonia o le rerotake lerotonin.
  2. Tricyclic antidepressants.
  3. Faʻataʻitaʻiga o tryptophan.

I faatonuga mo faʻamaʻiloga e lua o loʻo i ai se vaega "Faatonuga faʻapitoa". I le faʻamatalaga o le Taua, ua fai mai ole fualaau e le fautuaina e tuʻuina atu i le ava malosi ma mea faʻamaʻi pipisi, ma afai e tulai mai ni faaletonu o le dyspeptic, e tatau ona vave logoina lau fomaʻi e uiga i lenei mea. E le aʻafia e le EFL le fua faʻatatau.

I "faatonuga faapitoa" i Heptral, ua fai mai pe a faʻaaogaina, e tatau ona e mataʻituina le maualuga o le nitrogen, uria ma le creatinine i totonu o le toto. E le afaina foi le mataituina o le maualuga o vitamini i le plasma, ma afai e tatau ai, ave le cyanocobalamin ma le folic acid.

O le Heptral e le afaina ai le tali, ae talu ai ona o le amino acids e mafai ona faʻaosoosoina ai le toto, e sili atu le aloese mai le aveina o taavale ma galue ai ma ni mea lamatia matautia i le taimi o togafitiga.

Faʻamatalaga i fomaʻi ma tala faʻatusa

O le a le manatu o fomai e uiga ia Heptral ma Essentiale? Ua talitonu tagata hepatologists afai tatou te faatusatusa togafitiga, e mafai ona tatou faapea o le Heptral e tele taimi e sili atu ona aoga. Muamua, o le aoga o fualaau faasaina ua faamaonia le saienisi. E le gata i lea, o le ademetionin e faʻaaogaina i fafo atu. I le taimi lava e tasi, o Essential Forte N e faʻaaogaina i le CIS, ma i le EU ma Amerika, ua faʻamaonia le faʻamaonia o le sapatoprotector e le aoga.

Heptral ma Essentiale e aoga foi. O le aafiaga o le hepatral e mafai ona matauina pe a uma le 2-3 vaiaso o togafitiga. Ae ui i lea, Essential Forte N e faʻaleleia le tulaga o le maʻi e le sili atu nai lo le 1-2 masina i le maeʻa ai o le amataga o le pulega o le capsule.

O le isi avanoa o le Heptral o le avanoa lea i le tele o fualaau, lea e matua faigofie lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata maʻi atonu e pei o le pata mo le 1-2 vaiaso, ona faʻaauau pea lea o le piliki. O le lelei o le ademetionine o le i lalo o lona aafiaga, o le gaoioiga o enzymes o le ate ua faʻamautuina.

Analogs of Heptral and Essential Forte N o loʻo mafaufauina i le laulau.

Mafuaʻaga o le ate

Afai e le lelei le gaioiga o le ate, e mafai e tagata taitoatasi ona lagona lagona tiga i le vaega maualalo o le peritoneum, le faʻavauvau, malaise ma le mamafa i le hypochondrium i le itu taumatau. I lenei tulaga, o loʻo i ai le faʻaitiitia o le malosi o le galue, gaioiga faʻaletino, faʻalavelaveina o le faʻaogaina o meaʻai, o foliga mai o le faʻafefe o le natura o le tino i le tino, suiga i le lanu o le epidermis, lea e mafai ona maua ai se lanu samasama.

O mafuaaga o se faaletonu i le gaioiga masani o le ate e ono avea ma faʻalauteleina o le faʻaaogaina o faʻamaʻi faʻamalosi, o mea faʻamaʻi, faʻamaʻi ma anticancer fualaau. E faʻapea foʻi ma toilalo i le lelei o le gaioiga o le ate e mafai ona mafua ona o le faʻaaogaina masani o meaʻai vevela, gaʻo, ulaula ma, ioe, le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatau ma le faʻaaogaina o vailaʻau oona.

E i ai foi le solia o le ate i le tulaga o le inupia ma le oona i le va o tagata faigaluega o loʻo aafia i faʻalavelave leaga, faʻamaʻi.

Gaioiga faʻamaʻi faʻamalosi o le hepatoprotectors

Ina ia faʻamaonia, tausia ma toe faʻaleleia galuega o le ate, o le falemaʻi faʻakomepiuta ua atinaʻeina le tele o fualaau oona - hepatoprotectors.

E masani lava, o lenei faasologa o fualaau faasaina e mafai ona faavasegaina e faapea:

  • Fualaau faʻamaʻi e aofia ai vailaʻau faʻapitoa i la latou fatuga.
  • Laʻu sauniuniga o meaola masani.
  • Faʻamatalaga faʻaleaganuʻu o se laau o susu susu ma isi fualaau.
  • Fualaau faʻasaina o loʻo aofia ai vaega o le semisynthetic.

I le faʻaopopo atu i le vailaʻau faʻasolosolo ma meaola, e mafai ona faʻavasegaina faʻasalalau i le faiga o gaioiga ma le malosi o a latou faatosinaga lelei togafiti.

Hepatoprotectors:

  • E sili atu le lelei o latou aafiaga i luga o suauu ate.
  • Faʻasogasolo faʻamaʻi i le nephrons ma le tuuʻesea o toxins.
  • O loʻo ia i latou le gafatia e toe faʻaleleia ai sela ate.
  • Puipui le ate mai le tele o aafiaga leaga o mea moni mai fafo.
  • Latou te fesoasoani e faʻagesegese le atinaʻe o faʻamaʻi o le ate i luma.

Heptral ma Essentiale ua avea ma auala autu o le faʻamaʻiina o fualaau oona i le vaega o le hepatoprotectors. Faaaogaina o nei vailaau E faʻamoemoe i le puipuia o tisipai o le ate ma sela mai mea e afaina ai le tino ma mea taua e aafia ai le tino o le tagata.

O le faamoemoega o le fualaau faasaina e fautuaina i le togafitia o faʻamaʻi ate e ese le faigata, le faʻamaʻalogaina o faʻaleagaga o le faʻaleagaina o maʻi, faʻapea foʻi mo faamoemoega puipuia.

Hepatoprotectors ua faatonuina mo:

  • Faaleaogaina o soliga i le aoga gaioiga o le ate.
  • Faʻaavanoa o le faʻagasologa o le faʻaitiitia o mea leaga ma mea faʻamaʻi e iai se aafiaga le lelei i le tino o le tagata.
  • Puipuiga i le atinaʻeina o vailaʻau faʻamaʻi ma vailaʻau. Faʻasalalauga masani o le gaioiga o ate i le ate pe a mavae le faʻaaogaina o taimi e faʻaaogaina ai analgesics, antibiotic, fualaau oona e afaina tele ai nephrons.
  • Faʻateleina le tetee i aʻafiaga oona.

E ui i le mea moni e faapea o nei vailaʻau e lua e aofia ai i le vaega o vailaau faʻasaina ua fuafuaina e fesoasoani ai i le togafiti o le ate, o la latou tuufaatasiga, vailaʻau ma faʻamaoniga mo le faʻaaogaina e matua ese lava. O le mea lea, o le a sili atu: Heptral or Essential - o le fomaʻi ua filifilia, e fuafua i luga o le malosi o le tagata lava ia ma le tulaga o le tino o le tagata.

O tagata gasegase ua faʻamaonia i le faʻaaogaina o nei vailaʻau:

  • I le cholecystitis poʻo le hepatitis, e fesuisuiaʻi le mamafa.
  • Faʻatasi ai ma le degenerative degenerative fat processes i totonu o le ate.
  • Cirrhosis o le ate, se suiga i le fausaga o le okeni.
  • Nonofo poo le faʻamavaeina o le ava.
  • Faʻaleagaina o le faʻamaʻi o le hepatitis.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faia i vasega, o le umi e fuafuaina e le fomaʻi aoga. O le mea moni, o nei fualaau oona ua taʻua o vailaʻau e ave mo ausilali poʻo isi faʻaopoopoga i luga o le okeni ua aʻafia. O le gaioiga o nei vailaʻau e le o le faʻamoemoe e faʻaitiitia le mafuaʻaga o le faʻamaʻi, ae o le faʻaitiitia o aʻafiaga leaga o le ate.

Le tuufaatasiga ma le faʻamatalaga o Heptral

O lenei vailaʻau e maualuga lona faʻamalosia. Heptral form of administration e masani lava i le ituaiga o laumei poʻo le paʻu faʻamalosi mo le tui. E mulimuli i le puleaina o le faʻaaogaina o le soona faʻaaogaina o le vailaʻau oona e sili ona mataituina.

O le tuufaatasiga o lenei fualaau faasaina e aofia ai le: diokyide, ademethionine - butanedisulfonate, cellulose microcrystalline, magnesium stearate, talc, sodium carboxymethyl starch, macrogol 6000. O le eletise autu autu o le ademethionine, ma o le ausilali o le lysine.

O lenei fualaau faasaina e maua ai le cholekinetic, faamamaina, anti-fibrosing, toe faʻafouina, aʻafiaga i le tino o le tagata. E i ai sona aʻafiaga ma le choleric, e faʻaolaina ai le faʻasalalauga o le ademetionine, lea e maua i tino uma o le tino ma alalaʻau ola. Ademethionine e galue e avea o se fesoasoani i le methyl group i le gaioiga o le transmethylation.

O le aʻafiaga o le faʻaosoosoina o gaioiga e matua faateleina ai le tetee o le tino o le tagata i aʻafiaga o radical free, ma faʻapitoa foi ona faʻavaveina ai le aafiaga o le metabolism i le maualuga o le ate. Heptral foi lelei faia se puipuiga faaopoopo mo le ate i luga o le ate mai le gaioiga o le suka e le o le sulfate.

O meatotino a le Heptral e faʻamoemoe e:

  • Faateleina le teteʻeina o lela o le ate i aʻafiaga o exon ma endofactors.
  • Le faʻamalosia o galuega tauave ma le faʻatulagaina o faiga faʻavae i totonu o le ate.
  • Faʻafouina vave o le faʻateleina o le faʻalauteleina o lela o le ate.
  • O se faʻasesega i le atinaʻeina o togafitiga faʻaleagaina i le ate (cirrhosis, fibrosis).

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ai e oe ona faʻagaoioia le faʻaogaina o le vavaega o le neuroronal cell, ei ai sona aafiaga lelei i le gaioiga o le tino o le tino, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o maʻi faʻaleagaina.

Faaaogaina Heptral

O meatotino o le fualaau faasaina e le aofia ai le avanoa e maua ai le faapaleniina o le talo, e faaitiitia ai le lamatiaga o le faateleina o le toto o le okeni ma le atinaʻeina o faiga le lelei. Faaaoga umi o le vailaʻau fesoasoani i le faateleina o le maualuga o le siama ma le glutamine i le fausaga o le okeni, ma faaitiitia ai foi le tele o le methionine i totonu o toto toto, lea e fuafua ai le toe faaleleia o le gaioiga o le okeni.

A maea le togafitiga o le tagofia o fualaau faasaina po o ana mea tutusa, o le a tumau pea le aafiaga o le falemaʻi mo le tolu i le fa masina.

O le faʻaaogaina o le heptral e talafeagai i mataupu o mea tutupu:

  • Faʻaleagaina o le gaʻo mamafesa.
  • O le atigi gutu.
  • O le tele o vaega o le natura masani o le hepatitis ma le cirrhosis o le ate.
  • Faʻasaʻo ese le maʻi.
  • Faʻasalaga o le vevela mai fafo o le talo.

I le mea e le faʻaleagaina ai le soifua maloloina o le tino atoa atoa ma le okeni lava ia aemaise lava, aua le faaaogaina i togafitiga faaletagata lava ia. Soo se suʻesuʻega o le setete o le tino, o le tofiaina o se togafitiga ma lona umi, o le vailaau o le vailaʻau e tatau ona faʻatinoina e se fomaʻi maʻi.

I fualaau, o le vailaau e ave faʻalua, faalua i le aso, i le va o taumafataga. Fautuaina le faia o le talosaga muamua i le tolu itula i le maeʻa o le taeao. Ole fua ole aso e tatau ona oʻo i le 800-1600 mg, pe 2-4 lita i le aso.

Faatasi ai ma le puleaina o le fualaau faasaina, i le tulaga o le maʻi tigaina, o le fua o le tui o aso taitasi e 400-800 mg. Faʻaleleia le lelei o togafitiga e maua i le faʻatonutonuina o fualaau faasaina i le taeao, i le va o taumafa autu.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona faʻavevesi ai ni faʻafitauli laiti i le galuega o le gastrointestinal tract, faʻasalaga faʻasalalau i le faʻalauteleina o le itumalo ma le lautele o le le mautonu.

A maeʻa ona ave le vailaau, e mafai ona faʻaalia le fiafia o le natura laitiiti, ma o le tiga i totonu o maso e mafai foi ona aliali mai. I nisi tulaga, e mafai moe i le moe, vevela, lea e fesootaʻi ma se faʻaleagaga o le tino tutotonu o le tino, faʻapea foʻi ma foliga vaaia o ni mea na tupu i le nofoaga o tui.

O le auala faataitai, mo se taimi umi o togafitiga, e leai ni aʻafiaga faʻapitoa ma faʻalavelave i le gaioiga o le tino o tagata ma okeni ua faʻatuina.

O le faʻaaogaina o le heptral i le taimi o le maitaga i le taimi muamua ma le tolu, faapea foi i le taimi o le lactation, ua solia.

Talosaga Essentiale

O le mea taua o se isi faʻasolosolo faʻasolosolo faʻavae e faʻavae i luga o fualaau oona ma vailaʻau ma mea faʻapitoa. O lenei vailaʻau faʻataʻitaʻi e maua i le 5 ml ampoules ma i le pepa faʻapipiʻi.

E aofia ai faʻamatalaga i le metabolism o le lipoproteins ma le gaioiga o gaʻo ma le cholesterol i nofoaga o lo latou vavaeeseina. Faamalosia le faʻamalosia o le ate ma toe faʻafouina hepatocytes.

O faʻamalositisi vitamin e faʻapupulaina ai le togafitiga ma le phospholipid i le togafitiga o faʻamaʻi ate.

O mea taua e fautuaina e fomaʻi mo le puipuia ma togafitiga:

  • Faʻaleagaina o le ate ma le cirrhosis o le ate.
  • Faʻaleagaina ma faʻafitauli o le ate.
  • Steatoms.
  • Fomaʻi faʻamaʻi ma fibrosis.
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻalavelave o le hepatitis.

O le gaioiga a lenei mea faigaluega o le faʻamalosia ma faʻafoʻi le taua o nephrons ma toe faʻaleleia o latou gaʻo ua faaleagaina. O le togafitiga faʻapitoa e faʻataunuʻuina seia oʻo i le iʻuga o le kulukopide na maua i le taimi o togafitiga. O se vaega o le vailaau faasaina o le maualuga lea o le togafitiga e mafai ona tupu i le tele o masina talu ona ave le fualaau faasaina.

O mea taua e masani ona faʻataʻitaʻiina mo le puipuia o le toe faʻafoʻiina o paluga eleʻele, togafitiga o se gasegase o le leitio, ma le faʻamautuina o le polotini ma le gaʻo gaʻo.

O le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le maualuga o le cholesterol i le tino o le tagata, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faia o afaina ma fatuga o fatu, o se mea aoga faʻamalosi i le mea e tupu i le atherosclerosis, faʻamaonia le tuʻuina atu o enzymes meaai.

O le aoga tele o le faʻaaogaina o tupe e tagata gasegase i le taimi o le faʻasalalauga pe a fai le taʻaloga i le itumalo o le hepatobiliary. I le togafitiga o psoriasis, e mafai ona faʻaaogaina e fai ma auala e faʻafoeina ai togafitiga.

Ole fua o le fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi, ae o le togafitiga e oʻo ile lima masina. E tatau ona faʻaalu faatolu taimi i le aso, lua capsules, aʻo 'ai.

I le tulaga o le pulea lelei ole fua ole aso e tatau ona 5-10 ml i le aso, ma i tulaga ogaoga o le faamai, e mafai ona faateleina le masani ile 10-20 ml.

I le gasologa o togafitiga ma Essentiale, e mafai ona maua le faaletonu i le gastrointestinal tract, o lona uiga, o le tupu o le manava. Faatasi ai ma le pulea malosi o le fualaau faasaina, o mea e afaina ai le maʻi atonu e tupu i nofoaga o tui.

Afai e te maua se tagata le faapalepale i vaega autū o le Taua, e sili atu ona lafoai lona faʻaaogaina.

Le tulaga ese o fualaau faasaina

E matua faigata tele ona tali le fesili i le talafeagai o le faʻaaogaina o le Heptral poʻo le Tatau. E tofu i latou ma ona lava mea tulaga ese ma le faʻaaogaina o vailaʻau.

A aunoa ma se suʻega atoa, e oʻo lava i se fomaʻi o le a le mafai ona iloa po o le fea o le sapalapala e sili ona lelei mo le maʻi. O le mea lea, e tasi le tagata maʻi e sili ona fetaui lelei ma le Heptral, ma i le isi, ma le maʻi tutusa lava, Essentiale. E le gata i lea, e oʻo lava i vaega eseese o le faʻamaʻi (faʻamalologa poʻo le faʻateleina), e mafai e le fomaʻi ona fautuaina fualaau eseese.

O tagata maʻi e maua i le togavao e tatau ona filifilia togafitiga o le Heptral, ona e maua ai se isi faʻasalaga faʻapitoa ma le faʻamalosia. Ma i isi tulaga, o le fualaau faasaina o nei fualaau faasaina e toetoe lava tutusa.

Hepatoprotectors i togafitiga faafomaʻi

Hepatoprotectors o vailaʻau faʻaaogaina i vailaau faʻaleagaina e togafitia ai vailaʻau, mea vevela, siamatite o le autoimmune, o le ate cirrhosis, ma le faʻaalia o maʻi faʻamaʻi. O vailaʻau e faʻaleleia ai faiga faʻasolosolo i le hepatocytes, faʻaleleia le masani masani o le bilirubin, ma faʻaleleia le faʻafouina o le ate.

Hepatoprotectors ei ai ni vaega e eseese i mea gaosi, faʻapea foi i le faiga o gaioiga (Faʻasologa 1).

Laulau 1 - O vaega autu o le hepatoprotectors

Telefoni phospholipidsPlant phospholipidsAmino Acid DerivativesUrsodeoxycholic Acid Vailaʻau
Essentiale ForteKarsil, Hepabene, Hepatofalk Plant, PhosphoglivHeptral, Heptor, Hepa-MerzUrsodex, Ursodez, Ursosan, Ursofalk

Telefoni phospholipids

E manaʻomia tele le phospholipids (EFL) sili ona suʻesuʻeina. E i ai a latou falemaʻi tele. O vailaau faʻasoifua maloloina e faʻafefeteina e tagata gasegase, ia i ai ni faʻafitauli laiti o aʻafiaga.

O lenei vaega e masani ona faʻataʻatia faʻatasi ma isi fualaau faasaina. E mafai e le EFL ona taofia le faʻaumatia o le hepatocytes, faʻaitiitia mea faʻapitoa o le steamosis (sui o le ate ate ma le tino o le tino), fibrosis (faʻavaeina o mea faʻapipiʻi i nofoaga o hepatocytes).

Ua faailoa mai suʻesuʻega faasaienisi e le o fautuaina le EFL mo le faaaogaina i luga o doses mo bile, pe a faateleina ai le ono tulai mai o aʻafiaga i itu.

O se vaega talafeagai o lenei vaega o fualaau (Essential) e manatu e 1.8 i le gutu pe 1.0 g i le aso ma le vavalalata. O le faʻaosoosoina o le EFL e le manaʻomia mo le silia ma le 4 vaiaso. E sili atu le tuʻuina atu o le tagata gasegase e faʻapipiʻi ituaiga vailaʻau. O le faʻaaogaina o le EFL e mafai ona faʻateleina i le 24-48 vaiaso.

O le faʻaaogaina umi o le taimi e le faʻamautinoa ai le toe faʻafoʻisia atoatoa o le ate, ae mafai ona tausisia tulaga masani o gasegase transaminases (ALT, AST), bilirubin, alkaline phosphatase. O le faʻamalosolo o vailaʻau e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaleleia o le hepatitis poʻo le cirrhosis.

Amino Acid Derivatives

O fualaau e pei o le Heptral ei ai sina mea itiiti e fai ma molimau, ae e masani foi ona faatonuina i le tuufaatasiga ma isi vaega o fualaau faasaina. Ua faʻapipiʻiina faʻatasi ma le hepatoprotectors (Phosphogliv), faʻapea foʻi ma le acids pursodeoxycholic. O mea e maua mai o mea amino o loʻo lelei tele mo le togafitia o le cholestasis (stagnation of bile). Faatasi ai ma le lauiloa o le cytolysis o le hepatocyte, o lo latou faʻatasi ma le EFL e faʻaaogaina.

I ni tulaga faigata, o fualaau faasaina e vave lava ona toe faʻaleleia le ate, puipuia ai lona ogaoga faʻaleagaina i mea oona, fualaau faasaina, ava malosi. Hepatoprotectors e mafai ona faatumauina ai le ate masani o enzymes ma bilirubin.

Faatusatusaga uiga o fualaau faasaina

O lea, o fualaau oona Heptral ma Essentiale e aofia ai vaega eseese o le hepatoprotectors. Heptral e mafua mai i mea e maua ai amino acids, ma e manaʻomia - e manaʻomia ai phospholipids. O le mea lea, o la latou aafiaga i le ate ma le tino atoa, ioe, o le a eseese. O vaega o nei vailaʻau o loʻo tuʻuina atu i le laulau (Laulau 2).

Laulau 2 - Faʻamatalaga o vailaʻau

FaailogaHeptralEssentiale
Vaega o vailaʻauAdemethionine 1,4-butanedisulfonate.Phosphatidylcholine vavae ese mai soya.
PepaPepa ua maeʻa (400, 500 mg), ampoules (400 mg) ma le lyophilisate mo le sauniuniga o se vai fofo.Capsules (300 mg), ampoules (5 ml - 250 mg).
Faʻatinoga o gaioigaE faʻaleleia le tafega o le talo i luga o le talo ma lona faʻasologa, faʻavaveina le galuega faʻafouina o le hepatocytes, e puipuia ai le foliga mai o le fesoʻotaʻiga o le ate i totonu o le ate, ma faʻaleleia ai le faʻasalaga o aʻafiaga namu i le mafaufau.

O loʻo i ai se galuega faʻamamafa i le faʻamaʻiina o le faʻamaʻiina o fualaau (opium).

Auai i le toe faʻafoʻiina o le cartilage.

Fesoasoani i tulaga faʻavaivai.

Faʻaleleia le gaioiga o le hepatocytes, faʻateleina le metabolism o gaʻo ma le protein. O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaitiitia ai toxins lea e ulu atu i le ate. O vailaʻau e faʻafoisia ai le fausaga o lipid system of the ate and hepatocytes themselves.

O mea taua e faʻalavelaveina ai le sui o suauu ate e faʻafesoʻotaʻi, mea faʻapipiʻi.

Faailoga
  • faʻamaʻaloga o le talo i totonu o le hepatocytes (ma le gaʻo o le ate, le faʻasolo i le hepatitis, faʻamaʻi totoga o le toto, cholecystitis, cholangitis, encephalopathy, cirrhosis),
  • maitaga cholestasis,
  • dyspepsia.
  • chronic, viral, toxicitis oona,
  • cirrhosis o le ate
  • gaʻo susu gase,
  • toxicosis o fafine maʻitaga,
  • faʻaleagaga psoriatic i sela o le ate,
  • faʻamaʻi vaʻaia le faaleagaina o le ate.
Tapulaa
  • faʻalavelaveina o le taamilosaga methionine i le maualuga,
  • le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina,
  • tausaga e 18 tausaga
  • maʻi pipili
  • 1 le tolu masina o le maitaga
  • avetaavale o le serotonin, antidepressants,
  • tagata matutua matutua
  • gasegase fatuga.
  • tamaiti ei lalo o le 3 tausaga,
  • fualaau faasaina,
  • allergy
Faʻaiʻuga
  • ulu matua
  • nofoa nofoa
  • taoto, vili,
  • muso, tiga faʻatasi,
  • gastralgia,
  • vaivaiga lautele
  • totoga
  • fufulu
  • vevela paʻu
  • lagona le lelei
  • manatu faʻapitoa
  • laryngeal stenosis,
  • hyperthermia.
  • allergies
  • faʻamatalaga vailaʻau (faʻasolosolo o le stool, gastralgia).
Faiga o vailaauFaʻaaogā lemu i le inisinia o le rerotake, antidepressants, drug-containing drugs.E leʻi suʻesuʻeina e oʻo i le iuga.

Essentiale o se vailaʻau saogalemu. E mafai ona faʻatagaina i tamaiti e sili atu i le 3 tausaga le matutua, faʻapea foʻi ma fafine maʻitaga. O le pepa laupepa e talafeagai mo tamaiti ei lalo o le 3 tausaga.

Heptral e tele atu tapulaʻa. E naʻo le 18 tausaga le matua e mafai ona faʻaaoga. I le taimi o le maʻitaga, o le Heptral ua faʻamaonia mai le lua o masina e matua faʻamautinoa e tusa ai ma faʻamatalaga. I le uluaʻi masina, o le vailaau e sili atu le lelei ona faʻaaogaina, talu ai e mafai ona mafua ai le manaʻoga, e aʻafia ai le atinaʻeina o le tamaititi.

Mo tagata matutua, e tatau ona faʻaaoga faʻamaʻi ma le faʻaeteete, talu ai e ono maua i latou i le faʻasologa o le tino, toe foʻi, fatu le fatu. Heptral e tele atu tapulaa i tulaga o le fetaui ma isi vailaau. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e iloa po oa vailaau e ave e le tagata maʻi.

Contraindications

  • O le matua o le tamaitiiti e itiiti ifo i le 12 tausaga,
  • Alu i le:
    • Soy
    • Phosphatidylcholine,
    • Soya,
    • Ethyl vanillin,
    • Suauu suauu.

I le taimi o le maitaga, o le faʻaaogaina o Essentiale e le faʻasoleina, ae ui i lea, faʻatalanoaga muamua ma le siaki mulimuli ane e fautuaina e le fomaʻi.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e faʻamapulaʻa i faʻafitauli o le allergic e leʻo faamatalaina (urticaria, mumu o le paʻu, vevela) ma faʻaogaina o meaʻai (vavalo mama, le mautonu le manava).

O le gaioiga malosi o le oloa o le pharmacological o Ademethionine. O le faateleina o ona mea i totonu o le tino e faʻaleleia ai le mautu o puipui o le gaʻo ma le hepatic, faaleleia atili le gaosiga ma le sosolo o le talo i luga ole taʻavale vavalalata.

  • Maʻi o le ate, faʻatasi ai ma faʻafitauli o le mafaufau: le mautonu, suiga faʻafuaseʻi i lagona, mafaufau le mafaufau, mafaufau ma mafaufau mafaufauga. E mafai ona faʻaaogaina mo le atuatuvale ma le aveeseina o faʻamaoniga (faʻaleagaina o le tulaga e atiaʻe pe a uma le faʻaaogaina o fualaau faʻamalosi).
  • Faʻailogaina o vaʻaia ma faʻamaʻi faʻamaʻi.
  • Faʻasoloina o gase e tupu ona o:
    • faʻaalia i toxins ma mea oona,
    • le gaioiga o siama (mononucleosis, hepatitis, adenovirus, ma isi),
    • o le faʻafitauli o le tino i le taimi o le faʻavaveina o le hepatocerebral (faʻaleagaina le metabolism copper), hemochromatosis (faʻaaogaina o le iron metabolism i le tino), amyloidosis (o le faʻavaeina o "puluvaʻa" i totonu o le tino).

Heptral poʻo Essentiale e sili ona lelei mo maʻi o le ate?

  • Taimi ola:
    • I uluaʻi laʻasaga o le faʻamaʻi (Child-Pugh stage 1-2), o Heptral o loʻo i ai se aafiaga lelei i le soifua maloloina. O se suesuega na faia e Dr. J.M. E leai se lagona o le Mato i le ola umi i le laasaga 3.
    • E le afaina le ola o le tagata maʻi.
  • Tulaga lelei o le olaga.
    • I suʻesuʻega faʻapitoa, Essential ma Heptral o aʻafiaga e tutusa ma placebo (e aunoa ma togafitiga).
  • Aafiaga i luga o suʻesuʻega o le ate (bilirubin, transaminases):
    • E manaʻomia le faʻamaonia o le faʻaititia o le fua faatatau o le faʻaumatia o le ate, faʻaitiitia le bilirubin, transaminase.
    • Heptral e iai sona aafiaga lelei i luga ole falesuesue suʻesuʻe ile faʻaaoga umi.
  • Aafiaga i luga o le faʻasalaga ole talo:
    • I le hepatitis tumau / gasegase, o Essentiale e faʻamalosia ai le faʻamaʻiina o le talo. Faatasi ai ma isi faʻafitauli, o loʻo i ai sona aafiaga lelei.
    • O le Heptral e faʻaititia ai le matuia o le faʻamaʻi ma le faʻaleagaina o le biliary.
    • Aneti-cirrhotic (e puipuia ai le cirrhosis), aʻafiaga a le antidepressant - na o Heptral e iai.

E taua poʻo le faʻafefeteina e sili atu? Le manatu o fomaʻi

I le Russian Federation e leai se manatu le mautonu o fomaʻi e uiga i le aoga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ae ui i lea, fai mai fomaʻi a le EU ma le US:

  • Heptral e iai sona aafiaga lelei ile maʻi ole ate, faʻaleleia le faʻasolosolo, taimi ma le lelei o le ola o tagata gasegase,
  • E le tatau ona faʻaaogaina mea taua, ona o le le lava o se faʻamaoniga.

O le a le sili atu o le heptral poo le Essentiale? Faʻamatalaga

Iloiloina o iloiloga o maʻi na faʻaalia ai taunuuga nei:

  • O aʻafiaga le lelei o sauniuniga mo togafitiga e itiiti, ae ui i lea, e masani ona tupu i le taimi e faʻaaoga ai Essentiale ma na faʻaalia mai i ni faʻafitauli o le maʻi,
  • O le tele o tagata gasegase sa maitauina le lelei o le faʻaaogaina o le Heptral ma le Taua, ae ui i lea, o le pasene o iloiloga lelei e uiga i le Heptral na maualuga atu ma se numera tali tutusa o tagata na tali (tagata faʻatalanoaina).

E mafai ona ou ave le Heptral ma Taua i le taimi lava e tasi?

O le tuufaatasiga o sauniuniga mo togafitiga e le solia, talu ai o Essential ma Heptral e eseese "manatu o le faaaogaina" i le tino. Ae ui i lea, i togafitiga faʻapitoa o loʻo faʻamaonia mai e seasea ona maua. O lenei faʻaaliga o le faʻaaoga e mafua mai mafuaaga nei:

  • Ole pulega tuufaʻatasi o le Heptral ma le Taua, e aofia ai mea e tatau ai, o le tulaga o le lelei ma aʻafiaga aʻafiaga e leʻi suʻesuʻeina lelei.
  • Le tau maualuga o togafitiga. O le tau o togafitiga faʻatasi ai ma togafitiga e lua mo le 3 masina o le a tusa ma le 7-10,000 rubles, e fuafua i le itulagi o le atunuʻu ma le kamupani falemaʻi.

O faʻamanuiaga

O le fualaau faasaina ei ai sona natura masani, o le mea lea, ei ai sona aafiaga le lelei i le tino.

Tykveol e mafai ona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi eseese, faʻapea foʻi ma le puipuiga.

O fualaau faasaina e leai ni analogues i vailaau vailaʻau.

Le tau o le fualaau faasaina e le maualuga.

O le fualaau faasaina ua pasia le tele o tofotofoga i mataupu tau pulega ma aoga o le atunuu.

E tasi le sipuniti o Tykveol o loʻo i ai le tele o meaola faʻasolosolo e pei o le 3 kilokalama o le paʻu mata.

O fualaau faasaina o se punavai o vaitamini A, F, E.

Faʻafitauli

O fualaau faasaina ei ai aʻafiaga itu. E mafai ona faʻamalamalamaina i maʻi lema ma le manava.

E le tatau ona ave le vailaau i le i ai o le hypersensitivity i ona vaega.

Mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi Tykveol e mafai ona faʻaaogaina i se fuafuaga lautele, ae le o se fualaau faʻasaina tutoʻatasi.

Hepa-merz o se fualaau mo le togafitia o maʻi o le ate. E mafai ona aveesea le inisua mai le tino, faʻaititia le maualuga o le amonia i totonu o le toto. O le vailaau faʻasaina ua i ai se faʻamalosiga, faʻafaigofieina faiga faʻavae, e faʻaitiitia ai faʻasalaga asthenic ma le dyspeptic. O le aafiaga autu o le fualaau faasaina o le gasegase. O le mea autu o le ornithine aspartate.

Hepa-merz o loʻo maua i le tulaga o se paluga o palulaʻau, lea e te manaʻomia e saunia ai se fofo, faʻapea foi i le foliga o se faʻamoemoe na faʻamaligiina i le 10 ml ampoules.

O le Hepa-Merz ua faʻamaonia mo maʻi gase maʻoʻoʻo, mo le inishalopathy hepatic, steatoses ma le steeppatitis.

E faʻamafuluina fuaʻau i le vai aʻo leʻi faʻaaogaina (1 le sachet per 200 ml o le vai). Faaaoga le fualaau faasaina 3 taimi i le aso, pe a uma meaai.

O le fofo e faʻaaogaina mo le puleaina o le tino. 4 capsules e faʻaaoga i le aso. Ole fua maualuga o aso taitasi e 8 capsules.

Faʻaleleia togafitiga

O le malosi malosi i ampoules ua fautuaina mo le 250-500 mg (1-2 ampoules). I tulaga ogaoga o le faʻamaʻi, o tagata gasegase ua faʻaalia 1 g (oʻo i le 4 ampoules) o fualaau faasaina i aso uma mo le 2-4 vaiaso. A maeʻa se togafitiga, o le tagata gasegase o loʻo faʻaalia pea le togafitiga ma le laʻau 1-2 1-2 capsules i le aso mo le 3 masina pe sili atu foi. O le umi o le togafitiga e faalagolago ile ituaiga o togafitiga e pei ona faatonuina e le fomaʻi.

O le Heptral e faʻaaogaina foi mo gasegase oona ma le gaʻo i ampoules, otaota. I totonu o le taimi umi, ua faatonuina e le fomaʻi injections o fualaau faasaina i le 1-2 ampoules (400-800 mg). O togafitiga i le falemaʻi e 2-3 vaiaso. Ona ave lea e le tagata gasegase vailaau i laupepa.

O le fualaau e filifilia i le fua faatatau o le 10-25 mg i le 1 kg i le aso. O le vailaʻau mo le faʻafitauli o le atuatuvale, faapea foi le talo peisela, e 500-800 mg i le aso, ae le silia le 1600 mg. O le vailaau tausiga e filifilia taitoatasi i le itu e tasi. E le manaomia le inu o le Heptral ao le i momoe, aua o loo i ai se aafiaga taua i luga o le tino.

FanDetox "FanDetox"

FanDetox o se oloa fou na faia e le saienitisi Korea o Song Hye Bok e puipuia ma toe faʻaleleia mai i luga o le ate mai le afaina o mea leaga, ava malosi ma fualaau faasaina, faapea foi ma le le lelei o meaai.

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau o:

afaina o le ate: o le hepatitis o tupuaga eseese, cirrhosis o le ate, fatososis,

afaina poʻo le inxication syndrome i faʻamaʻi eseese,

"FanDetox" ua gaosia e le kamupani faavaomalo "Coral Club" (Coral Club), i le foliga o se paʻu i totonu o le fasi laau afifi muamua, lea e teuina mo se taimi umi mea uma o lenei oloa fou. O mea o loʻo i totonu o le pusa laau e solo i le 1/2 ipu o le vai mafanafana, e mafai ona faʻaopoopo le meli (tofo). E tatau ona faʻaaoga vave le vai.

O le fua, ole taimi ma le umi o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e faʻalagolago i le ituaiga o togafitiga togafitiga:

faʻasologa o le ate i le vaitau,

togafitiga o le gasegase mama po o le faasaʻoina o le hyperlipidemia,

ala gasegase i luga o le faʻamaʻi o le ate,

anti-hangover (faʻaaliga) vasega.

Faʻaiʻuga

Pe a faatonuina tulaga maualuga o fualaau faasaina Heptral and Essential, o le atiina ae o ni manaoga le talafeagai e mafai. E i ai le faʻamaoniga o se maualuga maualuga o le ola i le taimi o togafitiga o le heptral i tagata gasegase i tulaga faʻavaivai.

Pe a faatonuina se vailaau i lenei vaega o tagata gasegase, e manaʻomia le mataʻituina pea e le fomai o le mafaufau po o le mafaufau. E tatau i tagata maʻi ona mautinoa ia logoina le fomaʻi e uiga i faʻaaliga o le atuatuvale mo le taimi fesoasoani poʻo le faʻamavaeina o fualaau faasaina.

Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le heptral, e mafai ona atiaʻe ai le le lelei o le folic acid ma le vaitamini B12. Afai e maua se faaletonu o nei vailaʻau, o le togafitiga o le vailaʻau e tatau ona faʻatulagaina i le taimi o togafitiga Heptral (poʻo le amataga o le togafitiga). O lenei mea moni e taua tele pe afai e tatau ona faʻamalamalamaina le vailaʻau i se fafine maʻitaga, tagata o le vao, tagata gasegase ma le mama.

Hepatral ua gasegase tagata mamaʻi ua faatonuina i totonu o vailaau togafitiga talafeagai i lalo o le vaavaaiga o le tulaga masani, tulaga falesuesue. Faatasi ai ma se faʻalavelave tele o faʻamaʻi pipisi, e tatau ona faʻagata le fualaau.

Le faʻaaogaina o fualaau e lua

Essentiale ma Heptral e mafai ona faʻaaogaina e fai ma sauniuniga tutoʻatasi, faʻapea foʻi ma le tasi ma le isi poʻo le isi vaega ole hepatoprotectors. O vailaau faʻasaina uma e tuʻufaʻatasia ma le acids pursodeoxycholic mo le togafitiga o le eleʻele. E mafai ai e oe ona faʻaleleia le togafitiga o le soifua maloloina, faʻaleleia le tafega o talo mai le hepatocytes, pelelele. Faaaogaina o fualaau faasaina ua filifilia taitoatasi.

Afai e sili atu ona leaga le tulaga o le maʻi, e tatau ona e faʻailoa le vailaau, faʻaitiitia le fualaau, sui faatasi ma isi. E mafai ona e tuua le Essentiale monotherapy, faalēaogāina le Heptral e faʻamaonia le tulaga o le maʻi. O le faʻaaogaina umi o le heptral e manaʻomia ai le mataituina o le maualuga o le nitrogen i totonu o le toto (faatasi ai ma le cirrhosis), faʻapea foi le creatinine, uria i le toto toto.

Lelei ma iloiloga

Hepatoprotectors ua faʻamalosia lelei e toe faʻaleleia le galuega o le ate. Aʻo leʻi ave le vailaʻau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. I le taimi o le filifilia o vailaʻau, e tatau ona amanaʻia le vaega o le ate o le ate, o le natura o le faʻaleagaina o le hepatocytes, o le i ai o le pele malo. O se fualaau faasaina ua le saʻo e mafai ona faateteleina ai le mamafa o cholestasis, e atili ai le faaleagaina o le hepatocytes i lalo o le aafiaga o le talo.

E taua i le hepatology

I aso nei, ua tele atinaʻe fualaau faasaina. Faatasi ai ma le faʻamaonia saʻo o vaega o le hepatoprotector, o le lelei o togafitiga e mafai ona faʻaateleina i le tele o taimi, e le pei o le monotherapy. O faʻaaogaina o vailaau faʻasaina e faʻaaogaina mo le gasegase, mea leaga faʻaleagaina i le ate, ma le hepatitis viral.

Ole faʻamaʻi pipisi o le hepatitis e manaʻomia le togafitiga umi mo togafitiga faʻamaʻi. Faatasi ai ma lenei maʻi, o vaega o phospholipids talafeagai, o sauniuniga o le pursodeoxycholic acid o loʻo faʻamaonia lelei. O lenei tuufaatasiga o fualaau faasaina e fesoasoani e toe faaleleia ai le gaoioi galuega vave, e aloese mai le atinae o cholestasis ma cirrhosis.

Fualaau faasaina mo le faʻasaina o le HBV

O ascites faʻatasi ma le hepatitis ma le cirrhosis e togafitia ma sauniuniga o togalaau, o le phospholipids taua. Faʻatasi ai ma le atinaʻe o cholestasis, o loʻo faʻapipiʻiina ai vailaʻau o le ursodeoxycholic acid. Faʻasalaga o le togafitiga, faʻafuaseʻi ona mou ese atu le maʻi o le faʻamaʻi, o faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega e faʻafaigofie.

Ina ia vave aveese le bilirubin mai le toto o le tagata maʻi ma le uila-vave ona atinaʻe le jaundice, faaopoopo le lactulose i togafitiga faigata. E fesoasoani i le faʻamamaina o le bilirubin e ala i le manava, faʻaitiitia ai le inu o le tino. O nei togafitiga e mafai ai ona e aloese mai le atinaʻeina o le gasegase o le hepatic ma le encephalopathy, lea e taua tele mo le toomaga o se tulaga ogaoga.

O le maualuga o le aafiaga o Heptral ua faʻaalia i le tele o iloiloga faʻaletonu:

Faatasi ai ma le Taua, e le o mea uma e faigofie tele, faatasi ai ma ni iloiloga lelei e mafai foi ona e maua ni mea le lelei:

Le togafitiga o le hepatitis ma le cirrhosis i le aso e le maeʻa e aunoa ma ni fualaau o le hepatotropic. O le faʻaalia o nei vailaau faʻasaina ua mafai ai ona faʻaʻumiʻumi le soifua o tagata gasegase i faʻamaʻi pipisi o le ate, o le cirrhosis ma le faʻamalolo. O le vailaʻau o le Essentiale malosi e manatu e sili ona taatele ma suʻesuʻeina i vaega uma o fualaau faasaina.

E faʻaaogaina i fomaʻi ma fomaʻi, ona o loʻo i ai se vaega itiiti o ni mea e le manaʻomia. Ina ia faʻaleleia le lelei o togafitiga, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma toetoe o vaega uma o le hepatoprotectors. Heptral e tele tapulaa i lona faʻamoemoega. E sili tele mo faʻamaʻi o le cholestasis ma le ate ona o le chemotherapy.

Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau faʻasaina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e faʻamalamalama le falemaʻi o le maʻi, faʻafitauli faigata. O le lelei o le faʻaaogaina o fualaau oona o le a mafai ai ona e tausia le galuega o le ate, e aloese ai mai le faʻateleina o le faʻasoa o le hepatitis ma le cirrhosis, ma ia tausia ai le taua o le enzyme i tulaga masani masani.

3 tagata sili ona lelei o le hepatoprotectors

  1. "Heptral" - e galue i luga o le faavae o le ademethionine, e aofia ai le vaega o mea amino ma mea na maua. Faʻaavanoa i le laulau (400 mg o mea gaʻo i le 1 pc.) Ma le lyophilisate, lea e manaʻomia ona faʻavaivai ma mafai ona faʻaaogaina mo le iniseti. E tuʻituʻi mai le kulupu o le hepatoprotectors ona o lana galuega a le antidepressant. O le gaioiga a le Heptral e faʻavae i luga o le faʻatumu o le tulaga o le ademetionine e ala i le faailoa mai mai fafo ma faʻamalosia ai lona natura masani.
  • O le taulaiga o le fualaau faasaina o le aafiaga i luga o le felauaiga o meaola suamalie, faapea foi ma le faamamaina. E iai foi sona aʻafiaga, faʻafouina le toe faʻafouina o le telefoni. O le galuega a le antidepressant e le vave faʻaalia, e faʻaalia mai lava pe a uma le faʻapipiʻi o mea inu i le toto, mai le 7-8 aso o le pulega. O le taunuʻuga maualuga mo lenei mea e mafai ona iloa i le aso 12-14.
  • O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le "Heptral" o cholestasis, o le degeneration fat, o le hepatitis ma le cirrhosis (taimi tumau), faʻamaʻi oona o soo se ituaiga (vailaʻau, ava, ma isi).
  1. "Mea Taua" o se fualaau masani e masani ona masani lelei e galue ona o phospholipids e le mafai ona tutoatasi e le tino. Latou te aʻafia ai le gaʻo ma le porotini o le gaosiga o le tino, e i ai se aafiaga faʻaleagaina. E leai se faʻamatalaga o lo latou gafatia e amata ai le toe faʻafouina o le masini ma faʻalavelave ai le atinaʻe o sela i totonu o le talo, lea e puipuia ai le faʻamalosi. E le gata i lea, e taua le matauina o le mamafa o le talo, lea e taofia ai le fausia o maa.

  • O faʻamatalaga mo le faʻaogaina o le "Mea Taua" o le vevela gaʻo, o le hepatitis i soo se tikeri, cirrhosis, necrosis. Mo faamoemoega faʻasolosolo, ua ave le fualaau faasaina e puipuia ai cholelithiasis, e faaitiitia ai taunuuga pe a uma le vevela, faapea foi ma le taotoga muamua.
  • E tatau ona e iloa i totonu o le "Taua" (e aofia ai le "malosi") o loʻo i ai vitamini o loʻo i ai se faʻafouina o le malosi. Lafoga o loʻo taʻua ai "H" e naʻo phospholipids e maua ai.
  1. Karsil o se sauniuniga masani lea o loʻo i ai le vaovao vaovao faʻatoʻaga, se malosi malosi o le fofesa (mo capsules) poʻo le silymarin (mo taʻavale). O le fua eseese e fesuisuiaʻi e fuafua i le faʻamalolo: e na o le 35 mg o le mea o loʻo galue i totonu o le paʻu o loʻo i ai capsules - o le aofaiga o le mea e tutusa ma le 90 mg o le mea lava e tasi.
  • O le mea autu e taulai i ai le Karsil o le faʻamautuina lea o le membrane, ma faʻaitiitia ai le tikeri o le aʻafiaga o faʻamalosi saoloto, faʻamaʻaloga, ma le tofoina o faʻamaoniga o le faʻaoga o le ate: o le mamafa i le vaalele saʻo, leu. E le gata i lea, o le faʻasiliina o meaʻai e faʻaleleia, o le faʻasalaga o le talo e masani ona faʻatulagaina.
  • O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le Karsil o le cirrhosis, steatosis, inisua, faʻasolosolo o le hepatitis (e le gata i le maeʻa ona faʻamalosia, ma muamua atu). E masani lava, o le vailaʻau faʻasolosolo poo le aofia ai i togafitiga faʻapitoa, e mafai ona faʻaaogaina e tutusa ma le ava malosi.

  • Faiga faʻasaʻi fou
  • Carsil poʻo le malosi malosi - o le fea e sili atu?

Pharmacology o fualaau faasaina

Afai e faʻaleagaina le ate, e lagona e se tagata le faʻavauvau, o le mamafa i le vaalele saʻo, tiga i le pito i lalo o le peritoneum, malaise. Gaioiga faaletino, gasegase galue e faʻaitiitia, faʻalavelave faʻaogaina o meaʻai, o le lanu o le epidermis e maua ai se fulufulu lanu samasama, afaina ai siama ile tino.

Vitio: Heptral tablets | analogues

| analogues

O mafuaʻaga na mafua ai ona toilalo i le galuega a se okeni taua e mafai ona avea ma: faʻaaogaina umi o vailaau faʻamaʻi, fomaʻi faʻamataʻu, vailaʻau faʻamaʻi, faʻamaʻi. Faiva i le ate e mafai ona mafua ona o le masani ona faʻaaogaina gaʻo, meaʻai vevela, ulaula tapaa, ava malosi, ma vailaʻau nakoti.

O le solia o galuega a le tino ua matauina i le tulaga o le oona, inisua o le tino, i tagata e aafia i gaioiga matautia o kemisi.

Ina ia faatumauina, faʻamaonia, toe faʻaleleia le galuega o le ate, o le tele o vailaau faʻasaina-ua faʻapena ona faʻaleleia le hepatoprotectors.

Vitio: Ademethionine Heptral

O le faʻasalaga, o faʻamaʻi pipisi e faʻavasegaina e pei ona taʻua i lalo:

  • sauniuniga e aofia ai phospholipids taua,
  • tapenapena o totoga - o meaola manu,
  • vailaau faʻasaina - fualaau faʻasaina e aofia ai vailaʻau faʻapitoa,
  • natura - flavonoids o le susu vaovao poʻo isi vailaʻau faʻamaʻi.

Mai i le falemaʻi, o le hepatoprotectors, faʻaopoopoga i le vailaau oona, ua faʻavasegaina i le metotia, masini o le gaioiga, ma le malosi o le togafitiga.

  • ia i ai se aafiaga faʻaosofia i luga o le hepatocytes (faʻava o le ate),
  • saofaga i le toe faʻaleleia o le hepatocytes,
  • puipuia mai le tele o itu leaga,
  • faʻagaoioia le tuʻuʻesea o toxins, oona e nephrons,
  • faʻagesegese le atinaʻe o faʻamaʻi o le ate i luma.

Essentiale ma Heptral o fualaau ia o le vaega o le hepatoprotectors, o le autu autu lea e taulai i le puipuia o le hepatocytes, o le ate mai le leaga o mea e tutupu.

Tofia mo le togafitiga o faʻamaʻi o le ate o faʻasologa o vailaʻau ma faʻamalosi, faʻamalologa o gaioiga faʻaleagaina o le tino, mo faʻamatalaga puipuia.

  1. Faaleaogaina o solitulafono i le ate.
  2. Faʻavaveina o le faʻagasologa o le tuʻuina atu o mea oona.
  3. Puipuiga o le atinaʻe, togafitiga o le ava malosi, viral, toxicity oona. Ole masani ole galuega a le hepatocytes pe a uma ona ave vailaau, vailaau, fualaau e iai se aafiaga leaga i nephrons.
  4. Faʻateleina le tetee i aʻafiaga oona.

E ui i le mea moni e faapea o vailaau uma e aofia ai le vaega o le hepatoprotectors, o le tuufaatasiga, o vailaau faasaina, o faailoga mo lo latou faaaogaina e eseese tele. O le mea lea, o le a tatou taumafai e tali le fesili, e sili atu, Essential Forte poʻo Heptral.

Heptral and Essential Forte ua faʻamatalaina mo maʻi ma:

  • ituaiga eseese o le hepatitis, cholecystitis,
  • gasegase degenerative degenerative processes i totonu o le ate,
  • cirrhosis o le ate le tino, fausaga o okeni,
  • tosoina mai o maʻi (ava malosi, nakoti),
  • faʻaleagaina o mea leaga i hepatocytes.

Hepatoprotectors o ausilali, o vailaʻau togafitiga faaopoopo. O a latou gaioiga e le o le faʻaaogaina o le aʻafiaga o le mafuaʻaga o le faʻamaʻi, ae na o le faʻamalieina o aʻafiaga o le faaleagaina o le ate, mo le puipuia o faamoemoega. O fualaau faʻaaoga e faʻaaoga i vasega, o le umi e fuafuaina e le fomaʻi.

Heptral: tusi talosaga, tuʻufaʻatasia

Heptral o se fualaau faasaina, hepatoprotector, lea o loʻo i ai le faʻamalosia o le faʻamalosi. Faʻaavanoa i le laulau e pei o se paʻu lūlūina mo le tuiina. Faʻasalalauga aupito sili ona lelei o le mea galue malosi pe a uma le folasaga o le folasaga.

Faʻatulagaga: ademetionine-butanedisulfonate, kilokoni dioxide, cellulose microcrystalline, sodium carboxymethyl starch (type A), magnesium stearate, macrogolol 6000, talc. Vaega o ausilali mo le lyophilisate o lysine, NaOH. O le eletise autu autu o le ademethionine.

O le vailaau faʻasaina e faʻamaʻaʻaina, cholekinetic, anti-fibrosing, antioxidant, faʻafouina le aoga. O loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga, faʻasolosolo, faʻamalosia le faʻapipiʻi o le ademetionine o loʻo i totonu o faʻasalalauga olaola uma, faʻamaʻi tino.

Ademethionine e aofia ai i le metabolism, o loʻo galue e avea o se fesoasoani i le methyl group in reactions.

Heptral faʻapupulaina le ate i le tulaga oona, faʻafouina le metabolism i nephrons.

O le faʻaleagaina o le tino e faʻatele ai le tetee o le tino i le gaioiga o faʻamalolo saoloto, faʻavaveina le faiga o gataifale i le telefoni feaveaʻi. O le vailaau faʻasaina e maua ai le puipuiga faaopoopo mo le hepatocytes mai le faʻafeiloaʻi i apalai o le bile.

O faʻafitauli o le hepatoprotective o Heptral e faʻamoemoe e:

  • faateleina le tetee atu o le hepatocytes i aafiaga o le pito i tua ma le vevela,
  • faʻasologaina o faʻavaega faʻavae i totonu o le ate, faaosofiaga o galuega tauave,
  • faʻatoaagaina o le televave o le hepatocyte,
  • puipuiga o le atinaʻeina o togafitiga faʻapitoa i le fausiaina o le okeni (fibrosis hepatic, cirrhosis).

I le i ai o se aʻafiaga o le neuroprotective, o le Heptral e faʻapupulaina ai le teteʻeina o le filarous cell structure o neura ma le mafaufau, ma puipuia ai le atinaʻeina o gaioiga faʻataʻitaʻi i le taimi o le inisua, le manava o le tino. O le fualaau faasaina e amataina ai le gaioiga o le neurocellular division, e afaina ai le faagaioia o le fatugalemu o le tino, ma puipuia ai le atiina ae o maʻi tigaina.

O faʻatau mea e puipuia ai le faʻamaʻiina o le talo, faʻaitiitia le lamatiaga o le faʻalauteleina o au o le ate, le atinaʻeina o le mumū, faʻalavelave faʻaleagaina i le fausiaina o le okeni.
ma le umi o le faʻaaogaina o se faʻamaʻi pipisi, o le maualuga o le siama, o le glutamine i le ate, o le maualuga o le plasma, o le aofaiga o le methionine i le toto, o loʻo faʻaalia ai le faʻamautuina o le metabolism, toe faʻafoʻiina o galuega a okeni.

O le faʻaauau pea o le falemaʻi mo le tolu i le fa masina talu ona uma le vasega o togafitiga.


Faʻalogo, na o le aso!

Le aʻafiaga o le faʻamaʻi i le tino

Mo le maualuga o le togafitiga, e taua le filifilia o le faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faʻamaonia togafiti. I lenei tulaga, o le matafaioi autu e le tatau ona faia i le tau o vailaau, ae o le faiga o gaioiga o ona vaega i luga o le tino, e fuafua i le mafuaʻaga o le vailaʻau ma vailaau.

O le amataga o fualaau faasaina e mafai ona masani, o lona uiga saunia mai laau poʻo manu, ma faʻapipiʻi siama.

O vailaʻau faʻaaogaina i togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi ate e vaevaeina i vaega nei:

  • Vailaau faafomaʻi o le natura moni lava. Mo la latou gaosiga, o mea e maua mai i totonu o totoga o meaola o loʻo i ai le maualuga o mea o le enzymes ma isi mea tuufaatasia, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga mai mea e gaosia ai laau. O mea aupito sili ona maualuga o le gataifale o loʻo iai se laʻau o le susu.

O sauniuniga o lenei vaega e poloka ai le faʻaogaina o le faʻaumatia o manoa o le ate, faʻamalosia le faʻavaeina o hepatocytes fou, ma faʻalavelaveina ai foi auala o le oxidative i totonu o le tino, ma faʻaaogaina ai se aʻafiaga faʻaleaga.

O vailaʻau o lenei vaega ua faʻataʻitaʻiina mo le gaioiga o le cirrhosis ma le inflammatory.

O le faʻapitoa o le hepatoprotete o le natura masani o le LIV-52, Gepabene, Karsil, Progepar.

  • Telefoni phospholipids. O le mea autu autu mo le gaosia o fualaau faasaina o lenei vaega e lelei tele. Phospholipids o se tasi o mea fau fale o puipui o le ate.

Latou te saofagā i le faʻatupulaia o le galuega eletise o le hepatocytes ao faʻaitiitia le tau o le malosiaga i totonu mo lenei faiga. Faʻaleleia le faʻamaoniga lelei o le tuufaatasiga o le talo.

O vailaau faafomai o lenei vaega e aoga i le toetoe lava o ituaiga uma o le ate, sei vagana ai le ava malosi. E le gata i lea, o le aʻafiaga o le faʻaaogaina o nei vailaʻau e faʻaaogaina i le togafitiga o fualaau oona lea ei ai le faʻaleagaina poʻo le aʻafiaga o le ate. Ole malosi e le fautuaina e faatonuina ai fualaau o lenei vaega mo vevela o le ate. Aua le tagofia nei fualaau mo maʻi o le pancreas, e pei faaitiitia i lenei tulaga, o le gaosia o le lipase poloka le faaaogaina o vaega taua o phospholipids.

O fualaau aupito sili ona masani ma sili ona lelei o Essentiale, Hepagard, Essliver.

  • Amino acids. O nei mea o loʻo aʻafia ai i le tuʻufaʻatasiga o mea eseese faʻatasi ma gaioiga maualuga ma faʻaleleia atili le toe faʻaleleia o gaioiga i totonu o le ate. E le gata i lea, o amino acids o loʻo i ai se aafiaga faʻaleagaina.

O vailaau faafomai o lenei vaega o loo faaaogaina i mataupu o le faaleagaina o le ate o mea inu e le ava malosi ma vailaau e maua ai se aafiaga oona i luga o sela ate. O fualaau e aoga i mataupu o le biliary cirrhosis.

Amino acids e aofia ai Heptral, Hepasol, Hepa-Merz, Heptor.

Faʻataunuʻu lelei uma le gaioiga, e leʻo atoatoa ona faʻaleleia e le hepatoprotectors le tino o le ate, e pei o folafolaga faalauiloa. Ae o lo latou aofia ai i le faʻalavelave faʻapitoa o faʻamaʻi ate i le tele o mataupu e mafai ai e oe ona faʻafoʻisia atoatoa le soifua maloloina.

E tutusa ma eseesega

O le a le mea e sili ona lelei e ave e toe faʻafoʻi ai le faʻaogaina o le telefoni ma le gaioiga o le ate - Progepar poʻo le Taua?

O nei vailaau faʻamalosi uma na faʻaalia ai le aafiaga talitutusa i le tino:

  1. Faʻaleleia le toe faʻaleleia o le fausaga ma galuega o le faʻaleagaina o le ate.
  2. Toe faʻafoʻiina o metabolic process in tissues of the ate.
  3. Faʻaleleia o le okesene ma le satu o meaʻai o le ate.
  4. Tuufaatasia o aʻafiaga o le ava malosi, vailaʻau oona ma vailaau faʻasaina, meaola faʻapitoa i luga o le hepatocytes, faʻapea foʻi ma le faʻamalolo.
  5. Puipuiga o le ate mai le fesuiaiga e ala i le fesoʻotaʻi ma le sogasoga tino.

E le gata i lea, o Progepar ma Essentiale ua faʻamaonia mo le tutusa o faʻamaʻi tutusa. Ae afai o le togafitiga o Essentiale o le a aoga i le vaega laititi o le maʻi, ona faʻaaogaina lea o le Progepar i gaʻo faifai pea o maʻi o le ate.

E tatau foi ona e manatua le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi o togafitiga Progepar i le tulaga o gaioiga faʻaaloalo. A o togafitiga Essentiale e toetoe lava leai ni aʻafiaga i itu.

O le eseesega i le va o Progepar ma Essentiale o loo taoto foi i le faiga o gaioiga i luga o le tino, ona o le natura o mea galue malosi. O lenei vaega e tatau ona amanaia pe a filifilia se tasi o nei vailaʻau faʻamaʻi.

O lenei fofo e faavae i luga o le susu o le vaovao, po o le vaovao. O loʻo i ai i le vailaʻau mea faʻasaina, o le mea lea, e puipuia ai le faʻaleagaina o siama i le saolotoga o radicals. Karsil, o loʻo i ai le vaovao vailaʻau flavonoid, ua faʻaaogaina e puipuia ma togafitia ai faʻamaʻi pipisi ma le gaʻo maʻi, e pei o le:

  1. Hepatitis o ni tupuaga eseese.
  2. Faʻaleagaina o le tino, e aofia ai ma le maʻisuka.
  3. Cirrhosis.
  4. Ava malosi.
  5. Gallbladder e le afaina.
  6. Faʻapitoa o le talo ma le steatorrhea (ogaoga gaʻo), o se maʻi o le tele o le siama o le siama i totonu o le manava.
  7. Gilbert's syndrome.

Karsil, ona o le gaioiga i luga o le faiga o le enzyme o le ate, faʻaleleia ai lona faʻatonuina o galuega. O loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga, lea e faʻaaogaina e togafitia ai se gallbladder lepela lea e mafua ai faʻamaoniga e pei o le mamafa i le taumatau saʻo, leu. O le le atoatoa o le pulelelele, lea e faatonuina ai e fomaʻi Carsil, e taʻitaʻia ai, le lelei o le gaʻoina o gaʻo ma le faʻaaogaina o vitamini A, D, E. Vitamin A le toilalo e taʻitaʻia ai faʻafitauli i le tino ma le manava. O le le maualalo o le calcifilirol (vitamin D) ua tumu i ponaivi vaivai. Ole vaivaiga o le muscle ma le gaioiga o le gaioiga o le tino e foliga mai o le vaitamini E gau.

Faatasi ai ma le gasegase o le tele o fatu fatu fatu i le tootoo laiti e mafua mai i le stagnation o bile, o Carsil e faʻamautuina lona tafe.

Livers cirrhosis o se faʻamaʻi e mafua mai i le sui o hepatocytes ma se mea e fesoʻotaʻi vavalalata. O Carsil e faʻalavelaveina lenei gaioiga.

Contraindications: pregnancy ma lactation (e aofia ai le analog o le hormone sex sex), faʻamaʻi o le gaʻo.
O aʻafiaga e aʻafia ai: tiga o le manava, manava, gasegase tali i le faapalepale.
I le faʻamasinoina e le tagata gasegase, Carsil e faʻaleagaina le mamafa i le gallbladder ma le faʻailoga. O fomaʻi e matauina se faʻaleleia atili o le toto totoʻau - o se faʻaitiitia i le maualuga o aminotransferases, direct bilirubin.

Ursosan, Urdox, Livodex, Ursofalk - fualaau oona o lona malosi o le bile acid: ursocholic.

O le vaega autu e maua ai aʻafiaga:

  • filifili
  • immunomodulatory
  • cholelitholytic.

Ursosan ua faatonuina mo le faʻamaʻiina o le talo e mafua mai i le mimimune o le mumu o leʻo i le ate ma le sclerosing cholangitis. O le Ursocholic acid e faʻaititia ai le matuia o le faagasologa o le inflammatory ma faʻaititia ai le fualaau talafeagai o hormones steroid mo lona toomaga. Ursosan foi e faʻaaogaina pe a togi le talo i totonu o le manava. O faʻamatalaga e uiga i se numera o tagata gasegase o loʻo taʻu mai le mafai gafatia o le vailaʻau e faʻaumatia ai le suavai i totonu o le manava ma se fua o le vasega.
Faatasi ai ma faailoga mo le faʻaogaina o le Ursosan o le gallstone faamaʻi i le leai o ni maʻa. E faʻamalu le talo ma faasolosolo malie ona faʻavae le fua i totonu o le vevela, e aofia ai pigments ma cholesterol.
Ua faavaeina e Ursosan le fausiaina ma le puleaina o le talo, ua faaitiitia ai le maualuga o le cholesterol i totonu, ma o le taunuuga lea ua sili atu ona lelei ai le suavai.

O le Hofitol o se atiseti e fatufatuina ai le suka. O loʻo faailoa mai mo le edema ma le gaioiga o le ate i fafine maʻitaga. O le meatotino autu a Hofitol o le choleretic. E i ai sona aʻafiaga i le edema e mafua mai i le faʻaitiitia o le faʻasologa o le albumin i le ate. Chophytol e faʻaaoga foi mo le gaysbladder dyskinesia. E tusa ai ma iloiloga, o le fualaau oona e mafua ai le tiga i le sao o le hypochondrium, lea ua faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o antispasmodics.

E i ai sona aʻafiaga faʻapitoa e aunoa ma se faʻamaloga o le faʻasolosolo, ia sili atu le lelei e faʻaaoga ai gaʻo i hepatocytes. O lona autu autu o le vevela gaʻo, lea e mafai ona liua i le cirrhosis. E i ai foʻi lona aʻafiaga e aʻafia ai. E maua i le ituaiga o laupepa ma vaifofo mo le faʻaaogaina o mea inu. E tatau ona manatua i le mafaufau pe a faʻafoeina, o le heptral e matua maualalo lava lona ola. O le faʻafefeina o le tino e aumaia le bioavailability latalata i le 100%. E tusa ai ma iloiloga, i nisi o gasegase, o le puleaina o le heptral na mafua ai le manava.

Heptral or Essential Forte?

O fualaau oona e maua ai le faʻamaʻi pipisi ona o le lipotropic effect. O latou tutusa foi. Ae ui i lea, o le heptral e iai sona aʻafiaga faʻapitoa i le faʻatusatusa atu ia Essentiale Forte. O le tau o Ademethionine e sili atu le maualuga.

O loʻo maua ai ni vaega o le suasusu o le susu ma le atisiliko, faapea foi ma le phospholipids.

O le Hepa-Merz o se auala e maualalo ai le ammonia toto. O le Amonaia o se mea oona e soli ai le ate. I le hyprammonia, o Hepa-Merz e taofia ai le atinaʻeina o sepatic coma. E mafai ona faʻaaogaina mo le hepatitis B ma le C. Hepa-Merz e faʻaaogaina ai le tino o le enzyme system. E sili atu ona vave le lafoaiina o le amonia. E mafai foi ona faʻaaoga Hepa-Merz i se paleni le lelei o fualaau oona i tagata matutua. E sili atu le lelei o faʻamaumauga o meaolaʻau pe a ave. Ua fautuaina foi Hepa-Merz mo le inisua.

Faaiuga

Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faʻatalanoa ma suʻesuʻeina se fomaʻi (ultrasound). O faʻamatalaga e uiga i aʻafiaga i itu e mafai ona maua i faatonuga mo vailaʻau poʻo i iloiloga. O vailaau faʻasainisi ua i ai ni faʻailoga.
E mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau e lua faatasi ai ma gaioiga eseese, e fai ma faʻataʻitaʻiga, Ursosan ma le Faʻailoga.

O afea e manaʻomia ai faʻamaʻi?

Pe a afaina le ate, e amata ona iloa e se tagata le tiga ma le vaivai i le sao o le tino, vaivaiga lautele ma le malaise, feeseeseaiga, lanu o le paʻu e avea ma palapala ile palapala, ma eseese le manogi leaga i foliga ma tino. E le o se mea e ofo ai lona liliu atu i le fesoasoani o vailaau faapitoa.

Hepatoprotectors o fuainumera o fualaau ua mamanuina e puipuia ai le ate mai aafiaga le lelei o mea i fafo atu. O lo latou faaaogaina e mafai ona tauamiotonuina i le i ai o le faʻamaʻi, vailaʻau poʻo le faʻamaʻi pipisi o le hepatitis, faʻapea foi ma le masani ona faʻaaogaina nisi o fualaau faʻamaʻi e aʻafia tele ai ona siama. Aemaise lava, toetoe lava o vailaau faʻamaʻi, tui faʻamataʻu tautala, paʻi toto, anti-tuberculosis ma anti-tumors o loʻo i ai lona aafiaga tutusa.

E feteenai ma le talitonuga lauiloa, o se tasi o fualaau o le hepatoprotector pe a uma le inu malosi tele po o le le tagofia o meaai e leai se aoga. Soo se ituaiga o fualaau faasaina e tatau ona onā, a leai o le ae lafo ese le tupe.

O tapenaga mo le puipuiga o le ate e mafai ona faʻavae i luga o se tasi o vaega nei:

  • taua phospholipids,
  • amino acids
  • susu suamalie kopi
  • talo
  • artichoke extract
  • uu popo.

O fualaau uma e puipuia ma tausia ai le ate e mafai ona vaevaeina i ni vaega e tusa ai ma le gaioiga galue. I latou taʻitasi, o le ai ai ni nai fualaau e tutusa ma o latou aʻafiaga, ae eseese i le tele o uiga. E le gata i lea, i le taimi nei i le faʻatau atu, e mafai ona e maua ni vailaʻau faʻapitoa e iai ni mea faʻaaogaina, faapea foi ma faleopathic medicines. O le mafuaʻaga lea ua leiloloa ai tagata o loʻo mananaʻo e faʻatau se faʻasolosolo.

O uiga autu o le fualaau faasaina Karsil

Karsil o se fualaau talafeagai lelei mo le ate, lea ua lauiloa lautele talu mai aso Soviet. O le faʻavae o lana gaioiga o le vailaʻau malosi lea o le silymarin, o se mea faʻalavelave o meaola o meaola o meaola o fua o se vailaʻau togafitiga - susu laʻau. O lenei vao e le gata na toe faʻafoʻisia ai vaega o le ate ma faaleagaina ai, ae faʻamalosia foi le tuputupu ae malosi o siama.

O le vailaʻau Karsil e masani ona faʻaaogaina i le i ai o faʻafitauli nei:

  • atepatitis ua tuanai,
  • o se ituaiga masani o le hepatitis o se uiga e le o viral, mo se faataitaiga, mea oona,
  • ava malosi
  • steatosis ma le cirrhosis o le ate,
  • masani ona faʻaaogaina fualaau oona ei ai le faʻaleagaina o le ate ma le tino atoa.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faʻaaoga lelei mo faamoemoega puipuia.

I le iai o ni faʻalavelave ogaoga o le ate, lea e iloa ai e se tagata maʻi le malaise lautele ma lagona le mautonu, e sili atu le faʻatau o se vailaʻau tutusa ma mea maualuga atu o mea gaosi - Carsil Forte. E le gata i lea, o lenei vailaʻau e sili atu ona talafeagai le inu. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Karsil Forte mo soliga ogaoga o le ate, ave 1 le laulau 3 taimi i le aso, aʻo Karsil - vave 4 papa.

O le mea lea, pe a filifilia le mea e sili ona lelei e faʻatau - Carsil poʻo Carsil Forte, e tatau ona e iloiloina le manaʻoga mo le faʻamaʻi pipisi. Afai e te manao e fesoasoani tele i le ate e taulimaina galuega ua tofia i ai, ae le mafatia i le hepatitis ma isi maʻi tutusa, filifili Carsil. Afai e iai lou maʻi ate, e lelei tele le tuʻuina atu o se mea e sili atu ona malosi - Carsil Forte.

Manaomia Taua - Faʻaalia

O le lautele o le Essentiale Forte oloa e aofia ai phospholipids taua e toe faʻafoʻi ai siama o puipui o le ate ma fesoasoani ia i latou e faia a latou galuega. O le faʻafofoga tautala o lenei vailaʻau e mafai ona maua ai se mea moni pe a maeʻa le umi o le faʻaaogaina, o le mea lea, i le i ai o faʻamaʻi ogaoga, e fautuaina le puleaina o le tino.

Ole malosi taua e masani ona faʻaaoga i tulaga nei:

  • gasegase peta
  • hepatitis o soo se tupuaga,
  • psoriasis
  • maʻisuka malosi
  • neurodermatitis
  • cirrhosis o le ate
  • toxicosis i le uluaʻi masina o le maʻitaga ma le tuai o le gestosis.

Vaʻaiga faʻapitoa e toe faʻafoʻi ma lagolagoina le ate.

O se tasi o tau sili ona taugata, ae i le taimi lava e tasi o fualaau sili ona aoga o le Heptral. E faʻavae i luga o le amino acid Ademethionine, lea e faʻamaeʻaina ai meatotino ma se faʻafouina o aafiaga.

O le faʻamatalaga aloaia o lenei fualaau faasaina e masani lava ona matauina pe a uma le vaiaso muamua o le faʻaoga. O le tele o taimi e faʻaaogaina mo faʻamaʻi vailaʻau faʻamaʻi poʻo le faʻamaʻi o le hepatitis, o le faʻamaʻi vaovao, faʻapea foʻi ma le faʻasaʻoina o faʻamalologa, faʻamavaeina ma le faʻaumatia o lagona faʻavaivai e masani ona aʻafia ai ma le maʻi ate.

I le taimi nei, o le sapatoprotector o le tupuaga o Rusia - o le Essliver Forte e sili ona lauiloa. O loʻo aofia ai le phospholipids i lona tuufaatasiga ma o loʻo i totonu o le autu se faʻalautele taugofie o le faʻalauiloa Taua. I le faʻaopoopoga, ua faʻamalosia Essliver Forte i vitamini ma minerale e fesoasoani i le tino e feagai ma aʻafiaga o aʻafiaga mai fafo.

O le fea mea e sili atu - Carsil poʻo le Taua Taua?

E ui o nei vailaʻau uma e lua o faʻamaʻi, o faʻamaoniga mo lo latou faʻaaoga e eseese tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se aoga o Carsil i le masani o le hepatitis e mafua mai i le natura viral, aʻo Essential Forte o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o lenei faʻamaʻi faatasi ai ma isi fualaau.

O le mea taua o se faasologa o le sili atu taugata. I le taimi lava e tasi, o le togafitiga o lenei vailaau faʻasaina e oʻo atu i le 6 masina, o lea e tatau ai ona e totogia se tupe faʻapitoa mo ia. Carsil e sili atu le taugofie ma e masani ona faʻaaogaina e sili atu i le 3 masina i se laina. Mulimuli ane, ua faʻasaina Karsil mo le faʻaaogaina o tamaiti i lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, faʻapea foʻi ma tina faʻamoemoe ma fafine lapatai. Essential Forte e sili atu le saogalemu, ma e le faasaina le inu i nei vaega o tagata gasegase.

Pe a filifilia se tagata mai i nei vailaʻau e lua, muamua lava, iloilo a latou faailoilo ma faʻailoga. E foliga mai, o se tasi oi latou e le fetaui ma oe, talu ai o nei fualaau oona ei ai mafuaaga eseese, ma o lea e le mafai ai ona tali saʻo atu e sili, Karsil poʻo Essentiale Forte.

Heptral or Essential Forte - o le fea e sili atu?

O le mea moni, o le aoga o Heptral e sili atu le maualuga nai lo Essential Forte. Ae ui i lea, o se vailaau faʻamalosi tele lenei, lea e le tatau ona faʻaaogaina e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi. E le gata i lea, o loʻo faʻatau atu i falemaʻi naʻo faʻamaʻi. Heptral e tele faʻasolega, aemaise lava, e matua faʻasaina mo le faaaogaina i tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, faapea foi ma tina o loʻo faatalitali ma lapatai.

Afai e te filifili e faʻaaoga se tasi o nei meafaigaluega e aunoa ma ni mea e manaʻomia muamua mo le ate, tuʻu le fiafia i Essential Forte, aua o le a le mafai ona afaina ai lou tino.

O le a le mea e filifili ai - E faʻaaogaina le malosi poʻo le malosi malosi?

Ma le mea mulimuli, e masani lava i tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le ate, o le fesili e tulaʻi mai, o le a sili atu - Essential Forte poʻo le Essliver Forte? O le mea moni, o nei vailaʻau e lua o loʻo i ai i le vaega lava lea o fualaau faʻasaina ma aofia ai le phospholipids. E le gata i lea, o le Essliver Forte ua faʻamaoaigaina i vitamini, lea e le mafai ona mitamita ai Essentiale.

O le suʻavaʻalo Forte o loʻo faia i Rusia, o lea e sili atu le tau nai lo le Siamani Essentiale. E toatele tagata e le talitonuina kamupani kamupanī Rusia ma sili atu i fualaau faʻatau sili atu taugata na faia i Siamani. I le taimi nei, o lenei tulaga e matua afaina lava, ona o le tele o suʻesuʻega suʻesuʻega na faʻamaonia ai o Essliver Forte e le sili atu lona aoga nai lo lana paaga Siamani.

E le gata i lea, i le togafitiga o faʻamaʻi o le ate na mafua mai ona o le faaumiumi ma masani ona taumafa ava malosi, na sili atu le lelei o Essliver Forte. E le gata i lea, o vailaau uma e lua e saogalemu ma e leai ni faʻalavelave matuia.

O le mea lea, filifili mai nei vailaʻau e lua, e sili atu le aua neʻi faʻaalu, ae ia faʻatau se faʻaitiiga taugofie.

Faitau foi:

  • Lago i lalo ifo o le taumatau ole pito i luma: mafai mafua ma faʻamaʻi
  • Hepatitis C: faailoga ma togafitiga mo tamaitai
  • Fofo fufulu i le fale
  • Faiga faʻasaʻi fou

E tele faʻamaʻi pipisi e mafai ona fesoasoani io tatou ate ia faia ana galuega. Filifilia se tasi oi latou, e mafai ona e faʻaaogaina faʻamatalaga ma fautuaga o loʻo faʻamatala atu i le tusiga. Ae peitai, aua nei galo o soo se vailaʻau e mafai ona aumaia ai le tino o le tagata e le gata ina aoga, ae e afaina foi. O le mea lea, aʻo leʻi faʻatau se tagata e faʻaleleia le tino, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi.

E faʻamalosi Esslial

O le malosi o le Essal o se tuufaatasiga o phospholipids e fetaui tonu ma le phospholipids o le ate, ae sili atu i latou i le tulaga o le anotusi o gaʻo aoga taua i totonu ia i latou. O le tuufaatasia o ia ituaiga phospholipids i vaega ua faaleagaina o mata o le ate o le ate fesoasoani e toe faʻaleleia lo latou amiosaʻo, faʻaleleia le faʻafouina. O le oloa e le o aofia ai ni mea faʻapipiʻi gaosi, vailaʻau, e le mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi.

Ovesol o se gaosiga faʻapitoa o taumafa faʻapitoa mai le Kamupani a Rusia o loʻo i ai se gaioiga filifilia faapitoa ua filifilia, o loʻo i ai le faʻamalolo, faʻafefe-inflammatory ma toefaʻailoga (toe faʻafoʻisia). O isi aafiaga o fualaau faasaina ua taʻua o le antispasmodic, choleretic ma biliary actions.

O le tuufaatasiga o Ovesol e aofia ai: om (i le vaega o le susu), turmeric, volodushka, vaega o Helichrysum sandwort ma pepa mimiti.

Rezalyut Pro

O le Rezalut Pro o se faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi e aofia ai se siʻosiʻomaga o le soybean phospholipids, phosphoglycerides (sili le lipoic acid) ma le alpha-tocopherol. Ole aʻafiaga o le fualaau faasaina i luga o le fausaga ma le gaioiga o le hepatocytes e aofia ai le faatumuina o le leai o ni phospholipids faʻatasi ma mea tutusa i le vailaʻau vailaʻau faʻatasi ma le faʻamautuina tutusa o siama faʻamau ma le toe faʻafouina o faʻala o le ate, faʻapea foʻi ma le faʻafefeina o faiga faʻavae o le faʻalavelave faʻalanoa i totonu o le ate. O aʻafiaga faaopoopo o lenei fualaau faasaina ua manatu o le faapaleniina o le lipid metabolism ma le faaitiitia o le cholesterol.

Tuua Lau Faamatalaga