Faʻaiʻuga mo le maʻisuka i Rusia, lea e togafitia ai tagata gasegase

E tusa ai ma le mauaina o pemita ile falemaʻi ma togafitiga ole maʻisuka:
+7 (495) 641-09-69, +7 (499) 641-11-71

I le taimi nei, o le maualuga o le togafitiga o togafitiga o le maʻisuka e tumau pea le tumau i totonu o le paolo! O vaega o le maʻisuka togafitiga i totonu o se falemaʻi e aofia ai i se auala tuʻufaʻatasia, lea e fuafua i le faʻasaʻoina o le kulūkose o le toto ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻalavelave e fesootaʻi ma lenei maʻi. O le maʻi suka e masani lava ona o mai faatasi ma faʻamaʻi e pei o le fatu fatu fatu o le fatu, toto maualuga, ma le gaʻo. O le mea lea, o le filifilia o se falemaʻi e faʻataunuʻuina e tatau ona amanaʻia faʻamaʻi faʻatasi. O le galuega autu o le togafitiga o le maʻisuka o le taofia lea o le atinaʻeina o faʻafitauli-micro-ma macroangiopathies. O le faʻaaliga sili ona mataʻutia o le macroangiopathy o le faʻaleagaina o le myocardial.

O falemaʻi faʻapitoa faʻapitoa e maua ai punaoa faʻanatura faʻamalositino, o lo latou aoga sili lea i falemaʻi. O a matou falemaʻi e ofoina atu le maʻisuka togafitiga togafiti faʻapitoa i le fausiaina o se soifua maloloina lelei. Ma o lenei, i le itu, e taua tele i le puipuia poʻo le togafitiga o le maʻisuka, ae faʻapea foi ma isi faʻamaʻi o loʻo iai ma o latou faʻafitauli.

O le mea e leaga ai, o le maʻisuka o se faʻamaʻi e le mafai ona togafitia, ae o lenei siama e le tatau ona manatu o se faasalaga. Ole a fesoasoani tagata faʻapitoa o lau kamupanī falemaʻi e te filifilia se falemaʻi mo togafitiga lelei o le ituaiga I ma le II o le maʻisuka maualuga e amanaʻia le umi o le maʻi ma faʻafitauli i le taimi nei. Mo togafitiga lelei o le maʻisuka ma le puipuia o faʻalavelave, e fautuaina ai le faia o vasega taʻitasi o toga togafitiga.

Togafitiga o le maʻisuka: maʻisuka

  • O le togafitiga o le maʻisuka ma vai oona e fesoasoani i le toe faʻaleleia ma faʻaleleia le tulaga masani o le maʻi. Faʻaleleia le faʻaaogaina o le vai i ni vailaʻau vailaʻau eseese faʻamalosia i le calcium, magnesium, sodium, ma isi. faʻaitiitia le faʻamalosia o le insulin, faaleleia le galuega o le ate ma ei ai se aafiaga lelei i luga o le tino e mafai ona gafatia i le glucose. O lenei togafiti togafitiga e agamalu ma e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma togafitiga o togafitiga mamafa.
  • O le faʻaaogaina o le fofo o le maʻisuka e tatau ona faaeteete. I le tasi itu, o le faʻaaogaina o le togafitiga e fesoasoani i le faʻaleleia atili o metabolic process in tissues, i le isi itu, e faʻaleleia le suka o le toto. O le filifiliga sili mo le fofo o le maʻisuka o se tuufaatasiga o palapala ma vai.
  • O le Balneotherapy i le togafitiga o le maʻisuka i le falemaʻi e aofia ai le tofiaina o iodine-bromine, carbon dioxide, hydrogen sulfide ma radon baths e fesoasoani i le puipuia ma le togafitia o faʻamaʻi ma faʻalavelave faʻalavelave, e aofia ai ma le muamua o microangiopathy.

Matou te galulue faʻatasi ma togafitiga sili ona maualuga o le maʻisuka o loʻo iai i itu eseese o Rusia ma fafo atu!

Faʻamanatuga ma le Soifua Maloloina mo Tamaiti Tisuka

Le togafitiga mo tamaiti e mafatia i le maʻisuka talu mai lava i le matua e fautuaina e tagata tomai faapitoa o tomai eseese. Ole auala ole togafitiga e mafai ona faʻaleleia atili ai le lelei o le olaga o le tamaititi, faʻapea foʻi ma le puipuia o le atinaʻe atili o faʻafitauli.

Faatasi ai ma falemaʻi soifua maloloina e talia fanau maʻisuka mo togafitiga o nofoaga ia i le aai o Essentuki:

  • Penisione "Victoria",
  • Sanatorium na faaigoa ia M.I. Kalinina,
  • Sanatorium "Faamoemoe".

E mafai foi ona e alu mo togafitiga i togafitiga o loo i le Moscow Region: "Pines" i le district Ramensky, "Tishkovo" i le itu o vaituloto o Pestovsky ma Uchinsky ma isi.

O nei meaʻai o loʻo i totonu o le vaomatua faʻatasi ma maua ai le faʻaaogaina o meafaitino uma e manaʻomia mo galuega faʻapitoa.

Atinaʻe fou ma faʻamaʻi

O le tele o tomai ma agavaa o fomaʻi fomaʻi e mafai ai ona tatou atiina ae ma faʻaaogaina togafitiga faafomaʻi, o se tasi o ia mea o se polokalama fou o le maʻisuka togafitiga, o le faʻamoemoe o lenei aafiaga o le faʻasaʻoina o le maʻisuka, faʻapea foʻi ma togafitiga puipui o faʻamatalaga faʻamaoniga.

O gaoioiga a le polokalame, fuafuaina mo le 14 aso, aofia ai vaega nei:

  • Iloiloina o le maʻi e le fomaʻi
  • Fefaʻatalanoaga ma tagata faʻapitoa faʻapitoa i faʻaaliga,
  • Fomaʻi faafomai
  • Soifua maloloina lelei.

O se tasi o elemene o le polokalame o se suʻega maeʻaeʻa o le tagata maʻi, e tusa ai ma taunuuga o loʻo faʻatulagaina ai se togafitiga faʻapitoa. O suʻega o loʻo i ai se nofoaga faapitoa i le suʻega o tagata gasegase, e aofia ai: faʻataʻitaʻiga masani ma auiliiliga o le falemaʻi ma le faʻamalosia o le toto e fa suʻesuʻega e tusa ai ma faʻamatalaga.

O le faʻavasegaga faʻapitoa o suʻesuʻega "Mashuk Aqua-Therm" e mafai ai ona suʻega lelei tagata mamaʻi, ma mafai ai ona iloa taimi vave faʻamaʻi pipisi e mafua mai i lenei maʻi ma faatonuina togafitiga lelei.

Le tau o toga togafitiga

O le sini autu o togafitiga i totonu o se matagaluega faapitoa o le falemaʻi o le faʻaleleia atili lea o le tulaga masani o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, faʻaleleia ma toe faʻafoʻisia le gafatia galue. E maua lenei mea faatasi ma le fesoasoani o aafiaga aoga o mea o le vateatea e faʻasaʻoina ai metabolic processes, o le tulaga o le popole ma le faʻasalaga o le endocrine, faapea foʻi ma le lua o faʻataunuʻu o totoga eseese ma tino.

Ina ia faʻaleleia lo latou ola maloloina, e valaʻauina le maʻisuka e:

  • tulaga mausali o le faʻamaʻi i le tulaga o taui, faʻasao faʻasaoina,
  • faʻamaʻi i le uluaʻi laasaga po o le faʻamalosi faʻamalosi,
  • faʻamaʻi o le nephropathy, faʻafitauli pipisi i totonu o le pito i lalo, le retinopathy o le maʻisuka i le tikeri 1.

Sanatoria e ofoina togafitiga o le maʻisuka i totonu o le faʻalavelave, aemaise lava vai inu: sodium chloride, radon, iodine-bromine.

Ae ui i lea, e le o tagata uma e gasegase o loʻo faʻaalia se ala o le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia i le vaʻaia. O le auala e matua le talafeagai ma solia ile:

  • le maʻisuka e le mafaamatalaina
  • masalomia o le hypoglycemia acidotic,
  • o le tagata gasegase e le lava le malosi, vaivai tele, retinopathy, gasegase, faalavelave matuia i le gaioiga o le muso o le fatu.

O togafitiga mo togafitiga o loʻo faʻamaonia mo tagata mamaʻi i le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2 o le agamalu ma le agavaʻa o loʻo i ai i se tulaga o le faʻamautuga tumau pe afai o le tagata gasegase o loʻo i ai le gasegase o le acidosis, o le i ai o se uluaʻi tulaga o le angiopathy poʻo le gastrointestinal diseases, circulatory system poʻo le urination.

I le avea ai o se tulafono, o le tumau i tulaga faʻasalaga ma le pasia o taualumaga ua fautuaina e le fomaʻi, faʻapea foi ma le mataʻituina o faiga masani mo aso e 14 pe sili atu, e maua ai se lelei lelei. A maea le vasega, e maitauina e tagata tomai faapitoa le faaitiitia o le maualuga o le suka i tulaga masani e oo lava i na gasegase na le faaaogaina fualaau o le suka.

E le gata i lea, i tagata gasegase e maualalo i le maʻisuka, o loʻo i ai se faʻaleleia atili o vaʻa toto, faʻalauteleina le toto ma aʻafiaga namu i vaega o le angiopathy lona lua, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le tiga seia maeʻa atoa.

O le filifiliga o se falemaʻi mo le togafitiga o le maʻisuka, e tatau ona faʻatinoina, faʻavae i luga o le tele o galuega e ofoina mai e tagata atamamai, faʻapea foʻi ma le nofoaga (itulagi) o lona nofoaga.

E pei ona taʻua i luga, o vailaʻau e maua ai togafitiga talafeagai, e aunoa ma le faʻaaogaina, faʻaaoga vai inu ma o latou vaega i le faagasologa o togafitiga, lea e mafai ai ona ausia le taunuʻuga maualuga.

Russian sanatoriums

O falemaʻi sili ona soifua maloloina i le Rusia, lea e mafai ona maua ai togafitiga lelei e le maʻisuka, ia aofia ai faʻalapotopotoga faʻalesoifua maloloina nei:

  • Sanatorium na faaigoa ia M.I. Kalinina i le aai o Essentuki (o se nofoaga mo togafitiga mo tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka o loʻo taʻalo iinei mo le silia ma le 20 tausaga),
  • Falemai mo le toe faaleleia o fomaʻi "Ray" i le aai o Kislovodsk,
  • Sanatorium na faaigoa ia M.Yu. Lermontov i le aai o Pyatigorsk,
  • Vasega Faʻapitoa o Falemai "Victoria" i le aai o Essentuki,
  • Toast Lago-Naki i le Malo o Adygea.

O nei togafiti e fausia ai togafiti togafitiga i luga o le faʻaaogaina o vai inu, faapea foi ma le faʻaaogaina o palapala, lea e fesoasoani tele i le toe faʻafoisia o le soifua maloloina o le maʻi. E le gata i lea, o le tele o fua faatatau e faʻaleleia ai le tulaga e aofia ai foi le physiotherapy, fua o le balnoological ma le tele o isi.

Faʻasalalau i fafo

Faatasi ai ma le sili ona lelei o tagata mai fafo e maua ai ituaiga maʻisuka eseese, e aofia ai:

  • Sanatorium "Birch Guy" i le aai o Mirgorod (Ukraine),
  • PJSC Truskavetskurort (Ukraine),
  • Sanatorium "Belorusochka" i Minsk (Belarus),
  • "Lepelsky" falemaʻi i le taulaga o Lepel (Belarus),
  • Fono faʻapitoa "Kazakhstan" i Almaty (Kazakhstan).

I totonu o nei faʻalapotopotoga, o gasegase e maua i le maʻisuka e mafai ona maua e le gata o togafitiga ma vai inu, ae ia maua foi auala o le laser reflexotherapy, faʻamalositino faaletino, ma isi.

O le tau o toga togafitiga e mafai ona ese. O le a faʻalagolago i le maualuga o le lauiloa o le toast, o le tele o auala ua tuʻuina atu, le tikeri o le agavaa o fomaʻi, le umi o le togafitiga, ma le tele o isi mea.

E mafai ona e iloa le tau o togafitiga ile togafitiga e ala i le faʻafesoʻotaʻi o le ofisa e ala ile telefoni.

  • ogaoga o le maʻisuka (angiopathy ma le totoga o totoga),
  • predisposition i le ketoacidosis (sili atu o tino o le ketone, acetone i le toto),
  • predisposition i le hypoglycemia (faʻaitiitia le faʻaleagaina i le suka),
  • epilepsy
  • mafaufauga faaletonu, pe a le mafai e se tagata ona galue,
  • se gaioiga mataʻutia
  • cachexia (matua vaivai o le tino),
  • gasegase tumau
  • muamua ma faʻatasi.

E faʻasaina le asiasi atu i falemaʻi mo tagata gasegase e fai ma faʻasologa faʻasefilo ma gasegase ogaoga. Afai o loʻo i ai ni faʻafitauli i luga o le mafaufau e foliga mai o se taunuuga o le maʻisuka poo le muamua atu foi, o le a le taliaina le togafitiga toga.

Mo tagata ei ai le maʻi fatu maso i le tulaga o le taupulepulega, ua faasaina fomaʻi fale ulufale mo togafitiga o le maʻisuka. Aʻo leʻi faʻatau se pepa malaga, e tatau ona e faia se tusi faamaonia faafomaʻi e faʻamaonia ai le mafai ona maua se togafitiga.

Togafitiga metotia

O se tasi o faʻafitauli sili ona taatele o le maʻisuka o suiga ia i le cardiovascular ma le faʻafefe o tino o le tino o le tagata, lea e oʻo atu ai i suiga faʻaleaga ma faʻafitauli:

  • Vaaiga mamao (retinopathy),
  • Gaioiga galue (nephropathy),
  • Faʻaleagaina i filo o le nerve lautele (angeoneuropathy).

O aʻafiaga lisi o le maʻisuka o faʻamaoniga mo togafitiga i totonu o falemaʻi. E le gata i lea, o faʻamaoniga mo togafitiga i totonu o se falemaʻi soifua maloloina o le ituaiga 1 o le maʻisuka maualuga ma le insulin ma le faʻaogaina o le insulin-tutoatasi o lenei ituaiga faʻamaʻi 2 i le tulaga.

Ole suesuega ole taimi ole maʻi e faatagaina ai oe e faʻaleleia le aoga o togafitiga ma faʻagesegese ai le faʻaleagaina o togafitiga, o mea uma e faʻatino i le polokalame, e aofia ai le physiotherapy hardware, hirudotherapy, togafitiga o le ozone, faʻapea foi ma le reflexology.

Falemaʻi ma fale puipui i le sami

O le nofo i le sami e aoga mo le tino vaivai o se tagata maʻi, ae ina ia aloese mai le leaga, e taua le mulimuli i nisi tulafono. E mafai ona e aau ma i luga o le matafaga i na o "itula saogalemu" - i le taeao seia aulia le 11:00 ma le afiafi pe a maeʻa le 17:00.

E sili atu mo le maʻisuka aua neʻi faʻafefe i le susulu o le la, talu ai ona o le tele o le faʻaalia i le paʻu ma le malamalama o le ultraviolet ua sili atu ona paʻu. Aumai e faapea i lenei vaega o tagata gasegase, o le paʻu e faigofie tele i le mago ma le taʻe, e sili atu le aloese mai le faʻamalosi.

Sanatoria o loʻo togafitia ai le maʻisuka e masani lava ona iai i totonu o vaomatua po o luga o mauga, ae o nisi oi latou o loʻo i totonu o le teritori o Krasnodar (Sochi) i luga o le talafatai.

Tuua Lau Faamatalaga