Glucometer onetouch select® plus flex - fesoasoani vave mo le maʻisuka

E i ai loʻu lamatiaga o le maʻisuka (faʻatoʻateleina + atoatoa), o le mea tonu na ou popole e uiga i le faʻatauina o se glucometer.

Ma na ou filifilia se glucometer OneTouch Select Plus Flex auā:

  • e faigofie, faʻatasi ma faʻamatalaga lanu ma faatonuga i le gagana Rusia
  • mea uma o loʻo i totonu o le pusa i le taimi e tasi (o lona uiga, e mafai ona e siakiina lana taotoga i le taimi lava lea, ae le o le faatauina o le fiaselau o taugata taugata)
  • kamupani lauiloa, o lona uiga e le o se mea taufaamatau o le a malepe ma e faigofie ona maua mea uma e maua
  • e iai lana fesoʻotaiga i luga o le telefoni e ala i le laikini
  • e le taugata

Lafu mea faaputuputu

O loʻo i ai mea uma i totonu o le pusa, e pei ona faʻamaonia e le kamupanī. O mea uma lava e faigofie, faʻamalo le ava poʻo se isi mea e fetaui i le mataupu.

Glucose toto

Fua saʻo, manino ma vave. Leai se faafitauli. Galue i le maualuga. E i ai se mafaufauga i totonu.

Pulu penisini

E i ai se suiga ole malosiaga mai le 1 e oo i le 7. Ou te tuiina loʻu tamatamailima i le tulaga 4, ou te tuu loʻu toalua 5-6, talu ai ona o lona paʻu e tele.

E le afaina le taugofie, ae ua lava le toto mo le auiliiliga. E leai lava ni faafitauli.

Faʻaaogaina

Vaevaega e le taugofie. O le tau mo se tasi o le suʻega 19 ru (i luga o le faatauina mai o se taga pepa e 100)

Tau Lancet - 6.5ruʻu (i luga o le faatauina mai o se taga pepa e 100)

Fuataga

E le faigata tele ona fua, e ui o le aʻoaʻoga e tele ma fefefe. O le tasi le vave o le faʻatinoina i luga o numera uma lava ua lava lea e iloa ai pe faapefea ona faia lenei mea ma toetoe o mata tauaso.

Ou te fiafia e taʻu vave atu e le mita ia te oe pe o le suka e masani, e faigofie

Faʻafesoʻotaʻi le masini

O le mafuaaga lena na ou aveina ai lenei mita patino

Talosaga aloaia Faʻaalia e OneTouch ae le o PlayMarket mo tagata nofomau o Rusia. Ae na ou siiina mai e pei o lena. I. E le fesoʻotaʻi ma se glucometer. A liliuina le BlueTooth i luga o le telefoni ma le mita, o le talosaga e le "vaai" i le mita. E leai se aoga.

Ioe, o le mita lava ia e manatuaina, ma e mafai ona ou faʻafeiloaia fua i isi tusi talosaga i oʻu lava lima, ae o se mea e maasiasi ai.

Faaiuga

Se mita maualuga o le kulukose o le toto ma le saʻo lelei, ae ou te le fautuaina le totogiina o se BlueTooth gau.

O a aoga o le OneTouch Select Plus Flex ® Meter?

O le masini fou e tuufaatasia ai se auala faigofie mo le fuaina o le kulukose toto, o se lapoa lapoa ma se numera telē, o se laupega lelei ma le lanu lea o le a faailoa ai pe maualuga pe maualalo le suka.

I le lanu fou o le kulukose toto, o tagata mamai e maua i le maʻisuka e faigofie ona malamalama pe o le a le fua o le fua e maualalo (lanumoana), maualuga (lanu mumu) po o le lautele (lanumeamata) - ma o le mea lea, pe tatau ona faia se taga ** .

E taua tele mo tagata e maua i le maʻisuka ia malamalama lelei i latou iʻuga, aua e le mafai ona lagona le kulukose.

90% o tagata e maua i le maʻisuka na ioeina o le lanu lanu o loʻo i luga o le lauulu e fesoasoani ia i latou e vave malamalama ai i taunuʻuga.

O le OneTouch Select Plus Flex ® mita e tele lona manatua mo 500 fua. O le mita ua faʻapipiʻiina i se pusa faʻatusatusa faigofie e mafai ona e ave faʻatasi ma oe.

Faʻatumu i se glucometer o loʻo i ai le 10 suʻega, 10 'olo ma se peni mo le tatuʻi OneTouch ® Delica ® ma se faʻalanoaga manifinifi manifinifi e 0.32 mm, lea e mafua ai ona leai se tiga.

O le OneTouch Select Plus Plus Sini Suʻega o loʻo faʻaaogaina ma le OneTouch Select Plus Flex ® Meter. Latou te fetaui ma taʻiala saʻo o le ISO 15197: 2013 - o se faʻamaoni saʻo i na o le 5 sekone ****. E mafai e tagata faʻapisinisi ona filifili i le va o le 50 ma le 100 pepa o suʻega.

Matou te talitonu o le OneTouch Select Plus Flex ® glucometer fou o le a fesoasoani i tagata e maua i le maʻisuka ia faʻamautinoa lelei a latou maʻi ina ia latou le misia taimi taua io latou olaga.

OneTouch Select Plus Flex ®. E sili atu ona faigofie le malamalama i le taimi e galue ai!

Saili atili i www.svami.onetouch.ru

Pulea. Tatau RZN 2017/6149 tusia i le 08/23/2017,

Pulea. Tatau RZN 2018/6792 tusia i le 01.02.2018

Mea Faʻapitoa: Van Touch Select Plus Flex

E iai faʻamaoniga, feutagai ma se tagata tomai faapitoa aʻo lei faʻaaogaina.

* Fesoasoani fesoasoani lanu i se tagata e maua i le maʻisuka ia malamalama lelei i le latou taunuuga i fua uma o le kulukose o le toto

** E fautuaina mo tagata e maua i le maʻisuka e feutagai ma la latou fomaʻi pe o le a le mea e gata ai le faʻatapulaʻaina o fuataga i tulaga taʻitasi.

*** M. Grady et al. Journal of Diabetes Science and Technology, 2015, Vol 9 (4), 841-848

Faʻamatalaga Muamua a le OneTouch Select® Plus

Faʻapipiʻi ma faʻaaoga le mita sili atu Flex mita

I le maeʻa ai o le faʻatau, faatulaga le aso ma le taimi e tusa ai ma le tusi faʻaaoga. Le faia o se auiliiliga:

  • faʻaofi le fasi pepa i totonu o se atunuʻu faapitoa, faʻatali, o le a faʻaalia le masini,
  • faaaoga se tamai matāua o le toto i se faamalama faapitoa ile pito o le fasi pepa,
  • faʻatali mo ni nai sekone, o le a oʻo mai le i luga o le lau.

Ina ia fesiitai faʻamatalaga i se telefoni: faʻafesoʻotaʻi le Bluetooth (faʻafesoʻotaʻi le "OK" ma le "up arrow" i le taimi lava e tasi), faʻalauiloa le talosaga i luga o le telefoni ma ulufale i le PIN code o loʻo i luga o le mata o le mita. I le lumanaʻi, o faʻamatalaga uma lava o le a otometi lava ona faʻafeiloaʻi, pe a iai se fesoʻotaʻiga.

E te manaʻo e faʻatau se mita glucose Van Touch Select Plus Flex? E i ai pea fesili? Valaʻau pe faʻatumu se talosaga i luga o le 'upega tafaʻilagi - o le a faʻafesoʻotaʻi vave oe e le faufautua.

Glucometer Van Touch Filifili Plus Flex (One Touch Select Plus Flex)

  • Glucose toto
  • Vaevaega - 10 fasi vaega
  • Lui lima
  • Sterile lancets - 10 fasi vaega
  • Batiri
  • Tulaga
  • Tusi a le tagata
  • Tusi Tausi Tusi Faamaonia
  • fausia-in memory mo le 500 o taunuʻuga ma le malosi e fuafua ai le tau aofaʻi,
  • faʻafeiloaʻi fua o suʻega i se telefoni (e manaʻomia ona e maua le talosaga - OneTouch Faʻaaliga) e ala i le Bluetooth poʻo le PC, komepiuta e ala i le USB cable.

O le poloaiga e tuʻuina atu i lea aso i lea aso poʻo le aso e sosoo ai. I le aso o le faʻasalaga, e tatau i le faifeʻau ona faʻatasi ma oe ma malilie i le taimi e tuʻuina atu ai!

O faʻatau uma na faia i luga o la matou faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, matou te vaʻavaʻai atu i Rusia Ina ia faʻaleleia le tuʻuina atu, o faʻatonuga e naʻo luga o se faʻasalaga e totogi. Tinoitupe i le faʻapipiʻiina e le o faʻatinoina. E mafai ona e faʻaaogaina le tautua o se tautua tautua poʻo le pikiina o lau faʻatonuga i tulaga o le faʻatagaina i totonu o aai Rusia.

OneTouch Select Plus Flex Glucometer: Faʻamatalaga, Faigofie, Faʻamaʻoti

O le siama o le maʻisuka e foliga mai o se fuaiupu. Faʻafefea ona amio, mea e 'ai, oa faʻafitauli e mafai ona tulaʻi mai? O loʻo e feagai ma le mea moni: o lea e tatau ona e puleaina lou olaga i lou olaga atoa, mataʻituina ma le totoʻa au mea taumafa, asiasi i taimi uma i le endocrinologist, suʻe suʻega toto mo le suka.

Ua e malamalama e le mafai ona e le amanaiaina fautuaga a se fomaʻi, aua e te manaʻo e tausia le soifua maloloina ma ola i se olaga umi. Ae o mafaufauga le lelei na oso i luga o loʻu ulu e tusa o le kilomita-umi uili i le valu i le taeao, potu togafitiga e maua ai le manogi o le ava malosi. O lea ou te manao e aloese mai nei "alofa" o falemai.

O le mea e lelei ai, ei ai mea faʻapitoa mo le fuaina o le suka toto - glucometers. E ese mai i le faigofie o le nofo i laina, ei ai isi mafuaaga e maua ai se fesoasoani ile fale.

O le toʻatele o tagata, ae maise lava le matutua, e lava le faʻafitauli o le soifua maloloina: o le fatu ma toto toto, ate, fatuga, masukalokelet system. E tupu i le vaiaso e tatau ona e asiasi i ni fomaʻi, tofo, alu i togafitiga faafomaʻi. O fea e maua ai le tele o taimi ma taumafaiga? Ia, afai e mafai ona faia se mea i le fale.

O ia lava, o se faailoilo o kulūkose e tuʻuina atu ai fatuga o faamatalaga le taua. E taua le vaʻaia pe o le a le amio a le sugar i le malosi. I le taeao, pe a oʻo mai i le falemaʻi e suʻe suʻega, e mafai ona i ai faʻamaufaʻailoga i le taulaiga autu. Atonu e te manatu sese o mea uma lava ua lelei.

Ae peitai, o le suka e mafai ona osooso malie pe a uma se taumafataga manaia, pe, i se isi itu, e pauu i se tulaga matua maualalo ona o le malosi faaletino. Ma o le a le mea e fai? Taumafai i le 3-4 itula ile falemaʻi? E sili atu le faigofie ona faʻatau se glucometer.

E faigata i se tagata ona lagona ma malamalama mo ia lava le maualuga o le suka o ia i se taimi.

E oʻo mai i le taimi o le "logo" e foliga mai i le malosi o le fia inu, vaivai, vevela, ma le vevela, ua uma ona afaina le tino i le kulukose.

O le mafuaaga lea e taua ai le mataituina pe faapefea ona gaosia le suka i tulaga taitasi (pe a uma ona ave ni meaai faapitoa, faamalositino faaletino, i le po).

Fua faʻataʻitaʻi ma se glucometer ma faʻamaumau iuga i se tusi faʻamau.

E le o mea uma e fuaina ai le suka toto e tutusa lelei. E masani lava, e faʻaaogaina e le aufaʻataʻitaʻi masini faafitauli

O le fesili sili ona taatele na fesiligia e tagata i le fonotaga: "O a eseesega i le glucose plasma ma le glucose toto toto?" O le mea moni, o masini taʻitasi e iai lana lava metotia o fua ma le tele o tulaga faatauaina. E le gata i lea, e eseese lava glucometers i le sao atoatoa o faailoilo: o nisi taimi o le sese e 20%, o nisi taimi 10-15%.

E leai ni numera faaopoopo i luga o le faʻaaliga o le OneTouch Select Plus Flex mita - naʻo le mea sili ona talafeagai

Ae o le maʻi maʻi suka ua matua vaivai i le sailia o togafiti uma o togafitiga. Na te manaomia se tali faigofie i se fesili faigofie:

Seiloga na te iloa lenei mea, o le a le mafai ona ia faia se mea. Ae e le mafai ona e faatuai.

O le maualuga o le kulukose o le tino e aveesea ai se tagata malosi ma mafai ona galue lelei. I tulaga ogaoga, e mafai e le tagata maʻi ona pa'ū i totonu o se siama.

Maua maualuga le suka e le itiiti ifo le lamatia. E taʻitaʻia ai le vave faʻaletonu o le toetoe lava o totoga uma ma tino, aemaise le vaʻai, fatugaʻo ma vaʻa toto.

E le na o le fuaina o lau kulūkose. E tatau ona e malamalama i tulaga faatauaina o le mita, tusi i totonu o se tusi tala otooto o le pulea e le tagata o ia lava ma fetuunai a latou taga, mo se faataitaiga, faaitiitia mea o kalori i se tasi o taumafa i se taimi faapitoa o le aso.

E lua ala e foia ai le faafitauli:

  1. Faʻataʻatia se fuainumera matatiki matuiā. Faitau faʻamatalaga mo le masini ma saili pe faʻafefea ona fua le maualuga o suka (i le plasma poʻo le toto paʻu). Ona faʻaaoga lea o le fetaui talafeagai. Ia amanaʻia le fua saʻo.
  2. Faʻatau se mita o le kulukose toto, o ia lava e faʻaalia pe o le numera i luga o le lau e fetaui ma le maualuga o le toto toto.

E manino lava, o le auala lona lua e sili atu ona faigofie nai lo le muamua.

OneTouch Select Plus Flex Glucometer: O se Fesoasoani Faapitoa mo le Maʻisuka

O le filifiliga o glucometers i falemaʻi ma le Initaneti e telē tele, ae o loʻo i ai nai masini faʻapitoa. O nisi e faalavelaveina le sao o le maualuga o le suka, o isi ua i ai se faʻalavelave faigata.

Talu ai nei, na tulai mai se oloa fou i le maketi - OneTouch Select Plus Flex. E tausisia e le masini le tulaga faʻaonaponei o le saʻo - ISO 15197: 2013, ma e mafai ona e malamalama i lona taotoga i le lua minute, e aunoa ma le faʻaaogaina o faatonuga.

O le masini e i ai se foliga o le oval ma o lona telē - 85 × 50 × 15 mm, o lea:

  • lelei le taofi
  • e mafai ona e ave faʻatasi ma oe i le ofisa, malaga pisinisi, i le atunuʻu,
  • faigofie ona teuina i soʻo se mea i totonu o le fale, aua o le masini e le o nofo i se avanoa tele.

O se tulaga lelei e pipii i le mita, lea o le a fai ai le masini lava ia, o se peni ma se laupepa ma se suʻega faataitai e fetaui. E leai se mea se tasi e leiloa.

O le masini masini e le o le mamafa i faamatalaga le talafeagai. E naʻo le mea e te manaʻo e te vaʻaia:

  • le kulūkose toto
  • aso
  • taimi.

O lenei masini e le gata e faigofie ona faʻaaoga, ae sili atu le faigofie ona malamalama i taunuuga. O loʻo ia te ia se faʻaogaina o ata lanu. O le a faʻatagaina oe e iloa pe o lau kulukose e fetaui ma lau taulaiga autu.

E mafai ona e vave iloa po oa laasaga e tatau ona ave. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e moli se lanu moana i luga o le mita, e tatau ona e 'ai le 15 kalama o vailaau faʻataʻavalevale vave poʻo le ave o fualaau kullukose.

E ui o le masini e sau ma faʻamatalaga auiliili i le gagana Rusia, e mafai ona e faʻasoaina oe lava ia. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia ona e faia ni laasaga faigofie se 4:

  • lolomi le ki o le mana
  • ulufale le aso ma le taimi

Glucometer Van Touch Filifili Plus Flex ua sauni e alu!

O le faʻaaliga e faʻaalia ai numera tele ma eseesega o le a faʻaalia e oo lava i tagata e le lelei le vaai pe a leiloloa pe faʻagalo e faʻaoga tioata. Afai e manaʻomia, e mafai ona e suia le tau o le tau, e ala i le le mafai ona fai mai le 3.9 mmol / L i le 10.0 mmol / L.

Faatasi ai ma le mita, ua uma ona i ai mea uma e tatau ai:

  • tui
  • lancets (nila) - 10 fasi vaega,
  • fasi siaki - 10 fasipepa.

Vaevaega mo le glucometer

O le faʻatulagaga mo le fuaina o le suka toto o le a ave ai oe ile itiiti ifo ma le tasi le minute. Na o oe e manaʻomia le faia o laasaga nei:

  1. Fufulu lima i le fasimoli ma le vai, solo solo tamatamailima.
  2. Faʻaofi le fasi siaki i le masini. I luga o le lau, o le ae iloa ai le faaupuga: "Faaaoga le toto." O fasi suega e faigofie ona taofi, latou te le paʻu ma e le punou.
  3. Faʻaaoga se peni ma se pulou punipuni. O le nila e matua manifinifi (0.32 mm) ma lele vave ina ia e le masani ai e te lagona se mea.
  4. Faaaoga se mataua o le toto i le vaega o le suʻega.

O le a vave ona tali atu le vailaʻau i le plasma, ma i le na o le 5 sekone o le mita o le a faʻaalia ai se numera. Vaega o suʻega e tausisia le tulaga sili ona saʻo o le saʻo - ISO 15197: 2013. E mafai ona faʻatau i totonu o pusa e 50 ma le 100 fasipepa.

E tupu e tatau ona faʻapolokalameina glucometers mo siaki fou taitasi (afifi) o fasi pepa. Ae le o le tulaga o OneTouch Select Plus Flex. Faʻamolemole tuʻuina se fasi pepa fou ma ua saunia le masini e galue.

Glucometer Van Touch Filifili Plus Flex - o se fesoasoani atamai. E oʻo atu i le 500 fuataga e mafai ona teuina i lona mafaufau!

E lua isi mea o le a e fiafia i ai i le mita maualuga o le suka.

Le i ai o isi faʻamaʻi

O le toʻatele o tagata, ae maise lava le matutua, e lava le faʻafitauli o le soifua maloloina: o le fatu ma toto toto, ate, fatuga, masukalokelet system. E tupu i le vaiaso e tatau ona e asiasi i ni fomaʻi, tofo, alu i togafitiga faafomaʻi. O fea e maua ai le tele o taimi ma taumafaiga? Ia, afai e mafai ona faia se mea i le fale.

Le manaʻomia mo le fuaina soo

O ia lava, o se faailoilo o kulūkose e tuʻuina atu ai fatuga o faamatalaga le taua. E taua le vaʻaia pe o le a le amio a le sugar i le malosi. I le taeao, pe a oʻo mai i le falemaʻi e suʻe suʻega, e mafai ona i ai faʻamaufaʻailoga i le taulaiga autu. Atonu e te manatu sese o mea uma lava ua lelei.

Ae peitai, o le suka e mafai ona osooso malie pe a uma se taumafataga manaia, pe, i se isi itu, e pauu i se tulaga matua maualalo ona o le malosi faaletino. Ma o le a le mea e fai? Taumafai i le 3-4 itula ile falemaʻi? E sili atu le faigofie ona faʻatau se glucometer.

Pulea oe lava

E faigata i se tagata ona lagona ma malamalama mo ia lava le maualuga o le suka o ia i se taimi.

E oʻo mai i le taimi o le "logo" e foliga mai i le malosi o le fia inu, vaivai, vevela, ma le vevela, ua uma ona afaina le tino i le kulukose.

O le mafuaaga lea e taua ai le mataituina pe faapefea ona gaosia le suka i tulaga taitasi (pe a uma ona ave ni meaai faapitoa, faamalositino faaletino, i le po).

Fua faʻataʻitaʻi ma se glucometer ma faʻamaumau iuga i se tusi faʻamau.

O fuainumera i le mita e leʻo manino

O le fesili sili ona taatele na fesiligia e tagata i le fonotaga: "O a eseesega i le glucose plasma ma le glucose toto toto?" O le mea moni, o masini taʻitasi e iai lana lava metotia o fua ma le tele o tulaga faatauaina. E le gata i lea, e eseese lava glucometers i le sao atoatoa o faailoilo: o nisi taimi o le sese e 20%, o nisi taimi 10-15%.

E leai ni numera faaopoopo i luga o le faʻaaliga o le OneTouch Select Plus Flex mita - naʻo le mea sili ona talafeagai

Ae o le maʻi maʻi suka ua matua vaivai i le sailia o togafiti uma o togafitiga. Na te manaomia se tali faigofie i se fesili faigofie:

"E masani lava poʻo le leai o loʻu toto?"

Seiloga na te iloa lenei mea, o le a le mafai ona ia faia se mea. Ae e le mafai ona e faatuai.

O le maualuga o le kulukose o le tino e aveesea ai se tagata malosi ma mafai ona galue lelei. I tulaga ogaoga, e mafai e le tagata maʻi ona pa'ū i totonu o se siama.

Maua maualuga le suka e le itiiti ifo le lamatia. E taʻitaʻia ai le vave faʻaletonu o le toetoe lava o totoga uma ma tino, aemaise le vaʻai, fatugaʻo ma vaʻa toto.

E le na o le fuaina o lau kulūkose. E tatau ona e malamalama i tulaga faatauaina o le mita, tusi i totonu o se tusi tala otooto o le pulea e le tagata o ia lava ma fetuunai au taga, mo se faataitaiga, faaitiitia mea o kalori i se tasi o taumafa i se taimi patino o le aso.

E faʻapefea ona faʻamatalaina numera?

E lua ala e foia ai le faafitauli:

  1. Faʻataʻatia se fuainumera matatiki matuiā.Faitau faʻamatalaga mo le masini ma saili pe faʻafefea ona fua le maualuga o suka (i le plasma poʻo le toto paʻu). Ona faʻaaoga lea o le fetaui talafeagai. Ia amanaʻia le fua saʻo.
  2. Faʻatau se mita o le kulukose toto, o ia lava e faʻaalia pe o le numera i luga o le lau e fetaui ma le maualuga o le toto toto.

E manino lava, o le auala lona lua e sili atu ona faigofie nai lo le muamua.

Faʻamau

O le masini e i ai se foliga o le oval ma o lona telē - 85 × 50 × 15 mm, o lea:

  • lelei le taofi
  • e mafai ona e ave faʻatasi ma oe i le ofisa, malaga pisinisi, i le atunuʻu,
  • faigofie ona teuina i soʻo se mea i totonu o le fale, aua o le masini e le o nofo i se avanoa tele.

O se tulaga lelei e pipii i le mita, lea o le a fai ai le masini lava ia, o se peni ma se laupepa ma se suʻega faataitai e fetaui. E leai se mea se tasi e leiloa.

Faʻamataʻu faigofie ma faʻaogaina

O le masini masini e le o le mamafa i faamatalaga le talafeagai. E naʻo le mea e te manaʻo e te vaʻaia:

  • le kulūkose toto
  • aso
  • taimi.

O lenei masini e le gata e faigofie ona faʻaaoga, ae sili atu le faigofie ona malamalama i taunuuga. O loʻo ia te ia se faʻaogaina o ata lanu. O le a faʻatagaina oe e iloa pe o lau kulukose e fetaui ma lau taulaiga autu.

Pulu lanumoanaVaitafe lanuPaʻu mumu
Low sugar (hypoglycemia)Suga i le tulaga autuMaua maualuga (hyperglycemia)

E mafai ona e vave iloa po oa laasaga e tatau ona ave. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e moli se lanu moana i luga o le mita, e tatau ona e 'ai le 15 kalama o vailaau faʻataʻavalevale vave poʻo le ave o fualaau kullukose.

E ui o le masini e sau ma faʻamatalaga auiliili i le gagana Rusia, e mafai ona e faʻasoaina oe lava ia. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia ona e faia ni laasaga faigofie se 4:

  • lolomi le ki o le mana
  • ulufale le aso ma le taimi

Glucometer Van Touch Filifili Plus Flex ua sauni e alu!

O le faʻaaliga e faʻaalia ai numera tele ma eseesega o le a faʻaalia e oo lava i tagata e le lelei le vaai pe a leiloloa pe faʻagalo e faʻaoga tioata. Afai e manaʻomia, e mafai ona e suia le tau o le tau, e ala i le le mafai ona fai mai le 3.9 mmol / L i le 10.0 mmol / L.

Faʻasalaga anapogi ma saʻo

Faatasi ai ma le mita, ua uma ona i ai mea uma e tatau ai:

  • tui
  • lancets (nila) - 10 fasi vaega,
  • fasi siaki - 10 fasipepa.

Vaevaega mo le glucometer

O le faʻatulagaga mo le fuaina o le suka toto o le a ave ai oe ile itiiti ifo ma le tasi le minute. Na o oe e manaʻomia le faia o laasaga nei:

  1. Fufulu lima i le fasimoli ma le vai, solo solo tamatamailima.
  2. Faʻaofi le fasi siaki i le masini. I luga o le lau, o le ae iloa ai le faaupuga: "Faaaoga le toto." O fasi suega e faigofie ona taofi, latou te le paʻu ma e le punou.
  3. Faʻaaoga se peni ma se pulou punipuni. O le nila e matua manifinifi (0.32 mm) ma lele vave ina ia e le masani ai e te lagona se mea.
  4. Faaaoga se mataua o le toto i le vaega o le suʻega.

O le a vave ona tali atu le vailaʻau i le plasma, ma i le na o le 5 sekone o le mita o le a faʻaalia ai se numera. Vaega o suʻega e tausisia le tulaga sili ona saʻo o le saʻo - ISO 15197: 2013. E mafai ona faʻatau i totonu o pusa e 50 ma le 100 fasipepa.

E tupu e tatau ona faʻapolokalameina glucometers mo siaki fou taitasi (afifi) o fasi pepa. Ae le o le tulaga o OneTouch Select Plus Flex. Faʻamolemole tuʻuina se fasi pepa fou ma ua saunia le masini e galue.

Glucometer Van Touch Filifili Plus Flex - o se fesoasoani atamai. E oʻo atu i le 500 fuataga e mafai ona teuina i lona mafaufau!

Long life battery, measurement on one battery

Na ausia e le kamupanī ona o le teenaina o le lanu lanu. Ma e saʻo lava. I se ituaiga masini, e taua numera, ae le o la latou lanu. O le mita e galue i luga o ni maa se lua, o se tasi e faʻaaogaina mo na o le faʻamalamalamaina. O le mea lea, mo fuataga e na o le tasi lava le pati.

O loʻo e mafaufau pea pe e manaʻomia sau fesoasoani ile maʻisuka ile aiga? Matou te faamanatu atu ia te oe o le mita o le kulukose toto o se masini lea o le a fesoasoani ia te oe e faʻamaonia ai lou toto toto i ni nai sekone ma ave laasaga sao. Leai ni silo i le falemaʻi ma suʻega tiga.

Toe Iloilo: Tasi le Touch Select Plus Glucometer - O se auala talafeagai mo le mataʻituina o le kulukose toto

Le aso lelei, au faitau faitau pele!

O le aso, ou te fia faasoa atu le lagona o loʻu mauaina mulimuli.
O lea ua ou mataʻituina lelei le tulaga o loʻu tino (ei ai se mafuaaga). O le uiga o lenei mea o le puleaina o le suka o le toto. O nisi taimi e foliga mai ia te au o le suka e paʻu tele, e matua aʻafia ai loʻu manuia. E le gata i lea, o loʻo ou lamatia i le maʻisuka. Ia, o le tamaʻaiga o se mea itiiti le mamafa. O le mea lea, na ou iloa ai laʻu fuafuaga umi ma faʻatauina se glucometer.
I le fale talavai na ou filifilia mai i taugata. I le taimi muamua, na fautuaina e le faufautua o vailaau mo togafitiga le tasi Touch Select Simple, e pei ona ou fai atu ou te manaomia se masini mo le mataituina. Ae peitai, o loʻo i ai pea loʻu tinamatua o loʻo maua i le maʻisuka, lea na lipotia i se fomaʻi fomai, ona ia ofoina mai lea ia te aʻu One Touch Select Plus. E pei foi, o lenei masini e sili atu ona talafeagai mo le fuaina o fua masani o suka, faapea foi ma maualuga.

E masani lava ona ou faalogo i fautuaga, o lea na ou faatauina ai le mea na fautuaina mai e le fomaʻi.
I totonu o le atigipusa o le meter lava ia, o suʻega ma laupepa (10 fasi pepa i le tasi), faatonuga mo le faʻaaogaina, faatonuga mo fasi pepa faʻataʻitaʻi, se vave amata taiala ma se pepa faʻamaonia.

O le tusi saisai i le Russian Federation e umi le 6 tausaga, ae atonu e le mafai ona ave le masini i Rusia i le tulaga o le a.

I le pito i tua o le atigipusa o faʻamatalaga sili lea o lenei oloa fou i le laina o glucometers One Touch Select.

O le faʻatonuga mo le masini o se tusi manaia, ma lelei, lea o mea uma e uiga i le mita ua tusia auiliili.

O le masini lava ia (ou te manao e taʻua o "meafaigaluega") e matua faʻatusatusa ma faigofie. Mo le teuina, o le pusa e sau ma se pusa fetaui talafeagai ma le tulaga mo le mita, peni mo pusa ma fasi pepa.

I le auala, e mafai ona faʻaaoga ese le laulau, o loʻo i ai se matau i tua, e foliga mai e mafai ona faʻagata le tumau o lenei fausaga. Ae ou te le fefe.

O vaega uma o lenei atigipusa e matua faʻatusatusa lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se peni mo le taina o One Touch Delica. Ia, matua laitiiti. A itiiti ifo i le 7 cm.

O le faiga o le gaioiga o le au e masani lava mo nei meafaigaluega. Faatasi ai ma se vaʻa uliuli, e palu le nila, ma se paʻu paʻepaʻe, e alu ifo le masini. O le nila mo se vaevaega lona lua e lele ese mai le lua ma faia ai se pupu.

O le nila e laʻititi ma laitiiti. Ma o ia e faʻamoemoe. Suiga faigofie. Na o se lalaga e faʻapipiʻiina i totonu o le uila ma aveese le pulou.

Ma o le masini lava ia e matua laitiiti lava, e na o le 10 cm. E na o le fa ia kulini e tele naua galuega e faia.

O le mita e galue i luga o lua CR2032. E le gata i lea, e tofu lava ia maa ma lona gaioiga: tasi mo le taotoga o le masini, o le isi mo le tua i tua. Ina ua uma ona ou manatuaina, na ou aveeseina le pusa i tua mo le manuia o le tamaoaiga (sei tatou vaai pe o le a le umi o le a tumau ai i luga o le tasi pati).

O le aofia muamua o le masini e aofia ai lona faʻatulagaina. O se filifiliga lea o le gagana,

faatulaga taimi ma aso

Ma fetuunai le tele o tulaga faatauaina. Ou te le iloa aʻu i le taimi nei, o lea na ou malie ai i le talosaga.

Ma o lenei ua fetaui lelei ma se lisi i taimi uma lava e faʻaaoga ai.

O lea, sei o tatou suʻe le masini. Faʻaofi le fasi siaki i le mita. E sili ona fiafia e leai se manaʻoga mo le fesuiaiga o le masini. O se tinamatua na faatauina mo se taimi umi e se isi kamupani, o lea e manaʻomia ai le polokalama o le glucometer mo poloka fou o suʻega. E leai se mea faapena. Ua ou faaofiina se fasi siaki ma ua saunia le masini.

I luga o le 'au matou te seti ai le loloto o le poloka - mo se amataga na ou seti 3. Na lava mo au. Na tupu vave le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma toetoe a leai se faʻaletonu.

Na ou tapeeseina le mataua muamua o le toto, ma tosoina le lona lua, ma o lea ua alu o ia i le suesuega. Na ia siiina lona tamatamailima i le fasi siaki ma na ia tagofia le toto saʻo.

Ma o le iuga lenei. Norm. Ae ui i lea, o lenei mea e manino mai le manuia ma mai i le taimi nei o suʻesuʻega toto i le falemaʻi. Ae na manaʻomia le faia o faʻataʻitaʻiga)))

O le mita e ofoina atu le tuʻuina o faailoga "aʻo leʻi 'aina" ma le "pe a uma taumafa," ina ia maeʻa ona iloiloina faʻamaumauga e teuina. O le masini lava ia e iai se fesoʻotaʻiga mo se microUSB telefoni e toe faʻafoʻi ai iuga i le komepiuta (e le aofia ai le uaea).

Ia, faʻapuupuu e uiga i le manuia ma le faʻaogaina o le masini:
+ E fetaui lelei, mama ma taugofie, faigofie ona uia le auala,
+ Polokalame faigofie ma faigofie o le masini, toetoe lava, sauniuni lona lua mo le faaaogaina,
+ anapogi (i le 3 sekone) ma le saʻo atoatoa le iʻuga,
+ mea faigofie mo le tatui, vave ma le le mautonu (masani),
+ e aofia ai fasi pepa o suʻega e 10 ma 10 laupepa mo le faʻaaoga muamua,
+ tau taugofie - 924 rubles i seti,
+ ei ai le tuatusi e mafai ona tapeina e ala i le aveeseina o le maa,
+ ua maua ai fuataga ma o fuainumera o fuataga ua faaalia,
+ le mafai ona lafoai taunuuga i totonu o se komepiuta.

E na o le tasi le mea e sili ona itiiti, ae o se mea itiiti lenei o mea uma - o mea taugata taugata. O faʻataʻitaʻiga mo lenei faʻataʻitaʻiga o le a tau 1050 rubles mo vaega e 50. O le mea lea, o le a leai se aogā e fua ai le maualuga o le kulukose mai le taumatau i le agavale, seivagana ua mafua ona o se manaoga faanatinati. I se faaopoopoga, One Touch Select Plus, Filifili Faʻamama pe na o Faʻamaumauga ole suega faigofie e manaʻomia. E tatau ona faʻalogo i lenei mea. Lancets, ioe, e le taugata, ae o mea uma i totonu o le potu o le a taugata tele.

E masani lava, ou te fautuaina le masini mo le faatau, pe a tatau. Ae ui i lea, e ese le manaia o le i ai o le tasi ia ituaiga masini i le aiga. Ae paga lea, i le taimi nei o loʻo i ai se tulaga lelei i le aafia o le maʻisuka, o le mea lea e manaʻomia le mataʻituina taimi ole taimi. Ma le iloa pe faʻafefea ona tatou 'alofa' uma i falemaʻi, e sili atu le lelei o le i ai o ituaiga uma o le pulea i le fale.

Glucometer One Touch Select Plus: aʻoaʻoga, tau, iloiloga

Van Touch Select Plus o se glucometer lea ua fuafuaina mo le siakiina o le maualuga o le kulukose o le toto i le fale. O se masini laʻititi, e foliga mai o se telefoni feʻaveaʻi, lea e faigofie ona fetaui i se mataupu puipuia. O le faʻaogaina o lenei faʻataitaiga e taʻoto saʻo i le mea moni o loʻo i ai se tagata faʻapitoa mo se paipa ma meaʻai ma se peni pipili. I le taimi nei, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mea uma mai lea nofoaga i lea nofoaga pe faʻaaoga i luga o mamafa pe a manaʻomia. O se mea e le mafai ona faʻaaogaina o le umi umi o le ola o faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi tatalaina.

E tasi le Touch Select Plus ei ai lona faʻatusatusaga: 43 mm x 101 mm x 15.6 mm. E le sili atu le mamafa i le 200 g. Mo le auiliiliga, na o le 1 μl o le toto e manaʻomia - o le mea moni o se pa'ū. O le saoasaoa o faʻamatalaga faʻamatalaga ma faʻaalia i luga o le mata e le sili atu i le 5 sekone. Mo faʻamasinoga saʻo, e manaomia le toto fou fou. O le masini e mafai ona teuina le 500 fuataga i taimi tonu ma taimi i lona mafaufau.

Se mea taua! O le glucometer ua faʻamamaina i le plasma - o lona uiga e tatau ona fetaui lelei faʻamaoniga o le masini ma fale suʻesuʻe. Afai o le faʻavasegaina na faia i luga o le toto atoa, o le numera o le a ese siʻeseʻese, eseese pe a ma le 11%.

  • elemene eletise fua, lea e le mafai ai ona faʻaogaina le coding,
  • o taunuuga e fuafua i le mmol / l, o le maualuga o tulaga taua mai le 1.1 i le 33.3,
  • o le masini e galue ma le mausali i le vevela mai le 7 i le 40 ° C i luga o papa maa e lua i le lithium, tasi e nafa ma le faʻamalamalamaina o le faʻaaliga, o le isi mo le faʻatinoga o le masini lava ia,
  • o le vaega pito sili ona lelei o le tusi poloaiga e le faʻatapulaaina.

Faʻapitoa i le afifi:

  1. O le mita lava (o loʻo i ai pamu).
  2. Scarifier Van Touch Delika (o se masini faapitoa i foliga o se peni mo le tipiina o le paʻu, lea e mafai ai e oe ona fetuunai le loloto o le puncture).
  3. 10 fasi siaki Filifili Filifili.
  4. 10 laupepa faʻavalava (nila) mo le peni a Van Touch Delica.
  5. Faʻamatala puupuu.
  6. Faʻataʻitaʻiga taʻiala taʻiala.
  7. Tusi faʻamaonia (e le faʻaumatia).
  8. Pepa puipuia.

E pei lava o soʻo se glucometer, Filifili Plus ei ai ona lelei ma faʻafitauli. E tele isi mea lelei:

  • lautele tele ma faʻatusatusa faʻamatalaga,
  • faʻatonuga e faʻatinoina i na o le 4 pātū, o suʻesuʻega e faʻaogaina,
  • umi le ola o fasi siaki - 21 masina talu ona tatala le pu,
  • e mafai ona e vaʻai i le fua o le maualuga o le suka mo vaitaimi eseese - 1 ma le 2 vaiaso, 1 ma le 3 masina,
  • e mafai ona fai ni faʻamatalaga pe a iai se fuataga - muamua pe a maeʻa se taumafataga,
  • usitaia o tulaga aupito sili ona saʻo o le saʻo o glucometers ISO 15197: 2013,
  • o se faailoga lanu e taʻu mai ai tulaga masani,
  • matala ata
  • tele-USB fesoʻotaʻiga e fesiitai ai faʻamatalaga i se komepiuta,
  • mo le faitau aofai-Rusia - gagana gagana Rusia ma faatonuga,
  • o le mataupu e faia mai le mea e faʻamaonia,
  • e manatua e le masini e 500 taunuuga,
  • fua faʻatusa ma le mamafa - o le a le tele se avanoa, e tusa lava pe e te aveina ma oe,
  • tautua e le faatapulaaina ma anapogi.

O itu leaga e le o auai, ae mo nisi vaega o tagatanuu latou te taua tele ina ia latou le faʻatau ai e faʻatau lenei faʻataʻitaʻiga:

  • tau o mea taumafa
  • leai ni faʻalogo leo.

Na o suega i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga Van Touch Select Plus e talafeagai mo le masini. O loʻo maua i pusa eseese: 50, 100 ma le 150 fasi pepa i afifi. E tele le ola o le tamaʻi mamoe - 21 masina talu ona tatala, ae le umi atu nai lo le aso na faʻaalia i luga o le pipili. E faʻaaogaina e aunoa ma tulafono, e le pei o isi faʻataʻitaʻiga o glucometers. O lona uiga, pe a faʻatau se mea fou, e leai ni laasaga faaopoopo e manaʻomia e toe faʻatulaga ai le masini.

A o lei fuaina, e aoga le suesueina ma le totoa le faʻamatalaga mo le faʻaogaina o le masini. E tele mea taua e le tatau ona faʻalale i le igoa o latou lava soifua maloloina.

  1. Fufuluina lima ma faʻagogo lelei.
  2. Saunia se vavae fou, faʻatonuina le mea faʻagata, faʻapipiʻi le loloto o le manaʻoga i luga.
  3. Faʻaofi se fasi siaki i totonu o le masini - o le a faʻafuaseʻi ona lavea.
  4. Tuu le tootoo latalata i lou tamatamailima ma taomi le faamau. Ma o le lagona tiga e le malosi tele, ua fautuaina e aua nei togiina le aluga lava i le ogatotonu, ae laitiiti mai le itu - e itiiti ifo ni lagona maʻaleʻale.
  5. E fautuaina e solo le mataua muamua o le toto i se ie e leai se ila. Faʻalogo! E le tatau ona aofia ai le ava malosi! E mafai ona aafia ai numera.
  6. O se masini e maua ai se siaki siaki ua aumai i le lua o le mataua, e fautuaina e taofi le glucometer e sili atu nai lo le maualuga o le tamatamailima ina ia le mafai ai ona tafe le toto i totonu o le faamoega.
  7. A maeʻa le 5 sekone, o le taunuuga e aliali mai i luga o le faʻaaliga - o lona tulaga masani e mafai ona faʻamasinoina i faailo lanu i le pito i lalo o le faamalama faatasi ai ma tulaga taua. Green o se tulaga masani, e maualuga le mumu, e laʻititi le lanumoana.
  8. A maeʻa le fua, e lafoaia le fasimea faʻaaoga ma le nila. E leai se mea e tatau ona e faʻapolopolo i luga o laʻau ma toe faʻaaogaina!

Iloiloga ata o le mita kulukose Filifili Plus:

O faailoilo uma e fautuaina ina ia tusia i taimi taʻitasi i se tusi faʻataʻitaʻi faapitoa o le siakiina o le tagata lava ia, lea e mafai ai ona e siakiina le maualuga o le kulukose pe a uma le faʻamalositino, fualaau oona i nisi o atigi ma nisi o oloa. E mafai ai e se tagata ona pulea a latou lava gaioiga ma meaʻai, ina ia le afaina ai le tino.

I vaega eseese ma i vailaau eseese o vailaau, o le tau e ono fesuisuiaʻi.

O le tau o le One Touch Select Plus glucometer o le 900 rubles.

Glucometer OneTouch Select Plus Flex (OneTouch Select Plus Flex)

E i ai lanu lanu e fesoasoani ia te oe e malamalama ai i le uiga o numera i luga o le lau.

E tasi le OneTouch Select Plus Test Strips (One Touch Plus) ma OneTouch Delica Lancets (One Touch Delica) e talafeagai mo lenei mita.

O se faʻafitauli le mautinoa o lenei mita o le i ai o se fesoʻotaʻi USB ma le lagolago Bluetooth, lea e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi lau masini i masini e leai se fesoʻotaʻiga ma faʻasalalau iuga o au fua.

O se faailoilo lapopoa o lanu e faʻaalia ai pe o lou glucose toto o loʻo i totonu o le tele poʻo le leai foi.

O taʻaloga lautele o loʻo faʻatulagaina i le mita, ae e mafai e oe ma lau fomaʻi ona suia i latou i soo se taimi.
O le "muamua" ma le "pe a uma meaai" faailoga fesoasoani e malamalama ai pe faapefea ona aafia totoga o le kulukose o le toto.

O le mita ua mamanuina e galue ai i masini feaveaʻi ua mamanuina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, faʻataʻitaʻiga ma le OneTouch Faʻaaliga.

O le pusa e aofia ai:

  • OneTouch Select® Plus Meter (faʻatasi ma maa)
  • OneTouch Select® Plus Test Strips (10 pcs)
  • OneTouch® Delica® Puncture Handle
  • 10 OneTouch® Delica® Sterile Lancets
  • Tusi a le tagata
  • Tusi Tausi Tusi Faamaonia
  • Taiala Amata Taiala
  • Tulaga faʻatasi ma se tagata paopao faapitoa mo le faʻamaʻi, glucometer ma fasi siaki.

Matou te faamanatu atu foi ia te oe e le fautuaina e faʻatusatusa taunuuga o fuataga i luga o glucometers eseese. I lenei auala, e le mafai ona e siaki le saʻo o lau masini. Afai ei ai ni masalosaloga e uiga i le sao o iuga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu lata ane poʻo matou, pe siaki i le fale e faʻaaoga ai se fofo faʻafoe.

Sui: Johnson & Johnson (Johnson & Johnson)


  1. Totoga fale mo le maʻisuka. - M.: Aneti, 2001 .-- 954 i.

  2. Kishkun, A.A. Diagnostics laboratory diagnostics. Tusitaulima mo tausimai / A.A. Kishkun. - M .: GEOTAR-Media, 2010 .-- 720 p.

  3. Hürtel P., Travis L.B. Se tusi i luga o le ituaiga I susu mo tamaiti, talavou, matua ma isi. O le uluai lomiga i le Rusia, na tuufaatasia ma toe teuteuina e I. I. Dedov, E.G. Starostina, M. B. Antsiferov. 1992, Gerhards / Frankfurt, Siamani, 211 p., Leailoaina. Na lomia le tusi i le uluaʻi gagana i le 1969.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Tuua Lau Faamatalaga