Pills Lozap Plus (12

O le fualaau faasaina "Lozap" (Lozap) o loo maua i ni pusa tioata, i eseese eseesega mai le 12.5 mn (Nu 90) i le 50 mg (Nu. 50, Nu. 30). E le gata i lea, o le fualaau faasaina "Lozap faaopoopo" e aofia ai foi i lenei vaega. E ese mai le "Lozap" i le tuufaatasiga. O le mea lea, i le "Lozap" e na o le tasi le mea galue - losartan potassium, ma le "Lozap faaopoopo" - lua: losartan potassium ma hydrochlorothiazide. E pei o vailaʻau faaopoopo, mannitol, microcrystalline cellulose, sodium croscarmellose, magnesium stearate, povidone, macrogol, dimethicone, hypromellose, talc, suauu lanu o loʻo faʻaaogaina i sauniuniga.

Faʻataʻitaʻiga

O le "Lozap" "o se sui sooupu e puipuia ai le AT1 subitspe receptors ma faalavelave i le fusifusia o le angiotensin 2 ma le AT1. O le fualaau faasaina e le afaina ai le masini, e le saofaga i le faaputuputu o le bradykinin. Lozap o se vailaʻau. O lona metabolite malosi (carboxylic acid), lea o loʻo faia i le faagasologa o le biotransformation, o loʻo i ai se aʻafiaga e le afaina. A oʻo i le tasi le itula e faʻaalia i le tautala, "Lozap" e maualuga lona maualuga i le plasma toto; o lona metabolite e oʻo atu i lona maualuga maualuga ile 3-4 itula. O le vailaau faʻasaina ua faʻamalosi i totonu o le iva itula. I le lua itula muamua, o le losartan ua alu, ma o lona gaosiga malosi - mo le 9 itula. E pei ona maua i suʻesuʻega faafomaʻi faasaienitisi, o le aafiaga antihypertensive e vave ona ausia i se tuufaatasiga o losartan ma hydrochlorothiazide. O le mea lea, o le vailaʻau tuʻufaʻatasia "Lozap plus" e sili atu ona faʻamalosia ma le faafitauli.

O se tasi o fualaau o le Lozap e iai sona aʻafiaga mo le 6 itula, ma o le a faasolosolo malie ona faʻaitiitia le aʻafiaga o le aso. O le mea lea, e tatau ona e faʻaaogaina "Lozap" i taimi uma. Faatasi ai ma le faʻafoega masani o fualaau faasaina i le vaiaso lona lua poʻo le fa, o le a lagona e le tagata maʻi le malosi atoatoa o le fualaau faasaina. O le toto o le toto e masani lava. E tatau ona matauina o le faaitiitia o le toto maualuga e matauina tutusa i alii ma tamaitai. O le faʻavaeina o lanu i le faiga o le antihypertensive, na maitauina i le taimi o suʻesuʻega, e leʻi faʻaalia mai ia lava i le ausiaina o se taunuuga lelei. "Lozap" e tutusa lelei lava mo tagata uma.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Lozap ua faʻataʻitaʻiina mo tagata mamaʻi e maualuga le maualuga o le toto, faatasi ai ma togafitiga faʻatasi - mo tagata mamaʻi e le tumau le toilalo o le fatu ma i le tulaga o le le faapalepale po o le le atoatoa o le togafitiga pe a faʻaaogaina le inisiua ACE. O lenei fualaau faasaina ua fautuaina mo le puipuia o faamaʻi cardiovascular, e aofia ai le afaina, ma le soifua maloloina o tagata i le maualuga o le toto ma le maualuga o le hypertrophy ventricular. O le maʻisuka nephropathy i tagata mamai e maua i le maʻisuka, faatasi ai ma le maualuga o le toto maualuga, e togafitia foi i le fesoasoani a le "Lozap".

Tosiga ma le pulega

I le tulaga o le maualuga o le toto, o le "Lozap" o loʻo faʻatulagaina i le aso ile 50 mg. Afai e le ausia le aoga, e tatau ona faaluaina le fua: 100 mg i le aso poʻo le 50 mg 2 taimi i le aso.

Togafitiga o le le atoatoa o fatu fatu e tatau ona amata i le 12.5 mg i le aso, tasi. I totonu o le vaiaso, o le a faasolosolo lemu le muamua i le 25 mg, ona oʻo atu lea i le 50 mg. I lenei tulaga, e tatau ona mataʻituina le tulaga o le maʻi, o lona faapalepale i le fualaau faasaina.

Mo maʻi e maua i luga o fualaau o togafitiga, o le fua muamua o le fualaau faasaina ua faatonuina 25 mg. E faasolosolo lava, e mafai ona faʻaleleia le fualaau. Mo tagata matutua ma tagata gasegase e le o toe faia, o le fualaau o le fualaau faasaina e le faʻafetaui. E tatau ona faʻaitiitia le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le ate.


"Lozap" e tasi (pe 2 taimi i le aso), e aunoa ma le ulaina o se laulau ma inu i le tele o vai. E mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau i soʻo se taimi, e tusa lava poʻo le a le taumafataga.

Faʻaiʻuga

I le taimi o le talosagaina o le "Lozap", o mea e afaina ai le tino, o le paʻu o le paʻu, urticaria, o le anaphylactic shock, nose nose, arrhythmias, angina pectoris, infarction myocardial, vasculitis, anemia, tigaina o le tino, ulu o le ulu, masalomia, vasculitis, leve fover, myalgia, mucosa ofo, vomiting, constipation, flatulence, atuatuvalega, leai o se moe, faalavelave i le moe, faʻanoanoa, migraine I tulaga e le masani ai, le lelei le tofo ma le vaʻai, faʻaitiitia le liva, vaivai.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le "Lozap", "Rifampicin" poʻo le "Fluconazole", o le maualuga o le plasma o le metabolite galue atonu e faʻaititia. Pe a faʻaaogaina le vailaau faʻasaina ma togafitiga faʻamalolo-faʻamalolo, mea faʻamalositino, faʻamalositino le maualuga o le potassium. Faʻaititia le faʻaleagaina o aʻafiaga o "Lozap" o fualaau faasaina e pei o le "Indomethacin" ma isi NSAID. E leai se faʻaitiitia o le faʻamalosia pe a ave i le digoxin, phenobarbital, warfarin, erythromycin ma le cimetidine.

Faamatalaga Faaopopo

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le fautuaina mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi ate. Afai e tatau ai, ia faʻaaoga le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le fualaau faʻataʻitaʻi ma mataʻituina le tulaga o le maʻi.


O le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le moe, faalavelave ma afaina ai le avetaavale ma faiga faigata, o lea e le fautuaina ai e tuu atu i tagata o latou galuega e fesootai ma le faateleina o le gauai.

A o ave le fualaau faasaina, inu le ava malosi e faasaina.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le vailaʻau Lozap, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o lea o le a faʻamatalaina i lalo, o loʻo i ai ona foliga faʻapitoa:

  • Pusa o le 12.5 mg o se paʻepaʻe paʻepaʻe po o le kulimi, faʻaloloa, i foliga o se ata tifaga i le atigi.
  • Pusa o le 50 mg paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le kulimi, faʻaloloa, i totonu o se atigi ma se notch mo le faigofie o le vaevaega.
  • Pusa o le 100 mg le paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le kulimi, faʻaloloa, i totonu o le atigi, ma se notch mo le fetuunaiga o fualaau.

O le elemene aoga o le potassium losartan ma isi vaega e le maua ai se togafitiga. O le atigi o loʻo iai faʻamaʻi paʻepaʻe, hypromelilose, macrogol, MCC ma le titanium dioxide.

Faʻaaogaina o falemaʻi

O Losartan o se faʻataʻitaʻiga faapitoa o le 'angiotensin II receptors (subtype AT1), lea e le faʻamalosia ai le bradykinin ma e le aʻafia ai le kinzy II kinzyme. Faʻaititia le OPSS (o le maualuga o le vascular resistance), o le faʻaoʻoina o le aldosterone ma le adrenaline i le toto, toto maualuga (toto), o le mamafa i totonu o vaʻaia o le pulmonary, e faʻaitiitia ai le utaina, ua i ai sona aafiaga diuretic. Puipuia le faʻaalia mai o le hyperocphy o le myocardial, faʻaleleia le faʻapalepalega o maʻi i tagata gasegase o le fatu (fatu le fatu).

O le vai-hydrochlorothiazide - o le diuretic thiazide e taofia ai le toe faʻamautuina o le konatela, faateleina ai le manava o le bicarbonate, ionic potassium ma phosphates i le urine. E faaitiitia ai le toto e mafua mai i le faaitiitia o le pcc (faasalalauina o le toto), le taofiofia o le faatosina o aafiaga o vasoconstrictors, suiga i le toe gaoioi o le puipui lapisi ma le faateleina o le aafiaga o le inhibitory i ganglia.

Contraindications

Contraindications mo togafitiga e faapenei:

  • toa
  • maʻitaga
  • taimi e fafaga ai,
  • tausaga e oo atu i le 18 tausaga (e le i faavaeina le aoga ma le saogalemu),
  • togafitiga e faʻasaina le hypokalamia poʻo le hypercalcemia,
  • ogaoga o le ate,
  • faʻamaʻi faʻalavelave o le vaeluaina o le biliary,
  • afaina o le hyponatremia,
  • hyperuricemia ma / poʻo gout,
  • gasegase ogaoga ogaoga (CC ≤ 30 ml / min),
  • hypersensitivity i soʻo se vaega o le vailaau faʻasaina poʻo isi vailaʻau e mafua mai i le sulfonylamide.

O loʻo faʻamatalaina ma le faʻaeteete i tagata gasegase o loʻo faʻasolosolo i luga o le toto poʻo le faʻamaʻi o se tasi o le fatu o le fatu fatu, tulaga o le hypovolemic (e aofia ai le manava, vomiting), hyponatremia (faʻaititia le tulaga o le faʻamalosia o maʻi i tagata mamaʻi i se masima e le maua le masima po o le masima), pomaia hypochloremic, hypomagnes , ma faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi (aofia ai le SLE), tagata gasegase o loʻo i ai le gaʻo galuega poʻo le faʻamaʻi o le ate, o le maʻisuka, bronchial asthma (faʻatasi ai ma se talafaasolopito), faʻasologa o maʻi, faʻatasi ma NSAID, aofia ai. COX-2 inhibitors, faʻapea foʻi ma sui o le taʻaloga Negroid.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le Lozap Plus i le taimi o le maitaga e le o maua, ae ua iloa o fualaau e aʻafia ai le system renin-angiotensin i le 2 ma le 3 o le tolu masina o le maʻitaga e ono faʻaosofia ai le faʻalavelave tuputupu aʻe ma oʻo lava i le oti o fetal.

Mo lenei mafuaaga, ua fautuaina e taofi le tagofia o le vailaʻau i le taimi lava e tupu ai le maitaga.

I le susu, e tatau ona e lafoaia pe taofi togafitiga.

Tausaga ma auala o le pulega

O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faʻaalia ai Lozap plus e faʻafofoga tautala, e tusa lava po o le a le meaʻai.

  1. Faatasi ai ma le faateleina o le mamafa (maualuga maualuga), o le masani masani ma le tausiga o le 1 le papa / aso. Afai o le faʻaaogaina o fualaau oona i lenei fualaau, e le mafai ona maua lelei le puleaina o le toto, o le fualaau o le Lozap Plus e mafai ona faateleina i le 2 papa. 1 taimi / aso
  2. Ole maualuga ile dose e 2 papa. 1 taimi / aso I se tulaga lautele, o le maualuga maualuga o le faʻamalosia o le faʻamalosia e maua i totonu o le 3 vaiaso talu ona amata le togafitiga.
  3. E leai se mea e manaʻomia mo le filifilia faapitoa o le faʻamaʻi muamua i tagata matutua.

I le faʻaitiitia o le lamatiaga o le atiina ae o faʻamaʻi cardiovascular ma le tino i tagata mamaʻi ma le maualuga o le hypertrophy o le ventricular, losartan (Lozap) o loʻo faʻatulagaina i se fua muamua muamua o le 50 mg / aso. O tagata maʻi na le mafai ona ausia le maualuga o le maualuga o le toto maualuga aʻo faʻaaoga le losartan i le 50 mg / aso e manaomia ai togafitiga faʻatasi ai ma le losartan ma le hydrochlorothiazide i se fua maualalo (12.5 mg), lea e faʻamautinoa e ala i le tofiaina o le Lozap Plus.

Afai e manaʻomia, o le fua o le Lozap Plus e mafai ona faʻateleina i le 2 papa. (100 mg o le losartan ma le 25 mg o le hydrochlorothiazide) 1 taimi / aso.

Faʻaiʻuga

O le siakiina o suesuega o le togafitiga o togafitiga taua i losartan ma hydrochlorothiazide i le tuufaatasiga na faaalia ai le atinaʻeina o se tasi o mea le lelei ma le 1% pe sili atu foi pe a faʻatusatusa i le placebo - dizziness. Isi aʻafiaga na lipotia mai i le taimi o le faʻatasi faʻatasi ma le losartan ma le hydrochlorothiazide mai pūnaha ma okeni:

  • ate ma le biliary tract: seasea - o le fiva samasama,
  • nervous system: faatasi ai ma le aunoa - dysgeusia,
  • vaʻa: faʻatasi ai ma se taimi e le faʻateleina - aʻafiaga faʻasolosolo, faʻalagolago i le toto,
  • paʻu ma mea faʻapipiʻi: faʻatasi ai ma le aunoa - o le paʻu o le tino lupus erythematosus,
  • auupega gaioiga ma suesuega suesue: e seasea ona - faateleina le gaioiga o siama ole gasegase, hyperlink.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o Lozap faaopoopo e mafai ona mafua ai le leaga o uiga faaalia o vaega taʻitasi o le vailaʻau.

O aʻafiaga e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o le hydrochlorothiazide:

  • totoga o le faʻaaliga: e aunoa ma se taimi - xantopsia, faʻaitiitia le tumau o le tino vaaia,
  • gastrointestinal tract: e le masani ona tupu - vailaina / viliina, faamaʻi, manava manava, gastritis, vavao, sialadenitis,
  • o le cardiovascular system: o le mea e le masani ai - paʻu vasopitis, vascitis oona,
  • paʻu ma mea faʻapipiʻi: e le masani ai - urticaria, faʻasologa o mea, gasegase o le tino,
  • ate ma le biliary tract: o le taimi e le masani ai - pancreatitis, cholecystitis, jalestice jaundice,
  • faʻalavelave faʻaleleia, pusa ma vaʻauʻau faʻapipiʻi: o le taimi e le masani ai - syndrome distress syndrome (RDS), e aofia ai le le cardiogenic o le edema ma le pneumonitis,
  • toto ma le tino o le tino: o le taimi mulimuli - o le anemia hemoolic, anemia aplastic, leukopenia, thrombocytopenia, purpura, agranulocytosis,
  • Metabolism: e le masani ai - hypokalemia, hyperuricemia, hyponatremia, hyperglycemia, anorexia,
  • faiga faʻapitoa - e seasea ona tupu - faʻaalia anaphylactic e oʻo i le teʻi,
  • mea faʻalavelave: masani lava o le maʻi tiga,
  • psyche: e masani lava - le mautonu,
  • gaʻo ma le urinary tract: e le masani ai - faʻaleagaina o le tino, nasal interstitial, glycosuria,
  • masukalokeletal system ma mea fesoʻotaʻi: e le masani ona fai - musele maso,
  • faʻafitauli lautele: e le o se mea e masani ai - vevela, fiva.

O aʻafiaga e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o losartan:

  • E le masani ona tupu mai le hypersensitivity, e aofia ai faʻasologa o anaphylactic, angioedema o glottis ma larynx faʻatasi ai ma le faʻalavelaveina o le vaalele, fulafula o mata, pharynx, laulaufaiva, laugutu,
  • genitals ma mammary gland: e le masani ai - faʻasologa o le erectile, faʻaitiitia le libido,
  • okeni o le faʻaaliga: e le masani - o se lagona mu i mata, o se faʻaitiitia o le mea faitino vaaia, conjunctivitis, vaʻaia le vaʻaia,
  • faalogoina o le tino ma le lebyrinth disorders: e le masani - vavao, tatagi i taliga,
  • paʻu ma le tino o le tino: e le masani ona maua - dermatitis, hyperemia, vevela, vevela, salu, ata gaosi, paʻu vevela, alopecia,
  • ate ma le biliary tract: faʻatasi ai ma se faʻavaivaia lē faʻavaivaia o le ate,
  • faʻafitauli lautele: masani - tiga o le fatafata, asthenia, vaivai, le masani ai - fiva, fulafula o foliga, ma le vaivai faifai pea - vaivaiga, foliga o le fomaʻi,
  • gastrointestinal tract: masani - faʻamaʻi, manava, dyspepsia, tiga o le manava, e seasea ona - vomiting, gastritis, gutu malogo, faʻailoga, flatulence, toothache,
  • metabolism: faʻavave - gout, anorexia,
  • o le tiga o le tino, vaivai o le muso ma le ponaivi, fulafula o sooga, vaivaiga maso, fibromyalgia, ogātala, vailaau oona, le malosi o le sooga, ma le aunoa - rhabdomyolysis,
  • psyche: masani - le mautonu, vave le mafaufau - faaletonu le mafaufau, atuatuvalega, fenumiai, faalavelave i le moe, miti le masani ai, moe i le mafaufau, atuatuvale, popolevale, atuatuvale,
  • faʻalavelave faʻaleleia o le tino, pusa o le pusa ma le vavalaʻau: masani - sinusitis, faʻaogaina o le nasal, faʻamaʻi pipisi o le respiratory tract, tale, seasea - rhinitis, mailei, bronchitis, dyspnea, laryngitis, pharyngitis,
  • toto ma le tino o le tino: e le masani ona maua - siama, anemia, ecchymosis, maʻi o Shenlein-Genoch, ma le aunoa - thrombocytopenia,
  • faʻaogaina o le tino: masani - valea, maʻi tigaina, le masani ai - faʻaleagaina, faʻaleagaina, felagolagomaʻi, migraine, le mautonu, gasegase neuropathy,
  • le cardiovascular system: e le masani ai - vasculitis, o le atrioventricular poloka II tikeri, angina pectoris, o le tiga i le sternum, o le faʻasalaga masani, o le faʻaitiitia o le toto, arrhythmias (tachycardia, sinus bradycardia, tachycardia ventricular, fibrillation atrial, ventricular fibrillation, heart)
  • gaʻo ma le urinary tract: masani - faʻaleagaina le gaioiga, toe faʻafuaseʻi - faʻamaʻi pipisi o le urinary tract, peremptory valaau mo le urination, nocturia,
  • Suesuega ma meafaigaluega: aʻoga - hyperlinks, faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le hemoglobin ma le hematocrit, e le masani ai - o se laʻititi laʻititi o le fatuga o le creatinine ma le urea i le plasma toto, e seasea ona tupu - o le faateleina o le gaoioiga a le bilirubin ma le hepatic transaminases, faatasi ai ma le le mautinoa - hyponatremia.

Faʻasalaga

Faatasi ai ma le maualuga o Lozap faaopoopo, o mea nei e matauina: ona o mea e aofia ai le losartan - bradycardia, tachycardia, o le faaitiitia o le toto maualuga e mafua mai i mea o loo i ai i le hydrochlorothiazide - leiloloa o eletise ma le faamalolo.

O le togafitiga o togafitiga e faʻailogaina.E tatau ona taofi le tagofia o fualaau faasaina, fufulu le manava ma faia ni fuafuaga e toe faʻafoisia le paleni vai-electrolyte. Faatasi ai ma le tele o le faʻaitiitia o le toto, o loʻo faʻaalia le togafitiga o le tausiga. E le aoga le fomaʻi e aveese ai losartan. O le tikeri o le hydrochlorothiazide le aveeseina e ala i le hemodialysis e le i faavaeina.

Faatonuga faapitoa

O tagata maʻi ma mataupu o le angioedema i aso ua tuanaʻi e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete ma i lalo o le vaavaaiga malosi a le fomaʻi.

I le tulaga o le gasegase po o le totoga o le toto, o togafitiga ma le fualaau faasaina e tatau ona faatonuina i lalo o le vaavaaiga a tagata tomai faapitoa, talu ai e ono mafai ona faateleina le maualuga o vaega o le vailaʻau i le plasma toto, lea e faateleina ai le ono tulai mai o aafiaga ogaoga ma ogaoga.

O Lozap ma Lozap e mafai foi ona mafua ai le vevela, moe, ma le lelava, lea e aʻafia ai le mafai gafatia o togafitiga, o le mea lea, e fautuaina ai le lafoaia o gaioiga e manaʻomia ai le maualuga o le gauai ma le saoasaoa o tali.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le meafaigaluega o loʻo i ai le meatotino o le faʻaleleia o le gaioiga a isi vailaʻau faʻasaina. O se faʻalauteleina o le aʻafiaga o tagata e le o le faʻamalosia le faʻaogaina o musika e taua foi. O le faʻaoga tutusa o NSAID e mafai ona faʻavaivaia ai le gaioiga o le hydrochlorothiazide. O le faʻaaogaina o Lozap faaopoopo faʻatasi ai ma sauniuniga lithium e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le inupia. Colestyramine e faʻaitiitia ai le faʻaleleia o le hydrochlorothiazide.

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o le Lozap faʻatasi ma vailaʻau faʻasolosolo, o loʻo manaʻomia ai le fetuunaiga o fua.

Na matou suʻeina ni iloiloga o tagata o loʻo tago i le fualaau faasaina Lozap faʻatasi ai:

  1. Olga Sa na o le tasi le laupapa loimata na ou inuina Lozap + (faatonuina e se fomaʻi). O le lima minute uma na amata ai ona ou tamoe i le faletaele, ma a maeʻa le 20 minute o loʻu tua (vevela, ae le o loʻu tua, ae oʻu fatuga). O le tiga e le mafai ona liliu i le moega. I le taeao na pasia. Ou te leʻi toe inu. Ae mai se mea faigofie Lozap leai se mea e tiga.
  2. Valentine Mo le lona fa o tausaga sa ou faʻaaogaina fualaau faasaina e maualalo ai le toto. I le taimi muamua, na ave e Ena, ae mai ia te ia sa malosi malosi. Na fautuaina e le fomai Lozap. Fesoasoani lelei. O le mamafa na oʻo i le 120/70. Ae talu ai nei lava na amata ai ona ou inu Lozapas + ma na faasolosolo malie le mamafa. O le asō ua oso i le 180/110. E tatau ona ou inuina se piliki lona lua, ae ua uma lava Lozap. Taʻaloga i le maeʻa ai o le itula - 135/87. Pe i ai se tasi na sili atu le leaga mai Lozap +? O le a le mea e tupu mai ai?
  3. Elena. O loʻu toto maualuga e seasea ona tupu, e masani lava pe a ou matua popole. I le taimi lava na oso ai i le 170 i le 100, na tatau foi ona ou valaau i se fomai (ou te le fiafia i le mafaufau). Na fautua mai e le fomai "Lozap faaopoopo," ina ia faatulaga lelei loʻu toto, e na o le afa o le piliki na lava, ma o le mamafa na paʻu vave. I le taimi lenei i aʻu togafitiga o loʻo iai pea Lozap Plus papa.
  4. Tatyana. Sa ou inu i le tele o mea mai le faateleina o le mamafa, i loʻu 26 tausaga, e masani lava ona i ai loʻu 140-150 .... O le taimi lava na latou le tusia ai au i fafo, na faatonuina Lozap, ua amata ona ou inu ... Ma o mea uma na ufiufi i se vevela matautia, pala ma na o sina ituaiga o pustules. Na faasa e loʻu toalua ou te inu, pe a uma ona ou moe, pe afai ou te taina mo le tusa ma le 20 minute, ou te lei moe. Na ou le toe inu ma mea uma na alu ese. Ou te le iloa le mea e inu nei.

O manatu a fomaʻi e uiga i Lozap e eseese foi. O le mea lea, o fomaʻi e manatu o fualaau e lelei ma, e tusa ai, tali lelei i na o mataupu o le maualuga o le maualuga. O lona uiga, afai e maualalo le maualuga o le tagata, ona lelei lea o Lozap poʻo Lozap faaopoopo ma e mafai ona faʻaaoga lelei mo togafitiga umi.

Afai e ogaoga le maualuga o le toto maualuga ma tuufaatasi ma maʻi fatu, ona maualalo lea o le aoga o Lozap. O le gaioiga o le fualaau faasaina ua na o le 5 i le 8 itula, o se taunuuga lea e tatau ai i tagata ona ave isi fualaau malosi. O le mea lea, i ia tulaga, e le talafeagai le ave o Lozap, talu ai e tatau ona e vave taulai atu i isi malosi malosi malolosi o le antihypertensive, mo se faataitaiga, beta-blockers.

Faʻatusatusaga o le gaosiga o le mea galue:

  • Plocktran
  • Brozaar
  • Vasotens,
  • Vero-Losartan,
  • Zisakar
  • Cardomin Sanovel,
  • Karzartan
  • Cozaar
  • Lakea
  • Lozarel
  • Losartan
  • Losartan potassium,
  • Losartan mcleods,
  • Losartan richter
  • Losartan teva
  • Lorista
  • E leai
  • Peretania
  • Renicard.

Aʻo leʻi faʻaaogaina analogues, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Tuufaatasia, ituaiga ma ituaiga o faʻasalaga

I luga o le maketi o vailaau mo togafitiga, e lua ituaiga o fualaau faasaina - o Lozap ma Lozap Plus nei. O nei ituaiga eseese e eseese i totonu o lena Lozap e na o le tasi le vaega galue, ma Lozap Plus e lua. E le gata i lea, o le vaega autu autu i Lozap ma Lozap faaopoopo e tutusa, ma o le mea lona lua i le Lozap faaopoopo o se faʻaopoopoga, faʻaleleia le aafiaga o le muamua. I lenei tusiga, o le a tatou iloiloina ituaiga uma o fualaau faasaina, talu ai ona e toetoe lava a tutusa le aafiaga, ua faailoa mai mo le faaaogaina i tulaga tutusa, ma isi.

O Lozap ma Lozap Plus o loʻo maua i se tasi o metotia - o lenei pupuʻu tautala. Lozap i le avea ai o se eletise malosi e aofia ai losartan, ma Lozap faaopoopo - losartan ma hydrochlorothiazide. O le losartan o le inhibitor o le angiotensin-converting enzyme (ACE), ma o le hydrochlorothiazide o se vailaʻau. O le mea lea, o le losartan e faʻaitiitia ai le toto maualuga ma faʻaitiitia ai le avega i luga o le fatu, ma le hydrochlorothiazide e aveesea ai le tele o le vai mai le tino, faʻaleleia le malosi o le malosi o le mea muamua. O le mea lea, o Lozap faaopoopo e sili atu ona malosi lona malosi pe a faatusatusa i Lozap, aua o loo i ai se tuufaatasiga o vaega taua, ae le o se tasi mea.

I le faʻamuamua, na faia Lozap Plus mo le faigofie o le faʻaaogaina, talu ai e masani ona faʻaaogaina togafitiga e faʻamalosia ai le aʻafiaga o le atiata ACE. E naʻo le gaosiga o nei mea na faʻapipiʻiina e gaosiga i se tasi o vailaau faʻasaina, lea e faigofie tele mo se tagata e manaʻomia ona naʻo le tasi le laulau, ae le o le lua, tolu, ma isi.

Lozap o loʻo maua i le tolu dosages - 12.5 mg, 50 mg ma le 100 mg o losartan i le papa. E maua le Lozap Plus i se vailaʻau e tasi - 50 mg o losartan + 12.5 mg o le hydrochlorothiazide. Lozap 12.5 mg papa mafiafia foliga, e paʻepaʻe papaʻe pe toeitiiti paepae ma o loʻo maua i totonu o pusa e 30, 60 ma le 90. O lozap tablets 50 mg ma le 100 mg o le biconvex lautele o foliga, paʻepaʻe paʻepaʻe pe toetoe lava a sinasina, e lamatia i itu uma ma o loʻo maua i totonu o pusa e 30, 60 ma le 90. Lozap faaopoopo laupepa e lautele, valiina i le lanu samasama, e lamatia i itu uma ma o loo maua i totonu o faaputuga 10, 20, 30 ma le 90 fasi vaega.

Lozap Action

O le togafitiga o Lozap o le faʻaitiitia o le toto ma faʻaitiitia le avega i luga o le fatu. O lenei aafiaga o le fualaau faasaina ua saunia ona o lona malosi e taofia le gaioiga o le angiotensin-converging enzyme (ACE), lea e mautinoa ai le liua o le angiotensin I i le angiotensin II. E mafua mai i le mea moni e faʻapea Lozap na te faʻatagaina le enzyme, e aofia ai le vaega o le ACE.

Ona o le gaioiga a Lozap, o le angiotensin II e le o faia i totonu o le tino o le tagata - o se vailaʻau e faʻasaga ai toto toto ma, mulimuli ane, faʻapupulaina le toto. Afai e poloka le angiotensin II, e le vavalalata ia vaʻa, ma faʻaitiitia le toto toto pe tumau i totonu o tapulaa masani. E faʻafeagai ma le faʻaauau o le faʻaaogaina o Lozap, faʻaitiitia le toto toto ma e teuina i totonu o tulaga masani masani. E le gata i lea, ua matauina muamua le aafiaga faʻamaonia 1 - 1.5 itula talu ona tago i le vailaʻau ma faʻaauau pea mo se aso, ae o le faʻaitiitia o le mamafa, e tatau ona e inuina le vailaʻau mo le itiiti ifo i le 4 - 5 vaiaso. O le taofiofia o le faʻaitiitia o le mamafa e matua aoga lava i tagata matutua ma tamaiti matutua o loʻo mafatia i le maualuga o le maualuga o le toto.

Ona o le faʻalauteleina o vaʻa toto, Lozap faʻaitiʻitia le avega i luga o le loto, lea e sili atu ona faigofie le tuleia o le toto e ala atu ia i latou. Ona o le faafaigofieina o le loto, o le fualaau faasaina e faateleina ai le faapalepale o mafatiaga faaletino ma faalelagona i tagata o loo mafatia mai le gasegase o fatu faamai.

E faʻaleleia foi e Lozap le toto i le fatu ma le malosi o le tafe toto, o le mea lea e faʻaaogaina ai ma le manuia i le togafitiga o le le mautonu o le fatu ma le nephropathy o le maʻisuka.

Lozap ua tuʻufaʻatasia lelei ma isi vailaau faʻasaina ma ua i ai sona aʻafiaga o le diuretic, e mafua ai ona le tumau le tino ma e le o faia ai le edema.

O lozap faaopoopo e sili atu lona faʻaogaina o lona malosi pe a faatusatusa i Lozap, talu ai o le hydrochlorothiazide diuretic o loʻo iai i lona fatuga e faʻaleleia ai le aafiaga o le inhibitor ACE.

O le mea e ese ai, e tatau ona maitauina o Lozap faʻapupula le excretion o le uric acid ma, o le mea lea, e faʻaitiitia ai lona maualuga i le toto.

Afai e te le toe ave Lozap ma Lozap faaopoopo, o le "faalēaogā" syndrome e le tupu.

Faatonuga mo le faaaogaina Lozap

O le lozap tablet of any dosage can be taken regardless of food, foloina atoa, e aunoa ma le mimiti poʻo le tuʻimomomoina i se isi lava auala, ae faʻatasi ai ma sina vai itiiti (afa afa ua lava). Talu ai ona o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga umi, o mea uma e manaʻomia i aso taitasi e ave muamua, o lona uiga, e inu 1 le aso i le aso. E lelei tele le ave o fualaau i aso uma i le taimi e tasi, sili atu i le afiafi.

O fua o le Lozap e faʻamoemoeina e le faʻamaʻi lea e ave ai le fualaau faasaina. O le togafitiga e masani ona umi - mai le tele o masina i ni nai tausaga. O le umi o le fualaau faasaina ua fuafuaina taitoatasi, e faavae i luga o le fua faatatau o aoga aoga / itu.

I le tulaga o le toto maualuga, ua fautuaina Lozap e ave 50 mg i le aso mo se taimi umi. I nisi o tulaga, afai e tatau ona ausia le malosi tele o le togafitiga, e mafai ona e faateleina le fualaau o le vailaʻau i le 100 mg. O le lozap i se fualaau o le 100 mg e ave pe a tasi i le aso (vave 100 mg), pe 2 taimi i le aso mo le 50 mg. O le faʻaitiitia o le maualalo o le toto maualuga e masani lava ona matauina i le mavae ai o le 3 i le 5 vaiaso o le ave o fualaau. Talu ai ona o le fualaau faasaina e le mafua ai le faʻamalosolo maʻi ma gaioiga lemu, e mafai ona e vave ave loa loa i le vailaau togafitiga atoa - 50 mg i le aso.

I le faaletonu tumau ole fatu, ua fautuaina Lozap ia amata ona ave 12.5 mita i le aso. I lenei vailaau, ua ave le fualaau mo le vaiaso. Ona faaluaina lea o le vailaʻau ma tagofia le fualaau faasaina i le 25 mg i le aso mo le isi vaiaso. A maeʻa lenei mea, o le aoga o le vailaau faʻasaina e iloiloina ma, afai e le lava le malosi o le gaioiga, o le a toe faʻaluaina le fua - e oo atu i le 50 mg i le aso. A oʻo ina aumaia le vailaʻau o Lozap i le 50 mg i le aso, e le toe faʻateleina ma o le vailaʻau e ave i le tele. Afai o le fualaau faasaina i se fualaau o le 50 mg e le aoga, ona tatau lea ona e suia i se isi, ae le toe faateleina le fua. Afai o le fua o le 25 mg i le aso e aoga tele, ona tatau lea ona e ave le fualaau faasaina i lenei aofaiga, e aunoa ma le faateleina i le 50 mg.

A faʻaaogaina le vailaau faʻasaina e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o maʻi cardiovascular ma faʻaitiitia le soifua maloloina i tagata e mafatia i le maualuga poʻo le hypertrophy faʻataʻavalevale, ia amata ona ave Lozap 50 mg i le aso. A maeʻa le 2 i le 3 vaiaso talu ona amata le vailaʻau, o lona aoga e iloiloina. Afai ua lava lenei mea, ua fautuaina e faaauau pea ona e ave Lozap 50 mg i le aso mo se taimi umi. Afai e le lava le aoga, o lona uiga e tatau ona faateleina le fua o le Lozap i le 100 mg, poo le fua o le Lozap e tatau ona le suia, ae tatau ona faaopoopo le hydrochlorothiazide i le 50 mg i le aso. O le lozap i se fualaau o le 100 mg e mafai ona ave i le aso, o lona uiga, 100 mg i le taimi, pe faalua i le aso (50 mg i le taeao ma le afiafi).

Ina ia faatumauina le galue masani o fatugaʻo ma le maʻi suka, faʻatasi ma le maualuga, i le amataga o Lozap ave 50 mg i lea aso ma lea aso, ma a maeʻa le 1 i le 2 vaiaso, ia faʻaopopo le metotia i le 100 mg i le aso. E 100 mg i le aso e tatau ona ave ai Lozap mo togafitiga umi mo togafitiga o fatugao. O se vailaau e 100 mg o Lozap e mafai ona ave i le taimi e tasi pe vaevaeina i ni atopa se lua - 50 mg 2 taimi i le aso.

Afai e ave se diuretic i le taimi lava e tasi, poʻo se tagata e mafatia i le faʻamalaina (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma le vomiting, maʻi manava, ma isi mea), ona tatau lea ona faʻaitiitia le fua o Lozap i le maualuga o le 25 mg i le aso.

O tagata matutua (sili atu i le 65 tausaga le matutua) e tatau ona ave Lozap i masani masani, e le manaʻomia ona faaitiitia. Ae ui i lea, o tagata e silia i le 75 tausaga le matutua ma mafatia mai faʻamaʻi o le ate, faamaʻiina, ma le totogia e tatau ona ave le vailaʻau i se fua o le 25 mg i le aso. E mafai ona e faʻatupulaia le fuataga mo nei vaega i le maualuga o le 50 mg i le aso.

O le maualuga o aso faatagaina o Lozap e 150 mg.

Lozap Plus - faatonuga

O pusa e faia i le tautala, e tusa lava po o le a le meaʻai, faʻamalo atoa, e aunoa ma le pisapisao, tatuʻu pe tatuʻuina i se isi lava auala, ae faʻatasi ai ma sina vai itiiti (afa afa ua lava).

Faatasi ai ma le maualuga o le maualuga, o le fualaau oona e vave amata ona ave 1 le laulau i le aso. A maeʻa le 3 i le 5 vaiaso, iloilo le aoga o le vailaʻau i le tau o le toto. Afai ua paʻu ifo le mamafa i tulaga taua, o lona uiga o Lozap faaopoopo e faʻaauau pea ona ave i lenei fua, o lona uiga, 1 papalama 1 taimi i le aso. Afai, pe a uma le 3 i le 5 vaiaso talu ona amata le fualaau faasaina, e le mafai ona aumaia le mamafa i tulaga taua, ona tatau loa lea ona faateleina le fua i le 2 pusa, lea e tatau ona ave i le taimi.

Ina ia faaitiitia le lamatiaga o le fatu cardiovascular and mortality in people suffering from hypertension and leaving hypertrophy ventricular of the heart, Lozap plus should be taken 1 tablet once a day. Afai a maeʻa le 3 i le 5 vaiaso talu ona amata le faʻaaoga, e le lava le malosi o le togafitiga, ona tatau lea ona faaluaina le fua o le Lozap ma 2 laulau e tatau ona faʻaalu i le aso.

O le maualuga o aso faatagaina o Lozap faaopoopo o le 2 papa.

E tatau i tagata matutua ona ave Lozap Plus i ni masani masani e aunoa ma le faaitiitia.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le susu

Lozap ma Lozap faaopoopo e le fautuaina mo le faʻaaogaina i le taimi muamua o le tolu masina o le maitaga (e oo atu i ma aofia ai le 13 vaiaso o le gaioiga), ma i le lona lua ma le tolu piliona, o vailaau faʻasaina ua matua solia.

O lona uiga e mai le amataga i le vaiaso lona 13 o le maitaga e sili atu le lafoaia o le faʻaaogaina o fualaau, ae afai ei ai se manaoga faanatinati, pe a le sili atu le tele o le faʻafitauli, o le Lozap poʻo Lozap faaopoopo e mafai ona faʻaaogaina.

Amata mai le 14 vaiaso o le maʻitaga ma e oʻo atu i le fanau mai o Lozap ma Lozap, faʻatasi ai ma le faʻasao faʻamalosi. O lona uiga, o vailaʻau e le tatau ona faia i lalo o soʻo se tulaga i le taimi o le II ma le III faʻatau o le maʻitaga.

O tamaitai o loʻo ave Lozap poʻo Lozap faʻatasi ai ma ē o loʻo fuafuaina o se maʻitaga e tatau i lenei taimi le fesuiaiga i le faia o isi vailaʻau faʻamalosi e mafai ona faʻaaogaina i le taimi o le fanauina o se tamaititi (mo se faataitaiga, Nifedipine, ma isi). Afai o le mafaufau e leʻi fuafuaina, ona tatau lea ona e musu e faʻaaoga Lozap poʻo Lozap faʻapitoa i le taimi lava e iloa ai le maʻitaga.

Lozap ma Lozap faaopoopo, pe a faʻaaogaina i le lona lua ma le tolu o le tolu masina o le maitaga, ei ai aʻafiaga i luga o le fetus, e mafua ai le gaogao o le tino, faʻavave le faʻamavaeina o ponaivi o le ulu ma faʻaosoina ai le fausiaina o oligohydramnios.Ona o lenei gaioiga, Lozap poʻo Lozap faaopoopo e mafai ona faʻaosoina ai le fatu fatuga, vaʻaia ma le hyperkalemia i se pepe faatoa fananau mai. Lozap faaopoopo, pe a faʻaaoga i le taimi o le maʻitaga, e mafai ona faʻaosofia ai le faʻaitiitia o le toto totoʻa ma le solia o le paleni vai-electrolyte, faʻapea foʻi le jaundice i le fetus ma le pepe fou.

O le mea lea, afai o se tasi mafuaaga i le taimi o le maitaga e le itiiti ifo i le tasi ona ave Lozap poʻo Lozap Plus, e tatau ona faia se taamilosaga o le fusi o le fomaʻi i lea taimi ma lea taimi ina ia iloa ai le solia o gaʻo ma le faʻamalolo o ponaivi. O pepe faatoa fananau mai na fananau i fafine e ave Lozap poo Lozap Plus e tatau ona mataituina e fomaʻi ona o le maualuga o le tulaga o le mafaufau (toto maualalo maualalo).

Lozap ma Lozap faaopoopo e le tatau ona faʻaaogaina ile tala o le susu, talu ai e mafai ona faʻamalosi fualaʻau i le susu ma aʻafia le tino o le pepe. O le mea lea, afai e tatau ona faʻaaoga Lozap poʻo Lozap faʻatasi, e tatau ona e teena le fafagaina o le susu ma faʻafeiloaʻi le tamaititi i mea faʻafefiloi.

Analogs Lozap

Lozap ma Lozap faʻatasi ai ma le maketi o vailaʻau faʻapitoa o atunuu CIS e lua ituaiga o analogues - o faʻauiga tutusa nei ma, i le mea moni, tutusa. Synonyms e aofia ai vailaau faʻasaina o loʻo i ai le mea lava e tutusa ma mea e pei o Lozap ma Lozap. O analogues e aofia ai vailaau faʻasaina o loʻo i ai isi mea gaosi, ae maua ai le aafiaga sili ona tutusa ma le Lozap ma Lozap faaopoopo. I le faʻamuamua, o analogs a Lozap o vailaʻau o le vaega o le ACE, ma o Lozap faʻatasi o loʻo avea ma atiata ACE faatasi ai ma togafitiga.

O synonyms Lozap ma Lozap faaopoopo o loʻo faʻaalia i le laulau.

Synonyms o LozapSynonyms o Lozap faaopoopo
Blocktran pillsBlocktran GT pepa
Pepa lapisiVazotens N papa
Vasotens tabletsO maʻa ma saisare
Zisakar PillsGizortan tablets
Paʻu pepa-SanovelSuavai o le vai + papago
Karzartan papaCardomin Plus-Sanovel Pills
Pelu fualaauLosartan-N Richills Pills
Lakea pillsLorista N, Lorista N 100 ma Lorista ND
Lozarel pillsLakea N papalama
Fualaau LosartanLosartan / Hydrochlorothiazide-Teva Tablets
Losartan-Richter, Losartan-Teva, Losartan-TAD ma le Losartan MacleodsLozarel Plus Pills
Lorista papaPepa o Peretania H
Losacor PillsSimartan-N papa
Lotor pills
Presartan Pills
Faʻailoa pepa

Analogs o Lozap ma Lozap faaopoopo o loo faʻaalia foi i le laulau.

Analogs LozapAnalogs Lozap Plus
Talosaga patiAtacand Plus papa
Atacena papaValz N papa
Angiakand papaValsacor H80, Valsacor H160, Valsacor H320 papa
Artinova PillsValsacor ND160 papa
Valz pillsVanatex Combi Pills
Valsafors papaIbertan Plus papa
Valpasor PillsCardills Plus Pills
Valsartan Capsules ma LaupapaPusa o Co-diovan
Valaina papatusiCoaproval Pills
Pepa vailaʻauCandecor H 8, Candecor H 16 ma le Candecor H 32 pepa
Fualaau DiovanCandecor ND 32 papa
Ibertan papaMikardis Plus Pills
Fualaau IrbesartanPoloaiga H
Irsar papaTeveten Plus Pills
O fualaau oonaEdarby Clough Pills
Cardosal 10, Cardosal 20 ma Cardosal 40 papa
Cardosten papa
Candesar pills
Mikardis papa
Naviten tablets
Nortian tablets
Pills Taui
Olimetra pills
Pills Polipepa
Tantordio tablets
Tareg paʻu
Teveten papa
Telmisartan Richter Pills
Laʻau faʻamama
Edarby Pills

Faʻalogo Rusia Lozap

O synonyms ma analogues o Lozap ma Lozap faʻatasi ai ma le gaosiga a Rusia o loʻo faʻaalia i le laulau.

Mo LozapMo Lozap Plus

Blocktran pillsBlocktran GT pepa
Pepa lapisiLorista N, Lorista N 100 ma Lorista ND
Fualaau Losartan
Lorista papa
Valsafors papaCandecor H 8, Candecor H 16 ma le Candecor H 32 pepa
Valaina papatusiCandecor ND 32 papa
Irsar papa
O fualaau oona
Cardosten papa
Candesar pills
Tareg paʻu

O le tele o iloiloga e uiga i Lozap e lelei (mai le 85 i le 90%), e mafua mai i le maualuga o le fualaau oona i le faʻaitiitia ma le tausisia o le maualuga o le maualuga o le toto. O nei iloiloga ua faailoa mai ai le aoga o Lozap e oo lava i mataupu e le mafai e isi vailaau ona taulimaina le galuega o le faaitiitia ma le faatumauina o le maualuga o le toto i totonu o tuaoi masani.

O manatu le lelei e uiga i Lozap e toalaiti ma ua mafua, o se tulafono, ona o le le atoatoa o le fualaau faasaina i se mataupu faapitoa. E le gata i lea, e iai ni iloiloga le lelei e uiga i le fualaau faasaina e fesootaʻi ma aʻafiaga aʻafiaga o le aʻafiaga, o ona foliga na faʻamalosi e lafoai le faʻaaogaina o Lozap.

Lozap Plus - iloiloga

O le tele o iloiloga e uiga i Lozap faʻatasi ma le lelei (sili atu ma le 90%), e mafua mai i le lelei o le fualaau faasaina. O le mea lea, i iloiloga ua faailoa mai ai o Lozap faʻateleina le faʻaitiitia o le toto ma taofia ai i totonu o tulaga taua. E le gata i lea, o le aafiaga o le fualaau faasaina ua leva, lea e mafai ai ona e ave i lea aso ma lea aso, ma e faigofie lava.

O manatu le lelei e uiga i Lozap faaopoopo, i le avea ai o se tulafono, e mafua mai i aʻafiaga, lea e faigata ona faapalepale ma faamalosia e lafoai le faaaogaina o fualaau faasaina. E le gata i lea, o loʻo i ai iloiloga a le tagata lava ia e taʻu mai ai e le maualuga le tau o le tau / faʻatusatusa.

Lozap - iloiloga a fomaʻi

O manatu o fomai e uiga ia Lozap ma Lozap e eseese foi. O le mea lea, o fomaʻi e manatu o fualaau e lelei ma, e tusa ai, tali lelei i na o mataupu o le maualuga o le maualuga. O lona uiga, afai e maualalo le maualuga o le tagata, ona lelei lea o Lozap poʻo Lozap faaopoopo ma e mafai ona faʻaaoga lelei mo togafitiga umi.

Afai e ogaoga le maualuga o le toto maualuga ma tuufaatasi ma maʻi fatu, ona maualalo lea o le aoga o Lozap. O le gaioiga o le fualaau faasaina ua na o le 5 i le 8 itula, o se taunuuga lea e tatau ai i tagata ona ave isi fualaau malosi. O le mea lea, i ia tulaga, e le talafeagai le ave o Lozap, talu ai e tatau ona e vave taulai atu i isi malosi malosi malolosi o le antihypertensive, mo se faataitaiga, beta-blockers.

Pills mo le mamafa Lozap: faatonuga mo le faʻaoga

E pei ona uma ona taʻua, o se tasi ituaiga o gaioiga mamafa o lozap o papa. O vailaʻau faʻapitoa e maua i le tele o metotia: 12.5, 50 ma le 100 mg. O pepa maʻaleʻale e foliga mai e foliga mai o le foliga, o le lanu paʻepaʻe, e gaosia i le paʻu o le numera 30, 60, 90. E iai se isi auupega aoga - Lozap faaopoopo. O lenei fualaau faasaina e masani lava ona foliga tutusa, ae ui i lea, e le pei o pusa mai le mamafa, Lozap e sili atu ona aoga. Ma o lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea o le tuufaatasiga o Lozap faaopoopo, e faaopoopo atu i le vaega galue o le losartan potassium, e aofia ai le hydrochlorothiazide, lea e fesoasoani e aveesea le tele o le vai, faapea foi ma le faaleleia atili o le malosi o le vaega muamua.

O le mamafa o Lozap ua faatonuina mo togafitiga:

  • ogaoga maualuga
  • ogaoga o le fatu tumau (tuufaatasiga o togafitiga),
  • maʻisuka nephropathy.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo tagata ua i ai le faateleina o le lamatiaga o le CVS, aemaise lava le afaina, faapea foi ma le faaitiitia o le soifua maloloina o tagata mamaʻi mai le maualuga o le toto ma tuua ai le hypertrophy ventricular.

Pills mo le mamafa Lozap ua solia i tagata i le i ai o: le le lava o le tagata, le toe maua, le malosi, le afaina tele o galuega fatugao, hypoglycemia, hypercalcemia, faamaʻi faalavelave o le biliary tract, cholestasis, gout.

Tagata mafatia mai:

  • toto maualuga
  • Ischemic fatu fatu,
  • arrhythmias
  • maʻisuka
  • myopia poʻo glaucoma,
  • fesoʻotaʻi faʻamaʻi pipisi,
  • hypertrophic obstructive cardiomyopathy,
  • ate po o le fatugao fatuga, ave le vailaau faʻamaʻi tele.

E le gata i lea, o tagata ua matutua, ma i latou oe na i ai se gaosiga o fatugao, faapea foi i latou ua faatonuina le faaaogaina o NSAID, mo se faataitaiga, Nimesulide, Ibuprofen, Nurofen, filifili ma le faaeteete le metotia ma le tulafono.

E le fautuaina le faʻaaogaina o vailaau mo le maʻitaga ma le lactating o fafine, faʻapea foi ma tamaiti. O le vailaʻau e ono i ai se aafiaga le lelei i le fetus.

Le taliaina le talafeagai, le mafai ona tausisia ia tui ua fautuaina e le fomaʻi, poo le sili atu foi le leaga, o le tele o tui, ua afaina i taunuuga leaga. O le mea lea, ao leʻi amata ona e tago i lenei vailaʻau, feutagai ma se tagata poto faapitoa ma suesue i faatonuga.

I le tulaga o le maualuga o le fualaau faasaina, o foliga nei atonu e foliga mai: faamalolo, faʻavaivai, faʻavaivaia ma faʻavaivai tulaga, vai le lelei-paleni eletise, faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto, ma tachycardia.

Afai e atiaʻe le maualuga, o le togafitiga faʻamalositino e faia e fesoasoani ai le faatumauina o galuega masani a le tino. Afai, ona o le ave o vailaau, ua paʻu le mamafa, o le tagata maʻi e tatau ona faataatia i luga o se mea mafolafola ma i le taimi lava e tasi e sii i luga le vae. Afai o loʻo i ai se manaʻoga faapena, o le tagata maʻi e faʻamatalaina le faʻaofiina o le saline poʻo le sympathomimetics. O nei gaioiga o le a fesoasoani i le faʻafaigofieina o le toto. Ina ia mafai ona aveese le fualaau mai le tino i se taimi vave e mafai ai, ua faatonuina ai togafitiga.

E le gata i lea, i le taimi o togafitiga ma Lozap, o foliga vaaia o aʻafiaga mai:

  • Hematopoietic system: anemia, eosinophilia, thrombocytopenia,
  • puipuiga: o le suamalie ma le suamalie, Quincke's edema, photosensitization, urticaria,
  • CNS: sciatica, fenumiai, neuropathy, tetete, maʻi pipili, le mautonu, vevela, malaise, atuatuvale, atuatuvale,
  • STS: lagona o le loto o le tagata lava ia, faʻanoanoa, faʻailoga, vaʻaia, epistaxis, faʻasalaga faʻamuamua, bradycardia, atrioventricular block II, faʻalavelave fatu,
  • respiratory system: o le dyspnea, tiga o le fatafata, bronchitis, pharyngitis, laryngitis, gutu o le isu, sinusitis, puupuu o le manava, tale, vavalo mata,
  • Fale gasegase: o le tiga i le epigastrium, tulaga o le ogaumu (manava manava poʻo le faʻamalosi), xerostomia, gastritis, hepatitis, leu, vomiting, belching, flatulence, faʻalavelave ile manava,
  • suauu masani: toilalo i le gaioiga o fatugaʻo, le atoatoa, toe faʻalavelave, faʻaitiitia le liva, nocturia.

Afai e aliali mai luga ia faʻamaoniga, ia logo vave lau fomaʻi.

Lepoz's medicine for pressure: le auala e fai, fegalegaleaiga ma isi fualaau

O le vailaau Lozap mo le mamafa e mafai ona faʻaaoga tusa lava pe o le a le taumafataga. O le papaa ua foloina uma, e le manaʻomia ona nutimomoia pe tatu. O le vailaʻau faʻateʻa faʻatasi ma vai inu. Talu ai ona o le vailaau Lozap mo le mamafa e iai sona aafiaga umi, o le aso atoa o loʻo faia i le tasi o fualaau, o lona uiga, o le faʻaaogaina o se tasi laulau e faʻataʻitaʻiina i le aso. E sili le faʻaaogaina o le oloa i aso uma i le taimi tutusa i le afiafi.

O le fua saʻo ma le togafitiga e filifilia e le fomaʻi, e faalagolago ile faʻamaʻi. O le tulaga masani, e pei o se tulafono, e umi - mai le masina i le tele o tausaga.

O le umi o togafitiga ma Lozap e filifilia faʻapitoa, faʻatasi ai ma le iloiloga tatau o le lelei ma aʻafiaga o aʻafiaga.

  1. Mo le togafitiga o le maualuga o le toto, e lima sefulu piliki mita o fualaau ua faatonuina i le aso. O le togafitiga o le maʻi ua leva. O nisi taimi, ina ia maua se lelei sili atu, o le a faʻapupulaina le fua i le 100 miligrams. I lenei vailaau, o le vailaau e ave pe tasi pe faalua i le aso, 50 mg i le tasi.
    O le faʻaitiitia o le toto maualuga pe a maeʻa le faʻaaogaina o le vailaau Lozap mo le mamafa o loʻo matauina, e fai ma tulafono, pe a maeʻa le masina o togafitiga ma lenei vailaʻau. Talu ai o le vailaʻau e le aʻafia ai le faʻasolosolo o le maʻi, o lona aʻafiaga e matua laʻititi lava, e mafai ona vave amataina le togafitiga i se fuataga atoa - limasefulu mita i le aso.
  2. Ina ia togafitia se maʻi faapena e pei o le faaletonu o le fatu, e 12.5 mg i le aso ona faatonuina. O vailaau i lenei fualaau e tatau ona ave mo le vaiaso. E le gata i lea, e faaluaina le inumaga. O le fua o le 25 mg o loʻo faʻatulagaina i le aso. Ma, o le aoga o le fualaau faasaina ua iloiloina, ma afai e le o faamatalaina le aafiaga, o le a faaopoopo le fualaau i le limasefulu mita. O lenei metotia o le maualuga. Afai a oʻo i le faʻateleina o le fualaau o le a le toe faʻaleleia le aafiaga, o le a suia le vailaau e le isi. I le tulaga pe a aoga le fua o le 25 mg, e le o toe fetuunai.
  3. Ina ia faʻaitiitia le ono mafai ona maua i maʻi CVD, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le soifua maloloina o tagata mamaʻi ma le maualuga o le hypertrophy o le ventricular, e lima sefulu piliki mita o le lozap o vailaau mo le mamafa o loʻo faʻatulagaina i le aso. A uma le afa o le masina, iloilo le aafiaga. Afai e lava, o le togafitiga e faʻalautele mo se taimi umi. Afai o le aʻafiaga e leai se aoga, o le a faʻaleleia le fualaau i le 100 mg i le aso. O nisi taimi e ese ai a latou amioga - latou te fautuaina togafitiga faʻatasi: 50 mg o Lozap o loʻo totoe ma 50 mg o le hydrochlorothiazide ua faaopoopoina.
  4. Ina ia tausia le masani ai o le galueaina o le urinary system in the diabetes difficult by hypertension, e limasefulu mita le fualaau faasaina ua faatonuina mo se aso mo le lua vaiaso. I le isi, o le fuainumera ua faateleina i le 100 mg. Mo le togafitiga umi o faʻafitauli mai le polokalama urinary, Lozap o loʻo faʻatulagaina i se fua o le 100 mg i le aso.

Afai o le tagata gasegase ua faʻamaonia togafitiga faʻapitoa, ma ua ia faia se vailaʻau faʻatasi ma Lozap, poʻo ua mafatia i le faʻamalaina, mo se faʻataʻitaʻiga, manava manava po o le vomiting, ua faʻaitiitia le fua ile 25 mg i le aso. O tagata matutua ua faatonuina le faaaogaina o fualaau faasaina i le masani masani, e le faaitiitia pe faateleina. O le maualuga ole faʻatagaina o le Lozap e manatu - 150 miligrams.

O le fualaau faasaina ua solia i le maʻitaga ma le HB. O tamaitai e ave lenei vailaau ma fuafuaina se maʻitaga ua fautuaina e vaai se fomaʻi e sui le fualaau faasaina. Afai o le mafaufau e le fuafuaina mai le tagofia o fualaau faasaina, e tatau ona e taofia.

O le Lozap e iai sona aʻafiaga i le fomaʻi, faʻaosofia le gaioiga o le tino, ma faʻagesegeseina ai foi le faapipiiina o ponaivi o le ulu. O le tagofia o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga e mafua mai i le atinaʻeina o le le atoatoa, hypercalcemia ma le masalosalo i le pepe fou.

Ole vailaʻau e le tatau ona onāina e fafine o loʻo susu. O gaioiga aoga e mafai ona pasi i le susu ma maua ai se aafiaga le lelei i le tino o le pepe. I lenei tulaga, latou te suia le fualaau faasaina po o le fesuiaiga i mea fefiloi.

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e mafai ona faʻatalanoaina e se fomaʻi agavaa. Aua e te mafaufau ia te oe lava. O le aafiaga i le tino o le fualaau faasaina Lozap e mafai ona ese, ae masani ona afaina ai, aemaise lava pe afai ua faatonuina e ave faatasi ma isi auala. I le taimi nei e uiga i fualaau faasaina:

  • pe a faʻaaoga Lozap faʻatasi ma le Fluconazole poʻo le Rifampicin, o le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le mea galue malosi Lozap ua matauina,
  • pe a ave Lozap ma togafitiga, aemaise lava Veroshpiron poo Amilorid poo mea faʻapitoa faʻatoʻaga - Asparkam, Panangin, o le siʻitia o le potassium i le toto e mafai,
  • o le faʻaaogaina o Lozap faʻatasi ma tapenaga o lithium e mafua mai i le faʻaitiitia o le aveesea o le lithium mai le tino,
  • faatasi ai ma le faʻaogaina faʻatasi o Lozap ma isi faʻamaʻi faʻamaʻi (Atenolol, Metoprolol), o le aʻafiaga o beta-blockers ua faʻaleleia,
  • o le faʻaaogaina tutusa o le fualaau faʻasaina e fesiligia ma NSAID (Ibuprofen, Aspirin, Ketanov) ua mafua ona o le faaitiitia o le aoga o Lozap ma le faateleina o le aʻafiaga o le atinaʻeina o faʻamaʻi pipili,
  • O le faʻaaogaina o Lozap ma le ACE, e fai ma faʻataʻitaʻiga, Captopril, Enalapril, ua afaina i le solia o le gaioiga o le polokalama urinary ma le solia o le paleni vai-electrolyte,
  • o le faʻaaogaina o Lozap faʻatasi ma tetracyclic antidepressants e mafai ona mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto,
  • pe a faʻaaoga Lozap ma glucocorticosteroids (Prednisolone, Petamethasone), o loʻo i ai le le lava o eletini eletise: calcium, sodium, potassium,
  • faatasi ai ma le faʻaogaina o le Lozap ma le adrenaline, o le faaitiitia o le mamafa o le gaioiga o le lona lua
  • Faʻaaogaina o le Lozap faʻatasi ma vailaʻau faʻamaiarrhythmic (Disopyramide, Quinidine), antipsychotics (Droperidol, Thiapride, Pimozide), faʻapea foi ma Vincamycin, Erythromycin, Cisapride, Terfenadine e mafua mai i le atinaʻeina o le arrhythmia,
  • ave le Lozap ma se angiotensin liliu mai le inhibitor o le enzyme ua afaina i le atinaʻeina o aʻafiaga ogaoga, aemaise lava le faʻamalosia o le mafaufau, faʻavaivaia.

O le Lozap o se sui malosi tele o le antihypertensive lea e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le toto, aemaise lava i le pulmonary circulation, e faʻaitiitia ai le lafoaʻi, ma o se tagata e leai se peptide o le AT2 faʻamaumauga e maualuga maualuga le maualuga o le toto, faʻasalaga o aldosterone, renin, vasopressin, e naʻo se fomaʻi e mafai ona faʻatonuina aafiaga ma fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina.

Le fualaau faasaina Lozap ma Lozap Plus: analogues, tau ma iloiloga

E masani lava ona fesiligia le fesili: "O fea e sili atu - Lozap poʻo Lorista?". O le mea moni, o nei fualaau oona e tutusa lava le gaosiga o le gaosiga - potassium losartan. O Lorista ua faʻamatalaina faʻapea foi Lozap i tagata o loʻo mafatia i nei faʻafitauli e pei o le le tumau o le fatu, le maualuga o le toto. O meatotino ma aafiaga o fualaau faasaina e toetoe tutusa.

O le eseesega autu o le tau maualalo lea o Lorista, o le aoga sili lea o lenei fualaau faasaina. O le tau o Lozap No. 30 o le 300 rubles, i Lorista - 150 rubles. Fai se faʻalogo faʻapitoa faʻatasi ma le faʻatagaga a se fomaʻi.

O a eseesega i le va o Lozap ma Lozap Plus?

Afai e te manaʻomia se suʻega faʻapitoa i lenei meafaigaluega, o le fesili e tulaʻi mai, o le a le fualaau sili ona lelei Lozap poʻo Lozap Plus.

O le eseesega autu o le faʻaluaina lea o le vailaʻau lona lua - o vailaau oona o le potassium loseran potassium ma hydrochlorothiazide, o le diuretic ma o loʻo i ai se aafiaga diuretic.

O vailaau faʻamaʻi uma o le angiotensin o le mea e maua ai le faʻataʻitaʻi. Latou te fesoasoani i le vavalalata o laʻau. O le maualuga o le losartan i totonu ia i latou e tutusa lava, ae o le fualaau faasaina Lozap Plus e ese mai Lozap i le sili atu ona lelei, talu ai o loʻo aofia ai vaega taua e lua e faʻalagolago le tasi i le isi.

O le isi eseesega i le va o Lozap Plus ma Lozap, o le muamua lea na gaosia i se vailaau e tasi - 50 mg o losartan + 12.5 hydrochlorothiazide.

E tele naua analogues o lenei fualaau faasaina. O le mea masani e aofia ai: Nortian, Irsar, Hyposart, Valz, Atakand, Naviten, Aprovel, Diovan, Kandekor, Mikardis, Valsartan.

I le faaopoopo atu i lenei mea, o loʻo i ai foʻi faʻauiga tutusa o le fualaau oona ua fesiligia - e aofia ai mea taua e tutusa ai: Brozaar, Vazotens, Losartan, Losakar, Lotor, Renicard, Lorista.

E le gata i lea, e mafai e le fomaʻi ona faʻataʻitaʻiina fualaau faasaina e faavae i le vailaʻau guanfacin.

O le tau o Lozap 12.5 Numera 30 o le 200 rubles, 12.5 Numera 90 o le 550 rubles, 50 mg No. 30 o le 270 rubles, 50 mg Numera 60 o le 470 rubles, 50 mg Numera 90 o le 670 rubles, 100 mg No. 30 o le 320 rubles, 100 mg Nu 60 - 560 rubles, 100 mg No. 90 - 750 rubles.

O le tau masani o Lozap faaopoopo 12.5 mg Numera 30 o le 350 rubles, ma le 90 o le 800 o rubles.

Valery, 54 tausaga, litaea

"Na tofia au i le loia Lozapa. Na umi se taimi, na matua lelei lava le aafiaga. O le tiga i totonu o le loto ua faaitiitia, e le mafai ona oso le malosi, na amata ona mausali, ma ua maitauina le faaleleia o le ola maloloina. Ou te fautuaina atu i tagata uma, o se fualaau lelei tele. "

Diana, 52 tausaga, kuka

"Faatasi ai ma le matua, o faafitauli na oo mai, aemaise lava, o le faaletonu o le loto. E masani ona maua i le toto maualuga. Ou te lei alu i le fomai, o le a ou inu lena pulu, sosoo ai ma le isi. Na finau loʻu afafine e alu i le falemaʻi. Na faatonuina e le fomai Lozap. Na umi se taimi, ae sa aoga. I le na o le lua vaiaso, na amata ona ia lagona le sili atu ona lelei. O le mamafa e masani lava ma e le oso. "

Vladimir, 60 tausaga, matua sinia

"E i ai oʻu loto vaivai. Ua leva ona ou aveina Lozap. O nei fualaau aina e lelei, ae o nisi taimi o le fia inu e manumalo e le mafai ona e onā i soo se auala. E le gata i lea, o nisi taimi e tupu ai se tale le talafeagai. Ae e leai lava se mea e faʻatusatusa i le aoga o fualaau faasaina. Ou te taliaina faatasi ma isi, ma ia faamaoni, ua sili atu loʻu lelei. "

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le Lozap o se vailaʻau faʻamaonia, o se faʻataʻitaʻiga patino o le faʻaaliga o le angiotensin II. E faʻaitiitia ai le vaʻaia o le tino, faʻaititia le maualuga o adrenaline ma aldosterone i totonu o le toto. I lalo o lana faatosinaga, o le mamafa o le taamilosaga o le pulmonary decreases, o se aafiaga diuretic e atiina ae, ma mulimuli ane le faaitiitia. Lozap e taofia ai le gaioiga o le myocardium, e fesoasoani e faateleina le faapalepale o le tino i tagata e leai se fatu.

O le maualuga maualuga o le faʻamalosia o le tino pe a maeʻa ona maua se fualaau toʻatasi o le vailaʻau i le mavae ai o le 6 itula, pe a maeʻa ona faasolosolo lalo ifo ile 24 itula. Faatasi ai ma togafitiga, o le maualuga o le aafiaga (faaitiitia o le toto) e tupu i le tolu i le ono vaiaso talu ona amata le togafitiga.

E tatau ona manatua i tagata e iai cirrhosis, e faʻapupulaina ai le faʻaogaina o le mea galue malosi (losartan) i le plasma toto. O le mea lea, o ia ituaiga o gasegase ua tofiaina faapitoa, faʻaititia le metotia.

O le aloese mai le gastrointestinal tract e tupu vave. O le bioavisi o le fualaau faasaina e tusa ma le 33%. A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le maualuga maualuga o le plasma o loʻo i ai pe a uma le itula. O le maualuga o le maualuga o le metabolite fualaau e mataituina i le mavae ai o le 3-4 itula. O le afa o le soifua o losartan o le 2 itula, o le gaioiolosi malosi e 9 itula. 35% o le vailaau faʻasaina ua faʻateleina i le urine, e tusa ma le 60% e oʻo i le inumaga.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Lozap o loʻo maua i laumei (fua o le 12.5 ma le 50 mg). O le gaioiga malosi o le losartan. O pusa o lozap e tusa ai ma faatonuga o loʻo aofia ai vaega nei: microcrystalline cellulose, mannitol, colloidal silicon dioxide, crospovidone, talc, magnesium stearate, hypromellose, macrogol, dioxide.

O lozap tablets are oval, biconvex, film-coated. O le fualaau faasaina ua faia i le paʻu o le 10 papa. I totonu o se pusa pepa e mafai ona i ai 3, 6 po o le 9 paʻu palasitika ma faatonuga.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

O suʻesuʻega faʻapitoa mo le faʻaaogaina o Lozap i le taimi o le maitaga e lei faia. E tatau ona maitauina o le mea moni e iloa o fualaau oona e galue i le angiotensin-aldosterol e i ai sona aafiaga tauatofia (mafua ai le faaletonu ma le maliu o le fetal). Afai o le maitaga ua tupu i le lotolotoi o le faʻaaogaina o Lozap, ona tatau loa lea ona faalēaogaina. I le taimi o le lactation, e le fautuaina foi le fualaau mo le faʻaaoga.

Faʻamataʻuga itu

E tusa ai ma iloiloga, e seasea mafua ona tupu aʻafia Lozap. Afai e tupu se itu, o lona uiga o lenei tulaga e masani lava ona le toe i ai ma o le tolopoina o fualaau faasaina e le manaomia. O le aʻafiaga pito sili ona taatele o Lozap i le togafitiga o le maualuga o le totogia o le vevela (4.1%). O le aafiaga masani o Lozap e tusa ai ma iloiloga sa maitauina i lalo ifo o le 1% o tagata mamaʻi.

O isi aʻafiaga o Lozap e masani lava e le ese mai aʻafiaga i le taimi e ave ai se placebo ("paʻu"), o le mea lea o la latou sootaga ma le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e masalosalo. O aʻafiaga e aofia ai le lela, vaivai, paʻu o le fatu, fulafula o le tino, faʻavaivaia, manava, tiga o le manava, tigaina, tua ma / poʻo le vae, tigaina o musika, tiga o le ulu, sola, tale, .

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E tusa ai ma faʻatonuga, e mafai ona tuʻuina atu Lozap ma isi vailaʻau faʻamalosi, e faʻaleleia atili ai le gaioiga a le faʻaalia o le faʻaalofa ma le faʻapitoa a le beta-adrenergic.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Lozap ma togafitiga, o le faʻalauteleina o le gaioiga o vailaau faʻasaina e lauiloa.

Faatasi ai ma le pulega tutusa ma le digoxin, hydrochlorothiazide, warfarin, cimetidine, phenobarbital, erythromycin ma le ketoconazole, e leai se fegalegaleaiga faafomaʻi na maua. E tusa ai ma iloiloga, e lelei lelei Lozap ma nei vailaʻau, e aunoa ma le faʻapogaiina o ni faʻaʻailoga.

O le faʻaaogaina o Lozap faʻatasi ai ma togafitiga faʻamalolo o le potassium (spironolactone, amiloride, triamteren) e faʻaititia ai le lamatiaga o le hyperkalemia.

Lozap: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Lozap 12.5 mg ata-vailaau faʻamalama 30 pcs.

LOZAP 12.5mg 30 pcs. ata vali ata

LOZAP AM 5mg + 50mg 30 pcs. ata vali ata

LOZAP 100mg 30 pcs. ata vali ata

LOZAP 100mg 60 pcs. ata vali ata

Lozap 12.5 mg pusa faʻatalanoaga 90 pcs.

LOZAP 50mg 30 pcs. ata vali ata

Lolo e 50 mg ata e valiina ata-film 30 pcs.

Lolo e 100 mg ata-vali ata 30 pcs.

Lozap tab. p.p.o. 50mg n30

LOZAP AM 5mg + 100mg 30 pcs. ata vali ata

Lozap tab. p.p.o. 100mg n30

Lozap tbl p / pl / o 50mg Nu. 30

Lozap 50 mg 30 fua

LOZAP PLUS 50mg + 12.5mg 30 pcs. ata vali ata

Lozap Plus 50 mg + 12.5 mg ata-vali ata 30 pcs.

Faamatalaga Lozap Plus

Lozap faaopoopo faʻamau. p.p.o. 50mg + 12.5mg n30

Lozap 100 mg 30 fua

Lozap I AM 5 mg + 100 mg fualaʻau vali ata 30 pcs.

Lozap tbl p / pl / o 100mg Nu. 30

Lozap I AM 5 mg + 50 mg fualaʻau vali ata 30 pcs.

LOZAP 12.5mg 90 pcs. ata vali ata

Lozap plus 50 mg ma le 12.5 mg 30 fua

Lozap am tab. n / a pagota. 5 mg + 50 mg Numera 30

Lozapas plus tbl p / pl / o 50mg + 12.5mg Nu. 30

Lolo o le 50 mg ata e valiina ata-ata 60 pcs.

LOZAP 50mg 60 pcs. ata vali ata

Lozap tab. p.p.o. 50mg n60

Lolo 100 mg faʻamalama ata vali 90 pcs.

Lozap am 5 mg ma le 100 mg 30 fua

Logita 100 mg fualaʻau ata-paʻu 60 pcs.

Lozap am 5 mg ma le 50 mg 30 fua

Lozap am tab. n / a pagota. 5 mg + 100 mg Numera 30

Lozap AM tbl p / pl / o 5mg + 100mg Nu. 30

Lozap Plus 50 mg + 12.5 mg ata e valiina ata-ata 60 pcs.

LOZAP PLUS 50mg + 12.5mg 60 pcs. ata vali ata

Lozap faaopoopo faʻamau. p.p.o. 50mg + 12.5mg n60

Lozap AM tbl p / pl / o 5mg + 50mg Nu. 30

LOZAP 100mg 90 pcs. ata vali ata

Lolo e 50 mg ata e vali ai ata 90 pc.

Lozap Plus 50 mg + 12.5 mg pusa matala 90 pcs.

Faamatalaga Lozap Plus

Lozap plus 50 mg ma le 12.5 mg 60 papa

LOZAP 50mg 90 pcs. ata vali ata

Lozap tbl p / pl / o 100mg Numera 90 *

Lozap plus tbl p / pl / o 50mg + 12.5mg Nu. 60

Lozap faaopoopo faʻamau. p.p.o. 50mg + 12.5mg n90

LOZAP PLUS 50mg + 12.5mg 90 pcs. ata vali ata

Lozapa plus tbl p / pl / o 50mg + 12.5mg Nu. 90

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O le ate o le sili lea o le totoga i totonu oo tatou tino. O lona mamafa o le mamafa e 1.5 kilokalama.

E tusa ai ma suʻesuʻega, o fafine o loʻo inu i le tele o ipuinu po o le uaina i le vaiaso ua i ai se faʻafitauli maualuga e ono maua ai le kanesa o le susu.

O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19. Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

O le manava o le tagata e faia se galuega lelei i mea mai fafo ma e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. O le sua suamalie ua lauiloa e faʻaumatia ai tupe siliva.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford se faasologa o suʻesuʻega, lea na latou oo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona faaleagaina ai le fai meaʻai i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona faaitiitia lona tele. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

Ina ia mafai ona fai atu upu sili ona pupuu ma faigofie, tatou te faaaogaina le 72 muso.

Afai e te paʻu'ū mai se asini, o le a sili atu ona e tuleia lou ua nai lo le pa'ū mai se solofanua. Tau lava e te le taumafai e faafitia lenei faʻamatalaga.

I le 5% o tagata gasegase, o le clomipramine antidepressant e mafua ai le iniseti.

O fomaʻi ua foliga mai talu ai nei lava. I tua i le 19 seneturi, o le tiute o se tagata lauulu lauulu masani e toso mai ai nifo mamaʻi.

I le taimi o taotoga, o lo tatou faiʻai e faʻaalu se aofaiga o le malosi e tutusa ma se moli malamalama e 10-watt. O lea la o le ata o se matauila i luga aʻe o lou ulu i le taimi na aliali mai ai se manatu manaia e le mamao ese mai le mea moni.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

E miliona miliona siama ua fananau mai, e ola ma feoti i totonu o o tatou gutu. E na o le maualuga lava e mafai ona vaaia, ae afai latou te potopoto faatasi, o le a latou fetaui lelei i se kofe masani.

O le mamafa o le faiʻai o le tagata e tusa ma le 2% o le mamafa o le tino, ae na te faʻaumatia pe a ma le 20% o le okesene ulufale atu i le toto. O lenei mea moni e mafua ai le faiʻai o le tagata i mea leaga e mafua mai i le leai o se okesene.

O le tamaititi e 74 tausaga le matua o Ausetalia o James Harrison na avea o se toto na foaʻiina atu e tusa ma le 1,000 taimi. E i ai sona toto e seasea ona tupu, o le mea lea e fesoasoani ai i mea e puipuia ai pepe faatoa fananau mai ma se maʻi mama. O le mea lea, na faasaoina e Ausetalia e tusa ma le lua miliona tamaiti.

O le galu muamua o le fugalaau o loʻo oʻo mai i le iʻuga, ae o laau fugalaau o le a suia e mutia mai le amataga o Iuni, lea o le a faʻalavelave ai i ē na mafatia.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

Aua le togafitia Lozap i le taimi o le maitaga. I le taimi o togafitiga i le lona lua ma le tolu o faʻataʻitaʻiga ma vailaʻau e aʻafia ai le system renin-angiotensin, o faaletonu i le atinaʻeina o le tamaititi ma e oʻo lava i le maliu e mafai ona tupu. O le taimi lava e tupu ai le maitaga, e tatau loa ona taofi vave le vailaʻau.

Afai e tatau ona ave Lozap i le taimi o le lactation, e tatau ona taofi vave le fafagaina o susu.

O faʻamatalaga e uiga i Lozap Plus ma Lozap fautua mai i le tele o tulaga, o fualaau faʻamaʻi e faʻaititia lelei toto maualugama maua ai se aafiaga lelei i le tulaga o le soifua maloloina o tagata e maua i faʻamaʻi o le cardiovascular system. O tagata maʻi na o mai i se nofoaga faʻapitoa e tuʻuina atu manatu faaalia i luga o le Lozap 50 mg e iloa ai o le tale, o le susu, ma le faʻalogo lelei o nisi taimi e taʻua o aʻafiaga. Ae o le mea lautele, o suʻega faʻapitoa e uiga i fualaau faasaina e lelei. I le taimi lava e tasi, o iloiloga a fomaʻi e taʻu mai ai e le talafeagai le vailaʻau mo tagata uma e mafatia mai le maualuga o le toto. O le mea lea, muamua e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga manino a se tagata poto faapitoa.

Tau, mea e faatau ai

O le tau o Lozap i falemaʻi e eseese mai 230 rubles. (Lozap 12.5 mg, 30 pcs.) E oo atu i le 760 rubles (Lozap 100 mg, 90 pcs.). O le tau o lozap 50 mg tablets i Moscow ma isi aai e tusa o le 270-300 rubles. O nisi taimi e mafai ai ona e faʻatau se vailaʻau i se tau maualalo i luga o faʻalauiloa faatosina. Le tau o Lozap Plus 50 mg (90 papa) - mai le 720 rubles.

Tuua Lau Faamatalaga