Moli ma maualuga le maualuga o le kulukose toto Contour TS

* O le tau i lau eria e ono fesuiaʻi. Faʻatau

  • Faʻamatalaga
  • faʻamatalaga faʻapitoa
  • iloiloga

O le mita o le Contour TS (Contour TS) e faʻamalosia e se tekonolosi fou lea e maua ai vave vave. Ua mamanuina le faiga ina ia faafaigofie ai le faagasologa o le fuaina o le kulukose toto. O faʻatautaiga uma e faia e faʻaaoga ai faʻamau e lua. Glucometer Contour TS (Contur TS) e le manaʻomia le faʻamaoniaina o tusi lesona. O le fodula e tupu faʻafuaseʻi pe a faʻapipiʻi e le tagata faʻapipiʻi le laasaga i totonu o le taulaga.

O le masini e i ai sona laʻitiiti, lelei mo le ave, faʻaaoga i fafo atu o le fale. O se lapoʻa lapoa ma se moli lanumeamata moli mo fasi pepa e mafai ai e le masini ona fetaui lelei mo tagata ei ai faaletonu vaaia. O le fuataga e aliali mai i luga o le mata pe a uma le 5 sekone, e leai ni faʻaopoopoga faaopoopo e manaʻomia.

Faamatalaga o le mita Contour TS (Contour TS).

Glucose measuring measuring device Contour TS. Faʻafetaui manaoga o le tulaga faʻava-o-malo ISO 15197: 2013, e tusa ai ma mea e tatau ona maua ai e le glucometers le saʻo atoatoa o fuataga ma e na o sina pasene laiti o faʻaeseesega pe a faʻatusatusa i iloiloga i le fale suesue. O se punavai masani o mea sese o le manaomia mo le tusiina o tusi. O le Contour TS (Contur TS) e galue i luga o tekinolosi "E aunoa ma le faʻamaonia". E le manaʻomia e le tagata gasegase ona ulufale i se tulafono pe faʻapipiʻi se pu.

O le toto mo le fuataga e na o le 0.6 ml. O le taunuuga ua saunia i le 5 sekone. Faʻaaogaina le tekinolosi taʻavale mo le pa. Ua lava lea e aumai ai le fasipepa i le pa'ū ina ia mafai ona ia maua le toto talafeagai o le toto. O le galuega o le fuafuaina o "lalo ifo" faailo i luga o le lau e le lava le toto e fua.

E faʻaaogaina e le mita ole Initaneti le fua ole fua elemene. O le faagasologa e aofia ai le enzyme faapitoa FAD-GDH, lea e le tali atu i isi suga (sei vagana ai xylose), e masani lava e le tali atu i le acid ascorbic, paracetamol ma isi fualaau.

O faailoilo na maua i le taimi o fuataga ma le faʻafoega o le siaki e otometi lava ona makaina ma e le faʻaaogaina i le faʻatusatusaina o fua faʻatatau.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O le konekarate a le Contour TS e galue i tulaga eseese o le tau:

i le vevela o +5 i le 45 ° C,

humu vaʻai 10-93%

e oʻo atu i le 3048 m luga aʻe o le sami.

Ua fuafuaina le mafaufau mo masini e 250, lea e mafai ona maua pe a ma le 4 masina o le taotoga *. Eseese toto ua faʻaaogaina mo le auiliiliga:

O le toto e aveesea mai le tamatamai lima ma vaega faaopoopo: pama po o le tauau. O le maualuga o fua o le kulukose e 0.6-33.3 mmol / L. Afai o le taunuuga e le fetaui i tau ua faailoaina, ona susulu lea o se faailoga faapitoa i luga o le faaaliga o le glucometer. O le faʻavasegaga e tupu ile plasma, i.e. O le mita o le kulukose toto e maua ai le kulūkose i le plasma toto. O le taunuuga e vave lava ona fetuunai i le hematocrit o le 0-70%, lea e mafai ai ona maua se faʻamaoniga saʻo o le kulukose toto i se tagata maʻi.

I le tusi o le Contour TS, o le tele o loʻo faamatalaina e pei ona taʻua i lalo:

Fua mata - 38x28 mm.

O le masini ua faʻapipiʻiina ma se pusa mo le faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta ma faʻaliliuina atu faʻamatalaga. O le kamupanī e tuʻuina atu se faʻamaoniga e le faʻamaonia i lana masini.

Lafu mea faaputuputu

I le tasi pusa e le gata o le konekarate Contour TC, o meafaigaluega a le masini e faaopoopoina i isi mea faʻapitoa:

masini tui puipui Microlight 2,

vailaau e leai ni faʻamalama Microlight - 5 pcs.,

mataupu mo le glucometer,

taiala faigofie

O faʻataʻitaʻiga Contour TS (Contour TS) e le aofia ai ma le mita ma e tatau ona faʻatau eseese.

E mafai ona faʻaaogaina le masini mo le faʻamalamalama manino o le kulukose i totonu o se falemaʻi. Mo le tuiina o tamatamailima, e tatau ona faʻaaogāina ia taulaʻi maʻa.

O le mita e faʻamalosia e se 3-volt lithium battery DL2032 poʻo CR2032. O lona mamafa e lava mo le 1000 fuataga, e fetaui ma le tausaga o le taotoga. O le suia o le baturi e tutoatasi. A maeʻa ona suia le paʻa, e manaʻomia se taimi faatulagaina. O isi faʻataʻitaʻiga ma fua o fuataga e faʻaolaina.

Tulafono mo le faʻaaogāina o le Kolisi Moli

Saunia se sulu e ala i le tuʻuina o se laupepa i totonu. Faʻaliliu le loloto o le loloto.

Faapipii se togi i lou tamatamailima ma taomi le faamau.

Faʻaofuofu sina mamafa i luga o le tamatamailima mai le pulumu i le tele phalanx. Aua le togi lou tamatamailima!

I le maeʻa ai ona maua se mataua o le toto, aumai le masini o le Contour TS faʻatasi ma le afifi o le suʻega tuʻufaʻatasia i le pa'ū. E tatau ona e umiaina le masini i le fasi pepa poʻo oe. Aua e te paʻi atu i le paʻu o le paʻu o le suʻega ma aua neʻi e faʻamaligi le toto i le pito i luga o le suʻega.

Taofi le suʻega i se mataua o le toto seʻia oʻo i le leo o le leo.

A maeʻa le faʻatautaia, o le fua o le fua o loʻo i luga o le mata o le mita

I le mafaufau o le masini, o le iuga e teu faʻafuasei lava. Ina ia tape le masini, aveese ma le faaeteete le vaega o le suʻega.

Isi faʻaopoopoga

O tomai faapitoa e mafai ai ona fuaina e le gata i le toto na aveesea mai le tamatamailima, ae mai isi nofoaga - mo se faataitaiga, o le pama. Ae o lenei metotia ei ai ona tapulaʻa:

O suʻe toto e ave ile 2 itula pe a uma ona 'ai, inu vailaʻau, poʻo le uta.

O isi nofoaga e le tatau ona faʻaaoga pe afai e masalosalo e laʻititi le kulūkose.

E naʻo le tamatamailima e maua ai le toto, pe afai e tatau ona e aveina taavale, i taimi o gasegase, pe a maeʻa le atuatuvale poʻo le tulaga o le le lelei o le soifua maloloina.

Faʻalēaogā le masini, kiliki ma uu le M button e vaʻai ai i suʻega o suʻega muamua. I luga o le lau i le ogatotonu o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le suka i le 14 aso talu ai. I le faʻaaogaina o le tafatolu tafatafa, e mafai ona e faʻasalalau iʻuga uma e teuina i le mafaufau. Aʻo faʻaalia le "END" i luga o le mata, o lona uiga o faʻamatalaga uma na faʻaolaina ua vaʻaia.

I le faʻaaogaina o le ki ma le faʻamaoniga "M", ua seti ai le leo, faailo ma le taimi. O le taimi faatulagaina e mafai ona 12 pe 24 itula.

O faatonuga e tuʻuina atu ai le igoa o tulafono sese e aliali mai pe a maualuga le maualuga o le kulukose pe maualalo, ua vaivai le pulu, ma ua le talafeagai le faʻatinoga.

Tele mita

O le konekarate o le Toto TS glucose e faigofie ona faʻaaoga. O uiga nei e sili atu:

laʻititi le tele o le masini

leai se mea e manaʻomia mo faʻamatalaga tusi lesona,

maualuga maualuga o le masini,

se glucose faʻaonapo nei-naʻo le enzyme

Faʻasaʻoina o faailoilo ma le maualalo o le '

faigofie ona tagofia

lapisi lapoa ma le lanu vaʻaia e mafai ona iloa mo pusa faʻataʻitaʻi,

maualalo le maualuga o le toto ma le maualuga o le fuaina o fua,

le tele o tulaga faigaluega,

le mafai ona faʻaaogaina i tagata matutua ma tamaiti (sei vagana ai pepe faatoa fananau mai),

manatua mo le 250 fuataga,

fesoʻotaʻi i se komepiuta e teu ai faʻamaumauga,

le tele o fuataga,

le mafai o se suʻega toto mai isi nofoaga,

leai se manaʻoga e faia ni faʻatulagaga faaopoopo,

auiliiliga o ituaiga ituaiga toto,

Tusi faʻamaonia mai le kamupanī ma le gafatia e suia se mita masei.

Faatonuga faapitoa

O le faʻapuupuuga i le igoa o le mita glucose TS o loʻo faʻatusalia le Aofai o le Faʻafaigofie, o lona uiga o le "Faʻaliega faigofie" i le faaliliuga.

O le Contour TS mita mita (Contour TS) na o loʻo galue ma fasi pepa o le igoa tutusa. O le faʻaaogaina o isi vaega o suʻega e le mafai. E le mafai ona faʻatau faʻasolosolo i le mita ma e manaʻomia ona faʻatau eseese. O le olaga ola ole vaega ole suʻega e le faalagolago i le aso na tatalaina ai le afifi.

E tuʻuina atu e le masini se faailoilo leo se tasi pe a faʻapipiʻiina ma faʻamumu se suʻega i le toto. O le paʻu faʻalua o lona uiga o se mea sese.

O le TS (Contour TS) ma faʻataʻitaʻiga e tatau ona puipuia mai le vevela vevela, palapala, pefu ma le susu. E fautuaina e teu i se fagu faapitoa. Afai e manaʻomia, ia faʻaaoga se fasi pusa e leai se mea e faʻamamaina, e leai se totogi e faʻamamā ai le tino o le mita. O se vaifofo faʻamamaina ua saunia mai le tasi vaega o soo se vailaʻau ma 9 vaega o le vai. Aloese mai le mauaina o le fofo i totonu o le taulaga ma lalo o le faamau. A maeʻa le fufuluina, solo i se ie mago.

I le tulaga o gaioiga faʻapitoa, vaevaega o le masini, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le laina telefoni luga o le atigipusa, faʻapena foi i le tusi faʻaoga, ile mita.

* ma le fua faatatau 2 taimi ile aso

RU Nu. FSZ 2007/00570 i le aso 05/10/17, Nu. FSZ 2008/01121 na tusia i le 03/20/17

TULAGA FAʻAFAITAIGA E LĒ ILOA. AE LEʻI TALOSAINA E LE FESOASOANI E TATOU TUSI MA LE FAIA LE TUSI LESONA TUSI.

Tuuina atu le saʻo:

E faʻaaoga e le faʻaaoga se enzyme faʻaonapo nei i le vaega o le suʻega, lea e leai lava se fegalegaleaiga ma fualaau, lea e mautinoa ai fua saʻo pe a ave, mo se faataitaiga, paracetamol, acid ascorbic / vitamini C

O le glucometer na te faia le faasaʻoina saʻo o fua o fuataga i le hematociti mai le 0 i le 70% - o lenei mea e mafai ai ona e maua le maualuga o le fua saʻo i se vateatea tele, lea e mafai ona tuʻuina pe faʻalauteleina ona o faʻamaʻi eseese

O le masini e maua ai le faʻalagolago i tulaga lautele fesuiaiga:

paluga o le laasaga o le 5 ° C - 45 °

humidity 10 - 93% rel. faʻafiafiaina

maualuga i luga o le sami - e oʻo atu i le 3048 m.

  • Leai se faʻamatalaga e manaʻomia - leai se tusi saisai tusi manaʻomia
  • II Tuuina atu o mea faigofie:

    Laititi laʻititi o se mataʻu o le toto - naʻo le 0.6 i le uila, galuega e iloagofie ai le "faʻamalieina"

    O le faiga e fuaina i le naʻo le 5 sekone, e maua ai ni fua vave

    Manatua - Save Last 250 Results

    Manatua mo le 250 taunuʻuga - faʻamaumauga mo faʻamatalaga o taunuʻuga mo le 4 masina *

    O le tekinolosi o le "aveeseina o le toto" mai le toto e ala i se fasi siaki

    Mafai ona ave le toto mai isi nofoaga (pama, tauau)

    Le mafai ona faʻaaoga ituaiga uma o toto (faʻaleagaina, vevela, capillary)

    O le aso e muta ai le suʻega (faʻaalia i luga o le afifiina) e le faalagolago i le taimi o le tatalaina o le fagu i fasi pepa,

    Vaʻaia manino lanu moli mo laʻau faʻataʻitaʻiga

    Lapoʻa lapoa (38 mm x 28 mm)

    Faailogaina vave o tau aogā i fua faʻatatau na faia ma le faʻafoega o le puleaina - o nei faʻamaumauga e le aofia ai foi i le fuafuaina o fuainumera

    Port mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i le PC

    Fuataga o fuataga 0.6 - 33.3 mmol / l

    Fua faʻatatau o fuataga - elekene

    Faʻasaina o le plasma o le toto

    Batini: tasi le 3-volt lithium, 225mAh le malosi (DL2032 poʻo le CR2032), na fuafuaina mo le tusa ma le 1000 fuataga

    Faʻamau - 71 x 60 x 19 mm (maualuga x lautele x mafiafia)

    Faʻamaumauga e le gaosiga e leai se totogi

    * I se fua faatatau e fa taimi i le aso

    O le mita o le Contour TS (Contour TS) e faʻamalosia e se tekonolosi fou lea e maua ai vave vave. Ua mamanuina le faiga ina ia faafaigofie ai le faagasologa o le fuaina o le kulukose toto. O faʻatautaiga uma e faia e faʻaaoga ai faʻamau e lua. Glucometer Contour TS (Contur TS) e le manaʻomia le faʻamaoniaina o tusi lesona. O le fodula e tupu faʻafuaseʻi pe a faʻapipiʻi e le tagata faʻapipiʻi le laasaga i totonu o le taulaga.

    O le masini e i ai sona laʻitiiti, lelei mo le ave, faʻaaoga i fafo atu o le fale. O se lapoʻa lapoa ma se moli lanumeamata moli mo fasi pepa e mafai ai e le masini ona fetaui lelei mo tagata ei ai faaletonu vaaia. O le fuataga e aliali mai i luga o le mata pe a uma le 5 sekone, e leai ni faʻaopoopoga faaopoopo e manaʻomia.

    Glucometer Bayer Contour TS ma ona uiga

    O le TS le fuataga o le fuataga o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i ai se lautele lautele faʻamatalaga ma ni faʻamatalaga manino lautele, lea e sili atu ona lelei mo tagata matutua ma tagata maʻi maualalo. E mafai ona iloa faitauga o le Glucometer i le valu sekone talu mai le amataga o le suʻesuʻega. O le tagata suʻesuʻe e faʻavasega i le plasma toto, lea e taua le mafaufau pe a siaki le mita.

    O le glucometer Bayer Contour TC ua na o le 56.7 kalama ma ua i ai le tele o le 60x70x15 mm. O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 250 mea lata mai nei. O le tau o sea masini e tusa ma le 1000 rubles. O faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le faagaoioiga o le mita e mafai ona vaaia i le vitio.

    Mo le auʻiliʻili, e mafai ona e faʻaaogaina le capillary, toto faʻamaʻi ma le vevela. I lenei tulaga, o le toto sampling e faatagaina e le gata i tamatamailima, ae mai isi nofoaga sili ona talafeagai. E suʻesuʻeina e le tagata suʻesuʻe le ituaiga o toto ma e aunoa ma ni mea sese e maua ai taunuuga faatuatuaina o suʻesuʻega.

    1. O le seti atoa o le masini fua e aofia tonu lava le konekarate o le Contour TC, o se peniscercer mo le totoina o toto, o se avanoa talafeagai mo le teuina ma le aveina o le masini, se tusi lesona, se pepa faʻataonia.
    2. O le Glucometer Kontur TS e tuʻuina atu e aunoa ma ni suʻega faʻataʻitaʻiga. O oloa faʻatau e faʻatau eseese i soʻo se falemaʻi poʻo faleoloa faapitoa. E mafai ona e faʻatau se afifi o fasi siaki i le aofaiga o fasi pepa e 10, e talafeagai mo le auiliiliga, mo le 800 rubles.

    O lenei mea e taugata tele mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 1, talu ai o lenei suʻesuʻega e tatau ai ona faia se suʻega toto mo le suka i aso uma i le tele o taimi i le aso. O le masani ai o ni mea e manaʻomia mo laʻau e taugata foʻi mo le maʻisuka.

    O le mita tutusa o le Contour Plus, o lona telē 77x57x19 mm ma e na o le 47.5 kalama.

    O le masini e sili atu le vave suʻesuʻeina (i le 5 sekone), e mafai ona faasaoina i le 480 o fuataga mulimuli ma tau e tusa ma le 900 ruʻu.

    O a faʻamanuiaga o se masini fuataga?

    O le igoa o le masini e aofia ai le vaʻaiga o le TS (TC), lea e mafai ona faʻailoaina o le Aofaʻi faigofie pe i le faaliliuga a Rusia "Faʻaliega faigofie". O lenei masini e matua faigofie lava ona faʻaaogaina, o lea e lelei mo tamaiti ma tagata matutua.

    Ina ia faia se suʻega o le toto ma ia maua ni faʻamoemoega o suʻesuʻega, e manaʻomia naʻo le tasi le mataʻu o le toto. O le mea lea, o le tagata maʻi e mafai ona faia se tamai pupuʻu i luga o le paʻu ina ia maua ai le aofaʻi saʻo o meaola ola.

    E le pei o isi faʻataʻitaʻiga tutusa, o le Contour TS mita mita lelei ona o le leai o se manaʻoga e faʻaoga le masini. O le suʻega e manatu lelei e saʻo, o le mea sese e 0.85 mmol / lita pe a maua mai faʻamaoniga i lalo o le 4.2 mmol / lita.

      O le masini fua e faʻaaogā ai tekinolosi meaola, lea e mafai ai ona faʻatino se suʻesuʻega, e tusa lava po o le a le okesene o loʻo i totonu o le toto.

    O le glucometer o loʻo i ai se mea itiiti lava le sese, talu ai ona o le faʻaaogaina o tekonolosi faʻaonapo nei, o le i ai o le maltose ma le galactose e le aʻafia ai le maualuga ole suka toto. E ui lava i le hematocrit, e iloilo lelei e le masini le toto o le vai ma le mafiafia.

    I se tulaga aoao, o le Contour TS mita maualuga o loʻo i ai ni iloiloga lelei mai tagata maʻi ma fomaʻi. O le tusi lesona e maua ai se laulau o mea sese sese, e tusa ai ma le maʻisuka e mafai ona faʻapipiʻatasi le masini.

    O lea ituaiga masini na faʻaalia i luga o le faʻatau atu i le 2008, ma o loʻo i ai pea se manaʻoga tele i le au faatau. I le taimi nei, e lua kamupani o loʻo auai i le faʻapotopotoga o le suʻesuela - le Kamupani Siamani a Bayer ma le Iapani e popole, o le mea lea ua manatu le masini e maualuga lona maualuga ma faatuatuaina.

    "Ou te faʻaaogaina lenei masini i taimi uma ma ou te le salamo ai," - o ia iloiloga e masani lava ona maua i luga o fonotaga e uiga i lenei mita.

    O nei mea faʻapitoa e mafai ona ofoina atu ma le saogalemu e avea o se meaalofa i tagata o le aiga e mataituina lo latou ola maloloina.

    O a ni mea le lelei o le masini

    E tele le maʻisuka e le o fiafia i le tau maualuga o sapalai. Afai e leai ni faafitauli pe a fai e faʻatau ai fasi pepa mo le Glucose Meter Kontur TS, ona le tosina mai ai lea o le tele o tagata faatau. E le gata i lea, o le pusa e aofia ai na o le 10 fasi fasipepa, e laʻititi tele mo le maʻisuka e maua ile maʻisuka ituaiga 1.

    E le gata i lea, o le mea moni o le pusa e le aofia ai ni nila mo le tuiina o le paʻu.O nisi tagata gasegase e le fiafia i le vaitaimi suesue lea e umi tele i latou latou manatu - 8 sekone. O aso nei e mafai ona e mauaina mo le faatauina atu o masini vave mo le tau tutusa.

    O le faʻamaoniaina o le faʻaogaina o le masini i le plasma e mafai foi ona avea o se toe foʻi, talu ai o le faʻamaoniga o le masini e tatau ona faʻatino e se metotia faapitoa. A le o lea, o iloiloga e uiga i le konekarate Contour Totogi e lelei, talu ai e maualalo le sese o le glucometer, ma o le masini e faigofie ona faʻatinoina.

    Auala e faʻaoga ai le mita ole Totogi TS

    Aʻo lei faʻaaoga muamua, e tatau ona e suʻesuʻeina le faʻamatalaga o le masini, aua o lenei faatonuga mo le faʻaaogaina o le masini o loʻo aofia i totonu o le afifi. E faʻaaogaina e le mita o le TS i le Contour TS pepa faʻataʻitaʻi, lea e tatau ona siakiina mo le saʻo i taimi uma.

    Afai o le pusa ma meaʻai e i ai i le malo tatala, o lālā o le lā na pa'ū i luga o le suʻega poʻo soʻo se faaletonu na maua i luga o le mataupu, e sili atu le teena o le faʻaogaina o ia fasi pepa. A leai, e ui i le laʻititi laʻititi, o le a sili atu ona maualuga le faʻamaoniga.

    O le suʻega o le suʻega ua aveesea mai le pusa ma faʻapipiʻi i se faʻapitoa faapitoa ile masini, valiina i le moli. O le a faʻapipiʻi aunoa le tagata suʻesuʻe, pe a maeʻa ona faʻaalia lea o se faʻamalama o foliga i se mataua o le toto i le faʻaaliga.

    1. Ina ia tuʻituʻi le paʻu, ia faʻaaoga laupepa mo le konekarate Contour TC. I le faʻaaogaina o lenei nilala mo se glucometer, e faia ai se pupuʻu ma le papaʻu i luga o le tamatamailima o se lima poʻo se isi nofoaga talafeagai ina ia faʻaalia ai sina pa'ū itiiti o le toto.
    2. O le faʻaitiitia o le pa'ū o le toto e faʻaaoga i luga o le vaega o le suʻega mo le konekarate Contour TC ua tuʻu i totonu o le masini. E faia se suʻega toto mo le valu sekone, i le taimi nei e faʻaalia se taimi i luga o le faʻaaliga, faia le lipoti o le taimi e fesuiai.
    3. Afai e lafoina e le masini se faailo leo, e aveese le avetaavale faaaluina o le sisi mai le fusi ma lafoai. E le faatagaina lona faʻaaogaina, talu ai i lenei tulaga, o le glucometer e sili atu lona maualuga iʻuga o le suʻesuʻega.
    4. O le a faʻafuaseʻi le tapeina o le suʻavaʻaleʻa pe'ā maeʻa se taimi patino.

    I le tulaga o mea sese, e tatau ona e faamasani ia oe lava i faamaumauga ua faapipiiina, o se laulau faapitoa o faafitauli e mafai ona fesoasoani ia te oe e fetuunai le suʻega oe lava ia.

    Ina ia mafai ona faʻatuatuaina faʻamaoniga, e taua le mulimuli i tulafono faʻapitoa. O le masani o le suka i totonu o le toto o se tagata maloloina aʻo leʻi 'ai e 5.0-7.2 mmol / lita. O le masani o le suka toto pe a uma ona 'ai i se tagata maloloina e 7.2-10 mmol / lita.

    O le faailo o le 12-15 mmol / lita pe a uma le taumafa e manatu o se vavaeese mai le masani, afai o le mita e sili atu i le 30-50 mmol / lita, o lenei tulaga e lamatia ai le ola ma manaʻomia vave togafitiga faafomaʻi.

    E taua le toe suʻeina o le toto mo le kulukose, pe a maeʻa faʻataʻitaʻiga e lua, e tatau ona e valaʻau i se falemaʻi. O tulaga maualalo maualalo o le itiiti ifo i le 0.6 mmol / lita o loʻo lamatia ai foi le ola.

    O faatonuga mo le faʻaaogaina o le Tluleni Meter Circuit TC o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

    E uiga i le kamupani

    O le au fou o le toto glucose Contour TS o loʻo gaosia e le Falemeli Bayer Bayer. O se kamupani fou lenei, e afua mai ile 1863. O le faʻaaogaina ma le manuia o taunuʻuga lata mai o saienisi ma tekinolosi, ua ofoina mai ai le fofo i faafitauli sili ona taua i le lalolagi i le vailaʻau.

    Bayer - uiga lelei Siama

    O tau o le kamupani o:

    Faʻatulagaga o mea tau oloa

    Bayer e fausiaina ni masini se lua mo le iloiloga o le glycemia:

    • Circuit faaopoopo ma le glucometer: upega tafaʻilagi aloaia - http://contour.plus/,
    • Taavale afi

    Glucometer Bayer Kontur TS (o le faapuupuuga o le igoa Tele Simplicity e faaliliu mai le Igilisi e pei "e leai se mea faigofie") o se masini faatuatuaina mo le siakiina e le tagata lava ia o faaletonu o le gaosiga o le gaʻo. O loʻo faʻaalia i le maualuga tele, saoasaoa, faʻailoga lelei ma le faʻatusatusa. O le isi mea taua o le masini o le galuega e aunoa ma le fesuiaiga o fasi siaki.

    I se taimi mulimuli ane, na faʻatau atu ai le tau o le Contour Plus glucometer: o le eseesega mai le Contour TS o le:

    • e oʻo lava i le maualuga maualuga le faafetai i le faʻaaogaina o tekonolosi fou o fuataga,
    • Faʻaleleia le maualalo o le kulukose
    • le gafatia e tuʻuina atu se mataua o le toto i totonu o se vaega i mataupu e leʻi maua muamua se faʻataʻitaʻiga,
    • o le i ai o se tulaga masani, lea e maua ai le tele o avanoa mo le auiliiliina o taunuuga,
    • faaitiitia le taimi faatalitali mo taunuuga mai le 8 i le 5 s.
    Contour Plus - o se faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei

    Faʻalogo lelei! E ui i le mea moni e sili atu le Countur Plus i le mita o le konekarate o le TS i le tele o itu, ae o loʻo ausia foi e le vaega mulimuli manaoga uma mo tagata suʻe suʻega.

    Feʻau

    O le Contour TS mita - Taaloga Toto - sa i luga o le maketi talu mai le 2008. O le mea moni, i nei ona po nei e sili atu ona faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei, ae o lenei masini e faigofie lava ona faia uma galuega talafeagai.

    Sei o tatou faamasani i ona uiga taua tele i le laulau i lalo.

    Laulau: Taaloga TS Capillary Blood Analysis Feʻau:


    Auala fuaFaiga eletise
    Iʻuga Taimi o Taimi8 s
    Le vaega tatau o se mataua o le toto0.6 μl
    Taunuuga o Faʻaiʻuga0.6-33.3 mmol / L
    Suʻega o Suʻega o SuʻegaE le manaʻomia
    Malosiaga o mafaufaugaMo le 250 iuga
    Le malosi e maua ai faʻataʻitaʻiga fuaIoe, mo le 14 aso
    PC fesootai+
    MeaʻaiCR2032 pamu (papaa)
    Punaoa Battery≈1000 fua
    Faʻasologa60 * 70 * 15 mm
    Pauna57 g
    Talosaga5 tausaga
    Leai se mea e te ulufale ai i se code

    O faʻamanuiaga

    O le femalagaiga o taavale o le sili lea o le tuufaatasiga o le faaaogaina ma le lelei.

    Faatasi ai ma ona lelei:

    1. Faʻamasinoga. Faʻaogaina le faʻasologaina o tusi tusi o vaega o suʻega e aunoa ma le faʻaaogaina: o le mea lea e sili atu ona faigofie ma sili atu ona faʻatuatuaina le faʻaogaina o le masini.
    2. Eseesega. O le toto mo suʻesuʻega e mafai ona faia e le gata mai le tamatamailima, ae mai le alofilima.
    3. Galuega Faatino. O le taunuuga e mafai ona maua pe a maeʻa le 8 sekone.
    4. Faʻafaigofie. E faʻatautaia le faʻataʻitaʻiga e ni taʻaloga tetele se lua. Faʻaaogāina o siaki i totonu o le slot e tupu e aunoa ma se faʻafitauli.
    E tele gasegase e tali lelei i le masini.

    Taua! O le faagaoioia o le masini e faavae i luga o le iloiloga o le maualuga o le kulukose i le plasma (serum) o le toto. O taunuuga e mafai ona 9-15% le maualuga pe a faatusatusa i metotia e auiliili ai le toto atoa.

    A maeʻa le faʻatau

    Aʻo lei faʻaaoga muamua, ia mautinoa e faitau le tusi faʻaoga (download here: https://www.medmag.ru/file/Files/contourts.pdf).

    Ona suʻe lea o lau meafaigaluega e ala i le faia o se suʻega e faʻaaoga ai se fofo faʻafoe E mafai ai e oe ona faʻamaonia le faia o le suʻega ma fasi.

    E le o aofia i le faʻapipiʻiina le vaifofo ma e tatau ona faʻatau ese. E i ai faʻamatalaga i tulaga maualalo, masani, ma maualuga le kulukose.

    O lenei tamai afu o le a fesoasoani e siaki lau masini.

    Taua! Faʻaaogā tau naʻo Contur TS solutions. A leai, o le suʻega e ono le saʻo.

    E le gata i lea, a maeʻa ona sui le masini, e fautuaina e seti le aso, taimi ma le leo. E faʻapefea ona faia lenei mea, o le a faʻamatala atili atu ia oe.

    Fuaina o le Sugar saʻo: O se Taiala Laasaga i Lea Laasaga

    Amata le fuaina o maualuga o le suka.

    O le mea moni, o se faiga faigofie, ae e manaʻomia ai le tausisia o le algorithm:

    • Saunia mea uma e te manaʻomia muamua.
    • Fufulu ma faʻamago ou lima.
    • Saunia le Microlet Scarifier:
      1. aveese le pito
      2. e aunoa ma le aveʻesea, liliu le puipui puipui puipui,
      3. faʻaofi le lalaga i le auala atoa,
      4. vaʻai le pulou o le nila.
    • Aveese se fasi siaki se tasi ma vave faʻamalosi le pulou fagu.
    • Faʻaofi le pito gutu o le fasipepa i totonu o le moli moli o le mita.
    • Faatali seʻi oʻo i le taʻai ma se paʻu paʻu o le toto e faʻaali ma faʻaalia i luga o le ata.
    • Tui le tumutumu o lou tamatamailima (po o le pama, po o le lima). Faatali mo se mataua o le toto e fai ai.
    • I le maeʻa ai o lenei mea, faʻafesoʻotaʻi le matāʻupu ma le faʻataʻitaʻiga pito i tua o le suʻega. Taofi seia oo i le leo. O le toto o le a tosoina aunoa.
    • A maeʻa le faailo, o le a amata mai i le 8 i le 0 o le a amata i luga o le lau. Ona e vaʻaia ai lea o le suʻega, lea e teuina faʻafuaseʻi i le mafaufau o le masini ma le aso ma le taimi.
    • Aveese ma lafoai le kilia faʻaaogaina.

    Mea e ono tutupu

    Eseese mea sese e mafai ona tutupu ao faʻaaoga le mita. Mafaufau i ai i le laulau i lalo.

    Laulau: Mea e ono tutupu ma fofo:

    Faʻaaliga ataO le a le uigaFaʻafefea ona faʻaleleia
    Pamu i le pito i luga taumatauBatū maualaloSuia le maa
    E1. Thermometer i le pito i luga taumatauLaveʻa le leleiAve le masini i se nofoaga o lona vevela i le lautele o le 5-45 ° C. Aʻo leʻi amataina le fua, e tatau ona i ai le masini mo le itiiti ifo i le 20 minute.
    E2. Vaefaʻailoga i le tulimanu pito i lugaLe lava le faʻatumuina o le suʻega:

    • Faʻasalaina faʻasologa o meaʻai,
    • Laititi sina pa'ū o le toto.
    Fai se suʻega fou ma toe faia le suʻega, mulimuli i le algorithm.
    E3. Vaefaʻailoga i le tulimanu pito i lugaLaasaga o le faʻaaogainaSui le fasi siaki ma se mea fou.
    E4E le faʻapipiʻi le afifi o le suʻegaFaitau le tusi faʻaaoga ma toe taumafai.
    E7Laisene le talafeagaiFaʻaaogā naʻo Kolisi Contour TS mo suʻega.
    E11Faʻailoga o aʻafiagaToe fai le auʻiliʻili ma se suʻega fou.
    TalofaO le taunuuga ua maua e sili atu i le 33.3 mmol / L.Toe fai le suʻesuʻega. Afai e tumau pea le iʻuga, saili vave togafitiga faafomaʻi
    LOO le taunuuga e lalo ifo o le 0.6 mmol / L.
    E5

    E13

    Faʻasologa o le polokalamaFaʻafesoʻotaʻi se nofoaga tutotonu

    Sauniuniga saogalemu

    A faʻaaogaina le masini, e tatau ona amanaia le puipuiga o le saogalemu:

    1. O le mita, pe a faʻaaogaina e le tele o tagata, o se mea e ono mafai ona tupu ai faʻamaʻi viral. Faʻaaogā na o sapalai e tuʻuina atu (lancets, pusi faʻataʻitaʻi) ma faia i taimi uma le togafitiga o le masini.
    2. O taunuʻuga na maua mai e le o se mafuaʻaga mo le faʻatonutonuina e le tagata lava ia poʻo, i le isi tulaga, mo le faalēaogāina o togafitiga. Afai o tulaga faatauaina e ese le maualalo pe maualuga, ia mautinoa e feutagai ma se fomai.
    3. Mulimuli i tulafono uma o loʻo faʻaalia i faatonuga. O le le mautonu oi latou e mafai ona mafua ai ni taunuuga e le mafaatusalia.
    Ia mautinoa e talanoa i lau masini e faʻaaogaina ma lau tausi soifua maloloina.

    O le porokalama TC o se mita maualuga o le kulukose o le toto o le a umi se taimi. O le tausisia o tulafono o lona faʻaaogaina ma lapataiga o le a mafai ai e oe ona pulea au suka, ma o le mea lea, aloese mai le atinaʻeina o faʻafitauli matuia o le maʻisuka.

    Faamatalaga o le tagata suʻesuʻe

    I le maketi o masini faafomaʻi, o lenei molimau mai se tagata gaosi Iapani o loʻo lata ane mo sina taimi, e tusa ma le sefulu tausaga. O le 2008 na faʻasaʻolotoina ai le tagata muamua o le biomaralyzer o lenei ituaiga. Ioe, o oloa ia a le kamupeni Siamani Bayer, ae o le aso nei, o le faapotopotoga atoa o meafaigaluega a lenei kamupani o loʻo faia i Iapani, lea e le afaina ai le tau o oloa.

    I le gasologa o tausaga, o le toʻatele o tagata faʻatau i lenei faʻataʻitaʻiga o glucometers ua talitonuina e maualuga le tulaga o le konekarate, ma e mafai ona e talitonu i le faitauga o lenei masini. Iapani-Siamani o lona ituaiga ua uma ona avea ma faʻamaoniga o le lelei.

    O le mita e matua faigofie lava ona faʻaaogaina. I le suʻega auiliiliga e na o le lua lava paipa, lapoa tele, aua o le a faigofie ona malamalama i le faʻatautaia, e pei ona latou fai mai ai, e oʻo lava i le sili ona faʻaaogaina.

    • Ia fetaui i lena mea e faigofie ona faʻaogaina mo tagata e iai faʻafitauli faaletonu. E masani lava e faigata mo i latou ona faʻaofi se fasimea, latou te le iloa se pu mo ia. I le mita eletise, o le suʻega suʻe e lanu moli mo le faʻaogagofie o le tagata faʻaaoga.
    • Le lava o faʻamatalaga. O nisi o maʻisuka e galo faʻafeiloaʻi i le iniseti aʻo leʻi faʻaaogaina se fusi fou o faʻataʻitaʻiga, lea e mafua ai le le mautonu i taunuuga. Ma o le tele o fasipepa e mou ese atu, ae e le taugofie tele. A aunoa ma le fesuiaiga, o le faafitauli e foia e ia lava.
    • E le manaomia e le masini se fua tele o le toto. Ma o se tasi lenei o uiga taua, mo le saʻo o le gaioiga o taunuuga, e naʻo le 0.6 i le toto le toto o le suʻega. Mai lenei mea e mulimuli mai ai e tatau ona laʻititi le loloto o le afaina. O lenei tulaga e faʻamagofie ai le masini pe afai o le a latou faʻatau mo se tamaititi.

    O foliga o le Countur TS o le taunuuga o le suʻesuʻega e le faʻalagolago i mea o loʻo i ai vailaʻau faʻamalosi e pei o le galactose ma le maltose i totonu o le toto. Ma e tusa lava pe maualuga lo latou tulaga, e le faʻafefeina ai le faʻamaumauga o faʻamatalaga.

    Glucometer Contour ma hematocrit values

    E iai manatu iloga o le "toto vaʻaia" ma le "vai inu". Latou te faʻaalia le hematoconi o le vai ola. O loʻo faʻaalia ai i le a le faʻatusatusaga tutusa o loʻo faʻaalia ai elemene o le toto ma lona aofaiga atoa. Afai ei ai se faʻamaʻi faʻapitoa a se tagata poʻo nisi o togafitiga faʻaleagaina e faʻaalia ai lona tino i le taimi nei, ona fesuiaʻi lea o le vaega o le hematocrit. Afai e faʻaleleia, e faʻamalu le toto, ma afai e faʻaitiitia, o le toto o le toto.

    E le o faʻamalologa uma i le faʻaaliga lenei. O le mea lea, o le Countur TS glucometer o loʻo galue i se auala e le taua ai le toto o le hematocito - i le uiga e le afaina ai le saʻo o fua. Faʻatasi ai ma le tauamioto mai le 0 i le 70%, e mafai ai e le matagaluega ona fuafua le kulukose toto.

    Leoleo o lenei gadget

    Atonu e na o le tasi le toe foʻi mai o lenei tagata suʻesuʻe - faʻataʻitaʻiga. O loʻo faia i le plasma, o lona uiga e tatau i le tagata faʻaoga ona manatuaina o le maualuga o le suka i le plasma o le toto e masani lava ona sili atu i le tutusa o faailo i le toto toto.

    Ma o lenei faasiliga e tusa ma le 11%.

    O lona uiga o tulaga taua o loʻo e vaʻaia i luga o le lau e tatau ona faʻaitiitia le mafaufau i le 11% (poʻo le vaevaeina i le 1.12). O loʻo i ai se isi filifiliga: tusi i lalo mea e pei ona taʻua e oe lava oe. Ma o le a le tatau ona vaevae ma fuafua i taimi uma i le mafaufau, faatoa e malamalama i le tulaga masani o tulaga faatauaina o lenei masini faapitoa e te manaomia e te taumafai ai.

    O le isi mea faʻapitoa o le taimi lea e faʻaaluina ai iuga. O le tagata suʻesuʻe e tutusa ma le 8 sekone, e sili atu nai lo le tele o tagata faʻaonapo nei - latou te faʻamatalaina faʻamatalaga i le 5 sekone. Ae o le eseʻesega e le tele naua e mafaufau ai i lenei mea o se toega taua tele.

    Glucometer Indicator Strips

    O lenei tagata molimau e galue i luga o fasi faailoga faʻapitoa (poʻo le suʻeina o paʻu). Mo le suʻega o loʻo fesiligia, e maua mai i le tele o la latou lapopoa, e le tele, ae le o se mea itiiti. O fasipepa lava ia e mafai ona toso toto i totonu o le faʻaaliga faʻaalia, o le vaega lenei o mea e fesoasoani e faaitiitia ai le toto na aveesea mai le tamatamailima.

    O se mea e sili ona taua, o le fale ola o se pusa faʻapipiʻi na tatala muamua i fasi pepa e sili atu ma le masina. O le mea lea, o se tagata na te fuafuaina ma le manino le tele o fua i le masina, ma pe fia ni fasi pepa e manaʻomia mo lenei mea. O le mea moni, o ia faʻatulagaga e na o ni faʻamatalaga, ae aiseā e mafai ai ona ia faʻatauina se taga pepa 100 pe a fai o le a itiiti ifo i le masina le fua? O faʻamatalaga le faʻaaogaina o le a faʻaaogaina, o le a lafoina. Ae o le Contour TS o loʻo i ai se aoga taua - o se pusa tatala ma ni fasi mea tumau i le galuega galue mo le ono masina, ma e faigofie tele mo tagata e le manaʻomia ni fua masani.

    Faʻatauga o le Toga Telefoni

    E foliga mai e talafeagai le au suʻesuʻe, o lona tino e umi ma e manatu o se mea e le mautonu.

    O le mita e aofia ai foi:

    • Manatua faʻatulagaina mo le 250 mea mulimuli,
    • O se meafaigaluega puncture o tamatamailima o loʻo aofia i totonu o le pusa - o se masini faʻasolosolo Microlet 2, e pei foi o le 10 vailaau faʻamalosi, se ufiufi, se uaea mo le faʻafetauiina o faʻamatalaga ma se PC, se tusi faʻaaoga ma se tusi saisai, se masini faʻaopoopo,
    • Faʻatagaina o le faʻasalaga faatagaina - e siaki uma masini mo le saʻo ao leʻi auina atu mo le faʻatinoga,
    • Tau faʻatulagaina - o le suʻega na te tauina 550-750 rubles, o le faʻapipiʻiina o fasi pepa faʻataʻitaʻiga o le 50 fasi vaega - 650 rubles.

    E tele le au faʻaaogaina latou te filifilia lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa mo se foliga vaʻaia tele - o lenei mea e faigofie tele mo tagata e le lelei le vaai ma i latou e le fia vaai mo a latou tioata i taimi uma latou te fuaina ai.

    Faatonuga mo le faaaogaina

    O le auala mo le fuaina o le suka lava ia e faigofie ma manino. E pei lava ona masani ai i ia ituaiga manua, e fufulu muamua e se tagata ona lima, faʻamago. Lulu o ou tamatamailima, faia ni mea-togi-fomaʻi e faaleleia atili ai le toto (o lenei mea e tatau ai ina ia maua ai se fua talafeagai o le toto).

    Ona sosoo ai lea ma le algorithm:

    1. Faʻaofi le laina fou i le moli moli o mita,
    2. Faatali seiloga e te vaʻaia se faailoga i luga o le lau - o se mataua o le toto,
    3. Faʻaaoga se peni, tilo le paʻu i luga o le uʻamea o le limatusi lima, faʻaaoga toto toto mai le puncture i le pito o le laina o le faʻaaliga,
    4. A maeʻa le pepe, faʻatali mo le sili atu i le 8 sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau,
    5. Ave ese le fasi pepa mai le meafaigaluega, lafoai,
    6. O le mita e muta le taʻavale pe a uma le tolu minute o le le faʻaaogaina.

    Tautalaga laiti - i le aso e sosoo ai o le taualumaga, taumafai e aua le popole, aua le fuaina le suka pe a uma le popole. Metabolism o se faʻatonuga o le hormone-faʻalagolago, ma o le adrenaline faʻasaʻoloto i le taimi o mafatiaga e mafai ona aafia ai fua o fua.

    Mo le sili atu saʻo, aua le faʻaaoga le mataua muamua o le toto o loʻo aliali mai. E tatau ona aveʻesea i le sipuni o le cotton, ma e naʻo le pau lona lua e tatau ona faʻaaogaina i le fasi pepa. E le o manaʻomia lou fufulu o lou tamailima i le ava malosi, e le mafai ona e faʻatusatusaina le metotia o le vaifofo, ma o le a aafia ai fua o fua (lalo).

    Iloiloga a tagata

    E le o le mea sili lea ona fou, ae o le mea na maua ai se talaaga lelei mo tekonolosi, e saʻo lava le tele o tagata faamaoni faamaoni. O nisi taimi e oʻo lava i le mauaina o le sili atu faʻaonaponei ma vave faʻavave, o tagata e le teenaina le Contour TS, aua o se mita saʻo, faatuatuaina ma talafeagai.

    O le matagaluega o le TC o se tagata e suʻesuʻeina le tala o le tupe ma e tele mea lelei. Ua potopoto i Iapani i se fale gaosi oloa e vaavaaia e le au tekonolosi Siamani. O le tagata suʻesuʻe e faigofie ona maua i luga o le faʻatau atu, e pei o ana mea taumafa. Faʻamau, umi, faigofie ona faʻaaoga, e seasea ona malepe.

    E le faʻamaoni, ae o na 8 sekone mo le gaosia o faʻamaumauga e le mafai ona sese ona o le tuai o le masini. E le manaʻomia le fesuiaiga, ma o fasipepa e faʻaogaina i le masini e mafai ona faʻaaoga mo le umi 6 masina pe a uma ona tatala le pipili. O le mea moni, o se tasi o filifiliga aupito sili mo meafaigaluega fuaina i se tau faamaoni.

    Filifiliga o fasi siaki

    Talofa O loʻo i ai laʻu taavale e faʻaaogaina le glucometer. O a suʻega suʻega e talafeagai mo ia? E taugata tele?

    Talofa E foliga mai o lau mita e taʻua o le Vaʻavavale Taavale. Faʻatasi, e na o Contour TS o suʻega suʻega o le igoa e tasi e faʻaaogaina, lea e mafai ona faʻatau i se fale talavai poʻo le faʻatonuina i luga o faleoloa i le initaneti. 50 vaega o le tau e tusa ma le 800 p. Tuuina atu, o le maʻisuka e fautuaina e ave fua 2-3 taimi i le aso, o le ae lava mo le 3-4 vaiaso.

    Glucometers e aunoa ma le taia o le paʻu

    Talofa Na ou faʻalogo mai laʻu uo fou glucometers - e le faʻafesootaʻi. E moni pe a faʻaaoga ia mea e te le manaʻomia ona eli le paʻu?

    Talofa O le mea moni, talu ai nei lava, o nisi o faʻataʻitaʻiga fou na tuʻuina atu i luga o maketi masini, e aofia ai se masini faʻafesoʻotaʻi mo le siakiina o le suka.

    O le a le mita e le faʻafesoʻotaʻi le kulukose toto? O le masini e faʻailoaina e ala i le le osofaia, saʻo ma vave oʻo mai. O lana gaioiga e faʻavae i luga o le faʻaogaina o galu faʻapitoa. E atagia mai i le paʻu (muaʻi, tamatamailima, ma isi) ma pa'ū i luga o le masini. Ona i ai lea o le fesiitaiga o galu i se komepiuta, gaioiga ma faʻaalia.

    O le eseesega o ata o le tafe e faalagolago i le tele o oscillations o vai ola i totonu o le tino. E pei ona e iloa, o lenei faailoga e matua aʻafia lava i le kulūkose i totonu o le toto.

    Ae e ui lava i le tele o tulaga lelei o ia kopa, e iai foi mea le lelei. O se mea matagofie tele lenei ma se komepiuta feaveaʻi, ma se tau maualuga. O le sili atu o le tala faʻatupeina o le Omelon A Star o le a faʻatauina ai le faʻatau 7,000 rubles.

    Faataʻitaʻiga Faatusa

    Talofa O lenei ua i ai loʻu mita Diacon toto glucose mita. Na ou iloa e uiga i le tauvaga mo le mauaina o se Contour free. E aoga le suia? O fea o nei mea mea faigaluega e sili atu?

    Lelei lelei I le tulaga lautele, o nei masini e tutusa. Afai e te faʻatusatusaina le Contour TC ma le glucometer Diacon: o faatonuga o le vaega mulimuli e maua ai le taimi o le 6 s, o le toto manaomia o le 0.7 μl, o le lautele o fuataga (1.1-33.3 mmol / l). O le auala fua, e pei o le matagaluega, o se eletise. O le mea lea, afai e te faʻalelei i lou mita, ou te le suia.

    Tuua Lau Faamatalaga