Kefir meat pie: laasaga ma lea laasaga ma se ata

Na e mauaina se kefir i totonu o le pusaaisa? Matou te ofoina atu e tao se keke manaia ma paluga maoaʻe ma tumu i mea malie!

I le auala o le fesuiaiga, e foliga tutusa ma le Caucasian pies, ae ua saunia e aunoa ma le fefete.

O le tau faʻatusatusa o le fale maeʻa e 25,000 fatu. *

*O le tau o loʻo iai i le taimi o le lomiga o le fua.

400 kalama o manu fasi 2 aniani 1 keke o le kalaka afa afa o soʻo se lauusiusi ia tofo masima ma pepa 320-350 km o falaoamata 250 mililiters o kefir 3 punetini o le suauu manogi 0.5 teaseti o masima 1 fuamoa 1 sipuniti o le tao tao mo le faʻasusuina o fatu fatu mo le saluina o le isu

Faʻamuʻu le fuamoa i sina masima. Faʻaopoopo le kefir, fuālaʻau manogi ma faʻafefiloi lelei.

I le mea e tupu mai ai, ia faʻaopoopo le falaoamata ma le paʻu tao, seia oʻo ina faʻapotopotoina le paluga i se pesini.

Faʻasusu le paluga, e tatau ona faʻamalūlūina, fai sina pipiʻi, ae paʻu i tua o lima.

E fesuisuiaʻi le usiusitaʻi ma ona o le suauʻu fuālaʻau e le pipii i le laulau.

Uu le paluga i luga o le laulau ma tuu i lalo o le solo mo le 20 minute e "malolo".

A o le paluga o le "malolo" - saunia le faʻatumu.

Faaopopo i ai fasi aniani, togalaau ma le kalama i le fasi meaʻai.

Faʻaopoopo mea manogi ma faʻafefiloi lelei.

Lili le paluga i luga o le laulau i totonu o se tasi laulau tele, a itiiti ifo ma le 8 milimita le mafiafia.

Tuu le mea atoa i le ogatotonu.

Faʻapotopoto pito o le paluga i le ogatotonu ma le paʻu, e leai ni laupepa e mafai ona galo ai le sua pe a tao le tao. E tatau ona e maua se tasi pai tele.

Faʻalelei, faʻagasolo ma taoto i luga o le palapala, taʻavale i luga o se pine olo i se laupapa faʻamaʻamilo ma le lautele o le 30 inisi.

Faʻaliliu le paipa ma le paʻu i le pepa tao, tapuni i ni nofoaga ma se vavae, gaʻo ma le selu ma teuteu ma fatu fatu.

Auina atu i totonu o le ogaumu faʻamalu i le 180 C mo le 30-35 minute seia oʻo i se lanu auro matagofie.

Faʻasoʻa le fasi meaʻai ma fasi falaoa ma faʻafefiloi ma se solo mo le 15 minute.

Faʻasalaga i la matou telefoni telefoni, o loʻo i ai pea le tele o fualaau lelei ma faʻamaonia i luma!

    8 Auaunaga Faʻatatau

Faasoa i luga o fesoʻotaʻiga lautele:

400 kalama o manu fasi 2 aniani 1 keke o le kalaka afa afa o soʻo se lauusiusi ia tofo masima ma pepa 320-350 km o falaoamata 250 mililiters o kefir 3 punetini o le suauu manogi 0.5 teaseti o masima 1 fuamoa 1 sipuniti o le tao tao mo le faʻasusuina o fatu fatu mo le saluina o le isu

9 Faʻamatalaga Hide Comments

Faʻafetai mo le fua faʻatatau 🥧
O le a le taimi e tuʻu ai le paʻu tao, e foliga mai ia te aʻu na e faʻafefiloi le suauu tao ma le paʻu tao

Lelei lelei Faʻafetai mo le faʻamatalaga, matou te faatulagaina le fua.

E leʻi mafaufauina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi lelei pito o le paluga. E manaia le i ai o ata vaaia mo na taimi

E tasi laʻu talosaga, e pei o se tasi o lau tagata fai lafoga masani, e mafai ona e tusia le kalama o oloa i se fuataga i le sipuni tele poʻo tioata, e fai ma faataitaiga 250 grams o kefir (14 sipuni tele) poʻo le 1 ipu, 1.5 ipu. E le faigofie tele mo i latou e leai ni umukuka. E tatau ona ou tilotilo i luga o le Initaneti pe fia se laulau. punetini po o ipu o le 320 kalama o le falaoamata ma le 250 grams o lefirfir. Ia, i se tulaga lautele, faafetai mo le fua!

Paʻu Meat Meat

O lenei faʻataʻitaʻiga o le fua mo le pai ma le aano o manufasi i luga o le kefir o le eseesega o le suamalie. E mafai ona ausia i ni aofaiga tele ona o aniani. O le paluga ua tumu i le manogi, faapea foi ma le sua o manu o manu ma ua liua e avea ma se manogi vaivai ma le manogi. O lea ituaiga ipu e mautinoa lava o le a talosagaina i latou e fiafia i keke.

Meaʻai

Mo le suʻega:

  • 2 fuamoa
  • 0.5 teaseti o masima
  • 1 ipu falaoamata
  • 1 ipu kefir,
  • 0.5 teaspini o le tao tao.

Mo le faʻatumu:

  • 300 gm o lafumanu ole eleele,
  • 2-3 aniani,
  • masima ma le pepa e tofo.

Kuka:

  1. O le laasaga muamua lava o le saunia lea o se batai kefir mo le fasi meaʻai. Ina ia faia lenei mea, sasaa lefir i totonu o se ipu, sasaa le tao i totonu. Tuu le pito i lalo o le suega mo le 5-7 minute.
  2. I le isi itu, faaopoopo i ai le fuamoa i le kefir, patipati i le vavae, masima masima, ona faaopoopo lea o le falaoamata fala. Tipi le paluga.
  3. O le pepa o le a taoina ai le keke e tatau ona faʻafefeteina i le suauu mata, faʻafefete i le falaoamata sina siʻosiʻomaga. Aveese le mamafa i se pulumu poʻo le toe fuliina o le pepa i luga. Ma le isi, e tatau ona vaeluaina le paluga i ni vaega tutusa se lua. Liligi le vaega muamua i lalo.
  4. Tisi le sipisi, falai mo le 2 minute i totonu o se ogaumu vevela ma le suauu manogi. Tuu le faʻaliliu, ona tuʻu lea i aano o manu. Faʻafefiloi le faʻatumu lelei, masima, pepa, faʻaopoopo taimi faʻapitoa pe a manaʻomia.
  5. Taʻu filemu le meaʻai i luga o le fogaeleele atoa, ae le oʻo atu i le pito i lalo o le 0.5 inisi. Liligi mea uma i le vaega lona lua o le suʻega.
  6. E tatau ona vevela le ogaumu i le 180 tikeri ma tuu se pai ma aano o manu mai le paluga i luga o le kefir e tao ai. E tusa ma le 40 minute e kuka ai le kuka.

Tender kefir pai

E sili atu le manaia o nei meaʻai manu e faia e le gata i le paluga paluga, ae faʻapea foi i le faaopoopo i ai o le mayonnaise. I le taimi o le kukaina, ia fautuaina e le faʻafefe tele le paluga, a faʻapea o le tofo o le faʻatumu e mafai ona leiloloa. Mo le faia o sea kuka e faigofie tele, e mafai ona e tuuina atu le igoa o le vave ona kuka.

Meaʻai

  • 225 kalama o falaoamata
  • 250 mililiters o lefirfir,
  • 1 ipu mayonnaise
  • 3 fuamoa
  • 1 sipuniti o soda
  • 400 kalama o aano o manu fefiloi,
  • 1 aniani,
  • 1 koko
  • masima e tofo.

Kuka:

Ina ia saunia le paluga, faʻafefiloi le kefir ma soda. Faʻafefiloi lelei ma tuʻu ai.

Faafefiloi falaoa ma le masima.

Vaevae fuamoa i se isi ipu, tuʻu le mayonnaise. Fai seʻia oʻo ina lamolemole, e mafai ona e faʻaogaina se fulu. Ae aua le sasaina le tele o mea.

Liligi le falaoamata i vaega, faʻafeiloaʻi ma le faʻaopoopoga ole kefir. A maeʻa faʻaopoopoga taitasi o se mea e tasi, e tatau ona palu lelei mea uma.

Tipi lelei le riki, faʻafefiloi kāloti i luga o se kenera Korea. Fuʻu i le suauʻu olive, faʻafefiloi le fuluina faʻamaina i fasi meaʻai, pepa, masima, vaitau ma mea manogi.

E tatau ona vevela le ogaumu i le 200 tikeri ma saunia se ipu tunu, kuka i le suauu manogi. Liligi le afa o le paluga i totonu o le pusa, tufatufaina le faatumuina i luga ae tumu i le paluga uma.

O sea pai ma meaʻai mai le paluga i luga o le kefir o le a tao mo le 30-40 minute. A oʻo i le pito i luga o le auro, e tatau ona e siakiina le saunia o le tao i se tootoo.

Heart Kefir Pie

O se paʻu malie e valaʻau mo se mafuaaga. E kuka i totonu o le oven, o le paluga e faia i luga o le kefir, ma o le faatumuina e aofia ai pateta e faaopoopo i aano o manu. E mafai ona e taʻua lenei fua ma masani, ae o le a fetaui lelei ma ia. O le isi vaega o lenei fua o le saunia o le paluga e ala i le toso, ae o le tele o isi fua o kuka e maua mai ai se vai.

Meaʻai

  • 200 kalama o le margarine,
  • 3 ipu falaoamata
  • 200 mililiters o kefir,
  • 1 fuamoa
  • 0.5 teaspoon o soda
  • 0.5 teaseti o masima
  • 5 pateta pateta,
  • 5 aniani,
  • 500 kalama o aano o manufasi
  • masima, pepa, mea manogi e tofo ai.

Kuka:

  1. Ua faamalulu le margarine, e tatau ona fefiloi ma le falaoamata, sasaa lefir, ona palu lelei ai lea. Faʻamuʻu fuamoa, sasa le paluga, sasaa suamalie ma masima. Tipi le paluga. Faʻapipiʻi i le cellophane, ia mautinoa ia tuu i totonu o le pusaaisa mo le itiiti ifo ma le afa itula.
  2. A o malolo le paluga, e mafai ona e amata sauniuni le faʻatumu. Mo lenei mea, ua tosoina le pateta. Otioti ma le aano o manu e te manaʻomia ia lava, vavao laiti. O le faʻatumu o meaʻai, faʻafefete ma faʻamalo i mea manogi, otaota pe a manaʻomia.
  3. A maeʻa le paluga, e tatau ona vaevaeina i ni vaega se lua. O se tasi oi latou e tatau ona laʻititi. Faʻasalaga itu uma e lua. O le mea e sili atu ona tuʻuina i le pito i lalo o le pepa, e sili ona ufiufi muamua i le pepa pepa. Ia mautinoa e fai ni pulupulu mai le paluga. O le faʻatumu o loʻo tuʻuina i luga, lea e tatau ona faʻasoa i luga o le fogaeleele atoa. O se vaega laititi o le paluga o loʻo faʻapipiʻi i luga, o le pito i luga o itu uma o loʻo tauina.
  4. Paʻu le isu ma gaosia le pito i luga. Tuu le keke i le ogaumu e tao ai i le 190 tikeri. O le taimi o le kuka e alu pe a ma le 50 minute.

Multicooker meat pie

Pulu, e taua foi lenei paluga lefir, lea e lelei mo le faia o ni meaʻai i le ogaumu, faapea foi ma se kuka taofi. Ae i lenei fua, lea e taua foi o "Minute", o le a aofia i le suega e faaopoopo ile kefir, kulimi kirimoli, faapea foi falaoa pita. O se tuufaatasiga le masani ai o falaoa pita ma se malu malu o le fagafao o le pastry e mafai ona faateia e oo lava i ipu sili ona faigata.

Meaʻai

  • 2 pepa o falaoa pita,
  • 1 aniani,
  • 5 musika
  • 600 kalama o puaa
  • 100 kalama o le puaa ulaula,
  • 4 fua
  • 3 punetini o kulimi kulimi,
  • 2 sipuni tele o le gafeta maualuga maualuga,
  • mea manogi, masima, pepa e tofo ai.

Kuka:

O gaʻo e tatau ona vaʻaia ma tipiina i ni tamai kesi. E faʻatagaina le faʻamauina o se mea e tuʻuina atu.

E fufulu puʻamuʻu i lalo o le vai taʻavale ma lelei le gaʻo.

Taʻu le puaa ulaula. 'Otiʻoti i totonu o ni nai vaʻa. Ia galue foi ma le puaa. E fautuaina le faateaeseina o nei mea e ala i le suʻi meaʻai. Ma o le faʻatumuina o le a sili atu ona agavaivai.

O meaʻai e tatau ona avea ma pepa, masima, vaitau ma mea manogi. O le isi, faʻafefiloi ma aniani ma musika. Vaevae le faʻatumu i ni vaega tutusa se lua.

I luga o le pita falaoa, ia oʻo lava i le tuʻuina atu o le faʻatumu ma afifi. Fai tutusa le vaega lona lua o le faʻatumu ma le pita falaoa. Vili le falaoa pita ina ia fetaui tonu i le ipu mai le multicolo. E le tatau ona punou pito.

Ina ia saunia le faʻatumu, e tatau ona e faʻafefiloi kulimi kulimi, kefir, ma momotu ai fuamoa iina. Taimi i le masima ma le vaitau ma mea manogi. Faʻafefiloi lelei.

O le isi, faʻatumu le keke i falaoa paluga, faʻapuni vavalalata le ufiufi multicolo. O le paluga o le paluga ma aano o manu o le a saunia i le "Baking" mode mo le tusa ma le 1 le itula. O le taimi lava e tuʻuina atu ai e le masini se faailo e faʻatoa ai le kuka, e tatau ona e setiina le tulaga "Tumutumu" ma tuu le keke mo le isi afa itula. E sili le lelei ona 'ai i meaʻai faapena.

Kefir pie e aunoa ma ni fuamoa

E i ai se vaega o tagata o loʻo afaina i se oloa e pei o fuamoa. Aemaise lava mo i latou, o se kopi o le paluga kefir mo se aano o manu e aunoa ma lenei mea na gaosia. O ia ituaiga kuka e faigofie lava, ma o le tofo e toetoe lava leai se eseesega mai pies lea e faaopoopo ai le fuamoa i le paluga.

Meaʻai

  • 500 mililiters o kefir,
  • 4 ipu falaoamata
  • 2 sipuni tele o le suka
  • se pine o soda
  • 1 teaspoon o masima
  • 4 sipuni tele o le suauʻu olive,
  • 400 kalama o paluga eleele,
  • 1 aniani,
  • 1 koko

Kuka:

  1. Ua sasaa le Kefir i totonu o se pesini i luga o itu, soda po o se paʻu tao e faaopoopo i ai. O mea uma lava e fefiloi ma se fusi.
  2. E le gata i lea, o le suka ma le masima ua sasaaina i totonu o le ipu e tasi. Faʻaosooso le paluga seia oʻo ina solo uma le suka. Liligi le falaoamata i luga o luga o le galuega, ia faia se paʻu, ia faʻalolotoina i le ogatotonu ma sasaa lefir i ni vaega iina, ia toso le paluga. I le faaiuga lava, ua sasaa mai le suauu olive. O le paluga e tatau ona faamalūlū ma aua le pipii i ou lima.
  3. E tatau ona tuʻu le paluga mo le 20-30 minute i le vevela o le 23-25 ​​tikeri.
  4. A o faagasolo lea taimi, ao faʻamalieina le kuka, o le aniani ua faʻamaʻaʻaina lelei, ma ua faʻapipiʻi karioti i luga o se taina Korea. O mea uma lava e lafoina i totonu o se ipu vevela ma se tamai falai, faʻamasusu i se tulaga faʻamaluluina. A maeʻa, ia faʻafefiloi le kuka kuka ma le aano o aano o manufasi, vaitau ma mea manogi, masima, pepa. E mafai ona e faʻaopopo i ai le aniani ma le aniani lanumeamata.
  5. A oʻo mai le paluga, e tatau ona vaevaeina i ni vaega se lua. Faʻasolo i fafo ma tuʻu le vaega muamua i luga o se pepa tao tao poʻo se foliga e fausia ai itu. O le faʻatumu o loʻo tuʻuina atu i luga, ona faʻapipiʻiina ai lea o mea uma i se laupepa lona lua.
  6. Pipi le paluga mo se pai ma aano o manu mo le 30 minute i le vevela o le 200 tikeri.

Aua e te fefe e faataitai ma faaopoopo isi mea e ese mai ai meaʻai pei o se faatumu. O le a latou lelei i le paluga ma le aano o manu i totonu o se pai, e pei o musipolo, kāloti, otaota, araisa ma sili atu.

Fuamalie ma faigofie le fua.

O lenei filifiliga e kuka ai meaai e mafai ona taua o le mea masani. Mo lenei fua mo le fasi meaʻai ma fasi meaʻai i le kefir, e tatau ona e faia mea nei:

  • se ipu malamalama o le kefir,
  • e pei o le falaoamata
  • lua fua
  • afa-sipuniti o masima ma suauu.

Mo le faʻatumu, e mafai ona e faia ni mea eseese. Ae ui i lea, i lenei tulaga, faaaoga:

  • tolu selau kalama o aano o manu, sili atu mai le faʻafefiloi o pipi ma puaa,
  • lua ulu
  • masima ma pepa uliuli.

E le gata i lea, mo le tofo, e mafai ona e faʻaopopoina soʻo se mea manogi, e aofia ai vao mamago.

Fua Faʻamatala

Muamua, ia tao le paluga mo aano o manufasi i luga o lefir ma fafaga meaʻai. O le faia o lenei mea, sina sinafefir ua vevela, ua faaopoopoina le soda. Tuʻu le paluga mo le lima minute mo mea e gaosia. A maeʻa ona latou tuʻuina mea totoe mo le paluga, faʻafefiloi lelei ina ia tutusa lelei le masini.

O le falaoa tao e sili ona lubricili i le suauu. Ma o le aano o manu i luga o le kefir ma le aano o aano o manu e le pipii, e tatau ona e sosolo lelei le fagu i falaoamata.

E tusa ma le afa o le paluga ua sasaa. Oona e matua lelei lava le gaioiga. Faaopopo i fasi meaʻai. Vaʻaia i lou tofo ma faʻafefiloi lelei mea e faʻaaoga. Faʻamau se laulau o le faʻatumu, faʻatumu i le vaega o totoe o le paluga.

'Aʻai ia ituaiga o meaʻai faʻasusu ma fasi moa feʻai ile kefir mo le fasefulu minute. O le vevela o loʻo tumau pe a ma le 170 tikeri.

Pulu suamalie ma pateta ma fafaga aano o manu

E mafai ona faʻatusatusa lenei paipa i se pusa. O le paluga e matua malamalama, e le lava. O lona uiga, e mafai ona e taumafai e faʻatumu. Mo lenei fasi meaʻai faatasi ma fasi meaʻai i le kefir e tatau ona e ave:

  • 400 kalama o manu fasi
  • lua fatu pateta,
  • tasi karioti
  • laisi o le sipuni
  • fuamoa e tolu
  • pele pele
  • tolu selau kalama o falaoamata,
  • afa afa o kefir,
  • taoina o paʻu paʻu,
  • se sipuni tele o le suka
  • se sipuniti o masima.

E mafai foi ona e ave le eleʻele palapala, coriander poo sina tamai mumu mo meaʻai moa. Mo le faʻatumu, e tatau foi ona e ave soʻo se suauʻu.

E faʻapefea ona faia se paʻu fiafia?

Peeled fualaau faisua. O gaʻo ua tipi i totonu o mama, faʻasese i vaega eseese. Kāreti e tipi i liʻo. E seleseleina vave le kuka o le Potatoes pe a mafai.

O manogi ma kāloti e faigofie ona falai i totonu o se pani, pe a maeʻa ni nai minute e faaopoopo ni aano o manu. Faamasima ma le pepa e tofo ai. Aʻo sauni mea e fai, ave ese mai le vevela. Gilani faʻamaʻaʻaina.

O le tao tao e faʻafefiloi. Faatulaga le afa o pateta. O le malosi ma le fualaau faisua ua tuʻuina i luga, faʻasusu i laʻau. Ufiufi ma le paluga pateta. Saunia le paluga.

Ina ia faia lenei mea, faʻafefiloi le kefir, falaoamata, fuamoa. E faʻaopoopo le paʻu o le pi, masima ma suka. Ua faʻafefiloi. O le sasaʻaina o se mea vave ma le fasi moa i luga ole kefir, e tatau ona tutusa pea pei o kirimi kirimoli. Afai e talafeagai, faʻaopoopo pe kefir poo falaoamata.

Auina atu se atigipusa ma se pai i totonu ole ogaumu, vevela i le 180 tikeri mo le fasefulu minute. A uma le kuka, tuʻu le ipu i totonu o le ogaumu mo le isi luasefulu minute.

Sauerkraut Jellied Pie

O le tuufaatasiga o aano o manu ma kapeti e sili ona lauiloa. O lenei fualaau faisua e maua ai le aano o le suamalie. Ma afai e te faʻaaoga sauerkraut, o le ipu o loʻo i ai se tofo vevela. Mo le suʻega e tatau ona e ave:

  • fuamoa e tolu
  • lua tioata o lefir,
  • 1.5 ipu falaoamata
  • lua selau kalama o le margarine,
  • i luga o se sipuniti o gaʻo ma taofi paʻu,
  • se pine o le suauu ma le citric acid.

Mo se faʻatomuga matagofie, e tatau ona e ave:

  • 400 kalama o kapisi,
  • 500 kalama o manu fasi
  • lua ulu
  • se lua sipuni tele o pati tamato,
  • fuālaʻau manogi ma mea manogi.

Amata le kukaina o fasi meaʻai faatasi ai ma aano moa i kefir i le faʻatumu. Mo le faia o lenei mea, o le fasi moa ua tuʻuina i totonu o se pani ma le suauʻu manogi. Taimi e tofo ma fulu seia oʻo i suiga o lanu. A maeʻa ona faʻalauiloaina totoa lapisi sipuni. Fuga mo le isi lima minute. A maeʻa ona latou aveesea le faʻatumuina mai le ogaumu, faʻamafanafana.

O le kapisi e falai foi i le suauʻu manogi, faaopoopo le paʻu mama. Sue mo le lima minute. Aveese foi mai le ogaumu ma malulu.

Mo le suʻega, ua sasaa lefirini i totonu o le koneteina. Latou te faataamilo i fuamoa, oso. Ua faaopoopo le masima ma le sua, faaopoopo le acid citric. Faʻailoga.Fuʻu le margarine, sasaa i le masini. Faʻapipiʻi le falaoamata e faʻaopoopo, faʻaosofia ina ia leai ni lumanaʻi.

Lubricate le fomu i le suauu, sasaa e tusa ma le afa o le paluga. Faʻaaogā se sipuni, tufatufa le masini e faʻalelei ai. Latou te tuʻuina le meaʻai: fufulu muamua, ona fai ai lea o le kāpeti. Liligi le toega o le paluga. Pipi se keke i le ogaumu i le 180 tikeri pe tusa o le fasefulu minute.

Se isi keke fiafia ma faigofie

O lenei keke e tutusa lava le faigofie. Ae mo ia, mincemeat ma le sipuni e tatau ona falai, o le a sili atu ona manaia. E mafai foi ona e faʻaaoga le rosemary po o le basil ua mama o se faaopoopoga. Mo se ituaiga pai e tatau ona e ave:

  • tolu selau kalama o manu fasi,
  • tolu ulu,
  • se ipu falaoamata
  • lua fua
  • se sipuni sipuni o le suāuʻu manogi,
  • se pine o soda
  • se ipu malamalama o le kefir,
  • sina masima.

O sina suauʻu itiiti o le a faʻamaʻapeʻa i totonu o se ipu malamalama o le kefir, faʻaosoina ma tuʻu mo le lima minute. Oʻona faʻamamaina lelei, falai i totonu o le suāuʻu fualaʻau. A faʻamalūlūina, faaopoopo i ai meaʻai ma mea manogi. Mo le suʻega, faʻafefiloi le kefir, fuamoa, masima ma falaoamata. Ole tele e ao ona laugatasia.

O le falaoa tao e sili ona lubricili i le suauu. O le afa o le paluga e sasaa mai, o le faʻatumu ua tuʻuina atu. Liligi i le tino o le masini. Palu mo le fa sefulu minute i le vevela o le 180 tikeri. O le keke ua maeʻa e mafai ona oʻo mai mo le sefulu minute, ona faigofie ai lea ona tipi.

Pies ei ai ni meaʻai eseese o manu ua matua suamalie ma faamalieina. Ae ui i lea, tuu le paluga, faatalitali seia oʻo i luga le paluga, e le o taimi uma lava. Ona maua lea o filifiliga faigofie i le laveai, ma le paluga o le paluga. E masani ona faʻaaogaina Kefir mo i latou. Faatasi ai ma le susu susu, e ulu atu i se tali, ma o le paluga e le gaʻo, ae o le pulumu.

Tuua Lau Faamatalaga