Faʻafefea ona faʻaaoga Diabefarm CF mo le maʻisuka

Diabefarm MV: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Diabefarm MR

ATX Code: A10BB09

Mea gaosi gaosi: Gliclazide (Gliclazide)

Faʻatau: Farmakor Production LLC (Rusia)

Faʻamatalaga faʻamatalaga ma le ata: 07/11/2019

Tau o falemaʻi: mai 95 rubles.

O le Diabefarm MV o se vailaʻau o le hypoglycem oral.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faiga faʻavae o Diabefarma MV:

  • Faʻataʻotoga faʻamalolo faʻapipiʻi: paʻu paʻu paʻepaʻe, paʻepaʻe ma se fulufulu lanu samasama-lanu samasama, faʻatasi ai ma se faʻafefiloi ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi (i totonu o se pepa pepa 1 pusa o le 60 pusa poʻo 3 poo le 6 paʻu mo papa e 10),
  • Polokalame faasao faasao: oval biconvex, toetoe a paepae pe paʻepaʻe ma se fulufulu lanu-samasama, i itu uma e lua (o paʻu: i totonu o se atigipusa pepa pepa 5 pusa o 6 pcs., po o le 3, 6, 9 ato o le 10 pcs., po o le 5, 10 papa o 12 pcs., po o le 2, 4, 6, 8 faaputuga o 15 pcs.).

O pusa taitasi foi o loʻo i ai faatonuga mo le faʻaaogaina o Diabefarma MV.

Faʻavae 1 papa maʻa:

  • mea galue malosi: gliclazide - 30 poo le 60 mg,
  • vaega o fesoasoani: magnesium stearate, hypromelilose, diologide colloidal, cellulose microcrystalline.

Pharmacodynamics

Glyclazide - o le gaioiga galue a Diabefarma MV, o se tasi o vailaau oona o le hypoglycemic derived from sulfonylureas of the second generation.

O aʻafiaga autu o le gliclazide:

  • faaosofiaina o le faʻamalositino i le inisalini e ala i sβ β-pipisi,
  • faateleina le faʻamalosia o le inisalini o le kulukose,
  • faateleina le maaleale o fusi lautele i le inisalini,
  • faaosofiaga o le gaoioiga o enzymes intracellular - muscle glycogen synthetase, muscle glycogen synthetase,
  • faaitiitia le vaeluaga mai le taimi o le 'ai e oʻo i le amataga o le puleaina o le inisalini,
  • Toe faʻafouina o le amataga o le faʻamalosia o le inisalini (o le eseesega lea i le va o gliclazide ma isi sulfonylurea o mea e maua ai, lea ei ai sona aafiaga i le taimi lona lua o le faasela),
  • faʻaitiitia i le faʻateleina o le faʻatonuina o le kulūkose.

I le faaopoopo atu i le afaina o le gaosiga o le gaʻo, o le gliclazide e faʻaleleia ai le microcirculation: e faʻaitiitia ai le faʻapipiʻiina o le platelet ma le faʻaaloalo, e puipuia le foliga mai o le atherosclerosis ma le microthrombosis, e faʻamaonia ai le gasegase vascular, ma toe faʻafouina ai le soʻofaitolo fibrinolysis.

E le gata i lea, o le aʻafiaga o le vailaʻau e faʻaogaina i le faʻaitiitia o le lagona o le masini vailaʻau i le adrenaline ma faʻavave le amataina o le retinopathy o le maʻisuka i le tulaga e le o faʻateleina.

I le talaaga o le faaumiumi o le faʻaaogaina o Diabefarma MV i tagata mamai o le nephropathy, o loʻo i ai se faʻaitiitia o le mamafa o le proteinuria. E i ai sona aafiaga i le amataga o le manava o le inisalini, o le mea lea e le mafua ai le mamafa o le mamafa o le tino ma e le mafua ai le hyperinsulinemia, aʻo mulimuli i se meaai talafeagai i tagata mamaʻi ma le tele o meaʻai e fesoasoani i le paʻu o le mamafa.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le gliclazide e faʻaaogaina mai le gastrointestinal tract toetoe lava atoa. O le faʻasalaga plasma o le mea galue malosi e faʻateleina le alualu i luma, e oʻo ile maualuga ile 6-12 itula. E le afaina ai le fualaau oona i le 'ai. Faʻafesoʻotaʻi ma pulu plasma - pe a ma le 95%.

O le gasegase e tupu i le ate, e mafua ai le fausiaina o gasegase e leai ni galuega. O le afa o le ola e tusa ma le 16 itula. O le faʻamalositino e masani lava ona faia e fatugaʻo i foliga o metabolites, e tusa ma le 1% o le fualaau faʻasolo e leai se fesuiaiga.

I tagata matutua, e leai se suiga ogaoga o falemaʻi ile pharmacokinetics o gliclazide e matauina. O le puleaina i aso taitasi o se fualaau e tasi o le vailaau faasaina e maua ai le gasegase togafitiga o le plasma o le vailaau i totonu o le 24 itula ona o uiga o foliga o fua.

Contraindications

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ogaoga o le hepatic ma / poʻo le le atoatoa,
  • diabetic ketoacidosis, maʻi o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka, coma o le hyperosmola,
  • paresis o le manava, faʻalavelave faʻamaʻi,
  • ogaoga mumu, gasegase taotoga tetele, manua ma isi tulaga e manaʻomia ai togafitiga insulin,
  • leukopenia
  • tulaga e tupu i le malabsorption o meaai, o le atinaʻeina o le hypoglycemia (faʻamaʻi pipisi o meaola)
  • maʻitaga ma lactation,
  • tausaga e 18 tausaga
  • tasi le le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina.

Faʻaaloalo (Lautusi Diabefarm MV e tatau ona faʻaaogaina i lalo o le vaavaaiga sili atu ma le faʻaeteete):

  • febrile syndrome
  • fomaʻi faʻamaʻi e tutupu i le solia o lona galuega,
  • ava malosi
  • tausaga matua.

Faʻaiʻuga

O le faʻaaogaina o Diabefarma CF i tua o se meaai e le lava po o le solia o le tulafono o fuataga e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻe o le hypoglycemia. O lenei maʻi e faʻaalia e le tiga o le tino, o le lagona lelava, le faʻamalosi, vaivai tele, fiaai, afu, atuatuvale, le mautonu, le fiafia, le mafai ona gauai atu, tolopo le tali, atuatuvalega, le mautonu, lagona le mautonu, leai se loto pulea, , faʻasalaga, faʻasolosolo, faʻavevesi, leai se mafaufau, bradycardia, manava manava.

Isi mea leaga faʻalavelave:

  • (o le faʻalavelave o lenei maʻi ua faʻaitiitia i le fualaau oona ao 'ai), galuega lesepisaga ua le atoatoa (faʻalauteleina o gaioiga o le gasegase o le gasegase, gasegase o le cholestatic), o le gasegase o le gasegase,
  • hematopoiesis: thrombocytopenia, anemia, leukopenia,
  • afaina o le tino: mimilopapular fosh, urticaria, pruritus.

Faʻasalaga

O faʻamaoniga autu: hypoglycemia e oʻo i le hypoglycemic coma.

O le togafitiga: o le taumafa o gaʻo kulū faigofie (diges) (sugar), pe afai ua le iloa e le tagata maʻi, o le puleaina o le 40% glucose solution (dextrose) o loʻo faʻaalia, o le pulea o intramuscular 1-2 mg o glucagon. A maeʻa ona toe faʻalauiloaina, e tatau ona tuʻuina atu i le tagata gasegase se mea taumafa e maua ai le gaʻo i gaʻo vailaʻau faigofie e faʻataʻitaʻi ai le toe faʻafouina o le hypoglycemia.

Faatonuga faapitoa

Ave le Diabefarm MV e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se taumafataga maualalo-calorie, e aofia ai le maualalo o meaʻai o gaʻo. Le siakiina e le aunoa o le anapogi o le kulukose toto ma pe a uma ona 'ai e manaʻomia.

Pe a faʻamaʻapeʻa le maʻisuka pe i le tulaga o taotoga vavave, e tatau ona mafaufauina le avanoa e faʻaaoga ai le inisalini.

Faʻatasi ma le anapogi, faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory poo le ethanol, o le aʻafiaga o le hypoglycemia e faateleina.

Faʻasolosolo faalelagona pe faaletino, o se suiga i meaʻai, e manaʻomia ona fetuunai le fualaau o le vailaʻau.

O tagata gasegase ma gasegase e maua mai le gasegase-le atoatoa o le tino, faapea foi ma tagata matutua ma le le maua o se paleni paleni, e faapitoa le malamalama i aafiaga o Diabefarm MV.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le aafiaga o le hypoglycemie o Diabefarma MV e faʻaleleia i fualaau oona nei: angiotensin-liua inhibitors enzyme (enalapril, captopril), poloka poloka N2(cemetidine), anapatic steroids, indirect coumarin anticoagulants, monoamine oxidase, inhibitors, β-blockers, agents anti-inflammatory, tetracycline, non-steroidal anti-inflammatory drugs (indomethazone bisenofenazone bazenofenazone bifenazone bisenofenazone bifenazone bisenofenazone bifenazone bicentazone (faʻafefiloi, pipiʻi), salicylates, cyclophosphamide, faʻamalolo faʻasalaga sulfonamides, fluoxetine, fenfluramine, reserpine, anti-TB drugs (ethionamide), chloramphenic o le pentoxifylline, theophylline, guanethidine, vailaʻau e poloka ai le faaselaina o masini, o le bromocriptine, disopyramide, allopurinol, pyridoxine, ethanol ma sauniuniga e aofia ai le ethanol, faapea foi ma isi vailaau o le hypoglycemic (biguanides, acarbose, insulin).

O le aafiaga o le hypoglycemie o Diabefarma MV ua faʻavaivaia pe a faʻapipiʻiina ma le gataifale, glucocorticosteroids, sympathomimetics (epinephrine, clonidine, rhytodrin, salbutamol, terbutaline), diuretics thiazide, diazoxide, isoniazid, glucagon amide, chloretamide, chloretamide, chlorethalomel ), morphine, siama, palatini, baclofen, danazole, rifampicin, suauu lithium, hormones thyroid, i luga o gase - ma chlorpromazine, acidic nicotinic, estrogens ma fomaʻi faʻamataʻu e aofia ai.

Isi fegalegaleaiga talafeagai:

  • fualaau oona e taofia ai le gaʻo o le ponaivi o le hematopoiesis: o le a mafai ona faateleina le myelosuppression,
  • ethanol: pe a tuʻufaʻatasia, e mafai ona tupu se tali e pei o le faʻapalapala,
  • glycosides cardiac: o le aʻafiaga o faʻatele extrasystole faateleina,
  • guanethidine, clonidine, β-blockers, reserpine: faasaga i le talaaga o le faʻaaogaina faʻatasi, e mafai ona puipuia masini faʻaalia o le hypoglycemia.

O Analogs o Diabefarm MV o: Gliclada, Glidiab, Gliclazide MV, Gliclazide-AKOS, Glucostabil, Diabetalong, Golda MV, Diabefarm, Diabeton MV, Diatika, Diabinars, Reklid, Predian ma isi.

Le faiga o gaioiga ma faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Diabefarm o se sui sogasoga o le hypoglycemic synthese, o le elemene autu autu lea o loʻo faʻamaonia ai. Milk sucrose, magnesium stearate ma povidone e faʻaaogaina e avea ma vaega faaopoopo.

Le suiga o fualaau oona i le tino

O le faʻasalaga Diabefarm e amata i le vavagana o le tautala, ae mulimuli ane maeʻa i vaega maualalo o le gastrointestinal tract. O le maualuga o le fualaau oona i totonu o le toto pe a maeʻa le faʻapitoa e tupu mai i le tolu i le fa itula, lea e taʻu mai ai le lelei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le diabefarm excretion e faia pe a uma ona gaosia i le ate ma le pipii i metabolites. O le vaega autu o vailaau e faʻamalosi e gaʻo ma gaogao i feces ma urine, ma e naʻo se vaega itiiti e faʻasalaina e le paʻu. O le taimi mulimuli o le fufulu o le tino mai le fualaau faasaina o le a mai le fitu i le luasefulu itula.

Pepa o fualaau faasaina

O le autu ma na o le faʻamalolo o Diabefarm o papa maʻalaʻau e aunoa ma se atigi. E tasi le api e aofia ai le 0.08 km o le eletise malosi. O le fualaau faasaina ua afifiina i totonu o se pusa telefoni feaveai o ata tifaga ma pepa, lea e aofia ai ni fua se sefulu. I totonu o se pusa cardboard i le fualaau faasaina, e fuafua i le tele, e tolu pe ono paleni feaveaʻi o pusa e mafai ona aofia ai.

O le mea lea, i luga o fata o vailaʻau faʻapolofesa e mafai ona e mauaina le Diabefarm i le aofaʻi o le tolusefulu i le ono ipu.

Faatonuga mo le faaaogaina

Diabefarm, o ana faatonuga mo le faʻaaogaina e matua faigofie lava, e manaʻomia ona e ave ni papamaa se lua i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga. O le tagofia o fualaau faasaina e tatau ona muamua i se fua o le kulukose toto.

O le vailaau e faʻafofoga tautalaina: o le laulau e tatau ona fufulu i lalo i se ipu vai, e pei o mea inu suamalie ma fualaau suamalie ma fualaau suamalie e ono aʻafia ai le aʻafiaga o le fualaau faasaina.

O le fegalegaleaiga o fualaau faasaina ma isi vailaau faafomai

Afai e tele ni fualaau oona e ulu atu i le tino i le taimi e tasi, e mafai ona tupu mai ni vailaau faʻasaina. O nei suiga e mafai ona faʻaleleia atili, faʻavaivaia pe faʻaleagaina ai le aʻafiaga o fualaau faasaina.

Aafiaga o fegalegaleaiga a Diabefarm ma vailaʻau:

  • o le sui o le antifungal miconazole e faateleina le aafiaga o le hypoglycemic,
  • O le chlorpromazine e faʻapupulaina ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, lea e manaʻomia ai se faʻasologa o fualaau mo Diabefarm.
  • O le inisalini ma isi vailaʻau faufau e faʻateleina ai le aʻafiaga o le aveina o Diabefarm,
  • Salmoterol, maualuga o le toto toto, faaitiitia le aafiaga o le fualaau oona.

Faʻaiʻuga

O le vailaʻau faʻasaina MV 30 mg, le tau, faʻasoa ma iloiloga e mafai ona e faʻalogo ai i soo se falemaʻi, e pei lava o fualaau, e tele aʻafiaga itu. O le tele o ia mea e mafua mai i fualaau faasaina taitasi i totonu o le tino.

Faʻaiʻuga o Diabepharm MV:

  • tiga o le ulu o ituaiga eseese o le malosi, totogo,
  • taoto, vili,
  • manava manava po o le malosi,
  • afaina ma le afaina i totonu o le manava,
  • susu ma le leaga o le suavaia,
  • moe i le moe
  • le le mautonu le matelaina
  • faateleina le sauā ma se lagona o le atuatuvale,
  • naunauga i setete faavaivai,
  • faaletonu o le tautala, vevesi o vae,
  • le atinaʻeina o le anemia ma le agranulocytosis,
  • afaina o le maʻi: Quincke's edema, urticaria, vevela, vevela, paʻu o le paʻu, paʻu o le paʻu erythematous, membranes mucous mugo,
  • faʻailoga ma le faʻamaʻi faʻasolosolo,
  • faaitiitia ma faateleina i le fatu fatu,
  • manava manava
  • tiga i le saʻo saʻo,
  • leai se mafaufau.

Diabefarm MV o le sui pito sili ona lelei i lona vaega tau. Afai e te amata mai le tau masani o fualaau faasaina i aai eseese, o le a eseese lava.

Tau mo le fualaau faasaina i aai eseese:

  1. I Moscow, e mafai ona faatauina mai vailaau mai le 126 rubles i le pusa o papa e tolu sefulu, ma e oo atu i le 350 rubles i le pusa o laulau e onogafulu.
  2. I St. Petersburg, o le tau o le tau mai le 115 i le 450 rubles.
  3. I Chelyabinsk, e mafai ona faatauina le vailaʻau mo 110 rubles.
  4. I Saratov, o tau e mai le 121 i le 300 rubles.

Diabefarm o se fualaau faasaina lea o analogues e tele i le tele o falemaʻi o le atunuu. O le tagata maʻi e mafai ona filifili mo ia lava pe sili atu ona sui - sui poʻo le vailaau lava ia.

Lisi o analogues faʻaonapo nei o Diabefarm:

  1. Maʻisuka. O le tuufaatasiga o lenei vailaʻau e talitutusa lava ma Diabepharma, ae e afaina ai le lua pito lua o le inisalini, e aunoa ma le puipuia o le fausiaina o le tele o gaʻo i le tino. Diabefarm poʻo le maʻisuka - o le filifiliga e manino. O le tau o le fualaau faasaina e 316 rubles.
  2. Glyclazide - e le oi ai ni vailaau oona i lona tuufaatasiga, lea e fesoasoani i le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le tino. O le tele o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻaaogaina e fatugaʻo i se foliga toetoe lava a le suia. O le tau o le fualaau faasaina e 123 gaʻo.
  3. O Glidiab e masani lava e le o iai se faʻalagolago i luga o le puipui lapoa, e le pei o Diabepharm. E le gata i lea, e le o iai sona aʻafiaga. O le tau e 136 rubles.
  4. Glucostabil e aofia ai le silica ma lactose monohydrate e avea ma mea e maua ai. Ole fualaau faasaina e le mafai ona faʻaaogaina i tagata e maua i le lactose inlerance. O le tau i falemaʻi e 130 rubles.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O vailaau faʻapitoa e maua i le ituaiga o laupepa ma se faʻamalosaga faʻaleleia. E i ai o latou foliga faʻalelei, i luga o laulau taʻitasi se laina vavae tutusa. Lanu paʻepaʻe poʻo le kulimi.

O le mea autu autu o loʻo faʻapipiʻiina. 1 papalama e aofia ai le 30 mg poo le 80 mg. Mea faʻaopopo: povidone, susu susu, magnesium stearate.

O le vailaʻau e gaosia i ni pusa tioata e 10 palasia taʻitasi (6 paʻu o loʻo i totonu o se atigipusa) ma 20 pusa i totonu o se fagu, 3 paʻu o loʻo i totonu o se pepa pepa. E le gata i lea, o le vailaau faʻasaina o loʻo maua i pusa paʻu o 60 po o le 240 fasipepa i taʻitasi.

Faʻataʻitaʻiga

O pusa e mafai ona mafua i le faʻaluaina o le gaosia o sulfonylurea. Faatasi ai ma lo latou faʻaaoga, o loʻo i ai se faʻaosofia malosi o le faʻamalosia o le inisalini e ala i peta beta o le pancreas. I lenei tulaga, o le lagona o le tino lautele i le inisalini e faateleina.O le gaioiga o enzymes i totonu o sela e faʻapupula. O le taimi i le va o le 'aina ma le amataina o le faʻamalosi o le insulin e matua faʻaititia.

O pusa e faʻalavelave ai le atinae o le atherosclerosis ma foliga mai o microthrombi.

Gliclazide e faʻaititia ai le taliaina o platelet ma le faʻaopoopoga. O le atinaʻeina o paʻu o le paietal e taofi, ma o le galuega fibrinolytic o le vaa e faʻateleina. O le faʻaogaina o pa puipui lapopoʻa e toe foʻi i le masani. O le faʻateleina o le cholesterol i le toto e faʻaititia. O le maualuga o faʻamalolo saoloto e faʻaititia foi. O pusa e faʻalavelave ai le atinae o le atherosclerosis ma foliga mai o microthrombi. Faʻafaigofie le Microcirculation. O le lagona o le toto toto i le adrenaline ua faaitiitia.

Pe a tupu mai le nephropathy o le maʻisuka ona o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ua faʻaitiitia le palatini.

Faailoga Diabefarma MV

E fautuaina le fualaau mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2. E fesoasoani i le puipuia o microvascular (i foliga o le retinopathy ma le nephropathy) ma faʻalavelave macrovascular, e pei o le faʻaleagaina o le myocardial.

I le faʻaopoopoga, o le vailaʻau e faʻaalia mo le maʻisuka ituaiga 2, pe afai o le meaʻai, faʻamalositino ma le mamafa o le mamafa e le maua ai ni iuga. Faʻaaogāina ma faʻasaina le microcirculation i le faiʻai.

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

I totonu, i le taimi o taumafataga, o le aso muamua o le dose e 80 mg, o le fua faatatau masani o Diabefarm MV o le 160-320 mg (i le 2 doses, i le taeao ma le afiafi). O le fuataga e faalagolago i le matua, ogaoga o le maʻi o le maʻisuka, o le faʻatupulaia o le anapogi o le toto glucose ma le 2 itula talu ona 'ai.

30 mg faʻamalo faʻamalolo faʻaaogaina e ave faʻatasi i aso taʻitasi ma le taeao. Afai e misi le vailaʻau, o le aso e sosoo ai e le tatau ona faʻateleina le fualaau. Ole fua muamua ole fua fautuaina ole 30 mg (e aofia ai mo tagata e silia ma le 65). Soʻo se faʻasologa mulimuli ane o suiga o le sui e mafai ona faia pe a uma le lua vaiaso. Ole fua ole aso o Diabefarma MV e le tatau ona sili atu i le 120 mg. Afai na maua muamua e le tagata maʻi le togafitiga ma le sulfonylureas ma se umi umi T1 / 2, o le mataituina ma le faaeteete (1-2 vaiaso) e tatau ona aloese mai le hypoglycemia ona o le faaeeina atu oo latou aafiaga.

Ole fuataga o le diabefarma MV mo tagata matutua poʻo tagata mamaʻi e le maualalo le faʻavaivaia o le tino (CC 15-80 ml / min) e tutusa lelei ma luga.

Faʻatasi ma le inisalini, e fautuaina le 60-180 mg i le aso atoa.

I maʻi e lamatia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia (le lava ma le le paleni meaai paleni, ogaoga poʻo le le lelei o le tiga o le endocrine, e aofia ai le pituitary ma le le atoatoa o le tino, hypothyroidism, hypopituitarism, faalēaogāina o glucocorticosteroids pe a mavae le faaumiumi o le pulega ma / poʻo le pulega i mea maualuga, ogaoga gasegase ogaoga, e aofia ai faʻamaʻi ogaoga o gaʻo, coroid arteriosclerosis, masani atherosclerosis) e fautuaina e faʻaaoga se fua maualalo ole 30 mg (mo papa maʻa ma maualuga le maualuga obozhdeniem).

Faaaoga i le matua

Ua fautuaina tagata matutua e ave lenei fualaau faasaina ma le faaeteete, aua o lenei vaega o tagata o loʻo iai le tele o aʻafiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia. I tagata matutua, o faʻafitauli matuia e tupu tele lava. Latou te manaʻomia le siakiina pea oa latou kulukose toto.

Ua fautuaina tagata matutua e ave lenei fualaau faasaina ma le faaeteete, aua o lenei vaega o tagata o loʻo iai le tele o aʻafiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le maualuga o le suavai e faateleina i le faʻaaogaina o papamaa faatasi ma pyrazolone, o nisi salicylate, sulfonamides, phenylbutazone, caffeine, theophylline ma le inhibitors MAO.

O le a le mafai ona filifilia le poloka o le hypoglycemia. I lenei tulaga, e masani lava ona aliali mai le vevesi, tachycardia, o le sosolo ua faateleina.

A faʻapipiʻiina ma le acarbose, o loʻo faʻaalia se faʻasologa o le hypoglycemic additive. O le cimetidine e faʻateleina ai le vailaau oona i totonu o le toto, lea e oʻo atu ai i le faʻalavelaveina o le fatugalemu o le tino ma le le malamalama.

Afai e te inu i le taimi e tasi, o mea taumafa, o estrogens, barbiturates, rifampicin, ua faʻaitiitia le aafiaga o le hypoglycemic o le fualaau.

Ava malosi

Aua le faʻaaogaina vailaʻau i le taimi tutusa e pei o le ava malosi. O lenei mea e mafai ona mafua ai le faateleina o faʻamaoniga o le inisua, lea e faʻaalia e le paʻu o le tino, lese, vomiting, ma le tiga o le ulu.

O Diabefarm ei ai le tele o analogues e talitutusa ma ia e tusa ai ma le mea o loʻo galue malosi ma le togafiti. O le mea sili ona taatele i totonu ia i latou o:

  • Gliklada
  • Glidiab
  • Glyclazide Canon,
  • Glyclazide-AKOS,
  • Maʻisuka
  • Diabetalong
  • Diabinax.

Faʻamatalaga Diabefarm MV Faʻaaogaina le faʻamaʻi faʻamaʻiina o le faʻamalama o le Diabeton Glidiab

Faʻatau

Kamupani gaosi oloa: Farmakor, Rusia.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le lactation ua solia.

O le tele o fomaʻi, e pei o tagata gasegase, e tali lelei atu i lenei vailaʻau.

Gasegase

Marina, 28 tausaga, Perm

O le diabefarma MV na faʻaaogaina mai le Diabeton. E mafai ona ou fai atu o le aoga o le muamua ua maualuga. Leai se mea na tupu na tupu; Ou te fautuaina.

Pavel, 43 tausaga, Simferopol

Ou te le fautuaina le fualaau faasaina. E ese mai i le mea moni e tatau ona e ave i taimi uma, ua ou matua le fiafia lava, o lea ou te masani ai, ma e masani lava ona ou toilalo. E maualalo le suka o le toto. Fai se isi vailaʻau e piki ai.

Ksenia, 35 tausaga, St. Petersburg

O vailaʻau e taugofie ma e sili atu ona leaga nai lo analogues taugata. Na toe foi mai le kulukose i le masani, na ou lagona le lelei ma sili atu le mataala. E iai pea meaʻai, ae le masani. I le taimi o le sauniga, e leai ni aʻafiaga itu ma leai.

Mikhailov V.A., endocrinologist, Moscow

O pepa diabefarma MV e masani ona faʻatulagaina mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. Na amata ona latou faʻasalalau talu ai nei, ae ua mafai ona faʻamaonia o ia i le itu lelei. O le tele o gasegase, amata ona ave, lagona lelei, aua le faitio e uiga i uiga leaga. E taugofie, ma o se faʻamatalaga mautinoa foi.

Soroka L.I., endocrinologist, Irkutstk

I laʻu masaniga, e masani ona ou faaaogaina lenei fualaau faasaina. E na o le tasi lava le mataupu o le faʻamaʻi o le hypoglycemia ma le maʻisuka. O se fua faʻatatau taua lenei. O maʻi e faʻaaogaina e masani ona faʻamaonia le faʻamautuina o tulaga taua o le kulukose.

Tuua Lau Faamatalaga