Diabefarm MV 30 - o se fualaau faasaina mo le faʻaitiitia o le toto suka

O le maʻisuka ituaiga 2 o se faʻamaʻi pipisi e maua ai le toto toto. O le faʻasolosolo o le alualu i luma ona o le faaitiitia o le lagona o le tino i aafiaga o le inisalini (o se hormone na natia e le pancreas).

O le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaalia i le maualuga o le hyperglycemia. I lenei tulaga, o le maualuga o le kulukose i le toto e tulaʻi mai. O le mafuaʻaga lena o le togafitiga o le maʻi e mafua ai le faʻaaogaina o fualaau oona lea e maua ai le aafiaga o le hypoglycemic.

O se fualaau lelei mai lenei vaega o le Diabefarm MV 30 mg. O fualaau faasaina e gaosia e le kamupanī Rusia o le Faatoaga. O le tau o le fualaau faasaina i falemaʻi e le silia le 120-150 ru. E maua le Diabefarm MV i le pepa laupepa. A e faʻatau togafitiga, e tatau ona e faia se faʻamatalaga.

Faʻaaogaina o vailaau faasaina

Diabefarm MV o se faʻasologa lona lua o le sulfonylurea. O le vaega malosi o le fualaau faasaina o le gliclazide. O lenei vailaau o se faatosina malosi o le inisalini. Pe a faʻaaoga fualaau, o le gaosiga o le inisalini e faʻalautele ai le paʻu.

E le gata i lea, o fualaau o Diabefarm MV e faʻalauteleina ai le lagona o le gaʻo lautele i gaioiga o le inisalini. Ona o nei tulaga, o le maualuga o le suka o le toto e faaitiitia, ma o le a tumau le tumau i le taʻi 5.5 mmol l.

E le gata i lea, o laupepa Diabefarm e fesoasoani:

  1. Faʻamaonia le faʻasolosolo. Ona o lenei mea, ua faʻaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis ma le atherosclerosis tumau ile togafitiga.
  2. Faʻafoʻisia le faagasologa ole fibrinolysis physiological (parietal).
  3. Faaitiitia le lamatiaga o le faateleina o le gaioiga i epinephrine ma microangiopathies.
  4. Faʻafoʻisia le amataga o le manava o le inisalini.
  5. Faʻaitiitia le cholesterol toto.

E taua tele pe a faʻaaogaina Diabefarma, e le faateleina le mamafa o le tino. Ona o lenei mea, e mafai ona tuʻuina le vailaʻau faʻatasi ma le togafitiga o meaʻai.

E le gata i lea, o le uiga o le fualaau faasaina e le mafua ai le hyperinsulinemia.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Afai ua faatonuina le Diabefarma MV, o faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻatagaina. O a tulaga e talafeagai ai ona faʻaaoga lenei fualaau? O le faʻamatalaga o le vailaau faʻamalo e faʻamaonia ai e mafai ona faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2 (e le o le insulin).

E fautuaina le faʻaaogaina o fualaau mo le maʻisuka ituaiga 2 o le agavaʻa faʻamalosi, lea eo mai faatasi ma uluai faailoga o le microbetiopathy o le maʻisuka. Fai mai foʻi faatonuga e mafai ona faʻaaogaina Diabefarm e fai ma faʻasologa mo le solia o le toto toto.

E faʻapefea ona ave le vailaʻau? Fai mai faatonuga o le uluaʻi fua ole aso e 80 mg. A maeʻa le 2-3 vaiaso, e mafai ona faʻatuputeleina le tui i le 160 mg pe oʻo i le 320 mg. O le tele o le tagofia o fualaau faasaina e faalua i le aso. O le umi o le togafitiga o fualaau faasaina e faatulaga taʻitasi.

Contraindications i le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • Tusa 1 maʻisuka maʻi (insulin-faalagolago).
  • Ketoacidosis.
  • Maʻi faʻamaʻi. E le gata i lea, e le mafai ona e faʻaaogaina vailaau i le i ai o se setete faʻalavelave.
  • Faʻafitauli i le ate, aemaise lava le gasegase o le ate poʻo le gaʻo.
  • Faʻasologa o fatugao. O faʻamatalaga a fomaʻi e taʻu mai ai o le vailaʻau e matautia i le i ai o le le atoatoa.
  • Maelega i oloa gaosi.
  • Toto
  • Le vaitaimi o le susu.
  • Tausaga a tamaiti. O le Diabefarm e le o faʻasinoina i tagata gasegase i lalo ifo o le 18 tausaga.
  • Lactase deficiency, glucose-galactose malabsorption, laga o le tui.

I le togafitiga togafitiga, e fautuaina e pulea le kulūkose. A faʻaaogaina ni meaʻai, e matua faasaina le inuina o le ava ma fualaau faasaina, lea e aofia ai le ava malosi.

A le o lea, o le tulaga lamatia o le atiaʻe o se faʻamaʻi faʻamaʻi. O Diabefarm e mafai ona faʻaaogaina i le vaitau o togafitiga o meaʻai, lea e maua ai le faʻaitiitia o le aofaʻi o meaʻai i le taumafataga.

Pe a faʻaaoga fualaau, e ono oʻo mai itu taua nei:

  1. Mai i gaʻo o le gastrointestinal tract: o le leai o se meaʻai, afu, manava manava, tiga tiga. I tulaga ogaoga, o le maualuga o le gaioiga o le enzymes o le ate. E i ai foi se avanoa e atiaʻe ai le hepatitis ma le jaundice.
  2. Mai totoga o le hematopoietic system: anemia, granulocytopenia, pancytopenia, thrombocytopenia, leukopenia.
  3. Tali atu i le Allergic. I le tulaga o le maualuga, o loʻo i ai se avanoa e atiaʻe ai vascularitis allergic.
  4. Faʻaitiitia le tino vaaia.
  5. I le vaega o okeni o le cardiovascular system: faateleina le toto maualuga, tiga o le sternum, bradycardia, arrhythmia.
  6. Mai le faʻaogaina o le tino: faʻaitiitia le faʻatonuga, maʻi tiga, vaivai, faʻaleagaina, faʻalavelave moe, faʻatupulaia le sosolo.

I le taimi o togafitiga, e le o fautuaina e galue ma ni mea e lamatia ai pe faʻaaogaina ai taavale, e pei o le Diabefarm moli e faʻaitiitia le fua faʻatatau.

Le tala sili ona lelei o Diabefarma

Afai o le Diabefarm ua faʻasoleina, ona faʻaaogaina lea o analogues e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2. O le fomaʻi o le a sili ona lelei? E tusa ai ma fomaʻi, nai lo le Diabefarm e talafeagai le faʻaaogaina o analogues o le sulfonylurea vaega o le 2 augatupulaga.

O se tasi o fualaau sili ona aoga i lenei vaega o Maninil. O le tau o lenei fualaau faasaina e 160-200 rubles. O le vailaʻau o loʻo i ai i le ituaiga o laumei mo le faʻaaogaina totonu.

Maninil fautuaina e faaaoga i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. E le gata i lea, o lenei mea faigaluega e faʻaaogaina i le faʻamalosia faʻatasi ma le inisalini. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina e faaosofia ai le puleaina o le inisalini, ma faateleina ai le lagona o gaʻo i lenei hormone. E taua tele le aoga o le hypoglycemic mo le 12 itula i le maea ai ona ave pepa.

E fesoasoani foi Maninil:

  • Totolo o le cholesterol toto maualalo.
  • Le faʻaitiitia o le gaioiga o le lipolysis i le tino
  • Faʻasaʻese mea faʻaleagaina o le toto.

E faʻapefea ona ave le vailaʻau? O le averesi o aso taitasi e 2.5-15 mg. I lenei tulaga, e manaʻomia lou faʻaaogaina o vailaʻau ma le televave 2-3 taimi i le aso. I le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 i tagata matutua, o le fuainumera o aso taitasi e faʻaititia i le 1 mg.

Faʻamatalaga i le faʻaaogaina o Mania:

  1. Ituaiga 1 maʻisuka. E le gata i lea, o le faʻasaʻoina o se faʻamaʻi poʻo se tulaga muamua e mafua mai i lenei faʻamaʻi.
  2. Hepatic ma le le atoatoa.
  3. Le i ai o ogaumu mu.
  4. Toto
  5. Le vaitaimi o le lactation.
  6. Tausaga a tamaiti.
  7. Leukopenia
  8. Paresis o le manava.
  9. O faʻamaʻi faʻatasi ma malabsorption o meaʻai.
  10. Le atoatoa o le tino.
  11. Maʻi faʻamaʻi, aemaise le hypothyroidism ma thyrotoxicosis.

Pe a faʻaaoga fualaau, o aʻafiaga e aliali mai na o le maualuga. Ole faiga le saʻo ole togafitiga e mafai ona oo atu ai i le atinaʻeina o faʻafitauli i le gaioiga ole vaega ole meaʻai, le popole, hematopoietic ma cardiovascular system.

I le vitio i lenei tusiga, e tele auala e fautuaina mai pe faapefea ona fai e aunoa ma le maʻisuka i le togafitiga o le maʻisuka.

Le mataupu faavae o le fualaau faasaina

O le gaioiga o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i le maʻisuka e tatau ona o gatasi ma le pathophysiology o lenei maʻi. O mea muamua o le gaʻo vailaʻau e masani ona faʻaalia i le inisalini tetee, o le mea lea o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina fualaʻau e faʻatatau i le faʻaitiitia. O fualaau aupito sili ona aoga i lenei itu, o le metformin (Siofor, Glucofage ma analogues). E le gata i lea, o tagata gasegase e faʻaalia e ala i le faʻaleleia o le gluconeogenesis: o le kulukose e gaosia i le ate i le tele o mea nai lo le taimi muamua. Metformin foi e aʻafia ai ma lenei soliga.

I le laasaga lona lua o le maʻisuka, o le faaitiitia o le galuega ole pancreatic e amataina. Muamua, o suiga e tutupu i le vaega muamua o le pulefaʻatonu: o le fua o le faʻasaʻolotoina o le inisalini i totonu o le toto e faʻaitiitia pe a uma ona faʻapipiʻi le kulukose i totonu. E faasolosolo lava ina mou atu le vaega muamua, ma i le ao o le suka o le toto e tumau i se tulaga maualuga. I le taimi nei, e mafai ona faʻaititia le suka toto i auala e lua: faʻaititia ai le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo e faʻaaogaina ai se meaai malosi e toetoe lava leai se mea e maua mai i meaʻai o loʻo i ai muamua, ma faʻaopopo le Diabefarm poʻo ona faʻaoga i le togafitiga.

Diabefarm e aʻafia ai siama pancreatic, faʻamalosia i latou e maua ai le insulin. E mafai ona toe faʻafoʻi le vaega muamua na leiloa, ona o le taimi i le va o le tuʻuina atu o le kulukose i totonu o le toto ma le amataga o le pulefaʻatasia o le homone ua faʻaitiitia, ma le glycemia pe a uma ona 'ai le mea itiiti. I le faaopoopo atu i le galuega autu, e mafai e le diabefarm ona tetee i le inisalini, ae itiiti le aoga nai lo le metformin. Ina ia sili atu le totogi mo le maʻisuka, o nei fualaau oona ua faatonuina o se paga.

I totonu foi o fualaau, na maua ai se gaioiga faaopoopo ma atagia mai i faatonuga, ae le o le faʻaititia o le suka, ae aoga tele mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O le vailaau faʻasaina e puipuia ai le faʻavaeina o toto i totonu o vaʻa toto, faʻaleleia auala masani o la latou resorption. O lenei aafiaga e mafai ai e oe ona faʻagesegese le atinaʻeina o le retinopathy ma isi faʻafitauli faʻapitoa. I le nephropathy o le maʻisuka, o le aveina o Diabefarm e mafua ai ona faaitiitia le maualuga o le palatini i le urine.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le Diabefarm e na o na o gasegase ua naʻo le puipuia o le inisalini, ae e le lava mo le suka o le toto. O le maʻisuka ituaiga 2 e faʻafetaui nei manaʻoga i le 5 tausaga talu ona amata le faʻamaʻi. Faʻamaonia le leai o se hormone e mafai ona suʻe toto mo C-peptide poʻo insulin.

I taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina, e tatau ona faʻatagaina tapulaa mea taumafa: o se laulau e 9 poʻo le sili atu o le taumafa maulalo-gaʻo. E tatau ona faʻasese le selu ma faʻamapulaʻa meaʻai mai gaʻo meaʻai: pata, fualaʻau ma fua. E le gata i lea, o tagata gasegase e faʻaalia i taimi uma le gaioiga faaletino Afai o meaʻai, faʻamalositino, metformin ma Diabefarm i le mea pito i maualuga e le lava le faʻaitiitia o le suka, o le maʻisuka e manaʻomia ai togafitiga insulin.

Faʻasalaga faʻapitoa ma fuataga

I totonu o le resitala o vailaʻau, ua faʻamaonia le vailaʻau i ituaiga e lua: Diabefarm ma Diabefarm MV.

Eseesega o le laulauDiabefarmDiabefarm MV
Le faʻaaogaina o le mea galue i le totoI le taimi lava na maeʻa ai le taumafaina.E faasolosolo lava, i ni vaega laiti pe a faʻasaʻo le papa.
Tulaga lamatia o le hypoglycemiaMaualuga i itula muamua pe a uma ona ave le pulu.Faaitiitia ona o le leai o se maualuga o le maualuga o le gliclazide i totonu o le toto.
Faʻafitauli e maua ai le tutusa o le suka80 mg30 mg
Taimi o le taliainaO se fualaau e sili atu ma le 80 mg e tatau ona vaevaeina i le 2 atumaga.Soʻo se faʻaoga e faʻaalu i le aso.
Tulafono FaʻatagainaE leai ni mea e manaʻomia i luga o le laulau i totonu o faatonuga mo le faʻaaogaina.Mo le puipuia o mea lautele, o le laulau e tatau ona tumau pea, e le mafai ona ulaina pe solo.
Laʻau maualuga320 mg (4 papa)120 mg (4 papa)
Tau, siaki.109-129140-156
Aso faʻauma, tausaga23

O le masani masani (faʻasaʻo faʻafuaseʻi) o se faʻagasologa o le faʻamalolo, e faigata ona maua ile falemaʻi. E faigofie ona iloa le vailaʻau i se fua o le 80 mg.

O le Diabefarm MV e naʻo le 30 mg le fua. O se vailaau tuʻufaʻatasia poʻo se faʻasalaga tuʻufaʻatasia. O lenei fomu e faʻatagaina ai oe e faʻaititia le taimi o le puleaina ma le fualaau, faʻamalo le aafiaga faʻaleagaina o le mea galue i luga o le digestive tract, faʻaitiitia le aʻafiaga o aʻafiaga. E tusa ai ma faʻatonuga, o le faʻateleina o le gliclazide e tumau pea ona faʻaauau i le aso atoa talu ona ave Diabefarma MV. E tusa ai ma le maʻisuka, o le fualaau fou e sili atu ona itiiti le ono mafua ai le hypoglycemia nai lo lona muamua. Ua malilie fomaʻi ma fomaʻi, o suʻesuʻega ua faʻamaonia le lelei o le lautele o le gliclazide nai lo masani.

Faatonuga mo le faaaogaina

Latou te inu Diabefarm MV 30 i le taimi lava e tasi o le aoauli. Faatasi ai ma le amataga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona e faatulagaina lau meaʻai e tusa ai ma fautuaga a le fomaʻi: ia 'ai e le aunoa ma sina mea itiiti, aua nei faimalaga mea taumafa, tufatufaina atu gaʻo meaʻai i le gasologa o le aso.

Faʻafefea ona amata togafitiga:

  1. Po o le a lava le maualuga o le hyperglycemia, e amata Diabefarm i le 1 papalama o le 30 mg. Mo le 2 vaiaso e sosoo ai, o le faʻateleina o le tui e faʻasaina. O le taimi lenei e tatau ai ina ia mafai ai ona faʻaalia atoatoa le gaioiga a Glyclazide, ma o le tino e iai le taimi e faʻaaogaina ai i le fualaau faasaina.
  2. Afai e leʻi toe foʻi le suka i le masani, o le a oʻo i le 60 mg. E tusa ai ma iloiloga, o lenei fuataga e lava mo le tele o le maʻisuka.
  3. Afai e tatau ai, e mafai ona faasolosolo malie atu i le 120 mg (4 papa), ae leai.

I tagata matutua, o tagata gasegase e leai se faaletonu, e totogi e Diabefarm le maʻisuka malosi, o lea latou te le manaʻomia ai se fesuiaiga o fualaau. O le faʻaopoopoga ole fualaau o Diabefarm poʻo isi hypoglycemic agents e ave faatasi ai e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le mataituina e le aunoa o le kulukose o le toto, talu mai lea vaitau ua sili atu le lamatia o le hypoglycemia. O faatonuga mo le faʻaaoga e mafai ai ona tofia le vailaʻau faʻatasi ma metformin, acarbose ma inisalini.

Faʻaiʻuga o vailaʻau

O le mea sili ona lamatia o le aveina o Diabefarma o le hypoglycemia. O le tele o taimi, e tuʻuina atu ma faʻamaʻi masani e masani ai se tasi o loʻo maua i le maʻisuka: o le fefe, fiaai, maʻi tiga, vaivai, le fiafia poʻo le le fiafia, vevela.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suesue i le faafitauli o le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala fiafia - o le Endocrinology Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalosi e puipuia atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

O le mafuaʻaga o le hypoglycemia e mafai ona:

  1. O le maualuga o le fualaau faasaina po o lona pulega soofaatasi ma fualaau oona e tutusa lava: sulfonylurea, DPP-4 inhibitors, ma GLP-1 analogues.
  2. Mea sese i meaai paleni: fafagaina o meaai poʻo le faʻaitiitia faʻaitiitia o le aofaʻi o mea inu gaʻo e aunoa ma le faaitiitia i le taimi e tasi le fua o Diabefarm.
  3. Faʻafeiloaʻi ma isi vailaʻau e faʻatele ai le aʻafiaga o le gliclazide: antihypertensive, antifungal, anti-tuberculosis, hormonal, anti-inflammatory.

E pei lava o isi vailaau, Diabefarm e mafai ona faʻavevelaina ai faʻafitauli mama. Naua, manava, lagona o le vaivai i totonu o le manava e mafai ona aloese pe afai e te inuina fualaau faasaina i meaai, e pei ona fautuaina e faatonuga. E i ai foi se tulaga lamatia itiiti o allergies, e masani lava le vevela ma le vevela. Afai o se allergy e tupu i Diabefarm, o le tulaga tutusa o le tali atu i fualaau uma mai lenei vaega e maualuga.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le ava malosi, e mafai ai ona faʻaalia se tali tutusa. O le faʻaopoopoga lea i le tino o mea leaga o le ethanol, lea e faʻaalia ai i le ituaiga vomiting, faʻafitauli o le manava, faʻalauteleina le fatu, ma le pa'ū o le mamafa. O le tele o le ava malosi lea na onā, o le sili atu foi ona ogaoga o faailoga. O ia ituaiga tali e mafai ona atiaʻe i soo se taimi. Afai o le tuufaatasiga o le ava malosi ma Diabefarm e le afaina ai, e le o lona uiga o le isi taimi o le a leai ni faafitauli.

Le faʻatagaina o le Diabefarm

  • hypersensitivity i le gliclazide poʻo le faʻavae tutusa,
  • afaina o le tino poo le galuega o le faamaʻi,
  • tosoina o le intestinal absorption,
  • le vaitaimi o togafitiga o faʻalavelave faʻalavelave o le maʻisuka, manua ogaoga, mumu ma isi tulaga lamatia o le ola,
  • leukopenia
  • maʻitaga, hepatitis B,
  • gasegase ei lalo ifo o le 18 tausaga.

Faʻafefea ona suia

Diabefarm o se tasi o le tele o siama o le maʻi suka.O le uluai kopi na maua i Farani, o lona tau e 2-3 taimi e maualuga atu nai lo sauniuniga i totonu o le fale ma le tutusa lava. E le gata i lea, o genes o le Maʻisuka ma mea e tutusa ai Diabefarm o:

  • Glyclazide MV, MV Pharmstandard, SZ, Canon, Akos,
  • Golda MV,
  • Gliklada
  • Diabetalong
  • Glidiab MV,
  • Diabinax
  • Diatics.

E tusa ai ma iloiloga, o le sili ona lauiloa mai lenei lisi o uluaʻi Diabeton, faʻapea foi le Gliklazid ma Glidiab Rusia.

Analogs o le fualaau faasaina Diabefarm MV

O le analogue e taugofie mai le 2 rubles.

Gliclazide MV o se tapenaina o papa maʻa mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e faʻavae i luga o le mea e tasi o loʻo galue malosi i se fua o le 30 mg. Ua faatonuina mo le le lelei o meaai ma faamalositino. Gliclazide MV ua faʻasaina i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1 (o le insulin-dependent).

O le analogue e taugofie mai 10 rubles.

Glidiab o se tasi lea o mea sili ona aoga mo le gliclazide. O loʻo avanoa foi i le laulau, ae o le vateatea o le DV e sili atu i luga, lea e tatau ona mafaufau i ai ao le i amata togafitiga. O loʻo faʻaalia mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le le atoatoa o taumafa ma gaoioiga faaletino.

O le analogue e taugata tele mai le 158 rubles.

Lisi Rusia sauniuni mo togafitiga o le maʻisuka. Mea aoga: gliclazide i se fua o le 60 mg i le papa maa. O loʻo faʻaalia mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma mo faamoemoega faʻasolosolo.

O le analogue e sili atu le taugata mai 62 rubles.

Foafoa: Pharmastandard (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 191 rubles
  • Taofi. 3 mg, 30 pcs., Tau mai le 272 rubles
Glimepiride tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Glimepiride o se fualaau mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. Avanoa i le pepa o loʻo i ai le mea taua e tasi i se fua o le 2 i le 4 mg i le papa.

O le analogue e taugofie mai le 1 rub.

Foafoa: Ua faamaninoina
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. ma le MV 30 mg, 30 pcs., Tau mai le 128 rubles
  • Taofi. 3 mg, 30 pcs., Tau mai le 272 rubles
Tau faʻamaonia i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Diabetalong o se fualaau faasaina mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e mafua mai i le gliclazide i se aofaiga e 30 mg. O le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina i le le atoatoa o le aoga o gaioiga faaletino ma taumafa. E iai faʻamaoniga ma aʻafiaga i itu.

O le analogue e taugofie mai 83 ru.

Foafoa: Valenta (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • 5 mg tablets, 50 pcs., Tau mai le 46 rubles
  • Taofi. 3 mg, 30 pcs., Tau mai le 272 rubles
Glibenclamide tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Glibenclamide o se fualaau faʻatau Rusia taugofie mo le togafitia o le maʻisuka ma le mea e tasi o loʻo galue ai i le tuufaatasiga. O le tui e faalagolago i le matua o le maʻi ma le malosi o togafitiga mo le maʻisuka.

O se analogue e sili atu le taugata mai 180 rupu.

Foafoa: Sanofi-Aventis S.p.A. (Italia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 1 mg, 30 pcs., Tau mai 309 rubles
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 539 ru
Amaryl tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Amaryl o se togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2 i le ituaiga o laulau e fuafua mo le faʻaaogaina totonu. I le avea ai ma mea galue malosi, o le glimepiride e faʻaaoga i se fua o le 1 i le 4 mg. E iai faʻamaoniga ma aʻafiaga i itu.

O se analogue e sili atu le tau mai 10 ruuga.

Foafoa: Berlin-Chemie / Menarini Pharma (Siamani)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • 5 mg tablets, 120 pcs., Tau mai 139 rubles
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 539 ru
Tau mo Maninil 5 i falemaʻi faʻainitaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

O se fualaau faasaina mo le togafitiga o le maʻisuka e faavae ile glibenclamide (i le micronized form) i se fua faatatau o le 1.75 mg. O loʻo faʻaalia mo le faʻaaogaina o le maʻisuka ituaiga 2 (faatasi ai ma le le atoatoa o se meaai malosi).

O le analogue e taugata tele mai le 57 rubles.

Foafoa: Canonpharma (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai 186 rubles
  • Taofi. 4 mg, 30 pcs., Tau mai le 252 rubles
Canon glimepiride tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Glimepiride Canon o se tasi o fualaau aupito sili ona aoga mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e faavae i luga o le glimepiride i se mea faapena. Ua faatonuina mo le le atoatoa o le taumafa ma le gaioiga faaletino.

O le analogue e taugata tele mai 81 rubles.

Foafoa: Akrikhin (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 1 mg, 30 pcs., Tau mai le 210 ru
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 319 rubles
Tau faʻamafaʻailoga i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Canonpharma (Rusia) Glimepiride Canon o se tasi o fualaau aupito sili ona aoga mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e mafua mai i le glimepiride i se mea faapena. Ua faatonuina mo le le atoatoa o le taumafa ma le gaioiga faaletino.

O le analogue e taugata tele mai le 173 rubles.

Foafoa: Krka (Slovenia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Pusa 60 mg, 30 pcs., Tau mai 302 rubles
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 319 rubles
Gliclada tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Faʻavasega Slovenian sauniuni mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. I le avea ai ma mea galue, o le gliclazide e faʻaaogaina i se fua o le 30 pe 60 mg i le papa. E iai faʻamaoniga ma aʻafiaga e ono aʻafia ai.

Faʻataʻitaʻiga

O se mafuaʻaga o le lona lua o augatupulaga sulfonylurea. O lona uiga e faaopoopo i le faʻaitiitia o le suka, lea e maua e ala i le faʻateleina o le pulelasi o le inisalini e pulou peta i le pancreas, e fesoasoani tele e faʻalauteleina ai le lagona o gaʻo i le inisalini. O le tuiina o nisi o enzymes intracellular e tupu foi. O le taimi mai le taimi e 'ai ai i le amataga o le gaosiga o le inisalini e faʻaitiitia. O le fualaau faasaina e fesoasoani e toe faʻafoʻi le amataga o le siaki o le hormone ma paleni le aafiaga pe a uma ona 'ai. E faʻapena ai foʻi le setete o toto toto, ma faʻateleina ai lo latou gafatia.

Pharmacokinetics

O le faʻaaogaina e faia mai le gastrointestinal tract. O le maualuga o le faʻamoemoega pe a uma le 4 itula. Faʻafouina le gaʻo i le ate, e valu metabolites ua faia. O le afa o le ola e tusa ma le 12 itula. E mafua mai fatugaʻo i foliga o metabolites ma i se fesuiaiga e le suia.

Ituaiga 2 maʻisuka i tagata matutua.

Faʻaaogā foʻi e puipuia ai faʻafitauli faʻapitoa.

Contraindications

  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • Hypoglycemia,
  • Tetoacidosis o le maʻisuka
  • Laga o le tui,
  • O le gasegase i vaega,
  • Hepatic ma le le atoatoa ma isi faaletonu oa latou galuega,
  • Se talafaasolopito o le au
  • Aveina o fualaau faasaina.

Faʻasalaga

E mafai ona atiaʻe le hypoglycemia. O ona faʻaʻailoga: vaivaiga, pallor o le paʻu, lagona o le fiaaai, gasegase, vili, le iloa lelei, e oʻo atu i se paʻu. Ua aveese le mamanu e ala i le 'ai o meaai suamalie. Lelei ma ogaoga - tuiina o glucagon poʻo dextrose solution. A maeʻa ona maua e se tagata lona mafaufau, e tatau ona fafagaina o ia i mea taumafa i meaʻai. I le lumanaʻi, ia mautinoa e faʻatalanoa se fomaʻi mo le fetuunaʻi o le vailaau o vailaʻau.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina ua faʻaleleia:

  • pyrazolone fua,
  • antibacterial sulfonamide o fualaau faasaina,
  • salicylate,
  • togafitiga o le antifungal
  • coumarin anticoagulants,
  • peta blockers,
  • caffeine
  • cyclophosphamide,
  • phenylbutazone
  • chloramphenicol,
  • fluoxetine
  • H2 histamine faʻatoʻo poloka,
  • fibrates
  • anti-TB faʻamaʻi
  • leophylline
  • MAO ma le au ACE,
  • isi fualaau oona.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafai ona faʻavaivaia:

  • GKS,
  • estrogens ma proarchin,
  • alofaga
  • eseese ituaiga o togafitiga
  • poloka poloka o le televave o laina eletise,
  • chlortalidone
  • afaina
  • furosemide
  • danazol
  • tiamteren
  • faʻasolosolo
  • vaʻavaʻa
  • glucagon,
  • vevela vevela,
  • diphenin
  • isoniazid
  • morphine
  • rifampicin
  • suauu lithium
  • faʻaipoipo
  • tuufaatasia o vailaʻau estrogen-progestogen,
  • rifampicin.

E le manaʻomia le faʻaoga faʻapitoa faatasi ma sui peta-adrenergic blocking agents, gliclazide, acarbose, simetidine - hypoglycemia ma isi aʻafiaga leaga e ono tupu.

Faatonuga faapitoa

I le faagasologa atoa o togafitiga, e taua le faia soo o suʻega ma mataʻituina le tulaga o fatugaʻo, ate ma le tino atoa. Afai e tulai mai ni faʻalogona ogaoga, faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa. O le tagata maʻi e tatau ona iloa uiga o le hypoglycemia ma mafai ona tuʻuina atu fesoasoani muamua.

O mea nei e mafai ona taʻitaʻia ai le hypoglycemia:

  • anapogi
  • popole
  • suiga o taimi,
  • mamafa faaletino faamalositino,
  • nisi faʻamaʻi
  • ethanol, etc.

E mafai ona faʻaaogaina pills i se taimi faʻatasi ma se taumafa maualalo-kalori.

Faʻasologa o taotoga, o nisi faʻamaʻi o le natura masani ma le afaina, o le maʻitaga, e fautuaina e tuʻu atu le tagata maʻi i le inisalini.

E le tatau ona faʻaaogaina ma le Cimetidine. Faatasi ai ma Verapamil ma Acarbose, o le mataituina lelei o le tulaga manaomia.

Faʻailoaina naʻo luga o togafitiga!

Faʻaaoga i le laʻititi ma le matua

E le manaʻomia le faʻaaogaina e togafitia ai gasegase i lalo o le 18 tausaga le matua ona o le le lava o faʻamatalaga e uiga i le tali a le tino i le sulfonylurea.

E leai ni faʻamatalaga o le faʻasaina o tagata matutua. Ae ui i lea, e tatau ona tofotofoina i taimi uma ma mataʻituina ma le totoʻa o latou tino ma gaʻo toto. Afai ei ai se mea e le masani ai le tagata i le gaioiga o fatugaʻo ma le ate, ona le faʻamatalaina lea o Diabefarm.

Faatusatusaga ma analogues

O Diabefarm e tele ana faʻaoga tutusa i le tuufaatasiga ma meatotino. O le a aoga le mafaufau i ai mo faʻatusatusaga.

"Maʻisuka MV". Glyclazide-fualaau faasaina. Kamupani gaosi oloa - "Servier", Farani. O le tau e tusa ma le 300 rubles i le pusa. Faʻailoga faʻasaina ma se lisi o aʻafiaga i itu. Le fautuaina mo tagata matutua.

Diabetalong. O le tau e 120 rubles. Firm - Synthesis Acomp, Rusia. O se sulugatiti o sulfonylurea. O le vaega autu o le gliclazide. E umi se aafiaga.

Glidiab. O se mea e tutusa lelei. Mataupu a le kamupani Rusia "Akrikhin." Tau - mai le 140 rubles (60 papa). E maua le vailaʻau i se faʻaitiitiga. E faasaina i tamaiti, ma le alofa - i tagata matutua.

Gliclazide. Glyclazide faavae tuʻufaʻatatau. O kamupani e lua i Rusia na mafua mai le Ozone ma Pharmstandard. Tau - e tusa ma le 130 rubles (30 vaega). Malosiaga aoga tutusa, o se aafiaga talitutusa i vaitaimi o le umi ma le masini. E tupu o se gaoioiga masani, ma faʻaʻumiʻumi (faʻa-tasi i le aso). E le mafai e tamaiti ma fafine maʻitaga, le matutua - faʻamautinoa.

Maninil. Glibenclamide-faʻavae vailaʻau. Gaosia "Berlin Chemie", Siamani. O le tau e 120 rubles i le pusa o 120 pusa. O le tau sili ona taugofie. Ae peitai, e le o tagata gasegase e talafeagai. Lisi o faʻamaumauga o faʻatagaga i le ulufale mai: maʻitaga ma maitaga fafine, tamaiti.

Glyurenorm. Tau - mai 450 rubles. Faʻaalia le kamupani Eleni Beringer Ingelheim Ellas. O le mea autu o le glycidone, o le sulfonylurea gaioiga. O pusa e i ai sona aafiaga puupuu. E tele faʻamaʻiloga.

O le fesuiaiga i se isi vailaʻau e faʻataunuʻuina e se fomaʻi. E faʻasaina le faʻamaloilo o le tagata lava ia!

I se tulaga lautele, o lagona o le maʻisuka ma le poto masani i luga o vailaau e lelei. O se faʻamalosiaga malosi, o se vave gaioiga o gaioiga e matauina. Laititi faamatalaga e uiga i aʻafiaga i itu. E masani ona faʻaaoga i le metformin. Ole fualaau e le talafeagai mo nisi tagata.

Oleg: "Sa masani ona ou faatauina le Diabeton. Ona faaiʻu lea i le fale talavai, ma sa fautuaina au e taumafai Diabefarm. Na faʻamaonia e le fomaʻi e tutusa i latou i meatotino. Na foliga mai o le fualaau faasaina e sili atu ona aoga! E vave ona vevela le suka, ou te lagona le lelei, leai se mea e faalavelaveina. Ou te fautuaina. "

Eugene: "Sa masani ona matou togafitia ma Dabefarm mo ni nai masina. I le taimi muamua sa i ai nisi o aʻafiaga, aemaise lava i le manava. Na latou faasaʻo le metotia ma meaʻai, ma na vave ona faaleleia lo latou ola maloloina. I meatotino, o se mea aoga tele. Ou te fiafia e amata ona galue vave. "

Irina: "Sa masani ona ou nofo i luga o metformin, ona amata ai lea o ni faafitauli mai le maʻi. Na faatonuina e le fomai le Diabefarm. I le taimi muamua, na ou fefe ai o se fomaʻi Rusia - e leʻi faʻaogaina aʻu i le faʻatuatuaina o se fale gaosi fale. Ae na ia maua se avanoa. Sa ou popole i le leai o se aoga, o le aafiaga o papatusi e le sili atu le leaga nai lo tagata ese. O lenei la ua ou togafitia i latou. O le a le mea e faigofie - afai e maeʻa lenei fomaʻi i le fale talavai, ona mafai lea ona e ave le "Diabeton" poʻo se isi generic. E tutusa tutusa i latou. "

Valery: "Na faatonuina au Diabefarm. I le taimi muamua sa togafitia o ia, o mea uma na lelei. Na toe amata ona ia foaiina le toto - ua pa'ū le hemoglobin. Na vave ona alu atu le fomaʻi i se isi vailaʻau. E aliali mai ei ai aʻafiaga itu. E faigata ona ola i le maʻisuka. "

Denis: "Na ou suia mai fualaau sili ona taugata i le tagata Rusia ma gliclazide i le tuufaatasiga. O le a se mea e mafai ona ou fai atu ai: o se mea faigaluega lelei, taugofie, taugofie. Ou te leʻi matauina ni faʻafitauli matuia. I se isi itu, na amata ona sili atu le malosi. E faigofie ona faʻaaoga faatasi ai ma isi vailaau faʻamalolo. "

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faiga faʻavae o Diabefarma MV:

  • Faʻataʻotoga faʻamalo faʻamalolo: paʻu paʻu, lanu paepae ma se fulufulu lanu samasama, faatasi ai ma se faʻafefiloi ma se mea e lamatia ai (i se pepa pepa 1 pusa o le 60 pusa poʻo le 3 poʻo le 6 pusa paʻu o papa e 10),
  • Polokalame faasao faasao: oval biconvex, toetoe a paepae pe paʻepaʻe ma se fulufulu lanu-samasama, i itu uma e lua (o paʻu: i totonu o se atigipusa pepa pepa 5 pusa o 6 pcs., po o le 3, 6, 9 ato o le 10 pcs., po o le 5, 10 papa o 12 pcs., po o le 2, 4, 6, 8 faaputuga o 15 pcs.).

O pusa taitasi foi o loʻo i ai faatonuga mo le faʻaaogaina o Diabefarma MV.

Faʻavaeina o le 1 papa maʻa:

  • mea galue malosi: gliclazide - 30 poo le 60 mg,
  • vaega o fesoasoani: magnesium stearate, hypromelilose, diologide colloidal, cellulose microcrystalline.

Pharmacodynamics

Glyclazide - o le gaioiga galue a Diabefarma MV, o se tasi o vailaau oona o le hypoglycemic derived from sulfonylureas of the second generation.

O aʻafiaga autu o le gliclazide:

  • faaosofiaina o le faʻamalositino i le inisalini e ala i suauu β-valecreatic,
  • faateleina le faʻamalosia o le inisalini o le kulukose,
  • faateleina le maaleale o fusi lautele i le inisalini,
  • faaosofiaga o le gaoioiga o enzymes intracellular - muscle glycogen synthetase, muscle glycogen synthetase,
  • faaitiitia le vaeluaga mai le taimi o le 'ai e oʻo i le amataga o le puleaina o le inisalini,
  • Toe faʻafouina o le amataga o le faʻamalosia o le inisalini (o le eseesega lea i le va o gliclazide ma isi sulfonylurea o mea e maua ai, lea ei ai sona aafiaga i le taimi lona lua o le faasela),
  • faʻaitiitia i le faʻateleina o le faʻatonuina o le kulūkose.

I le faaopoopo atu i le afaina o le gaosiga o le gaʻo, o le gliclazide e faʻaleleia ai le microcirculation: e faʻaitiitia ai le faapipiiina o le platelet ma le faʻaaloalo, e puipuia le foliga mai o le atherosclerosis ma le microthrombosis, e faʻamaonia ai le permeability vascular, ma toe faʻafouina ai le soʻofaitolo fibrinolysis.

E le gata i lea, o le aʻafiaga o le vailaʻau e faʻaogaina i le faʻaitiitia o le lagona o le masini vailaʻau i le adrenaline ma faʻagesegese le amataina o le retinopathy o le maʻisuka i le tulaga e le o faʻateleina.

I le talaaga o le faaumiumi o le faʻaaogaina o Diabefarma MV i tagata mamai o le nephropathy, o loʻo i ai se faʻaitiitia o le mamafa o le proteinuria. E i ai sona aafiaga i le amataga o le manava o le inisalini, o le mea lea e le mafua ai le mamafa o le mamafa o le tino ma e le mafua ai le hyperinsulinemia, aʻo mulimuli i se meaai talafeagai i tagata mamaʻi ma le tele o meaʻai e fesoasoani i le paʻu o le mamafa.

Diabefarm MV, faatonuga mo le faʻaoga: metotia ma metotia

O le Diabefarm MV e faʻaalia i le tautala, i le taeao i le taimi o le taeao, 1 taimi i le aso. E fautuaina e foloina se laulau po o se afa laulau (pe afai e tatau ai, vaevaeina o se laulau ma se vailaau e 60 mg) atoa, e aunoa ma le pipiʻi pe taofi.

O le fualaau e filifilia taʻitasi, e faʻalagolago i faʻamatalaga o le maʻi, faʻapea foʻi ma le anapogi o le glucose ma le 2 itula talu ona 'ai.

Ole fua muamua o le aso ole faʻasologa (e aofia ai ma tagata matutua) e 30 mg, pe a tatau, i le lumanaʻi, e mafai ona faʻateleina le fua i se malologa a itiiti mai o le 14 aso. Ole maualuga ile dose e 120 mg i le aso.

O tagata e ave Diabefarm e mafai ona suia i Diabefarm CF.

E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma isi vailaau oona: insulin, biguanides poʻo inhibitors α-glucosidase.

Faʻaiʻuga

O le faʻaaogaina o Diabefarma CF i tua o se meaʻai e le lava po o le solia o le faʻatulagaga o siama e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o le hypoglycemia. O lenei maʻi e faʻaalia e le tiga o le tino, o le lagona lelava, ita malosi, le mautonu, fiaai, afu, popolevale, le mautonu, le fiafia, le mafai ona gauai atu, tolopoina le tali, atuatuvalega, le mautonu, lagona le mautonu, leai se loto pulea, , faʻasalaga, faʻasolosolo, faʻavevesi, leai se mafaufau, bradycardia, manava manava.

Isi mea leaga faʻalavelave:

  • (o le faʻalavelave o lenei maʻi ua faʻaitiitia i le fualaau oona ao 'ai), galuega lesepisaga ua le atoatoa (faʻalauteleina o gaioiga o le gasegase o le gasegase, gasegase o le cholestatic), o le gasegase o le gasegase,
  • hematopoiesis: thrombocytopenia, anemia, leukopenia,
  • afaina o le tino: mimilopapular fosh, urticaria, pruritus.

Tuua Lau Faamatalaga