Vaaiga Aoao o le 9 osofaiga ma le le maua o le toto toto

O le suauu mo le iloiloga o le setete ma le pulea o le glycemia ua fuafuaina e se masini faapitoa. O suʻega e faia i le fale, aloese mai le asiasi soo i le falemaʻi.

Ina ia filifilia le mea e manaʻomia, e tatau ona e faamasani i le ituaiga, uiga ma mataupu faavae o le galue.

Eseesega o meafaigaluega mo le fuaina

O mea e osofaʻi ai ma le le faʻaleagaina o fuataga e faʻaaogaina e pulea ai le suka. E faʻaaogaina i falemaʻi faʻale-fomaʻi ma o loʻo faʻaaogaina i le fale.

O le mita o le kulukose o le toto o se masini mo fuafaatatau e ala i le taufaʻailogaina o se tamatamailima po o isi nofoaga.

O le afifi o ata faʻaonaponei e aofia ai foi se masini pipisi, vaʻavaʻa ma se seti o faʻataʻitaʻiga. O glucometer feaveaʻi taʻitasi e ese ai lona faʻatinoga - mai le faigofie ona sili atu ona faigata. O le taimi nei i luga o le maketi o loʻo i ai tagata auʻiliʻili manino e fuaina le kulukose ma le cholesterol.

O le aoga sili o faʻataʻitaʻiga faʻaosoosoga e latalata i iuga saʻo. O le mea sese o le masini feaveaʻi e le silia le 20%. O afifi taʻitasi o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ei ai le tulafono patino. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma le lima, e faʻaaoga ai se vaʻa faapitoa.

O masini e leai ni osofaiga e eseese tekinolosi suʻesuʻe. O faʻamatalaga e tuʻuina atu e ala i faʻasalalauga, faʻamafanafana, ma le tonometric. O ia ituaiga masini e le saʻo tele nai lo le osofaia. O lo latou tau, e pei o se tulafono, e sili atu nai lo le tau o meafaigaluega faʻapitoa.

O faʻamanuiaga e aofia ai:

  • suega leai se aoga
  • leai se fesootaiga ma le toto,
  • leai ni faʻaopoopoga faaopoopo mo suʻega faʻataʻitaʻiga ma taʻavale,
  • o le faiga e le afaina ai le paʻu.

O meafaigaluega e fua ai mea e vaevaeina e le mataupu faavae o le galue i totonu o le photometric ma elekene. O le filifiliga muamua o le muamua glucometer o le augatupulaga. O loʻo faʻamatalaina ai faʻamaoniga ma le itiiti ifo o le saʻo. O fua e faia e ala i le faafesootai o le suka ma se vailaau i luga o se siaki faʻamau ma faʻapusatusaina ma faʻataʻitaʻiga faʻaleleia. O lenei ua le toe faatauina, ae mafai ona faʻaaogaina.

O mea eletise eletise e fuafua ai faailoilo e ala i le fuaina o le malosiaga oi ai nei. E tupu pe a fegalegaleai le toto ma se mea faapitoa i luga o lipine ma le suka.

Le mataupu faavae o le faʻaogaina o le masini

O le taʻiala o le faʻatinoina o le mita e faʻatatau i le metotia fua.

O suʻesuʻega faʻapitoa o le a matua ese lava mai le le faʻataʻitaʻiina o suʻega.

O le suʻesuʻega o le suka i totonu o se mea masani e faʻavae i se metotia kemikali. O le toto e gaoioi ma le fua o loʻo maua i luga o le faʻamaufaʻailoga.

I le auala photometric, o le lanu o le autu e auiliiliina. Faatasi ai ma le metotia eletise, o fua o se vaivaiga vaivai e tutupu. E mafua mai i le tali atu o le mafaufau i luga o le pepa.

O masini e leai ni osofaʻiga e fuaina le faʻatinoga e faʻaaoga ai le tele o metotia, faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga:

  1. Suesuega e faʻaaoga ai le vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le toto o le kulukose toto e gaosia ai le suka ma le toto maualuga e faʻaaoga ai le galu o le pulupulu. O faʻapitoa faapitoa e faia ai le mamafa. Ua lafoina pasese ma ua liua faamatalaga i se mataupu o sekone i numera malamalama i luga o le faʻaaliga.
  2. E faavae i luga o fua o le suka i totonu o le vai intercellular. O se masini faapitoa e leai ni vai e tuu i luga o le lima. O le paʻu e faʻaalia i se vaivaiga vaivai. Ina ia faitau iʻuga, ia aumai le tagata faitau i le masini.
  3. Suesuega e faʻaaoga ai le faʻasalalau o le infrared spectroscopy. Mo lona faʻatinoga, e faʻaaogaina se kiliva faapitoa, lea e faʻapipiʻi i le taligalu poʻo le tamatamailima. O le faʻaaoga lelei o le radiation IR e tupu.
  4. Faʻasologa o le Ultrasonic. Mo suʻesuʻega, e faʻaaogaina le ultrasound, lea e ulu atu i le paʻu i totonu o le paʻu i totonu o vaʻa.
  5. Falemaʻa. Faailoilo e fua i luga o le malosi o le vevela ma le faʻamalositino.

O ituaiga lauiloa o glucometers

I le asō, o le maketi e maua ai le tele o fuataga o fuataga. O mita o le kulukose toto i aso nei e eseese i foliga vaaia, taʻiala faʻavae, uiga faʻapitoa, ma, e tusa ai ma le tau. E tele faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e iai matala, faʻataʻitaʻiga o fuainumera, mafaufauga tele ma le gafatia e faʻaliliu atu faʻamatalaga i se PC.

AccuChek Active

AccuChek Asset o se tasi o mita sili ona taatele o kulukose toto. O le masini e tuʻufaʻatasia se mamanu faigofie ma le faʻamalosi, tele galuega ma faigofie o le faʻaogaina.

E taofiofia le faʻaaogaina o 2 pi. O laʻititi laʻitiiti: 9.7 * 4.7 * 1.8 cm O lona mamafa e 50 g.

E lava le manatua mo le 350 gaioiga, o loʻo i ai le faʻaliliuga o faʻamatalaga i se PC. A faʻaaogaina le suʻega o suʻega, o le masini e logoina le tagata faʻaaogaina se faailo leo.

O fua faʻatatau o faʻatulagaga ua fuafuaina, o faʻamatalaga "aʻo leʻi 'aulia taumafa" ua makaina. O le faʻaaogaina o le moliuila. Ole saoasaoa o le suʻega e 5 sekone.

Mo le suʻesuʻega, 1 ml o le toto ua lava. I le tulaga o le le lava o le toto sampling, e mafai ona faʻaaoga faʻaauau.

O le tau o AccuChek Active e tusa ma le 1000 rubles.

Kontour TS

O le eletise TC o se faʻataʻitaʻiga faʻatusatusa mo le fuaina o suka. O lona uiga faʻapitoa: o se pusa susulu mo taʻavale, o se faʻaaliga tetele e faʻapipii faʻatasi ma fua faʻatusatusa, o se ata manino.

O loʻo pulea e ni koni se lua. O lona mamafa e 58 g, laasaga: 7x6x1.5 cm. O suʻega e tusa ma le 9 sekone. Ina ia faia, e naʻo le 0.6 mm o le toto e te manaʻomia.

Pe a faʻaaogaina se faʻamaumauga fou, e te le manaʻomia le faʻapipiʻiina o code i taimi taʻitasi, o le fodu o le otometi.

O le mafaufau o le masini e 250 suega. E mafai e le tagata faʻaoga ona tuʻuina atu i latou i se komepiuta.

O le tau o Kontour TS o le 1000 rubles.

TasiTouchUltraEasy

VanTouch UltraIzi o se masini faʻaonaponei faʻaonaponei mo le fuaina o suka. O lona uiga tulaga ese o se mamanu lelei, o se lauulu ma le saʻo atoatoa o ata, o se avanoa talafeagai.

Tuuina atu i ni lanu se fa. O le mamafa e na o le 32 g, fua: 10.8 * 3.2 * 1.7 cm.

Ua manatu o se lomiga moni. Faia mo le faigofie ma le faigofie o le faʻaaoga, aemaise i fafo atu o le fale. O lona saoasaoa o le aasa e 5 s. Mo le suʻega, 0.6 mm o le suʻega e manaʻomia.

E leai ni galuega mo le fuafuaina o fuainumera ma faailoga. E i ai se mafaufauga tele - faleoloa e tusa ma le 500 fuataga. E mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga i se PC.

O le tau o OneTouchUltraEasy e 2400 rubles.

Fesoʻotaʻi OK

Diacon o se mita maualalo o le kulukose o le toto lea e tuufaatasia ai le faigofie o le faʻaaoga ma le saʻo.

E sili atu nai lo le lautele ma o loʻo i ai se lapisi tele. Faʻamaumauga o le masini: 9.8 * 6.2 * 2 cm ma le mamafa - 56 g Mo le fua, e manaʻomia le 0.6 ml o le toto.

Suʻega e 6 sekone. O faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia ai le fodu. O se tulaga tulagaese o le tau e le taugata o le masini ma ona mea taumafa. O le saʻo o le iuga e tusa ma le 95%.

O le tagata faʻaaoga e iai le filifiliga e fuafua ai le fuainumera o le faʻaaliga. E oʻo atu i le 250 suʻesuʻega e teuina i le mafaufau. Faʻamaumauga i luga ole PC.

O le tau o Diacont OK o le 780 rubles.

Mistletoe o se masini e fua ai glucose, mamafa, ma fatu. O se mea e ese ai i se kulumaga masani. E tuʻuina atu i ni ata se lua: Omelon A-1 ma Omelon B-2.

O le faʻataʻitaʻiga aupito sili ona lata mai ma sili atu le saʻo nai lo le taimi muamua. E faigofie lava ona faʻaaoga, e aunoa ma se faʻataunuʻuga.

I fafo, e talitutusa lava ma se tonometa masani. Fuafuaina mo tagata ei ai le maʻisuka ituaiga 2. O le fuataga e faʻatinoina e aunoa ma se osofaʻiga, o le eletise o le pulupulu ma le vascular tone ua suʻeina.

E talafeagai lelei mo le faʻaaogaina o fale, aua e tele. O lona mamafa o le 500 g, laasaga 170 * 101 * 55 mm.

O le masini e lua ituaiga o suʻega ma le manatua o le fua mulimuli. Faʻalēmata faʻafuaseʻi pe a maeʻa le 2 minute o le malologa.

O le tau o Omelo e 6500 rubles.

O afea e taua ai le fuaina o le suka toto?

I le maʻisuka, e tatau ona fuaina i taimi uma ia faailo.

O le siakiina o faailoilo e talafeagai i mataupu nei:

  • fuafua le aafiaga o gaoioiga faapitoa faapitoa i luga o le maualuga o le suka,
  • siaki le hypoglycemia,
  • puipuia le hyperglycemia,
  • faailoa le tikeri o le aafiaga ma le aoga o fualaau faasaina,
  • faailoa isi mafuaaga o le maualuga o le kulukose.

O maualuga o le suāuʻu e suia i taimi uma. E faʻalagolago i le fua o le liua ma le faʻamamaina o le kulukose. O le numera o suʻega e faalagolago i le ituaiga o maʻisuka, o le gasegase o le maʻi, togafitiga o togafitiga. Faatasi ai ma le DM 1, e fuaina fua aʻo lei ala i luga, aʻo leʻi 'aʻai, ma ao lei momoe. Atonu e te manaʻomia le puleaina o faʻamau.

O lana fuafuaga e pei o lenei:

  • saʻo pe a uma ona tulaʻi i luga
  • ao leʻi faia le taeao
  • pe a faia se inisalini e leʻi faʻaaogaina vave (e leʻi faʻaaogaina) - pe a uma le 5 itula,
  • 2 itula talu ona 'ai,
  • pe a maeʻa galuega faaletino, fiafiaga po o le toilalo,
  • ao lei alu i le moega.

I le maʻisuka ituaiga 2, ua lava le suʻe tasi i le aso pe tasi i aso uma e lua, pe afai e leʻo le togafitiga o le inisalini. E le gata i lea, o suʻesuʻega e tatau ona faia faʻatasi ma se suiga i meaʻai, masani masani, popolega, ma le fesuiaiga i se vailaau fou o le suka. O le maʻisuka ituaiga 2, lea e pulea e le maualalo o meaʻai ma le faʻamalositino, o fuataga e le taatele. O se polokalame faʻapitoa mo faʻamatalaga mataʻituina e faʻataʻitaʻiina e le fomai i le taimi o le maitaga.

Talosaga ata mo le fuaina o le suka toto:

E faʻapefea ona faʻamautinoa le saʻo o fua?

O le saʻo o se tagata e suʻesuʻe ile fale o se vaega tāua i le faagasologa o le puleaina o le maʻisuka. O aʻafiaga o le suʻesuʻega e aʻafia ai e le gata i le faʻatonuga tonu o le masini lava ia, ae faʻapea foʻi i le faʻatinoga, le lelei ma le talafeagai o fasi pepa o suʻega.

Ina ia siaki le sao atoatoa o le masini, e faʻaaogaina se faʻafoega faʻafoe faapitoa. E mafai ona e filifiliina le saʻo ole masini. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e fuaina le suka i se faasologa 3 taimi i totonu ole 5 minute.

O le eseesega i le va o nei faailo e le tatau ona eseese e sili atu ma le 10%. O taimi uma aʻo leʻi faʻatau se faʻataʻitaʻiga fou, ua faʻamaonia tulafono. E tatau ona latou fetaui ma numera i le masini. Aua nei galo e uiga i le aso faaiu o mea taumafa. O faʻamaumauga tuai o suʻega e ono faʻaalia ai le sese.

O se faʻataʻitaʻiga saʻo le suʻesuʻeina o le ki i faʻataʻitaʻiga saʻo:

  • tamatamailima e faʻaaogaina mo se faʻamatalaga sili atu ona lelei - o le toto totoga e sili atu i luga, soʻo, o taunuuga e sili atu ona sao,
  • siaki le sao o le meafaifaʻaili ma se faʻataʻitaʻiga faʻafoe,
  • Faatusatusa le numera i luga o le paipa i le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma le faʻamaumauga ua faʻaalia i le masini,
  • teu oloa faʻataʻitaʻi sao - latou te le taliaina le susu,
  • faʻaaoga saʻo le toto i le faʻamaufaʻailoga - o le aoina o mea e pito i luga, e le o le ogatotonu,
  • faʻaofi fasi pepa i totonu o le masini aʻo leʻi suʻeina
  • faʻapipiʻi siaki faʻataʻitaʻi ma lima malogo,
  • i le taimi o suʻega, e le tatau ona susunuina le 'upega tafaʻilagi - o le a taʻitaʻia ai i le le saʻo.

Sugar mita o se fesoasoani fesoasoani i le puleaina o le maʻisuka. E mafai ai ona e fuaina fua i le fale i se taimi faatulagaina. O sauniuniga talafeagai mo le suʻega, o le tausisia o manaʻoga o le a mautinoa ai le sili ona saʻo.

O fea mea e te mafaia e fuafua ai le kulūkose?

I lenei tulaga, tatou te manaʻomia se masini faapitoa mo le fuaina o le suka toto - o se glucometer. O lenei masini faʻaonaponei e matua faʻatusatusa lava, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina pe o se malaga e aunoa ma se faalumaina e le mafaamatalaina.

E masani lava ona i ai ni meafaigaluega eseese i le kulupu. O le seti masani o elemene e faia ai lenei masini e pei o lenei:

  • mata
  • fasi siaki
  • maa, po o pati,
  • ituaiga eseese.

Tagavai Suauu Lautele

Faʻafefea ona faʻaaoga i le fale?

O le glucometer o loʻo faʻatusalia ai tulafono faʻaaoga:

  1. Fufulu lima.
  2. A maeʻa lena, ona tuʻuina atu lea o se lau o loʻo faʻaaogaina ma se fasi siaki i totonu ole fusi o le masini.
  3. O se totoa o le cotton e susu i le ava malosi.
  4. O se pepa poo se ata foliga e pei o se mataua o le a faʻaalia i luga o le lau.
  5. O le tamatamailima o loʻo faʻaaogaina i le ava malosi, ona faia ai lea o se pu i le lau.
  6. O le taimi lava e aliali mai ai se mataua o le toto, e faʻaaogaina le tamatamailima i le vaega o le suʻega.
  7. O le a faʻaalia ai le numera.
  8. A uma ona faatulaga le iuga, e tatau ona lafoai le lau ma le fasi siaki. Ua maeʻa le faʻatulagaga.

E mafai faapefea e se tagata ona filifili saʻo se glucometa?

Ina ia aua nei faia se mea sese i le filifilia o se masini, e tatau ona e mafaufau po o le fea masini e sili atu ona saʻo e mafai ai ona e filifilia le suka toto i totonu o se tagata. E sili ona lelei le gauai atu i faʻataʻitaʻiga a na tagata gaosiga o loʻo i ai lo latou mamafa i le maketi mo se taimi umi. O mea nei o kesi mai atunuu gaosi oloa e pei o Iapani, Amerika ma Siamani.

Soo se glucometer e manatua mea e sili ona lata mai. O le mea lea, o le maualuga o kulukosesese e fuafua mo le tolusefulu, ono sefulu ma le ivasefulu aso. O le mafuaaga lena e taua ai le mafaufau i lenei tulaga ma filifilia se masini mo le fuaina o le suka toto ma le tele o manatua, mo se faataitaiga, Accu-Chek Performa Nano.

O tagata matutua e masani lava ona teuina ni api o talaaga pe a latou maua fua uma o fuainumera ua faamauina, o le mea lea e le taua tele se masini e tele sona mafaufauga mo i latou. O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaalia foi i se saoasaoa vave o le fuaina o fua. O nisi faʻataʻitaʻiga e le gata i faʻamaumauga, ae ia faia foi se faailoga e tusa pe na faia muamua pe a maeʻa foʻi taumafataga. E taua le iloa o le igoa o sea ituaiga masini mo le fuaina o le suka toto. O OneTouch Select ma Accu-Chek Performa Nano.

Faatasi ai ma isi mea, mo se faʻasalalauga faʻaeletoroni, e taua le fesootaiga ma se komepiuta, faafetai lea e mafai ai ona e faʻafeiloaʻi taunuuga, mo se faʻataʻitaʻiga, i lau fomaʻi. I lenei tulaga, e tatau ona e filifili "OneTouch".

Mo le meafaigaluega a Accu-Chek Active, e tatau ona faʻaogaina le faʻaogaina o se moli moli ao leʻi oʻo i samasama toto. Mo tagata e faʻalogo, o loʻo i ai ni masini e faʻamatala e uiga i taunuuga o fua o le kulukose ma se faʻaaliga faʻalogo. Latou te aofia ai ia lava ata e tasi o le "One Touch", "SensoCard Plus", "Clever Chek TD-4227A".

O le FreeStuyle Papillon Mini mita toto toto maualuga e mafai ona faia se tamai fusi lima. E na o le 0.3 μl o le paʻu toto e ave. A le o lena, o le tagata maʻi e sili atu ona faʻasolo atu. O le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga e fautuaina e le kamupani e tasi e pei o le masini lava ia. O lenei mea o le a faʻateleina ai le sao atoatoa o iuga.

Manaomia faʻapipiʻi faapitoa mo fasi pepa taʻitasi. O lenei galuega e iai le masini mo le fuaina o le suka toto "Optium Xceed", faʻapea foi le "Satellite Plus". O lenei fiafiaga e sili atu le taugata, ae i lenei auala e te le tau suia ia fasipepa i le tolu masina.

TCGM Symphony

Ina ia faia faʻamaoniga i lenei masini, e lua laasaga faigofie e tatau ona faia:

  1. Faʻapipiʻi se masini faʻapitoa i le paʻu. O le a ia fuafuaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.
  2. Ona faʻafeiloaʻi lea o taunuʻuga i lau telefoni.

TCGM Symphony Tipi

Gluco auala

O lenei mita moli toto e galue e aunoa ma se afaina. Paʻu sui suia le kilipa. E pipii i le talipupuni. E maua ai faitauga e ala ile ituaiga o leo, lea o loʻo faʻaalia i le faʻaaliga. E tolu taimi e masani ona aofia ai. I le aluga o taimi, ua suia le masini.

Gluco mita Gluco Tapeʻa DF-F

C8 MediSensors

O le masini e pei o lenei mea: o malamalama uila e pasi i totonu o le paʻu, ma o le eleni na te auina atu faʻamatalaga i le telefoni feaveaʻi e ala i le faʻaogaina o le wireless wireless Bluetooth.

Optical Analyzer C8 MediSensors

O lenei masini, lea e le gata o le toto toto, ae o le toto foi, e manatu e sili ona lauiloa ma masani. E pei o se tonometa masani:

  1. E faʻapipiʻi le ufi i le lima, pe a maeʻa le fuaina o le toto.
  2. O ia lava togafiti e faia i luma o le isi lima.

O le taunuuga o loʻo faʻaalia i luga o se laupapa eletise: faailoga o le mamafa, pulus ma glucose.

O le glucometer e leai se osofaʻiga o le Omelon A-1

E faʻapefea ona faia se auʻiliʻiliga i le fale suesue?

I le faaopoopo atu i le faigofie o le mauaina o fale o kulukose, o loʻo i ai foi se metotia falesuesue. O le toto e aveesea mai le tamatamailima, ma mai le vein e faailoa mai ai le sili ona saʻo. Lava le lima ml o le toto.

Mo lenei mea, e manaʻomia le saunia lelei o le tagata maʻi:

  • aua le 'ai i le 8-12 itula aʻo leʻi faia le suʻesuʻega,
  • i totonu o le 48 itula, ava malosi, o le caffeine e tatau ona vavaeeseina mai le taumafataga,
  • soo se vailaau faasaina
  • aua nei fufulu ou nifo i le paʻu ma aua nei faʻafefeteina le gutu i le mumu,
  • E aʻafia foʻi le faʻamaoni o le faitauga, o lea e sili ai le aua le popole pe tolopo le samoto toto mo se isi taimi.

O le a le uiga o le kulukose?

O le suka toto e le o taimi uma e le mautonu. I le avea ai o se tulafono, e fesuisuiai e faalagolago i nisi suiga.

Fua faatatau masani. Afai e leai se suiga i le mamafa, paʻu o le paʻu ma le fia inu pea, o le suʻega fou e faia i le sili atu i le tolu tausaga. E na o nisi tulaga i le tausaga mulimuli ane. Suauu toto i tamaitai i le 50.

Prediabetes state. E le o se faʻamaʻi, ae ua avea ma se taimi e mafaufau ai i le mea moni o suiga i le tino e le o tupu mo le lelei.

E oʻo atu i le 7 mmol / L o loʻo faʻaalia ai le vaivai o le kulukose. A maeʻa le lua itula i le maeʻa o le siva, o le faailoga e oʻo atu i le maualuga o le 7.8 mmol / l, ona manatu lea o le masani.

O lenei faʻamaoniga e faʻaalia ai le i ai o le maʻisuka i le tagata maʻi. O se taunuuga talitutusa ma le vaetamaina o le siva ua na o sina mea itiiti lava i le suka. Ae afai e oʻo le faailoga i le "11", ona faʻaalia manino lea e maʻi tele le maʻi.

Tuua Lau Faamatalaga