Angioflux "poʻo" Wessel Duet F ": o a eseesega ma e sili atu

O le gasegase o se maʻi matautia. E masani lava o le vavaeeseina o se tui toto e tau atu i le oti. O ia togafitiga e manaomia ai togafitiga vave. E tele fualaau oona e faʻaaogaina e avea o se puipuiga o le gaʻo. O se tasi o fualaau faʻamalosi ma sailia e faʻatau ai ituaiga togafitiga o le fualaau faasaina "Angioflux." O se tasi e igoa ia Sulodexide o loʻo faʻaaogaina lautele foi. O faʻamatalaga o tagata tomai faapitoa e uiga i vailaau i lenei vaega e mafai ona faʻalogoina sili atu ona lelei. Aua neʻi galo e tatau ona faʻaaoga uma vailaʻau pe'ā uma ona e suʻesuʻeina faatonuga mo le faʻaaogaina.

Faʻaalia o le vailaʻau o le Angioflux

O se vailaau e faʻalavelaveina ai le toto ma faʻasaʻo ai le faʻaalia o toto. E mafai ona e faʻatau i foliga o le capsule, fofo tui mo le pulega i se auala vavalalata ma intramuscularly.

O loʻo iai mea nei:

  1. Faʻasalalau ai le vavae ese o le va.
  2. E taofia ai le fausia o poloka i luga o le toto.
  3. Faaitiitia le pipiiina o toto i paʻu toto.
  4. Faʻateleina le faʻasalaga lipid.
  5. Faʻataʻitinoina le gaioiga o puipui tetele, faʻaogaina o microcirculation, faʻapea foʻi le tuufaatasiga o le toto.

O faʻamatalaga autu nei mo le faʻaaogaina e iloga:

  • Faʻaleagaina i vaʻa toto ei ai le maualuga o le lamatiaga, e aofia ai le osofaʻi o le fatu.
  • Taunuuga o le gasegase o le cerebral, e aofia ai se taimi umi o le faʻaleagaina o le cerebral, faʻapea foi ma se taimi e toe faʻafoʻi ai.
  • O le faiʻai o le faiʻai e mafua mai i le atherosclerosis, maʻi o le maʻisuka, o le faʻaosoosoina pea o le toto.
  • O le le atoatoa o le mafaufau e mafua mai i le faaitiitia o le atamai, o le solia o le vafealoaloai.
  • Faʻalavelave faʻafefe o le toto e fesoʻotaʻi ma le vavalalata pe maeʻa atoa o toto toto.
  • Faamai o veins o pito pito i lalo.
  • Faʻaleagaina le tuʻuina atu o le okesene, glucose i siama ma capillaries.
  • Faʻafitauli faʻapitoa i le Autoimmune, faʻatasi ai ma le faʻavaeina o fomaʻi i phospholipids.

E le faatagaina ona faʻaaoga i le i ai o mea nei:

  1. Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau.
  2. Le vaitaimi o le fanauina o se tamaititi.
  3. Faateleina le predisposition o le tino i le afaina.

Togafitiga e amata i se gaioiga o le injections, pe a mavae le 14 aso o le a tuʻuina atu i latou i le faʻafofoga tautala. E tatau ona faʻaaoga tasi i le ono masina.

I le taimi o le faʻaaogaina, o le siu, vomiting, paʻu o le paʻu, ma le manava o le manava o nisi taimi e tupu ai. A uma le iniseti, o se lagona mu, tiga, hematoma i luga o le nofoaga o le puncture atonu e aliali mai.

Uiga o le fualaau faasaina Wessel Douay F

O se sui o le antithrombotic o le faʻatonuga saʻo, toto faʻaopoopo toto. E gaosia i le ituaiga o kapaila e gaosia ai gelatin, faʻapea foʻi ma fofo mo le injections. O le mea galue malosi o se mea masani e maua mai le mucous membrane o le tootoo laiti o puaa.

O faʻamaoniga autu mo le tofiaina o lenei vailaʻau e:

  • Faʻaleagaina o le lagona popole o ipu o le retina, e aofia ai le faʻamaʻiina o fatu fatu fatu.
  • Faalavelave Cerebrovascular.
  • Puipuiga o fusi toto.
  • Faʻateleina pe faʻasalalauina le faʻaleagaina tele o le faiʻai.
  • Faʻaleagaina le afaina e mafua mai le faaleagaina o faiʻai.
  • O le gasegase o le loto e afua mai i le faaletonu poʻo le vaʻaia o vaa.
  • Le faʻavaeina o toto i paʻu o loʻo taofia ai le tafe toto.
  • Faʻasalaga o nai pito laiti o le faiʻai.
  • O faʻamaʻi faʻaalia e ala i le faʻaopoopoga o le toto.
  • Le faʻavaeina o vailaʻau faʻamaʻi i lipids faigata.

O faʻamaoniga o lenei meafaigaluega e aofia ai:

  1. Le uluaʻi tolu tausaga o le maʻitaga.
  2. O se uiga tele i le afaina lea e foliga mai e leai se mafuaʻaga pe i ai ni manuaga laiti.
  3. Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i mea o loʻo iai.

I le taimi o le faʻafeiloaʻiga, o aʻafiaga e le manaʻomia mai le faʻaogaina o meaʻai e mafai ona tupu, ma o loʻo i ai foi le avanoa e maua ai ni faʻafitauli o le tino i le paʻu.

Aʻo togafitia togafitiga faʻatasi ma lenei vailaʻau, ua fautuaina e le au atamamai le siakiina o faailoga o le coagulation toto. Avetaavale i luga o le auala e le afaina.

O le a le uiga tutusa

O fualaau o loo fesiligia o sui o le vaega lava e tasi o le falemaʻi. O loʻo i ai se tasi o mea galue malosi, faatasi ai ma le manatu lava lea e tasi, lea e faʻaalia ai le tulaga tutusa tutusa o le faʻaalia i le tino. E iai a latou faʻamatalaga lautele mo le faʻaaogaina, faʻasalaga faʻapitoa, toetoe lava tutusa tutusa ma le faʻamaonia, faʻaleagaina itu. O le mea lea, e mafai ona avea i latou e pei o ni tala tutusa lelei o le tasi i le isi, o le mea lea, pe a tatau ai, e mafai ona e suia se tasi mea faigaluega i le isi.

Faatusatusaga, eseesega, mea ma po o ai e sili atu ona filifili

O nei vailaau e toetoe lava leai se eseesega. E na o ni nai feeseeseaiga i le va oi latou:

  1. Auxiliary vaega. O le Angioflux, e le pei o lona itu, e le o aofia ai ni triglycerides. E taua tele mo le tino, o lea o Wessel Duet F. ei ai se avanoa iinei.
  2. Atunuu na afua mai. O le Angioflux o se vailaʻau faʻasaina, ma o le vailaʻau lona lua ua faia i Italia.
  3. Tau. O le tau o le Angioflux mo se afifi o le 50 capsules e tusa ma le 1800 rupu. O se fualaau faasaina ua faaulufale mai e sili atu le taugata - 2400 rubles mo le afifi lava e tasi.

E le o le faapea atu e sili atu le filifili mai nei meafaigaluega, e toetoe lava a tutusa lelei, o lea e mafai ai ona e filifilia se laina faʻapitoa. Latou te fesuiaʻi, ae e tatau ona manatuaina afai e le fetaui se tasi o fualaau, e maualuga le avanoa e le aoga le lona lua. I lenei tulaga, e tatau ona e filifilia se vailaʻau faʻatasi ma se mea e ese ai. O tapenapenaga o lenei vaega ua faʻamaonia e ala i faʻasalaga, o le mea lea, e le faʻatagaina le faʻatau tutoatasi. E naʻo se fomai tomai faapitoa e mafai ona faʻamaonia pe a maeʻa se suʻega atoa.

O le thrombosis o se maʻi ogaoga tele, e masani ona oʻo atu i le oti. O le mea lea, e tatau ona e faʻaeteete e uiga i lou tino, e le mafai ona faʻaalia. Faatasi ai ma se faʻamuamua i ia faʻamaʻi, e tatau ona faʻaauau ona faia suʻega, suʻe suʻega ma suʻe vailaʻau mo togafitiga puipuia.

Uiga o le Angioflux

Faʻataʻaga - Mitim (Italia). O le vailaʻau e maua i foliga o capsules ma se vaifofo mo le iniseti (faʻatautaia ma le totogia ma le intramuscularly). O le mea galue malosi o le sulodexide. O lenei vaega o loʻo faʻaalia ai galuega faʻapitoa. O lona metotia i le 1 capsule e 250 IU, i le 1 ml o le tali - 300 IU. E mafai ona e faʻatau mai vailaʻau i afifi o loʻo iai 50 capsule, 5 pe 10 ampoules (2 ml i le tasi).

O fualaau faasaina e fai ma sui o se vaega o mea e puipuia ai le tino, ae, e faaopoopo atu i le meatotino autu, o loo faaalia ai foi le tele o isi.

O le fualaau faasaina e fai ma sui o se vaega o mea tau tui, ae, e faaopoopo atu i ona meatotino autu, o loo faaalia foi i isi:

  • fibrinolytic,
  • antithrombotic,
  • faʻamalolo faʻatagaina
  • lipid-faaitiitia,
  • angioprotective.

O le vaega malosi o le fualaau faasaina (sulodexide) e faasino i glucosaminoglycans. E aofia ai le faʻafefiloi o vaega ninii e pei o le heparin, dermatan sulfate. O nei mea e maua mai le tino o manu. Ole vaega ole heparin e faʻaalia ai mea e pei ole antithrombin III, ona e iai lona faʻafesoʻotaʻi. O le vaega lona lua (dermatan sulfate) e faʻaalia i le gaioiga e tasi e pei o le heparin cofactor.

O le taofiofia o le fausiaina o paʻu toto e faavae i luga o le taofia o le X- ma Pa-mafuaʻaga o le totoina o le toto. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le malosi o le production o prostacyclin. O le faʻasalalau o le fibrinogen, i se isi tulaga, e faʻaititia. E faʻaalia se fibrinolytic: o le vailaʻau e fesoasoani e faʻaumatia ai manoa toto. O le faiga mo le faʻaaogaina o lenei faiga e faʻavae i luga o le faʻalauteleina o mea o loʻo i totonu o le plasminogen activator i totonu o vaʻa. Ae ui i lea, o le faʻatupulaia o le inhibitor o lenei polotini i le toto ua faʻaititia.

O le vailaau faʻasaina o loʻo faʻaalia ai foi se meatotino faʻasalaga. O le taunuʻuga talafeagai e maua i le toe faʻaleleia o le fausaga o puipui o toto toto. I le taimi lava lea e tasi, o le faʻamautuina o le toto o loʻo maitauina. O le vailaʻau e fesoasoani e toe faʻaleleia ai le natura masani o triglycerides. E le gata i lea, o le sulodexide e aafia ai le metabolism lipoid. I lenei tulaga, o le faateleina o le gaoioiga a lipoprotein lipase ua matauina. Faafetai i lenei vaega, o le malosi o le fetaui o peleti ma puipui o vaa e faaitiitia. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaitiitia le fua faatatau o le faʻavaeina o pupuni toto.

O le gaioiga o le fualaau faasaina "Angioflux"

O fualaau faasaina e mafua mai i vailaau e tineia tui. E taʻua o se heparinoid. E iai le antithrombotic, angioprotective, hypolipedimic ma le fibrinolytic i luga o le tino. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai se gaioiga malosi mai le mucous membrane o le tootoo laitiiti o povi.

Faailoga ma le faʻailoga

O vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina mo ituaiga eseese o le angiopathy, lea e ogatasi ma se faʻaopoopoga faateleina o le thrombosis. Lafo e faamaonia lelei mo faalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular, i le vave amata pe a maeʻa suʻesuʻega o le mafaufau ma le fatu. E masani ona faʻaaogaina i le encephalopathy, e mafua ai le toto maualuga ma le maʻisuka. I le tulaga o le thrombosis loloto, e mafai foi ona faʻaaoga Angioflux.

Faʻafitauli ma aʻafiaga o itu

O le fualaau o le vailaʻau e faalagolago i le ogaoga o le faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma uiga o le tagata maʻi. I le tele o tulaga, o le vailaʻau e faʻaaogaina i le vavalalata (2 ml i le aso).

O aʻafiaga e mafai ona mataituina mai le masini vai. Latou te aliali mai i le faʻalavelave tiga, afu, ma le vomia. I le nofoaga o inisiua, o se tali e mafai ona tupu i foliga o le mumu ma le sasaina. A o togafitiga, e tatau ona e pulea le totogulogram toto. O aʻafiaga faapena e mafai ona tupu ma le faʻaaogaina o Sulodexide. O le tau o le fualaau faasaina "Angioflux" e tusa ma le 1500-2500 rubles.

Wessel Douai F

O vailaʻau e faatatau lea i faʻataʻitaʻiga faʻamaonia faʻataʻitaʻi. O le tau e tusa ma le 2500 rubles. O le vailaʻau o loʻo maua i piliki-kalaupapa gelatin capsules. O le mea autu i le tuufaatasiga o le vailaʻau o le sulodexin. O le vailaau e maua ai antithrombotic, antiprotective ma fibrinolytic aafiaga. O vailaʻau e faʻaaogaina mo le angiopathies, pe a iai se vailaau faʻapipiʻi i le faʻavaeina o toto. E le gata i lea, o se fofo ua faʻamaonia mo le faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi, le maʻi suka, cerebrovascular accident.

O faʻamatalaga faʻamatalaina o Sulodexide e sili ona lelei mo le puipuia ma le togafitiga o thrombophlebitis.

Sulodexide

O pusa e aofia i le hematotropic ma le supagulant agents. O loʻo faʻaaogaina mo ituaiga uma o faʻamaʻi, lea eoʻo mai faatasi ma le fausiaina o fusi toto, maʻi o le maʻisuka. Faʻapitoa foʻi mo faalavelave faʻapitoa o cerebrovascular. O vailaʻau e tatau ona tautala faʻamaonia (tasi pe lua capsules).

E pei lava ona faatonuina e le fomaʻi e tatau ona faʻaaoga le fualaau faasaina "Sulodexide". O faatonuga mo le faʻaaogaina e tatau ona suʻesuʻeina aʻo leʻi amataina togafitiga. E le faʻaaogaina se vailaʻau mo diathesis leʻo, lea e maua ai le solia o le toto. E faʻaseseina ia laulau i le taimi o le maitaga ma le lactation.

Pepa o le faʻamalolo, faʻasologa faʻavae ma tau i falemaʻi a Rusia

Wessel Douai F, faʻapitoa foi ma le taugofie o analogues, o loʻo faia i le tele o fualaau o vailaʻau: fofo faʻasalalau, capsules (e le o gaosia i totonu o laupepa).

FomaʻiFofo (faʻafefete)Pepa Faʻamau (tautala)
Wessel Douai FYellowde shade i tioata enaena ampoules, in / in, in / m applicationGelatin alalaupapa, piliki mumu, tumu i paʻu paʻepaʻe sinasina.
AngiofluxYellowish, mo le vevesi, tui i totonu o intramuscular, i ampoules.Oval, mumu, i totonu - se faʻamalologa paʻepaʻe.
FragminMo iv, s / c pulega, lanu, lanu samasama. O loʻo faia i ampoules, syringes faʻamalosi, vailaʻau faʻasaʻo.
EnixumMo s / c, i / i le faʻaofiina o se tui tui tioata.
FaʻailoaMo le faʻafoega, faʻatumu le tui.
ZiborI tui tui na faʻaaogaina mo le tui.
FlenoxI faʻamaina tioata mo le faʻafoega.

O le tele o analogues o loʻo faia i ni vailaʻau faigofie e mafai ona faʻaaogaina, lea e te le manaʻomia e tuʻu ai le ea.

Faʻaaliga i fomaʻi ma tagata gasegase e uiga i le filifiliga o analogues a Wessel Douay F

O se vailaʻau faʻamaoni faʻamaoni e mafai ai ona sui fomaʻi togafitiga taugofie. Wessel Douay F. E faʻamaonia lea i le iloiloga o tagata tomai faapitoa ma tagata na togafitia togafitiga ma fualaau:

Wessel Douai F ua faʻatūina ia lava e avea o se vailaau faʻamaonia e faʻapipiʻi ai antithrombotic ma mea faʻamalosi. O loʻo maua tala tutusa o fualaau muamua. E tutusa a latou meatotino, ae iai o latou lava uiga, faʻamaoniga mo le faʻaaogaina.

Tuua Lau Faamatalaga