Glucometer i luga o le lima: o se masini e leai se osofaʻiga mo le fuaina o le suka toto

Glucometers o masini feaveaʻi ia e faʻaaoga e fuafua ai le maualuga o le glycemia (toto suka). O ia faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatino i le fale ma i totonu o suʻesuʻega. I le taimi nei, ua tumu le maketi i se fuainumera tele o masini o le Rusia ma fafo mai fafo.

O le tele lava o masini e faʻapipiʻiina i vaega o suʻega mo le faʻaaoga ma toe suʻesuʻeina le toto o le tagata maʻi. Glucometers e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga e le o faʻasalalau ona o la latou tau maualuga, peitaʻi e faigofie tele ona faʻaoga. O loʻo mulimuli mai o se aotelega o mita le maualuga o le kulukose o le toto.

O lenei masini o se mamanu atoatoa lea e mafai ona fua tutusa le mamafa o le toto, fatu o le fatu ma le suka o le toto. O le Omelon A-1 e galue i se auala e leai se osofaʻiga, o lona uiga, e aunoa ma le faʻaaogaina o sikola faʻataʻitaʻiga ma se puʻupuʻu tamatamailima.

I le fuaina o le tumutumu o le toto ma le diastolic, o le taamilosaga o le mamafa o le mamafa o le taamilosaga e ala mai i le ogatotonu, lea e mafua mai i le faamatuu ese o le toto i le taimi o le faavaivaia o le fatu maso, ua faaaogaina.

I lalo o le aafiaga o le glycemia ma le inisalini (o le hormone o le pancreas), o le leo o le toto toto e mafai ona suia, lea ua fuafuaina e Omelon A-1. O le iuga mulimuli o loʻo faʻaalia i le lau o le masini feaveaʻi.

O le toto o le kulukose o le toto e leai se osofia e malosi i le pati ma maʻa maʻa.

Omelon A-1 - o le tagata suʻesuʻe sili ona lauiloa Rusia lea e mafai ai ona e fuafuaina fuaʻau o le suka e aunoa ma le faʻaaogaina o le toto onosai

O le masini e iai vaega nei:

  • faailoga o le toto toto (mai le 20 i le 280 mm Hg),
  • glycemia - 2-18 mmol / l,
  • o le vaega mulimuli e tumau pea i le manatuaina,
  • o le i ai o mea sese o le faasino igoa ao faagasolo le faagaoioiga o le masini,
  • le faʻaaogaina aunoa o faailoga ma le tapeina o le masini,
  • mo le fale ma le aoga,
  • o le fuainumera o le fuainumera o fuainumera o le mamafa e oʻo atu i le 1 mm Hg, o le fatu - e oʻo atu ile 1 i le minute, suka - e oo atu i le 0.001 mmol / l.

O le mita o le kulukose o le toto glucose, e le o le osofaʻi, o loʻo galue i luga o le mataupu faavae a le Omelon A-1 muamua. O le masini e faʻaaogaina e fuafua ai le toto maualuga ma le suka i le toto i tagata soifua maloloina ma tagata gasegase i le maʻisuka e le o le insulin. O le faʻamalosia o insulin o se tulaga lea o le a faʻaalia ai le le saʻo o taunuʻuga i le 30% o mataupu.

Faʻavae o le faʻaogaina o le masini e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga:

  • o le tele o faailo o le mamafa e mai i le 30 i le 280 (o se mea sese ile 3 mmHg ua faatagaina),
  • laina o le fatu - 40-180 i minute uma (o se mea sese o le 3% ua faatagaina),
  • faailoga o suka - mai le 2 i le 18 mmol / l,
  • i le manatua na o faailoga o le fua mulimuli.

Ina ia iloa ai, e tatau ona tuu le paʻu i luga o le lima, e tatau ona "tilotilo" le paʻu i le alofilima o le lima. Ufiufi faataamilo le lima ina ia oʻo i le pito o le paʻu 3 cm i luga ae o le tulilima. Faʻamau, ae le fufusi, a leai o le a faʻaseseina ia faailoga.

Taua! Aʻo lei faia ni fua, e tatau ona e taofi le ulaula, inu ava malosi, faamalositino, taʻele. Fuaina i se tulaga le mautonu.

A maeʻa le "START", ona amata loa lea ona tafe le ea i totonu o le paʻu. A maeʻa le ea, o le a faʻaalia i luga o le lauulu le faʻamalositino ma le diastolic.

Mo le fuafuaina o faailoga o le suka, o le mamafa e fuaina i le lima tauagavale. Ma le isi, o faʻamaumauga o loʻo teuina i le mafaufau o le masini. A maeʻa ni nai minute, ona ave lea o fua i le lima taumatau. Ina ia vaʻai iʻuga, ia lolomiina le "SELECT" button. Le faasologa o faailo i luga o le mata:

  • Hiona i le itu tauagavale.
  • Hiona i le itu taumatau.
  • Loto o le fatu.
  • Glucose values ​​i mg / dl.
  • Sugar level i mmol / L.

Vailaʻau maʻoti o le maʻisuka

O se tagata suʻesuʻe e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e fuafuaina le maualuga o le glycemia e aunoa ma ni paʻu paʻu. O lenei masini e faʻaaogaina eletiseka, faʻamalosi eletise ma faʻavavela. O le atunuu na mafua ai Isaraelu.

I foliga vaaia, o le suʻega e pei o se telefoni faʻaonapo nei. O loʻo i ai se faʻaaliga, o se taulaga USB e alu mai le masini ma se masini kilipa e faapipii i le talipupuni.

E mafai ona faʻafetaui le suʻega ma se komepiuta ma molia i le auala lava e tasi. O lea ituaiga masini, lea e le manaomia ai le faaaogaina o fasi siaki, e taugata tele (tusa ma le 2 afe tala).

E le gata i lea, e tasi i le 6 masina, e tatau ona sui le kilipa, i le 30 aso uma e toe fai ai le suʻega.

TCGM Symphony

O lenei faiga faʻafesoʻotaʻi mo le fuaina o le glycemia. Ina ia mafai e le masini ona fuafua fua o fua o le kulukose, e le tatau ona faʻaaoga pulu faʻamalositino, taofi se sulu i lalo o le paʻu ma isi faʻalavelave faʻalavelave.

Glucometer Symphony tCGM - faʻasologa o faʻamaʻi pipisi

Aʻo le i faia le suʻesuʻega, e tatau ona saunia le pito i luga o le siama (o se ituaiga o peʻa). E faia lenei mea i le faʻaaogaina o le Uluai sauni. E aveesea e le masini se vaega o le paʻu pe a ma le 0.01 mm i se tamai vaega e faʻaleleia le tulaga o lana eletise eletise. E le gata i lea, o se masini faʻapitoa faapitoa e faʻapipiʻiina i lenei nofoaga (e aunoa ma le solia o le saʻo o le paʻu).

Taua! O le faiga e fua ai le maualuga o le suka i le gaʻo i lalo o le gaʻo i nisi taimi, e tuʻuina atu faʻamatalaga i le mataʻituina o le masini. E mafai foi ona auina atu tali i telefoni feaveai i le polokalama Android.

O le tekonolosi fou o le masini e faʻavasega ai o ni auala e sili ona manava e fua ai fua o suka. O le faʻaogaina o le tamatamailima o loʻo faʻaalia pea, ae o le manaʻomia mo le suʻeina o fasipepa e mou atu. E le faʻaaogaina iinei. O se faʻauiga faifai pea ma le 50 suʻega faʻataʻitaʻiga ua faʻaofiina i totonu o le masini.

Faʻamaumauga faʻapitoa o le mita:

  • o le taunuuga e iloa i le 5 sekone,
  • o le toto manaomia o le 0.3 μl,
  • 2,000 o faʻamaumauga aupito lata mai e tumau pea i le faʻamatalaga o le taimi ma le aso o le suʻesuʻega,
  • le mafai ona fuafua le aofaʻi o faʻamaumauga,
  • galuega e faamanatu ai oe e ave se fua,
  • le malosi e seti ai faʻamatalaga mo se tulaga e taliaina e le tagata lava ia, o iuga i luga ma lalo e tuʻuina mai ma se faʻamaoniga,
  • e vave logoina e le masini o le lipine faʻatasi ma le suʻega o le suʻega o le a muta le umi,
  • lipoti mo se komepiuta a le tagata lava ia ma le saunia o kalafi, pupuni, ata.

Accu-Chek Mobile - o se masini feaveai e galue e aunoa ma ni suega

Dexcom G4 PLATINUM

American non-invasive analyzer, o lana polokalama e faʻaoga i le faʻaauau pea ona mataʻituina faʻamaoniga o le glycemia. E le faʻaaogaina e ia ni fasi siaki. O se masini faʻapitoa e faʻapipiʻi i le eria o le paʻu o le abdominal tua, lea e maua ai faʻamatalaga i le 5 minute ma tuʻuina atu i se masini feaveaʻi, e foliga tutusa i foliga o le MP3.

O le masini e faʻatagaina ai e le gata ina logoina se tagata e uiga i faailoilo, ae ia faʻamaonia ai foi e sili atu i le masani. O faʻamaumauga e mafai ona lafoina i se telefoni feʻaveaʻi. O loʻo faʻapipiʻiina se polokalame i luga o lea faamaumauga e faamaumau ai taunuʻuga i le taimi moni.

E faʻapefea ona faia se filifiliga?

Ina ia filifili se glucometer talafeagai e le faʻaaogaina ni suʻega mo suʻesuʻega, e tatau ona e gauai atu i faailo nei:

  • O le saʻo o faʻamaumauga o se tasi lea o mataupu sili ona taua, talu ai o faʻataʻitaʻiga sese e taʻitaʻia ai togafitiga sese.
  • Faʻafeiloaʻi - mo tagata matutua, e taua tele i le tagata suʻesuʻe le i ai o galuega talafeagai, faʻamanatu atu ia te oe le taimi na faia mo fuataga, ma faia le aunoa.
  • Malosiaga o le mafaufau - o le galuega o le teuina o faʻamatalaga muamua o loʻo manaʻomia tele i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.
  • Fua o le auiliiliga - o le mea itiiti ma le mama o lona mamafa, o le sili atu foi lea ona faigofie le felauaiga.
  • Tau - o le tele o tagata e le o ni faʻamalositino e osofaʻia le tino, ei ai se tau maualuga, o lea e taua ai le taulai atu i tulaga tau tupe a le tagata lava ia.
  • Faamautinoaga o le tulaga lelei - o se vaitaimi umi o le tusi faamaonia e taua o se itu taua, talu ai o mea taugata o taugata ia.

O le filifiliga a tagata auiliili e manaʻomia ai se taʻiala taʻitasi. Mo tagata matutua, e sili atu ona lelei le faʻaaogaina o glucometers ei ai a latou lava galuega e pulea ai, ma mo tagata talavou, oi latou ua faʻapipiʻiina i luga o le interface USB ma faatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi i mea nei. O tausaga taʻitasi, e faʻalelei atili ai faʻataʻitaʻiga, faʻaleleia le faʻatinoga ma faʻateleina le mafai ona filifili masini mo le faʻaaogaina patino.

9 pito sili ona le lelei o le glucometer designs | Evercare.ru | Tala Fou ma mea tutupu mai le lalolagi o telemedicine, moa, fomai ma masini

| Evercare.ru | Tala Fou ma mea tutupu mai le lalolagi o telemedicine, moa, fomai ma masini

Talu ai nei, sa matou lolomiina se tusi i luga o le maketi o le uluai masini faapisinisi e le o le osofaia, lea na tosina mai ai le tele o le au faitau.

O le atinaʻeina o le Cental Medical Cnoga e faʻatagaina ai oe e puleaina le maualuga o le suka e aunoa ma le manaʻomia mo se faʻaogaina o tamatamailima mo le samasama toto.

O le masini a lenei kamupani, lea e foliga tutusa ma le sosolo masani o le osofaʻi o foliga, faʻaaogaina se metotia faʻaleleia e fua ai le maualuga o le suka e ala i le matauina o suiga lanu o le tamatamailima o le tagata.

Ae e le na o le pau lea o le mea na tupu mo le tupu o le maketi mo le le mafai ona osofia le maualuga o le suka i le toto, ma na matou filifili e faʻalauiloa atu oe i isi atinaʻe atinaʻe lea e sili atu pe itiiti foi le vavalalata i le faʻatau pisinisi.

O le malosi o le suka malosi

O le siaki o le kulukose o le toto GlucoBeam, e faʻaaogaina ai tekinolosi Mataʻutia Raman Spectroscopy, o loʻo atinaʻe e le Kamupani RSP RSP. O lenei masini e mafai ai le fuaina o le faʻaogaina o vailaʻau i totonu o le vai faʻapipiʻi e ala i le paʻu.

O nisi o molelaʻau, e pei o le kulukose, e aʻafia ai se fafie laser o se uili o le galu faapitoa e faʻaaoga e lenei masini feaveaʻi i auala eseese. I le faʻaaogaina o le Raman spectroscopy, e mafai ona e suʻeina le malamalama ua salalau solo mai se faʻataʻitaʻiga na faitauina e le masini ma fuafua le numera o molekome i totonu o le faʻataʻitaʻiga. I.e.

ua lava mo le tagata maʻi ona tuu lona tamailima i totonu o le pu na saunia mo lenei mea i le masini, faatali mo sina mea ona vaai lea i le taunuuga i lana atamai.

O lenei kamupani ua uma ona faʻaalia le faagaoioia o lona manatu mo le fuaina o le toto toto ma, e tusa ai ma sui o le kamupani, ua fuafua nei e faʻaaogaina i le matātā o faʻamaʻi pipisi ma le gaosia o le tino. RSP o loʻo taitaia nei suʻesuʻega faʻapitoa i le University Hospital Odense (Tenimaka) ma suega tutusa i Siamani. A faʻasalalau le suʻega, e le lipoti mai e le kamupani.

O le isi faʻataʻitaʻiga o le Israel GlucoVista, lea e faʻaaogaina tekinolosi infrared e fua ai le maualuga o le suka. O nisi o kamupani atinaʻe ua uma ona latou taumafai i lenei auala, ae leai se tasi oi latou na mafai ona ausia se taunuuga lea na fetaui ai fua ma fuafaatatau o le saʻo ma le toe faia.

Peitai, o Isaraelu, o loo finau faapea oa latou masini e matua tauva. O lenei masini faʻafomaʻi (GlucoVista CGM-350), o loʻo faʻaauau pea ona atinaʻe, o se mea e mafai ona vaʻavaʻai e mataʻituina e pei o le siakiina o le maualuga o le suka ma fegalegaleaiga ma se telefoni po o se papa.

O le taimi nei o lenei masini o loʻo faʻataʻitaʻiina i nisi o falemai Isaraelu ma e le o avanoa e faʻauʻu tagata faʻatau.

Vaʻaia faʻamalolo e puipuia ai le maualuga o le suka

O le isi kamupani Isaraelu, Integrity Applications, lea na fai mai foi o ia o se paionia i lenei matata, na ia fatuina GlucoTrack - o se masini e foliga tutusa ma se sosolo o le pulse ma lona lagona, lea e faapipii i le talipupuni.

O le mea moni, o le mataupu faavae o le glucometer e ese lava, e faʻaaogaina tolu tekonolosi eseese i le taimi e tasi - faʻamalosia o le ultrasonic ma le electromagnetic radiation, faʻatasi ai ma faʻamalamalamaga o le vevela ina ia fua le maualuga o le suka i totonu o le toto o loʻo pasia le urine.

O faʻamatalaga uma e lafoina i se masini e pei o se telefoni, lea e mafai ai e oe ona vaʻai i le taunuuga o loʻo i ai nei, faʻapea foi le iloiloga o faiga e ala i le matamataina o fuataga mo se vaitaimi. Mo tagata o loʻo i ai faafitauli faʻaaliga, e mafai e le masini ona faʻaalia le fua o le fua.

O taunuʻuga uma e mafai foi ona sii mai i se masini i fafo e faʻaaogaina ai se laugatasia USB cable.

E na o le tasi le minute e alu ai se masini e ave ai se fua.

Ua uma ona maua e le kamupani le faatagaga mai pulega a Europa (EC Mark) ma e mafai ona faatauina i Isaraelu, o Baltic, Suitiselani, Italia, Sepania, Turkey, Ausetalia, Saina ma le tele o isi atunuu.

Fuafuaina o le suka toto i le suʻeina o le afu

Saienitisi a saienitisi mai le Iunivesite o Texas i Dallas (ISA) i se foliga o se taulima e mafai ai ona mataituina pea le maualuga o le suka, cortisol ma le interleukin-6, e iloiloina ai le afu o le tagata maʻi.

O le masini e mafai ona galue i lenei faiga mo le vaiaso, ma mo fuataga o le mea e manaomia e naʻo le pito maualalo o le afu o loʻo i luga o le tino o le tagata e aunoa ma se faʻaosoosoina atili.

O le masini, ua fausia i totonu o le masini e mafai ona gaosia i luga o le lima, e faʻaaoga ai se gel faapitoa i lana galuega, lea e tuʻu i le va o le paʻu ma le paʻu. Talu ai e faigata le suʻeina o le vevela ma e mafai ona fesuisuiai ona faʻavae, o lenei gel e fesoasoani e faʻasaoina mo nisi fuataga lelei.

Ona o lenei mea, e le sili atu i le 3 μl o le afu e manaʻomia mo fua saʻo.

Manatua na mafai e le au saienitisi Texas ona taulimaina faafitauli ogaoga e fesootaʻi ma le auiliiliina o le afu o le afu - o se vaega itiiti o le vai mo le auiliiliga, afaina o le afu ma le eseesega o le tuufaatasiga ma le pH, ma isi.

I le taimi nei, o lenei masini o loʻo i le vaega faʻataʻitaʻi ma e le fesoʻotaʻi atu i se telefoni. Ae i nisi faʻaleleia, o le a mautinoa lava le faʻaliliuina atu o fuainumera uma o fuataga i le talosaga i luga o le telefoni mo le auʻiliʻiliga ma le faʻaaliga.

O loʻo faʻatinoina e se saienitisi se isi galuega faʻapitoa mai le Iunivesite a le Setete o Niu Ioka (Amerika), o loʻo atinaʻeina se lagona lelei mo le mataʻituina o toto toto i le taimi o le faamalositino.

O se pepa pepa e faapipii i le paʻu ma faʻaputuina le afu i totonu o se vaituloto faapitoa, ma ua liua i le eletise eletise e faʻamalosi ai le biosensor, lea e fua ai le maualuga o suka.

Leai se masini eletise fafo e manaʻomia.

Ae e moni lava, e le pei o le oloa a tagata tomai mai le Iunivesite o Texas, sa le mafai e saienitisi mai Niu Ioka ona feagai ma faigata o le fuaina o le suka i lalo o tulaga masani, pe a fai o le afu o le afu e matua laitiiti. O le mafuaʻaga lea latou te faʻamalamalama ai o latou masini e mafai ona pulea le maualuga o le suka i le taimi o le faamalositino, pe a amata ona tafiesea le afu.

O lenei atinaʻe ua na o le taimi lava o le suʻega o le manatu, ma pe a faʻatinoina e pei o se masini ua maeʻa e le manino.

Fuafuaina o Fua o le Sugar e ala i le Suʻeina o Suʻe

O le kamupani Holani NovioSense ua atiae se uluai siaki e pulea ai le maualuga o le suka e faavae i luga o le auiliiliga o le tafe o le loimata.

O se mea e sili ona faigofie, e pei o se tautotogo, lea e tuu i le laumei pito i lalo ma lafo uma fuaina o fuainumera i le talosaga tutusa i luga o le telefoni. O le 2 cm le umi, 1.5 mm le lautele ma ufiufi i se palapala malu o le malulu.

O le fesuiaiga o foliga o le masini e mafai ai ona fetaui saʻo i le pito i lalo ole eyelid pito i lalo ae aua nei faalavelaveina le tagata maʻi.

Mo lona faʻatinoga, o le masini e faʻaaogaina le tekinolosi maualuga ma le maualalo, lea e mafai ai ona e fuaina suiga i le maualuga o le suka i totonu o le vai, ma faʻaalia lelei le aofaʻi o suka i le toto o le tagata maʻi. Mo fesoʻotaʻiga faʻatasi ma se telefoni, e faʻaaogaina e le masini NFC-tekinolosi, pe a lagolagoina e le telefoni a le tagata faʻaoga.

E tusa ai ma sui o le kamupani, o le ituaiga muamua lenei o le "mea e mafai ona lavelave i le mata" le masini e le manaomia ai se punaoa eletise mo lona faagaoioiga.

O le masini o le a faʻalauiloa atu i le maketi e ono mafaufau i le 2019, ma o lea ua maeʻa le kamupani i le isi vaega o faʻataʻitaʻiga o falemaʻi. Ae paga lea, e leai se isi faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani, ae faʻamasino i le mea moni na ia mauaina talu ai nei se isi vaega o tupe teufaafaigaluega, o loʻo manuia mea uma.

Saienisi saienitisi mai le Iunivesite o Houston (USA) ma le Korea Institute of Science and Technology na latou faʻaaogaina le suavai loimata e pulea ai le maualuga o le suka. Latou te atinaʻe mataʻitusi o fesoʻotaʻiga o le a avea o ni faʻalauiloa.

O le fuaina o le maualuga o le suka, faʻaaogaina o le spectrumcopy faʻasalalau o Raman, e faʻaogaina ai le nanostructure faapitoa i tioata.

O lenei nanostructure o loʻo i ai ni nanoa-faʻataʻitaʻiga auro na lolomiina i luga o se ata auro, lea ua faʻapipiʻiina i totonu o le mea faigofie o mata tioata.

O nei nanostructures e fatuina ai le "mea vevela", lea e matua faateleina ai le lagona o le feʻaveaʻiina ina ia mafai ai ona fua le faʻatinoga o mea o loʻo i lalo ifo.

I le taimi nei, sa atiaeina e saienitisi se ata faataitai, ma soʻo se maualuga o le maualuga o le suka i le lumanaʻi e faʻavaeina i luga o lenei tekinolosi o le a manaʻomia ai se malamalama malamalama i fafo e faʻamalamalama ai tioata faʻafesoʻotaʻi ma le masini i latou mo fua.

I le auala, o le GlucoBeam glucometer, lea na matou tusia e uiga i luga, e faʻaaogaina foi le tekonolosi a Raman spectroscopy e pulea ai le suka, e ui lava e le o faʻaaogaina le suavai loimata.

Sugama Sisifo

O tagata suʻesuʻe mai le Iunivesite o Sisifo o Niu Egelani (USA) ua atiaʻe se masini le telē o se tamaʻi tusi e fua ai le maualuga o le acetone i le manava a le tagata e fuafua ai le maualuga o le suka i lona toto. O le muamua lea o le glucometer e leai se osofaʻiga e fuaina ai le suka i le maualuga o le acetone i le manava o le maʻi.

O le masini ua uma ona tofotofoina i totonu o se suʻesuʻega ole suʻesuʻega ma o ona taunuuga na maua ai se fesootaiga atoatoa i le va o le toto suka ma le acetone i le manava. E na o le tasi lava le tuusaunoaga - o le le saʻo o le fua e mafua ai i se tagata o ia o se tagata ulaula mamafa ma o lona maualuga maualuga o le acetone i lana manava o le taunuuga lea o le ulaula tapaa.

I le taimi nei, o loʻo galulue tagata saienitisi e faʻaititia le tele o le masini ma faʻamoemoe e aumai i le maketi i le amataga o le 2018.

Fuafuaina o le maualuga o le suka i le va o le va

O se isi masini tatou te mananaʻo e tataʻi atu i ai lau atinaʻe na atiina ae e le Falemeli PKVitality. Mo le faʻamalieina o le saʻo, matou te maitauina o le metotia faʻaaogaina iinei e le mafai ona faʻavasegaina e le o se osofaiga, ae e mafai ona taʻua o le "leai se afaina."

O lenei mita, ua taʻua o K'Track Glucose, o se ituaiga o matamata e mafai ona fuaina ai le suka o le toto ma faʻaalia lona taua i luga o se faʻaaliga laitiiti.

I le vaega pito i lalo o le "mata", lea e masani ai ona i ai i le fatu fatu le masini atamai, o le atiaeina o se masini faapitoa, e igoa ia Kʻapsul, o loo i ai se numera o micro-needles.

O nei nila e oʻo atu i luga o le pito i luga o le paʻu ma le faʻatagaina oe e suʻeina le vaitau o le interstitial (interstitial).

Ina ia faia fua, ia na o le kilikiina o le faamau i le pito i luga o le masini ma faatali mo ni nai sekone. E leai se faʻamuamua e manaʻomia.

O le masini e galulue faʻatasi ma masini e faʻavae i luga o iOS ma le Android ma e mafai ona faʻatulagaina e tuʻuina atu lapataiga, faʻamanatuga, poʻo le faʻaalia o tulaga i suiga o suiga.

I le taimi lava e laiseneina ai e le FDA, o le a totogi le K'Track Glucose i le $ 149. E le o faʻamaioioina e le kamupanī le taimi ole tusi ole fomaʻi. O se isi mea faaopoopo o le Kʻapsul, lea ei ai le 30 aso, e $ 99.

Mo le faʻamatalaga, e tatau ona e ulufale i totonu

Faʻamanuiaga o Faʻamatalaga e le Faʻafitauli

O le mea taatele mo le fuaina o le suka o le tui lea (faʻaaogaina o le toto). Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi, na mafai ai ona faia ni fuataga e aunoa ma se afaina o tamatamailima, e aunoa ma le faamanualia o le paʻu.

Ole maualuga ole kulukose o le toto ole fua ole fua ole kulukose e aunoa ma le ave toto. I luga o le maketi o loʻo i ai le tele o filifiliga mo ia ituaiga masini. O mea uma lava e maua ai le vave ma taunuʻuga saʻo. Fua o le suka e le faʻaleagaina e faʻatatau i le faʻaaogaina o tekonolosi faʻapitoa. E faʻaaogaina e gaosimea taʻitasi ana lava atinaʻe ma metotia.

O faʻamanuiaga o faʻataʻitaʻiga e le faʻaleagaina e pei ona taʻua i lalo:

  • tatala mai se tagata mai le le mautonu ma faafesootaʻi ma le toto,
  • leai se tau e faʻatauina e manaʻomia
  • aveese faʻamaʻi pipisi i le manua,
  • leai ni aʻafiaga pe a maeʻa ona fai (gaʻo, toto faʻavaivaia),
  • o le taualumaga e matua leai lava se leaga.

Freestyle Libre Flash

FreestyleLibreFlash - o se faiga mo le mataʻituina o le suka i se auala e leai se osofaʻiga, ae aunoa ma ni suʻega faʻataʻitaʻi ma toto samamemea. O le masini e faitauina faʻataʻitaʻiga mai le vaʻaia intercellular.

I le faʻaaogaina o le masini, o se masini faapitoa e faʻapipiʻi i le lima. Ma le isi, o le tagata faitau e aumai i ai. A maeʻa le 5 sekone, o le taunuuga e faʻaalia i luga o le lau - o le kulukose ma lona fesuiaiga i le aso.

O pusa taʻitasi e aofia ai se tagata faitau, lua masini ma se masini mo le faʻapipiʻiina, o se uta. O le masini e le susu e faʻapipiʻiina ma le leai se ila ma, e pei ona mafai ona faitau i iloiloga a tagata faatau, e leʻo lagona i le tino i taimi uma.

E mafai ona e maua le taunuʻuga i soo se taimi - na o le aumaia o le faitau i le leo. Sensor life e 14 aso. Faʻamaumauga mo le 3 masina. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona teu i luga o se PC poʻo se alamanuia eletise

Ou te faʻaaogaina Freestyle LibraFlesh mo le tusa ma se tausaga. Faʻatautaia, e faigofie tele ma faigofie. O masini uma na faʻaaogaina le taimi folafolaina, e oʻo lava i sina mea itiiti. Ou te matua fiafia lava i le mea moni e te le manaomia le tuia o ou tamatamailima e fua le suka.

E lava le faʻaleleia o le masini mo le 2 vaiaso ma i soo se taimi e faitau ai faailo. Faʻatasi ai ma suga masani, o le faʻamaumauga e eseese i se mea e 0.2 mmol / L, ma le suga maualuga, i le tasi. Na ou faalogo e mafai ona e faitau iʻuga mai se telefoni.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻapipiʻi nisi o polokalama. I le lumanai, o le a ou taulimaina lenei mataupu.

Tamara, 36 tausaga, St. Petersburg

e faʻapipiʻi le Eleni Free Flash sensor:

GluSens o le mea sili ona lata mai i mea e gaosi ai le suka. Faʻasaʻo se masini malamalama ma se tagata faitau. Ua totoina le tagata suʻesuʻe i totonu o le meaʻai gaʻo. E fegalegaleai ma se tagata e faʻaaogāina leitiga ma tuʻuina atu faʻamatalaga i lea mea. Tausaga o auaunaga auaunaga e tasi le tausaga.

Pe a filifilia se glucometer e aunoa ma ni suʻega, e tatau ona e gauai i manatu nei:

  • faigofie o le faʻaaogaina (mo le tupulaga matua),
  • tau
  • taimi suʻesuʻe
  • le i ai o le mafaufau
  • metotia fua
  • o le i ai poʻo le leai o se atinaʻe.

O le maualuga o le kulukose o le toto o se vailaau e sui ai mea tau fua. Latou te puleaina le suka e aunoa ma le sasaina o se tamatamailima, e aunoa ma le faamanualia o le paʻu, faʻaalia taunuuga ma se faʻaletonu le saʻo. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o meaʻai ma vailaau e faʻamautuina. I le tulaga o feeseeseaiga, e mafai ona e faʻaaoga le masini masani.

Fautuaina Isi Mataupu e Fesootai i ai

Moto le toto o le kulukose toto - mea e tatau ona e iloa e uiga i nei masini

Mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, o le manaʻoga taua o le mataʻituina pea o le kulukose toto. Mo lenei mea, e faʻaaoga ai masini faʻapitoa - glucometers.

O le tele o taimi, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi faʻatasi ai ma se puʻupuʻu tamatamailima ma le faʻaogaina o fasi siaki faʻataʻitaʻiina e faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe. Ae i le taimi nei i le fesoʻotaʻiga falemaʻi ei ai masini e mafai ai e oe ona fai se auʻiliʻiliga e aunoa ma le ave o le toto ma le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga - o le glucometer e leai se oso. O le a lenei masini, pe faʻapefea ona galue, ma pe o le suʻesuʻega e faʻamoemoeina, tatou taumafai e faʻataʻitaʻiina.

Ole fua masani o le suka toto e puipuia ai le faigata o le maʻisuka i soo se matua

O le a le mita o le kulukose o le toto?

I le taimi nei, o se glucometer e osofaʻi ai ua manatu o se masini masani lea e masani ona faʻaaoga e fua ai le maualuga o le suka. I lenei tulaga, o le naunautaiga o faailoilo e faia e ala i le tuiina o tamatamailima ma faʻaaoga ai faʻataʻitaʻiga faapitoa.

O se sui soʻotaga e faʻaaogaina i le fasi pepa, lea e tali mai i le toto, lea e mafai ai ona e faamanino le kulukose i le toto toto.

O lenei faiga le lelei e tatau ona faia i taimi uma, aemaise lava i le le maua o fua o le kulukose, ma e masani lava mo tamaiti, talavou ma tagata matutua matutua e iai ni faʻafitauli faʻapitoa (fatu ma toto toto, faamaʻi fatuga, maʻi lemoni ma isi maʻi faʻamaʻi i le tulaga o le tauvaga). O le mea lea, o tagata gasegase sa faatalitali ma le naunautai i foliga vaaia o masini faʻaonapōnei faʻapitoa e mafai ai ona fuaina ai le suka e aunoa ma se pupuʻu tamatamailima.

O nei suʻesuʻega na faʻatinoina e saienitisi mai atunuu eseese talu mai le 1965 ma i le taimi nei, e le o faʻataunuʻuina ai glucometers na faʻamaonia e faʻaaogaina lautele.

O nei tekonolosi fou ua faʻavae i luga o le faʻaaogaina e le au gaosi oloa faʻapitoa ma metotia mo le auʻiliʻili o le kulukose i totonu o le toto

Le lelei ma le le lelei o mita le toto o le kulukose

O nei masini e eseese i le tau, metotia suʻesuʻe ma le gaosimea. O glucometaga e le faʻaleagaina e fua ai le suka:

  • e pei o vaa e faʻaaoga ai faʻasolosolo faʻavave ("Omelon A-1"),
  • thermal, electromagnetic, faʻatautaia eletise e ala i se fualaʻau faʻapipiʻi ua tuʻuina i le taligalu (GlukoTrek),
  • Iloiloina le setete o le vaʻaia faʻapitoa i le transdermal diagnosis e faʻaaoga ai se masini faʻapitoa, ma o le faʻamatalaga e lafoina i le telefoni (Freestyle Libre Flash poʻo Symphony tCGM),
  • non-invasive laser glucometer,
  • faʻaaogaina o masini faʻapipiʻi - mea faʻapipiʻi i totonu o le mea gaʻo ("GluSens")

O le lelei o suʻesuʻega e le faʻaleagaina e aofia ai le le maua o lagona le fiafia i taimi o punctures ma aʻafiaga i le ituaiga o gaʻo, faʻamaʻi pipisi, faʻaitiitia tau mo suʻega faʻamalositino ma le le aofia ai faʻamaʻi pipisi.

Ae i le taimi lava e tasi, o tagata tomai faapitoa ma gasegase e matauina, e ui lava i le tau maualuga o masini, o le saʻo o faailoga e le lava ma o loʻo i ai mea sese.

O le mea lea, e fautuaina e le endocrinologists e le faatapulaaina i le faaaogaina na o ni mea e le o osofaia ai, aemaise lava i le toto glucose e le maluelue po o se tulaga lamatia tele o ni faafitauli i le ituaiga o foma, e aofia ai le hypoglycemia.

O le saʻo o le suka o le toto ma auala e le faʻaleagaina e faalagolago lea i metotia suʻesuʻe ma tagata gaosiga

E mafai ona e faʻaaogaina se glucometer e leai se osofaʻiga - o le polokalame o faʻamaumauga fou e aofia ai le faʻaaogaina o masini faʻaleagaina ma isi tekonolosi fou (laser, thermal, electromagnetic, eletise ultrasonic).

Aotelega o ituaiga le maualuga o le kulukose o le toto toto

O masini taʻutaʻua e le faʻaleagaina le fuaina o le suka toto ei ai tulaga faapitoa - o le auala e fuafua ai faailoga, foliga, tikeri o mea sese ma tau.

Mafaufau i ata sili ona lauiloa.

O le atinaʻe lenei o tagata faʻapitoa fale. O le masini e pei o le siakiina o le toto maualuga (o se masini mo le fuaina o le toto) - ua tuʻuina atu i galuega o le fuaina o le toto suka, toto toto ma le fua o le fatu.

O le fuafuaina o le kulukose o le toto e tupu i le thermospectrometry, suʻesuʻeina le tulaga o toto toto. Ae i le taimi lava e tasi, o le faʻalagolago o faailoga e faʻalagolago i le vascular tone i le taimi o le fua, ina ia sili atu le saʻo o iuga aʻo leʻi faia le suʻesuʻega, e tatau ona e malolo, toʻafilemu ma aua le tautala i le tele e mafai ai.

O le fuafuaina o le suka toto ma lenei masini e faia i le taeao ma 2 itula pe a uma se taumafataga.

O le masini e pei o se tonometa masani - o se mea faʻapitoa poʻo se taulima e tuʻuina i luga aʻe o le tulilima, ma o se masini faʻapitoa e fausia i totonu o le masini e suʻesuʻeina ai le vascular tone, e fuafua ai le toto ma le pulunifo. A maeʻa ona faʻaaogaina uma faailoilo e tolu - o fua o le suka e faʻamoemoe i luga o le lau.

E taua le mafaufau e le fetaui mo le filifilia o le suka i ni mea faigata o le maʻisuka ma faʻamalologa le mausali ma fesuisuiaʻi masani i le toto kulukose, i faʻamaʻi i tamaiti ma tagata talavou, aemaise lava ituaiga o le insulin, mo maʻi ma pathologies tuufaatasi o le fatu, vaʻa toto, ma faʻamaʻi mai.

O lenei masini e masani ona faʻaaogaina e tagata soifua maloloina ma se aiga e muamua ona maua i le maʻisuka mo le puipuia ma le puleaina o potu suʻesuʻe o le toto, suka ma le mamafa, ma gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga II, lea e lelei ona faʻafetaui i fualaau aina ma fualaau antidiabetic.

Gluco Track DF-F

O le sao o le Gluco Track DF-F e mai le 93 i le 95%

O se vailaau faʻafou nei o le suʻega o le kulukose o le toto na fatuina e Integrity Applications, o se kamupani Isaraelu. E faʻapipiʻiina i le ituaiga o se kiliva i luga o le talipupuni, siaki faʻataʻitaʻiga e ala i auala e tolu - faʻavave, electromagnetic, ultrasonic.

O le masini e gaoioi faʻatasi ma le PC, ma o loʻo maua le faʻamatalaga i luga o se faʻaaliga manino. O le faʻataʻitaʻiga o lenei glucometer e leai se osofaʻiga ua faamaonia e le Komisi Europa. Ae i le taimi lava lea e tasi, e tatau ona suia le kiliva i le ono masina (3 faʻamaʻi faʻatau uma ma le masini - ata), ma e tasi i le masina, e tatau ona toe faʻaleleia. Ma le isi, o le masini e maualuga lona tau.

Glucometer i luga o le lima: o se masini e leai se osofaʻiga mo le fuaina o le suka toto

O se tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona siakiina e le aunoa le toto toto e puipuia ai le faateleina o le kulukose i totonu o le tino ma fuafua ai le sao ole inisalini.

I le taimi muamua, na faʻaaogaina ai glucometers faʻamalosi mo lenei mea, lea na manaʻomia ai se faʻamalosi o tamatamailima e faia ai se suʻega toto.

Ae o le taimi nei, ua aliali mai se tupulaga fou o masini - e le o ni mea e osofaʻi ai, lea e mafai ona iloa ai le maualuga o le suka ma na o le tasi le paʻi i le paʻu. O lenei mea e faʻafaigofieina ai le pulea o maualuga o le kulukose ma puipui ai le maʻi mai manuʻa tumau ma faʻamaʻi e mafua mai i le toto.

Faʻapitoa

O le glucometer e leai se osofaʻiga e matua faigofie lava ona faʻaaoga, talu ai e mafai ai ona e siakiina lau maualuga o le suka i le tele o taimi ma o lea e sili atu ona mataituina le tulaga o le kulukose. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina i soo se tulaga: i le galuega, i le felauaiga poʻo le taimi o taimi paganoa, lea e avea ai o se fesoasoani tele mo le maʻisuka.

O le isi faʻaaogaina o lenei masini e mafai ona faʻaaogaina e fuafua ai le maualuga o le suka i le toto e tusa lava pe i ai tulaga e le mafai ona faia i le auala masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma faʻafitauli pipisi i lima po o le tele o le mafiafia i tamatamailima o le paʻu ma le faʻavaeina o sana, lea e masani lava o le faʻafitauli e masani ona faʻaleagaina ai le paʻu.

O lenei mea na mafai ona o le mea moni o lenei masini e fuafua ai le kulūkose e leʻo le tuufaatasiga o le toto, ae o le setete toto, paʻu poʻo le afu. E vave lava ona faʻaaogaina se glucometa ma maua ai ni fua saʻo, lea e fesoasoani e puipuia ai le atinaʻeina o le hyper-hypoglycemia.

O fua o le kulukose o le toto e leai se osofaʻi e fua ai le suka toto i auala nei:

  • Lelei
  • Ultrasonic
  • Electromagnetic
  • Falemaʻa.

I aso nei, ua ofoina atu e tagata o loʻo ofo atu le tele o faʻataʻitaʻiga o glucometers e le manaʻomia le tuiina o le paʻu. E ese mai le tasi i le isi i le tau, lelei ma le metotia o le talosaga. Masalo o le sili ona lata mai ma faigofie ona faʻaaogaina o le mita o le kulukose toto i luga o le lima, lea e masani ona faia i foliga o se uati po o se tonometa.

E matua faigofie lava le fuaina o le kulukose i se ituaiga masini. Na o le tuu i lou lima ma pe a mavae ni nai sekone i luga o le lau, o le ai ai numera e fetaui ma le maualuga o le suka i le toto o le maʻi.

Glucose toto

O le sili ona lauiloa i maʻi o loʻo maua i le maʻisuka o mamanu nei o le toto kulukose o le toto i luga o le lima:

  1. Mataʻituina le glucometer Glucowatch,
  2. Tonoa komiumeta Omelon A-1.

Ina ia malamalama i la latou faiga o taga ma iloilo le maualuga maualuga, e tatau ona taʻu atili e uiga ia i latou.

Fua faʻatau. O lenei mita e le na o se masini galue, ae o se mea lelei foi e mafai ona apili i tagata e vaavaai ma le mataituina o latou foliga vaaia.

O le Glucowatch Diabetic Watch o loo ofuina i le tapulima, e pei lava o se mea e masani ai-fua fua. E laiti tele ma e le mafua ai ona faʻalavelave le tagata e ona.

Ole fuataga ole fua ole glucose i le tino o le tagata maʻi ma e leʻi mafai ona maua - 1 taimi i le 20 minute. O lenei mea e mafai ai e se tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ia nofouta i suiga uma i le suka o le toto.

O faʻataʻitaʻiga e faia i se auala e le faʻafefe. Ina ia fuafuaina le aofaʻi o le suka i totonu o le tino, o le toto o le kulukose toto e suʻe ai le vevela ma tuʻuina atu taunuʻuga i le atamai o le tagata maʻi. O lenei fegalegaleaiga o masini e faigofie tele, aua e fesoasoani e le misia ai faamatalaga taua e uiga i le leaga o le setete o le maʻisuka ma puipuia ai le tele o faʻafitauli o le maʻisuka.

E taua le maitauina o lenei masini e maualuga lona maualuga, e sili atu i le 94%. E le gata i lea, o le vaavaaiga a le Kelukeka ua faʻapipiʻiina ma le lanu LCD-faʻaaliga ma le tuatusi ma se uaea USB, lea e faigofie ai ona toe faʻaalu i soo se tulaga.

Mistletoe A-1. O le faagaoioiga o lenei mita ua fausia i luga o le mataupu faavae o se tonometa. I le faatauina mai, e maua e le tagata maʻi se masini multifunctional e mamanuina mo le fuaina o le suka ma le mamafa. O le faʻamoemoeina o le kulukose e faʻaleagaina ma e manaʻomia ai galuega faigofie nei:

  • I le taimi muamua, o le lima o le tagata maʻi e liua i se paʻu mamafa, lea e tatau ona tuu i luga o le lima i tafatafa o le tulilima,
  • Ona agiina lea o le ea i totonu o le paʻu, pei o se fua masani o le mamafa,
  • Ma le isi, o le masini e fua ai le toto maualuga ma le fatu o le maʻi,
  • I le faaiuga, o le Omelon A-1 o loʻo suʻesuʻeina le faʻamatalaga na maua ma i luga o le faavae o lenei mea e fuafua ai le maualuga o le suka i le toto.
  • O faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i luga o le valu-numera mata tioata mata tioata.

O lenei masini e faagaoioia faapenei: pe a afifi le fusi faataamilo i le lima o le tagata maʻi, o le toto o le toto o loo taamilo i totonu o le laʻau e auina atu ai faailo i le ea ua pamu i le lima lima. O le masini eletise e faʻapipiʻiina le masini i tagata liliu mai i luga o le eletise i eletise eletise, lea e faitauina e le tagata e pulea le microscopic.

Mo le fuafuaina o le maualuga ma le maualalo o le toto, ma le fuaina o maualuga o le toto, o le Omelon A-1 e faʻaaogaina ai le puluma, e pei o se siaki masani o le toto.

Ina ia maua le saʻo sili ona saʻo, e tatau ona e mulimuli i nai tulafono faigofie:

  1. Faʻanofo i lalo i se nofoa faʻaleleia poʻo se nofoa i se mea e mafai ona e faia ai se mea lelei ma malolo,
  2. Aua e te suia le tulaga o le tino seia maeʻa le faagasologa o le fuaina o le mamafa ma le kulukose, aua e ono aʻafia ai taunuuga,
  3. Faʻaitiitia soʻo se leo faʻafefe ma taumafai e faʻafilemu. E oʻo lava i nai faʻalavelave faʻalavelave e mafai ona oʻo atu ai i le faateleina o le fua o le fatu, ma o le mea lea i le faateleina o le mamafa,
  4. Aua le tautala pe faalavelaveina seʻia maeʻa le faʻamalosiga.

E mafai ona faʻaaogaina le Mistletoe A-1 e fua ai fua o suka i le taeao ao leʻi oʻo i le taeao poʻo le 2 itula pe a uma le 'aiga.

O le mea lea, e le fetaui mo na gasegase e mananao e faʻaaoga le mita mo nisi fua masani.

Isi mita o le kulukose o le toto

I aso nei, e tele isi faʻataʻitaʻiga o glucometes e leai ni osofaʻiga e le o mamanuina ina ia ofuina i luga o le lima, ae ui lava i lea, o se galuega lelei tele ma a latou galuega, e aofia ai le fuaina o le kulukose.

O se tasi oi latou o le TCGM Symphony device, lea e faapipii i le manava ma e mafai foi ona i luga o le tino o le tagata maʻi, ma mataʻituina le maualuga o le suka i le tino. O le faʻaaogaina o lenei mita e le mafua ai le faʻavauvau ma e le manaʻomia ai se poto faʻapitoa poʻo tomai.

Symphony tCGM. O lenei masini e faia ai se fua feʻeseʻeseaʻi o le suka o le toto, o lona uiga, na te mauaina faʻamatalaga talafeagai e uiga i le maʻi ile tulaga o le paʻu, e aunoa ma ni mea.

O le faʻaaoga lelei o le TCGM Symphony e maua ai le sauniuniga faʻamalosia o le paʻu faatasi ai ma le fesoasoani a le mea faapitoa a le SkinPrep Prelude. E taʻalo i le mea e fai ai se ituaiga o laʻau, aveese le microscopic layer o le paʻu (e le sili atu i le 0.01 mm), e faʻamautinoa ai le sili atu le fegalegaleaiga o le paʻu ma le masini e ala i le faʻateleina o le eletise.

O le isi, o se masini faʻapitoa e faʻapipiʻi i le vaega o le paʻu ua faʻamamaina, lea e fuafua ai le suka i totonu o le gaʻo o le gaʻo, tuʻuina atu faʻamatalaga i le atamai o le tagata maʻi. O lenei mita e fua le maualuga o le kulukose i le tino maʻi i minute uma, lea e mafai ai e ia ona maua le faʻamatalaga atoatoa e uiga i lona tulaga.

E taua le maitauina o lenei masini e le tuua ai ni faailoga i luga o le vaega suʻesuʻeina o le paʻu, tusa lava pe mu, vevesi poʻo le mumu. O lenei mea ua avea ai le TCGM Symphony o se tasi o masini sili ona saogalemu mo le maʻisuka, lea ua faʻamaonia e suʻesuʻega faʻapitoa e aofia ai tagata faigaluega.

O le isi mea iloga o lenei faʻataʻitaʻiga o glucometers o le maualuga maualuga o le fua, lea e 94.4%. O lenei faʻamatalaga e na o sina mea itiiti lava i mea faʻamalosi, lea e mafai ona fuafua le maualuga o le suka na o fegalegaleaiga tuusaʻo ma le toto o le tagata maʻi.

E tusa ai ma fomaʻi, o lenei masini e talafeagai mo le masani ona faʻaaoga, e oʻo i le fuaina o kulukose i minute uma 15. E mafai ona aoga lenei mea mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka malosi, pe a oʻo i soʻo se fesuiaiga i le maualuga o le suka e mafai ona aʻafia ai le tulaga o le maʻi. O lenei tusiga o le a faʻaalia ai le ala e filifili ai le mita o le kulukose toto.

Faʻamatala lou suka pe filifili se itupa mo fautuaga. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Tuua Lau Faamatalaga