Gliclazide Canon: faatonuga mo le faʻaaogaina o papamaa

Gliclazide Canon: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Gliclazide Canon

ATX Code: A10BB09

Mea gaosi gaosi: Gliclazide (Gliclazide)

Faʻatau: Kamupani Kanonfarma, CJSC (Rusia)

Faʻamatalaga faʻamatalaga ma le ata: 07/05/2019

Tau o falemaʻi: mai 105 rubles.

Glyclazide Canon o se vailaau oona o le hypoglycemic o le sulfonylurea vaega o le tupulaga lona lua.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Fomu o mea - otaota faasao ua toe faasao: toetoe lava a paʻepaʻe pe papaʻe, e itiiti le paʻu o le taʻaloga, taamilosaga biconvex, 60 mg ia taʻitasi ma se laina vaeluaina (Gliclazide Canon 30 mg: 10 pi. I totonu o pusa paʻu, i totonu o le 3 poʻo le 6 taga pepa) , 30 pcs i totonu o pusa tioata, i se pepa pepa pepa o 1 pe 2 pusa, Canon Glyclazide 60 mg: 10 pcs. kata pepa 2 po o le 4, i totonu O pusa taitasi foi o loʻo i ai faatonuga mo le faʻaaogaina o Glyclazide Canon).

Faʻavaeina o le 1 papa maʻa:

  • mea galue malosi: gliclazide - 30 poo le 60 mg,
  • Vaega o ausilali (30/60 mg): magnesium stearate - 1.8 / 3.6 mg, cellulose microcrystalline - 81.1 / 102.2 mg, masini fualaʻau hydrogenated - 3.6 / 7.2 mg, hypromellose - 50 / 100 mg, dioloolo kellolal - 3.5 / 7 mg, mannitol - 10/80 mg.

Pharmacodynamics

Glyclazide - o le gaioiga galue a Glyclazide Canon, o le sulfonylurea o se mea na maua ma o se sui o le hypoglycemic mo le faʻafofoga tautala. E ese mai fualaau faasaina tutusa i le i ai o se meli a le H-heterocyclic, ma se sootaga mulimuli.

Gliclazide fesoasoani e faʻaitiitia ai le toto maualuga o le kulukose, lea e maua mai e ala i le faaosofiaina o le pulelasi o le inisalini e peta beta o motu o Langerhans. O le umi o le aʻafiaga o le faʻalauteleina o mataupu o le insulin ma le C-peptide e mulimuli i le maea ai o le 2 tausaga o togafitiga. O le vailaau, e faaopoopo atu i le afaina o le gaosiga o le gaʻo, o le hemovascular ma le antioxidant meatotino.

Pe a faʻaaogaina Glyclazide Canon mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, o le amataga o le manava o le inisalini e toe faʻafoʻiina e tali atu ai i le kulūkose ma le faʻalautele i le vaega lona lua o le puleaina o le inisalini. O se taunuuga o le faʻamalosi, lea e mafua mai i le faʻaofiina o le kulukose poʻo le taumafaina o mea taumafa, o loʻo i ai se faʻaopoopoga taua i le inisinia o le inisalini.

O le gaioiga o le gliclazide o loʻo faʻaaogaina i le faʻaitiitia o le lamatiaga o le thrombosis vaʻaia o le toto, lea e tupu ona o aafiaga i auala e ono aʻafia ai ma le atinaʻeina o faʻafitauli i le maʻisuka. O nei mea e aofia ai le faʻasaina o le talimalo talimalo ma le faʻaopoopoga, o se faʻaitiitia o le faʻaogaina o mea taua (activism B2beta-thromboglobulin). E le gata i lea, o Gliclazide Canon e aʻafia ai le toe faʻaleleia o galuega fibrinolytic o le vasothelum vascular ma le faateleina o le faʻalauteleina o le plasminogen activator.

Pe a faʻatusatusa i le faʻatusatusaina o le faʻataʻitaʻiga (faʻavae i luga o le taunuʻuga o le suʻesuʻega ADVANCE), ona o le faʻaleleia atili o le faʻatonuga e faavae i le faʻasolosolo-faʻamalolo o togafitiga glycazide, o le tau o le HbAlc (hemoglobin glycosylated)

Faailoga mo le faʻaaogaina

O fualaau e fuafua mo le togafitiga o le maʻisuka e le o le inisalini (type 2), pe afai o le faasaʻoina o meaʻai, mamafa ma gaioiga faaletino e le aumaia ai taunuuga. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e talafeagai mo le puipuia o faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 2 (micro-ma macro-vascular pathologies), mo le togafitiga o le maʻi pipisi o le faamai (latent, lea e leai ni faʻamatalaga faʻapitoa o le maʻisuka), faatasi ai ma le tele o mea faʻapitoa.

Tuʻuina ma tuʻuina atu pepa

O vaega nei e aofia ai i vailaau:

  • Gaʻo: gliclazide 30 poʻo le 60 mg.
  • Auxiliary: hydroxypropyl methylcellulose, dioloonide colloidal, mannitol, E572 (magnesium stearate), masini fualaʻau eleʻele, microcristalline cellulose.

Gliclazide canon ua fuafua mo le faʻafofoga tautala. Faʻasologa o mea e faʻaaogaina: otaota tuʻufaʻatasia. E maua e le kamupanī ni fua eseese: 30 ma le 60 mg. O lapisi e taamilomilo, mai le 2 itu, paʻepaʻe (lanu eseese o le maamora, o le gaogao faatagaina), e le mautonu.

Faamalologa meatotino

O le faiga o le gaioiga e fesoʻotaʻi ma le aʻafiaga o mea e maua mai i sulfonylurea i luga o tagata e maua mai i ni sβ pancreatic β. O le iʻuga o le faʻaalia o loʻo faia i le telefoni feaveaʻi, ua tapunia kati KATF + ma ua faʻaumatia ai le seta β-cell. Talu ai ona o le vevelaina o siama, ua tatalaina ai laina Ca +, ua ulufale atu ai i totonu o β-sione ions calcium. Inisalini ua faʻasaʻolotoina ma tuʻuina atu i totonu o le toto.

I le taimi lava e tasi, o le vailaau e faʻafefeteina ai le faʻaogaina o sela o le pancreas, mafua ai le allergies, maʻi o le gastrointestinal, faʻapupulaina ai le tulaga o le hypoglycemia, ma isi mea. E faʻataunuʻuina seia maeʻa le faʻaaogaina o le insulin-synthetic function of the pancreas. O le mafuaʻaga lea i le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o lona uluai faatosinaga i le faʻamalosia o le insulin e faʻaitiitia. Ae peitai, a maeʻa le malologa i le taliaina, ona toe faʻafoisia lea o le tali o le ß-sene.

O le gliclazide canon e vave lava ma e matua gaogao uma lava mai le vaega o meaʻai. A maeʻa ona 'ai, o le kulūkose e maualuga, o lona uiga o le vaega autu o le faʻamalosia o le insulin e tupu i le vaitaimi lea. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma meaai e mafai ona faʻaititia ai le fua faatatau o le faʻamalosi. O le maualuga o le hyperglycemia e mafai foi ona faagesegese ai le fua o le absorption ma o lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea, o maʻi faʻamaʻi e faʻatasi ma le faʻaitiitia o le gaioiga afi o le gastrointestinal tract.

O le togafitiga faafomaʻi e amata i totonu o le 2-3 itula ina ua uma le pulega. O le maualuga o le maualuga o le mea galue i totonu o le toto e matauina pe a mavae le 7-10 itula. Umi o le gaoioiga - 1 aso. E faʻateleina i le faʻavave, faʻapea foi i le mea e gaosia.

Metotia o le talosaga

O le tau o le fualaau faasaina e 60 mg - 150 rubles., 30 mg - 110 rubles.

Ole fualaau e talafeagai mo na o tagata matutua. Fua i le aso - 30-120 mg. O le fua saʻo e tatau ona faʻatulagaina e le fomaʻi, i le mafaufau i le tulaga o le faʻamaʻi, ona faʻamaoniga, sugar sugar ma le 2 itula i le maeʻa ai, o le tausaga o le maʻi ma le tali a le tagata lava ia i togafitiga. I le avea ai o se tulafono, o le uluai masini mo le togafitiga o le maʻisuka e le sili atu i le 80 mg, ma mo le puipuiga poo le tausiga o togafitiga - 30-60 mg.

Afai e faʻaalia mai e le o lelei le atinaʻe, ona faasolosolo malie lava lea. E le gata i lea, o suiga taitasi i togafitiga e tatau ona faia e le muamua nai lo le lua-vaiaso mai le amataga o togafitiga. Afai e 1 pe sili atu atunuʻu ua misi, e le mafai ona faʻaopopo le fua o le fua mulimuli.

E fautuaina e ave i le aso 1 le aso e ala i le foloina o se laulau atoa. Ina ia taofia le fefiloi o vailaau faasaina ma meaai, e sili atu ona faaaoga le fualaau faasaina afa afa itula ao lei faia se taumafataga.

I le taimi o le maʻitaga ma le susu

O le aʻafiaga o fualaau faasaina i le gasologa o maitaga ma le tamaititi ua le malamalama lelei. O le mea lea, o le faʻatonuga mo le faʻaaoga e faasaina ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le vaitau o le fanauina o se tamaititi ma le HB.

Contraindications ma Puipuiga

O le faʻatagaina ua faʻasalaina i le i ai o tulaga nei:

  • Inisalini e faalagolago i le maʻisuka (ituaiga 1),
  • maʻisukacidosis o le maʻisuka, coma,
  • ogaoga tuʻi, faʻamaʻi fatu,
  • le vaitaimi o le faʻagasologa, GV,
  • tausaga o tamaiti
  • hypersensitivity i mea oona i le tuufaatasiga o fualaau faasaina.

O le hypoglycemia e faʻatasi ma le faʻaitiitia o le faʻatonuga, vavao, faʻaleagaina o le fanua, ma isi faʻamaoniga. O le maʻisuka e tatau ona nofouta i tulaga talafeagai o lenei togafitiga ma ia faaeteete pe a auai i gaoioiga ia e manaʻomia ai le vave faʻafoʻi o le psychomotor (mo se faataitaiga, ave taavale).

Fesootaiga i fualaau faʻasaina

O le aʻafiaga o fualaau e mafai ona faʻaleleia e isi vailaʻau, lea e faʻapupulaina ai le ono mafai ona atiaʻe le hypoglycemia. Glyclazide Canon ua faʻasoleina faʻatasi ma Miconazole. E le fautuaina e faʻaopoopo le meaʻai i le phenylbutazone, ethanol.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma isi vailaau oona (insulin, acarbose), beta-blockers, inhibitors ACE, sauniuniga o le calcium, β-blockers e manaomia ai le faaeteete, aua faaleleia atili le aafiaga o le hypoglycemic.

O vailaau nei e faʻavaivaia ai togafitiga faafomaʻi o le fualaau faasaina:

  • Danazole - ei ai lona maʻisuka,
  • Chlorpromazine - faʻapupulaina le suka toto, faʻaititia le faʻamalosia o le insulin.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O le gasegase Gliclazide e talia lelei e gasegase. O le vailaʻau e sili atu ona malosi nai lo le uluai augatupulaga sulfonylureas. O lenei mea e faatagaina ai le faʻaaogaina o laʻasaga maualalo o le vailaau faʻasaina, lea e faʻaitiitia ai le ono tulai mai o ni faʻafitauli leaga pe a uma ona faʻaaogaina.

Ae i le faʻaaogaina faʻaʻumiʻumi, o aʻafiaga e ono tupu. O se tasi o gaioiga sili ona taatele o le atinaʻe lea o le hypoglycemia, aemaise lava i tagata e sili atu ma le 50 tausaga, faʻatasi ai ma mea faʻapitoa:

  • Faʻatasi faʻapitoa o vailaʻau.
  • Paʻu mamafa.
  • Aua neʻi 'ai se meaʻai.
  • Alu ava.
  • Faʻaleagaina o gaʻo, ate, ma isi.

E le gata i lea, e le gata i le masani ai o le faʻaaogaina masani, o maʻi e masani lava ona tele le fia ai, lea e oʻo atu ai i se seti faaopoopo o pauna. Ina ia puipuia le maua o le mamafa, e fautuaina e mulimuli i se taumafa o le hypocaloric.

O isi aʻafiaga le lelei o le ave e aofia ai:

  • Manuaga o le gasegase: gasegase, manava manava, faʻalavelave faʻamaʻi / tiga, vomia.
  • Alu (faʻafefe, sasaina o le paʻu).
  • CNS: faʻaleagaina, faʻavauvau, atuatuvale, manava papaʻu, le mafai ona gauai atu, fenumiai, faʻavaivaia, popole, atuatuvale, fefe.
  • Vaa, fatu: faʻavaivaia, faʻalauteleina le toto, anemia.
  • Foʻu, vaʻaia o le biliary: o le cholestatic jaundice, o le hepatitis.
  • Vaavaaiga vaaia, pallor o le paʻu.

O nei aʻafiaga e seasea lava, i le 1-2% o tagata gasegase. I le tulaga o mea ua taua i luga, e tatau ona faamuta le pulega.

E fautuaina e aloese mai le maualuga o se vailaau o vailaau faasaina, e pei o le aʻafiaga o le hypoglycemia e faateleina, ma o le faʻaosofia faifaipea o sē-sʻoʻolo e faʻaumatia ai i latou. E i ai le avanoa e atiaʻe ai faʻafitauli ogaoga o le ola o le hypoglycemia, e oo i le cerebral edema, faoa faamalosi, maʻa. I lenei tulaga, e manaʻomia le falemaʻi vave ma le fesoasoani faʻapitoa a le aufaigaluega faafomaʻi.

O le togafitiga o togafitiga e faia e ala i le faʻaaogaina o le kulukose poʻo le injecting o se vaifofo i / i (50%, 50 ml), ma le cerebral edema - in / in Mannitol. E le gata i lea, o le mataʻituina o le maualuga o le suka i luga o le isi lua aso e manaʻomia.

Faʻamau: Lab. Auaunaga Industry, Farani.

Tau faʻatatau: 310 suʻe

Mea autu: gliclazide. Ripoti fua faʻatatau.

Faʻapitoa: e seasea tupu ona aʻafia (i le tusa ma le 1% o le maʻisuka), maualuga lelei, faʻaitiitia le kulūkose, faʻaitiitia le tui o le toto, faatonuga faigofie mo le faʻaaogaina.

Faʻafitauli: maualuga le tau, faasolosolo malie lava e faʻaaogaina β-sela.

Faʻamaumauga: Ranbaxi Laboratories Ltd., Initia.

Tau faʻatatau: 200 suʻe Mea autu: gliclazide. Ripoti fua faʻatatau.

Faʻapitoa: Faʻaleleia lelei le faʻamalama o le kulukose o le toto, faʻaitiitia le aʻafiaga o siama β e ese mai i le muamua-gafa sulfonylureas, e faʻaitiitia ai le gasegase o le thrombosis.

Faʻafitauli: faigata ona maua i falemaʻi; o le faʻaaogaina masani e faʻafefea ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o le maʻisuka e faʻalagolago i le maʻisuka.

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

O faʻamatalaga o loʻo i ai nei mo le faʻaaogaina o Canon Glyclazide e faʻaalia ai lona aʻafiaga i le kulupu o fualaau faʻasaina e faʻaitiitia ai le toto toto, faʻafofoga tautala ma le mea moni e aofia ai i le vaega o le sulfonylurea o mea na tutupu mai le lua o augatupulaga. E i ai sona laulau lapotopoto, faʻapipii i itu uma e lua. E tusa ai ma iloiloga a Glyclazide Canon, o loʻo faʻamatalaina i latou i le vevela o le malamalama. O se vaega o laupepa o se faʻasaolotoga faasao, o lona uiga o loʻo i ai le faʻaititia o le fua faatatau ma le tele o faʻavaʻa, ae e iai se aafiaga umi. O le kulupu autu o le gliclazide i se voluma e 30 mg ma le 60 mg. O le lisi o isi vaega o loʻo tuʻuina mai e le mannitol, magnesium stearate, faʻamalositino kilokonika, cellulose microcrystalline. O tau o Gliclazide Canon i Moscow ma isi teritori e taugata tele mo tagatanuu o loʻo i ai togafiti faʻamalolo e faʻaaoga ai lenei fualaau.

Faʻataʻitaʻiga

O le galuega autu a Canon Gliclazide o le faatosinaina lea o le gaosia o suauu insulin beta i le pancreas. O le vailaʻau e fesoasoani foi e faʻaleleia ai le tui o le insulin i gaioiga lautele. O lona uiga, e nafa ma le faaosofiaina o le malosi o enzymes i totonu o sela. E faʻapuupuu le vaeluaga taimi i le va o le taumafataga ma le amataga o le tuʻuina atu o le inisalini. E aʻafia ai le toe amataina o le amataga o le faʻasaʻoina o le inisalini ma le faʻaitiitia o le maualuga o le hyperlycemia. Glyclazide Canon e fesoasoani e faʻaitiitia le faapipiiina o le platelet ma le faʻafefe, faʻagesegese le faʻavaeina o le thietbi, ma faaleleia ai le fibrinolytic vascular activity. Nafa ma le faʻamautuina o le gasegase lautele. O loʻo i ai foʻi mea e tetee i atherogenic, lea e faʻaalia i le faʻaitiitia o le cholesterol toto, o se faʻaopoopoga i le faaputuputuina o le HDL-C, ma le faʻaitiitia o le numera o radical free saoloto. Puipuia le atherosclerosis ma le microthrombosis, o latou faʻatulagaina. Faʻaititia le gasegase lautele i le adrenaline ma ei ai sona aoga aoga i le faaleleia o le microcirculation. O le faʻaaogaina umi o Canon Glyclazide e faʻaititia ai le proteinuria i le nephropathy o le maʻisuka. O le toesea o le vailaau mai le gastrointestinal tract e sili atu le vave nai lo le tali tutusa a Canon Gliclazide. O le faʻaaogaina e mafua mai i fatugaʻo e faʻaaoga ai le metabolites, ma pe a ma le 1% e ala i le faʻavave.

Gliclazide Canon na faia mo tagata gasegase oe na maua le maʻi o le maʻisuka ituaiga 2, e faʻavasega ai le mamafa, faʻapea foi le faʻaleleia o le tumau ma le faʻamalosi, ma i taimi na e le maua ai se aoga aoga i lalo ifo o le lisi o kalori. E talafeagai lelei e pei o se faʻasolosolo e tetee atu i le faʻateleina o le maʻisuka: ina ia puipuia ai le lamatiaga o le vevesi o le microscular, e faʻateteleina ai le malosi o le macrovascular - stroke ma le fatu, e ala i le faʻaleleia o le mataʻituina o le maʻisuka.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina o: - faamai o le hypoglycemicity e mafua mai i le le lava o taumafa ma le le saʻo le fua, - tiga o le ulu, - vaivai, - faateleina le sosolo, - faʻavave le fatu fatu, - vaivai ma le moe, - toto maualuga, - foliga mai o popolega mamafa, - faafitauli i le moe, - le setete o le arthhythmia, - popole ma le ita, - o foliga mai o faafitauli ma mea e tautala ai ma le leaga o mea vaaia vaaia, - faʻavave ona faʻafefe, - faʻavevesi, - tulaga atuatuvale, - gatete i le iuga styah - pauu atu i se koma, - matapogia, - maʻilili, - o le tulaga o le leai o se fesoasoani - o le leai o se amio pulea - le manu mai o bradycardia. O gaioiga maso e tali ma foliga mai o le manava, vomiting, tiga o le manava, faafitauli ma le ogaumu, o nisi taimi ei ai le faaletonu o le ate.I le hepatitis ma le cholestatic jaundice, o loʻo i ai se manaoga faʻanatinati e faʻamalo togafitiga, faʻalauteleina le malosi o le gasegase transaminases, alkaline phosphatase. O okeni e nafa ma le hematopoiesis e tuʻuina atu faʻamaoniga e faʻavaivaia ai le hematopoiesis o le ponaivi. O le faʻaogaina o le faʻamaʻi e faʻaalia mai i le tupu mai o le vevela ma le vevela i le tino, erythema ma le urticaria. O aʻafiaga o Sulfonylurea e faʻaalia e ala i vasculitis, erythropenia, anemia hemolytic, pancytopenia, agranulocytosis, ma le gase galuega, lea e mafai ona lamatia ai le ola.

Faʻasalaga

I se tulaga o le sili atu o le faʻatagaina o Canon Glyclazide, e ono iai se maʻi o le hypoglycemic, o se maʻi le mautonu ma se lamatiaga o le pa'ū i totonu o se vailaʻau o le hypoglycemic. Mo le togafitiga o gasegase oe mama, e tatau ona ave le suka i totonu. E i ai foi se tulaga lamatia o le faoa faamalosi, o le mai mai le neurology, o se taunuuga o se tulaga maualuga o le hypoglycemic state. O lenei tulaga e manaʻomia ai se faʻaosooso vave i fomaʻi ma falemai vave. I lalo o le masalosalo po o le amanaiaina o se hypoglycemic coma, o le iniseti o se vaifofo 40% o le kulukose i totonu o se voluma o le 50ml e manaʻomia vave, o le mea lea, ina ia faatumauina le maualuga o le suka, o le 5% lextrose o le paluga o le injected dropwise. I nai itula mulimuli ane pe a oʻo mai le tagata manua ia te ia lava, ina ia taofia le toe faʻafouina o le maʻi o le hypoglycemic, e manaʻomia ona ia fafagaina ia meaʻai e maua ai le tele o meaʻai gaʻo. Mo le isi 48 itula, ia tausia le maʻi i lalo o le vaavaaiga ma le mataʻituina o le kulukose o le toto o le tagata maʻi. O isi suʻesuʻega a fomaʻi e faalagolago i lona tulaga soifua maloloina. I se tulaga talitutusa, e faavae i luga o le fusia o le gliclazide i masini plasma, o le faamamaina o le dialysis o le a le aoga.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le tuufaatasiga o Canon Glyclazide faatasi ai ma faʻamalosaga e taua tele, o se mea taua, aua o le vailaʻau e faʻaleleia ai o latou aafiaga, lea e manaʻomia ai le faʻaleleia o fualaau. Ua uunaia e Miconazole e faateleina le tulaga o le hypoglycemic. Muamua ma mulimuli ane i le phenylbutazone, e tatau ona toe iloiloina ma siaki le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma faia faasaoga i le aofaiga o le faʻataʻitaʻiga, ona o le mea moni e fesoasoani i le faʻatoagaina o le faʻaaogaina o le hypoglycemic. O vailaau faafomai, faatasi ai ma le i ai o le ava malosi i le tuufaatasia, e mafai ona faaleleia ai le hypoglycemia, ma atiina ae ai le hypoglycemic coma. E tutusa lelei le faaaogaina o Canon Glyclazide ma vailaau o lona vaega (inisalini, acarbose), beta-blockers, fluconazole, inhibitors o le monoamine oxidase, o le apo-saturate o le H2-histamine, o mea e le o le steroidal anti-inflammatory, sulfonamides e sili atu ai le aafiaga o le hypoglycemic and hypoglycemic aggravations. Faʻaalia le diabetogenic i le danazol. Faʻaitiitia le faʻavaeina o le inisalini ma lona faʻaopoopoga i le toto mafua ai le maualuga o doses o le chlorpromazine. O le puleaina o le tericaline e ala i veins, salbutamol ma ritodrine e faʻapupula ma faʻapupula ai le kulukose. E i ai se manaʻoga e mataʻituina lona tulaga ma faia suiga i le vasega filifilia o togafitiga mo togafitiga insulin.

Faatonuga faapitoa

O le togafitiga faʻatasi ma Glyclazide Canon e tuʻuina mai faatasi ma le tausia o meaai maualalo-calorie, meaai maloloina masani ma le faʻatagaina o le aofia ai o le taeao ma se fuainumera lelei o gaʻo gaʻo mai. O se taunuuga o le faʻatusatusaga tutusa o mea e maua mai le sulfonylurea, o le hypoglycemia e mafai ona atiaʻe, o nisi taimi e le pasia e aunoa ma le glucose injections ma le tuʻuina atu i totonu o se falemaʻi. Faʻapipiʻi atu i le ava malosi, ave faʻatasi ole vailaʻau oona i le tutusa, gaioiga mamafa tele e mafua ai le hypoglycemia. O le le atoatoa o le lagona, o se toe iloiloga o le taumafa e manaomia ai le suia o fualaau faasaina. Manua ogaoga o le tino, o le i ai o ogaumu mumu, faʻamaʻi e mafua mai i siama eseese ma le manaʻomia mo togafitiga faʻapitoa, lea e mafai ona fai ai le inisalini, o mea ia e manaʻomia ai le faalēaogāina o Glyclazide Canon. O le faagasologa o togafitiga ma le fualaau faasaina e mafai ona aʻafia ai le matuitui ma le tali vave, o lea mo se taimi e te manaʻomia ai le tuʻuina o le nofo i tua o le uili ma galuega e manaʻomia ai le maualuga o le faʻaoga. O le togafitiga e tatau ona o gatasi ma se naunautaiga fuafuaina o le maualuga o le kulukose ma le hemoglobin glycosylated i le toto, ma lona faʻasoa i le urine.

Glyclazide Canon

Lagolago Talosaga Lagolago paʻepaʻe pe toetoe a paepae, lapotopoto, biconvex, ma se lamatiaga, faʻafeiloaʻi le faʻamaonia.

Tagata e maua ai: hypromelilose (hydroxypropyl methylcellulose) - 100 mg, colloidal diocide - 7 mg, mannitol - 80 mg, sterete magnesium - 3.6 mg, masini fualaʻau hydrogenated - 7.2 mg, cellulose cellulose - 102.2 mg.

10 pi. - pusa tioata (3) - teuina o pepa pepa 10 pcs. - pusa tioata (6) - pepa o pepa pepa. - afifi paʻu (2) - pepa o pepa pepa.

15 pcs. - pepa faʻaipoipo (4) - teuina o pepa pepa.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofoga tautala, e vave lava ona gaogao mai le vaega o meaʻai. O le Cmax i le toto e oʻo ile 4 itula pe a uma ona ave se tasi o le dose e 80 mg.

O le faʻamalosia o le palatini plasma e 94.2%. Vd - e tusa ma le 25 l (0.35 l / kg mamafa o le tino).

E maua i le ate ma le fausiaina o le 8 metabolites. O le metabolite autu e leai se aafiaga o le hypoglycemic, ae e iai sona aafiaga ile microcirculation.

T1 / 2 - 12 itula E faʻateleina e fatugaʻo i le ituaiga o metabolites, e itiiti ifo i le 1% le faʻamalosi i le urine e le suia.

O le maʻisuka ituaiga 2 e leai se aoga o togafitiga o meaʻai, gaioiga faaletino ma le mamafa o le mamafa.

Puipuiga o faʻalavelave faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 2: faʻaitiitia le lamatiaga o le microvascular (nephropathy, retinopathy) ma faʻalavelave macrovascular (infalction myocardial, stroke).

Glyclazide MV 30 mg ma MV 60 mg: faatonuga ma iloiloga mo le maʻisuka

Gliclazide MV o se tasi o vailaʻau sili ona faʻaaogaina o le maʻisuka ituaiga 2. E aʻafia i le faʻaluaina lona lua o sauniuniga o sulfonylurea ma e mafai ona faʻaaoga uma i le monotherapy ma faʻatasi ai ma isi mea e maua ai le suka ma le inisalini.

I le faaopoopo atu i le aafiaga i le suka o le toto, o le gliclazide ei ai sona aafiaga lelei i le tuufaatasiga o le toto, e faaitiitia ai le atuatuvale oxidative, faaleleia ai le microcirculation. Ole vailaʻau e leai se mea e toe faʻaaogaina ai: e fesoasoani i le maua o le mamafa, faatasi ai ma le faaumiumi o le faʻaaogaina, o meaʻai e le aoga. E tusa lava pe laʻititi le laititi o le gliclazide e mafua mai i le hypoglycemia, o le lamatiaga e sili ona maualuga i le matua.

Faamatalaga lautele

O le tusi resitala mo Gliclazide MV na tuʻuina atu e le Kamupani a Rusia Atoll LLC. O le vailaau faasaina i lalo o le konekarate o loʻo gaosia e le Samara pharmaceutical company Ozone. E maua ai ma teu ai otaota, ma pulea ai le lelei.

Gliclazide MV e le mafai ona taʻua uma togafitiga faʻale-fale, talu ai o se vailaʻau faʻatau mo ((glyclazide) lava lea e faatauina i Saina. E ui lava i lea, e leai se mea leaga e mafai ona taʻua e uiga i le lelei o le vailaʻau.

E tusa ai ma le maʻisuka, e le sili atu le leaga nai lo le Diabeton Farani e tutusa uma lava.

O le otootoga o le MV i le igoa o le fualaau faasaina ua faailoa mai ai o le mea galue o loo i totonu o se suiga, pe faaumiumi, faasao.

Glyclazide lafoaʻi le laulau i le taimi tatau ma i le nofoaga sao, lea e mautinoa ai e le vave ulufale atu i le toto, ae i ni vaega laiti. Ona o lenei mea, ua faʻaititia le aʻafiaga o aʻafiaga e le manaʻomia, o le fualaau oona e mafai ona faʻaitiitia le tele.

Afai ua solia le fausaga o le laulau, ua leiloloa lana gaioiga faaumiumi, o le mea lea, faatonuga mo le faaaogaina e le fautuaina le tapunia.

Glyclazide o loʻo aofia i totonu o le lisi o vailaau tatau, o lea e maua ai e le endocrinologists le avanoa e faʻatonuina ai i le maʻisuka mo le leai o se totogi. O le tele o taimi, e tusa ai ma le talavai, o le MV Gliclazide i totonu o le aiga o se analog o le uluai Diabeton.

E faapefea ona galue le vailaʻau?

O gliclazide uma e taatia i totonu o le mea o loʻo i ai meaʻai e afaina i le toto ma o loʻo fusifusia i ona aʻa. E masani lava, o le glucose e ulu i totonu o peta beta ma faʻaosofia ai ni tagata faʻapitoa e mafua ai le faʻasaʻoina o le inisalini. Glyclazide galue i le mataupu faavae lava lea e tasi, e faʻaosofia ai le faʻaogaina o le hormone.

O le aafiaga i le inisalini gaosiga e le gata i le aafiaga o le MV Glyclazide. O fualaau faasaina e mafai ona:

  1. Faʻaititia le faʻamalosia o le inisalini. O iuga aupito sili (faateleina le lagona o le inisalini e 35%) o loʻo matauina i totonu o le maso.
  2. Faʻaitiitia le faʻaogaina o le kulukose e le ate, ma faʻamaonia ai le tulaga o le anapogi.
  3. Puipuia toto.
  4. Faʻamataʻu le faʻaogaina o le oxide nitric, lea e aʻafia ai i le faatonutonuina o le mamafa, faʻaitiitia le afaina, ma le faʻaleleia o le toto i tisipenipuni lautele.
  5. Galue o se antioxidant.

Faʻasalaga faʻapitoa ma fuataga

I le papalama Gliclazide MV o le 30 po o le 60 mg o mea aoga.

Auxiliary ingredients: o le cellulose, lea e faʻaaogaina e avea o se sui faila, silica ma magnesium stearate e avea ma emulsifiers.

Pusa o lanu paʻepaʻe poʻo le kulimi, tuʻu i le paʻu o 10-30 vaega. I totonu o se pusa o 2-3 paʻu (30 pe 60 papa) ma faatonuga. Glyclazide MV 60 mg e mafai ona vaevaeina i le afa, aua o loʻo i ai se tulaga lamatia i luga o laulau.

O le vailaʻau e tatau ona onā i le taimi o le taeao. Gliclazide e galue e tusa lava pe o iai le suka i le toto. O le mea lea e le tupu ai le hypoglycemia, e leai se taumafataga e tatau ona faaseʻe, e tatau ia i latou taʻitasi ona tutusa le aofai o mea inu. E fautuaina e 'ai e tusa ma le 6 taimi i le aso.

Faʻasologa o filifiliga filifiliga:

Suiga mai Gliclazide masani.Afai o le maʻisuka na muamua ave se vailaau e le o faaumiumi, o le fualaau o le fualaau faasaina ua toe faamatalaina: Gliclazide 80 e tutusa ma Gliclazide MV 30 mg i totonu o fualaau.
Amata le togi, pe a fai o le vailaʻau ua faʻamaonia mo le taimi muamua.30 mg O le maʻisuka uma lava e amataina, tusa lava po o le a le matua ma le glycemia. O le masina atoa e sosoo ai, e faʻasaina le faʻapupulaina o le gaʻo ina ia mafai ona tuʻuina atu le taimi o le pancreas e faʻaaoga ai i tulaga faigaluega fou. O se tuusaunoaga e naʻo le maʻisuka e maualuga maualuga le suka, e mafai ona latou amata amata ona faʻaleleia le fualaau ile 2 vaiaso.
Le faasologa o le faateleina o metotia.Afai e le lava le 30 mg e totogi ai le maʻisuka, o le fualaau o le fualaau faasaina ua faateleina i le 60 mg ma le isi. Soʻo se mea e tupu mulimuli ane i le inumaga e tatau ona faia a itiiti ifo i le 2 vaiaso mulimuli ane.
Laasaga maualuga.2 le. Gliclazide MV 60 mg poo le 4 i le 30 mg. Aua nei sili atu i so o se mataupu. Afai e le lava mo gaʻo masani, o isi vailaʻau faufautua e faaopoopo i togafitiga. O le faʻatonuga e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi gliclazide ma metformin, glitazones, acarbose, insulin.
Laʻau maualuga i le maualuga o le hypoglycemia.30 mg O le vaega aʻafia e aofia ai tagata mamaʻi e maua i le cardiovascular diseases endocrin ma ogaoga, faapea foi ma tagata e ave glucocorticoids mo se taimi umi. O le Glyclazide MV 30 mg i laulau e sili ona lelei mo i latou.

Faatonuga auiliili mo le faaaogaina

E tusa ai ma fautuaga a le Matagaluega o le Soifua Malōlōina o le Rusia, e tatau ona faʻatalanoa le gliclazide e faʻamalosia ai le puleaina o le inisalini. O le mea moni, o le leai o se tasi o le homone e tatau ona faʻamaonia e ala ile suʻega ole maʻi. E tusa ai ma iloiloga, e le o taimi uma e tupu ai. O fomaʻi ma endocrinologists o loʻo faʻamatalaina le fualaau "i mata".

O se taunuuga, e sili atu nai lo le manaomia o le inisalini e faalilolilo, e masani ona manaʻo le tagata maʻi e 'ai, o lona mamafa o loʻo faasolosolo malie pea, ma o taui mo le maʻisuka e tumau pea le le lava. E le gata i lea, o peta beta ma lenei faiga o le faʻatamaʻiga e vave faʻaleagaina, o lona uiga o le maʻi e oʻo atu i le isi laasaga.

Faʻafefea ona aloese mai na taunuuga:

  1. Amata amata ona tausisia le maʻisuka mo le maʻisuka (laulau Numera 9, o le aofaiga faatagaina o mea inu gaʻo e fuafuaina e le fomaʻi poo le tagata maʻi e tusa ai ma le glycemia).
  2. Faailoa atu se gaoioiga malosi i aso masani.
  3. Loto mamafa i mea masani. O le tele o gaʻo e sili atu ona maualuga le maʻisuka.
  4. Inu glucophage poo ana mea tutusa. O le togi lelei o le 2000 mg.

Ma e na o pe a le lava nei fuataga mo gaʻo masani, e mafai ona e mafaufau i le gliclazide. Aʻo leʻi amataina togafitiga, e aoga le faia o suʻega mo le C-peptide poʻo le inisalini e faʻamautinoa ai o le faʻaogaina o le hormone e matua leaga lava.

A oʻo i le maualuga o le hemoglobin glycated i le 8.5%, e mafai ona tuʻuina atu le MV Gliclazide faatasi ma meaʻai ma metformin mo se taimi le tumau, seia oʻo ina totogi le maʻisuka. A maeʻa lena, o le tuʻuina atu o le faʻamaʻiina o fualaau oona e filifilia taitoatasi.

Auala e fai i le maitaga

Faatonuga mo le faʻaaogaina faʻasaina togafitiga faʻatasi ma Gliclazide aʻo maʻitaga ma lactation. E tusa ai ma le Faʻatulagaina o le FDA, o le vailaʻau e aʻafia i le vasega C. O lona uiga e mafai ona afaina ai le atinaʻe o le fotus, ae le mafua ai faʻalavelave faʻalavelave. Gliclazide e sili atu le saogalemu e suitulaga i le togafitiga o le insulin aʻo leʻi maʻitaga, i tulaga ogaoga - i le amataga lava.

O le avanoa e fafaga ai susu ma gliclazide e leʻi faʻataʻitaʻiina. E i ai le faʻamaoniga e mafai ona tuʻuina atu i le susu susu tapenaga o le sulfonylurea ma mafua ai le hypoglycemia i pepe, o lona uiga la, o le latou faʻaaogaina i lenei vaitau e matua faasaina.

Le faʻatagaina o le Glyclazide MV

Contraindications e tusa ai ma faatonugaMafuaaga mo le faasaina
O le gasegase ile gliclazide, ana analogues, isi sauniuniga o le sulfonylurea.Tulaga maualuga o gaioiga anaphylactic.
Tusa 1 le maʻisuka, pancreatic resection.I le leai o peta peta, o le inisalini o le faʻasalaga e le mafai.
O le ketoacidosis malosi, o le hyperglycemic coma.O le tagata maʻi e manaʻomia se fesoasoani faʻafuaseʻi. E na o le tui insulin e mafai ona maua.
Renal, toilalo o le ate.Maualuga maualuga o le hypoglycemia.
Togafitiga ma miconazole, phenylbutazone.
Inuina o le ava.
Tina fanau, HB, tausaga o tamaiti.Le lava o suʻesuʻega talafeagai.

O a mea e mafai ona suia

O le gliclazide Rusia o se tau e le taugata, ae sili ona lelei, o le tau o le afifiina o Gliclazide MV (30 mg, 60 fasi vaega) e oo atu i le 150 rubles. Toe sui i mea e tutusa ai pe a fai e le o faʻatau atu laupepa masani.

O le faʻamaʻi muamua o le Diabeton MV, o isi vailaʻau faʻatasi ma le tino lava e tasi, e aofia ai Gliclazide MV o generic, poʻo kopi. O le tau o le maʻi suka e tusa ma le 2-3 taimi le maualuga nai lo ona ituaiga.

Gicclazide MV analogues ma sui ua resitaraina i le Rusia (na o suiga teuteu o sauniuniga e faʻaalia):

  • Glyclazide-SZ na saunia e Severnaya Zvezda CJSC,
  • Golda MV, Pharmasintez-Tyumen,
  • Gliclazide Canon mai Canonpharm Production,
  • Glyclazide MV Pharmstandard, Pharmastandard-Tomskkhimfarm,
  • Diabetalong, gaosiga o MS-Vita,
  • Gliklada, Krka,
  • Glidiab MV mai Akrikhin,
  • Diabefarm MV Pharmacor Production.

Ole tau o analogues e 120-150 ru ma pa. Gliklada na faia i Slovenia o le fualaau sili ona taugata mai lenei lisi, o le tau e tusa ma le 250 rubles.

Tala o le Maʻisuka

Faʻavasegaina e Sergei, 51 tausaga. O le maʻi suka ua toeitiiti atoa le 10 tausaga. Talu ai nei, ua oʻo atu le suka i le 9 i le taeao, o le mea lea na faʻamaonia ai Glyclazide MV 60 mg. E tatau ona e inuina i se vailaʻau faʻasolosolo, Metformin Canon.

O fualaau faasaina ma mea taumafa e maua ai se taunuuga lelei, o le toto na toe foi mai i le masani i totonu o le vaiaso, ina ua uma le masina, na taofi le taofi o vae. E moni, pe a uma ona soli le taumafataga, e vave ona ola le suka, ona faasolosolo malie lea ona faaitiitia le aso. E leai ni aʻafiaga, e lelei mea uma.

O vailaʻau e tuʻuina atu e aunoa ma se totogi i le falemaʻi, ae tusa lava pe faʻatau sau lava oe, e le taugata. O le tau o Gliclazide e 144, Metformin e 150 rubles. Faʻavasegaina e Elizabeth, 40 tausaga. Glyclazide MV na amata ona inu i le masina talu ai, o se endocrinologist ua faatonuina i le faaopoopoina ia Siofor, ina ua toeitiiti atoa le 8% o le hemoglobin glycated.

E le mafai ona ou fai atu se mea leaga e uiga i le aafiaga, na ia vave faaitiitia le suka.Ae o aʻafiaga faʻaleagaga na faʻaaogaina atoa ai aʻu le avanoa e galue ai. O laʻu galuega e fesoʻotaʻi ma le femalagaaʻi e le aunoa; ou te le o taimi uma e 'ai i le taimi. Siofor faamagalo au mo mea sese i meaai paleni, ae o Gliclazide e leʻi pasia lenei fuainumera, o se mea e le faatuai - o le hypoglycemia sa i ai iina.

Ma o aʻu faʻamaʻaloga masani e le lava. E oʻo lava i le manatu o le uili e tatau ona e fufulu ai se paʻu suamalie.

Faʻavasegaina e Ivan, 44 tausaga. Talu ai nei, nai lo le maʻi suka, na amata ona latou tuʻuina atu Gliclazide MV. I le taimi muamua sa ou manaʻo e faʻatau le fualaau tuai, ae na ou faitau i iloiloga ma filifili ai e faʻataʻitaʻi se mea fou. Ou te lei lagonaina le eseesega, ae o le 600 rubles. faasaoina. O nei vailaau e lua e faʻaititia ai le suka ma faaleleia atili loʻu manuia. O le hypoglycemia e seasea lava ma o taimi uma lava ou te sese ai. I le po, e le pa'ū le suka, siaki faapitoa.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le pepa o fualaau, o loʻo faʻamaonia e se faʻamalologa tuʻuina. O le kamupanī e ofoina atu 2 inumaga: 30 mg ma le 60 mg. O pepa maʻaleʻale e faʻafiafiaina le lanu ma le lanu paʻepaʻe. O le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai:

  • mea galue malosi (gliclazide),
  • mea faʻaopoopo: faʻamalositino faʻamalosi o le kilokoni, microcrystals, magnesium stearate (E572), hydroxypropyl methyl cellulose, mannitol, suauu vailaʻau eleʻele.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le pepa o fualaau, o loʻo faʻamaonia e se faʻamalologa tuʻuina.

Ma le faʻaeteete

E mafai ona faʻaaogaina le fualaau mo le faʻagasolo lelei i le faʻaleagaina o le gaʻo o le fatu ma le ate. O le vailaau e faʻamaonia ma le faʻaeteete i maʻi ma tuʻutuʻuga nei:

  • le lelei poʻo le le lelei
  • faamai pipisi
  • faʻamaʻi ogaoga o le CVS,
  • glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency,
  • ava malosi
  • tagata matutua gasegase (65 tausaga ma le matutua).

Togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka

Ole fua muamua o le vailaʻau i le togafitiga o le maʻisuka e le o le inisalini ma le faʻaaoga ole sulfonylurea e le tatau ona sili atu i le 75-80 g. Mo faamoemoega puipuia, e faʻaaogaina le vailaʻau i le 30-60 mg / aso.

I lenei tulaga, e tatau i le fomaʻi ona mataʻituina ma le totoʻa le maualuga o le suka i le tagata gasegase 2 itula talu ona 'ai ma i luga o se manava gaogao.

Afai e maua o le fualaau e le lelei, ona faʻateleina lea mo ni nai aso.

O fualaau faasaina ei ai se faʻafitauli lelei i le tino. Ae peitai, faatasi ai ma le faʻaaogaina umi o fualaau faasaina, e mafai e tagata gasegase ona aafia i ni mea le lelei.

Mo togafitiga, o le vailaʻau e faʻaaoga i le 30-60 mg / aso.

I le vaega o le ate ma le biliary tract

  • hepatitis
  • cholestatic jaundice.
  • leai se manino o manatu,
  • faateleina le mamafa o le toto.

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina faʻatasi ai ma se taumafataga e maualalo ifo ai le kapiti.

Pe a ave, e tatau i le tagata maʻi ona tuʻuina atu le puleaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Pe a ave le fualaau faasaina, e tatau i le tagata gasegase ona tuʻuina atu le puleaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

I le maʻisuka faʻamalosi i le vaega o le taufaasesega poʻo le faʻamaʻaloga, o le mafai ona faʻaaogaina o sauniuniga inisalini e tatau ona iloiloina.

Faʻasaoina o le Glyclazide Canon mo Tamaiti

E faʻasaina le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina e tamaiti laiti.

E faʻatagaina tagata matutua e faʻaaoga fualaau i laʻititi laʻititi ma lalo o vaavaaiga faʻapitoa a le fomaʻi.

E faʻatagaina le faʻaaogaina o nei fualaau aina ma le faʻaleagaina o le tino ma faʻamaʻi faʻasalaga faʻapitoa. Ole suʻega ole filifilia taʻitasi e faalagolago i le tulaga o tagata gasegase e leai se aoga.

E leʻi fautuaina faʻatasi

E le manaʻomia le faʻaaogaina o vailaʻau o le ethanol ma fualaau o chlorpromazine i le taimi lava e tasi ma le vailaʻau o loʻo fesiligia.

Phenylbutazone, Danazole ma le ava malosi o le a faateleina ai le malosi o le vailaau oona. I lenei tulaga, e sili atu le filifilia o se vailaau e tetee atu ai i fualaau faasaina.

Faʻatasiga e manaʻomia ai le lapataiga

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma Acarbose, beta-blockers, biguanides, Insulin, Enalapril, Captopril ma nisi anti-inflammatory non-steroidal medicines ma vailaau o loo i ai chlorpromazine e manaomia ai le tausiga faapitoa, ona o lenei tulaga ei ai se tulaga lamatia o le hypoglycemia.

Gasegase

Arkady Smirnov, 46 tausaga, Voronezh.

Afai e le mo nei pills, semanu e paʻu oʻu lima i aso ua mavae. Ua ou maʻi i le maʻisuka ituaiga 2 mo se taimi umi. O lenei vailaʻau e faʻamalosia lelei ai le suka toto. O aʻafiaga, na na o le nausea sa ou feagai, ae na ia pasi ina ua mavae ni nai aso.

Inga Klimova, 42 tausaga, Lipetsk.

E leai se inisalini e faalagolago ile maʻisuka ile tina. Na faatonuina e le fomaʻi nei fualaau ia te ia. O lea ua fiafia o ia ma toe tofo i le ola.

Tuua Lau Faamatalaga