Coconut Chocolates

E te fiafia i le niu? Faʻamau i totonu o lauvao popo. Malamalama, amio lelei, suamalie. O le isi mea e fiafia ai, o nei parataiso parataiso e faigofie ona saunia ma e na o le tolu ni mea aoga.

Mea
Coconut Chips - 50 g
Suga - 30 g
Toa (na o le protein) - 1 pc.

Saunia mea talafeagai mo le faia o le niu i totonu o le ogaumu.

Faʻafesoʻotaʻi le niu, suka ma le fuamoa moa i totonu o se fagu pe sau sau. Afai e manaʻomia, e mafai foi ona faaopoopo faʻamavae vanilla.

Tuu le pusa i fagu popo i luga o le ogaumu ma, faʻafefiloi, mafanafana pe a ma le 7 minute i luga o se afi e laʻititi ifo nai lo le tau. O la matou galuega o le vevela lea o le popo i se vevela vevela.

Ona faʻafeiloaʻi lea o le popo i se pesini, malulu ma vaisaisa mo ni nai itula (e mafai ona e alu mo le 5 aso).

Ona fai lea o nai polo mai le popo. Tuu laʻau popo i luga o se pepa tao taofi ufiufi paʻu.

Vaʻai le ogaumu i le 150 tikeri. Faʻafeu ai le sipuni niu mo le 20-25 minute.

Lena lau laʻau popo faʻamalolo lelei, ona mafai lea ona e fiafia.
Le fiafia tele!

1
1 faafetai
0
Sabanchieva Saule Zheksenovna Aso Lulu, Novema 28, 2018 08:32 #

faafetai tele

O aia uma i mea e maua i luga o le upega tafaʻilagi www.RussianFood.com e puipuia e tusa ai ma tulafono talafeagai. Mo soʻo se faʻaaogaina o mea mai le 'upega tafaʻilagi, e manaʻomia se hyperlink i le www.RussianFood.com.

O le pulega o le nofoaga e le tali atu i le taunuuga o le faaaogaina o fualaau aina, auala mo a latou tapenapenaga, meaʻai ma isi fautuaga, o le soifua maloloina o punaoa o loʻo tuʻuina i ai hyperlinks, ma mo mea e aofia ai faʻasalalauga. E le mafai e le pulega o le nofoaga ona faʻasoa manatu o le tusitala o tusiga na lafoina i le site www.RussianFood.com



O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina kuki e tuʻuina atu ia te oe le auaunaga sili ona lelei O le nofo i luga o le 'upega tafaʻilagi, e te malilie i le faigamalo a le' upega tafailagi mo le gaosia o faʻamatalaga patino. OU AGAI

O le fua mo le kuka i le fale

  1. Salu le pata i totonu o se vai faʻaeleʻeleʻele poʻo le umukuka vevela, aua le kuka ma malulu i le vevela o le potu. Sasaa le susu i totonu o le pata mafolafola ma faʻaali seʻia oʻo lava ina tutusa lelei.
  2. Faʻaopoopo faʻapipiʻi uma faga niu i luga o se sipuni ma faʻafefiloi mea uma seʻia oʻo ina lamolemole. Aveese le popo ni meaʻai mo le afa itula poʻo le itula i totonu o le pusaaisa mo le faʻamautuina. E mafai ona e paʻuina oe i le auala lenei: sasaa ni fatu mo ni nai sekone i le vai inu, ona faʻafefe lea ma togi ia nutosi uma i ou lima mai le peel.
  3. E tatau ona falai i totonu o se paʻu vevela (ole vevela o le vevela) seia oʻo ina oʻo mai se lanu mumu ma se manogi manaia. Uu suamalie aano ma pi i le lima. A maeʻa le taimi atofaina, aveese le masini mai le pusaaisa, kuka ai ni almonds poo ni pipi.
  4. Faʻapotopoto se puʻupuʻu o le niu na tuʻuina i totonu o le sipuni i totonu o le vai ma tuʻu i le ogatotonu o fatu. Ufiufi alimoniki / piini i totonu o le popo, tuʻu le lole i luga o le pa ma foliga i le popo. O le mea lea, fesuiaʻi lauusiusi mai isi pusa anufe ma tuʻu i luga o se mea malulu.
  5. Auina atu le ipu i le pusaaisa mo le 10-15 minute. Auauna i lau pusa lanu pipi mafiafia i le laulau. Fai se pusa laisa tii!

Fua faʻatatau faapena:

Cake Carpathian: fua i ata mai lea laasaga i lea laasaga i le fale

Vailaau ma apricots i le kefir: o se fua ma se ata e suamalie

Teu ma faʻasuina ice cream i le fale: fua ma ata

Kata Glass Glass

Kuki "Potato" mai kuki

Sue mai le pepe pepe

Laasaga ma lea laasaga ma se ata

O se fua lenei mo sukalati ma le niu na oʻo mai i loʻu mafaufau. Na na o le i ai o le kulimi ma o se mea alofa le lafoina. Sa tonu ia te au e fai se lole mai fafo. Ina ia tofo, o nei lole e pei o Bounty, ae o le faatumuina na sili atu ona sili atu ona lelei. O lea ia tatou amata.

Matou te manaʻomia na oloa.

Cook, e pei ona masani ai, semolina porridge: susu vevela, faaopoopo le suka, vanilla, ma sasaa semolina, faʻaosooso pea. A oʻo ina amata ona faʻapipiʻi mea o loʻo i totonu o le apa, faʻavela sina mea seʻi vagana ua kuka. Liligi le popo i totonu o le vevela vevela. Faʻaoso i le pata susu. Seti le kulimi seia maeʻa maeʻa.

Tuu le kulimi ua maeʻa i luga o se pepa pe tuʻu i fafo i se faʻamaufaʻatasi, faʻapipiʻi i pepa. Matou te faia se vaega 1.5-2 cm mafiafia ma tipi i ni fasipepa. Matou te lafoina ni fasi pepa i le faleisaisa mo le itula.

Faʻafefiloi le kulimi ma le sukalati. Salu i totonu o se vai paʻele pe i totonu o se inisiua.

Tatou maua a tatou kulimi, o tatou suti ma sasaa mai le sukalati. Liligi i luga o ia mea taʻitasi ma se sipuni, afai matou te mananaʻo e fai se laulau, ona taumafai lea e aua le faʻasaʻo luga, na o itu. Afai e le lava le sukalati i le taimi muamua, ona e toe inu ai lea. E mafai lava ona e faʻamalo le suamalie i le sukalati, ae ou te fiafia e inu atili.

O aʻu nei sukalati sukalati ma fale o le niu, matou te tuʻuina i totonu o le pusaaisa mo le faʻamaisa, mo sina taimi puupuu. Le fiafia tele!

Faleaiga o le aiga nofofale:

Oi, laʻau suamalie! O se vaega o le tiga mo le manogi suamalie i luga o se meaʻai. Matou te ofoina atu se laasaga taʻitasi i le laasaga mo meaʻai o le niu i totonu o fale: lua-tone faʻatasi ai ma le manaia o le koko niu-sukalati ma le tusiga maaleale.

Aua e te popole i le ata - o lole taitasi e 37.1 kcal. E le gata i lea, o sitaili ei ai se faasinoala maualalo.

Meaʻai

  • popo niu - 50 g
  • koko - 1 tbsp. l
  • falaoamata almond - 1 tbsp. l
  • agave syrup - 1 tbsp. l
  • mo le paʻu - o se faʻafefiloi o vaʻai niu, lemon zest ma turmeric.

Fufuluina o fualaauʻai maloloina lelei e aunoa ma le tao tao

I totonu o se kofe koleti (grinder) poʻo se mea e teu ai (e le fetaui lelei), fufulu ni anufe o niu i se tulaga susu. Faatasi ai ma taofi, lulu le ipu pe a uma le 1-2 sekone.

Faʻasolosolo le meaʻai i taimi taʻitasi ma se sipuni, ave ese mai puipui i le ogatotonu.

Matou te liliuina i se seti semi-liquid tuʻusaʻo le setete seia oʻo i fafo le suauʻu popo. I le ala, aua le fefe i gaʻo o loʻo i ai i le popo, e aoga tele!

Tuu le faapipii i totonu o se pesini. Faaopopo 1 tbsp. l agave syrup. I le isi itu, e mafai ona e filifilia le suamalie suamalie, Ierusalema tipitipi artichoke poo le meli. O le mea moni, o loʻo i ai i le vaega mulimuli se faasinomaga maualuga, ia manatuaina lenei mea.

O le paʻu o le pusa e vaevaeina i le 2 vaega tutusa.

I le tasi - faaopoopo le 1 tbsp. l falaoamata almond. Nai lo lena, e mafai ona e faʻaaoga almonds, eleele i se kofe kofe poʻo susu susu, lea, faatasi ai ma ni faga niu, e maua ai le lole i le tofo o le "Raffaello". Faʻamau lelei le "fagu paepae" lelei.

I le isi afa o le masini faaopoopo 1 tbsp. l koko. (matou te faʻaoga le koko, ao matou faia nei lole mo tamaiti).

O le taunuuga o le masini ua le toe pipii, ua paʻu.

E lua ni mea autu mo sasau fale ua saunia.

Matou te fausiaina meaʻai laʻau taumafa.

Matou te faʻatumu le sipuni fuamoa o le semicircular (7.5 mg) ma le paʻepaʻe paʻu i le afa, faʻamaʻi lelei i ou limamatua ina ia faʻaalia le suauu popo.

Matou te tuʻuina se mea pogisa i le pito i luga ma, toe tasi, matou te fetaomi lelei.

Matou te oomi atu i luga o le tasi itu o le lole, ma na ia tuua le pepa.

I luga o se ipu poʻo luga o se fogaeleele e ufiufi i le fusifusi ata matou te tuʻuina ai lole lole fale mai le popo.

Ina ia saunia se suauʻu matagofie, matou te faʻaaogaina se paluga o pulu niu 25 g, o le afa o le naimoni laitiiti ma le pine o le turmeric ma i le keke keke uma.

Faʻamamaʻi lole ua maeʻa i le malulu (ae le o le pusaaisa) e seti mo le 3 itula.

E fesuisuiaʻi le 9-10 lole lole. Taimi e kuka ai 20-25 minute.

Tuua Lau Faamatalaga