Glucometers Accu-Chek Performa Nano: faatonuga, iloiloga

Pipi o le faʻafouina o le Black, lea e le toe manaʻomia ona suia i le maea ai o le faʻapipiʻi muamua

500 fua i le taimi ma le aso

LCD tuaʻoi

Lua maa o lithium (CR2032)

O le masini e liliu i le 2 minute pe a maeʻa le galuega

E oo atu i le 4000 mita i luga aʻe o le sami

43 x 69 x 20 mm

40 g i maa

4 faʻailoga ile taimi

Glucose o le toto

Ina ia liliuina le masini, faʻaofi i ai se fasi siaki.

Ona siaki lea o le numera code. A maeʻa ona faʻaalia le numera code i luga o le mata, o le a faʻaalia se faʻataʻitaʻiga o se faʻamaoniga o le a faʻaalia ai le afaina o le toto. O le faailoga o le toto o loʻo taʻu mai ai ua saunia le meafaigaluega e ave se fua.

Faapipii le pito o le fasi siaki (lau samasama) i se mataʻu o le toto na maua mai i lou tamatamailima pe mai se isi nofoaga (AST) 1, e pei o lou alofilima po o le pama.

O le itulaglass symbol e faʻaalia. A maeʻa pe a ma le 5 sekone, e aliali mai le fua o le fua i le lau.

O le iuga o le a otometi lava ona teuina i le mafaufau ma le aso ma le taimi.

A o iai le suʻega i totonu o le masini, e mafai ona e maka le taunuʻuga i se faʻataʻitaʻiga talafeagai: muamua poʻo le maeʻa foi o se taumafataga.

O nisi faʻamatalaga e uiga i le faagaoioiga o le masini e mafai ona maua i totonu tusi faʻaoga.

1 Aʻo leʻi suʻeina se suʻe toto na maua mai se isi nofoaga, talanoa i lau tausi soifua maloloina.
Meafaigaluega

  • Accu-Chek Fai ni suʻega suʻega
  • Accu-Chek Softclix Talosaga o le Toto toto
  • Tulaga
  • Tusi a le tagata
  • Pamu
  • Fofo faʻafoe

Accu-Chek Performa Nano

I le faʻaopoopoga i lona tele faʻatusatusaga, e toʻatele e tosina atu i le mamanu o le masini. E gauai atu tagata i le lapoʻa o le lauulu, faʻamanatuina o se telefoni feaveai, ma se faʻataʻitaʻiga tele e faʻaalia ai le tele ma le tele o numera. E taua foi e le gata i tagata gasegase e masani lelei i tekonolosi faʻaonaponei ma tumau i taimi e mafai ona aʻoaʻo ai e faʻaaogaina, ae faʻapea foi matutua matutua o loʻo fefefe i faʻafouga faʻainisinia uma.

Tausaga o mea

O le isi mea e le mafai ona faʻaaogaina, o le maua lea o iuga i le 5 sekone. I le auala, o sina mataua itiiti ma se voluma e na o le 0.6 μl ua lava mo le siakiina. A e faʻapipiʻi se fasi siaki i totonu o le Accu-Chek Perform Nano mita, e sui le aunoa. O le seti o loʻo faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai se masini faaeletonika faʻapitoa, lea o loʻo i totonu o pusa taitasi. I le auala, o le masini o le a tuʻuina atu se lapataiga pe afai e te taumafai e faʻamaonia le faʻaaogaina o suʻega faʻamalo. E aoga mo le 18 masina mai le aso o le gaosiga. E le afaina pe o afea na tatalaina ai le afifi.

Malosiaga tulaga ese

Glucometers "Accu-Chek Performa Nano" o masini faʻaonapo nei nei. O loʻo faʻamoemoe muamua ina ia faigofie ona iloa le faʻaogaina o le kulukose. Ae i le faaopoopo atu i lenei, e mafai ona e faʻapipiʻiina la latou fesoʻotaʻiga ma se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaliliu ai iʻuga e ala ile infrared. E le gata i lea, o le masini e faʻatusatusa lelei ma le mea moni e mafai ona setiina se uati o le faʻamalo, e faʻaalia ai le manaʻomia mo fuataga. Ua maua e tagata faaaoga le avanoa e filifili ai 4 taimi eseese o faailoga.

O le saʻo o faʻataʻitaʻiga a le masini e faʻamautinoaina e ala i sikola faʻapitoa faʻataʻitaʻiga ma faʻalanoaga auro. E le gata i lea, pe a tatau ai, e mafai ona fai se faʻaogaina ile plasma.

Glucometers "Accu-Chek Perform Nano" e mafai ai ona e fuafuaina le faʻaogaina o le kulukose i totonu o le toto i ia tulaga: 0.6-33 mmol / L. O a latou gaioiga masani e mafai ona faia i le vevela o le vevela o le +6 i le +44 ° C ma le maualuga e le sili atu i le 90%.

Faʻamatalaga Faʻatino

Ina ia amata galue faʻatasi ma le masini, e tatau ona e tuʻuina se fasi siaki i totonu ma siaki le code i luga o le afifi ma luga o le mata. Afai e fetaui, ona mafai loa lea ona e alu i le laasaga e sosoo ai.

O se uila ua faʻaofiina i totonu o le peni uamea e faia ai se tamai puncture i le tamatamailima. O le pito sili o le fasi siaki (lau samasama) e faʻaaogaina i le toto ua tupu. A maeʻa lena, o le itulaglass icon e tatau ona i luga o le lau. O lona uiga o loʻo galue le masini ma auʻiliʻili mea na maua. A maeʻa le faagasologa, o le a e vaʻai pe o le a le maualuga o lou kulukose. O le taunuuga o le Accu-Chek Perform Nano mita ua otometi ona laveaiina. I le taimi lava e tasi, o le aso ma le taimi o le suʻesuʻega o le a faʻaalia i tafatafa ane. A aunoa ma le tosoina o le suʻega mai le masini, e mafai ona e maitau pe a fuaina le fua - aʻo leʻi maeʻa pe a uma ona 'ai.

Faʻatauina se masini ma sapalai

O tau mo masini e faalagolago i luga o le nofoaga e faatau ai. O nisi e maua i latou i le 800 ruble., O isi e faatau mo le 1400 rubles. O se eseesega i le tau e na o le tau o le tau o faleoloa ma falemaʻi e mafai ona e faʻatau ai Accu-Chek Performa Nano glucometers. O suʻega suʻega e sili atu ona lelei e suʻe ai, ae le o le faʻatau i le fale muamua i luga o le falemaʻi. Mo se pusa o 50 pi. e tatau ona totogia sina sili atu i le 1000 rubles.

Toe iloilo tagata

O le toʻatele ua sauni e fautuaina le Accu-Chek e fai Nano glucometers ia latou uo. O faʻamatalaga e faʻaalia ai e faigofie lava le faʻaogaina o le masini. O nisi e fiafia i le galuega faamanatu, o isi e fua i na o le taimi talafeagai mo i latou.

E moni, o tagata e ona le masini e fai mai o nisi taimi e faigata ona suʻe ni suʻega. Ae o lenei faafitauli e talafeagai mo tagata nofoia o taulaga laiti ma taulaga i le taulaga. I nofoaga tetele o le ai ai pea falemaʻi poʻo faleoloa e iai faʻatauga faafomaʻi lea o loʻo i ai pepa faʻataʻitaʻiga mo glucometers ua faʻaalia.

Taimi e suʻesuʻeina taimi, faigofie, faʻatuatuaina, ma aupito sili ona taua, saʻo. Aafiaga o le faʻaoga.

Lava na tusia e uiga i lenei mita. Peitai, e ui i lea, sa ou manao e tuu laʻu sene sene. Aisea? Aua o loʻu poto masani i le faʻaaogaina o se maea ua ese mai mea ua uma ona ou faitauina. I le tusiga o le a ou faamamafaina nei manatu. Ma o iina o le a filifili ai e tagata uma mea e fetaui ma ia.

Na ou maua lenei taavale i ni nai tausaga talu ai, loʻu uso, o loʻo faigaluega o se fomaʻi. Atonu o tilotilo mai ia te aʻu, na te iloa lelei. Faatasi ai ma lana vaai faalegaluega, na ia vaaia ai mea ua natia mai tagata ola? Ma o lenei pusa faʻamaufaʻailoga na faʻaaogaina mo ni nai tausaga i luga o se fata ona o le leai o se manaʻoga. Ae i le taimi lena, mo nisi o mea ua faʻagaloina, na tatau ona ou faia se suʻega toto. Ma sa faateia au e le fomai: "Aisea e suamalie ai lau su?" Ma auina atu i le endocrinologist. Ou te leʻi faʻaaogaina na upu: toto toto, glucose, glucometer. Ona tatau ai lea ona ou faia le aʻoaʻoga a le tagata lava ia, maua le masini ma faasolosolo i taimi pupuu, ma iloa lenei vavega o tekinolosi a Roche.

E sau i se pusa talafeagai.

Faʻamaumauga i le Igilisi ma le Rusia. O lea, faʻasaʻolotoina mo a tatou maketi.

Tuatusi, numera o telefoni, meli, tuatusi Initaneti ma le PCT faailoga o le tausisia o faʻatagaga faʻamaonia i le polokalama GOST R.

I le tulaga o le oloa e noatia i le faʻamaoniga faʻamaonia ma ua tuʻuina atu se tusi faʻamaonia faʻamaonia o le maliliega, ona faʻamaonia lea o oloa faailoga o le faʻatagaina (PCT) o le faʻamaoniga faʻamaonia. O lenei faailoga o le faʻamaonia e atagia ai faʻamatalaga e uiga i le tino faʻamaonia na tuʻuina atu le tusi faamaonia o le usitaia. O le tusi ma numera numera e fetaui ma le numera o le tino tusi faamaonia. O tulafono mo le faʻaaogaina o le siama o loʻo faʻatulafonoina e le GOST R 50460-92

O lona uiga, o mea uma e matua ogaoga ma manino.

E ui lava e fai mai na faia i Amerika, o le faʻamalama e faʻaalia ai Siamani.

Totonu, o se mea mausali, faʻamalamalamaga (tusi faʻaaogaina).

Ma se laupepa o faʻamatalaga manino.

O le a le auala e faʻaaoga ai le masini,

ma se masini e tui ai le paʻu.

Tusi faamaonia o faamaoniga muamua.

Mo meafaigaluega fuaina o lenei mea e tatau.

Ma se kata pepa tusi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tusi poloaiga e 50 tausaga. O se tasi lea o mafuaʻaga mo le filifilia o lenei mita.

Ma le glucometer lava ia.

Mea tau tui.

O se pasi faaopoopo mo le mauaina o se mataua o le toto mai isi nofoaga (tauau, mo se faataitaiga).

E faigofie lava ona suia fulu.

Lea e toetoe lava a maeʻa. E le valea ma faʻamafanafana.

O mea uma e fetaui lelei.

O le taimi nei i le itu.

Vaega Taua:

• Faʻaliliu / tape le aunoa le masini pe a faʻapipiʻi / aveese se suʻega
• Iloilo fua faʻatatau mo le 7, 14, 30 ma le 90 aso, e aofia ai muamua ma le maeʻa o taumafataga
• Faʻailogaina o taunuʻuga aʻo leʻi oʻo i le taimi o taumafataga
• Faamanatuga o fuataga pe'ā uma ona 'ai
• Faʻasala i 4 faʻailoga i le taimi
• Lapataiga mo le hypoglycemia i se tulaga e mafai ona fetuunai taʻitasi
• Tuuina atu o faamatalaga i le PC e ala ile infrared
LCD tuaʻoi

I le faaopoopo atu i le fesiitaiga o taunuuga i se PC, sa ou faaaogaina uma. Mavave.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le masini.

Faʻamatalaga:

Taimi fuafuaina: 5 sekone
Suauu o le Toto: 0.6 μl
Faʻamaumauga lautele (puʻe faʻasolosolo uliuli, lea a maeʻa le faʻapipiʻi muamua e le toe manaʻomia ona suia)
Malosiaga o le mafaufau: 500 fua i le taimi ma le aso
Paʻa Umi: e tusa ma le 1000 fua faatatau
Faʻaauau ma faʻaauau:
O le masini e liliu i le 2 minute pe a maeʻa le galuega
Fuataga: 0.6-33.3 mmol / L
Auala fua: eletise
Valid hematocrit range: 10 – 65%
Tulaga o le teuina: -25 ° C i le 70 ° C
Laʻasaga o le faʻatinoina o le ' + 8 ° C i le + 44 ° C
Vaʻaia gaioiga o le faʻafefe faʻafefe: 10%-90%
Luga galue: e oo atu i le 4000 mita i luga aʻe o le sami
Faʻamatalaga: 43 x 69 x 20 mm
Pauna: 40 g i maa

Ole taimi e fua tutusa ai mo isi.

O le tele o le mataua o le toto e 0.6 μl. O le taimi nei e 0.3 μl (mo se faʻataʻitaʻiga, Accu-Chek Mobile glucometer). Ae o e naunau e totogi le lima taimi sili atu? Ou te leʻi oʻo i le faʻavauvau pe a ave sina pa'ū o le toto 0.6 μl.

E tele taimi na talosagaina ai e le fomaʻi foaʻi toto mo le suka. Na ou sau ia te ia ma laʻu ipu fua. Ma na fai mai le fomaʻi o aʻu fuataga e ogatasi uma lava ma fale suʻesuʻe. Na ou faitau i le iloiloga o nisi e le fetaui. O lenei mea e mafua ona o le avega ma le fiafia. O le taimi i le va o nei fuataga e lua e tatau ona laʻititi. Na foliga mai o lenei, o lona uiga, e fetaui lelei. O le isi mafuaaga lenei mo le filifilia o lenei iunite - o le sao atoatoa o fuataga.

O le masini toto sampling e faigofie. O nisi taimi ou te faʻaaoga ai isi masini. O na masini, i loʻu manatu, o ni mea na faia, ma e sili atu ona tigaina. O iinei, muamua na ou faaaogaina le ava malosi, fufulu loʻu tamatamailima, solo le laneta. Ona ia faapau ai lea o le mataupu. Lava e fufuluina ou lima. Faʻatasi ai ma faʻafitauli faʻapitoa ole microcausal ma aʻafiaga itu e leʻo matauina. E le gata i lea. E masani ona ou faataatia le loloto o le loloto i le 2.5. Ua lava aʻu. E tuʻu le ava ile 3.5 (maualuga - 5). Ma a uma ona ave le toto, e leai se lagona e na o le tamatamailima na sasaina. Ae mai isi masini (o le a tatou le valaau) o na lagona o.

E ala i suʻega suʻega. Ua amata nei ona latou faʻatupulaia le tau. Ae ui i lea, e mafai ona faʻatau saoloto i luga o le Initaneti i se tau e sili atu ona matagofie. E tatau ona e totogia le saʻo.

Ua lava le ola o le ola, tusa lava pe a uma ona tatala le pu.

I le taimi nei e uiga i le faʻaaogaina o le talosaga

A e faʻapipiʻi se afifi, o le masini e feliuliuai i le otometi ma a maeʻa le suʻega a le auto e faʻaalia ai e mafai ona e paʻi i se mataua o le toto ma se fasipepa.

A maeʻa ni nai sekone, e faʻaalia le iuga.

E i ai tafaoga o molimau. Ave se mea e le lelei (ma sa i ai i le mataupu ua faʻaalia). Ona e manaʻomia lea ona suia le faigamalo, ma toe foʻi le suka i le masani.

E mafai ona e vaʻai i faitau mai le mafaufau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fua na faia i le afa itula pe a uma le aso muamua. Faʻailoga i le mafaufau, ma o loʻo vaʻaia. (E oʻo mai i le aso ma le taimi e iloa mea uma).

Po o le averesi mo le vaiaso.

Afai o se mea na sese, o le masini e faailoa ai se mea sese, e ala i le tulafono (i totonu o faatonuga) e mafai ona tatou fuafuaina le mafuaʻaga ma faʻaumatia.

Ae ina ia aua le mataʻituina le tele o taimi i aso uma, o le a le mea e fai, pe faapefea ona maua e aunoa ma le tataina o se tamailima?

I le taimi nei o loʻo i ai glucometers e fuaina ai le suka toto i se ala le faʻaogaina, e ala i le toto toto. Ae o loʻo i ai a latou suʻega e lua: maualalo maualalo ma tau maualuga. Ae toetoe o tagata uma i le taimi nei o loʻo i ai ni mea mamafa.

E tusa ai ma faʻamatalaga muamua ma faʻatulagaga, o aʻu lava na tuufaatasia se ipu mo le tusitusi o eseesega o le mamafa ma le suka o le toto.

Ma e tusa ai ma taunuuga o le mamafa o le mamafa, ua uma ona ou galue e tusa ai ma le taimi lava ou te lagona ai le manaomia o le fuaina o le kulukose, ona ou eli loʻu tamatamailima. O le auala e fetaui lelei, ae o le numera o pu i totonu o le tamatamailima e faʻaitiitia. Afai o le mamafa e 120 i le 80, ona leai lea o se mea e manaʻomia e fua ai le suka toto.

Sa fautuaina foi loʻu toalua e mataʻituina le suka o le toto.

Mo ia, na ia faaopoopo atu faamatalaga faasili i le papaa ina ia le popole.

O le masini "Glucometer" Accu-Chek Performa Nano "na ia faamaonia.

Ma tauto i le laulau. Ma o le laulau e fesoasoani ia te au. Aʻo oʻo mai le maualuga o le mamafa i le taua tele, ou te fuaina le suka ma taofi le 'ai ma le suamalie. Ma o mea uma lava e toe foʻi i le masani.

O le taimi nei, o lenei mita ma faʻafitauli uma e sili atu le taugofie nai lo le vaega o suʻega i le aofaiga o le 50 fasi (mai le 600 i le 800 rupu e mafai ona e faʻatau). Ma e le tatau ona e alu i nofoaga i fafo, e sili atu le taugofie iinei. Ia, afai e le manaomia e se tasi le fuaina o le suka i le tele o taimi i le aso, ona avea lea o se mea e te manaʻomia.

E ui lava i le tau o le suʻega, ou te tuʻuina fetu e lima. E fetaui, e le o tiga, faatuatuaina ma sili ona taua, mautinoa. Ma o le a le tele o taimi tatou te faʻaaogaina.

Meafaigaluega

Ina ia maua fua faʻataʻitaʻiga i lenei glucometer, e na o le 0.6 i le toto e manaʻomia, o le tasi lea o le pa'ū. O le Nano glucometer ua faʻapipiʻiina ma le maualuga o le faʻaaliga faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga tetele ma faʻamalamalamaga lelei, o lea e mafai ai e tagata e maualalo le vaʻaia ona faʻaaogaina, aemaise lava o lenei mea e faigofie mo tagata matutua.

O le siakiina o le siaki o nano ua i ai le tele o le 43x69x20 mm, o le mamafa e 40 kalama. O le masini e mafai ai e oe ona faʻapolopolo 500 taunuʻuga o le suʻesuʻega ma le aso ma le taimi o le suʻega. E i ai foi se galuega mo le fuafuaina o le tau aofaʻi o fuataga mo le vaiaso, lua vaiaso i le masina poʻo le tolu masina. O lenei mea e mafai ai e oe ona suʻeina le faʻaogaina o suiga ma auʻiliʻili faʻamaumauga i luga o se vaitaimi umi.

Faʻasalaga faʻasoa-siaki nano ua faʻapipiʻiina i se pusa faʻapitoa faapitoa e aofia ai ma le masini; e mafai ai e oe ona faʻafetaui faʻamatalaga uma na mauaina faʻatasi ma se komepiuta poʻo se komepiuta. O lea e le galo le tagata gasegase i le faia o suʻesuʻega talafeagai, o le mita o loʻo i ai se uati faʻafeololo talafeagai o loʻo i ai se mea e faamanatu ai.

E lua masini lithium CR2032, lea e lava mo le 1000 fua, e faʻaaogaina e pei o maa. E mafai e le masini ona faʻaaoga e ia lava pe a faʻapipiʻi se taʻai siaki ma faʻafuaseʻi ona tape pe a uma ona faʻaaogaina. O le mita e alu i le lua minute pe a maeʻa le suʻega. A maeʻa le suʻega, e tatau i le masini ona logoina oe i lenei mea faʻamaʻi.

Ina ia mafai ona tumau le siakiina o le siakiina o le siakiina mo se taimi umi, e tatau ona mulimuli i tulafono o le faʻaoga ma le teuina o le masini. O le malulu e mafai ona gafatia e mai le 6 i le 44 tikeri. O le maualuga o le ea e tatau ona 10-90 pasene. E mafai ona faʻaaogaina le masini i le maualuga o le galuega e oo atu i le 4000 mita i luga aʻe o le sami.

O faʻamanuiaga

O le tele o tagata e faʻaaogaina, filifili le siakiina o Accu i le taimi nei, tuu ni manatu faaalia lelei e uiga i lona aoga ma le maualuga. Aemaise lava, o le maʻisuka e iloagofie ai uiga lelei o vaega nei o le masini:

  • I le faʻaaogaina o se glucometer, e mafai ona maua ai i le afa minute le taunuʻuga o le fuaina o le suka toto.
  • Mo le suʻesuʻega, na o le 0.6 i le toto e manaʻomia.
  • O le masini e mafai ona teuina ia mea mulimuli e 500 ma le aso ma le taimi o le auiliiliga i le mafaufau.
  • E tupu faʻafuaseʻi le fodula.
  • O le mita ei ai le atigi infrared mo le fesoʻotaʻiina o faʻamaumauga faʻatasi ai ma le aufaasālalau i fafo.
  • O le mita e mafai ai ona e fuaina mai le 0.6 i le 33.3 mmol / L.
  • Ina ia suʻesuʻe le maualuga o le kulukose i le toto o le tagata maʻi, e faʻaaogaina ai se metotia elekene.

O le pusa masini e aofia ai:

  1. O le masini lava ia e fua ai le suka o le toto
  2. Sefulu suega,
  3. Accu-Chek Softclix peni peni,
  4. Ten Lancets Accu Check Softclix,
  5. Nofo i luga o le auʻau mo le aveina o le toto mai le tauau poʻo le lima,
  6. Faʻafeiloaʻi le faʻamalieina o le tagi mo le masini,
  7. Tusi lesona i le gagana Rusia.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ina ia mafai e le masini ona amata galue, e tatau ona tuʻu i ai se fasi siaki i totonu. Ma le isi, e tatau ona e siaki le numera numera. A uma ona faʻaalia le code, e tatau ona foliga mai le faʻamaonia i foliga o se paʻu matala o le toto, o loʻo taʻu mai ai ua saunia le mita mo le faʻaaogaina.

Aʻo leʻi faʻaaogaina Accu Chek Faano Nano, fufulu ou lima i le fasimoli ma totigilima. O le tamatamailima ogatotonu e tatau ona faʻamamaina lelei ina ia faʻaleleia le toto, pe a maeʻa ona faʻamamaina i se vailaʻau faʻasaina ma faia ai se pu e faʻaaoga ai se peniscercer. E sili atu ona tipi le paʻu mai le itu o le tamailima ina ia le afaina. Ina ia tulaʻi i fafo se pa'ū o le toto, e manaʻomia le masima sina tamatamailima, ae le oomi.

O le pito i lalo o le siaki, e vali i le lanu samasama, e tatau ona aumai i le mataua o le toto. O le siaki o le siaki e faʻaaogaina ai le toto manaʻomia ma faʻamaonia pe iai le leai o se toto, i le tulaga lea e mafai ai e le tagata faʻaoga ona faʻaopopo le toto talafeagai o le toto faaopoopo.

A maeʻaeʻa le toto i totonu o le suʻega, o le faailoga o le tioglass o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini, o lona uiga o le Accu check perf nano ua amataina le faagasologa o le suʻeina o toto mo le kulukose i totonu. O le suʻega o le a oʻo mai i luga o le lau pe a maeʻa le lima sekone, ma o le tele o glucometers Rusia e galulue i lenei auala.

O faʻataʻitaʻiga uma o suʻega e otometi lava ona teu i le mafaufau o le masini, ma o le aso ma le taimi o le suʻega e lauiloa. A o leʻi tapeina le mita, e mafai ona faia fetuʻutuʻaiga i taunuʻuga o le auʻiliʻiliga ma faia ni faʻamatalaga pe'ā faia se suʻega toto - muamua pe pe a uma se taumafataga.

Faʻamatalaga e uiga i le Accu Check Faʻaaoga Nano

O le faʻataunuʻuina o nano e sili ona lauiloa i tagata o loʻo i ai faafitauli i le maualuga o le kulukose. Muamua lava, e matauina e le aufaitau le faʻaaogaina ma se lisi faigofie o le masini. O le siakiina o le siaki o Accu nano e mafai ona faʻaaogaina mo tamaiti ma tagata matutua.

Ona o lona laʻitiiti, e mafai ona ave faʻatasi ma oe ma, pe a manaʻomia, ia faia se suʻega toto i soo se taimi. Mo lenei, o le masini ei ai se pusa fetaui talafeagai ma vaega, o mea uma lava mo le suʻeina o le suʻega e fetaui lelei lava.

O le mea lautele, o le masini e sili atu ona lelei le iloiloga i lona tau taugofie, e 1600 rubles. O le mita e maualuga ma lelei, o lona uiga o le faʻamaoniga mo le 50 tausaga, lea e faʻamaonia ai le mautinoa o le au gaosi oloa ia latou oloa.

O le masini ei ai lona mamanu faʻaonapo nei, o lea e mafai foi ona faʻaaogaina o se meaalofa. O le tele o tagata faaaoga e le faatuai e faaali atu le mita ia latou uo, e foliga mai o se foliga vaaia fou o foliga mai, ma faaalia ai le fiafia o isi.

E toatele e finau e tutusa lava ma se telefoni feaveai i aso nei, lea e tosina mai ai le mafaufau.

O faʻamatalaga i luga o le mita ei ai foi ni iloiloga le lelei, lea e masani lava ona oʻo mai i le faigata o le maua o ni faʻataʻitaʻiga mo le suʻega o le toto. E le gata i lea, o nisi tagata latou te faitioina o faatonuga mo le masini ua tusia i totonu o le faigata o se gagana ma se tamai lomiga.

O le mea lea, ao leʻi tuʻuina atu le masini mo le faʻaaogaina i tagata matutua, e fautuaina e faʻataʻitaʻi muamua, pe a maeʻa, o le a uma ona faʻamatalaina ma se faʻataʻitaʻiga pe faʻapefea ona faʻaaoga le mita.

Ae o le a se mea e manao se tagata e iloa mo le taimi muamua e faʻatau ai le masini talafeagai?

O le maketi mo masini faafomaʻi faʻaonaponei ua tuʻuina atu mita meli toto masani ma oloa fou ua faʻatau atu.

O taʻitaʻi o loʻo faʻatau atu o le Accu-Chek glucometers - o oloa a se kamupani Siamani o loʻo atinaʻe ma gaosia ituaiga uma o mea tau fomaʻi mo le tele o tausaga.

O le lautele o galuega a le Accu-Chek e faʻapipiʻiina i le mafai ona faitau faʻamatalaga e uiga i lo latou lava soifua maloloina e ala i le fesoʻotaʻiga o le mita i le komepiuta.

Ae o nei faailoilo uma e lua mo se tagata amata, aua o le mea e sili ona taua o le maualuga (laboratory) saʻo o le auiliiliga.

Mafaufau po o le a le taua o le iloa pe a faʻatau se mita Acclu Chek Performa glucose poʻo Nano Perofirm?

"Toto mai se tamatamailima - gatete i tulivae" poo fea e mafai ona ave ai le toto mo le auiliiliga?

O faʻamamaga o loʻo i luga o tamatamailima e le mafai ai ona e ave ma le saogalemu sina toto itiiti. Mo le toʻatele, o lenei tiga o le "mafaufau", mai lava i le laʻititi, o se faʻalavelave le mafaagaloina i le faʻaaogaina e le mita o le mita.

E i ai ni masini faʻapitoa mo Accu-Chek e tui ai le paʻu o le vae pito i lalo, tauau, thivae, ma le lima.

Ina ia maua le vave ma sili atu le sao, e tatau ona e matua mataʻituina le nofoaga e faʻamoemoeina ai pupu.

Aua le faʻalavelave nofoaga e lata i taʻaloga poʻo veins.

O le faʻaaogaina o isi nofoaga e tatau ona lafoai pe afai e matauina le vavalalata, o loʻo i ai se maʻi tiga poʻo se afaina tele.

Faʻaaoga tatau i le fale

E mafai ona e fuaina lou toto i ni laasaga faigofie se tolu:

  • Faʻaofi le fasi siaki i le masini. O le mita o le a liliuina aunoa.
  • Tuʻu le masini i luga, ia faʻasalaga le amataga o le kuluma ma tu i luga le paʻu mamā.
  • Faaaoga se mataʻu o le toto i le lanu samasama o le vaega o le suʻega (leai se toto e faʻaaoga i le pito i luga o le suʻega).
  • O le a faʻaalia i luga o le mata o le mita i le 5 sekone.
  • Le faʻamautuina sese o fuataga mo glucometers uma - 20%

O le fesuiaiga faʻapitoa o se uiga mama

O faʻataʻitaʻiga lata mai o glucometers e manaʻomia ai le faʻatonutonuina o tusi lesona o le masini (ulufale i le faʻamaumauga). Faʻaonaponei, faʻaopoopoga Accu-Chek Performa e faʻanofoina i se mea e aunoa ma le faʻanoanoa, lea e maua ai e le tagata faʻapitoa ni faʻamanuiaga:

  • E le mafai ona i ai ni faʻamatalaga sese pe a fesuiaʻi
  • E leai se taimi faaopoopo na faʻaumatia i luga o le faʻatagaina o tulafono
  • Faʻafeiloaʻi le faʻaaogāina o le masini i faʻamatalaga faʻapipiʻi

O mea e tatau ona e iloa e uiga i le mita o le kulukose toto o Accu-Chek Performa

Ituaiga 1 maʻisukaItuaiga 2 maʻisuka
O le toto sampling e faia i le tele o taimi i le ao, i aso uma:
• Muamua ma le maeʻa o taumafataga
• A o lei alu i le moega
E tatau i tagata matutua ona ave le toto i le 4-6 i le vaiaso, ae o taimi uma i taimi eseese o le aso

Afai e aʻafia se tagata i taʻaloga poʻo gaioiga faaletino, e tatau ona e faaopoopoina le fua o le suka i luma ma a maeʻa faamalositino.

O faʻamatalaga sili ona saʻo i le numera o samplings toto e mafai ona tuʻuina atu e le fomaʻi o loʻo masani i le talafaʻasolopito o le soifua maloloina ma uiga taʻitasi o le soifua maloloina o le maʻi.

O se tagata soifua maloloina e mafai ona fuaina le suka suka i le masina e pulea ai lona siʻitia pe faʻaitiitia, ma puipuia ai le lamatiaga o faʻamaʻi. Fuataga e tatau ona faʻatino e tusa ai ma faʻasoaga faʻatasi ma taimi eseese o le aso.

O a mea e mafai ona aafia ai le saʻo o le auiliiliga?

  • Laei po o lima susu
  • Faʻaopoopo, faʻaleleia le "tui" se mataua o le toto mai se tamaʻi lima
  • Togi Suʻega o Suʻega

Tau mo le Accu-Chek Performa glucometers e eseese lava e faalagolago i le itulagi:

  • Moscou na te ofoina atu masini mai 660 rubles, fasi siaki (100 pcs.) 1833 rubles
  • Chelyabinsk, tau - 746 rubles, fasi siaki (100 pcs) - 1785 rubles
  • Stavropol - 662 rubles, 100 pepa faʻataʻitaʻi mai le 1678 rubles
  • Lani (nila) e faatauina i le 550 r, mo le 100 + 2 pcs.

Vitio aoga

O le faatonuga mo le amataina o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini ma pe faapefea ona galue:

O le lauiloa o le Performa Akkuchek toto sugar testers ua tupu i tausaga uma. O nei glucometers, faʻalagolago ma faigofie, faʻamaonia le faʻaalia o faʻamaoniga faatuatuaina o maualuga o le kulukose e le ese mai suega suʻesuʻe. O le uiga Siamani o masini e masani ona tuʻuina atu i taʻitaʻi i le maketi o glucometers mo le silia ma le 20 tausaga.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O le mita ei ai ona faʻatusatusaga - 94 x 52 x 21 mm, ma faigofie ona fetaui i le alofilima o lou lima. E toetoe lava leai se lagona i le lima, aua e leai se mamafa - na o le 59 g, ma o lenei mea o loʻo aʻafia ai le pamu. Ina ia fua, e manaʻomia e le masini se tasi mataua o le toto ma le 5 sekone ao leʻi faʻaalia le iuga. O le metotia fuataga o le eletene, e faʻataga ai e le faʻaogaina le coding.

  • o le taunuuga o loo faailoa mai i le mmol / l, o le maualuga o tulaga taua o le 0.6 - 33.3,
  • o le mana manatua e 500 fua, o le aso ma le taimi tonu e faʻaalia ia i latou,
  • Iloiloina o fuainumera mo le 1 ma le 2 vaiaso, masina ma le 3 masina,
  • o loʻo i ai se uati o le faʻailo e mafai ona faʻatulagaina i ou manaʻoga,
  • e mafai ona maka faaiʻuga na faia muamua ma le maeʻa ona 'ai,
  • o le glucometer lava ia e faailoa mai e uiga i le hypoglycemia,
  • Faʻafeiloaʻi le tulaga saʻo o le ISO 15197: 2013,
  • o fuataga e tumau pea le saʻo lelei pe'āfai e te faʻaaoga le masini i le vevela mai le +8 ° C i le +44 ° C, i fafo atu o nei tapulaʻa o taunuuga e mafai ona sese,
  • o le lisi autu e aofia ai faʻamatalaga faʻamalosi,
  • e mafai ona teuina ma le saogalemu i le vevela mai -25 ° C i le +70 ° C,
  • E leai se taimi faatapulaa le tusi saisai.

Accu-Chek Performa glucometer

A e faʻatau mai se glucometer Accu-Chek Performa, e te le tau popole pe a toe faʻatau se isi mea i le taimi lava lena - o mea uma e te manaʻomia e aofia ai i totonu o le pusa paʻu.

O le pusa e tatau ona aofia ai:

  1. O le masini lava ia (o le batini ua faʻapipiʻi vave).
  2. Vaega o faʻataʻitaʻiga Faʻasoa i le aofaiga o le 10 pcs.
  3. Softclix peni peni.
  4. Needles mo ia - 10 pcs.
  5. Pepa puipuia.
  6. Faatonuga mo le faaaogaina.
  7. Tusi faʻamaonia.

Faʻaaogaina aʻoaʻoga

Aʻo leʻi faʻaaogā muamua, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faatonuga, pe a talafeagai, matamata i le vitio i luga o le fesoʻotaiga ma faʻamautinoa o loʻo ia te oe mea uma e tatau ai ma o latou aso maeʻa i le faasologa.

  1. Muamua e manaʻomia lou mulumulu o ou lima i le fasimoli ma faʻagogo lelei ile tino - ole suʻega e le faʻafefe lima malulu. Manatua: e sili atu le faʻaaogaina o le vai mafanafana, o le malulu o tamatamailima e lagona ai le tiga tele atu.
  2. Faʻapena se lalaga e mafai ona faʻaaogaina, faʻapipiʻi i totonu o le mea e tui ai, aveese le pulou puipui, filifili le loloto o le loloto ma palu le lima i le faʻaaogaina o le ki. Afai e saʻo mea uma, o se lanu samasama e tatau ona faʻamalamalama i le mataupu.
  3. Aveese ma se lima malogo se fasimea fou mai le paipa, faʻaofi i le mita ma le pito i luma o le auro. E fesuisuiaʻi.
  4. Filifili se tamatamailima mo le afaina (sili atu ile pito i luga o pads), faʻasaga le ogatotonu o le tui, tataʻi le ki.
  5. E tatau ona e faʻatali seʻia oʻo ina aoina se mataʻu toto. Afai e le lava, e mafai ona e masii se nofoaga laitiiti e lata ane i le puncture.
  6. Aumai se glucometer ma se fasi siaki, faʻafesoʻotaʻi le toto i lona pito.
  7. Aʻo gaosia e le masini le faʻamatalaga, ia uu se fasi fulufulu mamoe ma le ava malosi i le pupu.
  8. A maeʻa le 5 sekone, o le a maua e Accu-Chek Performa le iuga, e mafai ona e faia se faailoga "muamua" poʻo le "pe a uma" le meaʻai. Afai e maualalo le tau, o le a faʻaalia e le masini le hypoglycemia.
  9. Faʻasolo le fasimea faʻaaoga ma le nila i fafo atu o le fale. E le mafai ona toe faʻaaogaina!
  10. A maeʻa ona aveese le fasi siaki mai le masini, o le a otometi lava ona tape.

Le tau o le mita ma sapalai

O le tau o le seti e 820 rubles. E aofia ai se glucometer, se peni tuʻi, sela ma se faʻataʻitaʻiga. Ole tau o mea taumafa o loʻo faʻaalia ile laulau:

UlutalaO le tau o suʻega faʻasolosolo Performa, rubSoftclix tau, tau
Glucometer Accu-chek Performa50 pcs - 1100,

100 pcs - 1900.

25 pcs - 130,

200 pi - 750.

Faatusatusaga i le Accu-Chek Performa Nano

Accu-Chek Performa

Accu-Chek Performa Nano

Uiga
Tau o le glucometer, lapisi820900
Faaali atuTulaga masani e aunoa ma le faʻamalamaVaʻaiga maualuga le lanu uliuli faʻatasi ma lanu paʻepaʻe ma le moli
Auala fuaFaiga eletiseFaiga eletise
Taimi o fua5 sec5 sec
Malosiaga o mafaufauga500500
FaʻaogainaE le manaʻomiaManaomia i luga o le faʻaaoga muamua. Ua faaofiina se pulou uliuli ma ua le toe toso ese mai fafo.

Tala o le Maʻisuka

Igor, 35 tausaga: Glucomet used of different manufacturers, Accu-chek Performa e pei lava o le tele. Na te le fesili mo faʻamatalaga, o suʻega faʻataʻitaʻiga ma taʻavale e mafai ona faatauina i taimi uma e aunoa ma ni faafitauli i le falemaʻi lata ane, o le saoasaoa o le fua e maualuga. O le mea moni e leʻi faʻamaonia le saʻo aʻiaʻi i faʻamatalaga falesuesue, ou te faʻamoemoe e leai se eseesega tele.

Inna, 66 tausaga: Muamua, ina ia fua le suka, ou te fesili pea mo se fesoasoani mai i aiga poʻo tuaoi - Ou te le o vaʻaia lelei, ma i se tulaga lautele ou te le malamalama pe faʻapefea ona faʻaaoga se glucometer. Na faatauina mai e le atalii o le tama ia Accu-chek Performa, o lea ua mafai ona ou taulimaina au lava ia. O ata uma lava e manino, ou te iloa numera i luga o le lau, o loʻo i ai foi se faʻailoga ina ia ou le misia le fua. Ma e leai ni tupe siliva e manaʻomia, ou te le mautonu i totonu ia i latou.

Tuua Lau Faamatalaga