Pusa 2 maʻisuka fualaau: lisi

✓ Mea na siaki e le fomaʻi

E tusa ai ma le taunuʻuga o se suʻesuʻega a Rusia tele (NATION), e na o le 50% o mataupu o le maʻisuka ituaiga 2 e maua. O le mea moni, o le fuainumera moni o tagata gasegase i le maʻisuka i le Rusia e le itiiti ifo ma le 8-9 miliona tagata (e tusa ma le 6% o le faitau aofaʻi), o se tulaga matautia tele i le taimi umi, talu ai o se vaega taua o tagata gasegase e tumau pea le le amanaiaina, ma o le mea lea e le togafitia ai maualuga le lamatia o le atiaeina o faafitauli faigata. O sea atinaʻe o le faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le faʻavaivai faifai pea, faʻafeololo ma le faʻaletino le malosi faaletino. I le maʻi o le maʻisuka o le ituaiga lona lua, o tagata gasegase e leʻi faʻalagolago i le inisalini, ma afai e mulimuli mai ni fautuaga, e mafai ona latou puipuia le alualu i luma o le faʻamaʻi ma le tele o faʻafitauli. E masani lava, o togafitiga e aofia ai le faʻaaogaina o vailaʻau faapitoa ma se taumafa tatau.

Pusa 2 maʻisuka fualaau: lisi

Vaʻaiga ma uiga

O le tele o taimi, o le maʻisuka ituaiga 2 e aʻafia ai vaega nei o gasegase:

  • oi latou o loʻo taʻitaʻia se olaga nofofua,
  • tausaga ≥45 tausaga
  • mafatia mai le maualuga o le maualuga,
  • tagata o loʻo i ai le talaʻaga faʻavae o le maʻisuka,
  • i ai le mamafa o le tino o le tino, o le gaʻo ma le masani ona 'ai,
  • oi latou o loʻo i ai isi pauna na teuina i totonu o le manava ma le tino pito i luga,
  • maualuga maualuga o meaʻai gaʻo faʻaogaina faigofie i le taumafataga,
  • fafine e maua i le maʻisaga o le ovarycy,
  • gasegase e maua i le maʻi fatu.

Ituaiga 2 maʻisuka

E le gata i lea, o le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona masalomia i latou ei ai uiga nei:

  • lagona faifaipea o vaivaiga ma le galala,
  • e masani ona fai e aunoa ma ni mafuaaga moni
  • vevela paʻu
  • hypercholesterolemia (HDL ≤0.9 mmol / L ma / poʻo triglycerides ≥2.82 mmol / L.,
  • le lelei le anapogi glycemia poo se talafaasolopito o le le atoatoa o le kulukose,
  • o le maʻisuka faʻamalosi poʻo le tala faasolopito tele
  • e masani ona maualuga pe faateleina le diastolic ma le systolic uunaiga o loo faamaumauina.

Faʻalogo!Afai o iai oe i se tulaga lamatia, e tatau ona e suʻe lau suʻega ma siaki le mamafa o le tino. Mo le puipuiga, o le a aoga i le faʻamalositino.

Siofor faasaga i le maʻisuka ituaiga 2

O lenei fualaau faasaina ua gaosia i Siamani ma o se tasi lea o tau sili ona taugofie e mafai ona maua i le CIS. O le tau o se vailaʻau e 250-500 rubles i le pusa.

Siofor e faatatau i fualaau faasaina lea e mafai ona pulea ai osofaʻiga fiaaai

O le vailaau o le vailaau faʻasaina ua faʻatulagaina taʻitasi. I le tele o tulaga, e maua e le tagata maʻi muamua togafitiga ma le Siofor i se fua faatatau o le 500 mg, ma o le mea lea o le a faʻaaogaina le mea o loʻo galue malosi e faʻatatau i le maʻi o le maʻi.

O le fualaau faasaina e ave faʻatasi ma pe a maeʻa foi taumafataga. E tatau ona fufulu palapala i luga o sina vai mama. Siofor e faatatau i fualaau faasaina e mafai ona pulea ai osofaʻiga o le fiaai, lea e mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa i luga o le paʻu.

Faʻalogo!Afai e togafitia togafitiga pe a uma le 65 tausaga, e tatau ona mataitu pea o latou fatuga. Faʻatasi ai ma se fua saʻo le faʻasolosolo, o le atinaʻeina o le toilalo e le mafai ona mafai.

Glucopifa ma Glucophage Long against Type 2 Mateʻo

O le fualaau oona o le Glucofage e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻafefe o gaʻo

O le ituaiga muamua o fualaau faasaina e faatatau i vailaau e mafai ona faaititia le tele o le gaʻoina o gaʻo, lea ei ai sona aoga aoga i le pancreas. O le fua masani o le Glucophage o le 500 pe 850 mg o mea galue, lea e tatau ona faʻaaogaina e faʻatolu i le aso. Ave le vailaau i meaʻai poʻo vave pe a maeʻa.

Talu ai e tatau ona faʻaaogaina nei laupepa i le tele o taimi i le aso, o le aʻafiaga o aʻafiaga i luga o le itu e faʻateleina le tele, e le tele ni tagata maʻi e le fiafia i ai. Ina ia faʻaitiitia le malosi o le fualaau oona i luga o le tino, na faʻaleleia ai foliga o Glucophage. O le umi faaumiumi o vailaau e mafai ai ona e tagofia le fualaau faasaina na o le faatasi i le aso.

O se vaega o le Glucofage Long o le faʻagasolo lemu o le mea galue, lea e aloese ai i se oso malosi i metformin i le vaega plasma o le toto.

Faʻalogo!A faʻaaogaina le fualaau oona Glucofage, o le kuata o tagata gasegase e mafai ona atiaʻe faʻamaʻi le lelei i le foliga o le paʻu o le intestinal, vomiting ma se malosi malosi i le gutu. Faatasi ai ma nei itu, e tatau ona e faalēaogāina fualaau ma faia togafitiga symptomatic.

Tusa o le maʻisuka ituaiga II

O lenei vailaʻau e mo le vasega o le GLP-1 agonists. E faʻaaogaina i le tulaga o se tui tui faapitoa, lea e faigofie ona tuʻuina atu se tui e oo lava i le fale. O le Baeta e aofia ai se hormone faapitoa lea e tutusa uma lava ma le mea e maua mai i le fualaau oona pe a ulu atu i ai meaai. E le gata i lea, o loo i ai le malosi i luga o le pancreas, lea e amata ai ona gaosia le inisalini. E tatau ona faia se tui i le tasi itula ao leʻi faia se taumafataga. O le tau o le fualaau faasaina e amata mai le 4800 i le 6000 rubles.

O loʻo maua foi i le tulaga o se suauu, ae faʻafetai i le faʻaleleia o fuainumera o loʻo i ai se aafiaga faaumiumi i le tino atoa. O lenei mea e mafai ai ona e togiina le fualaau faasaina na o le faatasi i le aso, ae tasi foi le itula ao leʻi oʻo i taumafataga. O le tau o Victoza e 9500 rupu. O vailaau faʻamaʻi e tatau ona faʻatagaina i totonu o le pusaaisa. E manaʻomia foi le faʻalauiloaina i le taimi e tasi, lea e mafai ai e oe ona lagolago le galuega o le mea e gaosi ai meaʻai ma le paʻu.

O lenei vailaau faʻasaina o loʻo avanoa i le pepa laulau. O le tau o le tasi pusa e 1700 rubles. E mafai ona e aveina Januvia e tusa lava pe o le a le taumafataga, ae fautuaina e faia lenei mea i taimi masani. O le fua masani o le vailaau faasaina o le 100 mg o le mea galue malosi i lea aso ma lea aso. O togafitiga ma lenei vailaau e mafai ona avea o se fualaau e tasi e taofia ai faailoga o le maʻisuka, faapea foi ma se tuufaatasiga ma isi fualaau.

O fualaau faasaina e mai vailaau o le vaega o inhibitors o le DPP-4. A faʻaaogaina o se itu, o nisi taimi na togafitia ai e nisi o tagata le maʻisuka ituaiga 1, lea na faʻamalosia ai tagata gasegase e ave le inisalini i se tulaga faifai pea pe a uma taumafataga taitasi. Onglisa e faʻaaogaina e pei o le monotherapy ma togafitiga faʻasoasoaina. Faatasi ai ma ituaiga togafitiga e lua, o le vailaʻau o le vailaau faasaina e 5 mg o le mea e galue malosi i lea aso ma lea aso.

O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o kalone Galvus e tumau mo se aso

O le vailaʻau e aʻafia foi i le kulupu o le DPP-4 inhibitors. Faaaoga Galvus i le aso. O le togafitiga fautuaina o le vailaau faasaina o le 50 mg o le mea galue, e tusa lava po o le a le meaʻai. O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o laʻau e tumau pea i le aso atoa, lea e faʻaitiitia ai le malosi o le fualaau oona i luga o le tino atoa. O le tau masani o Galvus o le 900 rubles. E pei o le Onglisa, o le atinaʻeina o le maʻisuka ituaiga 1 o se tasi o aʻafiaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faʻalogo!O nei fualaau faasaina e faaleleia ai le taunuuga o togafitiga ma le Siofor ma le Glucofage. Ae o le manaʻomia mo lo latou faʻaaogaina e tatau ona faʻamalamalamaina i tulaga taʻitasi.

Vailaʻau e faʻalauteleina ai le lagona o sela i insulin

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tino o laupepa i se fua o le 15 i le 40 mg o le mea galue. O le fuafuaga maʻoti ma le fualaau mo tagata maʻi taitasi ua filifilia taitoatasi e mafaufau i le kulukose i le plasma toto. E masani lava, e amata togafitiga i se fua o le 15 mg, pe a maeʻa ona faia se faaiuga i luga o le manaʻoga e faʻaopoopoga le aofaʻi o le Tulafono. E matua faasaina lava laulau e faʻasoa ma faʻatau. O le tau o se vailaʻau e 3000 rubles.

E maua i le tele o tagata, lea e faʻatauina i se tau i le pusa 100-300 rubles. O le vailaʻau e tatau ona vave ave i le meaʻai poʻo le taimi lava e uma ai. O le fua muamua muamua o le mea galue o le 0.5 mg faalua i le aso. E mafai ona ave se fua muamua o le 0.87 mg o le vaitusi, ae na o le tasi i le aso. A maeʻa lenei mea, o le vaiaso faʻaletausaga e faasolosolo malie lava ona faʻatupulaia seia oo i le 2-3 g. E matua faasaina le sili atu i le fua o le mea galue i tolu kalama.

O le tau o se vailaʻau e 700 rubles. Glucobay i le ituaiga o laupepa ua gaosia. E tolu ituaiga o fualaau faasaina e faatagaina i le aso. O le suʻega e filifilia i tulaga taʻitasi, ma mafaufau i le suʻeina o le toto. I lenei tulaga, e mafai ona 50 pe 100 mg o le mea autu. Ave Glucobai i meaai masani. O le fualaau faasaina e tumau lona gaioiga mo le valu itula.

O lenei vailaʻau na faatoa tulaʻi mai nei i luga o fale teu oloa ma e leʻi mauaina le tufatufa lautele. I le amataga o togafitiga, ua fautuaina tagata maʻi e ave Piouno i lea aso ma lea aso i se fua o le 15 mg o le mea galue. E faasolosolo lava, o le vailaau o le vailaʻau e mafai ona faateleina i le 45 mg i le taimi. E tatau ona e inuina le pulu i le taimi o le taumafataga autu i le taimi e tasi. O le tau o se vailaʻau e 700 rubles.

Vitio - Auala e teu ai togafitiga. O le maʻi suka

O le aoga tele pe a faʻaaogaina lenei vailaʻau e maua i le togafitiga o tagata gasegase ma le maʻisuka ma le oona tele. E mafai ona e ave Astrozone e aunoa ma le manatu i meaai. O le fua muamua o le vailaʻau e 15 po o le 30 mg o le mea galue. Afai e talafeagai ma le le atoatoa o togafitiga, e mafai e le fomaʻi ona filifili e faʻaopoopo le dose i aso taitasi i le 45 mg. I le faʻaaogaina o le Astrozone i tulaga e le masani ai, o le a atiae e le gasegase se itu i le tulaga o le faateleina o le mamafa o le tino.

Faʻalogo!O nei vailaʻau faʻapitoa e mafai foi ona faʻataʻitaʻiina mo le faʻamaopoopoina o togafitiga ma Siofor ma le Glucofage, ae e aoga le suʻega o le tagata maʻi i le tele e mafai ai ina ia aloese mai le atinaʻega o aʻafiaga.

Lisi lisi o fualaau faasaina

FualaauAtaFai i milligramsLe numera o aso i aso umaTaimi e faʻaalu ai

Maninil1,75-3,75Faalua taimiAso
Glibenclamide5E oo i le lua taimiAso
Diabefarm80E oo i le lua taimi16-24 itula

Diabinax20-80E oo i le lua taimi16-24 itula

Diabeton MV30-60Aso umaAso
Diabetalong30Aso umaAso
Amala1-4Aso umaAso
Glemauno1-4Aso umaAso
Meglimide1-6Aso umaAso
Movoglechen5E oo i le lua taimi16-24 itula

Starlix60-180E oʻo i le fa taimiLe sili atu i le 4 itula

Novonorm0,5-2E oʻo i le fa taimiLe sili atu i le 4 itula

Faʻalogo!O le fua saʻo o nei vailaau faʻasaina e naʻo le fomaʻi o loʻo auai. Muamua, o le suʻeina o le suālaʻau e siakiina i le malosi, mulimuli ane ua filifilia le faiga o togafitiga saʻo.

Pe a faia se faʻamaoniga o le maʻisuka ituaiga 2, e tatau loa ona e amataina le taua e faasaga i togafitiga, faʻateleina le faaleleia o lau meaʻai. O ia faiga o le a faʻaitiitia ai le mamafa o le tino, lea o le a faʻaitiitia ai le mamafa i luga o le paʻu, faʻateleina le lagona o le faʻalogo i le inisalini. I le tele o tulaga, o nei fuataga e mafai ona faʻaleleia ai le tulaga o le maʻi, puipuia ai aʻafiaga ogaoga o le maʻisuka, ma taofia ai foi le atinaʻeina o le insulin-dependent o le maʻi.

Tuua Lau Faamatalaga