Glucometer Satellite

O togafitiga mo le maʻisuka e pulea pea. O maʻi suka e tatau ona mataʻituina pea le meaʻai, o le tulaga lautele o le tino. Ma o le mea sili ona taua - o le maualuga o le suka i totonu o le toto. Ma le isi, mo le tele o tausaga e mafai ona faia lenei mea i na o se fomaʻi ma fale suʻesuʻe.

O le taimi nei, o se tasi e le tagolima e mafai ona ia tauaveina moni lava a latou lava "laulau faʻafefete" i la latou taga poʻo le ato. O se glucometer lea. Ae maise lava pe ae mafaufau i le fasefulu tausaga talu ai, o se masini e sili atu i le kilo kilokalama, ma o le taimi nei - e itiiti ifo i le selau kalama.

Kamupani "ELTA" ma "Satelite"

I Rusia, o le kamupani ELTA e lauiloa i le tele o le maʻisuka. O lenei kamupani e aofia ai glucometers. O le gaosiga o meafaigaluega na amata pe a ma le luasefulu tausaga talu ai.
E tolu ituaiga o glucometers i le laina oloa:

O le faʻataʻitaʻiga muamua i le lisi o le muamua lea. O isi masini e sosoo ai i le laina ei ai tulaga lelei e faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga muamua.

O uiga autu o loʻo i le laulau:

ApamemeaFaʻasalalaugaTaimi o faʻamaʻi, sec.Le numera o taunuʻuga o loʻo teuina i le mafaufauVaʻaia o le vevela
Satelite1.8-35 mmol / L4040mai le +18 i le + 30 ° C
Satellite Plus0.6-35 mmol / l2060mai le +10 i le + 40 ° C
Fesoʻotaiga Satellite0.6-35 mmol / l760mai le +15 i le + 35 ° C

Masalo o le mea e sili ona mataʻutia i le eseesega i le va o masini o le taimi o le auiliiliga. E le gata i lea, o le kamupanī e tuʻuina atu se tusi faʻamaonia i le Satellite Express. O masini muamua e lua e le i ai se uiga faapena. O le isi itu lelei o le pito i tua i le laina o le masini e mafai ona taʻua o sina toto itiiti mo le auiliiliga. Ole fesili lenei e maualuga le taua pe a fuaina le kulūkose i tamaiti.

Fatger gaʻo: o aogā ma faʻamaʻi o le maʻisuka. Faitau atili i lenei tusiga.

  • E i ai tulaga faʻapitoa i le faia o se suʻega toto. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e siaki le toto na teuina mo sina taimi. O le toto toto e le talafeagai mo le auiliiliga i soo se Satellites (peitaʻi, o lenei tapulaʻa e leai se aoga mo le faʻaaogaina o le masini i le fale).
  • O le sao o le auiliiliga e mafai ona mafatia pe afai e solia le tulaga vevela o le teuina ma le faʻaaogaina. I le faʻaopoopoga, o faatonuga mo le kulupu o loʻo i ai faʻamatalaga o sese sese o le faʻaaoga, lea e taua e aloese ai.

  • le masini lava ia + maa,
  • meafaigaluega tigā + mea e mafai ona faʻaaogaina,
  • fasi siaki (10-25 vaega),
  • se faʻasologa o tulafono laiti (e manaʻomia le seti o taʻavale faatonutonu mo le masini),
  • faatonuga
  • mataupu poʻo le mataupu.

Ole maualuga o le kulukose o le toto i le laina, "Satellite Express", o le tau e tasi ma le afa afe rubles (1,500 rubles). O muamua e sili atu le taugofie.

Glucometer Satellite: tulaga lelei ma mea le lelei

  • mo se faʻataʻitaʻiga, Satellites e le mafai ona fesootai i se komepiuta.
  • o le manatuaina o le masini e foliga mai e le taua i se tasi (e sili atu ma le onosefulu iuga).

Ae peitai, mo le tele o le maʻisuka, e le o le tele o le fesoʻotaʻiga o le glucometer ma le PC e taua e pei o lona saʻo i le fuafuaina o kulūkose. Ma o iinei o le "Satellites", e tusa ai ma le lauiloa, aua le toilalo.

Ia, pe afai e mafai ona e faʻagaloina le faʻamaʻi. O le maʻi suka - i se isi itu, o se faʻamaʻi e tatau ona manatua ma manatua pea. Glucometers fesoasoani tele i lenei mea.

Tuua Lau Faamatalaga