Milgamma Composite

Milgamma compositum: faatonuga mo le faʻaogaina ma iloiloga

Igoa Latina: Milgamma compositum

Mea gaosi gaosi: Benfotiamin + Pyridoxine

Faʻatagata: pepa faʻamaʻalo - Mauermann-Arzneimittel Franz Mauermann OHG (Siamani), fualaau oona - Dragenopharm Apotheker Puschl (Siamani)

Faʻamatalaga faʻamatalaga ma le ata: 05/17/2018

Tau o falemaʻi: mai 631 rubles.

Milgamma compositum - o se vailaʻau o le gaʻo e iai sona aʻafiaga, toe faʻaleleia le vaivaiga o le vitamin B1 ma B6.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faiga faʻavae o le Milgamma compositum - pepa vevela ma mea faʻapipiʻi: lapotopoto, biconvex, paʻepaʻe. Faʻapipiʻiina: pusa paʻu (paʻu) - 15 fasipepa taʻitasi, tuʻu le 2 po o le 4 (paʻu) i totonu o se atigipusa pepa.

Faʻavaeina o le 1 papa maʻa ma le 1 papa maʻa:

  • mea gaosi: benfotiamine ma le pyridoxine hydrochloride - 100 mg ia taʻitasi,
  • vaega faaopoopo: colloidal silicon dioxide, carmelisi sodium, povidone (K = = 30), cellualose microcristalline, talc, omega-3 triglycerides (20%),
  • O le mea na tupu, e le gata i lea, ae o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea,

Pharmacodynamics

Benfotiamine - o se tasi o mea gaosi a le Milgamma compositum - o se gaʻo gaʻo mafai ona gaosia mai le gaiamine (vitamini B1), lea, o le ulu atu i le tino o le tagata, e faʻapipiʻiina i le manava faʻamalosi o le thiamine triphosphate ma le thiamine diphosphate. O le mulimuli lenei o le coenzyme o le pyruvate decarboxylase, 2-hydroxyglutarate dehydrogenase ma le transketolase, lea e aafia i le pentose phosphate cycle o le oxidation oxydation (i le fesiitaiga o le vaega aldehyde).

O le elemene lona lua o Milgamma compositum - pyridoxine hydrochloride - o se ituaiga o vitamini B6, o le ituaiga phosphorylated o le pyridoxalphosphate - o se coenzyme o le tele o enzymes e aafia ai vaega uma o le metabolism e le o le oxidative o amino acids. Na ia auai i le faagasologa o le soloia o amino acids, ma, i se taunuuga, i le fatuina o amini-malosi o amines (e aofia ai le dopamine, serotonin, tyramine ma le adrenaline). O le Pyridoxalphosphate e aofia ai le felafoaʻiina o amino acids ma, o se taunuuga, i le eseesega o le tino ma le tali o le amino acids, faapea foi i le faiga o anabolic ma le catabolic, mo se faataitaiga, o le coenzyme o le gafa-aminobutyric acid (GABA), glutamate-oxaloacetate-transaminase, a- ketoglutarate transaminase, glutamate pyruvate transaminase.

Vitamin B6 o se tagata auai i vaega eseese e fa o le metabolism metabolism.

Pharmacokinetics

A maeʻa le puleaina o le benfotiamine, o le tele o ia mea e faʻaaogaina i le duodenum 12, o se vaega itiiti i vaega pito i luga ma le ogatotonu o le tootoo laiti. Pe a faatusatusa i le elemone hydrochloride soluble vai, o le benfotiamine e vave ona gaoioi ma sili atu ona atoatoa, talu ai ona o se gaʻo gaʻo e mafai ona gaosia mai le gaiamine. I totonu o le inumaga, o se taunuuga o le phosphatase dephosphorylation, ua liua le benfothiamine i le S-benzoylthiamine - o se vailaʻau e gaʻo gaʻo, e maualuga lona manaia ma e masani lava ona gauai e aunoa ma le liua i le siama. Ona o le aitalafu i le enzymatic pe a maeʻa ona faʻaaogāina, o le siama ma le biologically active coenzymes - o le thiamine triphosphate ma le thiamine diphosphate. O maualuga maualuga o nei coenzymes e maua i le toto, faiʻai, fatugaʻo, ate ma maso.

Pyridoxine hydrochloride ma ona mea e faʻaaogaina e faʻaaogaina i le pito i luga o le gastrointestinal tract. Aʻo leʻi ulu atu i totonu o le paʻu, o le pyridoxalphosphate e faʻamalūlūina i le phosphatase alkaline, ma mafua ai ona fausia le pyridoxal. I le siama, pyridoxal ma pyridoxalphosphate ua fusifusia i albumin.

Benfotiamine ma le pyridoxine e mafua mai i le urine. E tusa ma le afa o le gaiamine e leai se fesuiaiga poʻo le foliga o le sulfate, o le vaega na totoe i foliga o metabolites, e aofia ai pyramine, thiamic acid ma le methylthiazole-acetic acid.

O le afa-ola (T½) pyridoxine - mai le 2 i le 5 itula, benfotiamine - 3.6 itula

Meaola T½ mimine ma pyridoxine avega 2 vaiaso.

Contraindications

  • le mautonu le fatu,
  • tausaga o tamaiti
  • taimi o le maʻitaga ma le susu,
  • gasegase o le fructose inisinia, le glucose-le atoatoa le tino, glucose ma le galactose malabsorption syndrome,
  • hypersensitivity i so o se mea o le vailaʻau.

Faatonuga mo le faaaogaina Milgamma compositum: metotia ma metotia

Milgamma compositum tablets ma laulau e tatau ona faia i le tautala ma se aofaiga tele o le vai.

Afai e le o faia e le fomaʻi se togafitiga eseese, e tatau i tagata matutua ona ave le 1 papa / tableti 1 taimi i le aso.

I mataupu ogaoga, e mafai e le fomai tipitipi ona faateleina le taimi o le taliaina i le 3 taimi i le aso. A maeʻa le 4 vaiaso o togafitiga, o le lelei o le fualaau faasaina ma le tulaga o le maʻi e iloiloina, ona faia lea o se filifiliga pe faaauau pea le togafitiga ma le Milgamma compositum i se faʻateleina o le fualaau poʻo le tatau ona faʻaitiitia le fualaau i le masani masani. O le filifiliga mulimuli e sili atu ona talia, ona o togafitiga faaumiumi ma mea maualuga o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atiina ae e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o le vitamini B6 neuropathy.

Faʻataʻitaʻiga

Milgamma Compositum tablets are complex of B vitamins. O mea aoga o le vailaau faasaina - benfotiamine ma le pyridoxine hydrochloride - faafaigofieina ai le tulaga o le maʻi ile maʻi mumusu ma le degenerative o neura, faapea foi ma masini afi. Milgamma tablets e faʻaleleia ai le toto, faʻaleleia galuega o le tino.

Benfotiamine O se mea e taua tele i le gaioiolosi gaʻo. Pyridoxine auai i le tino i le metabolism o le polotini, ua aafia ai i le gaosiga o gaʻo ma gaʻo. O maualuga o doses o le benfotiamine ma le pyridoxine e avea o se mea e faʻaaogaina e le benfotiamine i le faʻasologa serotonin. O loʻo iai foi se aafiaga faʻafouina: i lalo o le faʻamalosi o le fualaau faasaina, ua toe faʻaleleia ai le afu o le nefusi o neura.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O faʻamatalaga nei mo le faʻaaogaina o le Milgamma Compositum o se vaega o togafitiga faʻapitoa ua fuafuaina:

  • neuritis,
  • retrobulbar neuritis,
  • faʻaleagaina,
  • ganglionites
  • paresis o le nerve mata,
  • plexopathy,
  • polyneuropathy, neuropathy,
  • lumbar peʻa,
  • radiculopathy.

E le gata i lea, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina o loʻo i ai tagata e masani ona mafatia i le gasegase o le po (faʻapitoa tagata matutua) ma faʻasologa o muscle-tonic. Mai le isi mea ua faatonuina e le fomaʻi, e fuafua e le fomaʻi taitoatasi.

Faʻaiʻuga

Milgamma Compositum tablets, e pei o le Milgamma injections, e mafai ona faʻaosofia nisi o aʻafiaga, lea e pei o se tulafono, e na o mea e le masani ai. O faʻamatalaga nei e mafai:

Afai ei ai se faʻaaliga faʻalauiloa o soʻo se tasi o nei aʻafiaga, e tatau loa ona vave logoina le fomaʻi.

Faatonuga mo le faaaogaina Milgamma Compositum (Metotia ma fua)

A e faʻaaogaina le taʻavale, e tatau ona e inuina le tele o vai.

Afai o loʻo faʻamatalaina le maʻi i Milgamma tablets, o faatonuga mo le faʻaaogaina e aofia ai le aveina o le 1 papalama i le aso. I le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le maʻi, e mafai ona faʻatupulaia le fualaau: 1 le papaʻa faatolu i le aso. I lenei vailaau, e mafai ona faia togafitiga mo le sili atu ma le 4 vaiaso, a maeʻa ai ona filifili lea o le fomaʻi e faʻaititia le fualaau, talu mai le taimi vitamini b6i le tele o mea, o le a mafai ona faʻapupulaina le neuropathy. I se tulaga aoao, o le togafitiga e le sili atu ma le lua masina.

Faʻasalaga

Faʻatasi ai ma le tele o vitamini B6, o le faʻaalia o aʻafiaga e le afaina ai e mafai. Pe a togafitia i fua tele o lenei vaitamini mo le sili atu ma le ono masina, e mafai ona tupu le neuropathy. I le tulaga o le maualuga, e mafai ona matauina le polyneuropathy faʻapitoa, lea eo mai faatasi ma le ataxia. O le tagofia o fualaau o fualaau faasaina e mafai ona faʻaosoosoina ai le faʻaalia o faʻasalaga. O le maualuga o le benfotiamine ma le faʻafofoga tautala e ono le mafai.

A maeʻa ona ave ni maualuga o le pyridoxine, faʻaleaga vomiting, ona ave gaioio galue. Ae peitai, o nei fuafuaga e aoga i na o le 30 minute muamua. I mataupu sili atu ona ogaoga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi faʻatasi se tagata poto faapitoa.

Fegalegaleaiga

I le togafitiga o vailaʻau o loʻo i ai le vitamini B6, o le lelei o levodopa e faʻaitiitia.

Faʻatasi ma togafitiga faʻatasi ma le pyridoxine faʻatagata poʻo le faʻaaoga umi o faʻamaʻi faʻamaʻi, lea e aofia ai estrogensatonu o le a le lava le vitamini B6.

A o taofiofi Fluorouracil faʻaleagaina le gaiamine.

Analogs Milgamma Compositum

Analogues o Milgamma Copositum tablets o vailaʻau ia e aofia ai vaega tutusa. O nei vailaau o fualaau oona ma injections. Milgammafaʻapea foʻi Komipeni, Neuromultivitis, Paʻu ma isi. O le tau o analogues e faalagolago i le numera o laupepa i totonu o pusa, gaosi oloa, ma isi.

Ole vailaʻau e le o faʻamaonia mo tamaiti ona o le le lava o faʻamatalaga e uiga i le saogalemu o le vailaʻau.

Taumafa Milgamma Compositum, o fea e faatau ai

Le tau o meaʻai Milgamma Compositum 30 pcs. faia mai le 550 e uiga i le 650 rubles. Faʻatau i Moscow se paʻu i totonu o se afifi o 60 pcs. E mafai ona e faia i le tau o le 1000 i le 1200 rubles. O le tau o Milgamma Composite i St. Petersburg e talitutusa. O le a le tele o laulau, e mafai ona e iloa i vaega patino o le faʻatau. Miligamma injections e tusa ma le 450 rubles (10 ampoules).

Faiga o foliga:

pusa tioata

1 laupepa ua ufiufi e aofia ai:
mea gaosi: benfotiamine 100 mg, pyridoxine hydrochloride 100 mg.
tagata faʻapitoa:
tuufaatasiga o le ogatotonu o le laulau ufiufi:
microcrystalline cellulose - 222.0 mg, povidone (K value = 30) - 8.0 mg, glycerides vaegala maualuga - 5.0 mg, colloidal silicon dioxide - 7.0 mg, sodium croscarmellose - 3.0 mg, talc - 5.0 mg
atigi fagu:
Sapalai 37% i tulaga o le mea vevela - 3.0 mg, sucrose - 92.399 mg, calcium carbonate - 91.675 mg, talc - 55.130 mg, gum acacia - 14.144 mg, masini malolo - 10.230 mg, dioxide (E 171) - 14.362 mg, popoloka keneka - 6.138 mg, povidone (K ao = 30) - 7.865 mg, macrogol-6000 - 2.023 mg, glycerol 85% i tulaga o le mea malogo - 2.865 mg, polysorbate-80 - 0.169 mg, 0.120 mg

Taamilosaga, biconvex, pepa papaʻe paʻepaʻe.

Fale faʻamaloilo

Pharmacodynamics:
Benfotiamine, o se gaʻo gaʻo e mafai ona gaosia mai le vine (vitamini B1), e faʻapipiʻiina i totonu o le tino i siama faʻamalosia o le thiamine diphosphate ma le thiamine triphosphate. O le dipiamose diphosphate o le coenzyme o le pyruvate decarboxylase, 2-hydroxyglutarate dehydrogenase ma le transketolase, ma o lea ua auai ai i le fua o le pentose phosphate o le oxidation oxidation (i le fesiitaiga o le vaega aldehyde).
O le phosphorylated form of pyridoxine (vitamin B6) - pyridoxalphosphate - o se coenzyme o le tele o enzymes e aʻafia ai vaega uma o le metabolism non oxidative of acids. Pyridoxalphosphate e aofia ai i le faagasologa o le faaitiitia o le amino acids, ma o le mea lea i le fatuina o amini-malosi o amines (mo se faataitaiga, adrenaline, serotonin, dopamine, tyramine). O le auai i le suiga o amino acids, o pyridoxalphosphate e aofia ai i faiga faʻapitoa ma faʻatalaupapa (e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le coenzyme o mea faʻaleagaina e pei o le glutamate oxaloacetate transaminase, glutamate pyruvate transaminase, gamma aminobutyric acid (GABA), acid α-ketogamic) i le tele o tali o le faʻaleagaina ma le faʻasologa o mea amino. O le vitamin B6 e aofia i vaega eseese e 4 o le metabolism.

Pharmacokinetics:
Pe a faʻaaogaina, o le tele o benfotiamine e faʻafefiloi i le duodenum, o le laʻitiiti - i le pito i luga ma le ogatotonu o le tootoo laiti. Benfotiamine e faʻaaogaina ona o le malosi o le tino i concentrations ≤2 μmol ma talu ai ona o le felafoaʻi solo i faʻasalalauga ≥2 μmol. O le avea o se gaʻo gaʻo e mafai ona gaosia mai le vailaʻau (vitamini B1), o le benfotiamine e vave faʻavaveina ma e sili atu nai lo le viamine hydrochloride soluble vai. I totonu o le iniseti, ua liua le benfotiamine i le S-benzoylthiamine e mafua mai i le phosphatase dephosphorylation. O le S-benzoylthiamine e gaʻo le suauu, e maualuga lona gafatia ma e matua aʻafia lava e aunoa ma le liliu atu i le siama. Ona o le solenzyl enzymatic pe a uma le faʻaaogā, o le siama ma le manava o le tino o le thiamine diphosphate ma le thiamine triphosphate ua faia. O maualuga maualuga o nei coenzymes e matauina i le toto, ate, fatuga, maso, ma le faiʻai.
Pyridoxine (vitamini B6) ma ona mea e faʻaaogaina e tele lava ina aʻafia i le pito i luga o le gastrointestinal tract i le taimi o le faʻasalalau solo. I le siama, pyridoxalphosphate ma pyridoxal ua fusifusia i albumin. Aʻo leʻi ulu atu i totonu o le paʻu, o le pyridoxal phosphate na fusifusi i le albumin e faʻamalūina i le alkaline phosphatase e fai ai pyridoxal.
O vitamini uma e lua e mafua mai i le urine. E tusa ma le 50% o le siama o loʻo faʻateleina e le suia pe pei o le sulfate. O le vaega o loʻo totoe e aofia ai le tele o metabolites, e vaʻavaʻaʻi ai le vailaʻau oona, methylthiazoacetic acid ma pyramine. O le afa o le ola (t½) mai le toto o le benfotiamine e 3.6 itula. O le afa-ola o le pyridoxine pe a fai le tautala pe tusa o le 2-5 itula. O le afa-ola o le siama ma le pyridoxine e tusa ma le 2 vaiaso.

Faʻamatalaga ma pulega:

Totonu.
E tatau ona fufulu le papa maʻa ma se aofaiga tele o le vai.
Sei vagana ua faatonuina e le fomaʻi, e tatau i se tagata matua ona ave le laulau 1 i le aso. I mataupu ogaoga, a maeʻa ona feutagai ma se fomaʻi, e mafai ona faateleina le fualaau i le 1 papafa 3 taimi i le aso.
A maeʻa le 4 vaiaso o togafitiga, e tatau i le fomaʻi ona filifili i le manaʻomia e faʻaauau pea le tagofia o fualaau i se fuasese maualuga ma mafaufau e faʻaitiitia le fua o le vitamini Bb ma le B1 i le 1 le laulau i le aso. Afai e mafai, e tatau ona faaitiitia le fualaau i le 1 laulau i le aso ina ia faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻe o le neuropathy e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o le vitamin B6.

Itū taua:

O le tele o itu itu e tufatufaina i le faasologa lenei: e masani lava (sili atu ma le 10% o mataupu), masani (i le 1% - 10% o mataupu), e le masani (i le 0.1% - 1% o mataupu), seasea (i le 0.01% - 0 , 1% o mataupu), e seasea lava (itiiti ifo i le 0.01% o mataupu), faʻapea foʻi aʻafiaga, e le masani ona iloa.
Mai le polokalame puipuia:
E seasea ona tupu: o le gasegase o le hypersensitivity (o le paʻu o le paʻu, o le vevela, urticaria, o le paʻu o le paʻu, le manava o le manava, le edema a Quincke, le mafaʻi anaphylactic). I nisi tulaga, o se ulu tiga.
Mai le faʻalavelave faʻalavelave:
E masani ona le iloa (faʻaopoopoga lipoti e le masani ai): aʻafiaga o le mafaufau i le faʻaaogaina o fualaau faasaina (silia ma le ono masina).
Mai le gastrointestinal tract:
E seasea lava: gaioiga.
I luga o le vaega o le paʻu ma le gaʻo eletise:
E masani ona le iloa (lipoti le tumau): siama, faateleina le salu.
Mai le cardiovascular system:
E masani ona le iloa (savali e le masani ai): tachycardia.
• Afai o nisi o itu o loʻo faʻaalia i totonu o faʻatonuga ua faʻateleina, pe ua e matauina isi itu aʻafia e leʻo faʻamalamalamaina i totonu o faatonuga, logo lau fomaʻi.

Faiga faʻavae:

pusa tioata.
Mo papa e 15, ufiufi, i totonu o le pusa o le pVC / PVDC ma le pepa alumini.
1, 2 poʻo le 4 paʻu (15 pepa faʻapipiʻi i totonu taʻitasi), faʻatasi ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina i totonu o se pusa kata.

A o faila i le ZAO Rainbow Production, Rusia:
1, 2 poʻo le 4 paʻu (15 pepa faʻapipiʻi i totonu taʻitasi), faʻatasi ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina i totonu o se pusa kata.

Sauniuniga saogalemu

O le faʻaaoga umi o le vailaʻau (sili atu i le ono masina) e ono mafua ai le atinaʻeina o le neuropathy. O tagata mamaʻi o le fua o le fua o le fructose, o le glucose-galactose malabsorption poo le successive-isomaltase e le tatau ona faʻatulagaina Milgamma®.

Aafiaga i luga o le gafatia e tietie ai taavale ma galue i auala

Milgamma® e le afaina ai le malosi e ave ai se taavale ma faia galuega ma masini e manaʻomia ai le gauai atili.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

Faʻamatalaga.

Werwag Pharma GmbH & Co. KG

Calver Strasse 7

1034, Boeblingen, Siamani

Mauermann Artsnaymittel KG, Heinrich-Knotte-Strasse, 2, 82343 Pecking, Siamani

Sui / Faalapotopotoga taliaina faʻasalaga:

Sui o le paaga vavalalata "Vervag Pharma GmbH & Co. KG "(Siamani) i le Malo o Belarus, Minsk 220005, Independence Ave. 58, fale 4, ofisa 408. Tel./fax (017) 290-01-81, tel. (017) 290-01-80.

Faʻataʻitaʻiga uiga

Neurotropic vitamins of group B ei ai le aoga aoga i faʻamaʻi mumusu ma le degenerative o neura ma mea faʻaoga. I le tele o doses, e le na o le suia o aʻafiaga, ae e iai foʻi le tele o aʻafiaga o vailaʻau faʻasolosolo: auiliiliga, anti-inflammatory, microcirculatory.

  • Vitamin B1 i le tulaga o le thiamine diphosphate ma le thiamine triphosphate o loo i ai se vaega autu i le gaosiga o le carbohydrate, o le coenzyme o le pyruvate decarboxylase, 2-oxoglutarate dehydrogenase ma le transketolase. I le pentose phosphate cycle, o le thiamine diphosphate e aafia i le fesiitaiga o vaega aldehyde.
  • Vitamin B6 i lona ituaiga phosphorylated (pyridoxal-5-phosphate) o se coenzyme o le tele o enzymes, e aofia ai muamua i le metabolism o amino acids, faapea foi ma masini gaʻo ma gaʻo.
  • O le vitamin B12 e taua mo le metabolism cellular, faʻavaeina toto ma le gaioiga o le tino. E faʻaolaina ai le gataifale o le nucleic e ala i le faʻamalosia o le fatu. I vailaau tetele, cyanocobalamin e maua ai le analgesic, anti-inflammatory and microcirculatory effects.
  • O le Lidocaine o se vailaʻau faʻapitonuʻu.

Ole vailaʻau, e ui lava o le vaitamini, e le faʻaaogaina mo le le lava o vitamini i totonu o le tino, ae mo faʻamaʻi o le faʻalavelave faʻalavelave lea e tupu mai i tiga faʻaalia.

Aisea ua faatonuina ai Milgamma: faailoilo mo le faaaogaina

Milgamma o loʻo faʻaaogaina e avea o se faʻamaʻi faʻamaʻi ma le pathogenetic i le faʻalavelave faʻapitoa o syndromes ma faʻamaʻi o le tino:

  • Neuritis, neuralgia,
  • Toe faʻataʻitaʻiina,
  • Ganglionitis (e aofia ai selu),
  • Polyneuropathy (maʻisuka ma le ava malosi),
  • Paresis o le nerve mata
  • Neuropathy
  • Plexopathy
  • Myalgia.
  • Mafiafia le gaogao o le po, aemaise lava i tagata matutua,
  • Maʻio le neurological faʻamaʻi na mafua ona o le le lava o vitamini B1 ma le B6.
  • Faʻaalia mai o le osteochondrosis o le uaina: lumbar ischialgia, radiculopathy (syndical radicular), syndrome syndrome.

Faʻaiʻuga

  • Faʻaalia mai le maʻi: paʻu paʻu, bronchospasm, anaphylaxis, angioedema, urticaria.
  • Faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave: faʻavalea, faʻaletonu le mafaufau.
  • Tigā o le gaioiga: tachycardia, faʻalavelave poʻo le faʻalavelave faʻalavelave.
  • Faʻasologa o meaʻai: Vomiting.
  • Paʻu o le paʻu ma le susu: hyperhidrosis, siama.
  • Musikalokeletal le afaina: faʻasalaga faʻamaʻi.
  • Faʻatonuga i le nofoaga o inisiua: ita.

O se taunuuga o le faʻavaveina o le pulega poʻo le faʻasolosolo, e mafai ona atiaʻe faʻataʻitaʻiga o ituaiga faʻaauau.

Faatonuga faapitoa

  • faʻaaogaina o fualaau faasaina e ala i le maʻitaga poʻo le fafagaina o susu e solia,
  • afai o le fualaau faasaina na faia faʻafuaseʻi, e tatau ile falemaʻi ile falemaʻi pe tuʻu ile vaavaaiga a se fomaʻi,
  • e le o iloa pe o le vailaʻau e afaina ai le mafai ona aveina se taavale afi poʻo le faia o galuega e manaʻomia ai le gauai atili,
  • i lalo o le aafiaga o le sulfites, atoa ai le faafanoga o le gaosia. O se taunuuga o lenei mea, o le gaioiga a isi vitamini foi ua muta,
  • o le siama e le ogatusa ma le oxidizing agents ma le faaitiitia o sui, e aofia ai iodides, carbonates, acetates, tannic acid, ammonium iron citrate, phenobarbital, riboflavin, benzylpenicillin, dextrose, disulfites,
  • o le gaiamine e faʻaumatia faʻafuaseʻi i le apamemea
  • pe a oʻo i luga o le pH = 3 le alkalinity o le ala, e leai sona aoga,
  • pyridoxine e mafai ona mafua ai le vaivai o le aʻafiaga o le levodopa. E faapena foi, o fegalegaleaiga e tupu i le tuufaatasiga o le cycloserine, penicillamine, isoniazid,
  • norepinephrine, epinephrine ma sulfonamides faʻatasi ai ma le lidocaine faʻaleleia ai le le manaomia o aʻafiaga i luga o le fatu,
  • cyanocobalamin e le ogatasi ma sima o masini mamafa,
  • Riboflavin e mafua ai le faʻaumatia o le cyanocobalamin, lea e faʻaleleia i le gaioiga o le malamalama,
  • Nicotinamide e mafua ai le saoasaoa o le photolysis, ma vailaau oona, i se isi tulaga, e faaalia ai se faʻalavelave faʻavaivai.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E tatau ona manatua i le mafaufau pe afai e fegalegaleai ma sulfonamides, o le vailaʻau B1 e faʻataʻatia atoatoa, o le a leiloloa le aoga o le vailaʻau. O le gaioiga o vailaʻau faʻasolosolo e faʻaitiitia foi i le i ai o sauniuniga e aofia ai le mercury, iodine ma le sulfur. E le fautuaina e faʻapipiʻi faatasi ma levodopa ma riboflavin.

  1. Vitaxon.
  2. Vitagamma
  3. Komipeni.
  4. Neuromultivitis.
  5. Faʻasalaga.
  6. Paʻu.
  7. Faʻailoga.

Neuromultivitis poʻo Milgamma: o le fea e sili?

O le tuufaatasiga o nei fualaau faasaina e talitutusa lava, ae o le Neuromultivitis e le o se vaega o le lidocaine. Neuromultivitis, e le pei o Milgamma, ua faatonuina mo le togafitiga o tamaiti. Aiseā ua faʻataʻitaʻiina ai fualaau taʻitasi, o le a faʻamatalaina e le tagata tomai faapitoa togafitiga i auiliiliga.

Le fea e sili atu: Milgamma poʻo le Combilipen?

O le kuliteni o se vailaʻau faʻamalositisi faʻamalosi, lea e aofia ai vitamini B. O le vailaʻau ua faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻafomaʻi mo tagata mamaʻi e maua i le maʻi neuro. O nei auala tutusa, e na o le i ai o se kamupanī eseese, ma e mafai ona faatauina le Combilipen i se tau maualalo.

I le filifilia o analogues, e taua le malamalama o faatonuga mo le faʻaaogaina o Milgamma, o le tau ma iloiloga o vailaʻau faʻatasi ai ma aʻafiaga tutusa e le faʻaaogaina. E taua le maua o se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi ae le o le faia o se vailaau faʻapitoa mo fualaau faasaina.

Tuua Lau Faamatalaga