Siamani suauu Milford: tuufaatasiga, iloiloga o fomai e uiga i aoga ma mea lamatia o le oloa

O le maʻisuka e le o se mafuaaga e teena ai sisi. O le mea moni, o masani masani e maua i tagata soifua maloloina, e le mafai ona maua le maʻisuka.

O le mea lea, latou te faʻaaoga lelei le suka e suitulaga i meaʻai, lea e mafai ona faʻaumatia e aunoa ma se afaina i le soifua maloloina o le tagata maʻi.

I le taimi nei, i luga o fata o vailaʻau faʻasaina ma supamaketi e mafai ona e vaʻai i se tele o mea suamalie. Ae le o latou uma e iloga i le lelei lelei ma le maualuga o le lelei, o lea e faigata ai ona filifili le filifiliga talafeagai.

Afai o loʻo e saʻili mo le meaʻai saʻo, vaai mo se oloa e igoa ia Milford.

Folasaga faʻasalalau ma faʻavae o sui o le suka o Milford


Milford o se oloa na fausia ma faalauiloa i luga o fata o le lauiloa Siamani o Milford Suss.

O le gaosiga o mea suamalie o loʻo faʻatusalia mai e le tele o ituaiga o faʻamaumauga o oloa.

O iinei e mafai ona e maua ai le laulau ma le suka suka. Faitau atili e uiga i ituaiga eseese o le oloa i lalo.

Classic Suss (Suess) i laulau

O le faʻataʻitaʻiga sili ona suamalie mo gaioiga lona lua. O le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai mea autu e lua: saccharin ma le sodium cyclamate. O lo latou faʻafefiloi lea na mafai ai e le kamupanī ona maua se oloa tulaga ese.

Milford Suss papa

O suauu o le cyclamic e maua ai le suamalie manaia, ae i le tele o aofaiga e mafai ona maua ai se aafiaga oona. Mo lenei mafuaaga, e le tatau ona e faʻaleagaina le suamalie. Ua faaopoopo atu le masima i le oloa i le maso le tofo gaosi o le saccher.

O nei salts ma saccharin o loʻo faʻaaogaina nei i le taimi o sauniuniga o se mea suamalie. Ma sa maua e le suimeni Suss se tusi faamaonia o le lelei mai WHO o se oloa, muamua saunia e tusa ai ma lenei mataupu faavae.

I le inulin

O le tiute o le suamalie i lenei sui ua faia e le sucralose, lea e faasino i mea e maua mai i auala faʻaogaina.

Milford ma Inulin

Afai e te manaʻo na o mea masani lava, e sili atu ona lelei le filifili mo le filifiliga o le suamalie lenei.

Milford Stevia o le filifiliga pito sili lea ona lelei mo le suia o le suka i lau meaʻai.. I lona tuufaatasiga ua na o se mea suamalie masani - stevia, lea ei ai sona aoga aoga i le tino o le tagata maʻi.

Pau lava le solia o le faʻaaogaina o lenei ituaiga o mea suitulaga o le le lava lea o le tagata e le gauai i le stevia poʻo isi vaega o loʻo faia ai maʻa.

Suss i foliga o le vai

Saccharin sodium ma fructose e faʻaaogaina e avea ma mea suamalie i lenei faʻatusa o le oloa. O le vailaau o loʻo i ai le faʻamautuina o le vai, o lea e lelei mo le faia o fualaau aina suamalie, faʻasao, meaʻai, cereals ma isi ipu o loʻo manaʻomia ai le sui suālaʻau.

Milford Suss Liquid

O faʻamanuiaga ma faʻalavelave o le suamalie Milford

O lenei suka na suitulaga i le suka na faia i le amanaia o tomai faatekinolosi uma ma amioga masani a le maʻisuka. O le mea lea, o le oloa ua manatu o se tasi o le sili ona talafeagai, aoga ma i le taimi lava e saogalemu e faʻaoga ai.

O le taumafataga o le Milford sugar e suitulaga i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e fesoasoani i lona faʻamautinoaina, faʻamalosia ai le tino ma vitamini A, B, C ma le P, faʻapea foʻi:

  • faʻaleleia le malosi o le tino o le tagata maʻi,
  • sili atu le lelei ma le gaioiga o le gaioiga o le pancreas,
  • e afaina ai le tulaga o le ate, fatugaʻo, vaega o meaʻai, fatu ma toto, lea e masani ona osofaia tagata mamai i le maʻisuka.

Ina ia mafai ai e le oloa ona manuia le soifua maloloina, e tatau ona matua tausisia ia tulafono ua faatonuina e faatonuga ae le sili atu i le faasologa ua faailoaina i aso taitasi. A leai, o le tele o le taumafaina o se suauu e mafai ona mafua ai le hyperglycemia ma isi faʻafitauli.

Aso o aso uma

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e aʻafia ai le tuʻuina atu o le suamalie, ituaiga o maʻi ma uiga o le faʻafitauli o le maʻi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o gasegase o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga 1, e sili atu le filifili mo se faʻamatalaga vai o le fualaau faasaina.

I lenei tulaga, 2 teaseti o le a sili ona lelei i le aso. O le suamalie e ave i meaai poʻo meaai. E le fautuaina le faʻaaogaina o se mea suitulaga.

E le gata i lea, o le ava malosi ma le kofe e tatau ona vavae ese mai le taumafataga, talu ai o la latou faʻatasi ma le suamalie Milford e mafai ona afaina ai le tino. O se filifiliga lelei o le faʻaaoga lea o se vai inu o le vailaʻau i le vai e aunoa ma le kesi.

O maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e tatau ona faʻaaogaina se suauu i laulau. O fua o aso taitasi o lea fualaau faasaina e 2-3 papa. Ae peitai, e mafai ona faasaʻo le taumafa o le sui.

O suiga e mafai ona faia e le fomaʻi, e fuafua i le matua, mamafa, maualuga, aemaise lava o le maʻi ma le tele o isi mea.

Contraindications

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

E ui i le mea moni e faapea, i le taimi muamua e tilotilo ai, o le suka e sui ai o se mea gastronomic masani ma e le afaina ai le tino, o loo i ai pea i le vailaau ni faʻasigaga e tatau ona mafaufauina ao le i faʻaaogaina.


O le mea lea, e le fautuaina le faʻaaogaina o Milford:

  • i soo se laasaga o le maitaga,
  • i le vaitau o le susu,
  • tagata o loʻo faʻamaʻi i meaʻai ma vailaʻau,
  • tagata ei lalo o le 14 tausaga le matutua, faapea foi ma tagata matutua.

Ole lisi ole lisi e mafai ona faamatalaina e le vaivai ole puipuiga o kulupu o loʻo taua i luga, ona o le faagasologa ole avega o mea e gaosia ai le oloa o le a faigata mo le tino.

Contraindications e fesootaʻi ma le suamalie, lea o loʻo maua i le pepa lapopoa ma i totonu o le lomiga vai o le oloa.

E mafai ona ou faʻaaogaina mo le maʻisuka?


Mo le maʻisuka, o le faʻaaogaina o le suka e avea ma mea tatau. E tusa ai ma tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le sili ona faigofie ona faʻaaogaina o le tablet Milford Suess.

O lenei vailaʻau e tatau ona ave i se aofaiga e le silia le 29 ml i le aso.

1 papalama Milford suia le 1 tbsp. l sugar sugar granite po o se fasi 'apa o le suka mama. I lenei tulaga, 1 lepp. Suʻe suga e tutusa ma le 4 tbsp. l fualaau gaosia.

Ae, o le filifiliga sili mo se oloa o le maʻisuka o se mea suamalie lea e aofia ai mea masani - Milford Stevia.

Tau ma le mea e faatau ai

O mea uma lava o le a faʻalagolago i le faʻagaga o le faʻamaʻiina o fualaau faasaina, o le tau masani o le tau o le tagata faʻatau, le aofaʻi o atopaʻu o loʻo aofia ai i totonu o le pusa, ma isi mea faʻataʻitaʻi.

Mo le faʻatau i luga o le faʻatau o se suauu, ua fautuaina e fai se faʻatau mai sui tuusaʻo o le gaosiga. I lenei tulaga, o le a mafai ona laveaʻi ona o le le lava o tagata faufautua ile aufaʻatau.

E le gata i lea, o le teuina i le falemaʻi i le initaneti o le a fesoasoani. I le maeʻa ai, o tagata faʻatau i luga o luga o le initaneti ua puipuia le manaʻomia e totogi le lisi o fale faʻatau, lea e afaina ai le tau o fualaau.

Fomaʻi iloilo


O manatu o fomai i luga o le Milford sugar e sui ai:

  • Oleg Anatolyevich, 46 tausaga. Ou te fautua atu i oʻu tagata gasegase e maua i le maʻisuka, na o Milford Stevia sweetener. Ou te fiafia i lena mea o loo i ai na o mea masani. Ma o lenei mea e aoga tele i le soifua maloloina o le maʻisuka,
  • Anna Vladimirovna, 37 tausaga. Ou te galue o se endocrinologist ma masani ona feagai ma le maʻisuka. Ou te talitonu o le maʻisuka e le o se mafuaʻaga e teena ai le suamalie, aemaise lava pe a fai e maua e le tagata maʻi se nifo manogi. Ma 2-3 otaota o Milford i le aso o le a le afaina ai le soifua manuia o le maʻi ma faaleleia ai lona uiga.

Vitio faʻatalanoa

E tusa ai ma aogā ma faʻamaʻi o le Milford sugar e suia ai le maʻisuka i le vitio:

Le faʻaaogaina o se mea suamalie pe leai o se mataupu patino mo tagata maʻi uma lava. Afai na e faatauina mai sea oloa ma filifili e aofia ai i lau oe lava meaai, ia mautinoa e te amanaʻia fautuaga o loʻo faʻatonuina i faatonuga ina ia le afaina ai lou soifua maloloina ma mafua ai aʻafiaga.

Tuua Lau Faamatalaga