O le maʻi suka - o se faʻamaʻi masani

Ua talia lau savali!

O le maʻi suka o se vaega o faʻamaʻi faʻasolosolo (metabolic) o loʻo tupu aʻe ona o se tagata o aiga poʻo le leai foi o le insulin poo le solia o ana fegalegaleaiga ma siama o le tino, e mafua ai le hyperglycemia, o le faʻateleina o le maualuga o le kulukose toto. O le maʻisuka o loʻo faʻaalia i se ala masani ma le solia o ituaiga uma o metabolism: carbohydrate, gaʻo, polotini, minerale, lea e oʻo atu ai i suiga i totoga ma gaʻo uma o le tino, e aofia ai le paʻu. Faʻaleagaina o le paʻu i le maʻisuka e mafua mai i le soliga o le gaosiga o le gaʻo ma le faʻaputuina o oloa gaosi, lea e oʻo atu ai i suiga faʻavae i siama, vailaʻau, follicles ma le afu. I lenei tulaga, o le paʻu o tagata gasegase e maua i le maʻisuka e oʻo i se suiga lautele. O le mea lea, i se auala umi o le maʻisuka, o le paʻu e leaga le paʻi, o le faʻaitiitia o le paʻu, o le vevela, o le peʻa e atiina ae, ma o le lauulu e leiloa. Valaʻau, e iai pupuʻu i luga o alofilima ma alofilima, o le lanu samasama e foliga mai ua paʻu le paʻu. Faoʻo fulufulu fesuisuiai foliga, faʻamaʻa, afaina maualuga hyperkeratosis. O le faʻafitauli o le maʻisukalo i le maʻisuka e mafai ona taʻitaʻia ai le paʻu, ma e mafai ona faʻateleina lenei vavao ma le matua, e ese mai i le masani ai o le paʻu o le paʻu.

Faʻaaliga faʻamatalaga, e pei o le suamalie o le paʻu, paʻu vevela ma paʻu mucous, faʻamaʻi pipisi o paʻu (fungal, parasitic, siama), o se tulafono, avea ma faailoga o le maʻisuka.

O faʻamaʻi pipisi ma le paʻu o le paʻu (staphyloderma ma streptoderma, erysipelas, ma isi) i le maʻisuka ua faʻamauina e le o ni faʻafitauli patino. O le hyperglycemia taimi e suia ai le faʻaogaina o le gasegase i se tagata gasegase o le maʻisuka, lea e mafua ai le solia o le microcirculation ma le innervation o gaʻo, o le faʻaitiitia o le puipuiga o le lotoifale ma lautele, o le solia o le vevela ma le faʻateleina o le sosolo, aemaise lava i paʻu o le paʻu, ma le foliga mai o le gase. Faʻaitiitia le faʻalogoina o vae o tagata gasegase e fesoasoani i le faʻaititia o le vevela i le paʻu. I luga o le paʻu, i tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, e pei o le tulafono, e tusa ma le 2-3 taimi sili atu meaola e mafai ona iloa nai lo se tagata soifua maloloina, e aofia ai le microflora maʻi faʻapitoa, e ono mafua ai le atinaʻeina o gaioiga faʻapitoa, ma le faʻaitiitia o le gaosiga o le paʻu faʻatasi.

O le tagata gasegase maua i le maʻisuka e tatau ona manatua o le faasaʻoina o le gaʻo gaʻo, le siakiina e le aunoa o le kulūkose o le toto ma le faʻatinoga o fautuaga mo le tausiga o le paʻu o le tino e faʻaaogaina ai vailaau faʻapitoa e puipuia ai le tupuga o faʻafitauli faigata o le maʻisuka - o le maʻi suka ma siama faʻatasi.

Tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona nofouta i foliga o le tausiga o le paʻu mama:

- faʻaaoga faʻafitauli le mautonu, suāuʻu, mea e faʻafefe ai le paʻu o vae, aua nei tipiina ni fatu, ma aua nei faʻaaoga meafaigaluega e faamalūlū ai ma susunuina.

- o le paʻu i aso uma e tatau ona suʻesuʻeina e faʻaaoga ai le faʻata ma se suʻesuʻega maeʻaeʻa o le paʻu o vae, e le mafai ona e faʻaaogaina ni mea faʻavevela ma tuʻu ou vae ile vai vevela.

- e taua le faʻapipiʻi lelei o pepa o fao: aua le faʻapuupuuina ma aua nei faʻapuʻupuʻu tulimanu, faʻaoga faila faila nai lo seleulu.

Manaoga mo lavalava o tagata gasegase e maua ai le maʻisuka: tuʻuina atu mea e masani ai faʻanatura, sui totini, ofu faʻalava i aso uma, aloese mai seevae ma lavalava seevae, aua nei faia ni seevae i luga o vae, siaki soo se seevae mo mea mai fafo, elemene elemene. I le tulaga o ni nai manuaga ile aiga - faʻaogaina o le faʻamaʻi, e taua tele le togafitia o manua i fofo o le chlorhexidine 0.05% poʻo le miramistine 0.01%, i le leai o ni faʻamalologa i le aso muamua, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

I le avea ai o se mea faapitoa faapitoa e gaosia ai le tino mo le tausiga o le paʻu o vae ma le tino o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, e faʻaaogaina se faasologa o kulimi DiaDerm.

O lenei suamalie, faatasi ai ma se manogi manaia manaia le puipuia o le paʻu o vae mai le mago ma le tafe, e mafai ai ona lamolemole ma lamolemole, faamaluluina vaega ole maamaʻa ma fesoasoani ai i le faamaloloina vave, o se mea sili ona lelei i siama o le vae. O le kulimi o loʻo i ai suauu taua masani o le laʻau ma le mimu, o se mea malulu malulu, vitamini A ma E, lea e matua manaʻomia lava mo le paʻu o tagata e maua i le maʻisuka.

O le kulimi e faʻaaogaina e puipuia ai le tele o le galainiina, gaʻo ma fue. I le faʻaaogaina i aso taitasi, e faʻafaigofieina ai le tulaga o le paʻu ma toe faʻafoʻi ai a latou galuega puipui, toe faʻamaonia le le lava o mea e manaʻomia, faʻaleleia faiga faʻava-o-tino.

O le kulimi e faʻaaogaina e faʻaumatia ai sana ma "sana", ma o se mea faʻasolosolo foi. O le kulimi e aofia ai le 10% urea ma le lactic acid, lea e fegalegaleai ma le faʻaeteete ma le maaleale o le tino ma faʻaumatia ai le laratinized vaega o paʻu.

2 mafaufauga i luga o le "Maʻisuka - O se Faʻi Faigofie"

Faʻafetai i tagata uma! E tusa ai ma le aoga o le faʻaogaina o foliga vaaia o le DiaDerm series, na faia i le Department of Dermatovenerology ma Clinical Mycology faatasi ai ma se suʻega o suʻesuʻega ma suʻesuʻega o le mycology RMAPO (Moscou), i maʻi e maua i le maʻisuka o loʻo i ai se aafiaga faʻafouina o le faamamaina ma le faʻafouina, lea e faʻaalia mai o se faʻaleleia tele o le tulaga o le paʻu o ia ituaiga o gasegase, faapea foi ma le puipuiga o le puipuia o le paʻu o vae o tagata gasegase mai le faamai o le mycotic i le Diaderm Protective Cream. O taunuʻuga o faʻatatauga o suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai se faʻagasologa i le faʻamautuina o mea e faʻatino ai le paʻu (susu, gaʻo, pH, phoetometry laser) pe'ā faʻaaogaina le kulimi Diaderm Protective ma Diaderm.

Faʻalogo lelei! Faʻatasi ma le maʻisuka, e tatau ona e filifilia ma le faaeteete se mea gaosi. A uma mea uma, o le epidermis ua vaivai e tali malosi i ituaiga uma o mea faʻavevesi, o lona uiga o manua i luga o le paʻu e ola mo se taimi umi.

E faʻapefea ona togafiti i lanu mumu i luga o vae i le maʻisuka?

  • Mafuaʻaga o lanu mumu
  • Ituaiga o faʻamaʻi Paʻa Paʻu
  • Mataupu faavae autu mo le togafitiga o manua o le paʻu
  • Taofiaga

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le maʻisuka taitasi e toetoe lava a feagai ma faafitauli faʻapitoa aʻo faʻalautele le maʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaliga o le paʻu. E mafai ona mumu mumu i luga o vae, lea e faasolosolo malie ona puʻeina le vaega atoa o le vae. E taua tele le amata togafitiga i le taimi ma ia le faʻalale i le lumanaʻi. O lenei mea o le a faʻamautinoa ai le mumu mumu i luga o vae i le maʻisuka, o ona ata e mafai ona maua i le Initaneti, o le a le fesootaʻi ma faʻafitauli.

Mafuaʻaga o lanu mumu

O mafuaʻaga o le faia o lanu mumu i luga o vae ma le maʻisuka e tele. Faatasi ai ma mea autu e faaosofia ai, e iloagofie e tagata atamamai:

  • o le le mautonu o gaioiga e fesootaʻi ma le metabolism, o se taunuuga lea o aʻafiaga o aʻafiaga e aʻafia ai le gata o le paʻu, ae faʻapea foi totoga i totonu,
  • ogaoga faʻalavelave faʻafuaseʻi e taʻitaʻia ai foliga o ituaiga uma o mumū i totonu o le folasicles ma pores. Latou te faʻavevesi ai le tiga o le maʻi i le maʻisuka,
  • vaivai o malosiaga puipui o le tino, e mafua ai le vave ma le umi o le faʻamaʻi o le epidermis i microbes ma pathogenic siama.

O mea e maua i le maʻisuka i luga o le tino e vave ona alualu i luma, lea e mulimuli ane faaalia ai e le gata i le mumu o vae poʻo le faʻavaeina o mea. E mafai ona taʻitaʻia ai le paʻu, paʻu atoa ma isi faʻalavelave ogaoga. O le mea pito sili ona ogaoga o nei tulaga o le vae o le maʻisuka, lea e masani ona mafua ai le le atoatoa o le maʻisuka.

Ituaiga o faʻamaʻi Paʻa Paʻu

O le igoa taatele mo maʻi, e mafua mai ona o le mumu mumu i luga o vae i le maʻisuka, o le dermatosis.

Tagata faʻapitoa e gauai atu i le lisi atoa o faʻamaʻi o loʻo aofia i lenei vaega: dermopathy o le maʻisuka, lipoid necrobiosis, atherosclerosis o le maʻisuka, paʻu, ma le xanthomatosis ma le dystrophis papillary-pigmented.

Talu ai ona o le ogaoga o se mea uiga ese e pei o sikuea i luga o vae i le maʻisuka, e tatau ona talanoa eseese faʻamaʻi taitasi.

O le muamua o tulaga ua tuʻuina atu, e taʻua o le dermopathy, ua faia ona o suiga i tamai vaa. I luga o le paʻu o le pito i lalo pito i lalo o le lanu enaena, o loʻo ufiufi i nai fua laititi. O ia mea e masani ona faʻaalia e se foliga lapotopoto. O le tele o taimi, o le maʻisuka e leai ni faitioga patino e fesootaʻi atu i lenei faʻamaʻi.

O le lanu pogisa i luga o vae e mafai foi ona tupu i le lipoid necrobiosis, ae o se tulaga e seasea tupu. I le tautalagia o lenei mea, faʻalogo i le mea moni e faʻapea:

  • o le mafuaaga mo lona atinaʻe o se soliga o le gaosiga o gaʻo,
  • o le tele lava o taimi, o le fomaʻi ua faia i sui o tamaitai, oe muamua feiloai i le mumu, ona lanu moana pe lanu enaena,
  • i nisi o tulaga, e mafai ona iai ni nofoaga pogisa i le eria o le la,
  • aʻo faʻalauteleina le faʻamaʻi, o ia vaega o le ulcerate ma mafua ai le ogaoga o tiga i le maʻisuka.

E taua tele le aua le tuua le necrobiosis lipoid e aunoa ma se togafitiga talafeagai ma ia aua foʻi neʻi faia ni togafitiga. O isi togafitiga e tatau ona e gauai i ai o le maʻisuka atherosclerosis. O loʻo faʻaalia i le faʻaalia i luga o le paʻu o vaega eleelea. A o faagasolo le maʻi, o nei vaega e liua i manuʻa, e matua tiga lava ma e le o faʻamalolo. E masani lava, o le maʻisuka e le gata o le mumu lalo ifo o tulivae, ae o tiga foi i maso.

O le maʻi o le suka i le maʻi suka mai DiaDerm Experts

O tagata uma e maua i le maualuga o le kulukose o le toto e le o toe mamao pe mulimuli ane feagai ma faʻafitauli o le paʻu. A aunoa ma se gauai tatau, latou, ala, e mafai ona oo atu ai i ni ogaoga ogaoga ma tele taimi faigata. Mo le tausiga o le paʻu i le maʻisuka e manaʻomia ai ni oloa faʻapitoa e fuafuaina ina ia amanaʻia ona foliga. Naʻo le tasi le laina o loʻo faʻaogaina faʻamalosi DiaDerm faʻamalositino i Rusia na atinaʻe faʻatasi ma fomaʻi e tagata tomai faapitoa mai le kamupani a Avanta. Na matou liliu atu i le endocrinologist, polofesa, ulu o le endocrinology departments o le Samara State Medical University, fomaʻi o fomaʻi faafomai, Andrei Feliksovich Verbov, e fuafua pe faapefea ona tausi lelei le paʻu i le maʻisuka ma pe o le a le uiga e manaʻomia.

E faʻafefea ona aʻafia le maʻisuka ma le paʻu?

E amata i se polokalama faʻaleaʻoaʻoga. O le maʻisuka e faʻamago le paʻu ma faʻalavelaveina lona toto. E leiloa le suavai ma avea ma mea mamago, leai se mea e gafatia, sima ma pelesi, vaega o le faʻamaina o le paʻu hyperkeratosis. E le gata i lea, o le epidermis na te leiloa le vai-lipid layer, o le tele o taimi e foliga mai o le malepelepe, manuʻa ma le faʻamaʻi faʻamaʻi e faigofie ona afaina ma faigata ona faʻamalolo.

E le afaina ai le maʻi o le maʻisuka, o le lagona o le tino, o lona uiga e le mafai ona e faʻaleagaina le paʻu i le taimi ma amata le manua. Ioe, o le isi laasaga e ono avea ma se faʻalavelave e taʻua o le "maʻisuka vae," gangrene, ma e oʻo lava i le toesea.

O le mafuaaga lena e le gata ai i tagata e maua i le maʻisuka e le gata ina mulimuli i tulafono faʻapitoa mo le tumama, ae ia suʻesuʻeina pea i latou lava ma tausia lelei o latou lava paʻu.

Tausiga o le Soifua Maloloina ma le Paʻu Ola mo le maʻisuka

O le mea masani, o vai masani masani o loʻo i ai le malosi e faʻamago ai le paʻu, ae le o se mafuaaga lea e lafoaʻiina ai faʻafitauli o le tumama. I se isi itu, o le a latou fesoasoani i le tausisia o le mama o le paʻu e mafai ona vave faʻaleagaina ma faʻamaʻi. Ina ia aloese mai le vevela tele, e tatau ona e filifilia ni mea mama faʻamamaina ma maualalo le pH, ma tuʻuina atu le fiafia ile fasimoli vai ma le fagu. Mo le tumama lelei i le maʻisuka, o oloa faapitoa e aofia ai le lactic acid ma se pH o le 5.5 e talafeagai, ae leai se fasimoli masani e faaleagaina ai le natura masani o nofoaga maaleale.

Avanoa e faʻavevela ai le mailei - mo se faʻataʻitaʻiga, i lapisi lapoa poʻo lalo o le fatafata - e manaʻomia lou gauai faapitoa. A maeʻa maeʻaeʻa maeʻa, e tatau ona faʻamago ma togafitia i oloa e maua ai le oxid oxide poo talc, mo se faʻataʻitaʻiga, Cream-Talc Diaderm.

A maeʻa le vai, faʻapena foi ona masani i le aso atoa, e tatau ona faʻaaogaina le paʻu o loʻo faʻaogaina faʻatasi ma le faʻaleleia atili o susu ma meaʻai.

Auala e tausia ai lima manaia

Lima ma fao, pei o se foliga, tuʻu atu lou tausaga ma le setete o le soifua maloloina. E i ai a latou avega faapitoa - vai, otaota, suiga o le vevela, ultraviolet ma isi. Faʻaopopo i lenei magogo e mafua mai i le maʻisuka, ma tatou maua se manaoga faanatinati e faatumauina lo latou matagofie ma le soifua maloloina i le tele o taimi i le aso, faʻamamaina o le paʻu ma fafagaina fao fao. Mo lenei faamoemoe, o le DiaDerm Hand and Nail Cream ua uma ona fatuina faapitoa ma se faʻalavelave o le pata o le pata, o le niu ma gaʻo taua.

Auala e tausi ai ou vae

O le tausiga o vae e toetoe lava o le mea sili lona taua (pe a uma ona pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto) mo tagata e maua i le maʻisuka. O vae e faigaluega i le aso atoa, ma o latou lagona ma le toto e maua ai le faʻaleagaina ona o gase suka. E faigofie le suʻeina o le vae ae le matauina, faasee i luga o meaʻai, le amanaʻia le amataga o le lauulu ... O faafitauli e foliga mai e le o se mea matautia, ae o le felagolagomaʻi o le tasi ma le isi e mafai ai ona faasolosolo malie atu i le atinaʻe o le maʻisuka ma isi faʻalavelave faigata o le maʻisuka.

Ina ia e le fefe i lenei mea, ia e faia se tulafono e faʻaalu se taimi talafeagai i ou vae ma aua nei galo e uiga i pou tolu o tausiga vae:

  1. Soifua maloloina ma tausia i aso taitasi ma oloa faapitoa
  2. Suʻega masani mo le puipuia ma le togafitia o sana, vaʻa ma manuʻa
  3. Filifilia o seevae saʻo

E tatau ona fufulu ou vae i taimi uma, ma i le mafanafana, ae le o se vai vevela. Aʻo leʻi fufulu, ia mautinoa e siaki le vevela o le vai ina ia, ona o le le lelei o le lagona, aua le mu ou vae (mo le mafuaaga lava e tasi, e le fautuaina e faʻamafanafanaina i latou i tafatafa afi poʻo afi afi)! O le fautuaga mo le faʻaaogaina o se mea maʻaleʻale malie ma se pH acidic e taua foi iinei.

Fufulu ou vae i se solo vaivai - filemu ma e aunoa ma se feeseeseaiga, ma gauai faapitoa atu i le avanoa i le va o tamatamailima. Aua e te tuʻuina le siama ma le fuga e fiafia e fausiaina i se siosiomaga malie, se avanoa!

Ina ia puipuia le vevela o le paʻu, vavave ma le faʻavaeina o le aufaigaluega, ia mautinoa ia faʻaaogaina se masini faʻaleleia faapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, DiaDerm Softening Foot Cream ma faʻamautu lelei, lipid-containing, antibacterial and regenerating complex. Afai ua magumago ma paʻu le paʻu, o le mea e ono tupu i le taumafanafana, filifili se kulimi ma se maualuga maualuga o le urea (10%), o se mea e faʻamamaluina lelei ma faʻamaluluina, ma fufulu i totonu o le paʻu mama atoatoa ile 2 taimi i le aso.

Pedicure o se faʻalavelave lamatiaga: e mafai ona e lavea faʻafuaseʻi, o lea afai e te le faʻatuatuaina oe, fesili i ou aiga e fesoasoani ia te oe.Aua e te faalagolago i le fesoasoani a matai o le matagofie o faletaalo - o se mea taua i lau mataupu e le tatau ona tuu i lima sese, ae le o le taʻua o le mea moni e le mafai ona e siaki i taimi uma a latou meafaigaluega.

O le isi faʻamatalaga: aua nei tipi tulimanu o fao ina ia latou le ola i autafa ma aua neʻi ola i totonu o le paʻu. Aumai ou fao o se foliga matagofie ma lelei i se faila fao.

Manatua le faʻaitiitia o le lagona o vae ma ia le itiiti ifo i le tasi i le aso, asiasia i latou mo mea leaga - microcracks, sana, vevela ma manuʻa. Afai e te maua se faafitauli, togafitia lenei nofoaga ma meafaigaluega faapitoa, lea o le a tatou talanoaina i lalo.

E leai se mea e mafai ona faʻamaʻaina ai le manava ma le valaʻau, o lea e mafai ai ona e faʻaleagaina le paʻu ma sili atu ma mafua ai se faʻamaʻi. E sili atu le faʻaaogaina o meaʻai ma le keratolic (o lona uiga, faamalūlūina ma faʻamaʻaloina kelatini gaʻo) kulimi, mo se faʻataʻitaʻiga, DiaDerm Iniseti malosi 10% urea.

I seevae le lelei ma le vaʻaia, o le mamafa i luga o vae e faʻaateleina le tele o taimi, ma le matagofie o le aoga, aemaise lava pe a faʻafuaseʻi ona amata ona faʻavaivaia, e mamao mai i taimi uma e mautinoa. Aloese mai seevae ma seevae i vaʻa vaiti ma maualugavaevae, faʻapea foʻi seevae ma tagata e oso i luga o tamatamailima. O seevae taʻavale ma seevae ma se mulivae maulalo ma mea e manava ai le natura o loʻo i ai nei. E sili atu le lelei o le maua o se tasi faʻasalalau faʻalelei ma sili ona maualuga, nai lo ni faʻataʻitaʻiga e le taugata e afaina ai ou vae.

O fomaʻi e fautuaina le taumafai ma faʻatau faʻataʻavale i le aoauli, pe a fulafula vae, o lea o le a mautinoa lava le toʻa ma le tumu i seevae fou poʻo seevae.

Ma nisi isi fesoasoani ...

  1. Aua e te taofiofia ou vae i le vai mo se taimi umi. Afai e "maanuminumi ou tamatamailima," ona oʻo mai lea o le aafiaga i le togafitiga o le maʻitaga (fulafula o le tino), ma e te nofo umi. Mo se tagata soifua maloloina, e matua leai lava se mea e lamatia ai, ae mo maʻi e maua i le maʻisuka, oe ua i ai ni metabolic process in their tissues ua faʻalavelaveina, ua faasaina.
  2. Aua e te alu e leai ni seevae. Leai lava ma leai se mea. Muamua, e mafai ona e faamanualia lou vae ae le matauina, ma lona lua, afai e sau i le vaitaele poʻo isi nofoaga taatele, maua se maʻi faʻaleaga. O nei mea uma e sili ona matautia mo le maʻisuka. Afai e mafai, faʻaauau pea ona tausia le soifua maloloina o ou vae i meafaigaluega puipui, lea e aofia ai le DiaDerm Protein Foot Cream ma vaega o vailaau faʻamaʻi ma siama.
  3. Aua nei faʻaaogaina le pelo o le penisini, o suauu oona, cream creams ma isi mea e le o faʻaleleia, latou te le faatagaina le paʻu e manava ma o lona tulaga o le a afaina ai.

E faʻafefea ona togafitia manua laiti, vavave ma le faʻasolosolo

Ua uma ona tatou taʻua i le tele o taimi le leaga o le paʻu e toe faʻafouina ma faʻamalolo i le maʻisuka. O le mea lea, o soʻo se faʻaleagaina e manaʻomia, e oʻo lava i pito sili ona maoaʻe ma inisiua, ma faʻamaʻi ma lūlūina faʻatasi ma sui faʻafouina faʻafouina. E le gata i lea, e le o vailaau faʻapitoa uma e talafeagai mo le maʻisuka - aua nei faʻaaogaina iodine, zelenok ma potassium pati, e pele i tagata, e lauiloa i tagata ma susunuina le paʻu. I le taimi nei o loʻo i ai le tele o filifiliga o tupe faʻaopoopo tupe, mo se faʻataʻitaʻiga, chlorhexidine, dioxidine ma furatsilin.

Afai ei ai le mumū, fulafula, mumu, tiga - aua e te mafaufau i le tagata lava ia ma vaʻai i se fomai tipitipi poʻo se tagata faʻataʻitaʻi, o le a ia fesoasoani ia te oe e filifili se togafitiga talafeagai ma talafeagai mo oe.

O le maʻisuka ituaiga 2 e masani ona fesootaʻi ma le mamafa. O tagata i totonu o le tino e masani i le faʻafitauli o le faʻavevesi o le diaper, lea e manaʻomia ai foi le tausiga faapitoa. E tatau ona mulumulu lelei, faʻagogo ma togafitia i le paʻu o le talima poʻo faʻatasi ai ma ni mea e faʻamaʻi ai le uila.

Afai e te vaʻavaʻai i meaʻai i ou vae, fai mai, i luga o ou vae (e masani ona o mai faatasi ma le tingling ma sina tiga), faʻapipiʻi nei nofoaga ma ni mea faʻapitoa. Ina ia foia lenei faafitauli, o le Diaderm Regenerating tino kulimi e atoatoa, lea o le a faʻaaogaina ai manuʻa ona "faamaufaailogaina" ai lea, tapunia mai siama. E tatau ona faʻaaogaina le kulimi lava lea e tasi i le paʻu pe a maeʻa se puʻu tamatamailima e ave ai le toto mo le auʻiliʻili ma pe a maeʻa le inisalini o le inisalini.

O a mea e manaʻomia mo le tausiga o le paʻu e manaʻomia mo le maʻisuka

Faʻavae i nei faafitauli, o le a manaʻomia oe faʻamamaluina o kulimi fufululaʻau, o lona uiga mo le faʻamaluluina o sana, puipuia o le fulu vae, faʻapea foʻi kulimi i vaega antibacterial - toe faʻafouina ma le kirim cream. E pei ona e malamalama i ai, e le o mea uma e masani ai mea e talafeagai lelei mo tagata e maua i le maʻisuka - o le toʻatele oi latou o le a le mafai ona feagai ma galuega ma o le ae faʻaaluina tupe e le aoga, ma o nisi atonu e lamatia ona oa latou aʻafiaga.

E sili atu le lelei ma saogalemu le faʻaaogaina o le DiaDerm laina o oloa na faʻapitoa mo tagata e maua i le maʻisuka, lea na atiina ae ma le auai o le faia o le endocrinologists ma le dermatologists ma pasia uma tulaga tau falemaʻi talafeagai.

O aso nei o Diaderm o se faasologa o 6 kulimi:

  • Lafoaʻiina o le Laufanua
  • Foot Crescent 10% Urea
  • Foot Protective Protective
  • Faʻafouina o Palu
  • Manulele lima ma fao
  • Talima kulimi

O nei kulimi ua lauiloa i Rusia mo le 12 tausaga, ma o le taimi lea na latou faia ai se tulaga sili i tulaga o tausiga o le paʻu mo le maʻisuka. O le tausiga lelei o loʻo faʻamalieina e le maualuga ma le tau sili ona lelei mo soʻo se atotupe.

O lou manatu e taua tele ia i matou. Faamolemole tali ni nai fesili!

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

  • Pe na fai e lau fomaʻi, endocrinologist, oe e uiga i le manaomia o le tausiga faapitoa o le paʻu i le maʻisuka?
  • O fea e te suʻe ai se oloa e tausia ai paʻu mo le maʻisuka - i se faleoloa poʻo se fale talavai?
  • A o leʻi faitauina lenei tusiga, pe na e iloa e uiga i DiaDerm creams?
  • Na e faʻaaogaina kulimi DiaDerm muamua?
  • Faʻafoe lima ma lima ile diaderm cream mo le maʻisuka

    O le kulimi diaderm mo le maʻisuka o se mea lelei meafaigaluega lelei, aua e aʻafia i le paʻu o le paʻu o vae. Ona o le tele o lona tuufaatasiga ma le urea, e aveesea ai le matutu, vavave, ma faamaluluina ai foi vaega.

    O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona matua faʻaeteete e uiga i le faʻaogaina o vali, tausiga ma vailaʻau. O maʻi suka e mamago paʻu e le lelei le malosi, ma o lea e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa. O le diaderm cream is designed specifically for problem skin, ma ua fautuaina faapitoa mo le maʻisuka.

    Faʻapitoa

    O le maʻi suka e faʻatasi ma le faʻaleagaina e le gata i totoga i totonu, ae faʻapea foi i le paʻu. I lalo o le aʻafiaga o le maualuga o le kulukose o le toto, o le malosi e toe faʻafouina ai masini i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ua faʻaitiitia. Mai lenei mea, faatasi ai ma le maʻisuka, o le a tulai mai faaaliga nei:

    • xerosis - faʻateleina le mago o le epidermis, pe a oʻo ina vevela le paʻu, amata ona paʻu.
    • hyperkeratosis - mafiafia o le paʻu,
    • liʻo ma le mumu ma isi faʻamaʻi pipisi,
    • afaina o le paʻu.

    Ae maise lava i le maʻisuka, o aʻafiaga pito i lalo e aʻafia, ma o le isi itu e lamatia e foliga mai o le "maʻisuka vae." O se tulaga lenei pe a amata mai le maila mai vavae ma gala o vae, lea e mafai ona atiaʻe se gangrene. O tino maliu e afaina ai le tino, lea e iu lava ina taitai atu ai i lona faʻamavae atoa. O le mea lea, mo i latou o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi, e taua tele le tausia o le paʻu, e faʻaaoga ai le kulimi mo lima ma fao, mo vae ma isi vaega o le tino faʻateleina le mago.

    Eseesega

    O le maʻisuka kulimi Diaderm o loʻo maua i le tele o ituaiga, e fuafua i le tuufaatasiga ma meatotino. E faavae i luga o lenei mea, ua vaevaeina le mea faigaluega i ituaiga nei:

    • Puipuiga. E i ai ni mea faʻapitoa, e puipuia ai le faʻamaʻi o le paʻu ma faʻamalūlū lemu vaʻaiga faʻamago. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, e fesoasoani i le toe faʻafouina o le paʻu ma faʻamalūlūina ai le gaʻo o le au.
    • Emollient. E fafagaina ma faʻamamaina lelei, faʻafetai i vaega o loʻo faʻamalosia e faʻamaluluina. O le faʻaaogaina o le meafaigaluega e mafai ai e oe ona puipuia le foliga mai o sana ma le galaini. O ona vaega e fesoasoani i le saoasaoa o metabolic processes ma, e tusa ai ma le toe faʻafouina o le paʻu.
    • Faʻanoanoa O le maʻi o le diaderm o le manogi malosi e fetaui lelei ma le paʻu o le paʻu mago ma le loloto. E matua faʻaleleia ma faʻamaluluina sana ma sana. O lenei ituaiga o sooupu e afaina tele ai eria ua faaleagaina, o le mea lea, e fesoasoani i se vave vave toe faaleleia.
    • Faʻafouina. E manatu i le lautele ma e talafeagai mo le tausiga o le tino atoa, ma mo le tino. E fesoasoani tele i le vave faʻamalolo o manua, vaʻa, ma le toe faʻaleleia o le epidermis.

    Mo ituaiga taitasi, ua filifilia ai se mea faapitoa. O nisi faʻamatalaga e uiga i vaega o kulimi ma o latou aafiaga o le a iloiloina i lalo.

    Le tuufaatasiga ma le aoga o le oloa

    O se mea taatele o kulimi o loʻo taʻua i luga, o le urea. O se elemene taua lenei mo le faagaoioia o le tino, faatasi ai ma le fesoasoani lea e tausia ai le maualuga o le maualuga. O ona mea o loʻo i totonu o le toto o le maʻisuka ua faʻaitiitia, o le mea lea latou te maua ai le paʻu paʻu. O le mea lea, e fautuaina Diaderm ma urea mo le faʻaaogaina i se faʻamaʻi. O le a tatou iloiloina atili auiliiliga o vaega o totoe o ituaiga taitasi.

    Ua i ai i le sui sooupu le vaega lenei:

    • Vaega o le Antifungal (undecylenic acid diethanolamide), lea e puipuia ai le faʻamaʻiina o le suauu ma faʻaitiitia ai le faʻafitauli.
    • Lemoni, pepa o le mumu ma le laʻau o mea taua e tatau ona puipuia e puipuia ai mai siama ma faia ai se aafiaga faʻaleagaina.
    • Glycerin ma Uurea - faʻafeʻeneʻumi ma faafailele le epidermis.
    • Vitamini A, E - antioxidants e faʻaleleia ai le faiga o metabolic i pito i luga o le paʻu.

    Emollient

    O le suauʻu paʻu manogi mo le maʻisuka o loʻo aofia ai vaega nei:

    • Allantoin, urea, glycerin e faʻafefe ma faʻafefete i le susu. Latou te puipuia le le lava o le susu mai vevela epidermal.
    • O mea taua o le mint, sage, calendula, ma le suauu paʻu, lea e faʻaleleia ai le puipuiga o meatotino, faʻapea foi ma le faʻaleleia atili o metabolic process.
    • Farnesol, suauu manogi, lea e maua ai se aafiaga antibacterial.
    • Vitamini A, F, E faʻaleleia le galuega puipui o le paʻu, faʻavavevave faiga faʻavaomalo.
    • O suauu mama o le avoka, popo, sunflower. Latou te tumu i mea gaʻo, faʻaleleia ma faamaluluina.

    Faʻanoanoa

    O kulimi loloto mo le faʻamaluluina ma le aveeseina o le paʻu o le paʻu e aofia ai:

    • O le vaega o le susu o le urea. O lona maualuga e oʻo atu i le 10%, lea e mafai ai e oe ona faʻaleleia atili le tino o le paʻu ma le susu. O lenei mea e maua ai le tausiga ma le maualuga o le hydration o le epidermis.
    • Olive olive, lea e aofia ai le tele o meaʻai. E fafaga, faamaluluina, faafaileleina, ma toe faʻafoʻisia ai foi sela ua faaleagaina.
    • Ava o le avocado - faʻasaʻo le malogo, toe faʻaleleia le paʻu ma faʻaleleia o latou leo. E fafagaina ma fafaga ai sela o le epidermis ma elemene talafeagai.
    • Jojoba o le suauu o se mea e tutusa lelei ma gaʻo gaʻo. E aveese le matutu ma faʻaleleia le tele e mafai ai. E talafeagai mo soʻo se ituaiga, e aʻafia ai ma le maaleale, faʻafitauli paʻu i tagata e maua i le maʻisuka.
    • Vitamini A, E, F, o loʻo saofagā i metabolic processes i totonu o sela o le epidermis ma fatuina ai se papupuni e aʻafia ai i fafo atu o aʻafiaga.

    E ui lava i le mea moni o le kulimi e maloloina ma e manaia, e lelei le faʻaleleia e aunoa ma le tuʻuina o ni mea.

    Faʻafouina

    O le kulimi faʻafouina e aofia ai vaega faʻafouina ma puipuia mea e fesoasoani i le faʻamaloloina o vaʻavaʻa, foʻio le mumū, magia ma isi manuaga, e aofia ai:

    • Paʻu ma vao paʻu, lea e fausia ai se pa puipui i luga o le nofoaga ua faaleagaina. O le mea lea, latou te le faatagaina faʻamaʻi e ulufale atu ai i le manua.
    • Aveesea o le pulu lipano ma le suauʻu manogi, lea e fatuina ai se aafiaga tele ma fesoasoani e taofia le tafe toto. Latou te faʻamalolo le mumu ma faʻamalolo le paʻu. E le gata i lea, o nei elemene e puipuia ai faʻamaʻi pipisi, ona o lo latou aʻafiaga aʻafia.
    • O suauu o le sami buckthorn, sage, faapea foi le allantoin, lea e fesoasoani i le toe faaleleia.
    • Vitamini A, E, F, lea e faʻaleleia atili ai metabolic faagasologa, toe faʻaleleia le paʻu ma faaleleia o latou foliga.

    O nei kulimi taitasi e maualalo le tau - mai le 200 i le 250 rupu i le pu. Peitai, e le afaina ai le tulaga o le oloa.

    Fautuaga mo le faaaogaina

    O le oloa e gaosia i totonu o faʻamalama alumini o loʻo tuʻuina i pepa pepa. O le mea lea, o le faʻaaogaina o le oloa, e mafai ona e togi ese naʻo le aofaiga sao mai le pipili e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi ma le oloa. E taua lenei mea ona o siama e mafai ona tuu i luga o lima, lea, pe a faʻaaogaina, o le a fesoasoani i ona vaega, lea e mafai ona aafia ai ona uiga lelei.

    A faʻaaogaina, e tatau ona e tausisi i faatonuga mo le faʻaaogaina:

    • E tatau ona faʻaaogaina le kulimi faʻamafanafana i aso uma i le taeao. E tatau ona faʻaaoga i le faʻamamaina o paʻu ma le fesoasoani a tamatamailima lima ma masini masei.
    • Afai o le paʻu e matutu ma peʻe, faʻaaoga se kulimi faʻamalūlū, lea e faʻaaogaina i le taeao ma le afiafi. E tatau ona faʻaaoga i le paʻu o le faʻamamaina, faʻamamaina seia oʻo ina faʻafefe.
    • O se kulimi malosi o le kulimi e faʻaaogaina pe a manaʻomia, pe'ā matua vevela lava le paʻu, o loʻo i ai ni sana ma ni vavae i vae. Faia lenei mea i aso uma, faʻaaogaina le oloa e faʻamamā ai le paʻu, faʻamalo le vae seia oʻo ina maeʻa.
    • Ole faʻaaogaina o le kulimi e faʻaaogaina pe a tulaʻi mai se manaʻoga. O se vaega itiiti o le oloa e faʻaaogaina i le nofoaga ua faaleagaina ma afaina i moli felafolafoaiga.

    I le laina Diaderm o loʻo i ai foi se kulimi o le talcum, lea e faʻamoemoe mo le faʻavave o le faʻamaʻi. E faʻaaoga i nofoaga faʻamamaina i le taeao.

    O kulimi diaderm e leai ni faʻalavelave mo le faʻaaogaina. Pau lava le tulaga mo le teenaina o fualaau faasaina o lona lava le faapalepale. O le laina Diaderm o le tausiga o le paʻu e lelei atoatoa mo soʻo se paʻu ua faaleagaina ma ua i ai sona aoga aoga. Aemaise lava o nei kulimi o le a aoga mo le maʻisuka ma o le a fesoasoani e foia faafitauli e fesootaʻi ma lenei maʻi.

    Paʻu mo le maʻisuka: o le eseesega i le va o le maʻisuka ma mea masani

    Mafuaaga o Faʻafitauli o le maʻisuka Faʻafitauli

    O togafitiga masani e tausia ai, e pei o le faʻamamaina ma le faʻamaluluina o paʻu kiripulu, ua mamanuina mo le paʻu lelei. Ona o suiga o le matua poʻo le mafuaʻaga o aʻafiaga tau le siosiomaga, o lo tatou paʻu e faʻaalia i aʻafiaga o aso uma. E manaʻomia e ia se fesoasoani. O le tuufaatasiga o vailaau masani mo le tausiga ua fuafua e faatumu le leai o meaʻai (matua gaʻo) ma vai. Ua lava lenei mo tausiga i aso taitasi.

    Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o faafitauli e tulai mai e fesoʻotaʻi faʻatasi ma se maualuga maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o lona uiga, faʻatasi ai ma le maʻi pipisi. Ona o le maʻisuka, o le setete o toto laiti, lea e ulu atu i lalo o le paʻu, ua afaina, ma e le lava le vai. O le paʻu e magumago, paʻu ma le manava.

    O le gaioiga o le kulukose ma le palatini collagen e oʻo atu ai i se faʻalavelave i le fausaga o le mea e faʻaaogaina o le collagen ma le elastin, lea e faatumauina ai le gaosia o le paʻu ma e nafa ma ona foliga maloloina. Ole fua o le exfoliation o le pito i luga ole tino paʻu tino - corneocytes - suiga, ma se anufe mimilo matuitui - hyperkeratosis - e faia i vaega eseese o le paʻu (lugavaevae, tamatamai lima).
    Ae o faʻafitauli paʻu i tagata e maua i le maʻisuka e le gata i le xeroderma (malolo). Paʻu o le paʻu e masani ona mafua ai le ita ona o feeseeseaiga ma se siosiomaga susu. O mafuaʻaga nei o le faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafua ai le le toʻa ma e mafai ona avea ma amataga o le atinaʻe o faʻamaʻi.

    O le aʻafiaga o faʻamaʻi, faʻamaʻi ma funga, i le maʻisuka e tele taimi e maualuga atu nai lo tagata soifua maloloina.O le mea lea, faʻamalositino fomaʻi, atiinaʻeina o mea tau tomai faʻapitoa, ia manatua i taimi uma nei foliga o le paʻu. E le gata i lea, e tatau ona mafaufau i le tuufaatasiga o le tele o auala: e le mafai ona fofo uma faafitauli i le tasi ituaiga o kulimi, e matua ese lava. E tatau ona tatou faia se faasologa atoa o oloa: eseese ituaiga o kulimi, ia mea uma ua fuafuaina e foia ai se faafitauli faapitoa o le paʻu.

    O le a le mea e te vaʻai i ai pe a filifilia ni togafitiga tausiga?

    Pe a filifilia ni teuga mo le tausiga o le paʻu o le paʻu o tagata e maua i le maʻisuka, muamua lava, e tatau ona e gauai atu i fautuaga a le kamupanī. Afai e fai mai le pusa ua fautuaina le oloa mo le maʻisuka, o le iuga o faʻatagaga i falemaʻi faafomaʻi ua tuʻuina atu, lea na faʻamaonia ai lona lelei ma le saogalemu mo tagata e maua i le maʻisuka, e tatau ona gauai.

    Uiga mo le paʻu o vae

    Muamua lava, o lenei auala e manaʻomia pe a filifilia filifiliga mo le tausiga o paʻu o vae. O le tafieseina o maso susu, hyperkeratosis i luga o mulivae e masani lava i luma o tulafono o tausiga tausiga. E tatau ona faia mea uma iinei e aloese ai mai se faʻalavelave faʻalavelave e pei o le maʻisuka vae. O le paʻu o le paʻu ma le puipuia o siama o sini autu ia i le faiga o kirimulu.

    Tuʻu lima paʻu

    O le paʻu o lima o loʻo faʻaalia i le vai ma le fasimoli, masini vailaʻau ma isi vailaʻau. O lenei mea, e moni, ei ai sona aʻafiaga i le tulaga o le paʻu ma fao. E le gata i lea, pe a punitia se tamatamailima e fua ai le maualuga o le glycemia, e maua ai e le paʻu le gaogao laiti, lea e mafai ona avea ma "faitotoa ulufale" mo faʻamaʻi. O le mea lea, e sili ona lelei le nofo i luga o kulimi lima faʻapitoa e iai mea faʻapitoa ma faʻafouina.

    Mata, tino ma le inflammatory prophylaxis

    Ia lelei, ia tausia lelei paʻu, e sili ona lelei le filifili mo kulimi paʻu pepe (ae le faʻaaogaina le paʻu paʻu!) Pe, foi, toe teuteu faʻapitoa faapitoa mo tagata e maua i le maʻisuka. E mafai ona filifilia kulimi foliga i luga o manaʻoga a le tagata lava ia, o le mea autu lava e le o iai ni mea e faʻaleagaina ai le paʻu. Ia mautinoa ia faʻaaogaina kulimi ma se mea e puipuia ai le UV i le 10-15 i le taumafanafana. A o matou lauga i aʻoga o le maʻisuka, matou te talanoa i taimi uma e uiga i mataupu faavae o le filifilia o mea teuteu, faʻamatalaina pe aisea ma faʻafefea, aisea ma mo le a.

    E faʻapefea ona filifili le meafaigaluega saʻo ae le paʻu i togafitiga tau maketi?

    Mo tagata e maua i le maʻisuka, e matua tele lava mea e maua i le paʻu ma le faʻafofoga tautala i le taimi nei. O le mea lautele, o tagata gaosi oloa e gata lava i upu "E talafeagai mo le maʻisuka," e masani lava e aunoa ma se faʻamaoniga o le aoga i le tulaga o suʻega tau falemai.

    O le tuufaatasiga o kulimi eseese e masani lava ona ese mai le tasi ma le isi, talu ai o le filifiliga o mea e masani ona faalagolago i le chemist-developer. O le tasi ma le sini e tasi, mo se faataitaiga, o le faamamāina o le paʻu, e mafai ona ausia i le faaaogaina o mea eseese: urea, glycerin, panthenol ma isi. Pe a faʻavaeina le kulimi kulimi, tatou te filifilia i taimi uma lona faavae (faavae) ma vaega taua, e faʻavae i luga o le galuega: o le a le mea e tatau ona faia e lenei kulimi, o le a le mea e tatau ona fai, le vave vave ona tupu, ma isi.
    Afai o le oloa ua faamoemoe mo le paʻu o le paʻu (faʻapitoa), matou te faʻamaonia ma auina atu mo le faʻamaonia o fale o faʻaalia. Ia, o le maketi, aua o le tau o mea e gaosia mai oloa mai gaosiga eseese e eseese lava. Afai o le kamupani e felagolagomaʻi, o le a taumafai e aua neʻi sii le tau o tupe mo tagata e maua i le maʻisuka, ma malamalama o le maʻisuka o se avega ogaoga tau tupe, e tusa ai ma togafitiga ma tausiga a le tagata lava ia.

    E faapefea ona filifili se kulimi mo se tamaititi?

    O faʻafitauli o paʻu o loʻo i luga e sili ona taatele mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2, lea e masani ona taatele ai le tele o le maʻi o le maʻisuka. Tamaiti e maua i le maʻisuka ituaiga 1 o tamaiti masani, ma e mafai ona fautuaina i latou e tagata masani masani a latou lavalava mo le tausiga o paʻu ma vailaʻau mo le tumama.
    Afai, e ui i lea, ei ai faafitauli, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faitotoʻa tautala, ona filifili ai lea o oloa faʻapitoa, ia mautinoa e gauai atu i fautuaga ile tausaga.

    Tamaiti e maua i le maʻisuka e masani lava ona i ai ni mea patino i le tausiga o tamatamailima (punctures during sampling samples e fua ai kulūkose) ma nofoaga o inisalini tui. I ia tulaga, e talafeagai lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, DiaDerm Regenerating cream. O le kulimi e fai ai se ata puipui i luga o le micro-wound, tapunia mai siama. O loʻo i ai foʻi faʻamatalaga faʻaleaganuʻu - mea manogi, masima buckthorn, ma le suauu mimiti (menthol) e faʻamalolo ai le tiga i le nofoaga ua faaleagaina.

    E uiga i le laina faapitoa DiaDerm

    Na maua i totonu o le fale suʻesuʻe a le kamupani a Avanta (Krasnodar), o le kulimi DiaDerm, e le o le galuega a le tagata e toʻatasi. Mo le sili atu ma le 12 tausaga i le maketi, ua matou faia le tele o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma faʻatagaga, e tatau uma mo tusi faamaonia, ma ofo. Matou te mitamita ona e mafai ona matou folafola atu ni taunuuga lelei i tofotofoga.
    I le gasologa o tausaga, e faitau miliona tagata na faʻaaogaina a matou oloa i luga o se faʻaauau pea. E manaia le mafai ona tatou fesoasoani i tagata e maua i le maʻisuka, faʻaleleia o latou tulaga lelei o le ola, faʻasaoina lo latou lalelei ma puipuia nisi faʻafitauli o le maʻisuka.
    O le a faʻaauau pea ona matou galulue i lenei itu, e maua ai ni taugofie, ae sili atu ona lelei ma faʻatautaia galuega faʻaleaʻoaʻoga i Aoga o le maʻisuka. Ou te talitonu o le paʻu o le tino ma le tautala e fesoasoani e faatumauina le ola maloloina ma le matagofie mo le tele o tausaga.


    1. Russell, Jesse Vitamins mo le maʻi suka / Jesse Russell. - M.: VSD, 2013 .-- 549 p.

    2. Greenberg, Ripoti 50 tala fatu e uiga i le maʻisuka lea e mafai ona faaleagaina lou olaga. 50 mea moni e uiga i le maʻisuka e mafai ona laveaʻi ia te ia / Riva Greenberg. - M .: Alpha Beta, 2012 .-- 296 p.

    3. Zakharov Yu.L. Maʻisuka Fou togafitiga fou. SPb., Fale Lomiga "Peter", 2002, 544 itulau, faasalalau 10,000 kopi.

    Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia i le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

    Tuua Lau Faamatalaga