Maʻi suka ma togafitiga

Mai le tasi e faia le lua pe sili atu ma le 100% o taunuʻuga!

Talu ai o laasaga o suega e taugata tele ma o lo latou taumafaina i le aso i nisi taimi e oʻo atu i le 8 vaega. Na ou masani i se manatu se tasi i fasi pepa o tui, aua na umi se taimi, na faia ai se lua mai le tasi. Vaavaai i le lipoti o le ata e uiga i le suʻega. Ou te faamalie atu i le matua, o laʻu vaai e vaivai, e le o faaaogaina oʻu lima i se galuega faigata (Sa ou faigaluega mo le 30 tausaga le tele: i le mamafa o le tino galue, "crowbar", "sledgehammer"). Mo le ata, na ave le laupepa faʻataʻitaʻiina, ona ua uma ona toe faʻatoʻatoaina ia mea fou.

1. Tatou te uia se suʻega fou e le faʻaaogaina ma seʻi malie i se manoa maoaʻe tatou te o ese ai mai le fasi mea uʻamea ma fana ma punou ai:

2.O le mea lea e tatau foʻi ona tatou tape ese le fasi pepa laititi ma aveese atoa:

3. Sii i luga i se naifi ma aveese le moli puipui i le tutei:

4. Sii i luga ma se naifi ma faʻaaoga se paiga o tweezers e vavae ese ai le taʻalo lima:

  1. Na matou tipiina le masini faʻafaʻailoga e tutusa ma le 6x5 mm i totonu o faʻamaufaʻailoga e lua ma itu 3x5 mm ma seleulu.

  1. Na matou tipi foi le manoa puipui puipui e tusa ma le 13x6 mm i le afa i le lua sikuea ma itu o le 6x6.5 mm:

  1. Matou te tuʻuina le afa o le eletise i le itu o le matte agai i luga ina ia tapunia le vaega pito i luga o le pu mo le faʻasalalauina pepa ma ia mautinoa o le mea laugatasi i luga o le aʻa (pe a tumau ai) e latalata i pito o le lua.

8. Sosoo, tuu le moli puipui ina ia paʻi ona pito i luga o fasi fasi laau i luga o le fasi pepa:

9.Ma le mea mulimuli, faapipii fasi pepa o le faapipii ina ia mafai ai e le paʻu uliuli ona ufiufi le pu ma faasolosolo laitiiti i luga o le masini, pe a lelei mea uma, ona e lolomi lea ma lou tamatamailima mo se lelei sili atu.

  1. O le taimi nei tatou te aveeseina le lapisi tuai (na oi latou o loʻo i ai se pu e ave ai fasipepa), tatou te faʻasaolotoina mai le masini ma le manoa, e mafai ona tatou lafoina, ma tuu i totonu o latou nofoaga o palemeli o totoe o le masini ma le mailei mai le fasi pepa muamua. I luga o itu 7-8-9. O le mea lenei na ou maua. Suʻega o suʻega.

Lua ola mo fasi satelite suega

Makedonskiy "Ian 11, 2005 12:10 PM

O loʻo i ai se auala e tuʻuina atu ai le ola lona lua i taʻavale mai SATELLITE, o loʻo mulimuli mai.
A maeʻa ona fuaina le SC i luga o se fasi laina fou mo se minute (seia maeʻa le toto), e tatau ona fufulu le toto i lalo o le vai tafe (ina ia leai ni toto) ma vave ona solo ese taimi ma se solo pepa (poʻo le pepa fale pe a leai ni masini) ma tuu le fasi pepa i se nofoaga talafeagai 7-8 itula pe sili atu e faʻamago ai le vai.
E mafai ona gaugau fasi pepa i totonu o se atigipusa (ia fatuina le tutusa o le manogi o fasipepa, ina ia mautinoa ai le mautu o fua o fua i fasi mai se atigipusa), pe mafai ona gaugau i totonu o atigipusa avanoa, ona sui ai lea o le masima i totonu o le potu o le a aafia ai fua o fua.
Ua ou mauaina ia faalagolagoga nei (atonu o le isi tagata o le a matauina se mea pe maua se algorithm fou)
O le fua o le fuaina o le vaega lua (e pei ona taua i lalo VP) tutusa ma le 3 e tutusa ma le 5 (pe a fuaina i se laina fou, e pei ona taua mulimuli ane o le NP), o le tuufaatasiga faaopoopo K e tutusa ma
NP5-VP3 = K2
faasologa mo
VP 4 = NP 6.5 - K2.5
VP 5 = NP 8 - K3
VP 6 = NP 9.5 - K3.5
VP 7 = NP 10.5 poʻo le 11 - K4
I suga maualuga, o le mea sese ona o le toto ua faateleina le malosi, ma afai ua e fuaina le sili atu i le 8 iunite pe a fuaina le SC e ala i le VP. ona e manaʻomia lea e siakiina le SC i se fasipepa fou.
O faʻatulagaga faʻatulagaina ua fuafuaina e pei ona taua i lalo
Afai, pe a fuaina le SC IC, e tusa ma le 5.3, ona matou ave lea o le tele o laina eletise faaopoopo ma toesea le mea laʻititi mai le tele, matou te mauaina le keta K3-K3.5 = D 0.5. A maeʻa ona aveese le numera mai le 5.3, matou te faateleina le totoe O e le delta D o le faasaʻoga KR e tutusa ma O0.3 * D0.5 = KR0.15.
O le iʻuga, matou te maua SK = VP5 + K3 + KR0.15 = 8.15 poʻo le maeʻa 8.2.

Sa siaki fua uma i le Accu-check mita.

Manatua: o mea uma na ou faamatalaina o na o loʻu poto masani lava, masalo o le ae maua ni nai laʻitiiti tulaga (e faʻalagolago lava i le loto maualalo i le lotoifale), o le mea muamua e tatau ona e siaki uma fua mo le taimi muamua i se auala masani.

Ma le isi, ma suga maualuga, e tatau ona e faamanino le iuga o se laina fou o le NP. Ia siaki foi fuataga pe a masalosalo e uiga i le sao o le molimau.

E le o aʻu le tali mo taunuuga o le faʻamalamalamaina o fuataga e ala i le faʻaaogaina o fasi pepa lua.

Pe a faʻaaogaina fasi pepa mo le TAIMI TAIMI, e faʻapupula foi le mea sese, ae afai ei ai faafitauli i tupe, ona sili atu lea nai lo le leai o se mea.

O le a ou fiafia pe afai o oʻu matauga e fesoasoani i soo se tasi.

Afai o se mea e tumau pea e le mafai ona malamalama i ai ona mafai loa lea ona fesiligia fesili (e seasea ona ou vaai atu i se faifeau).
O le a ou faamaninoina e tatau ona soloiesea le fasipepa i ni nai taimi seiloga ua mamago le mata o le pepa i le taimi o le asiasiga vaaia (ina ia mafai ai ona aveese le aafiaga o le le mama i totonu o le vai).

E le gata i lea, o le a faigata lava ona e faʻaaogaina toto i fasi pepa (o le a le toe i ai se mea faʻapitoa e mafai ai e le toto ona tafe i le sone o fua), o lea e tatau ai ona e faʻaali atu nisi o mea e tufatufa ai le matāua i luga o le faamalama o le taʻavale aʻo taofi se mea faʻapipiʻi (pei o se pulou mushroom).

Faʻamatalaga ma le filifilia o fasi siaki mo se glucometer

O fasi suʻega o loʻo faʻaaogaina i glucometers o palasitika faʻasalalau faʻasaina ua faʻaaogaina i se vailaʻau faʻasaina faapitoa. A o leʻi fuaina, e tatau ona tuʻuina se tasi laupepa i totonu o se masini faapitoa o le masini.

A oʻo i le toto i se nofoaga faapitoa i luga o le ipu, o le elemene na teuina i luga o le palasitika e tali atu ai (o le tele o tagata gaosi e faʻaaoga le glucooxidase mo lenei faʻamoemoe). E fuafua i le maualuga o le kulukose, o le natura o le suiga o le toto, o nei suiga o loʻo faʻamaumauina e le suʻelaʻau.

O lenei metotia fuataga e taua o le elekene. E faavae i luga o faʻamatalaga na maua, o le masini e fuaina ai le maualuga o le maualuga o le toto poʻo le plasma. O le faagasologa atoa e mafai ona ave mai le 5 i le 45 sekone. O le tele o kulukose o loʻo maua i ituaiga eseese o glucometers e tele: mai le 0 i le 55.5 mmol / l. O se auala talitutusa o le vave faʻavasegaina e faʻaaoga e tagata uma (sei vagana pepe pepe faatoa fananau mai).

O le suʻega o se vaega faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina e faia i le palasitika palasitika poʻo le pepa pepa. I le tasi itu o loʻo i ai se makaina mo le faʻapipiʻiina i se faamalama faapitoa o le masini. O le isi pito o le fasipepa ma se nofoaga iloga mo le faʻaaoga o se mataʻu o le toto. O sina mea malolo laitiiti ma se laina faʻaalia o le nofoaga lea e te manaʻomia e faʻaaoga ai se mataua o le toto, pe a maeʻa ona faʻasoa lou tamatamailima i se mea faʻagata.

I le taimi nei, e faʻaaogaina glucometers, faʻavae i luga o le elekene mataupu faavae o fua. I totonu o lena vaega ole vaega o le suʻega, lea e tatau ona faʻaofiina i totonu o le faamalama o le masini, o tufatufa eletise e tufatufaina atu. Mai le itu o loʻo maua ai le pa'ū o le toto, e faʻaaogaina ai se vailaʻau o le enzyme faʻapitoa, e mamanuina le kulukose i le gluconic acid.

Ona o le tali na faia, o le taimi nei ua fuaina i le fegalegaleaiga o le enzyme ma le kulukose, o le faailo ua faʻasalalauina e ala i le faʻamalolo, o le masini e faʻaalia le iuga i le mmol / l poʻo le mg / dl. I Rusia ma atunuu o le CIS, o le fua o fuataga o le moli / L o le aga masani ma toto toto faasao mo se tagata maloloina e fuafuaina mai le 3.5 i le 5.5 mmol / L. I totonu o Europa, o masaniga masani / dl masani ma mai le 65 i le 105 mg / dl ua taliaina e avea ma masani.

O le mita o se masini feaveaʻi lea e mafai ai ona e vave fuafuaina lau suka toto i le fale. O le tele o masini e faʻaaogaina e le maʻisuka e faʻamaeʻaina mea e faʻaaogaina: faʻamalosi, pulou tui, pulupulu insulin, maʻa, ma faʻapipiʻi.

Ae o oloa e sili ona faʻatau faʻatau e fai ma suʻega.

E fia taimi e mafai ai ona ou faʻaogaina se laupepa mo se glucometer?

Olela, tusa lava pe lautele pe faʻapipiʻi, e na o le tasi lava le taimi e mafai ona faʻaaoga.

A maeʻa lena, e fautuaina e sui ia mea. E mafai ona maua lenei i faatonuga mo le mita. O le faʻaaogaina e faʻaaogaina e faʻamaʻi ma puipuia mai faʻamaʻi.

A maeʻa ona faʻaalia le nila i le pito i luga, e amata ona faaputuputuina meaola ninii, e aofia ai i latou mea leaga, lea, pe a uma le afaina, ulu atu i le toto. O le mea lea, ina ia aloese mai i aʻafiaga ma faʻamaʻi, pe a maeʻa ona faʻaaogaina, e tatau ona suia le lancet.

E tatau i puipuiga faʻapitoa le puipuiga faaopoopo, o lea mo le taimi lona lua o le a le mafai ai e le tagata maʻi ona faʻaaogaina le laʻau e tusa lava pe manaʻoga faapitoa. Mo le teuina o tupe, o nisi o maʻisuka latou te faatagaina le toe faʻaaogaina o laʻau faʻavaomalo lautele, lea e mafai ona mafua ai le faʻamaʻi.

Afai ei ai se manaʻoga e suʻe toto samples mo le kulukose i le tele o taimi i le aso, toe faʻaaogaina le lalaga e faatagaina.

O le a le mea o le a tupu pe afai e te le suia le nila pe a uma ona faʻaaoga?

Gaosia e le au gaosiga le faʻaaogaina o sekone taitasi mo na o le tasi le afaina. O le filifiliga sili lea ona saogalemu, lea e faaitiitia ai le lamatia o le toto, faapea foi ma le maua o le tiga.

E le o tagata uma e usitaia fautuaga ma faʻaaoga pea le faʻailoga. O lea e mafai ai ona e faʻaalu tele i luga o le latou mauaina.

  • lalaga e tatau ona taofia mai le mafai e tamaiti ma meaola,
  • e le taliaina le faatagaina o tagata ese e faʻaaogaina,
  • aua le tuia le mea e tasi
  • pe ae lagona le tiga, e te manaʻomia se sui sui,
  • E fautuaina e teuina i nofoaga e leai ni susu.

E mafai ona ou faʻaaogaina le vaega o suʻega mo le mita?

Ina ia fuafuaina le suka i totonu o le tino, ia suʻe suʻega mo se glucometer e manaʻomia.

O fasi pepa e lafoaʻi ma e tatau ona lafoaʻi pe a uma ona faʻaogaina, ma o taumafaiga uma e toe faʻaaogaina e leai se aoga.

O le taʻiala o le faʻaaogaina o fasipepa o le i ai lea o se mea faʻapitoa faapitoa.

A maeʻa le pa'ū ifo o le toto i totonu o le vaega e ufiufi, o le fegalegaleaiga o mea e gaosia ma le kulūkose e amata. O se taunuuga, o le malosi ma le natura o le taimi nei o loʻo lafoina mai le mita i le suiga o le suʻega suiga.

Faafetai i lenei mea, o le masini e fuafua ai le maualuga o le suka. O lenei metotia o elekenelosi. O mea faʻaaogaina e mafai ona faʻaaoga i lenei mataupu e le mafai.

Faʻaleleia o soifuaga ma mea e teu ai faʻamaumauga o suʻega

I le tulaga tatala, o lenei vaitau ua faaitiitia i le 6 masina, talu ai ona o mea vailaʻau e manaʻomia mo le auʻiliʻiliga e faʻaleagaina i lalo o le aafiaga o le okesene.

E mafai ona faʻalauteleina le ola i le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga o elemene taʻitasi. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona maua faʻamaumauga sao; o faʻamaoniga e mafai ona fesuisuiaʻi i le itu o le faʻaitiitia po o le faʻaopoopoga.

E iai tulafono e tatau ona e mulimuli ai pe a teuina ni fasi pepa. O le susulu tele o le susu, ave o le UV, o le maualalo o le vevela e afaina ai i latou. O le mea sili ona lelei e mai le +2 i le -30 ° C.

Vitio faʻatalanoa

E mafai ona ou faʻaaogaina le vaega o suʻega mo le mita? O le tali i le vitio:

Mo le teuina o tupe, o nisi tagata latou te faʻaaogaina mea taumafa mo le fuafuaina o maualuga o le suka. E sili atu le aloese mai na ituaiga o gaioiga, aua o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i ni mea le lelei.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

O le a le ituaiga o lalaga

O le seti o masini faʻalavelave uma e aofia ai se masini faʻapitoa mo le taufaʻailogaina o tamatamailima ma le maua o le toto talafeagai mo le suʻega, lea e taʻua o se peniscercer poʻo se mea faʻatau. E le gata i lea, o laaseti e masani lava ona aofia ai i totonu o le pusa - nila manifinifi ua faʻapipiʻiina i le peni.

O nei nila o le vaega pito sili lea ona faʻaalu i le masini, talu ai e manaʻomia ona faʻatau i taimi uma, pe a maeʻa, ma e taugata tele. Ina ia le faʻaaluina tupe faʻaopoopo i luga o le faʻatau mai o sese sesega, e tatau ona e faʻamalamalama muamua po o le a le ituaiga o nila e talafeagai mo le masini.

O le peni tui o se meafaifaʻaili laitiiti ma se pusa palasitino lea e sii ai le nila. E masani ona i ai se pulou puipuia i le pito o le nila ina ia mafai ai ona faʻaogaina le laumei ma le saogalemu.

  • O masini faʻavavelosi e eseese i foliga, taʻiala faʻavae, galuega ma tau. E mafai lava ona faʻamalolo ma faʻaaogaina le uila. O meaola taʻitasi e iai ona lelei ma faʻamalosi, e naʻo le tagata maʻi e filifili poʻo fea o nila e sili atu ona faigofie mo ia e faʻaaoga.
  • E mafai ona faʻaaogaina televise faʻaaoga i soo se mita. I le avea ai o se tulafono, e ofoina atu e le au gaosi mo masini taʻitasi nisi faʻailoga ma le faʻamaonia o kamupani. Ae peitai, i le toesea oi latou i le faatauina atu o nila o se fesoasoani lautele e fesoasoani.
  • E taua le iloa o ia ituaiga mea e talafeagai lelei mo masini uma sei vagana ai le mita a Softix Roche. Ae ona o le tau maualuga, e seasea ona maua e se tagata suʻesuʻe le maʻisuka.
  • O le apalai matala e faapitoa lava le faʻamalo, ina ia faʻamaʻapeʻa ai le paʻu ma le toto sampling mo le auiliiliga e aunoa ma se tiga. O ia ituaiga laʻau e le afaina ai le paʻu, ma a maeʻa e leai ni mea e tupu ma e le afaina ai le vaega. E le manaʻomia le faʻaaogaina o le laupepa aunoa, peni ma isi mea. O se faʻalavelave e faia i le faʻapipiʻiina o le ulu o le nila.

I se isi vasega e aofia ai laupepa a tamaiti, lea e faʻavasegaina mo paʻu o le pepe, ma e le afaina ai, ia vave ona aunoa ma le faaleagaina.

Ae ui i lea, ona o le tau maualuga, o le ao masani e faʻaaogaina e faʻataʻitaʻi ai se tamaititi.

Vaega o suʻega mo le fuafuaina o le toto toto: ituaiga ma mataupu faavae o le taotoga

E tusa ai ma le masini o le auiliiliga o le toto o le kulukose toto, o vaevaega ua vaevaeina i:

  1. Faʻafeiloaʻi i ata photometric o bioanalysers. O lenei ituaiga glucometers e le faʻaaogaina tele i aso nei - maualuga tele (25-50%) o vavaega mai le masani. O le taʻiala o la latou galuega e faʻavae i luga o se suiga i le lanu o le tagata suʻesuʻe auiliiliga e faalagolago i le maualuga o le suka i totonu o le toto.
  2. Fesoʻotaʻi ma glucometers eletise. O lenei ituaiga o loʻo maua ai faʻamatalaga saʻo, e talafeagai mo suʻesuʻega i fale.

O fua masani o le suka o le toto e tatau mo le maʻisuka ina ia tausia ai se tulaga soifua masani ma le soifua maloloina. Latou te faia nei fuataga e faʻaaoga ai mita ole kulukose toto. O nei masini e fesoasoani e faʻatatau ai le maualuga o le suka e faʻavae i luga o le vailaʻau faʻasolosolo poʻo le elekenelosi o mea faʻapitoa ma glucose i totonu o le faʻataʻitaʻiga. Mo le faʻaaogaina masani o ia masini, o paʻu mo le fua o le suka i totonu o le tino, lea e faʻaogaina ai se faʻapitoa faʻapitoa, e talafeagai.

O nei mea e maua i le tele o ituaiga, e matua ese lava e faʻatatau i le tau ma luga o le ata o le mita. E taugata tele ma e mafai ona avea ma tupe faʻaalu. Ae peitai, ei ai foi masini mo le fuafuaina o le kulukose i totonu o le toto, aua o le faagaioiga o ia fasipepa mo le fuafuaina o le kulukose o mea e le o manaʻomia.

E faʻapefea ona suʻeina papatusi ua maeʻa?

Mo le tele o le maʻisuka, e leai se totogi o sikola sikolakose. Ma o le tele lava o maʻi e leai se taimi e faʻaaogaina ai mea uma na maua aʻo lei oʻo i le iuga o lona ola. O le mea lea, o le fesili e tulaʻi mai pe ono mafai ona faia se auʻiliʻiliga ma faʻamaeʻa.

E tele faʻamatalaga i luga o le Initaneti e uiga i le auala e faʻatau ai se glucometer ma faʻaaoga sapalai ua le mafai ona faʻaaogaina, auala aoga:

  • faʻaaogaina se isi pu. E tatau ona e seti le aso i le meafaigaluega mo le fuaina o le suka i le 1-2 tausaga talu ai. Ona faʻapipiʻi lea o le poloka o fasi siaki mai le isi (talafeagai i le aso) afifi. E taua tele le maua mai o sapalai mai le mea lava e tasi,
  • leai se mea e teuina. E talafeagai le tatalaina o le mataupu ma tatala le faʻafesoʻotaʻi i luga o le masini faʻapitoa. A maeʻa lenei faʻatinoga, e faʻamautuina e le tagata suʻesuʻe le faʻamaumauga o loʻo teuina i totonu o le faʻamaumauga. Ona mafai lea ona e seti se aso ese.

Faatonuga mo le faaaogaina

Mo le faʻaogaina o le suʻega i le fale, e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa. Fai i le tausimai i le falemaʻi e faʻalauiloa foliga o le suʻega mo lau mita, faitau le tusi faʻataʻitaʻiga a le tagata gaosi oloa, ma i le aluga o taimi, o le a faia le fuataga atoa i le autopilot.

O gaosiga taʻitasi e maua ai ana lava suʻega faʻataʻitaʻiga mo lona glucometer (poʻo le laina o auiliiliga). O isi mea, o se tulafono, e le galue. Ae o loʻo i ai foi sikola faʻavaomalo lautele mo se glucometer, mo se faʻataʻitaʻiga, Faʻaaogaina Unistrip e talafeagai mo One Touch Ultra, One Touch Ultra 2, One Touch Ultra Easy and Onetouch Ultra Smart (silasila o le analyzer 49).

O fasi pepa uma e lafoaia, e tatau ona lafoaʻi pe a uma ona faʻaaogaina, ma o taumafaiga uma e toe faʻaaogaina ina ia faʻaaogaina ai na o se uiga leai. O se vaega ole eletise e teu i luga o le palasitika, lea e tali ma le toto ma faʻamavae, aua o ia lava na te faʻaaogaina le eletise le lelei. O le a leai se eletise - o le a leai se faʻaaliga pe fia taimi e te fufuluina pe fufulu ai le toto.

Fua o le mita e faia i le taeao (i luga o se manava gaogao) ma le 2 itula i le maea ai o se taumafataga ina ia mafai ai ona iloilo le suka o le tolaula i lalo o le avega. I le maʻisuka faʻalagolago i le insulin, e manaʻomia le pule i taimi uma e te manaʻomia e faʻamalamalama ai le fua o le insulin. O le faʻatulagaga saʻo o se finocrinologist.

O le fua faʻatatau e amata i le sauniuniga o le masini mo le faʻatinoga. Afai o se glucometer, o se peni toso e iai se fagu fou, o se puʻu ma fasi pepa, o le ava, o le fulufulu mamoe ua i ai, e tatau ona fufuluina ou lima ile vai mafanafana mafanafana ma faʻagogo (sili atu i se lauulu lauulu poʻo se auala masani). Faʻasalaga ma se mea faʻapitoa, asini o le inisalini po o le peni ma se lalaga e faia i nofoaga eseese, o lenei mea e aloese mai le le faʻavaivai le faʻavauvau.

Aʻo leʻi tui, ia tuʻu le fasipepa i totonu o le mita ma le itu e faʻaaogaina ai le atunuʻu. (E naʻo lima e mafai ona ave i le isi itu). O numera numera e aliali i luga o le lau, mo le ata, faʻatali mo le faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ma se faʻamaoniga iloga. Mo le vave totoina o le toto (pe a uma le 3 minute, e minoi le mita pe a le maua le biomaterial), e tatau ona e faʻamafanafana, faʻafefete lou tamatamailima e aunoa ma le faʻamalosiina, talu ai ona o le faʻafefe o le eletise e faʻafefeina ai taunuuga.

Mo le maualuga maualuga, e sili atu le aveesea o le mataua muamua ma se cotton pad ma togi ese le isi. O mita taʻitasi o le kulukose toto e manaʻomia lona lava toto masani, e masani lava 1 mcg, ae o loʻo i ai vampires e manaʻomia le 4 mcg. Afai e le lava le toto, o le a tuʻuina atu e le mita se mea sese. E tele taimi e le mafai ai ona faʻaaogaina sea ituaiga i le tele o mataupu.

O le faiga mo le pulea lelei o le Contour faatasi ai ma le kamupani Bayer pharmaceutical o se glucometer, o vaega eseese o suesuega ma pulea le vai e siaki ai le sao o le masini. O le kitini ua fuafuaina mo le siakiina o le toto i le maʻisuka, faʻapea foʻi ma le vave faʻavasegaina e tagata faigaluega o falemaʻi. E mafai ona e suʻeina uma le toto oona ma capillary biomaterial e maua mai i tamatamailima, pama po o le matau.

O le ituaiga o suʻesuʻega in vitro e le o le faʻatulagaina poʻo le aveeseina o se siama mo le maʻisuka, faʻapea foi ma le suʻeina o pepe faatoa fananau mai. O le tele o fuataga e mafai ona faatagaina mai le 0.6 i le 33.3 mmol / L; i tua atu o nei tapulaa, e le o faaalia mai le masini, o le a moli le mata. Afai ole fua ole fua e mafua ai le tali tutusa, e tatau loa ona e faafesootai se fomaʻi.

Bayer CONTOUR PLUS e mafai ona faʻaaogaina i le suʻega o suʻega ma le vai e pulea ai le lelei o meafaigaluega. Aʻo leʻi suʻeina, e taua le faamasani ia oe lava i faatonuga uma - mo le masini, mo mea taumafa, mo le MICROLET®2 piercer, ma mulimuli i le faʻataʻitaʻiga e tusa ma a latou fautuaga.

O meafaigaluega sili ona lelei mo le gaʻo toto i le fale

  • O le a le igoa o le masini e fua ai le suka toto, ma aiseā e manaʻomia ai?
  • Ituaiga o glucometers. O le fea masini e te filifilia?
  • Faʻapefea ona faʻaaoga le masini? Laasaga i lea laasaga taʻitasi

O le mea fou o se masini mo le fuaina o le suka toto o le fesuiaiga i tulaga o le togafitiga ma le togafitia o le maʻisuka, ae o se mea moni lava i le lomiga o le togafitiga o lona faaleleia lea i se mita maualalo o le kulukose toto. O le mafai gafatia e pulea taʻitasi le kulukose i aso taʻitasi ona faigofie ai le ola mo tagata uma o maʻisuka, ma i le taimi lava lea na laveaiina ai le toatele mai faalavelave matautia.

Tau o faʻataʻitaʻiga mo le Contour Plus glucometer ma fautuaga mo le faʻaaogaina

I aso nei, o falemaʻi ma luga o le initaneti ua ofoina atu se tele o vaega mo le faia o se suʻega o le kulukose toto. Ole tau ole suʻega e faalagolago i le ituaiga ma le numera o fasi pepa i totonu ole pusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻataʻitaʻiga Akkuchek O loʻo faʻaaogaina le 100 fasi vaega e tau mai le 1,500,000 rubles. Suʻega e faʻatau faʻatau mo se glucometer Van Touch Ultra 50 vaega tau mai 1150 rubles i le 1 tulaga.

Tuua Lau Faamatalaga