O le a se mea sili atu e filifili ai Grippferon po o Derinat i se malulu?

O tele o viral or microbial natura o loʻo nofoia se tasi o nofoaga muamua i maʻi masani faʻapitoa. E matua maʻi lava tagata uma, o tagata matutua ma tamaiti. Mo le malulu, o fuainumera o tausaga e le afaina. E tusa ai ma fuainumera, o tamaiti ma tagata matutua e sili atu ona faigofie i le faʻamaʻi. E tele vailaʻau e mafai ona maua mo togafitiga, i le faiga o laʻau, injections, drops ma sprays. O le mea e sili ona tuʻuina atu i le mea mulimuli, o le mea muamua lava o se tagata faʻatau mai le ARI o le isu o le isu. O le au tusitala mai Faʻataʻitaʻiga o le a tuʻuina atu i tagata lautele faʻamaumauga taua i luga o le autu: O le fomaʻi e sili atu nai lo Derinat poʻo Grippferon. A maeʻa ona feutagai ma lau fomaʻi, e mafai ona e filifili se tasi o sili ona aoga mo le faʻaaogaina o le siama.

O le fualaau faasaina e aʻafia i le vaega o vailaau antiviral ma antimicrobial ma le tele o ituaiga o gaioiga. Ua faʻamoemoeina mo togafitiga i fafo ma faʻalapotopotoga. E maua mai i le foliga o se pulu ma faʻafefe. O le elemene aoga o le sodium deoxyribonucleate. O le mea mulimuli e vave ona tupu, ona o gaioiga o meaola ma le malosi e ulu atu ai i le mucous membrane o le nasopharynx ma vave aafia ai le taulaiga o le mumū, ua masani ona faaaoga i togafitiga faigata o faamaʻi o mamanu ma okeni, faatasi ai ma isi togafitiga faamatua.

O le faʻamaualuga o le vailaau faʻasaina i le 2.5 g e lava lea e faʻaitiitia ai le siama i le maualuga o le malosi. O le Pharmacotherapy e aofia ai le faateleina o le puipuiga, aveeseina o le afaina ma le toe faʻafouina o le tino. I totonu o le maketi tau falemaʻi, o loʻo faʻamauina lelei mo le lelei, avanoa ma tau. Afai ei ai sau fautuaga mo le faʻaaogaina o se isi fualaau faasaina e pei o le Grippferon, e tatau ona e faitauina faʻamatalaga mai a matou tusitala mai Faʻataʻitaʻiga - O le fomaʻi e sili atu nai lo Derinat poʻo Grippferon ma o le a taofi i le filifiliga sao.

Faʻatinoga o gaioiga

O le vaega malosi o le vailaʻau faʻamalositino e faʻaleleia ai le masini o le siakiina o le cellular ma le humoral. E aʻafia ai le afaina o faʻamaʻi, e tusa lava po o le a le mafuaʻaga (microbial, fungal or viology). I le faagasologa o le faʻaaogaina o le Derinat, o le faʻafouina o le toe faʻafouina o le tino o loʻo aʻafia ai suiga faʻavaleaina ua faʻalauiloaina. E gaoioi lelei i le faagasologa o le tino ma le totoina o okeni e ala i otaota faʻamaʻi, vailaau, vailaau faʻamaʻi. O lenei meafaigaluega ua faailoaina i le togafitiga o manua loloto i luga o le mucous ma vaega paʻu o le tino, e maua mai le vevela. O le faʻamalosi (epithelization) e faʻateleina, e leai se ila poʻo se faʻamalosiaga e tumau i le nofoaga mu. E leai ni faʻafitauli matuia e pei o le hypertrophy o le tino ma le kanesa.

Taua! O a matou tusitala na faia suʻesuʻega i le aoga o sui antiviral + antimicrobial. Na oʻo mai i latou i le faaiuga: i le 50 tagata maʻi na iai faʻamaʻi pipisi, i le maea ai o le taʻaloga atoa o Derinat, i le 47 tagata gasegase na faʻaleleia le soifua malōlōina ma maʻi maʻi (manuʻa). E na o le 3 tagata gasegase e le i aafia i suiga ona o le le faapalepale i le fualaau faasaina ma le sese o faamaʻi masani o se maʻi ogaoga.

E ala i le pulupulu poʻo le faʻafefe i luga o le mucous membrane poʻo le paʻu, o le a amata loa ona faʻaaogaina le Derinat. E ui lava i le eseesega i le faʻaaogaina o le faʻatinoga, o le mea galue malosi e tufatufa tutusa, ulufale i le fesoʻotaiga vavave. O le mulimuli o se auala e ala i totoga ma mamanu. I totonu o le toto, ua faia ai metabolites plasma, ua fausia ai le metabolites, lea e sili atu ona aveesea e fatugaʻo e 80%, 15% ma feces, o le 5% totoe, o le vailaau oona e aveesea mai i le ate ma le mama.

Faailoga ma le faʻailoga

O le faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina i togafitiga faafomaʻi, e na o le pau lea o fualaau faasaina mo le faʻaaogaina i le lotoifale, ma i le faʻatasi ai ma isi vailaau faʻamaʻi. I le tulaga muamua, e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi pipisi o viral respiratory, inisal respiratory infections, faʻamaʻi o mata ma nasopharynx.

Faailoga Faailoa i togafitiga faigata:

Gynecology: adnexitis, endometritis, siapitis, vaginitis, pulusal inflammation o okeni pelvic.

Pulmonology: o le isu o le isu, o le tele o le sinuslam, le frontal sinusitis, tonsillitis, bronchitis.

Angiology: thrombophlebitis, phlebitis, atherosclerotic plate.

Taʻaloga: taʻavale ma le totolento, gangrene, mumu, sulu.

Proctology: colitis, sigmoiditis, faʻafiti.

Malama mu: mumu faʻamaʻi, siama o le paʻu ma le musika mucous.

Naʻo le toe foʻi mai o le Derinat o ni faʻafitauli faʻafuaseʻi i le fualaau faasaina. E leai isi faʻasolega. Tamaiti ma fafine maʻitaga e tatau ona ave ma le totoʻa togafitiga ma faatoa maeʻa le fautuaga a le fomaʻi.

O le tino e toe faʻafoʻi atu i vailaʻau faʻasaina

I nofoaga autu o le tino maliu poʻo le gangrene, e tele mea e faʻaaogaina o le teenaina o necrotic tissues e mataituina. O le faagasologa o le toe faʻaleleia, e faʻagesegese, ei ai tulaga o le suppuration o manuʻa. Faʻaaogaina o le Faʻamau i togafitiga faʻaleaganuʻu o manuʻa fou poʻo le mu o soʻo se siiology pe a faʻaaogaina le vailaau, o le tingling e le lelei, e mou atu i totonu o le itula. E leai ni isi tali. O auiliiliga i le faatusatusaga e mafai ona faitau i le vaega: O le fea vailaau e sili atu ona lelei "Suiga" poʻo "Grippferon".

Talosaga Talosaga:

Fomaʻi togafitiga o faʻamaʻi viral

ARI, SARS, rhinitis, sinusitis, sinusitis frontal sinusitis e tatau ona togafitia e pei ona taua i lalo: 2 mataua o le Suʻega poʻo se tasi e faʻamalolo 2 taimi i le aso. Influenza: 2 pata (po o se tasi vavave) 3-4-5 taimi i le 24 itula. O le atoaga o togafitiga e tusa ma le 2 vaiaso.

Faiga puipui e puipuia ai faʻamaʻi o vailaʻau vailaʻau

E fautuaina e faʻaaoga le 2 pata (1 vaʻa) 3 taimi i le aso. O le maualuga lea o le taimi o le epidemiological.

Faʻataʻitaʻiina le faʻaaogaina o auala

O le tui faʻataʻitaʻi ua faʻamaonia mo faʻamaʻi o faʻavae eseese. O le fualaau faasaina e faia i le intramuscularly i le 5 ml, o le maualuga o le mea galue o le 15 mg / ml. O le togafitiga e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi aoga!

Faʻamātuaina togafitiga faʻamaʻi:

Faʻamatalaga puupuu o faʻamaʻi

Faʻalavelave faʻalavelave: pe a uma ona faia le diathermocoagulation, o le togafitiga o togafitiga faʻatasi ma Derinat ua faʻamatalaina. E faʻaleleia le faʻafouina o le tino, toe faʻafoisia le amio saʻo o le fausaga o le tino.

Vavave faʻamalosi: faʻafoisia le siosiomaga i totonu o le va.

Prostatitis: faʻatasi ai ma vailaʻau faʻamalosi E fesoasoani le faʻasologa i le faʻaaogaina o le faʻaleagaina o le faiga o le prostate. Faaitiitia le lamatiaga o le kanesa.

Pyelonephritis: o le tele o injections o fualaau faasaina ua faateleina ai le gaioiga o vailaau faʻamaʻi, faʻamalo le afaina ma le faʻamaoniaina o le gaosiga o galuega a gaʻo.

Cystitis: o lenei vailaʻau e faʻaaogaina mo cystitis masani e faʻaumatia ai le microbial poʻo le siama siama.

E masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o le niumonia, bronchitis, faʻamaʻi, vailaau viral respiratory inisal, iniseti respiratory. Ole gaioiga autu o le puipuia ole tino, cytoprotection ma le faʻaumatiaina o faʻaogaina o soʻo se faʻavae. O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le toe faʻafoʻi ma taofia ai faʻafitauli.

Pulmonary tuberculosis: e afaina ai le faagasologa o le taofiofia o togafitiga, togafitia o le tino, ma puipuia ai le faʻamaʻi ma le toto.

Papatitis ulcer o le duodenum ma le manava, maʻi o Crohn, colitis, proctitis, mea e pipili ai, dyspepsia - faʻamatalaga tuusaʻo mo le aveina o Derinat. I nei tulaga, o loʻo i ai le aʻafiaga o le helicobacter. Faatasi ai ma le monotherapy, e leai ni aafiaga i itu.

E faʻaaogaina e avea o se faʻaosofia mo le faʻamaloloina o manuʻa ma le puipuia o le kanesa. E sili atu ona aoga i le togafitiga o manua o purulenti.

O fualaau sili ona lelei i togafitiga faʻapitoa o le kanesa. Faʻitiʻitia le inisua, faʻafeʻeseʻesea mea leaga pe a maeʻa fualaau faasaina. Ma o lona faʻaopoopoga i soʻo se chemotherapy + faʻasalalauina o le leitiola e faʻateleina ai le puipuiga, faʻasaʻoina ai le toto. O le taimi e toe faʻaleleia ai pe a maeʻa nei vasega.

O meatotino o fualaau faasaina e talisapaia tele e fomaʻi o togafitiga faʻapitoa faʻapitoa. E leai lava se faʻamaʻiloga ma aʻafiaga i le mea mulimuli. O lona faʻamoemoe o le faʻamavaeina o siama, faʻalauteleina o le malosi o le tino ma le vave faʻafouina o mea ua faaleagaina.

Faailoga, faʻamaoniga, mea moni taua

I togafitiga faʻapitoa ma togafiti tamaititi, ua faʻamatalaina Grippferon e avea o se faʻasolosolo e taofia ARVI, ARI, ma le faʻamaʻi. E leai se tapulaa i le faʻaaogaina, o lona uiga, e mafai ona togafitia i latou uma e matutua ma tamaiti. A maeʻa ni tui, e faʻaitiitia le vevela, o le tiga o le ulu e mou atu ma le mucous lelea mai le isu e taofi. O se fualaau oona malosi e taofia ai siama i le punavai o lo latou toe gaosia, aveese le falemai o le faamai, ma faaitiitia le taamilosaga o le maʻi e lata i le 45%.

Faʻalogo! Ua maua e le au atamamai se mea manaia, o lenei fualaau faasaina i luga o le fefesootai e faaitiitia ai le lamatiaga o siama i le trachea, bronchi ma le mama, e puipuia ai faafitauli e pei o le purulent bronchitis ma le tale tiga ma le niumonia. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e avea o se faʻasologa i le maualuga o le taimi o le epidemiological, o le avanoa e maua ai le maʻi e 2% mai le 100%. Polokalame puipui e maua ai se faʻamaoniga o puipuiga mai faʻamaʻi pipisi i le 98%.

Na o le solia ma i le taimi lava e tasi o le itu o le allergy i le vailaau autu, o lona uiga, i le toefabene alpha-2b human interferon.

Tulafono mo le aveina o Kipiferon

O le togafitiga faʻapitoa mo le faʻamaʻi muamua mo le lima aso muamua:

tamaiti e oʻo atu i le tasi tausaga le matutua: o se fuataga o le 500ME, e fautuaina e sulu i totonu o le agasala 5 taimi i le aso, o le aofaʻi o aso taitasi e 5000 ME,

tamaiti e taʻi 2-3 tausaga le matutua: se fuataga e tasi o le 2000ME, faʻaaogaina ile 2-3 pusa, faʻaogaina i aso taitasi o le 6000-8000ME,

Tamaiti 4-14 tausaga: lua suʻa fautuaina, o le aofaʻiga o fualaau faasaina e 8000-10000ME, faʻaaoga i 4-5 sprays,

tupulaga talavou 15 tausaga le matua: ole fua ole aso ole 15000-18000MM, o lona uiga, 3 vailaʻau faʻasaina ile 5-6 togi.

Polokalame puipuia, mamanu o le togafiti o Grippferon:

i luga o le uluai fesootaiga ma se tagata maʻi mamaʻi pe a maeʻa le maalili, faʻaaoga 8000-10000ME, faʻaaoga 2 taimi ile aso mo le 1-2 aso,

faʻatasi ai ma faʻamaʻi masani, faʻapipiʻi le vevela o le 8000-10000ME i totonu o fuaitau nasal 2-3 taimi - 2-3 aso, faʻalagolago i le tulaga lautele o le tino ma faʻamaʻi tutusa. Afai e faʻavaivaia le tino, toe fai le faiga ole taimi.

O le metotia mo le togafitia o se meaʻai e foliga tutusa lava i se sulu. O le suʻeina o vailaʻau i totonu o le sinusus, e vave ona e suʻeina le pito i fafo o le isu, o nei taga o le a fesoasoani i le saofaʻi saʻo o le suavai i le mucosa mu. O le a le vailaau e sili ona lelei "Derinat" poʻo le "Grippferon" e mafai ona vaaia pe a faʻatusatusa, o nei faʻamatalaga ua tuʻuina mai eo tatou tagata atamamai pe a maeʻa suʻesuʻega maeʻaeʻa o uiga uma ma fuainumera.

Uiga tutusa

O nei vailaʻau e lua ua mamanuina e faʻaitiitia ai le faʻamaina o faʻamaʻi viral vailaʻau o le maualuga o le respiratory tract, faʻapea foʻi ma togafitiga o le influenza ma le parainfluenza. Faʻaaoga tele e avea o se puipuiga mo le "faʻapipiʻiina o se pupuni" e faasaga i faʻamaʻi viral, aemaise lava i le taimi o le epidemiological season. Latou te fesoasoani e puipuia le tino mai siama, e tusa lava pe ua uma ona maʻi tagata aiga.

Faʻamatalaga faʻatusatusa ma le Konesula

O le vaega autu i vailaʻau o le sodium deoxyribonucleate.

O le gaioiga malosi o le faʻafesoʻotaʻi o le alpha-2b human interferon.

111111111111

Faateleina le tele o puipuiga.

Faʻaitiitia le faʻamaʻi ma faʻatupulaia i le loto le malosi o le mucosa sikola i siama.

Auai i le faagasologa o le faatelevaveina o le toe faʻafouina o le tino.

E faʻaaogaina i vaega uma o vailaau: gynnecology, togafitiga, taotoga, pulmonology, nephrology, urology, gastroenterology, oncology, i togafitiga o faʻamaʻi mu, dermatology.

Naʻo togafitiga faʻamaʻi o le vioioio.

O le tino e le o se mea e fai ma vaisu ma e teteʻe i le vaega galue o le fualaau faasaina, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina le taimi atoa o le togafitiga, seia oʻo ina faʻaumatia uma faʻamaʻi afi. O le togafitiga e eseese mai le masina i le 2-2.5, e fuafua i le umi o le maʻi ma faʻamaʻi tutusa.

A maeʻa le tasi le vaiaso o le faʻafoega o pa'ū, faʻavalea poʻo le iniseti, e faia le 7-10 aso malolo. Ona e toe faʻaaoga lea e tusa ai ma togafitiga pei ona faatonuina e lau fomaʻi. Afai e faʻaaogaina e aunoa ma le faʻalavelave, e ono tupu mai ni tali mucosal: faʻateleina le mago, maunu mataʻitui pe a faʻaaogaina le ea malulu.

Le fautuaina mo fafine ma tamaiti maʻitaga.

E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e pei o le monotherapy + faʻatasi ma isi vailaʻau, e tusa ai ma togafitiga.

E faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau faʻamaʻi faʻamaʻi.

E le gata ina aʻafia ai faʻamaʻi pipisi o vailaau faʻamaʻi pipisi, afaina o le manava o le tino, paka ma le parainfluenza, ae faapea foʻi ma microbes, siama ma le pathogenic fungal flora, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi pipisi.

Faʻaitiitia naʻo se faʻamaʻi viral.

Ina ia ausia le mea e manaʻo ai, o le tele o fualaau oona e faʻaaogaina.

O le taumafaina o fualaau faasaina e maualalo ifo nai lo le taumafa o le analogue.

Umi o le taimi o le ulufale, tele.

O le vaitaimi o le faʻaaogaina e puupuu atu nai lo o le Derinat.

Manatua i le tele o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, sili atu.

Mo faʻamatalaga faafomaʻi, e le fautuaina le faʻauigaina mo tamaiti.

O faʻamatalaga mo le faʻaaoga e le faʻapulaaina.

O se vailaʻau tele mo fualaau faasaina o togafitiga e puipuia ai + togafitiga lelei o le faʻamaʻi o le pito i luga o le vaega o le manava, aemaise lava le vailaʻau vailaʻau. O vailaau faʻasolosolo e faʻaaogaina e puipuia ai le faʻamaʻi mai le pasia i le auala, bronchi ma mama. O nei tupe e lelei mo le togafitia o le aiga atoa. Afai o le maʻi na oʻo i vaega pito i lalo o le manava, e tatau i le fomaʻi faʻatalanoaga ma suʻesuʻega suʻesuʻe ma meafaigaluega. Faʻavae i luga o taunuʻuga, e mafai ona e faʻatonuina se auala atoatoa o togafitiga.

Ole tele o faafitauli e maua ile tele o faafitauli, ona o le faʻaitiitia o le puipuiga i le taimi o le maʻi e mafua ai ona vave faʻaleagaina vaega uma o le manava. O fomai tipitipi, faatasi ai ma fomaʻi ma fomai tipitipi, faapea foi ma isi tagata tomai faapitoa, na fatuina ai le aoga aoga e aveesea ai le afaina ma taofia le mai i se amataga o lona atinaʻe. Derinat ma Grippferon o vailaau lelei mo le puipuia ma le togafitiga o maʻi gasegase ogaoga. O a matou tusitala na ofoina atu mea uma e sili ona taua ma aoga i luga o le autu: O le fomai e sili atu ona lelei "Derinat" poʻo "Grippferon".

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Faʻailoga

O le faʻauʻuga o se faʻamaʻi faʻamaonia. O le faʻaaogaina o se vailaʻau e taliaina uma mo faamoemoega tau togafitiga ma faʻasologa.
O se sui o le falemaʻi e faʻamatalaina i mataupu pe a iai:

  • vailaau faʻamaʻi pipisi o viral respiratory and influenza (e lua mo togafitiga ma puipuia),
  • inflammatory, purulent-inflammatory or dystrophic pathologies o mata ma i le taimi ua maeʻa ai,
  • gaioiga o le inflammatory i gaioiga tino,
  • gaioiga faʻanatura i luga o le mucous membrane i le vavagana o waha.

I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa, o le Derinat e faʻaaogaina mo sinusitis ma le rhinitis, faʻapea foʻi mo:

  • se numera o inflammatory ma siama faʻamaʻi o le faʻaleleia o le fafine,
  • faʻamaʻi pipisi o faʻamau o pito i lalo,
  • gangrene
  • suauu po o le mu,
  • otaota
  • necrosis o le paʻu poʻo foliga mucous,
  • faʻamaʻi le faʻamalolo.

O le tele o taimi, o le Derinat e faʻaaoga mo se malulu i se tamaititi poʻo se tagata matua. I le faʻaopoopoga i pa'ū, o le oloa o loʻo tuʻuina atu foi i le tulaga o se fofo mo le iniseti, lea e taliaina mo le faʻaaogaina pe a uma ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa.

O le aoga sili lava o lenei fualaau faasaina o le itiiti ifo lea o le faʻasaina. Pau lava le mafuaaga e le mafai ai ona e faʻaaogaina le vailaʻau o le le lava o le tagata i mea e aofia ai i lona fatuga.

E le gata i lea, o le vailaʻau o loʻo i ai se lisi laitiiti o mea le lelei.

  1. Pe a faʻaaogaina le Derinat ma le gangrene, o le vavae ese faʻafuaseʻi o masini pathological i nofoaga o le faaleagaina e mafai. I le tulaga o le teenaina, o le a amata vave ona vave maua mai le epithelium maloloina, o le mea lea e le feteenai ai lenei leaga.
  2. I le tulaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo le malulu masani, o le siʻitia o le tafe mai le isu e mafai ona mafua mai i le faʻafefe o le maʻi.
  3. I se tulaga e le masani ai, pe a uma ona faʻaaoga ia mataʻu, e oʻo atu le maualuga o le tino i le 39 tikeri. Ina ia faʻamaonia, e tatau ona e faʻaaoga vailaau antipyretic.
  4. I tagata mamai e maua i le maʻisuka, pe a uma ona faʻaaogaina le fualaau faasaina, e mafai ona faateleina le suka toto. O le mea lea, e taua mo le maʻisuka le pulea le maualuga o le kulukose pe a faʻaaoga lenei fualaau.

O laʻau faʻasolosolo e sili atu ona saogalemu, o le mea lea o la latou faʻaaoga e faʻatagaina e aunoa ma le faʻasaina o tausaga mai aso muamua o le olaga.
Laʻau faʻapipiʻi e faʻaaoga mo tamaiti ma tagata matutua. O le meafaigaluega e tatau ona totoina le 2 pata i vaega taʻitasi o le manava e oʻo i le 4 taimi i le aso. O le umi o le faʻaaogaina e 2 vaiaso.

Mo le malulu ma le fulu mai le malulu masani, e tatau ona totoina le vailaʻau i le 3 pata i itula uma i le aso muamua pe a uma le faʻaalia o se mea le lelei. Ole togafitiga mulimuli e faia 3 taimi i le aso, ile lua sauula, seia maeʻa atoatoa.

Mo togafitiga o gaioiga e le afaina o le gaogao ma le nasopharynx, e tatau ona totoina se fale o le falemaʻi 4 taimi i le aso mo le lua vaiaso.
OZNK manaʻomia togafitiga umi, o le umi e tusa ma le ono masina. O le fualaau faasaina ua totoina i le 6 taimi i le aso mo le 2 pata.

O le leai o se masalosalo o le leai o se faʻamatalaga i luga o luga, lea e sili atu ona saogalemu le faʻaogaina. Ae e le o lona uiga e mafai ona faʻaaogaina i se vailaʻau e sili atu i le fautuaga fautuaina.

O le faʻafitauli o le mea moni e faapea, o vailaʻau e le ogatasi ma vailaʻau faʻavae, e pei foi o le hydrogen peroxide.
O le faʻaaogaina o se fomaʻi o se vaega o togafitiga faʻapitoa e mafai ona faʻaitiitia ai le umi o togafitiga, i se faaopoopoga, faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Suʻega, o le fua o vailaʻau antibacterial ma fualaau faʻasaina e mafai ona faʻaititia. O le suia o mea e mafai ona faatagaina i lalo o le vaavaaiga faafomai.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Grippferon

O Griferferon o se faʻamaʻi faʻamalositino. E faʻaaogaina e togafitia ma puipuia ai le malulu i tamaiti ma tagata matutua. E le pei o le Suʻega, e le faʻaaogaina le vailaʻau mo isi faʻamaʻi.

E toetoe lava a leai se faʻasalaga i fualaau. E le tatau ona faʻaaogaina naʻo le tulaga o se faʻalavelave faʻafefe i vaega mai le tuufaatasiga ma faʻamalosi tino o faʻamaʻi pipisi.

O le faʻaaogaina o se masini faʻafomaʻi mo vailaau faʻamaʻi pipisi o vailaʻau faʻamaʻi mai le malulu masani e mafai ona faatagaina mai aso muamua talu ona fanau mai. O le vailaʻau o le vailaau faʻasaina i lalo o le tausaga o le tasi tausaga o le 1 faʻatau mo le 5 aso. Mai le tausaga i le 14 tausaga, o le vailaʻau e faʻaaogaina 2 faʻafefe 4 taimi i le aso. O tagata matutua ua faʻaalia e faʻaaoga le 3 pa'ū 6 taimi i le aso.

Puipuiga o faʻamaʻi faʻalaʻi ma faʻamaʻiina le faʻamaʻi:

  1. I le mea na faia ai se fesoʻotaʻiga ma se tagata maʻi pe afai e tupu le maalili, o Grippferon e faʻaaogaina i se lua o lua mataua se tasi taimi. O le faʻaaogaina o fualaau, mo nei mafuaʻaga, e mafai ona faʻamalosi.
  2. Aʻo faagasolo le vaitau o faʻamaʻi faʻapitoa o le malulu ma le fulu, o le vailaʻau e faʻaaogaina i le taimi atoa o le faʻamaʻi ma se vaeluaga o le 1 aso.

A maeʻa ona faʻaaogaina vailaʻau mo lona tufatufa tutusa i le gase o le mucosa, e tatau ona faʻafefeteina apaʻau o le isu.

O le lelei o Grippferon i le Derinat o lona faʻatagaina o le faʻaaogaina le faʻaaogaina i tagata e maua i le maʻisuka.

E tatau ona maitauina o le faʻaaogaina o le Grippferon ma faʻasolosolo togafitiga faafomaʻi e le fautuaina, aua e mafua ai ona soli le fausaga o mucous membranes o le gaogao ma le faʻamago.

Faʻaaogāina se vailaʻau faʻapitoa i le taimi o le maitaga ma aʻo faia le susu i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. A o faʻaaogaina, e taua le matauina o le tui na mafai ona faatagaina e le matua o le maʻi.

Griferon i nisi tulaga e mafai ona oʻo atu ai i faʻamaʻi, leai se isi faʻamatalaga leaga na tusia.

O le a le mea e filifili ai Grippferon poʻo le faʻasologa?

A maeʻa ona faitauina ia faatonuga, e manino lava, e ui lava e leai se eseesega i le va o sauniuniga a Derinat ma Grippferon, e le o ni mea taua. E faʻaaoga foi lenei mea i le tau o vailaʻau, o le Derinat e sili atu le taugofie nai lo Grippferon, o lea e le mafai ona taʻua le tau o se mea e le mautinoa.

O le faia o se filifiliga e faavae i luga o iloiloga e afaina foi, talu ai o mea uma e lua o loʻo i ai le tele o iloiloga e faʻaalia ai itu lelei o le vailaʻau, ma e le mafai ona toe faʻatatauina. I le tele o tulaga, o vailaʻau e filifilia mo tamaiti, ma afai o le pepe faatoa fanau mai, ona tatau ai lea ona e faia le filifiliga ma se tausiga faapitoa.

E tatau ona maitauina o Grippferon o loʻo i ai fesoʻotaʻiga, lea e faʻaolaina i faʻamaʻi viral ma faʻalautele ai le tetee o le tino puipuia, ae o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina, o lenei vaega e mafai ona oʻo atu ai i le faʻavaveina o le tino. Talu ai ona o lenei tulaga matautia, e mafai ona tulai mai se faaletonu o le polokalama puipuia.

I le faʻatinoga, o loʻo i ai se aoga lelei o fualaau faasaina, faapea foi ma le mea moni o loʻo lelei le faʻafeiloaʻi e tamaiti. O lona faaaogaina e mafai ai ona puipuia le tino mai siama, e tusa lava pe ua i ai i le aiga ni tagata mamaʻi.

Pe a faatusatusa ni fualaau faasaina se lua, e tatau ona mafaufauina mea nei.

  1. E aoga le Grippferon i le isu o le isu pe afai e amata ona amata i uluai faʻaaliga o le maʻi, ma le lelei o le Derinat e le faalagolago i le umi o le maʻi.
  2. Grippferon e manaʻomia se malologa i togafitiga pe afai e sili atu i le tasi le vaiaso, faatasi ai ma Derinat, e leai se manaʻoga faapena, ona o le umi o lona faʻaaogaina e ono tele masina.
  3. E le gata i lea, e le mafai e Grippferon ona mitamita (e aoga na o le tau faasaga i siama).
  4. O le faʻaaogaina o Grippferon e itiiti ifo nai lo le taumafaina o Derinat, talu ai o le taimi faatagaina e faʻaaogaina e matua ese lava. E le gata i lea, i le vaitaimi o togafitiga lava e tasi, o le tele o taumafa na sili atu nai lo le taumafaina o Grippferon.

O le togafitiga o tamaiti ma tagata matutua ei ai fualaau tutusa e le masani ona mafai, talu ai e le mafai ona faʻaaogaina masini uma e faʻatatau i pepe. O le mea lea, afai e te manaʻomia se vaifofo mo le aiga atoa pe na o pepe foi, e tatau ona e asiasi i se fomaʻi o le, e fuafua i se suʻesuʻega i fafo, o se suʻesuʻega lautele o le toto ma le urine, o le a fuafua ai le ituaiga o faamai ma faatonuina ai togafitiga talafeagai poʻo le puipuiga.

E ui lava i le mea moni e faapea o Griferferon ma Derinat e le o ni vailaʻau faʻamalosi oona, o la latou faʻaaoga e le faʻatagaina i taimi uma e faatatau i tamaiti. E mafua mai i le mea moni o le malulu masani e le maua i taimi uma le malulu, ma ona o le televave o le atinaʻeina o faʻamaʻi i le tino o tamaiti, o le taimi e faʻaalu ai i le le aoga o togafitiga e mafai ona oʻo atu ai i ni taunuuga faanoanoa.

Le tutusa o le tuufaatasiga

O le tutusa tutusa i le va o fualaau oona e faapea o Grippferon ma Derinat uma ua i ai se faʻamaoniga aloaia, e faʻamalosia ai le puipuiga masani a le tino.

Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona faʻavave vave ona tiʻetiʻe le isu, fiva, ma le le fiafia o faʻamaʻi pipisi o vailaʻau faʻamaʻi, malulu, ma faʻamaʻi matautia.

O le a le eseesega

O le eseesega tele i le va o fualaau faasaina o le tuufaatasiga ma le gaioiga.

  1. Grippferon. O le mea o loʻo galue malosi o le tagata e fesoʻotaʻi faʻatasi. O le vailaau faʻasaina lea o loʻo i ai se aʻafiaga faʻamalosia. O le gaioiga malosi o lenei fualaau faasaina e puipuia mai le tuiina o le siama, e fesoasoani i le vave vave ona faʻaumatia o mamanu mai le tino. I siama siama-siama, o le meafaigaluega e faʻaaogaina ai masini e tau atu i le faʻaumatia o se tagata mai fafo.
  2. Suʻega. O le vaega autu o le sodium deoxyribonucleate. O lenei mea o se faʻamaʻi puipuia. E iai foʻi le faʻamaʻi manuʻa, faʻamaʻi-inflammatory, aʻafiaga, faʻafefe o siama ma faʻamalolo ai le mumū. A oʻo mai le siama ma le sigi i le tino, o le oloa e faʻamalosia ai le galuega o siama puipuia. O le vailaʻau e afaina ai foi le toto e avea ma totoga, lea e taʻitaʻia ai le faʻavaveina o le gaosiga o vailaau e manaʻomia e faʻafefe ai togafiti.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e ese foi. E fautuaina Grippferon mo le puipuia ma togafitiga o vailaau faʻamaʻi pipisi o le tino mimiti, faʻaleaʻi, malulu.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogāina o le Faʻamatalaga e lautele atu:

  • afaina ma le mama
  • ituaiga fomaʻi matautia e tupu mai i faʻafitauli,
  • o se vaega o togafitiga faigata o maʻi o le manava,
  • Ischemic fatu fatu,
  • fungal ma faʻamaʻi vailaʻau.

Le eseesega i le faiga o le faasaolotoga:

  1. Grippferon - faʻafefe, moli.
  2. O le faʻataʻitaʻiga o se auala mo le faʻaaogaina i fafo, sauniuniga o injections i le intramuscular.

Grippferon o se vailaʻau faʻasolosolo e maua ai le faʻaogaina o le aʻafiaga.

Le fea e sili atu, Derinat poʻo Grippferon

E le mafai ona e fai atu po o le fea e sili atu, Grippferon poʻo Derinat, aua o nei fualaau oona e eseese o latou tuufaatasiga ma faailoga.

O le mea lea, filifilia se fofo mo togafitiga o faʻamaʻi pipisi e le faigata i soo se mea, e sili atu le ave Grippferon. O lenei meafaigaluega e le taugata, ao fesoasoani i le taulimaina o se tulaga le lelei e ala i le faamalosia o le puipuiga ma le faateleina o ana puipuiga.

I faʻafitauli ogaoga o le gasegase ma gasegase mimiti viral infections, ma le niumonia, ogaoga faʻamaʻi pipisi, e sili le taofi i Derinat. O le meafaigaluega e le gata i le aʻafiaga o le aʻafiaga, ae e fesoasoani foi e feagai ma siama, e faʻamalolo ai le mumū.

E mafai ona faʻaaogaina fualaau i taimi o maitaga, i le vaitau o le hepatitis B, ma e mafai ona faʻaaogaina e togafitia tamaiti i lalo ifo o le 14 tausaga, ae na o lalo lava o le vaavaaiga a se fomaʻi.

E mafai ona ou ave i le taimi e tasi

E le mafai ona faʻaaogaina fualaau faasaina i le taimi lava e tasi, talu ai o lenei mea e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o aʻafiaga aʻafia, e pei o allergies i foliga o se vevela, o le vevela. O lenei mea o le a taʻitaʻia ai le manaʻomia mo le faʻaopoopoina o pulega o antihistamines.

Afai e te manaʻo e faʻaleleia le aoga o togafitiga, e mafai ona faaopoopo atu i le vailaʻau faʻamaʻi vailaʻau. Ae peitai, e na o le pau le mea e mafai pe a fai o le fomaʻi ua faatonuina se togafitiga atoatoa.

Contraindications i le faʻaaogaina o sauniuniga a le Tofa ma le Grippferon

Grippferon e leai lava se faʻamaʻiloga, sei vagana ai se maʻi tuga i vaega o le tuufaatasiga.

Ma le Derinat e le mafai ona faʻaaogaina i le i ai o le maʻisuka ona o le mea moni o le vaega autū o lenei vailaʻau o loʻo i ai sina aafiaga faʻaleagaina o le maʻisuka.

Mo lenei mafuaʻaga, e mafai ona faʻamatalaina Grippferon o maʻi ma lenei faʻamaʻi.

E le mafai ona faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga i le i ai o le maʻisuka.

Faʻaiʻuga mai Derinat ma Grippferon

O fualaau nei uma e lua e mafai ona tupu ai se faʻafefe o le maʻi. Ae ui i lea, o le a le afaina ai le tino. Ua lava le ave o vailaau faʻamaʻi pipisi e faʻaaoga ai faʻamalologa le lelei.

O isi aʻafiaga aʻafiaga o Derinat e aofia ai:

  • seʻi oʻo i le fiva
  • faateleina le kulukose i totonu o le toto.

Afai e iai na faʻaaliga, e tatau ona e lesitala i le fomaʻi. O le a suʻesuʻeina e le fomaʻi le malosi o le itu, ma afai e tatau ai, faʻamaonia se isi vaifofo.

Afai o aʻafiaga aʻafiaga e tutupu, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi o le a ia iloiloina lo latou agavaʻa ma, pe'ā tatau ai, ia faʻamaonia se isi fualaau.

Auala e ave

E na o se fomaʻi e mafai ona faʻatulaga i le fualaau, e fuafua i le mafuaʻaga o le faʻaaogaina, le mamafa o le maʻi, maʻi ole maʻi.

Faʻamatalaga o le Suiga. Mo faamoemoega puipuia, ia totoina le 2 faʻafefe 3-4 taimi i le aso. O le umi o le vasega o le maualuga lea o le 14 aso.

I le faʻafesoʻotaʻi ma se tagata pipisi, e manaʻomia ona faʻaopopo le tele o le taumafa i le 4-5 taimi i le aso.

I le tulaga o le kanesa ma vailaau faʻamaʻi pipisi o viral respiratory, ia faʻapipiʻi le 1 le mataʻitusi i fuaitau o fua i itula uma i le 24 itula muamua, ona faʻaitiitia lea i le 3-4 taimi i le aso.

O lenei vailaau faasaina e mafai foi ona faatonuina mo le puleaina i totonu o le tino mo le manao ia vave ona faia, ae na o se fomaʻi poo se tausisoifua e tatau ona faia le taualumaga. A leai, e mafai ona e ulu atu i totonu o le neura poʻo le toto toto.

O le fua o le faʻaaogaina o Grippferon e faalagolago i tausaga:

  1. Tamaiti i lalo o le 1 le tausaga. Faatumu 1 le lua 1-2 taimi i le aso. O le umi ole togafitiga e oʻo ile 4 aso.
  2. Tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matua - 2 faʻafefe faalua i le aso e faʻamalo ai faailoga.
  3. Tamaiti e sili atu i le 15 tausaga le matua ma tagata matutua - 2 gogo o le kulupu i itu taitasi taʻolu i le aso.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

O vailaʻau e faʻatuina i luga o le counter.

O le faʻataʻitaʻiga o se fualaau sili atu ona taugata, talu ai e tele atu faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O le tau e mai le 300 i le 450 rubles. E sili atu le taugofie o Grippferon - o le tau maualuga e 370 rupu.

Maria, 39 tausaga, Syktyvkar

Na faatonuina e le fomaʻi Derinat mo le togafitiga o le suka. O le fofo e le taugofie, ae sa aoga lelei: i ni nai aso, na faaleleia ai le setete o le soifua maloloina, ua paʻu le vevela. Ina ua maeʻa ona ave, sa i ai se mea itiiti o le sosolo i luga o alofilima, ae vave ona mou ese atu ina ua uma ona faia tui antihistana.

Anastasia, 27 tausaga, Moscow

I le autumn, matou te faʻaogaina le Grippferon mo le puipuia o le kanesa ma vailaau faʻamaʻi pipisi o le tino, mo le puipuia o fua vavalalata - mo le toeitiiti atoa le 3 tausaga i le taimi nei, talu ai matou te leʻi maua le ARVI ma le maʻi. I lenei tulaga, o le oloa e taugofie, e leai ni aʻafiaga itu.

Alesana, 30 tausaga, Perm

I ni nai tausaga talu ai sa maʻi ai laʻu tama, na faatonuina ai e le fomai tamaʻitaʻi Derinat. O nei vailaʻau o loʻo i ai i totonu o le vailaʻau vailaʻau. E fesoasoani i le malulu, faʻasaʻo le ulu, faaleleia le tulaga. I le vaitau o le fomaʻi, tatou te tanumia le tamaititi i le isu i taimi uma, o se taunuuga, e leʻi maʻi o ia i le taimi lava e tasi.

Catherine, 31 tausaga, Eagle

I le taimi o le maitaga, na ia maua ai se siama, ona o le filifilia o le vailaʻau na vaapiapi - e le mafai ona faʻaaogaina le toatele. O se taunuuga, na fautuaina e le fomai e fautuaina le inu o le Grippferon: o le oloa e lelei, e aoga tele, e le afaina i le taimi o le fanauina o se tamaititi.

Anton, 40 tausaga, Syzran

Ou te galue o se loli, e masani ona ou maua se malulu i vaalele. I aso ua mavae, sa masani lava ona togafitia i togafitiga faa-tagata, seia oo ina oʻo atu i ni faafitauli i le ituaiga o bronchitis. Sa tatau ona ou alu i le fomai. Na fautuaina e le fomai e faaauau pea ona aua le mafaufau ia te ia lava ma ave Grippferon. O le auupega e aoga ma taugofie. O le taimi nei ou te feaveaʻi pea.

Uiga o le Grippferon

E maua le Grippferon i le foliga o se moli vavao poʻo le faʻamafuaina o mataʻu. Mo tamaiti ei lalo ifo o le 1 tausaga le matutua, o le vailaʻau e tuʻuina atu i luga o le tulaga o mea faʻasaʻo saʻo. O le elemene autu autu o le faʻafesoʻotaʻi alfa-2b.

E tele ana taga:

  • antiviral
  • anti-inflammatory
  • immunomodulatory
  • toe faʻafouina ma toe faʻafoʻisia
  • faʻamaʻaloga.

O le faiga o le gaioiga o le gafatia lea o vaega taua o le vailaʻau e faʻaalia ai siama puipuia ma faateleina ai le aoga i le tau faasaga i siama.

I togafitiga faafomaʻi ua faʻaaogaina e puipuia ma togafitia ai faʻamaʻi pipisi o viral respiratory, colds, respiratory diseases, rhinitis.E tasi le taimi e faʻaaogaina ai le fualaau faasaina ua fautuaina mo faamoemoega puipuia, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le maalili a le maalili, faʻavaivaia le puipuiga o le tino, fesoʻotaʻiga ma se tagata o ia o se avetaʻavale o maʻi.

E maua e Grippferon se aafiaga lelei i le taimi o se faʻamaʻi. Ina ia aloese mai faʻamaʻi, ua lava lea e ave ai vailaʻau 1 taimi mo le 2 aso.

O le meafaigaluega e leai ni taʻaloga. O le eseesega i le faʻaaogaina e na o le filifilia lava o le metotia sili ona lelei:

  1. Tamaiti ei lalo ifo o le 1 tausaga le matua - 1 le mata i le aso.
  2. Mai le 1 le tausaga i le 14 tausaga - 2 pata, 4 taimi i le aso.
  3. Tupulaga Talavou ma tagata matutua - 3 togi, 6 taimi i le aso atoa.

O le vailaʻau faʻasaina lelei, e leai se faʻamaʻologa faʻamaoni, e oo lava i tagata e maua i le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina ma le saogalemu.

I se tulaga e le masani ai, e mafai e Grippferon ona faaosofia le atinaʻeina o gasegase, ae le o faamaumauina isi aafiaga.

O lenei immunomodulator ua faatagaina mo le togafitiga o tamaitai i le taimi o le gestation ma faatasi ai ma le HB, ae i ni tulaga laiti ma i lalo o le vaavaaiga malosi a le fomaʻi.

Gaioiga a le sui

O le faʻataʻitaʻiga o se faʻamaʻi faʻamalositoma, o loʻo maua i le tulaga o se fofo mo le faʻaaogaina i fafo poʻo le pulega i totonu.

O loʻo faʻaalia mai i le tele o ituaiga o gaioiga, faʻamatalaga tetee-inflammatory. E faʻaaogaina e avea o se faʻaosofiaga o galuega toe faʻafouina ma galuega hematopoietic. O faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i mea nei o togafitiga:

  • antihistamines
  • immunostimulatory
  • faʻamaʻi manuʻa
  • antioxyidant
  • faʻamalolo (faamamaina le tino o mea oona).

O se faʻalavelave faʻapitoa e faʻamalosia e le sodium deoxyribonucleate - o le elemene aoga autu o Derinat, lea ei ai foi le gafatia e faʻasaoina ma faʻasalalau faʻamatalaga faʻasolo.

Ua fautuaina e fomai lenei fualaau i tagata maʻi pe afai:

  • afaina lea e tupu i luga o le mucous membranes o le gutu,
  • viral, siama ma malulu,
  • gynecological inflammatory processes,
  • malala o le gasegase ma le pisipisia,
  • taotoga lata mai
  • chronic rhinitis.

O le vailaʻau e faʻaaogaina e le gata mo togafitiga, ae faʻapea foi mo faamoemoega puipuia. O fomaʻi e faʻaaogaina le Derinat e avea o se elemene taua o le togafitiga faʻapitoa:

  • gangrene
  • mumu mumun
  • fugalaau
  • gasegase faʻasalalau o aruro o pito i lalo,
  • afaina o le hemorrhoidal,
  • necrosis o le mucous membranes ma le paʻu.

O le vailaʻau e toetoe lava a leai se faʻailoga. O le tuusaunoaga o le vaʻaia o le gasegase i mea o loʻo gaosia e maua ai le vaifofo. O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia ma le faʻaeteete i le maʻisuka, ona o le ono mafai ona faateleina le kulukose o le toto.

E maua lelei le faʻasologa, ae i nisi tulaga o loʻo i ai se mea e ono tupu i se mea e ono afaina ai, o le faateleina o le malulu masani, ma le foliga mai o le mucous le lafoaʻi mai le isu. O nisi taimi, o togafitiga eo faatasi ma fiva, i se tulaga faapea ua fautuaina e ave fualaau o antipyretic.

O aʻafiaga o loʻo lisi atu i luga e masani lava ona pasi na oi latou lava i nai aso. Afai e le tupu lenei mea, e tatau ona e aloese mai le faʻaaogaina atili o fualaau ma faʻatalanoa se fomaʻi e filifili se fetuunaiga ole analog poʻo le faʻataʻotoga.

E fautuaina tagata matutua e faʻaaoga le tali 4 taimi i le aso. O le taimi sili ona lelei o le togafitiga o le 2 vaiaso. I le maʻi o le OZNA, o loʻo faʻaauau togafitiga mo le ono masina.

Ona o lona agamalu, agamalu O le tala mulimuli e mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai pepe, maʻitaga ma fafine susu.

O fea e sili ona lelei e ave - Grippferon poʻo Derinat?

Pe a filifilia le fofo aupito sili ona lelei, o faʻamaoniga ma uiga taʻitasi o le maʻi e tatau ona amanaʻiaina. Mo le puipuiga ma le pulea o le malulu, faatasi ai ma le isu o le isu, o le a sili atu le aoga o Grippferon. I faʻamaʻi o se maʻi mumusu, viral or bacterial origin, e manaʻomia ai le faʻateleina o le faʻaogaina o le tino, o le faʻaaogaina o le faʻamatalaga o le a sili ona aoga.

O le umi o le togafitiga e taua foi. Pe a togafiti ma Grippferon, e tatau ona vaeluaina. E mafai ona faʻaaoga se mea umi mo se taimi umi, aua e le o se mea e fai ma vaisu pe tolopo.

O fea o taugofie?

O le tau o le Suʻega e tusa ma le 200-250 ruuga. E mafai ona faatauina Grippferon i falemaʻi mo 190-200 ru. I le taimi lava e tasi, o le faʻaaogaina o Grippferon e itiiti lava, aua faʻaaogaina mo se taimi uumi e faʻasaina. E tusa lava pe tutusa le umi o le kosi, e sili atu le faʻamalosi i le taimi o togafitiga nai lo Grippferon, o lea e mafai ai ona manatu o se tupe sili atu ona lelei tupe.

E mafai ona suitulaga ia Derinat ma Grippfron?

E mafai ona suia i le Grippferon i le mataupu pe a oʻo mai i le puipuiga poʻo le amataga o le malulu ma faʻamaʻi pipisi o viral or bacterial type.

I faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi vailaʻau, aemaise lava i latou e tupu i se tulaga ogaoga, o le Derinat e tatau ona sili atu. I le tulaga o le fualaau faasaina e leai se taunuʻuga o loʻo faʻamoemoeina pe e le lelei ona faʻafefe, mafua ai aʻafiaga, e suia e le fomaʻi i se analog.

Grippferon e mafai ona suia i le Derinat, pei e tutusa lona aafiaga i le tau faasaga i togafitiga.

E tusa ai ma manatu faaalia o tagata gasegase ma fomai, o le aoga tele o fualaau faasaina, pe a faatusatusa i isi fualaau oona tutusa, o se foliga vaivai ma le saogalemu, lea e mafai ai ona faaaoga e oo lava i togafitiga o gasegase.

Alesana, 42 tausaga, fomai aoao

O vailaau e lua e lelei ma puipuia saogalemu e puipuia ai le tino. Ou te faatonuina i latou i aʻu maʻi mo viral ma malulu eseese, faapea foʻi ma taimi o faʻamaʻi ma faʻamatalaga puipui. E ui lava i le tutusa o mea tau togafitiga, o nei vailaʻau e le tutusa, o le mea lea, pe a aafia i siama viral or bacterial, ou te fautuaina le inu ava, ma ia puipuia ai siama - Grippferon.

Natalya, 54 tausaga, pediatrician

E matua faigata lava ona maua ni faʻamaʻi puipuia e puipuia ai le soifua maloloina o tamaiti. I le avea ai ma fomaʻi, ou te fautuaina le faaaogaina o Grippferon poʻo Derinat mo togafitiga ma le puipuia o malulu, viral, infections infections in children. O le saogalemu o nei vailaʻau e mafai ai ona faʻaaogaina e aunoa ma le lamatiaga mo pepe fou.

Victor, 26 tausaga, Tula

O taumalulu uma lava ou te avea ai Grippferon o se mea e puipuia ai ma mo ni nai tausaga, ou te leʻi manatuaina se malulu po o se fulu. O se vailaʻau lelei, lea e le taugata foi.

Svetlana, 27 tausaga, Samara

I le faailo muamua o se malulu, i luga o le fautuaga a laʻu fomaʻi, ua amata ona ou faʻaaogaina le Derinat. Ou te fiafia i iuga. Mo ni nai aso, o vailaʻau e faʻamalo ai le malulu masani, fiva, vaivai ma faʻatagaina oe e toe foʻi i se olaga ola. Ma o lenei fualaau faasaina e talafeagai mo le aiga atoa, lea mo au, e pei o se tina tausimai, e matua taua lava.

Larisa, 60 tausaga, Voronezh

E masani lava ona ou malulu, masani ona ou maʻi, aemaise lava i le autumn ma le taumalulu. I luga o le fautuaga a lana fomai, na amata ai ona ave e Derinat, ae na suitulaga ia Grippferon. E sili atu le taugofie ma sili atu ona talafeagai mo le maʻisuka. E lelei le faʻafeiloaʻi, toetoe o le taimi lava lea e faʻamalolo ai faʻamaʻi tiga ma e le aʻafia ai le suka.

Togiaso poʻo Grippferon - o le a le eseesega

O nisi tagata e mafaufau ia Derinat poʻo Grippferon e faʻateleina le vasoconstrictor ona o le malulu masani. I ia tulaga, e tatau i le fomaʻi ona faʻamatala atu o nei vailaʻau o loʻo i ai se faʻamalosiaga e le faʻamalosia, lea e faʻaalia mai i le faʻatoagaina o le gaosiga o fefaʻatauaiga. A maeʻa le faʻaofiina o le vailaʻau, faʻamalosia le galuega o vena puipuia ma se vasoconstrictor aafiaga e mataituina.

O le gaioiga malosi o Grippferon o le toefabinan human alphaferon alpha-2. O lenei vaega e aʻafia ai i le puipuiga o le tino e faasaga i microhoganic pathogenic.

A oʻo loa ona ulufale atu le tino o le tagata i vailaʻau vailaʻau poʻo le siama, o le a amata ona maua mai ai i luga o le tino le mea e tupu ai, lea e:

  • e puipuia ai le faateleina o siama i totonu o sela,
  • faʻaauau le faʻaogaina o le tino o le tino e faasaga i sui mai fafo ma vela tumama.

O se vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai ma avea o se faʻamaʻi pipisi o le suka ma le SARS.

O suʻesuʻega a le falemaʻi na faʻaalia ai o le lelei o fualaau e faʻateleina pe a amata ona ave e le tagata maʻi i le faailoga muamua o le maʻi poʻo le taimi lava e uma ai ona faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo ma se tagata maʻi. O le tulaga lava lea e tasi e mataituina i le taimi o togafitiga ma le puipuia o le faʻailo i ni vaega tele o tagata poʻo aiga.

O loʻo iai le 25 mg o le masima suauu o le deoxyribonucleic acid, lea e faʻaolaina ai le gaioiga o siama puipuia, le faagasologa o le hematopoiesis ma le toe faʻafouina. Ona o se lautele lautele o gaioiga, ua faʻaaogaina le vailaau pe'ā tatau ona i ai le faʻamaʻi-inflammatory, faʻamaʻi maʻi, antihistamine ma aʻafiaga o aʻafiaga.

O vailaau e eseese i mea gaosi, lea e tutusa lelei ma meatotino. I nisi tulaga, e faʻaaogaina e avea o se togafitiga faʻapitoa o vailaʻau faʻamaʻi ma siama. O nei vailaʻau e faʻaleleia ai le gaosiga o faʻamaʻi faʻamaʻi i pathogens e ulu i le tino o le tagata.

Ma o se vaega foi o fualaau faasaina o le fausia lea o vaega eletise e le tino o le tagata i ni togi laiti. O le mea lea, e faigofie ona talia e tamaiti ma tagata matutua i taimi o togafitiga poʻo puipuiga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Suiga

O le faʻasologa o se sui e le faʻamalosia e faʻaaogaina e togafitia ai ma puipuia ai faʻamaʻi ma vailaau faʻamaʻi pipisi. O loʻo faʻamatalaina mo tamaiti mai le aso muamua o le olaga ma tagata matutua i le leai o ni faʻasolega.

E mafai ona faʻamatalaina le meafaigaluega mo faʻamatalaga nei:

  1. Iniseti i le amataga. E aofia ai faʻamaʻi ma faʻafitauli pipisi o le tino.
  2. Flammation i le pito i luga o le manava. E mafai ona avea ma le rhinitis, le mumu o le maxillary poʻo isi sinuses. Leai se faʻasalaga o faʻalavelave faʻaleagaina i totonu o le oral mouth.
  3. I le ituaiga o fufulu faapitoa, o le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia mo faʻamaʻi pipisi e aʻafia ai le faʻaleagaina, siama faʻamaʻi poʻo viral. O le fomai prescribes enemas ma fusi.
  4. O le meafaigaluega e faʻaaogaina mo gaioiga le lelei i totonu o le rectum (hemorrhoids, proctitis ma paraproctitis) i le maeʻa ai o fautuaga muamua faafomaʻi. I ia tulaga, o le tagata gasegase ua tuʻuina atu i ai se enema ma se vailaʻau faʻasaina i totonu o le faʻasaʻo.
  5. E faʻaaogaina foi le faʻataʻitaʻiga e togafitia ai faʻamaʻi o se faʻaleagaina ma le afaina.
  6. O le fofo mo le faʻaaogaina i le lotoifale e faʻaaogaina e togafitia ai le paʻu ua faaleagaina E mafai ona avea veins veinose ma maʻi pipili, mea laiti e tipi ai le paʻu.

O le tele lava o taimi, e faʻaaogaina le vailaʻau i foliga o fofo ma mata o mata mo tamaiti, o se fofo mo le faʻamamaina o le ooto ma le faʻaoga.

I le faʻaopoopoga i nei ituaiga o vailaʻau, o loʻo maua le vailaau i le auala o se fofo mo le tui. Aʻo leʻi faʻaogaina lenei fomu, e tatau i se tagata ona faʻatalanoa se fomaʻi ma tago i suʻega suʻesuʻe suʻesuʻega e faʻamaonia ai le leai o se faʻasalaga i le fualaau faasaina.

I le fomaʻi aoga, e tatau i le tagata maʻi ona suʻe le metotia ma numera o faʻataʻitaʻiga. Faʻalagolago i togafitiga, o le umi o le togafitiga ma le auala e faʻaaoga ai le sooupu e fuafuaina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Gripproron

E le pei o le Faʻamatalaga, o Grippferon o loʻo i ai se vailaʻau faʻatasi ai ma se felafolafoaʻiga itiiti ifo o le gaioiga, lea naʻo le aʻafiaga o le faʻamalosia. O le tagata vavalalata tagata e aofia i le vaega o "ferons", lea e masani ona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa mo le togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi pipisi o vailaʻau faʻamaʻi o le tino respiratory tract.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina pe a uma le amataga o uluaʻi faʻamaoniga o faʻamaʻi e mafai ona faatagaina mo tamaiti laiti ma pepe faatoa fananau mai. O fua o mea e fuafua lelei e le fomaʻi pe a maeʻa se suʻesuʻega muamua. I le tele o tulaga, o le pepe ua faatonuina le tasi mataua o le fualaau faasaina ile aso mo le vaiaso.

Faatasi ai ma le matua, o le a faateleina le tui e maua ai le maualuga o le pharmacological effect.

Fomaʻi fautuaina e faʻaaoga togafitiga i ia tulaga:

  1. A maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi ma se tagata maʻi. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le a vave ona maua ai se tagata soifua maloloina ma se puipuiga faʻamautinoa mo se taimi umi. E sili ona tāua i se 'au tele, lio faaleaiga, o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻafuaseʻi e faigofie ona faʻasalalau i luga o le saoasaoa.
  2. I le vaitau o le faʻavaivaia o le tino ma i le i ai o se malulu. O vaivaiga lautele, fiva ma le lafoaʻi o mata o ni faailoga iloga ia o vailaau faʻamaʻi, o lea e tatau ai i le tagata ona vave tausia le toe faʻafoisia o latou soifua maloloina.
  3. I le avea ai o se fua puipuia i le vaitau o le vaitau ma le malulu. O le faʻamaʻi e mafai ona pisia i nofoaga tumutumu, o lea e manaʻomia ai e se tamaititi ma se tagata matua ona tuʻuina atu faʻamaoniga faʻamaonia. I lenei tulaga, o le vailaʻau e faʻaaogaina i le gasologa o le vaitau.

O le faʻaaogaina o Grippferon e tatau ona mataituina e le fomaʻi ina ia aloese mai le tupuga o aʻafiaga itu. O le faʻaaoga soo o le faʻavaivai faʻatasi ma vasoconstrictor fualaau e mafai ona mafua ai le faʻamago o le mucosa.

Eseesega i le faʻasaina

E leai lava se eseesega i le faʻailogaina, aua o vailaʻau uma e faʻasaina lelei e le tino o le tagata ma e na o le tele lava o mafuaʻaga e tupu ai le faʻafefe. O le faʻailoga autu o le faʻaaogaina o le gasegase i le vaega autu o le vailaʻau.

E tatau ona faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga i tagata e maua i le maʻisuka, talu ai ona o le vailaʻau atonu e iai se aafiaga o le hypoglycemic i le tino o le maʻi. I lenei tulaga, ua sili atu le manuia o Grippferon i luga o Derinat ona o le le faʻaaogaina o lenei vaega o tagata.

Faamatalaga Komarovsky

O le tamaʻitaʻi lauiloa o Komarovsky e leai se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma Grippferon poʻo Derinat, ma o fea oi latou e sili atu mo se tamaititi. E mafua lenei mea i le mea moni e le o mafaufau le fomaʻi fualaau faʻataʻitaʻi e faʻavae i luga o feʻau a le tagata ma le masima suauu o le DNA e aoga. Ma na te fautuaina la latou faʻaaoga pe a lamatia le ola o le tagata.

O lenei manatu o le tamaititi e faʻavae i luga o le tele o tausaga o le poto masani o se tagata poto faapitoa ma le leai o se talitonuga i nei mea gaioiga. Na ia faʻamatalaina fualaau faasaina o lona faʻamaonia ua maeʻa faʻamaoniaina e ala i suʻega faʻapitoa.

Grippferon ma Derinat, faatusatusaga

Grippferon ma Derinat, fualaau o loʻo faʻaaogaina i vailaau faʻapitoa o viral infections (ARVI), faʻapea foʻi ma isi vailaau faʻamaʻi pipisi. E mafai ona latou taulimaina lelei le faʻamaʻi, ae le naʻo le aveesea o faailoga? Grippferon o se oloa sili atu ona faalauiloaina nai lo le Derinat, ae o tagata gaosi oloa e le o le sili atu ona latou mauaina le mauaina o ana meatotino?

  • Grippferon o se vailaau antiviral lea ei ai le anti-inflammatory ma le immunomodulating (faamalolosia o le puipuiga lautele) galuega. O le elemene malosi o le tagata e faʻaaogaina le recombinant interferon.
  • O le faʻataʻitaʻiga o se faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamalositino lea o le sodium deoxyribonucleate o le elemene autu autu. E leai se faʻamalosi, faʻamaʻi manu, antibacterial, mea e tetee i ai ma le faʻaaogaina o mea.

Folasaga faʻasalalau ma tau

  • Drops nasal 10ml, - "mai le 282r",
  • Fuga o le Nasal, 10 ml, - "mai le 340 rub",
  • Uu manogi, tube 5g, - "mai le 196r."

  • Nalu o le Nasal 0.25%, 10 ml, - "mai le 468 rub",
  • Bottle 0.25%, 10 ml, - "mai le 258 rub",
  • Fofo mo le tuiina o le 15 mg / ml, 5 ml ipu o 5 pi, - mai le 1910r,
  • O se fagu ma se kululu 0.25%, 10 ml, - "mai le 317r."

Grippferon poʻo Derinat, o le a sili atu mo pepe?

E mafai ona ave uma fualaau faasaina mai aso muamua o le olaga o se pepe. Ina ia mafai ona fuafua po o le a le vailaau e filifilia, e taua foi le fuafuaina o le matuia o le maʻi.

  • Tau maualalo o fualaau faasaina,
  • Faʻailoga laiti ifo
  • Faʻalelei i le malulu masani ma le amataga o le malulu.

  • E tatau ona fai le malologa i togafitiga, pe a silia ma le 7 aso.

  • Faʻaauau i tulaga ogaoga o le SARS ma le influenza,
  • O le tele o pepa faʻasaʻo.

  • Tau maualuga
  • Le i ai o faʻasagaga - maʻisuka.

Tuua Lau Faamatalaga