Laloni mo le maʻisuka ituaiga 2

O le tele o tagata na maua i le maʻisuka ua gauai atu i le DiabeNot capsules, ma o iloiloga a fomai e faatagaina ai oe e te vaʻavaʻai atili i le vailaʻau ma.

Diabenot (Diabenot) - o se vailaʻau e lua-vaega o loʻo faʻaaogaina i togafitiga o le maʻisuka. O le fualaau faasaina e faatagaina.

O le tele o tagata gasegase e fiafia i le toe iloiloina o fomai e uiga i le fualaau oona. Tetee o le hormonal lautele.

Faʻailoga mo le maʻisuka o le faʻataʻitaʻiga aupito lata mai lea na atiaʻe e saienitisi faʻaonapo nei e tusa ai ma se fua na iloa i aso tuai.

Faʻalogo! O le faʻasalalauga faʻasalalau i luga o le 'upega tafaʻilagi mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le o se fautuaga mo le faʻaaogaina. Ia mautinoa e talanoa i lau fomaʻi!

  • E uiga i le tuatusi
  • Sitemaʻe
  • Fesili i le tagata atamai
  • Faʻamatalaga faʻamatalaga
  • Mo tagata faasalalauina
  • Maliega a le tagata

Taunuuga o Mea

I le talanoa e uiga i foliga o le faʻaaloalo i le maʻisuka ituaiga 2, ou te fia tosina atu ai ona manatu i ona uiga autu. Aemaise lava, o loʻo tatou talanoa e uiga i le mea moni o le 135 gr. o le pulupulu e aofia ai le 1 le falaoa e tasi - XE. Leai se mea e sili atu ona taua, o na uiga e faʻaalia ai le maualuga o le kalori, e pei o le 38 kcal mo le 100 g. vine. Ona o lenei mea, e mafai ona faʻaaogaina i lenei tulaga faʻaleagaina ma aofia ai i se taumafa talafeagai (e ui o nisi taimi e leai se auala e ai ai e pei o lea).

E mafai ona faʻaaoga le siloti mo le maʻisuka ona o le tasi o mea sili ona maualalo o le maʻisuka, o lona uiga o le 6.9 g. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻalogo i isi uiga. Aemaise lava, o mea e aofia ai le tele o faʻasalaga, e taʻua o le fructose poʻo le sologa lelei, lea e tatau ona amanaia i le aofaiga atoa o mea -ona o loʻo faʻaaogaina ina ia maua ai se maʻisuka.

E le tatau ona galo ia i tatou le i ai o le leukopin (i se tulaga ogaoga e siitia ai le suka), e taʻua o le pigmenti carotenoid, lea e aofia i le antioxidant algorithms o le tino o le tagata ma le maʻisuka ituaiga 2. I le faaopoopo atu i ai, e mafai ona 'aina le' aʻai ona o le maualuga o mea e maua i le folic acid ma se elemene e pei o le magnesium.

O le tulaga lea o le a mafai ona aloese mai le atinaʻeina o faʻafitauli i le maʻisuka ituaiga 2.

E sili atu i uiga

E ui lava i le maualalo o le kalori, o le igoa o loʻo faʻamatalaina e se faasinomaga maualuga maualuga - GI. O le mafuaʻaga lea e mafua ai e lenei oloa se faʻavavevave, ae faʻapuupuuina le umi i le suka o le toto, lea e mafai ona faateleina. I tagata ei ai tulaga masani o le soifua maloloina, o le gaosia o le vaega o le hormone o le pancreas ua matauina o se taunuuga. I le taimi lava e tasi, o le kulūkose o loʻo faʻaitiitia ai le malosi ma le hypoglycemia, lea e fesootaʻi ma se lagona o le fiaai, lea e aʻafia ai le manuia lautele, ma o le mea lea e le mafai ai ona faʻaaoga le siloti.

I se isi faaupuga, o le faʻaofiina o se meaʻai e faʻavae i luga o le suamalie (poʻo lo latou faʻaaogaina i le tele o mea faʻasaina o isi faʻapogai faaopoopo o kalori) o le a faʻaitiitia ai le mamafa o le tino. Ae ui i lea, o lenei mea o le a aʻafia ai le faʻaosofia atili o le fiaʻai, lea e le talafeagai i taimi uma mo le maʻisuka. E tatau foi ona maitauina e faapea:

  • i tagata ei ai tulaga faʻapitoa maʻi faʻapitoa, aemaise lava i le oona, o le mamafa o le mamafa o loʻo faʻaalia i ni taunuuga lelei. E ui e iai ni tulaga le lelei, ae maise, o le atuatuvale, lea e mafua ona o se lagona o le fiaaai (faateleina le mamafa),
  • o le faʻaaogaina o tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 1 e mafai ona faʻatagaina i mataupu lautele o meaʻai, o lona uiga, e le tatau ona avea o se vailaau tuʻufaʻatasi e fesoasoani i le faʻateleina pe faʻaitiitia ai faʻataʻitaʻiga,
  • o le siloti ua aofia ai i le vaega o ia oloa e fautuaina i totonu ole fua faatatau ole malosiaga ole a mafai, ae i le taimi lava e tasi ma le fuafuaina o le eletise XE, lea e taofia ai le aafiaga ile suka i lalo o le pule.

Talu ai o le tele o mataupu, o nei tagata e le manaʻomia se faʻaititia o le vaega mamafa, o le taumafa e tatau ona maualalo i calorie. Ole fua ole gaʻo i mea taumafa e tatau ona faia e tusa ai ma le aofaiga o le inisalini e faʻaalia ma gaioiga faaletino ina ia aʻafia ai le suka o le toto.

I maʻi tutusa na maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le oloa e taliaina foi mo le faʻatagaina i totonu o le meaai. O le mea pito sili ona aoga, ma o le mea lea ua fautuaina, e le o-vaitau, faapea foi ma fualaau aina vave pe leai. E na o se fomai faapitoa e mafai ona foia, ae ou te fia tosina atu i le mea moni e faapea o le tino oi totonu ia i latou e iloa i le lanu piniki, ae o le i ai o suga e itiiti lava. Mo maʻi na iai faʻamaʻi faʻamaʻi, o le faʻaaogaina e oo atu i le 700-900 gmg e tatau ona sili ona aoga. i totonu o le 24 itula. I lenei tulaga, e tatau ona faʻaaogaina le calorie poʻo le XE.

E leai ni uiga tauagafau e tatau ona manatu e mafua ai le faateleina i le tikeri o le urination ma e oo lava i le alkaliina o le urine. E le gata i lea, o le au atamamai e tosina atu le manatu i le mea moni e faapea, o le maualuga maualuga o le fiber mulimuli ane e mafua ai le faaosofia o le faamamaina o le manava algorithms, lea e mafai ona avea ma se mea matautia matautia. E le gata i lea, o le faʻavaeina poʻo le faʻamalosiina o le faʻamalosi, e mafai ona faatagaina, aemaise lava i le faʻavae o le faʻaaogaina tutusa o le tele o oloa. O le mafuaʻaga lea i le tele o mataupu ua fautuaina e faʻaaogaina le suamalie i le taeao i luga o se manava gaogao, ina ia faʻateʻa ai le tuʻuina atu o meaʻai ma isi mea taumafa.

Tuua Lau Faamatalaga