Pancreatin poo Mezim: o le mea e sili atu

O faafitauli faifai pea o le nutimomoia, o se lagona faifai pea o le vaivai i totonu o le manava pe a uma se taumafataga gaʻo e tatau ai ona ave vailaau faapitoa i fualaau oona. O vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina ai faʻamalologa le lelei, e pei o le gaioiga, le mamafa, afaina, le afaina. O vailaʻau e fesoasoani e faʻamausali le manava ma isi meaola oona, faʻamalo ese le faʻamaʻi i totonu o le manava mai le inu. O le faʻaonapo nei o sauniuniga o le enzyme mo le gaosiga o fale ma fafo e lautele, o le filifiliga o le tasi, ae aoga, e faigata. E toatele tagata e fiafia e ave Mezim ma Pancreatinum. E tatau ona malamalama pe afai ei ai se eseesega i le va oi latou, ma oa foliga o vailaau taitasi?

E TATAU ONA ILOA! E oo lava i se "gaogao" gastrointestinal tract e mafai ona togafitia i le fale, e aunoa ma galuega ma falemaʻi. Tau lava faitau le tala a Galina Savina faitau le fautuaga.

Tulaga lautele o tupe

O vailaau uma e lua ua mamanuina ina ia maua ai le le lava o fualaau oona i le pancreas.

I le avea ai o se elemene malosi, o gaioiga o le pancreatin. Aʻo ulufale atu i totonu o le tino, o le mea lea e solo i lalo i le amylase, lipase ma le protease. O fualaau faasaina ua faatauina atu i le pepa laulau. O le mea lea, o vaega faaopoopo ua faaopoopo i le tuufaatasiga i le tulaga o:

  • microcrystalline cellulose,
  • silica
  • hypelloli,
  • talisa paʻu
  • magnesium stearate.

Mezim ma Pancreatinum e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le 'aiina o meaʻai ma faʻamalo faʻamaʻi le lelei i foliga o le manava, afaina, maʻi o le dyspeptic.

Enzymes ua faʻaalia foi i tagata na tuʻuina atu i ai faʻataʻitaʻiga.

O laumei o loʻo faʻafefiloi. O lenei mea e taofia ai le vave faʻaumatia o mea o loʻo i totonu o le kapeta i totonu o le vai gastric.

E faapefea ona aafia ai le tino

O le mea aoga autu i vailaau uma e lua o le pancreatin. O lenei vailaʻau o se mea eleelea e maua mai i le faʻaaogaina mai le paʻu pancreas.

Pancreatin e aofia ai enzymes autu e fa - amylase, lipase, trypsin ma chymotrypsin. O nei vailaʻau e manaʻomia mo le faʻapalapalaina o palatini, gaʻo ma gaʻo.

O le vaega autū e le aʻafia i totonu o le toto, ae ulufale i totonu o puipui o le intestinal ma ua alu ese ma feces. O le tele o enzymes e maua ai le gaogao ma le faʻaleagaina i totonu o le vaega o meaʻai i lalo o le aʻafiaga o siama ma fualaau oona.

O le maualuga o le faʻaogaina o mea gaioiolosi e matauina 30-40 minute i le maeʻa ai o le vailaʻau.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O vailaʻau faʻavae o le Enzyme ua faʻamaonia mo maʻi:

  • faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o faiga i totonu o le pancreas ma se umi umi,
  • ma le cystic fibrosis,
  • ina ua uma le taotoga o le vaega o meaʻai,
  • ia toe faʻafoʻisia le gaioiga o le gastrointestinal tract pe a maeʻa faʻamalolo,
  • ma faʻamaʻi o le manava ma le gaogao o se vaega o togafitiga faʻapitoa,
  • faʻatasi ai ma le faʻalavelaveina o au o le pancreas ma le gall vladder for replacement treatment,
  • ma le tuai o le pancreatitis pe a uma le totoina o totoga,
  • ma le faʻaitiitiga o le enzyme gaoioiga o le pancreas i tagata matutua,
  • faʻatasi ai ma le solia o le faʻaogaina o fualaau faʻasaga i se faʻalauiloa o faʻalavelave masticatory function function.

Mezim ma Pancreatin o loʻo faʻaalia mo faafitauli o meaʻai, o le lagona o le atoatoa i le manava poʻo le tele o le faʻapipiʻiina o le kesi i le canal intestinal e mafua mai i le tagofiaina o togafitiga, togafitiga ma faʻafitauli o meaʻai, ma le faʻaaogaina o le tele o meaʻai gaʻo ma falai.

E masani lava, o le enzymes o loʻo faʻamatalaina i tagata gasegase i le atinaʻeina o le gastrocardial syndrome poʻo le manava o le aʻafiaga o aʻafiaga.

Faailoilo o le faia o se mea itiiti o le enzyme

O se tasi o eseesega autu o le faʻaogaina lea o mea galue i le 1 papa:

  1. Pancreatin e aofia ai le 140 iunite o lipase, 25 iunite o protease ma 1,500 iunite o le amylase.
  2. Mezim o loʻo aofia ai le 20,000 iunite o le lipase, 900 iunite o protease ma le 12,000 iunite o le amylase.

O loʻo i ai foi se isi fualaau mai lenei vaega - Mezim Forte. O loʻo faʻapipiʻi pepa, ae aofia ai mea laiti - 3500 IU o le lipase, 250 IU o le protease ma le 4200 IU o le amylase.

Le fea e sili atu - Pancreatin poʻo Mezim

O le tele o tagata mamai e mafaufau po o le fea e sili atu - Mezim poo Pancreatin. Afai e filifilia le fualaau faasaina i le tau o le tau, o le a taugofie le Pancreatin 2 taimi taugofie. Ae o Mezim e sili atu le aoga, ona o le tele o enzymes o loʻo aofia i le tuufaatasiga. E le gata i lea, o se faʻasologa masani o ED o loʻo fuafua i se vailaʻau. I Pancreatin, e le saʻo.

Fomaʻi fautuaina le faatauina o Mezim mo togafitiga o faʻamaʻi gastrointestinal. E mafua ona o le atigi puipuiga e sili atu ona aʻafia i le aʻafiaga o le eleʻele o le hydrochloric.

Ae o le Pancreatin e masani lava ona faatonuina i tagata e le o iai ni soliga ogaoga i le gaioiga o le togafiti. O le vailaʻau e mafai ona faʻaaoga e avea o se mea faʻasolosolo e aloese ai mai aafiaga o le taumafa.

Tosiga ma le pulega

Mezim Forte ua faʻamatalaina mo tagata matutua ma tamaiti e silia ma le 3 tausaga. E mafai ona e inu 1-2 pusa ma meaai. E le mafai ona e ula, e fautuaina e inu tele vai. Afai o loʻo faʻaleleia togafitiga toe sui, ona faʻaigoaina lea o le 2-4 capsules i le aso.

Ua faatonuina le Mezim i le 1-2 pusa i le aso. Aua le sili atu i le fualaau o sili atu i le 15-20,000 iunite o le lipase i le 1 kg o le mamafa.

O le umi o le vasega togafitiga e mai le 2 vaiaso i le tele o tausaga.

O le pancreatin i capsules, o le vevela ma pepa e fuafua mo le faʻaaogaina i totonu. E ave i meaai. O vailaau faʻamaʻi ua faʻafefeteina atoa ma faʻamalu i le 100 ml o le vai mafanafana. O aso uma e tatau ona vaevaeina i 2-3 inumaga. O le fualaau e faalagolago i faailoga ma tausaga ole maʻi. A oʻo i le vevela ma le vaivai i totonu o le manava, ave 1-2 laulau o le pancreatin.

Faʻaiʻuga o Pancreatin ma Mezim

I le taimi o togafitiga, o le a mafai ona tupu ai faʻamaoniga. O lenei faagasologa e ogatasi ma:

  • vevela, faʻanoanoa, fusi i luga o le paʻu ma le bronchospasm,
  • afu, manava, se lagona tiga i le manava,
  • o le faaputuga o le urate o le uric acid ma le fausia o le fua faatatau.

Afai o aʻafiaga aʻafiaga e tutupu, e tatau ona e musu e suʻe fualaau ma saili le fautuaga a se fomaʻi.

Contraindications Pancreatin ma Mezim

E le tatau ona avea sui sooupu o le Enzyme e ave i lalo o tuutuuga nei:

  • lapisi o le pancreatitis ma le faʻavavevave o se faʻamaʻi masani,
  • faʻalauteleina le faʻafitauli i vaega o le vailaʻau,
  • tuusao pe le atoatoa,
  • gasegase ogaoga.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, ia mautinoa e leai se faʻailoga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Pe a faʻaaogaina enzymes, o le faʻaititia o le maualuga ole siama. O le mea lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o vitamini.

A faʻapipiʻiina ma Pancreatin ma Mezim, e faʻaititia le aoga o Miglitol ma Acarbose.

A faʻaaogaina taʻavale, e tatau ona fai se malologa i le va o doses o le 2 itula.

Faʻatau ma le tau

O le isi eseesega o vailaau o le atunuu na afua mai ai. Pancreatin e gaosia e kamupani fomaʻi mai Rusia ma Siamani. O Mezim o se auala o le gaosiga Siamani.

O Pancreatin o se taugofie ma taugofie. Tau faʻatatau i pafaipa 60 pcs. 76-71 rubles.

O Mezim o se taugata taugata. O fualaau faasaina i le aofaiga o le 20 pauna o le a tau e 85 rubles. Mezim Forte e sili atu le taugata - mai le 208 i le 330 rubles.

Tamara Alexandrovna, 36 tausaga, Yekaterinburg

E masani lava i faafitauli o le galoina o meaai o loʻo i ai tamaiti i le aʻoga. Ina ia faaleleia lenei faagasologa, ou te fautuaina e ave Mezim. O le Pancreatin o se taugofie ma le taugofie, ae o le numera o enzymes o loʻo i ai e itiiti ifo, o lea e manaʻomia ai lou faʻaalu 3 taimi sili atu.

Vladislav, 41 tausaga, Kaluga

3 tausaga talu ai na maua ai o ia i le pancreatitis tumau. Ina ia aloese mai le tele o taimi, o le fomai na faatonuina Mezim Forte. E taugofie pe a faatusatusa atu i tupulaga, ae e sili atu le taulimaina o le galuega. Faʻafouina e le o se tausaga.

  • E mafai ona tuʻu faatasi Paracetamol ma No-Shpu?
  • Le mea e filifili: tausamiga po o le mezim
  • E mafai ona ou aveina le lipoic acid ma le carnitine faatasi?
  • Duspatalin poo Trimedat: o le fea e sili atu

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina le Akismet e tau ai le feʻau. Saili pe faʻapefea ona faʻasoa lau faʻamatalaga faʻamatalaga.

Faʻatinoga o gaioiga

O fale faʻafomaʻi o vailaau faʻasaina tutusa. Latou te faia mo le leai o ni mea e maua ai le palacreatic enzymes: puipuiga (mo le malepeina o aʻafiaga), lipases (gaʻo gaʻo) ma amylases (e aafia ai gaʻo). I le faʻaleleia atili o le faʻapalapalaina ma le faʻaleleia o meaai, o faʻamaoniga e pei o le manava (manava), afaina (flatulence), tiga, taoto, ma le mamafa i totonu o le manava ua soloia. E le gata i lea, o meaʻai e ulu atu i le tino e sili atu ona lelei.

  • faʻamafanafana tumau o le pancreatitis (pancreatitis) ma le le lava o le gaosiga o enzymes,
  • afaina o le mucosa gastric (gastritis) ma le faaitiitia o le eletise o le sua gastric,
  • faʻamafanafanaga masani ole gaʻo laiti ma le tele (enterocolitis),
  • afaina o meaʻai e fesoʻotaʻi ma faʻamaʻi o le ate ma le biliary tract, pe a faʻamaonia le faʻataʻitaʻiga poʻo le faʻavaeina o le talo,
  • solia o le galoina o meaai i tua o se taumafa le lelei.

  • faʻaititia le gaosiga o enzymes pancreatic i tua o pancreatitis poʻo le cystic fibrosis (o faʻamaʻi pipisi ma se faʻaletonu o le toetoe lava o tino uma, e aofia ai meaʻai),
  • mumusu tumau o le manava, gaʻo, ate, vaʻaia biliary,
  • o faʻafitauli o le faʻalaumalieina o le tino e tupu pe a uma le taotoga i tino o le manava, togafitiga o le radiation, le paleni o meaai,
  • faʻamaʻi pipisi o le faʻaogaina o meaʻai,
  • sauniuniga mo togafitiga faʻapitoa i le suʻesuʻega o le gastrointestinal tract (radiography, ultrasound diagnostics).

Folasaga faʻasalalau ma tau

  • 20 fualaau oona e 100 mg - 30 rubles.,
  • 50 papa o le 125 mg - 50 rubles.,
  • 60 pusa o le 250 mg - 50 rubles.,
  • 20 pusa o 25 iunite - 22 rubles.,
  • 60 pusa o le 25 iunite - 75 rubles.,
  • 60 pusa o 30 iunite - 42 rubles.,
  • 60 pusa "faamalosi" - 101 rubles.,

  • 20 fualaau faʻamalama "faʻamalosi" - 64 rubles.,
  • 80 pusa "faamalosi" - 249 rubles.,
  • 20 pepa "Mezim mote 10000" - 183 rubles.,
  • 20 pepa "Mezim 20000" - 256 rubles.

Pe mafai e Pancreatin poʻo Mezim ona maitaga?

E leai se faʻasalaga tuusao i le faʻaaogaina o nei vailaʻau i le taimi o le fanauina o se tamaititi. I suʻesuʻega suʻesuʻega suʻesuʻega, e leai se tasi poʻo le isi vailaau faʻasaina na i ai se aafiaga le lelei i le fetus.

Ae ui i lea, ona o le le lava o se numera o suʻesuʻega faʻapitoa i lenei vaega o gasegase, o fafine maʻitaga e mafai ona ave na o ia e pei ona faatonuina e se fomaʻi. O oloa e maua i le Pancreatin e fautuaina pe afai o le a aoga i le tina e sili atu i le lamatiaga o faafitauli tau tama.

E masani lava, o se fualaau laitiiti o le vailaau faʻasaina ua faʻataʻitaʻiina muamua i fafine maʻitaga ma o loʻo latou mataituina le faapalepale. Afai e leai ni faafitauli e tulai mai, ona faasolosolo malie lea ona faateleina le fua i le fautuaina.

Pancreatin poʻo Mezim - o le fea e sili?

Faatusatusa nei vailaʻau e le faigofie tele, ona e toetoe lava a tutusa o latou faʻamaoniga ma le faʻailoga. Mezim o loʻo faʻamatalaina e se lautele lautele ona o le mea moni e sili atu le suʻesuʻeina. Aemaise lava, ua faatonuina mo:

  • cystic fibrosis,
  • tui faʻamaʻi
  • malupuipuia o maʻi oona pe a maeʻa togafitiga poʻo togafitiga faʻamalolo,
  • le manaʻomia mo sauniuniga mo faʻataʻitaʻiga (x-ray poʻo le ultrasound o le tino o le tino).

E tusa ai ma faʻamatalaga aloaia, o le pancreatin e le o faʻaalia i ia tulaga. Ae ui i lea, i le faʻatinoga, ua faʻamaonia foi mo tulaga uma ua taua i luga.

E leʻi i ai ni suʻesuʻega faʻatusatusa aloaia o le aoga o Mezim ma Pancreatin, o le mea lea, pe a filifilia se sui o le enzyme, e muamua ona e taulai atu i mea taʻitasi o le tino o le tagata. O se tasi na te faʻasaʻo lelei uma fualaau faʻamalosi, ao le isi e sili atu ona faigofie i se tasi oi latou. O ia uiga e masani ona faʻamalosia lelei.

O le eseesega tele i le va o Mezim mote ma Pancreatin o le gaosiga. O Mezim o loʻo fausiaina i Siamani e le Berlin-Chemie kamupanī falemaʻi, Pancreatin o le Rusia lea e tutusa ma Mezim na faia e le tele o falemaʻi falemaʻi. O le mea lea, e ui lava i le mea tutusa, ua taʻua Mezim o se auala sili atu ona faatuatuaina. "Siamani lelei" e le na o se faʻamatalaga masani: i Siamani, e le gata o le vailaau lava ia e noatia i le tusi faʻamaonia, ae faʻapea foi ma mea masani o loʻo faia (o loʻo fuafua ai le tau maualuga o le fualaau faasaina). E leai se faiga faapena i Rusia, o lona uiga e le mafai ona 100% mautinoa le lelei o le vaega o loʻo iai nei.

Pancreatin o se mea e sili atu le taugofie mo mezim, o lona tau e 2 taimi le maualalo, ma mo nisi o mea e fai ai le eseesega i le tau e sili atu.

Mezim poʻo Pancreatin - o fea e sili atu, iloiloga?

O faʻamatalaga mo nei vailaau e fefiloi. O le tele o tagata gasegase e manaʻo ia Mezim, talu ai o lenei mea o se oloa sili atu ona faalauiloaina mai se tagata gaosiga Europa. O isi e faailoa mai e le sili atu le aoga o Mezim nai lo Pancreatin, ae sili atu le taugofie. E i ai le itu lona tolu: gasegase oe talitonu e sili atu mo tamaiti, fafine maʻitaga ma tina tausi maʻi e faʻatau Mezim, talu ai e saogalemu, ma o isi tagata uma e mafai ona faʻaogaina Pancreatin saogalemu.

O tagata na ave uma fualaau faasaina ua maitauina e aoga uma, ae o Pancreatinum amata ona galue lemu. E sili atu le inu i le kosi, ma se tasi o fua (mo se faʻataʻitaʻiga, i le solia o le meaai), e sili atu le vaivai.

E sili ona faʻafefea e Mezim le afaina, afu, mamafa i totonu o le manava, manava, ae i se tulaga maualalo e aafia ai le tiga.

Ina ia tauaofai, e mafai ona tatou iloa tulaga lelei ma le lelei o nei fualaau.

Gaioiga faʻamaloilo o pancreatin

O le sauniuniga o le enzyme O le Pancreatin e aofia ai le pancreatic juice, protease, lipase ma le amylase. O fafo, o loʻo faʻapipiʻi ai laulau, puipuia mai le malosi o aʻafiaga o le siosiomaga o le manava.

O le Pancreatin ua faʻaalia mo tagata matutua ma tamaiti e masani ona maua i le pancreatitis, gastritis, le galala, leai o ona lava enzymes. Talu ai o le tele o mea e faʻaaogaina o meaola ia, o le vailaʻau e faʻasaina mo le faʻaaogaina pe afai latou te le gauai. Ae i nisi taimi, e le o faatonuina e fomaʻi ia pepa Pancreatin i le gasegase o le inflammatory process in the pancreas, o le faigata tele o le taimi masani, o le maitaga o le tele o durations.

O le sui o le enzyme e toetoe lava a lelei ona onosaia e le tino, peitaʻi, o le tupu mai o le manaʻoga e le o manaʻomia o le tino, mo se faataitaiga, osofaiga o le vomiting ma le nausea, e le o faʻamaloloina.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o laulau e leʻo faʻaalia le aofaiga saʻo:

Mo lenei mafuaaga, e mafai ona faigata le tuiina lelei o fualaau faasaina. O le tau mo le afifiina o le oloa e eseese i le va o le 15-75 ru, e fuafua i le numera o laupepa oi ai. E tusa ai ma iloiloga, o le meafaigaluega lea e masani ona faʻatau.

E manaʻomia lou suʻeina o vailaʻau i meaʻai poʻo luga o se manava gaogao, inu tele vai inu. O le pancreatin e masani ona fautuaina mo le faʻafefe malie, e pei o le maualuga o le pancreatin e maualalo.Ua faatonuina e le foma e inu 1-5 pama, o le fua e fuafuaina e faalagolago i le mamafa o le maʻi.

O le lelei o le sui o le enzyme e tatau ona maitauina le tau maualalo, o le leai o ni aʻafiaga leaga i le gallbladder, faʻapea foi ma le mea moni o le Pancreatin e seasea lava ona faʻasolo.

O loʻo i ai ni faaletonu manino o papa maʻa, e aofia ai le leai o se faʻamatalaga e uiga i le tele o mea e gaosi, faʻamaʻiina, faʻasaga le manaomia o le tino, o se vai vaivai e le puipuia i taimi uma mai le malosi o le sua oona.

Vaega o fualaau faasaina Mezim

O le elemene autu autu o Mezima o le pancreatin, i le sauniuniga o le 4200 iunite o le amylase, 250 protease ma le 3500 lipase. I le fale talavai e mafai ona e vaʻai i ituaiga vailaʻau: Mezim Forte, Mezim 20000.

I se isi faaupuga, o le faateleina o le maualuga o le enzymes ua mafai ai ona sili atu ona lelei le taulimaina o faailoga o le pancreatitis chronic, faafitauli o le digestive system. O pusa ua faatonuina e aveese ai le dystrophic tissue pancreatic, pancreatitis lemu. O isi faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le gastritis tumau, o le mamafa i totonu o le manava o le manava ma le fafagaina.

Aʻo leʻi faʻaaogaina Mezima, e tatau ona e faitau i faatonuga, e faasaina le faʻaaogaina o vailaʻau mo soʻo se mafuaaga, e pei ona faʻaalia i le faasalalauga. O fualaau o loʻo faʻaalia mo naʻo le faʻamamaina o faʻafitauli o le tino.

Afai o le tagata maʻi o loʻo i ai se vaega o le pancreatitis, o se ituaiga faʻamaʻi o le faʻamaʻi, poʻo le sili atu ona mataʻituina i ona vaega, ona sili atu lea ona tolopo le togafitiga ma faʻatalanoa se fomaʻi:

  • Mezim mo pancreatiti e ave 1-2 papaʻai aʻo leʻi 'ai,
  • ma le tele o le mamafa o le tino, e faʻateleina le fua ile 2-4 papa

E faʻasaina le faʻatauina o le oloa, faʻaumatia le laulau atoa, inu tele vai e aunoa ma le kesi. Tamaiti e lalo ifo o le 3 tausaga le matua e le tatau ona tuʻuina atu le vailaʻau. E tatau foi ona e filifili ni auala saogalemu e faatulaga ai le faagasologa o fualaau otaota, pe afai tatou te talanoa e uiga i se tina maʻitaga poo le lactating.

Afai e le talafeagai le fualaau faasaina mo le tagata gasegase, e iai lona pala, manava manava, vomia, afu, o le faateleina o le Uria, totoina.

O Mezim o se auala e togafitia ai faʻamaʻi ogaoga ma faʻafitauli o le tino o le gastrointestinal system, o le manuia e mafai ona o le faateleina o le aofaiga o pancreatin nai lo mea e tutusa.

O le a le sili atu pe o le a le eseesega

O le a le eseesega i le va o Mezim ma Pancreatin 8000? O le eseesega tele i le va o le pancreatin o lona tau e taugofie, faʻaitiitia le fualaau faasaina i le i ai o ni faʻafitauli matuia. E sili atu ona aoga Mezim, ae taugata foi. Ae ui i lea, e le mafai ona e taʻuina saʻo po o fea mea e sili ona lelei ma sili atu ona leaga.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le oloa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, talu ai o le fualaau o le fualaau faasaina ua fuafua faʻapitoa mo tagata maʻi taitoatasi, e faʻalagolago i uiga o le togafitiga faʻaleaga. E taua lenei mea, talu ai o le le mafaʻatasi o faʻataʻitaʻiga o le enzyme e taufaamatau ai e le gata o se itu itu, ae mafai foi ona mafua ai le leaga o le soifua lelei.

E fautuaina le pancreatin mo maʻi vaivai, e pei ona faaitiitia le aofaiga o mea gaosi. E manaʻomia ona faʻaaogaina Mezim e faʻaitiitia ai faʻalavelave faʻafitauli, e sili atu ona fetaui mo le togafitiga o le pancreatitis.

O le vaega o sauniuniga lipase o se mea e mafai ona sosolo vai, e taua mo le masaniga o le tino o le tagata, ma le protease:

  • faʻaleleia mea iloga o le toto,
  • e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le galuega o gaioiga uma.

O faʻamalosi eletise e faʻaleleia le hematopoiesis, faʻatonutonu le toe faʻaleleia o sela ua faaleagaina, talepe le fibrin, ma avea ma fuataga o le puipuia o pupuni toto.

Mo le tele o tagata gasegase e le tele se eseesega, ae tasi le mea taua - o le amataga o le mea autu autu. Afai e maua mai i le panchreatic enzymes ole meki Mezim, mai le pancreatic gland o povi, ona maua lea i Pancreatin nei mea mai le puaa.

A filifilia se vailaʻau, e tatau ona e mafaufau pe o le a le eseesega i le va o Mezim. O pills e mafai ona eseese i le aotelega, o Pancreatin e tele atu lona faʻaoga, ae mafai ona tuʻuina atu Mezim i tamaiti laiti. O le i ai o se vailaʻau o le lactose i pancreatin e aʻafia ai le atinaʻeina o ni mea e le manaʻomia mo le tino.

E le mafai ona tali ma le manino po o le a le vailaʻau faapitoa e sili atu ona lelei, ae o Mezim o loʻo faatatau i le augatupulaga aupito lata mai o vailaau, o loʻo faʻaalia i se tikeri maualuga o le saogalemu. Ina ia aloese mai faʻalavelave mai le pancreatitis, e le tatau ona e mafaufau ia te oe lava, ia maua ni faʻamaʻi tino ma ia suʻe e se fomaʻi.

O faamatalaga i togafitiga o pancreatitis o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Faamatalaga o Mezim ma Pancreatin

O le vaega autu o Mezim, lea e fuafua ai lona aafiaga i le tino, o le pancreatin, lea ei ai lona amylolytic, proteolytic, lipolytic aafiaga. O le enzyme e vavalalata mai meaola manu e fesoasoani e talepeina ai gaʻo, proteins ma le sima i mea mama, glycerin, amino acids, mono- ma dextrins. O le iʻuga, o le faʻaogaina o meaʻai e masani ona faʻamaonia ai le galuega, vaeluaina meaʻai e sili atu ona gauai i totonu o le tootoo laiti, aveese le avega mai le pancreas. O le maualuga o le enzymone o Mezim e tupu pe a uma le 30 minute talu ona ave le piliki. O le fualaau faasaina ua faailoaina mo le faʻaaogaina i le gastrointestinal disorders mafua mai:

  • exocrine pancreatic le afaina,
  • faʻafesoʻotaʻi faʻaletonu o le fatu cardiovascular,
  • afaina mulimuli ane i le maea ai o le aveeseina o le toto o le glandular, sosoo ai ma le vevela,
  • tulaga lautele pe a uma ona aveesea se vaega o le manava, manava,
  • cystic fibrosis,
  • le manava e leai se afaina,
  • taumafataga o meaai
  • gasegase.

  • faʻatasi ai ma le lapisi o le pancreatitis,
  • faatasi ai ma le tele o le lagona lelei i vaega o le vailaau faasaina,
  • faatasi ai ma allergies i fualaau.

  • afaina maʻi
  • taʻavale
  • solia le nofoa
  • faʻavaeina o faʻamaʻi i tagata mamaʻi i le cystic fibrosis.

O togafitiga uumi ma Mezim e faʻateleina i le hyperuricosuria ma le hyperuricemia. Afai e maua soʻo se itu, e tatau ona lafoai le vailaʻau.

Mezim e aʻafia ai le faʻafefe o le uʻamea, o lea i le taimi o togafitiga umi, e tatau ona e inuina vailaʻau o loʻo i ai le uʻamea i le taimi e tasi.

O le mea autu o le Pancreatin o le toe faʻaleleia o le le atoatoa o enzymes digestive. O le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai le lipase, protease, amylase, lea e fesoasoani i le tapunia atoatoa o pine pine i ni elemene aoga e faigofie ona uia e le tino. O vailaʻau e lagolagoina ai le lelei o le faʻatinoga o totoga uma o meaola.

O le meafaigaluega ua faʻaalia mo le faʻaaogaina o faʻalavelave o le pancreatic o se aotelega, faʻalauteleina ma le le tumau. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faia i mataupu o le suʻesuʻega:

  • gastritis, duodenitis,
  • suiga i le vaega o meaʻai,
  • dyspepsia
  • faʻamaʻi le faʻamalosiina o le gastrointestinal tract,
  • fibrosis, cirrhosis, gastrointestinal necrosis,
  • manava manaia
  • cholecystitis
  • faʻalautele le tele o mea.

O le pancreatin ua faʻamaonia mo le faʻaauau pea o togafitiga, faʻamaʻi gastronomic gasegase, aʻo leʻi faʻamaonia le tulaga o totoga o meaola. I le tapenapenaga, o le gaioiga malosi o le meaola lea na mafua mai i meaola, o lea o se mea faʻafefe e mafai ona avea ma itu e faʻaaoga mai le faʻaaoga. O le vailaau faʻasaina ua faʻasalaina i le tulaga o le le gasegase o le le tui, i le gasologa o le tino ma le faʻavevelaina o le mumu o le pancreatic i le gastrointestinal tract. O togafitiga mo le togafitiga o fualaau mo gasegase o le gastrointestinal i cystic fibrosis ua filifilia ma le faaeteete.

O fua o Mezim ua i ai lenei foliga vaaia.

Afai e faʻaaoga e Mezim poʻo Pancreatin le muaʻi faʻasologa o le "faʻamalosi" i le igoa, ona ufiufi lea o laupepa i se pupuʻu umi e puipuia ai le fualaau mai le faʻamaʻi vave i le vai gastric. O le mea lea, o le papa maʻa e oʻo atu i le uluaʻi atigi vaovao, lea o loʻo faʻaaogaina ai le enzymes i totonu o se siosiomaga alkaline. A maeʻa ona faʻatinoina lona gaioiga, o le a gaoioi le mea o loʻo gaoioi ma faʻaaogaina mai le tino.

O LENEI MEA TATAU MAUA! O le gastrointestinal tract e le mafai ona amataina - e lamatia ai le kanesa. O le numera penny Nu 1 e faʻatatau i tiga o le manava. AOAO >>

E le o fautuaina uma fualaau faasaina mo le faaaogaina i le taimi o le maitaga ma le lactation, tamaiti ei lalo o le tolu tausaga. Peitai, i mataupu o tulaga lamatia talafeagai, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina soʻo se tasi o nei tupe. E tusa ai ma nisi o faʻamatalaga mo vailaau faʻasaina uma, atonu e te manatu o le tasi lenei ma le fofo tutusa.

E i ai se eseesega i le va o fualaau faasaina?

O le gaioiga o fualaau oona e faʻatau i le faʻaleleia atili o le faʻapalaina o le faʻaaogaina ma le faʻaumatiaina o faʻafitauli. O Mezim ma Pancreatin e faʻaleagaina le malosi i totonu o le manava, faʻalavelave pe a fafaga pe 'ai meaʻai gaʻo. E mafai ona tatou manatu o le tasi vailaʻau e tutusa ma le isi. Ae peitai, o nei sui e le tutusa. O le tuufaatasiga o vailaau e lua e aofia ai ia enzymes tutusa. O le eseesega tele i le va o Pancreatin ma fafo Mezim e mafua mai i le eseesega i le gaoioiga a le enzymes:

  • o le tuufaatasiga o le 1 Mezima pepa e aofia ai le pancreatin pork ma se galuega maualalo o le lipase enzymes - ED EF 3500, protease - ED EF 250, amylase - ED EF 42 004,
  • i Pancreatin tablets o le 250 poo le 300 mg, o se fuataga saoloto e aunoa ma le faʻaaogaina o le enzyme activity e faʻaaogaina.

O le mea lea, o le sauniuniga o le enzyme O le Pancreatin o se auala e faʻaleleia atili ai le gaioiga o le faʻaogaina o meaʻai, ma ua manatu Mezim e tutusa ma se fuainumera saʻo mo le gaoioiga o enzymes i le tuufaatasiga o le 1 papa. E eseese uma vailaʻau i tau: Pancreatin e taugofie nai lo Mezim.

O fea vailaʻau e sili atu?

O se faʻatusatusaga o fualaau e lua o le a mafai ai e tagata uma ona fuafua po o fea e sili atu:

  • I Mezima, o enzymes e maua mai i le fusi o povi o loʻo faʻaaogaina, i Pancreatin - mai le porcine mea.
  • E taʻua ole Mezim o se vailaau vaivai, o le mea lea e masani ona faʻaaogaina e faʻaitiitia ai tulaga ogaoga o le inu i totonu o tagata matutua ma e sili atu ona talafeagai mo tamaiti. Ae peitai, e lua isi ituaiga o meaʻai: Malolosi, Forte 10,000 ma le tele o le enzyme gaoioiga, o le mea lea, o le a sili atu le aoga. O le 10,000 afe o se mea maualuga e suitulaga mo Pancreatin.
  • Pancreatin e matua malosi tele, o lea e tatau ai ona faʻamatala lelei.
  • O vailaau faʻasaina uma ua faʻasalaina i faʻamaʻi tuga o le pancreas, ate, gall vladder.
  • Togafitiga ma Mezim ma Pancreatin ua faʻamaonia mo na o le leai o se aoga o enzymes.
  • E mafai ona ave faʻatasi ia Mezim, ma e manaʻomia le faʻatalanoaga a le fomaʻi mo togafitiga ma Pancreatin.
  • O le prefix "faamalosi" i fualaau uma e lua e fuafua ai se maualuga o le gaoioiga o le enzyme, o lea o le meafaigaluega o le a sili atu le aoga nai lo Mezim ma Pancreatin masani.
  • O Mezim na faia e tagata fomaʻi faʻatekonolosi, ma Pancreatin o se oloa faʻaleleia.
  • I le tulaga o le ogaoga o le solia o le vaega o meaʻai, afaina ma le faʻateleina o faʻamaʻi o le tino, o loʻo fautuaina e suia uma fualaau faʻasaina ma isi analogues lelei, mo se faataitaiga, Creon, Panzinorm.
  • O fualaau oona uma e aofia ai togafitiga mo togafitiga lautele, ae le o le faateteleina e ala i le ogaoga o gaioiga ma isi faamaʻi o le gastrointestinal tract.
  • E ui lava i le eseesega i le gaoioiga o le enzyme, i nisi tulaga e mafai ona avea Mezim ma sui lelei mo Pancreatinum ma le isi itu.

O le toʻatele o tagata e talitonu o enzymes i soo se ituaiga e aoga ma saogalemu mo le foia o faafitauli o le nutimomoia, o lea ia tatou talia i latou mo soʻo se faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. O lenei manatu e sese. O vailaʻau uma ei ai ona aʻafiaga ma faʻalavelave. O le mea lea, ao leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faʻatalanoa se tagata gastroenterologist o le a taʻuina atu ia te oe se vailaau lelei pe fautuaina pe faʻafefea ona suia.

PE TATOU TUSI E TALI IA TE OE O LE TASI O SE GASTROINTESTINAL TRACT IS DIFFICULT?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract e leʻo i ou tafatafa.

Ma ua e mafaufau e uiga i taotoga? O le mea e malamalama ai, ona o totoga uma o le gastrointestinal tract e taua tele, ma o latou gaioiga tatau o le ki i le soifua maloloina ma le soifua manuia. Paʻu o le manava masani, fatu o le fatu, afaina, fusipaʻu, taʻavale, faʻalavelave faʻavela. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau le tala ia Galina Savina, pe na faapefea ona ia togafitia faafitauli tau gastrointestinal. Faitau le tusiga >>

Eseesega i le va o fualaau faasaina

Afai e faʻatusatusa nei faʻamatalaga faʻamatalaga e lua i luga o le tuufaatasiga, o aʻafiaga o le itu ma faʻasalaga, e mafai ona latou faʻaalia tutusa. O le gaioiga autu autu i itu uma e lua, o le faʻalavelave. O le aʻafiaga o fualaau faʻasaina i le taimi o le maitaga ma le lactation e leʻi suʻesuʻeina, o le mea lea, ua fautuaina e le tatau ona ave pe ave ma le faʻaeteete.

E i ai ni eseesega i le va o Mezim ma Pancreatin? sei tatou taumafai e iloa pe faapefea ona eseese.

O fea vailaʻau e sili atu ona lelei e filifili ai

Faʻataʻitaʻia ma le le lelei o le faʻaogaina o meaʻai, e le masani ona fesiligia se fomaʻi. O le mea moni o le manava ita, afai e le o faʻatasi ma isi, o faʻamaoniga sili atu ona ogaoga, ua manatu o se faafitauli le talafeagai. E masani lava, o se tagata e faʻalagolago i faʻasalalauga, poʻo iloiloga o isi tagata, e alu i le fale talavai ma faʻatau ai le fualaau mo ia lava, e faʻavae i luga o gafatia o lana lava atotupe ma le "malamalama" na tuʻuina mai e le faasalalauga. Ma o iinei e ono tulaʻi mai ai le fesili: o le a le mea e sili atu, sili atu paketi, ae o le Pancreatin i totonu poʻo le taugofie, ae o le German Mezim.

Ae peitai, ae leʻi amata ona e faia se sauniuniga o le enzyme, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. O le mea moni, o vailaʻau e eseese i le tuufaatasiga ma le aofaʻi o enzymes malosi, ma e na o se fomaʻi e mafai ona fuafua pe o le a le fualaau e manaʻomia mo lenei maʻi. E le tatau ona galo ia i tatou o le taumafa umi o le le atoatoa o fua o pancreatin ma Mezima e mafai ona mafua ai ni faafitauli ogaoga o le soifua maloloina, o le togafitiga e mafai ona uumi ma sili ona taugata.

  • O le tele lava o taimi, o le Pancreatin ua faʻamaonia mo tagata e iai ni faafitauli laiti. gastrointestinal tract, talu ai o mea o loʻo i totonu o enzymes o loʻo i lalo e maualalo.
  • E masani lava ona masani Mezim i mataupu ogaoga.o loʻo faʻaalia i faʻamaumauga mo le faʻaaogaina, talu ai ona sili atu lona aoga. Ae peitaʻi, afai o suʻega faafomaʻi na faʻaalia mai faʻamaʻi ogaoga o le faʻaogaina o le tino, o le a foliga mai o le fomaʻi o togafitiga faʻapitoa e faʻaaoga ai vailaʻau malolosi.

I le faaputuputuina, e taua le toe faamamafa atu e le tatau ona e mafaufau loloto ma faatau soo se sauniuniga o le vaega o le enzyme e aunoa ma le feutagai muamua ma se fomaʻi. O le tagata poto faapitoa e tatau ona filifili pe o le a le fualaau oona o le a sili atu ona aoga i lenei mataupu faapitoa: Pancreatin poo Mezim.

Pancreatin Forte.

O le eseʻesega i le va o Mezim ma le Pancreatin faʻamalosi e mafai ona iloagofie. Ae ui i lea, e aoga le mafaufau i le numera o laupepa i totonu o le afifi.

Pancreatin e 10, ma Mezim e 20 pe 80.

Ma e tusa ai ma le tau o le 1 le papa, o le eseesega e le maualuga tele. O le a le mea e filifili ai - Siamani poʻo le faʻaaogaina o nai rubles ua faʻaolaina, e filifili le tagata faatau, e faʻatatau i le mafiafia o lana lava atotupe.

I le auala, o loo i ai Mezim Forte 10000 papalama. I totonu, oi latou, o mea o loʻo i enzymes (lipases, proteases ma amylases) e matua sili atu nai lo Mezime masani. O le mea lea, o lea ituaiga fualaau faasaina o le a sili atu ona tau. Toe fai - o le filifiliga o le tagata faatau.

I le faaopoopo atu i Mezima ma Pancreatin, o isi mekasini enzyme e faavae ile Pancreatin e faʻaaoga i le gastroenterology:

Creon - oloa a tagata fomaʻi tipitipi Siamani - gelatin capsules e aofia ai le pancreatin puaʻa.

Hermital o se isi oloa Siamani, capsules pancreatin.

Festal - o nei fualaau oona ua lauiloa ia i matou talu mai aso Soviet. I le faaopoopo atu i le pancreatin, latou te aofia ai pusa vine.

Enzistal e tutusa lava Festal. E pei o Festal, e faia e tagata popoto i Initia.

Mikrazim - Russian Mezim i capsules.

Solisim - i lona gaosiga o le enzymene e sili atu le vaivai nai lo fualaau muamua. E gasegase le tele o gaʻo, ma e masani lava e le afaina ai proteins ma gaʻo.

Panzinorm - oloa a le kamupani Siamani Nordmark. I le faaopoopo atu i le pancreatin, latou te aofia ai ni vaega o le talo ma le mucous membrane o le manava o povi. Ma o le gaioiga o le lipases, amylases ma proteases i totonu ia i latou e malosi atu nai lo le tele o isi vailaau tutusa.

E i ai se manatu sese e faapea o enzymes e aoga ma saogalemu i taimi uma. O le mea lea, e mafai ona ave mo soʻo se faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. E le o lea. E pei lava o isi togafitiga aoga, o loʻo i ai a latou faʻailoga. O le mea lea, ao leʻi faʻaogaina nei tupe, e talafeagai le faʻatalanoaga faafomaʻi.

O le a le mea sili atu "Mezim" poʻo le "Pancreatinum" mo pancreatitis? O se fesili masani lenei. O le a tatou malamalama i lenei tusiga.

E uiga i faamaʻi pancreatic

O maʻi pancreatic ua amata ona taatele. O le mafuaʻaga o lenei mea o le faʻaititia o le teteʻeina o le malosi o se tagata faʻaonapo nei, ma le le lelei o le siʻosiʻomaga, ma masaniga leaga, e pei o se gaʻo mauoa ma suamalie, ulaula, ma le ava malosi.

O nei mea uma e oʻo atu ai i faʻafitauli i le gastrointestinal tract, ma o latou, i le itu, e mafua ai se faʻaititia o tulaga o enzymes e talepeina ai meaai i vaega e sili atu ona faigata mo le faʻamaʻi lelei o le tino. Ma o lenei mea e aʻafia ai lava le pancreas, o ona faʻamaʻi o loʻo faʻamaonia e ala i le le gafatia o faiga i totonu o ona masini.

Le tele o lauiloa

Mezim ma Pancreatin (o loʻo sili atu, maua i lalo ifo) ia tumau pea fualaau sili ona lauiloa mo tagata e maua i faʻamaʻi pipisi. Ole tele o talanoaga e masani ona finau po o fea o nei fualaau oona e sili ona lelei. Seʻio tatou tilotilo pe faʻapefea ona eseese le vailaʻau muamua mai le lona lua.

Faiga o vailaau faasaina o "Pancreatin"

O lenei fualaau faasaina e faavae i luga o le keke o le pancreas. O isi vaega o enzymes - protease, amylase, lipase. O le faʻapitoa faʻapipiʻi lea o loʻo faʻapipiʻi ai laumei ua mamanuina e puipui ai enzymes o loʻo i ai mai aafiaga o le manava o le manava. I le taimi lava e tasi, o lenei gaʻo e faʻamalosia a latou gaioiga.

"Pancreatin" ua fautuaina mo le faʻaaoga e na tagata o loʻo mafatia i le pancreatitis masani, le le maua o le enzyme, gastritis, flatulence ma soo se mea e faʻaogaina.

E masani ona fesili tagata pe o fea e sili atu - Mezim, Festal poʻo Pancreatin.

I le taimi lava e tasi, o le fualaau faasaina ua solia i totonu o na gasegase lea e mafua ai le le faapalepale o lana meaola. Ma le isi, e le mafai ona faʻaumatia e ala i le maʻitaga ma mafatia ai mai le pancreatitis.

I le avea ai o se tulafono, e leai ni faʻafitauli i le aveina o Pancreatitis, peitaʻi, i nisi tulaga, e mafai ona faia tali i le ituaiga o leisa poʻo le vili. Ae o le maitaga, o le aʻafiaga o mea o loʻo i totonu o le vailaʻau i le soifua maloloina o le tamaititi ma le tino o le tina e leʻi suʻesuʻeina, talu ai e leʻi iai ni suʻesuʻega talafeagai.

O le a le mea sili atu nai lo Mezim poʻo Pancreatin? O faʻamatalaga i lenei tulaga e tele.

Faʻafitauli

O le le lelei o Pancreatin, o ona faatonuga e le maua ai se numera manino o iunite o vaega uma, ma ona o lenei mea, e faigata lona fuainumera. O le tau mo lea mea e maualalo - mai le 20 i le 75 rupu, lea, o le mea moni, e faʻateleina lona lauiloa. E le gata i lea, e maua i le toetoe lava o falemaʻi uma; E tatau ona ave lenei vailaau i mea taumafa pe a uma ona inu vai.

Talu ai ona o le maualuga o le pancreatin e maualalo i lenei vailaʻau e faatusatusa i isi analogues, ua naʻo tiga o le gastrointestinal ua togafitia. E mafai e le fomai ona faatonuina mai le 1 i le lima ia laulau i le taimi - e faalagolago lea i le mamafa o le tino o le tagata maʻi.

O le mea lea, o le lelei o Pancreatin e aofia ai lona faʻaogaina, tau maualalo, ma le - leai foi o aʻafiaga leaga ile gallbladder. E le gata i lea, e toetoe lava a le faʻamaonia. Ae o faaletonu i foliga o vailaau faatonuina o vailaau oona, o le le faapalepale i nisi oi latou ma le vaivai le puipuiga mai le manava o le manava o nisi taimi e faalavelave i nisi o gasegase.

O lea la, o le a sili atu - Mezim poʻo Pancreatin?

Faʻataʻitaʻiga o le Pharmacological o Mezima

O lona vaega autū - pancreatin - e talitutusa lava ma mea o loʻo aofia ai i luga o vailaʻau o loʻo taʻua i luga. O fua o vaega uma o loʻo faʻaalia manino. E 4200 iunite o le amylase, 250 - proteases, 3500 - lipases. E i ai isi mea o loʻo i totonu o le tuufaatasiga o le oloa, lea e avea ma ausilali. O se ituaiga o fualaau faasaina ua taua o Mezim 20000 e aofia ai le tele o le pancreatin i lona tuufaatasiga.

O le aofaʻiga o le mea autu e gaosia ai le malosi o lenei vailaʻau e sili atu le aoga nai lo le Pancreatin i le tau faasaga i faailoga ma mafuaʻaga o maʻi o fale ma fesoʻotaʻiga lautele. Ae i le taimi lava e tasi, ma i ona metotia, e tatau ona e faaeteete.

O le fualaau faasaina lava ia e maua i Siamani, o lea o lona tau e sili atu le maualuga nai lo Pancreatin, o lona uiga o le lamatiaga o le alu i se mea pepelo e maualuga atu foi.

O le mafuaaga autu mo lona tofiga o le puipuia lea o le dystrophic pancreatic, faapea foi ma le togafitia o lona mumū tumau. Ua faatonuina foi o ia mo le gastritis masani, ma na te faamamaina foi ia faailoga lea eo faatasi ma le taumafa.

O le fea e sili atu - "Panzinorm", "Mezim", "Festal", "Creon", "Pancreatin"? O nei meafaigaluega uma e talitutusa tutusa ma o latou aafiaga.

"Festal" o se sauniuniga tuʻufaʻatasi o le enzyme lea e fesoasoani i le faʻaleleia o otaota. O le falemaʻi autu o lenei vailaʻau o le tuʻuina atu lea o faiga mo le faʻamavaeina o aʻafiaga, gaʻo ma gaʻo i gaʻo itiiti.

O se lisi le atoatoa lea o analogues a Feso, lea e aofia ai fualaau faasaina e sili ona taʻutaʻua ma masani ona faʻamaonia i aso nei:

O se faʻasalalauga tuʻufaʻatasiga o Mezim e taʻitaʻia ai le mea moni e talia e tagata e tusa lava mo na mataupu pe a le o faʻaalia - i tulaga o mea taumafa oona, ma le gaioiga. Po o le tago i ai "i le mea tonu lava", i le mea moni, pei lava o lena, talitonu o le a faʻaleleia le faʻalaumuina. E leai se aoga i lenei mea.

Faʻafefea ona tofia

I le avea ai o se tulafono, ua faatonuina Mezim i le aofaʻi o le tasi pe lua papaʻi aʻo leʻi 'ai. Ae le gata i lea, o le tui e faalagolago i le mamafa o le maʻi, ma e tatau ona seti e le fomaʻi. E faʻapea foʻi le metotia mo tamaiti. I le avea ai o se tulafono, o tamaiti ei lalo ifo o le tolu tausaga le matutua e le o faʻatuina. Mo fafine maʻitaga, e le fautuaina foi le vailaʻau. Inu nei papaʻai ma le tele o vai mama.

O le fea e sili atu: "Mezim" poʻo le "Pancreatin" poʻo le "Creon", e mafai ona faigata tele ona fuafua.

O aʻafiaga o lenei vailaʻau e mafai ona tupu i foliga o manava, gase, vomiting, ma le faateleina o Uria.

O lenei fualaau faasaina e aoga i le togafitiga o tulaga agamalu ma ogaoga o le gastrointestinal disorders, talu ai o le anotusi o le mea galue malosi o loo i ai.

O le mea lea, o le lelei o le "Mezima" e aofia ai faʻamatalaga auiliili ma auiliiliga e uiga i vailaʻau o mea uma i le tasi papa, faʻateleina le aoga o le faʻaalia i le tino o le tagata maʻi, faʻapea foʻi ma le faʻamaoniga o Siamani. Ma o ona aʻafiaga o le tau maualuga, o se maualuga o le "itu itu" pe a faʻatusatusa atu i le Pancreatin, faʻatasi ai ma le mafai ona mauaina se mea sese nai lo le uluai vailaʻau.

Ma e tusa ai ma iloiloga o tagata, e sili atu - Mezim poʻo Pancreatin. E uiga i lalo.

O a mea o fai mai ai iloiloga

Sa matou suʻesuʻeina iloiloga na tuʻuina atu e tagata i luga o nofoaga o loʻo faʻatau ai nei vailaʻau ma i luga o faʻasalalauga. O feeseeseaiga e uiga i aoga o se tasi o nei vailaʻau e lua e masani ona taatele, ae o le autu autu e:

  • O nisi tagata faʻaaoga ua latou iloa le tau o Pancreatin e avea ma aoga e le mafai ona faʻaaogaina o lenei vailaʻau.
  • O nisi na tusia na latou feagai ma aʻafiaga i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau - na mafua ai ona latou gaoioi.
  • I faʻataʻitaʻiga faafomaʻi, o tagata atamamai na talanoa e uiga i le Pancreatin o se vailaʻau e maualalo tele,
  • "Mezim", faʻamasinoina e iloiloga, e sili atu le lelei - na tusia e tagata faʻapitoa na faʻataʻitaʻiina uma vailaʻau.
  • O le tau maualuga o Mezima e masani lava ona mafai ai ona maua e tagata maualalo maualalo o loʻo mafatia i faʻamaʻi faʻamaʻi, o le faʻamatalaga o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.
  • I tulaga faafomaʻi, o fomaʻi na maitauina lona maualuga maualuga faʻatusatusa i le Pancreatin.

O le fea e sili atu: "Mikrazim", "Mezim", "Pancreatin", oe filifili.

O se auiliiliga o le manuia ma le faʻamalosi o fualaau faʻasaina e le maua ai se tali le mautonu i le fesili - o fea oi latou e sili atu ona lelei? O le mea e ono mafai, o le latou tofiga e tatau ona faatonuina e se fomaʻi, e taʻua o le gastroenterologist. E tatau ona ia taliina au fesili ma faʻamaonia le filifilia o lenei vailaʻau. Ae peitai, e mafai ona tatou fai atu o le fua o le vaega o le "Mezima" ma le "Pancreatin" e matua patino lava, e fuafua i le tele o tulaga - i le natura o le maʻi, o lona ogaoga, o le i ai o le faʻamaʻi, le mamafa o le tino, ma isi. E leai se mea e tatau ona e faatonuina ai nei vailaʻau. I le tulaga sili, o loʻo i ai se avanoa e iloa ai o latou "aʻafiaga." Ia, ma sili atu ona leaga - ia i ai i le falemaʻi.

O le a le mea e sili atu, "Mezim" poʻo le "Pancreatin", e sili atu le siakiina ma lau fomaʻi.

Faatasi ai ma le fesili "O fea e sili atu: pancreatin poo mezim?" feagai ma soo se tagata asiasi i fale talavai. Ua matou iloa o sauniuniga o le enzyme e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi. Ae ou te fia faʻamalamalama faʻamatalaga faʻamatalaga mo au lava ia. Sei o tatou o ese mai le mea moni e faapea o le faavae o fualaau uma e lua o le pancreatin.

O le a le mea e sili atu: pancreatin poʻo mezim?

O se taunuuga o la tatou "suʻesuʻega", e manino lava faaiuga:

  • o se fualaau vaivai tele, atonu e talafeagai mo le togafitia o tamaiti (poo tagata matutua e fiafia e ave ni peni sefululua i le taimi),
  • sili atu ma le faalua ona malosi e pei o Mezim
  • o fualaau faʻasaina e faʻaaogaina na o le le atoatoa o le faʻamalosi o enzymes ma e le o faʻamatalaina mo faʻamaʻi ogaoga o le ate, oona, vevela,
  • i le avea ai ma tagata faʻatau, matou te le fiafia i le matou falemaʻi falemaʻi, lea e natia mai ia i matou faʻamatalaga e uiga i le gaioiga o le enzymes lea e aofia ai Pancreatin, o vailaʻau faʻasaina,
  • faatasi ai ma le amataina o faailoga o le vaivai o le enzyme, e mafai ona e amataina oe lava ia i le faaaogaina o Mezim, pe a fesoasoani, ona le lelei lea ona faamatalaina le faalavelave, ma o lenei filemu,
  • ma afai e le fesoasoani, e tatau ona suʻeina oe e se gastroenterologist ma suʻe se vailaʻau e malosi atu nai lo le lua.

E mafai foi ona e faitauina le lisi auiliili.

O faʻafitauli o le Digestion e oʻo ai le le mautonu i o tatou olaga, aua e mafai ona lofituina i le taimi sili ona le talafeagai - i le galuega, i se nofoaga faitele poʻo se isi malaga. E tele fualaau oona lea e mafai ona e fesoasoani ai i lau gastrointestinal resume i le gaioiga masani e ala ile toe faʻaleleia o enzymes.

O se tasi o fualaau sili ona lauiloa o lenei itu o Mezim ma Pancreatin. E taua le mafaufau i nei vailaʻau e lua e malamalama ai pe a iai se eseesega i le va oi latou, ma a faʻapea, o le a le mea saʻo. O vailaʻau uma o fualaau oona ia (enzymes), o le gaioiga malosi o loʻo i ai le pancreatin.

Fomai o vailaau

I le faaopoopo atu i fualaau o loʻo talanoaina i totonu o lenei tusiga, o loʻo i ai ni faʻaoga tutusa poʻo ni oloa faʻapitoa o isi kamupani vailaʻau faʻapitoa e faʻatauvaʻa le tauva mo maketi fefaatauaiga ma faʻaleleia a latou oloa i soo se auala:

  • Feso. O se tasi e lagolagoina le umi o a tatou falemaʻi, e aofia ai talo bile faatasi ai ma le pancreatin,
  • Enzistal. Festal Clone, na gaosia e se isi falemaʻi falemaʻi Initia,
  • Creon. I totonu o ana kapaila gelatin o se meaola faanatura masani,
  • Solizim. O se gaʻo gaʻo lelei, ae toetoe lava a le mafai ona faʻamalosi e tetee atu i aʻafiaga ma gaʻo,
  • Panzinorm. I le faaopoopo atu i le pancreatin, e aofia ai vaega mai le mucosa gastric ma le talo o povi. O mea aoga o lenei fualaau faasaina e sili atu ona malosi nai lo isi vailaau tutusa,
  • Aiga. Siamani capsules o le pancreatin masani,
  • O Meraima. Vaaiga Rusia e uiga ia Mezim i le afifiina o pusa.

Tuua Lau Faamatalaga