Aisea e taua ai le maʻisuka Faʻamatalaga Vramedutin

Gaioiga faʻamalosi-venotonic, angioprotective, anti-inflammatory, decongestant, antioxidant.

O loʻo i ai le vitio o le P-vitamin, auai i faiga faʻalelei, poloka hyaluronidase, faʻamautuina le membrane puipui o le pa o le hyaluronic acid ma faʻaitiitia ai lo latou gafatia.

I le tautala, ole matua ma le faʻaaogaina i le lotoifale, e faʻamaonia ai le mafai ona puipuia o puipui o capillaries, faʻalauteleina lo latou leo. E faʻaleleia ai le tele o le puipui lapisi, faʻaititia le faʻaleagaina o le vaega o le vai o le plasma ma le faʻasologa o toto. Faʻasaʻo le mu mumusu i totonu o le puipui lapisi, faʻatapulaʻaina le faʻafeiloaʻi o platelets i luga o le fogaeleele. O tagata mamaʻi e le atoatoa le malosi o le vevela e fautuaina mo le faʻaaoga i le amataga ma le tuai o laasaga o le maʻi.

O se taunuuga o togafitiga, o le lagona o le vaivai i totonu o vae ua mou atu, fulapula o le pito i lalo maualalo, faʻaleleia le galo. I tulaga o loʻo faʻaalia e ala i le faʻateleina o le gasegase ma le solia o latou fausaga (e aofia ai le fiva fiva, influenza, measles, reactions reactions), e faʻaaogaina ma le acid ascorbic e faʻaleleia ai ona aafiaga.

    Pharmacokinetics

    E lelei le faʻaleleia mai luga o le paʻu ma le faʻaaogaina fafo (gel), faʻatasi ai ma le tausiga o matua ma le 'aiina (e faigofie lava ona pasi le puipui o le histohematological).

  • Faailoga mo le faʻaaogaina
    • Faʻasolosolo taimi faigata:
      • Mataʻutia mamafa i vae.
      • Uluai o le vae pito i lalo.
    • Taʻaloga paʻu o le paʻu.
    • Vaʻa vevela, aofia ai. i:
      • Toto
    • Trombophlebitis.
    • Fale faʻapitoa.
    • Postthrombotic syndrome.
    • Hemorrhoidal nodes.
    • Itumalo ma le hematoma.
    • Hemorrhagic diathesis ma le faʻateleina o le gafatia o le capillary.
    • Capillarotoxicosis, e aofia ai i:
      • Corey.
      • Laʻau fiva.
      • Faʻaleagaina
    • Maʻisuka microangiopathy.
    • Retinopathy
    • Faʻatatauga o vascular effects o togafitiga.
    • I le avea ai ma se faʻasolosolo pe a uma le taotoga i veins.
  • Tosiga ma le pulega

    Totonu (i taimi o taumafataga), i / m, in / in, i le lotoifale.

      Totonu

    Ole fua muamua ole 2 pulou. 0.3 g Mo le togafitiga tausiga - 1 pulou. i le aso. O le togafitiga e 2-4 vaiaso.

    Mo i / in ma / m

    Injections faaaoga se 10% fofo, i ampoules - 5 ml, e faia i isi aso uma i le 5 ml, mo le togafitiga togafitiga e faaaoga ai le fualaau faasaina i kapaila.

    Mo faʻaaogaina i le lotoifale

    O le 2% gel e fautuaina, lea e faʻaaogaina e tusa lava ma se mea manifinifi i le taeao ma le afiafi i luga o le nofoaga ua afaina, mai le vavalalata i le vaega vavalalata, solo lemu seia oʻo ina faʻafefe uma ile paʻu. O le gel e mafai foi ona faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o faʻamau.

    • O le umi o taimi e faʻaaogaina e tagata gasegase ma le faʻaleagaina o le tino e le fautuaina.
  • Faʻaiʻuga
    • O le gasegase o le gastrointestinal.
    • Tali a le tino (paʻu paʻu).
  • Fegalegaleaiga

    Faʻaleleia le aʻafiaga o le eletise ascorbic i luga o le fausaga ma le faʻaogaina o le puipui vascular.

    Faailoga mo le faʻaaogaina

    E mafai ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi e pei o le le atoatoa o le vevela, maʻi o le postphlebitis, faʻafitauli o le gaʻo ma vae faʻafefete ma vae o le gaʻo, e fai ma togafitiga faʻasolosolo pe a uma le sclerotherapy ma / poʻo le aveeseina o veins varicose o pito pito i lalo, o le edema post-traumatic ma le hematomas o le tino vaivai, hemorrhoids (for faʻamalosi), i togafitiga faʻapitoa o le retinopathy i tagata mamai e maua i le maʻisuka, toto maualuga ma le atherosclerosis.

    Contraindications

    O le gasegase ile gasegase po o mea e maua mai ole vaega o

    fualaau faasaina, maʻi o le manava o le manava ma le duodenum ma le gastritis gasegase i totonu o le gasegase laititi, laasia o lactose, lactase deficiency or glucose-galactose malabsorption syndrome, pregnancy (I trimester) ma lactation, tamaitiiti (le lava le poto masani i tagata gasegase ei lalo o le 18 tausaga) .

    O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia ma le faʻaeteete i tagata gasegase e le toe faʻaulu.

    E le faʻaaogaina le gel i luga o le tino i le solia o le saʻo o le paʻu.

    Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

    O fualaau faʻapitoa e faʻaalia i le taimi o taumafataga, faʻamalo atoa, tafe i lalo i le tele o vai. I le laasaga muamua o togafitiga, e 1 le capsule (300 mg) e faʻatatau 2-3 taimi i le aso seʻia oʻo ina mou atoa faailoga. Mo le togafitiga tausiga, o se fualaau o le 1 capsule i le aso e fautuaina. O le togafitiga e faʻatatau i le 3-4 vaiaso; o le manaʻomia mo se togafitiga uumi e fuafuaina taʻitasi.

    I le retinopathy o le maʻisuka, e 2 capsules (300 mg) o loʻo faʻatulagaina 3 taimi i le aso (aso uma

    O le gel e faʻaaogaina i le taeao ma le afiafi i le paʻu i le vaega ua aafia, e faʻaaoga ai le moli faʻamalosi o gaioiga mai le pito i lalo seia oʻo ina gauai atoatoa i totonu o le paʻu. Afai mo soʻo se mafuaʻaga ua misi le faʻaaogaina o le vailaʻau, e mafai e le tagata gasegase ona faʻaaogaina i soo se taimi, matauina le vaeluaga o vaʻa togafitiga mo le itiiti ifo i le 10-12 itula. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaaogaina le gel i lalo o se fausaga faʻapitoa.

    Afai a maeʻa le 6-7 aso e sili atu le faʻaleagaina o faʻamaʻi poʻo le alu ese, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

    Faʻataʻitaʻiga

    E i ai le vevela, angioprotective, faʻaleagaina, aʻafiaga faʻaleagaina ma aʻafiaga faʻaleagaina, faʻaitiitia ai le mafai ona gafatia ma le vaivai o capillaries, faʻalauteleina lo latou leo. Faateleina le maualuga o le puipui lapoa, faʻaititia le faʻaaogaina o le vaega o le vai o le plasma.

    Faʻaitiitia le mumū i totonu o le puipui lapoa, faʻatapulaʻaina le faʻaaloalo o platelets i luga o le fogaeleele. O tagata mamaʻi e le atoatoa le malosi o le vevela e fautuaina mo le faʻaaoga i le amataga ma le tuai o laasaga o le maʻi. I tulaga o loʻo faʻaalia e ala i le faateleina o le gasegase lautele (e aofia ai le fiva mumu, influenza, measula, faʻafitauli o le maʻi), e faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma le acid ascorbic e faʻamalosia ai lona aʻafiaga.

    I le le atoatoa o le vevela, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le lagona o le vaivai ma fula i vae, faʻaititia le malosi o le tiga ma le faoa, faaleleia le tino o manu. Faʻamālōlōina faʻamaoniga e fesoʻotai ma le afaina (tiga, faʻasalaga, sasaina, gaʻo). Talu ai ona o le aʻafiaga ma le malosi o puipui o capillaries, o le vailaʻau e fesoasoani e faʻagesegese ai le alualu i luma o le retinopathy o le maʻisuka. O le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le eleele maumaututu o le toto e fesoasoani e puipuia ai le fatuina o le microthrombosis vascular vascular.

    E leai se toʻilalo, o loʻo i ai se lautele o le togafitiga faʻasoifua maloloina.

    Faʻaiʻuga

    O gasegase o le tino, gasegase ma ulcers o le gastrointestinal tract, o le ulu.

    Mai le gastrointestinal tract pe a tago i le fualaau faasaina, afu, vomiting, tiga o le manava, afaina, manava, gasegase ma le ulcerative leions o le gastrointestinal tract e mafai ona tupu, mai le paʻu - erythema ma le vevela, fefiloi mata.

    I le tulaga o le faʻalavelave, o le tiga, o le ulu, ma le "fusi" o le toto i foliga e mafai ona tupu.

    I lenei tulaga, e tatau ona fufulu le manava, ave le malala ua gaoioi, ma afai e tatau ai, amata togafitiga faʻamaʻi.

    Folasaga faʻasalalau ma fatuga

    O vailaʻau faʻapitoa e maua i le 2 lomiga: gel, capsules. I le avea ai o se mea galue malosi, o le tuufaatasiga o le igoa lava lea e tasi (tauagavale) e faʻaaogaina. O lona faʻatonuga e faʻalagolago i le ituaiga o vailaʻau. Mo se faataitaiga, o le 100 mg o se mea e pei o le gel e aofia ai le 2 g o le mea galue. Ina ia maua le tulaga e tatau ai, o vaega fesoasoani o loʻo faʻaaogaina:

    • carbomer
    • disodium edetate,
    • benzalkonium chloride,
    • sodium hydroxide solution 30%,
    • vai mama.

    O le vailaʻau ua ofoina atu i totonu o masini e 40 g.

    I le avea ai o se mea galue malosi, o le tuufaatasiga o le igoa lava lea e tasi (tauagavale) e faʻaaogaina.

    O le faʻaogaina o le eletise galue i le 1 capsule e 300 mg. Isi vaega i le tuufaatasiga:

    • lactose monohydrate,
    • silica colloidal
    • macrogol 6000,
    • magnesium stearate.

    Latou te le faʻaalia le gaioiga o le venotonic. Laulaina o le Shell: gelatin, oona, dioxide. E mafai ona e faatauina le vailaʻau i totonu o pusa o le 30 ma le 50 capsules.

    Pharmacokinetics

    O le gaioiga malosi i le gel ma capsules o Troxerutin o loʻo faʻaleleia lelei e le fesoʻotaʻiga ma puipui o fafo o le vaega o le digestive. E oʻo i le 2 itula le aotelega o le galuega. O le taunuuga o loʻo faʻaauau pea mo le isi 8 itula. O le vailaau faasaina ua aveesea atoatoa mai le tino 24 itula i le maea ai o le tui mulimuli.

    I le taimi o togafitiga ma le sauniuni o le capsule, o le maualuga o le vaega galue i le plasma e sili atu le maualuga nai lo le faʻaaogaina o se mea e pei o le gel. Ona o lenei mea, o loʻo i ai i le capsules se avanoa - maualuga le bioavailability. Ae ui i lea, o le maualalo o le faʻaogaina o le gel e faatatau foi i uiga lelei, talu ai ona o lenei meatotino, o le lautele o le talosaga a le sooupu e faalauteleina. I le faʻaopoopoga, o le mea galue malosi e faʻapipiʻiina i totonu o masini. O lenei mea e mautinoa ai le umi o le togafiti.

    O le faʻasolosolo faʻasalalau e faʻateleina ma le auai o fatugaʻo.

    A faʻaaogaina, o le vaega autu o le a suia. O lenei faagasologa e atiina ae i le ate. O le iʻuga o le metabolization, e 2 tuʻufaʻatasiga o loʻo tuʻuina atu. Faʻasalaga faʻasolosolo e aofia ai le auai o fatugaʻo: i le taimi o le urination, faatasi ai ma le talo. E le gata i lea, na o le 11% o le vailaau e aveesea mai le tino e le suia.

    O le a le mea e faʻaaogaina?

    Tulaga faʻaleagaina lea e faatagaina ai le faʻaaogaina o le telefoni:

    • gasegase masani ole gaʻo,
    • solia o le faamaoni o le feeseeseaiga i fafo (suiga o solo i le fausaga o le paʻu, tagi), o se taunuuga o le faaleagaina o toto toto,
    • veins varicose i so o se laasaga, e aofia ai le uluai laasaga o le atinaʻe, faʻatasi ai ma le faʻaalia o se vateatea vascular,
    • thrombophlebitis, peripheralitis,
    • manuʻa, hematomas,
    • postthrombotic syndrome,
    • otaota
    • maʻisuka retinopathy, angiopathy,
    • fesuiaiga o eseese etiologies,
    • afaina ai (o se mea e tutupu faatasi ma le faʻasaʻoina o le toto i tala atu o puipui o toto toto),
    • taimi e toe faʻaleleia ai ina ua maeʻa galuega e aveese ai vaega na aafia o veins o pito i lalo.


    E masani ona faʻaaogaina le faʻasolosolo mo le afaina.
    E faʻaaogaina le faʻasolosolo mo togafiti.
    E masani ona faʻaaogaina vevela veins.

    Auala e ave ai le Troxerutin Vramed

    O le fualaau faasaina i le foliga o se gel ma capsules e fautuaina ina ia faʻaaoga i auala eseese. O le mea lea, o se mea e pei o le gel e faʻaaogaina na o fafo. E faʻaalua ona faʻaaoga i le aso: i taeao ma afiafi. O le aofaʻi o le gel e faʻamaonia, e le tatau ona sili atu i le 2 g, e tutusa ma se vailaau 3-4 cm le umi. E mafai ona faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma se laei faʻapitoa.

    Faʻasologa o loʻo faʻaaogaina i le foliga o se gel e faʻaaogaina na o fafo.

    O le fualaau faʻasaina ua fautuaina e ave i meaai, e aunoa ma le solia o le saʻo o le atigi. Mo togafitiga togafitiga, o faʻatalanoaga e faʻatatau faʻatolu i le aso. O le tasi fualaau o le vailaʻau e tutusa ma le 1 papa. Mo le puipuia poʻo le avea ma se fesoasoani lagolago, ave ni capsules 2 taimi i le aso. O le umi o le vasega e mafai ona 3-4 vaiaso, ae o se togafitiga sili ona saʻo e tatau ona faʻatonuina e se fomaʻi. O le umi o le togafitiga ua fuafuaina e amanaia le tulaga o manuʻa ua afaina, o le tulaga o le atinaʻeina o togafitiga.

    Faatonuga faapitoa

    I le togafitiga o le thrombophlebitis, o le thrombosis loloto, ua fautuaina ina ia faʻaaogaina fualaau oona lea o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai faʻamaoniga o le mumū. E le gata i lea, o vailaʻau antithrombotic e mafai ona faʻatulagaina.

    O le mea e pei o le gel pe a faʻaaogaina i le fefaʻatauaiga i fafo e le afaina ai, ona o le tulaga o le maualuga o le pH e talitutusa ma vaega o paʻu (o loʻo i ai vai).

    A faʻaaogaina le gel, e tatau ona tausisia tulafono nei:

    • le fualaau faasaina e le tatau ona ulu i totonu o le mucous membranes,
    • e le tatau ona faʻaaogaina le vailaau i mea leaga o fafo,
    • A maeʻa le gaosiga, e tatau ona puipuia le paʻu ina ia le pau i le susulu o le la.

    O le meafaigaluega e le aʻafia ai i le fatu cardiovascular ma le faʻaogaina o tino, gaʻo faʻalogo, mafaufauga o le psychomotor, o le mea lea, e faʻatagaina e tietie se taavale i taimi o togafitiga.

    Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

    Faʻasalaga matuia e aofia ai le 1 le tolu masina. Afai ei ai se manaoga faanatinati e faʻaaogaina le fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga, atonu e mafai ona iloiloina le avanoa ile tofiga i le 2 ma le 3rd trimesters. Ae peitai, o lenei meafaigaluega e naʻo mafuaaga faʻalesoifua maloloina e faʻaaogaina ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. I le taimi o le lactation, e le o faʻamaonia foi le vailaʻau.

    I le taimi o le lactation, e le o faʻamaonia le fualaau.

    Faʻasalaga

    I le faagasologa o togafitiga ma le fualaau faasaina i foliga o capsules, o loo i ai se tulaga lamatia o le atiaeina o le tele o faaaliga le lelei: o le gaioiga, o se lagona o le "vevela" o le toto i le paʻu, tiga o le ulu, ma le faateleina o le le fiafia. Ina ia faʻaumatia ia mea, ua fautuaina e faʻaitiitia le faʻamalosi o le vailaʻau. I lea itu, ua faia ai le gaugala.

    O sea fuataga e aoga tele i le faʻatinoga vave. I se taimi pe a uma ona faia se togafitiga o Troxerutin, o le vaega malosi o le a matua faʻaaogaina ma e le maua ai le gaogao e manaʻomia. E le gata i lea, o le gaioiga faʻamalosia e fesoasoani e faʻaititia ai le malosi o le faʻamaoniga. Soʻo se faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina.

    Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

    Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le gasegase ma le acid ascorbic, o le aoga o le mea mulimuli ua tupu.

    I le togafitiga ma le fualaau faasaina i foliga o capsules, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faateleina o le faʻaleagaina.

    Ava malosi

    E i ai le faʻatagaina o le faʻaaogaina o ava malosi e aofia ai le ava ma le vailaʻau o loʻo fesiligia. O le ava malosi e le afaina ai le vaega taua o le Troxerutin, peitaʻi, i lenei tulaga, o le aʻafiaga o aʻafiaga le lelei i luga o siama ma siama e faateleina. O le iʻuga, o aʻafiaga i itu e mafai ona atinaʻe e le o faʻamatalaina e le kamupanī i faatonuga.

    E tele mea e suitulaga i le televiseutin. O nisi oi latou e matua aoga tele, mo se faataitaiga:

    O le muamua o fualaau oona e ofoina atu i foliga tutusa e pei o le fualaau oona e fesiligia: gel, capsules. O le tuufaatasiga e aofia ai le telefoni. O fualaau faasaina e foliga tutusa i le mamafa o le mea galue malosi. O le mea lea, latou te galulue i se mataupu faavae se tasi.

    O le faʻamalositino o se isi fofo taugofie. O loʻo i ai le tumutumu ma le ascorbic acid. O fualaau faasaina ei ai sona aoga aoga i luga o toto toto. Ona o le malosi e faʻaitiitia ai le gafatia ma le palasi o latou puipui, e mafai ona faʻaogaina lenei meafaigaluega mo ituaiga faʻamaʻi o veins.


    O se tasi o sui mo Troxerutin o le Faletalimalo.
    O se tasi o sui mo le faʻataʻitaʻiga o le troksvasin.
    O se tasi o sui mo le Troxerutin o le Faauigaina.

    Venoruton e aofia ai le hydroxyethyl rutoside. O le fualaau faasaina e galue i se mataupu tutusa e pei o le Troxerutin. Faatasi ai ma lona fesoasoani, o le setete o toto toto e masani ona faʻasolosolo, o le tulaga lamatia o le atinaʻeina o le edema e faʻaitiitia, o le a faʻaitiitia ai faailoga o le mumū. I le faaopoopo atu i fualaau faasaina, ae le o le vailaau oona ua fesiligia, e mafai ona faaaoga tutusa igoa o le igoa e tasi, mo se faataitaiga o le Ozone Troxerutin. E foliga tutusa i le tuufaatasiga ma le fua o le vaega galue, ae e mafai ona fesuisuiai i le tau, ona e maua mai e gaosiga eseese.

    Faʻamatalaga i le Troxerutin Vramed

    Veronika, 33 tausaga, Tula

    O se sauniuniga lelei, fesoasoani i le tuʻimomomoina, pe a uma ona faʻaaogaina, hematomese uliuli-uliuli e leʻi faʻaalia. O le tiga e faʻamalieina foi sina mea itiiti. E le taugata, faigofie ona faʻaaogaina.

    Galina, 39 tausaga, Vladimir

    E tele ni oʻu veins veins mo ni nai tausaga. Sa ou masani ona suia vailaau faafomai, sa ou sailia se fofo talafeagai e tumau ai le tulaga o oʻu vae ma vein masani.Ina ua faatonuina e le fomai le Troxerutin, e leai se faamoemoe faapitoa, ae ou te le fiafia: i se tulaga faigata, o le vailaau e aveesea le fulafula, tiga, fesoasoani e tumau ai i ou vae mo sina taimi, ma e leai se lagona o le vaivai i le afiafi. O le gasegase o le vailaʻau i le maea ai o lona faʻaaoga masani e le o toe faʻaalia.

Tuua Lau Faamatalaga