Le fualaau faasaina lipotioxone: faatonuga mo le faʻaaoga

Mea aoga:
Meglumina thioctate **- 583.86 mg,- 1167.72 mg
e tusa ai ma le gaioio o le thioctic acid
(alpha lipoic acid)
- 300 mg- 600 mg
Tagata faʻatau:
Macrogol (macrogol-300)- 2400 mg- 4800 mg
Sodium Sulfite Anhydrous- 6 mg- 12 mg
Disodium edetate- 6 mg- 12 mg
Meglumine12.5 mg i le 35 mg
(e oo i le pH 8.0-9.0),
25 mg i le 70 mg
(e oo i le pH 8.0-9.0)
Suavai mo tuie oo atu i le 12 mle oo i le 24 ml
** meglumine thioctate ua mafua ona o le fegalegaleaiga o le thioctic acid 300 mg (600 mg) ma le meglumine 283.86 mg (567.72 mg)

manino vai mai le lanu samasama i lanu lanumeamata lanumeamata.

Fale faʻamaloilo

Acio-lipoic acid (acid-alpha-lipoic acid) - o le antioxidants (binding binds free radicals), ua faia i le tino e le oxidative decarboxylation o alpha-keto acids. I le avea ai o se coenzyme o complexes mienchondrial multienzyme, e aofia ai i le faʻaitiitia o le oxidative decarboxylation o le pyruvic acid ma le alpha-keto acid. E fesoasoani i le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma faʻateleina le kulūkene i totonu o le ate, faʻapea foʻi ma le faʻafoʻiina o le tui o le insulin. E tusa ai ma le natura o le gaioiga o meaola, e latalata i vitamini B. Auai i le faatonutonuina o le lipid ma le metabolism, o le a faʻaosofia ai le gaosiga o le cholesterol, ma faʻaleleia le galuega o le ate. E i ai le faʻamaʻiloga, hypolipilic, hypocholesterolemic, aafiaga o le hypoglycemic. Faʻaleleia laina uʻamea.

Pharmacokinetics
Faatasi ai ma le pulega mataga, o le taimi e ausia ai le maualuga o le 10-11 min, o le maualuga o le maualuga e 25-38 μg / ml, o le vaega i lalo o le fua o le taimi o le concentration-e tusa ma le 5 μg h / ml. O le leai o se avanoa e 30%.
O le thioctic acid e iai sona aafiaga muamua i le ate. O le faʻavaeina o metabolites e tupu mai o se taunuuga o le faʻamaʻiina o le kuluga o le itu ma le faʻamalosi.
O le tele o tufatufaga e tusa ma le 450 ml / kg. O le vailaʻau o le thioctic ma ona metabolites e faʻamalosi e gaʻo (80-90%). O le afa-ola e faʻaleagaina e 20-50 minute. Ole faʻamaonia ole plasma ole 10-15 ml / min.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina ua fuafua mo le sauniuniga o se fofo mo le afaina pe a uma le dilution muamua i se solution ole sodium chloride solution.
I tulaga ogaoga o le maʻisuka poo le ava malosi o le polyneuropathy, 300-600 mg 1 le taimi i le aso e tatau ona faʻaaogaina e avea o se mea e afaina tele. O le afaina o le vevela e tatau ona faia ile 50 minute. E fautuaina le fualaau mo le faʻaaoga i totonu o le 2-4 vaiaso. Ma, e mafai ona e faʻaauau pea ona ave le thioctic acid i totonu ile fua ole 300-600 mg i le aso. Le itiiti ifo le umi o togafitiga ma fualaau e 3 masina.

Faʻamataʻuga itu

Faʻatasi ai ma le vevesi o le tino, faʻavevesi, diplopia, afaina i le mucous membranes, paʻu, thrombocytopathy, vevela oona (purpura), thrombophlebitis e seasea ona mafai. Faʻateleina le puleaina, o le faateleina o le mamafa o le intracranial e mafai (o foliga mai o le vaivai i le ulu), faigata le manava. O aʻafiaga o loʻo lisiina na oi latou lava.
E mafai ona faia tali a le tagata i le allergic: urticaria, gasegase o le tino (e oʻo atu i le atinaʻe o le faʻalavelave anaphylactic).
E mafai ona atiaʻe le hypoglycemia (ona o le faʻaleleia atili o le kulūkose).

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le metotia o se mea e faʻapitoa mo le sauniuni o se fofo faʻafefete: se vai manino mai le lanumeamata i le lanu samasama i le lanu (i totonu o se pepa palota 1 paʻu o le paʻu po o le palasitika e aofia ai 5 ampoules o le 12 po o le 24 ml, ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le lipotioxone).

Faatulagaina i le 1 ampoule:

  • gaioiga galue: gaioio (α-lipoic) - 300 poʻo le 600 mg (i le foliga o le meglumine thioctate - 583.86 poʻo le 1167.72 mg, na faia e mafua mai i fegalegaleaiga a le thioctic acid ma le meglumine),
  • Vaega o ausilali (300/600 mg): sodium sulfite anhydrous - 6/12 mg, macrogol-300 - 2400/4800 mg, meglumine - e oʻo i le pH 8-9 (12.5-35 mg / 25-70 mg), disodium edetate - 6/12 mg, vai mo le tui - e oo atu i le 12/24 ml.

Pharmacodynamics

O le vailaʻau (α-lipoic) o se vioxidant oona lea e fusifusia ai radical free, o le mea na faia i totonu o le tino e tupu i le taimi o le oxidative decarboxylation o α-keto acids. I le avea ai o se coenzyme o complexes mienchondrial multienzyme complexes, o le gaioiopi o loo aofia ai i le oxidative decarboxylation o α-keto acids ma le pyruvic acid.

Lipotioxone e maua ai le faʻamaʻiloga o le hepatoprotective, hypolipidemic, hypoglycemic and hypocholesterolemic. O le natura o aafiaga o meaola o le α-lipoic acid e latalata i vitamini o le vaega B.

O aʻafiaga autu o le thioctic acid:

  • faaitiitia i le toto o le kulukose toto,
  • o le faateleina o le glycogen i le ate,
  • faatoilaloina le faʻamalosia o insulin,
  • auai i le faatonutonuina o le carbohydrate ma le lipid metabolism,
  • faaosofia o le metabolism o le cholesterol,
  • faaleleia atili o le tulaga o le ate ma le faʻaleleia o le malosi o neu.

Pharmacokinetics

O le maualuga o le maualuga o le thioctic acid ma le puleaina o le tino e ausia i le 10-11 minute, o le 0.025-0.038 mg / ml. O le vaega i lalo ifo o le faasologa o le "taimi faʻatulagaina"

0.005 mg h / ml. Laititi avanoa i le tulaga e 30%.

O le vailaʻau o loʻo i ai le aafiaga o le muamua pasi atu i le ate. O le faagasologa o le fausia o le metabolite e fesoʻotaʻi ma le faʻasalaga ma le faʻamaʻiina o le filifili o le itu.

450 ml / kg. O le manava o le vailaʻau ma ona metabolites e tupu tele i fatugaʻo (mai le 80 i le 90%). O le afa-ola e faʻaumatia ai le 20-50 minute. O le aofaʻi o le faʻasalaga plasma i le lautele o le 10-15 ml / min.

Lipothioxone, faatonuga mo le faʻaaoga: metotia ma metotia

O le lipotioxone e faia i luga o le iniseti i le ituaiga o mea e faʻaleagaina pe a maeʻa i se isotonic sodium chloride solution.

I tulaga ogaoga o togafitiga, o le fofo o loʻo faʻafoʻi tasi i le aso ile fua ole 300-600 mg lemu mo le 50 minute.

O le taimi fautuaina mo togafitiga e 2-4 vaiaso. I le faaiuga o lenei vaitau, faʻaauau le togafitiga faʻapitoa i le faʻafofoga tautala o le gaioiopi i le fua tutusa mo se vaitaimi maualalo o le 3 masina.

Faʻaiʻuga

I se tulaga e le masani ai, e le o le tala o le folasaga o le Lipothioxone, o loʻo i ai se faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi o le faoa faamalosi, diplopia, thrombophlebitis, o le paʻu o le paʻu ma le mucous membranes, o le vevela mumura (purpura), thrombocytopathy.

Afai o le vaifofo o le a vave ona tui, o le manava manava ma le faateleina o le mamafa o le intracranial e mafai ona tupu (faʻaalia o se lagona o le mamafa i le ulu). O nei uiga leaga e masani lava ona o ese i latou lava.

Urticaria, faʻasologa o le faʻafitauli o le tino (e oʻo i le faʻalavelave anaphylactic) e mafai ona tupu.

Ole faʻaleleia o le kulūkose e mafai ona mafua ai le hypoglycemia.

Faatonuga faapitoa

O tagata mamaʻie maua i le maʻisuka, aemaise i le amataga o le faʻaaogaina o le Lipotioxone, e manaʻomia le mataʻituina pea o le faʻaoʻoina o le kulukose i totonu o le toto. O nisi taimi e tatau ona faaititia le fualaau o mea e gaosia ai le hypoglycemic.

E fautuaina e aloese mai le inuina o le ava i le vaitaimi o togafitiga, talu ai ona faʻaitiitia ai le aafiaga o le togafitiga.

E tatau ona aveese faʻamalosaga mai le pusa i le taimi lava e leʻi faʻaaogaina, talu ai o le Lipotioxone e maualuga lona gaosiga. I le taimi e afaina ai, e fautuaina e puipuia le vilia vailaau mai le faʻaalia i le malamalama e ala i le afifiina i le alumini pepa poʻo le tuʻuina i totonu o ato mama.

A maeʻa le dilution, e tatau ona faʻaaoga le lipothioxone mo le 6 itula, tuʻuina atu e teuina i se mea pogisa.

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

In / in (jet, drip), i / m.

I le tele o polyneuropathies - iv saosaoa (50 mg / min), 600 mg poo iv drip, i le 0.9% NaCl solution i lea aso ma lea aso (i mataupu ogaoga, e oo atu i le 1200 mg o loo faafoeina) mo le 2-4 vaiaso. I / i le folasaga e mafai ona fai faatasi ma le fesoasoani a se tagata faʻamalolo (le umi o le pulega - a itiiti ifo ma le 12 minute).

Faatasi ai ma se tui / m i le nofoaga lava e tasi, o le fualaau o le fualaau faasaina e le tatau ona sili atu i le 50 mg.

Mulimuli ane, latou te fesuiaʻi i le togafitiga faʻapitoa mo le 3 masina.

Faʻataʻitaʻiga

O le coenzyme o mitochondrial multienzyme complexes aofia ai i le faʻamaʻi faʻamalosia o le pyruvic acid ma le alpha-keto acids e taua tele i le paleni malosi o le tino. E tusa ai ma le natura o le meaola o meaola oona, o le gaioio (alpha-lipoic) o le mea tutusa e tutusa ma vitamini B. O se vailaʻau oona. Auai i le faʻatonutonuina o le lipid ma le gaʻo o le gaʻo, o le lipotropic effect, afaina ai le metabolism o le cholesterol, faʻaleleia le galuega o le ate, ei ai le aafiaga o le ate, i le tulaga o le oona ma le mamafa o masima ma isi inisua. O le aʻafiaga i le gaosiga o le gaosiga o le gaʻo o loʻo faʻaalia i le faʻaitiitia o le toto o le kulukose toto ma le faateleina o le glycogen i totonu o le ate, faʻapea foʻi ma le faʻatoʻilaloina o le insulin resistance. Faʻaleleia laina uʻamea.

Fesili, tali, iloiloga o fualaau faasaina Lipotioxone


O le faʻamatalaga ua tuʻuina atu e faʻamoemoe mo fomaʻi ma fomai tipitipi. O faʻamatalaga sili ona saʻo e uiga i le vailaau oona o loʻo i totonu o faatonuga o loʻo tuʻuina i le afifiina e le gaosiga. E leai se faʻamatalaga tuʻuina i luga o lenei poʻo soʻo se isi lava itulau o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona avea ma sui o se suʻega a le tagata lava ia i se tagata tomai faapitoa.

Analogs ma tau o fualaau faasaina Lipotioxone

pusa tioata

fofo fofo

ata vali ata

pusa tioata

fofola fofo fofo

ata vali ata

ata vali ata

fofola fofo fofo

fofola fofo fofo

ata vali ata

pusa tioata

fofo mo le puleaina o le tino

fofola fofo fofo

ata vali ata

pusa tioata

ata vali ata

taulai atu mo fofo mo le puleaina o le tino

fofola fofo fofo

fofola fofo fofo

fofola fofo fofo

ata vali ata

Aofai o palota: 76 fomaʻi.

Auiliiliga o tagata tetee e ala i le faapitoa:

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Alpha lipoic acid (o se vaifofo mo le afu) e faaitiitia ai le aafiaga o le cisplatin.
Faʻatasi ma le inisalini ma isi vailaʻau o le hypoglycem, e maua ai se faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le hypoglycemic.
O le Alpha-lipoic acid e foliga mai e faigofie ona sosolo ma faʻaaogaina ai molītini suka (mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaifofo o le lavulose), o le mea lea, e le ogatasi ma vaifofo o le glucose, vaifofo Ringer, faapea foi ma le tuufaatasiga (e aofia ai a latou fofo) e tali atu ma le disulfide ma vaega SH .

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

  • cisplatin: o lona aafiaga e faaitiitia
  • inisalini ma isi vailaʻau o le hypoglycemic oral: o le maualuga o le hypoglycemic e faʻaleleia,
  • glucose solution, vaifofo a Ringer, o loʻo faʻafeiloaʻi ma le vaʻapala ma le vaega SH (e aofia ai a latou fofo): le faʻatauvaʻa, talu mai le faʻavaeina o le α-lipoic acid complexes o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi ma masini suka.

Faʻamatalaga e uiga i le lipotioxone

E leai ni faʻamatalaga e uiga i le lipotioxone. I nisi tulaga, o tagata atamamai e matauina le atinaʻeina o aʻafiaga o le itu, e masani lava i le ituaiga hypoglycemia (mo se fua o le 600 mg). O mea e maua ai le gasegase ma le faateleina o le enzymes ole ate.

Faatasi ai ma mea e masani ai, e masani ona aofia ai se faʻatulagaga talafeagai o fuataga ma tau taugofie.

Lipotioxone: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Lipotioxone 25 mg / ml faʻalautele mo le faʻafofo mo le faʻamalu 12 ml 5 pcs.

Aʻoga: Muamua le Setete o Moscow State University i le igoa o le I.M. Sechenov, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻitaʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

I le taimi o taotoga, o lo tatou faiʻai e faʻaalu se aofaiga o le malosi e tutusa ma se moli malamalama e 10-watt. O lea la o le ata o se matauila i luga aʻe o lou ulu i le taimi na aliali mai ai se manatu manaia e le mamao ese mai le mea moni.

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

E tusa ai ma suʻesuʻega, o fafine o loʻo inu i le tele o ipuinu po o le uaina i le vaiaso ua i ai se faʻafitauli maualuga e ono maua ai le kanesa o le susu.

Afai e te paʻu'ū mai se asini, o le a sili atu ona e tuleia lou ua nai lo le pa'ū mai se solofanua. Tau lava e te le taumafai e faafitia lenei faʻamatalaga.

E sili atu ma le $ 500 miliona i le tausaga e faʻaalu i fualaau faʻamaʻi na o ia i le Iunaite Setete. E te talitonu pea o le a maua se auala e faʻatoʻilaloina ai allergies?

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo ifo o le mamafa, ma afai e solia lona amio saʻo, e mafai ona fana e oo atu i le 10 mita.

O tagata e masani ona fai le 'aiga o le taeao o le tele lava o le mea e le mafai ona maua.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

O le manava o le tagata e faia se galuega lelei i mea mai fafo ma e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. O le sua suamalie ua lauiloa e faʻaumatia ai tupe siliva.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

E miliona miliona siama ua fananau mai, e ola ma feoti i totonu o o tatou gutu. E na o le maualuga lava e mafai ona iloa ai, ae afai latou te potopoto faatasi, e tatau ona latou masani i se kofe masani.

O le maualuga o le vevela o le tino na tusia i Willie Jones (Amerika), o le na ulufale i le falemaʻi ma le vevela o le 46.5 ° C.

E mafai e a tatou fatuga ona fufulu tolu lita o le toto i le minute e tasi.

O le avefeʻau lautele o paaga e itiiti ifo nai lo le saʻo.

O le suāuʻu manu ua lauiloa mo le tele o tausaga, ma i le taimi lea na faʻamaonia ai e fesoasoani e faʻasaʻo ai le ita, faʻasaʻo ai faʻasauga, faaleleia le sos.

Ata 3D

Faʻalautele mo le fofo mo le faʻasusu1 amp
mea galue malosi:
meglumine thioctate **583.86 / 1167.72 mg
e tusa ai ma le gaioio (alpha-lipoic) - 300/600 mg
tagata faʻapitoa: macrogol (macrogol-300) - 2400/4800 mg, sodium sulfite anhydrous - 6/12 mg, disodium edetate - 6/12 mg, meglumine - 12.5-35 mg / 25-70 mg (e oo i le pH 8.0-9 , 0), vai mo le tuiina - e oo atu i le 12/24 ml
** o le meglumine thioctate o se taunuuga o le fegalegaleaiga o le thioctic acid (300/600 mg) ma le meglumine (283.86 / 567.72 mg)

Faʻatau

Sotex FarmFirma CJSC, 141345, Rusia, Moscow Region, Sergiev Posad Municipal District, nofoaga i nuu i tua Bereznyakovskoe, pos. Belikovo, 11.

Tel./fax: (495) 956-29-30.

O le faʻalapotopotoga faaletulafono o loʻo i ai le igoa o le tusi resitala / faʻailoaina o tagata faʻailoa e tatau ona lafoina i le tuatusi: Sotex FarmFirma CJSC.

Tuua Lau Faamatalaga