Aiga Cholesterol Meter

O le tele o le cholesterol i totonu o le toto e tele lava ina fuafua ai le tulaga soifua maloloina o le maʻi, o lona uiga o le fuaina o se mea taua tele. Cholesterol o se tuufaatasiga lea e gaosia e sulu o le tele o okeni - ate, intestines, ma gaʻo. O lenei vailaau e faʻasalalau solo i le toto o le tagata, o lea e mafai ai ona fuaina lona tulaga i se masini faapitoa. O lenei tusiga o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama pe o le a se masini mo le fuaina o le cholesterol o, o a ituaiga mea o iai ma le auala e faʻaaoga ai le masini.

Le mataupu faavae o le faagaoioiga o le masini

I aso nei o loʻo i ai le tele o ituaiga ituaiga masini mo le fuaina o lipid. O se masini mo le fuaina o le cholesterol e talitutusa ma se masini mo le siakiina o le aofaʻi o le kulukose, ma e tutusa foi le faiga o le faagaioiga - o le vai ola e aoina i luga o se faʻataʻitaʻiga faapitoa, e faʻamaʻiina i se reagent e tali atu i le lipid content, ma ei ai se igoa faapitoa mo le tufatufaina o le toto.

O se masini mo le fuaina o le cholesterol ma le suka toto o se masini faaeletonika o ni laʻititi laʻitiiti, o loʻo i ai se pu faʻapitoa mo le faʻaofiina o se faʻamaufaʻailoga i totonu. O le masini e faʻapipiʻiina ma se faʻaaliga e fesoasoani e iloa ai le numera tonu o le mea fua. O iunite e matua faʻapitoa ma faigofie ona faʻaaoga lea e masani ona faʻaaoga e fuafua ai lipids i le fale. Mo lenei mea, e talafeagai le faʻatau o papatusi talafeagai ma laupepa mo mita taʻitasi.

O le mataupu faavae o loʻo faʻamaonia e le au suʻesuʻe e faʻavae i luga o le mea moni e faapea, a oʻo mai se mataua o le toto i se molimau faʻapitoa e tumu i fua, o le lanu o lenei fasi suiga e suia, ma o se numera e tutusa ma le fuainumera o le lipids o le maʻi e faʻaalia i luga o le eletise eletise.

Ituaiga o masini

E pei ona i ai, e mafai e le mita cholesterol ona i ai se masini eseese ma se taʻiala o le gaioiga. E le gata i lea, i le taimi nei i le maketi o gaosiga o loʻo i ai le tele o numera tele o ituaiga masini mo le maua o lipid levels. E taua le fuafua po o ai e tatau ona faʻatauina se masini mo le fuaina o le cholesterol, ma i le faʻatinoga e faigofie ona faʻaaoga ma maua ai le saʻoga saʻo.

E tusa ai ma le ituaiga o galuega, e lua ituaiga autu o loʻo faʻaaoga i aso nei - o nei:

  • Se masini e fua i le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga. O le faʻaaogaina o ia ituaiga meafaigaluega o lona taugofie ma le faʻaaogaina faigofie. E talafeagai uma mo le faʻaaogaina o le mita cholesterol ma mo le mauaina o le hemoglobin ma le suka. O masini faʻaonaponei o lenei ituaiga e saʻo lelei, ae manaʻomia le teuina ma le faʻaeteete o mea e sili ona lelei, aua a paʻi atu i le suʻega, ei ai le lamatiaga o microbes o loʻo ulufale i le reagent ma le tulaga le saʻo o le iuga.
  • Mita ma pulou palasitika. O lenei ituaiga masini e sili atu le taugata, ae o loʻo faʻaalia le sili ona saʻo.

E le gata i lea, i le taimi nei, o le mita e pei o se glucometer ma le cholesterol o le lautele ua lautele, lea e galue e fuafua i luga o molimau e tuʻuina i le masini. I lenei tulaga, o le cholesterol tester e suia le lanu lea e mafai ai ona e faʻamasino lona maualuga. O lenei iunite e le faigofie tele, e pei o le suʻega o faʻamaumauga e le o teuina saʻo, o le taunuuga e ono le saʻo.

Aʻo leʻi faʻatau se masini, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faʻapitoa o le a fesoasoani ia te oe e filifili se iunite faigofie ma aoga, maua se auala faigofie o le faʻatinoga ma talafeagai le faʻaaogaina e le matua ma le gasegase mafai ona faʻaaogaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se tagata o loʻo mafatia i le solia o le endocrin system, o se masini faʻaoga mo le fuaina o le toto toto ma le cholesterol i le fale o le a talafeagai, ma mo tagata matutua, o le a manaʻomia se masini faʻapipiʻi tele ma le faigofie o le talosaga. E le gata i lea, pe a faʻatau se masini, e tatau ona e suʻeina le tele o lenei tau poʻo le tau, ma faʻasaʻo ai foi le pa o tau ma le talafeagai o le faʻaaogaina i aso taitasi o le masini.

Faʻatonu mea tetele

I le taimi nei, e sili atu i le luasefulu ituaiga o ituaiga o masini ua faʻasaʻolotoina i luga o le maketi, ae ui i lea, o le tele o tagata gaosiga na latou maua le lauiloa tele, o ē ua manumalo i le sili atu nai lo le malologa ona o latou uiga, saʻo ma le lauiloa o le iunite. O le taua tele i le filifilia o se masini o le tau lea e faʻapipiʻi e gaosiga i masini.

O tagata sili ona lauiloa o lipid mita i aso nei o:

  • Easy Touch o se vaega faigofie, faigofie-faʻaaogaina ma mea e pei o le hemoglobin ma le glucose mita, lipids i le toto o le tagata, e fuafua i luga o le fea fasi siaki ua tuʻuina i le masini. Ua maua e le masini le lauiloa ona o lona agavaʻa ma maualuga le saʻo o taunuʻuga. O le masini ua i ai se tau talafeagai, ma ei ai foi se masini mo le faasaoina o le manatuaina o faamatalaga ma le mafai ona fesootai i se komepiuta.
  • O le faʻaogaina o le mafaufau o se mita lautele mo le siakiina o le tele o lipids, sugar and Hb i le toto o le tagata e faʻaaoga ai faʻataʻitaʻiga faapitoa. O le lelei o lenei iunite e faigofie ona faʻaaoga ma maualuga maualuga le saʻo (o le mea sese i le sailia o le aofai o le cholesterol ma lenei masini e itiiti ifo ma le 5%). E le gata i lea, o le aoga o le iunite o le vave faʻatusatusaina o le taunuʻuga ma ana galuega faatino i luga o le lau.
  • Accutrend + o se mea e faigofie ma faigofie ona maua i luga o le sao, o le gafatia e fua le suka, lipids ma lactates. O le masini a le masini e iai se fausaga faigofie, tele galuega faaopoopo, faʻapea foʻi ma ki tetele e mafai ai e tagata matutua ona faʻaaoga le masini. Ona o ona uiga lelei, o le masini e mafai ai ona e faʻasaoina le silia ma le 100 faitauga i le mafaufau o le masini, lea e mafai mulimuli ane ona gaosia i le mafaufau o le komepiuta. O lenei iunite e mafai ai e oe ona pulea galuega a le loto ma le ate i le olaga atoa.
  • Element Multi o le masini sili ona aoga, i isi mea uma, ona o lona gaioiga e mafai ai ona e fuaina le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga o le naʻo le cholesterol, ae lipoproteins foi, glucose, hemoglobin, ma le eseesega o triglycerides i tagata. O lenei mea e mafai ai e oe ona mataʻituina tulaga lelei o lou soifua maloloina i aso uma, faʻaalu na o ni nai minute.

Auala e fua ai le cholesterol

O loʻo mafaufau tagata uma i le auala e fua saʻo ai le cholesterol ina ia mafai ai ona iloa le mea tonu. Afai na e faʻatauina se masini mo le fuaina o le cholesterol i le fale, e tatau ona e faamasani ia oe lava i faatonuga mo le faʻaaogaina o le masini ina ia aloese mai le faʻaalia o le le saʻo.

Ina ia tali le fesili i le auala e siaki ai le maualuga o le lipids, e taua le iloa o se tasi fuataga, e mafai ona e faʻaaogaina le lanu lanu - o nei mea e sili ona faigofie ona faʻaaoga ma e le manaʻomia le faʻatauina o se masini faapitoa. O i latou o ni faʻataʻitaʻiga e tele lanu lanu lea o loʻo faʻataʻotoina ai faʻataʻitaʻiga, lea e taua tele i le fuafuaina o le iuga. O lenei auʻiliʻiliga e faigofie lava - ia maua le taunuʻuga e tatau ona e tuʻuina ifo se matāua i le nofoaga na tuʻuina i luga o le suʻega, ma a maeʻa ona maua se lanu, ona faʻatusatusa lea o le fua faʻatau i tau faʻatusa.

E le faigata ona e iloa le maualuga o lipids e faʻaaoga ai se masini eletonika - e fuafua ai, e tatau ona e faʻapipiʻi saʻo le fasi siaki i totonu o le iunite, ma toe faʻaoga le masini ma fetuunai pe a manaʻomia. Ona faia lea o se pupuʻu ma se vailaau faʻamalosi ma faʻaaoga le toto manaʻomia o le toto i le suʻega e faʻaofi i totonu o le mita. O le taunuuga e masani ona faʻaalia i ni nai minute. O se suʻega i le fale e talafeagai i se siosiomaga mama. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona togafitia le tamatamailima i se vaifofo o le ava poo le chlorhexidine, ia faamago ma ia na o le faia o se pupu.

O le a le mea e aafia ai le iuga

O le mita o le cholesterol i le fale o se masini talafeagai tele, ae e taua le malamalama o loʻo i ai se fuainumera tele o mea e mafai ona suia le taunuʻuga i le tasi itu poʻo le isi.

O mea taua autu e aofia ai:

  • Meaʻai le lelei mo se taimi umi ma vave ao le i faia le suʻega e mafai ona faʻaalia se ata e sili atu i tulaga faʻatagaina.
  • Le faʻaaogaina o le ava malosi ma fualaau faasaina.
  • Tatalo talu ai nei - o faʻatinoga e faia i lalo o le tolu masina aʻo leʻi siaki le suʻega o le cholesterol e mafai ona suia le mita.
  • Fua o le lipoproteins i le tulaga maualuga e faateleina ai le faitau.
  • Gaoioiga faaletino aʻo leʻi faia le suʻega.

Faatasi ai ma le le aofia ai o nei tulaga, o le maualuga o lipids i totonu o le toto e sili ona saʻo ma latalata i le taua moni mo le maʻi. O le mea lea e taua le faʻapulaʻaina o le aʻafiaga o nei mafuaaga, ina ia leai ni faafitauli ma ni faitauga le sao i le lumanaʻi.

Totoga o fuataga

O le taualumaga mo le fuafuaina o le cholesterol e faʻaaoga ai se masini eletise e pei ona taua i lalo:

  • Fufuluina ou lima i le fasimoli ma, afai e mafai, fufuluina i latou i se ie ua faʻafefiloi i se vaifofo o le chlorhexidine.
  • Tatala le suʻega ma tuʻu i totonu o le masini, e aunoa ma le paʻi i le nofoaga o le toto.
  • Tui lou tamatamailima i se vili ua leai se aoga po o se peni, ona faʻasolosolo malie lea i luga o le tamatamailima seia oʻo mai le toto.
  • Tuu le aofaiga manaʻomia o le tino i luga o le suʻega ma faʻamoemoe le taunuuga.
  • Faatusatusa fuainumera ma faailoga.

A uma ona faʻaaogaina le masini, aveese le fasi siaki ma tuu i se vaifofo o le ava po o le chlorhexidine ma lafo i totonu o se pusa otaota, ma e tatau foi ona tuu i totonu o se visepisi ona lafo loa loa lea i se lapisi lapisi poʻo le lapisi otaota ina ia aua nei tipiina oe lava.

Faʻasalaina iuga

O suʻesuʻega e faʻaalia ai e le sili atu i le 4.5 mmol / lita le lipid toto. E tatau ona amanaʻia le tausaga ole maʻi - mo se faʻataʻitaʻiga, i tagata e sili atu i le 45 tausaga le matutua, o fuainumera e manatu e faʻamalieina pe afai e oʻo atu i le 5.2 mmol / lita, ma i le matua o le sili atu ma le 55 tausaga, o le faailoga e oʻo i le 6. Faʻatupulaia o fua faatatau e manaʻomia ai fautuaga faʻapitoa ma suʻesuʻega faaopoopo.

I le faaputuputuina, e mafai ona tatou manatu o le fuaina o le cholesterol i le lalolagi nei o se gaoioiga e faigofie ma taua ae le manaomia ai asiasiga i falemaʻi ma fale suesue. I le faʻaaogaina o nei masini, e mafai ai ona e vave ma faʻatuatuaina le i ai o maʻi faʻapitoa i le tino.

Suʻega o le cholesterol i le fale.

Filifili se glucometer mo le fuaina o suka ma le cholesterol: faʻataʻitaʻiga lauiloa ma o latou tau

O le ola ma le maʻisuka e faigata tele i nisi o taimi, o lea o vailaau o loʻo taumafai e fausia se mea e faigofie ai.

Faatasi ai ma isi tulafono taua, e manaomia e siama ona mataʻituina le maualuga o le suka, ma o nisi taimi o isi faailoilo i le toto.

Mo lenei mea, na faia ai se masini multifunctional faapitoa - o se glucometer mo le fua o le suka ma le cholesterol.

E faʻafefea ona galue le mita o le glucose toto e fua ai le toto suka, cholesterol ma le hemoglobin?

O le mataupu faavae o le faatinoga o le glucometer mo le fuaina o le hemoglobin, suka ma le cholesterol i le toto e tutusa. Pau lava le mea e ese mai ai le manaʻomia ona faʻaaoga vaega eseese o suʻega.

Aʻo leʻi amataina le faʻagasologa, e tatau ona e mautinoa o loʻo galue le masini faaeletonika i le sao e mafai ai.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaaoga se vaega itiiti o se fofo faʻafoe i le suʻega, lea e aofia ai ma soʻo se mita. Ona tatau ai lea ona faʻamaonia faʻamatalaga na maua mai faʻamaonia aoga, lea e masani ona faʻaalia i luga o le afifi. Mo ituaiga uma o suʻesuʻega, e tatau ona faʻavasega ese.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le mita:

  • I le faia o se faaiuga i le ituaiga o siakiina, e tatau ona filifili le suʻega talafeagai talafeagai. A maeʻa ona aveeseina mai le mataupu, e tatau ona faʻaoga i le mita,
  • o le isi laasaga o le tuʻuina lea o se nila (lancet) i totonu o le peni peni ma filifili le loloto o le papa,
  • e tatau ona faʻalatalata le masini i le alofilima (e masani lava o le ogatotonu) o le tamatamailima ma taʻalo ai le faʻaoso.
  • pe a uma ona faia le pupuʻu, e tatau ona faʻaaoga se mataua o le toto i luga o le vaega o le suʻega,
  • A maeʻa ona faia uma gaioiga talafeagai, o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini. O le taimi mo le fuafuaina o le faʻaaliga e mafai ona ese i luga o glucometers eseese.

O tulafono faavae e tatau ona mulimulitaia aʻo lei faia ni fua o le kulukose ma le cholesterol:

  • Muamua lava, e tatau ona siaki le saʻo o faitauga e faʻaaoga ai le fofo faʻafoe,
  • afai e faʻatuatuaina ia faitauga, e mafai ona e faʻateleina fua,
  • tasi le laina siaki ua fuafuaina mo na o le tasi le fua,
  • tasi le nila e le mafai ona faʻaaogaina e tagata eseese.

Faʻamanuiaga o Faufautua o Multifunction

O le mita o se masini lea e matua faafaigofieina ai le ola o le maʻisuka ma, i le mataupu faavae, oi latou e manaomia le pulea o faailoga eseese.

I le amataga, sa na o le galuega o le fuafuaina o le kulukose i totonu o le toto, ae o le atinaʻeina o tekinolosi ua faaleleia. O le taimi nei i luga o le maketi o loʻo i ai faʻamatalaga multifunctional e mafai ai e oe ona fuaina ni faailoilo i le taimi e tasi.

O o latou tulaga taua e aofia ai:

  • le mafai ona pulea le maʻi o soʻo se faailo i le toto ma tali atu i suiga i se taimi talafeagai. O lenei mea o le a fesoasoani e puipuia le tele o faʻalavelave, e aʻafia ai i latou e avea ma faʻaosoosoga o le taʻavale ma le osofaʻi o le fatu,
  • faʻatasi ai ma le atinaʻeina o vailaau ma le oʻo mai o nei masini, e le toe manaʻomia se suʻesuʻega faifai pea i falemaʻi, e mafai ona e faia uma fua talafeagai ile fale,
  • le mafai gafatia fua faʻataʻitaʻiga i se masini e tasi e faʻaaoga ai fasi pepa o suʻega,
  • faigofie ona faʻaaogaina
  • taimi faʻapolopolo.

O le glucometer o se masini lea ua mamanuina e fua ai le kulukose, cholesterol ma isi faailoilo (e fuafua i le galuega) i totonu o le toto i le fale. E faigofie ona faʻaaogaina, fetaui ma fetaui lelei.

O le mea lea, o lenei masini e mafai ona feaveaʻi faʻatasi ma oe, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se fusi poʻo se taga masani masani.

O le pusa faʻatulagaina e aofia ai:

  • le masini lava ia
  • se ufiufi mo le teuina o le mita, faʻapea foʻi ma le uuina o se fusi poʻo totonu o se ato,
  • se penisini faʻapitoa, tusitusi faʻapitoa mo punch ma auiliiliga
  • fasi siaki mo fua. Atonu latou te eseese e faʻalagolago i le ituaiga mita. O a latou fuainumera e ono fesuisuiaʻi,
  • se seti o nila (lancets) talafeagai mo le tatui,
  • suavai faʻaaoga e faʻaaogaina ai le meafaigaluega,
  • tusi lesona.

EasyTouch GCHb / GC / GCU (Bioptik)

O Faʻamatalaga faigofie EasyTouch o loʻo i ai i le taugofie ona o le tau maualalo. E le gata i lea, latou te le maualalo le lelei i isi.

O mea taua o le polokalama EasyTouch e aofia ai:

  • tau maualalo
  • saʻo atoatoa o fuataga i le tausisia o faatonuga uma,
  • vave saoasaoa o le masini,
  • o le manatuaina faʻamanatu e aofia ai le 200 faʻasaʻoga o suʻega.

Vaega Taua:

  • O le a avanoa iʻuga pe a uma le 6 sekone.
  • manatuaga masini e 200 fua,
  • mamafa mamafa - 59 kalama,
  • o le malosiaga o le 2 AAA maa, volve 1.5V.

E tatau ona manatua o le masini e manaʻomia le faʻatau o suʻega e fuafua ai le maualuga o le kulukose, faʻapea foi ona faʻatau eseese mo le cholesterol ma le hemoglobin.

AccuTrend Plus

I le faʻaaogaina o lenei masini, e mafai ona siaki vave ma vave le maualuga o le toto toto, ma cholesterol, triglycerides ma le lactate. O le taimi faʻatino e 12 sekone.

Glucometer AccuTrend Plus

Faamanuiaga autu:

  • manatuaina mea masini 100 suega suega,
  • faigofie ona faʻaaogaina le masini.

AccuTrend Plus o se masini maualuga maualuga e mafai ona fesootai i se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaoga ai le pusa infrared.

O le masini ua faʻapipiʻiina ia maʻa AAA e fa o se punavai eletise.

Faʻasalaga

O lenei masini na maua ai le lauiloa tele i tagata matutua, talu ai o loʻo i ai le lautele o le matapiuta ma faʻamaumauga o lo o faʻaalia i le lolomi tele.

O le pusa e aofia ai lalaga, lea e tatau ai ina ia tuia se tamatamailima e aunoa ma se tiga. Ma o le tasi sina mataua o le toto o le a lava lea e iloa ai le maualuga o suka, triglycerides ma le cholesterol i totonu o le toto.

Mai le 5 i le 30 sekone ua lava mo le masini e fuafua ai le iuga.

O mea taua e aofia ai:

  • maualalo mea sese
  • multifunctionality
  • aupito maualalo o le toto e fuafua ai le taunuuga,
  • teuina o le sili atu i le 500 fua lata mai,
  • le gafatia e fesiitai faʻamatalaga i se PC,
  • tele lapoa ma tele tusitusiga.

Wellion luna duo

O lenei masini ua fuafuaina mo le fuaina e le gata o le maualuga o le suka i le toto o le tagata, ae o le cholesterol foi. Wellion LUNA Duo e faigofie lava ona pulea ma faʻatusatusa.

Glucometer Wellion LUNA Duo

O le faʻaaliga e lautele ma faigofie ona faʻaaogaina. O faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma lana fesoasoani e vave ona faia ina ia iloa ai le maualuga o le cholesterol e 26 sekone, ma le suka - 5.

O le mita e gaosia i ni lanu eseese se fa, e faʻapipiʻi vave i le 10 suʻega o suʻega. O le mana manatuaina o Wellion LUNA Duo e tele, o le 360 ​​o fua o le kulukose ma le 50 - cholesterol.

O le fea mita e faʻatau mo le faʻaaogaina o le fale?

O le faʻatauina o se fuataga i o tatou taimi e faigofie lava, talu ai e tele faleoloa i luga o le initaneti ma falemaʻi pe a faʻatau atu e aunoa ma se faʻamaumauga. Ae ui i lea, aʻo lei faatauina mai e tatau ona suʻesuʻe ma le totoa ona meatotino.

O mea e tatau ona e gauai i:

  • faʻamatalaga faʻapitoa
  • faʻamaoniga
  • tulaga lelei o le gaosi oloa,
  • e tatau ona faigofie le faʻaogaina o le masini,
  • Faʻamaumauga o le tautua tautua i totonu o le taulaga o le a faʻatau ai le masini,
  • o le i ai o se laupepa ma se suʻega i totonu o le pusa.

A maeʻa le faʻatauina o le masini, e tatau ona siakiina mo le sao atoatoa, o se tulafono faʻapitoa foi lea ao lei faʻaaoga muamua.

E fautuaina le tuʻuina atu o le fiafia i se glucometer ma le faʻaogaina faʻamaʻiina o se fasi siaki.

Tau faʻaalu

E taua le iloa! Faʻafitauli i le maualuga o le suka i le gasologa o le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, ulia, gangrene ma faʻamaʻi pipisi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

Tau o faʻataʻitaʻiga lauiloa:

  • EasyTouch GCHb / GC / GCU (Bioptik) - e mafai ona suia le tau mai le 3,500 i le 5,000 rubles,
  • AccuTrend Plus - mai le 8,000 i le 10,000 ruble,
  • MultiCare-in - mai le 3,500 i le 4,500 ruʻu,
  • Wellion LUNA Duo - mai le 2500 i le 3500 rubles.

O tagata e tele naua ni faʻamatalaga e uiga i le faatauina mai o glucometers.

I le avea ai o se tulafono, latou te tuʻuina atu le faʻamoemoe i tau sili atu taugata ina ia faʻamautinoa le lelei aupito sili ona lelei, faʻagasologa umi o le masini, faigofie ma faʻamaoni o le taunuʻuga.

E sili ona lauiloa o le AccuTrend Plus.. Peitai, e tatau ona manatua i le mafaufau afai e taugata le masini, ona tutusa lea o le suʻega o le suʻega.

Ma o le a latou manaʻomia le faʻatauina i taimi uma. E le gata i lea, o le maʻisuka e fautuaina malosi lava le filifilia o masini multifunctional, ma o le mea mulimuli e le tatau ona e faia lenei mea.

O faʻataʻitaʻiga maualalo ma le taugofie, e mafai ona maua ai ni fua le saʻo, lea i le faaiuga e mafai ona afaina ai le soifua maloloina.

Vaaiga lautele i le EasyTouch mulukulukose multifunctional glucose, cholesterol ma le siakiina ole hemoglobin:

O le mita o se masini faʻapitoa mo maʻisuka uma. Ae maise lava pe afai o loʻo i ai le galuega o le fuafuaina o mea e aofia ai le gaʻo, ae o le cholesterol, faʻapea foʻi ma isi faailo. Pe a filifilia, e aoga le tuʻuina atu o mea e fiafia i ai tonu i na ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia ni fuataga i le taimi e tasi.

Aiga Cholesterol Meter

O le masini e faʻaaogaina le glucometer e masani i le toʻatele, ona o le mafai ona fuaina le maualuga o le suka i le toto e aunoa ma le tuua o le fale.

I aso nei, e mafai ona faaopoopoina e se suʻelaʻau o le cholesterol, lea o le a taua tele i olaga o tagata e tele faʻamaʻi tuga.

O le faʻatauina o le masini e avea ma se fofo lelei, aua e le maua e tagata uma le avanoa e asiasi ai i le falemaʻi maʻi ma suʻe suʻega, ma e tatau ona mataʻituina le maualuga o le cholesterol.

O le a le mea e tatau ona avea ma mita cholesterol?

O gaʻo: o le atuatuvale, muso ma le fesoʻotaʻiga o loʻo aofia ai le 120 g, ma e tusa ma le 20 g o le cholesterol faʻamaonia ma aoga, o le mea faʻamalosi (ava malosi: monoatomic cyclic monounsaturated), e ave i totoga e ala ile toto.

O le steroid aoga e aofia ai le tuufaatasiga o le maualuga o le lipids, lipine leaga - maualalo.

O le maualuga o le cholesterol maualalo i totonu o le toto e mautinoa lava e tau atu ai i le faaleagaina o vaʻa gataifale ma faʻamaʻi tuga: atherosclerosis, fatu fatu, stroke, angina pectoris.

Ina ia aua le lamatia oe lava ma le soifua maloloina o ē pele ia te oe, ia fai se taimi talafeagai e faʻamaonia ai le "mea leaga" i le toto, e tatau ona e filifilia se masini mo le fuaina o le cholesterol i le fale mo le aiga.

Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻaauau pea ona faʻamalositino i le fale ae le o le taimi e alu ai i falemaʻi ma faʻatali faʻatasi ma se fomaʻi ma / poʻo se tausi fale suesue mo le foai toto mai se vein.

O sauniuniga muamua mo foai toto e le aofia ai foi: mulimuli i se taumafa malosi, e le aofia ai le kofe ma le lauti mai le meaai. O le taunuuga o se suʻega o le cholesterol ile fale e mafai ona maua ile tasi i le lua minute.

E taua le iloa. I le gasologa o le aso, 1 g o le ava malosi e faʻapipiʻiina i totoga taua: o le ate (50%), o le iniseti, o le tamaʻi fafine ma le cortex adrenal. Faʻatauga: fuamoa moa, meaʻai, faiʻai, ate, caviar, susu, pata e mafai ona sau - 0.3-0.5 kalama. I totonu o masini ma okeni, e maua i le saolotoga pe i foliga o esters ma gaʻo gaʻo: oleic, linoleic ma isi.

I totonu o le toto o loʻo i ai se faʻagasologa o le synthesizing lipoproteins le maualalo (LDL), latou te felauaiga le cholesterol mai le ate i tisipene. O le faʻasologa o le lipoproteins maualuga (HDL) e tupu i totonu o masini o le inumaga ma le ate i le tulaga laugatasi ma faʻapipiʻi atu ai lenei mea vevela mai le tino i le ate.

Talu ai ona o le tausisia o tulafono a le fomaʻi ma le mataʻituina ma le maualuga o le cholesterol, o maʻi matuia e mafai ona faʻaumatia ma e mafai ona faʻaleleia lou lava olaga lelei.

O a masini e te manaʻomia e faʻatau?

O se meafaigaluega fale mo le fuafuaina o le filifili o le cholesterol e le o se mea taugata ma e tatau ona:

  • multifunctional ma fuafua, pei o se glucometer, suka, hemoglobin, ma: triglycerides, ketones, maualuga ma le maualalo lipoproteins, creatinine,
  • saʻo ma faʻatusatusa - mo le tauaveina i totonu o se tamaʻi taga lima,
  • e le mafai ona toilalo i le taimi o se pau, lea e tupu i tagata ei ai manaoga faʻapitoa,
  • faʻatasi ai ma se faletusi faʻa-eletoroni e fausia i luga o le faʻaogaina o fuataga i le "manatua".

O le mita cholesterol e tatau ona faʻapipiʻiina i:

  • Faatonuga mo le masini
  • fesuiaiga o fuataga, ua ufiufiina i vailaau e maua mai ai se taunuuga sili ona saʻo,
  • lancets mo le pa'ū o le paʻu o le tamailima ma le fetuunaiga o lona loloto.

A maeʻa le paʻu o le paʻu i luga o le tamatamailima, ona lafoina lea o le pa'ū toto i le vaega o le suʻega. O se taunuuga o le faʻafoʻi o vailaʻau faʻasolosolo ma le toto, fuainumera i millimoles i le lita, poʻo le milligrams per deciliter, o le a faʻaalia i luga ole laupepa.

Afai o le masini e i ai se pusa palasitika i totonu o le pusa, ona sili atu lea ona tau, ae sili atu ona talafeagai mo tagata matutua ona o le faigofie ona taulimaina. Afai e leai se manaʻoga e suia ia maa ona o le tele o galuega tauave, ona sili atu lea ona faigofie le faʻaaogaina o se mea e mafai ona faʻaaogaina, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta ma meafaigaluega i le lomitusi.

Mita mita XC

O meafaifaʻaili e multifunctional e fai ai le fuaina o le cholesterol e faʻaaogaina e le millet:

  1. Easy Touch (Easy Touch), MultiCare-in, Accutrend Plus (Accutrend Plus). E faigofie ona faʻaaogaina masini, latou te matua maaleale. E tolu ituaiga o suʻega mo le Easy Touch e mafai ai ona taofiofia le faʻamalosia o le cholesterol, glucose ma le hemoglobin. O le MultiCare-in multi-parameter analyzer e siaki le maualuga o cholesterol, triglycerides ma glucose. I le faaopoopo atu i faʻasalalauga o loʻo i luga, e mafai e le suʻega suʻesuʻe o le biochemistry a Accutrend Plus ona fuafua le lactate o le toto. O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i le mataʻitipi LCD, aua o le masini e faigofie ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta. O nei au suʻesuega ua faʻapipiʻiina mo le 100 fuataga.
  2. CardioChek ma CardioChek PA mai Polymer Technology System (PTS, ISA). O i latou o ni mea e faʻapitoa ai mea faʻapitoa o meaola o le toto. Vali o suʻega (e 10 ituaiga) mo se tasi auʻiliʻiliga o le a faʻaalia ai se tasi poʻo le 2-4-7 matāʻupu. Pipettes-tufatufa (faatasi ai ma le faʻavasegaina ile volumita), ave sina mataʻu mai le tamatamai lima ma tuʻu le suʻega.

O ai e manaʻomia se mita cholesterol?

O se meafaigaluega mo kite fesoasoani muamua e faapitoa lava le talafeagai mo tagata o loʻo aʻafia ina ia matua gasegase ona o aʻafiaga o le maualuga o le maualuga o le lipid tuufaatasia ma le faʻaogaina o vaʻa toto. O le vaega aʻafia e aofia ai tagata e:

  • oona, mamafa tele ona o le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo ma falai, ava malosi, keke ma falaoa ma kulimi,
  • cardiovascular diseases, e aofia ai i latou ua uma ona oʻo i ai: faʻamaʻi o le fatu, fatu fatu poʻo le taʻavale,
  • faʻafitauli faʻaleagamoni, e aofia ai le maʻisuka,
  • faailoga o le anemia ma le hypercholesterolemia,
  • tausaga matua
  • o se genis predisposition i le maualuga o le cholesterol maualuga i le tino,
  • faʻamaumauga na faʻamaufaʻailogaina muamua o faʻamaoniga masani o lipoproteins maualalo maualalo ma maualuga ma triglycerides.

E tusa ai ma tagata atamamai, o tagata uma faʻaonapo nei i le maeʻa o le 25-30 tausaga e manaʻomia le fuaina o le cholesterol e fesoʻotaʻi ma se suiga i le lelei o mea taumafa ma meaʻai.

E taua le iloa. I suʻesuʻega falesuesue, 5.2 mmol / L (200 mg / dL) poʻo le laʻititi ifo e manatu o le masani o le cholesterol matutua.

I le lamatiaga o tagata ei ai faailoga o le 5.2-6.0 mmol / l (200-240 mg / dl).

O le Hypercholesterolemia o le malosi tele e maua i faailoga o le 6.0-8 mmol / l (240-300 mg / dl), o le malosi o le tino e maua i faailoga o le sili atu ma le 8 mmol / l (> 300 mg / dl).

Afai e sili atu le 5.2 mmol / L, e tatau ona fua le vaega o le LDL ua aofia i lenei fuainumera. E faʻaaogaina e le fale suʻesuʻe le fua o le Frivald pe a fua le maualuga o triglycerides ma le HDL i totonu o le toto. Mo tagata, o le masani o le LDL o loʻo faʻaalia - 2.3-4.8 mmol / L, mo fafine - 2.0 - 4.5 mmol / L.

Mo le fuaina o le cholesterol ma se mita feaveai i totonu o se siosiomaga o fale, o le masani ai o faitauga falesuesue o le a avea o se taʻiala taua. E tusa ai ma taunuʻuga o le auʻiliʻiliga, e mafai ona e faʻamalamalamaina le malosi o le faʻaogaina o le steroid ma le suka i le toto ma maua ai se togafitiga togafitiga mai le fomaʻi ma fautuaga mo le faʻaitiitia o tau maualalo.

O le a le mita cholesterol mo?

O le masini mo le fuaina o le toto cholesterol o se tagata suʻesuʻe faʻapitoa o meaola e galulue faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga faapitoa. E manaʻomia na o le 1 le mata o le toto. E faʻaaogaina i se fasi siaki, lea e faʻaopopo i le mita cholesterol. A maeʻa sina taimi puupuu, o le taunuuga e faʻaalia. I nisi tulaga, o le suʻega o le cholesterol e faia e faʻaaoga ai se pu.

O le mea lea, o le masini mo le fuaina o le cholesterol ua mamanuina ina ia vave ona fuafuaina le aofaʻi o mea o loʻo iai i le tino. O lenei faʻatonuga e tatau ai:

  • tagata e iai le fatu ma maʻi faʻapitoa,
  • i le taimi o faaletonu o le hormonal,
  • faatasi ai ma uiga leaga leaga,
  • mamafa tele.

E tatau ona i ai se masini i le matua. I le avea ai o se tulafono, e fautuaina e fomaʻi le teuina o meafaigaluega i le mavae ai o le 30 tausaga. O se maualuga o mea o le vailaau e mafai ona oʻo atu ai i le fatu, faʻamaʻi, fatuga o le fatu ma isi maʻi. O le mafuaaga lena e tatau ai ona mataʻituina lou soifua maloloina.

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o ituaiga meafaigaluega e mafai ai ona siaki le cholesterol i le fale. Aʻo leʻi faʻatau, e tatau ona faʻatusatusa ia faʻataʻitaʻiga, filifilia mo oe lava le filifiliga sili ona talafeagai.

Le masini saʻo

A filifilia se masini, e fautuaina e mafaufau i vaega nei:

  1. Le saʻo o taunuuga. O le maualuga o le fua, o le lelei. O le sese o le masini o loʻo faʻaalia i le tusifolau o le masini.
  2. Faʻamau. O laʻititi laʻitiiti e sili atu ona faigofie le faʻaogaina o le masini. E le gata foi i faafitauli e tulai mai i taimi o le teuina ma le felauaiga
  3. E le aoga le faʻaaogaina mo tagata matutua. E tatau foi ona maitauina o le tele o filifiliga ma galuega, o le maualuga atu lea o le faʻaaogaina o le masini.
  4. Vaevaega i se seti - elemene talafeagai mo fuataga. E le gata i lea, o le maketi faʻaonaponei ua ofoina atu ni faʻataʻitaʻiga, ae le o pusi sikolasipi o loʻo i ai se pusa palasiti. O se auʻiliʻili mo le fuafuaina o le cholesterol o le a itiiti sona tau, ae sili atu ona faigofie ona faʻaaogaina.
  5. Faamau fua fua i le mafaufau. O le faʻatinoga o loʻo i ai le malosi e faʻasaoina ai iuga mo fuainumera. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona fesoʻotaʻi i se komepiuta e lolomi ai faʻamaumauga.
  6. O le i ai o laupepa mo le faʻasalaina o se tamailima. O le elemene e mafai ai e oe ona fetuutuunai le loloto o le pipisi, faʻaititia le tiga.
  7. Faʻatau E sili atu le faʻatau o faʻataʻitaʻiga o mamanu lauiloa ua faʻamaonia lo latou aoga. E talitutusa foi le taua o le maua o nofoaga autu i le taulaga.

O suʻega o le cholesterol multifunctional e mafai ona fuaina uma le hemoglobin ma le toto kulukose.

Le tele o mea lauiloa

E fautuaina e faʻatau mita mo le fuaina o le toto cholesterol i mea faʻapitoa: falemaʻi, falemaʻi, ma isi. O masini nei e sili ona lauiloa i le faitau aofaʻi:

  1. Faʻamataʻu faigofie. E faʻaaogaina se masini multifunctional e le gata mo le fuaina o le cholesterol, ae o le kulukose ma le hemoglobin. O le fuafuaina o le maualuga o mea o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai fasi siaki. O faʻamaumauga uma lava o loʻo faamaumauina i le manatuaina o masini, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi fuainumera ma faia ai filifiliga saʻo i le tausia o se soifua maloloina lelei. O le saʻo ole masini e itiiti ifo ma le 5%. E mafai ona fesootai i se komepiuta.
  2. Faʻasalaga. O se masini multifunctional e fuafua ai cholesterol, hemoglobin ma triglycerides. O le pusa faʻapipiʻi e aofia ai ni faʻataʻitaʻiga, se vaʻaia faapitoa, se faʻailoga mo le puncture. E faapefea ona fua le cholesterol, glucose ma le hemoglobin? Pau lava lou manaʻo e tui lou tamatamailima, faʻaaoga se mataʻu o le toto i le suʻega suʻega poʻo le pu. A maeʻa ni nai sekone, ona faʻaalia lea o le auiliiliga.
  3. Accutrend +. O le isi ituaiga o meaola o loʻo faʻaaogaina e pulea ai le plasma cholesterol ma lactate. O le masini masini e mafai ai ona e teuina i le 110 faitauga. E fesoʻotaʻi le masini i se PC ma mafai ai e oe ona lolomi lau fua. O le mataituina faifai pea o mea eseese i le toto e fesoasoani e aloese mai le tele o faafitauli.
  4. Element Multi. O lenei masini e fuaina ai ni faailoilo i le taimi e tasi: o le maualuga o le cholesterol, glucose, triglycerides ma lipoproteins maualalo ma maualuga. O le faʻamatalaga mulimuli e taua foi pe a mataʻituina lou lava soifua maloloina.

Vaega o le suʻega

O fua o le Cholesterol i le fale e faigofie ona fuaina i le au suʻeina.Ae ina ia maua le sao sili ona lelei, e tatau ona e fua saʻo:

  1. E fautuaina le fua i le taeao ao leʻi 'ai. O le aso muamua o fua, o le ava ma le kofe e tatau ona vavae ese mai le taumafataga.
  2. Aʻo leʻi fufulu lima e tatau ona mulumulu lelei i le fasimoli ma le vai, solo. E fautuaina e lulu le lima mai le tamatamailima o le a ave ai le mea.
  3. Ona fesuiaʻi lea o le masini, e faʻapipiʻi se fasi siaki, e tuʻi se tamatamailima. O le mataʻu o le toto e tuʻuina i luga o se fasi siaki poʻo se pu faapitoa. A maeʻa se taimi (fuafua i le masini, e mafai ona suia le taimi faʻatulagaina mai le 10-15 sekone i le 2-3 minute), o le masini e faʻaalia le iuga i luga o le mata.

O le faia o lenei auala, o le mita o le a tuuina mai ai sao saʻo.

O le mea lea, o le puleaina o toto o le cholesterol toto o le a fesoasoani e aveesea le tele o faafitauli ma tausia le soifua maloloina. Ma o se masini faʻapitoa e mafai ai e oe ona mataʻituina mea o loʻo i totonu o le vailaau ina ia mafai ai ona faia ni metotia taua i le taimi i le tulaga o soliga.

Aotelega o masini mo le fuaina o le toto cholesterol i le fale

E manaʻomia e le tagata ona faʻamautinoa le taua masani o le cholesterol i le toto.

O se isi filifiliga i nisi o suʻega suʻega o ni faʻavave vave faʻaaogaina faʻaaoga i le fale.

Latou te faatagaina oe e maua ni faʻamatalaga i ni nai minute. O loʻo faʻataunuʻuina e faʻaaoga ai tagata suʻe suʻega.

Aisea e tatau ai se suega talafeagai?

O le faʻamoemoeina o le maualuga o le cholesterol e taua mo tagata gasegase o loo lamatia. O nei mea e aofia ai pathologies cardiovascular, maʻi o le maʻisuka, faʻamaʻi o le ate / fatugao, lauroid gland. E taua foi i fuafaatatau e pulea ai togafitiga faasaina ua faatonuina.

Faatasi ai ma le faateleina o le cholesterol, o pepa o loo i luga o puipui o toto toto. E mafua ai ona vavalalata la latou kilia. O aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi o fatu, fatu / strokes, atherosclerosis ua faʻalauteleina. E masani lava, o se faʻalautelega faʻaalia e iloa pe a iloa se togafitiga faʻapitoa.

E toʻatele e le pasi atu i togafitiga puipuia ona o le le lava o le taimi, le naunau e asiasi i falemaʻi e le talafeagai. O se masini mo le fuaina o le cholesterol i ia tulaga o le a avea ma fofo sili ona lelei. O le a mafai ai e oe ona mataitu le faatinoga i se taimi talafeagai ma puipuia ai se taufaamatau.

O ai e tatau ona faʻatau se suʻega toto toto:

  • tagata matutua matutua
  • tagata e maua i le maʻi fatu
  • mamafa tele
  • tagata e maua i faʻamaʻi fatu
  • gasegase e maua i le maʻisuka
  • i le i ai o le hypercholesterolemia,
  • ma faʻamaʻi ate.

-Matau e uiga i cholesterol ma le auala e faʻaitiitia ai:

E faʻapefea ona filifili se mita?

O le filifiliga o se cholesterometer e amata i se iloiloga o ona tomai ma mea faigaluega.

A e faʻatau le masini, e tatau ona e gauai i manatu nei:

  1. Faʻafaigofie ma faigofie ona faʻaoga - o le lavelave o le pulega e faʻalavelaveina ai suʻesuʻega mo tagata matutua.
  2. Faʻalagolago i le kamupanī - o loʻo sili atu ona lauiloa faʻamaonia ma le saʻo.
  3. Faʻamatalaga - faʻalogo lelei i le saoasaoa o suʻesuʻega, o le i ai o le mafaufau, o se pusa palasitika.
  4. Fausia le lelei - e amanaʻia le faʻaalia, faʻapotopotoina, lelei o le palasitika.
  5. Faiga o mea - iinei o le autu autu e faia e le tagata e fiafia iai.
  6. Talosaga - e aofia ai le maua o se tusi faʻamaonia, o lona tulaga ma le nofoaga o le nofoaga lata ane auaunaga.
  7. Le tau o le masini ma mea taumafa.
  8. O se faʻamatalaga manino - o lenei mea e sili ona moni mo tagata matutua e faigata ona faʻatautaia ni faʻafouga faʻainisinia.

Pe a filifilia se tagata faʻatau e tatau ona faʻaititia le tau ma le lelei faʻatino. O le faʻatuatuaina o le faʻataʻitaʻiga ua faʻamoemoeina e le gata i le faʻaogaina o totonu (software ma auʻiliʻiliga), ae faʻapea foi i le lelei o le faʻapotopotoga, faʻatauga.

E le tatau ona e faʻatau le masini sili ona taugofie, e le tatau foi ona e solomuli i soona fai ma faatau mai le tau sili ona taugata. Muamua, e sili atu le mafaufau i tulaga o loʻo taʻua i luga. E taua le amanaʻiaina e le gata o le tau o le masini ma mea e faʻaaogaina, ae faʻapea foi le i ai o le pito i tua i vaega o le faʻatau.

O le peni tui i le masini mo nisi tagata faʻaoga o le a avea ma mea e ave i ai le faamuamua. E mafai ai e oe ona fetuutuunai le loloto o le pipisi, e mafai ai ona e faaitiitia le tiga. A o le mauaina, e aoga le iloilo pe o le a faʻaaoga uma galuega a lenei mamanu. Afai e leai se mea e tatau ona suʻesuʻeina soʻo se suʻesuʻega faʻaopopo, ole aiseā e sili atu ai?

Manatua! E le gata o le lelei o mea ma faʻapotopotoga e taʻalo ai, ae faʻapea foʻi le taʻaloga. I le noatia ma le fai fuafua i tulafono ua faʻamaonia i totonu o faatonuga, e mafai ona faʻamautinoa le faʻaaogaina o le masini mo le tele o tausaga.

I aso nei, o suʻega suʻega a le fale e tuʻuina atu i le tagata faʻapitoa le tele o tulaga lelei nai lo suʻesuʻega masani.

O vaega lelei e aofia ai:

  • taunuuga vave - e maua e le tagata maʻi se tali i ni nai minute,
  • faigofie o le faʻaogaina - e le manaʻomia ni tomai faapitoa ma malamalama,
  • talafeagai - suʻesuʻega e mafai ona faʻatinoina i soʻo se taimi i le siosiomaga o le fale.

O mea taua le lelei e lua ia. Muamua, o le masini e le o taimi uma e maua ai sao saʻo. E ono eseese faʻamatalaga e tusa ma le 10%. O le mea lona lua - e manaʻomia pea ona e faʻatau faʻataʻitaʻiga.

Faʻafefea ona faʻatulaga le masini?

O se cholesterometer e galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi o se glucometer. I fafo atu, o le masini e pei o se masini feaveaʻi o le kopi tuai, naʻo le tele o le televise. O le fuataga tutusa e 10 cm-7 cm-2 cm. E i ai le tele o kulini, e fuafua i le faʻataʻitaʻiga, i le pito i lalo o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga mo se faʻamaufaʻailoga.

O vaega autu o le masini o se pusa palasiteni, o le pusa o le pule i le ituaiga o faamau, o se mata. I totonu o le masini o loʻo i ai se puʻupuʻu mo maʻa, o se suʻega o le suiga o le bioelectrochimium, i nisi o faʻataʻitaʻiga - o se failauga, o se faʻamalama.

O le masini e faʻaaogaina faʻatasi ma mea taumafa. O faʻataʻitaʻiga taʻitasi, e pei o se tulafono, e aofia ai se seti o faʻataʻitaʻiga, se seti o faʻailoga, se puʻupuʻu, se 'eleʻele faʻasologa (e le o faʻataʻitaʻiga uma), faʻaopoopoga - o se faʻavaa ma se tusi faʻaaoga.

Manatua! O le mea autu, o tagata uma gaosi oloa e maua ai ni tulaga tulaga ese e fetaui mo masini o se ituaiga ituaiga.

O mea sili ona lauiloa - o se aotelega puupuu

I le taimi nei, ua maua ai e le maketi ni faʻataʻitaʻiga se fa o le suʻeina o toto. E aofia ai le EasyTouch GcHb, Accutrend Plus, CardioChek pa, MultiCare-in.

Faatasi ai ma mea masani - o masini uma e fuaina ai le suka ma le cholesterol, e fuafua i le ata faataitai, faaopoopo triglycerides, HDL, hemoglobin, lactate, ketones o loo suesueina. E filifilia e le tagata le masini manaʻoina, ia amanaʻia le manaʻomia mo se suʻesuʻega maʻoti.

EasyTouch GcHb

EasyTouch GcHb o se tagata suʻesuʻe faʻapitoa e siakiina le siakiina o le 3 faʻamau. E le gata naʻo le cholesterol, ae o le kulukose ma le hemoglobin.

O le filifiliga aupito sili lea mo suʻesuʻega i fale, e faʻaaoga foi i falemaʻi. Faamoemoega: naunautaiga o le hypercholesterolemia, anemia, pulea o suka.

O le tagata suʻesuʻe e faia i le paʻu paʻepaʻe pa'ō, o loʻo i ai ni mea lelei ma se laupepa lapoa. I lalo o taumatau e lua ni ki laiti e pulea.

E talafeagai mo tausaga uma - faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ona e pulea le faatinoga o tagata taitoatasi o le aiga. E tatau i le tagata faʻaoga ona faia fua e amanaʻiaina ai tulafono mo le tumama ma le saogalemu.

EasyTouch GcHb faʻamaumauga:

  • lapisi (cm) - 8.8 / 6.4 / 2.2,
  • masini (g) - 60,
  • fuataga o fua - 50, 59, 200 (cholesterol, hemoglobin, glucose),
  • le voluma o le mea suʻesuʻe - 15, 6, 0.8 (cholesterol, hemoglobin, glucose),
  • taimi o taualumaga - 3 min, 6 s, 6 s (cholesterol, hemoglobin, glucose).

Ole tau ole EasyTouch GcHb e 4700 rubles.

Mo faailoilo taʻitasi, o suʻega suʻega faapitoa e faʻamoemoe. Aʻo leʻi suʻeina le kulūkose, faʻaaoga na o EasyTouch glucose, mo cholesterol - na o EasyTouch cholesterol tapes, hemoglobin - EasyTouch hemoglobin tapes. Afai e le mautonu pe faʻapipiʻiina le vaega o le suʻega e se isi kamupani, o le a le faʻatuatuaina taunuuga.

Na faatauina e loʻu tinamatua se masini mo se suesuega auiliili, ina ia le alu i taimi uma i le falemai. I le taimi nei e mafai ona e filifili e le gata o le suka, ae o le cholesterol ma le hemoglobin. Mo tagata matutua, i se tulaga lautele, o se mea e sili ona taua. E tautala lelei Tinamatua e uiga i lenei masini, o lana tala lea, e matua faigofie ma sao.

Romanova Alexandra, 31 tausaga, St. Petersburg

Accutrend faaopoopo

Accutrend Plus o se tagata suʻesuʻe suʻega mai se tagata gaosi Siamani. E faʻatatau ai mea nei e ala i le toto capillary: cholesterol, sugar, triglycerides, lactate. Ua fuafuaina e fuafua ai le hypercholesterolemia ma le lipid metabolism maʻi, e pulea ai le maualuga o le suka.

O le masini e faia i palasitiʻe paʻepaʻe ma se sulu samasama i luga o le pito i luma. E i ai le fuainumera o le laufanua e tusa ai ma le aofaiga atoa, i lalo ifo o le 2 pule e pulea.

O le tagata suʻesuʻe e tele lona lapopoa - o lona umi e oʻo i le 15 cm. O le manatuaina mo 400 fuataga ua fausia i le Accutrend Plus. Manaomia le faʻavasegaina aʻo lei faʻaaogaina.

Mo suʻega taʻitasi, ua faʻamoemoeina se ituaiga faʻamaumauga.

Faʻamatalaga Faʻasalalau Manuia:

  • lapisi (cm) - 15-8-3,
  • mamafa (g) - 140,
  • manatua - 100 fuaitau mo suʻega taʻitasi,
  • taimi suʻesuʻe (s) - 180/180/12/60 (cholesterol, triglycerides, glucose, lactate),
  • metotia fua - photometric,
  • o le voluma o le suʻega e oʻo i le 20 μl.

Le tau o Accutrend Plus - mai le 8500 i le 9500 rubles (fuafua i le nofoaga o le faʻatau).

E maualuga loʻu cholesterol, o le suka e masani ona osooso. E manaʻomia le mataʻituina e le aunoa. Sa tatau ona ou faatauina se masini faapitoa Telefoni faaopoopo. O lenei la e mafai ona ou fuaina mea uma e manaʻomia i le masini e tasi e aunoa ma le tuua o le fale.

Stanislav Semenovich, 66 tausaga, Samara

Cardiocheck

CardioCheck o se isi suʻega toto toto. E mafai ona faʻamautuina ia faailoilo e pei o le suka, le cholesterol atoa, HDL, ketones, triglycerides. O le masini e faia se suʻesuʻega auiliili o le cholesterol.

E mafai e le tagata faʻaaoga ona fuafua i le lima le LDL auala e faʻaaoga ai se faʻavae faapitoa. Faamoemoega: mataituina o le lipid metabolism.

CardioCheck ei ai se faʻailoga lelei, o se faʻaaliga LCD laiti.

O le mataupu o le masini e faia i palasitina paʻepaʻe, i lalo o le laupepa e lua pai i se mamao mamao mai le tasi.

O le manatuaina o le masini e 150 iuga. O le faʻaogaina o lipine faʻataʻitaʻiga e tupu fua. O le masini e sau ma se taʻaloga faapitoa e iloa ai le aoga o CardioCheck.

  • lapisi (cm) - 13.8-7.5-2.5,
  • mamafa (g) - 120,
  • manatua - 30 taunuʻuga mo suʻega taʻitasi,
  • taimi suʻesuʻe (s) - e oo i le 60,
  • metotia fua - photometric,
  • toto toto - e oo atu i le 20 μl.

O le tau o le CardioChek device e tusa ma le 6500 rubles. O suʻesuʻega a tagata maʻi e uiga i le masini e tele lava le lelei - faigofie le faʻaaogaina ma le sao atoatoa o iuga.

E ave e le tane ia statins e tusa ai ma le molimau. E masani ona ia siakiina le cholesterol. Sa ou uuina le masini mo se taimi umi, ma filifili ai e nofo ai i lenei mea. Ma fafo masani, ma uiga, foi. O le lisi o suʻesuʻega i Kardyochek e lautele. E faʻaaogaina e le tane mo le afa tausaga ao galue le masini e aunoa ma le faalavelaveina. O taunuʻuga e latalata i suʻega suʻega - o se mea tele foi lenei.

Antonina Alekseeva, 45 tausaga, Moscow

E matua popole lava Tina i lona soifua maloloina, e fiafia e asiasi i fomaʻi ma faia suʻega. Sa ou faatauina mai ia te ia le fale e taua o le fale-fale suesue. O le fiafia i le suʻega, fai mai o faʻamatalaga e saʻo. Tau mo faʻataʻitaʻiga (ma e tatau ona e faʻatau 5 paʻu) e le taugofie. Maoaʻe, ioe, pisinisi.

Tuua Lau Faamatalaga