Simvastol: faatonuga mo le faʻaaoga, analogues, tau, iloiloga

O le fualaau faasaina e le toaga. lactonee fesoʻotaʻi ma mea faʻasoasoaina Aspergillus terreus. I le faagasologa o le metabolism, ua fausia ai se gasegase o le hydroxy acid lea e taofia ai HMG-CoA reductasefaʻamalosia le amataina o le faʻavaeina uilaaofia ai i le uluaʻi laasaga o le tuʻufaʻatasia cholesterol. I le taimi lava lea, o le tagofia o fualaau faasaina e le o faʻatasi ma le faʻaputuina i le tino uila. I lalo o le faatosina simvastatin ua faʻaitiitia le tino lipoprotein maualalo maualalo faʻailoa ma le lautele cholesterol. I le taimi lava e tasi, ua maualuga le maualuga lipoprotein maualuga tele. O le aʻafiaga o le tele o tagata gasegase e faʻaalia ia lava i le 10-14 aso mai le amataga o le pulega ma oʻo atu i lona pito i le 1-1.5 masina. Ina ua uma ona ave le fualaau faasaina cholesterol toe foi vave i lona tulaga muamua.

Pharmacokinetics

Simvastatin o loʻo lelei le faʻaleleia, o le maualuga o le maualuga o le toto e mataituina i le avefaʻaga pe a uma le lua itula. Fesoʻotaʻiga maualuga ma faʻamaʻi toto - e tusa ma le 95%. Suua i le ate e fai ai beta hydroxyl acidfaʻatasi ai ma le maualuga o galuega faʻafomaʻi. O le afa o le ola o metabolites e tusa ma le lua itula. E faʻamanuiaina e pei o le metabolites e ala i le manava ma i se tulaga maualalo e ala i fatugaʻo.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • Hypercholesterolemia: IIa ma le IIb ituaiga o le hypercholesterolemia muamua i le leai o se aafiaga o le maualalo o taumafa o le cholesterol ma mea e le o le pharmacological (avega mamafa, gaoioiga faaletino) i tagata mamaʻi e lamatia ai le tuputupu ae atherosclerosis vailaʻau tuʻufaʻatasia o le fatu, e le faʻafetaui i taumafa ma faamalositino hypertriglyceridemia ma hypercholesterolemia,
  • Maʻi maʻi fatu lilo: ia faʻaitiitia le lamatiaga o le oti pe a mavae faʻaleagaina o le myocardial, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻeina o faʻafitauli o le fatu cardiovascular (se afaina), faʻagesegese le faagasologa o le atinaʻe atherosclerosis vailaau oona.

Contraindications

Maualuga maualuga i le fualaau faasaina, myopathymaʻi ate maʻitaga, e oʻo i le 18 tausaga. Faʻaoga ma le faʻaeteete i tagata gasegase faʻailoga faʻapitoai epilepsyina ua maeʻa immunosuppressantsfaʻatasi ai ma taimi masani ava malosifaʻamaʻi pipisi, ma le solia o le paleni vai-electrolyte, pe a mavae ni manua poʻo ni taotoga.

Faʻaiʻuga

Naua, vili, tiga o le manava, afaina, manava manavamalosi pancreatitis, hepatitis, vavao, tiga o le ulumuso gaogao, mala o le asthenic, tigā, paresthesia, neuropathytofo tofo, faʻataʻitaʻigavaivai vaivai maso ata pueina, eosinophiliasiitia ESR, thrombocytopeniaafaina o le tino anaemia, faʻaitiitia le gafatia, faʻafefeteina o le paʻu, paʻu.

Simvastol, faatonuga mo le faʻaaoga (Metotia ma fua)

Togafitiga ma le fualaau faasaina e tatau ona faia faasaga i tua o le tofiga i le tagata maʻi taumafa o le hypocholesterol. E tatau ona ave 1 pusa o le simvastol 1 le aso i le aso, e aunoa ma se fesootaʻiga i mea taumafa, sili ona lelei i le afiafi, faʻamamaina ile vai.

Togafitiga hypercholesterolemia - o le muamua muamua o le 10 mg ma i le lumanaʻi, o le filifilia o le fualaau e tatau ona faia i vaiaso uma. o le mea aupito sili ona lelei o loʻo matauina i tagata gasegase e iai le fua o le 20 mg / aso. Ole maualuga pito ile aso e le tatau ona sili atu i le 80 mg.

Taulimaina o gasegase Ischemic fatu fatu - O se fualaau lelei o le vailaʻau e 20-40 mg / aso. O le faia o fetuunaiga e faia faalemasina, e tusa ai ma faʻamaoniga, e mafai ona faʻalauteleina le fua i le 40 mg i le aso. Tomaʻi matutua ma gasegase toe le manuia e le o faʻatulagaina se faʻataʻitaʻiga o le faʻasologa o fuainumera.

Faʻavae, tuʻuina atu pepa

Simvastol o loʻo maua i na o pepa e iai eseesega simvastatin - 10, 20 poʻo le 40 milligrams. O latou faataamilosaga, faatasi ai ma se mea faʻafefe, tumu papaʻe. O fafo o le laulau o loʻo ufiufi, o lona lanu mo eseese eseese e eseese:

  • 10 mg moli
  • 20 mg - lanu samasama
  • 40 mg e enaena.

Simvastol ua faʻamavaeina i luga o le faavae o le simvastatin, lea e na o le pau lea o le malosi o le fualaau faasaina. O vaega o loʻo totoe o loʻo tuʻuina atu ai le masini, faʻaleleia le faʻatamaina, saofaga i le teuina o taimi umi. O mea nei o citric ma ascorbicids, susu suka, microvacalline cellulose PH101, magnesium stearate, butylhydroxyanisole. Mo le atigi, o le tagata gaosi oloa e faʻaaogaina le Opadray II, o lona tuufaatasiga mo eseese gaʻo e ese mai i vali.

Faʻataʻitaʻiga

O fualaau Simvastol ua faʻamatalaina o ni inhibitors faapitoa o le HMG-CoA reductase. O lona uiga o lona vaega taua, simvastatin, fegalegaleai ma se vailaau manino. I lenei tulaga, o le enzyme HMG-CoA reductase. E tusa ai ma faatonuga, o isi aafiaga uma mai le tagofia o fualaau faasaina o taunuuga ia o le taofia o se tasi o gaioiga faʻasolosolo. O le HMG-CoA reductase enzyme e manaʻomia e amata ai se tasi o uluaʻi amataga o le faʻasologa o le cholesterol. O le i ai o se faʻatusa tutusa, o le simvastatin o loʻo aofia ai i le filifili o suiga o vailaau nai lo le enzyme. Ae talu ai ona o lona tuufaatasiga e ese, o le faagasologa o le faia o le cholesterol e le sili atu nai lo le mea na tupu. E le faʻaaogaina HMG-CoA reductase i lalo ile acetyl-CoA, o se vailaʻau e faʻaaogaina e le tino e gaosia ai le malosi ma sili atu.

O le polokaina o se filifili se tasi o suiga e mafua ai se faasologa o suiga i le gataifale. Muamua, o le maualuga o le cholesterol atoa (OH) e pa'ū. I le tali atu i le faʻaititia o lona tulaga, o le maualuga o le lipoproteins maualalo, maualalo maualalo (LDL, VLDL), o le faʻaitiitia o gaʻo triglyceride (TG) e le faʻaituau. O se maualuga maualuga o nei metabolites o gaʻo gaʻo gaʻo e taʻitaʻi atu ai i luga o puipui o toto. O lea e amataina ai le atiaʻe o le atherosclerosis. Pepa Peraimeri e mafai ona laʻititi, e aunoa ma le faia o se faʻafitauli o le soifua maloloina. A o tuputupu ae, o le lumenia o le vaa e faʻamaʻapeʻa, e oʻo i lona faʻaogaina atoatoa. E matuā lamatia lava le avea o se fusuaga mo vaʻa o le loto. Afai o le a le maua lona toto, o lona tino e mate - o le a tupu le infarction myocardial.

Ae ei ai "lipoproteins" lelei "i le tino - HDL. Latou te fesoasoani i le faʻaaogaina o le cholesterol mai puipui o toto toto. O le faʻaaogaina o le simvastol e fesoasoani e faateleina ai lo latou faʻamalosi. I le faʻaopoopoga i le faʻatupulaia o le tuputupu ae, e faʻaititia ai le fua faatatau o LDL / HDL, OH / HDL. O nei suiga uma e i ai se aafiaga lelei i le faʻaitiitia o le lamatiaga o le maʻi cardiovascular.

O Simvastatin e vave faʻavaveina i totonu o le vaega o meaʻai. A maeʻa le 1.3-2.4 itula, o le maualuga o le faʻamasinoga e lauiloa. O le aafiaga muamua o le faʻaaogaina o Simvastol e faʻamaumauga pe a uma le 2 vaiaso. O le iloiloga o le galuega e faia pe a uma le 4-6 vaiaso mai le amataga o le pulega, pe a oʻo i le lelei o le fualaau faasaina. Mo lea, o le tagata maʻi e tuʻuina atu le toto mo le auiliiliga.

Simvastol: faʻamatalaga mo le faʻaaoga

O le aʻoaʻoga a Simvastol e fautuaina ai le faatonuina o se vailaʻau mo le togafitiga o le hypercholesterolemia, pe afai e le mafai ona faʻavasega lelei le cholesterol i meaʻai, faamalositino. O lenei mea e faʻaaogaina i maʻi maualalo ma gasegase (aiga-hypercholesterolemia) o le cholesterol metabolism.

O fualaau Simvastol na faʻaaogaina i le puipuia o pathologies cardiovascular, lea e faavae i luga o le faʻavaeina o atherosclerotic plate. I le lamatiaga o tagata mamaʻi e maua i le fatu fatu, maʻi suka. I nei vaega o tagata, e mafai e le fualaau faasaina ona faaitiitia:

  • soifuaga faaletino mai faʻasologa o maʻi faʻapitoa,
  • lamatiaga o le fatu fatu, taʻavale,
  • le manaʻomia mo le faʻamavaeina o le tino i le maʻisuka,
  • coronary arth atherosclerosis le alualu i luma,
  • lamatiaga o le taotoga o le revascularization.

Metotia o le talosaga, fua

Aʻo le i tofia Simvastol, o le tagata gasegase e maua se togafitiga o meaʻai e maualalo i le cholesterol. Afai e le aumaia le mea e manaʻomia, e faʻamaonia se vailaʻau. Na te faia se galuega fesoasoani. O le mea lea, o le faʻaaogaina o Simvastol e aunoa ma le oti e le aoga.

Meaʻai e le afaina ai le faʻaaogaina o le simvastatin. O le mea lea, o le tagofia o fualaau faasaina e le mafai ona fesootaʻi ma meaai. O fuamoa Simvastol e ave i totonu, faʻa-tasi i le aso, i le afiafi.

Togafitiga e amata i nai togi, ma mafaufau i faʻamaʻi faʻamaʻi, o le maʻi o le tagata maʻi, o fualaau o loʻo ia tagofia. Faʻatasi i le 4 vaiaso poʻo le itiiti ifo foi, o le fomaʻi e auiliiliina le malosi o le maʻi. Afai e tatau ai, fetuutuunai le fualaau. O le umi o togafitiga faʻatasi ma Simvastol o le tagata lava ia ma ua filifilia e le fomaʻi.

I le togafitiga o le hypercholesterolemia, o le fualaau faasaina e ave i se fua o le 10 i le 80 mg. E fautuaina e amata togafitiga i le 10 mg, ma faʻaititia le faʻamaʻi e pei ona faamatalaina i luga. Mo le tele o tagata gasegase, o le togi sili ona lelei e 20 mg.

Faatasi ai ma le aʻafiaga o le faʻamaʻi o le cholesterol metabolism, o le dose i aso taitasi e 40 mg tasi poo le 80 mg i ni popo vaevae se tolu (20 mg i le taeao, aoauli ma le 30 i le afiafi).

O le faʻaaogaina o Simvastol mo le togafitia o maʻi fatu fatu fatu e aoga i se fua o le 20-40 mg / aso. O le uluai aʻoga fautuaina e amata i le 20 mg.

I faʻamaʻi ogaoga ogaoga, togafitiga faʻatasi ma danazol, vitamini B3 (≥1 g / aso), cyclosporine, gemfibrozil, tele fibrates faʻatapulaʻa le fua o aso taitasi o Simvastol i le 10 mg. O tagata o loʻo ave faʻataʻitaʻiga, amio amio leaga e le tatau ona sili atu i le 20 mg o le simvastatin.

Fegalegaleaiga

O nisi fualaau oona pe a faʻaaogaina faʻatasi ma Simvastol faʻalauteleina le aʻafiaga o ni mea le lelei. O nisi oi latou e mafai ona faʻaaoga ao faʻaitiitia le fua o le simvastatin. Sa matou talanoa e uiga ia i latou i luga.

Simvastol faʻatasi ma le mana malosi CYP3 A4 inhibitors ua solia.

O le tau o le simvastol e faalagolago i le fua, o le numera o laulau i le afifi:

  • 10 mg, 14 pcs. - 120-203 suʻe.,
  • 10 mg, 28 pcs. - 118-230 solo.,
  • 20 mg, 14 pcs. - 210 rubles.,
  • 20 mg, 28 pcs. - 247-333 solo.

Analogues a Simvastol o loʻo i le tele o falemaʻi i Rusia. E mafai ona e fesili i le fomai tipitipi mo le maua o nei fualaau faasaina: Simgal (Israel), Zorstat (Croatia), Simvor (India), Avenkor (Rusia), Holvasim (Korea) Wazilip (Slovenia), Sinkard (Initia), Zokor (Netherlands), Simvalimit ( Latvia), Simvageksal (Siamani), Simvastatin (Rusia). O i latou uma o loʻo i ai le vailaau galue malosi.

Mea na saunia e le tusitala o le poloketi
e tusa ai ma le faiga faʻavae a le saite.

Faʻatulagaga ma fua faʻatatau

Simvastol o le kulupu o lipid-lowering drugs. O lona autu autu o le simvastatin, lea e aofia ai le vasega o fuainumera. O isi vaega o: lactose monohydrate, acid citric, acid ascorbic, lactose, glycerol, magnesium stearate.

I le taimi lava e tasi i totonu o le toto, o mea e gaosia e maua ai Simvastol o le a faasolosolo malie ona maualalo le maualuga o le "leaga" cholesterol, ma taofia ai le fausia o uila. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e mafai ona faateleina le maualuga o le "lelei" cholesterol.

E maua i foliga o lanu samasama. O fualaau o loʻo i ai se laʻei lapotopoto, e ufiufi i se toniga lanu samasama ma pito lamolemole. I se vaega umi, e lua laulau e manino le iloa: paʻepaʻe i totonu, ma samasama i pito.

O le vailaau o le mea galue malosi o le simvastine i le tasi laulau e 10, 20 ma le 40 mg. Atunuu o gaosia Romania ma Rusia. O le igoa fefaʻatauaʻiga e tusa ai ma le site o le radar o Simvastol. E tolu tausaga le soifuaga o le tamaʻi mamoe, o loʻo faʻaalia i luga o le mata.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga aʻafiaga o fuainumera o fuainumera o fualaau oona e aofia ai le: ulu tiga, vevela, sola, gasegase o le intestinal, tiga tiga.

I nisi tulaga, o le faʻavavevave o pancreatitis, e mafai ona tupu le galuega ole ate. O nisi taimi ei ai faʻafitauli o le maʻi i vaega taʻitasi o le vailaʻau, faʻatasi ma le mumu ma le vevela.

O le mea e masani ai, o le simvastol e mafai ona mafua ai le gasegase, suiga i le tofo, gutu mago, myopathy, faʻavavevave o le gasegase o le vai, ma le faʻaitiitia o le gaioiga o musika.

Tosiga ma le pulega

O le simvastol o le 5-20 mg. Afai e talafeagai, e uiga i fautuaga a le fomaʻi, e mafai ona faʻateleina le fua i le umi ole togafitiga o le fa vaiaso.

O fualaau e masani ona faʻaalu i le aso, faatasi ai ma meaai i le afiafi. E tatau ona faʻaumatia atoa ia laumei e aunoa ma le mumu. Inu le tele o vai. O le togi sili ona maualuga e tuʻuina ile 40 mg i le aso.

Mo tagata mamai e ave immunosuppressants, e fautuaina e ave le fualaau faasaina i se fua muamua o le 5 mg, faatasi ai ma le tele o pulega i lea aso ma lea aso. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e vaevaeina le papa ma se vailaau e 10 mg i ni vaega se lua. O le maualuga pito i maualuga mo lenei vaega o tagata gasegase e le silia le 5 mg i le aso. I le tulaga o le le atoatoa, o le fua masani ole 5-10 mg i le aso. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le simvastol faʻatasi ai ma verapamil ma amio amioletonu, o le a le tatau ona sili atu i le 20 mg.

O le umi o togafitiga ma le fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi. I le averesi, o le togafitiga togafitiga e le itiiti ifo ma le tasi le masina, o nisi taimi e umi. E tatau ona faʻaaogaina i taimi uma ia laumei ma i le sao saʻo ma masani.

A o ave le fualaau faasaina, mataʻituina le maualuga o le cholesterol i le toto, ma le suʻeina ole suʻega mo suʻesuʻega o le ate. Afai e maua le togafiti o le togafitiga manaʻomia, e mafai ona faaitiitia le fua.

Analogs o Simvastol

Afai o le tagata gasegase ua i ai se tasi le le atoatoa i Simvastol, e mafai e le fomaʻi ona filifili se tasi o mea e suitulaga i luga o le autu o le mea aoga autu - simvastatin. Faatasi ai ma mea taua autu e mafai ona taʻua o fualaau faasaina Ariescorp, Vasilil, Zokor.

E faigata ona filifili po o le fea vailaau e sili atu. O a latou eseesega tele i le igoa tau fefaatauaiga ma le tuufaatasiga o mea faaopoopo. E le gata i lea, o nisi o analogues e mafai ona taugofie.

E na o le fomaʻi aoga e mafai ona filifilia togafitiga saʻo e saʻo mo oe.

Faʻaaogaina faʻamatalaga

O le tele o fomaʻi e maitauina le aoga maualuga o Simvastol. O le aʻafiaga o aʻafiaga o le aʻafiaga aʻo faʻaititia le metotia ma fautuaga e faaitiitia. O tagata maʻi na togafitia i lenei fualaau faasaina ua latou iloa lelei lona faapalepale, tau taugofie, faapea foi ma se aafiaga aoga tele o lana gaioiga. O fua muamua o le fualaau faasaina e mafai ona iloiloina pe a uma le lua i le tolu vaiaso o le pulega.

I totonu o faʻasalalauga faʻapitoa ma faʻalauiloa, e leai lava ni faʻamatalaga e uiga i Simvastol. Ae e mafai ona e faitau i faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina o Simvastatin, o vaega taua o nei tupe e tutusa.

Faamatalaga faʻatau fualaau faʻatau

Simvastol o le vaega o fualaau oona - statins, inhibitors HMG o CoA reductase. O ia sui e i ai lipid-lowering properties. O le igoa faavaomalo o le Simavstol o le simvastatin. O lenei vailaau ua gaosia e le kamupani vailaau faafomai o Gideon Richter i Romania.

O se vailaau e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le maualuga o le cholesterol maualalo maualalo, le cholesterol atoa ma triglycerides. O le tele lava o taimi e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa ma le loto faʻapitoa e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiaʻe faʻamaʻi ma faʻafitauli.

Faiga faʻavae, tau

O vailaau faʻapitoa e maua i foliga o ni laupepa lapotopoto e iai ni lanu piniki. Faʻasaoina i latou i paʻu paʻu paʻu e 14 vaega.

Faʻalagolago i mea o loʻo i ai i le mea e tasi o loʻo galue i le tasi papalama o Simvastol (10, 20 poʻo le 40 mg), ua fuafuaina le tau o le fualaau faasaina.O le tau faʻatatau i falemaʻi faʻapitoa o aai tetele o Rusia:

Fua o Simvastol, Nu. 28Igoa o le fale talavai, aaiTau i ru
10 mgFaʻasoifua maloloina falemaʻi "Fesoasoani Fesoasoani", Moscow216
20 mgDIALOG, Moscow220
20 mg24-itula falemaʻi Roksana, St. Petersburg307
20 mgGORZDRAV, St. Petersburge tusa ma le 340
10 mgApteka.ru, Rostov-on-Don203
20 mgApteka.ru, Omsk287

O tau taugata e ofoina mai e falemaʻi i luga o le initaneti. E mafai foi ona latou faʻatonuina le tuʻuina atu o le vailaau faʻasaina i le tuatusi.

O le gaioiga malosi o se vaega o fualaau faasaina ma fuafua ai lona aafiaga o le simvastatin. E taua o le HMG CoA rehibitase inhibitors. E tasi le api e ono aofia ai le 10, 20 poʻo le 40 mg o lenei vaega.

O mea faaopoopo e fai ai se galuega fesoasoani. Faatasi ma i latou - lactose, butylhydroxyanisole, ascorbic ma citric acid, magnesium stearate, gelatin maso maso. O latou fuainumera e faʻalagolago i le faateleina o le anotusi i le simvastatin. O le mekasini ata e aofia ai vailaʻau (samasama, mumu ma le uʻamea uʻamea), macrogol, hypromelilose, dioxide gaosi ma isi mea.

Faailoga ma le faʻailoga

E iai faʻamatalaga faapitoa mo le tagofia o fualaau faasaina. Faatasi ai ma:

  1. Hypercholesterolemia o se natura masani. O maʻi na togafitia ma le atherosclerosis e mafua ai i le matelaina o maʻi. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le lamatiaga o tagata gasegase i le atiaʻe o faʻamaʻi ogaoga fatu.
  2. Faʻatasiga o le hypercholesterolemia.
  3. Hypertriglyceridemia.

I le tulaga o ia ituaiga faʻamaʻi, o le vailaʻau e faʻamaonia pe afai e le fesoasoani isi togafitiga faʻapitoa - o se meaʻai faapitoa e fesoasoani e faʻaititia ai le lipid, ma se seti o faʻatinoga e faʻatatau i le paʻu mamafa.

E le gata i lea, o maʻi faʻapitoa o le cardiovascular (mo se faʻataʻitaʻiga, suʻesuʻega cardiac) e iloga i totonu o faʻamatalaga. E mafai ona faatonuina le vailaʻau mo:

  • puipuiga o le mafai gaosiga o se fatu oso,
  • faaitiitia le lamatiaga ole maliu,
  • faaitiitia le lamatiaga o le taʻavale po o osofaʻiga o mea e fai,
  • faʻaitiitia le lamatiaga o le faʻasaina o le myocardial process restoration (revascularization),
  • faʻaʻateleina le alualu i luma o le atherosclerotic faʻamaʻi o le gaʻo matelaina.

O le vailaau faʻasaina ua i ai ona faʻailoga ma tapulaʻa. E le tatau ona faia i ia tulaga:

  • tasi le le faapalepale i se tasi poo le sili atu foi o vaega o loʻo faia ai fualaau faasaina,
  • hypersensitivity i fuainumera,
  • skeletal muscle pathology (myopathy),
  • ogaoga o le ate
  • faateleina le gaioiga o enzymes o le ate o le amataga e le iloa.

E tatau foi ona manatuaina e le o faaaogaina le fualaau faasaina e togafitia ai ia ituaiga o tagata:

  1. Tamaiti ma talavou i lalo ifo o le matua o latou matua. E leai ni suʻesuʻega na faʻatautaia i totonu o lenei vaega, o lea e le o iloa ai poʻo a taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.
  2. Tina Afai e ave e le fafine ile tausaga fanau le Simvastol, ona faʻaaogaina lea o metotia faʻalagolago i le togafitia. I le tulaga o le maʻitaga, e tatau loa ona vave aveeseina le fualaau faasaina.
  3. Tina pepe. O le mea malosi e mafai ona pasi i le susu o susu ma afaina ai le pepe. O le mea lea, afai e tatau ona ave faʻatau, e taofi le susu.

E i ai nisi tapulaa o loʻo faʻaaogaina ai vailaau faʻasaina. Faatasi ai ma:

  • toto maualuga
  • eseese manuʻa ma gaioiga,
  • ava malosi
  • solia o le musika, tiga o le le iloa le tala,
  • afaina i le ate,
  • paleni faʻaleagaina o eletise,
  • gasegase gasegase ma le endocrine,
  • faʻamaʻi pipisi i totonu o le gaioiga laititi,
  • totoina o totoga i totonu, pe a uma ona faʻaalia le puleaina o immunosuppressants,

  • le gaioiga o galuega fatu fatu.
  • O vailaau faʻasaina ua iai faʻasalaga, lea e tatau ona mafaufau i ai ao lei amataina lona tofiga. I nisi tulaga, e ave ma le faʻaeteete.

    Faatonuga mo le faaaogaina

    O faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaau e faʻaalia ai manatu nei:

    1. O le oloa e tatau ona tautala faʻalua i le aso muamua pe a maeʻa se taumafataga (e le o meaai!). E tatau ona foloina atoa ia vai i le vai.
    2. Aʻo leʻi faʻaaogaina, o le tagata maʻi e faʻataʻitaʻiina se taumafataga faapitoa, lea e faʻagata ai le faʻaogaina o gaʻo afaina ma fesoasoani ai e aveesea i latou mai le tino. E tatau ona matauina i le taimi o le togafitiga.
    3. E taua le mulimuli i le metotia fautuaina e lau fomaʻi. E mafai ona ese mai le 10 i le 80 mg o le simastastatin i le aso. O le maualuga maualuga (80 mg) e faʻasaina le sili atu.

    Faʻatasi ai ma le hypercholesterolemia, o le maʻi ua faatonuina le 10 mg o le fualaau faasaina e amata ai. E le gata i lea, e mafai ona faʻateleina le tui. E ono mafai ona fetuʻunaʻi le faʻavaeina pe'ā maeʻa le masina e masani ona faʻaaoga. Mo le tele o tagata gasegase, o le togi sili ona lelei e 20 mg.

    Faʻatasi ai ma le hypercholesterolemia faʻatoʻateleina, o se tasi o fuafuaga o togafitiga ua faʻamaonia:

    • 40 mg i le aso (afiafi),
    • 80 mg i vaelua vae.

    Taua! Afai o le tagata gasegase ei ai le cardiac ischemia poo ua i ai le maualuga o le lamatiaga o lona tupuga, ona faʻasolo atu lea i le maʻi 20-40 mg o le simvastatin. Faatasi ai ma se faaitiitia o le lipid i le maea ai o suega, e mafai ona faaitiitia le fua. O tagata matutua o le matua po o tagata ei ai maʻi faʻapitoa e le manaʻomia ona faʻaitiitia le metotia.

    Afai o le tagata gasegase e le masani ona le atoatoa pe na te ave foi fibrates, antidepressants, antihormonal drugs, acidic nicotinic, ona le sili atu lea i le 10 mg i le aso. Pe a ave Amiodarone poʻo Verapamil, naʻo le 20 mg o le simvastatin e mafai ona faatagaina. O nei fualaau uma, aʻo aveina Simvastol, faʻapupulaina le lamatiaga o le atinaʻe o le myopathy.

    O aʻafiaga e aʻafia ai ma faʻalavelave

    O vailaʻau e iai aʻafiaga i itu. O mea taatele o le:

    • tiga o le manava, manava, manava, afaina,
    • tele o le gaioiga ma le vomia,
    • fofo faafitauli
    • asthenia
    • solia o le tofo ma le vaaiga vaaia,
    • numera o vaega o le tino
    • faafitauli i le hematopoiesis (thrombocytopenia, anemia, faateleina ESR),

  • o le atinaʻeina o faʻamaʻi o le musika, o le fatu, vasculitis, lupus,
  • afaina o le tino (mumu o le paʻu, suamalie, susunuina, rashes, urticaria, angioedema),
  • musele, maso,
  • myopathy
  • moe i le moe, atuatuvale,
  • ata pueina,
  • puupuu le manava, tale,
  • fiva fiva
  • suiga i galuega tau feusuaʻiga (i alii - faafitauli i le gafatia).
  • E le o se mea maualuga, ae afai e te faʻaaogaina le maualuga o fualaau faasaina, e mafai ona faʻateleina itu aʻafia. I lenei tulaga, o loʻo faʻamautuina togafitiga faʻamaʻi. E mafai foi ona e faia le taele gasegase, ave ni sorbents pe faaaoga le metotia o le hemodialysis.

    E tutusa foi lona uiga

    Mo se tasi mafuaʻaga poʻo se isi, o analogues e faʻaaoga e sui ai le fualaau faasaina o Simvastol. O ni faʻatulagaga (o loʻo aofia ai le mea lava lea e tasi) ma sooupu e foliga tutusa i le uiga o le faiga o le gaioiga. E masani ona faatonu e fomai:

    1. Zokor. O se fofo aloaʻia mai Netherlands. O le mea galue malosi o le simvastatin. Tau - mai le 160 i le 320 rupu.
    2. Faʻapipiʻi. Faʻavae tutusa o simvastol. O loʻo faia e le kamupani fomaʻi Siamani Salyutas Pharma. Ua faʻatuina atu i le tau e 280-340 rubles.
    3. Vasilip. O se fualaau lelei e maua ai le lipid-maualalo lea e aofia ai le simvastatin. Atunuu na afua mai - Slovenia. O le tau o le fualaau faasaina o le 250-550 rubles.
    4. Simvastatin. Toto i totonu o le fale. O lona tau e mai i le 52 i le 95 rubles.

    O le tofiaina o soʻo se auala poʻo le sui ia mea faapena e naʻo le fomaʻi aoga. O le tagofia o le tagata lava ia e tau atu i taunuuga le lelei.

    Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

    O le metotia o Simvastol o se ata vevela: lapotopoto, biconvex, o le ogatotonu o le laulau e sinasina ma se laiga lanu, o le shell e piniki (10 mg), samasama (fualaau 20 mg) po o le brown (dose 40 mg) lanu (14 pcs. afaina, i se pepa pepa pepa o le 1 po o le 2 paʻu).

    1 laupepa e ufiufi-ata e aofia ai:

    • mea galue malosi: simvastatin - 10, 20 poʻo le 40 mg,
    • vaega o fesoasoani: masini o le sosolo, lactose monohydrate, acid ascorbic, cellulose microcrystalline PH101, butyl hydroxyanisole, mono citrate acid, magnesium stearate,
    • lanu vailaau piniki / lanu samasama / enaena: Opadry II 33G24737 (lactose monohydrate, hypromelilose, dioxide, giacerol triacetate, macrogol, uʻamea mumu mūmū, vali uʻamea uli, alumini alumini e faavae i indigo carmine dye) / Opadry II 39G22514 (trirosetin, , diocide, macrogol, lactose monohydrate, suauu uʻamea samasama, vali uʻamea uʻamea, vali uʻamea uliuli) / Opadry II 33G26729 (dioxide, macrogol, hypromelilose, uʻamea samasama, giacerol triacetate, ma oxide mumu, monohydrate lactose, uʻamea vali uliuli oxide).

    Faʻasalaga

    O mataupu o le faʻaaogaina o le Simvastol ua iloa e tagata tomai faapitoa (o le maualuga o le fuaina o le 450 mg) e le o faʻatasi ma faʻamatalaga o faʻamaoniga patino. I le avea ai ma togafitiga, e fautuaina ai le faʻaaogaina o le malala ma le faʻaaogaina o malala. O togafitiga faʻapitoa e faʻamatalaina ma faʻamalosia ai le maualuga o CPK ma le faʻaaogaina o le ate ma le ate i taimi uma.

    Afai ua atiae e le tagata maʻi le myopathy ma le rhabdomyolysis ma le faaletonu o le toilalo (o se tulaga ogaoga ma e le masani ai), e tatau ona faalēaogāina le fualaau faasaina ma folasia le sodium bicarbonate ma se diuretic i le tagata maʻi e ala i le afaina o mea inu. Afai e tatau ai, e faia le siama.

    O le Rhabdomyolysis e mafai ona mafua ai le hyperkalemia, lea e faʻaaogaina i le faʻaaogaina o fesuiaiga o le konatela, o le puleaina o le calcium gluconate poʻo le calcium chloride, glucose infusion ma le faʻaopoopoga o le inisalini, poʻo i mataupu sili ona ogaoga e ala i le tui.

    Faatonuga faapitoa

    E tusa ai ma faʻatonuga, e le tatau ona faʻasalalau Simvastol i tagata gasegase e iai le tele o aʻafiaga o le rhabdomyolysis ma le le atoatoa. O aʻafiaga o aʻafiaga mo nei maʻi faʻalavelave e aofia ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻamaʻi pipisi, faʻaogaina o le tino, vaʻaia tele, togafitia, ma maʻi tuga faʻapitoa.

    O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e leʻo faʻaalia mo le ituaiga I, IV ma le V hypertriglyceridemia.

    O togafitiga Simvastol e tatau ona o gatasi ma le mataʻituina o le ate. Suesuega o le gaoioiga o enzymes o le ate e faia muamua aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma faʻaauau i le taimi o togafitiga: 2 taimi i le 6 vaiaso, ona uma lea o le 8 vaiaso seia oʻo i le faaiuga o le tausaga muamua, ona tasi lea i le ono masina. O se suʻega e fuafua ai le galuega o le ate e tatau ona faia i fualaau taʻitasi, ma faʻatasi ai i le aso ma le 80 mg i le tai 12 vaiaso. O le faateleina o le maualuga o le enzymes o le ate e mafai i le amataga o togafitiga. I le gaioiga o le transaminase e silia ma le 3 taimi i le laasaga muamua ma le faatumauina o se faʻaopoopoga tumau, e tatau ona faʻaumatia laulau.

    O maʻi e maua i le hypothyroidism ma / poʻo le faʻamaʻi (e aofia ai le maʻi o le nephrotic) faʻatasi ai ma le maualuga o le cholesterol e fautuaina e muaʻi togafitia ai le maʻi maualalo.

    I le faʻaopoopoga i le monotherapy, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻaalia i le tuufaatasiga faʻatasi ai ma le siakiina o meaola suamalie.

    E fautuaina ina ia aloese mai le faaaogaina tutusa o se aofaiga tele (sili atu i le 250 ml) o le sua o le vine, aua e mafai ona faateleina le mamafa o aafiaga i le itu o le simvastatin.

    Faʻatasi ma le talaaga o le faʻaaogaina o Simvastol, o le atinaʻeina o myopathy, rhabdomyolysis ma le toilalo o loʻo mafai. O faʻamaoniga o nei maʻi faʻalavelave e aofia ai le foliga mai o le tiga o le muscle, tiga le mafaamatalaina, le mautonu poo vaivaiga maso, faatasi ai ma le malaise lautele poʻo le fiva. O le lamatiaga o le tuputupu aʻe o le myopathy e faateleina i le faʻaaogaina o fibrates (fenofibrate, gemfibrozil), nefazodone, cyclosporine, macrolides (clarithromycin, erythromycin), inhibitors protease inhibitors (ritonavir), agents antifungal o le azole group (itraconazole, ketoconazole). E le gata i lea, o le ono mafai ona atiaʻe le myopathy e sili atu ona maualuga i tagata gasegase ua matua le atoatoa le toilalo. Pe a faatonuina le fualaau faasaina, e tatau i le fomaʻi ona lapataʻia le tagata maʻi e uiga i le mafai ona maua lenei faʻamaʻi, o ona faailoga ma le manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa i se fomaʻi pe a latou atiina ae.

    I tagata gasegase ua masalomia pe ua maua i le myopathy, o le aveeseina o Simvastol e manaʻomia.

    O maʻi o le faʻasaga tamaititi e tatau ona faʻaaoga faʻamalosi faʻamaoni i le gasologa o le taimi o le tagofia o fualaau faasaina. Afai ua tupu se maitaga i le taimi o togafitiga, ua taofi le vailaʻau, ma e tatau ona lapatai le fafine e ono ono lamatia le fetus.

    Faʻalēaogāina o fualaau oona i le taimi o le maitaga e le afaina tele ai le iuga o le faʻasolosolo togafitiga o le hypercholesterolemia muamua.

    I le faʻaalia mai o le myalgia, myasthenia gravis ma / poʻo se faʻalauiloa iloga i le CPK, o le faʻaaogaina o Simvastol e tatau ona faʻaauau.

    Afai na e misia le isi tootoo, e tatau ona vave maua, pe afai e le o lona uiga e lua ni atopa i le taimi e tasi.

    I le faaletonu ogaoga, e tatau ona faia togafitiga e ala i le mataʻituina o le gaioiga faʻapitoa.

    E tatau ile tagata maʻi ona matauina se taumafa o le hypocholesterol ao le i amataina le togafitiga ma le taimi atoa o le aveina o Simvastol.

    O le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le gasegase o le gasegase e tietie taavale ma masini e leʻi faavaeina.

    Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

    O le faateleina o le lamatiaga o le myopathy e aʻafia i le faaaogaina tutusa o cytostatics, fibrates, immunosuppressants, nefazodone, erythromycin, clarithromycin, azole anti-inhibitors, inhibitors protease HIV, high doses of acidic nicotinic, telithromycin, in addition, at high doses of simvastatin - cyclosporine, danazol amiodarone, verapamil, diltiazem.

    O le bioavailability o le simvastatin ua faaitiitia e le colestipol ma colestyramine, o le mea lea, faatasi ai ma le togafitiga faafomaʻi e maua ai le malosi faaopoopo, e tatau ona ave le simvastol i le sili atu i le 4 itula i le maea ai o le tupe na faailoa.

    O le vailaʻau faʻateleina le maualuga o le digoxin i le plasma toto.

    Simvastatin e faʻapupulaina le aʻafiaga o fualaau oona (e aofia ai le fenprocoumone, warfarin) ma le lamatiaga o le toto, o lea la, ao le i amataina togafitiga tuʻufaʻatasia, e tatau ona iloa ai le faʻasolosolo o le faʻamaʻi o le maʻi ma siaki i taimi uma i le uluaʻi taimi o togafitiga. A maeʻa ona oʻo atu i le maualuga o le taimi o le prothrombin, latou te fesuiaiga i se togafitiga faʻasolosolo faʻatasi ai ma mea faʻapitoa. Afai e te suia le fualaau o le vailaʻau poʻo le taofi e ave, e tatau ona e faʻaogaina le polokalame ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi.

    Faʻatasi ai ma le monotherapy, e le afaina ai le simvastol i le suʻesuʻega o le taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi.

    O le sua o le vine e matua faateleina ai le gaoioiga inhibitory faasaga i le HMG-CoA reductase i le plasma toto.

    Analogs o Simvastol o: Aterostat, Holvasim, Vasilip, Simgal, Avestatin, Simplakor, Vero-Simvastatin, Simvor, Actalipid, Sinkard, Zokor malosi, Simlo, Zovatin, Simvakard, Levomir, Simvastatin, Arieskor, Simvakor, Zorstor, Zorstor.

    Le tau o Simvastol i falemaʻi

    O le tau talafeagai mo Simvastol 10 mg o le 180-216 rubles. (pusa o 28 paʻu). O le tau o meaʻai ma se fuataga e 20 mg ave 280-320 rubles. (28 paʻu o loʻo aofia i totonu o le afifi).

    Aʻoga: Muamua le Setete o Moscow State University i le igoa o le I.M. Sechenov, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻitaʻi Aoao".

    O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

    I le taimi o taotoga, o lo tatou faiʻai e faʻaalu se aofaiga o le malosi e tutusa ma se moli malamalama e 10-watt. O lea la o le ata o se matauila i luga aʻe o lou ulu i le taimi na aliali mai ai se manatu manaia e le mamao ese mai le mea moni.

    Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

    O se tagata aʻoga e faʻaitiitia le faʻafitia i maʻi o le mafaufau. O le gaioiga o le mafaufau e fesoasoani i le fausiaina o isi mea faaopoopo e totogi ai maʻi.

    E le gata i tagata taʻitoʻatasi e le gata o latou faʻatusa, ae o le gagana foi.

    O le tamaititi e 74 tausaga le matua o Ausetalia o James Harrison na avea o se toto na foaʻiina atu e tusa ma le 1,000 taimi. E i ai sona toto e seasea ona tupu, o le mea lea e fesoasoani ai i mea e puipuia ai pepe faatoa fananau mai ma se maʻi mama. O le mea lea, na faasaoina e Ausetalia e tusa ma le lua miliona tamaiti.

    E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

    O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19. Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

    O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

    O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai i le faatauina atu, e leai lava ona o ona togafitiga.

    Afai e te paʻu'ū mai se asini, o le a sili atu ona e tuleia lou ua nai lo le pa'ū mai se solofanua. Tau lava e te le taumafai e faafitia lenei faʻamatalaga.

    I le faaopoopo atu i tagata, e na o le tasi le mea ola i luga o le lalolagi Earth - taifau, e pagatia mai le prostatitis. O i latou moni nei oa tatou uo faamaoni.

    O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

    O Caries o le faʻamaʻi pipisi taatele i le lalolagi e oʻo lava i le siama e le mafai ona tauva.

    O le lauiloa lauiloa "Viagra" na amataina mo le togafitiga o le maualuga o le toto.

    E fa ituaiga o sukalati pogisa e tusa ma le lua selau kalori. O lea, afai e te le manaʻo e lelei atili, e sili atu ona lelei le le sili atu i le lua lobili i le aso.

    E mafai e tagata uma ona feagai ma se mea na tupu ai se nifo. Atonu o se faiga masani lea e faia e fomaʻi, poʻo se taunuuga o se manuʻa. I totonu ma.

    O a mea i falemaʻi?

    Faatonuga "Simvastola" o loʻo i ai faʻamatalaga saʻo o le faʻatumu o le pusa. Afai ei ai se eseesega i le va o faʻamaumauga i pepa o loʻo tuʻuina atu ma le tasi o loʻo i ai, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le fale talavai e sui ai le afifi. E masani lava, e valivali le vailaʻau i le piniki (10 mg) poʻo le samasama (20 mg). O faʻasologa taʻitasi e ufiufi, faia i foliga o se liʻo. O le oloa e tutusa lelei, o le itu e mausali. Afai e te tipiina le vailaʻau, e mafai ona e vaʻai i ni laulau se lua: o le tumutumu e paʻepaʻe, o le pito e manifinifi, piniki po o samasama (faʻalagolago i le fua o le vaega galue).

    O le aʻoaʻoga a le "Simvastol" o loʻo taʻua ai o le igoa o le vaega o le lipid-lowering. O le meafaigaluega na faia i se mea faʻapitoa, o se oloa faʻamalosi o Aspergillus terreus.

    Faʻafefea ona faʻaaoga saʻo?

    O le kamupanī e gauai atu i le mea moni o Simvastol (iloiloga faʻamaonia lenei mea moni) i le amataga o le faʻaaogaina e mafai ona mafua ai le faateleina o le maualuga o le enzymes o le ate. E faasolosolo malie ona fetuutuunai le tulaga, e leai ni fuainumera talafeagai e manaʻomia, e leai se manaʻoga e faʻailoa le vailaʻau. I le tulaga lautele, o le faapalepale fualaau lelei e lelei, ma e seasea lava aʻafiaga faʻaleagaina, e ui lava e mafai.

    E pei lava o le amataga o le faʻaaogaina o le "Simvastol", ma mulimuli ane e taua le faia soo o suʻega e mataʻituina ai le maualuga o le ate. O le tolu muamua masina o togafitiga, o le faʻamaoniga o le enzymes o le a faia i vaiaso uma e ono, ona faʻateleina lea o le vaitaimi i le isi vaiaso e lua, ma tausia lenei mea mo le tausaga. Faatasi ai ma le faapalepale masani ma le faʻaauau pea ona faʻaaogaina le vailaʻau, o le maualuga o le ate e tatau ona siaki tasi i le tausaga.

    Polokalame polokalame

    E pei ona faʻamatalaina i iloiloga, o le "Simvastol" e ono aʻafia ai le ate, pe a fautuaina e le fomai e fetuunai le fua o le fualaau faasaina. Afai ua faatonuina e le fomaʻi le tele o faʻamatalaga o fualaau faasaina, e tatau ona e alu soo i le falemaʻi e siaki ai faʻamaumauga o le ate. Afai o le fualaau e 80 mg, e fautuaina e suʻe suʻega ma le tolu masina le umi. Afai o suʻesuʻega e faʻaalia ai le faʻamalosi i luga aʻe o le masani o le gasegase o le gasegase, ua maea le togafitiga. O le faʻamaoniga mo lenei mea o le a faʻatolu ona sili atu i le faʻataʻitaʻiga o loʻo faailoa mai i le suʻesuʻega o le soifua maloloina o le tino. Peitai, e pei ona matauina e tagata gasegase e togafitia ma Simvastol, o le manaoga mo le tolopoina e seasea lava. E oʻo lava i se faʻaopoopoga i aso uma, o le vailaʻau e lelei le tuʻuina e le tino, e le mafua ai ni tali le lelei.

    E manaʻomia le tausiga faʻapitoa

    O peletini Simvastol (o analogues e aofia i le ituaiga o HMG-CoA reductase, foi) e le o faamoemoe e faʻaaogaina pe afai e mafai ona tupu le gasegase o le rhabdomyolysis ma le fatu fatu. E masani lava o ia tulaga e aʻafia ai faʻamaʻi pipisi, faʻasalaga, ma manuʻa. E le tatau ona faʻaaogaina le Simvastol pe afai ua iai ni faʻafitauli ogaoga faʻaleagaina, o se gaioiga tele e faamoemoeina i se taimi lata mai.

    I faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le "Simvastol" o loʻo i ai le taua o le hypercholesterolemia muamua. Afai o le togafitiga e faʻaaoga ai le vailaau ua faʻamatalaina ua umi lava, o le faʻamavaeina o fualaau faasaina ona o le maʻitaga e le mafua ai ona faʻaalia le aafiaga ile maʻi.

    "Tulaga fiafia" tulaga

    O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le "Simvastol" o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le faanatinatiina o fautuaga a fomaʻi e le tatau ona ave le vailaʻau i taimi o le gaioiga. O gasegase e taofia ai le gaioiga o le HMG-CoA reductase e mafua ai le faʻatuaiina o le cholesterol i totonu o masini o le tino, ae o lenei tuufaatasiga, faapea foi ma isi vailaau e gaosia i gaioiga o le suauʻu, e talafeagai mo le faʻaleleia masani o le embryo. O le faʻaaogaina o le "Simvastol" e mafai ona mafua ai le gaosiga o le gaosiga o siama, vaʻaia. Afai o loʻo faʻamatalaina Simvastol i se tamaʻitaʻi i le vaitau o le maitaga, e tatau ona faʻataunuʻu puipuiga seia maeʻa le togafitiga. Afai e iloa le faʻailoga i le taimi o le togafitiga, e faʻailoa le Simvastol, ma ua logoina le tagata maʻi i mea matautia uma e fesootaʻi ma na ituaiga o maitaga.

    Faatonuga mo le faʻaogaina o le "Simvastol" o loʻo i ai fautuaga e aloese ai mai togafitiga faʻatasi ma lenei meafaigaluega pe afai e le faʻaaogaina e se tagata gasegase o le gasegase.

    Taua taua: faʻaaoga tatau

    Faatonuga mo le faʻaaogaina o le "Simvastol" o loʻo aofia ai faʻamaoniga o le togafitiga faapitoa o nisi tagata gasegase. Afai e maua le hypothyroidism, e iloa ai le maʻi o le nephrotic, e iloa ai isi faʻamaʻi pipisi, e le tatau ona faatonuina Simvastol vave, i le taimi lava na faʻaalia ai le maualuga o le cholesterol i le toto. O le auala aupito sili ona lelei o le togafitiga o le faʻamaʻi lea na mafua ai ona faʻaleagaina, ma e pei lava ua faʻaumatia, e mafai ona e suʻeina i Simvastol e faʻafetaui le tulaga o le maʻi.

    O aiaiga patino mo le faʻaogaina o le "Simvastol" e aofia ai tagata e mafatia i le ava malosi. E taua le siakiina e le aunoa o faailo taua o le tino ina ia puipuia ai se tali le lelei mai totonu o le tino. E manaʻomia le tausiga faʻapitoa e le tele o faʻamaʻi o le ate na pagatia e le tagata gasegase, o loʻo taua i le talaʻaga faʻapitoa. I soʻo se tasi o filifiliga, o togafitiga e tatau ona o mai faatasi ma se taumafataga filifilia faapitoa ma le itiiti ifo o le saofaʻi o le cholesterol.

    Tulaga lamatia ma tulafono o le taliaina

    Faatonuga mo le faʻaaogaina o le "Simvastol" e le fautuaina e 'ai le sua o le vine i le taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina, aua o lenei mea e mafai ona faʻaosofia ai aʻafiaga i le itu. O tagata o loʻo mafatia mai le faʻaaogaina, e tatau foʻi ona iai se gauai faʻapitoa i le myasthenia. I le lautele, o le faʻaaogaina o Simvastol e faʻasaina i se tulaga faapena. Togafitiga ma le vailaau faasaina e tatau ona faamutaina pe a fai o le gasegase ile CPK ua faaalia. Aua le faʻaaogaina le oloa pe a fai o le maʻi na faʻaalia mai le hypertriglyceridemia o le muamua, lona fa, lima le ituaiga.

    E pei o analogues, sui mo le fualaau faasaina, e mafai e le Simvastol ona tupu se tali atu i le tino. O loʻo i ai se avanoa e atiaʻe ai le myopathy, faʻaosoina ai le rhabdomyolysis, faʻavaivaia le matua. O le ono tulai mai o sea atinaʻe o mea e sili atu ona maualuga pe afai e faʻaaogaina e le tagata maʻi le igoa na faʻamatalaina i le taimi lava e tasi ma fibrate, antimicrobial agents mai vaega o macrolides, cyclosporins, faʻapea foʻi le nefazodone. O nisi faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le "Simvastol" ma le azole antifungal agents, inhibitors HIV protease. O le a sili atu le faʻalavelaveina o Myopathy ao aveina Simvastol i tagata gasegase ma le le atoatoa.

    Iloa ma malamalama

    I le fautuaga e ave, e tusa ai ma faatonuga "Simvastol", o mea tutusa e tutusa ma vailaau, faapea foi i tulaga e manaomia ai le faateleina o le tui, i le vaega a le fomai o le tiutetauave o le lapataia lea o le tagata gasegase e uiga i le myopathy. O le tagata tomai faapitoa e tosina atu le mafaufau i le mea moni e faapea, o se maʻi tigaina e le o faamatalaina lea na aliali mai i se taimi puupuu talu mai le amataga o le vasega po o le faateleina o le metotia, faapea foi lagona tiga, vaivaiga maso, le fefe, o se taimi e vave saili ai se fesoasoani agavaa. E taua tele le asiasi atu i se falemai pe afai o le tulaga e fetaui pe popole i se malaise ua taʻua. I se tulaga faapea, o le mauaina o le vailaau faasaina ua vave taofia. Faʻasalaga e tupu tutusa ma le faʻamaonia o le myopathy, ma i lalo o le manatu o sea tulaga.

    A faʻaaogaina Simvastol, sui o lenei vailaʻau ua filifilia e le fomaʻi, e tatau ona e asiasi i taimi uma i le falemaʻi mo suʻega e mataʻitu le KFK. E fesoasoani lea i le puipuia o le myopathy. Ua lauiloa o le faagasologa o le faaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona o faatasi ma le faateleina o le CPK i le ogaoga. Afai e lagona le tiga o le pusa, e tatau i le fomaʻi ona amanaʻia lenei mea. E faalēaogāina le vailaau pe a fai e maualuga atu le CPK i le tulaga faʻasefulu pe sili atu.

    Faʻafefea ona faʻaaoga?

    E pei ona taua i le iloiloga, faatonuga mo le faʻaaogaina, o le Simvastol e aoga uma na o le pau lea o fualaau mo le togafitia o se tagata maʻi ma o se elemene o togafitiga faʻapitoa. O taunuuga lelei o loʻo faʻaalia i le tuufaatasiga o Simvastol ma bile acid sequestrants. E fautuaina e le kamupanī pe a togi le isi togi, ia ave le voluma na misi i le vave e mafai ai, ae aua nei faaluaina le metotia pe afai o le faaseʻe e iloa i le taimi e te manaʻomia e ave ai le isi vaega. Afai o le gaioiga o fatugaʻo e ogaoga, ua naʻo le Simvastol e faʻamaonia pe afai e mafai ona mataʻituina pea galuega a lenei tino. O le umi o le togafitiga e masani lava ona fuafuaina e le fomaʻi, e leai ni meaʻai masani mo lenei mea. O le fomaʻi e iloilo le tulaga o le maʻi, faʻamaʻi, pathologies e fesoʻotaʻi, tali a le tino i togafitiga, i luga o le faavae e faʻatonuina ai le umi o le vasega e sili ona lelei.

    E leai se faʻamatalaga e ono aʻafia ai e le Simvastol le mafai gasegase e taulai atu. E leai se aoga i le tali o le tali. Leai se suiga o le olaga, o le musu e ave taavale i le taimi o togafitiga e manaʻomia.

    Faʻamatalaga faʻapitoa

    E pei ona faʻaalia i faatonuga, "Simvastol" o se lactone lē aoga. I le tino o le tagata, e ulu atu ai le vailaau i le gaioiga o le suavai, o lona gaosiga e iai le gaioiga, e taofiofia ai le HMG-CoA. O le lelei o le vailaau e mafua mai i le mea moni o le taofia o le liliu mai o le HMG-CoA e vavalo, ma o lenei tali o se amataga vave i le fausia o le cholesterol. "Simvastol" e le mafua ai le faaputuputuina o uila i totonu o le tino, lea ua fuafuaina e tagata atamamai e matua lelei lava - o le tuufaatasiga e aofia ai i le vasega e ono lamatia. HMG-CoA ua liua i le acetyl-CoA, o se elemene e aofia ai i ni eseesega eseese i le tino o le tagata.

    O suʻega faʻapitoa ua faʻaalia ai o le faʻalapotopotoga o loʻo faʻapipiʻiina i le maualuga o le gasologa o le faagasologa. O le fualaau faasaina e oʻo atu i lona maualuga maualuga i le faʻamalositino i totonu o le itula ma le afa mai le taimi e faʻamalosia ai (o nisi taimi e oʻo atu i le 150 minute), o le faʻamanuiaga e faʻaititia e le 90% i le afa o le aso. E oʻo atu i le 95% ulufale i ni faʻamau mausali ma le plasma. O le afa-ola o le faʻaaogaina o le gaosiga faʻasolosolo faʻatasi ma le gaioiga e itiiti ifo i le lua itula. E sili atu i le afa o le kulupu o loʻo faʻasalaina i feces, e tusa ma le 10-15% - e ala i fatugaʻo, o le fomu e le aoga.

    O le a le mea o loʻo tupu i totonu o le tino?

    Faʻaaoga lelei fualaau e tusa ai ma faatonuga i le plasma, o le faʻamaualuga o le LDL, VLDL, vaevaega triglyceride, ma le cholesterol i faʻaititia lautele. O lenei mea e faʻamalosia ai le fualaau faʻamaʻi i fomaʻi faʻafefiloi o faʻamaʻi, leai se aiga, aiga heterozygous, o lona uiga, tulaga pe a saʻo tonu le faateleina o le maualuga o le cholesterol o le mea sili lea e lamatia ai le lamatiaga. HDL i le faʻamalositino o loʻo tulaʻi i luga, ma le faʻaititia o le LDL i le LAPA. O le fua o le aofaʻi o voluma cholesterol ma le HDL ua faʻaitiitia. O se aafiaga tumau e matauina i le lua vaiaso talu mai le amataga o le togafitiga, lea e sili ona mafai ona taunuu i le vaiaso lona lima o togafitiga (o nisi taimi i nai taimi muamua pe o sina taimi mulimuli ane). Umi o le gaioiga - o le auala atoa togafitiga. I le faaiuga o le vailaʻau, o le maualuga o le cholesterol e toe foʻi malie atu i o latou tulaga faatauaina muamua.

    Pe a tofia

    E pei ona taua mai i iloiloga, o fautuaga mo le faʻaaogaina, "Simvastol" (faʻalogo tutusa foi) e fautuaina mo tagata na latou mauaina le hypercholesterolemia muamua, ae o meaʻai e le faʻaalia se faʻaleleiga taua, e tusa lava pe manino lelei le pulea o le cholesterol. E fautuaina le fualaau faasaina pe a fai o isi metotia e faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le cholesterol ua faʻataʻitaʻiina, ae o latou uma ua faʻaalia le le atoatoa e oʻo lava i lalo o le tulaga o le faʻaitiitia o le mamafa ma le faʻatupulaia o le gaioiga faaletino. Simvastol ua naʻo totonu o se tulaga e mafai ai ona faʻatusatusa i luga ifo o le tau avanoa o le atherosclerosis. E mafai ona faʻaaogaina, pe afai ua faavaeina le hypercholesterolemia, o le faateleina o le mamafa o triglycerides o se ituaiga tuufaatasia. O se tulaga talitutusa o le le lava lea o meaai, gaioiga faaletino, metotia e le o fualaau faasaina o seisi fuafuaga.

    "Simvastol" o loʻo faʻamatalaina mo le cardiac ischemia e avea o se faʻasolosolo e puipuia ai le oso o le fatu, faʻaititia ai le lamatiaga o le oti mai le suʻesuʻega. O le faʻaaoga tatau o le vailaau faʻasaina e mafai ona faʻaitiitia ai le ono gaioiga o le galue o le fatu, vascular system. O le meafaigaluega e faʻaalia ai le aoga tele ma se faʻateleina le ono aʻafiaga o osofaʻiga o faʻasalaga o le ischemia, stroke. Afai e maua le atherosclerosis, o le faʻaaogaina o Simvastol e fesoasoani e faʻagesegese ai le alualu i luma o le maʻi ma faʻaitiitia le lamatiaga o le toe faʻafouina.

    O fea e le mafai ai?

    "Simvastol" e le o faamoemoe mo le togafitiga o tagata o latou tino ua i ai se lagona faateleina i le tino gaosi, o isi vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i le gaosia o fualaau. O se lisi atoa o vaega o loʻo tuʻuina atu i pepa aloaia tuʻufaʻatasia o loʻo tuʻuina i totonu o le pusa lapisi. E le mafai ona e faʻaaogaina le "Simvastol" pe afai e le taliaina e le tino o le tagata le fualaau o fuainumera.Aʻo leʻi faʻatuina le vailaʻau, e taua le suʻe faʻamatalaga auʻiliʻili faʻamatalaga faafomaʻi a le kalani.

    Simvastol e le o faamoemoe mo togafitiga o tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le ate i le tulaga o le faʻavavevaveina, faapea foi ma le gaioiga o le enzymes o le ate i luga atu o le masani, pe afai e le o maua le aioio o lenei faafitauli. E le mafai ona e faʻaaogaina le fualaau faʻasaina pe afai o le porphyria, ua faavaeina le myopathy. Le fualaau faasaina e le o faamoemoe mo togafitiga o fanau laiti, e leai se faamatalaga e uiga i le aoga o ia togafitiga, o le saogalemu o Simvastol mo le maʻi.

    O le faʻalogo o le ki lea i le saogalemu

    Simvastol e mafai ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete tele e tagata ua faʻaleagaina le inu ava malosi. E naʻo lalo o le vaavaaiga faifaipea a se fomaʻi e mafai ona faʻaaogaina se vailaʻau pe afai o le totoga o le okeni na faatoa faʻasao talu ai nei. O se auala patino e manaʻomia e tagata o loʻo uia fualaau oona e taofia ai le puipuiga o le tino, talu ai o loʻo i ai se faʻafitauli o le le mautonu, fatuga o fatugaʻo. O se mafutaga faapitoa e manaʻomia ai se tagata o lona tulaga e taʻu mai ai le faateleina o le tulaga o le gasegase fatuga. Aemaise lava, o nei mea e le mautonu i le gaioiga o le endocrine gland, metabolism, faʻamaʻi pipisi matautia i se foliga tele, manatu faʻapitoa.

    "Simvastol" e faʻaaoga ma le faʻaeteete pe afai o le tagata maʻi e fuafuaina mo taotoga, e aofia ai fomaʻi. E tatau ona iai se auala faapitoa pe afai o le vai-electrolytic balances, o manua, o le le lava o le maualuga o le musika o le musika ua iloa, ma le mafuaaga o lenei tulaga e le mafai ona fuafuaina. "Simvastol" e faatagaina, ae na o lalo lava o le vaavaaiga a se fomaʻi, pe afai o loʻo maʻi le maʻi maʻi.

    E tele pe laitiiti foi?

    I le taimi nei, e tusa ma le 300 rubles ua talosagaina i totonu o le tasi pusa o fualaau oona ua fesiligia i falemaʻi. O le tau patino e fuafuaina i le inumaga o le tino galue i capsules, le faiga o tau o le kamupani vailaau. Analogs o Simvastol ua sili atu ona taugata ma sili atu ona taugofie. I le tulaga lautele, o le igoa ua taʻua e aofia ai le numera o tupe maua mai lona vaega. Afai e tatau ona filifili se mea suitulaga, e masani ona fautuaina e fomaʻi igoa i igoa:

    Faatasi ai ma faʻamaumauga faʻalagolago o Simvastol o Aterostat, Simvor, ma Simplacor. E le o fautuaina e filifili se sui oe lava, o lenei mea e mafua ai le le lava o se togafitiga, aʻafiaga, e aofia ai le myopathy. O le faʻaaogaina o fualaau, o lona sui ma mea e tatau ona faʻamaopoopoina ma le fomaʻi o loʻo faʻamaonia le fualaau.

    Tuua Lau Faamatalaga