Vitamin faʻalavelave faʻaleagaga aʻo maʻitaga: o le a le mea ua faatonuina ma le auala e saʻo ai?

I le taimi o le maitaga, o taumafaiga uma a tamaitai e faʻamoemoe e fatuina tulaga mo le atinaʻe tatau o le tamaititi. O se tasi o vaega autu o le tele lea o vitamini i totonu o le tino, ae maise le vaega B. O lo latou faaletonu e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o le tina ma le pepe i le lumanaʻi. Ina ia puipuia lenei tulaga, e masani ona fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamaʻi, e aofia ai le Angiovit.

Aisea e faatonuina ai e fomaʻi Angiovit ao maitaga

E masani lava, o le fualaau faasaina ua faatonuina i tina faatalitali. O le mea moni, o le faateleina o le homocysteine ​​i totonu o le toto e mafai ona faaosofia ai le le mautonu o le maʻitaga poʻo le taʻitaʻia o togafitiga faʻapitoa o le fetus. E tusa ai ma faʻamatalaga, o se tasi o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o vailaʻau faʻalavelave o le le lava atoatoa o le gaʻo (faʻasologa o le gaioiga i le va o le fetus ma le placenta) i vave ma mulimuli mai taimi o le maʻitaga.

Ina ia puipuia se faaletonu i le tino o se tamaitai o le folic acid, e mafai ona fautuaina le Angiovit tusa lava pe i le tulaga o le fuafuaina o maitaga.

O le aoga o le Angiovit mo le tino o le tina ma le tamaititi e mafua ona o le gaioiga o mea oona:

  • O le Vitamin B6 e fesoasoani e faʻamautu ai le tino o le fafine ma aloese mai le leo o le uterine,
  • Vitamin B9 e manaʻomia mo le vavaega o le cell, faʻateleina le hematopoiesis masani ma e taua tele i le fatuina o mole mole DNA ma RNA,
  • Vitamin B12 e aʻafia ai le faʻavaeina o le tino o le pepe.

O le le lava o vitamini B6, B9, ma le folic acid e mafai ona tupu e le gata ona o le le lelei o meaai, ae ona o le faaletonu o le tino po o se taunuuga o faamaʻi masani o le digestive tract.

E mafai ona faʻamaonia le tiapolo i soo se taimi. Faʻalagolago i faʻamaoniga ma fua o suʻega, o togafitiga e faia i se tasi poʻo ni vasega, ma i nisi tulaga e faʻaauauina pea i le taimi atoa o le faʻamoemoe o le pepe. Mo le puipuia o le le aoga o le gaʻo, o le fualaau faasaina e fautuaina e le fomaʻi i le fuafuaga fuafuaina seia oʻo i le vaiaso lona 16 o le maʻitaga, poʻo le lona lua o masina faʻatasi ma vailaʻau o loʻo i ai le vitamini E ma le calcium.

I lalo o le vailaʻau fautuaina e le fomaʻi, o le fualaau faasaina e le o se mea lamatia matautia. O le American Food and Drug Administration (FDA) na tofiaina i le vaega A. O lona uiga o suesuega e leʻi faaalia ai se aafiaga leaga i le tamaititi i le uluaʻi tausaga muamua, e ui lava e leai ni faʻamatalaga i mea lamatia i le lona lua ma le tolu piliona.

E faʻasalaina le tiapolo i ia tulaga pe afai o se fafine maʻitaga e iai le le gauai i soʻo se vaega. I le avea ai o se itu, e ono tulai mai se faʻafitauli faʻafuaseʻi, lea e faʻaalia ai i le tino o le paʻu o le paʻu.

O le aoga o le Angiovitis e mafai ona faaitiitia ao aveina se vaega tele o fualaau. Faatasi ai ma:

  • analgesics (faatasi ai ma le umi o togafitiga),
  • faʻamalosi
  • estrogens
  • tapenaga o alumini, magnesium ma le potassium,
  • toto totoina o fualaau faasaina.

E le faʻaaogaina le Angiovit faatasi ai ma isi faʻalavelave ninii e aofia ai vitamini B ina ia alofia ai le maualuga o nei mea.

E maua le Angiovit i le pepa laulau. O le togafitiga o togafitiga e tuufaatasia taʻitasi e le fomaʻi ma e faalagolago i le tikeri o le leai o vitamini B6, B12 ma le B9, faʻapea foʻi ma uiga o le gaioiga o le maitaga. E maua ni laulau e tusa lava po o le a le mea e 'ai ma faʻauʻu i le tele o vai.

E le o iai ni analogues atoatoa a le Angiovit, ae ui i lea, o loʻo i ai vailaʻau faʻatasi ma mea taua e tasi, ae i se eseesega eseese. E mafai ona faʻamatalaina i le tulaga o le le faapalepale i vaega taʻitasi pe faasaga i se talaaga o le le lava o vitamini e le o se vaega o lona fatuga.

Angiovitis ma le taua o vitamini B mo tina ma pepe

Faatasi ai ma le leai o ni vitamini B, atonu o le ai ai i le fafine ni faafitauli e maua ai ma fanauina se maitaga, ma eseese maʻi ua faaalia i le tamaititi. Afai o se tagata poto faapitoa e filifili e manaomia e le fafine nei vitamini, ona masani lea ona avea le Angiovit ma fualaau o filifiliga.

E masani ona faʻaaogaina le tiapolo i le taulaʻi ma le gynnecology.

1 papalama o fualaau faasaina e aofia ai:

  • lipine B9 (vitamini B9) - 5 mg,
  • pyridoxine hydrochloride (vitamini B6) - 4 mg,
  • cyanocobalamin (vitamini B12) - 0.006 mg.

Folic acid

O le fua faatatau o le faʻaaogaina o le foliki acid (B9) mo se fafine maʻitaga maloloina e tutusa ma le 0.5 mg i le aso.

Mo le faʻamatalaga: o le kulupe pepa i le 100 g o le ate o le palufiti e aofia ai le 240 mcg, i le 100 g o le meaʻai - 80 mcg, i le 100 g o le sisi - 40 mcg.

Vitamin B9 faʻamautuina le faʻaogaina o meaʻai, popole ma le puipuia, auai i le metabolism ma le DNA. E faigata tele ona faʻamaualuga le taua o le siama mo fafine maʻitaga: e faʻaitiitia ai le ono mafai ona tupu ni faaletonu i le tamaititi, e talafeagai mo le fausiaina o le tui o le fomaʻi, faatasi ai ma lana fesoasoani, e faʻavaeina le placenta ma faʻaleleia ai le taamilosaga.

Pyridoxine hydrochloride

O le masani o le pyridoxine hydrochloride (B6) mo se fafine maʻitaga maloloina e tusa ma le 2.5 mg i le aso.

Mo le faʻamatalaga: pyridoxine hydrochloride i le 100 g o pi e aofia ai le 0.9 mg, i le 100 walnuts poʻo le tuna - 0.8 mg, i le 100 g o le atefusi - 0.7 mg.

Vitamin B6 e manaʻomia mo le gaioiga o le faʻalavelave ma le faʻaogaina o meaʻai, faʻatonutonuina faiga faʻavae, ma aofia ai i le faʻasalaga o totola mumu ma enzymes. I le taimi o le maitaga, e fesoasoani le vitamini e maua ai le leo lelei o le uterine ma faʻaleleia le soifua maloloina o tamaitai i taimi o le toxicosis.

Cyanocobalamin

O le fua faatatau o le faʻaaogaina o le cyanocobalaini (B12) mo se fafine maʻitaga maloloina e tusa ma le 3 μg mg i le aso.

Mo le faʻamatalaga: cyanocobalamin i le 100 g o le ate fof e aofia ai le 60 μg, i le 100 g o le meli - 2.8 μg, i le 100 g o le suka - 1.2 μg.

Vitamin B12 faʻamautinoaina le saʻo ma le faʻatinoina o le tino, e aafia ai le matua ma le gaioiga o sela mumu, ma e aafia i le DNA faʻasologa ma le metabolism. I le taimi o le maʻitaga, cyanocobalamin faʻatasi ma le folic acid fesoasoani i sela e vaevae lelei, o lenei mea e mautinoa ai le atinaʻe masani o totoga o fetal ma fusi. Vitamini A e puipuia ai le anemia i le tina ma faʻalavelave tupuga i le pepe.

O le a le mea e tupu i le hypovitaminosis i se fafine maʻitaga

Faatasi ai ma le leai o ni vitamini B i totonu o le tino, o le faateleina o le faaputuputu o le homocysteine ​​e tupu.

Homocysteine ​​e le faʻaaogaina i proteins, ma o le mea lea e le sau i meaai. I le tino, o loʻo faʻapipiʻiina mai le methionine ma ua faʻaaogaina e maua mai ai le amino acid cysteine. O le Homocysteine ​​o se mea oona tele i siama. Ina ia puipuia mai aʻafiaga leaga, o le vailaau o loʻo faʻaaogaina i le toto. O le mea lea, a tele le homocysteine ​​i totonu o le tino, e faʻapupulaina i totonu o le toto ma faʻaleagaina le puipui i totonu o vaʻa. E aofia ai foi i le puipui o le hematoplacental ma e ono afaina tele ai le faagasologa o le faia o fetau. Ina ia faʻaitiitia lenei mea leaga, o le homocysteine ​​e tatau ona liua i le methionine - mo le mea lea, e manaʻomia le vitamini o le vaega B.

I totonu o se fafine maʻitaga, o laʻititi masani o le homocysteine ​​e faʻaitiitia lemu i le faaiuga o le uluaʻi masina ma toe faʻaleleia pe a uma ona fanau. O lenei faagasologa ei ai sona aafiaga lelei i luga o le taamilosaga.

Faʻasalaga i le Polokalame Faʻalesoifua maloloina - vitio:

O le tele o le homocysteine ​​i le tino e faateleina ona o le sili atu o le methionine ma le leai o gaʻo siama ma vitamini B6 ma le B12, pe a ulaula ma inu kofe sili atu i le 6 ipu i le aso, ma le maualalo. O fualaau faasaina e mafai ona faatupuina lona faateleina: mo se faataitaiga, phenytoin, oxide nitrous, o le H2-restagonists, Eufillin, contraceptive hormonal. E aʻafia foi i le maʻisuka, ma le malosi o togafiti ma gaʻo, psoriasis.

Vaega o fualaau faasaina

O le tiapolo o se oloa o Altayvitaminy ma o loo tuuina atu i se tasi o foliga - papafa, o loo i ai se atigi puipuiga. E i ai ni foliga faʻalelei, paʻepaʻe, faʻapipiʻiina i ni fasi pepa se 10 i le paʻu, faʻatau e aunoa ma se faʻasologa. E tasi le pusa o le Angiovit e aofia ai le 60 paʻu ma tau e tusa ma le 200 rubles.

O le gaioiga o le "Angiovitis" e mafua mai i le tuufaatasiga o le tolu vitamini, o:

  • Vitamin B6 - i se fuataga o le 4 mg i le papa,
  • vitamini B12 - i se fua faatatau o le 6 mcg i le papa maa,
  • lipine B9 (vitamini B9) - i le aofaiga o le 5 mg i le tasi laulau.

E le gata i lea, o le sauniuniga e aofia ai le suka, meaʻai, calcium stearate, masima pateta ma talc. O nei mea faʻapitoa e talafeagai mo se pepa umi ma le umi o le teuina (o le olaga ola o le vailaʻau e 3 tausaga).

E faapefea ona aoga?

O mea gaosi "AngioVita", o vitamin B ia, e mafai ona aafia ai le faʻavaeina i totonu o le tino o nisi o enzymes e aofia i le metabolism o le methionine ma le homocysteine. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le maualuga o le homocysteine ​​e faʻapupulaina le ono mafai ona iai ni faʻamaʻi tuga faʻapitoa e pei o le faʻaleagaina o le myocardial, o le maʻi o le maʻisuka, o le thrombosis, o le stroke o le ischemic, ma isi.

O le siʻitia o mea o loʻo aofia i lenei vailaʻau e fesoasoani i le leai o vitamin B6, B9 ma le B12, o le mea lea o le ave o le "Angiovitis" e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le aofaiga o homocysteine ​​i totonu o le toto, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le le atoatoa o le toto.

Fuafuaga Faʻaaogā

O le tiapolo e mafai ona faʻasalaina i tamaitai e tusa lava pe leʻi oʻo i le maʻitaga pe afai ei ai o latou faafitauli ona o maualuga maualuga o homocysteine. Ua iloa e faapea o se faʻalapotopotoga e iai sona aʻafiaga i le fua, aemaise lava, i luga o le toto totoga i le placenta, lea e aʻafia ai le atinaʻeina o le pepe.

Ma e tele fomaʻi fautuaina e maua ai le tulaga o le homocysteine ​​e oo lava i le taimi o sauniuniga mo le maitaga, ona inu ai lea o le "Angiowit", aua o se tasi o mafuaʻaga taatele mo lona faʻateleina o le le lava lea o vitamini B.

O le aveina o fualaau e fautuaina mo tama o le lumanai, aua o le soifua maloloina o se tagata ma le tele o vitamini i totonu o lona tino e aafia ai le mafaufau o se tamaititi maloloina.

O le AngioVita aʻoga e faapitoa lava le faʻatulagaina mo tamaitai oe na feagai ma ni faʻalavelave faʻafitauli ma faafitauli i le tauaveina i le taimi ua tuanaʻi. O le fualaau faasaina ua faailoaina mo le puipuia o le puipuiga, o le anemia, o le thrombophlebitis, o le maʻisuka ma le tele o isi faamaʻi. O lona faʻaaogaina aʻo leʻi maʻitaga o le a lelei le puipuia o faʻamalositino o le tino o le tino ma totoga o le pepe.

O afea e faʻamaonia ai pe a ave se pepe?

E tusa ai ma le faʻamatalaga, ua faʻamatalaina le Angiovit mo tagata mamaʻi e iai faʻamaʻi eseese o le cardiovascular system, e aofia ai faʻamaʻi, afaina o le gaʻo toto, maʻi o le cerebrovascular ma le angiopathy. I le taimi o le fanauina o se tamaititi, o le vailaʻau e sili ona manaʻomia mo pathoces o le toto i le placenta. E tatau foi ona onā e tamaitai oe na iloa le vitamini B hypovitaminosis, aua o lenei tulaga e mafai ona faʻalavelaveina ai le atinaʻeina o le tamaitiiti, mafua ai le anemia ma le tele o isi faaletonu.

Le faʻaaogaina o le Angiovit e tina faʻamoemoe Fesoasoani i le maualalo o le cholesterol, faʻaleleia le totoina o le toto ma le galuega o le ate. O nei vailaʻau o le puipuia o fusi toto ma veins varicose - o faʻafitauli e feagai ma le toʻatele o fafine maʻitaga.

I le amataga, o meaʻai e faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le toxicosis ma puipuia ai le tupu mai o le anemia, ma le siama i le tuufaatasiga o le vailaʻau faʻamautinoa le atoatoaga o le faʻaogaina o le tino o le pepe.

Faʻailoga ono mafai

Ae e te leʻi amataina le Angiovit, e taua le vavaeeseina o le hypersensitivity i soʻo se vaega o papa maʻa, ona o le pau lenei o le faʻaseseina i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau. E leai nisi mafuaaga e mumusu ai e faʻaaoga ia ituaiga multivitamins, ae i le i ai o soʻo se faʻafitauli masani poʻo ni faafitauli i le tauaveina, e tatau i se fafine ona ave le tiapolo i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi aoga.

Faatasi ai ma aʻafiaga aʻafia ona o le ave o le laulau, o le suamalie o le paʻu, o faʻamaʻi o le dyspepsia, fulafula, vevela, poʻo sulu e mafai ona tupu. Faatasi ai ma se tali le lelei i le fualaau faasaina, e tatau ona taofiofia togafitiga ma feutagai ma lau fomaʻi e uiga i le faʻaopoopoina o le maʻa.

E taua foi le aua nei galo lena mea sili atu i le fualaau na faatonuina e le fomaʻi e mafai foi ona afaina, faapea foi ma le umi le umi. O le tele o vailaau oona e mafai ona mafua ai le paʻu, vevela, gasegase, leisa, tiga o le manava, faʻaopoopoga o le toto, ma nisi o fafine, faʻavevesi ma isi faʻaoga matautia.

O le aʻafiaga leaga o le Angiovitis e lauiloa foi pe a tuufaatasia ia papa ma isi vailaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, togafitiga poʻo fualaau e faʻateleina ai le toto. O le aoga o le fualaau faasaina o le a faaitiitia pe afai e te ave faatasi ai ma fualaau oona, fualaau mo le faoa faamalosi, tui, vailaau oona, salicylates, ma isi mea faapena.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le inu i le inu i le taimi o le maitaga e masani lava e tatau ai tasi le papa i aso taitasi. O le taumafa e le afaina ai le taimi o le tagofia o fualaau faasaina, o lea e mafai ai ona e foloina se papa ma se tele vai i soo se taimi o le aso. E le fautuaina e taʻe pe talepe le vailaʻau, aua o le a faaleagaina ai le atigi pusa, lea o le a faʻaititia ai lona aoga. O le umi o le faʻaaoga e tatau ona faʻamalamalamaina e se fomaʻi, ae o le tele lava o na ituaiga multivitamins e faia i vasega o le 20-30 aso. O nisi taimi e lafoaʻi mo se vaitaimi umi atu, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le tele o masina.

O le tulafono o le aveina o "Angiovitis" i sauniuni mo le maitaga e toetoe lava tutusa. Latou te ave vailaau i lea aso ma lea aso, tasi laulau, ia faaeteete e aua nei faaleagaina lona atigi. O le umi o le vasega e mai le 20 aso i le 6 masina. Afai e le tupu se maitaga ao e tago i le fualaau faasaina, fai se malologa, ona toe fai lea o togafitiga.

Afai e maʻitaga se fafine ile talaaga o le faʻaaogaina o le Angiovit, latou te le fiu fualaau, ae latou te alu i le fomai o le a fuafua pe tatau ona latou inu pea pe afai e le mafai ona taofia.

O tamaitai oe na faatonuina Angiovit i le taimi o le maitaga po o le faʻamoemoe o se pepe e totoe le tele o iloiloga lelei e uiga i ia fualaau. Latou te faʻamaonia le aoga o togafitiga o fualaʻau ma ia maitauina o lenei meafaigaluega na faʻamalosia ai toto toto, faaleleia atili le fatu ma le toto i le placenta. E tusa ai ma i latou, ina ua uma le aʻoga a Angiovit, na faʻaleleia lelei le setete o le soifua maloloina, o le maitaga na faʻatupulaia masani, ma e leai ni faʻafitauli o le tamaititi.

O le faʻapalepale o vailaʻau e masani lava ona lelei, ma aʻafiaga i itu, faʻamasino i iloiloga, e seasea lava. A maeʻa togafitiga, o le toʻatele o tina faʻamoemoe e faʻaitiitia le vaivai i o latou vae, o le musika masani, ma le faʻateleina o gaoioiga i aso taitasi. O maʻi faʻamaʻi pipisi i le cardiovascular, faʻafetai i le mauaina o le Angiovit, faʻamalosi le tauaveina o le pepe ma sili atu ona faigofie le onosaʻi o le fanau mai.

O fomaʻi e tali atu i lea ituaiga vailaau faʻamalosi, e masani lava ona faʻasinoina i fafine maʻitaga uma ma tagata gasegase oe sauniuni mo le mafaufau. Ae ui i lea, latou te taulai atu i le mea moni e faʻapea, mo faʻamaonia uma o laulau, "Angiovit" e tatau ona onā naʻo ia e tusa ai ma faʻamaoniga o le falemaʻi.

O le tagofia o lenei fualaau faasaina "i le tulaga lava" e le manaomia. Afai na faatonuina e le fomai se tina i le lumanaʻi se fomai, o le a ia mataʻituina lona tulaga ma faalēaogāina le vailaʻau i le taimi i le tulaga o soo se faʻafitauli le lelei.

O vailaʻau faʻatasi ma le tutusa tutusa le tuufaatasiga e pei ona i ai i Angiowit e le o maua, o le mea lea, afai e manaʻomia le suia o nei laupepa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma filifili se vailaʻau poʻo se faʻaopoopoga ma se aʻafiaga faapena. Vitamini o le vaega B o loʻo i ai sauniuniga "Neurobeks", "Milgamma Composite", "Neurobion" ma isi, peitaʻi, o a latou gaosiga e sili atu nai lo onumaga na faatagaina i le taimi o le maitaga. O le mauaina o ia tupe ao faagasolo le vaitaimi o le faʻamoemoe o le tamaititi e le fautuaina.

Afai e maua se vaivaiga o vailaau oona i totonu o le tino, ona sui ai lea o le "Angiovitis", e mafai e le fomaʻi ona faatonu vaega o papa maʻa eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, "Folic acid" i totonu o fualaau i totonu o le tala talafeagai mo se fafine faapitoa. I tulaga ogaoga, e faʻaaogaina ai le faʻaogaina o mea faʻaleagaina ma meaʻai e faʻaaogaina, lea o le a vave faʻaitiitia ai le hypovitaminosis ma toe faʻaauau pea galuega masani a le tino.

Mo le puipuia o le le lava o vitamini B, o se tasi o mea faʻalavelave televave e talafeagai, o le tuufaatasiga e paleni faapitoa mo tamaitai i le tulaga. E aofia ai Faʻailoga, Vitrum Prenatal Forte, Faʻamaonia le Tina, Tele-Tab Perinatal, Elevit Pronatal ma isi faʻalavelave.

Latou te tuʻuina atu i tina faʻamoemoe e le na o vitamin B e tatau ai, ae o isi vailaau faʻamaʻi, faʻapea foi ma minerale e taua mo le lagolagoina o le maitaga ma le atinaʻe o pepe. O nisi mea faaopoopo e aofia ai omega-fats, lutein, taugata ma isi mea taua. O le filifilia o se sauniuniga talafeagai mo multivitamin e faʻatautaia faʻatasi ma le fomaʻi, aua o ia faʻalavelave o loʻo i ai a latou faʻailogaina ma mea e faʻaaoga ai.

Le aʻafiaga o le fualaau faasaina ma lona saogalemu i le taimi ole maitaga

O le tiapolo o se vailaʻau faʻamalosi lea na atiaʻe mo togafitiga ma le puipuia o maʻi faʻapitoa. O lona gaioiga e faʻavae i luga o le faʻamautuina o metabolic processes, faʻamalosia o puipui o le toto, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le maualuga o le homocysteine. O sina vaega itiiti o lenei mea e masani ona i ai i totonu o le toto, ae ona o le leai o B vitamini, o lona anotusi e mafai ona matua faateleina ma avea ma se tulaga lamatia mo le atinaʻe o le atherosclerosis ma le toto.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai vitamini:

  • I totonu6 (pyridoxine) - e nafa ma metabolic processes i sela, faʻamalositili ai gaioiga toe faʻafoʻi,
  • I totonu9 (folic acid) - e aʻafia i le fausiaina o le fetal e popole i tino,
  • I totonu12 (cyanocobalamin) - o loʻo i ai meatotino faʻaleaga.

E mafai ona ave le Angiovit i le maʻitaga ma mo le a le umi

E tusa ai ma faatonuga, e le faʻasaina le vailaʻau i tina faʻamoemoe. Ae ui i lea, e tatau ona naʻo le tusa ai ma le molimau a le fomaʻi ma i lalo o lana vaavaaiga. Faʻalagolago i taunuʻuga o suʻesuʻega ma uiga o le gaioiga o le maʻitaga, e mafai ona faʻataʻitaʻiina le Angiovit i soo se aso tolu poo le taimi atoa.

I nisi tulaga, ua faatonuina le Angiovit ao le i fuafuaina ina ia taofia ai le atinaʻeina o faʻalavelave mai le tino. O nisi fomaʻi e talitonu o le faʻateleina o le faʻatupulaia o le maitaga, ma faʻasaʻo ai foi lona le mautonu.

Aisea ua faatonuina ai le Angiovit i le taimi o maitaga?

E mafai e se fomaʻi ona fautuaina se vailaʻau faʻamaʻi i mataupu nei:

  • le atoatoa gasegase,
  • afaina ai le feoai i le va o le tina ma le fomaʻi,
  • vave tuʻuina atu o le vai o le amniotic,
  • fetun hypoxia o le fetus,
  • siama fatu fatu
  • maʻi faʻamaʻi pipisi,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi o le placental,
  • leai ni vitamini o vaega B.

Le leai o vitamini B e matautia mo le tuai i le atinaʻe o le mafaufau ma le psychomotor o le tamaititi. E le gata i lea, o le le atoatoa o nei mea e faateleina ai le maualuga o le homocysteine, lea e faʻalavelaveina ai le taamilosaga o le placental. O lenei tulaga e mafai ona oʻo atu i le hypoxia fetal, ma i le lumanaʻi o le a avea ma mafuaaga o faʻamaʻi pipisi.

O nei maʻi maʻi e mafai ona mafua ai le fanau mai i le taimi vave, gasegase o le uterine, faʻamaʻi o le uterine cavity ma le toto (sepsis). O le mea lea, o le Angiovit e masani lava ona faʻamatalaina mo le lamatiaga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻapea foi ma le puipuia o tulaga matautia. O le tele o taimi, o le tagofia o fualaau faasaina ua fautuaina mo tamaitai ua leva ona i ai faafitauli o le gynecology aʻo leʻi amataina. O vailaau e aofia ai le Angiovit e faʻafaigofieina le taamilomilo ma fesoasoani i le gaosiga o le hemoglobin, lea e faʻapipiʻiina ai le toto ma le okesene ma faʻapipiʻiina ai i tino uma. O lenei gaioiga e puipuia ai le atinaʻeina o le anemia (leai o sela mūmū) i totonu o se maʻitaga maʻitaga ma faaletonu o le tino i totonu o se pepe.

Contraindications, aʻafiaga itu ma fegalegaleaiga ma isi vailaau

I le tele o tulaga, e lelei le faʻamaonia o le Angiovit, aemaise lava i le leai o ni vitamini B. Pau lava le faʻailogaina o le vaʻaiaiga ile vaega ole tuufaatasiga.

I se tulaga e le masani ai, o le a mafai ona faia ni uiga leaga i le tulaga o:

Afai e te aʻafia i faʻafitauli le lelei, e tatau loa ona vave tuʻuina atu ma talanoa i lau fomaʻi. I le avea ai o se tulafono, latou te le o toe umi ae tuʻuina atu vitamini.

E tusa ai ma le faʻavasegaina o le American Food and Drug Administration (FDA), o le televitamins ua tuʻuina i le vaega A. O lona uiga e leʻi faʻaalia i le suʻesuʻega ni faʻaleagaga i le tamaititi ile tolu tausaga muamua, ma e leai ni faʻamatalaga i mea lamatia i le lona lua ma le tolu piliona.

E le fautuaina le tiapolo i fualaau faasaina e faateleina ai le tui toto. Faatasi ai ma lona faaaogaina i le taimi tutusa ma le valea (B1) o loʻo i ai se faʻafitauli maualuga o faʻamaʻi pipisi, ma i le faʻatasi ai ma vailaau faʻamalolo, o le a faʻaitiitia le faʻaitiitia o le absorption o le cyanocobalamin (B12) Pe a ave le Angiovit faatasi ma le asparkam ma le glutamic, o le faateleina o le tetee o le fatu maso i le hypoxia (matelaina o le okesene) e matauina.

B vitamini e sili atu ona gauaiina e le tino pe afai e ave i vitamini C ma D.

E tatau ona manatuaina o vitamini o vailaau foi ia, o le mea lea e matua faasaina ai ona e faʻatonuina oe, aemaise lava i le taimi o le maitaga. O le le pulea le faʻaogaina e mafai ona taʻitaʻia ai le hypervitaminosis ma faʻapogai ai ni faʻalavelave ogaoga i le tino.

Multivitamin complexes containing B vitamins - table

UlutalaMea autuFaiga faʻapolopoloFaailogaContraindicationsFaʻaaogaina o le maʻitaga
Vitamult
  • toso
  • riboflavin
  • pyridoxine
  • nicotinamide
  • vitamin O.
pills
  • puipuia o le le atoatoa o fualaʻau,
  • le lelei.
hypersensitivity i vaegafaatagaina
Neurovitan
  • riboflavin
  • measina
  • pyridoxine
  • cyanocobalamin,
  • octothiamine.
  • maʻisuka neuropathy,
  • hypo- ma le faʻailoga o fafine maʻitaga,
  • matua o vave ma tuai tausaga,
  • faʻamalositino togafitiga i togafiti faʻamalosi ma togafitiga faʻamalosi.
Vitrum Prenatal Forte
  • lipine
  • toso
  • ascorbic acid
  • Cholecalciferol,
  • cyanocobalamin,
  • pyridoxine
  • measina
  • riboflavin
  • pantothenate ma calcium carbonate,
  • elemene taua.
  • puipuiga o le anemia,
  • puipuiga o le hypovitaminosis,
  • maualalo o le calcium.
  • tasi le le faapalepale i le fualaau faasaina,
  • sili atu i le tino o vitamini A, E ma le D,
  • ua le atoatoa le aoga,
  • loto vaivai tumau
  • fructose ma lactose inelivi.
Neurobeks
  • measina
  • riboflavin
  • calioum pantothenate,
  • pyridoxine hydrochloride,
  • lipine
  • cyanocobalomin,
  • nicotinamide
  • ascorbic acid.
  • tiloni
  • pills
  • capsules.
  • afaina tuga o le tino tutotonu,
  • le lava o vitamini B,
  • toe maua mai mai le maʻi fatu cardiovascular,
  • asthenia.
  • gasegase ogaoga,
  • erythremia
  • erythrocytosis,
  • faʻamaʻi i luga o vaega o le vailaʻau.
faʻatagaina i mataupu e sili atu le maualuga o le faʻamanuiaga i le tina nai lo le ono aʻafia i le fomaʻi

Faʻamatalaga e uiga ile aveina o Angiovitis aʻo maʻitaga

O nei fuamini na faʻamatalaina ia te aʻu e loʻu fomaʻi i le amataga o le maʻitaga. Sa i ai faafitauli faʻalesoifua maloloina, o lea sa ou popole i taimi uma. Ma ua iloa uma e tagata e manaʻomia e tamaʻitaʻi faʻamoemoe le nofo filemu ina ia aua le afaina le pepe. Sa ou inuina i latou mo le masina. E le mafai ona ou fai atu sa i ai ni aʻafiaga moni. Ae e le o iloa pe o le a se lagona ou te maua pe afai ou te le inuina. Na ou toʻafilemu - o le mea moni lava lenei. Ae e le mafai ona ou faʻamaonia 100% o le taunuuga lenei o le ave o le Faʻamasino. E masani lava, e leai se vailaʻau, e oʻo lava i vitamini, e tatau ona ave e aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi. Tutoʻoti faapitoa. O le mea lea, ao le i faaaogaina, e tatau ona feutagai ma se fomaʻi.

SmirnovaSA

http://otzovik.com/review_3358930.html

A o iai o ia i le puipuiga, na faatonuina ai e lenei fomaʻi le fualaau faasaina lenei ia te au e avea o se faamai o le vaivai o le folic acid, faapea foi ma le vevela o le toto. Faʻaaogaina uma ma maitaga. E lava le inu i le tasi laulau i le aso ma e le manaʻomia ona e manatuaina. Ona sosoo ai lea ma le kulimi lipine e inu ai 3 pusa. Ole fualaau faasaina e le taugata. O le tiapolo o se sauniuniga faigata e aofia ai vitamini B. E maua mai ai le saoasaoa o le methionine metabolism ma le faaitiitia o le toto totogia o le homocysteine. O lea faafetai i lenei fualaau faasaina, na ou onosaia ma fanauina se pepe maloloina.

konira

http://otzovik.com/review_493130.html

O le fualaau faasaina "Angiovit" na faatonuina mai ia te au e se fomaʻi, ma faatalitonuina aʻu o nei fualaau sili ona aoga mo le fuafuaina o le maʻitaga. Mulimuli ane, o le tele o faʻafitauli o le a faʻaumatia, e aofia ai le toxicosis i le maitaga. Na taʻuina mai ia te aʻu e inu i luma o le maitaga ma le masina muamua o le maitaga. Vitamini o loʻo i ai le kulifa pepa, ae i le tele naua nai lo le siama lapopoa, lea e faʻatau eseese. Ou te fiafia i nei vitamini, ua leva ona ou aveina mo nei vaiaso. Ou te manatu o le mea e le mafai ona suia.

Soll

http://otzovik.com/review_1307144.html

Na umi se taimi na ia ola ai - na faateleina le homocysteine, na faaitiitia e Angiovit lenei faailoga. Ae na ia malolo i le taliga, ona o se mea na tupu i le gutu o le tino, na amata ai ona tatalia ma mumu.

Tina laitiiti

http://www.babyplan.ru/questions/54414-kto-prinimal-angiovit/

Na ma filifili ma loʻu toalua e avea ma matua mo le taimi lona lua e le o se talavou. E 34 o matou tausaga ma e sili atu le faigata o le uluaʻi maitaga. Ina ua uma ona ma pasia ma loʻu toalua le tele o suega ma suega, na fautuaina mai e le fomai matou te faia se uluai polokalame o le faamalosia o togafitiga. Na ia faamalamalama mai ia i matou lenei mea i loʻu maualalo o le hemoglobin ma e le o se lelei lelei i itu uma e lua. Faatasi ai ma vitamini eseese ma minerale, na faatonuina ai Angiovit. O lenei sauniuniga e aofia ai vitamini o le vaega B. O le afifi e 60 fasi vaega. Sa ou faatauina se afifi e tofotofoina ai le tali a loʻu tino i allergies. O lenei fualaau faasaina e mafua ai ona oso i se mea faigata, ae e tatau ona e taina lelei i taimi uma. E leʻi i ai ni faʻafitauli leaga, o lea na ave ai le vailaʻau ao lei amataina le maʻitaga, ma se taimi talu mai le amataga o le maʻitaga. E tatau ona ou maitauina o loʻu ola maloloina e sili atu nai lo le taimi o loʻu maitaga muamua. E leai se faʻavaivaia, leai se valea, leai se vaivaiga. Na sau o ia ia te au i le atoatoa, na toetoe lava a ou le lagonaina se faaletonu i le afa muamua o le maitaga.

f0cuswow

http://otzovik.com/review_2717461.html

O le angiovitis i le taimi o le maʻitaga ua faatonuina e aveese le le atoatoa o vitamini B, faapea foi ma le puipuia o faamai e afaina ai lo latou le lava. E ui lava i le saogalemu o le soifua maloloina o le tina ma le tamaititi, e mafai ona ave faʻamalosia le televitamin e pei ona faatonuina e le fomaʻi i le maea ai o se suʻega talafeagai.

Faaaoga i tulaga eseese ole maitaga

E mafai e le fomaʻi ona faʻatonuina le Angiovit i le tina faʻamoemoe i soo se laasaga o le maitaga ma faʻamaonia nei:

  • hypovitaminosis,
  • hyperhomocysteinemia,
  • i faʻafitauli faʻapitoa mo le angina pectoris ma le faʻaleagaina o le myocardial, faʻatasi ai ma le sasa o atherosclerotic mafuaʻaga, ma le faʻaleagaina o vailaʻau e mafua mai i le maʻisuka malosi.

O le televitamin faʻalavelave faʻafaigofieina le tulaga o se fafine i taimi o le toxicosis ma aʻafia ai le leo o le matua.

Afai ei ai ni faʻamatalaga, e masani lava ona fautuaina e fomaʻi ma hematologists le tagofia o fualaau faasaina aʻo leʻi maʻitaga mo le maitaga ma i le amataga muamua o le tolu masina mo le faʻatoʻa saʻoina o le placenta ma le atinaʻe o le tamaititi.

Contraindications ma aʻafiaga o le Angiovitis

E le fautuaina le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina o le le faapalepale i vaega ma le tupuga o tali o le maʻi.

O le FDA e faʻavasega le multivitamin complex A. Vitamins e sopoia le placenta. Pe a ave i togafitiga togafitiga, o le solia o le fetus i le taimi o suʻesuʻega i fafine maitaga e le o faamauina.

E le mafai ona faʻafefiloi le tiapolo i fualaau oona e faʻateleina ai le toto. Faatasi ai ma isi multivitamins, o le faaaogaina e mafai naʻo luga o le fautuaga a se fomaʻi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

  1. Folic acid. Faʻaitiitia le aʻafiaga o le phenytoin (manaʻomia se faʻaopoopoga i lona fua).
  2. Analgesics (faʻasolosolo taimi umi), o mea faʻamalosi (e aofia ai phenytoin ma le carbamazepine), estrogens, ma faʻamaʻi pepe e faʻalautele ai le manaʻomia mo le folic acid.
  3. Anisi (faʻapipiʻi alumini ma le magnesium), colestyramine, sulfonamines (e aofia ai le sulfasalazine) faʻaitiitia le faʻafefe o le gaʻo.
  4. Methotrexate, pyrimethamine, tiamteren, trimethoprim inhibit dihydrofolate reductase ma faaitiitia le aoga o le gaʻo.
  5. Pyridoxine hydrochloride. Faʻaleleia le gaioiga o togafitiga, faʻavaivaia le gaoioiga o levodopa.
  6. O le hydrazide, penicillamine, cycloserine ma estrogen-o loʻo i ai faʻamaʻi vaʻaia e faʻavaivaia ai le aafiaga o le pyridoxine.
  7. E lelei tele i glycosides cardiac (pyridoxine e faʻalauteleina ai le tuʻufaʻatasiga o proteinia proteins i le myocardium), ma le kulutamic acid ma le aspartame (faʻateleina le tetee i le hypoxia).
  8. Cyanocobalamin. Aminoglycosides, salicylates, viepileptic drugs, colchicine, sauniuniga o le potassium e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le cyanocobalamin. Latou te faʻateleina le aʻafiaga o faʻamaʻi faʻamaʻi e uiga i le talaaga o measina.

O le a le mea e mafai ona suia ai le mea e tupu i le maʻitaga

O le vailaʻau e leai ni analogues atoatoa i le tuufaatasiga i fualaau faasaina. I isi faafitauli o le multivitamin, o vailaau o vitamini B e matua ese lava. Seiloga ole suʻeina o vitamini mo le iniseti e mafai ona ausia le tutusa o le gaioiga o mea gaosi. O faaiuga uma e uiga i le ave poʻo le suia o se vailaʻau e tatau ona malilie i lau fomaʻi.

Faʻamatalaga i fafine e uiga i le faʻaaogaina o le Angiovit ao maitaga

Ou te inu na o le maʻi. Pe a fuafuaina ma B e aunoa ma ni faʻalavelave. E lei taʻu mai e le fomai ia te au soo se tapulaa. I le taimi lava na ou malolo ai ma inu ai na o tagata (pe a fuafua) ma homocysteine ​​e alu ae i luga. Faaiuga. O tagata e leai ni vitamini B e faʻatafunaina e aʻu.

Olesya Bukina

https://www.baby.ru/popular/angiovit/

Sa 'ou inu i le faʻataʻitaʻiga ao leʻi oʻo i le maitaga o le masina 3 ma oʻo atu i le 20 vaiaso, na fesili mai le hemostasiologist i taimi uma pe a iai se allergy, e leʻi i ai o ia, ou te leʻi faia se malologa.

Olesia

https://www.baby.ru/popular/angiovit/

Na umi se taimi na ia ola ai - na faateleina le homocysteine, na faaitiitia e Angiovit lenei faailoga. Ae na ia malolo i le taliga, aua o se mea na afaina i le gutu o le tino na amata amata i le gutu, aemaise lava le tatalia ma le mumu.

Tina laitiiti

http://www.babyplan.ru/questions/54414-kto-prinimal-angiovit

Lau teine ​​pele, o laʻu tala o le aveina o le Angiovit e fesootaʻi atu i le mea moni e faapea, i le masina lona lua na mafai ai ona ou maitaga. A o lei faia lena mea, sa ma taumafai ma loʻu toalua e le aoga taumafaiga mo le silia ma le tausaga. E mautinoa e loʻu fomaʻi e faapea, o lea, o lona uiga, o le manuia e fesootaʻi sao lava i le aveina o Angiovitis, e masani ona viia tele lenei vailaau faasaina. Ou te leʻi mauaina lava ni aʻafiaga.

Matagofie

http://www.babyplan.ru/questions/54414-kto-prinimal-angiovit

Na faatonuina aʻu e le fomaʻi Angiovit ao ou maitaga. Ou te lei matauina se mea leaga pe a uma ona inu, ona e tele naua vitamini e manaʻomia mo le tina ma le pepe. Ae ei ai loʻu maualuga homocestin

MamaMishani

http://www.babyplan.ru/questions/54414-kto-prinimal-angiovit

O le maualuga o le homocysteine, o le mafuaʻaga lea o le lua STs, faafetai i le Angiovit, o le maualuga o le homocysteine ​​na faʻaitiitia ma ua maʻitaga, na ou inu i le gasegase seia oo i le fanau ma o lea ua ou inu i totonu o vasega. O le vailaʻau e sili ona lelei, ou te le manaʻomia ni mea inu inu eseese ma vitamini B, tablet.I na fesoasoani tele i le tiapolo.

Violetta

https://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/planirovanie_beremennosti/priem_angiovita/

O le vaitaimi o le fanauina o se tamaititi o se taimi faigata ma taua mo se fafine ma lana pepe. O le manaʻomia mo mea saʻo e faʻateleina, ma le siama, pyridoxine hydrochloride ma le cyanocobalamin e taua tele e puipuia ai faʻamaʻi ma le maitaga masani. Ina ia puipuia mai aʻafiaga e aʻafia ma le le lava o vitamini, e tatau i le tina faʻamoemoe ona asiasi i tagata tomai faapitoa ma mataʻituina lona ola maloloina.

Vitio: mea e tatau ona e iloa e uiga i le gaʻo

E ui lava i faʻamanuiaga uma a le Angiovit, o le tagofia o fualaau faasaina aʻo mafai ona maitaga e naʻo luga o le fautuaga a le fomaʻi ma e tusa ai ma togafitiga fautuaina. I uluai faailoga o le le faapalepale i vaega o le tuufaatasiga, e tatau ona lafoai.

(0 palota, fua: 0 mai le 5)

I lo matou atunuu i mātū, o meaʻai e le sili ona taua i vitamini. E le lava i le tulaga masani, ae i le taimi o le maitaga, pe a manaʻomia tele le tele, o le faaletonu e sili atu ona faʻalauiloaina. Ina ia mafai e le tina ma le pepe ona lava le vitamini, e tatau ona latou faia ni faʻalavelave faʻapitoa, e pei ole Angiovit. Aisea e manaomia ai ma mea e lamatia ai le leai o nei fualaau, o le a tatou maua nei.

Mo le puipuia o mea e le masani ai i le atinaʻeina o le tamaititi mai le le lava o vitamini, ua faʻateleina ona faʻamaonia i masina muamua o le maitaga. Faatasi ai ma mea taua: Angiovit, e faavae i luga o se tuufaatasiga o le tele o vitamini o le vaega B. O se tuufaatasiga o pyridoxine (vitamini B6), gaʻo (B9) ma cyanocobalamin (B12).

E tusa ai ma suʻesuʻega faafomaʻi e uiga i le Angiovitis ao leʻi maitaga, o le fomaʻi o aafiaga o lenei faʻalavelave faʻalavelave e faʻaosofia ai le faʻaogaina o metabolic processes ma le atinaʻeina o fusi fesoʻotaʻi ma le nerve, faʻamalosia le faʻaleleia o le hematopoiesis ma togafitiga faʻatoʻa, faʻamalosi puipui o toto toto.

E faavae i luga o le faʻatinoga o lenei vailaʻau, o loʻo lisiina ai se lisi o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. Muamua lava, o le vaivaiga vaivai, e faʻavae i le le lava o vitamin B, poʻo le hypovitaminosis. E le gata i lea, o le Angiovit i le taimi o le maʻitaga ua faʻaalia mo:

  • hyperhomocysteinemia,
  • maʻi faʻamaʻi pipisi,
  • siama fatu fatu
  • atherosclerotic cerebrovascular le atoatoa,
  • le manaʻoga mo le toe faʻaleleia pe a maeʻa le taotoga ma gasegase tuga, popolega ma le tele o faamalositino.

O le le atoatoa o le faʻasolosolo o le tasi lea mafuaaga e faʻaaogaina ai lenei vailaau vitamini, ma o se tasi o mea sili ona matautia. O le le atoatoa o le gataifale o se tulaga o le tafe toto i le placenta ma le cordi umbilical, lea e le maua ai e le fetus ni meaʻai talafeagai. O taunuʻuga e ono mafai ona oʻo mai i le vaʻaia o le suamalie, o le hypoxia ma le fetal, faʻaleagaina o le placental ma isi faʻamaʻi.

O le mea e sili ona faigata e mafai ona faia faatasi ma le leai o B vitamini ua vave fanau mai. Ma o latou taunuuga - o le toto o le vavave ma le vaʻaia, o le tuai o le tuputupu ae o le pepe pe a uma ona fanau, e aofia ai le mafaufau.

O le mea lea, o le avea o le Angiovit e matua taua lava mo le atinaʻeina o le pepe, ma mo le soifua maloloina o le pepe na fanau. E mafai foi ona afaina ai le pepe, ma e mafai ona tupu i le tina ma le le lava o vitamini o lenei vaega.

E talitonuina o le autu autu o vitamini, e aofia ai le laina B, o meaai. E pei ole vine, otaota, mea e gaosia mai aano o manufasi, meaʻai, mea tao tao. O le mea lea, o le le lava o siama gaʻo ma vitamini B6, B9 e fesoʻotaʻi ma le le atoatoa i le taumafataga. I se tulaga lautele, o se savali moni lea, ae o le mea e maʻitaga na o le tasi lea o mea e aafia ai le saturation o le tino ma nei elemene taua.

Ae o le le lava o vitamini e mafai ona mafua mai i se isi mafuaʻaga - faʻamaʻi (e aofia ai le masani ai) o le faʻaogaina o meaʻai, faapea foi ma le fatuina o fatugao.

O le tiapolo o loʻo faʻamatalaina masani i le tuufaatasiga o le vitamini E ma le sauniuni o le calcium, tele lava i le lona lua ma le tolu piliona. O le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga e 60 pauna.

Angiovitis i le taimi o le maitaga: o le faʻatonuga fautuaina mai i aso taitasi o le tasi papatini mo faamoemoega faʻasolosolo, ma le vai o le vine, e faalua. A o le togafitiga o le le atoatoa o le placental, o iinei o le vasega ma le fuataga o se tagata taitoatasi, ma e tatau ona mataʻituina nei pepa faʻamaumauga faafomaʻi.

O le le talitonu o le tagata lava ia i le fualaau faasaina poo soo se tasi o ona vaega o le pau lea o laina i le vaega o le solia o le Angiovitis. E leai lava isi tapes. Ae o se mea maualuga, e mafai i soʻo se auala, vailaʻau faʻamaʻi ma vailaʻau. O le mafuaʻaga lea e tatau ai ona togafitia ma le faaeteete fautuaga a le fomaʻi.

Faʻaavanoa ona taofi le tagofia o fualaau faasaina pe a aliali mai ni faʻafitauli faʻafuaseʻi: vevela, fulafula, sima ma isi faʻaaliga. O le faʻamalosi o le autu lea, ma o le tele lava o itu e tasi o le faʻalavelave.

E tele faafitauli e mafai ona aloese mai ai pe afai e le naʻo le manaʻoga o le maitaga, ae fuafua foi. O lona uiga, o se tamaitai o sauniuni ma le mafaufau e avea ma tina - i le faaletino ma le mafaufau. E aofia ai, ma le faʻamalosiina o le tino ma sauniuniga o fualaʻau.

O le mea autu o le vavaeeseina o ni lamatiaga e ono tutupu, ma e tele naua i latou i le tulaga o le fualaʻau, lea ua uma ona talanoaina auiliili i luga. Pe a fuafuaina le maʻitaga, o loʻo i ai ona lava faʻailoga faapitoa, e mafai ona puipuia ai le faʻaleagaina o le fetal ma fesoasoani i le fanau mai o se pepe malosi, maloloina.

Afai na ave e le fafine le Angiovit muamua, o lona uiga o le lamatia o le hyperhomocysteinemia mulimuli ane e faaitiitia i le leai. Ma o lenei mea o se suʻesuʻega sili ona mataʻutia e fesootaʻi ma se faʻaopoopoga o mea o le homocysteine ​​i totonu o le toto. Ma o lenei mea e le naʻo le oona, ae e mafua ai foi ona solia le toto i le fetus i le placenta. O le iʻuga o lea suiga, o se anapogi moni lea a le tamaititi, e faʻamalolo ai le faʻaleagaina poʻo le tulaga lamatia o le le mautonu.

E i ai foi se vaega ua taua o le lamatiaga: o tamaitai e sili atu i le 35 tausaga, ma maʻi fatu cardiovascular, pe a uma le taʻavale, ma isi faafitauli ogaoga o le soifua maloloina. Ae mo isi tina uma i le lumanaʻi, o le fesoasoani malosi o le vailaau o le a mautinoa lava le fesoasoani e faʻamalosia le puipuiga mo i tatou lava ma le tamaititi e leʻi fanau mai.

I le taimi o le maitaga, e manaʻomia e le fafine ona mataʻituina lelei le faaaogaina o vitamini. E faigata ona maua mea uma e tatau ai i meaai, aemaise lava pe a amata ona galue le tino mo le lua. " O le angiovitis i le taimi o le maitaga e fesoasoani e faʻaitiitia ai le leai o vitamini o le kulupu B - o aʻafiaga o meaola faʻasosolosi lea e fesoasoani i le tausia lelei ma le atinaʻe o le tamaititi.

O le faʻaaogaina o le Tiapolo e puipuia ai le atinaʻeina o le tele o pathologies i se tamaititi, faʻapea foi ma le masani ai ona le tupu. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le setete o le fatu cardiovascular ma le popole.

O le tiapolo o se vailaʻau faʻamaʻi e aofia ai:

  • pyridoxine (vitamini B6) - o se tuufaatasiga lea e faʻaleleia ai faiga faʻasolosolo ma faʻavaveina ai le toe faʻafoʻiina o le tino i le tino,
  • lipine B9 (o le vailaʻau B9) - o se vaega e manaʻomia mo le fausiaina o le tino o le fetal, ma le faʻavasegaga masani o vailaau o le nucleic,
  • cyanocobalamin (vitamini B12) o se antioxidant e aafia i le atinaʻeina o le fetal nervous system ma le gaosiga o gaosiga.

O le togafitiga faʻaleagaina o le Angiovitis e faʻavae i luga o le faʻagasologaina o metabolic processes, faʻamaʻiina ma le faʻaitiitia o gaioiga ile maualuga o le tino. O lenei fualaau faasaina e faatonutonuina ai le fesuiaiga o le homocysteine ​​- o se tuufaatasiga faapitoa o le palatini lea e avea ma vaega i foliga vaaia o le tele o mea faaleagaina i puipui puipui.

O nei faʻafitauli e mafua ai le atiaʻe o le atherosclerosis, o le poloka o vaʻa toto ma le faʻalavelave i totonu o le tino. I le taimi o le maʻitaga, e mafua ai le faapau pepe, e tele taimi i le laina (masani ona le toe tupu).

E faʻapefea ona suia e vitamini B le homocystine? O nei meaola o meaola e aʻafia ai le gaioiga o le methylenetetrahydrofolate reductase ma le cystation-B-synthetase - enzymes e aafia i le metabolism o le methionine, lea e faʻapipiʻi ai le homocysteine. I se isi faaupuga, o le Angiovit o se mea e le tuusao e ala i se filifili o mea e gaosia ai meaola.

O le Homocysteine ​​e maua i le toto i taimi uma, ae o lona maualuga e leai se aoga. Pe a le lava le vitamin B e aliali mai i totonu o le tino, o le aofaʻi o lenei amino acids o le a faateleina, ma faʻalavelave i lipid (gaʻo) metabolism e atiaʻe, faʻafefe toto, toto le toto toto.

I le tuʻufaʻatasia ma le masini o le gaioiga a le Angiovitis, o loʻo faʻaalia i le taimi o le maʻitaga ma le vaitamini ma le hypovitaminosis o le vaega B. E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻaaogaina i togafitiga faʻaleagaina o faʻamaʻi e mafua mai i le sili atu o le homocysteine ​​ma e manaʻomia ai le toe faʻafoisia o mea faʻapitoa.

O loʻo faʻamatalaina mo fafine e maua i le hyperhomocysteinemia, maʻi faʻamaʻi o le maʻisuka, maʻi fatu faʻamaʻi o le fatu, cerebrovascular insufficiency ma le atherosclerotic genesis. O le vailaʻau e fesoasoani e toe faʻaleleia pe a maeʻa galuega, maʻi faʻaʻumiʻumi, mafaufau-lagona ma faaletino.

O le Angiovitis e leai se faʻailoga mo le faʻaaoga i le taimi o le maitaga. I le noatia ma le fai fuafua i le suʻega fautuaina e le fomai, e le mafai e le fualaau faasaina ona afaina ai le tina po o le pepe. I nisi o tulaga e le masani ai, o le le taliaina o nisi vaega o le Angiovitis, e tatau ona taofi ma talia le fomaʻi.

E tusa ai ma faatonuga, o le faʻamaoniga autu mo le tofiaina o le Angiovitis o le le lava po o le le maua o le vitamini B. I le taimi o le maitaga, o lenei tulaga e sili ona lamatia, e mafai ona afaina ai le fetus: o le lamatiaga o le faaletonu o le tino, le faateleina o le tino ma le mafaufau (e aofia ai le mafaufau).

Le leai o vitamini o le kulupu B e aʻafia ai le tulaga o le fafine maʻitaga ia: o le fafine e atiina ae le ania. O lenei mea e aʻafia ai le gafatia o le fomaʻi, e mafai ona mafua ai se faʻalavelave faʻataunuʻuina o le intrauterine.

I le talaaga o le hyperhomocysteinemia, o le toto i totonu o le tina-placenta-fetus e le afaina, lea e mafua ai le le atoatoa o le tino, le matelaina o le okesene fetal.

O le le lava o vitamini B6, B9 ma le B12 e mafai ona mafua ona o le le lava o mea i totonu o le taumafataga, ae faapena foi i faamaʻi masani o le gastrointestinal tract, o le le atoatoa o le galuega. O le Angiovitis i le taimi o le maitaga e fesoasoani e foia lenei faafitauli, tusa lava po o le a le mafuaaga.

Faʻafetai i lenei vailaʻau, o le toto masani i le va o le fetus ma le placenta ua toe faʻaleleia ma tausia, o le atinaʻeina o faʻalavelave faʻalavelave, e aofia ai mea e taʻitaʻia ai pepe, ma faaletonu faaletino ma faalemafaufau, ua puipuia.

O le angiovitis i le taimi o le maitaga e mafai ona ave i soo se taimi. E faia e le fomaʻi se faaiuga i le manaʻomia o lona tofiga e faʻavae i luga o iuga o suʻega suʻega, soifua manuia ma uiga taʻitasi o le fafine. Faatasi ai ma le le lava o vitamin vitamin B, o le tui e 2 pusa i le aso: taeao ma afiafi. Mo faamoemoega puipuia, o le a lava lea e ave ai le 1 laulau i le aso.

O le mea masani, o vailaʻau faʻamaʻi e lelei ona toleniina e gasegase, aemaise lava i taimi o le faateleina o manaʻoga mo i latou i totonu o le tino (e aofia ai ma le maitaga). I se tulaga e le masani ai, o aʻafiaga i le lotoifale po o le lautele e mafai ona aliali mai i le ituaiga o urticaria, toso, angioedema, ma isi.

Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le lagona i vaega o le Angiovitis, tiga o le ulu, faʻalavelave moe, vevela, suiga o le lagona lelei o le paʻu e mafai ona atiaʻe. O aʻafiaga leaga mai le gastrointestinal tract o loʻo faʻatusalia mai ai faʻamaoniga o le dyspepsia: leu, vomiting, tiga faʻapitoa, belching ma flatulence.

E leai ni faʻafitauli e iloa ai, ae faʻatasi ai ma le hypervitaminosis, faʻalavelave lelei o masini afi o lima, faʻalavelave o vaega eseese o le tino, gaogao faifai pea, e mafai ona atinaʻe toto i totonu o vaʻa laiti. Afai e maua ni aʻafiaga, faʻapea foʻi ma faʻagaloga o le maualuga, taofi le tagofia o fualaau faasaina ma faʻatalanoa se fomaʻi.

O le tiapolo o se vailaʻau o le vailaʻau o loʻo maua i le laulau. O lenei fomu e fetaui lelei ona fofoina ma mafai ai e oe ona ave fualaau faasaina i totonu o le falemaʻi ma i le fale. O pepa taʻitasi e aofia ai le 4 mg o le vitamini B6, 5 mg o vitamini B9 ma le 6 mg o vitamini B12.

E maua le Angiovit i vaega e 60 i le pusa. O le tau o le fualaau faasaina i le averesi e amata mai le 220 i le 280 rubles.

E leai ni faʻatusatusaga o le Angiovit lea e faʻamaopoopo atoatoa lelei (i le aofaiga ma le tele o mea e gaosia). O fualaau e sili ona tutusa o le Medivitan. E aofia ai foi vitamini B6, B9 ma le B12, ae o loʻo maua i foliga o fofo faʻafitauli: Nu.1 - B6 ma B12, Numera 2 - B9. Ona o le manaʻoga e tuʻuina atu le injections, e le faigofie tele ona faʻaaoga, e le gata i lea, e sili atu le tele o faʻailogaina ma aʻafiaga o aʻafiaga nai lo le Angiovit.

O le tele o complexivities complexities with cyanocobalamin, pyridoxine ma le folic acid o loo i ai foi se aafiaga talitutusa. E aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, Neurobeks, Triovit Cardio, Hexavit, Vitamult, Alvitil, Aerovit.

O faʻamaʻi i le taimi o le maitaga ua faʻamaonia e faʻaitiitia ma puipuia le le lava o vitamini o le vaega B, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi e aʻafia ai lo latou le lava. O le soloia o le hypovitaminosis e fesoasoani e taofia ai le tupu mai o le le atoatoa o le placental, o mea e le masani ai o le atinaeina o intrauterine, o le masani ai ona le toe tupu. O le vailaau faʻasaina e leai lava se faʻamaʻi, o ni faʻafitauli matuia e seasea lava. E mafai ona faʻamaonia i soo se taimi ao maitaga.

Matou te fautuaina faitau: Vitamini faasaga i le gau o lauulu: o le a le taimi ma le auala e ave ai?

Home »Treatment» Drugs » Vitamin faʻalavelave faʻaleagaga aʻo maʻitaga: o le a le mea ua faatonuina ma le auala e saʻo ai?

O le tele o fomaʻi e malilie e faapea, pe a fuafua se maʻitaga, e tatau ona e saunia lou tino aʻo le i oʻo i luma.

O lenei atugaluga e le gata i tamaitai, ae faapea foi alii. Ae o le matafaioi autū o loʻo taoto ma le tina faʻamoemoe, o lē e tatau ona tausia lona ola maloloina ma le fusi.

O se tasi o vaega sili ona taua o le saunia o le tino mo le maitaga o le puipuia lea o le le atoatoa o le vaitamini. O le leai o ni elemene taua poʻo le le lava o meaʻai i totonu o le tino o le tina lea e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻafitauli matuia ma faʻalavelaveina ai le taamilosaga o le maitaga.

Ae maise lava o mataupu matautia, i le fetal pathology. O le mea lea, auai i fomaʻi e fautuaina aʻo leʻi amataina le fuafuaina o se maitaga, ia faia se suʻega atoa ile falemaʻi ma, e aunoa ma le faʻavaivai, amata ona inu vitamini. Faʻamatalaga faʻasolosolo faʻatau fualaau oona.

O le faʻatagaina o le taumafaina o nei vitamini e talafeagai uma ao lei oʻo i le mafaufau o le tamaititi, ma aʻo gaso. O faʻamatalaga faʻapitoa ma le faʻafoega o fualaau faʻasaina ua faʻatulagaina i le taimi o le maitaga, pe a manaʻomia e le tino ni mea aoga e faigata ona maua i meaai masani. Faatasi ai ma le le lava o le vitamini B, faapea foi ma le puipuia o faamaʻi pipisi, ua faatonuina e fomai mo tina maitaga - Angiovit.

O le vailaʻau o le Angiovit e le o se vailaau mo togafitiga, ae e tatau ona faia na o le manino e tusa ai ma faatonuga ma faatonuga a le fomaʻi.

O fualaau faasaina e tele mea aoga aoga ma aofia ai se lisi o vitamini:

  • vitamin B-6 faʻalavelave - O le vaega autū o le pyridoxine, lea e faʻaleleia ma faʻavaveina ai le faʻamaʻiina o le faʻamaʻi ile tino. Faʻateleina le saoasaoa o le toe faʻaleleia o auala ma faʻaleleia ai le gasegase. O se aafiaga lelei i fegalegaleaiga a le tamaititi ma le tina,
  • vitamini B-9 - tulaʻi i luga o le faavae o le folic acid, lea e faʻaleleia ai le fausaga o le nerve tuufaatasia ma tino o le fusi i le lumanaʻi, ma faʻaleleia ai le fegalegaleaiga o meaola o le nucleic,
  • vitamini B-12 - Faʻaleleia le faʻaogaina o le tino, fatuina se faʻalapotopotoga o ausilali ma faʻateleina le gaosiga o genotypes. O le vaega autū o le cyanocobalamin antioxidant.

O le vailaau faʻasaina ei ai ni enzymes faaopoopo e afaina ai le tino o le tina ma le tamaititi e leʻi fanau mai.

Talu ai o le Angiovit o loʻo faʻamoemoe e faʻaleleia le gataifale ma toe faʻafoʻi le paleni o le vitamini, e fesoasoani e puipuia ai vaʻa toto mai le faʻaleagaina, sili atu le femalagaaʻi ma le taumafa o le fetus.

O le Angiovit lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻamaʻi pipisi, faʻalavelave leaga, faʻaitiitia ai le avanoa e atiaʻe le atherosclerosis ma isi faʻamaʻi. Aveina o le Ita, o le tulaga lamatia o le faapau pepe ua faaitiitia e toetoe 80%. O se maualuga maualuga lenei, lea e maua ona o le saʻo lelei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

E tele vitamini eseese e tatau ona faia ao maitaga. O fualaau nei o vaega B, E D, ae o fomaʻi e fautuaina malosi le faʻaaogaina o le Angiovit.

O ia lea e fesoasoani e toe faʻafoʻisia le leai o vitamini B, lea e matua talafeagai mo le tina faʻamoemoe ma lana tama. E ui lava i le numera tele o analogues, ae o le Angiovit e sili atu ia i latou i itu uma ma ausia taunuʻuga pito i maualuga ma lelei i le faiga.

O le tiapolo o se tasi lea o fualaau sili ona lelei lea e manaomia e se tina ao aveina se tamaititi. I le tuufaatasia ai o vaega e tolu o vitamin manaomia, o le meafaigaluega aupito sili lea mo le faapaleniina ma le satuina o le tino.

Faʻataʻitaʻi faapitoa e fomaʻi le mea moni o Angviovit o loʻo talia lelei e soʻo se teine, ma o le fualaau faasaina e leai sona aʻafiaga. I se tulaga e seasea tupu, e mafai ona mafua ai se faʻafefe o le maʻi, lea o le a faʻatasi ma masani masani o se allergy.

O le mea e masani ai, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo le le lava o vitamini B, faapea foi mo le puipuiga ma le faaleleia o le soifua manuia o le tina.

O le Angiovitis e tatau ona ave mo ia faʻafitauli ma faʻamaʻi:

  • vascular vascle, aofia ai le hyperhomocysteinemia,
  • angiopathy o ipu o pito i lalo ma isi vaega o le tino,
  • ma faʻamaʻi fatu
  • ma faafitauli o vaʻa faila,
  • mo le toe faʻaleleia pe a maeʻa se vaitaimi faʻatinoina,
  • ma faʻamaʻi faʻamaʻi,
  • ma le tele o gaoioiga faaletino.

I nisi tulaga, ua faatonuina e fomaʻi Angiovit mo suiga i le faataamilosaga o le folate, ae o faatasi ma Miligamma injections. O nei vaega e lua e galulue lelei i le taimi atoa. E le gata i lea, i mataupu e sili ona faigata, e faatonuina e fomaʻi Angiovit mo le le atoatoa o le placental.

O lenei tulaga faʻaleagaina e matautia tele pe a le maua e le fomaʻi ni meaʻai ma mea aoga mai le tina. Mulimuli ane, e mafai ona fanau mai le fomaʻi ma faʻamaʻi tuga poʻo faʻalavelave faʻaleaga.

Milgamma Injections

I ia tulaga, e faatonuina ai e le fomaʻi se togafitiga o togafitiga taʻitasi, aʻo manaomia le tina e faia ni suʻega faaopoopo ma amata ona ave isi fualaau malosi.

O le leai o se faʻaaoga lelei o vitamini B i totonu o le tino i le taimi o le maitaga e mafai ona oʻo atu ai i faafitauli ogaoga e le gata mo le tina, ae mo le pepe e leʻi fananau mai.

Afai e leai ni vaega aoga, o le fanau mai vave, le lava o meaʻai mo le fetus, ma isi faafitauli tau soifua maloloina e mafai ona amata. O lenei mea e mafua ai le tele o faafitauli, o le mea lea, e tatau i soo se fafine ona ave le Angiovit i le maitaga ma ia sauniuni mo le mafaufau.

O le tele lava o le Angiovit o loʻo faʻamatalaina i fafine maʻitaga ma le leai o ni vitamini B.

O le leai o nei mea e mafua ai le faateleina o le fanau mai ma le soifua maloloina lautele o le tina ma le tamaititi e lei fanau mai. O le tulaga faaletino o le fafine ua sili atu ona leaga, faanoanoa, foliga mai ma isi faafitauli ogaoga o le soifua maloloina e mafai ona tupu.

O kulupu B e mafai ona taofia le ulu atu i le tino o le tina ma le taumafa e le tatau ai, ma faʻamaʻi pipisi i le gastrointestinal, faʻapea foʻi ma le gaioiga o le tino. E foia e le tiapolo le faafitauli o le le lava o vitamini i soo se faamaʻi, e tusa lava po o le a le mafuaaga o le leai o nei mea.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faaleleia ai le toto, faateleina ai le aoga o elemene aoga i le va o le tina ma le tama. O le Avea o le Ita ma mea e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi ma le atinaʻeina o eseesega eseese o le tamaititi e leʻi fanau mai.

E mafai ona ave le angiovitis, i le taimi aʻo leʻi amataina, ma i le taimi o le tamaititi ma e tusa lava po o le a le matua tausaga.

E naʻo le fomaʻi o loʻo faʻasoa le vailaʻau, faʻamalositino e mafai ona i ai se aafiaga leaga i le tino ma luga o le tulaga lautele i lona atoaga.

O le mea moni, latou te ave Angiovit ma isi vitamini o le vaega E. I lenei tulaga, o le tino e sili atu ona gaosia meaʻai, ma toe faʻafoʻi vaega o loʻo misi i le tino o le tina ma le tamaititi e leʻi fanau mai.

E maua le tiapolo i le afifi masani - 60 pusa. Faʻamatala le fualaau faʻasaina i le le lava o le aofaiga o vitamini B i totonu o le tino. Tofia le tasi laulau i le aso mo le puipuia ma le faʻaleleia o le soifua manuia.

I isi faʻamaʻi sili atu ona matuia, o le a faʻapupulaina le fualaau i ni papa se lua. O le togafitiga togafitiga e tusa ma le 20-25 aso. I faʻamaʻi sili atu ona matuia, e mafai ona faʻateleina le vasega i le masina e tasi, ae ia talanoaina muamua ma lau fomaʻi.

O le Angiovitis e faʻafeiloaʻi lelei, i ni tulaga e seasea maua, e mafua ai se faʻafefe o le faʻafefe.

O le tele lava o taimi, o le allergy e tupu i vaega o le vailaau faʻasaina ma e sau faʻatasi ma le mumu mumū, siama, paʻu o le paʻu ma tiga faʻatasi.

E leʻi i ai ni faʻafitauli e sili atu le maualuga o fualaau faasaina. Afai o faʻaaliga o le gasegase, vomiting, totogia, faafitauli o le gastrointestinal, suiga i le vevela o le tino, e tatau ona e taofi le tagofia o fualaau faasaina ma faafesootai se fomaʻi.

O le Angiovit e lava lona numera o analogues, ae leai se tasi oi latou e tutusa mea e tutusa ai. O analogues e mafai ona lisiina: Vaevae, SanaSol, Hexavit, Pollibon, Aerovit ma isi fualaau.

Aisea ua faatonuina ai le Angiovit i le taimi o le maitaga? O le tali i le vitio:

O le Angiovit le auala sili ona mamana e toe faʻafoʻi ai le paleni o vitamini B. O le tele lava o taimi, e fautuaina e fomaʻi lenei vailaʻau, aua o lona aoga na faʻamaonia i le tino.

O le Angiitis i le taimi o le maitaga e mafai ona faʻataʻitaʻiina ile tolu masina muamua. O nei vailaau faʻaonaponei e aofia ai vitamini autu o le vaega B ma na atiaʻe mo le puipuia ma togafitiga o nisi o pathoces cardiovascular. E manaʻomia ona ou ave le Angiovit ao ou maitaga, ma e faʻafefea ona aʻafia ai le tulaga ole fetus?

O se vailaʻau faʻamaʻi, lea e aofia ai vailaau faʻamalosi nei:

  1. Vitamin B6 (pyridoxine). E faʻaleleia ai le gasegase, faʻavaveina le ala o le faʻaogaina o auala.
  2. B9 (folic acid). E manaʻomia se vaega i le fefaʻasoaʻiga o mea faʻapitoa o le nucleic, e maua ai le tino o le tino o le fomaʻi.
  3. Vitamin B12. Auai i le tuufaatasiga o kenera, e faatonutonu ai le atinaʻeina o le tino o le tamaititi, o se antioxidant lelei.

O le faiga o le gaioiga o lenei vailaʻau e faʻavae i luga o le faʻafouina o le metabolism ma le toe faʻafoʻiina o tali i le maualuga o le cellular, e faʻasaʻoina ai le fatuga o se masini homocysteine ​​faapitoa. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o lenei vailaʻau e vave faʻavaveina ai le atinaʻeina o maʻi faʻapitoa vascular, e mafua ai le tupu o le atherosclerosis, thrombosis, toto le mama, faʻapea foi le faʻamutaina vave o le maʻitaga.

O le Homocysteine ​​e faʻapipiʻiina ona o le fegalegaleaiga o le methionine ma le faapitoa o le enzymes e amata ona gaoioi pe a maualuga le mea o le vitamini B. O se vaega itiiti o lenei protein i le toto e masani ona matauina, ae o le leai o vitamini B e mafai ona oʻo atu i se tulaga ogaoga lea e faateleina ai le faʻaleagaina o vailaʻau.

O le angiovitis i le taimi o le maitaga e mafai ona faʻaaoga i soo se laasaga. I le avea ai o se tulafono, o loʻo faʻamatalaina i le taimi o le fuafuaga, pe a oʻo i le tina o loʻo faʻamoemoe e atiaʻe le faʻalavelave o le tino. E i ai le faʻamaoniga o le masani ona faʻaaogaina lenei fualaau faasaina e faateleina ai le ono mafai ona tupu.

O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i le taimi o le maʻitaga e puipuia ai le fausiaina ma le atinaʻeina o le le atoatoa o le placental, lea e mafai ona tupu ma faʻaleagaina le lapisi. O lenei tulaga e le lelei mo le tina ma e sili ona matautia mo le tamaititi. E taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le aofaʻi o le okesene i totonu o le toto o le pepe e leʻi fanau mai, o le tulai mai o le hypoxia ma le tele o aʻafiaga o le faʻamuta o le maitaga.

O lenei fualaau faasaʻo pe'ā uma ona maitaga, o fautuaga mo le faʻaaogaina ua fautuaina e faʻaaogaina pe afai o loʻo iai faʻamatalaga nei:

  • faʻamaʻi o le cardiovascular system (faʻamaʻi fatu, stroke, angina pectoris, maʻi o le toto o le ischemic),
  • vailaʻau faʻapitoa e puipuia mai le maʻisuka,
  • afaina o le cerebrovascular sclerotic.

O le angiovitis i le taimi o le maitaga e mafai ai e oe ona faʻamaonia le taamilosaga, lea e tupu i le va o le tamaititi ma le tina.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e naʻo le tasi le faʻailogaina: tasi le le faapalepale i vailaʻau, lea e aofia ai vitamini B.

O meaʻai suamalie e masani lava ona faʻafeiloaʻia e le tino, aemaise lava i le tautotogo, taumafanafana ma le autumn, pe a iai le le atoatoa o vitamini. O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai i nisi taimi e le masani ai, pe a tago i le fualaau faasaina, o aʻafiaga e mafai ona tupu: o le aisa, sasa, vevela i luga o le paʻu. E pupuu ma vave ona pasia pe a uma le faalēaogāina o tupe. Ae afai e tulai mai ni faʻafitauli leaga, e tatau ona e vaʻai i se fomaʻi o le a faʻamaonia togafitiga faʻamaʻi.

O le filifiliga e faʻamaonia lenei fualaau i le taimi o le maitaga e na o se fomaʻi e mafai ona faia, e faʻavae i luga o iuga o suʻega. O le mea e sili ona tāua o se faʻalapotopotoga e pei o le homocysteine ​​mataupu.

Afai o lenei protein i totonu o le tino o se fafine e maualuga tele, o le a faʻaaogaina i le taeao ma le afiafi le meaʻai e lua o le papa o le Angiovit. O le taimi lava e paʻu ai mea o loʻo i totonu o polotini leaga, o le a masani ona faʻaititia i le 1 papa i le aso.

A e ave le vailaʻau, e tatau ona e tausisi i faatonuga mo le faʻaaogaina ma faatonuga a le fomaʻi.

E taua le taulaʻi atu i le mea moni o le le lava o vitamini B e mafai ona avea o se taunuuga o le le gata o le le paleni, ae o faʻamaʻi pea o gasegase o le gastrointestinal tract poʻo le faʻaaogaina o le tino. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaumatia muamua le mafuaʻaga o le le lava o vitamini ma ia naʻo le faʻatumuina o le faaletonu ma le Angiovit.

O a tulaga e tatau ona faia i le taimi o le maitaga?

O se faʻamatalaga tuusaʻo mo le tagofia o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga o se tulaga le atoatoa o vitamin B i le tina faʻamoemoe. Ona o lo latou le lava, o faafitauli e tulai mai e pei o le:

  • maʻi faʻaleagaina i totonu o le fetus, faʻaleagaina o le tino,
  • mafaufau le mafaufau i le tamaitiiti,
  • anaemia i totonu o se fafine, e aafia ai le taua o le fetus ma le faagasologa o lona atinaʻe,
  • o le faateleina o le maualuga o le homocysteine, e mafua ai se faʻalavelave i le toto totoga o le placenta lea e tupu i le taimi o le maitaga i le va o le tina ma le fetus.

O le faʻaleleia o angiovitis i le 1st masina e fesoasoani e faʻasalalau ai le toto i le placenta ma le toto i le fetus. O le fualaau faasaina e taofia le atinaʻe o le anemia i le tina.

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e faʻamaonia foi i mataupu e afaina ai se fafine maʻitaga i faʻamaʻi pipisi ma le maʻi o le maʻisuka. E aoga foi Angiitis mo i latou oe na faʻaalia le le mautonu o le gaioiga o le cerebral, e fua i le atherosclerotic genesis.

E faapefea ona galue angiovitis?

O le faʻamaonia o le gasegase i le taimi o le maitaga, o fomaʻi e faavae i le mafai gafatia o le vailaʻau e faʻamalosia ai le metabolism o le tino. I lalo o le faatosinaga o le galue o mea angiovitis, faʻamalosia faʻamaʻi faʻamaʻi, ua faʻaleleia le faʻafouina ole tino. Sei o tatou vaʻai pe faʻapefea ona faatino e vaega taʻitasi o le meafaigaluega:

  • Vitamin B6 po o le pyridoxine e lagolagoina ai le metabolism talafeagai ma fesoasoani i le faʻavavevaveina o faʻasologa,
  • o le siama gafa e nafa ma le fausiaina o mea o le namele a le tamaitiiti ma faʻamaonia ai le metabolism o meaola o le nucleic,
  • cyanocobalamin poʻo le vaitamini B12 e manaʻomia mo le gaosiga o le gaʻo.

O vailaʻau B uma o loʻo aʻafia i le galuega a le angiovit ina ia faʻaitiitia ai le maualuga o homocysteine, e puipuia ai le faʻaalia o faʻafitauli i le toto ma le fausiaina o fusi toto. O le le lava o vitamini B e fuafuaina e le aofaiga o le homocysteine: afai o lona fuainumera e sili atu le maualuga nai lo le masani, o lona uiga o nei vitamini e le lava i le tino o se fafine maʻitaga.

Tulafono mo le ave angiovitis

Faʻaaogaina le tui i le taimi o le maitaga e tatau ona umi se 6 masina. O le masani masani e 1 le papa 2 taimi i le aso. A uma ona inuina le fualaau faasaina mo le 2 masina, ona faʻaititia lea o le dose i le 1 laulau i le aso.

E tusa ai ma faʻatonuga, o loʻo maua le vitamini e tusa lava pe o le a le taumafataga, ae e le fautuaina e fomaʻi e faʻaaogaina i luga o se manava gaogao.

E tatau ona manatua i le mafaufau o le le lava o vitamini B e mafai ona fesootaʻi ma faʻamaʻi masani o le gastrointestinal tract and kidneys. I lenei tulaga, o le fua ma le umi o le faʻatagaga e tatau ona faʻatulagaina e lau fomaʻi.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo soo se taimi o le maitaga, pe afai ei ai se manaʻoga. E faʻamasino e le fomai le manaʻoga mo le tagofia o fualaʻau vitio e tusa ai ma iuga o suʻega suʻesuʻe ma le soifua manuia lautele ole maʻi maʻi. I le avea ai o se mea e puipuia ai, e mafai ona onosaʻi le gasegase pe a fuafuaina le maʻitaga, 1 le laulau i le aso. O le taumafaina o vitamini B o le a mautinoa ai le sauniuniga masani o le tino mo le faaluaina uta ma puipuia ai faʻalavelave faʻalavelave.

O aʻafiaga aʻafiaga e maua e angiovitis?

O manatu o tagata gasegase na faailoa mai o le aʻafiaga o le angiovitis e seasea lava. I le avea ai o se tulafono, o fafine maʻitaga na amata ona tagofia le fualaau faʻasalalaina e uiga i faʻamaʻi o le maʻi, faʻaalia i faailoga nei:

  • fulafula
  • uiga mataʻutia,
  • sasaina o le paʻu,
  • faailoga o le urticaria.

O le taimi lava na taofi ai e le fafine le inuina o fualaau oona, na mou ese atu uiga le lelei. O fomaʻi e faʻamatalaina i latou i le mea moni e faapea, i tulaga taʻitasi, o le tino o le tina i le lumanaʻi na te leʻi faia ni vaega o le angiovitis.

Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le maualuga o le vaitamini, pe afai e ave e se fafine le vailaʻau na o ia lava, e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi, o mea faʻapitoa e pei ole:

I le maitauina o ia ituaiga o gaioiga pe a uma ona faia se tui, e tatau i se tamaitai ona malamalama o lana tali na ia faia ai se mea sese. Ina ia faasaʻo le tulaga, e tatau ona e faia se gaosiga gaosia ma ave le malala ua gaoioi ina ia mafai ai ona taofi le mea oona. I le lumanaʻi, o le gasegase i le taimi o le maitaga e tatau ona faʻaaogaina e pei ona faatonuina e le fomaʻi.

Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau

A faʻaaogaina le angiovitis ao maitaga, faʻalogo i le mea moni o nisi vailaʻau e faʻateleina lona aoga. O le mea lea, o sauniuniga o paluka, salicylates, viepileptic drugs e faʻavaivaia ai le faʻaogaina o le cyanocobalamin. O le faʻaaogaina o vailaʻau ma vailaʻau B12 e mafai ona taʻitaʻia ai i allergies.

Vitamin B 6 (pyridoxine) faʻaleleia le gaioiga o togafitiga, ma le gaioiga ole levodopa. Le faʻamaina o le gaioiga B vitini B 6 e tupu ma pe a fegalegaleai ma fomaʻi faʻamataʻu e aofia ai estrogen.

Sulfonamides (sulfasalazine) e faʻalavelave i le faʻaaogaina o le gaʻo siama, ona o le taunuuga o le faʻaititia o le angiovitis. E tatau i le fomaʻi ona mafaufau i nei tulaga pe a faatonuina se vaega o fualaʻau o le vaega B.

O le lelei o le angiovitis i luga o le tino o se fafine o loʻo fānauina se tamaititi e faamaonia i le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma le faʻaleleia atili o le tulaga o gasegase. Vitamini o le kulupu B e aoga foʻi mo le atinaʻeina o le fomaʻi.I le matauina o le sao saʻo, o le a tuʻuina atu i lou tino se fesoasoani ogaoga i le vaitau o le faateleina o le popole e fesootaʻi ma le maitaga. O oloa masani e aofia ai i le maʻitaga maʻitaga o le a fesoasoani e lagolago le aoga aoga o le vaifofo: aso, fig, blackcurrant, kiwi, pasili, lemoni, nuts pine.

Tuua Lau Faamatalaga