Le fua o le suka e maua ai le suka Siofor: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau ma iloiloga o maʻi

O le maʻi suka o se tasi lea o faʻamaʻi matautia e ono mafua ai le tele o faʻafitauli.

Ona o le mea moni o le toto o le tagata maʻi e masani lava ona aofia ai mea e sili atu nai lo gaʻo talafeagai, o tino uma o le tino o mafatia.

I le faaopoopo atu i le le lelei o le vaai ma le gasegase, fulafula, le lelei le taamilosaga, ma isi mea le fiafia, o le maʻisuka e masani ona mafua ai le maualuga o le toto, lea e tupu ona o le leiloa o le tino o le puipui.

O le mea lea, o le faʻaitiitia o taimi o le kulukose o loʻo aofia i totonu o le toto ma le mataʻituina pea o lona maualuga, o fua taua ia mo mafatiaga mai le maʻisuka. O le fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le suka i se tulaga saogalemu e fesoasoani ia Siofor.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O vailaau e talafeagai mo le tino lea e atiaʻe ai le maʻisuka ituaiga 2. O le vailaau faʻasaina ua faʻaalia foi mo i latou e maua i le maʻisuka e faʻatasi ma le oona.


O Siofor o loʻo faʻatau atu i se pepa o loʻo i ai faʻasalalauga eseese o le eletise gafatia faavae.

I falemaʻi, e mafai ona e mauaina le Siofor 500, Siofor 850 ma le Siofor 1000, o loʻo aofia ai le eletise autu (metformin hydrochloride) i le aofaiga o le 500, 850 ma le 1000 mg.

O le tuufaatasiga o laupepa e aofia ai foi mea laiti. O igoa muamua e lua o vailaau o loʻo aofia ai le povidone, macrogol, magnesium stearate ma le kilokoni dioxide.

O mea faʻaopoopo e le faʻaituau i le natura, e le faʻaleleia ai meatotino o le vailaau faʻasaina ma e le faʻalauteleina le fusi o lona malosi gafatia.

O le tuufaatasiga o Siofor 1000 e ese si ese. I le faaopoopo atu i le lisi muamua, o loʻo aofia ai foʻi nisi mea laiti: hypromelilose ma le dioxide.

Folasaga faʻapitoa ma le afifi

E pei ona tatou taʻua i luga, o Siofor o lo o gaosia i foliga o laupepa ua tumu i le tele o mea o loʻo i totonu o le mea autu (metformin). Faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina ma tuʻuina i paʻu pepa. O atigipusa taʻitasi e aofia ai vailaʻau vailaʻau vailaʻau e 60.

Siofor tablets 850 mg

Faʻataʻitaʻiga

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

O Siofor o loʻo i totonu o biguanides ma mea e maua ai le suka. O le vailaau faʻasaina e taofia ai le avega o le kulukose o loʻo i totonu o le gastrointestinal system e le tino, ma e fesoasoani foi i le malepelepe o le fibrin protein ma tumau ai le saogalemu o le maualuga o le lipid concentration.

Pharmacokinetics ma vailaau mo togafitiga

A maeʻa ona ave Siafor, o le maualuga maualuga o fualaau oona i le toto e tupu pe a mavae le 2.5 itula.

Afai o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e tupu i le taimi o se taumafataga tele, o le a faʻagesegese le faʻagasolo o le faʻaaoga.

O le elemene aoga autu o loʻo faʻaaogaina atoatoa i le faʻavave. O le vailaʻau o le afa o loʻo aveese mai le tino pe a ma le 6.5 itula. Afai o loʻo iai i le tagata maʻi ni faʻafitauli o fatugaʻo, e laʻititi le faʻagasolo. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e afaina lelei mai le vaega o meaʻai.

Afai e faʻaaoga tatau, Siofor faʻaitiitia le manaʻo, faʻaitiitia le mamafa o le tino, ma faʻaleleia le faagasologa o le faʻafefiloi o le protein ma faʻamaopoopoina le toto toto.

Faatonuga mo le faaaogaina


O le maualuga o le faʻatagaina i aso taitasi o le vailaʻau e 500 mg.

Afai e manaʻomia e le tagata maʻi se faʻalauteleina o le aofaʻi o fualaau ua faʻaaogāina, e tatau ona faʻatinoina le suia o le vailaʻau i le faasolosolo malie, faʻaopoopoina le 1 le taimi i le 2 vaiaso. E taua tele le pulea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le maualuga maualuga e mafai ona faʻaaogaina i tagata mamaʻi e aunoa ma ni mea leaga e tutupu, o le 3 g o mea aoga. I nisi tulaga, ina ia ausia le lelei sili ona lelei, o le tuufaatasiga o Siofor ma le insulin e manaomia.

O pusa e faʻaaoga i taumafataga. E taua le aua nei ulaina le meaʻai ma inu i le tele o le vai.

O le vailaau o le vailaʻau, o le umi o togafitiga ma uiga o le taliaina e fuafuaina e le fomaʻi aoga. O le pulea e le tagata lava ia o se fualaau faasaina e matua le manaomia lava, aua e mafai ona oo atu ai i ni faafitauli ma i se tulaga faaletonu o le soifua lelei.

Contraindications

E i ai mataupu faʻapitoa ma tulaga pe a le fautuaina le aveina o fualaau faasaina. Contraindications e aofia ai:

  • tasi le le faapalepale i mea e aofia ai fualaau faasaina,
  • le toe faʻaaogaina o le tino poʻo le faʻaaogaina o le tino,
  • Ova o le okesene poʻo tulaga e fesoʻotaʻi ma le hypoxia (fatu fatuga, faʻafitauli o le tino ma isi),
  • maʻitaga
  • taimi ole pepe pepe.

Afai na e maitauina muamua ia tuutuuga lisi ia oe, pe i le taimi o le suʻega na iloa ai se maitaga, ia mautinoa ia logoina le fomaʻi e uiga i lea mea. I se tulaga faapea, o le a filifili e se fomaʻi mo oe soʻo se mea tutusa o se vailaʻau faʻatasi ma se mea tutusa, o lona gaioiga e le afaina ai aʻafiaga.

Faʻaiʻuga


E masani lava, i le taimi muamua o togafitiga, o le a faitio le tagata i le tofo o le uamea i le gutu, leisa, maʻi le mautonu ma le le fia taumafa.

Ae, e pei ona faaalia i le faatinoga, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea togafitiga, o le lisi ua maeʻa e mou atu.

O le tele lava o taimi e masani ai, o se faʻalauteleina o meaola lactic acid i totonu o le toto ma erythema e matauina.

Afai e te maua oe i se faʻafitauli, saili le fautuaga a se fomaʻi. O le aveeseina o le tagata ia Siofor e le fautuaina.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau


Faʻapipiʻi Siofor faʻatasi ma isi vailaau ma faʻasoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuʻufaʻatasiga o fualaau faʻasaina ma soʻo se vailaʻau o le hypoglycemic e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaititia o le suka.

O le tuufaatasiga o Siofor ma hormones thyroid, progesterone, acidic nicotinic ma isi vailaʻau e mafai ona mafua ai le faʻamaloloina o fualaau oona. Ae a faʻapea o le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu ma vailaʻau ua faʻasoloina, e fautuaina e pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Afai e faatonuina e se fomaʻi Siofor mo oe, ia mautinoa e lapatai ia te ia o loo e ave nei se tasi o fualaau ua taua i luga. Afai e tatau ai, o le a filifilia e le fomaʻi le metotia tatau pe filifili se mea tutusa.

Afai ei ai se manaʻoga faʻanatinati mo le faʻatulagaga tutusa a Siofor ma isi vailaʻau, o le a manaʻomia le pulea ole glycemia.

Faatonuga faapitoa


A o lei aveina le vailaau, ua fautuaina e siaki le ate ma fatuga mo mea le lelei.

A uma le siaki tutusa, e fautuaina e faia i afa uma tausaga. E le gata i lea, e tasi i le 6 masina, e siaki le maualuga o lactate i le toto.

E fautuaina e pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ina ia aloese mai le hypoglycemia.

O le fualaau faasaina ei ai lona aafiaga i le saoasaoa o le tali atu o le mafaufau. Mo lenei mafuaʻaga, e le fautuaina e faia ni gaoioiga e manaʻomia ai le tele o le gauai ma le saoasaoa o gaioiga i taimi o togafitiga ma Siofor.

Tuutuuga o le faatauina atu, teuina ma le ola


O le vailaau faasaina Siofor o se taotoga.

O pusa e tatau ona teuina mai le mea e mafai ona maua e tamaiti, faʻapea foi ma le puipuia mai le la ma le tele o le susu.

O le malulu o le ea i totonu o le potu e teuina ai Siofor e le sili atu i le 30 C.

O le taimi faatagaina o le vaitaimi o le faaaogaina o fualaau faasaina e 36 masina mai le aso na gaosia ai le pusa. A maeʻa lenei vaitau, e le fautuaina le faia o fualaau.

Tau ma le mea e faatau ai

E mafai ona faʻatau Siofor i se tau faʻatau i se falemaʻi i luga o le initaneti. O le tau o vailaau mai fesuiaiga eseese e ono eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, 60 toese o Siofor 500 o le a tau ai oe 265 rubles i le averesi. Siofor 850 o le a tau 324 rubles, ma Siofor 1000 - 416 rubles.

O loʻo i ai se numera tele o upu tutusa mo Siofor na gaosia e kamupanī Rusia ma fafo. Faatasi ai ma analogues o Glucophage XR, Glucophage, Metowmma, Diaformin, Dianormet ma le tele o isi.

Pepa o glucophage 1000 mg

E tatau i le fomaʻi ona filifili se mea tutusa o le fualaau faasaina, e fuafua i uiga o le maʻi, le setete o le tino ma le gafatia tau tupe a le tagata maʻi.

I le taimi o le maitaga ma le lactation


E le fautuaina e faʻaaoga Siofor i le vaitau o le fanauina o se tamaititi.

E le gata i lea, talu ai ona o le faʻaaogaina o le susu o susu, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le oloa i le vaitau o le tausiga o pepe.

Afai ei ai se manaʻoga faanatinati mo le aveina o Siofor, ua faasee atu le tamaititi i le fafagaina o meaʻai ina ia aloese mai aafiaga leaga o fualaau oona i le tino pepe.

Siofor e le fautuaina mo tamaiti. Afai e manaʻomia e le tagata maʻi se manaʻoga faanatinati e ave se vailaʻau, o le a filifili e le fomaʻi se faʻalogo e talafeagai i le tuufaatasiga ma e le afaina ai le tino o le fanau.

Faʻatau ai le ava malosi


O le tuufaatasia o fualaau faasaina ma le ava malosi e matua le manaomia.

O le ava malosi e mafai ona faʻaleleia ai le malosi o le fualaau oona, lea e mafai ai e le tagata gasegase ona aafia i le vevela, moe i le tino, o le toso malosi o le toto, ma le osofaia o le hypoglycemia.

Ina ia mafai e Siofor ona faʻamanuiaina le tino ma e le faʻateteleina le tulaga, e tatau ona faia le tofiga e le fomaʻi. E fautuaina foi le siakiina faifai pea o galuega a le tino.

Eugene, 49 tausaga: "Ua ou mafatia i le maʻisuka ituaiga 2 mo le 3 tausaga talu ona ou tanumia loʻu toalua. Maua le mamafa mamafa. Ae ui i lea, o lenei tiga e maua ai le tele o mea faigata! Na faatonuina e le fomai Siofor. Sa ou inuina mo le masina. Na leiloa le 4 kilokalama, o le fulafula na leiloloa, na paʻu foi le suka i le 8-9 i luga o se manava gaogao. Ou te faamoemoe e faaauau togafitiga. "

Albina, 54 tausaga: "Ua ou mafatia i le maʻisuka mo le 5 tausaga. E ui e leai se faʻalagolago i le insulin. Sa ou aveina Siofor mo se vaiaso. Na ou tuuina le suka i luga o se manava gaogao - toe foi mai i le masani. I le taimi nei, faamalieina. Ou te faʻamoemoe o le a ou aveesea le mamafa mai nei fualaau. "

Tuua Lau Faamatalaga