Stevia sweetener faaopoopo i ai meaʻai

Desserts o se vaega taua o le toetoe o soo se tagata. E le gata i lea, i nisi tulaga e le mafai e se tagata ona mafaufau i se aso e aunoa ma se lauulu. Ae tumau pea le mea moni ma aua nei galo o le tele o le taumafaina o suti e mafai ona afaina ai le soifua maloloina. O le mea lea, i le avea ai o se tulafono, e lua filifiliga e tumau: pe faʻafitia oe lava i lenei fiafiaga pe maua foi tutusa lelei, ae i le taimi lava e tasi e sili atu le saogalemu.

O lenei tusiga o le a taulaʻi atu i le stevia - o se vaovao tulaga ese lenei e aofia ai le gaʻofale, o le mea autu autu o loʻo sui ai le suka.

Stevia (stevia) o se mutia ma se manogi suamalie.

I le faaopoopo atu i le vaega autū o le glycoside, e aofia ai foi le rebaudioside, dulcoside ma le tuszoside. O lenei sugar substitute ua faʻaaogaina mo le tele o tausaga ma ua taʻua e nisi saienitisi senituri 21 senituri, ae o le tele o tausaga o suʻega na faamaonia ai lona saogalemu atoatoa mo le soifua maloloina. O le mea na fanau mai ai lenei togavao o Amerika Tutotonu ma Amerika i Saute. I Europa, na amata ona lauiloa i le amataga o le seneturi talu ai.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le stevia, o lona taua ma le kalori

O le aoga o le malosi o le stevia e 18 kcal i le 100 kalama o le faʻaopoopoga. O le isi mea o le faʻaaogaina o se vaega o le stevioside, lea o loʻo faʻatau atu i le pepa faʻapipiʻi, i le tulaga o laupepa po o le paʻu - o le kalori o loʻo i ai le leai o se mea. O le mea lea, e le mafai ona e popole e uiga i le tele o keke ua 'aina mai lenei vao, talu ai e itiiti mea e faʻataunuʻu ai calories. Pe a faatusatusa i le suka, o le stevia e matua leaga lava.

I le faaopoopo atu i kilokalo, o le mutia e aofia ai gaʻo i le 0.1 i le 100 kalama o le oloa. O se mea itiiti i lenei mea e le aʻafia ai le kulūkose i soo se auala, o lona uiga o le faʻaogaina o lenei mea totino e le afaina pe mo tagata e maua i le maʻisuka. E masani lava, o le stevia ua faatonuina ina ia faʻamaonia le tulaga o le tino, faʻapea foʻi ma le alofia o le faʻalavelave ogaoga.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e manaʻomia ai le tausisia lelei o faatonuga faavae ma fautuaga, ma o le stevia e leai se faʻasalaga. O laʻau o lenei laau e faʻaaoga e gaosia ai le suka i ituaiga eseese, o lona mafuaʻaga e ese foi. O lau o le laau e 30-40 taimi sili ona suamalie nai lo le suka pe a faatusatusa i le suka, aʻo le suamalie o le concentrate e 300 taimi sili atu le maualuga nai lo le suka. Mo le faigofie o le faʻaaogaina, faʻaaoga se laulau faʻapitoa e aotele ai le fua o le laau i le suka.

O le siata o loʻo i lalo e maua ai se manatu i le suka i totonu o ituaiga ituaiga sauniuniga mai stevia

O le mea lea, e mafai ona e faʻaaogaina lenei fualaau aina i le tulaga o le lauti poʻo se decoction, lea ua saunia i luga o laʻau matutu. O le isi filifiliga o le faʻaaoga lea o fualaau faasaina i le tulaga o se fofo tuʻufaʻatasiga, o lona uiga. siʻosiʻomaga, aʻo maua lenei faʻaupuga i le ituaiga o laupepa, o se paʻu faʻapitoa poʻo se suavai suavai.

E le gata i lea, i nisi tulaga, o loʻo i ai ni vailaau faapitoa i totonu o lenei mutia manaia. Talu ai e le faʻaumatia le togavao i le taimi o le togafitiga o le vevela, o lona faʻaopoopoga e mafai mo le sauniuniga o le taoina o fale.

O le mea lautele, toetoe lava o fua uma e mafai ai ona suia le suka i se isi vaega, e mafai ai ona faʻaaoga lenei vao i ituaiga eseese.

Stevia ma lona tuufaatasiga

O le faʻaaogaina o stevia e maua uma i le lelei ma iloiloga le lelei.

I le avea ai o se tulafono, o se iloiloga le lelei e mafai ona maua e fesootai ma le i ai o se mea patino, i nisi o tulaga, o le tofo oona.

Ae ui i lea, o le poto masani e faaalia ai o le tofo o lenei mea faʻalagolago e faʻalagolago lava pe faapefea ona filifilia ma faʻamamaina mea masani.

O le mea lea, atonu e tatau ona e faaaluina le taimi e filifili ai le ituaiga talafeagai o le gaosi oloa, o le tulaga lelei o mea faaopoopo o le a fetaui ma oe.

I le faaopoopo atu i vaega taua o loʻo taʻua muamua, o le stevia e iai sona vailaʻau vailaʻau eseese.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo aofia ai elemene e pei o:

  • eseese minerale, e aofia ai le calcium, fluorine, manganese, phosphorus, seleni, aluminium, ma isi,
  • vitamini o vaega eseese ma vaega,
  • o suauu taua
  • flavonoids

E le gata i lea, o le stevia e aofia ai le arachnidic acid.

Totoga o laau, o ona faamanuiaga ma mea leaga

E pei o se numera tele o suʻesuʻega eseese ma faʻamatalaga a tagata e faʻaalia, o lenei mea suamalie ua leai se faʻamaʻi, ma o le lauiloa o lenei meafaigaluega o loʻo faʻaauau pea ona tupu. Ae ui i lea, e pei lava o isi fualaau, e tusa lava pe o se mea e tupu mai i le laau, o loʻo i ai lona lelei ma le pala.

O le sili ona lauiloa o le stevia i Iapani. Mo le tele o tausaga i le taimi nei, o loʻo nonofo malosi nei tagata o lenei atunuu i lenei faʻaopoopoga i le olaga i aso taitasi ma o loʻo suʻesuʻeina lona aafiaga i le tino o le tagata, e aunoa ma se aʻafiaga ua maua. I nisi o tulaga, o le stevia e faʻamaonia foi i mea tau vailaau. Ae ui i lea, ua le o iai le aafiaga o le hypoglycemic i le tino o lenei faaopoopoga. I se isi faaupuga, o le faʻaaogaina o le faʻaopoopoga e sili atu ona talafeagai mo le puipuiga nai lo le faʻaitiitia o le suka o le toto.

I le faaopoopo atu i le mea moni o le faʻaaogaina o le stevia e mafai ai e oe ona pulea le maualuga o le suka i totonu o le tino, o loʻo iai pea se aofaiga o meatotino lelei.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i nisi tulaga, o le faʻaaogaina o lenei fesoasoani faaopoopo e fesoasoani e faʻaitiitia ai le mamafa ona o le itiiti ifo o le gaʻo.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga i le tino, lea e fesoasoani foi e faaitiitia le mamafa o le tino ma le toto.

E le gata i lea, o loʻo taua i lalo mea lelei nei:

  1. Faʻaleleia le galueaina o le mafaufau ma faʻalautele le leo o le tino.
  2. Faʻamālōlōina faailoga o le vaivai ma le moe.
  3. Faʻaleleia le tulaga o nifo ma paʻu, lea e faʻaitiitia ai le ono lamatia o le nifo.
  4. Aveese le manava leaga, ma isi.

Ae mo le faʻaleagaina, o aʻafiaga le lelei mo le tino e leʻi faʻamaonia. Ae ui i lea, o loʻo manaʻomia pea le mataʻituina o lapataiga masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le le gauai le tagata i le oloa atoa poʻo nisi o ona vaega, lea e faʻaalia o ia lava i le foliga o se faʻafitauli faʻafuaseʻi, e ono matauina.

O a tala a fomai?

E tele fomaʻi e maitauina lelei le lelei o le stevia i le tino, aemaise lava i le tulaga o le maʻisuka.

O lenei meafaigaluega e fesoasoani tele e faʻaititia le aofaʻi o meaʻai gaʻo e ulu atu i le tino ma, o se taunuuga, aveesea le mamafa e aunoa ma le faia o ni taumafaiga faapitoa.

Ae e te leʻi taofiofi i luga o se ituaiga o fualaau faasaina, e mafai ona e taumafai e faʻaaoga nisi, ae e mafai ona e filifili e le gata i le ituaiga o fualaau faasaina, ae o le kamupanī lava ia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o Stevia faatasi ai ma le faʻamaufaʻailogaina o le nusipepa e sili ona lauiloa. I le avea ai o se tulafono, o oloa a lenei kamupani e maualuga lona taua ma o se tau taugofie. O le fua ole aofaiga o le fualaau faasaina o loʻo faʻaalia i luga o le pusa, aʻo nisi tulaga e mafai ona faʻatagaina sina tupe maua.

E fai ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, o fomaʻi e fuafuaina:

  • le auai o so o se
  • faafitauli i le faapalepale o le kulukose,
  • mamafa tele
  • sini puipui
  • tausisi i nisi ituaiga o meaai.

E leai lava se faʻasalaga i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau. Na o le pau le mea e tatau ona e gauai i ai, o nisi tulaga e mafai ona tupu ai ni mea e ono afaina ai le maʻi. Ae o lenei mea e faalagolago tele lava i faailoga a le tagata lava ia.

O le faʻaaogaina o le stevia i le taimi o le maitaga, faʻapea foi i le taimi o le lactation, o le taimi nei ua le lava le suʻesuʻeina. E leai ni faʻamatalaga mautinoa e uiga i le faʻaleagaina ma le manuia, o lona uiga e tatau foi ona e amanaʻia uiga o tagata taitoatasi. E tusa ai ma nisi o fomaʻi, o le natura o le faʻaopoopoga e fiafia i lona faʻaaoga i le taimi o le maitaga, ae o le taimi o le susu e manaʻomia ai se auala e sili atu ona taua i le manaʻomia ona faʻaaogaina, aua e faigata le vavalalata le gaioiga a le pepe i le taimi muamua e oo lava i nisi o oloa. ma aemaise lava vaega.

Glycemic Index

O Stevia ua talafeagai lelei ona avea o se tasi o mea sili ona leaga e mafai ona leai se afaina o loʻo iai i tagata i le taimi nei.

E le o se mea e ofo ai, aua o le faasinomaga faʻavae o le stevia e leai se mea.

O lenei faʻaopoopoga o le vao e le o aofia ai gaʻo ma gaʻo, ma o le mea lea e le o se kalori oloa, o lona faʻaaogaina e fautuaina i le i ai o se faʻamaʻi faapena, faapea foi i mataupu e mulimulitaʻia ai e se tagata se mea taumafa.

Stevia faaopoopo o se fualaau faasaina lea ei ai sona aafiaga lelei taua i le tino o le tagata, e aofia ai:

  1. e faatonutonu ai le aofaʻi o suka ma le cholesterol i totonu o le toto,
  2. faʻasaʻo le mamafa
  3. faamalolosia capillaries,
  4. ei ai sona faʻaaogaina faʻaletino i le tino,
  5. sili ona lelei ma faaleleia ai le gataifale,
  6. faʻaleleia le malosi o le toe faʻaleleia i le i ai o faʻamaʻi pipisi.

E le gata i lea, o Stevia e fesoasoani tele e faʻaleleia le maualuga o le malosi o le tino ma le malosi e vave vave ona toe faʻaleleia i le i ai o se taua tele o le atuatuvale ma le faʻamalositino.

Ua uma ona fai mai o nisi o mea totino o le vailaʻau e fesoasoani i le paʻu o le paʻu (aafiaga o le diuretic i le tino, faʻavasegaina o kulukose ma gaʻo, ma isi). O nisi o punaoa ua lipotia ai le ono mafai ona leiloa le mamafa i lenei meafaigaluega. E tatau ona fai mai e leai se aafiaga o le manava tuusaʻo saʻo mai le faʻaaogaina o le oloa. Pau lava le mea, talu ai o se mea suamalie saogalemu, kilokalama o le a faasolosolo malie, ma o le tino o le a faʻaitiitia ai le gaʻo ona o le faʻaitiitia o le aofaʻi o gaʻo i totonu o le tino.

O le mea lea, e mafai ona tatou manatu o le faʻaaogaina o le stevia e matua aoga lava mo le tino o soo se tagata, e aofia ai tamaiti. Ioe, o se tulaga talafeagai mo le tuuina atu o le aafiaga tutusa i le tino, o le, muamua, o le usitaia o fautuaga talafeagai mo le faaaogaina. I le avea ai o se tulafono, i luga o soʻo se afifi o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaogaina o fualaau. O le tau o se fualaau faasaina i Rusia e eseese lava e fuafua i le ituaiga o le gaosi oloa.

O mea taua o stevia o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

  • E leʻi faʻamaonia. Vaʻai faatonuga

Inulin, mea faaopoopo o mea taumafa "Stevioside (stevia extract)", punavai vevela root extract, vitamini C, calcium stearate.

O meatotino ma faamanuiaga o le stevia faatasi ai ma laupepa

I le avea ai o se mea moni lava, o lenei vailaʻau e leai ni mea oona i lona fatuga ma e vave ona alu ese mai le tino. O le tuufaatasiga o maʻalaʻau e leʻo aofia ai ni vailaʻau vailaʻau, vailaʻau poʻo mea manogi. E le oi ai lenei vailaʻau ma GMO.

Vaega masani o le stevia ma:

  • Tuuina atu se sui atoatoa mo le suka i ipu
  • Faʻaleleia le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, ma maua ai se faʻamalosi.
  • Faatonutonu le cholesterol ma le suka o le toto
  • Leʻa le mamafa, fesoasoani e faʻaitiitia le lamatiaga o le mea oona
  • Faʻateleina le mamafa o le toto
  • Tuʻu atu i le sili atu le lelei o galuega a nisi o totoga (loto, ate, manava, pancreas)

E fautuaina le faʻaaogaina o laupepa e ala i le auina muamua atu i se mea inu vevela. Latou te faʻagasolo malie, e mafai ona e faʻaumatia i latou i ni vaega laiti. A maeʻa faʻasalaga, e mafai ona faaopoopo i isi ipu, e aofia ai pusa. Ae ui i lea, latou te le leiloa a latou mea aoga aoga aoga.

Suia se kuka masani o le suka ma le tasi papatini o Stevia faaopoopo. Ua lava lenei mea e lagona ai le manogi manaia o le cappuccino poo le lauti ma lemoni. Tuu lenei tofo fou e faaopoopo atu i olaga o tagata oe popole i lo latou ola maloloina, o se lagona manaia oa latou mea e fiafia i ai.

Faʻaaliga ma faʻamatalaga

E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2-e le o le insulin e faalagolago. O se uo na fautuaina le faaitiitia o le suka i le toto ma DiabeNot. Na ou faʻatonuina e ala i le Initaneti. Amata le mauaina. Ou te mulimuli i se taumafataga e le tuusaʻo, i taeao uma lava na amata ona ou savali i le 2-3 kilomita i luga o vae. I le lua vaiaso talu ai, ou te matauina se paʻu malie i le suka i luga o le mita i le taeao ao leʻi oʻo i le taeao mai le 9.3 i le 7.1, ma oʻo lava i le 6.1 ananafi! Ou te faaauau pea le auala puipuia. O le a ou le amanaia le manuia.

Stevia Plus: tuufaatasiga ma ituaiga o faʻamalolo

O le oloa e gaosia i le pepa lapopoa, i se tulaga talafeagai i le paʻu:

O se tasi o meaʻai suamalie e tutusa ma le tumu o le sipuniti o suka, o le faʻaaogaina o Stevia Plus o le a e iloa ai pe fia laulau e te manaʻomia.

E tasi le pusa o le vailaʻau e lava mo se taimi umi, aua e 180 pauna i totonu o fagu taitasi.

Stevia faaopoopo: meatotino

Stevia Plus e aoga i lea tulaga:

Sui le suka i le taumafataga, lea e mulimulitaʻia ai le taumafataga saʻo lelei ma faʻafeiloaʻi.

E mafua ai le gau o le mamafa, ona e le maua ai calories. E le gata i lea, o Stevia Plus e faʻaitiitia ai foi le manaʻo.

Faʻaleleia le faʻaaogāina o le kulukose e sela ma fesoasoani e faʻaititia ana mea i totonu o le toto. Faʻafetai i lenei mea, e fesoasoani Stevia e faʻasaʻo le metabolism o le carbohydrate. E aoga i le puipuia ma le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, o le vailaʻau e maua ai tulaga i totonu o le tino lea e faʻatatau i le faʻasaʻoina o le toto ma le maualalo o le toto cholesterol.

Tuuina atu i Moscow ma le eria Moscow:

Pe a faʻatonu mai le 9500 tusi.TUSI!

Pe a faʻatonu mai le 6500 tusi. auina atu i Moscow ma tua atu o le MKAD (e oo i le 10 km) - 150 paʻu

Pe a faʻatulagaina le itiiti ifo 6500 tusi. auina atu i Moscow - 250 tusi

A o faʻatonuina mo le Moscow Ring Road i le aofaiga o itiiti ifo i le 6500 tusi - 450 rubles + tau o femalagaiga.

Faʻasalalau i le itulagi o Moscou - o le tau e taugofie.

Tuuina atu i Moscow o loʻo faia i le aso e faʻatulaga ai oloa.

Tuuina atu i Moscow e faia ile 1-2 aso.

Faʻalogo: O loʻo ia te oe le aia tatau e teʻena ai oloa i soo se taimi aʻo leʻi oʻo i lautusi. Afai e taunuu mai le faila i le nofoaga o le faʻasalaga, e mafai foi ona e teena oloa, ae ua totogiina le malaga a le avefeʻau e tusa ai ma le totogiina o tau.

Faʻatau atu ma le tuʻuina atu o vailaʻau e le o faʻatinoina.

Faʻasalaga i Moscou e na o le sili atu ma le 500 rubles.

Tuuina atu i Rusia:

1. Faʻaalia i le meli 1-3 aso (i le faitotoʻa).

2. Falemeli Rusia i totonu o le 7-14 aso.

Totogi e faia i tinoitupe i le faʻafeiloaʻiga, poʻo le faʻafeiloaʻi atu i se tala o loʻo iai nei (faʻamatalaga auʻiliʻili).

I le avea ai o se tulafono, o le tau o le faʻasalaga manino e le sili atu nai lo le faʻauluina atu o oloa e le faletusi Rusia, ae ua e maua le avanoa e maua ai oloa i se taimi faʻamaonia mautinoa ma le faʻatagaina o le fale.

Pe a faʻatulagaina oloa e le COD, e te totogia:

1. O le tau o oloa na e faʻatonuina i le saite.

2. Tau faʻatatau e faʻatatau i le mamafa ma le tuatusi o le tuatusi.

3. Polokalame meli mo le tuʻuina atu o tinoitupe i le toe faʻafoʻi atu i le tagata faʻatau (e ala i le totogi muamua i le teugatupe o loʻo iai nei, oe faasaoina 3-4% o le aofai atoa o le faʻatau).

Taua:Faatasi ai ma le aofaiga o le aofaʻi e oo atu i le 1,500 rubles, o faʻasalalauga i le Russian Federation e naʻo le totogiina muamua o tupe.

Taua:O oloa faʻapitoa uma e faʻasalalau i Rusia na o le totogi muamua.

Le aofaiga mulimuli o le totogiina mo le poloaiga e mafai ona e siakiina ma o matou pule.

E mafai ona e siakiina le faʻafeiloaʻiga o oloa faʻatulagaina e faʻaaoga ai le auaunaga faʻapitoa i luga o le upega tafaʻilagi www.post-russia.rf i le vaega "siakiina o meli" i le mea o le ae manaʻomia ai e ulufale ai i lau faʻamatalaga meli, lea e tuʻuina atu ia te oe e le pule i le faagasologa o le auina atu o oloa. E le gata i lea, mo lou faigofie ma faʻaitiitia le taimi na maua mai ai le vaega, o le auʻaunaga o tautua e faʻatautaia le felauaiga o le vaega, ma i le aso na oʻo mai ai le vaega i lau ofisa o le falemaʻi e faʻatagaina oe e le SMS. I le mauaina o le feau SMS, e mafai ona e tuʻuina atu le numera o faʻamatalaga ma piki lau order mai le faletusi, e aunoa ma le faʻatali mo le faʻamatalaga meli i le taunuu mai o le vaega.

  • Mo le oona
  • Faʻatasi ma le maʻisuka ituaiga uma,
  • Faatasi ai ma tulaga faasausili- ma uiga pepelo,
  • I le tulaga o le le atoatoa o le tino,
  • Faʻatasi ai ma faʻafitauli o le endocrin system.

Faamatalaga o vaega:

A le o lea ua taʻua le mutia o le meli, e tupu i le tele o atunuu o le lalolagi ma se mafanafana ma le lelei.

O lenei mea totino e aofia ai se vaega o glycosides suamalie teuteu, e tuʻufaʻatasia e le igoa lautele igoa. O lenei vailaʻau e toetoe 500 taimi sili ona suamalie nai lo le suka ma i le taimi lava e tasi e leai se itu poʻo aʻafiaga.

O le tele o suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le faʻaaogaina masani o le stevioside, o le maualuga o le kulukose ma le cholesterol i le tino ua faʻaitiitia, o le mea e maua ai le toto, ate ma le mea e faʻaaogaina ai le paʻu.

E le gata i lea, na maitauina le aafiaga o le toto ma le faʻaaogaina o aʻafiaga o le gataifale. O le faʻaaogaina o le stevia e maua mai i le maʻisuka e taofia ai le atinaʻeina o tulaga o le hypoglycemic and hyperglycemic ma faʻaitiitia ai le tui ole inisalini.

O le faʻaaogaina o le stevia e fautuaina foi mo le gasegase faʻatasi (maʻi oona, oseoarthritis), lea e fautuaina ai foi le faasaina o le suka. O Stevia i fafo e faʻatasi ma vailaʻau faʻamaʻi-faʻamaʻi faʻasamaʻi o loʻo faʻaaogaina i nei faʻamaʻi e faʻaitiitia ai le aafiaga leaga i luga o le mucous membrane o le gastrointestinal tract.

I le avea ai o se mea suamalie, o le stevia extract e mafai ona faʻaaogaina mo le gaʻo, atherosclerosis ma le fatu fatu fatu, faʻamaʻi o le tino o le tino, paʻu, nifo ma le paʻu, faʻapea foʻi ma le puipuia o nei faʻamaʻi.

E le pei o mea suamalie, e le mafai ona paʻu i lalo pe a vevela, lea e mafai ai ona faʻaaogaina mo le tao, meainu vevela ma isi meaʻai.

Aso faʻauma

O le faʻamatalaga o Stevia Vitamin Plus ua faʻamoemoe mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga. Aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e fautuaina oe e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma faamasani oe lava i faatonuga mo le faʻaaogaina. Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole silasila i le faʻamatalaga a le kamupanī. Aua e te mafaufau ia te oe, EUROLAB e le tali atu i taunuuga e mafua mai i le faʻaaogaina o faʻamatalaga ua lafoina i luga o le faitotoa. Soʻo se faʻamatalaga i le galuega faatino e le suia le fautuaga a se fomaʻi ma e le mafai ona avea ma faʻamaoniga o le lelei o le fualaau o loʻo e faʻaaogaina. O le manatu o tagata e faaaogaina le portal EUROLAB atonu e le ogatusa ma le manatu o le Pulega o le Nofoaga.

E fiafia i Stevia Vitamin Plus? E te fia iloa nisi faʻamatalaga auiliili pe oe manaʻomia e vaʻai se fomaʻi? Pe oe manaʻomia se asiasiga? E mafai faia se taimi atofaina ma le fomaʻi - falemaʻi Eurofale i taimi uma i lau auʻaunaga! O fomaʻi lelei o le a suʻe oe, fautuaina, tuʻuina atu le fesoasoani talafeagai ma fai se faʻamaoniga. E mafai foi oe valaau se fomai i le fale . Le falemai Eurofale tatala atu ia te oe faataamilo i le uati.

Faʻalogo! O le faʻamatalaga o loʻo i totonu o le vaega o vitamini ma supplements o mea taumafa ua fuafuaina mo faʻamoemoega faʻaleaʻoaʻoga ma e le tatau ona avea ma faavae mo fualaau faʻapitoa. O nisi o fualaau oona ei ai le numera o faʻailoga. O maʻi e manaʻomia fautuaga faʻapitoa!

Afai e te fiafia i soʻo se isi vitamini, vailaʻau-mineral complexes poʻo supplements dietary, o latou faʻamatalaga ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, o latou analogues, faʻamatalaga e uiga i le tuufaatasiga ma le ituaiga o faʻasalaga, faʻamatalaga mo le faʻaaogaina ma aʻafiaga itu, metotia faʻaaoga, e uiga i le tuʻuina atu o fualaau faasaina mo tamaiti, pepe faatoa fananau mai ma fafine maʻitaga, le tau ma tagata faʻatau e toe iloilo, pe i ai ni au fesili ma ni fautuaga - tusitusi ia i matou, matou te taumafai moni e fesoasoani ia te oe.

  • Mo le oona
  • Faʻatasi ma le maʻisuka ituaiga uma,
  • Faatasi ai ma tulaga faasausili- ma uiga pepelo,
  • I le tulaga o le le atoatoa o le tino,
  • Faʻatasi ai ma faʻafitauli o le endocrin system.

Faamatalaga Faaopopo

Mai le laʻititi, e iai se uiga faʻapitoa o se tagata i selu. O le tele lava o matua e faʻasaʻo a latou fanau i le suamalie: "Aua nei 'ai se meaʻai aʻo leʻi faia le taumafataga - o le ae fafagaina lou fia' ai", "Aua e te 'ai i luga o le suamalie - o le ae faʻaleagaina ou nifo", "Afai oe amio, o le ae maua se sukalati". O le mea lea, o suamalie e avea ma "fua faasaina" ma le "taui mo amioga lelei." I le avea ai ma tagata matutua, tatou te amata ona faateleina lo tatou lava "taui" ia i tatou lava, ma galo ai o le le pulea lelei o le suka e mafai ona mafua ai ni maʻi matuia.

O tagata o lo matou atunuu i le fua faatatau e tusa ma le 90-120 g suka i le aso, ae o le masani a le tagata matua (e aofia ai suamalie, faasao ma isi suamalie) e 50 g.

O le tele o le faʻaaogaina o le suka e taʻitaʻia ai i le atinaʻeina o faʻamaʻi o nifo ma le gaʻo, e mafua mai i le amataina o le maʻisuka, atherosclerosis, maualuga maualuga, o se tasi o mafuaʻaga o le fausiaina o le gaʻo.

Ae ui i lea, e matua faigata lava ona faʻatapulaaina oe lava i lau pele. E tele mea suamalie e ofoina atu i le falemaʻi fesoʻotaʻiga ma meaʻai, mea e leaga ai, e le fesoasoani i taimi uma e foia lenei faafitauli. O le mea moni o le faʻaaogaina umi, o nei oloa e iai se aafiaga leaga i le tino. Faatasi ai ma aʻafiaga o mea suamalie, o mea e fai i le fatugao, mea e le o le mafaufau, maʻi paʻu, o le gastrointestinal tract, ma siama i luga o le mafaufau.

E foliga mai i le tele o tagata o le olaga e aunoa ma le suka o le iuga lea o le lalolagi, aua suamalie e taua tele io tatou olaga mo le mafaufau ma mo le soifua maloloina. O le mea lea, ou te faanatinati e faʻamalieina i latou o loʻo taumafai mo se taumafataga maloloina: o le teenaina o le suka faamamaina e le o lona uiga o le teenaina o lau suauu. E mafai ona e faʻatapulaʻaina oe lava i laʻau suamalie e faʻaaoga ai sima masani.

Tuua Lau Faamatalaga