Faatusatusaga o Actovegin ma Cortexin

Actovegin ma Cortexin o loʻo i le vaega o nootropics na faʻaaogaina e toe faʻafoʻi ai le gaioiga o le cerebral. E i ai so latou aoga aoga i le gaioiga o le faiʻai, faʻamaonia le manatuaina ma toe faʻaleleia le gafatia e iloa ai faʻamatalaga. O se iloiloga faʻatusatusa o Actovegin ma Cortexin o le a fesoasoani i le filifilia o fualaau faasaina, faʻapea foi ma le suʻesuʻeina o taunuuga o se suʻega.

Uiga o le Actovegin

O fualaau faasaina ei ai uiga nei:

  1. Faʻavae. O le sauniuniga o loʻo i ai se bioregulator polypeptide e maua mai le faiʻai o povi ma puaa.
  2. Faiga faʻapolopolo. O le Actovegin o loʻo i ai i le tulaga o se fofo mo le tuiina o se lanu samasama, lea e leai se gaioiga ma se manogi.
  3. Faʻataʻitaʻiga. O le vailaʻau faʻateleina le aʻafiaga o siama namu i le hypoxia, faʻaleleia le faʻaleleia ma le metabolism o le okesene. O oligosaccharides o se vaega o fualaau faasaina e afaina ai le metabolism ma le excretion o le kulukose, lea e fesoasoani e faatumauina le masani ai ole faiʻai i tulaga e le lava le toto. Actovegin faʻaleleia le tulaga o pa puipui lapotopoto, faʻateleina le fua faatatau o le microcirculation.
  4. Pharmacodynamics O le fualaau o le vailaʻau o le vailaʻau i totonu o le tino e oʻo atu i le 30 minute pe a uma le pulega. O le maualuga maualuga o le faʻaogaina o le mea galue i le plasma e iloa pe a uma le 3 itula. E le mafai ona suesue i isi vaega o le pharmacokinetic.
  5. Faailoga mo le faʻaaogaina. O le Actovegin o loʻo aofia i togafitiga faʻafesoʻotaʻi mo le teteʻe o le tausaga, faʻafitauli o le toto, ma le neuropathy o le maʻisuka.
  6. Contraindications E le faʻaaogaina le vailaʻau mo le faʻamaʻapeʻapeʻaina i meaola o manu, o le fatu o le fatu ogaoga, o le edema pulmonary ma le gase function function. E le fautuaina e faʻaaoga le fofo mo togafitiga o faʻafitauli o neuro i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.
  7. Metotia o le talosaga. O le vaifofo o loʻo faia i se auala e le faʻafefe poʻo se mea faʻapitoa. Faʻalagolago i le mamafa o le maʻi. I le faʻafefeteina, 10 ml o le Actovegin ua faʻaofiina i totonu o se ato faʻatasi ma le 200 ml o le base (saline poʻo glucose 5%).
  8. Faʻaiʻuga. I se tulaga e le masani ai, o le fualaau faasaina e mafua ai ona afaina, faatasi ai ma le vailaau oona po o le faateia. O nisi taimi o le paʻu o le paʻu i le ituaiga o urticaria poʻo erythema e matauina.

Cortexin Characterization

Cortexin ei ai uiga nei:

  1. Faiga faʻapolopolo. O le vailaau faʻasaina o loʻo i ai le ituaiga o faʻamalosi mo le sauniuniga o se fofo mo le tui. O se mea paʻu o lanu paʻepaʻe pe samasama. O le tuufaatasiga e aofia ai se faʻalavelave o vaega ninii o le polypeptide weight molecular weight.
  2. Faʻataʻitaʻiga. O vailaau gaosi e faigofie lava ona ufiufi le puipui o le toto, ma ulu i totonu o nila mama. Cortexin toe faʻafoʻi galuega maualuga o le faʻaoga o le tino, faʻamaonia le manatuaina, faʻatupulaʻia le maualuga ma le mafai ona aʻoaʻoina. O le aʻafiaga o le neuroprotective o loʻo faʻaalia i le puipuiga o neurons mai mea leaga. O le vailaʻau faʻamavaeina le aʻafiaga o mea e le oona ma le mafaufau. Cortexin faʻagasolo le faiga o le gataifale i totonu o siama o le fatugalemu ma le vaʻaia o le tino, ma faʻaalia ai le toe faʻafouina o mea ua faaleagaina.
  3. Faailoga. O le vailaʻau ua faʻaalia mo le faʻamaʻi o le tino o le tino, faʻalavelave o le cerebrovascular, aʻafiaga o manuaga ogaoga o le faiʻai, faʻamaʻi o gasegase eseese, faaletonu o le mafaufau, gasegase afaina o le faiʻai, tolopo le tuputupu ae o le mafaufau-tautala i tamaiti. Cortexin e mafai ona faʻaaogaina e faasaʻo ai le setete o le faʻalavelave o le tino i le cerebral palsy ma le epilepsy.
  4. Contraindications E le faʻaaogaina le vailaʻau mo le le faʻamaoni i le mea galue. O le faʻaaogaina o se fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma le susu e faatagaina. O le fesili o le manaʻoga mo togafitiga e filifilia e le fomaʻi.
  5. Metotia o le talosaga. Cortexin ua faamoemoe mo le puleaina o le tino. O mea o loʻo i totonu o le ampoule ua solo i le 2 ml o le 0.5% vaifofo o le gaʻo poʻo le vai mo le tuiina. O le fuainumera e fuafua e mafaufau i le mamafa ma le matua o le maʻi. O le togafitiga e 10 aso, o le injections e tuʻuina atu i le aso 1 le aso. Afai e manaʻomia, toe faʻaleleia togafitiga pe a uma le ono masina.
  6. Faʻaiʻuga. I nisi o tulaga e le masani ai, o Cortexin e mafua ai le faʻafefe o le tino i le paʻu o le paʻu ma le vevela.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

O fualaau oona e leai ni mea e tutusa ma eseesega.

O vailaau uma e lua o loʻo i ai mea e gaosia ai manu. Mo le gaosiga o Actovegin, faʻaaogaina le plasma toto o tamaʻi povi poʻo tamaʻi puaa.

Cortexin e gaosia mai le paʻu o tamai povi.

O vailaʻau faʻaaogaina e faʻaaogaina mo le faaletonu o le mafaufau, e afaina ai le faiʻai i le faiʻai ma toe faʻaleleia mai se paʻu.

O le a le eseesega?

Cortexin mai Actovegin e eseese:

  1. Malosiaga e faʻaaogā ai i le inisaphalopathy. E mafai ona faʻaaogaina le fualaau faʻapitoa e avea o se sui soʻosoʻo faʻapitoa. O le Actovegin ua manatu o se vailaau fesoasoani.
  2. Faʻaaoga i togafitiga o faʻamaʻi o le tino i tamaiti ma fafine maʻitaga. O le aoga ma le saogalemu o Cortexin ua faamaonia e ala i suesuega. O le Actovegin e le faʻaaoga i le faiga o tamaiti.
  3. Le malosi e vave vave faʻavaivaia ai le vaivai.

Cortexin e aoga i le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi ma tiga o le mafaufau o le faiʻai. E fesoasoani foi le Actovegin i le vystonia vegetovascular. O le vailaau faʻasaina ei ai le faʻaogaina o le malosi.

O fea e sili atu - Actovegin poʻo Cortexin?

E le faigata le taliina o le fesili e sili atu ona lelei ma saogalemu ai le fualaau faasaina. Pe a filifilia se vailaʻau, o le tausaga o le maʻi e matua taua lava.

Pe a oo mai i maʻi tumau o le neurology, e sili ona lelei Cortexin.

O le Actovegin o loʻo faʻamaonia mo le le atoatoa o le faʻamaʻaloga ma tulaga faʻasolosolo.

O le fualaau faasaina e ono mafua ai le fiafia o le CNS, o le mea lea, i le togafitiga o tagata matutua, ua suia i se analog pe faʻaaoga ma le faʻaeteete.

I le togafitia o maʻi o le neurology i se tamaititi, na o Cortexin e mafai ona faʻaaogaina. Actovegin ua solia i tamaiti.

Le manatu o fomaʻi

Svetlana, 45 tausaga, Ivanovo, neurologist: "Ou te manatu o Cortexin ma Actovegin o ni vailaau faasaina e aunoa ma le puipuia. E tusa ai ma le au gaosi oloa, o fualaau oona e fesoasoani i le vave ona toe malosi pe a uma le lavea po o le ulu. O le filifilia o fualaau faasaina mo le puipuia o le maʻi o le neuro, ou te sili ia Cortexin. E le afaina ai le foliga mai o le neuro-reflex. "

Natalia, 53 tausaga le matua, pediatrician: "E masani lava ona faʻataʻitaʻiina Cortexin mo tamaiti o loʻo i ai ni uiga malu o le tuai o le faʻaleaogaina o le mafaufau-tautala, e fesoasoani i le faʻaleleia o tomai faʻapitoa ma toe faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le faʻamatalaga fou. faaaogaina i le faiga o tamaiti, e leʻi faamaonia lona saogalemu ma le aoga. "

Suʻega o tagata maʻi mo Actovegin ma Cortexin

Olesya, 26 tausaga, Simferopol: "Na maua e loʻu atalii le paʻu i le tuputupu aʻe o le tino ma le mafaufau, na amata ona nofo ma savali vave. "O le togafitiga na fesoasoani e foia ai le faafitauli. Na toe foi mai le lauga i le masani, na fai mai le tama o upu muamua lava i le 2 tausaga le matua ua sili atu le mautinoa, ua toe foi mai le leo maso i le masani.

Fiafiaga o Actovegin ma Cortexin formulations

O vaega taua o fualaau faasaina e aofia ai meaola mai manu.

O mea amata mo le gaosiga o Cortexin o se mea na maua mai le cerebral cortex o tamaʻi povi ma puaa.

I lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina, o le galuega o le mafaufau ma le faiʻai e faaleleia atili, o le faateleina o le gauai o le mafaufau e faateleina. E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e faʻaitiitia ai le leaga o aʻafiaga i luga o le tino o tulaga faigata.

Actovegin ma Cortexin o fualaau faasaina o le vaega o le pharmacological o nootropics.

O le Actovegin e faia mai le toto o povi susu. O le vaega malosi e faʻamaonia le lelei o meaʻai o le faiʻai ma faʻaleleia le gaioiga o le okesene e tuʻuina atu ia i latou, faʻalauteleina le tetee o le tino o le tino i le aʻafiaga o aʻafiaga o le atuatuvale.

O le faʻaaogaina o Actovegin e faʻaleleia ai le toto ma le malosi o le gaosiga o siama o le tino tutotonu

O le a le eseesega i le va o Actovegin ma Cortexin?

Cortexin e mafai ona faʻaaoga i le monotherapy o le encephalopathy. O le fualaau faasaina e aoga i le togafitia o manuʻa o le tino o le pepe fou.

E fautuaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina i le hypoxia o le faʻaaogaina o le masini o le faiʻai, o faʻafitauli o le vaivai le tumau.

O le eseesega i le va o Actovegin e le o faʻamaonia e pei o se fualaau faʻasoifua, e fautuaina e faʻaaogaina e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa o maʻi o le vegetovascular.

O vailaau e eseese i ituaiga fua eseese, lea e mafai ai ona ausia taunuuga lelei o togafitiga faʻaaoga.

Cortexin o se bioregulator ma se mamanu polypeptide, o se mea faigata o neuropeptides.

O Cortexin e naʻo le foliga o se paʻu faʻamaʻi pipisi e leai ni faʻamalosi mo le sauniuni o se fofo mo le puleaina o le intramuscular. O se faʻalavelave o vaega ninii o le polypeptide soluble o le vai o loʻo aofia ai i le sauniuniga e avea o se vaega malosi, ma o le glycine o se nofoaga faʻamautuina.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e maua ai aafiaga nei i le tino:

  • leai,
  • neuroprotective
  • antioxyidant
  • tino patino.

Cortexin o se bioregulator ma se mamanu polypeptide, o se mea faigata o neuropeptides.

O faʻamatalaga mo le faʻaogaina o patotia nei:

  • faʻamaʻi pipisi o le faʻalavelave faʻalavelave faʻaosofia e siama poʻo siama,
  • tuutuuga faʻatasi ai ma le toto faʻaleagaina i totonu o le faiʻai,
  • TBI ma ona taunuuga,
  • fefaʻasoaʻi le faiai o le faia o faʻamaʻi pipisi o faʻavae eseese,
  • cerebral (suprasegmental) maʻi autonomy.

Faʻatasi ai ma isi vailaʻau, e mafai ona faʻaaogaina le vailaau e togafitia ai maʻi faʻamaʻi ma tulaga e tutupu i le taimi o le alualu i luma o maʻi faʻafuaseʻi ma le tumau o le inflammatory pathologies o le ogatotonu o le tino o ituaiga o mea eseese.

O faʻamaoniga i le tofiga o:

  • le i ai o le hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • o le taimi e faʻasolo ai, ona o le le lava o suʻesuʻega i aʻafiaga o vaega o le vailaau faʻasaina i luga o le fafine maʻitaga ma le tamaititi,
  • taimi o le susu.

O aʻafiaga e aʻafia ai i foliga o mea e afaina ai le tino, lea e mafua ona o le i ai o lagona taitoatasi.

O le Actovegin ua gaosia i fua nei:

  • fofo mo le tuiina ma le afaina,
  • laulau
  • kulimi
  • gel
  • gel mata
  • uu.

O le tino malosi o le Actovegin o se mea na suia i le toto, e maua mai i le toto o tamai povi e ala i le tui ma le ultrafiltration.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • afaina o le ischemic
  • teteʻe
  • leai se toto e tafe i totonu o le faiʻai,
  • TBI,
  • maʻisuka polyneuropathy,
  • afaina ma le vevela vascular disorders,
  • afaina o gaʻo e mafua mai i veins varicose,
  • angiopathy
  • gaioiga o le paʻu ma paʻu mucous, manua,
  • tagi mai le gasegase o le vailaʻau eseese.

E fautuaina le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina e faʻaleleia atili ai le faʻafouina o le tino pe a uma ona susunuina, togafitia le moe ma puipui faʻamaʻi pipisi e fesootaʻi ma le faʻasalalauina.

Actovegin e faʻatagaina ai oe e faʻafaigofie le faʻalavelave faʻalavelave o le tuʻuina atu o toto i masini.

Actovegin ua fautuaina ina ia faʻaaogaina pe a uma galuega, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻatagaina ai oe e faʻasalalau le faʻalavelave faʻalavelave o le totoina i gaʻo.

O le faʻaaogaina o vailaau mo le maʻitaga ma fafine lactating e faʻataunuʻuina i lalo o le vaavaaiga manino a le fomaʻi

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau, o le faʻamaonia o le tofiga o:

  • oliguria
  • atinaʻe o edema pulmonary,
  • faatumauina le tumau,
  • toa
  • le mautonu le fatu,
  • hypersensitivity i vaega.

O le togafitiga o le Actovegin e mafai ona faʻaosofia ai aʻafiaga i lalo i se tagata maʻi:

  • urticaria
  • fulafula
  • sosolo
  • fiva
  • vevela vevela
  • vili
  • taʻavale
  • mea faʻapitoa o le mafaufau,
  • tiga i totonu o le itulagi pito i luma,
  • manava manava
  • tachycardia,
  • loto le toʻa,
  • avanoa o le paʻu,
  • puupuu le manava
  • suiga i le toto maualuga i luga pe lalo,
  • vaivaiga
  • ulu matua
  • vavao
  • fiafiaga
  • leai se mafaufau
  • lagona o le faanatinati i totonu o le pusa
  • faigata faʻafefe
  • tiga faʻamau
  • sosolo
  • tiga i le pito i lalo, sooga ma ponaivi.

A oʻo mai nei uiga, e tatau ona taofi vave le vailaʻau, faʻatalanoa se fomaʻi mo togafitiga faʻapitoa.

O le Actovegin o loʻo faia i ni fua eseese. O le tau o lenei fualaau faasaina e maualalo ifo nai lo Cortexin.

E mafai ona e faʻatusatusa le tau o nei fualaau oona i le ituaiga o fofo faʻaoga: Actovegin - 500-580 rubles, ma Cortexin - 1450-1550 rubles.

O vailaʻau e eseese i le faiga o gaioiga i le tino. O nei tupe e mafai ona faʻataʻatia faʻatasi ma faʻafitauli faʻapitoa.

O le lelei o le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻalagolago i le natura o tulaga faʻaleagaina o le tagata ma ona faʻamaʻi pipisi.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le 2 vailaau faʻasaina, o le ono mafai ona atiaʻe faʻataʻitaʻiga o le maʻi, e tatau ona amanaʻia lenei mea.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Actovegin ma Cortexin

Konstantin, neuropathologist, Yalta

Actovegin faʻaleleia lelei le tuʻuina atu o fusi ma okeni ma le okesene. E masani lava ona aofia ai i le faagasologa o togafitiga mo pathoces vascular o le faiʻai ma le le atoatoa o le gasegase o gasegase lautele. Faʻafetai i le faʻaaogaina o fualaau faasaina, faʻaitiitia o osofaiga o le ulu o le ulu, popolega ma popole, faʻapea foʻi ma faʻafitauli o le mafaufau e mou atu.

Cortexin e faatatau i nootropics. E faʻaaoga uma i le monotherapy ma o se vaega o togafitiga faʻapitoa o le tele o faʻamaʻi. O vailaʻau e faʻaleleia ai le faia o le mafaufau, manatuaina ma faʻaleleia le mafai ona aʻoaʻoina.

O aʻafiaga o Cortexin e aofia ai le mea moni o le meafaigaluega e naʻo le faia o se fofo mo le tui. Ona o le faʻamaʻi, o le inisiua e le lelei ona talia e tamaiti.

Elena, neurologist, Tula

Nootropic Cortexin ei ai se lisi tele o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, lea e mafai ona faalautele atili e aofia ai iniseti Actovegin i le togafitiga faʻapitoa. O le tuʻufaʻatasiga faʻatasi o le 2 vailaʻau e mafai ai ona ausia se taunuuga lelei vave, ae o lenei metotia o le faʻataʻitaʻiina o togafitiga e faʻaaogaina i na o faʻalavelave faʻafuaseʻi, lea e fesoʻotaʻi ma le maualuga o le lamatiaga o se tali le lelei mai le polokalama puipuia.

E fautuaina le fualaau mo le togafitia o maʻi o le faiʻai ma le faʻafouina o lana gaioiga, faʻaleleia le manatua ma le gauai.O le masani ai o le tafe toto i totonu ole vaega ole faafitauli e fesoasoani e aveese ai le vevela, vaivaiga lautele, vaivai le tumau. O le le lelei o le tiga o le togafitiga o fualaau faasaina. Maua i se tau.

Eugene, fomaʻi, Vologda

O le Actovegin e masani ona faʻaaogaina e le gata mo patotia o le neurology, ae faʻapea foʻi i togafitiga faʻapitoa mo le faʻalogologo i le gasegase o maʻi o tamaiti ma tagata matutua. O le meafaigaluega e maualuga lona aoga. E fautuaina ina ia faateleina le faʻaaogaina o vitamini B ina ia faʻateleina ai le taunuuga o togafitiga.

Cortexin o se fualaau lelei. Ou te tofia e avea o se vaega o togafitiga faigata o faafitauli faʻapitoa psychosomatic. E aoga i togafitiga o nisi ituaiga o mea ua fai ma vaisu. O fualaau e lelei tele fesoʻotaʻiga ma isi fualaau. O le aʻafiaga o aʻafiaga o loʻo aʻafia ai ma le faʻatautaia o le pulega e laʻititi lava.

O le a le eseesega i le va o Cortexin ma Actovegin

O Cortexin o loʻo i ai eseesega nei mai le Actovegin:

  • faʻafeiloaʻi lelei i se faʻamaʻi e pei o le faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi,
  • fesoasoani i pepe faatoa fananau mai ma se manua o le faiʻai,
  • Televave ma le vaivai le tumau
  • faʻasaina aʻo maitaga ma lactation,
  • totogi atili.

Le fea e sili atu - Cortexin poʻo le Actovegin?

E le mafai ona taliina tonu le fesili o le a sili atu ona aoga le fualaau faasaina. O vailaau uma e lua o loo faaalia ai le aoga atoatoa i togafitiga o faamaʻi. E masani ona faatonuina e le fomaʻi e suʻe faatasi fualaau, aua latou te maua le fetaui lelei. E faʻalagolago i uiga taʻitasi o le tino ma le faʻafitauli o le maʻi.

Le fea e sili atu - Cortexin poʻo le Actovegin?

E faigata ona fai atu o le a le fualaau faasaina e sili atu. O le faʻaaogāina o se meafaigaluega faapitoa e tele lava ina fuafuaina e le tulaga faʻaleagaina o le a faʻaumatia.

Aʻo leʻi togafitiga, e tatau ona e faʻaeteete faʻaeteete ia oe lava i foliga o le faʻaaogaina o vailaau, faʻamaoniga ma le faʻailoga.

Actovegin: faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga a le fomaʻi Faʻamatalaga a le fomaʻi e uiga i le fualaau faasaina Cortexin: tuufaatasiga, gaioiga, tausaga, vasega o pulega, aafiaga i itu

Actovegin, e pei o Cortexin - nootropic fualaau faasaina

E masani lava, o le faʻavasegaga faʻafefiloi e faʻaaogaina, lea e aʻafia ai le genesis, aoga o fualaau faasaina, o le lautele ma le faʻaaogaina o le malosi o le vailaʻau faʻasaina.

E tofu vaega taʻitasi ma vaega e lua. I le mea e le masani ai, o se vaega lenei o neuropeptides: (Actovegin, Solcoseryl), o le vaega lua o antihypoxants, antioxidants (Mexidol). Faʻafetai i le neurometabolic stimulants (nootropics), o le faiʻai e toe faʻaleleia lana gaioiga (faʻaleleia le mafaufau, e vave ona maua faʻamatalaga o aʻoaʻoga).

Actovegin ma Cortexin e tutusa lava le amataga (manu)

O le Actovegin ua maua i luga o le faavae o le plasma o se tamaʻi povi e ala i le tuiina ma le ultrafiltration.

Cortexin - mo lona gaosiga, o le veal ma le pork cortex (meaola i lalo ifo o le 1 tausaga) e manaʻomia. O le vaega malosi o le vaega ole polypeptide. O lenei mea ua tuʻuina atu ai le aia tatau e valaʻau ai le vailaʻau o le polypeptide bioregulator.

O vailaau uma e lua e tutusa lava faailoga:

  • encephalopathy
  • faaletonu le mafaufau
  • afaina o le faiʻai
  • gasegase toto le faʻavaivai

O le Actovegin e faʻaaogaina mo maʻi faʻafanoʻaiga faʻapitoa o le 800-1200 ml mataʻina i totonu o se vein. O le togafitiga e le silia le 2 vaiaso. O le faʻagasologa o le faʻaleagaina o le auala i le ogatotonu o loʻo i ai faʻamaumauga mo le 400-800 ml. O le togafitiga foi e le silia le 2 vaiaso. O le faaletonu o le mafaufau, e faavae i luga o faatonuga mo le faʻaaogaina ma Actovegin, e togafitia i le iniseti intramuscular (200 ml) faʻatasi ai ma laupepa: tolu i le tolu laulau i le aso. O le vasega o le tagata lava ia (30-45-60 aso).

Ole fua pito i maualuga i aso taitasi e 1200 iunite. I nisi tulaga, faatasi ai ma Actovegin, o se faasologa o neuroprotectors ma nootropics ua faatonuina, e pei o Cortexin, Cerobrolyzate, Gliatilin, Ceraxon. O le fesoʻotaʻiga o fualaau faasaina o lona uiga o le tele o togafitiga togafitiga, aemaise ile mataupu faigata.

Cortexin na faʻaalia faailoga lelei o le togafiti togafiti i le togafitiga o tagata gasegase mo le faʻasaina o le encephalopathy. E toetoe lava o mataupu uma, o se taunuuga lelei na matauina i tagata mamaʻi, ma se faʻaleleia atili o le lelei o le olaga.

Ua talitonu le fomaʻi o Cortexin o loʻo i ai le malosi o le neuroprotective properties (faʻalautele le mataʻituina, o le sili ona maualuga le gaioiga o le tino, manino le mafaufau). O le aafiaga lelei i togafitiga faʻatasi ma Cortexin e umi lava lona umi, tusa lava pe ua uma le faʻamalolo. Ae aua le manatu faatauvaa i le aoga o Actovegin. O le Dyscirculatory encephalopathy e sili atu lona atoatoa i togafitiga masani ma le fesoasoani a Actovegin.

E leai se tali patino i le fesili e sili atu nai lo Cortexin poʻo Actovegin. O vailaʻau faʻamalosi uma e aoga tele i togafitiga faafomaʻi. E mafai e le fomaʻi ona faʻatonuina le tuʻufaʻatasia ma le tuʻufaʻatasia o togafitiga e lua. E faʻalagolago lava i uiga o le tino maʻi ma le ata o le falemaʻi.

Ona o le tuʻufaʻatasiga sili ona lua o vailaau faʻasaina, e masani lava ona mafai ona togafitia se faʻaaogaina o faʻamatalaga (injections o Cortexin ma Actovegin) e togafitia ai togafitiga ogaoga faʻapitoa.

Eseesega o vailaʻau

  • O Cortexin e naʻo le faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi, Actovegin e mafai ona avea o se vailaau lona lua. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi Actovegin ma Cortexin i le taimi lava e tasi. E tele taimi e mafua ai le tuiina o vailaau faʻasolosolo, fesuiaʻi ma isi (i isi aso uma)
  • Cortexin, e na o le pau lea o fualaau e fesoasoani i pepe e maua ai le manua ogaoga. E le gata i lea, o le lelei o le togafitiga e maualuga le faʻamaoniga
  • Faʻatasi ai ma le vaivai faifaipea, e mafai e Cortoxin ona faʻafetaui vave. Afai e te inuina fualaau faʻatasi (faatasi ai ma Actovegin), e mafai ona e mafua ai se faʻafefe o le faʻamaʻi. E ui lava e mafai ona suia lenei faʻavasegaina e se tuufaatasiga o isi fualaau
  • E faʻatusatusa i le Actovegin, e faʻasaina Cortexin mo le tuiina o tina maitaga ma fafine lapatai
  • O le eseesega i le va o nei fualaau e lua ua lagona i le tau. Ole tau e itiiti ifo

O suʻesuʻega faafomaʻi ua faʻaalia ai e sili atu le aoga o Cortexin i le togafitiga o le vailaau oona poʻo le faaleagaina o le faiai o le faiʻai. O le Actovegin e maualuga le aoga i le togafitiga o le vegetative-saudas dystonia, ae o le fualaau faasaina e mafai ona tupu ai le neuro-reflex levexcitation. O nei faailo o loʻo le o iai i Cortexin. Afai o le tagata gasegase e masani ona togafitiina, faʻalavelave faʻalavelave ma isi faʻataʻitaʻiga tutusa, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i Cortexin.

Le faʻaaogaina o fualaau oona i le taimi o le tamaitiiti

O le augatupulaga lata mai o le nootropics e sili ona aoga. Ae peitai, o nei fualaau oona e faʻaaoga lelei e tamaiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, Pyrocetam, o se auala sili e alu ese ai mai tagata maʻi pipisi ma le ava malosi poo le tagofia o fualaau faasaina. Mo tamaiti e leai ni faʻafitauli matuia, e sili atu le filifilia o se isi vailaau e le masani ai, talu ai ona o se malosiaga malosi e mafai ona faatupuina le fiafia, le lelei le moe. E mafua ona o le saoasaoa vave o le metabolism i totonu o faila o le mafaufau, lea e tupu pe a uma le faʻaofiina o se aʻafiaga malosi.

O le faʻaofiina o fualaau faasaina i totonu o tamaiti e faatagaina i mataupu ogaoga, ae o vailaau e mafai ona faigata ona faapalepale e le tino o le fanau. E taʻu mai ai e le tatau i le tamaititi ona filifilia se fualaau fualaau e aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi.

Pediatric pediatrics e faatagaina ai le faʻaofiina o fualaau oona faʻatasi ma patho nei:

  • mafaufau le mafaufau
  • mafaufau le mafaufau ma le tautala,
  • Pesia Cerebral
  • leai se gauai
  • taunuuga o manuaga o le pepe ma le hypoxia,

Faʻataʻitaʻi lelei e fomaʻi le fualaau faasaina, ia mafaufau i uiga uma o le tino ma le ata o le pepe. Actovegin ma Cortexin na faʻaalia le lelei o togafitiga faafomaʻi. O nisi taimi e filifili se fomaʻi i se togafitiga atoatoa. O vailaau faʻasoifua maloloina e fetaui lelei, ae e le fautuaina mo tamaiti e tui i le taimi e tasi. O le masani, o le togafitiga o le fuafuaga ua mamanuina mo le suia o pulega.

O ai e le tatau ona ave ni nootropics

Togafitiga i fualaau faasaina o le vaega leai se taua e faasaina i le tulaga o le le faapalepale i vaega o le vailaau faasaina ma a latou gaioiga gaosi, i le taimi o le afaina o le gasegase o le vaega lapopoa, le toe toilalo.

O le mea moni, o fualaau faʻamaʻi ma injections ma fualaau oona e lelei ona talia e tagata matutua ma tamaiti. E mafai ona iloa lenei mea mai faʻamatalaga faʻamaʻi ma iloiloga i luga ole blogs ma falemaʻi. I luga o le Initaneti, e mafai foi ona e faitauina iloiloga e uiga i fualaau faasaina ma o latou aafiaga i luga o fonotaga. E ui lava i le mea moni o fualaau (Actovegin, Cortexin, Zerobrolizini ma isi) e matua aoga tele, o la latou tutoatasi e ono le saogalemu.

O tagata maʻi e ono oʻo i le ulu o le ulu, o le momoe, popolevale, ita, ma le le mautonu. E le o faʻamaonia le faateleina o le aʻafiaga, le faʻamaʻalogaina o faʻamaoniga o le le atoatoa o le matelaina o maʻi (aemaise i matua). Faʻasaga o le faʻafitauli, faʻafitauli o le mafaufau, faʻalavelaveina o le mea e gaosia ai (vavao poʻo le malulu, nausea) e mafai ona tupu.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/actovegin__35582
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

E faapefea ona galue Cortexin?

Foafoa - Geropharm (Rusia). O le faʻasalaga o le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia, ua fuafuaina mo le sauniuniga o se fofo mo le tui. O le fualaau faasaina e na o le manava e mafai ona faia. O le mea galue malosi o le vailaau o le igoa e tasi. Cortexin o se faʻalavelave o vaega ninii o le polypeptide lea e faʻavae lelei i le vai.

Cortexin o se faʻafouina o le neurometabolic e afaina ai le mafaufau.

O le lyophilisate e aofia ai le glycine. O lenei vailaʻau e faʻaaogaina e avea o se faʻamautu. E mafai ona e faʻatau le vailaʻau i pusa e aofia ai fagu 10 (3 poʻo le 5 ml i le tasi). O le faʻaogaina o le eletise galue e 5 ma le 10 mg. O le aofaiga na faailoaina o loo aofia i totonu o fagu o voluma eseese: 3 ma le 5 ml, i le faasologa.

O Cortexin e aʻafia i vailaʻau o le vaega o le leai o se mea. O lenei mea e faʻaosofia ai le neurometabolic e afaina ai le mafaufau. E toe faʻaleleia ai le mafaufau. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faaosofia ai le gaioiga o le mafaufau. Faʻafetai i le fualaau faasaina, o le tomai e aʻoaʻo ai ua faʻaleleia atili, o le faia o le faiʻai i aʻafiaga o mea le lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, le ova o le okesene poʻo le mamafa tele o avega, e faʻatupulaia.

O le gaioiga malosi e maua mai le cerebral cortex. O se fualaau faasaina e faavae i luga e fesoasoani i le toe faaleleia o le faiʻai o le faiʻai. I le taimi o le togafitiga, o loʻo i ai se faʻalauiloaina o aʻafiaga i mea e ola ai siama i namu faga. E fesoʻotaʻi faʻatasi se sui e le masani ai ma faʻaoga o le neurotransmitters o le faiʻai.

O le gaioiga malosi o loʻo faʻaalia ai foi se meatotino e le neuroprotective, e mafua ai ona faʻaititia le maualuga ole aʻafiaga o le tele o aʻafiaga o le neurotes. O Cortexin foi o loʻo faʻaalia se meatotino antioxidant, e mafua ai ona faʻalavelaveina le faʻaaogaina ole lipid oxidation. O le tetee atu o neurons i aʻafiaga leaga o le tele o mea e faʻaosofia ai le maualuga o le hypoxia.

I le taimi o le togafitiga, ua toe faʻaleleia le gaioiga o le neuronite o le fatugalemu o le tino o le tino ma le tino. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaalia le faʻaleleia atili o le gaioiga o le cerebral cortex. O le le atoatoa o le amino acids, o loʻo faʻailoaina i mea faʻatoʻilalo ma faatosina, ua faʻaumatia. E le gata i lea, ua toe faʻaleleia le galuega faʻafouina o le tino.

Faʻaaliga mo le faʻaogaina o Cortexin:

  • faʻaitiitia le malosi o le toto i le faiʻai,
  • mafatiaga, faʻapea foʻi ma faʻafitauli na faʻapupulaina e uiga i lenei talaaga,
  • toe faʻaleleia pe a uma le taotoga
  • encephalopathy
  • mafaufau le lelei, mafaufauga o faamatalaga, mafaufauga ma isi faaletonu o le mafaufau,
  • encephalitis, encephalomyelitis i soo se ituaiga (gasegase, tumau),
  • epilepsy
  • vegetative-vystonia vascular,
  • atinaʻe o atinaʻe (psychomotor, tautala) i tamaiti,
  • mala le tau
  • gasegase pipi.

Tuua Lau Faamatalaga