Glucometer Ime DC: faatonuga mo le faʻaaogaina ma le tau - Diabetes

O le Glucometer IMEDC na faia e le kamupani Siamani o le igoa lava e tasi ma ua avea o se faʻataʻitaʻiga o uiga lelei o Europa. E masani ona faʻaaoga e tagata maʻisuka i le salafa o le lalolagi e fua ai le suka o le toto.

Glucometer Ime DC

E faʻaaogaina e le au gaosiga ia tekinolosi fou e faʻaaoga ai se meaola, o lona uiga o le saʻo o faʻamaumauga e toetoe lava 100 pasene, lea e tutusa ma faʻamaumauga na maua i le fale suesue.

O le tau talia o le masini ua manatu e sili atu, ma o le aso nei o le tele o tagata gasegase e filifilia lenei mita. Mo le auʻiliʻili, faʻaaogaina toto toto.

O le fuataga o le OS I DS o loʻo i ai se ata LCD manino ma le manino ma se eseʻesega maualuga. O lenei tulaga e mafai ai e le glucometer ona faʻaaogaina e tagata matutua ma le faʻalauiloa maʻi.

O le masini e manatu faigofie e faʻaogaina ma faigofie mo le faʻaauau pea o le taotoga. E iloga i le saʻo maualuga o fuataga, e faʻamaonia ai e le au gaosiga le pasene o le saʻo o le itiiti ifo i le 96 pasene, lea e mafai ona taʻua saogalemu o se faailo maualuga mo se tagata e sailiili ile fale.

O le tele o tagata na faʻaaogaina se masini mo le fuaina o le maualuga o le kulukose o le toto, ua maitauina i le latou iloiloga le i ai o le tele o galuega ma le maualuga o le fausiaina o le lelei. I lenei tulaga, o le mita kulukose I le DS e masani lava ona filifilia e fomaʻi e faia ai se suʻega toto mo tagata mamaʻi.

  • O le tusi saisai mo le fuataga e lua tausaga.
  • Mo suʻesuʻega, e naʻo le 2 μl toto e manaʻomia. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona vaaia i luga o le faʻaaliga pe a uma le 10 sekone.
  • O le auiliiliga e mafai ona faia i le va o le 1.1 i le 33.3 mmol / lita.
  • O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 100 fua lata mai i le mafaufau.
  • O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i luga o le toto atoa.
  • Fesootaiga ma se komepiuta patino e faia i le faaaogaina o se uaea faapitoa, lea o lo o aofia ai i le pusa.
  • O le tele o le masini e 88x62x22 mm, ma o le mamafa e na o le 56.5 g.

O le pusa e aofia ai le mita glucose I DS, o le batau, 10 test strips, pen pencercer, 10 lancets, se mea e teu ai ma teu ai, o se tusi a Rusia ma se tali mo le siakiina o le masini.

O le tau o le fuataga e 1500 rubles.

DC iDIA masini

E faʻaaogaina e le klIA glucometer se metotia suʻesuʻe suʻesuʻega eletise. E le manaʻomia le faʻasologa o suʻega.

O le saʻo maualuga o le masini e faʻamaonia e ala i le faʻaaogaina o se algorithm e faʻamalosolo ai le aʻafiaga o mea moni mai fafo.

O le masini e iai se lapoa tele ma numera manino ma lapoa, o se faʻamatalaga i tua, e pei lava o matua. Ma le isi, e toatele e tosina i le maualalo o le sao o le mita.

DC iDIA masini

O le pusa e aofia ai le glucometer lava ia, o le CR2032, 10 fasi siaki mo le glucometer, o se peni mo le tipiina o le paʻu, 10 vailaau faʻamaonia, se mea e ave ai ma se tusi lesona. Mo lenei faʻataʻitaʻiga, e maua ai e le kamupanī se faʻamaoniga mo le lima tausaga.

  1. E mafai e le masini ona teuina le 700 i fuataga.
  2. O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i le plasma toto.
  3. O le tagata gasegase e mafai ona maua se fua faʻatatau mo se aso, 1-4 vaiaso, lua ma le tolu masina.
  4. E le manaʻomia le faʻaogaina o fasi siaki.
  5. Ina ia faasaoina iuga o le suʻesuʻega i se komepiuta a le tagata lava ia, e aofia ai le USB USB.
  6. Puipui le pu

O le masini e filifilia ona o lona fua faʻatusatusa, o le 90x52x15mm, o le masini e na o le 58 g. O le tau o le suʻega e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga e 700 ruʻu.

Fuaina o le masini O le i ai o le Prince DS e mafai ona vave ma vave fua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ina ia faia le auiliiliga, e naʻo le 2 μl toto e te manaʻomia. E mafai ona maua faʻamatalaga suʻesuʻe pe a maeʻa le 10 sekone.

O le au suʻesuela o loʻo i ai se lautele lau lautele, manatua mo le 100 fuataga mulimuli ma le mafai ona teuina faʻamaumauga i se komepiuta patino e faʻaaoga ai se uaea faapitoa. O se mita faigofie ma le manino lea ei ai le tasi le faamau mo le taotoga.

E tasi le pati e lava mo le 1000 fuataga. Mo le teuina o le batini, e mafai lava ona tape le masini pe a uma le suʻega.

  • Ina ia faafaigofie le faaaogaina o le toto i le vaega o le suʻega, e faʻaaogaina ai e le au gaosi mea fou i tekonolosi. E mafai e le taʻavale ona tutoatasi i le toto manaʻomia.
  • O le peni tui e aofia ai i totonu o le pusa lapisi e mafai ona fetuunai, o lea e mafai ai e le tagata gasegase ona filifili soʻo se tasi o le lima o mea ua fuafuaina o le loloto o le puncture.
  • O le masini ua faateleina le saʻo, o le 96 pasene. E mafai ona faʻaaoga le mita i le fale ma le falemaʻi.
  • O le fuataga e fua mai i le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. E i ai le tele o le 88x66x22 mm ma o loʻo mamafa le 57 g ma se masini.

O le afifi e aofia ai se masini mo le fuaina o le maualuga o le toto toto, o le CR2032, o se peni punipasi, 10 seketi, se fasi siaki 10 fasipepa, se mea e teu ai, o se gagana Rusia (o loo i ai se faatonuga faapena i le auala e faaaoga ai le mita) ma pepa faʻamaonia. O le tau o le suʻega e 700 ruulu. Ma o le vitio i lenei tusiga o le a avea o se faʻaaliga vaaia mo le faʻaaogaina o le mita.

IME-DC (ime-ds) o se glucometer ua mamanuina e iloa ai le kulūkose i le toto ulu. I tulaga o le saʻo ma le lelei, o lenei mita ua manatu nei o se tasi o oloa sili ona lelei o lenei laina i Europa ma le maketi o le lalolagi.

E le gata i lea, o lona saʻo atoatoa maualuga e faʻavae i luga o le tekonolosi fou o le eletise.

I le taimi lava lea, o le faatemokalasi ma le faigofie o le faʻaaogaina o lenei mita e sili ona matagofie mo le tele o tagata faʻaoga o loʻo nonofo i vaega eseese o le lalolagi.

O le masini faʻapitoa e faʻaaoga i vitro. E i ai se eseesega o le LCD e faʻamaonia ai le ata vaaia o faʻamatalaga. I luga o sea mataituina, e oo lava i tagata mamaʻi na le mafai ona vaʻaia le vaʻaia e mafai ona latou vaʻaia fua o fua.

IME-DC e faigofie ona taulimaina ma e maualuga lona fuaina o le 96 pasene. O taunuʻuga o loʻo avanoa mo le tagata faʻafetai i faʻamatalaga maualuga o mea faʻamalositino e suʻesuʻeina suʻesuʻega falesuesue. E tusa ai ma iloiloga, o le IMU-DC model glucometer ua ausia uma tulaga manaomia maualuga o tagata faaaoga, o le mea lea e faʻaaogaina uma ai i le fale ma falemai i le salafa o le lalolagi.

Fofo o fofo

E faʻaaogaina e faʻatino se siakiina o le siakiina o le masini siaki. O se fofo o le puleaina o se vaifofo malosi lea ei ai se tulaga faapitoa o le kulukose.

Na tuufaatasia e le au atinaʻe i se auala e fetaui lelei ma faʻataʻitaʻiga o le toto atoa e manaʻomia mo le auʻiliʻiliga. Ae peitai, o meatotino o le kulukose o loʻo aofia i totonu o le toto ma vaifofo vai e eseese.

Ma o lenei eseesega e tatau ona amanaia pe a faia se siakiga faʻamaonia.

O taunuʻuga uma na maua mai i le taimi o le suʻega suʻesuʻe e tatau ona iai i totonu o le laina o loʻo faʻaalia i luga o le fagu faʻatasi ma fasi pepa. O le mea e sili ona maua i nei vaega e tolu e tatau ona i ai i lenei tulaga.

O le masini e faʻavae i luga o se metotia e faʻavae i luga o tekonolosi meaola. O le enzyme glucose oxidase e faʻaaogaina, lea e mafai ai ona faʻatalanoaina faapitoa mataupu o le β-D-glucose. O le toto faataitai e faʻaaogaina i le vaega o le suʻega, faʻaaogaina le capillary i le taimi o le suʻega.

Glucose oxidase o se faʻapogai mo le faʻamaʻiina o le kulukose, lea o loʻo aofia i totonu o le toto. E taʻitaʻia ai le eletise, lea e fuaina e le suʻega. E ogatasi lelei ma le aofaʻi o le kulukose o loʻo i totonu o le toto samples.

O le mea lea, mo le auʻiliʻili, e taua tele le faʻaaogaina o le toto capillary, lea e tatau ona maua mai le tamatamailima e faʻaaoga ai se uila.

Aua e te suʻeina auʻiliʻili (faʻaaogaina i le suʻega) ogaoga, plasma, toto vevela. O le faʻaaogaina o le toto vevela tele e sili atu ona maualuga ai taunuuga, talu ai e ese mai le toto toto i totonu o le okesene. A faʻaaogaina le toto vevela, vave loa ona faʻaogaina le masini, talanoa i le kamupanī.

Faamolemole ia maitauina e tatau ona suʻeina se toto totoʻa i le taimi lava e uma ai.

Talu ai ona e itiiti le eseesega i le okesene mea e maua i le toto suauu mai vaega eseese o le tino, ma le siakiina faifaipea o le kulūkose, e tatau ona faʻaaoga toto toto, lea na aveesea mai le tamatamailima ma le Ime-dc lancets.

A maeʻa ona maua i le maʻisuka, e tatau ona faia e se tagata ni suiga taua i lona olaga.

O se faʻamaʻi masani lea o loʻo i ai se tulaga lamatia tele i le atinaʻeina o le tele o mea sese ole itu ole soifua maloloina lea e ono mafua ai le le atoatoa. Ae peitai, o le maʻisuka e le o se faasalaga.

O le atinaʻeina o se ituaiga olaga fou o le a muamua i le tagata maʻi ile toe foʻi i se tulaga masani. Ina ia faia se meaai faapitoa, e taua tele le faailoaina o le aafiaga o se oloa i luga o le tino, e iloilo pe fia le iunite o le suka i le tuufaatasiga e faateleina ai le kulūkose. I lenei tulaga, o le Glucometer Ime DS ma faʻamalosi mo lea mea o le a avea ma fesoasoani sili.

E taua tele mo se tagata maua i le maʻisuka ia i ai pea se masini i luga o le lima e fua ai a latou suka suka.

O uiga autu e taʻitaʻia ai tagata faʻatau pe a filifilia se glucometer o: faigofie le faʻaaogaina, tali atu, saʻo i le fuafuaina o faʻataʻitaʻi, ma le saoasaoa o fua. Mafaufau o le masini e faʻaaogaina sili atu ma le tasi i le aso, o le i ai o nei uiga uma o se avanoa manino i luga o isi masini tutusa.

E leai ni isi filifiliga i totonu ole mita-glucose mita (ime-disi) e faʻaosofia ai le faʻaoga. E faigofie ona malamalama mo tamaiti ma tagata matutua. E mafai ona laveaʻi faʻamaumauga mai le selau fua faatatau fua. O le lau, lea o loʻo i ai le tele o le fogaeleele, e sili atu le manino mo tagata e leai se vaʻai.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Meafaigaluega

O se masini mo le siakiina o faailoga o le toto toto e taitaia suesuega i fafo atu o le tino. O le GUcometer IME DC o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga tioata manino ma manino ma se maualuga maualuga o le eseesega, lea e mafai ai e tagata matutua ma tagata laʻititi ona vaʻai mamao ona faʻaoga le masini.

O se mea faigofie ma faigofie lea e maualuga lona saʻo. E tusa ai ma le suʻesuʻega, e oʻo atu i le mita saʻo le 96 pasene. E mafai ona ausia faʻamaumauga faʻapitoa e faʻaaogaina faʻamatalaga o vailaʻau faʻamalositino.

E pei ona faʻaalia i le tele o iloiloga o tagata faʻapipiʻi ua uma ona faʻatauina lenei masini mo le fuaina o le suka toto, e faʻafetaui e le glucometer mea uma e manaʻomia ma e aoga. Mo lenei mafuaʻaga, e faʻaaogaina le masini e le gata i tagata masani e faʻataʻitaʻi suʻega i le fale, ae faʻapea foʻi fomaʻi faʻapitoa e faia le auʻiliʻiliga i tagata gasegase.

Muamua, e tatau ona e malamalama i mea e te sailia:

  1. Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e faʻaaogaina se faʻafoega o le puleaina, lea e faia ai se siakiina o le glucometer.
  2. O le vaifofo o le vai o le suavai suamalie ma se faʻamoemoega o le kulukose.
  3. O lona tuufaatasiga e talitutusa ma le toto atoa o le tagata, o lona uiga e mafai ona e siaki pe faapefea ona saʻo le masini ma pe tatau ona suia.
  4. I le taimi nei, e taua le mafaufau i le kulukose, o se vaega o le vaifofo o le vai, e ese mai le mea muamua.

Oʻuga o le suʻesuʻega e tatau ona i totonu o le laina o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fasi siaki. Ina ia iloa le saʻo, o le tele lava o suʻega e faia, pe a maeʻa ona faʻaaoga le glucometer mo lona faʻamoemoega. Afai e tatau ona iloa le cholesterol, ona faʻaaogaina lea o se masini mo le fuaina o le cholesterol mo lenei, ae le o se glucometer, mo se faʻataʻitaʻiga.

O le masini mo le fuaina o le toto glucose e faʻavae i luga o tekinolosi o le biosensor. Mo le faʻamoemoega o le auʻiliʻiliga, o le faʻaaogaina o le toto e faʻaaoga i le laasaga o le suʻega; faʻaaogaina le capillary i le taimi o suʻesuʻega.

O le iloiloga o taunuuga, o le enzyme faapitoa, glucose oxidase, o loʻo faʻaaogaina, o se ituaiga o faʻamalosia mo le faʻamaʻiina o le kulukose o loʻo i totonu o le toto o le tagata. O se taunuuga o lenei faagasologa, ua faʻavaeina le eletise, o le mea lea e fuaina e le tagata suʻesuʻe. O faʻamaumauga ua maua e matua tutusa lava ma faʻamatalaga i le aofaʻi o suka o loʻo i totonu o le toto.

O le glucose oxidase enzyme e galue e pei o se mea e iloagofie ai le iloa. O lona gaioiga e aʻafia i le tele o le okesene na faʻaputuina i le toto. Mo lenei mafuaʻaga, pe a suʻesuʻeina ina ia maua saʻo taunuʻuga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le toto capillary e ave mai le tamatamailima ma le fesoasoani o se uila.

Afai, e ui i lea, o suʻega e faʻaaoga ai toto vevela, e tatau ona maua le fautuaga mai le fomaʻi ina ia malamalama lelei i faailo na maua.

Matou te matauina nisi o aiaiga pe a matou galulue i se glucometer:

  1. O le suʻega ole toto e tatau ona faia i le taimi lava e uma ai ona faia se paʻu i luga o le paʻu ma se peniscercer, ina ia le maua ai le taimi e faʻafefe ai ma suia ai le mea.
  2. E tusa ai ma le au atamamai, o le toto mai le toto mai vaega eseese o le tino e ono iai se eseesega.
  3. Mo lenei mafuaaga, o le auʻiliʻili e sili ona lelei e ala i le aveeseina o le toto mai le tamatamailima i taimi taʻitasi.
  4. I le mataupu pe a faʻaaogaina le toto mai se isi nofoaga mo le auiliiliga, e fautuaina e faʻatalanoa se fomai o le a taʻuina atu ia te oe pe faapefea ona saʻo le fuafuaina o faʻamaumauga tonu.

O le mea lautele, o le IMU DC glucometer e tele naua tali lelei mai tagata faʻatau. O le tele lava o taimi, e matauina e le aufaigofie le faigofie o le masini, o le faigofie o lona faaaogaina ma le manino o le ata o se mea faaopoopo, ma e mafai foi ona taua e uiga i se masini e pei o le Accu Check Mobile meter, mo se faataitaiga. o le a fiafia tagata faitau i le faʻatusatusaina o nei masini.

Tuua Lau Faamatalaga