Faʻafefea ona faʻaaoga le glucometer ay siaki le vitio

E tusa ma le 90% o tagata e maua i le maʻisuka e maua i le maʻisuka ituaiga 2. O lenei faʻamaʻi pipisi e le mafai ona foia e vailaau. O le mea moni, e oo lava i aso o le Emepaea o Roma, o se maʻi e tutusa ma faailoga ua uma ona faamatalaina, o lenei maʻi na i ai mo se taimi umi lava, ma sa malamalama ai saienitisi i auala o togafitiga i na o le 20 seneturi. Ma o le savali e uiga i le i ai o le maʻisuka ituaiga 2 e na o totonu lava o le 40 tausaga o le seneturi na faatoa aliali mai ai - o le pou e uiga i le i ai o le faamai o ia o Himsworth.

Saienisi sa faia, pe afai e le o se feteenaiga, ona avea lea o se tulaga ogaoga ma le mamana i le togafitia o le maʻisuka, ae seia oo i le taimi nei, talu ai ua toeitiiti atoa le lima o le luasefulu seneturi, ua le iloa e saienitisi pe aisea ma pe aisea e atiina ae ai le maʻi. I le taimi nei, latou te naʻo le faʻaalia o mea o le a "fesoasoani" i le faʻaalia o le maʻi. Ae o le maʻisuka, pe a fai o se ituaiga o siama ua faia ia i latou, e mautinoa lava e le tatau ona faʻavaivai. E mafai ona puipuia le faʻamaʻi, aemaise lava pe a iai ni fesoasoani i lenei pisinisi, mo se faʻataʻitaʻiga, glucometers.

Ai Chek mita

O le siakiina o le glucometer o se masini feaveaʻi e fuafuaina e fua ai le kulukose toto. O se mea faigofie tele, faʻafeiloaʻi gadget.

O le mataupu faavae o le meafaigaluega:

  1. O loʻo faʻavae le galuega o tekinolosi e faʻavae i luga o tekonolosi. O le faʻamaʻiina o le suka, lea o loʻo i totonu o le toto, e faia i le gaioiga o le enzyme glucose oxidase. O lenei mea e saofaga i le tulaʻi mai o le malosi o loʻo i ai nei, lea e mafai ona faʻaalia ai le kulūkose i le faʻaalia o lona taua i luga o le lau.
  2. O pusa taitasi o faʻamaufaʻailoga e i ai se pu e faʻafeiloaʻi ai faʻamaumauga mai faʻamau i latou lava i le suʻega e faʻaoga ai le fodu.
  3. O faʻafesoʻotaʻi luga o fasi pepa e le faatagaina le tagata suʻesuʻe e amata ona faʻaaogaina pe a fai e le saʻo le faʻaofiina o faailoga.
  4. O faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se papa puipui puipuia, o le mea lea e le mafai e le tagata faʻaoga ona popole i se lagona faʻaletonu, aua le popole i se taunuuga le talafeagai.
  5. O le faʻataʻitaʻiga o le faʻamaufaʻailogaina o lipine i le maeʻa ai o le fua o le toto ua manaʻomia, o le mea lea ua faʻaalia ai le tagata faʻaogaina le saʻo o le auiliiliga.

E tatau ona ou fai atu o le glucometer Aychek e sili ona lauiloa i Rusia. Ma o lenei foi ona o le mea moni e faapea, i totonu o le faʻavae o le fesoasoani faʻapitoa a le setete, o tagata e maua i le maʻisuka o loʻo tuʻuina atu i le falemaʻi ni mea faʻaaogaina mo lenei glucometer. O le mea lea, faʻamaonia pe o loʻo faʻagaoioia se faiga i lau falemaʻi - afai o lea, ona tele ai lea o mafuaaga e faʻatau ai Aychek.

Tomai faʻaosooso

Aʻo leʻi faʻatau atu lenei mea po o na meafaigaluega, e tatau ona e iloa po o le a le lelei o ia, pe aisea e aoga ai le faʻatau. O le bio-analyzer Aychek e tele naua mea taua.

10 faʻamanuiaga o le glucometer Aychek:

  1. Tau maualalo mo fasi,
  2. Laisene e leai se totogi
  3. Tagata lautele i luga o le lau - e mafai e le tagata faʻapitoa ona iloa e aunoa ma ni tioata,
  4. Tualitui tetele e lua mo le puleaina - faigofie le faʻaogaina,
  5. Manaʻo mafaufau e oo atu i le 180 fuataga,
  6. Tatalaina aunoa le masini pe a uma le 3 minute o le le faʻaaoga,
  7. Le mafai ona faʻamalosi faʻamaumauga faʻatasi ma se PC, telefoni,
  8. O le faʻavaveina o le toto i fasi pepa test a Aychek - na o le 1 le lua,
  9. O le mafai ona maua mai le tau aogā - mo le vaiaso, lua, masina ma le kuata,
  10. Faʻasaga o le masini.

E tatau, i le saʻo, ona fai atu e uiga i moa o le masini. Tuʻuloga faʻapitoa - taimi faʻatulagaina o faʻamaumauga. E 9 sekone, lea e leiloloa i le televave o aso nei i le saoasaoa. I le averesi, o le au a Ek Chek e faʻaalu 5 sekone faʻamatalaina taunuuga. Ae pe o se taua taua o se toesega e oʻo i le tagata e faʻaaogaina e filifili.

Isi faʻamatalaga auiliiliga

O se itu taua i le filifiliga e mafai ona avea o se fuaitau e pei o le toto toto e tatau ai mo le auiliiliga. O i latou e maua i le mita o le kulukose toto e valaʻau i nisi o sui o lenei "vampires", talu ai latou te manaʻomia se toto samasama manaia e faʻafefe ai le faailoilo. 1.3 μl o le toto ua lava mo le tagata suʻesuʻe e faia ai se fua saʻo. Ioe, o loʻo i ai ni suʻesueʻese o loʻo galulue faʻatasi ma se metotia maualalo ifo, ae o lenei tau e sili ona lelei.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le suʻega:

  • O le va o fua faʻatatau o le 1.7 - 41.7 mmol / l,
  • O le faʻataʻatitiaina o loʻo faia i luga o le toto atoa,
  • Faiga e suʻesuʻeina ai elekene,
  • O loʻo faʻaogaina faʻauʻuina ma le faʻaofiina o se vaʻa faʻapitoa, lea o loʻo maua i totonu o pusa fou taitasi o faʻataʻitaʻiga,
  • O le mamafa o le masini e na o le 50 g.

O le afifi e aofia ai le mita ia lava, taʻavale, 25 taʻavale, se puʻe ma se numera, 25 'au o le faʻaaliga, o se puʻunaʻu, o se tusi lesona ma se ufiufi. Tusi faʻamaonia, toe faʻaaogaina se leo, e le maua e le masini, talu ai e le iloa.

E tupu e le o taimi uma e maua ai fasi pepa faʻataʻitaʻiga, ma e manaʻomia ona faʻatau eseese.


Mai le aso o le gaosiga, o fasi pepa e talafeagai mo le tausaga ma le afa, ae afai ua maeʻa ona e tatalaina le afifiina, ona le mafai lea ona faʻaaogaina mo le silia ma le 3 masina.

Fausia ma le faʻaeteete fasi fasipepa: e le tatau ona faʻaalia i le susulu o le la, maualalo ma maualuga le vevela, susu.

Ole tau ole Aylek glucometer e tusa ma le 1300-1500 rubles.

Auala e galulue ai ma le Ay Chek gadget

Toeitiiti lava o soʻo se suʻesuʻega e faʻaaoga ai se glucometer o loʻo faʻatinoina i ni vaega se tolu: sauniuniga, samasama toto, ma le fua o le fuataga lava ia. Ma o laʻasaga taʻitasi e tusa ai ma ana lava tulafono.

O le a le sauniuniga? Muamua, o lima mama ia. Aʻo lei faia le taʻaloga, fufuluina i fasimoli ma faʻamago. Ona faia lea o se masini faʻavave vave ma le moli. E manaʻomia lenei mea e faʻaleleia ai le toto.

Sugar Algorithm:

  1. Ulufale le laupepa i totonu o le suʻega pe afai ua e tatalaina se afifi fou,
  2. Faʻaofi le lalaga i totonu o le tagata e tosoina le fale, filifili le loloto o le pupuʻu manaʻo,
  3. Faapipii le lima oomi i le tamatamailima, kiliki le faamau o le mea faapipii,
  4. Aveese le mataua muamua o le toto ma le sipuni o le cotton, aumai le lona lua i le faailoga o le fanua ile fasi pepa,
  5. Faatali mo fua o fua,
  6. Aveese le fasi pepa faʻaaoga mai le masini, lafoai.

O suʻega faʻataʻitaʻiga e le talafeagai mo suʻesuʻega - o le mama o le faʻataʻitaʻiga ma i latou o le a le aoga, o le a faʻaogaina uma taunuuga.

Lubricating a finger with alcohol before puncturing or not is a moot point. I le tasi itu, e talafeagai lenei mea, o suʻega suʻega taʻitasi e tuʻuina mai ma lenei gaioiga. I le isi itu, e le faigata ona faʻaalu, ma o le a sili atu le ava malosi nai lo le mea e tatau ai. E mafai ona faʻasese taunuuga o le auʻiliʻiliga i lalo, aua o sea suʻesuʻega o le a le faʻatuatuaina.

Faʻatau Ai Ai Siaki Matai Uma

O le mea moni, i nisi o falemaʻi, o suʻega Aychek e tuʻuina atu i nisi vaega o fafine maʻitaga e leai se totogi, pe o faʻatau atu i fafine maʻi i se tau maualalo. Aisea ua faapena ai O lenei polokalame e faʻamoemoe e puipuia ai le maʻisuka faʻamaʻi.

O le tele o taimi, o lenei maʻi e aliali mai lava ia i le tolu o masina o le maitaga. O le sese o lenei togafitiga o faʻalavelave faʻaleagaga i le tino. I le taimi lea, o le tina o le lumanaʻi o le lumanaʻi e amata ona maua ai le inisalini e tolu taimi - e taua tele le faʻaogaina o le tino e faʻamautinoa ai le maualuga o le suka. Ma afai e le mafai e le tino o le tino ona feagai ma se suiga tele, ona amata loa lea e le tina o loʻo faʻamoemoe ona maua le maʻisuka maʻi.

O le mea moni, o se fafine maʻitaga maloloina e le tatau ona i ai se suiga, ma o le tele o mea e mafai ona faʻaosoina ai. O lenei mea o le gasegase o le tagata maʻi, ma le vailaau (predabetes), ma le gaosiga o le genetic, ma le fanau lona lua talu mai le fanau mai o le ulumatua ma le mamafa o le tino. E i ai foi le maualuga o le lamatia o le maʻisuka i le faʻamoemoeina o tina e maua i polyhydramnios.

Afai e faia le siama, e tatau i tina faʻamoemoe ona maua le suka toto i le itiiti ifo ma le fa taimi i le aso. Ma o iinei e tulai mai ai se faafitauli: e le o se pasene laitiiti o tina e faamoemoeina e aunoa ma se ogaoga talafeagai e fesootai ma ia fautuaga. E tele naua tagata gasegase e mautinoa: o le maʻisuka o fafine maʻitaga o le a pasi lava pe a maeʻa ona tufa, o lona uiga o le faia o suʻesuʻega i aso taʻitasi e le manaʻomia. "O fomaʻi e tafe saogalemu," o loʻo fai mai ai na tagata. Ina ia faʻaitiitia lenei tulaga le lelei, o le tele o falemaʻi faʻapitoa e maua ai tina ei ai glucometers, ma o le tele o nei mea o Aychek glucometers. O lenei mea e fesoasoani e faʻamalosia ai le mataʻituina o maʻi o gasegase e maua i le maʻisuka, ma le lelei o le faʻaitiitia o ona faʻafitauli.

Auala e siaki ai le saʻo o Ai Chek

Ina ia faʻamautinoa pe o loʻo taoto le mita, e tatau ona e faia ni fetuunaiga se tolu i le laina. E pei ona e malamalama, e le tatau ona ese le tau fua. Afai e eseese uma, o le itu o se auala e le lelei. I le taimi lava lea, ia mautinoa o loʻo mulimuli le tulafono i tulafono. Mo se faʻataʻitaʻiga, 'aua le fuaina le suka i ou lima, lea na solo ai le kulimi i le aso na muamua atu. E le gata i lea, e le mafai ona e faia suʻesuʻega pe afai e te sau mai se malulu, ma e leʻi toe mafanafana ou lima.

Afai e te le talitonuina sea ituaiga fuataga, ia faia ni suʻesuʻega tutusa: tasi i totonu o le fale suesue, le lua i le maeʻa ai o le potu suʻesuʻe ma se glucometer. Faatusatusa taunuuga, e tatau ona faʻatusatusa.

Iloiloga a tagata

O le a le mea e fai mai ai e tagata o ia ituaiga gaosiga faasalalau? E le mafai ona maua ni faʻamatalaga faʻaletonu i le Initaneti.

Marina, 27 tausaga, Voronezh "O aʻu o le tagata na mauaina le maʻisuka faʻamaʻi i le 33 vaiaso o le gaioiga. Ou te le i lalo ifo o le polokalame sili ona fiafia i ai, o lea na ou alu ai i le fale talavai ma faatau Aychek mo se kata o le tau e 1100 ru. E faigofie lava ona faʻaaoga, e leai ni faafitauli. Ina ua maeʻa le maitaga, ona aveese lea o le siama, ona na ia tuuina atu le mita i lona tina. "

Yuri, 44 tausaga, Tyumen »Tau taugata, faigofie tele, fomaʻi faigofie. Afai o le fasipepa na teuina umi, semanu e leai ni faitioga. "

Galina, 53 tausaga, Moscow "O se olaga e le masani ai i le olaga atoa. O le a lona uiga? Afai na te talepeina, latou te le talia o ia i le fale talavai, i se mea, masalo, o loʻo i ai se nofoaga tutotonu, ae o fea oi ai o ia? "

O le glucometer Aychek o se tasi o mita sili ona lauiloa i le suka i le tau o le tau mai le 1,000 i le 1700 rubles. O se faila faigofie-e faʻaaogaina lea e manaʻomia ona faʻailogaina i ituaiga fou taitasi o fasi pepa. O le tagata suʻesuʻe e faʻavasegaina i le toto atoa. O le kamupanī e tuʻuina atu se faʻamaonia i le olaga atoa i luga o masini. O le masini e faigofie ona faʻatautaia, taimi faʻatulagaina faʻamaumauga - 9 sekone. Le maualuga o le faʻatuatuaina o fua faʻatatau e maualuga.

O lenei auiliiliga e masani lava ona tufatufaina atu i falemai o Rusia i se tau maualalo pe leai foi se totogi. E masani lava, o vaega faapitoa o tagata gasegase e mauaina ni suʻega e leai se totogi mo ia. Saili faʻamatalaga auiliiliga uma i falemaʻi o lau 'aʻai.

Vaega o le mita iCheck

O le tele o le maʻisuka e filifilia Aychek mai le kamupani lauiloa faʻapitoa. O lenei masini e tuʻufaʻatasia ai le faigofie o le faʻaogaina ma le maualuga.

  • E mafai ona faigofie ona taofi le masini i ou lima.
  • Ina ia maua mai iuga o le auʻiliʻiliga, na o le tasi le laʻititi o le toto e manaʻomia.
  • O aʻafiaga o le suʻega toto i luga o le faʻaalia o le meafaigaluega i le iva sekone pe a maeʻa le toto sampling.
  • O le pusa glucometer e aofia ai se peni togi ma se seti o fasi siaki.
  • O le uʻamea o loʻo aofia i totonu o le pusa e sili atu lona mamafa e mafai ai e oe ona fai se pupuʻu i luga o le paʻu e pei o le tiga ma le faigofie pe a mafai ai.
  • O fasi suʻega e faigofie lava ona lapopoa, o lea e faigofie ai ona faʻapipiʻi i totonu o le masini ma aveese i latou pe a uma le suʻega.
  • O le i ai o se faʻapitoa faapitoa mo le sampling toto e mafai ai e oe ona aua le uuina se fasimea i ou lima i le taimi o se suʻega toto.
  • O faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻafuasei ona gauaʻi i le toto manaʻomia.

O faʻasalalauga taʻitasi taʻitasi e faʻapipiʻi ai siaki. E mafai e le mita ona teuina le 180 o suʻega sili ona lata mai i lona lava mafaufauga faatasi ma le taimi ma le aso o le suʻesuʻega.

O le masini e faʻatagaina ai oe e faʻatusatusa le maualuga o le maualuga o le suka toto mo le vaiaso, lua vaiaso, tolu vaiaso poʻo le masina.

E tusa ai ma tagata atamamai, o se masini lelei tele lea, o taunuuga o le auiliiliga e toetoe tutusa lava ma mea na maua mai ona o le suʻesuʻeina suʻesuʻega o le toto mo le suka.

O le tele o tagata e matauina le saogalemu o le mita ma le faigofie o le faagasologa mo le fuaina o le kulukose toto e faaaoga ai le masini.

O le masini e faʻatagaina ai oe e faʻafeiloaʻi uma faʻamatalaga faʻamaumauga i se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaoga ai se uaea faapitoa. O lenei mea e mafai ai ona e ulufale i faailoilo i luga o se laulau, taofi se tusi faʻataʻitaʻi i luga o se komepiuta ma lolomiina pe a manaʻomia e faʻaali ai faʻamatalaga suʻesuʻe i se fomaʻi.

O suʻega suʻega e iai fesoʻotaʻiga faʻapitoa lea e faʻaumatia ai le avanoa o le mea sese. Afai e le saʻo le faʻaaogaina o le siaki siaki i le mita, e le toe faʻaoga le masini. Aʻo faʻaaogaina, o le a faʻaalia le malae pe'āfai e lava le toto e faʻaaogā mo le auʻiliʻiliga e ala ile suiga o lanu.

O vaega o suʻega e mafai ona gafatia moni le toto uma e manaʻomia mo le auʻiliʻili i le tasi le lua.

E tusa ai ma le tele o tagata faʻaaogaina, o se mea taugofie ma sili ona lelei mo fua o aso taitasi o le suka o le toto. O le masini e faʻafaigofie tele ai le ola o le maʻisuka ma mafai ai e oe ona pulea lou lava soifua maloloina i soo se mea ma soo se taimi. E mafai foʻi ona tuʻuina atu ia lava upu taufaasese i se glucometer ma se siakiina telefoni feaveaʻi.

O le mita o loʻo i ai se faʻaaliga tele ma le faʻaalia lea e faʻaalia ai mataitusi manino, e mafai ai e tagata matutua ma tagata gasegase ona faʻafitauli faafitauli e faʻaoga le masini. Ma le isi, o le masini e faigofie ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai le tele o kulupu tetele. O le faʻaaliga e i ai se galuega mo le seti o le uati ma le aso.

E tusa ai ma le tele o tagata faʻaaogaina, o se mea taugofie ma sili ona lelei mo fua o aso taitasi o le suka o le toto. O le masini e faʻafaigofie tele ai le ola o le maʻisuka ma mafai ai e oe ona pulea lou lava soifua maloloina i soo se mea ma soo se taimi.

E tusa ma le 90% o tagata e maua i le maʻisuka e maua i le maʻisuka ituaiga 2. O lenei faʻamaʻi pipisi e le mafai ona foia e vailaau. O le mea moni, e oo lava i aso o le Emepaea o Roma, o se maʻi e tutusa ma faailoga ua uma ona faamatalaina, o lenei maʻi na i ai mo se taimi umi lava, ma sa malamalama ai saienitisi i auala o togafitiga i na o le 20 seneturi.

Saienisi sa faia, pe afai e le o se feteenaiga, ona avea lea o se tulaga ogaoga ma le mamana i le togafitia o le maʻisuka, ae seia oo i le taimi nei, talu ai ua toeitiiti atoa le lima o le luasefulu seneturi, ua le iloa e saienitisi pe aisea ma pe aisea e atiina ae ai le maʻi. I le taimi nei, latou te naʻo le faʻaalia o mea o le a "fesoasoani" i le faʻaalia o le maʻi. Ae o le maʻisuka, pe a fai o se ituaiga o siama ua faia ia i latou, e mautinoa lava e le tatau ona faʻavaivai. E mafai ona puipuia le faʻamaʻi, aemaise lava pe a iai ni fesoasoani i lenei pisinisi, mo se faʻataʻitaʻiga, glucometers.

O le siakiina o le glucometer o se masini feaveaʻi e fuafuaina e fua ai le kulukose toto. O se mea faigofie tele, faʻafeiloaʻi gadget.

Le aoga o le "I Chek" glucometer

O le glucometer Aychek e leai se mafuaʻaga e sili ona lauiloa i le maketi o masini. E tuʻuina atu e le aufaʻatasi le fiafia i le masini ona o mea lelei nei:

  • Faʻamau. O se masini laitiiti, laitiiti i le lapoa e faigofie ona uu i lou lima.
  • Faʻafiafiaga. Ina ia maua se faʻatuatuaga mautinoa, e tatau ona e naʻo le tasi le mataua o le toto e te manaʻomia, lea e faigofie ona maua i soo se taimi.
  • Tali vave. O fua o le suāuʻu e faʻaalia i luga o le mata 9 sekone pe a uma le suʻega.
  • Faʻasalaga lelei.O le faʻatinoga, i le taimi muamua e te tilotilo atu ai, o se faʻalavelave tiga e faigofie tele ona o le maualuga o le lancet, lea e vave ona e maua ai le vaega talafeagai o le vailaʻau.
  • Loto toto toto. E le mafai ona taofiofi ni suega i le taimi o le taualumaga.
  • Faʻamatalaga Pe a faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga o isi mea e pei o le Ay-Chek, toetoe lava o maʻisuka uma e mafai ona gafatia, o lea e leai se mea e manaʻomia mo se suʻega o le toto i aso taʻitasi.

Le mataupu faavae o le glucometer

O le auala eletise mo le fuaina o le toto toto e faavae i luga o le faʻaaogaina o tekonolosi meaola. I le avea ai o se tagata e faʻaleleia le tino, o le enzyme glucose oxidase, e faia ai se suʻega toto mo le mea o iai i le beta-D-glucose.

Glucose oxidase o se ituaiga o faʻamalosi mo le faʻamaʻiina o le kulukose i totonu o le toto.

I lenei tulaga, ua tulai mai se malosi i le taimi nei, lea e tuuina atu ai faamatalaga i le mita, o taunuuga na maua mai o le numera lea e aliali mai i luga o le faʻaaliga o le masini i le faiga o auiliiliga i le moli / lita.

O le Icheck glucometer o loʻo galue i luga o le mataupu faavae o le auala eletise e faʻaaogaina ai tekinolosi faʻamatalaga fou. Glucose oxidase galue o le enzyme autu. O lenei vailaʻau e tali atu i le tuufaatasiga o elemene i totonu o le toto. Glucose oxidase o se ituaiga o mea e faʻamalolo ai le glucose beta-D, ma o se tamai eletise e tupu, o loʻo faʻaalia i luga o le masini i le tulaga o se faʻaaliga.

O le auala eletise mo le fuaina o le toto toto e faavae i luga o le faʻaaogaina o tekonolosi meaola. I le avea ai o se tagata e faʻaleleia le tino, o le enzyme glucose oxidase, e faia ai se suʻega toto mo le mea o iai i le beta-D-glucose.

ICheck Meter Specifications

  1. O le vaitaimi o fuaina e iva sekone.
  2. O se suʻesuʻega e manaʻomia ai le 1.2 i le toto.
  3. O le suʻeina ole toto e faia i le va o le 1.7 i le 41.7 mmol / lita.
  4. A faʻaaogaina le mita, e faʻaaogaina le metotia o fuataga eletise.
  5. O le masini masini e aofia ai le 180 fuataga.
  6. O le masini e faʻaogaina i le toto atoa.
  7. Ina ia seti le code, e faʻaaogaina se laupepa.
  8. O maa na faʻaaogaina o le CR2032 pamu.
  9. O le mita e maualuga 58x80x19 mm ma le mamafa 50 g.

O le siakiina o le glucometer e mafai ona faʻatau i soʻo se faleoloa faapitoa pe faʻatonuina i le faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi mai se tagata faʻatuatuaina. O le tau o le masini e 1400 rubles.

E mafai ona faʻatau se seti o suʻega limasefulu mo le faʻaaogaina o le mita mo le 450 ru. Afai tatou te fuaina le tau o masina i vaega o suʻega, e mafai ona tatou faʻapea atu ma le saogalemu, o Aychek, pe a faʻaaogaina, vaeluaina le tau o le mataʻituina o toto toto.

O le pusa o le kullucometer Aychek e aofia ai:

  • O le masini lava ia e fua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto,
  • Pulu tui,
  • 25 aisa,
  • Faʻaogaina le fasipepa
  • 25 tofotofo vaega o Icheck,
  • Maea le tauaveina o mataupu,
  • Cell
  • Faatonuga mo le faaaogaina i le gagana Rusia.

I nisi o tulaga, e le aofia ai fasi pepa faataitai, o lea e tatau ai ona faʻatau ese. O le taimi e teu ai pepa o suʻega e 18 masina mai le aso o le gaosiga ma se fagu e leʻi faʻaaogaina.

Afai ua tatala le fagu, o le ola o le ola e 90 aso mai le aso e tatala ai le afifi.

I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina glucometers e aunoa ma ni sasa, talu ai o le filifilia o meafaifaʻaili mo le fuaina o suka o loʻo lautele lautele i aso nei.

E mafai ona teuina ni fasi siaki i le vevela mai le 4 i le 32 tikeri, e le tatau ona sili atu i le 85 pasene le maualuga o le ea. O le faʻasalaga e faʻasaʻo le la e le taliaina.

UK faigofie ona faʻaaoga le mita ole kulukose toto. Laititi i le mamafa (sili atu i le 50 g) ma faigofie ona faʻamausali, o le faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga e tagata matutua ma tamaiti laiti. E fetaui lelei i le alofilima o lou lima ma o loʻo ofuina i totonu o lau taga. O le masini e pulea e taʻaloga e lua "M" ma "S". O faʻamalositino ma le masini poʻo le faʻaaogaina le faʻasalaga le saʻo o le a le faatagaina ai o ia e amata fua.

E masani ona faʻafesoʻotaʻi e le aufaʻatasi se tulaga o le le saʻo o le tuʻuina o se mataua o le toto i luga o se vaega faʻamaonia o le faailoilo. O kamupani gaosi Peretania ua foia lenei faafitauli e pei ona taua i lalo. O le faʻapipiʻi faapitoa o le taʻavale o le a le faatagaina ai le fua e amata i se faʻalavelave faʻafuaseʻi. I le suia o lona lanu, o le a vave ona vaaia. Masalo na salalau solo le matāua poʻo le maʻisuka na paʻi atu i le vaega faʻamaoniga ma se tamailima.

A maeʻa le pa'ū o le biomaterial, e faʻaalia se faʻamaloiloga o le fasipepa o le a faʻaalia ai se sailiga manuia. O le faʻagasoloina o tamaiti laiti poʻo tagata gasegase o le matutua e le o faʻamalosia le faʻamaopoopoina o pito i luga ma o isi faʻamaoniga e talafeagai e faʻamautinoa ai le saʻo o le faʻatinoga o fuataga.

E le gata i le faʻaaogaina o masini talatalanoa i pito i lalo ole mita:

  • O tagata lautele i luga o le faʻaaliga lanu o le a faʻaalia manino ai le iuga.
  • Ole a fuafua e le masini fua o le kulukose mo le 1-2 vaiaso ma le tolu masina.
  • O le amataga o le galuega o le a amata otometi lava, i le taimi lava e maeʻa ai ona faʻapipiʻi le faʻaaliga.
  • O le masini foi o le a tapeina e aunoa ma le tataina o se faamau 3 minute i le maea ai o le auiliiliga (ina ia aua neʻi faʻamalo le mana o le masini pe afai e galo le tagata maʻi).
  • O se manatu tele mo le faasaoina o mea e 180.

Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻamautuina fesoʻotaʻiga ma se komepiuta a le tagata lava ia (PC) e faʻaaoga ai se televaiti laititi. O le mataʻu o le toto i le aofaiga o le 1.2 μl, e vave faʻaaogaina. O le masini e faʻavae i luga o metotia eletise eletise. E 9 sekone e toe faafoi ai le iuga. O le faʻasologa o le moliaga o le CR2032.

O le mea muamua e tatau ona e gauai atu i ai o le vaega o galuega a le masini. O tomai faʻapitoa o le I-siaki o loʻo i lalo:

  • aofaʻiga o fuataga suʻesuʻe - 9 sec,
  • o le suʻesuʻega e mafai ona faatagaina i le lautele o le 1.6-41.6 mmol / lita,
  • o le toto talafeagai o le toto e 1.2 mm,
  • o loʻo faʻavae i luga o le elemene mataupu faavae o le faʻaogaina,
  • o se laupepa laititi e faʻaaoga e fuafua ai le numera,
  • o le masini e mafai ona teuina 180 fuainumera o fuainumera,
  • faʻataʻotoga e faʻaalia i luga o le toto atoa,
  • O le maa autu o maʻa.

I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina glucometers e aunoa ma ni sasa, talu ai o le filifilia o meafaifaʻaili mo le fuaina o suka o loʻo lautele lautele i aso nei.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ina ia mafai ona maua se faʻatuatuaga mautinoa ma le polokalama Ay-chek, e tatau ona e usitaia fautuaga nei:

  • Fufulu lima i se fasimoli aʻo leʻi suʻeina. E fautuaina le vai e mafanafana e faʻaleleia ai le toto.
  • Faʻaofi le fasipepa i le masini.
  • Aua le togi lou tamatamailima e maua ai se vaega tele o le toto, o lenei mea e afaina ai le taunuuga mulimuli.
  • Faʻailoga i le eria e manaʻomia. Ina ia faaitiitia le tiga, o le a tuia se tamatamailima mai le itu o le papa.
  • O se mataua o le toto e faʻaaogaina i le fasipepa, ae e taua le faʻamautinoa e fetaui tulafono a le masini ma fasi pepa.
  • O le taunuuga o loʻo faʻaalia i luga o le mata.

Lafu mea faaputuputu

O le lelei o le faʻataʻitaʻiga o le maualalo lea o le tau e faʻatusatusa i isi oloa tutusa a kamupani mai fafo, ma se faʻamaoniga tumau o le faagaoioiga. Le tau o le masini i fefaatauaiga saoloto: 1200 r, vaega o suesuega - 750 r. mo le 50 fasi vaega.

O le pusa e aofia ai:

  • toto kulukose toto
  • lanetet
  • uta (pauna),
  • mataupu
  • faatonuga (i le gagana Rusia).

Olala lancet, se fasi siaki ma se puipuia, e talafeagai mo le faʻagaoioia o vaega taʻitasi taitasi o faailoga, o mea taumafa. I le faatulagaga fou, o le 25 o nei tupe faʻafaigaluega. E i ai vaevaega i le manoa o le faʻailoga lea e faʻatonutonu ai le malosi o le aʻafia o le nila i luga o le paʻu i le pito i luga o le tamatamai lima. Faʻatulaga le tau talafeagai. E masani lava mo se tagata matua, o lenei fuainumera e 7.

E taua tele le mataʻituina o le ola ola o fasi siaki. Faasao atu mo le faaaogaina i totonu o le 18 masina. Amata le afifiina e tatau ona faʻaaogaina i le 90 aso mai le aso e tatala ai. Afai o le vaega o fasipepa e aofia ai le 50 fasi vaega, pe a ma le 1 le taimi i le 2 aso o le numera aupito maualalo lea o suʻega e faia mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka. O mea faʻamalositino ua maeʻa e faʻaleagaina ai le fua o fua.

I le avea ai o se tulafono, o le suʻeina o le toto e faia i le tele o taimi i le aso: i luga o se manava gaogao, 2 itula talu ona 'ai ma i le po. Suauu anapogi, masani, e le maualuga atu nai lo le 6.0-6.2 mmol / l. O lona tau o loʻo taʻu mai ai le tau saʻo o le kulūkose i le po e ala i le tuiina o le insulin umi poʻo le pala o le suka.

A o faagasolo le aso, e le sili atu i le 7.0-8.0 mmol / L. Tausaga o le aofaʻi fetuʻunaʻi faʻalelei:

  • gaioiga puupuu faia inisalini
  • meaʻai mo taumafa gaʻo
  • gaoioiga faaletino.

Fua i le taimi e momoe ai e tatau ona mautinoa ai le tumau o le maʻisuka toto toto.

O le maʻisuka e iai le matua ma se talafaasolopito umi o le maʻi, e sili atu ma le 10-15 tausaga, e mafai ona sili atu le maualuga o faʻataʻitaʻiga o le glucometry taʻitasi nai lo tulaga masani. Mo se tagata maʻi maʻi, ma soʻo se taimi o togafitiga o metabolic processes i le tino, e tatau ona taumafai mo numera sili.

O vaega taʻitasi o faʻamatalaga ua fauina. E tatau ona lafoaʻi le tulafono laiti ina ua uma ona faʻaaoga le vaega atoa o le suʻega. Ua maitauina afai e te faʻaaogaina seisi faʻamatalaga code mo latou, ona oʻo lea o le a matua faʻalavelave lava iʻuga.

O le seti autu o le "I-Chek" e aofia ai elemene:

  • faatonuga mo le faʻaaogaina, lea e taʻu mai ai pe faʻapefea ona faʻaoga saʻo le masini ina ia maua ai faʻamatalaga sili ona saʻo,
  • Faʻamaumau le glucometer lava ia mo le fuaina o le suka toto,
  • 25 tofotofo fasipepa
  • tootoo,
  • avanoa faigofie puipuia le puipuia o le masini mai mea leaga,
  • 25 laina fefaatauai,
  • siaki tusi

O nisi taimi e tupu ai e le aofia ai i le pusa vaega o suʻega mo le samplesina o le toto. I lenei tulaga, e faʻatau faʻatau eseese mai le masini. O le taimi aupito maualuga mo le faʻaaogaina o fasi siaki e le sili atu i le 18 masina talu ona gaosia, ae vagana ai e le tatalaina le ava. E taua tele le mataʻituina o le saʻo o le atigipusa ina ia leai ni uiga o le aʻafiaga o aʻafiaga.

A leai, e mafai ona e maua ni faʻamatalaga sese ma o se taunuuga - faʻaaogaina tupe. Afai na tatalaina le afifiina, o le a faʻaitiitia le ola o le mea i le 3 masina mai le aso e tatala ai. Aʻo faʻaaogaina, e tatau ona e usitaia tulafono mo le teuina o fasi pepa. E tatau ona faʻaaoga e tagata taʻitasi a latou lava glucometer e aloese mai faʻamaʻi pipisi.

O le a le mea mo?

O lenei masini e faamoemoe mo le siaki i aso uma o le maualuga o le kulukose o le toto. Faatasi ai ma le fesoasoani a se glucometer, o le mataʻituina o loʻo faʻaalia mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. O le manaʻomia mo le faʻaaogaina i aso taitasi o le masini e maua mai i le togafitiga o le inisalini. I le iloa o le faasinusisi o le suka, e mafai e se tagata ona filifilia le fualaau o le vailaau.

E mafai ona e faʻatau se glucometer i soʻo se fale talavai. O se tasi o faʻamanuiaga o lenei faʻataitaiga o lona tau maualalo. Afai o loʻo mafatia se tagata mai le maʻisuka ma o loʻo suʻeina se masini lelei mo le fuaina o suka, o le a avea lenei masini ma fofo lelei ile tau taugofie.

O lenei mita e faʻatagaina ai oe e toetoe lava a vave ona fuaina le suka. Ole saoasaoa o suʻesuʻega e naʻo le 9 sekone. I totonu o le pusa o mea uma lava ia mo le manuia o le faagaoioiga o le masini.

Taua! A uma ona faʻatau le masini, faitau ma le faʻaeteete le tusi taʻavale. Faʻatasi ma le faʻaaoga tatau o le oloa mulimuli mo se vaitaimi ua faʻamaonia e le kamupanī.

Faamanuiaga o mea

Faatasi ai ma le lelei o lenei kesi o le:

  • ergonomics ma mamanu matagofie,
  • faʻatapulaʻa faʻamaonia
  • faʻataʻitaʻiga tele ma le faʻaogaina,
  • manatua, lea e aofia ai le silia ma le 100 fuataga,
  • le mafai ona fesootai i se komepiuta.

O se auiliiliga auiliili o le mita e mafai ona maua i luga o le faatauina mai. O le masini ei ai se foliga faigofie, ae i le taimi lava e tasi e faia ma le maualuga. E mafai ona faagaoioia mo se taimi umi. O le uluai foliga vaaia o le a puipuia e tusa lava pe ua mavae tausaga.

O le isi mea e le mafai ona faʻaaogaina o le mamafa maualalo o le oloa. Faatasi ai ma le maa, e na o le 50 kalama. O le mita e faigofie ona ave faʻatasi ma oe. O le a le mafua ai ona faʻalavelave e oʻo lava i se malaga umi. O le pusa e sau ma se tulaga talafeagai lea e mafai ona e tuʻu ai mea uma e te manaʻomia.

Faʻamatalaga faʻapitoa ma masini

O le oloa maua mea nei:

  • toso le suʻega
  • maa
  • mataupu
  • faʻapipiʻi faapitoa
  • fagu ma le mea e sasa ai,
  • faatonuga auiliili.

O le masini ei ai faʻamatalaga faʻapitoa nei:

  • toto manaomia - naʻo le 1 le pa'ū,
  • faʻasolosolo faʻasoasoa - e tusa ma le 9 sekone,
  • le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i luga o USB i isi masini,
  • tutoatasi tutoʻatasi pe a mavae le 3 minute o le le toaga,
  • manatua mo 180 fua.

I le faʻaaogaina o nei uiga, e le gata ina mafai e le masini ona tuʻuina atu i se tagata faʻamatalaga saʻo e uiga i le maualuga o le kulukose, ae faʻafaigofie tele foi le ola. O se tasi o galuega autu autu o le mita o le mafai lea ona faʻaalia le avega o le 7, 14, 21 poʻo le 28 aso. O le mea lea, e maua e se tagata le avanoa e siaki ai le maualuga o le suka ma iloilo le faʻaleleia o le faʻaleleia poʻo le leaga.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i uiga o le mita ma faatonuga mo le faʻaogaina, faʻamolemole mulimuli i le fesoʻotaʻiga:

O ai e manaʻomia

Muamua lava, e manaʻomia se glucometer mo tagata e maua i le maʻisuka. I le faʻaopoopoga, e mafai ona faʻaaogaina le masini mo isi faʻafitauli o loʻo aʻafia faatasi ma le faateleina o le suka. I le faʻaauau pea ona mataituina, e mafai ona e tusia saʻo le togafitiga, ma tuʻu ai naʻo le auala sili ona aoga.

Afai e muamua feiloaʻi se tagata i le hypo- poʻo le hyperglycemia, ona mafai lea e ia ona malamalama i le taimi e osofaʻi ai osofaʻiga ina ia mafai ai ona taofi lelei i latou. O le mita o le a mafai ai e oe ona fua fua e le gata i le ao, ae i le taeao foi i luga o se manava gaogao. Faatasi ai ma lenei masini, e mafai ai e se tagata ona suʻeina tutoatasi mo le faʻapalepale kullukose.

Vaega o galuega

O le faʻaaogaina o lenei masini e matua talafeagai. I le galuega, e faʻaalia mai le itu sili ona lelei. Faatasi ai ma foliga vaaia, o mea nei e mafai ona matauina:

  • tali vave pe a fegalegaleai,
  • faʻatonutonuina o loʻo faʻatinoina ma faʻaaoga 3 'autū autu,
  • o le mafai gafatia le fesiitaiga o fua fua i se komepiuta,
  • le faʻaaogaina o paʻu eletise.

Afai e manaʻo se tagata e mulimuli i le malosi o le atinaʻeina o le maʻi ma faʻagasolo i le togafitiga, ona mafai lea ona ia faʻafesuiaʻi fuainumera i le komepiuta i le taimi e teʻa ai le mafaufau o le masini.

Ina ia mafai ona amata faʻaaoga le mita mo le faʻamoemoeina o le faʻamoemoe, e le tele se taimi mo le aʻoga. O le atinaʻe masini e faia i se auala e oʻo lava i le faʻaaoga muamua o mea uma e manino le manino.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi i se komepiuta

Afai e manaʻo se tagata e faʻafetaui le mita ma se komepiuta, ona e manaʻomia lea ona fai ni nai laasaga faigofie. O le ae manaʻomia le faʻapipiʻiina o se uaea faapitoa lea ei ai se gaioiga USB i totonu o le taulaga mo fesootaiga ma le komepiuta. A maeʻa fesoʻotaʻi le masini i le komepiuta, e faʻapipiʻiina le masini komepiuta.

A maeʻa ona tuʻuina atu le puipuiga talafeagai, e tumau pea e filifili le mea e manaʻomia. I le faʻaaogaina o se PC, e mafai ona e faʻafeiloaʻi faʻamatalaga faʻamaumauga ma faʻafetaui.

Tau mo le mita ma mea taumafa

E tatau ona e suʻeina le masini i se fale talavai poʻo se faleoloa faapitoa. A e faʻatau, e tatau ona e gauai atu i le mea moni o vaega uma o loʻo i totonu o le pusa. E mafai ona faʻatau se masini mo le fuaina o le kulukose "Ou te siaki" mo le tusa ma le 800 rupu. 25 fasi pepa ma le 25 o le vaʻai ua faʻatau atu mo le 600 rubles.

O lenei mita ei ai se tasi o tau maualalo i luga o le maketi, e aofia ai faʻatau.Afai e le manaʻo se tagata e faʻaalu se tupe telē i luga o le faʻatau o fasipepa ma ni vaʻavaʻa faʻapitoa, ona tatau lea ona ia faia se filifiliga e lagolagoina ai lenei masini.

Sa ou faʻaaogaina lenei masini mo se masina, ma o le mea e mafai ona ou fai atu ai e faigofie, faʻatusatusa, vave! Ma o le a se isi mea e manaʻomia mo se tagata e manaʻomia ona ia siaki pea le maualuga ole kulukose.

Aʻo filifilia se masini, na ou alu mai le mea moni e tatau ona faigofie i itu uma ma faigofie ona faʻaaogaina. E 100% loʻu faamalieina i le faʻatauina, talu ona ou mauaina le mea ou te manaʻo ai. Mo le 4 masina o le faʻaaogaina, ou te leʻi mauaina ni mea le lelei.

Faaiuga

O le "siaki siaki" o se filifiliga lelei, lea e ofoina atu i se tau taugofie. E ui i le maualalo o le tau, ae o le masini e tele lona faʻatinoga ma o loʻo faia i mea lelei. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le fua o aso taitasi o le suka o le a avea ma se faiga faigofie e le tele se taimi e alu ai.

E faigofie le faʻatinoina o le masini. Afai e faʻaaogaina e se tagata le togafitiga o le inisalini, ona faʻatasi ai lea ma se glucometer o le a mafai ai ona ausia le taunuʻuga sili i togafitiga.

Tuua Lau Faamatalaga